#womendesiree

Women Desiree Essential Cream (WDEC) video

BIZZI FLUSH
.
Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti ✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai
.
Harga : 75.00
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
BIZZI FLUSH
.
Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti ✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai
.
Harga : 75.00
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
BIZZI FLUSH
.
Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti ✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai
.
Harga : 75.00
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
SQUEEZ ME TERBARU DARI #BELLAZBEAUTY ‼️‼️.
.
.
Apa yg best yer #SqueezMeByBellazBeauty???
✔️Mudah Dap2 Foundation
✔️Mudah Cuci
✔️Sangat2 lembut & fluffy
✔️Kegunaan yg menyeluruh
✔️Mudah menyerap
.
.
Dijamin puas hati tau hampa... Rugi x grab sementara stock masih ada.
💰Harga : RM29 exc postage
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
SQUEEZ ME TERBARU DARI #BELLAZBEAUTY ‼️‼️.
.
.
Apa yg best yer #SqueezMeByBellazBeauty???
✔️Mudah Dap2 Foundation
✔️Mudah Cuci
✔️Sangat2 lembut & fluffy
✔️Kegunaan yg menyeluruh
✔️Mudah menyerap
.
.
Dijamin puas hati tau hampa... Rugi x grab sementara stock masih ada.
💰Harga : RM29 exc postage
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
SQUEEZ ME TERBARU DARI #BELLAZBEAUTY ‼️‼️.
.
.
Apa yg best yer #SqueezMeByBellazBeauty???
✔️Mudah Dap2 Foundation
✔️Mudah Cuci
✔️Sangat2 lembut & fluffy
✔️Kegunaan yg menyeluruh
✔️Mudah menyerap
.
.
Dijamin puas hati tau hampa... Rugi x grab sementara stock masih ada.
💰Harga : RM29 exc postage
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
KELEBIHAN LIQUID FOUNDATION OKAYA
. ••Berasaskan Organik Marula Oil••
🎼|Spf 35
🎼|Sesuai untuk kulit Asia
🎼|Sesuai untuk kulit kering
🎼|Sesuai untuk kulit berminyak
🎼|Sangat Wangi
🎼|Tidak Melekit √Senang Di Cuci
🎼|Bersifat ringan dan senang di blend
🎼|Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk
🎼|Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural
sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah
.
Kebanyakkan MUA love sgt dgn Liquid Foundation Okaya ni.
RM 79
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
KELEBIHAN LIQUID FOUNDATION OKAYA
. ••Berasaskan Organik Marula Oil••
🎼|Spf 35
🎼|Sesuai untuk kulit Asia
🎼|Sesuai untuk kulit kering
🎼|Sesuai untuk kulit berminyak
🎼|Sangat Wangi
🎼|Tidak Melekit √Senang Di Cuci
🎼|Bersifat ringan dan senang di blend
🎼|Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk
🎼|Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural
sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah
.
Kebanyakkan MUA love sgt dgn Liquid Foundation Okaya ni.
RM 79
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
KELEBIHAN LIQUID FOUNDATION OKAYA
. ••Berasaskan Organik Marula Oil••
🎼|Spf 35
🎼|Sesuai untuk kulit Asia
🎼|Sesuai untuk kulit kering
🎼|Sesuai untuk kulit berminyak
🎼|Sangat Wangi
🎼|Tidak Melekit √Senang Di Cuci
🎼|Bersifat ringan dan senang di blend
🎼|Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk
🎼|Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural
sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah
.
Kebanyakkan MUA love sgt dgn Liquid Foundation Okaya ni.
RM 79
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
PROMO PROMO STILL ONNZZ 🔊
.
.
Kenapa bedak CPG tiba² viral macam ribut taufan melanda ni..Ramai betul order, ramai pulak panggil bedak ni bedak M.U.A Bella, sbb apa bedak bella? sbb M. U. A bella suka sangat dengan bedak cpg ni..😎
.
.
💚Bedak cpg ni tekstur dia sgt best tau .. lembut sgt2 smpai rasa mcm tak pakai bedak ponn..
💙Bedak cpg ni adalah pressed powder bukan compact powder so, function dia mcm loose powder juga sesuai utk setting dan xsumbat pori muka..
💜Bedak cpg ada 3 pilihan colour so sesuai utk semua jenis warna kulit..
💛Bedak cpg ada KKM haaa kauuu igt skincare je adoo... .
.
Bedak compact CPG ni ada 3 code warna :-
.
🌸 White Rose (Kulit Cerah)
🌸 Natural Beauty (Kulit Sederhana Cerah/sawo matang)
🌸Luxury Beige (Kulit Gelap)
.
.
Apa yang istimewanya?
🍃 Boleh dijadikan alas bedak @ foundation
🍃 Boleh dijadikan bedak biasa
.
.
Apa kelebihannya?
🍂 Menyerap lebihan minyak dimuka
🍂 Tekstur yang ringan dan mudah digunakan
🍂 Tidak melekit dan tahan lama
🍂 Tidak bercapuk
🍂 Selamat digunakan
🍂 Mempunyai kelulusan KKM
.
.
💵 HARGA ASAL RM59.00
💵 HARGA PROMO RM41.00
📮 Postage RM8SM/ RM12SS
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
PROMO PROMO STILL ONNZZ 🔊
.
.
Kenapa bedak CPG tiba² viral macam ribut taufan melanda ni..Ramai betul order, ramai pulak panggil bedak ni bedak M.U.A Bella, sbb apa bedak bella? sbb M. U. A bella suka sangat dengan bedak cpg ni..😎
.
.
💚Bedak cpg ni tekstur dia sgt best tau .. lembut sgt2 smpai rasa mcm tak pakai bedak ponn..
💙Bedak cpg ni adalah pressed powder bukan compact powder so, function dia mcm loose powder juga sesuai utk setting dan xsumbat pori muka..
💜Bedak cpg ada 3 pilihan colour so sesuai utk semua jenis warna kulit..
💛Bedak cpg ada KKM haaa kauuu igt skincare je adoo... .
.
Bedak compact CPG ni ada 3 code warna :-
.
🌸 White Rose (Kulit Cerah)
🌸 Natural Beauty (Kulit Sederhana Cerah/sawo matang)
🌸Luxury Beige (Kulit Gelap)
.
.
Apa yang istimewanya?
🍃 Boleh dijadikan alas bedak @ foundation
🍃 Boleh dijadikan bedak biasa
.
.
Apa kelebihannya?
🍂 Menyerap lebihan minyak dimuka
🍂 Tekstur yang ringan dan mudah digunakan
🍂 Tidak melekit dan tahan lama
🍂 Tidak bercapuk
🍂 Selamat digunakan
🍂 Mempunyai kelulusan KKM
.
.
💵 HARGA ASAL RM59.00
💵 HARGA PROMO RM41.00
📮 Postage RM8SM/ RM12SS
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
PROMO PROMO STILL ONNZZ 🔊
.
.
Kenapa bedak CPG tiba² viral macam ribut taufan melanda ni..Ramai betul order, ramai pulak panggil bedak ni bedak M.U.A Bella, sbb apa bedak bella? sbb M. U. A bella suka sangat dengan bedak cpg ni..😎
.
.
💚Bedak cpg ni tekstur dia sgt best tau .. lembut sgt2 smpai rasa mcm tak pakai bedak ponn..
💙Bedak cpg ni adalah pressed powder bukan compact powder so, function dia mcm loose powder juga sesuai utk setting dan xsumbat pori muka..
💜Bedak cpg ada 3 pilihan colour so sesuai utk semua jenis warna kulit..
💛Bedak cpg ada KKM haaa kauuu igt skincare je adoo... .
.
Bedak compact CPG ni ada 3 code warna :-
.
🌸 White Rose (Kulit Cerah)
🌸 Natural Beauty (Kulit Sederhana Cerah/sawo matang)
🌸Luxury Beige (Kulit Gelap)
.
.
Apa yang istimewanya?
🍃 Boleh dijadikan alas bedak @ foundation
🍃 Boleh dijadikan bedak biasa
.
.
Apa kelebihannya?
🍂 Menyerap lebihan minyak dimuka
🍂 Tekstur yang ringan dan mudah digunakan
🍂 Tidak melekit dan tahan lama
🍂 Tidak bercapuk
🍂 Selamat digunakan
🍂 Mempunyai kelulusan KKM
.
.
💵 HARGA ASAL RM59.00
💵 HARGA PROMO RM41.00
📮 Postage RM8SM/ RM12SS
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
NAK CANTIK DENGAN BIJAK BERBELANJA??
.
.
Berfungsi sebagai mekap base, skincare, menggantikan serum & pelembap. Lagi best #SugarGoldOil boleh digunakan seluruh anggota badan. Seperti kulit kering, rambut bercabang dan lips yang kusam.
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
NAK CANTIK DENGAN BIJAK BERBELANJA??
.
.
Berfungsi sebagai mekap base, skincare, menggantikan serum & pelembap. Lagi best #SugarGoldOil boleh digunakan seluruh anggota badan. Seperti kulit kering, rambut bercabang dan lips yang kusam.
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
NAK CANTIK DENGAN BIJAK BERBELANJA??
.
.
Berfungsi sebagai mekap base, skincare, menggantikan serum & pelembap. Lagi best #SugarGoldOil boleh digunakan seluruh anggota badan. Seperti kulit kering, rambut bercabang dan lips yang kusam.
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
Puretox is Purify + Detox Your Skin. .
Selain dari Epsom Salt atau Garam Inggeris yang bantu nyahkan toksik dari skin uolls, sebat semua kulit mati dan pulihkan sunburn, bahan ajaib lain dalam Puretox ES Mist Adilla Azizan ada 👇🏻 💋 Rose water - agen anti-oksida 💋 HA - nak bagi kulit uolls lembab dan bagi kulit cantik dan sihat gitu. 💋 Centella - membantu merawat skin sensitif, gatal-gatal / jerawat
.
Ni antara bahan-bahan ajaibnya.
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
Puretox is Purify + Detox Your Skin. .
Selain dari Epsom Salt atau Garam Inggeris yang bantu nyahkan toksik dari skin uolls, sebat semua kulit mati dan pulihkan sunburn, bahan ajaib lain dalam Puretox ES Mist Adilla Azizan ada 👇🏻 💋 Rose water - agen anti-oksida 💋 HA - nak bagi kulit uolls lembab dan bagi kulit cantik dan sihat gitu. 💋 Centella - membantu merawat skin sensitif, gatal-gatal / jerawat
.
Ni antara bahan-bahan ajaibnya.
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
Puretox is Purify + Detox Your Skin. .
Selain dari Epsom Salt atau Garam Inggeris yang bantu nyahkan toksik dari skin uolls, sebat semua kulit mati dan pulihkan sunburn, bahan ajaib lain dalam Puretox ES Mist Adilla Azizan ada 👇🏻 💋 Rose water - agen anti-oksida 💋 HA - nak bagi kulit uolls lembab dan bagi kulit cantik dan sihat gitu. 💋 Centella - membantu merawat skin sensitif, gatal-gatal / jerawat
.
Ni antara bahan-bahan ajaibnya.
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
STRESSnya bila jerawat kemain meriah berkampung di muka.

