#womendesireemalaysia

Kata orang, .
Kita boleh tau dalaman orang tu sihat atau tak melalui kukunya. Kalau kukunya pinkish pinkish merah tandanya sihat dalaman seseorang tu. .
.
Tapi yang bestnyer bila ber WDTA ni bukan takat kulit muka dan kuku jer tak pucat. Sesilap nail buffer and shinner pun kita dah tak ingat nak pakai cem mana 😅
.
.
JIMAT dah di situ. Kuku pun tak rapuh berbanding yang guna nail buffer tu boleh menipis kuku kita. Dah asah kann nipiss lah dia .
#kukubersinar
#krimAjaib1001
.
Cuba check kuku mak ayah kita
.
.
#kukucagi ##kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Jom kita baca perkongsian dari mokyam 😍
.
" Haa tu macam Mokyam dulu la tu "
.
krim #wd ni boleh bantu rawat masalah kulit berminyak tu dari dalam tau. Sebab dalam krim ni ada bahan yang di panggil Saxifraga Sarmentosa Extract.
.
Fungsi dia memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. .
Macam Mokyam sebelum ni pun kulit sangat sangat kusam dan berminyak. Sejak konsisten pakai wd ni alhamdulillah. Macam yang uols tengok pic sekarang. Beza kann?
.
Dulu memang tak cayer calit 3 point nadi je boleh helokk. Sendiri pakai baru tau 😂
.
Penting tau uols rawat masalah kulit berminyak ni. Dari situ la nanti timbul macam macam masalah lain. Bila pores tersumbat mula naik jerawat, whitehead, blackhead. Cik abang nak pandang pun takde selera🤣
.
Tu belum lagi keluar berpanas panas pergi kenduri. Siap tepek pondesen 2 inci. Ko ghaseerr apa jadi? .
.
#womendesireejohor #WomenDesiree #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtamalaysia #wdtajohor #krimnanoteknologi #KrimAwetMuda #krimbioteknologinano #RahsiaMudaJelita #rahsiakulitcantik #buangjeragat #buangjerawat #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitkusam #calitcalitcantik #WDTA #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealersahwdta #dealersahwomendesiree #dealerwdtamalaysia #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostageseluruhmalaysia
Hanya sapuan di 3 nadi utama sahaja.
.
Tapi hasil diaaa gilaa memukau wehhh. 😍
.
Tak cayo meh laa teraii mencalit. Konpem hati sama terpalit. 😎
.
.
#womendesireejohor #WomenDesiree #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtamalaysia #wdtajohor #krimnanoteknologi #KrimAwetMuda #krimbioteknologinano #RahsiaMudaJelita #rahsiakulitcantik #buangjeragat #buangjerawat #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitkusam #calitcalitcantik #WDTA #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealersahwdta #dealersahwomendesiree #dealerwdtamalaysia #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostageseluruhmalaysia
Sehari tak calit WDTA ni ibarat macam tido tak lena, mandi tak kena ayaq, makan pun takdak selera. 🙊
.
Gituhh lah hakikatnya uolls.
.
#womendesireejohor #WomenDesiree #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtamalaysia #wdtajohor #krimnanoteknologi #KrimAwetMuda #krimbioteknologinano #RahsiaMudaJelita #rahsiakulitcantik #buangjeragat #buangjerawat #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitkusam #calitcalitcantik #WDTA #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealersahwdta #dealersahwomendesiree #dealerwdtamalaysia #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostageseluruhmalaysia
"WDTA ni sesuai tak untuk masalah #jeragat?"
.
Kenapa tidak saiyang. Kita pun tak nak tunggu jeragat tu 'melebarkan sayapnya' keserata muka 😖
.
Umur 20an pun dah ada yang berani berani cik gat ni bertepek tak kanlah nak dibiarkan merebak saja. .
Antara Punca Kejadian Jeragat .
✅️Faktor Usia
✅️Stress ✅️Tekanan perasaan ✅ Ubat ubatan (terutama pil pencegah kehamilan)
✅ ️Persekitaran ✅️ Kulit kering & terdedah pada sinar UV
✅ kosmetik dan salahguna skincare dengan peeling yang terlampau ✅ Genetik .
Kalau ikut pada pembacaan kak Izan. Semakin lama kita biarkan jeragat, semakin lama dia nak hilang. Seiring dengan usia jeragat itu. Misalnya usia jeragat tu dah setahun. Maka makan setahun juga jeragat tu nak hilang .
WDTA ni krim dirumus KHAS dengan Bio Teknologi NANO. Bekalkan kelembapan disamping menegang, anjal, cerah hingga mampu pudarkan jeragat, tegang dan awet muda .
Sebab tu korang jangan hairan calit calit nak hilangkan jeragat ehh terr awet muda pulaks! 😝
.
.
#CalitNadiCantikSatuBody
.
DUA MINGGU KONSISTEN PADU INSHAALLAH
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty #breakout
APA ITU JERAGAT?
.
Uols dah tahu ke macam mana JERAGAT? sebab, kadang-kadang ada orang terkejut bila kawan dia tegur, "Eh, muka awak ada jeragat!". Kita pun tertanya-tanya.."Betul ke? Setahu aku, aku takde jeragat". .
Mula la nak marah kat kawan kita tu sebab kutuk kulit muka kita kan? Satu lagi sebab kita malu.malu sebenarnya ada jeragat ni.hanya orang yang pernah rasa je tau macam mana. .
Jeragat berlaku akibat daripada pigmentasi yang mana sel-sel kulit membuat satu warna (coklat/hitam) dan menghasilkan satu bahan yang dipanggil melanin. .
Bagi kulit yang biasa, kita akan nampak ada tompok gelap pada kulit. Tompok tu pula tak sekata. Perubahan tu terjadi akibat lebihan melanin. Jadi, hampa kena tahu yang jeragat atau pigmen tu terjadi disebabkan lebihan melanin pada kulit kita yang mana melanin dihasilkan dengan begitu banyak. Faham kan? .
Apabila melanin terhasil dengan banyak dan tertumpu pada satu bahagian kulit kita, maka jeragat akan berlaku. Kulit menjadi semakin gelap dan bertompok. Ia juga menyebabkan kulit kita menjadi kusam. .
Kebiasaannya, wanita hamil mempunyai masalah pada kulit terutamanya dibahagian wajah akibat perubahan hormon yang ketara.
.
Masalah kulit wajah tersebut dipanggil melasma yang mana dikenali juga sebagai "topeng kehamilan". Ia akan menyebabkan tompok-tompok hitam seperti jeragat muncul pada muka. .
Boleh dikatakan hampir 50% wanita hamil mengalami pigmentasi iaitu jeragat dan melasma pada muka akibat daripada peningkatan hormon. Sebab itulah, ada sesetengah wanita hamil nampak berseri malah ada yang kulit semakin kusam. .
Nak tahun cara hilangkan jeragat.Nanti kak syah share erk
.
#TipCantikKakSyah
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter250319
#TeamSyahSukses
Lama dah tak buat testi sendiri ni,sesekali kena tunjuk .Sat g orang kata Kak Syah jual ja guna dok ponggg
.
Dedua pic kak syah pakai krim ,
.
Tapi nampak tak apa perbezaan kat situ,faktor penuaan dah muncul uolss.Tambah bila beranak ni lagi makan seri muka tauu.2015 pic kak syah bersalin anak no 2.
.
Alhamdulillah sekarang dah ada 3 dara tercinta huhu.Kak syah guna wd pun sebab tu la muka nampak tua dari usia wehh.Umur baru 24 tahun😣
.
Alhamdulillah garis halus semua dah kena iron dek konsisten cinonet wd dari 2016 hingga sekarang.
.
Yang mana belum tahu wd ni krim apa? Wd krim TEKNOLOGI NANO khas untuk meremajakan kulit uols luar dalam.Fungsi Wd TEGANG,ANJAL,CERAH ,dan AWET MUDA.Sebab tu konsisten ja sesila termuda 5-10 tahun ke belakang haha.
.
Tambah sekarang wd formula baru TRIPLE ADVANCE,sekali sapu naik tegang bulat bertelur pipi uolss INSTANT FIRMING.
.
Ya ampunnn Syiok ya amattt kann? .
Ha a,uolss tak yah la usya lelama seriuss teramattttlah rugi.Wd boleh bantu uolss kembali cantik sihat awet muda luar dalam mantopp.1 krim satu body cantik.😍
.
Kak Syah dah jatuh cinta tahap sejutasss kali dah ni uolss bila lagikk? kata nak cantikk kann jom kita detim berdua hikhik
.
kakSyah 0136309563
.
#KakSyahWd
#TeamSyahSukses
#TMPFighter250319
TERKEJUT 40 AN 50 AN RUPA MACAM 30 an!
.
Seriuss Ramai yang tak pecaya kakak-kakak ni dah cantik back umur 5-10 tahun ke belakang.
.
Sejak menggunakan KRIM AWET MUDA WD wajah makin tegang anjal cerah Awet muda.
.
BEBAS DARI MASALAH JERAWAT,JERAGAT.
.
Uolss Nak cantik sebelum raya ni?Jom kak syah guide A-Z sampai cantik meletopp awet muda
.
wasap Kak Syah 013-6309563
atau view ig
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
#KECIK_KECIK TAPI #BERBISA 😱
.
Bila sekali tengok KRIM WDTA ni, mesti uolss akan cakap ”kecik tapi mahal"!
.
KRIM WDTA ni kecik-kecik cili padi tau.
Bukan suruh lumur satu badan pun.
KRIM WDTA ni perlu calit di 3 nadi je tau.
Uols tak perlu lumur 1 badan pun.
.
MACAM MANA DIA BERTINDAK??? .
✓ KRIM WDTA ni bertindak mengikut saluran darah kita. Sekali guna calit sikit jer.Rawat satu body luar dalam. Tak payah pun pakai bebanyak. .
Sebabnya WD krim TEKNOLOGI NANO molekul dia 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.Sebab tu lah krim kecik ni mampu tahan sampai 2/3 bulan 😉
.
Yang paling penting sekali, sapu sampai meresap dalam kulit (sampai kering)
.
Wd bertindak TEGANG,ANJAL ,CERAH AWET MUDA. Sekali sapu je habis back umur 5-10 tahun ke belakang tauu.syiokkknya kann?
.
kak Syah 013-6309563
.
#DealerAdleesyaBeautyMelaka
#KakSyahWD
#KrimWdta
Assalamualaikum,selamat pagi
.
Syah nak Share,Perkongsian dari mokyam syantik 😍
👇👇
" Haa tu macam Mokyam dulu la tu "
.
krim #wd ni boleh bantu rawat masalah kulit berminyak tu dari dalam tau. Sebab dalam krim ni ada bahan yang di panggil Saxifraga Sarmentosa Extract.
.
Fungsi dia memutihkan kulit secara semula jadi satu body tau,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. .
Macam Mokyam sebelum ni pun kulit sangat sangat kusam dan berminyak. Sejak konsisten pakai wd ni alhamdulillah. Macam yang uols tengok pic sekarang. Beza kann?
.
Dulu memang tak cayer calit 3 point nadi je boleh helokk. Sendiri pakai baru tau 😂
.
Penting tau uols rawat masalah kulit berminyak ni. Dari situ la nanti timbul macam macam masalah lain. Bila pores tersumbat mula naik jerawat, whitehead, blackhead. Cik abang nak pandang pun takde selera🤣
.
Tu belum lagi keluar berpanas panas pergi kenduri. Siap tepek pondesen 2 inci. Ko ghaseerr apa jadi?
.
Alhamdulillah sekarang kulit mokyam dah cantik kekal muda walaupun usia dah 34TAHUN tau.
.
Uolss Yang nak cantik berseri awet muda kulit cerah satu badan.Wajib try WD.
.
Tambah nak raya ni nak jugak kelaian dari tahun-tahun yang lepas kan.Ajomm Syah nak bagi *harga jimat sangat diskaun RM40+ SPECIAL GIFT +FREE POS*
.
*Bukan tu jer Syah akan guide sampai cantik back umur 5-10 tahun ke belakang*.😍👍🏻
.
wasap
013-6309563
013-6309563

