#wdsingapore

"Saje nak share ni, jeragat akak pudarlah. Pastu kulit akak makin glowing dan lembut je. Suka la pakai WD ni. Sebelum ni memang banyak akak berhabis duit nak hilangkan jeragat pada wajah ni. Bermacam krim akak beli semuanya takde kesan."
.
.
Sampai satu hari terbaca tentang wd ni, sebab merawat dari dalaman. Rupanya memang betul, nak kulit sihat kenalah bermula dari dalaman.
.
.
Selagi mana dalaman tak sihat, kita pakailah apa jenis skin care pun, mahal macam mana pun, kalau zat nutrisi paling penting tak cukup kat dalaman, sia-sia je.
.
.
Sebenarnya, jeragat degil boleh dirawat dari dalam dengan membekalkan nutrisi antioksida yang tinggi pada badan. WD adalah salah satu krim kecantikkan terbaik yang boleh merawat jeragat dari dalaman.
.
.
Macam mana WDTA rawat?
.
WD adalah krim kecantikkan yang bahannya diperhalusi dengan bio nano. Krim nano ni sangat halus, 50x ganda halus dari sehelai rambut !
.
.
Bertindak melalui pembuluh darah yg ada pada nadi, menyerap dan dibawa terus keseluruh pelusuh badan.
.
.
4 Bahan WD yang tinggi kandungan antioksidan:-
.
✔Gluthaione - digelar raja anti-penuaan. Membantu melambatkan proses pembentukan jeragat dan mencerahkan kulit seluruh badan
.
.
✔Pueraria Mirifica - sejenis tumbuhan yang diperkaya dengan anti-oksidan utk menganjalkan dan menegangkan kulit. Terkenal merawat masalah wajah.
.
.
✔Scutellaria Baicalensis - agen anti-radikal yang menyerap sinaran uv serta lindungi kulit dari radikal bebas yang jadi punca jeragat.
.
.
✔Saxifraga Sarmentosa - baham yg berkesan memudarkan jeragat, menjadikan kulit cerah semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka.
.
.
Boleh bayangkan tak 4 bahan ni bila bergabung dalam 1 botol WD. Kalau konsisten dengan wd tak mustahil dpt kulit macam pengguna wd yang lain !
.
.
Impikan kulit bebas jeragat, moist, anjal, glowing dan awetmuda? Jom la start calit wd sekarang !!
.
.
1 WD RM100, Beli 2 wd keatas dapat harga promosi RM80 setiap satu !

0123512791
4 PUNCA JERAGAT DI KALANGAN WANITA ASIA
.
Siapa ada masalah jeragat atau ada tompak hitam yg baru berjinak2 nk naik, kalau nk tahu ini antara puncanya 👇
.
.
1⃣ SINARAN UV

Kulit yg terdedah kepada sinaran matahari tanpa sebarang pelindung (sunblock) akan merosakkan struktur dan membakar kulit.
Bila kulit terus terkena sinaran UV(A&B) menyebabkan penuaan pada kulit, sel kulit mati, dan merosokkan DNA kulit. Lama kelamaan jeragat akan muncul.
.
2⃣ KURANGNYA PENGHASILAN KOLAGEN

Kolagen, sejenis protein yg bertindak mcm gam, memegang seluruh badan kita. Ia terdapat dlm kulit, tulang, tendon dan otot.  Kolagen juga bekerja utk menggantikan sel kulit mati menyebabkan jeragat.

Penghasilan jaringan kolagen merosot apabila usia meningkat dan terdedah kpd sinaran UV terlalu lama dan juga faktor persekitaran lain.
.
3⃣ PERUBAHAN HORMON

Hormon adalah bahan yg dihasilkan oleh sel badan. Bila Usia meningkat, jumlah hormon estrogen yang dihasilkan semakin kurang.

Cth:- Bila wanita menopause, tahap hormon estrogen akan menurun, ia membuatkan kurangnya penghasilan kolagen utk menggantikan tisu, sel baru utk kulit dan meninggalkan tompok hitam dan kulit kusam yg jd punca jeragat.
.
4⃣ PARUT JERAWAT

Berlaku bila keradangan pada kulit mengalami jerawat. Jerawat kering/bertompok akan meninggalkan kesan hitam. Kulit menjadi tidak sihat kerana banyak sel kulit mati dan tidak aktif. Lama kelamaan ia membentuk daerah jajahan jeragat yg lebar dan besar.
.
.
Zati tau nak hilangkan jeragat bukan senang.
Badan kita perlukan bekalan nutrisi anti-oksida di dalam badan sucukupnya.
.
Tak susah pun bila ada wd. Calit jer kat nadi 2x sehari. Sebab dalam wd banyak mengandungi bahan antioksida. Antaranya Gluthatione (master segala antioksida), Aminopropyl Ascorbyl dan Saxifraga Sarmentosa.

Apa fungsi antioksidan ni?
✔Melambatkan proses penuaan
✔Hilangkan jeragat dan kesan penuaan
✔Halang kerosakan sel pada kulit wajah
✔Melambatkan kehilangan kolagen pada kulit
✔Menegang dan mencerah kulit.
.
.
Ada tersenarai salah satu penyebab jeragat?☝️
.
Calit wd sekarang !! Masih ragu-ragu lagi? Eh rugilah, sebab dah ramai wanita bebas jeragat dengan WDTA !

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
0123512791
"Zati, puas hati sangat kak wati sekarang ni."
.
Persaan happy tak dapat dibendung lagi, terus share dengan zati. Siapa tak happy kan, setelah sekian lama memendam perasaan susah hati dan segan berhadapan dengan orang sebab JERAGAT.
.
.
Ingat lagi memula, kaka wati banyak kali tanya, soal siasat ttg wd ni, betul ke calit kat nadi hilang jeragat ! Tapi sangkaan kak wati tu terbukti bila konsisten dengan wd, iya dengan calit kat nadi je dan tiap malam lepas solat akak sapu nipis je pada jeragat ni.
.
.
Sekarang dah setel. Makin yakin dah kak wati rasa. Bukan jeragat je hilang rupanya wajah akak rasa makin moist dan pink2 la zati, normal ke macam tu?
.
.
Normal kak, sebab peuraria mirifica dalam WD ni dah bersihkan habis habisan kotoran dalaman kulit akak dan cantikkan kulit luaran. Akak mmg nak kulit glowing kan? Now akak dah dapat sekarang !!
.
.
"Sekarang ni baru akak tahu, nak bersih kulit luaran dalaman tu kena jaga juga. Kalau sekadar pakai skincare untuk luaran mmg tak cukup la. Mujur akak jumpa WDTA ni. Terima kasih zati guide dan yakinkan akak."
.
.
Tak sabar nak raya, nak jumpa sedara mara nak tunjuk wajah baru. Aishhhhh🧚‍♀️
.
.
✔Soalan : WD boleh sapu pada wajah?
➡️Jawapan : Untuk permulaan penggunaan sapu pada nadi dahulu. Selepas 3 4 minggu penggunaan boleh buat sapuan pada JERAGAT. Tapi utk kulit yg tak sensitif je tau. Sebenarnya penggunaan pada nadi sudah memadai. Banyakkan minum air, konsisten WD dan pastikan pakai sunblock (menghalang sinaran uv). Jelas ? Dapat sesuatu, jom dapatkan wdta pula

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60
**Penggunaan 3 wd untuk hasil yang memuaskan

0123512791
Mana pergi double chin dekat muka tu😱. Ingat calit calit jerawat je kecut rupanya double chin pon boleh hilang bila urut dgn krim ni. Jimat kan...
.
Kulit kusam susah nak berpisah dgn kulit? Ajomm jalit wd, bagi krim ni buat kerja "selenggara" dalaman kita. Yang tunggang-langgang tu bagi elok semula. Kulit yg gelap kasi cerah semula
.
Bila glutathione & arbutin bergabung untuk cerahkan tona kulit, uolss akan perasan dari hari ke hari tona kulit makin cerah. Ni lah rahsia kenapa flawless sngt kulit tu
.
Kalau dah jodoh awak dgn WDTA, takde siapa boleh pisahkan! Nak transformasi kulit? Whatsapp 01156818472
Nama pun teknologi terkini, penggunaan pun mesti lah mudah, setanding dengan zaman moden ni . Apply 2 kali sehari. Selepas mandi pagi & petang, atau sebelum tidur, calit-calit di 3 nadi utama je tau.

WD ni buat kerja secara senyap mencantikkan kulit uolls. Tahu tahu je dapat hasil. Tak sangka asyik kena puji je dengan kengkawan.

Sedar tak sedar dah 4 tahun calit wd, Sampai 51 botol kak zie guna, glowing sungguh muka tu kan. Glass skin is a trend now eh?🙈
.
Dah ada WDTA yang dapat jaga dalaman dan luaran kenapa perlu tukar. Lagi konsisten lagi cantikkkkk. Best kan?

Siapa nak kulit macam ni komen "NAK" bebanyakkk sekarang 👇
Komen NAK kalau uolls nak sangat apply WD!!
.
.
Siapa tak kenal lagi WOMEN DESIREE sila baca ni pelan pelan ya💕
.
Sesuai dengan nama WOMEN DESIREE yang bermaksud KEINGINAN WANITA.

Mana nak cari satu produk yang ternyata mampu menunaikan segala IMPIAN WANITA. Patut lah ramai gelar WD ni "krim jamu moden". Membantu wanita untuk:-
.
✔. Menegangkan kulit yang kendur seawal 7minit.
✔. Mengencangkan dan menghaluskan kulit.
✔. Merawat kulit yang kusam agar kembali berseri dan meratakan tona warna kulit.
✔. Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak.
✔. Mengatasi masalah kulit kasar, kering.
✔. Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan.
✔. Melambatkan proses penuaan secara berkesan.(Awet Muda). Dan banyak lagi manfaat lain.
.
.
Semakin ramai terkena penangan susuk moden alaf baru ni. Ini membuktikan WD amat di yakini oleh pengguna dengan keberkesannya. Lebih 10,000 testimoni dari pengguna penguna WD sendiri.

Almaklumlah dalam WD ada kandungan bahan yang HEBAT.
.
✔Peuraria Mirifica (menganjalkan)
✔Saxifraga Sarmentosa (anti oksidan),
✔Akar Scutellaria Baicalensis (menyerap sinaran uv)
✔Glutathione (Raja Anti-penuaan & mencerahkan)
✔Akar Tree Peony (menyingkirkan toksin).
.
.
Sebab tulah pentingnya wanita ambil produk yang boleh bantu rawat dari dalam . Macam krim WD, bukan hanya tepek skincare kat luaran sahaja. Dari segi dalaman pun kena bertindak jugak baru seimbang.
.
.
Produk tempatan dijamin halal dan mendapat kelulusan KKM ✔(NOT170602126K).
.
Nak tahu sejauh mana WD berkesan ? Macam setiap testimoni yg Zati share kan ni . Jangan cakap masalah tiada jalan penyelesaiannya.
.
.
Alhamdulillah dah ramai bebas dari dibelenggu masalah kulit . Ramai dah terkena percikan magik bahan2 dari WD. Awak bila pulak?

