#womendesireetanjungmalim

Nak tahu salah satu sebab tak boleh tinggal kalau tak mencalit WDTA?
Ni la. Salah satunya, Best sangat sejak mencalit wajah makin berseri-seri licin umpama salin kulit baru tau.
Kalau dulu mekup pakai foundation tebal tutup jerawat sekarang nipis pun dah ok mis J dah takut nak muncul uolss.
Dah tu tak yah susah-susah dah, tak mekup pun syantik kelam-kabut kuar rumah still wajah syantik hanya calit 3point nadi jerk best kann.
Ajom kita cantik cun dengan cara mudah jer, yang penting selamat. WD sangat BERKESAN sebab wd merawat masalah dari dalam tubuh buang toksin sel mati bagi. Bila dalam syantik luran pun memancor giteww.
Tak usah ragu-ragu WD lulus kkm dan Ada sijil lagi.

Siapa yang belum cuba WD, jom try sekarang rawat luar dalam pasti dapat kulit cantik awet muda selepas ni.
Wasap
013-6309563
013-6309563
013-6309563

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
#kakSyah
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
Gebuuuusnya kulit diyerr 😍😍😍
.
.
Bayangkan kalau 4 hari jerr pakai konsisten Dahh dapat kulit tangan badan yang cerahh dan gebuu macam roti terlebih yis .
.
Perghh siapa pegang rasa tak nak lepas. Nak nak cik abang kat sebelah masa drive Asal traffic light merah jer. Genggam erat erat .
.
Macamlah si isteri tu nak larik 😝
.
#PeaaDolce_LosyenAntiLekit
#izanadleesyabeauty
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Alhamdulillah
Baru dapat up pasal "breakout" dan "purging" ni
Sebabnya ada kesayangan kak Izan yang alami masalah ni. .
Selidik punya selidik rupanya dia baru bertukar skincare baru. Whaoww jenis bermekap macam Kak Izan jugak lah kan. Nak tak nak memang pakai skincare untuk buang kotoran permukaan kulit .

Okay #WDTA bukanlah skincare Tapi Kesannya seperti kita pakai skincare Mahal bila kita konsisten sebetulnya. Cerah, anjal, tegang dan awet muda dari dalam setanding jamu juga!
.
P/S: .
Tak kisah la breakout atau purging memang tak selesa dibuatnya. Korang yang ada masalah ni boleh piyeemm kak Izan ya 😉
.
#izanaadleesyabeauty #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Sape kata nak AWET muda ni untuk ompompuan jerr. Kaum lelaki pun dah advance pandai hargai diri taww. Tak terhad pada jantina dan bangsa .
.
#WDTA cantik awet muda TANPA BATASAN 😉
.
.
#AwetMudaDariDalam
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Sapa ada masalah kulit parut dalam berlekuk lekuk? .
.
Nak hapuskan kulit yang kasar secara sihat dan selamat? .
.
Komen NAK 🙋
ATAU terus wasap sekarang .
.
👇👇👇
.
.
012 9066631
.
.
LULUS KKM DAN HALAL .
Swipe Untuk next testimoni
#krimAntiKerepot#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
MATA BENGKAK .
.
.
Boleh sapu WDTA ka kak Izan?
Haii lah saiyang, kalau kak izan boleh buat untuk redakan eyebag dan mata sembab. Inshaallah pun boleh juga kita ikhtiarkan .
.
Adik manis ni 2 hari sebelum ni ngadu kata matanya bengkak Dah la nak keja shift malam
.
.
Haa sapu jer lah nipis jer pada tempat bermasalah tu suruh bengkaknya dalam masa sehari jer. Esoknya tu dah pulih .
.
Alhamdulillah Best kann 1001 RAHSIA MANFAATNYA 😍
.
.
YAKIN ❤ NIAT ❤ SELAWAT
#LulusKKM
#WDTA_KrimCantikBermultifungsi
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Apa yang istimewanya KRIM WDTA?
.
.
1.Menaikkan seri wajah
.
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
.
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
.
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
.
5.Masalah eyebag
.
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
.
7.Mengurangkan kesan Parut. Tak kisah la parut jerawat dalam ke apa .
8.Mengurangkan Blackhead/Whitehead
.
9.Mengurangkan kulit berminyak
.
10.Menjaga kelembapan kulit .
12.Antipenuaan(awet muda)

Best tak??? Yang penting #bukansekadarluaran banyak kelebihan lain jika menggunakan Krim WD ini secara KONSISTEN. .
Penggunaannya sangat mudah cuma calit-calit di nadi 2 kali sehari. .
Jangan tunggu lama2 promo combo WD masih berlangsung.
.
Whatsapp 012 9066631
.

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Makcik manis ni kan kalau duk dalam group yang Izan guide diam diam jer dia. .
.
Tup tup malam semalam makcik ni share pic sebelum dan selepas ber WDTA .
.
Perghhh glowing kulitnya cerah kulit dari yang sebelumnya. Nampak FIRM. Nampak dah macam mana WDTA mempertahankan kolagen pipi dari jatuh tu. Sampai tersasull berkali kali kak Izan panggil dia kejap "kak" kejap "makcik" 😅 Sampaikan cucu acik ni 5 tahun pun perasan mata nenek dia dah bulat sikit. Budak budak tak pandai nak tipu kann. Kalau derang puji itu tandanya IKHLAS .
.
Dalam WDTA ni dah sediakan Glutathione, Arbutin dan SaxifragaSamentosa. 3 agen pencerahan yang SELAMAT untuk dapatkan tone kulit sihat menghalus dan cerah sekata. Minum air putih suam manja secukup rasa ikut pada kadarnya punn membantu lagi kulit cerah glowing .
.
JIMAT dah kann Cantik tak kira usia kita takat mana Cantik itu abstrak Tapi cantik tanpa #JERAGAT itu memang memikat 😍