atau view ig @wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
Ai Selamat pagi uolss,harini Kak Syah nak share tip #CERAH_KULIT_SEPANTAS_1_JAM dari cik Ika kitew.😍 Bahan-bahannya:
✍️Beras pulut, @ beras makan yang ada.
✍️sesudu garam
,✍️sesudu gula.

Langkah-langkahnya:
1. Masukkan semua bahan tadi dalam kuali dan goreng tanpa minyak dalam agak-agak 5 minit gitu. Biar gula, dan garam sebati dengan beras. Sampai beras kuning-kuning sikit, terus masuk dalam blender. Campur air panas sikit. Jangan banyak-banyak tau, kang cair tak best sangat nak tepek dan skrub kat kulit. Guna air panas sebab nak bagi jadi macam paste ala-ala paste tomyam lembik-lembik gitu. Hahahah.

3. Maka bermulalah sesi menyental dan menempek kat muka ni haaa.Uols tunggu biar sejuk sikit paste tadi, then baru sapu/skrub/buat mask kat muka tau. Sapu tengah panas muka kau melecur lakk huhu

a) Mula-mula ambil secolet then skrub satu muka. Satu muka tau skrub, sapu tonyoh genyeh tapi jangan sental guna berus besi lak! Sapu kat hidung skrub sikit-sikit biar rata.

b) And then korang basuh muka tau. Basuh guna air bersih bukan Ribena atau teh o okay.

c) Ambil lagi paste and tempek kat muka macam mask. Sapu rata-rata kat satu muka macam mask yang korang duk beli kat Watsons tu haaaa. senang je tepek. Tak tau tepek, meh akak pijak!

d) Biarkan je kat muka sampai kering, betul-betul kering tuggu sampai sejam tau. And then jangan terus basuh. Dah kering slow-slow skrub dan peel off semua yang kering-kering kat muka tu.

e) Dah peel off dan skrub semua paste yang kering tu, barulah basuh sisa-sisa tertinggal guna air yang bersih, and then lap kering-kering.

P/s : Kalau muka anda berjerawat, bermasalah akan rasa sedikit pedih-pedih manja je tak sakit pun macam akak kulit kering sikit so rasa gak la pedih manja tapi tak membahayakan.

Hasilnya kulit cerah dari sebelumnya,jika amal selalu parut yang ada pun lenyap.Nak lagi mudah cerah berseri sapu je Krim #WD dinadi dan seluruh wajah #WD ada ramuan #arbutin agent pencerah no 1 paling aktif didalam salur darah tau.Dan #Glutathione dan #niacenamide sebagai agent anti penuan dan melembabkan kulit.Kulit cerah ,glowing dapat Awet muda pun dapat uolss💃

Tq sudi baca ,tag kawan uolss bagi ramai-ramai dapat tip best.
Habis bateri hampa,ni baru nak muncul diri ,😂
.
Tak kira la jam berapa kan? Sape nak kulit cerah gebo satu body wajib baca tauu.
.
Uolss nak tahu tak Antara RAMUAN TERHEBAT Dalam krim AJAIB WD?
.
WD ada ramuan #ARBUTIN Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
Dan Glutathione Agen anti penuaan dan kanser jugak tauu.Best kan ? Dalam satu krim tu boleh awet muda Boleh cerah satu body uolss.
.
Tak ke namanya JIMAT tu? uolss tak yah sibuk nak beli pencerah kulit,tak yah cucuk bagai untuk dapat kulit tegang giteww.
.
Lagi satu WD ni Selamat digunakan tau,kak Syah pun hepi tak yah risau dah nak konsisten bertahun-tahun LULUS KKM ada SIJIL HALAL lagi. .
Syiokk kann! uolss wajib dapatkan SEKARANG tau yela raya nak dekat dah oiii.Sapa nak kulit cantik tegang awet muda Meh la risik dengan kak Syah.Kak Syah guide Sampai meletoppp pom pom tauu.
.
wasap kak syah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMelaka
#TMPFighter220319
#TeamSyahSukses
woww,Teruja betul tengok perubahan Kak Yy,Jom usya apa kak yy story panjang lebarr haha 😍👇👇
YY DULU VS YY SEKARANG

Setiap kali iklan WD lalu je kat wall fb Yy, dalam hati asyik dok cakap mahal aii produk WD ni. Botol kecik ja pun, berbaloi ke tak aku beli pakai nanti WD ni. Tapi bila tengok testimoni yang memang gempak tentang WD ni tergugat juga la. Isskkk nak beli ke tak ni?? Nak tau tak. Ni lah Yy dedulu memula nampak iklan WD ni kat fb Yy. Kecik je kan. Harga RM95. Tapii bila selalu dok nampak testimoni gila gila kat fb teruih rasa nak grab beli satu. Sebab tak tahan tengok. Nak cuba juga produk #WD ni sebab len dari yang len. Sebab banyak testimoni yang berkesan selepas pakai #WD ni. So terbeli la satu dengan ommak kita Siti Mariam Arifin.

Penah sewaktu ketika dahulu, kulit aku ni nek jerawat besar besar kat muka. Dah cuak dah sebab aku ni jenis kulit kadang kadang ja nek #jerawat. Jeragat, pori terbuka, kulit berminyak tu ada la sikit sikit tapi yang paling tak tahan bila mai period aku memang selalu senggugut teruk sakit perutnya. Boleh dikatakan dedulu time Yy keja kt KL mesti mc bila mai period sebab tak tahan sakit perut sangat.

Siap p klinik, doktor cakap u kawen la mesti tak sakit dah. Tapi lepas kawen sakit juga tapi tak la seteruk sebelum kawen.
Tapi alhmdulillah sejak berWD perut senggugut memang dah tak sakit dah langsung. Mc pun dah tak pernah bik. Darah pun keluar elok ja setiap bulan. Jerawat yg dulu asyik dok nek sebagai petanda nak mai period pun dah jarang nek dah. Kulit pun makin cerah, lembut ja.
#WD ni guna dekat nadi ja. So tak dak la masalah bagi orang yang jenis tak suka nak minum, telan, shake shake semua ni. Tambahan lak selamat digunakan untuk semua golongan. Tiada bahan terlarang noh dalam #WD.

Bila dah guna #WD ni dan rasa sendiri kesannya, Alhamdulillah. RM95 tersangat murah dibandingkan dengan kesannya 😀. Zat zat #Arbutin,#Pueraria mirifca, #Gluthatione, dan #Akar Tree Peony dalam Wd ni boleh
💖Menganjalkan
💖Menegangkan
💖Mencerahkan
💖Awet muda