Sanggup berhabis duit buat rawatan mahal dan try and error produk skincare lagi ke? Awak tak sayang kulit ke dear? Kalau sayang jom rawat dari sekarang💃
.
.
WD PROMOSI RM160/2unit
FREE POSTAGE  FREE GIFT & FREE GUIDE SAMPAI JADI

Siapa nak special FREE GIFT🎁 wassapp 0123512791 Zati .
↪CLICK LINK ON BIO ☝️
Di awal usia 30an ni, memacam kena ambil tahu pasal kulit. Kalau dah nama wanita, nampak jerawat seketuls pun dah meggelabah. Ni kan pulak tetiba naik jeragat halus tompok kecil. Mau tak panic !
.
.
Haaa nie Zati nak share testimoni si kenidd WD ni dapat lagi feedback jeragat dari pengguna. Mula kenal wd memang macam pelik, betul ke calit nadi boleh hilang jeragat?
.
.
Tapi bila dah calit wd memang berkesan lah ! Itu sebabnya WD diperhalusi dengan bahan yang memang bagus utk merawat JERAGAT ! 3 bahan MASTER anti-oksiden dalam WD:-
.
✔Gluthatione
✔Pueraria Mirifica
✔ Saxifraga Sarmentosa
.
3 bahan ni sangat terkenal sebagai agen anti-penuaan dan anti-oksiden. Yang melambatkan proses penuaan disamping menganjalkan, mencerahkan kulit, menghilangkan jeragat, cela/parut dan menghaluskan pori sampai kulit uolls jd licin halus dan glowing !
.
.
Kalau uolls pengguna wd 30an ke atas, memang wd akan jaga kulit uolls sesiap buat benteng dari dalaman. Segala masalah kulit dtg akan ditepis dan ditapis. Sebab tu ada akak umur 50an pakai wd kulit tegang dan anjal, takde gelebeh dan kedutan.
.
.
Hari hari ada pengguna serah diri hapdett dapat kesan positif tau. Best kan? Calit nadi je, tak perlu sapu muka. Ehh uols taknak cuba ke?
.
.
Krim chumel yang rawat masalah muka dari dalam. Hanya sapuan nipis di 3 nadi wajib, mampu buatkan wajah bertambah seri dan sampai maintain awet muda. .
.
Tapi kenapa ada orang sapu kat muka? Kalau kulit uolls tak sensitif, tiap mlm boleh calit nipis2 pada jeragat, tp penggunaan pada 3 nadi jangan tinggal.
.
.
Kalau dapatkan WD dengan Zati siap guide dan tips lain utk bantu kulit uolls kekal sihat dan cantik macam anak dara ! Dapat kan guide dari pengedar yang uols beli, penting sangat!
.
.
Jangan cakap zati suruh calit wd dekat muka tau ai rotann nanti😆
.
.
Cepatlah hapuskan jeragat sekarang !!
.
1 WD RM100, sekarang ada promosi jimat beli 2 wd keatas dapat harga RM80 setiap satu
APA ITU JERAGAT?! Jeragat adalah masalah kulit yang berlaku akibat proses penuaan. Biasanya kelihatan pada wajah tompok-tompok kecil yang memenuhi bahagian muka anda seperti dahi, pipi, hidung, dan kawasan sekitar mulut.
.
.
Jeragat menyebabkan tona kulit kelihatan tidak sekata.Jaga jaga, saiz jeragat yang kecil lama-kelamaan membesar. kemudiannya bercantum dengan jeragat yang lain membuat satu daerah lain dan akhirnya memenuhi setiap ruang di wajah korang.
.
.
Jeragat tidak berbahaya, tp bila dah terlalu banyak memberi kesan terhadap penampilan dan keyakinan diri seseorang individu. Malu nak jumpa rakan seusia, wajah mereka masih muda jelita, kulit glowing pulak tu. Insecure sangat kan?!
.
.
Pakar kulit sangat menekankan rutin penjagaan kulit yang dilakukan secara konsisten. Pengambilan nutrisi dan pelbagai jenis antioksida untuk mengekalkan kulit yang sihat dan tanpa cela.
.
.
Selain pengambilan makanan yang sihat spt buahan/sayuran penjagaan dalaman juga penting ! Sebab tu adanya WDTA bertindak sebagai perisai dari dalaman, dan cantikkan kulit luaran.
.
.
Macam mana WDTA bertindak?
.
⚀Dengan adanya Gluthatione (raja segala antioksiden) dapat support penghasilan kolagen secara semulajadi untuk menggantikan sel baru pada kulit dan melambatkan aktiviti penuaan, terutama jeragat !
.
⚀Niacinamide menjadi benteng pertahanan kulit paling luar, utk kulit kekal lembap sepanjang hari. Kulit yang lembap dpt menghasilkan kulit glowing. Pori juga mengecil malah kulit terasa lebih mulus dan sihat.
.
⚀Glycerin pula menanggalkan kulit mati, memudarkan parut dan bintik hitam. Saiz jeragat akan mengecil dan kebanyakkan bintik-bintik hitam jeragat pudar.
.
.
Dah ada perisai dari dalaman dengan WDTA, kat luaran pula pakai produk yang uolls selalu pakai untuk kecantikkan luaran, bila bergabung lagi la meletops hasilnya. Malam pula before tidur, boleh sapu nipis nipis WDTA pada jeragat.
.
.
Korang akan rasaii perubahan positif pada kulit  seawal 2 minggu dan mampu menghilangkan jeragat. Sampaikan tak perlu lg rawat di SPA akibat konsisten WDTA !
.
.
Mudahnya dengan WDTA, tak perlu keluar duit untuk rawatan laser dan suntikkan yang menyakitkan tu💃
Nama pun teknologi terkini, penggunaan pun mesti lah mudah . Apply 2 kali sehari. Selepas mandi pagi & petang, atau sebelum tidur, calit-calit di 3 nadi utama je tau.

WD ni buat kerja secara senyap mencantikkan kulit uolls. Tahu tahu je dapat hasil. Tak sangka asyik kena puji je dengan kengkawan.

Sampai 51 botol kak zie calit wd, glowing sungguh muka tu kan. Glass skin is a trend now eh?🙈 Best kan?

Wasap 011-27242486 @ klik link bio di 👆

#tinawd
#dealerwdselangor
Alhamdulillah, customer baru grab 2kotak WDTA. Nak kulit gojes raya nanti tu order sampai 2unit sebab tahan 3 ke 4 bulan
.
Sempat lagi tau nak join geng cantik sebelum raya. Whatsapp 01156818472 @ klik link dekat bio
.
.
.
#wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
Dengan Sapuan WD jeragat Semakin Pudar
.
Ompuan tak kira peringkat umur, Selagi bergelar wanita , pasti nak kelihatan cantik setiap masa. Kalau bukan untuk orang lain pun tetap nak cantik until diri sendiri.
.
Bila jeragat naik berpeta serata muka, Hatii wanita mana mampu duduk diam dan pasrah menerima macam tu saja. Wajah adalah salah satu aset penting seorang wanita. Bila tanda2 penuaan tu muncul, rasa konfiden memang terhumban jauh dari diri. .
Nak berjumpa dengan orang pun jadi malu sesangat. Rasa diri udah macam kak limah pun ada. Terpikir nak nyorok muka dalam handbag je punya menebal rasa malu tu.
.
Tapi semua tu dah berlalu sejak adanya teknologi nano ni, nak cantik hanya dihujung jari. Pilih je supplement apa nak , semua ade untuk awet muda, anjal, cerah tegang dan macam2 lagilah. .
Nak yang mudah guna WD . Cream nano sapuan pada nadi . Molekul WD yang halus meresap ke dalam salur darah dan pantas bertindak buang toksin , aktif sel baru dan buang kulit mati . .
Sapuan 2 kali sehari , lepas mandi pagi dan petang . WD detect satu satu masalah kulit . Sampai masa kulit cantik , anjal , cerah , tegang dan awet muda .
.
Maklumlah WD ni ada bahan hebat seperti arbutin , pueraria mirifica dan glutathione yang mampu buat ramai wanita awet muda . Bukan Kat kulit je , tapi satu badan . Figure pon cam anak dara tau . Bila dapat kesan WD yang Powers ni , ramai yang konpiden berdepan dengan cik somi , acah-acah baru akad nikah giteww 😜
.
Jangan reragu lagi , WD lulus KKM dan dikilang di kilang bertaraf GMP .
.
Sampai bila nak tunggu je, makin hari jeragat makin berkembang pesat, takkan nak tunggu sampai penuh jeragat kat segenap muka baru nak carI penawar baru nak rawat.
.
Masa tu dah terlambat ! Tumpang ada masa mehh lekaihh atasinya dengan krim ajaib wd. Just calit nipis dimuka dan di 3 point nadi utama. Amalkan setiap hari insyaallah masalah settle.
Tona kulit makin cerah 3x ganda dari sebelum. Kulit pon dah bebas dari kulit kusam. Thanks sebab kenalkan WDTA ni ❤️
.
Bila dapat mesej macam ni terasa nak lompat bintang. Happy yakmat bila dapat selesaikan masalah kulit korang uolss. Lepasni boleh cantik berjemaah raya nanti. Hiksss
.
WD ni bukan setakat merawat tapi mencerah & memutihkan semula kulit yg gelap. Patut nampak flawless je. Ni rahsianya!
.
Patutlah ramai wasap grab 2 ke 3kotak. Semua dah tak sabar nak jadi cantik. Paling penting, selamat & tak de kesan sampingan
.
Nak merisik promo WDTA? Whatsapp 01156818472
DOUBLE TAP bebanyak ❤ kalau uolls NAKKK sangat cuba WDTA ni 👇👇👇
.
.
"Zati, akak nak tahu la krim unik WD ni. Boleh share lebih lanjut tak?" Ohhh.. Rupanya ramai berkenan dengan krim WD ni, tapi masih ada yang masih blurr mengenai WD ni sebenarnya apa. Dan apa kelebihan dia.