Tapi lepas kena calitan magika Women Desiree Triple Advance ni alhamdullilah kulit dah licin. Jerawat dah ghaib tak tau kemane. Sekali dengan parut-parut pun dah tak nampak bayang. Kulit makin sihat makin glowing syoknyaaaa
.
.
Biar bahan-bahan hebat yang ada dalam sebotol wd ni jalankan tugas-tugas diorang
.
.
🌹Ekstrak Pueraria Mirifica
✔✔Bertindak mencantikkan kulit serta menganjalkan & mengencangkan kulit yang mengendur mengelebeh
.
🌹Ekstrak Akar Tree Peony
✔✔Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksin dari badan kita
.
🌹Arbutin
✔✔Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan
.
🌹Saxifraga Sarmentosa Extract
✔✔Mencerahkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat
.
🌹Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis
✔✔Menyerap sinaran UV serta melindungi dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat
.
.
Ahaaaa hebat-hebat belaka bahan yang ditugaskan untuk merawat dalaman serta luaran kita ni kan? Tambah lagi dengan teknologi nano memang zup zappp laju yakmat dia meresap dalam saluran darah tubuh kita.
.
.
Jom whatsapp / dm Dewi di 90589410 atau click je link di bio kami
.
🚗 COD area #singapore #singapura #punggol #hougang
.
🌹Postage setiap hari di Seluruh Singapura
.
. .
#womendesiree #wdec #womendesire #WDTA #womendesireetripleadvance #tipskulitcantik #awetmuda #tipscantik #tipsawetmuda #sayajual #sayajualonline #tipswanita #sayajualprodukkecantikan
Tampil lebih yakin tanpa makeup! 😍

Kalau dulu nak keluar sekejap pun mesti nak kena makeup. Tak makeup rasa macam tak lengkap. Nak keluar pun tak confident. Mesti nak tempek itu ini.
Tapi sekarang, tak makeup pun cantik uolls. Tengok la muka glowing secara semulajadi. Cepatnya WD ni bekerja. 2 bulan je dapat result macam ni. Cuba bayangkan konsisten selama setahun. Apa jadi?
Patutlah ramai pengguna yang transfrom 360 darjah. Dan mereka setia bertahun2 dengan WD. Alhamdulillah.. WD bagi banyak bagi manfaat kepada orang ramai.
Siapa lagi nak rasa keajaiban WD? Meh cepat. Jangan tunggu lama2 uolls. 2019 wanita bangkit cantik berseri2 awet muda dan lebih berkeyakinan! 😘
.
#dealeradleesya #adleesyabeauty #womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdkl #womendesireekl #sayajual #antipenuaan #awetmuda #jerawat #glowing #flawless #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #instafamous #igmalaysia
Rahsia kulit cantik kekal sihat dari dalam. Bila dalaman dah cantik. Luaran semakin cantik. Krim Bioteknologi nano pantas meresap ke lapisan kulit. Membuang sel kulit mati dan mengaktif sel kulit baru. ❌ tak perlu cucuk
❌ tak perlu bancuh bancuh
❌ tak perlu botox
❌ tak telan
️❌ tak perlu kemam

Hanya perlu calit pada 3 point nadi je dah boleh dapat kulit yang cantik dan sihat .

Nak kekal #awetmuda semudah ABC jom mulakan dengan WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM .

#Krimcantiksatubody #womendesiree #krimawetmuda #womendesireeessentialcream #kulittegang #kulitcerah
Satu botol wd ni kalau korang beli boleh tahan lama tau.

Bukan sebulan tapi dua bulan.Yes satu botol tahan sehingga 2 bulan.Kalau korang pandai jimat boleh tahan 2 bulan lebih.

Yela setiap kali guna calit sikit je.Memang berbaloi dan jimat sangat2.

Calit sikit tapi kesan power wehhh.Kesan bukan takat mula je tapi satu tubuh.

Nak jimat beli 2 dan lebihhh.Banyak penjimatan korang dapat macam dalam gambar ni😁