#2bulan_WDTA
#Bebas_jeragat #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Beautiful Friday
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Bila dikatakan erti kalis Penuaan
Makanya seluruh badan tak ditelan dek USIA kerana masa .
.
Ajaibnya WDTA hanya calit di nadi kesan seluruhnya. Pertahankan kolagen dari menurun hari ke hari .
.
WDTA KALIS USIA ❤
.
.
#picsart01
#BeautyPassion
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
WDTA bukanlah krim panas sampai area mata dan bibir pun kita boleh bubuh. .
.
Tapi melancarkan peredaran darah zazz! Bawa zat zatnya ke seluruh tubuh melalui pembuluh darah kita. .
.
Ini namanya awesome! 😍
.
#BeautyPassion
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
DARI MAK MAK DAH MACAM ANAK DARA 😱😍
.
.
Omaigadd!! Nyariss terjelepukk jatuh enpun atas muka Bila duk godek godek tengok testimoni MELETOP dari pengguna WD ni. Macam student pun ada. 😅
.
.
Krim Bio Teknologi teknologi Nano dari bahan herba mahal ni pakai secoet jer kat nadi. Tak pakai kat muka pun .
Tak perlu nak ber set set itu ini. Zup zap Zup Zap Zazz Siapp! Sambil duk landing tengok TV pun sempat aihh .
Jangan beratkan kepala fikir bila aku nak cantik ni? Bila aku nak nampak muda ni? .
Yang penting konsisten calit lepas tu. Tetibe jerr ada yang tegur, ehhh awak nampak nampak lain lahh Nampak Awet Muda macam retis pun ada
.
Hah tudiaaa!
.
#KonsistenBiarPadu
#Misi_AwetMuda_Bergetah
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Beauty is how you feel inside and it reflects in your eyes. It is not something physical .
.
#Beauty_Passion 💞

Eizan Adnan | EA ™

#creativeads #MrCobra
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WomenDesireeShahAlam #dealeradleesyabeauty
INI BUKAN ADIK BERADIK .
.
Haaa ini bukan gambar sebelah sebelah adik ngan kakak tau. Ini orang yang sama 😅
.
Bayangkan baru sebulan lebih penggunaan #WDTA dah nampak lainnn. Nampak lagi muda dari sebelumnya macam 20an! .
Ramaiii kenalan yang tegur kata kulit lawa. Halah halah halahhh berbunga bunga hati Kak Izan pulak yang berasa. Besttnyerr kak Izan dapat feedback yang macam nii. Nak nak kalau orang puji depan depan. Rasa macam berterbangan di awan biru jerr. Tu belum bersolek bagai lagi tu .
Bayangkan kalau sis manis ni konsisten dengan lebih lama lagi. Perghhh Priyanka Chopra nampak pun boleh geget jariii .
.
Kulit anjal, tegang, cerah dan AWET muda semuanya bermula dari dalam .
.
Best ke BEST 😉
.
.
#Misi_AwetMuda_Bergetah
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam
#WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
#BIJI_KOLESTROL GHAIB 😱😍
.
.
Nurul - "Sejak guna WD biji kolestrol menghilang,dulu banyak juga biji kolestrol bawah mata"
.
Zatie -
"Biji kolestrol makin kecik. Sebelum ni macam macam produk dah guna. Tapi takde perubahan pun."
.
.
Wahh Alhamdulillah banyak feedback POSITIVE yang kami terima dari WDLover yang konsisten terutamanya yang berkaitan dengan masalah kulit seperti biji kolestrol. .
.
Selain dapat kulit yang lembut dan lembab tanpa minyak. Biji kolestrol pun dah tak berani nak menapak .
.
Cecalit hanya di nadi. Tak percaya? Tak perlu percaya saiyang kena cubaaa. Konsisten sepenuhnya. .
.
Inshaallah berbaloi 😘
.
#izanaadleesyabeauty
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Kedut kedut kat muka abang pegi manaaa ?? 😱
.
Macam tak percaya, tapi inilah realitinya KEAJAIBAN WDTA. Kembali muda dan kalis usia.
.
Korang jangan ingat tudung bawal je ada spray anti kedut. Kita pon ada krim Anti Kedut tawww
.
Terkejuttt? .
Hakak lagi terkejuttt rasa nak pengsan berkali kali bila tengok testimoni macam ni !
.
Kalau abam julripinn tengok pon dia nak teraii neh 😝
.
#NakAwetMudaTapiTakdeMasa
#TestimoniWDTALelaki
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
INILAH AKIBATNYA .
Bila konsisten hari hari .
Bila berasa sesuatu dalam seminggu, pasti nak rasa lagi apa yang akan berlaku .
Terus lagi konsisten ehh kawan office dah mula tegur nampak lain .
Percaya atau tidak kene percaya jugaa .
Cantiknyaaaa bila wajah FIRM terbentuk. Ntah mana pipi selebihnya 😅. Tak payah facial kerap pun boleh dapatkan pipi anjal dan tegang .

Inilah kelainan bila AWET muda dari dalam ❤
.
#Misi_AwetMuda_Bergetah
.
Untuk yang sibuk tak de masa Tapi TETAP nak cantik jelita.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
KULIT CANTIK TANPA BEDAK 😱😍
.
Umur 27 konsisten WDTA 3 bulan
.
Perghhh sayanggg, syantiknya kulit awaa pelolesss shining tauu .
Kalau dulu mekap tebal pun masih boleh nampak butir jerawat timbul. Tapi sekarang letak gincuuu saja pun dah maniss letting taww .
.
.
Besttt kan dapat kulit cantik licinnnn lembut seperti baldu, mudah jer nak bersiap detim, tak de lah cik abang nak tertunggu tunggu
.
Saxifraga Sarmentosa tu memang terbaik dalam mengurangkan lebihan minyak, mencerah, menghaluskan pori dan menghindarkan jerawat .
Zazz molekul haluss WDTA meresap terus pada nadi nadi Terus jugak lah melekat dalam hati .
Konsisten biarlah kene dengan caranya 😉
.
#WDTA_KalisUmur
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WDTA #dealeradleesyabeauty
#bantusampaidapat #Wdec
Antara manfaat telur rebus yang ramai tak tahu ialah :

1. Menjaga Kesihatan Mata

Dengan pengambilan telur rebus secara rutin, dapat memberikan kita banyak ‘karotenoid’ seperti ‘lutein’ dan ‘zeaxanthin’. ‘Karotenoid’ ini memainkan peranan penting dalam melindungi mata daripada pelbagai masalah kesihatan mata seperti penurunan kemampuan penglihatan yang umumnya terjadi pada orang dewasa.

2. Kuku Sihat & Kuat

Telur rebus juga ada sulfur yang tinggi yang merupakan sumber ideal vitamin D. Mineral, anti oksidan dan vitamin D yang ada di dalamnya mampu membantu menjaga kesihatan dan kekuatan kuku agar tidak mudah patah.