Meh sini zati share sikit apa itu krim SUSUK MODEN ni ya. Meh baca sat ⤵

1) WD ni apa?
.
➡️Women Desiree. Krim kecantikan khas untuk merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utamanya ialah MENCERAH,MENGANJAL, MENEGANG dan ANTI PENUAAN.
.
.
2) Nak pakai macam mana ?
.
➡️Sapuan WAJIB di 3 nadi utama : Pergelangan tangan, leher, dan bahagian ari-ari (3 jari bawah pusat).
.
.
3) Kenapa sapu di #Nadi?
.
➡️Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah. WD akan menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita. Ia akan merawat satu demi satu. Sebab tulah semakin lama konsisten semakin cantik.
.
.
4) Sebotol tahan berapa lama?
.
➡️15gm untuk 5 - 6 minggu atau lebih. Ada yang sampai 2 bulan. Bergantung pada kuantiti yang diguna.
.
.
5) Siapa yang boleh guna?
.
➡️Wanita, anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, wanita dalam pantang, yang sedang menyusu, warga emas, kaum lelaki, kanak-kanak, segenap lapisan masyarat boleh je guna. Syiok kan?
.
.
6) Takda PROMOSI ke?
.
➡️ADA! Promosi jimat RM40 untuk pembelian 2 unit. Free postage dan free gift lagi 😍 Tapi terhad tauu, kalau nak kenalah grab cepat-cepat.
.
.
Jomm kita sesama jaga penampilan. Nak cantik mudah jee, calit calit je tau. Sihat dalaman, cantik luaran. Cepat order tau.
.
.
↪klil link on bio ☝️#InfoWD
"Tak pernah dengar pun yang calit nadi je, jeragat hilang."
.
.
Tu lah ayat kak Hafsoh masa mula² kenal WDTA. Jeragat memang banyak, dah macam² cuba tapi tak berkesan. Sampai dia kata boleh percaya ke WDTA ni? Banyak dah produk akak kena tipu.
.
.
Kak Hafsoh ni asal Kedah, cerah orangnya. Jadi bila ada jeragat, jelas sangat nampak kat muka. Jeragat yang jenis halus berbintik bintik tu. Jeragat ni pun ada pelbagai jenis juga rupanya.
.
.
Lepas konsisten selama 5 bulan pertama, 3 botol dah digunakan. Tetibe dapat wasap dari kak Hafsoh.
.
.
"Zati, akak nak repeat order lagi !! Tengok ni kulit akak makin better, akak suka lah.. Akak pakai kat nadi je, kadang² baru sapu muka. Tapi akak memang minum air banyak."
.
.
MasyaAllahh, terkejut zati. Memang terus rasa nak share dengan semua orang. Nah, itu rahsia cikgu Hafsoh ni rupanya.
.
.
Konsisten mencalit & air masak yang banyak. WD ni bekerja dari dalaman. Dari dalaman bahan bahan wd merawat dan mencantikkan kulit. Antara bahannya :-
.
.
⚀Niacinamide - menjaga lapisan paling luar kulit dengan memegang kuantiti air semaksimumnya. Jadi kulit tak cepat kering.
.
⚀Gluthatione - Agen anti-penuaan yang sangat terbaik menjaga kulit. Jeragat adalah salah satu sintom penuaan
.
⚀Arbutin - Ekstrak dari buahan berry yang bertindak mencerahkan kulit dengan sekata. Kalau dengan wd bukan wajah je, satu badan sbb bertindak melalui nadi.
.
⚀Glycerin - agen memudarkan parut dan menghilangkan jeragat dengan berkesan.
.
.
Dan ada lagi berbelas bahan lain dan zat zat baik dari wd yg bekerja mencantikkan dan menghaluskan kulit. Bila bahan bahan hebat ni bergabung dalam sebotol wd, fuhh semua masalah kulit terawat !
.
.
Seronok sangat, cuba bayangkan kalau konsisten dengan wd. Pasti 1001 manfaat WDTA untuk kita semua. Yang masih tercari-cari produk untuk bantu selesaikan masalah kulit tu boleh cuba amalkan WDTA ni.
.
.
InsyaAllah raya nanti makin cun lecun la. Jom #misicantikrayaWDTA
.
.
Dapatkan harga KOMBO 5 WDTA RM400, JIMAT RM100 tauuu !! Free postage dan special free gift lagi !

Siapa ada JERAGAT, komen NAKKK 👇👇👇
0123512791
Kalau nak tahu pengguna WD tak perlukan "filter" sebab kulit dah cerah & berseri lepas mencalit krim ni. Kan dah rawat dari dalam, kulit luaran automatic makin cantik
.
Ni bukan magic tapi pengguna WD je tahu penangan lepas calit krim ni. Bayangkan toksin yang bertahun terperangkap dlm badan dibuang, jadi zat krim ni lagi cepat meresap jauh ke dalam kulit
.
Bila arbutin & glutathione bergabung untuk cerahkan tona kulit 3x ganda dari asal, ni kesan dia. Kulit kusam dah boleh pergi jauh jauh. Wd dah jadi perisai dalaman kami
.
Awak dah bersedia nak tukar kulit kusam jadi kulit flawless? Whatsapp 01156818472
Tudung yang berbeza tapi orang yang sama. Nampak tak apa beza kiri dan kanan? Belah kanan tu sebelum calit wd. Belah kiri tu selepas bercinta dgn krim WD
.
Awak nak kulit belah mana? Of course lah yang kiri. Kulit bebas masalah dan nampak cukup dgn zat yg diperlukan kulit. Naked face pon dah lawa, kalau tmbh makeup confirm letops
.
Nampak tak bila WD mula buat kerja bersihkan dalaman kita. Betulkan semula tunggang-langgang dlm badan. Kejutkan sel yang tidur bagi aktif semula
.
Ni effect dia bila rawat dari dalam. Selama ni kita ingatkan luaran je penting, rupanya dalaman pon main peranan nak kekalkan kulit cantik
.
Skrg WD tengah promo. Beli 2unit ke atas dapat harga rm80/satu. Whatsapp 01156818472
Dengan Sapuan WD jeragat Semakin Pudar
.
.
Ompuan tak kira peringkat umur, Selagi bergelar wanita , pasti nak kelihatan cantik setiap masa. Kalau bukan untuk orang lain pun tetap nak cantik until diri sendiri.
.
.
Bila jeragat naik berpeta serata muka, hatii wanita mana mampu duduk diam dan pasrah menerima macam tu saja. Wajah adalah salah satu aset penting seorang wanita. Bila tanda2 penuaan tu muncul, rasa konfiden memang terhumban jauh dari diri.
.
.
Nak berjumpa dengan orang pun jadi malu sesangat. Rasa diri udah macam kak limah pun ada. Terpikir nak nyorok muka dalam handbag je punya menebal rasa malu tu.
.
.
Tapi semua tu dah berlalu sejak adanya teknologi nano ni, nak cantik hanya dihujung jari. Pilih je supplement apa nak , semua ade untuk awet muda, anjal, cerah tegang dan macam2 lagilah.
.
.
Nak yang mudah guna WD . Cream nano sapuan pada nadi . Molekul WD yang halus meresap ke dalam salur darah dan pantas bertindak buang toksin , aktif sel baru dan buang kulit mati.
.
.
Sapuan 2 kali sehari , lepas mandi pagi dan petang . WD detect satu satu masalah kulit . Sampai masa kulit cantik , anjal , cerah , tegang dan awet muda .
.
.
Maklumlah WD ni ada bahan hebat seperti arbutin , pueraria mirifica dan glutathione yang mampu buat ramai wanita awet muda. Master kepada agen anti-penuaan ! Bukan takat wajah je, tapi satu badan. Figure pon cam anak dara tau.
.
.
Bila dapat kesan WD yang powers ni, ramai yang konfiden berdepan dengan cik somi, kawan dan saudara mara. Malah ada yang dapat pujian uolls !
.
.
Jangan reragu lagi , WD lulus KKM dan dikilang di kilang bertaraf GMP .
.
.
Sampai bila nak tunggu je, makin hari jeragat makin berkembang pesat, takkan nak tunggu sampai penuh jeragat kat segenap muka baru nak carI penawar baru nak rawat.
.
.
Masa tu dah terlambat ! Semetara ada promosi ni meh GRAB KOMBO 3 WDTA RM240, JIMAT RM60. Just calit di 3 point nadi utama. Amalkan setiap hari insyaallah masalah settle.
.
.
1 WDTA RM100
3 WDTA RM240, JIMAT RM60
.
.
Konsisten selama 6 buoan pertama untuk hasil yang memuaskan❤
#Mitos_Berkaitan_Jerawat

Petang ni kak ana nak share sikit pasal mitos berkaitan jerawat 👉Orang dewasa tidak berjerawat 👉Orang dewasa juga tumbuh jerawat pada umur 30’an, 40’an sehingga 50’an. 👉Coklat dan minuman soda penyebab jerawat 👉Tiada kajian yang benar-benar signifikan mengaitkan keduanya dengan pembentukan jerawat. 👉Krim pelindung UV menyebabkan jerawat 👉Jika alergi pada pelindung matahari berasaskan tindakan kimia, pilih pelindung matahari fizikal seperti zink oksida. 👉Peluh penyebab jerawat 👉Kelenjar peluh berbeza dari kelenjar sebum. 👉Jerawat tidak perlu rawatan 👉Tanpa rawatan sewajarnya akan meninggalkan parut. 👉Gunakan pencuci ‘scrub’ untuk menghilangkan jerawat 👉Memicit/ mencungkil jerawat akan meninggalkan parut.

Nak CARA lagi senang dan jimat masa dan sangat berkesan, calit la krim #Wd tak sampai 2 minit pun calit dah siap. 😍

Kalau nak order krim #wd_womendesiree ni cepat tekan link wasap kak ana diruang bio di atas ☝

#WDLover
#CalitCalitCantik
#WDKrimMujarabUntukJerawat
#NakKongsiTips
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Sukanya bila orang tegur kulit makin lama makin cantik. Sampai org tanya guna produk apa? Pipi pon nampak anjal dari sebelum
.
Rahsia dia guna susuk moden aka women desiree. Krim kecantikan yang berfungsi dari dalam untuk renovate bahagian yg bermasalah. Kalau sebelum ni guna mcm² produk tapi tak berkesan, dalaman awak tu ada masalah
.
Mungkin jodoh saya dgn WD ni bantu singkirkan toksin yg bertakung dlm badan. Ni punca terbesar jerawat. Lepas saluran bersih, baru zat krim WD dapat menyerap dengan cepat
.
Gunalah apa² produk pon tapi dalaman bermasalah, mmg susah nak nampak kesan. Jadi bagi WD buat kerja bersihkan dalaman awak
.
Dekat mana nak dapatkan krim ni? Whatsapp 01156818472
Jommm kak ana nak share apa kata founder #WD tentang jeragat ni. Mehhh baca boss titeww share bawahh niee 👇 "Alhamdulillah jeragat tu dah makin x nampak. kena duk rapat rapat baru akan nampak. 6 bulan nak baik pulih jeragat. Kak nad konsisten guna WD siang malam.