Bila dalaman sihat, keputihan, kegatalan tiada, hormon stabil, peranakan sihat, kulit pun makin sihat gebu gebas, minyak muka tiada, badan terasa bertenaga dan ringan.
Kekadang kita ni cepat no puas hati dengan penampilan diri kan. Bak Kate orang ostrolia, yang hadoooo je la. 😂
.
Tapi bila tetiba terasa nak diri dibelai manja dengan produk ohsem macam #WDTA contohnya, ha ek kau. Rupanya diri boleh digilap jadi lagi #cantik berseri. Sampai gosok gosok mata tengok cermin. Betul ke ni?
.
Jangan tak caya tau. Kalau konsisten WDTA hari hari memang kulit korang senyao senyappppp je tetiba lebih cerah dari sebelum ni. Sebabnye dalam WD ni ada kandungan #Arbutin tau. Arbutin ni salah satu agen pencerah yang paling selamat dan terbaik kat muka bumi ni.
.
Da la makin cerah. Bonus lak tu. Tetiba jugak makin nampak muda dari usia. Nak tau nape? Pueraria mirifica la puncanya. Bahan yang paling popular kat Thai untuk meremajakan wanita wanita di sana. Bukan depa je boleh. Kita pun boleh Jadi muda remaja cam depa tau.
.
Syok kan WD Triple Advance ni. Korang bila lagi nak masuk meminang WDTA ni? Lambat pinang, lambat la cantik. 🤭
.
#WomenDesireeTripleAdvance
#RahsiaMudaJelita #awetmuda #kulitkusam #kulittegang #kulitanjal #kulitcantik #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitcerahsekata #parutjerawat #womendesireejohor #wdjohor #wdtamalaysia #wdtajohor #WomenDesireeTripleAdvance #womendesireemalaysia #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdtamalaysia #dealerwdjohor #dealersahwdta #codjohor #cod_serialam_masai_pasirgudang #freepostage #freepostagemalaysia
Kalau nak tau kan, parut jerawat yang berlubang camni la yang paling nightmare skali dalam hidup. Sebabnya bila da jadi Bukan semudah ABC untuk die pergi.
.
Makan tahun. Siap pakej makan hati skali.
.
Mana tak nya. Stress stiap kali tengok cermin. Rase nak hempas je pun hade. Tapi tak sangka plak WDTA punya penangan laen machiam pegi die.
.
Pakai je 2 kali sehari tetiba nampak kulit jadi makin sihat. Pelik. Sampai parut berlubang ni pun da tak seteruk dulu. Jadi memantul tegangnya kulit sekarang.
.
Sebabnya dalam WDTA ni ada ramuan #Xylitylglucoside dan #Dimethicone Topical yang sangat bagus untuk mempercepatkan proses pertumbuhan kulit baru. Selain tu dalam WDTA ni jugak ada #cetearyl Glucoside yang mampu mengekalkan kelembapan kulit serta menganjalkan kulit.
.
Sebab tu la kulit sis ni sekarang da makin sihat dan cantik. Berlalu terus duka awan kelabu yang selama ni menyelubungi diri. ❤️
.
#WomenDesireeEssentialCream
#RahsiaMudaJelita #womendesireejohor #wdtamalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtajohor #wdjohor #womendesireemalaysia #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealerwdtamalaysia #dealerwdtajohor #codjohor #cod_serialam_masai_pasirgudang #freepostagemalaysia #parutjerawat #kulitkusam #kulitanjal #kulittegang #awetmuda #jerawat #jeragat
KULIT DAH TAK BERMINYAK LAGI 😍
.
.
Yeahhh bestnyaaa sekarang kulit dah cantik.Kalau dulu minyak muka boleh goreng ikan wwh habis naik jerawat .Sedih la rasa macam tiap sejam nak cuci muka tuuu.
.
Alhamdulillah sejak bertemu krim wd kulit dah makin cantik cerahh jerawat pun lenyap uols.
.
Jangan tak tau kulit berminyak ni banyak sebab tau masalah dalaman kita,pemakanan, persekitaran dan alat kosmetik kita guna tu.Silap pulih rosak muka wehh.
.
Sebab kita patut rawat dari dalam control makan jaga kebersihan pilih skin care yang selamat.
.
Uolss nak tahu Tu tugas WD merawat dari dalam tubuh.Tak perlu nak pantang makan dah herbal dalam wd akan detox dalaman buang toksin sel mati bahan kimia kalau ada tersalah pakai produk sebelum ni kan.
.
Wd akan keluarkan balik lah,Bila dalaman kita cantik mula bertindak kuatkan sel kolegen proses pertubuhan tisu baru lepas tu terpancar kecantikan di luaran,kulit jadi tegang,anjal cerah awet muda giteww tauu.
.
Wd ada ramuan #Saxifraga Sarmentosa Extract Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.Dan ramuan #arbutin untuk cerahkan kulit sekata.
.
Best kan ? Calit #nadi jer uolss kesan satu body.dah tak perlu ragu-ragu WD LULUS KKM dan Ada SIJIL HALAL.
.
kakSyah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamSyahSukses
#TMPFighter200319
"Kita kena sentiasa pakai WD ni ke? Ada apa apa kesan ke kalau stop pakai?" Eh,taklah syg. Tak jadi apa pun kalau stop. Cuma setakat itu je lah WD dapat bantu awak untuk dapat kulit yang sihat berseri.
Lama kelamaan bila makan tak jaga, kulit akan kembali pada kulit asal la. Dengan udara sekeliling yang tak bersih lagi. Banyak toksin.
Benda benda camtu la yang buat semua wanita perlu guna produk kecantikan yang mampu mengekalkan kecantikan dan terus kekal awet muda.

Tapi kalau dah cantik suami puji hakak pun suka benda yang cantik cantik kenapa nak stop pakai kan 😊

Tak salah kita melabur sikit duit tiap bulan untuk keyakinan diri kita sendiri.

Betul kan? Jom ❤Follow
FB Emma Zakaria
IG Wdec.byemma
.
For oder wa : Klik je link ni  www.wasap.my/60175804566/wdtaig

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik#wdlover #WomenDesireePerak
#WomenDesireeTelukIntan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah#wdta#rahsiacantikmenawan #dealeradleesyabeauty
#awetmuda #rahsiaawetmuda
#wdec.byemma
Todiaaa todiaaa
.
Bila berjauhan dah dirinduan,
Seriussly sekali calit #WD jatuh hati uolss.Kalau terstopp rasa macam hilang sesuatu gitewww.
.
Bukan sebab len dah ampa oii,bukan kak Syah jampi serapah pakai bomoh,kak Syah hanya jampi dengan susuk moden WD ni haaaa.
.
Sekali guna berseri-seri,10 kilometer dah terpancorr dek muka glowingg ploless TEGANG,ANJAL,CERAH AWET MUDA bebas dari masalah kulit wajah Jerawat jeragat.
.
Mau termimpi-mimpi kann ,tup-tup terus payment ingat nanti ,ni namanya rindu tahap gabam dah nih haha🤣
.
okehh sape lagi nak join pos hari ajomm kite rempitt esok sampaii teruss
.
wasap kak Syah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#WdkrimSUSUKMODEN
#TMPFighter200319
11 CARA PALING BERKESAN UNTUK HILANGKAN KULIT BERMINYAK

Ikuti cara berikut untuk hilangkan kulit berminyak pada muka.

1. GUNA PEMBERSIH MUKA YANG LEMBUT
💥Pilih pembersih muka yang mengandungi benzoyl peroxide, salicylic acid, glycolic acid atau beta-hydroxy acid.Kandungan ini sangat lembut dengan semua jenis kulit tambah lagi yang berminyak. Ia akan mengawal pengeluaran minyak berlebihan.

2. ELAK CUCI MUKA DENGAN BAHAN KASAR
💥Jika selama ini anda mencuci muka dengan kain, tuala atau span yang keras, hentikan!
Ia akan menyebabkan kulit menghasilkan lebih banyak minyak kerana menggantikan minyak semula jadi yang hilang akibat mengguna bahan-bahan tersebut.

3. CUCI MUKA PADA WAKTU SIANG DAN MALAM
💥Cuci muka sebaik bangun tidur dan sebelum tidur.Ia akan menstabilkan kadar pengeluaran minyak semula jadi di kulit muka.

4. CUCI DENGAN AIR SUHU BILIK
💥Elak guna air panas untuk mencuci muka.
Ini kerana ia boleh menyebabkan kerosakan pada kulit dan membantu hilangkan kulit berminyak secara semula jadi pada muka.

5. GUNA TONER DI BAHAGIAN YANG BERMINYAK SAHAJA
💥Pastikan penggunaan toner hanya di bahagian yang berminyak sahaja.

6. BAWA ‘ASTRINGENT PAD’
💥Jika anda tiada kesempatan untuk mencuci muka pada waktu tertentu, guna astringent pad kerana ia dapat membantu hilangkan kulit berminyak dengan pantas.

7. PAKAI ‘CLAY MASK’
💥Amalkan penggunaan clay mask sebulan sekali.Ia mengeringkan kulit muka secara tak langsung membantu mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit muka.

8. ELAK MOISTURIZER YANG MENGANDUNGI PETROLEUM 💥Petroleum dan shea butter memang bagus untuk kulit yang kering tetapi bukan untuk yang berminyak.Ini kerana ia akan menambahkan lagi pengeluaran minyak pada kulit muka.

9. PILIH MOISTURIZER YANG MENGANDUNGI DIMETHICONE
💥Beli moisturizer yang oil-free dan mengandungi dimethicone.Ia memberi penampilan matte effect yang menawan sekali gus dapat melindungi serta hilangkan kulit berminyak.Cari juga yang berlabel non-comedogenic dan non-acnegenic kerana ia mengandungi bahan yang tidak akan menyebabkan jerawat.