3. Meningkatkan Kesihatan Otak

Pengambilan telur secara rutin juga dapat membantu meningkatkan kesihatan otak. Ini adalah kerana telur rebus adalah sumber ‘choline’ yang baik, iaitu zat yang diperlukan untuk menjaga fungsi otak. Dengan pengambilan ‘choline’ yang terdapat di dalam telur juga dapat membantu menurunkan risiko penyakit otak seperti Alzheimer.

4. Turunkan Berat Badan

Masih ramai yang tidak tahu telur rebus dianggap efektif boleh bantu turunkan berat badan. Telur rebus kaya dengan protein yang sangat sesuai diambil bagi anda yang sedang diet. Dengan pengambilan telur, kita tidak perlu bimbang kehilangan nutrisi dari makanan.

5. Baik Untuk Tulang

Telur rebus mengandungi vitamin D yang tinggi yang dapat membantu penyerapan kalsium dan mengawal peningkatan kalsium dalam darah. Ambillah telur rebus secara #rutin kerana dipercayai dapat membantu tulang menjadi semakin kuat dan terhindar dari penyakit osteoporosis.
.
Untuk detail pls follow FB: Eizan Adnan .
#WDTA_KalisUmur
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
#bantusampaidapat #Wdec
Ajerr sempatt.. Yang mama dia ni duk sibuk la pegang tudung cari pin sebelah lagi tak jumpa 😆

#SalamMerdeka #akucantikkudapatdariemak #challenge #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #mekap #dealeradleesyabeauty #TikTok
SENAM AEROBIC RAHSIA AWET MUDA DATIN MARIA ARSHAD .
Wahhh sape tak kenal Datin Maria (Kamariah Hj Arshad) pelakon ngetop popular Era Zaman 80an -90an tuuu zaman hakak budak budak dulu duk main "zero point" lagi .
Suara manja putih serlah je. Sekarang diam tak diam dah 60 tahun. Tapi badan cutting mak aihhh Anak dara pun boleh surrender .
"Saya memang cintakan kecantikan sejak usia remaja lagi".
.
Datin Maria, juga gembira dengan rutin hariannya kini yang sibuk menguruskan anak dan cucu-cucu.
.
"Hidup saya tidak sunyi kerana setiap hari saya menguruskan mereka ke sekolah. Antara aktiviti yang saya tidak lepaskan, bersenam aerobik. Sekurang-kurangnya sejam sehari saya akan melakukan aerobik. Aktiviti ini bagus untuk membakar lemak badan," ujarnya yang mengamalkan pengambilan vitamin C dan banyak #minum_air_suam.
. "Isu penuaan tidak lagi menjadi suatu kerisauan dan keyakinan sifat wanita sempurna sememangnya tidak ternilai"
. "Hampir 10 tahun saya amalkan kelas aerobik. Setiap Isnin hingga Sabtu "

Rajinnyaaaa Datin Maria Arshad. Yerlah kalau nak kekal cergas haruslah berusaha kann. .
USAHA PASTI JAYA
kak Izan siap screenshot lagi apa yang Datin Maria Arshad ni buat sebagai rutin. Mana yang baik, Boleh la kita follow tak gictheww
Sumber : #InTrend
Tapi pada #WDLOVER tersayang boleh amalkan cecalit WDTA pada nadi dan pada tapak kaki sebelum tidur. Untuk tulang yang kuat. Inshaallah Konsisten lah sepenuhnya.
.
Buangkan TOKSIN yang menapa bangunkan sel sel kolagen kita. Cantik dari dalam Cantik dari darah yang BERSIH. Cukup tidur Cukup minum air putih. Jaga pemakanan, makan makanan yang BERKHASIAT ❤
.
#DatinMariaArshad #WomenDesireeShahAlam
#WDTA #WDEC #RahsiaAwetMudaSelebriti
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
JERAWAT HILANG HATI RIANG HEYY💃
.
Perghhhhh hasil konsisten tanpa mengalah
Ini kesannyaaa .
Kalau dulu nak tengok cermin mencikk Down rasa tengok kulit muka penuh JERAWAT Sekarang hehari pun tengok cermin ehh.. kusam parut jerawat ntah mana pergi?? Macam disuluh sportlight. Memancor mancor seri dia bagai satin di iron hihi. .
Jerawat pun dah lintang pukang mencicit cicit lari balik kampung tak nak datang lagi😄 alhamdulillah, suka sangat dapat feedback macam ni . .
Memang ramai tak percaya wd ni calit kat nadi je boleh cantik. Tapi ni lah buktinya. Asbab wd segalanya berubah. Bila toksin dah di bawa keluar dari badan, darah lancar, sel sel baru dibentuk. Cantik la kulit tuuu. .
Sekarang dah boleh senyuummm melebar belek muka lelama depan cermin😍
Nak jugak cantik kulit halus licin? Jom wasap kak Izan .
👇👇👇 012 9066631
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WomenDesireeShahAlam #dealeradleesyabeauty
TAWARAN SEMPENA #MERDEKA .
PERCUMA T SHIRT EKSLUSIF dengan 2 pembelian #WDTA .
Boleh order sekarang (pre order) .
012 9066631
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WomenDesireeShahAlam #dealeradleesyabeauty
TAWARAN SEMPENA #MERDEKA .
PERCUMA T SHIRT EKSLUSIF dengan 2 pembelian #WDTA .
Boleh order sekarang (pre order) .
012 9066631
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WomenDesireeShahAlam #dealeradleesyabeauty
WANITA 'DITANGKAP' KERANA BIKIN KECOH
.
.
DAMANSARA - Seorang wanita berumur 43 tahun 'ditangkap' disebuah pasaraya terkemuka di sini kerana mencuri perhatian ramai hingga menyebabkan kekecohan.
.
Pengunjung pasaraya tersebut berpusu pusu mendapatkan beliau untuk bergambar bersama kerana awalnya disangka artis berikutan wajahnya yang sangat mirip kepada selebriti tanah air Sara Ali (Siti Sarah Hairi Ali, 27 tahun)
.

