#womendesireeshahalam

Kata orang, .
Kita boleh tau dalaman orang tu sihat atau tak melalui kukunya. Kalau kukunya pinkish pinkish merah tandanya sihat dalaman seseorang tu. .
.
Tapi yang bestnyer bila ber WDTA ni bukan takat kulit muka dan kuku jer tak pucat. Sesilap nail buffer and shinner pun kita dah tak ingat nak pakai cem mana 😅
.
.
JIMAT dah di situ. Kuku pun tak rapuh berbanding yang guna nail buffer tu boleh menipis kuku kita. Dah asah kann nipiss lah dia .
#kukubersinar
#krimAjaib1001
.
Cuba check kuku mak ayah kita
.
.
#kukucagi ##kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
"WDTA ni sesuai tak untuk masalah #jeragat?"
.
Kenapa tidak saiyang. Kita pun tak nak tunggu jeragat tu 'melebarkan sayapnya' keserata muka 😖
.
Umur 20an pun dah ada yang berani berani cik gat ni bertepek tak kanlah nak dibiarkan merebak saja. .
Antara Punca Kejadian Jeragat .
✅️Faktor Usia
✅️Stress ✅️Tekanan perasaan ✅ Ubat ubatan (terutama pil pencegah kehamilan)
✅ ️Persekitaran ✅️ Kulit kering & terdedah pada sinar UV
✅ kosmetik dan salahguna skincare dengan peeling yang terlampau ✅ Genetik .
Kalau ikut pada pembacaan kak Izan. Semakin lama kita biarkan jeragat, semakin lama dia nak hilang. Seiring dengan usia jeragat itu. Misalnya usia jeragat tu dah setahun. Maka makan setahun juga jeragat tu nak hilang .
WDTA ni krim dirumus KHAS dengan Bio Teknologi NANO. Bekalkan kelembapan disamping menegang, anjal, cerah hingga mampu pudarkan jeragat, tegang dan awet muda .
Sebab tu korang jangan hairan calit calit nak hilangkan jeragat ehh terr awet muda pulaks! 😝
.
.
#CalitNadiCantikSatuBody
.
DUA MINGGU KONSISTEN PADU INSHAALLAH
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty #breakout
Dapat note dari Stokis WD kami, Siti Mariam Arifin hari ni. Semalam kita restock hari sampai. Sama kita pakai JNT Express .
Buka saja parcel.. Allahu hati sangat berbunga bungaaa macam dapat surat CINTA 😅
.
TERIMA KASIH untuk gift mokyam sayang. Cantik sangat, kak Izan pun sekarang dah suka kaler PEACH. Kulit dah tak kusam, berat pun dah ideal pakai la warna apa pun betul tak? Eheeee ✌😁
.
Mokyam ni antara leader terbaik Tak pernah putus putus beri kata semangat, guide dan dorongan. Doakan kak Izan meroket ya. Salam Zuhor sekali lagi
.
#barulepasdengarazan
#LoveYou 💋
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Tengah duk bersiap siap baju anak anak, Nak pack tetibe dapat feedback dari sorang akak ni .
.
Dia rinduuu nak guna #WD balik. Allahuu Moga dipermudahkan dan dilimpahkan rezeki buat akak Inshaallah WD bukan sekadar untuk AWET muda sesaja awet muda dari dalam tu sesuatu yang paling BERHARGA .
Rambut semakin lebat, kulit cerah dannnn bau lavender yang amat menyenangkan ❤❤❤ #SalamZuhor
#LoveYou 😘
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Bila kita konsisten sepenuhnya, jangan pelik kenapa kulit yang kering, yang berminyak walaupun kombinasi dah jadi lembab serata jerr. 'PH' kulit seolah dah balance dah natural. .
.
Itu ISTIMEWA #WDTA berbanding dengan krim cantik lain. Tak perlu beria ria melumur satu badan cukup sekadar calitan pada nadi pun memadai .
Dengan herba terpilih dan formulated Teknologi NANO, WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA. .
.
.
Molekulnya tersangatlah sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke dalam kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan kuatkan kembali sel jaringan kolagen. .
.
WD bertindak pantas, Maka pantas jugaklah minum lebih air supaya mudahkan kerjanya. Kulit wajah menjadi tegang seawal seminit, seawal sapuan, Maka heharilah kita latih 'otot otot kulit' kita tu supaya kekal mantap .
Tak susahkan calit pada nadi keseluruh badan dalam dan luar yang kita dapat? Yang penting ianya HALAL dan SELAMAT digunakan. Comel jerr. Nak bawa ke mana mana pun senang ❤
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #MaryKayShahAlam #instaskincare #PencuciMuka #MakeupArtist #MakeupTutorial #MakeupIdeas #Makeupoftheday #MakeupWedding
"Kalau duluuu ishhh kulit ni rasa kasar sangat. Macam kulit oren. Berlobang lobang.Cover dengan mekap pownn masih lagi nampak lubang tu. Bercapuk lagi satu hal. Dari pondesen ke bedak compact ngan bedak debu. Tak tahu berrrapa lapis bedak lagi dah nak kene cover. Macam macam dah cuba. Masker timun, kerap bertoner, serum? Tak jadi aper pownn. Stress"
.
👆👆👆Antara lain aduan dari customer .
Alhamdulillah. Sekarang ni memang da banyak feedback PORI MENGECIL lepas konsisten calit WD.
.
Once pores kita terbuka pada wajah, memang susah nak nampak kulit kita licin dan flawless. .
Whitehead dan Blackhead ni together gather berlumba lumba nak naik ke muka tengok sape yang paling win 😑
.
Uolls nak tahu? .
Hormon estrogen yang tidak seimbang menyebabkan sel kolagen berkurangan. Jaringan kolegen menjadi sangat lemah dan mudah terdedah kepada permasalahan kulit yang lain. .
Misalnya kulit kusam, berminyak, berjeragat, jerawat dan eyebag sebagainya. .
Gabungan Pueraria Mirifica sememangnya memantapkan sel kulit dari dalam dan seimbangkan hormon estrogen wanita .
Haa syokk kan tu belum Saxifraga Sarmentosa Extract, mencerahkan kulit secara semulajadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori pori kulit yang terbuka akibat jerawat.
.
Cetearyl Glucoside, Niacinamide - Vitamin B3, Cetearyl Glucoside, dan Dimethicone Topical antara Ramuan Magis yang memberi #kelembapan jituu dan mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan.
.
Fungsi Hidrolyzed Sesame Protein lagi lahh menjadikan kulit licin selembut baldu dan anjal.
.
Nak tutup pori terbuka? Tak saiyang. Kita perbaiki dalaman kulit kita dari dalam secara semulajadi. Kita bukan tutup tapi kita rawat bagi kecik bagi feloless 😍 .
Hanya cecalit WD pada nadi je setiap hari 2x selepas mandi pagi dan malam. .
Jika perlu boleh sapu krim WD nak kat muka sebelum tidur pun boleh. (Selepas penggunaan 3 bulan ke atas)
.
Air masak juga jangan lupa minum! Ya😉
.
.
#WD_official #WomenDesireeShahAlam #WDShahAlam#Blackhead #Whitehead # #CleansingBrush #Cleansing #PencuciMuka #KulitPutih #KulitCerah #Glowing #KulitBersih #MukaBerminyak #MukaKering #Glowing
Fuhhh baru dapat bernafass .
Line hari ni lemau lemau gitu. Sedangkan hati ni bergelora nak sebarkan manfaat 😅
.
Bila kita tengok wajah anak anak kita yang masih kecil bestttt jer kan. Muluss sangat susah betul nak jumpa pori Sampai kita sendiri geram picit berkali kali pipi dia tuh .
#IsuPoriBesar
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #skincareroutine
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Dulu nak tengok cermin pun malas. Bila dah malas tak perasan sebenarnya dah nampak berusia dari umur. .
Adoii paling sedihh bila diejek ejek nampak tua. Eyebag berkilo, pipi meloyott jatuh gedebuk 😣
.
Konsisten WD betul betul. Minum air putih cukup. Perghhh kulit jadi elastik anjalnya tegang menegang. Bagai ditarik tarik kulit kendur tu. Macam pakai masker hehari 😅
.
Tapi janganlah korang takut pulak bukan sekali pakai terus cantik tau. Kita ada fasa fasa tertentu dari dalam. Ada proses penyahtoksinan badan, rawat dalaman, mantapkan set kolagen .
Tak susah kan Nak kembali cantik AWET muda. Hanya calitan dinadi pada bila bila masa. Comel dan mudah dibawa. .
Paling seronokk Bila ada yang salah meneka lebih muda dari USIA. Sebab tulah transformasi pengguna pun cecomel belaka Ngeee 😁
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Ni yang testimoni lewat malam semalam .
Dari hujung tahun lepas sampai sekarang, 2 unit WD jerr awaa. Masuk bulan ni dah jadi 3 unit. Haa nampak tak masih lagi seronokk konsisten WD .
Umur 49 punn boleh cerah. Bibir pinkish uihh 😅 Cukup zat arbutin, saxifraga sarmentosa lagi dan glutathione punya angkara. .
.
Orang lelaki sesetengah tu mana lah sempat nak melayan facial treatment. Busy cari rezeki. Tapi bila calit dinadi ni memudahkan. Tak payah tunggu masa atau syarat sebelum/selepas makan. Pakai ja nadi leher dan p.ergelangan tangan siap! .
.
Kan mudah jer nak cerah AWET muda .
WD bukan krim biasher biasher bossku .
.
#maluaperbossku
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Bila kecantikan itu diiktiraf .
Ia dinilai bukan sekadar kulit wajah. WDTA awet muda keseluruhan dalaman dan terkesan pada luarannya .
Seluruh kulit anjal, tegang, cerah dan awet muda adalah bermula dari dalaman yang bersih.
.
Sebab itu jangan hairan kenapa ada yang konsisten bertahun tahun. Bayangkan Umur 49 tahun pun dah nampak macam 39 tahun.
.