10. ELAK MAKANAN YANG MENGHASILKAN MINYAK
💥Makanan yang tinggi lemak, gula dan garam penyumbang kepada muka berminyak
Cakp bab kulit berminyak seriuss rimas,tambah mula bangun tidoo rasa macam nak terjah bilik air teruss,yela melekit gatai habis kulit mukaa,huwaa.
.
.
Meh tengok ni uolsss Alhamdulillah lepas bercinta cinonet WD kulit yang dulu bermasalah sekarang dah cantikk cerah gelowing lagii.
.
.
Ni la tandanya kulit kita sihat.Macam WD memangg syok sebab rawat dalam dulu buang segala keladak yang tersekat.Bila dalam cun luaran pun meletopp uolss.
.
.
Tambah sekarang wd dah upgrade TRIPLE ADVANCE 3 kali ganda lebih berkesan tau.3saat Krim wd dah serap ke dalam kulit kita.
.
.
syiokk kannn? Lepas tu cara nak guna pun senang gilerrrrr calit nadi ja uolss effect satu body dapat.Termasuk Muka uolss yang cantik tu tauu.
.
.
Yang pasti WD LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL.Ha a,nak cantik rawat pelbagai masalah wajib try WD,Tambah nak raya ni tak nak ke dapat kulit cantikkan?
.
.
Selalu mak cik bawang duk bisik jaa kali ni bagi dia jelousss pulakk ahakks😙🤣
.
kakSyah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter200319
Dapat note dari Stokis WD kami, Siti Mariam Arifin hari ni. Semalam kita restock hari sampai. Sama kita pakai JNT Express .
Buka saja parcel.. Allahu hati sangat berbunga bungaaa macam dapat surat CINTA 😅
.
TERIMA KASIH untuk gift mokyam sayang. Cantik sangat, kak Izan pun sekarang dah suka kaler PEACH. Kulit dah tak kusam, berat pun dah ideal pakai la warna apa pun betul tak? Eheeee ✌😁
.
Mokyam ni antara leader terbaik Tak pernah putus putus beri kata semangat, guide dan dorongan. Doakan kak Izan meroket ya. Salam Zuhor sekali lagi
.
#barulepasdengarazan
#LoveYou 💋
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Tengah duk bersiap siap baju anak anak, Nak pack tetibe dapat feedback dari sorang akak ni .
.
Dia rinduuu nak guna #WD balik. Allahuu Moga dipermudahkan dan dilimpahkan rezeki buat akak Inshaallah WD bukan sekadar untuk AWET muda sesaja awet muda dari dalam tu sesuatu yang paling BERHARGA .
Rambut semakin lebat, kulit cerah dannnn bau lavender yang amat menyenangkan ❤❤❤ #SalamZuhor
#LoveYou 😘
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Bangun pagi terus mandi,
solat subuh sunat sekali,
Nak Awet muda senang sekali,
krim #WD Hanya calit di 3point nadi.
.
Calit nadi muka sekali,
result kulit licin macam permaidani,
Habis selerak jerawat liang pori,
Konsisten WD PUAS HATI.
.
hik hik Pagi-pagi dapat testi letopp uolss.sampai berpantun kak Syah
.
Hewahhh syiok angattt kann,orang lain sentuh muka berminyak gatal siap pakei bersin lagi resdung punya angkara ,
.
Si adik manis ni pegang muka sampai ke awan kulit lawa sampai berangan di hari raya haha.😍💃 #KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#WdPROMSIKOMBO
#WDTA
Menung kejap tengok testimoni sis ni. Awat berubah betul kulit sis ni sekarang.
.
Dulu kemain kusam kulit die. Siap ditemani cik jerawat sana sini. Tang pipi ade tang dagu ade. Senang cite mana mana pun hade.
.
Sekarang kemain licinggggg kulit. #Moistttttttt gittuw. Tetiba cemburu datang terus ke skala 9. Mana tak nye. Cuma konsisten sapu WD terus kulit plink plink jadi #sihat dan berseri. Sesilap kena tuduh cocok vitamin C.
.
Tu la die korang. Puas da cite kelebihan #WD Triple Advance ni korang buat tak gheti je. Sis kite ni yakin terus dapat pakej cantik berseri moist dan lembab sihat.
.
Sebab dalam WD ni ada #Xylitylglucoside yang mampu melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit baru. Pastuuuu siap ade #Hidrolyzed Sesame Protein lagi tuh. Benda ni la salah satu bahan premium yang boleh buat kulit korang licin lembut anjal.
.
Sebab tu la walau umo pengguna WDTA ni walau da 50 an totap anjal toinkk toinkk udah macam tilam springgg.
.
.
#WomenDesireeEssentialCream
#RahsiaMudaJelita #womendesireejohor #womendesireemalaysia #womendesireetripleadvance #wdjohor #wdtamalaysia #wdtajohor #WDtripleAdvance #dealerwdtamalaysia #dealersahwomendesireejohor #dealersahwdta #dealersahwdtajohor #dealerwdjohor #jerawat #jeragat #kulitkusam #awetmuda #kulitanjal #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostagemalaysia
Sebelum judge sesuatu produk tu mahal. Tengok dulu kualiti dia. Apa bahan bahan dia. Betul betul berkesan ke tak? Selamat ke tak
.
Kalau ada ciri ciri macam ni, semua complete. Why not kita laburkan duit sket. Asalkan masalah yang dihadapi setel
Betul tak
.
Dari beli barang murah, tak jadi beli lagi, tak ok beli lagi,tak berkesan tukar produk lain lagi, haiiyaaa lagi banyak je duit yang keluar tu dan hasil nan hadooo
.
Ehhh, krim susuk moden #wd ada ciri ciri macam kat atas sekali tu tauuu. Nak cuba tayah memalu. Elooo elooo jurr kak Syah
.
Harga kompom terbaikkk. Berbaloi dengan kesan yang uoolss bakal dapat. Lagi banyak grab lagi jimat weeeeeee💃hewhew
.
Yang menjual pun pulun pakaii, tak tahan tengok testimoni masuk gedebuk gedebuk, sebelum pakai biasher biasher je
.
Konsisten pakai syanteknye lainnn maciammmm berseri seri macam puteri gitcheeeeww
.
Ehhh kalau tak berkesan awetmudanye tak de la org berani hangkut 3-4 botol sekaligus, bukan murah murah taw atusss atusss tuu harge, ajommm la wasap kite sape nak hangkut stock wd lagikkk
📲📲📲
0136309563
MasyaALLAH Seronoknyaa nak tau tak haritu ada customer bagi feedback kulit dia dah cantik licin badan pun cantik uolss.
.
.
Dulu sedih pilu hati sebab berat badan naik tak nak turun turun, macam ubat dah telan minum bagai.Liat jugak nak dapat kesan.
.
Lepas ja calit 2 botol WD perhhh baju tidur 13 tahun yang lepas boleh sarung dengan selesa uolss Terkurus tampa sengaja huhu.
.
.
Sekali bagi toodiehhh cantik gilerr selimmm tenganga mulut Kak Syah tengokkkk badan macam orang lain tapi muka iras sama,hahah
.
.
Bukan tu ja kulit MasyaALLAH kalau dulu kusam garis halus dimamah usia .Jenoh la tempet bagai nak tutup kan.Tapi sekarang dah cantik uolsss.Licin dah macam back umur 10 tahun🤣
.
.
Sape verangan nak cantik satu body wajib try WD tau.Sebab tu jugak WD calit di NADI.Salur darah kan satu badan so zat-zat power dalam WD sebar ke seluruh pelusuk tubuh ,kuku pun nampak sihat tauu.
.
.
Tambah sekarang dah upgrade TRIPLE ADVANCE 3 kali ganda lebih TEGANG,ANJAL,CERAH danAWET MUDA..Best lan sekali sapu dah dapat kesan.
.
.
Yang paling syok WD lulus KKM dan ADA SIJIL HALAL lagi tauu.Dah tak perlu bimbang calit jer cantikk,hewahhh
.
KakSyah 013-6309563
view ig
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka

#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter180319
#TeamSyahSukses
Selamat petangg Frend follower kak Syah
.
Siapa nakkkkk?
Cepat like & komen NAK bebanyak sekarang.Dan FOLLOW IG
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
.
Cukup 200 LIKE esok Kak Syah bagi. Komen last dikira sebagai pemenang !
.
Turn ON ur notification. TAG kawan kawan uolls ajak join !!
GOOD BYE #KULIT_KERING MERAH-MERAH😍
.
.
Sape sini ada masalah kulit kering? Adudu sedih nauu nau kena matahari sikit merah habiss,ingat bluser tapi merah sakitt huwaaaa.
.
Syukur sangat asbab guna KRIM #WDTA kulit dah cantik lembab cerah berseri-seri.Masalah kulit yang yang kena hadap sebelum ni dah selesai sepenuhnya.
.
.
kesayangan Kak Syah ada yang belum tahu macam mana WD berfungsi merawat kulit wajah. Wd rawat dari dalam tubuh buang segala blok-blok yang tersekat bila zat-zat baik yang uols pakai sebelum ni tersekat tu. Lancarkan peredaran darah buang toksin, selmati, kuatkan jaringan kolagen dan proses pertumbuhan tisu baru. .
.
Bila dalaman kita sihat cantik, kulit luar pun cantik.Adanya Ramuan #Niacinamide Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.dan menjaga kulit wajah sentiasa lebab dan tak kering. .
.
.
Dah tahu kan macam mana wd bertindak? Dah jatuh cinta dengan WD?Meh le meminang dengan kak Syah.InsyaAllah misis cantik sebelum raya tercapai uolss💃💃
.
kakSyah 013-6309563
.
#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMelaka
#TMPFighter180319
#TeamSyahSukses
6 PENYEBAB KULIT KERING DAN CARA ATASI
.
.
Kulit wajah kita kering disebabkan oleh 6 perkara. Bila kulit kering, Jeragat akan senang merebak. Cara yang paling baik untuk mencegah daripada jeragat adalah dengan menjaga kelembapan kulit
.
🍂Kurang minum-Dengan mengamalkan minum air mineral dapat meningkatkan tahap kelembapan kulit.
.
🍂Penggunaan produk-Masalah kulit kering juga boleh berlaku disebabkan oleh penggunaan produk secara tidak terkawal. gunakan produk natural supaya kulit mudah mengadaptasi daripada produk.
.
🍂Sabun-Sabun buku akan mengurangkan pelindung kulit. Sabun buku juga adalah penyebab kepada tejadinya jeragat
.
🍂Genetik dan usia-Genetik juga menjadi faktor paling besar, ini disebabkan keadaan kulit yang kering dari kecil atau mempunyai genetik keluarga yang memang mempunyai keadaan kulit yang kering.
.
🍂Cuaca-Faktor cuaca juga mempengaruhi kelembapan kulit. Ini kerana kulit akan menjadi kering dalam keadaan cuaca tertentu seperti terlalu sejuk atau terlalu panas.
.
🍂Mandi terlalu lama
Mungkin Anda berfikir bahawa semakin lama mandi, maka kulit akan semakin lembab.Kulit kita jadi menguap bila mandi terlalu lama.
.
🌸TIP RAWAT KULIT KERING🌸
Sapu Madu Ke Dalam Kulit
.
Pernah anda dengar mengenai suntikan vitamin C untuk putihkan kulit? Begitulah konsep madu yang perlu kita gunakan untuk atasi masalah kulit muka kering ini. Madu sangat bagus kerana dikategorikan sebagai makanan sunnah Nabi SAW dan tidak berbahaya. .
CARA
1) Ambil madu dan sapukan ke kulit muka secara urutan yang mendalam dan perlu tekankan supaya ia memasuki setiap lubang pori-pori kulit muka uols. .
2)Madu yang merupakan anti oksidan akan bertindak dengan cara membuang segala kotoran dan membersihkan kulit lalu mengalirkan darah muka dengan lancar, secara automatiknya kulit akan jadi lebih lembab dan kulit-kulit kering yang rosak akan terawat dan bertukar menjadi kulit baru.
.
Dah siap tu yang mana ada KRIM WD boleh sapu seluruh wajah.Wd ada ramuan #niacinamide agent pelembab paling berkesan dan mengecilkan liang pori serta kurangkan minyak,Jadi kulit uols kekal GLOWING PLOLES sepanjang hari.
.
okey tq ,Share tag member
Yahooooo JERAWAT BERSEPAH LENYAP.
.
Sedihhhh! Dulu muka saya teruk sangat ni akibat dari tersalah skincare tau,tahu pakai ja tengok-tengok muka breakout habis jerawat naik mencanak.
.
Syukur lepas konsisten krim AJIB WD,Muka licin bersih bebas dari masalah kulit wajah .
.
Wd ni dia rawat dari dalam tubuh dari dalam salur darah sebab tu sangat-sangat berkesan.
.
JAMIN SEMINGGU BERKESAN,
jangan risau LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL.
.
NAK CANTIK SEBELUM RAYA ?
wasap Kak Syah
013- 6309-563
013- 6309-563