#womendesiree #krimawetmuda #womendesireeessentialcream #awetmuda #mudadariusia #wdta
17 tahun hadapi masalah jerawat bukat masa yang singkat. Jerawat boleh tumbuh dari remaja sehingga umur 40an. Sesiapa sahaja boleh tumbuh jerawat tidak kira wanita atau lelaki. Yang berbeza cara kita mengatasi masalah jerawat tersebut.
.
.
Jerawat tumbuh juga ada pelbagai faktor sama ada faktor dalaman atau faktor salah guna produk. Faktor dalaman berkait rapat dengan hormon yang tak stabil. Contohnya darah kotor dan toksin boleh menyebabkan hormon kita huru hara. Buang toksin bermulalah dari sekarang kerana semakin lama kita simpan toksin dalam badan tanpa buang toksin pelbagai masalah yang akan muncul itulah timbul nya bila dah berumur ada strok, sakit badan dan darah tinggi pelbagai lagi. Kerana darah kotor tidak keluar dengan betul dan mengganggu dalaman kita seperti haid yang tak teratur dan warna pekat hitam.
.
.
Setelah darah dibersihkan dengan calitan WD ke nadi kita toksin akan keluar daripada perkumuhan dan perpeluhan.
.
.
Paling mudah calit je pada 3 nadi utama kerana melalui sapuan dinadi akan terus meresap dan mengangkut darah ke seluruh tubuh badan dengan laju. Ekstrak Tree Peony yang ada dalam WD mampu melancarkan perjalanan darah dan membuang sisa toksin dalam badan. Maka dengan adanya kandungan bahan ini mampu merawat masalah darah kotor di tubuh badan kita dengan mudah dan di rawat peringkat demi peringkat.
.
.
WD RM100, sekarang peluang dibuka untuk anda dengan harga PROMO RM75 sahaja!
Kesan terbaik, bagi WD buat kerja dengan sebaik mungkin, grab 3 unit terus. .
.
#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai
Tomato adalah bahan yang dapat digunakan untuk mengatasi masalah jerawat. Selain itu tomato dapat digunakan untuk masker untuk mengatasi masalah kulit kering .
.
.
✔️Ambil tomato yang dah dibersihkan lalu potong dan haluskan Kemudian ratakan keseluruh wajah biarkan selama 20minit dan bersihkan menggunakan air bersih.
.
✔️Lakukan 3 kali seminggu supaya kulit wajah yang kering segera menjadi lembab .Memiliki kulit yang berkilau tanpa masalah merupakan impian semua wanita. Berbagai cara dilakukan untuk mendapatkan kulit cantik tersebut. Namun, jangan risau, kerana anda dapat merawat kulit kering hanya dengan melakukan rawatan sederhana yang dapat dilakukan di rumah.
.
.
Kalau tak sempat Boleh cuba #SabunTomato dan #SerumTomato by #WejdaneOrganic dan calit wdta ok 😁 .
#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai
.
.
WD ni MAHAL ke?
.

Eh tak mahal pon. Sebab 1 krim cinonet WD tu dah boleh guna untuk memacam masalah. Jerawat, Jeragat, kulit kusam, kulit kering, kulit kendur, awet muda, cerahkan kulit dll.
.

Haa tak yah nak beli dah krim jerawat, jeragat, tegangkan kulit asing asing. Mau berasap la telinga kalau nak beli satu satu tu kan.😂
.

WD la 1001 Manfaat. Itu baru manfaat kecantikan, belum lagi manfaat lain untuk kesihatan. .

Berbaloi sesangatt eh dengan harga RM100 boleh cober semua masalah kans.🔥❤️
.

#KrimMagikaSusukModen
#WDMultifungsi #TMPFighter240319
#calitnadicantiksatubody
#Teammokyampower
#NakedFace
#mencerahkankulit #bosskur #bossku #produkkecantikan
#KakEpa #AwetMuda #maluapebossku #maluaperbossku
#Jeragat #remyishak #leftenanzana
#NakCantikKenaSabar #kulitkendur #susukmoden #womendesiree #wd #bellaastillah #leftenanzana #emmamaembong
#KrimAwetMudaWD #awetmuda #wd #antipenuaan #kulitanjal #kulittegang
#SusukModenWDTA
Fakta yang wajib u'all tahu sebelum terlambat.

#KOLAGEN dalam badan kita akan TERHENTI SEPENUHNYA apabila umur cecah 35 tahun.

terhenti SEPENUH nya. 😨

Tengok banyak mana peratus kolagen yang menyusut dari badan kita 👇🏻 25 tahun susut sebanyak 1.5%
40 tahun susut sebanyak 30%
50 tahun susut sebanyak 50%

Kulit akan start kendur, pipi mula jatuh, garisan halus mula timbul, tanda-tanda penuaan akan berlaku dengan cepat.
Berapa umur u'all sekarang?
Kalau 20-an, elok jaga dari sekarang. Ambil apa yang perlu. Kolagen bukan untuk kulit je tapi rambut, kuku, sendi, pendek kata satu badan la.

Kalau dah 30-an, usaha la sesuatu untuk aktifkan balik sel-sel kolagen dalam badan u'all, jangan biarkan diri dimamah usia atau kelihatan tua dari usia yang sebenar.

Tak tau nak pakai apa?

Cara paling MUDAH, calit je krim #WomenDesiree. Ia akan bantu kejutkan balik sel-sel kolagen dalam badan u'all yg sedang 'tidur' tu untuk kembali 'bekerja'. Dalamnya ada #Gluthatione, ibu segala antioksidan yang mampu bertindak menganjalkan dan tegangkan balik kulit serta awet muda.
Tak nak cakap banyak, u'all tengok la sendiri pencalit tegar WD yang dah bertahun-tahun konsisten mengamalkan sapuan WD, macam dicucuk botox je, tegang, anjal, kulit makin cerah, tona sekata, berseri-seri dan awet muda pulak tu. Padahal calit WD kat nadi-nadi je u'all. Best ke best? 😍 ❤CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY
.
.
wasap ok nk detail 0126201004
Ada lagi ye yang PELIK KENAPA WD SAPU DI NADI JE?😅
.
.
Saya pelik kenapa sapu di nadi tapi kesannya nampak dimuka?
.
Saya tengok testimoni semuanya cantik jelitaa apa fungsi sapu di nadi ye?

Okay info untuk uolls nak cantik kena baca taw. Bila dah tahu info baru tak rasa was was untuk cuba ye tak.
.
.
👉 Nadi adalah tempat di mana duduknya PEMBULUH DARAH. Pembuluh darah adalah tempat di mana darah di pam laju mengalir ke seluruh badan. Jadi kandungan WD yang meresap pantas ke dalam pembuluh darah akan pantas meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan.
.
.
Contohnya, dalam kandungan WD ada ejen menghapuskan parut dan melembap kulit iaitu #glycerin dan #niacinamide. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. Sebab tu makin lama calit kulit cerah seluruh badan, Calit-calit sahaja masalah kulit selesai ✔
.
.
Bahan yang terkandung dalam WD dirumus khas untuk masalah kulit dan diperhalusi dengan teknologi nano dimana lebih pantas menyerap ke dalam kulit. Tu baru 2 bahan, tu contoh ya. Ada lagi berbelas bahan baik dalam WDTA ni, cuba la bayangkan bahan2 tu bertindak satu badan. Mau awetmuda jelita uolls.
.
.
Pelik lagi ke? Yang peliknya uolls tak nak mencuba . Kalau nak hilangkan keraguan tu better start calit sekarang uolls ! wajib cuba WD ni, lambat bertindak lambatlah hasilnya 😁

Wasap Zati nanti zati bg free gift special 0123512791
Beza, memang berbeza customer share testimoni lepas guna wd dah masuk sebulan. Nampak tak betapa seronoknya bila calit WD memang nampak betul perubahan.
.
.
Sebab tu dalaman yang bersih sangat penting. Kalau dalaman masih banyak toksin terperangkap dalam badan memang sukar nak rawat masalah jerawat. Pakailah apa produk pun, tetap jerawat naik dengan banyak.
.
.
Konsisten WDTA pada 3 point nadi alhamdulillah kulit bertambah cantik dan sihat. Dalam WDTA ada estrak tree peony yang mampun menyingkirkan toksin dan bersihkan dalaman uolls.
.
.
Selain itu peuraria mirifica dan glycerin yang bantu merawat dan mencegah jerawat secara keseluruhan dari dalam. Memudarkan parut dan percepatkan pertumbuhan sel baru kulit uolls.
.
.
So sesiap yang nak bebas masalah kulit berjerawat inilah masa yang sangat tepat sebab selarang tengah ada promosi RM40 dengan setiap pembelian 2 WDTA ke atas. Wasap zati 0123512791 or click link pada bio ☝️
Kulit licin macam telur rebus!
Kadang2 kita sendiri susah nak percaya. Betul ke dia ni pakai WD je dapat kulit macam ni. Bersih, licin, lembut, glowing berseri2. Cukup cantik! Tapi itu lah hakikatnya. Just konsisten WD je. Konsisten dan sabar.
Sebab tu kalau sekali tak calit rasa tak lengkap. Dah jadi rutin WAJIB sekarang ni. Sebaik mudah.. Calit2 je dah settle!
.
#dealeradleesya #adleesyabeauty #womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdkl #womendesireekl #sayajual #antipenuaan #awetmuda #jerawat #glowing #flawless #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #instafamous #igmalaysia
Eleh bape persen je kandungan bahan Peuraria Mirifica dalam WD tu?