#calitpadanadikesansatubody #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
"Tumpang lalu MAKCIK"
.
.
Aduihh kembang kempis hidung tu kann. Baru 30 dah digelar makcik. PENUAAN PRA MATANG memang seramm walaupun kita rasa kita dah guna produk penjagaan kulit yang bagus Tapi hilang keanjalan dari dalam .

Kajian, University of Pittsburgh and Cosmetic Surgery and Skin Health Center, umur selepas 20 sel kolagen berkurang 1.5% setiap tahun. .
#KOLAGEN TU APA? .

Sejenis protein yang diperlukan oleh tubuh untuk pelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Fungsinya menyokong sel sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kemantapan tisu badan .

Bayangkan 1.5% setiap tahun kolagen turun pada umur 20-25 tahun. Kalau umur 40 macam kak izan ni dah kurang 30% dalam badan. Akibatnya kolagen turun ialah tulang dan OTOT semakin kendur. .

Bila usia meningkat, mulalah beri kesan pada kedutan, garis halus, kusam, jeragat, artritis, rambut gugur dan gangguan pada kesihatan.
Sinar UV dan radikal bebas akan merosakkan lagi texture kulit. Hinggalah kulit jadi lemah, nipis dan penuaan yang semakin ketara .
.
Hurmmmm seram tak? .
.
#info_SihatJelita_eizan
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WDShahAlam
Kita tak tahu apa yang kita makan, pakai atau cara hidup kita sekarang ni boleh jamin keadaaan kita pada masa akan datang. .
Ya betul semuanya ketentuan dari Nya. Tapi yang penting penjagaan itu kita ada. Sebab itulah harus menghargai diri sendiri, sebagai tanda bersyukur dengan nikmat setiap anggota pancaindera kita pinjam supaya terus boleh lakukan ibadah/ kebaikan .
Calitan pada nadi ni bukan biasa biasa Krim Cantik AWET muda satu badan. Dari dalam menyahtoksinkan badan, aktifkan semula sel kolagen kita sendiri taww tanpa sebarang penambahan kolagen lain.
.
Yang memang diperakui Yang memang diyakini sejak 5 tahun dulu. Sebab tu korang jangan pelik kenapa ada yang REPEAT ORDER. Kenapa ada wajah berusia sekarang dah semakin muda? Kenapa ada yang anak 4, umur 30 dalam pantang ber WD jadi semakin jelita?
.
Tanpa muka yang serabai
Tanpa eyebag berbakul
Tanpa garis kedutan
Tanpa mata panda .
Sentiasa nampak bersemangat freshhh walaupun pun pelbagai masalah lain yang dihadapi. Kerana WD ada KEISTIMEWAAN yang tersendiri yang korang tak kan nampak kalau calit memain, calit tak konsisten. Lagi kesian kalau tak pernah nak cuba langsung
.
Panjang lak kita bebel hari ni. Dalam hati berduka akak TETAP nak pesan. Calit WD 2 kali sehari jangan lupa ya! Minum air putih ikhtiarkan cukup ❤
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Cakk! Haaa baruuu dapat gambar berdiri Ratu Ratu WD. Kali ni dengan pasangan lagi
Walaupun berjauh umur berpuluh dari suami
Tapi tetap persis anak dara. Anak dara kalau tak jaga punnn tak boleh nak dapat badan yang macam ni taww. Banyak usaha yang perlu dipelgiatkan 🙊

Nak reverse masa tu memang tak boleh dah dik nonn Tapi kalau nak reverse usia berpuluh tahun dengan #Women_Desiree. Inshaallah ikhtiarkan ajer
Kak jun usia 49 tahun, Suaminya 29tahun
Kak nat usia 44tahun, Suaminya 31tahun

Semoga kekal bahagia hingga ke syurga💕💕 Bessst kan AWET muda. Orang tak jangka pun kita umur berapa. Member tiktok akak sendiri pun ingat akak lebih muda dari derang. Kat tiktok tu pun pelbagai peringkat usia ada 😆🙊
.
#Ratu_WD_2018
.
KAMI JUAL KAMI PAKAI
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Barli (Hordeum Vulgarie) bijirin pertama yang ditanam di Timur Tengah. Pokok barli tergolong dalam keluarga Gramineae dan serupaaaa dengan pokok gandum yang banyak ditanam di negara-negara Barat.

Tapi Kak Izan bukanlah nak ajak tanam barli, cuma nak share kebaikan bijirin barli ni

Bijirin Barli kaya dengan khasiat seperti fiber, vitamin dan mineral penting (Vitamin B3), thiamine ( Vitamin B1), selenium, iron, magnesium, zinc, phosphorus, copper dan niacin) serta sedikit lemak dan tidak ada kolesterol seperti lain-lain bijirin.

Jus barli hijau dikatakan umpama 11 kali kalsium daripada susu lembu, hampir 5 kali zat besi dalam bayam, 7 kali vitamin C dalam oren dan 80 mg vitamin B12 daripada 100 gm barli.

KHASIAT BARLI :

1. Turunkan paras kolesterol dalam darah

Menurut kajian, Beta-glucan yang terdapati di dalam beras barli dipercayai boleh kurangkan kadar kolestrol, lipoprotein berketumpatan rendah (LDL atau ‘kolestrol buruk’) dan trigliserida.

2. Tingkatkan paras glukosa dan lemak dalam darah

Beta-glucan adalah bahan utama dalam serat mudah larut yang didapati dalam barli. Tahap beta-glucan yang tinggi dalam barli bantu meningkatkan tahap glukosa dan lemak dalam darah dikalangan pesakit diabetes tahap 2.

3. Kurangkan risiko penyakit barah dan jantung

Kandungan Tokotrienol dan tokoferol yang tinggi dalam barli bertindak sebagai antioksida semula jadi yang bantu meneutralkan radikal bebas dan boleh kurangkan risiko penyakit barah dan jantung.

Selain berperanan merendahkan kadar kolestrol di dalam badan, air barli turut mencegah daripada atherosclerosis, iaitu satu kondisi di mana dinding saluran arteri disekat dengan gumpalan lemak yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit kardiovaskular dan akhirnya boleh bawa maut.
.
Banyak lagi manfaat #barli ni boleh follow FB : Eizan Adnan .
#info_SihatJelita_izan
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WDShahAlam
Perasaan bibir tu gelap. Terusss nampak kusam wajah iolls! .
Tak mintak 1k like pun .
Hakak seikhlas hati share tips munggilkan bibir, cerahkan bibir pinkish bak delima
Siapa yang dah punya #WDTA ni selamat mencuba ya. Dalam WDTA dah siap arbutin dan glutathione untuk mencerah dan melembabkan sesilap garis dibibir pun berkurangan 😘
.
.
P/S:
Abaikan mata persis zombie tu ya. Ku tersalah beli warna contact lens😅
.
#izanadleesyabeauty
#WDLover
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
NEW SEMI -MATTE FINISH
.
💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
.
💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
.
💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
.
💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
.
💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #jerawat #jeragat #lipstick #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official
#SkincareTips #Skincareformen #SkincareMalaysia #instaskincare #KulitPutih #KulitCantik #KulitSihat #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #MakeupArtist #MakeupTutorial #MakeupIdeas #Makeupoftheday #MakeupWedding
NEW SEMI -MATTE FINISH
.
💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
.
💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
.
💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
.
💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
.
💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #jerawat #jeragat #lipstick #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official
#SkincareTips #Skincareformen #SkincareMalaysia #instaskincare #KulitPutih #KulitCantik #KulitSihat #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #MakeupArtist #MakeupTutorial #MakeupIdeas #Makeupoftheday #MakeupWedding
"Alaa normal lah orang kata time muda remaja ni jerawat tumbuh banyak kat muka, Sebab hormon kan" .

Tapi betul ke normal ?