atau view ig

@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
#Wd_Triple_Advance.
.
Bukan krim biasher biasher, ianya krim teknologi nano, diformulasi oleh professor yang pakar dalam bidang kecantikan selama berbelas tahun.
.
Formula prof ni banyak diguna pakai oleh produk produk luar negara tau. Kira nya wd ni setanding produk bertaraf antarabangsa hokeyy. .
.
Raw material pun herba herba terpilih dari oversea, France, China, Hong Kong dll.
.
Kalau uols nak tau, Estrak Akar Tree Peony atau "Ratu Bunga" dalam krim Wd ni dipakai oleh tabib Raja raja di China. Bunga biasa terdapat di kawasan dipergunungan.
.
Sangat bagus untuk buang toksin, lancarkan darah dan tingkatkan antibodi badan.
.
Haa, ni baru cerita satu bahan, ada banyak lagi kandungan bahan terbaik yang mengandungi manfaat luar biasa.
.
Hanya calit di 3 point nadi, zat zat bahan tadi akan merawat dalaman, anjal, tegang, cerahkan kulit dari dalam. .
.
Dan yang bestttt skali opcozzz dapat lambatkan proses penuaan 😍
.
Umur dah lewat 30an ingat anak daraaa ehh🤭
.
Yang penting WDTA lulus kkm dan ada sijil halal ,dah tak perlu ragu-ragu lagi dah ,nak cantik awet muda sebelum raya ni jom la risik dengan kak Syah diskaun RM40+ FREE GIFT+FREE POS untuk uolss .
013-6309563
.
#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#KrimAwetMuda
#TMPFighter170319
#Wd_Triple_Advance.
.
Bukan krim biasher biasher, ianya krim teknologi nano, diformulasi oleh professor yang pakar dalam bidang kecantikan selama berbelas tahun.
.
Formula prof ni banyak diguna pakai oleh produk produk luar negara tau. Kira nya wd ni setanding produk bertaraf antarabangsa hokeyy. .
.
Raw material pun herba herba terpilih dari oversea, France, China, Hong Kong dll.
.
Kalau uols nak tau, Estrak Akar Tree Peony atau "Ratu Bunga" dalam krim Wd ni dipakai oleh tabib Raja raja di China. Bunga biasa terdapat di kawasan dipergunungan.
.
Sangat bagus untuk buang toksin, lancarkan darah dan tingkatkan antibodi badan.
.
Haa, ni baru cerita satu bahan, ada banyak lagi kandungan bahan terbaik yang mengandungi manfaat luar biasa.
.
Hanya calit di 3 point nadi, zat zat bahan tadi akan merawat dalaman, anjal, tegang, cerahkan kulit dari dalam. .
.
Dan yang bestttt skali opcozzz dapat lambatkan proses penuaan 😍
.
Umur dah 28an anak 3 orang ingat anak daraaa ehh🤭
.
Yang penting WDTA lulus kkm dan ada sijil halal ,dah tak perlu ragu-ragu lagi dah ,nak cantik awet muda sebelum raya ni jom la risik dengan kak Syah diskaun RM40+ FREE GIFT+FREE POS untuk uolss .
013-6309563
.
#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#KrimAwetMuda
#TMPFighter170319
WAhhh cantiknyaa kak izah ,rahsianya calit WDTA je uolss jom kita baca story dari kak izzah 👇👇
.
Dulu mekup sekarang pun masih mekup yang pastinye masih setia dengan krim kecantikan women desiree 😍
.
.
Korang nampak tak perbezaan bila kita konsisten guna sesuatu produk?
.
.
Bagi kak izah tak peloles pun takpe janji muka tak kusam dan kulit nampak sihat bebas dari masalah kulit pun dah rase bersyukur sangat.
.
.
Sebab tue dari dulu sampai sekarang kak izah tekad konsisten guna dan jual sekali. Yelah bila kita bebas masalah kulit diri pun jadi lebih yakin kan, lelagi yang biz online cod jumpa orang nie.
.
.
Nak yakin kan orang kena yakin pada diri sendiri dulu. Bab masalah kulit nie ompempuan memang tak dapat nak lari macam kak izah sendiri jerawat tiap bulan tumbuh je macam biase walaupun nak masuk 4 tahun lebih guna wdta.
.
.
Tapi masalah tue takdelah berlarutan jadi lebih teruk kalau kita konsisten guna, wdta nie bukan je rawat jerawat tue tapi die bagi kesan lain macham pada pengguna setuju tak? 🤭
.
.
Ehh testimoni setiap hari yang lalu lalang tue semua konsisten guna wdta tau, awak pulak macam mana? masih konsisten lagi tak?
.
.
Kak izah memang setia ikat mati dengan wdta dah tak kan curang walaupun sehari 😁
.
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamMokyamPowerMELAKA
#wdta
Uolss tak nak ke dapat kulit cerah licin macam ni?ni la akibat kulit sihat penuh dengan makanan yang ada dalam WDTA.
.
.
ke masih nak kulit gelap,kusam,nampak berusia dari usia?kalau nak ok biarkan ja kan .
.
Kalau nak mesti bertindak cepat uolss macam cik aishah makin jatuh cinta dengan WD tau.Dalaman cantik detox dari dalam kulit luar pun meletopp giteww.
.
.
Wd lengkap pakej uolss 1 krim je cover satu body dah tak yah pening nak guna memacam produk kann.
.
.
Tambah sekarang wd dah UPGRADE WDTA 3 kali ganda lebih berkesan.lagi la besttt hasil lajuuuu
.

#PROMOSIWDTA
1unit RM100
2UNIT RM160 JIMAT RM40
3UNIT RM240 JIMAT RM60
.
Siapa nak cantik macam cik aisyah KOMEN" SAYA NAK"
.
wasap Syah 013-6309563
.
#kakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter160319
FREE MEKUP tauu,JERAGAT LENYAPP😍
.
.
Tak acilah before after gambar make up kan. So, kita buat naked face punya before after.
.
.
Alhamdulillah jeragat tu dah makin x nampak.kena duk rapat rapat baru akan nampak.6 bulan nak baik pulih jeragat. Kak nad konsisten guna WD siang malam.
.
.
Jeragat ni berakar kalau kita tak usaha banteras memang akan menjadi jadi. .
Ko ghaseee 😰
.
Siapa sini nak lenyap jeragat komen' NAK'
.
.
#TMPFighter160319
#WDTA
JANGAN KATA WD UNTUK WANITA JER!
WDTA LELAKI PEREMPUAN BOLEH GUNA
PERCAYA TAK😍
.
.
JERAWAT, KULIT KUSAM, PARUT, JERAGAT DAN PELBAGAI .
.
Dah tak tau nak guna ape, tak tau tepek apa sampai lah jumpa WDTA,ada tu sampai serah diri sebab tak tahan dengan muka sendiri.
.
.
Makin konsisten guna hari-hari makin hilang jerawat, kulit kusam n parut makin pudar.Tekstur Kulit makin sihat.
.
.
SEBAB ape?
.
.
Sebab dalam WDTA ade :
.
.
Pueraria mirifica - Bantu selesaikan masalah jerawat, merawat kulit dari dalam.
.
Niacinamide - Control minyak n kecilkan pori .
Ekstrak akar tree peony - Bantu buang toksin punca kulit kusam
.
Arbutin glutathione-Cerahkan dan anti penuaan .
Banyak lagi bahan best dalam WDTA. Semua bahan ni buat keje dari dalam sampai effect dia laim macam kat kulit.
.
.
SEBAB tu ramai yang jadi kan #WDTA Cream wajib dan penyelamat. Takat jerawat 1 2 tu cepat cepat calit .In Shaa Allah cepat kecut.
.
.
Bayangkan Kalau guna hari-hari konsisten memang makin okey la kulit.
.
.
Mana taknya bahan dalam WDTA buat kulit makin anjal, tegang, awet muda dan cerah.Dengan sapuan #NADI ja uolss selesai segala masalah insyaallah. .
.
Sayang kalau dah jumpa yang serasi kita tak guna bebetul kan?
.
.
nak dapat kulit macam abang hakak dibawah wasap kak Syah 013-6309563
.
#Wdta
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamSyahSukses
#TMPFighter160319
Pagi ni usya STATUS CUSTOMER WD Wajah seri lain macam wehh.
.
.
Kalau kulit kusam eyebag sebakul dah lenyap.
kalau dulu jerawat mencanak dah licin
kalau dulu jeragat berpeta dah cerah gelowing
kalau dulu liang pori macam kawah dah tutup rapat.
Kalau dulu gelebeh kulit gelap sekarang TEGANG,ANJAL,CERAH AWET MUDA.😍
.
.
Power dak WD? Rugi besaqq oii sapa buat usya jauh-jauh tuuu.Kami dah bebas maslah kulit uolss tak nak ke?
.

Calit nadi ja kesayang kak Syah oii tak susah okeh yang penting BERKESAN,LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL.Guna TAMPA WAS WAS giteww
.
Ajom wasap kak Syah,Sekarang wd promosi diskaun RM40 +FREE POS+FREE GIFT ,kak syah guide sampai cun uolss
013-6309563
..
#KakSyahWD
#Wdmelaka
#wdpromosi
Pagiiiii pagiiiii sayangg 😍
.
Tipss awettt muda jangan lupaa cenyummm semaniss gulaa di awal pagiii .
.
Mogaa mogaa ada rezeki mencurahh curahh datang padaa kitaa hari niee .Insyaallah amin ❤️
.
.
#KakSyahWdmelaka
#wdta
#BantuUntukAwetMudaCaraPalingMudahGileerr
TODIAA KANG DAH NYESAL SEBAB CURANG!🤣 Uolss Guna WDTA bukan hari ni pakai, esok terus jadi cantik macam fazura atau neelofa ehk. Banyakkan bersabar.
Ikut step di bawah.