Selepas ditemuduga, barulah pengunjung tahu bahawa dia bukanlah selebriti yang dimaksudkan dan datang ke situ hanya untuk membeli barang keperluan bersama rakannya.
.
.
"Saya bukanlah Sara Ali seperti yang disangka, saya cuma seorang ibu kepada 6 orang anak. Saya dan Sara beza kami 16 tahun". Ujarnya
.
.
Ditanya apa rahsia dia kelihatan begitu cantik cerah berseri dan awet muda, dia menjawab ringkas hanya konsisten Krim Bio Teknologi Nano, Women Desiree Eesential Cream (WD) sejak beberapa bulan yang lalu kerana ianya lebih mudah dan berkesan.
.
Cerita tahun lepas .
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Pejam celik pejam celik dah 26 .8.18
.
Lagi 5 hari saja lagi Killer product #WDTA ni menjadi RM 100 pada #1_SEPTEMBER_2018.
.
BATCH PERTAMA (packaging lama tapi Formula BARU) masih lagi pada berharga #RM75sm/RM80ss selagi stok masih ada jerr tauu .
NAK kotak baru ke lama? .
#WDTA 3 X ganda kesan menegang, anjal, cerah dan AWET muda dari yang sebelumnya .
Nak detail jomm risiklah kak Izan 😉 Wasap .
012 9066631
.
#Susuk_HALAL
#LulusKKM
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Baru keluar dari pintu sebelah. .
Beramah mesra dengan kesayangan berkongsi permasalahan yang berkaitan dengan proses "Awet Muda Ompompuan"
.
Terselit satu Testimoni 'Candid'. .
Bestt nyer lahaiii kulit kurang berminyak, kurangkan #risiko pori luas terbuka.
.
Dah kata AWET muda, badan pun persis REMAJA kann. Segar sentiasa 😉
.
Selamat Malam 😘
.
#Misi_AwetMuda_Bergetah group KHAS FREE GUIDE
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
#ARBUTIN antara bahan terbaik terdapat dalam krim #WDTA .
Arbutin adalah dari estrak bearberry yang banyak digunakan dalam kosmetik untuk mencerahkan kulit secara semulajadi dengan #CEPAT .
Terbukti #berkesan menghilangkan bintik-bintik gelap dan perubahan warna kulit khususnya masalah pigmentasi/jeragat
.
Dalam satu bulan kajian 80 wanita Cina menggunakan kepekatan alpha arbutin sebanyak 1%, hasil pencerahan kulitnya sangat terlihat.
.
Jadiii kita tak perlulah susah susah fikir mana nak cari bearberry tu. Dalam #WDTA dah ada siap kandungan Arbutin ni .
Sebab tulah jangan heran yang pakai ni kulit makin cerah berseri bak bulan mengambang. Bukan muka jer tau. Satu badan pon cerah. Jeragat, parut pudar pun asbab bahan ni juga .
Best takk? Nak AWET muda, pakej cerah pun ada

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
"Takut minum kopi lahh, tak mau jadi hitam"

Eh cehh Cer ubah sikit MINDSET kita tu. Kalau dah ada gen gelap tu. Memang tak dapat lari sebab dah sedia ada dalam diri kita.
Kalau minum air bandung sekali pun belum tentu kulit kita pinkish 😅

Tapi kalau nak cerah menyerlah pun kami tak dak masalah inshaallah. Konsisten WDTA sepenuhnya.
Dalam tu dah sedia Arbutin, Glutathione, Saxifraga Sarmentosa lagi bagi mencerahkan kulit tone by tone.
Nak cantik haruslah sabar.
Dalaman kita yang selama ni pun dah penuh dengan toksin yang melebar. Siap bahan ajinomoto, garam, minyak, lemak dan bahan kimia rembesan dari organ dalaman kita sendiri.

Ishhh tak cerah macam keluarga Kapoor, cerah skit kita daripada yang sebelum tu pun syukur dahh. "Ber WDTA ni kena pantang kopi ker?" Tak perlulah saiyang, minum pi lah seteko pun Yang penting air masak jernih tu janganla lupaa 🤗

#KopiPunTerapiPagi #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
IBU ANAK 6 UMUR DAH DEKAT 40 TAHUN!
.
Tapi macam anak dara kan. Terkezuttttt tengok perubahan Akma ni. Orang anak ramai kalau tak jaga badan memang kelaut pegi ehh.
Tapi Akma bizi bizi pun sempat cantik dengan #WD.
.
Ajom kita dengar apa kata Akma tentang WD .
.
Kak Akma guna WD dah banyak botol tak ingat dah lepas tu stop henpon rosak no contact sis Ida tak jumpa rupa nye dia dah tukar no fon
.
Nie baruu akak start blik consume calit calit katt nadi je pusing lawan jam. Actually suka sangat WD niee multifungsi jugak.
.
Berkat sabar insyaallah akan nampak hasil nya.Nak nampak cepat hasilnya memang kena minum air yang banyak. air putih ye bukan air manis .

Wahhh patut syantikkkk!
.
Tenkiuu atas sharing Akma tu. Semua wanita tak kira usia layak untuk cantik lawa kan kan . Jangan segan silu untukk mencuba❤️ #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WDTA #WomenDesireeShahAlam
KULIT CERAH BERSERI DENGAN PEEA DOLCE
.
Happy yakmat bila tona kulit lebih cerah berbanding sebelum ni. Takde lagi kulit kusam dan gelap.
.
.
Mula-mula macam tak yakin juga pakai losyen boleh cerahkan kulit. Tapi bila tengok banyak testimoni yang berjaya jadi teruja pulak nak cuba #Peea Dolce ni.
.
.
Lepas je sapu #Peea Dolce kulit jadi lembap dan smooth je bila sentuh. Siapa yang tak teruja kan? Dahla wangi, tak payah pakai perfume lagi dah hehe.
.
.
Bila dan konsisten pakai losyen peea ni selama 30 hari, memang ketara sangat kesannya. Seronok bila tengok perubahan kulit yang sekarang berbanding yang sebelum ni.
.
.
Rugi sangat siapa yang tak cuba #Peea Dolce ni tau. Kompemm jatuh hati lepas sapuan yang pertama.
.
.
Syoknyerr hakak kite ni bila kulit tangan dan badan makin cerah. Dengan adanya kandungan bahan seperti Shea Butter dan Grapeseed Oil membantu memberikan tona kulit yang sekata serta mencerahkan kulit.
.
.
Bukan tu je uolss, kulit lebih lembab dan halus tau. Gebu gebas giteww .
.
Jom cepat-cepat dapatkan #Peea Dolce kalau nak kulit cerah dan halus macam hakak kite ni.