Tapi ada juga yang masih cantik kulitnya macam baby baby jerr. Jelessz dengan rakan sebaya Bila dibandingkan dengan Miss J berterabur kat muka . Berderaii retak hati down terokk dengan Miss J

Tapi sekarang MUDAH jerr dengan WDTA Teknologi NANO. Memang AJAIB 😍 Tak payah sapu muka Pada nadi jer pun dah cukup cantik macam rawatan kulit mahal. .
Yang penting ianya SELAMAT dan bahan herba yang TERBAIK. Semua orang disetiap peringkat boleh guna .
Nak cantik menjelang RAYA, mulalah dari
SEKARANG. Lambat mencalit lambatlah cantik 😁😁😁
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
CANTIK HANYA DIHUJUNG JARI .
Memang cecoet jer kita calitkan nipis pada nadi nadi dengan hujung jari jer .
Minum air putih suam suam manja berterabur TOKSIN lari. Selagi dalaman kita berkeladak selagi itulah masalah kulit kita tak dapat nak elak. .
Estrak Akar tree Peony ni yang owang rebus Cina buat sup jer mampu menyahtoksinkan badan. Bersihkan dalaman .
Barulah mudah zat zat lain berlumba lumba nak serap. Kita rawat clear kan dalaman akhirnya kulit cantik bersih glowing. Tak sampai setengah minit calit siap! .
Jomm berjemaah kulit cantik berseri RAYA ni 💃
.
.
Kulit cantik bermula dari dalaman yang SIHAT 012 9066631
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #MaryKayShahAlam
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Anak anak muda jangan malas tolong tanak nasi taww. Bila nasi dah masakkk Ambil wap nasi tu sambil Selawat
.
InshaAllah tak berani dah jerawat tu .
Percaya atau tidak terpulang. Ini petua dedulu jer .
Selamat Mencuba 😘
.
Jomm lunch
.
#MaryKaySelangor #MaryKayShahAlam #NakCantik #SkinRoutine #SkinGoals #KulitBersih #Glowing #SkincareRoutine #Skincare #SkincareTips #SkincareShop #Skincareformen #petua #WDshahalam #SkincareMalaysia #instaskincare #KulitPutih #KulitCantik #KulitSihat #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #PencuciMuka #MakeupArtist #MakeupTutorial #MakeupIdeas #Makeupoftheday #MakeupWedding #WomenDesireeShahAlam #SayaJualSkincare
Ada terang ada lembutnya
Dalam garang ada humornya .
Wanita adakalanya 'fleksibel' dan adakalanya imposibble 😅
.
Tak kisahlah kann tapi nak lengkapkan diri sebagai wanita sejati tu WAJIB ada 4 item ni .
Mana yang kendur dianjal ditegangkan Mana yang kusam dicerahkan, mana yang longgar ditetatmetatkan
.
Yang usyuk asyemm kita sembur 'serapah wangi' Biar melekat di hati si hubby 💕
.
.
#ApelagiiiPiLahMandi
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #mekap #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
LUAR BIASA asbab WD hanya calit di nadi Boleh settle masalah kulit kusam, jerawat dan kulit kering! .
.
Biasanya, kalau jerawat ni selalu bertandang pada jenis kulit kombinasi dan berminyak saja kann. Tapi kali ni kulit kering pun tak terlepasss dari masalah #jerawat. Kalau kita cari skincare yang drugstore pun KEBANYAKAN produk skincare Memang akan tulis untuk kulit jerawat dan berminyak. .
.
Haaa tak payah nak cari lepas satu satu produk. JIMAT! WD ni sesuai untuk semua jenis kulit. 2 bulan konsisten calit WD wajah berseri! 😍
.
.
Lagi pun kita ada TIPS ISTIMEWA untuk hilangkan eyebag mahupun dark circle taww
.
Best kann
.
BONUS awet mudalah kalau sentiasa konsisten sampai bebila pun. Try lah calit sekali korang pasti JATUH HATI 😘
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #mua #makeup
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
#TMPFighter010319
Kalau korang nak tahu .
Bahan bahan herba dalam #WD ni diimport khas dari France, China, Singapore dan lain lain tempat dari OVERSEA taww
.
Diformulasi oleh Professor lulusan University Oxford yang memang pakar dalam bidang kecantikan. .
Cara guna pun tak sama macam krim lain. Bukan skincare Bukan losyen. WDTA Krim berteknologi NANO yang mana Molekulnya 12 kali ganda halus dari molekul kulit kita ni.
.
Haa SPECIAL kann. Sebab tu ia pantas meresap masuk ke dalam pembuluh darah dan zat nya akan masuk ke dalam tubuh badan. .
AJAIBNYA krim ni hanya perlu buat sapuan nipis di 3 point sahaja. Terus dia mula kerja nak bagi ANJAL, TEGANG, CERAH SATU BADAN & AWET MUDA. .
Oleh kerana sifatnya bermultifungsi SEMUA orang boleh guna. Ibu mengandung dan menyusu, dalam pantang pun boleh pakai taw. Bagi extra energy dan mood calm and feel good happy gictheww .
Syiokkkk kann 💃