Takkan lah boleh berkesan sampai macam tu sekali dek bahan Peuraria Mirifica tu?
Betul tak?
Tapi tapi tapi kami adalah produk kecantikan yang menggunakan Revolusi teknologi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi NANO. Yang mana kandungan bahannya di perhalusi sebanyak 12kali gandaa.
Wowww 12kali ganda halus tau. sebab tu la perlu sapu sedikit je produk WD ni. Tak perlu sapu banyak banyak pon.Sapu tak perlu banyak. Tapi BERKESAN!
ITU YANG PALING PENTING KAN?

Bukan berapa berat kandungan produk. Tapi sejauh mana produk ini mampu memberi manfaat kepada tubuh badan kita.Walupon hanya calit calit je tapi kesan SUPERB BERGANDA GANDA.
Best kan kan kan? ❤️ #kekmigojes #dealerwd_Ipoh
#womendesiree #wdta #gengkulitcantik #bukanskincare #krim_ajaib #susukmoden
#Awetmuda #menganjalkan #menegangkan #Mencerahkan
#sayno_to_Jerawat_Jeragat
Tq kesayangan @womendesiree_wdta grab 1 unit #WomenDesiree & 1 box #dollyvshape. semoga ia memberi kebaikkan & manfaat untuk awakk ♥
.
.
#trustedseller #sayapakaisayajual #bazarpaknil #bazaronline #kelantan #kualalumpur #selangor #johorbahru #fattzura #mirafilzah #fashasandha #aydajebat #shaklee #demica #juzfit #chocofit #susumaaez #jerawat #tipskecantikan #jeragat #parutjerawat #awekmuda #ajl33 #majalahpama #majalahwanita #motifviral #dramasangat
NAK KULIT CANTIK SEBELUM RAYA?
.
.
Dah tak lama lagi nak masuk RAMADHAN, kemudian menjelma lah Hari Raya. Tapi kalau masalah jerawat dan parut tak setel lagi dari tahun lepas, sedihhhh lah😭😭
.
.
Jangan risau, sempat lagi nak cerahkan kulit, hilangkan jerawat, atau pudarkan parut. Jom makan dianz vitamin dari sekarang
.
.
Dianz vitamin sesuai untuk
✔️ lelaki dan wanita 16tahun ke atas
✔️ibu menyusu
✔️ Wanita hamil
.
.
NAK ORDER?
WHATSAPP 019.445.7179
1 BOTOL RM50
2 BOTOL RM100
3 BOTOL RM150
(POS RM8 SEM / RM12 SS)
MAK ANAK 3 TERLAJAK CANTIK PENANGAN WD!

Alamak.. apa jadi ni?! Makin calit, makin muda! Betul la orang cakap terpaksa cantik, terpaksa muda dengan WD. Ni bukan perubahan biasa. Ini luar biasa. Dulu macam makcik2, sekarang mak aihh macam anak dara uolls!

Baru pakai sebotol dah cenggini, kalau konsisten lama lagi, apa jadi? Persis bidadari gamaknya!

Sebab tu yang dulu orang panggil WD. Sekarang dah upgrade. Jadi WDTA. Women Desiree Triple Advance. Kandungan dan effect dia 3kali ganda lagi uolls. Power tak?

Simple je. Konsisten, sabar, minum air masak banyak sure uolls akan rasa dan dapat manfaat lebih dengan WD. Insyaallah. 😊
.
#dealeradleesya #adleesyabeauty #womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdkl #womendesireekl #sayajual #antipenuaan #awetmuda #jerawat #glowing #flawless #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #instafamous #igmalaysia
Hasil setahun lebih konsisten WD! 😍

Sekarang kalau nak cantik tak perlu modal ribu2. Tak perlu nak susah2 g cucuk sana sini. Tak perlu! Dengan WD ni je uolls akan rasai perubahan yang buat uolls sendiri terkejut. Kunci dia sabar dan konsisten je.

Cuba tengok gambar stokis WD ni. Gambar pakai baju kurung masa anak dara. Gambar baju putih tu masa anak satu. So uolls nilai sendiri perubahan tu. Ini lah yang dinamakan awet muda. Makin berusia, makin cantik.

Dengan WD je uolls boleh dapatkan pakej penjagaan dalaman yang lengkap. Kulit, body semua all in one. Ajaibkan krim WD. Hasil dia akan buat orang terpukau dan tak kelip mata memandang. 😊
.
#dealeradleesya #adleesyabeauty #womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdkl #womendesireekl #sayajual #antipenuaan #awetmuda #jerawat #glowing #flawless #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #instafamous #igmalaysia
#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #wd #wdta #wdec #wdshahalam #wdtashahalam #wdecshahalam #wdklang #wdtaklang #wdecklang #adleesyabeauty #calitcalitcantik #calitcalitkurus #nanoteknologi #krimnanoteknologi #krimhormon #krimhormonterbaik #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #awetmuda #mukavshape #daguruncing #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #peeadolce
Kalau u'olls diberi pilihan, kulit sebelah kiri ke kanan yang u'olls nak? Mestilah kanan kan? Nampak tak glowing nya kulit tu macam mana? Glowing memancor mancor kulit tu kan? Inilah ramuan kasih sayang yang ada pada WD. Calit calit boleh glowing, siapa tak suka kan u'olls??
.
.
Kalau u'olls nak tahu usia 20 tahun sel sel kulit u'olls cepat je diperbaharui sebab tu siapa yang pakai WD umur masih belas belasan tahun cepat je dapat kesan.
.
.
Tapi bila umur dah mula mencecah 30 hingga 40 tahun, sel sel pun mula bertukar dalam kadar perlahan dan menyebabkan sel-sel kulit mati terkumpul seterusnya menjadikan kulit u'olls kelihatn kusam dan terus kusam.
.
.
Tapi bila sapu WD dekat nadi ni lain pulak jadinya. Yang flawless makin flawless, yang berjerawat makin lichin, yang kendur makin tegang, yang gelap makin cerah, yang gebu makin gebas gebas.
.
.
Ni semua sebab kerja Pueraria Mirifica yang bagi anjal segala benda yang kendur, kerja Tree Peony yang bagi buang toksin dalam badan dan melancarkan peraliran darah dan kerja si Gluthathione dan Arbutin bagi cerah segala yang gelap.
.
.
Haa githeww patutlah u'olls yang sapu WD bertukar dari itik buruk rupa kepada angsa yang sangat cantik. Hikssss 🙈
.
.
Nak cantik zaman sekarang tak perlu susah susah,ade duit orang kata boleh buat ape saja.Tapi dengan WD tak payah la pulun habis duit banyak banyak dengan hanya RM100 je mampu bantu rawat masalah luar dan dalam u'olls.
.
.
Tak ke berbaloi gitu u'olls ? Tapi kalau nak lagi berbaloi grab terus 2 unit ke atas, seunit jatuh RM80 sahaja. Jimat banyak bukan? Whatsapp 01137954895😍
#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih
#kulitsensitif
#kulitgelap
#kulitflawless
#periodproblems
#AuraInsta
#AuraInstaBatch22
Jerawat naik dan naik lagi. Non-stop. Jerawat naik tak semestinya disebabkan skincare atau produk luaran, boleh jadi juga faktor dalaman kemungkinan besar disebabkan hormon, toksin, sel sel yang tak aktif atau darah kotor. .
.
.
Darah kotor tu macammana? Darah kotor yang dimaksudkan adalah darah yang banyak mengandung zat-zat sisa metabolisme sel-sel tubuh terutama karbondiaoksida (Co2).
.
.
Biasanya darah kotor banyak yang mengandung Co2 akan dibawa keparu-paru untuk dibersihkan, setelah darah menjadi bersih dan kembali mendapatkan oksigen, darah akan dibawa kejantung untuk disebarkan sel organ tubuh lain dan seperti itu seterusnya.
.
.
Tapi perjalanan darah kita gagal di saring semasa proses saringan. Perjalanan darah yang tak lancar membuatkan punca darah kotor terjadi. .
.
.
Paling mudah calit calit je pada 3 nadi utama kerana melalui sapuan dinadi akan terus meresap dan mengangkut darah ke seluruh tubuh badan dengan laju. Ekstrak Tree Peony yang ada dalam WD mampu melancarkan perjalanan darah dan membuang sisa toksin dalam badan. Maka dengan adanya kandungan bahan ini mampu merawat masalah darah kotor di tubuh badan kita dengan mudah dan di rawat peringkat demi peringkat. .
.
.
WDTA RM100, beli 2 terus dapat diskaun RM40. Nak jimat?
PENAH TAK RASE CAM NAK KIKIS KULIT SENDIRI? 😓
.
Tula kan, bila pakai macam2 tak jalan, ade satu tahap cam nak kikis je jerawat, jeragat, tompok hitam yang bertenggek kat muka. Mesti korunk yang tengah stress nak pulih kulit tu penah rase camni😅
.
Sabar dulu. Lagi kikis, lagi parah kulit tu. Apa kata bagi peluang pada Women Desire bantu korunk. Sebab walaupon ia kecik molek je tapi fungsi die terlalu hebat. .
Korunk mesti tak percaya yang WD ni boleh kejutkan balik collagen dalam badan korunk yang tengah tido tu. Ha, nilah sebabnya mostly pengguna yang konsisten guna WD dan kembali sihat kulit, bukan tu je dalaman juga semakin mantop. Bila dalaman mantop, luaran akan terpancar sihat.
Tengok adik ni, dah konsisten WD berbotol2 sampai boleh Cerah satu badan, Wowww 😍
.