BULAN pertama...intro
BULAN kedua...process
BULAN ketiga ...pemulihan.. Konsisten sekurangnye 3 Bulan untuk anda dapatkan kesan maxima 😉
.
. 👉 Botol pertama : WD kenalpasti masalah dalaman kita. Slow slow WD merawat masalah kita dari dalam. 👉 Botol kedua : WD mula serasikan dengan badan dan dah mula nampak kesan.
👉 Botol ketiga : Kesan terbaik pada kulit mula kelihatan.
.
Kadang kadang kita sendiri tak perasan perubahan tu taw. Tetiba orang pulak yang tegur. Ramai yg macam ni kata xde perubahan tp bila org2 lain tegur baru lah tahu👍🏻😍. .
.
"Makin berseri la sekarang. Share lah apa rahsia"!. .
.
Ha a,jangan cepat melatah kang dah nyesal.WD ni lain uolss dia rawat dalaman kita bagi sihat buang segala keladak toksin yang tersekat dalam tubuh.
.
.
Dah cun baru luaran cantik AWET MUDA.Silap-silap yang makcik pun orang panggil akak.
syiokkk weehhh

013-6309563

#wdta
Jangan main-main dengan krim SUSUK MODEN #WDTA ni sekali sapu pipi melantun 2 ketul toink-toink.
.
.
Sapu wd pipi anjal
Sapu wd pipi tegang
Sapu wd wajah awet muda.
Sapu wd jerawat jeragat settle
Sapu Wd masalah kusam, kulit gelap settle
.
.
Kesannya bukan muka sahaja satu body mantop luar dalam uolss. .
.
Nak apa lagi? Tak perlu susah calit je Krim awet muda WDTA di #nadi dah settle seluruh masalah selesai. .
.
Ni bukan Syah sembang kosong tauu, kak Syah nak uolss pun cantik awet muda jugakk hikhik. Jangan pikir lama nakk cantik kena calit sekarang ahakkss
Rojer ja kak Syah dehh, kak Syah guide uolss sampai meletopp raya nihh ajomm wasap
.
.
0136309563
.
.
#KakSyahWd
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TeamMokyamPower
Kalau dulu jenuh lar kena mekup tebal nak TUTUP JERAGAT.
.
.
Sekarang dah licin wehh siap muka naik tegang lagi tuuu,pipi yang lenduq pun naik jadi Vshape.
.
.
Calit dinadi ja WD krim TEKNOLOGI NANO bukan krim biasa-biasa okeyy BERFUNGSI TEGANG,ANJAL,CERAH,AWET MUDA.
.
.
Sekali sapu terus naik tegang anjal tauu.konsisten pakai boleh back umur 5-10 tahun dari umur sekarang tauuu.
.
ajomm sape nak syantik wasap kak syah,guide sampai jadi
013-6309563

#wdta
BARU SEMINGGU PAKAI WD DAH CANTIK MACAM NI! .
.
Wahh cantik gilerr uolss ni baru seminggu belum sebulan lagi. Kalau seminggu calit wd belum luak satu botol tau. Tapi dah dapat rupa gini. .
.
Uolss nak tengok je ke? Tak mau ka kejutkan kolagen dalam tubuh tu bagi TEGANG, ANJAL Balik. .
.
Hasilnya 5-10 tahun muda dari Usia tauu, sampai suami pun suka makin CANTIKK ahakksss. 😁
.
Ajomm sape nak cantikk letop gini moh cepat wasap kak Syah, kita guide sampai letoppp giteewww

013-6309563

#wdta
#KakSyahWD
TUA DARU USIA, SERAMMM😨
Sedih muka dah jatuh isi- isi pon dah kendur
.
Sebab kolagen dalam badan dah tak de, ZERO❗
.
SEBAB TU GELEBER
.
mehhh calit wd, wd bertindak MENGAKTIFKAN JARINGAN KOLAGEN
MEMBINA SEL SEL BARU
sebab tu pipi boleh naik balik👍
Double chin hilang
muka VSHAPE
.
MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEKARANG 😍
.
📲📲📲
0136309563
Setiap pembelian kite akan guide sampai jadiii😚
.
Follow
ig
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
Hok alohhhhhhhhhhh. 😅
.
.
Petang-petang buat hakak kembang ajerr tauu, TETIBA ADA YANG INGAT KITA ANAK DARA .
.
#WD makin menjadi nohhh, hakak terpaksa terima dikk,kih kih kih
.
.
#WDkrimawetmuda
#TMPFighter140319
Selamat petang. 🤗

Harini kak syah nak share tip untuk #KECILKAN LIANG PORI diwajah. .
.
Ramai yang menghadapi masalah ini kan? Semoga tip mudah ini bermanfaat pada kita semua. .
.
Bahan-bahan
🌻JUS TIMUN- timun yang sudah di blend
🌻TEPUNG JAGUNG
.
.
Jus timun sangat baik untuk kulit.
Timun sering digunakan sebagai salah satu bahan dalam kecantikan kerana khasiatnya yang pelbagai. timun juga membantu mengecilkan liang pori di wajah. .
.
1)Basuh muka dengan pencuci muka yang korang guna.. Dan bilas dengan air biasa.
.
2)Campurkan jus timun yang telah diblender dengan tepung jagung untuk menjadikan likat. Campuran ini akan menjadikan topeng muka yang mudah. .
3)Sapu di sekeliling muka, lebih-lebih lagi di liang pori yang terbuka itu selama 15 minit. .
4)kemudian bilas sebaik-baiknya menggunakan air sejuk. .
5)lap muka dengan kain yang besih... .
Tadaaa.
Dah siap senang ja.😉
Topeng timun ini bukan sahaja dapat merawat liang kulit, malahan membantu mencantikkan lagi tekstur kulit wajah anda.
.
.
#untuk percepatkan proses berikut dan mendapat hasil dengan CEPAT sapu ja KRIM WD di seluruh wajah dengan pengguna secara KONSISTEN kulit akan kembali sihat LIANG PORI MENGECIL siap AWET MUDA lagi tauu
.
.
Tag dan share pada kawan uolss yerr, tq. 😍
.
.
#KakSyahadleesyabeauty
#TMPFighter140319
#tipkecantikanKakSyah
Yeahhhhh! LIANG PORI MAKIN MENGECIL DENGAN CEPAT😍
.
.
“Awat, makin lama saya tengok makin berkawah muka awak ni.”
.
.
Haiii la, isteri mana yang tak sedih kalau suami tegur macam ni kan. Rasa macam nak nangis kat bucu almari solek jer.
.
.
Dari tak ada parut terus satu muka berparut bulat-bulat. Dari jerawat sebesar pasir dah jadi sebesar batu. Makin parah dan makin teruk muka Ros ni.
.
.
Macam-macam produk dah Ros guna, tapi hasilnya macam tu jugak. Tak de perubahan langsung. Nak jumpa kawan pun malu, apatah lagi suami sendiri.
.
.
Gigih lorh hari hari Ros duk google, cara nak hilangkan jerawat, cara nak hilangkan parut dengan cepat dan berkesan. Sampaikan Ros jumpa WD.
.
.
Terima kasih sangat la sebab WD ni dah bantu Ros selesaikan masalah yang paling Ros takut. .
.
Mula mula Ros ingatkan macam skincare, sekali tengok bukan. Hanya perlu sapu di bahagian nadi jer setiap hari. Dengan tu, dia boleh kembalikan sel-sel kolagen yang dah berkurang.
.
.
Bila sapu, Ya Allah NIKMATTTT. Lembut jer krimnya dan memang pantas meresap ke pembuluh darah untuk buat toksin dalam badan.
.
.
Sejak pakai WD ni memang aktif betul sel-sel kolagen bekerja, pori pun makin mengecil. Kalau dulu suami tegur sebab muka berkawah, sekarang suami puji “makin cantik sayang abang ni”. hihi
. .
Sekarang bila tengok cermin pun, perasaan ni seperti melayang-layang ingatkan Bidadari jatuh dari mana. Hihi
.
.
Kalau uols nak tahu WD ada RAMUAN Saxifraga Sarmentosa Extract Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
.
Ajomm sape ada masalah LIANG PORI BESAR nak cantik ajom kak Syah bantu. 😍
.
.
Wasap 013-6309563
.
.
#KakSyahWD
#DealerAldeesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter140319
Fuhhh baru dapat bernafass .
Line hari ni lemau lemau gitu. Sedangkan hati ni bergelora nak sebarkan manfaat 😅
.
Bila kita tengok wajah anak anak kita yang masih kecil bestttt jer kan. Muluss sangat susah betul nak jumpa pori Sampai kita sendiri geram picit berkali kali pipi dia tuh .
#IsuPoriBesar
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #skincareroutine
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Kepada Pengguna WD dan bakal pengguna WD Nak tahu? Setiap nadi yang kita calit tu ada fungsi2 nya tau. Bukan syok-syok calit ja tauuu
.
.
FUNGSI SAPUAN WDTA PADA 3 POINT UTAMA:-
.
.
📌NADI PERGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah.
.
.
📌NADI LEHER - merangsang hormon, menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma.
.
.
📌ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim.
.
.
Kesan pada jari tu sapu pada kedua2 kening utk menaikkan seri wajah.
.
.
Untuk kesegaran sepanjang hari, boleh sapu di bahagian belakang tengkuk.
.
.
Ada yang feedback, mood baik je sepanjang hari bila buat sapuan WDTA setiap pagi. 🤗
.
.
Syiokkk kan satu BODY LENGKAP wehhh, tak yah pikir nak pakai 10 jenis produk dahh uii luar dalam Mantopp.
Wajib try tau,
Wasap kak Syah 013-6309563