Jeragat ni berakar kalau kita tak usaha banteras memang akan menjadi jadi.

gilerrr seramm weh bila jeragat bersepah dekat muka." Tambah founder produk #WD.
Ko ghaseee 😰
Cepat siapa nak merisik khabar tu tekan je link dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
#NakShareTips
JERAWAT DAH TAK NAK KAWAN!
YA BEDA BEDU!
.
"Dulu muka penuh jerawat. TERUK! Selepas guna #WDTA, jerawat mula nampak kering memudar lalu menghilang."
.
Bestnyaa! Itulah hebatnya WDTA. Hanya calit2 di nadi, jerawat hilang entah kemana. Ini kerana WDTA mengandungi #ekstrak AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS yang mampu menghalang pembentukan jerawat.
.
Siapa tak happy bila muka yang dulu menggerunkan sekarang menjadi pujian dan dambaan orang.
.
Jom #calitcalitcantik..Hanya calit di 3 point nadi tak sampai seminit siap. #MUDAH dan #JIMAT masa.
.
Jangan lepaskan peluang grabbb sementara masih ada. Jangan sesal separuh nyawa sudahlah.
.
Ajomm wasap kak ana kita sembang-sembang ditepian pantaii 😁👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#NakShareTips #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Yang baru nak cuba WDTA tapi belom yakin nak cuba wajib baca sampai habis. Lepas baca confirm tak senang duduk kalau tak grab 2 ke 3 unit terus
.
Ni ciri-ciri WDTA yg buat ramai tergilakan krim ni
.
📌Krim diperhalusi dengan kaedah bio teknologi nano
📌12 kali ganda pantas meresap dari krim biasa
📌Menyerap melalui pembuluh darah pada nadi
📌Hanya perlu calit pada 3 nadi utama
📌Sesuai dengn semua jenis kulit
📌Sebotol 15 gm, boleh pakai 1-2 bulan
📌Selamat digunakan.
📌Mencerahkan, menganjal,menegangkan dan awetmuda
📌Hanya 1 krim, tiada set lain
📌Bukan skincare, bukan supplement
📌Buatan Malaysia, formula dari Prof lulusan Oxford
📌Krim bewarna putih, tidak melekit, tidak cair
📌Bebas merkuri, hydroquinone, paraben
📌Lulus KKM dan Halal Jakim
📌Merawat dari dalaman sampai kulit jadi cantik
.
Dah tak sabar nak cuba? Harga promo menanti korang. Whatsapp 01156818472
Ada lagi ye yang PELIK KENAPA WD SAPU DI NADI JE?😅 Saya pelik kenapa sapu di nadi tapi kesannya nampak dimuka?
.
Saya tengok testimoni semuanya cantik jelitaa apa fungsi sapu di nadi ye?

Okay info untuk uolls nak cantik kena baca taw. Bila dah tahu info baru tak rasa was was untuk cuba ye tak.
.
.
👉 Nadi adalah tempat di mana duduknya PEMBULUH DARAH. Pembuluh darah adalah tempat di mana darah di pam laju mengalir ke seluruh badan. Jadi kandungan WD yang meresap pantas ke dalam pembuluh darah akan pantas meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan.
.
.
Contohnya, dalam kandungan WD ada ejen menghapuskan parut dan melembap kulit iaitu #glycerin dan #niacinamide. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. Sebab tu makin lama calit kulit cerah seluruh badan, Calit-calit sahaja masalah kulit selesai ✔
.
.
Bahan yang terkandung dalam WD dirumus khas untuk masalah kulit dan diperhalusi dengan teknologi nano dimana lebih pantas menyerap ke dalam kulit. Tu baru 2 bahan, tu contoh ya. Ada lagi berbelas bahan baik dalam WDTA ni, cuba la bayangkan bahan2 tu bertindak satu badan. Mau awetmuda jelita uolls.
.
.
Pelik lagi ke? Yang peliknya uolls tak nak mencuba . Kalau nak hilangkan keraguan tu better start calit sekarang uolls ! wajib cuba WD ni, lambat bertindak lambatlah hasilnya 😁

Wasap Zati nanti zati bg free gift special 0123512791
DOUBLE TAP kalau suka kulit macam ni🙌.
.
Selama ni banyak try produk dari yang murah sampai la harga tak masuk akal. Tapi sejak jumpa wd terus jatuh cinta tak carik lain dah sebab merawat kukit wajah sampai jadi cantik.
.
Katanya konsisten WDTA kulit makin glowing, halus, lembut bila disentuh !

Kulit glowing ni bukan berminyak tau. Tapi kulit yang sihat cukup hydration dan lembab luar dan dalaman.

Nak kulit tidak kering/berminyak, cari produk yang mengandungi Niacinamide. Yang sangat berkesan untuk mengunci kadar kelembapan pada kulit se-maximum-nya !
.
✅Muka kekal lembap
✅Penghasilan minyak pada muka terkawal
✅Pori jadi bersih tanpa kehadiran minyak yg berlebihan
✅Pori bersifat elastik, boleh kembali mengecil
✅Lama kelamaan ia menjadi halus dan licin

Fuuuhh ! Sebab tu konsisten WD tak mustahil dapat kulit macam ni !! Apa lagi, cepat calit wd sekarang !

1 WDTA RM100
2 WDTA RM160, JIMAT RM40
3 WDTA RM240, JIMAT RM60

0123512791
Pagi pagi lagi testimoni hots lalu. Ni baru 2 minggu calit wd bukan 2 bulan. Dah dapat kesan macam ni 😱
.
Nampak tak muka makin cerah, eyebag makin kurang dan paling penting pipi makin anjal macam lepas cucuk botox
.
Bahan aktif dalam krim ni mmg dambaan ramai. Arbutin & Glutathione sebagai agen pemutih kulit. Tree peony untuk bersihkan bahagian dalaman. Glycerin untuk anjalkan kulit
.
Korang mmg tak kan jumpa 1 krim multifungsi mcm WDTA ni. Untuk dalaman & luaran kulit. Whatsapp 01156818472
Lepas 10 bulan konsisten calit WD, akhirnya tamat jugak penderitaan kulit berlubang. Ni testimoni terbaru tau. Masih fresh dari ladang
.
Bila dengar krim calit dinadi betul ke boleh rawat parut berlubang Macam tak logik pon ada tapi sebab cik Fiza ni tekad nak rawat kulit cuba jugak akhirnya
.
Dah start guna pernah stop 1 bulan. Tapi tak best katanya tanpa WD. Jadi mula pakai balik sampai nampak perubahan. Muka pon makin elok dari sebelum ni
.
Baru baru Fiza share kulit baru hasil dari WD. Terkejut dibuatnya, memang ketara perubahan dari awal sampai sekarang.
.
Ni la ganjaran bagi yang konsisten guna tanpa stop. Kan dah dapat kulit idaman. Tak perlu buat facial beribu. Guna je WD
.
Dah bersedia nak dapatkan kulit idaman?
Whatsapp 01156818472
Siapa yang Boleh guna?

Semua boleh guna WD ni, baby ke anak anak ke. Bukan untuk cantiklah. Untuk kalau terkena luka ke, lecur ke, kena gigit serangga ke. Pon boleh sapu untuk anak anak. Cepat baik.
Kalau yang nak calit di 3 point nadi yang lepas akil baligh je. Kanak kanak tak perlu.
WD ni, anak dara, lelaki wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang veteran semua boleh guna. Sebab ianya krim yang hanya sapu luaran sahaja.

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
BAGAIMANA KRIM WD NI BEKERJA?

Krim WD ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
Nadi kita ni, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
InshaAllah krim WD sehabis baik membantu selesaikan masalah yang uolls hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting uolls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar.

#WDGombak
#AnaSulaimanWD
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
Kelebihan WD untuk masalah #JERAWAT!
.
WD Bertindak dengan sapuan di nadi menggunakan teknologi NANO yang memberikan 12 kali ganda lebih pantas
untuk kesan penyerapan.
.
Lihat hasil dari pengguna yang menggunakan WD untuk masalah jerawat yang di alami. Penggunaan yang sangat mudah hanya calit calit di 3 point utama nadi dan minum air masak 3L sehari untuk kesan yang positif.
.
Untuk info lanjut boleh, klik link bio di atas☝
.
#WDGombak
#AnaSulaimanWD #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Yeee awaaakk just sapu 3 point NADI jeee! Ini sahaja 3 langkah mudah penggunaan WDTA.
Sapuan di nadi tangan, leher dan perut (ari-ari)
.
.
Berkesan ke?
.
✔️ Krim WDTA ialah krim yang menggunakan technology nano yang 12x ganda pantas meresap ke dalam kulit melalui pembuluh darah (sebabtu disarankan calit dinadi) dan mengalir sangat cepat seluruh tubuh badan
.
✔️ Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah KEGEMUKAN sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. Toksin ni umpama racun dalam badan. Kita consume/ apply apa apa susah nak dapat kesan terbaik.
.
✔️ Kalau nak cuci saluran itu, WDTA adalah antara produk yang terbaik. InsyaALLAH. Perjalanan darah kita lebih lancar. Bila dalam badan semua dah okey, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Jadi badan pun akan ringan, perut pun kempis bila tiada lemak & toksin terkumpul dalam badan. Barulah boleh cantik. So dah faham kan kenapa WDTA calit calit dah cantik? 😍
.
.
WDTA harga baru rm100
Beli 2 unit ke atas rm80/satu
Whatsapp 01156818472
Restock 100 WDTA selamat sampai kelmarin !

Sedang elok stock sebelum tinggal 3 ketul, sampai jugak 100 wd yang dah di order. Sempatlah buat pengeposan harini

Kalau beli dengan zati jangan risau stock tak simpan lama, sebab HABIS je Zati restock, RESTOCK je terus habisss !! Uolls ni memang terbaik lah 👍

Sambutan sikenid WD ni menjadi jadi. Tak kurang yang repeat order dan pengguna yang baru nak cuba WD. Kalau sekali order bukan 1/2 WD, tp terus grab 4/5/6 WD terus sebabkan keberkesanannya. Boleh simpan stock sampai RAYA !

5 tahun di pasaran beratus ribu kotak WD berjaya terjual dan lebih 10,000 testimoni dari pengguna wd sendiri tau. Keberkesanan terjamin dan selamat digunakan 😍

WDTA krim kecantikkan yang fokus untuk mencantikkan kulit dari dalaman hingga keluaran. Mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan AWETMUDA !

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

Dah bersedia nak cecantik dengan WD, komen "DAHHH READY" !! 👇👇👇
MALUUU APEE BOSSKUUUU
.
Suka ke biarkan lama lama kulit tanpa makanan yang cukup, biarkan ia kusam hari demi hari lama lama kurang seri. Suka ke ? Kalau suka, biarkan. Kalau tak jom ambil tindakan macam cik aishah kita ni.
.
Makin hari makin sayang bila wd dah singkirkan kotoran hingga ke lapisan kulit nahhh, GLOWINGG. Nampak makin cerah kan, nampak makin sihat kulit kan ?
.
Kulit kenyang dek makanan yang cukup dari WDTA. Tambahan new formula upgrade !