Bestnyaa kan, guna WD boleh cerah satu badan. Dengan WD sapu sapu kat nadi je pon. #Ajaib kan. Betul ke ni?
.

Bunyi macam tak logik je kan.
.

Kalau perasan kebanyakan pengguna WD sebelumnya ada masalah kulit kusam. Lepas 2 ke 3 bulan konsisten sapu terus kulit cerah berseri memancor macam bidadari. .

Itulahh uniknya WD. Penggunaan #mudah je hanya membuat sapuan pada 3 nadi utama. Ramuan yang ajaib dalam WD membantu merawat kulit dari dalam.
.

Antara bahan bahan #terbaik yang ada dalam WD adalah ARBUTIN iaitu Ekstrak burberry yang membantu mencerahkan kulit serta agen anti penuaan.
.

Manakala ekstak #glutathione juga mampu mencerahkan kulit tone by tone tau.
.

Palinggg besttt WD tiada pantangg larang dan #selamat digunakan oleh Semuaaa lapisan umur.
.

Satu botol WD tahan sebulan hingga 2 bulan sangat #jimattt. Nak cerah satu badan pat kena mula calit dari #sekarang.
.
www.wasap.my/+601159739395
#womendesiree
#infowdta
Pipi kemain anjal memasing, effect die memang lain macam betul bila konsisten guna WD nie kan. Toink toinkk melantun naik pipi tu, semut kalau lalu melantun dehh 😆

Kadang kadang kita sendiri pun tak perasan. Kalau nak tau,cer tengok pic kita sebelum dan selepas.

Makin meningkat umur,kolagen makin merosot,so kena support dengan supplement atau krim jugak betul tak?

Yang dah guna WD dorang tak risau dah. Makin menganjal dan masalah kulit setel! Jerawat, kulit kusam dan penuaan awal pun angkat kaki. Syokkk wehh! 💃🏻
.
#dealeradleesya #adleesyabeauty #womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdkl #womendesireekl #sayajual #antipenuaan #awetmuda #jerawat #glowing #flawless #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #instafamous #igmalaysia
Fakta yang wajib u'all tahu sebelum terlambat.

#KOLAGEN dalam badan kita akan TERHENTI SEPENUHNYA apabila umur cecah 35 tahun.

Ling ulangi, terhenti SEPENUH nya. 😨

Tengok banyak mana peratus kolagen yang menyusut dari badan kita 👇🏻 25 tahun susut sebanyak 1.5%
40 tahun susut sebanyak 30%
50 tahun susut sebanyak 50%

Kulit akan start kendur, pipi mula jatuh, garisan halus mula timbul, tanda-tanda penuaan akan berlaku dengan cepat.
Berapa umur u'all sekarang?
Kalau 20-an, elok jaga dari sekarang. Ambil apa yang perlu. Kolagen bukan untuk kulit je tapi rambut, kuku, sendi, pendek kata satu badan la.

Kalau dah 30-an, usaha la sesuatu untuk aktifkan balik sel-sel kolagen dalam badan u'all, jangan biarkan diri dimamah usia atau kelihatan tua dari usia yang sebenar.

Tak tau nak pakai apa?

Cara paling MUDAH, calit je krim #WomenDesiree. Ia akan bantu kejutkan balik sel-sel kolagen dalam badan u'all yg sedang 'tidur' tu untuk kembali 'bekerja'. Dalamnya ada #Gluthatione, ibu segala antioksidan yang mampu bertindak menganjalkan dan tegangkan balik kulit serta awet muda.
Tak nak cakap banyak, u'all tengok la sendiri pencalit tegar WD yang dah bertahun-tahun konsisten mengamalkan sapuan WD, macam dicucuk botox je, tegang, anjal, kulit makin cerah, tona sekata, berseri-seri dan awet muda pulak tu. Padahal calit WD kat nadi-nadi je u'all. Best ke best? 😍 ❤CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY.❤ ===================== Nak info@order, jom wssp Ling, ↪️www.wasap.my/60199099090

#WD #WomenDesireeEssentialCream
#FormulaTerbaru #TripleAdvance #WDTA
#BeliDuaUnit_RM160_JimatRM40
#FreePostage #FreeGiftSpecial #FreeGuide
#LING_AdleesyaBeauty 💁 #Original💯%
Jimatt sangat!

Walaupun botol chomel kecik cinonet macam tue tapi tahan untuk penggunaan sebulan tau.

Yelah WD nie kan krim bio teknologi nano sapuan pun dinadi wajib sahaja sebab tue guna sikit dah cukup.
Sapuan dinadi terus meresap ke dalam pembuluh darah kita dan besedia untuk merawat masalah kulit dari dalam.

Ada yang kata tak logikk? ehh kalau tak logik tak kan beribu unit keluar setiap bulan awak. Lagipun WD dah bertahun2 di pasaran.

Cuba uolls tengok akak ni, Suka tak kalau dapat skin cantik bersih macam nie?

Sekali pandang tak puas, kena pandang berkali kali 😍

Kini rahsia bukan lagi rahsia acecehh, nak cuba cepat whatsap Aten sekarang ok!

#dealeradleesya #adleesyabeauty #womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdkl #womendesireekl #sayajual #antipenuaan #awetmuda #jerawat #glowing #flawless #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #instafamous #igmalaysia
WAKTU MENGANDUNGPUN SIS NI GUNA WD

Alhamdulillah #feedback yang sis ni dapat :
👉kulit makin cerah
👉wajah tak kusam
👉muka tak kembang

Maklum ler kan kalo preggy ni semuanye mengembang, memang sis ni seronok sangat bila ada #perubahan.

Jangan risau ye sesaiyang yg preggy pon ley guna #WomenDesiree ni.

Tak susah mna pon. Hanya #calit2 sahaja di nadi.