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Selalu corak bunga nilahh derang buat printed ala English Cotton. Pada corak langsir,cadar pun ada. Alahai very nice look very exclusive lahh kann .
.
Harini bukan nak bebel pasal bunga syantik ni, tapi pasal akar dia .
Ada sebab kenapa ia dijadikan salah satu bahan TERHEBAT dalam Women Desiree Triple Advance ni.
.
Nak tahu apa?
.
MANFAAT EKSTRAK AKAR PEONY +++++++++++++++++++++++++++
.
1) Memberi kesan perlindungan terhadap radikal bebas.

2) Meningkatkan warna kulit tidak seimbang dan perubahan warna kulit

3) Mampu membuat keremajaan kulit hingga awet muda dengan kulit yang sihat dan segar
.
Nak cari Bunga Peony cari di Negara Asia, Selat Eropah dan Barat Amerika Utara. Dan ini lah yang menjadi rahsia kecantikan turun temurun orang China. .
Nak cantik luar biasa macam mereka boleh sangatlah sekarang ni lagi lagi dah upgrade formula baru #WDTA ni kesannya 3 kali ganda lagi power dari formula lama. .
Tak caya?
.
Tak perlu percaya, Cuba jer calit dulu, baru tau kesan dia camna. Konsisten lah sepenuhnya .
Semekarnya Peony Semekarnya pengguna WDTA ni. Ahaks! .
#KembangBungaTanpaLayudiTasikMadu
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam
#WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Happy Monday
Say no to #MondayBlues
Bila ko konsisten sepenuhnya untuk dapatkan kulit sihat lagi #AwetMuda Weww pipi bertelo 💞

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WomenDesireeShahAlam #dealeradleesyabeauty #janganbencintaku ehh 😅
PENCURI TESTIMONI DETECTED!
2 testimoni berikut adalah pengguna SETIA #WDTA
Awas pengguna bijak jangan mudah tertipu. Produk kami bukan produk sampah sampai terdesak curi testimoni yang lain
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #janganbencintaku #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #Viral #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
PENGELUPASAN Penting atau Tidak? .
.
Sel kulit mati perlu ditanggalkan untuk memudahkan sel kulit baru subur kembali. Dan mudahkan penyerapan khasiat produk kepada kulit .
.
.
1. PERLU TAHU MENGENAI PENGELUPASAN

Pengelupasan kulit dilakukan untuk meningkatkan kualiti kulit, ia dicapai ketika anda menyingkirkan sel-sel kulit mati daripada lapisan kulit pertama (permukaan). Kulit setiap individu menghasilkan lebih kurang satu juta sel kulit setiap minit.
Pengelupasan datang dalam pelbagai bentuk dan manfaatnya, dari rawatan antipenuaan, pencegahan untuk jerawat dan sebagai pelindung sinaran matahari.

TEKNIK pengelupasan kulit seperti pengelupasan kimia menyediakan produk rawatan kulit di rumah. Persolannya SELAMAT atau tidak? .
Banyak produk pengelupasan yang berasaskan bahan organik yang boleh dijadikan ‘teman’ rutin penjagaan wajah, TAPI perlu berhati-hati juga bukan jaminan bahawa bahan organik sesuai untuk semuaaaa jenis kulit. .
2. PROSES PENGELUPASAN KULIT SEMULA JADI
.
Sel-sel kulit pada lapisan atas akan mati selepas 25 hari korang buat scrub kulit yang terakhir, pada waktu ini ia memberikan kesempatan bagi sel kulit segar untuk mengambil tempat mereka. Jadi sekiranya masih ada sel-sel kulit mati yang tertinggal dan tidak disingkirkan maka ia menghalang proses kulit baru untuk terhasil.

Kalau dibiarkan, bintik-bintik hitam dan bintik-bintik putih, tekstur yang kasar dan rona kulit yang tidak sekata.
.
.
3. PENGELUPASAN DAPAT MEMBANTU MENGECILKAN PORI-PORI
.
Tidak semua orang sedar akan kebaikan pengelupasan selain daripada mencerahkan kulit. Pori-pori sebenarnya boleh mengembang mengikut kandungan sebum dan kotoran yang membiak di dalamnya. Lebih dahsyat, semakin berusia semakin tinggi potensi untuk pori mengembang, jadi dengan pengelupasan dapat mengecilkan rongga pori-pori.
.
****Dan pelbagai info lagi dalam FB: Eizan Adnan (Adleesya Beauty) Jomm follow
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WDTA #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
Walaupun hari minggu agak sibuk dengan urusan keluarga. Tapi alhamdulillah ada juga kesayangan kak Izan yang sudi SHARE feedback ni tauu. Saayang ketat ketat 😘
.
.
Jangan hairan kenapa ada yang REPEAT ORDER berkotak kotak. Ada yang tak senang duduk bila kehabisan STOK. .
.
Bila badan dah serik pakai macam macam tapi tetap tak ngam. Tetiba rasa kelainan bila ber WDTA, maka tunggulah "Next - next week and Next " dia punya penangan .
.
Biasanya ramai yang focus bab cantik luaran jer tapi tak sedar pentingnya cantik dari dalam. .
.
Kita AWET muda biarlah dalaman sekali kita cover. Tak gittew? 💋
.
#Misi_AwetMuda_Bergetah
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WDTA #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Bayangkann baru 1 botol pakai pun tak habis pakaii dah nampak kesan 😱😍
.
.
Kulit tegang eyebag dari nak Jadi pun tak jadilah awaa. Cuma RM2.50 je sehari.
.
.
Nak ke tak nakkk