#wdta
SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM. .
.
Kak Syah tahu ramai yang impikan kulit cantik cerah berseri kan. Sama macam hakak ni jugak. Makin cantik Tengok tu uolss muka berseri-seri giteww. .
.
Kalau dulu sedih sangatt pakai baju putih muka gelap kusam, mata pun lebam.Bukan tak jaga kecantikan tapi tu la kerja. .
.
Syukur la jumpa cinonet #WD ni kan ,Krim WD ni memang sesuai sangat untuk uolss nak cantik tapi tak sempat. Mudah ya amat hanya calit di 3 tempat nadi ja tauu. Senang yarobbi sampai benti traffic lights pun zupp zass ciappp. .
.
Lepas tu sangat -sangat BERKESAN. Rata-rata customer kak Syah semua bagitahu sejak guna wd wajah makin cerah berseri-seri. Kusam memang sat ja dah lenyap. .
.
Nak tahu sebab apa? Sebab Wd bukan hanya sapu luar kulit je wd rawat dari dalam tubuh. Hampa jangan tak tau faktor kulit kusam ni banyak berpunca daripada aktiviti harian kita dan alat kosmetik yang kita guna tau. (Boleh scroll wall kak Syah Foktor kulit kusam) .
.
Sebab tu pentingnya RAWAT DALAMAN Clear segala bahan kimia yang dalam kulit kita. Bila dalaman kita sihat luaran pun cantik angattt. Wd ada ramuan sangat Bagus Gluthathione dan Arbutin fungsinya untuk Cerahkan kulit sekata. .
.
Ha a, Sape ada masalah kulit kusam ajom kak Syah bantu. Sekarang WD PROMOSI DISKAUN RM40+FREE POS+FREE GIFT tauu. .
.
Syiokk kann? Wasap kak Syah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighte130319
Uols kenal tak ni sapa? Ni mua thia dia pun calit WD tau. Tengok muka dia dulu-dulu nampak KUSAM, SENSITIF, JERAWAT BIJI-BIJI. Mekup pun tak da seri kann
.
.
Tapi sekarang meletop uolss, ramai yang tegur mua pakai apa kulit cantik gilerrr sekarang nihh. Gelowing naw naw tak yah mekupp pun syantik wehh law skin letopp sihat nihh. .
.
Wd ni lengkap pakej tau, 1 krim ja satu body rawat. Hanya calit di 3 tempat nadi ja senang sangatttt. 😍
.
.
Nak awet muda PEURARIA MIRIFIKA berfungsi TEGANG, ANJAL Kuatkan balik jaringan kolagen dalam tubuh. .
Nak detox dalaman ada extra tree peony fungsi buang toksin berkeladak dalam tubuh. .
.
Nak kecikkan liang pori WD ada Saxifraga Sarmentosa Extract Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
.
Nak cerah kulit kusam WD ada ARBUTIN dan GLUTHATHIONE agent pencerah paling efektif yang sangat berkesan bertindak ke salur darah. .
.
Nak kulit lembab glowing wd ada ramuan niacinamide melembabkan kulit wajah menghilangkan minyak berlebihan di kulit wajah. .
.
Ajomm sape nak cantik awet muda macam thia wajib guna WD tau, tambah nak raya ni tak ke salin kulit baruu. 😁
.
Kak Syah 013-6309563
.
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter130319
Pin pinn. 📣📣
Stok WDTA beratur. Sejak adik J&t datang pickup ni tak sempat nak snap pic, sebab dia pack terus bawak pegi huhu
.
.
Alhamdulillah jual krim WD ni seriuss syokk ni semua repeat oder tauu, sorang je new cust.80% repeat oder saja. .
.
Ada yang nak join postage harini boleh wasap tekan link dibawah ni erk
.
.
Cepat pos cepat sampai ,cepat syantik ahakkks. 😍💃
.
www.wasap.my/60136309563/wdta

#kakSyahWD
#TMPFighter130319
Tudia-tudiaaa. 😁
.
.
Pagi-pagi adik ni serah diri dah uii, TAK TAHAN TENGOK MUKA SENDIRI. .
.
Yela nak jugak kulit bersih tampa jerawat satu muka tu kan. Ni kan asal pandang cermin sakitt ati ja tengokk. .
.
Good job adik ,insyaAllah Kak Syah guide sampai letopp muka licin lalat terpelanting nanti. .
.
ada yang nak serah diri misi guide 100% sehingga cantik sebelum raya, masalahJERAWAT, JERAGAT LIANG PORI BESAR, KULIT KUSAM, EYEBAG, Insyaallah pelbagai masalah boleh. .
.
No caj untuk guide, bestt tak? Siap pakej awet muda lagi bersama SPECIAL TIP. .
WASAP KAK Syah 013-6309563
atau klik di bio

#WDTA
#ak #kulitcantik
Bila meningkat usia macam-macam masalah muncul kan. Uolss nak tahu tak bila kita meningkat usia badan kita pun dipenuhi #TOKSIN.
.
.
Bila toksin dah berkampung tulah punca utama Wajah nampak #berusia, #kusam #kendur hilang seri teruss lah. 😫
.
.
Tapi selepas konsisten WD tengok hasilnya kulit jadi jadi #TEGANG, #ANJAL, #CERAH #BERSERI-SERI Awet muda .Kulit pun nampak moist, #liang_pori pun mengecil. .
.
Best kan? Itulah kehebatan KrimWD Satu-satunya KRIM #TEKNOLOGI_NANO molekul krim halus lebih cepat meresap ke salur .Hanya perlu sapu pada #NADI ja WD serap merawat dari dalam tubuh keluar tubuh. Rawat dari akar umbi tau. .
.
Sebab tu bukan setakat muka je cantik masalah #SAKIT_MATA bengkak, berair pin sembuh asbab calit WD. Best kan uolss kan dalam 1 krim je pelbagai masalah selesai. Multifungsi giteww. .
.
Jangan risau yer WD LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL. #Selamat dan #Berkesan .
.
.
Ada yang teruja dengan krim WD? Teringan nak guna jugak, nak cantik macam testimoni yang ada. Ajom kak Syah bantu. Insyaallah kak Syah guide uolss A-Z sampai cantik sebelum raya .😍
Wasap 013-6309563
.

#kakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TeamSyahSukses
#TMPFighter120319
NADI KECANTIKANKU -
Dengan nadi, boleh cantik?
Dengan nadi juga, boleh cerah?
.
.
Macam mana yer. Pakai Women Desiree la. .
.
Kerana krim #WD diformulasikan dari Bio Teknologi Nano yang pantas menyerap 12 kali ganda ke lapisan bawah kulit terus ke pembuluh darah.
.
.
Sama juga seperti bunga. Dimana akar yang menyerap nutriens yang baik akan membantu pertumbuhan pokok bunga agar lebih mekar dan subur.
.
.
Begitulah peranan nadi kepada tubuh badan kita untuk mengembalikan #Kecantikan, #Kecerahan_Ketegangan_Keanjalan_dan_AntiPenuaan.
.
.
#Nadi_Kecantikanku
#Dealer_AdleesyaBeauty
Uolss nak tahu tak? Tubuh badan kita 25tahun ke atas dah mula ada tanda-tanda penuaan tau, tambahan pulak yang ada masalah hormon terganggu lagi cepat proses penuaan berlaku. .
.
Kak Syah sendiri alami di usia 24 tahun dah ada 2 orang anak, wajah tubuh badan memang lain berubah habis segala cutting merudumm berbeza dari sebelum ada anak. .
.
Wajah dah dah muncul garis halus,eyebag ketara, wajah kusam, kulit jadi gelap. Memang sampai kan ada umur 30an boleh panggil kitew hakak rasa nak penampor kann? 😫
.
.
Ni pengalaman dari kak Syah sendiri la, tapi mejoriti kita orang perempuan itulah hakikatnya kalau badan tidak dijaga, tidak mengambil bahan untuk support tubuh badan stabilkan hormon yang tunggeng langgang selepas bersalin. .
.
Sama macam ni hakak ni ,wajah kusam berjerawat lagi. 😣
.
Dengan teknologi terkini hanya sapu KRIM #WD sahaja, cecalit dikawasan #nadi dah settle, sangat mudah untuk ibu yang berkerjaya, ibu yang suri rumah sepenuh masa, ibu yang ada anak kecik. CEPAT, PANTAS dan BERKESAN. .
.
Yang paling penting WD lulus KKM, ada SIJIL HALAL. Dah tak perlu ragu-ragu dah, konsisten je hasilnya menakjubkan. .
.
Tambah pulak loni ada PROMOSI RM40 dan FREE GIFT besttt ngattt uolss, setiap pembelian set kombo dapat DISKAUN tauu. Ajomm wasap Kak Syah nak bagi harga special untuk uollsss. 😘
.
0136309563
.
#KakSyah
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamMokyanPower
FUNGSI WD

TEGANG
ANJAL
CERAH
AWET MUDA. .
.
Tengok apa dah jadi dengan kak Eizan ni. Kak eizan dah umur 40 tahun tau masih mantopp sweet 20 an lagu wehhh. .
.
WD 5 tahun dipasaran masih tetap kukuh makin menjadi-jadi permintaan tau. Tak pernah putus tiap hari. Kalau tak kesan gini manakan orang nak repeat oder berbondong-bondong weh. .
.
Yang pastinyaa WD sangat BERKESAN LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL. .
Wasap 0136309563
#KakSyahWd
#TeamSyahSukses
#TMPFighter120319
ATASI MASALAH KULIT KENDUR
########################
.
.
Hai uuollss, disampingg pengguna pelbagai produk muka atau skin care muka. Kak Syah nak kongsi tip cara urutan wajah nak bagi yang kendur gelebeh pipi tu up toink-toink.Proses urutan wajah sangat Bagus dan banyak manfaat antaranya.. .
.
-Melancarkan pendarahan
-Mengangkat balik otot-otot muka
-Menyegarkan kulit wajah
-Merangsang sel-sel kulit wajah
.
.
Selamat mencuba uolls, berapa minit sahaja tapi memberikan kesan sangat LUAR BIASA giteww
.
.
Bagi yang ada krim WD boleh calit sedikit dan ikut urutan ni erk.
.
.
Memang sangat cepat kesan kesannya sebab bahan yang ada dalam WD untuk #menegangkan,#Awetmuda,#Mencerahkan dan #atasi masalah jerawat,jeragat. 😍
.
.
Besttkan yang belum ada krim WD ajomm detim ngan kak Syah😘
.
.
#Tipkecantikan_byKakSyah
#ainsyahadleesyabeauty
#TMPFighter120319
Dulu nak tengok cermin pun malas. Bila dah malas tak perasan sebenarnya dah nampak berusia dari umur. .
Adoii paling sedihh bila diejek ejek nampak tua. Eyebag berkilo, pipi meloyott jatuh gedebuk 😣
.
Konsisten WD betul betul. Minum air putih cukup. Perghhh kulit jadi elastik anjalnya tegang menegang. Bagai ditarik tarik kulit kendur tu. Macam pakai masker hehari 😅
.
Tapi janganlah korang takut pulak bukan sekali pakai terus cantik tau. Kita ada fasa fasa tertentu dari dalam. Ada proses penyahtoksinan badan, rawat dalaman, mantapkan set kolagen .
Tak susah kan Nak kembali cantik AWET muda. Hanya calitan dinadi pada bila bila masa. Comel dan mudah dibawa. .
Paling seronokk Bila ada yang salah meneka lebih muda dari USIA. Sebab tulah transformasi pengguna pun cecomel belaka Ngeee 😁
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Ni yang testimoni lewat malam semalam .
Dari hujung tahun lepas sampai sekarang, 2 unit WD jerr awaa. Masuk bulan ni dah jadi 3 unit. Haa nampak tak masih lagi seronokk konsisten WD .
Umur 49 punn boleh cerah. Bibir pinkish uihh 😅 Cukup zat arbutin, saxifraga sarmentosa lagi dan glutathione punya angkara. .
.
Orang lelaki sesetengah tu mana lah sempat nak melayan facial treatment. Busy cari rezeki. Tapi bila calit dinadi ni memudahkan. Tak payah tunggu masa atau syarat sebelum/selepas makan. Pakai ja nadi leher dan p.ergelangan tangan siap! .
.
Kan mudah jer nak cerah AWET muda .
WD bukan krim biasher biasher bossku .
.
#maluaperbossku
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Bila kecantikan itu diiktiraf .
Ia dinilai bukan sekadar kulit wajah. WDTA awet muda keseluruhan dalaman dan terkesan pada luarannya .
Seluruh kulit anjal, tegang, cerah dan awet muda adalah bermula dari dalaman yang bersih.
.
Sebab itu jangan hairan kenapa ada yang konsisten bertahun tahun. Bayangkan Umur 49 tahun pun dah nampak macam 39 tahun.
.