Jom rerojer mia utk #info lanjut.
www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#cubadulubarutahu
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#FreePostageSeluruhMalaysia
Jom kita baca perkongsian dari mokyam 😍
.
" Haa tu macam Mokyam dulu la tu "
.
krim #wd ni boleh bantu rawat masalah kulit berminyak tu dari dalam tau. Sebab dalam krim ni ada bahan yang di panggil Saxifraga Sarmentosa Extract.
.
Fungsi dia memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. .
Macam Mokyam sebelum ni pun kulit sangat sangat kusam dan berminyak. Sejak konsisten pakai wd ni alhamdulillah. Macam yang uols tengok pic sekarang. Beza kann?
.
Dulu memang tak cayer calit 3 point nadi je boleh helokk. Sendiri pakai baru tau 😂
.
Penting tau uols rawat masalah kulit berminyak ni. Dari situ la nanti timbul macam macam masalah lain. Bila pores tersumbat mula naik jerawat, whitehead, blackhead. Cik abang nak pandang pun takde selera🤣
.
Tu belum lagi keluar berpanas panas pergi kenduri. Siap tepek pondesen 2 inci. Ko ghaseerr apa jadi? .
.
#womendesireejohor #WomenDesiree #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtamalaysia #wdtajohor #krimnanoteknologi #KrimAwetMuda #krimbioteknologinano #RahsiaMudaJelita #rahsiakulitcantik #buangjeragat #buangjerawat #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitkusam #calitcalitcantik #WDTA #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealersahwdta #dealersahwomendesiree #dealerwdtamalaysia #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostageseluruhmalaysia
Hanya sapuan di 3 nadi utama sahaja.
.
Tapi hasil diaaa gilaa memukau wehhh. 😍
.
Tak cayo meh laa teraii mencalit. Konpem hati sama terpalit. 😎
.
.
#womendesireejohor #WomenDesiree #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtamalaysia #wdtajohor #krimnanoteknologi #KrimAwetMuda #krimbioteknologinano #RahsiaMudaJelita #rahsiakulitcantik #buangjeragat #buangjerawat #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitkusam #calitcalitcantik #WDTA #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealersahwdta #dealersahwomendesiree #dealerwdtamalaysia #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostageseluruhmalaysia
Sehari tak calit WDTA ni ibarat macam tido tak lena, mandi tak kena ayaq, makan pun takdak selera. 🙊
.
Gituhh lah hakikatnya uolls.
.
#womendesireejohor #WomenDesiree #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtamalaysia #wdtajohor #krimnanoteknologi #KrimAwetMuda #krimbioteknologinano #RahsiaMudaJelita #rahsiakulitcantik #buangjeragat #buangjerawat #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitkusam #calitcalitcantik #WDTA #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealersahwdta #dealersahwomendesiree #dealerwdtamalaysia #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostageseluruhmalaysia
Perkongsian dari mokyam syantik 😍 " Haa tu macam Mokyam dulu la tu "

krim #wd ni boleh bantu rawat masalah kulit berminyak tu dari dalam tau. Sebab dalam krim ni ada bahan yang di panggil Saxifraga Sarmentosa Extract.

Fungsi dia memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.
Macam Mokyam sebelum ni pun kulit sangat sangat kusam dan berminyak. Sejak konsisten pakai wd ni alhamdulillah. Macam yang uols tengok pic sekarang. Beza kann?

Dulu memang tak cayer calit 3 point nadi je boleh helokk. Sendiri pakai baru tau 😂

Penting tau uols rawat masalah kulit berminyak ni. Dari situ la nanti timbul macam macam masalah lain. Bila pores tersumbat mula naik jerawat, whitehead, blackhead. Cik abang nak pandang pun takde selera🤣

Tu belum lagi keluar berpanas panas pergi kenduri. Siap tepek pondesen 2 inci. Ko ghaseerr apa jadi?

#womendesiree #krimawetmuda #womendesireeessentialcream #kulitglowing #kulitcerah
🍁WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDTA)🍁
.
Packaging terbaru dari HQ. .
LULUS KKM NOT170602126K
.
✔Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍😍
.
=================
FUNGSI UTAMA WDTA :
=================
1▶️ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶️ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶️ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶️ MENGANJALKAN (Firming)
.
==================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim).
.
🔵15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING:
🔽 🔽 🔽
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3L sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
📌Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI. 🔴Jika ada sebarang masalah boleh terus refer pihak kami.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA .😘😘
.
Harga :
1- Rm74
2- RM145 .
100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung🚚 + free gift 🎁
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5

To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
.
#womendesi #womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesire #wd #womendesireessentialcream #rarashopp #mudface #polishfacenina #wdta #sabunpemutihkulit #sabunpemutihhoneyglow #honeyglowhoneylotion #riffadihatimagiclotion #riffamagiclotion #riffadhati #riffadhatimagiclotion #lotionmurah #riffalotion
Selamat pagi u'olls semua. Haaa Juma nak share dekat u'olls sikit kenapa jerawat naik, biasa kita dengar sebab hormon lah, sinaran uv, habuk, debu, tak cuci muka dengan bersih tapi kali ni Juma nak share sebab jerawat naik yang jarang kita tahu. Haaa lepas ni dah tahu bolehlah cegah kan? Hehehe
.
.
1⃣ TOPI KELEDAR

Memakai topi keledar dalam masa yang lama akan mencipta kelembapan berlebihan yang kemudian menyebabkan penyumbatan liang-liang di kulit wajah. Ini boleh meningkatkan risiko jerawat, terutamanya di bahagian dahi kita.
.
2⃣ TELEFON BIMBIT

Kerap membuat panggilan atau kerap menggunakan telefon bimbit jugak membawa banyak kuman dan bakteria. Jadi bila guna terlalu kerap jerawat akan mudah membiak disebabkan kuman dan bakteria yang ada pada telefon bimbit.
.
3⃣ HEADBAND

Macam tak logik kan? Tapi bila pakai headband terlalu ketat atau dalam waktu yang lama akan membuat peluh terperangkap dan liang pori tersumbat akam berlaku. Maka miss jerawat pun timbul.
.
4⃣ BRA ATAU PAKAIAN DALAM WANITA

Terlalu kuat pakai tali bra atau terlalu ketat akan menyebabkan pengumpulan peluh pada kulit & sekaligus akan mengeluarkan jerawat terutamanya di bahagian belakang badan.
.
5⃣ SELUAR DALAM

Sekiranya terlalu ketat pemakaian seluar dalam better u'olls elakkan dari pakai sebab bila ketat kulit kita akan senang berpeluh dan akan menjadikan kawasan disitu lembap yang mana akan menyebabkan penampilan jerawat, terutama pada alat kelamin kita.
.
.
Haaa dah baca tips ni jangan lupa tag kawan kawan okay? Tips tambahan pada yang ada WD kalau naik je jerawat cecepat calit WD pada jerawat okay? Semoga bermanfaat u'olls 😍

#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih
#kulitsensitif
#kulitgelap
#kulitflawless
#periodproblems
#AuraInsta
#AuraInstaBatch22
Seronokkkk sgt calit WD. Kulit jadi lembap sangat. Nak apply skincare/ foundation mudah sangat nak rata. Umur dah 37 tahun masih pentingkan penjagaan kulit. Kita yang masih 20-an ni tak nak ke rawat kulit dari dalam sementara masih muda ni? Nanti umur meningkat, umur tu sekadar angka je. Macam sis ni bila diberitahu umur dah cecah 37tahun, kekju agak terkejut lihat kulitnya yang masih bersih licin dan lembap. Kulit nampak sihat sangat!
.
.
Ya! Nak masuk umur 40-an lagi banyak perlu dijaga sebab masa tu kulit semakin kering, tiada kelembapan, garis halus jelas kelihatan, jeragat semakin ketara, keanjalan kulit semakin merosot, pembuluh darah dimuka nipis, wajah kusam, kerana sel kulit mati mula berkumpul dan pengantian kulit lambat. .
.
.
Tapi jangan sedih berduka lara sbb kita ada krim yang boleh bantu kulit jadi lebih tegang, anjal dengan hanya sapuan mudah di bahagian nadi yang meresap ke pembuluh darah untuk mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. .
.
.
Dalam WD ni ada ekstrak Saxifraga Sarmentosa yang memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. Lepas tu ada pula Niacinamide iaitu Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. Sebab tu kalau lepas calit alahaiii kulit tu makin cantik, makin cerah, pori tertutup, lembap semulajadi itulah keadaan kulit paling terbaik! .
.
.
Tak pelik kenapa Si Kenid ni harganya RM100 (promo beli dua unit dan ke atas dapat harga RM80 satu). Sapuan mudah hanya di nadi mampu buat ramai wanita cantik muda terlajakkkk dari usia sebenar. Harga PROMO boleh tamat bila-bila masa sahaja tau!
.
Whatsapp 0183749962 (klik link di bio)
Tengok pun sdh boleh tahu kan mana satu before and after Dollskin ? 😆 Hah ! Laku keras Dollskin ni sebab bila pakai , tak ada lah masalah MUKA PUTIH TP TANGAN HITAM 🤭🤗 Yang blm ada gosok gosok urat hijau tu , grab yours now 😚
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
Tengok pun sdh boleh tahu kan mana satu before and after Dollskin ? 😆 Hah ! Laku keras Dollskin ni sebab bila pakai , tak ada lah masalah MUKA PUTIH TP TANGAN HITAM 🤭🤗 Yang blm ada gosok gosok urat hijau tu , grab yours now 😚
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
Tengok pun sdh boleh tahu kan mana satu before and after Dollskin ? 😆 Hah ! Laku keras Dollskin ni sebab bila pakai , tak ada lah masalah MUKA PUTIH TP TANGAN HITAM 🤭🤗 Yang blm ada gosok gosok urat hijau tu , grab yours now 😚
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
Eyeshadow stick obsess 4 warna yang sesuai untuk daily looks . Sangat mudah diguna calit je atas mata dah cantik 😘
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
Eyeshadow stick obsess 4 warna yang sesuai untuk daily looks . Sangat mudah diguna calit je atas mata dah cantik 😘
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
Eyeshadow stick obsess 4 warna yang sesuai untuk daily looks . Sangat mudah diguna calit je atas mata dah cantik 😘
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
“MIS B PEJAL & SAIZ PON NAIK”
_
Nak bagi tahu result best, 2 minggu I Amal PINKLADY dah nampak beza. Pejal..saiz pon dh naik. Betul2 berkesan pakai tak sampai sebotol. Happy sangat.. thank you tau, nanti nak repeat order lagi”
_
Semua wanita idamkan payudara yang montok, tegang dan cantik. PINKLADY khas untuk WANITA yang ingin mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
_
Nak tahu lebih detail? .
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
“MIS B PEJAL & SAIZ PON NAIK”
_
Nak bagi tahu result best, 2 minggu I Amal PINKLADY dah nampak beza. Pejal..saiz pon dh naik. Betul2 berkesan pakai tak sampai sebotol. Happy sangat.. thank you tau, nanti nak repeat order lagi”
_
Semua wanita idamkan payudara yang montok, tegang dan cantik. PINKLADY khas untuk WANITA yang ingin mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
_
Nak tahu lebih detail? .
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
“MIS B PEJAL & SAIZ PON NAIK”
_
Nak bagi tahu result best, 2 minggu I Amal PINKLADY dah nampak beza. Pejal..saiz pon dh naik. Betul2 berkesan pakai tak sampai sebotol. Happy sangat.. thank you tau, nanti nak repeat order lagi”
_
Semua wanita idamkan payudara yang montok, tegang dan cantik. PINKLADY khas untuk WANITA yang ingin mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
_
Nak tahu lebih detail? .
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
TAHUKAH ANDA BAHAWA LOOSE AND BAKING TRANSLUCENT POWDER NRC MAMPU MEMBEKALKAN LEMBAPAN PADA KULIT?
.
Loose powder NRC merupakan loose powder yang tidak mengeringkan kulit, malahan melembabkan kulit dan menjadikan makeup anda tahan lebih lama!
.
Powder hebat dari NRC ini memiliki argan oil, vitamin C dan vitamin E tau. Argan oil memang dikenali sebagai minyak ajaib yang berasal dari Morocco dan telah digunakan bagi tujuan kecantikan sejak berkurun lama dulu oleh masyarakat morocco. Ia mampu melembabkan kulit, mengurangkan minyak pada kulit dan memulihkan kulit. .
Selain itu, teksturnya tidak berwarna dan sangat halus membuatkan powder ini sesuai untuk semua tona kulit tau.
.
Sebab itu lah loose and baking powder NRC sangat fast selling. Kepada yang belum grab lagi, boleh grab tau. Cuma RM89 sahaja
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
TAHUKAH ANDA BAHAWA LOOSE AND BAKING TRANSLUCENT POWDER NRC MAMPU MEMBEKALKAN LEMBAPAN PADA KULIT?
.
Loose powder NRC merupakan loose powder yang tidak mengeringkan kulit, malahan melembabkan kulit dan menjadikan makeup anda tahan lebih lama!
.
Powder hebat dari NRC ini memiliki argan oil, vitamin C dan vitamin E tau. Argan oil memang dikenali sebagai minyak ajaib yang berasal dari Morocco dan telah digunakan bagi tujuan kecantikan sejak berkurun lama dulu oleh masyarakat morocco. Ia mampu melembabkan kulit, mengurangkan minyak pada kulit dan memulihkan kulit. .
Selain itu, teksturnya tidak berwarna dan sangat halus membuatkan powder ini sesuai untuk semua tona kulit tau.
.
Sebab itu lah loose and baking powder NRC sangat fast selling. Kepada yang belum grab lagi, boleh grab tau. Cuma RM89 sahaja
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
TAHUKAH ANDA BAHAWA LOOSE AND BAKING TRANSLUCENT POWDER NRC MAMPU MEMBEKALKAN LEMBAPAN PADA KULIT?
.
Loose powder NRC merupakan loose powder yang tidak mengeringkan kulit, malahan melembabkan kulit dan menjadikan makeup anda tahan lebih lama!
.
Powder hebat dari NRC ini memiliki argan oil, vitamin C dan vitamin E tau. Argan oil memang dikenali sebagai minyak ajaib yang berasal dari Morocco dan telah digunakan bagi tujuan kecantikan sejak berkurun lama dulu oleh masyarakat morocco. Ia mampu melembabkan kulit, mengurangkan minyak pada kulit dan memulihkan kulit. .
Selain itu, teksturnya tidak berwarna dan sangat halus membuatkan powder ini sesuai untuk semua tona kulit tau.
.
Sebab itu lah loose and baking powder NRC sangat fast selling. Kepada yang belum grab lagi, boleh grab tau. Cuma RM89 sahaja
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
What’s your favourite concealer? Get Trulooks TruConceal Instant Moisture Concealer and you will definitely fall in love with it 😍
.
Not just cover and conceal your imperfections but also moisture your skin gives a smooth makeup look and flawless of coz.
.
Available in 5 shades to suit your needs
.
Get it NOW 🤗
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
What’s your favourite concealer? Get Trulooks TruConceal Instant Moisture Concealer and you will definitely fall in love with it 😍
.
Not just cover and conceal your imperfections but also moisture your skin gives a smooth makeup look and flawless of coz.
.
Available in 5 shades to suit your needs
.
Get it NOW 🤗
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
What’s your favourite concealer? Get Trulooks TruConceal Instant Moisture Concealer and you will definitely fall in love with it 😍
.
Not just cover and conceal your imperfections but also moisture your skin gives a smooth makeup look and flawless of coz.
.
Available in 5 shades to suit your needs
.
Get it NOW 🤗
.
.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐓𝐨 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐨 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 🤭
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #famecosmetics #womendesiree #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
Kenapa ramai sangat yang jatuh cinta dengan WDTA dan ape sebenarnya WDTA ni 😍
.
.
✔️ WDTA ni adalah krim kecantikan yang diformulasi dan direvolusi menggunakan teknologi nano.
✔️ Sapu sapu pada 3 point nadi je segala masalah kulit terawat yang penting konsisten.
✔️ Kalau dah 5 tahun guna macam macam produk tapi still tak berkesan dah boleh check dalaman u'olls atau senang kata startlah mencalit WDTA sekarang, sebab WDTA merawat masalah kulit bermula dari dalam.
✔️ WDTA buang toksin dari dalam badan, cuci darah kotor yang terperangkap dalam badan, dan aktifkan sel sel baru dalam badan untuk bekerja sebab tu ada pelbagai testimoni dan sebab tu jugak umur yang berusia pun masih dapat kesan bila pakai WDTA.
✔️ Lagi best dalam WDTA ada estrak pueraria mirifica yang boleh bantu u'olls untuk tegangkan dan anjalkan kulit u'olls. Yang mana berkedut kedut tu di tegangkan, yang mana kendur kendur tu dianjalkan. Itu sebab ramai terawet muda bila pakai WDTA ni.
✔️ WDTA ni satu botol cuma 15 gram je tapi jangan terkejut sebab satu botol ni boleh tahan 1-2 bulan penggunaan tau.
✔️ WDTA ni krim dia cepat sangat meresap dalam badan. Dia tak melekit dan sifat dia ringan je. Bila sapu tu dalam masa 2 minit boleh perasan yang tangan kita macam tak sentuh ape ape krim sebab cepat sangat meresap. Inilah kehebatan WDTA yang menggunakan teknologi nano yang mana molekul krimnya sangat halus.
✔️ WDTA ni lelaki perempuan boleh pakai. Kadang kadang siap berebut laki bini nak cantik dan awet muda sama sama. Hikss
✔️ WDTA tiada set dan tidak didatangkan dengan ape ape set pun. WDTA hanya satu krim sahaja yang berharga RM100 seunit tapi sekarang tengah PROMOSI tau!
Kenapa ramai sangat yang jatuh cinta dengan WDTA dan ape sebenarnya WDTA ni 😍
.
.
✔️ WDTA ni adalah krim kecantikan yang diformulasi dan direvolusi menggunakan teknologi nano.
✔️ Sapu sapu pada 3 point nadi je segala masalah kulit terawat yang penting konsisten.
✔️ Kalau dah 5 tahun guna macam macam produk tapi still tak berkesan dah boleh check dalaman u'olls atau senang kata startlah mencalit WDTA sekarang, sebab WDTA merawat masalah kulit bermula dari dalam.
✔️ WDTA buang toksin dari dalam badan, cuci darah kotor yang terperangkap dalam badan, dan aktifkan sel sel baru dalam badan untuk bekerja sebab tu ada pelbagai testimoni dan sebab tu jugak umur yang berusia pun masih dapat kesan bila pakai WDTA.
✔️ Lagi best dalam WDTA ada estrak pueraria mirifica yang boleh bantu u'olls untuk tegangkan dan anjalkan kulit u'olls. Yang mana berkedut kedut tu di tegangkan, yang mana kendur kendur tu dianjalkan. Itu sebab ramai terawet muda bila pakai WDTA ni.
✔️ WDTA ni satu botol cuma 15 gram je tapi jangan terkejut sebab satu botol ni boleh tahan 1-2 bulan penggunaan tau.
✔️ WDTA ni krim dia cepat sangat meresap dalam badan. Dia tak melekit dan sifat dia ringan je. Bila sapu tu dalam masa 2 minit boleh perasan yang tangan kita macam tak sentuh ape ape krim sebab cepat sangat meresap. Inilah kehebatan WDTA yang menggunakan teknologi nano yang mana molekul krimnya sangat halus.
✔️ WDTA ni lelaki perempuan boleh pakai. Kadang kadang siap berebut laki bini nak cantik dan awet muda sama sama. Hikss
✔️ WDTA tiada set dan tidak didatangkan dengan ape ape set pun. WDTA hanya satu krim sahaja yang berharga RM100 seunit tapi sekarang tengah PROMOSI tau!
WD ni semua jenis kulit boleh pakai.
.
Krim berteknologi nano ni, hanya perlu sapu pada nadi, BUKAN di muka. Jadi untuk wanita yang tersangadd sibuk pun mampu jaga utin kecantikan dengan WD sebab ianya begitu mudah.
.
Jadi kalau uols ada kulit jenis sensitif ke, kering ke, berminyak mahupun kombinasi, semua boleh pakai. Takde masalah. Termasuklahh masalah kulit jerawat, jeragat, blackhead, whiteheads, parut, sunburn, tona kulit tak sekata, liang pori besar, kulit kusam semua boleh pakai.
.
Dari segi kesan, bergantung kepada individu. Ada yang dapat kesan seawal 3 hari, ada juga yang berminggu. Malahan ada juga yang dapat kesan selepas penggunaan lebih dari satu botol WD. Paling penting KONSISTEN dan sabar mencalit setiap hari. Tak lupa juga uols mesti minum air masak secukupnya untuk percepatkan proses.
.
.
Berminat nak tahu info lanjut:
WHATSAPP 0136483362
Kulit sihat bersinar-sinar ni bukan boleh dipaksa.
.
.
Lainlah kalau tepek foundation tebal-tebal, pulak tu guna foundation full covered, pakai primer & cari pulak concealer yang high coverage semata-mata nak tutup segala jeragat. Lepastu makeup berjam-jam, penyudahnya makeup jadi crack!
.
.
Ekceli kan, semakin korang letak foundation atau makeup tebal-tebal lagi lah kulit semakin teruk, pori lagi membesar, jerawat makin timbul sana sini, jeragat akan bertempek seluas peta. Percayalah skin korang akan bertambah TERUK & TERUK!! Makin tutup sampai kesudah tak habis masalah kulit tu taw, kulit akan makin kusam gelap gelita.
.
.
Nak kulit glowing tanpa makeup, biarlah kulit tu bernafas dengan sebaiknya. Sebab tu, ramai wanita pilih krim WD ni, entah apalahh rahsianya sampaikan krim ni sehingganya kesannya sampai ke muka walaupun calit di nadi.
.
WDTA ni adalah krim kecantikan yg diformulasi menggunakan BIO teknologi nano dimana meresap 12 kali ganda dengan adanya kandungan GLUTHATHIONE ke dalam lapisan kulit, bertindak lebih cepat dan optimum ke seluruh tubuh badan melalui pembuluh darah, mampu mengaktifkan sel kolagen yg dah lama nyenyak tidur tu.
.
.
Bila kulit kita kusam dan tona tidak sekata, Ekstrak Akar Paenony mampu memulihkan keseimbangan kulit dan nyahkan toksin jahat dari dalam badan. Bila badan berkeladak hitam inilah salah satu puncanya.
.
.
Ini antara 2 bahan hebat yang ada dalam WDTA yang buat kulit korang tu cantik sekata, glowing licin dan sihat sebab ianya bertindak dari dalam dan terpancar ke luar taw, kehebatannya memberi kegumbiraan sepanjang masa dgn transformasinya!
.
.
Berminat nak order?
WHATSAPP 0136483362
Bila kata calit WD mampu buang toksin, ramai tak percaya. Hilang akal memikirkannya. Kakak jangan peningg, meh kami share sedikit info.
.
Antara kandungan hebat dalam WD ialah "Ekstrak Akar Tree Peony" , tumbuhan yang sangat LUAR BIASA. Jom baca manfaatnya di bawah ni :
. 👇👇👇👇👇👇👇👇
📛 Lancarkan perjalanan darah.
📛 Merawat masalah bisul
📛 Menurunkan tekanan darah .
📛 Tingkatkan antibodi badan
📛 Buang toksin dalam badan
.
Bagusnya bila kandungan Estrak Akar Tree Peony ini ada dalam WD. Kesemua manfaat di atas dapat dirasai oleh pengguna #WD yang tersayang.
.
Bila toksin dapat dikeluarkan, badan dapat bertindak balas dengan kendungan hebat lain dalam #WD. Cakap banyak tak guna. Awak kenalahh buat keputusan samada nak simpan toksin tu atau tak kat dalam badan. Lambat bertindak, lambatlah awak dapat kesan.
.
Minum detoks? Kalau rajin, silakan minum. Terus terang gitau detoks tak sedap. Cara tradisional? Terbukti selamat tapi mungkin ambil masa lebih lama. Guna aje teknologi nano, calit calit cantik luar dan dalam. Mudah sangat!
.
Nak tanya? Wasepp aje. 0136483362
Senangnyaa guna krim WDTA ni, calit-calit je dah glowing muka tu. Silau orang tengok walaupun berkilometer jauhnya.
.
.
Apa yg bestnya, krim WD ni boleh dijadikan sebagai krim malam. Tu yg buat dia tambahh lajuuu sembuh, alhamdulillah kulit berjerawat dah sembuh sempurna, kulit lembut selembut sutera. Jerawat degil nak tumbuh pun jadi segan dah. Terbantut nampaknya!🤣
.
.
WDTA ni nampak je kecik cinonet tapi kuasanya lebih lagi dari power rangers pink taw. Nampak cinonet tapi magisss!
.
.
Nak dapat kulit letop dan bebas jerawat, ema syorkan awak cuba je sapu-sapu WDTA ni. Memang tak menyesal. Mudah je semudah ABC. Kerana ianya krim kecantikan rawatan dr dalam. Kadang-kadang kulit muka ni sensitif, jadi solusi terbaik rawatlah dari dalam. Barulah skincare/ supplement boleh buat kerja dengan baik sekali.
.
.
Bila nak hentikan soalan yg menyakitkan hati disebabkan kulit breakout? Disinilah jawapannya, ema akan guide uallss sampai jadi ye bukan sekerat jalan pasti menggembirakan hati awak.
.
Whatsapp 60136483362
Pencinta setia WDTA, dealer #TeamIzah . Botol yg ke 18.
.
Calit calit je, kulit tegang peloles macam tue. Geram tau sis tengok macam nak cubit cubit manja je pipi die tue ahaks!!
.
#AdleesyaBeauty
#TeamIzah