Jomm wasap 012 9066631
.
Misi Awet Muda hari hari.
P/s: Nek Pah boleh dah boleh pakai mulai sekarang tauu
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #JanganBenciCintaku #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Post out hari ni saja. Tak nak himpun order meninggi nanti ada yang ternanti nanti .
.
Alhamdulillah akak ni grab 4 kotak sekali harung untuk stok. JIMAT sebelum harga naik RM100 seunit seluruh Malaysia .
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #AwetMuda #WomenDesireeShahAlam #dealeradleesyabeauty
Siapa ada masalah kulit seperti sis ni?? .
.
Nak kembali kulit sihat cerah, cantik dan Awet Muda? Sehari RM 2.50 jer .
.
Jommm wasap kak Izan
👇👇👇
012 9066631 SEMENTARA STOK PROMOSI MASIH ADA .
.
#bebasParutdanJerawat #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Bestttt nyerr buat Spa #WDTA lepas siap semua kerja rumah. Fuhhh freshhh jer rasa badan ringann. .
.
Zup zap Zup zapp zazz siap!
.
.
Badan free dari radikal bebas dan TOKSIN. Serap pula kebaikan nutrisi herba semulajadi yang HEBAT diimport dari luar negeri. .
.
Wahh Currlasss kau jah! .
.
Makanan kita jaga untuk kesihatan
Makanan kulit terjaga hanya dengan kuasa calitan 😘
.
.
Haruman lavender tu memang mengasyikkan!
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam
#WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Bestttt nyerr buat Spa #WDTA lepas siap semua kerja rumah. Fuhhh freshhh jer rasa badan ringann. .
.
Zup zap Zup zapp zazz siap!
.
.
Badan free dari radikal bebas dan TOKSIN. Serap pula kebaikan nutrisi herba semulajadi yang HEBAT diimport dari luar negeri. .
.
Wahh Currlasss kau jah! .
.
Makanan kita jaga untuk kesihatan
Makanan kulit terjaga hanya dengan kuasa calitan 😘
.
.
Haruman lavender tu memang mengasyikkan!
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam
#WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Yang sekarang nampak jauhh lebih MUDA dari umur 21 tahun. Banyak beza dari segi tone kulit dan bentuk wajah. Nak kak Izan bongkarkan RAHSIA awet muda sis ni? RM2.50 sehari .
Wasap kak Izan .
012 9066631
.
sehari 😍#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Untuk payment semalam en suami dah tolong pos kan tadi. Nanti kak izan wasap bagi tracking number yer. Terima kasih kerana membantu. .
.
Kalau Kak Izan yang pergi kena jawapnya kena bergalas beg beg lagi. Yang didukung yang dipimpin memang pening 😅
.
.
Terima Kasih juga kesayangan yang berurusan dengan kak izan untuk semalam dan kemarin dulu. Yang tarikh 23/7/18 pun dah diposkan awal lagi. Jangan lupa wasap kak Izan 012 9066631 bila parcel sampai untuk kak Izan guide rapat rapat ya .
.
Inshaallah kak Izan cuba yang terbaik 😘
.
.
HARGA MASIH LAGI RM75 SEMENTARA STOK MASIH ADA
#Alhamdulillah
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Pernah dengar GLUTATHIONE tak?? .
.
Dalam produk kecantikan kita biasa dengar kann. Lagi lagi DSV yang sebut
.
Majority semua pernah dengar Glutathione dan tercari cari produk kecantikan yang ada bahan ni
.
Sebab apa yer? Sebab nak kulit CERAH .
Glutahione adalah ANTIOKSIDAN terbaik dan agen pencerah kulit yang selamat. .
Maka itulah kita perasan bila konsisten WDTA kulit akan jadi makin cerah. Bukan cerah muka jerrr tapi cerah satu badan.
.
BEST tak? Calit di nadi saja kesan pencerahannya satu badan tak perlu nak lumur macam pakai selut
.
Glutathione juga menyerikan wajah dan kulit makin bersinar. Oleh kerana ia adalah antioksidan yang tinggi, mampu melambatkan proses penuaan.
.
So, no wonderlah si pencalit tegar SUSUK MODEN awet muda jelita .
Pada yang takut nak makan pil pil pemutih tu. Bolehlah ambil INISIATIF lain. Misalnya hanya cecalit di nadi. Kesannya pencerahan tone by tone dengan lebih sekata .
MUDAH kann .
#izanaadleesyabeauty
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Agak lesu juga hari ni bila tidur lewat berjawap mesej sampai ke tarikh 24.7.18 ni. Bangun subuh tadi terkejut semuaaa nya dah siap berbalut 😅
.
Alhamdulillah terima kasih en suami tolong wrap kan WDTA cecantik untuk kesayangan semua .
Cuma kelam kabut sikit nak tulis resit. Bila check tengokkk rupanya tertinggal satu parcel lagi SET SEHATI SEJIWA. Apalagiii perderass siapkan tak nak satu pun tertinggal. Total 11 WDTA + 1 PEEA DOLCE .
.
Terima Kasih pada yang sudi berurusan dengan kak Izan. Inshaallah kak Izan jaga AMANAH ni sebaiknya .
.
Kak Izan memang nak parcel ni sampai secepatnya. Yang lambat tu abam postmen Ngee 😁😁
.
.
Fuhhh lapaq nasi lemak! .
Jomm breakfast .
.
P/S: habis stok batch pertama, WDTA kotak baru dengan harga baru RM 100 seunit. ISIANNYA SAMA.
.
.
Soalnya nak yang JIMAT RM 25 atau tidak?
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik masalah #menopause awal #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam #TrustedSeller
Kalaulah retiss dah habis ribu riban nak maintain wajah tu bagi tak jatuh .
.
Nak kena hadir treatment berjadual semata mata untuk muka saja. Tu belum body maintenance 😅
.
.
Tapi kita ni nak dapat V shape tu alahaii sangatlah kashangg awaa. Hilang terus double chin. Wajah terbentuk elok jerr tak perlu nak edit bagi kempis ke ape orii uolls! 😍
.
.
#TIPSKHAS_Vshape
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #Vshape #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
NAK AWET MUDA TANPA PLASTIC SURGERY ? .
.
Cara mudah dan terbukti berkesan, yang penting SELAMAT .
.
RM2.50 sehari .
.
Jangan terkejut bila .
.
✔MUKA MAKIN ANJAL
✔PIPI KENDUR MAKIN TEGANG
✔KULIT MAKIN CERAH ✔TAMPAK LEBIH MUDA DARI USIA
.
.
Jomm PANTAS , wasap di link bio .
0177948951
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #botox #susukmoden #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeautypasirgudang
.
.
SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA
Tak sangka diusia 52 tahun kembali period. Kulit lebih anjal berseri nampak lebih muda. Nak tahu RAHSIA kembali muda RM2.50 jerr sehari?? komen NAK atau wasap saya sekarang
012 9066631