Fuhhh lagi meletops yelah sepantas 3 hari jerawat kecut uolls. Siapa tak suka kann ?
.
1 WDTA RM100
2 WDTA RM160, JIMAT RM40
3 WDTA RM240, JIMAT RM60
.
.
Ada masalah kulit kusam, gelap, wajah berminyak/kering komen SAYA NAK WD sekarang!!👇
Kalau guna WDTA ni kan....
.
Macam buy 1 free 5. Bukan setakat kulit je makin cantik. Dalaman pon dah bersih
.
Cuba awak tengok kulit akak ni. Umur dah 60 tahun tau. Tapi glowing dia lain macam. Pipi tu dah macam cucuk botox. Yang kendur tu dah makin tegang. Korang memang tak kan jumpa krim macam ni bawah RM100
.
Siap lagi nak kulit macam akak ni komen "NAK". Nanti saya dm
Betul ke boleh putih macam puteri salju lepas guna WD ni? Saya dah cuba macam macam jenis produk pemutih tapi tak berkesan. Tak yakinlah nak guna WD ni
.
Ni bukan krim bagi putih macam awek korea tapi boleh cerahkan kulit 3x ganda dari tona asal. Yang kulit jadi gelap sebab kulit kusam mmg saya suggest guna krim ni
.
Bila 2 bahan hebat iaitu Arbutin & Glutathione bergabung, kulit awak akan mula cerah dari tona asal. Makin konsisten guna, makin cerah jadinya
.
Awak yang belom cuba tu jangan kata tak berkesan. Yang dah cuba je tahu penangan krim WD ni. Ada yang baru cuba terus ambil 2 kotak ke atas okeyyy
.
Tunggu apa lagi. Cepat wasap 01156818472

#infowd #wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
Morning uolls !
Kulit yang sihat bermula dari dalaman💃

Siapa nak kulit macam ni?
Komen NAK & LOKASI uolls sekarang.

Cth:- NAK, KUALA LUMPUR👇👇👇
Satu kepuasan bila dapat mesej macam ni. Alhamdulillah dapat bantu capai kulit idaman. Semua nak flawless skin kan
.
WD ni fokusnya mmg kecantikan awak. Tapi kalau period awak makin teratur lepas guna krim ni, kiranya BONUS. Kan ada Peuraria Mirifica yg bagus untuk dalaman wanita
.
Cara guna pon simple. Ambil secalit dan calit pada 3 point nadi. Nadi tangan, nadi leher dan kawasan ari-ari. 5 minit je dah siap. Tak perlu shake atau telan
.
Awak yang malas jaga muka nilah jalan terakhir nak cantik. Kalau calit dekat nadi pon malas x dapat saya bantu. Nak cantik kena rajin
.
Sis ni dah menyesal sebab lambat guna. Korang bila lagi? Whatsapp 01156818472

#wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
Tengok la tu perubahan kakak kita ni macam mana. Iyee, calit 3 nadi utama sahaja. Nak makeup pun kulit jadi smooth je bila takde masalah jerawat kan.
.
.
Dah hampir 2 tahun kak Kema konsisten setia dengan WD. MasyaAllahh makin lama kulit makin sihat mengancam. Haah tak perlu supplement lain, tak perlu skincare. Hanya SETIA BERCINTA dengan WD.
.
.
Berkesan ke tak ? Meh Zati terangkan
.
✔Krim WD adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat
.
.
✔️ Bertindak membersihkan darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah JERAWAT, kulit kusan, berminyak, jeragat , dan masalah penuaan sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat.
.
.
Toksin ni umpama racun dalam badan. Kita consume/ apply apa apa susah nak dapat kesan terbaik. Bila perjalanan darah dah lancar, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Bila dah bebas dari toksin dan daeah kotor barulah mudah kandungan bahan dalam WD untuk merawat masalah yang lain.
.
.
✔️ Dalam kandungan WD ada pelbagai kandungan hebat antaranya Ekstrak Pueraria sangat terkenal dalam dunia kecantikan di Thailand untuk penjagaan dalaman wanita. Bantu mencantikkan kulit, merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat, merawat masalah berkaitan rahim.
.
.
Ekstrak Akar Tree Peony yang bertindak mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan.
.
.
Cik Arbutin dan Gluthathione pula sebagai agen pencerah kulit bukan muka sahaja tapi untuk seluruh badan tona demi tona.
.
.
Bayangkan bila bahan bahan ini bergabung dalam satu botol dan diformulasikan dengan teknologi Nano yang menyerap 12 kali pantas kedalam kulit. Zaman semakin maju, kalau orang boleh guna laser untuk cantik sekarang kita dah ada Krim WD shj.

Eh awak masih lagi nak tunggu ke dear? Cepat promosi tak lama lagi tamat !
.
NORMAL PRICE RM100
PROMO RM160/2UNIT FREE POSTAGE
FREE GIFT FREE GUIDE

WASAP 0123512791
Keseronokkan bila sapu krim WD ni ofcous lah bahagian kulit muka. Dah tak perlu risau tntg masalah kulit. Sebab WD dah jadi perisai dalaman kami!
.
Ni salah satu pengakuan sebenar pengguna krim ni. Hampir 17 botol rasanya sis ni mencalit wd. Patutlah glowing dia lain macam
.
Yang dah cuba je tahu betapa syoknya calit wd ni. Kulit jadi extra moist gituew. Jerawat pon susah nak naik dekat muka. Dah capai skin goal
.
Yang baru nak start calit tu jangan giveup kalau tak dapat skin macam ni. WD ni perlu konsisten guna. At least 2bulan, bagi serasi dulu dgn kulit
.
Awak belom mula mencalit? Rugi sesangat sebab orang lain dah beribu kilometer jauhnya. Lagi lambat guna lagi lambat cantiknya!

#wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
Soalan paling pemes bila nak risik krim WD ni. Boleh ke campur skincare dengan wd? Tak perlu stop guna skincare skrg ke?
.
Jawapannya boleh yang guna skincare & wd. Tak perlu stop guna. Just cuci muka macam biasa. Kandungan dlm krim ni selamat jadi bila campur tak de effect
.
Muka wajib cuci untuk buang kotoran dan minyak degil dekat muka. Tapi bila cuci muka 100% ke minyak tu hilang? Tu sebab ada WD sebagai booster sampingan untuk buang lebihan kotoran & minyak dekat muka
.
Skincare ni sebagai perisai luaran je tapi dalaman macam mana? Toksin dlm badan bila nak dibuang? Tu semua tugas si WD
.
Tugas awak konsisten je calit krim ni 2x sehari. Jangan stop guna. Percayalah tak menyesal bila guna!

#infowd #wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
Tengok la tu. Uolls nampak tak apa yang zati nampak ni? Mana pergi semua jerawat jerawat tu? Hilang tanpa tinggal kan jejak kan. Ini semua wd lakukan ke?
.
.
Iye dear, ni lah padahnya kalau konsisten dengan WDTA. Jerawat yang sebelum ni besar, naik tanpa henti, membiak dari satu ke satu daerah tiba tiba hilang bila calit wd. Tapi bukan calit kat wajah tau, calit dinadi je.
.
.
Bayangkan punyalah mudah nak guna, calit kat nadi je. Tak susah pun kan. Bila wd ni dah start bekerja, habis habisan wd buat ! Sampaikan tak tinggal kesan parut
.
.
Meh zati story sikit macam mana wd bekerja.
.
✔Peuraria mirifica yang sangat membantu menghapuskan masalah jerawat. Jerawat makin lama makin malu nak muncul. Habis semua jerawat dapat dicegah dari terus membiak.
.
Jangan tak tahu tumbuhan ni juga bagus utk menjaga rahim. Sebab tu ada yang pakai wd, masalah period lancar.
.
.
✔Dimethicone Topical pula mempercepatkan proses pertumbuhan sel baru. Sel yang rosak akibat keradangn jerawat dpt dipulihkan secepatnya. .
Digantikan dengan sel baru, so jerawat cepat baik dan tiada tinggal kesan
.
.
✔Lepas naik jerawat, mesti risau ttg parut kan? Takpe, Glycerin dalam banyak membantu memudarkan parut pada kulit.
.
Bukan kata parut jerawat je boleh hilang. Malah ada yang ada parut eksiden pun hilang tanpa sebarang tanda.
.
.
Boleh bayangkan tak ramuan hebat hebat dalam wd ni bergabung dalam sebotol wd yang kecil ni. Habis semua jerawat dia rawat ! Sebab tu ramai yg cakap, botol je kecik tapi power !!
.
.
Raya ni uolls tak bersedia nak bebas masalah jerawat? Jom grab harga KOMBO wd harini 😍

3 WDTA RM300
HARGA PROMOSI RM240 ONLY
JIMAT RM60

WASAP 0123512791
PROMO JIMAT RM60 MASIH AVAILABLE😍
.
1 WD RM100, namun dengan setiap pembelian 2 WD keatas uolls dapat harga RM80 setiap satu.
.
Belian 3 wd cuma berharga RM240 dapat pakai sampai 6 bulan. Sempat la nak cantik sebelum raya ni uolls. Jadii uolls boleh jimatt sampai RM60 tau !
.
Lepas konsisten 2 botol dengan WD, konfem bangun tidur tak sabar nak tengok cermin tiap bagi. Ye lah kan wajah dah glowing, shinning, flawless sebab kulit wajah makin lembap. GLASS SKIN gittuew.
.
Lagi seronok bila pergi keje kawan opis mula tegur, asal muka ko nampak lain eh? Berseri seri. Ouchh..haaa tak caye cuba try test tengok camne pegi dia😍
.
Sebab ramai dah kena puji bila start guna WDTA. Raya dah nak dekat niii.
.
.
Wasap Zati untuk dapat harga discount RM60
.
↪Click link on bio
Banyak testimoni WDTA ramai yang kulit sampai jadi glowing glowing. Macam mana boleh dapat kulit macam tu?
.
.
Nak kulit nampak bermaya dan bebas kusam, kulit kena sentiasa lembap, hydatration. Lambap bukan berminyak tau, tapi glowing secara semulajadi.
.
.
Nak kulit sentiasa lembap calit WD. Sebab WD ada niacinamide.
.
.
Apa niacinamide boleh buat?
.
▶️Nama lainnya Vitamin B3. Niacinamide membantu memperkuat pertahanan lapisan kulit paling luar.
.
▶️Vitamin B3 ni bersifat anti-inflammatory, bagus untuk menghilangkan kemerahan yang disebabkan oleh kulit kering, jerawat dan meredakan jerawat yang meradang.
.
▶️Ia juga bertindak mengawal aktiviti penghasilan minyak. Pori-pori akan menjadi lebih bersih bila tiada lebihan minyak yang tersumbat.
.
▶️Vit B3 ni tingkatkan penghasilan ceramide, kandungan yang mengunci kadar air pada kulit.
.
.
Sebab tu jangan terkejut calit calit di nadi je boleh rawat masalah wajah. Krim WD diperhalusi dengan kaedah bio teknologi nano. Tekstur krim yg dihasilkan sangat la halus pantas meresap ke dasar kulit.
.
Tambah pulak dengan bahan luarBIASA dari krim WD ni kan, sebab tu makin calit makin glowing kulit wajah 💃
.
Sekarang pun tengah ada harga promo.
🔥 1 WD RM100, tapi beli 2 WD keatas dapat harga RM80 sahaja setiap satu.
.
Siapa lagi nak rasai rawatan eksklusif dari krim wd ? Rawat dan pulih sampai glowing😊
.
↪klik link on bio sekarang !!
Bila dalaman penuh dgn sisa toksin yang bertakung maka jadilah kulit kusam. Bukan tu je muka nampak tua & tak bermaya
.
Kalai awak nak tahu, kulit kusam ni salah satu tanda penuaan. Lagi lambat kita rawat lagi serius jadinya. Tak perlu pikir panjang, terus ambil peluang cantikkan kulit
.
Bila dah ada krim WD ni boleh bye bye dekat kulit kusam. Wd dah jadi perisai dalaman kami. Dah boleh nafas lega
.
Sebab bila sapu, Zat dalam krim WD terus bergerak satu badan untuk detect problem. Yang ada toksin terus kena buang. Kulit gelap terus salurkan vitamin C bagi cerah semula
.
Tinggal nak order je lagi. Tips & Guide semua kami bagi. Siapa lagi nak harga promo? Cepat wasap 01156818472
Jerawat ni bila muncul seketoi je pon ada yang stress ye tak? Ni kan pulak penuh satu muka. Ngan parutnya lagi. Ngan sakitnya lagi, nak jumpa orang pon tak konfidenn aduhaiii😖

Memacam skincare dah guna pon jerawat masih muncul lagi. Korang nak tau kenape dia muncul silih berganti? Salah satunya badan kita penuh toksin. Toksin ni bahaya tau bila berkampung kat dalam badan kita, kekadang bukan punca jerawat je tapi boleh menyebabkan pelbagai penyakit lain juga.