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
GIRANGNYA HATIII RASA MACAM MIMPI JERR .
Bayangkan parut parut yang dalam bekas JERAWAT berpesta dulu dah tenggelamm .
Kejap kejap nak tengok cermin. Kejap kejap cubit pipi ni. Ini betul ke mimpi?!
.
Kadang tu sehari Ntah berapa kali tengok cermin Manelah tahu kut pori tu terbuka balik 😅
.
Bila sentuh pipi tu terasa licinnn jer kulit. Mudah mudahan ada harapan lenyap baki baki yang masih berkawah .
Seronokk uihh tak payah treatment lazer pun. Dah 5 bulan konsisten calit 2x sehari minum air masak settle Bukan payah pown. Semua orang mampu buat.
.
Orang terdekat pun dah suka dengan perubahan ni. Sejukkk mata memandang katanyaa 😁😁
.
Postage? Ehh jangan risaulah Free Gift Lagi tersedia kak Izan bagi PERCUMA jer. Nak kulit cantik sihat awet muda .
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Alah alahh seronokk nyaa dapat feedback akak ni.
.
Memula dulu target nak rawat JERAWAT dan parutnya saja Tak sangka boleh AWET muda seginiii 😱😍
.
Umo 40 an dah kurengg 8 tahun ada tuu. Sapelah yang tak seronokk kanss .
Dulu ramaii yang tak percaya krim wd ni, tapi bila makin ramai yang awet muda, kulit glowing, Ehhhh makin ramai pulak jatuh hati.
.
Tu la penting nya rawat dalaman dulu, aktifkan balik jaringan kolagen dalam badan tu. .
Produk lain hakak tak tau tapi wd cenggini 👍🏻 yang pastinya 100 % selamat! .
Haaa lentiksss! 💃
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Ada 2 testimoni tentang mata. .
.
Mata ni kalau ampa tauu dialah yang paling banyak bergerak sehari berapa kali kedip pun tak tau. Ada rajin kira? 😅
.
Kawasan mata ni yang paling sensetif. Nak tau umur pown kita boleh detect tang mata dia. Sunggohh! Urat mata merah jelas ka dak, sekeliling mata ghedott ka dak. Tu belum masuk eyebag, mata panda bagai. Salah pakai makeup remover pun boleh jadi ghedott tauu ampa jangan memain .
Tapiii akak akak ni dah buktikan WD mampu padam garis simpang siur dengan niacinamide yang ada dalam WD ni selain Pueraria Mirifica bagi anjal tegang elastiknya kulit itteww Hanya dengan tak sampai 2 botol WD pown! .
Aduhhhh dari mata turun ke hati kita.
Barulah Nyata AWET muda syantik tanpa plastic! 😘
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
BELUTIN UTAMA TENGAH HARI :
SUAMI CEMBURU ISTERI TAK IZIN GAMBAR ISTERI MUATTURUN DI MANA MANA MEDIA SOSIAL .
.
Haaa gempak tak ampaa 😆😆😆
.
Tediaaa terkejuttt kak Izan terima pic perubahan akak ni. Kulit tegang licinnn, hidung jadi tiruss Mata sembab dulu sekarang elok membulat! .
.
Dibelek belek pegang wajah isteri tanya pakai apa? Tak pakai mekap pun kulit boleh cantik berseri. Baru sebotol penggunaan kottt .
And... REPEAT ORDER! Yesss haha Kalau produk baik. Pastinya repeat bebb. Mana yang pakai dulu ketinggalan sekejap pownn boleh U Turn to WD .
.
Dah cakap WD ni bukannya krim biasher biasherrr 😚
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Pagi ni kak izan nak #share RAHSIA Istimewanya Senaman Pagi .
Kalau korang nak tahu, .
Senaman pada waktu pagi buatkan kita bangun pagi (di hari yang lain) lebih mudah. Biasakan macam tu. .
Kita akan rasa lebih bahagia (kerana kita lepaskan endorfin) dan lebih positif. Malah, kita lebih bersemangat dan ceria sepanjang hari!.
.
Bukan sekadar kita bakar kalori, Rutin senaman setiap pagi dapat bantu diri kita jaga #beratbadan dan sentiasa keep fit.
.
Badan akan mudah lesu malah sentiasa mengantuk kalau kita tak buat regangan. Sebabnya dengan senaman ringkas, kita dapat kawal HORMON melalui tekanan darah, kadar jantung, darah mengalir ke otot.
Haa jugaa elok sangat untuk AWET MUDA .
Kak Izan pernah attend kelas yoga for long long longggg time ago 😅. Alhamdulillah ada lagi simpan pic ni dalam FB sebagai rujukan.
.
Yoga jenis stretching macam ni elok sangat jaga dalaman kita, peranakan kita, otot perut, selain melancarkan peredaran darah keseluruhan badan. Selain kawal pernafasan yang lebih teratur.
.
Abah kak Izan pun selalu buat senaman ringkas sebelum Subuh sejak dari keje polis dulu masa kak Izan budakkk sampailah dia dah pencen ni. Alhamdulillah jarang sakit sakit. Umur masuk 80 Tapi nampak macam 70 😊
.
Kak Izan doakan semoga ibubapa kita semua sihat wala'fiat. Aminnn .
Kalau dah rasa malas nak kene sedia yoga mat. Korang boleh jer lapik ngan towel. Atau beralih pada senaman 'Tai -Chi'
.
Ingat tauuu yoga macam ni dibuat ketika perut masih kosong!
.
Selamat Mencuba 💋
.
Kalau sudi tag lah name kenalan yang kita sayang nak sihat awet muda
#Tips_SihatJelita_eizan
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
SEMUA SUKA CANTIK SUKA NAMPAK AWET MUDA SENTIASA .
Kann!
.
.
Tak kiralah lelaki ke perempuan memang suka kulit bersih sihat. Tapi masalahnya tak ada masa nak buat rawatan 2-3 kali sebulan di salun kecantikan. Tak de masa nak makan supplement ikut time sebelum atau selepas meal .
Kalau tengok keadaan sekarang ni dah banyak viral cikgu cikgi cantik cantik ensem berseri walaupun banyak kerja sekolah anak anak murid tak check lagi. Ibu ibu anak kecik berderettt pun masih mampu bergurrtah lagi .
.
Tak kiralah yang dah kawin ke bujang pandai jer jaga diri. .
Apa RAHSIANYA? .
Nak cantik perlu bijak saiyang Jangan terlajak sampai guna bahan terlarang. .
.
Produk yang cantik mampu milik MUDAH, JIMAT dan yang penting BERKESAN dah tentunya #WDTA .
.
Kalau dulu di tempat kerja sendiri pun rasa tak selesa kulit berminyak jerawat berbiji rasa tak yakin dengan penampilan, sekarang dah ada penyelesaian. Siap dipuji rakan sekerja lagi pasangan suami isteri. Yang paling dihargai isteri adalah pujian suami. .
.
Betul tak? .
.
Hanya dengan kuasa calit di 3 point nadi setiap hari, rasa semangat rasa kompeden tinggi level KLCC
.
Sebab apa ?
.
Sebab kulit makin #cerah, #tegang, #anjal dan tampak #awetmuda dari usia sebenar. Lepas ni nak present apa pun yakin. Mata client terkelipak kelipak pandang kita 😅
.
.
P/S:
.
Nampak tak? Sampai ada yang ter viral disalahfaham netizen dengan #WDLover kami .
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
APA ITU WD? .
WD ni krim kecantikan yang guna revolosi Bio teknologi NANO, Teknologi NANO ni banyak digunakan dalam produk Korea dan Jepun tau.
.
Sifatnya mudah serap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk buang toksin dalam tubuh badan kita. .
Bertindak mencuci darah kotor yang boleh bawa penyakit dalam tubuh badan dan aktifkan sel sel kolagen serta singkirkan kulit mati. .
Supaya kulit tampak lebih segar berseri umpama matahari yang memancor tengah hari ni Barulah wajah tampak lebih awet muda 5 tahun dari usia sebenar kita. .
wahhh syok kan? .
CARA penggunaan WD ni pun mudah, tak sampai 3 minit dah setel. Sapu sapu kat bahagian nadi je. .
❤nadi kedua pergelangan tangan & kanan
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari) rahim wanita. . 3 STEP mudah yang sangat JIMAT masa. Almaklumlah orang pompuan zaman skang bz kan. Mesti nak produk yang mudah,selamat dan BERKESAN itu yang paling penting. Insha Allah Wd memenuhi kriteria tu.
.
FUNGI UTAMA WD
.
❤ Mencerahkan
❤ Menganjalkan
❤ Menegangkan
❤ Anti penuaan/ awetmuda
.
Dan banyak lagi fungsi yang lain.Ianya telah terjual di pasaran melebihi 250,000unit dan telah berada di pasaran hampir 5 tahun.
.
Produk ni amat di yakini oleh pengguna akan keberkesannya dengan ribuan testimoni dari pengguna penguna WD sendiri.
.
USP WD
.
❤ Krim Bio Teknologi Nano
❤ Krim yang mudah meresap dan tidak berminyak
❤ Mudah guna Hanya 3 point nadi sahaja dan mudah dibawa
❤ Krim kecantikan yang pelbagai guna
❤ Krim khas untuk mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan awetmuda. ❤ 80% pengguna repeat order
❤ Selamat untuk di gunakan. .
WD selamat di gunakan dan ianya lulus KKM DAN BPFK serta Halal lagi.
.
Formulated dari Prof University Oxford of London. .
Kilang di dalam Malaysia.
.
Ok Ada apa2 lagi soalan? 😆
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Kak, boleh ke guna krim #WD time pantang sebab saya baca status akak dulu boleh guna tapi macam was was plak?
.
Boleh yunk
Bukan time berpantang je boleh guna, time mengandung pun boleh guna macam yang kak Izan sebut siang tadi dan semua peringkat usia boleh guna. Baby, remaja, wanita, lelaki dan warga tua pun boleh guna. Yerlah sifatnya multifungsi kan .
WD bukan #JAMU tapi setanding dengan kesan jamu. Istimewanya WD hari pertama berpantang dah boleh calit. Baby kuning pun takde masalah ibu ibu nak calit malah susu makin melimpah gituu.
.
Bezanya dengan jamu, nak makan jamu kene tunggu baby bebas kuning baru boleh makan jamu.
.
Dalam WD ada #peurariaMirifica yang akan handle masalah rahim malah rahim cepat je kecut. Bila rahim sihat luaran kita akan nampak cergas, cerdas dan pinkishh berseri seri 😍
.
#peonyTree ni selain menyahtoksinkan badan, dia juga lancarkan perjalanan darah sepantas 12 kali ganda sebab WD guna bioteknologi NANO yang fames digunakan di Korea dan Jepun.
.
Memang best tau guna WD. .
Dengar macam pelik calit di 3 point boleh rawat masalah luaran dan dalaman. Bila dah mencalit dan nampak kesan memang akan setia dan jatuh cinta giicthew. Tu sebab ramaii yang REPEAT ORDER .
WD bebas bahan kimia dan lulusan KKM & pengawasan BPFK
.
Jelas ya, nak pakai WD bebila masa pun boleh tak de pantang larang, senang bawa p travel. Pantangnya.. Pantang tak calit jerr 😆
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Nak awet muda cerah sekata satu badan dalam dan luaran Senang jer dengan WD ni. Kecik comel nak bawa gi memana pun senang .
.
Sis ni dah mula konsisten sejak hamil lagi tauu. Dulu disebabkan hormon yang tak tentu kulit kusam pakai skincare pun tak leh nak bantu pakai mekap muka naik berjelabu .
.
Konsisten WD ni hahh SELAMAT! Dalam duk hamil pun boleh serlah berseri Cerah sekata mood happy
Ada nampak mummy happyy 😆
.
.
#HALAL_LULUS_KKM
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Manis manisnyaaa lahai kuih muih di pagi hari .
Serremm mak! 😣
Nampaknya, kuih pulut apa ka nama tu ja yang ku telan lepas ambil #Slimming_Supplement nanti .
Dan perkara wajib semestinya calit #WD. Gigi hehari pown duk gosok ooittt. Tak mo kunin kunin Tak mo berbau Tak mo lekat plak. Inikan saluran darah kita. .
Tak kan kita nak biarkan tersumbat? Macam macam penyakit buleh maii aii lagi serremm .
Hidup ini, kita ada pilihan sama ada terus AWET muda atau terus kerepot ditelan masa .
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #sayajualsayapakai
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Customer ni nak cuba sebab biras dia guna WD. Tetiba masalah cyst dapat diatasi😱. My god!
.
Alhamdulillah la kan. Fungsi WD ni lebih mengutamakan pada kulit tau. Jika ada feedback positif macam ni. Syukur sangat. Kami pon happy!
.
Beli 2 unit terus sebab tak nak rugi. Jimat RM40 kot. Masuk tahun ke 5 dalam pasaran. Calit calit ja kat nadi. Simple sesangat!
.
.
Walaupon takda masalah apa. Isteri ni nak yang terbaik untuk suami. Haaa. WD ni salah satu item wajib ada tau. Rasalah penangan kekunci kekuda bagai tu nanti.
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty #MakeupArtist #MMakeupTutorial #sayajualskincare
Tengok macam sis ni dah almost 4 tahun dengan WD makin cerah sekata, pipi semakin anjal, gebu, dagu semakin runcing, jerawat tak berani singgah tapi kalau nak singgah jugak calitkan aje dengan WD. Bukan susah pun kan? Oh yaaa lagi satu masalah paling besar ialah bibir kering dan hitam pun gone. Pakai lipstick pun takda masalah, nampak cantik je dekat bibir. Serius cakap! .
.
.
Tapi pokok pangkalnya sis ni just baiki dalaman dia dulu. Sebab dia tahu punca jerawat naik, bibir gelap, kulit kering, kulit kusam semua datangnya dan penyebabnya dari dalaman yang mana berpunca dari masalah toksin yang selambak dalam badan dan diiringi dengan darah kotor. .
.
.
Cerita dia sekarang, awak pakai la skincare apa sekali pun pakai la produk kecantikan apa pun kalau dalaman awak failed. Maka dengan ini semua tu hanya jadi sia sia je awak beli segala machiam skincare dan produk kecantikan😢
.
.
Nak rawat macam mana? WD kan ada. Dalam WD ada estrak akar tree peony yang akan membuang segala toksin dalam badan awak, melancarkan perjalanan darah awak mana mana yang tersumbat dan perbaiki apa yang dah rosak dalam badan awak. Kesan dia bukan hari ni awak pakai esok dah elok cantik meletop. Tapi WD menjanjikan hasil buat siapa yang KONSISTEN mencalitnya. Mudah je bukan 😍
.
.
Bagi sesiapa yang berminat. Aida nak bagi korang diskaun sebanyak Rm40 + FREE POSTAGE + SPECIAL FREEGIFT + FREE GUIDE. So, korang jangan risau yang aida akan pastikan korang akan cantik flawless dan sihat luaran dan dalaman. Yang penting, ikut tips yang aida bagi. Simple! .
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeshahalam #womendesireesungaibuloh #womendesireekotadamansara #womendesireesubang #womendesireedamansaradamai #wdtasungaibuloh #wdtakotadamansara #wdtakualalumpur #wdtagombak #wdtafreepostage #wdvhygiene #wdtavh #peealotion
Yesss customer boleh #MOVE_ON kulit bersih dari #JERAGAT Tampil gojess AWET muda RAYA ni 💃❤
.
.
#MaryKayShahAlam #NakCantik #SkincareRoutine #Skincare #SkincareTips #SkincareShop #Skincareformen #SkincareRegime #SkincareMalaysia #instaskincare #KulitPutih #KulitCantik #KulitSihat #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #PencuciMuka #MakeupArtist #MakeuoTutorial #MakeupIdeas #Makeupoftheday #MakeipWedding #MaryKayMakeup #SayaJualSkincare #WomenDesireeShahAlam #WD #Wdec #WDShahAlam
Ada kenalan FB yang baru nak risik risik WD tanya,
.
"Berapa lama boleh nampak kesan? "
.
Ehee kak Izan beli skincare (sebelum #MaryKay) kat drugstore pun tak terfikir nak tanya soklan macam tu kat salesgirl 😅
.
Yer lah teruja dengan testimoni kann, kak Izan faham tu .
WD ni sekali kita pakai secalit pada nadi pun dah ada tindakbalas. Dalam seminggu tu macam macam kita boleh berasa .
.
Jika kita konsisten betul betul, seawal seminggu dua penggunaan pun dah nampak kesan. Ada yang 2 bulan baru nampak kesan dan ada berbulan bulan konsisten baru puas hati. .
Dalaman kita berbeza kan, pola Tidur rutin/ tahap Tekanan seharian pun berbeza. Apa yang kita Makan tak sama dengan jiran sebelah rumah korang makan.
.
Cantik dari dalam ni kena sabar. So kesannya pun sama la macam tu. Ada kesan cepat ada yang lambat. Yang pastinya akan dapat kesan selepas konsisten guna WD disebabkan kandungan bahan yang ada dalam wd mampu bina kembali sel sel baru dengan pantas dan kuatkan jaringan kolagen yang lemah akibat peningkatan usia.
.
Jadi nak cantik kena sabar. Formula upgrade 3x ganda. Selongkar habis TOKSIN yang jadi penghalang korang nak cantik. Rawat balik bagi smooth Barulah lancar peredaran darah dengan zat zat antioksidan WD .
.
Tengok pengguna WD yang bertahun tahun konsisten WD Tapi lebih cantik dari tahun tahun sebelumnya. Betul kan?
.
.
Berbaloi dengan harga dan mudah cara guna. Kesan setanding supplement, kesan setanding jamu. Lagi lama korang calit lagi cantik UMUR tak terusik .

P/S: Testimoni bawah ni dah macam model coco 5 tahun calit WD 😅
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Dalam dunia ni akan ada orang yanggg kita tak kenal tapi benci kita. Ada yang kenal dan sayang kita. Ada juga yang tak kenal kita Tapi sayang kita. .
Kita buat baik atau tersilap langkah kita, orang tetap nak mengata. .
Jadi buatlah apa yang kita NAK. Itu lebih baik. Yang susah senangnya kita hadap sendiri. .
Betul tak? .
Assalamua'laikum Selamat pagi. 😊
.
P/S: lama tak pakai tudung 'Singh' ni. Lipstick Romantic Pink tu aduhaii meruntun jiwa kita 😝
Calit WDTA jangan lupa .
#nofilter #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #HTF #HERRA #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #bazaarpaknil #MaryKay
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #serummascara
Aduhaii akakkk rasanya WD tu baru nak berkenalan ramah mesra dalam badan akak, 4 hari konsisten WDTA JERAGAT dah pudar! Terus REPEAT ORDER buat stok .
Akak ni perasan jerawat mula melata cecepat ambil inisiatif guna WD setelah macam macam produk skincare dia guna .
Hahh settle pun! Kalau kita baca info punca jeragat tadi Wajar dah ambil sesuatu untuk diri Jangan biar jeragat melarat. Kita sendiri pun rimass Orang pandang pun lemas 😅
.
Nak Cantik AWET muda kulit sihat dari dalam, WDTA selesaikan permasalahan kita dari akar umbinya! Kompem transform jelita menjelang RAYA 😘
.
#Nak_WD_cari_izan
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #MaryKayShahAlam #dealeradleesyabeauty
Arbutin adalah salah satu bahan yang sering digunakan sebagai pencerah dan pemutih kulit di seluruh dunia. Arbutin berasal dari daun kering beberapa spesies tanaman yang berbeda, termasuk bearberry(Arctostaphylos uva-ursi), bluberi, kranberi, dan pohon pir.
.
.
Kalau korang nak tahu WD juga mempunyai
Gluthathione dan Arbutin yang mampu cerahkan kulit umpama macam produk supplement whitening yang lain. .
.
Bezanya kita 3 nadi je 2x sehari. Teknologi NANO bawa zat zat WD meresap jauh ke dalam kulit untuk bentuk jaringan kolagen yang mantap ke seluruh tubuh .
.
Sebab itulah jangan hairan kenapa boleh cerah seluruh badan tone by tone. Jeragat ghaib tanpa kita sedar pown! .
.
p/s: botol 62 ni pun dah tinggal separuh sakann mencalit kan. Multifungsi tu kita SUKA 😘💕
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #MaryKay
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #MekapPengantin #dealeradleesyabeauty
JERAGAT ni hadirnya tanpa dijemput! .
.
Terbayang-bayang bintik hitam coklat dan noda yang bertempek kat muka. Jeragat ni, kalau dah mula tumbuh dan tak dirawat, ia akan merebak. Mula dengan satu bintik hitam, akhirnya penuh satu muka. Jenuh nak pakai makeup tebal untuk tutup cela yang ada.
.
.
Sampai bila nak bermakeup tebal untuk tutup jeragat? Nak keluar rumah mungkin boleh sembunyi dengan makeup. Kat rumah depan suami macam mana? .
.
Sepatutnya kat rumah lah kita paling cantik , sebab nak mengadap suami tercinta Kita sendiri pun rasa bahagia. .
Setuju kan iya kannn iya kannn Kamu pasti senang kann .
Okay hari ni kita nak settlekan masalah jeragat! 💪
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #MaryKay #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #BC_MaryKay #dealeradleesyabeauty
💐WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💐
.
WDTA boleh menganjalkan kulit 3KALI GANDA lebih pantas berbanding WD. So yang mana kata lambat nampak kesan tu lepas ni bolehlah dapat kesan yg lebih cepat dari biasa. Boleh la tampak awet muda di hari raya nanti kalau guna WDTA kan.

Satu lagi, WDTA bebas paraben.
Paraben tu sebenarnya tak membahayakan pun kalau digunakan dalam kadar dos yang dibenarkan dan paraben yang ada dalam WD yg sekarang ni adalah paraben yg hanya terkandung pada "RAW MATERIAL" yg belum diproses. Bukanlah paraben tu diletakkan sewaktu pemprosesan krim dilakukan.

PAHAM KE IDOK?😁
.
Tapi disebabkan ramai yang nak jugak jadi prof and tak nak kalah kelayakan dari prof😝 Maka terpaksalah boss kami mengalah dan wujudkan WDTA yg tanpa paraben.

Kalau ada yg cakap WD ni produk sampah la, produk timbang kilo la. Rasanya tu bukan masalah kami, tapi masalah pada HATI sendiri, dan kalau ada masa pergilah check hati sendiri, ambik ubat, ubati dulu hati sendiri. Orait. Hehe

Okey, boss kami dah bagi kualiti produk yg terbaik untuk pengguna. Formulasi produk bukan dari boss kami sendiri okeh, sebab boss kami cakap beliau memang bukannya pakar dalam bidang ni.

And, yang buat produk ni adalah PROFESSOR yg memang pakar dalam bidang kimia, yg berkelulusan dari Oxford London dan beliau dah buat formula import export produk kosmetik sudah melebihi 12tahun lamanya.

Tambahan pula, WD dah pun 4tahun dipasaran tanpa timbul sebarang masalah dengan pihak KKM serta sentiasa mendapat permintaan tinggi dari pelanggan dan masih hangat sampai sekarang.
.
Maanfaat WDTA :
🌹 Menaikkan seri wajah
🌹 Mencerahkan kulit(Glowing)
🌹 Menegang dan memantapkan tisu kendur
🌹 Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
🌹 Masalah eyebag
🌹 Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata
🌹 Mengurangkan kesan parut
🌹 Megurangkan Blackhead
🌹 Mengurangkan kulit berminyak
🌹 Menjaga kelembapan kulit
🌹 Antipenuaan(awet muda)
🌹 Dan banyak lagi
.
👉HARGA : RM78
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami
Setiap kali buka penutup botol WD ni mesti ciumm bau dia tu. Hurmmmm bau LAVENDER nya saja pun dah rasa tenang. Feeling berada ditepi pantai ditiup angin sepoi sepoi bahasa gitu .
Setiap calitan dinadi punya keistimewaannya tersendiri .
.
🌹Nadi pergelangan tangan - untuk membawa zat zatnya (cerah,anjal,awet muda, tegang) keseluruh badan 🌹Nadi leher - awet muda 🌹Nadi ari ari - fokus penjagaan rahim kita, memelihara kitaran haid supaya lancar (kalau menopause pun boleh pakai di situ Moga terlindung dari prolapse dan sebagainya)
.
.
Teknologi NANO WD ni wajib dimiliki oleh mereka yang sibuk Tapi dalam masa yang sama, masih dapat kekalkan cantik persis remaja 😘
.
.
P/S: Antara bahan Hebatnya terdiri daripada Master antioxidant glutathione, ekstrak Tree peony (menyahtoksinkan badan dari radikal bebas) dan Pueraria Mirifica (memperlambatkan penuaan dan memantapkan aset aset wanita)
.
.
#Nak_AwetMuda_cari_izan
#cantikdihujungjari
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
ANTARA MASALAH DALAMAN SIGNAL JERAWAT DI DAHI TERJADI .
.
Ko tak selalunya peloless
.
Adakalanya ia hadir tanpa diduga. Adakalanya ia memberi 'signal signal' tertentu dalam tubuh kita. Contohnya yang biasa kita dengar :
.
" 'kawan' ko nak datang!"
.
JERAWAT di dahi ni juga ada ceritanya. Masalah penghadaman, usus kecil, masalah hati, terima tidur tak teratur, selalu mudah Marsh, stress, risau tak tentu pasal, TOKSIN, gula yang tinggi dalam pemakanan, kebersihan tudung/topi mahupun masalah produk rambut!
.
Menurut kajian, kawasan T-Zone adalah disebabkan STRESS. Hormon adrenaline keluarkan minyak dalam kulit .
.
Cara atasinya : kurangkan pemakanan yang berminyak dan produk tenusu selain kawal corak pemakanan supaya tak terjadi alergy .
Lebihkan minum air putih! .
.
#info_sihatjelita_izan
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #MaryKay
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #MaryKay_ShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Sukar nak ungkap dengan kata kata .
.
Biarpun bukanlah sekali calit terus PLINK berubahnya. Konsisten hingga 16 botol makk aiiihh cerah sekata satu badan kulitnya! .
.
Korang jangan mintak pic satu badan lakk pelepukk bagi kangg 😅
.
.
Bayangkan saluran darah dulunya tak menepel dengan TOKSIN sehingga segala nutrisi pun tak dapat nak menyampai (kene block gitu). Tapi sekarang arbutin dan glutathione makin bekerjasama. Kulit firm tegang elok cantik bentuk wajahnya
.
Sukar tidur lena? Stress? Badan lenguh lenguh? Tips bersama WD ni pelbagai sayang. Hingga lancar perjalanan darah korang ❤
.
.
#calitdinadikesansatubody
#Nanotechnology_WDTA
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #mekappengantin
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #mekappengantin #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #MaryKay #dealeradleesyabeauty
💐WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💐
.
WDTA boleh menganjalkan kulit 3KALI GANDA lebih pantas berbanding WD. So yang mana kata lambat nampak kesan tu lepas ni bolehlah dapat kesan yg lebih cepat dari biasa. Boleh la tampak awet muda di hari raya nanti kalau guna WDTA kan.

Satu lagi, WDTA bebas paraben.
Paraben tu sebenarnya tak membahayakan pun kalau digunakan dalam kadar dos yang dibenarkan dan paraben yang ada dalam WD yg sekarang ni adalah paraben yg hanya terkandung pada "RAW MATERIAL" yg belum diproses. Bukanlah paraben tu diletakkan sewaktu pemprosesan krim dilakukan.

PAHAM KE IDOK?😁
.
Tapi disebabkan ramai yang nak jugak jadi prof and tak nak kalah kelayakan dari prof😝 Maka terpaksalah boss kami mengalah dan wujudkan WDTA yg tanpa paraben.

Kalau ada yg cakap WD ni produk sampah la, produk timbang kilo la. Rasanya tu bukan masalah kami, tapi masalah pada HATI sendiri, dan kalau ada masa pergilah check hati sendiri, ambik ubat, ubati dulu hati sendiri. Orait. Hehe

Okey, boss kami dah bagi kualiti produk yg terbaik untuk pengguna. Formulasi produk bukan dari boss kami sendiri okeh, sebab boss kami cakap beliau memang bukannya pakar dalam bidang ni.

And, yang buat produk ni adalah PROFESSOR yg memang pakar dalam bidang kimia, yg berkelulusan dari Oxford London dan beliau dah buat formula import export produk kosmetik sudah melebihi 12tahun lamanya.

Tambahan pula, WD dah pun 4tahun dipasaran tanpa timbul sebarang masalah dengan pihak KKM serta sentiasa mendapat permintaan tinggi dari pelanggan dan masih hangat sampai sekarang.
.
Maanfaat WDTA :
🌹 Menaikkan seri wajah
🌹 Mencerahkan kulit(Glowing)
🌹 Menegang dan memantapkan tisu kendur
🌹 Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
🌹 Masalah eyebag
🌹 Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata
🌹 Mengurangkan kesan parut
🌹 Megurangkan Blackhead
🌹 Mengurangkan kulit berminyak
🌹 Menjaga kelembapan kulit
🌹 Antipenuaan(awet muda)
🌹 Dan banyak lagi
.
👉HARGA : RM78
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami
CARA MUDAH NAK CANTIK TANPA HAL RUMIT .
.
Tak kiralah kulit kita jenis berminyak, kombinasi, mahu pun kering sehingga timbul masalah jeragat, jerawat kulit kendur dan sebagainya .
.
WD adalah alternative yang #TEPAT rawat kulit dari dalam. Dengan daya teknologi NANO diperhalusi 50 lebih halus dari sehelai rambut membuatkan ianya cepat serap dan cepat bertindak dari nadi jauh ke dalam kulit terus ke seluruh badan .
.
Bebila masa saja tanpa berpantang larang 😘
.
.
Mudah saja. Hotel Trivago! .
.
#skinsupplement #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
KRIM APA KO BAGI KAT AKU NI?? CEPAT SIKIT REPLY!
.
"Aku gosok gosok kat nadi je. Pori muka ni dulu nampak besar jugak la tapi sekarang dah kurang makin kecil. Padahal tak sapu krim tu kat muka pun "
.
Haishh cuak kawan tu 😅
.
Krim #MAGIK WD memang penuh dengan surprise. Dalam #WD ni ada Ekstrak Saxifraga Sarmentosa yang bantu mencerahkan kulit, kurangkan minyak dan kecilkan pori dan parut jerawat.
.
Calit kat nadi tapi tang muka yang dapat kesannya.
.
Best kan?
.
Teknologi NANO WD memang bestttt sangat dengan Formula Triple Advance. Calit dinadi jer dengan pantas dapat kesan keseluruhan. Minum air putih jangan pula dilupakan.
.
Baru lah jelas uolls nampak perbezaannya nanti sejelas pandangan bumi rata atau sfera 😝
.
#izancun
#calitdinadikesansatubody #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #MaryKay #dealeradleesyabeauty
Happy Saturday beautiful 💋
.
.
#beautytips #pore
#hantubungkus #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #MaryKay #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #BC_MaryKay #dealeradleesyabeauty
NAK KULIT CANTIK FLAWLESS WAJIB BACA.
Cemburu kan bila tengok kulit wajah orang lain. Dengan cerahnya, dengan tegangnya. Uishhh tergoda Iolls dibuatnya.
.
.
Bila belek muka sendiri depan cermin, macam nak retak seribu cermin tu. Perasaan ni luluh bagai ditusuk sembilu pulak tu. Gelap sini, gelap sana. Memang kulit tak nampak jalan cerah sekata. .
.
.
Namun munculnya #WDTA, kehidupan ramai wanita majoriti berubah 360 darjah. Untuk pengetahuan uolls, ramai pengguna WDTA tak guna apa apa skincare pun tau. .
.
.
Mereka hanya gunakan #WDTA plus dengan V-Hygiene je sebagai pencuci muka. Almaklum lah takut nak berkonsi kasih dengan produk lain. Sebab produk sekarang kan banyak yang timbang kilo. Kang tak memasal salahkan WDTA bila kulit muka makin teruk. .
.
.
#WDTA memang menjimatkan masa ramai wanita tau. Tambah yang berkejaya dan beranak pinak. Mano ada maso nak pakai 3 4 item dalam satu masa. Tapi dengan WDTA ni, time uruskan anak-anak pun, sempat lagi mencalit. Bukan susah pun, just calit di 3 point nadi setiap hari je. Itu pun lepas mandi. .
.
.
Dengan adanya 5 BAHAN HEBAT yang dirumuskan dalam #WDTA, memang sangat membantu untuk mengaktifkan sel sel kolagen yang tengah lena diulit mimpi. .
.
.
Sekarang ni, Aida nak korang tenung bebaik gambar dekat atas ni. Kulit sis kita tu kemain cerah sekata, Anjal dan tegang. Yang paling best sekali, kulit dia flawless bak ang. Ramai wanita idamkan kulit macam sis kita ni. Fuhhhh ngacam beb!!
.
.
Harga WDTA Rm100 seunit. Tapi uolls jangan risau. Sebab promo combo Rm160 2unit masih onz! So, uolls tetap boleh jimat walau macam mana sekali pun. Jangan lengahkan peluang yang ada ok? Whatsapp 0132480488 cecepat
.
.
#Wdta #womendesiree #wdtaselangor #wdtasungaibuloh #wdtadamansara #wdtakotadamansara #wdec #womendesireeessentialcream #susukmoden #womendesireetripleadvance #krimajaib #womendesireeshahalam
Padanlahh derang cakap WDTA ni krim AJAIB! .
Pipi anjal terbentuk elok jer selamat dari selebeh. Anjal anjal makin anjal! Baru sebotol tau saiyang Bayangkan kalau konsisten 3 bulan atau lebih. Bertelurr pipi menjungkit! .
.
Kulit Kusam? Garis bawah mata simpang siur? .
.
Nahh kita block, kita padam. Sesilap leh iras retiss. Mata kecik dek ditarik 'sembut' pipi, sekarang bila kulit firm mata pun dah jelas bulatnya .
.
Jangan tekejott RAYA ni hakak ni leh transform SITI SALEHA. Ramaiii dah pakat duk perhati akak ni 😅
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #pujaanhatikanda #mua #makeup #dealeradleesyabeauty
Hari ni kak Izan SHARE 3 tube kesayangan kak Izan! 😘
.
.
Pencuci intim = Si Merah Hot Sexy #VH ni 100ml tahan 4-6 bulan. Memang item wajib dahh. Kalau pakai ni better shake dulu takut tertumpah. Kandungan sirih manjakani dan kacip fatimah yang membantu membersih dan menjaga kesegaran cik munge .
.
Pencuci Muka = Timewise MaryKay Cleanser likat Nampak kan tak jejak 'lantai' siap berbiji biji halus. Tak banyak, Tapi boleh rasa bijian nye tu. Tu sebab 4 in 1 ni maksudnya cleansing, brightening, exfoliating & anti-aging. Formulated dan tak berbuih macam cleanser biasa. Patutla ade feedback yang tahan sampai 5-8 bulan guna MaryKay 127g!
Bestttt sangat pakai. Rasa lembut dan licin permukaan kulit!
.
.
Losyen = Hand and Body Lotion PEEA DOLCE 250ML ni pun bestttt sangat tak melekit bau wangii jer badan sepanjang hari. Lembut dan gebuu. Nak hilangkan sunburn, lindungi kulit kering kann .
.
Ketiga tiga tube ni wajib ada! Nak bawa travel uishhh jangan lupa selain WDTA si comel tu 😘
.
.
#nakCunKeneRajin
#likatannyaTakSamaTujuannyajugaBerbeza
#MaryKay ##kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #MaryKayMalaysia #dealeradleesyabeauty
Stage ada pun sudah
Kad cabutan kumpul pun sudah
.
.
Siapakah bakal bertuah dicabutan BERTUAH kali ke 4 Adleesya Beauty? .
Yaaaa pastinya coco 22.80 gram ittew kak izan yang punyaaa 😝
.
.
#SubmitDoaMasingMasing
#CantikSihatCergasAwetMuda_AdleesyaBeauty
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #emas916 #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDraw #dealeradleesyabeauty
Tengah study produk tadi terlintas satu Ehh bukan satu Tapi dua testimoni #WD ni .
Ya ampunnn bezanya akak akakkk 😱
Tegangnya kulitttt makin cerah terbentuk wajah! .
Ishh tak leh move on laa Kak Izan macam nii
Dah ternampak 5-10 tahun ke belakang. .
#WD ni kita kadang tak perasan pun dia punya kerja. Tapi bila perhati bezakan balik dengan pic sebelum tu, uishh mau lompat bintang rasa 😅
.
Dari pipi nak jatuh cecepat dia up balik macam tekan lift!
.
Pelik ke calit di nadi kesannya di pipi?. Bukan hanya pipi saiyang UP habis satu kulit satu badan .
.
#Misi_AwetMuda_Bergetah💃
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Bila muka tepung ko lebih banyak like dari yang lainn .
Ko memang lain dari yang lain 🙄
.
.
#tiktokmalaysia
#hantutepung #tiktokviral
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #dealeradleesyabeauty
Sesetengah induvidu tak kisah bila berusia
Sesetengah induvidu memang suka nampak cantik AWET muda .
.
Terpulanglah pada diri. Tapikann akak ni umur 53 tahun dah saiyang. Dari kulit kusam jadi cerah sekata. Dari bibir gelap jadi pinkish merah merah .
.
Aduaii akakk cantiknya! 😍 .
.
REUNION dengan rakan sebaya, Pakat risik risik "pakai apa? Makan apa? Nampak mudalah" .
.
Alah halahhh sewonokk. Kenyang puji dek kulit makin glowing tanpa secalit mekap .
.
Bestkan kulit bersih sihat dari dalam ❤
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #Emas916 #dealeradleesyabeauty
Kesian laa pada yang pegang watak marah marah ni tak kira la ko pelakon TV atau pun pelakon duniawi 😅
.
.
Lagi mudah marah, lagi lah cepat keduttt 😣
Agak Agak nak marah cecepatlah ko capai #WDTA calit sekali tang daiii manalah tahu kot beringat boleh istighfar sekalii
.
.
Lipstick melah ala Gongxi Fa Cai memang tak kena. Tak sabar nak tunggu lipstick dari #MaryKay .
.
Err korang tak de tik tok ke jomlah duet 😝
.
.
#DramaSangat #PujaanHatiKanda #MaryKayBeautyConsultant #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #Emas916 #dealeradleesyabeauty
KENALI KULIT DAN 5 BASIC STEP SKINCARE .
.
Setiap hari, kulit kita ni menghasilkan kulit mati. Ya setiap hari, kulit mati terdedah kepada habuk dan termasuk saki baki mekap yang masih melekat atas kulit kita tu
.
Lapisan Kulit terbahagi kepada 3 bahagian
.
1) Epidermis (Atas Sekali)
2) Dermis
3) Hypodermis
.
Kita boleh anggap kulit kita ni macam asam keping. Kulit mati ni semakin menebal ke bawah, sebab tu cuci muka pun kena tolak ke atas.
.
.
5 BASIC STEP SKINCARE
=====================
.
1. Cleanser
2. Exfoliate / Pengelupasan
3. Toner
4. Moisturiser / Pelembap
5. Protection (SPF dari matahari + Foundation dr Habuk) .
.
1. Sebab tu setiap hari kita perlu #cuci muka untuk elak dari kusam, jerawat, jeragat dan lain lain kerana cara penjagaan kulit atas kena betul .
.
2. Wajib 2x seminggu utk buat #exfoliate / pengelupasan (mask, scrub) sebab kotoran yang degil susah untuk ditanggal.Pengelupasan di sini bukan maksudnya guna bahan chemical yang kuat untuk buatkan kulit korang mengelupas. Bukannn 😅 Tapi cukup sekadar scrub dan mask. .
.
3. Lepas cuci muka pakailah #toner / freshen / softener muka sebabnya selepas cuci masih ada lagi kotoran pada kulit, kita kena pastikan kulit muka betul2 bersih. Baru boleh letak moisturiser atau serum supaya serap betul dalam kulit
.
.
4. #Moisturiser sangat penting. Asam keping kalau kering kedut kan? Bila basah, cantik gebu. Macam tu juga kita kena pastikan yang kulit sentiasa di hydrate kan, extra lembapan
.
.
5. #Protection_SPF sangat sangat penting. Aging, jeragat dan lain lain disebabkan oleh cahaya matahari. Harini tak pakai sun protect, tak nampak apa2 lagi kesan tau Tapi kemudian hari ni akan keluarlah pigmentasi, jeragat tak jadi dalam masa yg singkat.
.
.
Kalau 5 basic ni tak jaga macam mana nak pakai serum saiyang? Serum pon tak serap dalam kulit dengan betul
.
.
Betulkan? .
.
#GetBeautyGetHealthy #MaryKay #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #Muapengantin #MaryKayBeautyCons #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesi
Kanda punya pipi toink toink pon dah hilangg lepas 10 tahun. Laa tak caya ke awaa? OK cepat tengok kalau dia senyumm. Beza kan senyum sekarang dengan senyum dulu (swipe) .

Apatah lagi dinda yang dah anak 3-4-5
mehh calit wd kasi up balik
.
WDTA ni bertindak aktifkan jaringan kolagen 'menghidupkan' dan menjana sel kulit baru
.
Sebab tu boleh awetmuda. Pipi naik anjal
Muka shape helok terbentuk. Double chin hilang
.
Aura awet WDTA ni lain korang, sesilap darah pun mudoo 🙊
.
#WDTA_cantiknyaLuarBiasa
.
P/S:
.
NAK AWET muda menjelang RAYA wajib calit dari sekarang
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #pujaanhatikanda #dealeradleesyabeauty
KAKAK TEGUR MUKA MACAM BUDAK BUDAK 😱😍
.
.
WD ni memang buat awet budak ye🤭
.
Kakak tegur nape muka cam budak je.Aduhhh! kitaa tido pun cenyumm cenyumm sampai kepagii tau
.
Rasa cam biasa je. Tapi kalau orang terdekat tegur tu ni lain sangat rasa yer hee😍
.
Lelaju cari pic lama. Ya Allah betul la, time stress dulu muka kusam yakmatt.Takde seri langsungg.
.
Mujur la jumpa krim WD ni. Lepas pantang tekad pakai sambil menjual . Alhamdulillah berbaloi. Kulit makin moist, glow, dark circle hilang.
.
- Sam Aris, johor - .
Dalam WD ni ada kandungan zat aktif #Arbutin dan #Gluthatione yang berfungsi cerahkan kulit dari dalam.
.
Calit 3 point nadi je takyah susah susah sental. Untuk yang bizi, tak de masa rawatan spa bagai sesuai sangat kekalkan KEREMAJAAN kulit dengan WD .
.
#calitpadanadikesansatubody #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Warna peach ni memang tak boleh nak berkompromi. Mencikk! Lagiilah badan nampak berisi. Sekali perasan mekapku dah macam pengantin siam 😆
.
.
Sawadeekapp 🙏
.
.
Sebelum makan nasi kenduri tadi kita dah minum Slimming Supplement dari Adleesya Beauty. Makan sikit je dari sebelum ni. Kesian lauk kenduri tu. Panggil panggil suh makan dia, tambah dia, kita buat derkk jer. Siap kongsi sepinggan ngan anak lagi. .
.
Tak sabar rasanya nak timbang balik nanti rasanya dah konsisten minum dalam 5-6 hari .
.
Kita nak carass 10 kg 💪💪💪
.
.
Chaiyokk izan chaiyokk
.
P/S:
.
#WDTA as base makeup memang bestttt 😘
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #dealeradleesyabeauty
GLASS SKIN 😍
.
WDTA ni dia punya Glass Skin lainnn beb! Kulit semakin tegang lembab sempurna dari dalam hingga terpancar serinya. .
Kulit yang bersih dari dalam setelah singkirkan TOKSIN yang lama berkeladak dalam tubuh kita .
Ompompuan ni kalau dah dapat kulit sihat cukup zat macam ni. Keluar muka togel pun tak de hal lah awaaa BAHAGIA! 😅
.
Bukan wajah saja satu badan kulit mencerah,satu badan kulit anjal, satu badan kulit menegang Satu badan dalam dan luar awet mudaa 💕
.
.
#calitpadanadikesansatubody

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #dealeradleesyabeauty
CANTIK DI USIA 50AN
.
.
Fuhhh baru ada kesempatan. Tengok AJL ketteww. Kak Izan tertahan tahan nak UP testimoni dah 2 hari dah. .
Bayangkan masuk usia 40an 50 an bagi sesetengah induvidu dah berasa kulit kendur dan bergaris haluss. Dengan pelbagai usaha dah cuba tapi hampeh. .
Akhirnyaaa BERJAYA temui apa yang dia nak! Testimoni terbaru kakak ni dah berusia 52 tahun. Yang sebelumnya kulit agak kusam tak bermaya sekarang ni dah cerah berseri .
7 bulan konsisten WDTA dapat kesan tegang, anjal semula kulit dari dalam bebas dari pembentukan jeragat dan cerah glowing lagi .
.
Transformasi WDTA bukanlah seperti dari krim muka biasa. Tapi dari dalam menyahtoksinkan badan dari radikal bebas. Dan kekalkan keremajaan kulit dengan antioksidan yang tinggi memantapkan kolagen supaya terus kukuh .
.
Cantik dari dalam bersama WDTA memang sesuai sangat 💕
.
.
#bukansekarluaran #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Bila muntot mula membatu dalam perjalanan yang panjang .
.
Ku redha Ya Allah sampaikanlah kami ke destinasi dengan selamat dan cepat. Bantuinn nabila ya Allah.. .
.
#lenguhweh 😭
.
Lagi sejam katanyaaa. Chill izannnn chilll 😁
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #wdshahalam #dealeradleesyabeauty
Untung ada 'kawan' boleh challenge minum air putih .
"mama dah minum berapa ml? Kakak 1.4 liter dah"
.
Glupp! Tanjatt kita. Betul betul punya usaha budak ni 😅
.
Maka terhengeh hegeh la mana ni habiskan botol isipadu 1.2 liter tu
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #WDshahAlam #dealeradleesyabeauty
Saja kak izan nak review produk terbaru supplement #kurus keluaran Adleesya Beauty
.
.
Bagus sangat bagi mereka yang NAK KURUS TANPA BERLAPAR 💕💕💕
.
.
#cekedoaut #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty #SerumMascara_HERRA
Nampak tak?
.
Penangan WD memang macam ni.Walaupun semalam terlepas LUCKY DRAW Tapiii masih ada kesayangan kak izan ni berminat nak purchase WD
.
Memang tak senang dudukk kite sebenarnya bila tak mencalit hehari. Bukan sebab apeee, 'saka' nya tu dah marii .
.
"nok gi ane tok leh, nok gi sini tokleh" bukan sebab abang awa garang 😆 tapi Sebab kita nak kesan yang BERTERUSAN
.
.
#ReadyStock
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WDShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Anak cakap macam ZOMBIE 😆
.
Memang berninar mata tulis nombor nombor pada kad lucky draw haha
.
Koranggg .
Pos Laju dah cuti RAYA CINA tauu. Haaa depa cuti dulu dari 1.2.2019 - 6.2.2019. .
.
7.2.2019 baru derang onz. Tapi khidmat #JNT EXPRESS ta de cuti tauu.
.
Kad Lucky Draw simpan sehingga 14.2.2019 ya
.
Masih sempat lagi nak join contest ni sebelum jam 12 malam ini .
Kak izan keluar COD sat. Apa apa nak tanya leh wasap kite sebelum PROMOSI DAN LUCKY DRAW TAMAT ❤
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #emas916 #coco #wdshahalam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDraw #dealeradleesyabeauty
6 HARI KULIT SIHAT TERPANCAR SERI 😍
.
.
TRIPLE ADVANCE makanya
.
3x ganda lebih cerah
3x ganda lebih tegang
3x ganda lebih anjal
3x ganda uolls lebih nampak muda
.
Ehee itu kalau korang konsisten betul betulah sayang. Plain water uolls jangan tinggal. Jadikan sahabat yang paling SETIA
.
.
Testimoni freshh dari ladang. Kalau kulit tu degil selalu naik jerawat kecik kecik kat dahi, dagu lagi lagi kulit berminyak eiuuu memang tak selesa
.
Konsisten WD baru 6 hari jer koranggg kulit dah jelass sel kolagen padu dari dalam. Kulit lembab moist moist jerr
.
Thats y la makin cantekk sihat kulit hadekkk manis ni.
.
Uols nak kulit mulus awet muda. Konsisten calit WD kat 3 point nadi je. Jimat masa, mudah pakai.
.
Pakej JIMAT dan LUCKY DRAW RM 10,000 tajaan Adleesya Beauty #LASTDAY hari ni 😉
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WDShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDraw #dealeradleesyabeauty
Cakkk!!
.
Haaa hari #LASTDAY uolls join Lucky Draw yang kesemuanya bernilai RM10,000 tajaan Adleesya Beauty.
.
.
Esok ta deee lagi dah Jangan gegau gegau enpon akak mintak kad tau 😭
.
Nak cantik kulit bersih sihat dari dalam carilah kak izan. .
.
WDTA KRIM CANTIK AJAIB NO.1 ❤
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #emas916 #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WDShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDraw #dealeradleesyabeauty
Tak nak cakap banyak letih nulih dahh 😅
.
Penat .
Penat rasa tengok orang kulit cecantik ni. Peloless yak amat. Dah macam kulit bebudakk jer rasa nak cubit cubit pipi tuh
.
Dia pegang apa??
.
Haaa dia pegang cecoet WDTA tu saja 😌
.
#LuckyDrawRM10k
#bakalTAMATseharisajalagi
.
Toksah duk languttt sangat laa "dia milik orang" perlawa dulu had mana yang ada
.
.
KULIT BERSIH DAN SIHAT HANYA DENGAN WDTA
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WDShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDraw #dealeradleesyabeauty