Melambatkan #penuaan
Melambatkan #menapause

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Tak sangka diusia 52 tahun kembali period. Kulit lebih anjal berseri nampak lebih muda.
.
.
Nak tahu RAHSIA kembali muda RM2.50 jerr sehari?? .
.
wasap kak Izan di link bio .
012 9066631
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
melambatkan #menopause
Gara gara "KRIM MAGIK" ni
.
.
Ada yang bagi feedback awal pagi lagi. HAPPY nyaaaaa dapat selesaikan masalah pengguna feedback positive di pagi yang MULIA .
.
Ada yang duk diam menyepi tapi masih REPEAT lagi .
.
Ada yang baru sampai semalam tup tup dahh ORDER 2 lagii
.
.
Ade yang suh simpan dulu tunggu gaji katanya.
Adiehhh main chop chop pulak kita kann 😅
.
Inshaallah ada rezeki, sempat masa kita dapat lah lagi harga PROMOSI ni. Stock kat HQ pun makin surut hari demi hari .
Yer lahh RM75 jerr untuk manfaat semuaaa tu. Soalnya, NAK ke tak nak?
.
Atau korang nak tunggu harga RM 100 nanti 😁😁😁
.
JAGA KESIHATAN UNTUK KECANTIKAN
#izanaadleesyabeauty
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
NAK AWET MUDA TANPA PLASTIC SURGERY ? .
.
Cara mudah dan terbukti berkesan, yang penting SELAMAT .
.
RM2.50 sehari .
.
Jangan terkejut bila .
.
✔MUKA MAKIN ANJAL
✔PIPI KENDUR MAKIN TEGANG
✔KULIT MAKIN CERAH ✔TAMPAK LEBIH MUDA DARI USIA
.
.
Jomm PANTAS , wasap di link bio .
012 9066631
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #botox #susukmoden #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeautyShahAlam
.
.
SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA
Ada yang tidur lewat layan bola semalam
Ada yang frusttt kalah sampai tak boleh tido lena
Mehh kita calitkan WDTA tu sikit bagi FRESHH bersemangat jer rasa.
Calit calit biru mata hitamku, maklumlah kacuk France 😝

#WorldCupRussia2018
#disebaliktiraidapur
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Sapa ada masalah pori besar ternganga macam ni? .
Biji kolestrol pun sama naik dok bertepek kat muka. Dah cuba memacam produk tetap tak menjadi. Hampehh .
Nak kak Izan bantu untuk dapatkan kembali kulit idaman? Cepat wasap kak Izan di link bio ni .
012 9066631
012 9066631
012 9066631
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #pori #bekasjerawat #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Dah RESTOCK .
.
Tapi ada lagi yang masih kurang dan kurang
.
.
Hurmmm korang ni memang tak kasi can untuk hakak lumur satu badan pun kann?? 😅 .
.
#ReadyStock
#PodukPOWER
#MakTipuRapunzel
#MakTiriSnowWhite
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Makin berusia Makin JELITA 😱😍
.
.
Umur Kak Jun ni dah 48 tahun, hampir SEPARUH ABAD Tapi masih nampak 20 an jer kann??
.
.
Nak tahu rahsia AWET MUDA kak Jun? .
❌ tak perlu pil
❌ tak perlu bancuh
❌ tak perlu botok
.
.
Rm2.50 jurr seharii
.
Wasap kak Izan di link bio .
012 9066631
.
.
#AwetMudaBergetah
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
LEBIH TUA DARI CHE TA TAPI MASIH AWET MUDA PERSIS REMAJA 😱😍
.

Nak tahu RAHSIA kulit TEGANG dan ANJAL? CERAH tanpa kedut dan AWET MUDA dalaman dan luaran ?
. .
❌ bukan enjection ❌bukan kapsul ❌bukan fondation/ krim malam/krim siang
❌bukan jamu .
❌ bukan treatment berjadual
❌ bukan shake shake
❌ bukan serum
.
Yang penting SELAMAT dan LULUS KKM
.
Nak awet muda macam Kak Jun dengan hanya RM2.50 sehari?
.
Wasap kak Izan di link bio .
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Sapa ada masalah mata JATUH/ KEDUT / DARK CIRCLE / EYEBAG berkilo?? Pakai filter pun masih nampak lagi kann. Cover ngan make up pown tak jadii. 😣

Nak kak Izan bantu? Komen NAK 🙋

Atau terus wasap kak Izan di link bio
#krimAntiKerepot
#darimataturunkehati #mata #matacantik
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
KULIT KUSAM KEMBALI CERAHH MENEGANG 😱😍
.
.
Fuhhh berpefeloh felohh tengok perubahan akak ni .
Umur 44 tahun dah pown dah macam 30an koranggg. Habisss tegang macam pakai masker hehari kulit akak ni.
.
Ditarik tegangnya kulit kendur tu lebih berseri lebih nampak REMAJA adiehhh tak boleh tahan. Mana yang stop tu pakat nak pakai balik depa kataa .
Konsisten calit kat 3point nadi dan minum banyak air putih je. Itu jer TIPS ringkas nya .
Simple kann? .
Tak payahh pantang apa apa. Jaga pemakanan berkhasiat ja. #Pueraria_Mirifica yang ada dalam tu memang power untuk anjal kan balik kulit kendur. #Arbutin dan #Glutatione yang menggeboo cerahh dan lambatkan proses penuaan . .
1krim untuk 1 body. JIMAT masa , jimat duit .
Mau tak mau 😚
.
#izanaadleesyabeauty
#NakCantikJanganTengokAjer
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Ompompuan ni kann .
Dari zaman kanak kanak dah didedahkan bab cantik kann. Ibu tipu Rapunzel ntah apa ke nama ni, sanggup culik budak Rapunzel ni dari kecikk semata mata .
.
Nak kekal Awet Muda
Nak kekal rambut hitam jerr
Nak kulit tegang menegang macam kena iron .
.
Kalau dulu boleh kita anggap dongeng semua tu. Sekarang zaman dah berteknologi. Nak campak 5 -10 tahun ke belakangg .
kachang jurr 😉
.
#MisiAwetMuda_WDTA
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim #MakTipuRapunzel
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam #pipijatuh
Siapa ada masalah kutil, biji kolestrol, kalau ore kelate panggil buoh ara
.
Susah nak hilang kann? Maluu rasanya berbiji biji timbul pada mata. .
Rasa tak selesa 😣
.
Kak Izan ada cara MUDAH jer nak atasi masalah ni .
SELAMAT dan LULUS KKM 👍👍👍😊
.
Fast Response Jom wasap klik
kat link bio ni .