#calitpadanadikesansatubody #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
TUDIAAA DULU MEKUP SEKARANG TAK MEKUP PUN CANTIK. .
.
Wahai follower Kak Syah Nampak tak perubahan sejak guna SUSUK HALAL #WDTA ni? Kulit makin moist lembab nampak muda angatt. .
.
Dulu punya la MEKUP tebal muka kering PIPI TEMBAM SETALAM tu yang MEKUP tebal konon nak bagi cantik larrr😣
Tapi kedut di MATA tetap tak hilang walaupun MEKUP. .
.
Syukur la jumpa cinonet Wd ni kan dapat la sis cantik sebelum raya ni. Wd fungsi dia kuatkan JARINGAN KOLAGEN kita tau. Sebab tu makin #TEGANG, #ANJAL giteww. .
.
Awak-awak tak nak ke? Tetiba saudara mara tegur ehh cantiknya sekarang pakai apa. 😍
..
wasap 013-6309563
Ada promo diakaun RM40
.
#kakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMelaka
#TMPFighter120319
Ada apa dengan JERAWAT??
.
Pernah pakai skincare lepas tu jerawat licin. Tapi bila stop makin naik balik??
.
Kenapa ye?
.
Sebab skincare hanya rawat luaran. Tambahan pula kandungan bahan kimia yang tinggi membantutkan jerawat. Maksudnya ia menyimpan jerawat di bawah kulit. Bukan memusnahkan bakteria yang puncanya dari jerawat.
.
Nak tak kalau Lia share sesuatu yang bertindak dari dalam tubuh badan. Bermula dengan proses detoksifikasi, menstabilkan hormon, meningkatkan metabolisme dan merawat sistem dalaman tubuh dengan menyingkirkan bahan bahan asing dari tubuh.
.
Cara guna pun mudah sepantas ABC
.
❌ Tak perlu bancuh
❌ Tak perlu telan telan pil
❌ Tak perlu cucuk cucuk ❌ Tak perlu shake shake ❌ Tak payah krim siang malam .
Calit je krim ajaib ni kat nadi. Sepantas 15 saat zat dalam krim ni akan bertindak merawat dalaman uolls. .
Klik link di bio kalau nak Lia bantu 😉
.
.
#womendesireejohor #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #womendesireeessentialcream #wdtajohor #wdjohor #wdtamalaysia #jerawat #jeragat #awetmuda #parutjerawat #KrimAwetMuda #krimnanoteknologi #krimhalaujerawat #krimjerawat #dealerwdtamalaysia #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealerwdtajohor #codjohor #cod_serialam_masai_pasirgudang #freepostage
KAK NOR UMUR 50 AN CANTIK GINI LEPAS GUNA WD. 😱
..
TAK CAYA? Terpaksa caya uolss. Ni bukan Kak Syah editt tauu customer sendiri serah diri bagi testimoni tauu. ..
Si oppo si apple pun tok leh nak up pipi toink-toink tuu, tapi CALIT WD apa dah jadi oii. ..
Fungsi WD
TEGANG
ANJAL
CERAH
AWET MUDA. ..
Calit jerr sesila back umur eh.🤣
.
Kak Syah cari 10 orang terawal betul-betul nak selesai masalah kulit, nak cantik AWET MUDA raya ni. Insyaallah Kak Syah guide sampai jadi ada PELBAGAI TIP EXTRA nak bagi. yang terawal dapat diskaun RM40 + free pos +free gift. ..
Wasap 0136309563

#MisiHilangKedut
#KembaliMudaRemaja
4HARI GUNA PARUT CALAR DI HIDUNG LENYAPP. 😍
.
Syiokk wehh kak Syah pun hepi angatt. Kalau sebelum ni malu siap ada yang tanya lagi parut kena pa? Sekarang dah lenyappp. .
.
Kalau uols nak tahu dalam WD ada RAMUAN GLYCERIN fungsi untuk hilangkan segala parut yang ada. .
.
Tak kira lah parut jerawat ka berdesupp hilang tauu. Ha a sapa masih ragu-ragu nak cuba tuu rugi uii. .
.
Cepat calit cepatlah cantik. Ajomm kak Syah bantu, insyaallah kak Syah guide sampai meletopp uolss. 💃

0136309563

#KakSyahWd
#wdta .
MasyaAllah hakak apa dah jadi dengan kulit wajah ni? PAKAI SUSUK KA TELAN SUSUK? 😱
.
.
Macam tu orang Melayu kita pantang nampak segak susuk la tuu. Siap nak herek bawak jumpa USTAZ tuk nengokk lagi wehhh. .
.
Wahai kesayangan kak Syah ni bukan susuk haremm tuhh, ni susuk HALAL tauu.LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL lagi. Ni la ANGKARA Calit krim AWET MUDA #WD uolss.
.
.
WD ni langsung tak sama macam krim kat luar sana, sebab wd direvolusikan KRIM TEKNOLOGI NANO yang mana molekul dia 50kali ganda lebih halus dari sehelai rambut, lebih cepat berkesan cepat serap dari krim biasa tuu. .
.
Wd bukan kesan luar tubuh ja tau, rawat dari dalam tubuh CLEAR TOKSIN, SEL MATI KUATKAN JARINGAN KOLAGEN yang dah tidur tuu dan PROSES PERTUMBUHAN TISU BARU. Bila dalaman kita sihat luaran pun memancor. Kulit KENDUR gelebeh pun naik TEGANG, ANJAL, CERAH meletopp AWET MUDA. .
.
Sebab pa Kak Syah kata tak sama, cer try ambik skin care uolss sapu di otot tangan naik tegang bulat tak? Tak da beza pun kann. 😁
Yang ada WD boleh test di otot tangan sepantas 3 saat naik tegang, bulat bertelur uolss. .
.
Syokkk kan WD.Sapu pipi naik TOINK-TOINK. Lain maciammm sebab tu testimoni WD orang selalu kata Kak Syah mohongggg,mohonggg dosa periii wehhh. 😂
.
.
Sape nak undur umur 5-10 tahun dari usia sekarang? Komen NAK
Atau wasap kak Syah 013-6309563
..
#kakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter110319
Fakta yang wajib uols tahu sebelum terlambat! .
.
KOLAGEN dalam badan kita akan TERHENTI SEPENUHNYA apabila umur cecah 35 tahun. Mokyam ulang , terhenti sepenuhnyaaa. 😨
.
.
Tengok banyak mana peratus kolagen yang menyusut dari badan kita
.
.
25 tahun susut sebanyak 1.5%
40 tahun susut sebanyak 30%
50 tahun susut sebanyak 50%
.
.
Kulit akan start kendur, pipi mula jatuh, garisan halus timbul, tanda tanda penuuan akan cepat berlaku. .
.
Uols umur berapa sekarang? .
.
Kalau masih 20an, elok jaga dari sekarang. Ambil apa yang perlu. Kolagen bukan untuk kulit je tapi rambut,kuku,sendi semua lah. Satu badan. .
.
Tak tau nak pakai apa? Cara paling MUDAH, calit je #WD_TripleAdvance. Ianya akan bantu kejutkan balik sel sel kolagen dalam badan uols yang tido tu. .
.
Ada #gluthatione ibu segala antioxidant yang akan menganjalkan dan bagi tegangkan balik kulit serta awet muda. .
.
Tak nak cakap banyak ,korang tengok sendiri pencalit wd tegar yang dah bertahun tahun konsisten(Bahagian komen).
.
.
Pipi macam kena cucuk botox,tegang ,anjal. Padahal calit WD kat nadi nadi je uolss. .
.
Best kannnn ??? .
#TMPFighters110319
#wdta
Wahhh cantik kan uolss, kalau dulu umur muda tapi nampak mak cik-makcik dahhh. .
.
Kulit jatuh, dagu berlapis sampai ada yang berusia panggil kakak. Malu sangatt. Rasa macam nak tunjuk ic yang kita masih muda. .
.
Tapiiii nak buat cemana dah muka nampak 30an. Alhamdulillah syukur sangat lepas konsisten krim WD muka kusam lenyap, kulit tegang pipi naik toink-toink. .
.
Yang SYOKK WD buat DAGU VSHAPE. Wahh meletopp raya ni uolss ,syioknyaaaa. .
.
Sape ada masalah muka nampak berusia tuu, wajib guna WD tau.kita Polish sampai meletops uolss wasap kakSyah ada diskaun RM40 harini
.
013-6309563 .
#Wdta