Jadi apa yang #WD ni boleh bantu? Dalam WD ni ada ekstrak akar tree peony yang mana ianya membantu menyingkirkan toksin dalam badan.
Jerawat pon susah nak muncul sekaligus membuatkan kulit muka makin sihat. Sesekali muncul time nak datang bulan tu normal lah, melampau sangatt kalo jerawat tak mai langsungg 😁

Selain dari ekstrak akar tree peony, ada juga bahan lain dalam WD yang dapat mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat seperti Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis. Glycerin pula dapat mengurangkan kesan parut jerawat pada kulit.

Kalo korang ada masalah yang sama cer ikhtiar dengan WD pulak. Mana tau asbab WD ni membuatkan korang happy macam testimoni2 kami ni. Nak keluar rumah pon konfidennn je tanpa mekap tebal😉

Hanya konsisten calit di 3 point nadi aje dan boleh juga dot kan sikit WD atas jerawat. Cepat je kecut jerawat tu insyaaAllah. Tips lain, minum air kosong banyak supaya lebih mudah toksin2 keluar dalam badan kita.

Cepat tekan link wasap kat bahagian bio di atas ☝

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
GOOD MORNING !!
Suka tips ni DOUBLE TAP bebanyakk.
.
.
Tak sangka banyak khasiat air putih ni ni.Eh rugi siapa tak baca dan amalkan tau.No.2 tu paling tak sangka!
.
.
1⚀Boost Tenaga
50-65 peratus dari badan kita adalah kandungan air.Dengan meminum air kosong yg cukup dapat buat lebih fokus dan otak lebih segar.Mcm pokok la kalau disiram segar lah ia.

2⚀Bantu Kurangkan Berat Badan
Jgn tak tahu minum air kosong yang banyak bantu singkirkan lemak by-product, mengurangkan kadar pengambilan makanan berlebihan (bila perut penuh kurang nafsu makan) dan meningkatkan metabodilisme.Minum air kosong boleh katakan zero kalori kut! Bestnya

3⚀Buang Toksin
Buang segala toksin yang memudaratkan menerusi senaman apabila berpeluh dan membuang air kecil .

4⚀Menjaga kecantikan
Air yg cukup dlm badan dapat lembabkan kulit nampak lebih segar, gebu dan licin. Kalau tengok orang cina dan korea suka minum air kosong dengan banyak dapat melewatkan kadar penuaan dan kedut.Itulah rahsia awet muda sebenarnya .

5⚀Penghadaman Lebih Baik
Air merupakan elemen penting untuk perut menghadamkan makanan dan boleh menjauhkan kamu daripada sembelit .Tak percaya ? Cuba minum segelas air sebelum dan selapas makan .

6⚀Tingkatkan Sistem Imunisasi
Orang yang sentiasa amalkan minum air kosong biasanya susah jatuh sakit. Dengan air mencukupi kamu akan sukar untuk demam selesema dan penyakit lebih serius yang lain. Gaya pemakan kenalah jaga juga ya.

7⚀Kurangkan Risiko Sakit Kepala
Membantu melegakan dan mengelak daripada sakit kepala, sakit belakang dan juga migrain.Ketiga-tiga simptom itu biasanya disebabkan dehidrasi.

8⚀Elakkan Berlaku Kejang Otot
Jika badan kita kekurangan air dan melakukan aktiviti lasak seperti bersukan kekejangan pasti mudah berlaku.

9⚀Lebih Ceria
Bila badan sihat dan berfungsi dengan baik minda pun akan lebih tenang dan gembira.Badan yang sihat menghasilkan minda yang ceria!

10⚀Jimat Wang
Air kosong memang kos paling rendah.Kalau dirumah perlu masak je. Kalau ada penapis air lagi bagus. Hanya tadah dan minum.Menjimatkan!
.
.
Dah tahu kan ? Jom amalkan air kosong 3L setiap hari . Tag kawan korang yang tak suka minum air kosong💕
#tipsbyizzatizambri
Khas untuk follower kak ana.. Kak ana ada buat promosi untuk 2 hari Saje iaitu bermula 13/3 ~ 14/3.

Bagi Sesiapa yang masih duk intai nak beli wd tu lebih baik anda grap sekarang.

Komen NAK dibahagian komen sekarang.
Sementara Ada harga promosi dan offer special gift ini.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
❤️ MAAF TAK SENGAJA TER BLINK BLINK ❤️ Tepek macam-macam dah tapi tak comey comey. Make up seinci pun jelas tampak kusam tak bermaya. Hak dalam tak cantik lagi cemana nak pancar ke luar kan?

Uols boleh senyum lebar dah

Nak cantik dah makin mudah & short cut. Krim Cantik Nano Women Desiree ni mampu cetuskan kecantikan dari dalam terpancar terus ke luar sepantas 12x ganda hanya dengan calitan nipis jerrr

Woowww kan?

Calit bukan sebarang calit. Calit yang boleh andam uolsss terus jadi cantikkk

Yang ingin miliki kecantikan sebenar dari dalam blink blink terus ke luar wasappp kak ana ye. Ajommm kita berjemaah awet muda dengan Krim wdta ini, sempat lagi nak wajah blink-blink di pagi raya Aidilfitri nanti. 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
OPOCOTTT!! LELEMAK KAT DAGU TU KE MANA BERTERBANGANNYA? .
.
Calit punya calit tak sangka wajah makin reshape. Double chin hilang. .
.
Yang bestt kulit makin cerah cantik. Orang kata seri naik gittewww. Halahhh takder alasab dah awak awak nak cantik tau. Nak pakai pun senang. Calittt aje kat nadi. .
.
Dalam wd ni ada bahan mahal tau. Contoh #pueraria_mirifica. Bahan kecantikan yang amat amat popular di Thailand nun. Sebab tu diaorg.cantik cantik kan.
Amacam? Sanggup tak nak transform dengan WDTA? Serius sanggup ajommm wasap kak ana cecepat ye👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#DealerAdleesyaBeautyWD
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Sihat sungguh kulit tu! Dulu kulit kering kemerahan, sekarang semakin lembap. Bila kulit lembap, mudah sungguh kulit glowing nak terpantul.
.
.
Kata nak bebas kulit kusam, kata nak kulit lembap sihat, kata nak kulit cukup hydration kan? Nah! Krim teknologi nano sedia berkhidmat untuk kulit korang. .
.
.
Kulit glowing ni macam mana? Kulit glowing bila bebas kulit kusam, bebas pori terbuka, bebas jerawat, moist dan cukup hydration. Bukan berminyak tapi shining. Baru glowing boleh muncul secara semulajadi.
.
.
.
Kalau dekat korea tengah menjadi trend "glass skin", tapi di Malaysia guna WDTA dah cukup untuk glowing!
.
.
Sebab apa? Sebab kulit dapat rawatan ekslusif daripada WD. Lagi best sekarang diperkenalkan formula baru dengan nama Women Desiree Triple Advance. Kuasa kehebatan 3x ganda dari yang lama.
.
.
Pori-pori semakin mengecil bila sel-sel mula aktif jalankan kerja. Bila kulit kendur, pori terbuka dikawasan pipi memang susah kulit nak nampak glowing.
.
.
Kulit yang kendur semakin tegang, garis-garis halus semakin hilang bila Pueraria Mirifica yang ada dalam WD dah jalankan kerja dengan baik. Cubalah korang senyum depan cermin, rasa tak keanjalan dkt kawasan pipi tu atau bila sentuh tinggal garis-garis halus?
.
.
Ye korang! Nama pun krim kecantikan merawat kulit dari dalam. Jadi kelembapan kulit pun akan disediakan dari dalam. Sebab apa? Haaa sebab dalam WD ada Niacinamide iaitu Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. Bila dah lembap dah tegang, glowing tu muncul semula jadi je. Senyum sikit terpantul kilat dipipi tu taw! .
.
.
Nak kulit cantik dari dalam?
Whatsapp cepat 01127182779

1 WD RM100, harga promosi beli 2 WD keatas harga RM80 shj setiap satu😍
.
☎️01127182779

OR CLICK LINK ON BIO ☝️
#ubatjerawat #cspscs #jeragat #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #bazaarpaknil #wdpahang #wdperak #wdmelaka #wdbrunei #wdsingapore #wdlabuan #wdputrajaya #wdselangor #perlashine #mirafilzah #wdperlis #emmamaembong #pujaanhatikanda #wdjohor #shalicioushq #setkombowd #shalicious
#shaliciousfoundation
❤️ STRESS BILA MUKA BERPETA-PETA, PAKAI MAKE UP PUN TAK MAU SEKATA ❤️
.
Setuju atau tak, masalah jeragat ni paling liat ya amatt nak settle. Tepek foundation pun still nampak bercapuk akibat peta jeragat yang terlampau teruk

Dah berjenis-jenis produk dah cuba, masih jeragat masih tak selesai. Bertahun-tahun tau. Bukan sehari dua

Kena cari something yang luar dari biasa. Akhirnya settle ngan Women Desiree

Apa lainnya WD ni?
Memang sangat lain uols. Krim cantik nano yang mampu merawat masalah wajah dari atas permukaan kulit PLUS dalaman sekaligus. Memang padu. Rawat serampang 2 mata kan?

So sape kata make up je cukup dah untuk cantik?

Yang inginkan kecantikan maksimum, WD memang pilihan terbaik untuk kaki makeup maupun yang malas nak makeup. Sangat Terbaik uolss

Cuba la. Sementara ada promosi😍
Eh eh dah sebulan calit wd tapi sikit pon tak berkurang. Benda lain pula berkurang. Siyeslah!
.
Kan sebelum ni saya tunjuk jumlah calitan WD ni sikit je. Tak perlu sapu macam pelembap. Sikit tu je tapi kesan dia marvelous sangat
.
Ada yang guna 7 hari jerawat pasir dah surut. Ada yang calit 5 hari whitehead dah kurang. Ada yang 1 malam sapu jerawat dah kecut
.
Yang pernah guna krim ni je tahu betapa powernya kesan WD ni. Belom cuba tersangatlah rugi
.
Whatsapp 01156818472
Breakout sebab skincare? Tapi bukan bagi akak ni yg breakout dari hormon yang tak stabil sebab hamil
.
Makin meningkat usia manusia, hormon pon mula bercelaru sebab perubahan fizikal badan. Sama jugak kulit bila hormon berubah kulit pon kena tempias
.
Lain cerita utk pengguna WD yg dah ready bila hormon tak menentu, bahan dlm krim ni boleh stabilkan balik. Tak perlu risau tntg hormon sebab dah ada krim WD sebagai perisai dalaman
.
Badan kita hormon sentiasa berubah. Just bila ada WD dah tak perlu risau tntg kulit
.
Whatsapp 01156818472
Asbab calit WD secara.konsisten dan berpuluh puluh botol. .
.
Dah 4 tahun mencalit tau.
Syokk sebab wajah makin reshape.
No kusam kusam.
Seri naik. Auchh🙈. .
.
Calittt kat nadi ajerr uols. Tak susah pun. Nanti dia dengann pantas akan meresap masuk dalam pembuluh darah dan bekerja untuk mencantikkan uolss dari dalam. .
.
Haaa bila dalaman sihat, kan terpancar di luaran😊
.
.
Bukan nak cakap apa, wdta ni memang besttt!! 017 626 4568
Katanya konsisten WDTA kulit makin glowing, halus, lembut bila disentuh !

Kulit glowing ni bukan berminyak tau. Tapi kulit yang sihat cukup hydration dan lembap luar dan dalaman.

Nak kulit tidak kering/berminyak, cari produk yang mengandungi Niacinamide. Yang sangat berkesan untuk mengunci kadar kelembapan pada kulit se-maximum-nya !
.
✅Muka kekal lembap
✅Penghasilan minyak pada muka terkawal
✅Pori jadi bersih tanpa kehadiran minyak yg berlebihan
✅Pori bersifat elastik, boleh kembali mengecil
✅Lama kelamaan ia menjadi halus dan licin

Fuuuhh ! Sebab tu konsisten WD tak mustahil dapat kulit macam ni !! Apa lagi, cepat calit wd sekarang !

1 WDTA RM100
2 WDTA RM160, JIMAT RM40
3 WDTA RM240, JIMAT RM60
Raya lagi 2 bulan lebih, ada orang sebok carik kueh raya, baju raya, nak tempat kain lah segalanya. Tapi adik kita ni sebok dia mencantikkan dan menghaluskan kulit wajah dia.
.
.
Kita zoom lagi kulit dia tengok betapa halusnya WD kerjakan. Kulit tiada masalah jerawat atau sebarang cela pun masih lagi dok calit WD tau.
.
.
Saya calit wd pada 3 nadi je kak, lepas tu sy minum air 3L sehari dan guna pencuci muka macam biasa.
.
.
Tak sangka pulak kulit saya jadi sehalus macam ni. Katanya guna WDTA kulit makin glowing, halus dan lembut bila dipegang. Kulit glowing ni bukan berminyak tau, glowing bila kulit cukup lembap dan hydration luar dan dalam. Barulah glowing terpantul secara semulajadi.
.
.
Salah satu bahan terbaik WDTA adalah Niacinamide.
.
.
Apa niacinamide buat?
Niacinamide membantu menguatkan pertahanan lapisan kulit paling luar. Menghasilakn vitamin B yang bersifat anti-inflammatory yang bagus untuk meredakan keradangan jerawat dan kulit kemerahan akibat jerawat.
.
.
Kulit uoll kering/berminyak nampak kusam?
Jangan risau, niacinamide membantu seimbangkan penghasilan minyak dimuka. Kulit kita ni memang perlukan minyak tapi bukan terlalu banyak.
.
.
Kulit bersih tanpa penghasilan minyak yang banyak pori tak akan tersumbat. Tiada lagi bendasinga yang menyebabkan pori menjadi besar dan tersumbat. Pori bersifat elastik, pori boleh kembali mengecil bila ia bersih.
.
.
Bila makin bersih, pori makin mengecil, kulit makin halus, licin, cukup hydration dan kulit jadi sentiasa lembap. Fuhh ! Terhasillah kulit macam nih !
.
.
So penting ke tak konsisten dengan WD? Uolls nak jugak? Nah grab harga komba sekarang !!
.
2WDTA RM160, JIMAT RM40
3WDTA RM240, JIMAT RM60
5WDTA RM400, JIMAT RM100

To order click link on bio ☝️
Semalam kecoh viral pasal pasangan bersuami muda ni !Jodoh bukan di umur, tapi hati yang ikhlas !
.
.
Gara gara krim WDTA, viral dah pasangan kak jun dan MokNat ni. Cantik bukan kepalang !
.
Akak akak umur 30, 40, 50, 60 yang sukakan kecantikkan memang sesuai sangat dapatkan krim wd ni. Tak perlu susah susah banyak maintainace tiap bulan, satu krim sahaja.
.
Sihat dalaman cantik luaran. WD bukan hanya sekadar krim luaran. Usia dah nak masuk 50an tp kulit masih anjal, tengang, bebas jeragat, kulit kusam dan yang penting awetmuda !
.
Awak dah bersedia nk bercinta dengan WD? Kalau dah bersedia komen "SAYA NAK" sekarangg !!
.
1 WD RM100,
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

To order click link on bio ☝️
Jodoh bukan di umur, tapi hati yang ikhlas !
.
.
Gara gara krim WDTA, viral dah pasangan kak jun dan MokNat ni. Cantik bukan kepalang !
.
Akak akak umur 30, 40, 50, 60 yang sukakan kecantikkan memang sesuai sangat dapatkan krim wd ni. Tak perlu susah susah banyak maintainace tiap bulan, satu krim sahaja.
.
Sihat dalaman cantik luaran. WD bukan hanya sekadar krim luaran.

Awak dah bersedia nk bercinta dengan WD? Dapatkan harga promosi

1 WD RM100,
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

To order click link on bio ☝️
WD rawat kulit sampai jadi sihat gebu anjal dan glowing !
.
✔Jerawat hilang
✔Kulit tak kusam/xberminyak
✔Kulit makin sihat
✔Kulit makin anjal
✔Cerah gebu, kulit jadi halus
.
.
Wow, dengan 1 produk dapat semua ni? Bestnya. Fokus nak hilangkan jerawat je, tapi makin dipakai WD ni makin lawa pulak kulit uolls
.
.
No wonder la ramai setia sampai berbotol botol. Sekali repear order 4, 5 botol WD terus. Tak perlu banyak maintainance setiap bulan, calit WD je.
.
.
Tapi tu pun masih ada yang tanya, "Berkesan ke?". Tak tahu lah, awak cuba sendiri lah. Nak harga promosi cepat wasap Ain😍
.
.
Sebab sekarang ada harga kombo jimat. Beli 2 WD jimat sehingga RM40 tau ! Wasap sekarang 0182180420
Cantiknye kulit awak! Lepas 3 botol bercinta dgn krim WD ni lah hasilnya. Dari kulit breakout dah bertukar jadi kulit flawless
.
Siapa yang pernah alami muka breakout je tahu betapa seksanya bila jumpa orang. Rasa nak sorok muka bawah kain
.
Ada orang breakout sebab skincare merbahaya. Ada sebab hormon tak stabil dan banyak lagi
.
Bila WD ni dicalit, zat-zat dalam krim ni akan terus meluncur masuk ke pembuluh darah. Terus bergerak ke seluruh badan untuk selengara kulit yg bermasalah
.
Lepas krim ni buat kerja, kulit pon akan slow slow pulih dari breakout. Bekas parut pon hilang. Kan dah jimat. Tak perlu guna banyak produk
.
Whatsapp 01156818472 @ tekan link wasap untuk order 😘
WD rawat kulit sampai jadi sihat gebu anjal dan glowing !
.
✔Jerawat hilang
✔Kulit tak kusam/xberminyak
✔Kulit makin sihat
✔Kulit makin anjal
✔Cerah gebu, kulit jadi halus
.
.
Wow, dengan 1 produk dapat semua ni? Bestnya. Fokus nak hilangkan jerawat je, tapi makin dipakai WD ni makin lawa pulak kulit uolls
.
.
No wonder la ramai setia sampai berbotol botol. Sekali repear order 4, 5 botol WD terus. Tak perlu banyak maintainance setiap bulan, calit WD je.
.
.
Tapi tu pun masih ada yang tanya, "Berkesan ke?". Tak tahu lah, awak cuba sendiri lah. Nak harga promosi cepat wasap Zati😍
.
.
Sebab sekarang ada harga kombo jimat. Beli 2 WD jimat sehingga RM40 tau ! Wasap sekarang 0123512791
Ehhh , nanti dulu. Laju laju scroll tu nk kemana? Tengok jap testimoni terbaru pengguna WDTA ni.
.
.
Tepek macam-macam dah tapi tak comey comey. Make up seinci pun jelas tampak kusam tak bermaya. Hak dalam tak cantik lagi cemana nak pancar ke luar kan?
.
Tapi, sejak keluaran wd 5 tahun lepas, uolls boleh senyum lebar dah. Sampai ada yang ckp nyesalnya tak cuba wd dari dulu !
.
.
Nak cantik dah makin mudah dah sekarang ni. Krim Cantik Nano Women Desiree ni mampu cetuskan kecantikan dari dalam terpancar terus ke luar sepantas 12x ganda hanya dengan calitan nipis jerrr.
.
.
Woowww kan?
.
Calit bukan sebarang calit. Calit yang boleh andam uolsss terus jadi cantik. Dari jauh orang tengok dah tergoda dek oenangan kulit mulus glowing wink winkkk uoll tu !
.
.
Dah bersedia nak jatuh cinta dengan wd? Whatsapp 0123512791 cepat !
Nak tanya, mana pegi lelemakk kat muka tuuuuu. Udahhh kena seduttt ke?
.
😅
.
Macam tak percaya,tapi inilah KEAJAIBAN WDTA. Kembali muda dan kalis usia.
.
Takk perlu susah susahh buat rawatan mahal dan menyakitkannn. Kita ada cara mudahhh, Calit Calit kat 3 Point nadi tetiba makin muka makin kecik. hilang terus pipi pau, siapp free gift V-Shape dia bagi😍
.
Terkejuttt? .
Cikyus pun terkejuttt rasa nak pengsan bila tengok testimoni macam ni !
.
Kemainnn jauhh beza. sesuaii sangat tagline WD #TRANSFORMASI_KEJELITAAN_WANITA
.
.
017 626 4568

#wd
#seremban
#wdta
Jerawat & Parut ni bila berambus dari kulit kami! Sekali naik bukan seketul tapi sekampung terus dekat muka. Dah feedup dgn miss J ni
.
Yang alami je tahu betapa seksanya kena tegur muka berjerawat. Hilang je jerawat, parut pula menghantui. Dah habis beribu buat rawatan tapi tak hilang jugak!
.
Sampai jumpa krim WD ni. Tak macam produk lain rawat dari luar. Bila sapu krim ni terus meresap ke pembuluh darah untuk buang toksin & darah kotor penyebab jerawat. Toksin yg berkeladak bertahun tu perlu dibuang baru hilang "penghadang" yg halang zat sampai ke kulit
.
Lepas 2 minggu guna baru perasan jerawat makin surut. Tak de jerawat baru tumbuh. Parut pon sekali lesap
.
Selama ni kita ingat luaran je penting. Tapi dalaman pon main peranan penting. Bila dalaman dah okay baru kulit luar makin sihat
.
Yang belom cuba, bagi lah peluang krim WD buat kerja. Confirm tak berhenti calit lepas kenal krim ni. Whatsapp 01156818472

#wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
Kalau suka tips dari zati DOUBLE TAP okay❤
.
.
Bukan kulit berminyak je jadi masalah kulit muka kering pun datangkan kerisauan . Nak singkirkan kulit kering kadang bukan mudah tersalah pilih krim pelembap jadi berminyak pula muka.
.
.
Jaga jaga uolls kulit kering dan berminyak membuatkan kelihatan kusam dan tak bermaya, kulit menggelupas jadi keping keping mula timbul kedutan dan kelihatan lebih tua dari usia sebenar.
.
.
Kehilangan banyak air dari badan adalah salah satu sebab kulit menjadi kering. 70 peratus dari tubuh kita adalah kandungan air yg membantu sel sel badan terus hidup sihat.
.
.
Sebeb tu Zati selalu pesan rajin rajin minum air utk kekalkan kelembapan dalam badan . Macam pokok lah kalau tak disiram lama2 kering mati la pokok tu kan mcm tu juga la sel dalam badan kita
.
.
Cara elakkan kulit menjadi terlalu kering

1◾Amalkan mandi dengan air suam , elakkan mandi air terlalu panas akan membuatkan minyak semula jadi yang terhasil pada kulit anda akan hilang atau terlalu sejuk pun tidak baik untuk kulit.

2◾Elakkan lap wajah dengan tuala selepas mencuci muka, biarkan wajah kering dengan sendiri , kerana ia akan menyerap lembapan dan khasiat pada kulit.

3◾Gunakan pencuci muka dan pelembap yang sesuai untuk kulit anda , yg mengandungi pH balanced. Elakkan penggunaan pelembab yang akan membuatkan kulit anda berminyak

4◾Pastikan anda minum air suam secukupnya , 8 gelas sehari . Pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran juga membantu untuk memastikan kulit sentiasa kelihatan segar dan bermaya.
.
.
Uolls kat sini ada masalah kulit kering ke ? Dah selalu amalkan cara di atas tp masih alami kulit kering , takpe tak jadi masalah .
.
.
Wajah yang kering pilihlah pencuci muka yang mengandungi Niacinamide, Gylcein atau Vitamin C yang tinggi.

Atau apply WD 2x sehari sebab kandunganan Cetearyl Glucoside dan Niacinamide dalam wd dapat kekalkan kelembapan pada kulit dari terus hilang begitu sahaja . Shea Butter dan argan oil dalam PEEA DOLCE LOTION juga sgt membantu melembapkan kulit kering, satu badan uolls covee luar dan dalam.

Good luck dear. Pilihlah produk yg terbaik utk anda.

KALAU SUKA TIPS ZATI SHARE NI LIKE DAN TAG KAWAN UOLLS
Siapa punya tuuu?
Cer angkat tangan yang dah order wd uolls🙋‍♀️
.
.
Hari hari wd datang menghantui uolls bagi yang belum calit tu. Nak cantik jangan malas tau. WD ni dah paling mudah dah cara nak bagi kulit cantik tau !
.
.
Cara penggunaan wd ni pun mudah yakmat. Calit di tangan sikit, di nadi leher sikit, calit di ari ari sikit. Eh, tetibe kulit makin cantik makin glowing?
.
.
WD ni bukan skincare tau, set supplement pun bukan, bukan foundation, bukan jamu, krim pemutih kulit pun bukan. Habis tu wd ni apa?
.
.
WD ni krim kecantikkan yang boleh menyelesaikan semua masalah kulit uolls dari head-to-toe hanya calit dinadi. Wow bestnya ! Kecantikkan berteknologi nano yang mengandungi semua bahan superHEBAT untuk melengkapi keinginan uolls !
.
.
Siapa sini dah tak sabar nak bercinta dengan wd? Inilah masanya, grab kombo 3 WDTA RM240, Jimat RM60 tauu !! 0123512791
.
.
**Cepat like gambar duit RM50 tu, belum ada pemenangnya !
Pakai macam macam produk dah , tapi masih tumbuh jerawat berulang kat tempat sama, tengok cermin pun stress, tade mood 😐
.
Haa itu tandanya dalaman kita harus di cuci, detox tu penting. Banyak toksin berkeladak dalam badan kita tak nampak, tapi kesannya nampak kat luaran dan rasainya.
.
Tak kisah korang suka detox cara apa pun. Macam mokda dengan testimoni aweks manis ni, kitorang detox guna WD jer.
.
Inilah tugas WD. Merawat masalah kulit melalui dalaman. Sebab tu sapuan WD ni pada nadi.
.
Dari nadi segala zat WD akan terus ke pembuluh darah. Toksin yang terperangkap dalam badan akan dikeluarkan dan segala masalah akan dirawat satu persatu.
.
📌 3 bahan terhebat WD yang membantu mencegah dan merawat jerawat dari dalam :
.
✔️ Pueraria Mirifica - Bantu untuk rawat jerawat dari dalam.
✔️ Tree peony - Bantu buang toksin yang berkeladak dan merupakan salah satu penyebab jerawat.
✔️ Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
Rawat dari dalaman dulu hokey .
Dalaman clear otomatik sihat dan cantik. Makin oakai wd makin cantik kulit nanti.
.
RAWAT SEKARANG !!
.
1 WD RM100,
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

0123512791
Stresssnya kulit kusam! Bila tengok cermin muka nampak lesu dan tak bermaya. Paling teruk orang tegur 'makcik' walaupon baru 30an
.
Ramai yang tak tahu kulit kusam ni tanda awal penuaan. Umur 30an sepatutnya kulit nampak muda tapi terlindung akibat kulit bertukar kusam
.
Kulit kusam ni banyak puncanya. Ada dari lebihan sel kulit mati yang tak dibuang. Toksin terkumpul dalam badan dan banyak lagi. Benda ni natural tak boleh elak cuma kena hati-hati
.
Tapi sejak calit wd ni kulit mati automatic tertanggal. Muka pon makin cerah. Tu sebab glutathione & arbutin bergabung utk buang "benda tak penting" dalam badan. Lepas tu baru kulit makin sihat. Seri pon munculah!
.
Kulit kusam ni bahaya kalau tak dibuang. Boleh rosakkan kulit. Cara paling mudah guna krim WD lah. Whatsapp 01156818472
Sebelum tidur, pastikan 3 nadi utama dah dicalit krim WD. Nak cantik kena rajin! 30 saat je sambil kunyah keropok depan Tv dah siap
.
Best ke guna krim ni? Awak yang malas guna skincare, tak suka telan supplement or ubat wajib ada krim wd
.
Bila sapu krim ni, badan korang rasa fresh sebab toksin kotor dlm badan dah hilang melalui perkumuhan. Muka pon makin tegang sebab sel yg tidur tadi dah bangun semula utk bekerja. Patut nampak awet muda!
.
Ni bukan krim ajaib, guna 3 hari dah poleles. Ambil masa dear bagi krim ni serasi dengan badan. At least 2 minggu
.
Nak cantik cara mudah? Gunalah krim women desiree. Hiksss
Ramai nak kulit cantik, bebas jerawat dan bebas kusam, tapi tak ramai yang sanggup sabar dan konsisten macam akak ni.
.
Umur dah masum 40an tapi, jerawat makin aktif naik sejak kebelakngan ni. Mungkin akibat hormon tungang langgang dalam badan.
.
Sejak konsisten wd ni kan, memang beza terus kulit akak ni.
.
✔Peuraria mirifica menstabilkan hormon dalam badan. Dapat merawat jerawat dari akar umbi, dan jaga rahim kita.
.
✔Ekstrak tree peony menyingkirkan toksin dalaman dan lancarkan darah dalam badan. Toksin tu lah kdg punca jerawat naik tiba tiba.
.
✔Niacinamide melembapkan kulit agar tidak berminyak dan kering. Kulit berminyak tu punca jerawat.
.
.
Dulu ramai yang tak percaya krim wd ni, tapi bila makin ramai yang dapat rawat masalah kulit mereka, awet muda, kulit glowing.. ehhhh makin ramai pulak jatuh hati.
.
Tu la penting nya rawat dalaman dulu, aktifkan balik jaringan sel kulit dari dalam badan tu. .
Produk lain hakak tak amek tahu tapi wd cenggini yang pastinya 100 % selamat dan berkesan ! Sebab zati dah rasainya sendiri hoii.
.
Harga WD RM100 seunit. Beli 2 WDTA RM160 shj, jimat RM40. Percuma postage, percuma gift, percuma tips dan guide sampai berkesan 💃

Wasap 0123512791
Alahai... makin cantiknya awak cik tina
Makin berusia kulit makin lawa, kulit makin halus, gebu , ada v-shaped pulak tu. Paling ketara makin kurus ! Amboih
.
.
Seronok kan cik tina konsisten WDTA , tak sesia melabur sikit utk kepuasan diri sendiri. Bukan untuk orang lain yg penting rasa dalaman makin sihat luaran cantik berseri.
.
.
Nak jadi syantekkk macam cik tina ni?

017 626 4568
.

#wd
#seremban
#bazaarpaknil
#instafamous
#igshopmalaysia
Kemahenn berbungee mungee ati cust kena puji dengan kawan baik sendiri.
.
.
Sebelum ni kak rina ade masalah kulit kering dan kusam.Nampak lebih berusiaa dari umur sebenar.
.
.
Asbab konsisten WD ni kulit jadi cerah,bersihhh berseri serii macam buat rawatan mahal.Badan rasa ringan rasa rajinn buat kerja.Akak sukerrr

017 626 4568

#seremban
#wd