JANGAN BIARKAN MELARAT .
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #bijikolestrol #skintag #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
"MASYAALLAH INI 1ST DAPAT FULL DETAILS AND TIPS YANG BETUL"
.
.
Alahaii kastemer akak ni dulu pernah pakai dia guna memang cecalit kat nadi lah
.
.
Tapi tak dapat guide sepenuhnya. Sayangnyaa .
.
Ini akak belum masuk bab TOKSIN lagi tauu
Hehari diri kita dikelilingi toksin samaada persekitaran luaran mahupun "persekitaran" dalaman .
.
Baru bab TIPS minum air jer dulu. Baru mukadimah. Belum tips tips v shape ke tirus hidung, Spa WDTA atau yang paling HOT request tinggi malam Jumaat, TEKNIK TIGA KUNCI 🙈
.
.
"SEMOGA SENTIASA KULIT CANTIK AWET MUDA. BADAN CERGAS BERTENAGA BAGAIKAN DI ZAMAN REMAJA"
_ Luv ya 😘

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
#guideRapatRapat #WomenDesireeShahAlam
BARU JA PAKAI PARUT DAH HILANG. #MAGIC BETOI #WDTA NI! .
Nanti nak repeat lah! .
Perghhh inilah Feedback yang rakan dealer kami SHARE semalam. .
EXCITED dia sampai mark sendiri kat pic dia tuhh kan😅 WDTA memang memahciam lah kann surprised sesaja .
.
Daripada dahi bertanda teruss jadi tanda tanya. MAGIK wehhh #Parut hilang camtu ja sebab dalam WD ni ada kandungan #Glycerin yang bantu pudarkan parut. .
Masalah kulit kusam, parut, jerawat jeragat pakai WDTA pown dah cukup .
BONUS glowing tuuu sapa tak nak .
Cantiknya WDTA bermula dari dalam tauu bukannya Krim Cantik biasa biasa. Ianya Berteknologi NANO 😍

Best ke best?
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Kalau dah berlambak macam ni buat MASKER body abih tegang semuaaa dan dan tu jugak 😝
.
.
Huarghahaha .
.
#MakTiriSnowWhite
#WDTA_KalisUmur
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
#bantusampaidapat #Wdec
MAKANAN UNTUK KULIT
Banyak ni jerr untuk setiap calitan pada setiap "station" nadi kita Zazz lajuu berdesuppp ke seluruh badan ngalahkan ERL lagi.
Tanpa sempadan kerana MANFAAT nya juga Tanpa batasan
#PETUA dari Cikgu saya, kalau kita nak pakai krim atau apa ja untuk cantik, kita pakai guna jari MANIS
Supaya kita pun manis manisss jer bila orang pandang. Tapi kelaku pun haruslah manis sesuai dengan diri dan perwatakan
Betoi ka? 😊

#KurangkanManisDalamMakanandanMinuman
#ManisDalamSenyuman
#WDTA_krimKalisUsia #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
Siapa ada masalah kulit muka bermasalah macam senarai di bawah?
.
.
👉 JERAWAT
👉 JERAGAT
👉 KULIT KERING DAN KUSAM
👉 KULIT BERMINYAK
👉 BIJI KOLESTROL
👉 MUKA TUA DARI UMUR
👉 WHITEHEAD / BLACKHEAD .
.
Dah buntu cari jalan penyelesaian, Nak kak Izan bantu?
.
.
boleh klik link telegram ini : https://t.me/EizanAdnan (testimoni produk yang buat uols ketap bibir, gigit jari ) .
.
Jika berminat dan tak sabar nak sesama awet muda berseri seri macam testimoni testimoni yang lain, boleh masuk meminang kat whatsapp.
.
.
Kak Izan tunggu ampa meminang okies
Ehh tunggu ampaa tanya kak Izan ampa larhh 😅
.
.
Untuk ORDER wasap di link bio
#ibuhamilSELAMATguna

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim #hormon
#WomenDesireeSungaiBesi #menopause #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Ingatkan budak sekolah Form 5 tadi
.
.
Rupanya Mira ni umur dah 30thn, anak pon 4 orang tauu. Tapii terLAJAK AWET MUDA .
.
Korang jangan tak tahu sel #kolagen mula menurun tika umur 25 -30 an lagiik
.
.
Nak awet muda macam Mira? .
Hanya rm2.50 sehari. .

Fast Respond wasap kak Izan di link bio .

#krim_AntiKerepot
#melambatkanMenopos
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
#bantusampaidapat #Wdec
Berkesan dari dalam SEAWAL SAPUAN ‼
DI JAMIN SELAMAT .
Murah dan berbaloi berbaloiii .
RM2.50 sehari
.
❌ Jeragat dan Jerawat
❌ Liang Pori Terbuka
❌ Parut ❌ Kulit Gelap dan Kusam
❌ Eyebag
❌ Pipi kendur .
✅ Tanpa Penggelupasan dan BOTOX
✅ LULUS KKM

FAST RESPONE. Wasap saja dilink bio
Jom oder !

#ibuhamilSELAMATguna
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
ANAK ANAK JANGAN MAKAN HATI KALAU IBU DAH AWET MUDA NAMPAK MACAM ADIK BERADIK JERR
.
.
Kalau dah AWET Muda macam ni memang tak syak pun derang ni ibu dan anak 😅
.
.
Kulit ibu dah naik anjal dan tegang. Dagu bebas dari double chin yang merunsing .
.
Bukan hanya kerana wajah yang bersih dari jeragat mahupun cela. Tapi masih BERJAYA kekalkan badan seperti dulu dulu juga .
.
Sampai nanti kawan anak tegur .
.
"Ini kakak awak ker" "ini sepupu awak ker " "ehh kawan baru ker ? Tak kenalkan pun"
.
.
Uuuuittt mau melompat ke bumbung jiran rasa hepi tak terkiraaa 😝
.
.
Nak tahu RAHSIA Awet Muda?
Wasap kak Izan di link bio ❤

#KrimAntiKerepot
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
10 MAKANAN UNTUK CANTIK AWET MUDA 😍

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #WomenDesireeShahAlam
#PetuaCantik_kak_izan
Iras iras Datin Norjuma .
.
"Dah lawo pun nak lawo lagi kann?"
.
.
Ehh mestilah nak jaga jugakk AWET muda dalaman dan luaran .
.
Wanita busy pilih cara MUDAH untuk kekalkan kecantikan dan kesihatan .
.
Akak polisi rupanyaaa 😅
.
.
#IPD_Cheras
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeShahAlam
#WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeSungaiBesi #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty