#wdmurah

"Saje nak share ni, jeragat akak pudarlah. Pastu kulit akak makin glowing dan lembut je. Suka la pakai WD ni. Sebelum ni memang banyak akak berhabis duit nak hilangkan jeragat pada wajah ni. Bermacam krim akak beli semuanya takde kesan."
.
.
Sampai satu hari terbaca tentang wd ni, sebab merawat dari dalaman. Rupanya memang betul, nak kulit sihat kenalah bermula dari dalaman.
.
.
Selagi mana dalaman tak sihat, kita pakailah apa jenis skin care pun, mahal macam mana pun, kalau zat nutrisi paling penting tak cukup kat dalaman, sia-sia je.
.
.
Sebenarnya, jeragat degil boleh dirawat dari dalam dengan membekalkan nutrisi antioksida yang tinggi pada badan. WD adalah salah satu krim kecantikkan terbaik yang boleh merawat jeragat dari dalaman.
.
.
Macam mana WDTA rawat?
.
WD adalah krim kecantikkan yang bahannya diperhalusi dengan bio nano. Krim nano ni sangat halus, 50x ganda halus dari sehelai rambut !
.
.
Bertindak melalui pembuluh darah yg ada pada nadi, menyerap dan dibawa terus keseluruh pelusuh badan.
.
.
4 Bahan WD yang tinggi kandungan antioksidan:-
.
✔Gluthaione - digelar raja anti-penuaan. Membantu melambatkan proses pembentukan jeragat dan mencerahkan kulit seluruh badan
.
.
✔Pueraria Mirifica - sejenis tumbuhan yang diperkaya dengan anti-oksidan utk menganjalkan dan menegangkan kulit. Terkenal merawat masalah wajah.
.
.
✔Scutellaria Baicalensis - agen anti-radikal yang menyerap sinaran uv serta lindungi kulit dari radikal bebas yang jadi punca jeragat.
.
.
✔Saxifraga Sarmentosa - baham yg berkesan memudarkan jeragat, menjadikan kulit cerah semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka.
.
.
Boleh bayangkan tak 4 bahan ni bila bergabung dalam 1 botol WD. Kalau konsisten dengan wd tak mustahil dpt kulit macam pengguna wd yang lain !
.
.
Impikan kulit bebas jeragat, moist, anjal, glowing dan awetmuda? Jom la start calit wd sekarang !!
.
.
1 WD RM100, Beli 2 wd keatas dapat harga promosi RM80 setiap satu !

0123512791
4 PUNCA JERAGAT DI KALANGAN WANITA ASIA
.
Siapa ada masalah jeragat atau ada tompak hitam yg baru berjinak2 nk naik, kalau nk tahu ini antara puncanya 👇
.
.
1⃣ SINARAN UV

Kulit yg terdedah kepada sinaran matahari tanpa sebarang pelindung (sunblock) akan merosakkan struktur dan membakar kulit.
Bila kulit terus terkena sinaran UV(A&B) menyebabkan penuaan pada kulit, sel kulit mati, dan merosokkan DNA kulit. Lama kelamaan jeragat akan muncul.
.
2⃣ KURANGNYA PENGHASILAN KOLAGEN

Kolagen, sejenis protein yg bertindak mcm gam, memegang seluruh badan kita. Ia terdapat dlm kulit, tulang, tendon dan otot.  Kolagen juga bekerja utk menggantikan sel kulit mati menyebabkan jeragat.

Penghasilan jaringan kolagen merosot apabila usia meningkat dan terdedah kpd sinaran UV terlalu lama dan juga faktor persekitaran lain.
.
3⃣ PERUBAHAN HORMON

Hormon adalah bahan yg dihasilkan oleh sel badan. Bila Usia meningkat, jumlah hormon estrogen yang dihasilkan semakin kurang.

Cth:- Bila wanita menopause, tahap hormon estrogen akan menurun, ia membuatkan kurangnya penghasilan kolagen utk menggantikan tisu, sel baru utk kulit dan meninggalkan tompok hitam dan kulit kusam yg jd punca jeragat.
.
4⃣ PARUT JERAWAT

Berlaku bila keradangan pada kulit mengalami jerawat. Jerawat kering/bertompok akan meninggalkan kesan hitam. Kulit menjadi tidak sihat kerana banyak sel kulit mati dan tidak aktif. Lama kelamaan ia membentuk daerah jajahan jeragat yg lebar dan besar.
.
.
Zati tau nak hilangkan jeragat bukan senang.
Badan kita perlukan bekalan nutrisi anti-oksida di dalam badan sucukupnya.
.
Tak susah pun bila ada wd. Calit jer kat nadi 2x sehari. Sebab dalam wd banyak mengandungi bahan antioksida. Antaranya Gluthatione (master segala antioksida), Aminopropyl Ascorbyl dan Saxifraga Sarmentosa.

Apa fungsi antioksidan ni?
✔Melambatkan proses penuaan
✔Hilangkan jeragat dan kesan penuaan
✔Halang kerosakan sel pada kulit wajah
✔Melambatkan kehilangan kolagen pada kulit
✔Menegang dan mencerah kulit.
.
.
Ada tersenarai salah satu penyebab jeragat?☝️
.
Calit wd sekarang !! Masih ragu-ragu lagi? Eh rugilah, sebab dah ramai wanita bebas jeragat dengan WDTA !

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
0123512791
"Zati, puas hati sangat kak wati sekarang ni."
.
Persaan happy tak dapat dibendung lagi, terus share dengan zati. Siapa tak happy kan, setelah sekian lama memendam perasaan susah hati dan segan berhadapan dengan orang sebab JERAGAT.
.
.
Ingat lagi memula, kaka wati banyak kali tanya, soal siasat ttg wd ni, betul ke calit kat nadi hilang jeragat ! Tapi sangkaan kak wati tu terbukti bila konsisten dengan wd, iya dengan calit kat nadi je dan tiap malam lepas solat akak sapu nipis je pada jeragat ni.
.
.
Sekarang dah setel. Makin yakin dah kak wati rasa. Bukan jeragat je hilang rupanya wajah akak rasa makin moist dan pink2 la zati, normal ke macam tu?
.
.
Normal kak, sebab peuraria mirifica dalam WD ni dah bersihkan habis habisan kotoran dalaman kulit akak dan cantikkan kulit luaran. Akak mmg nak kulit glowing kan? Now akak dah dapat sekarang !!
.
.
"Sekarang ni baru akak tahu, nak bersih kulit luaran dalaman tu kena jaga juga. Kalau sekadar pakai skincare untuk luaran mmg tak cukup la. Mujur akak jumpa WDTA ni. Terima kasih zati guide dan yakinkan akak."
.
.
Tak sabar nak raya, nak jumpa sedara mara nak tunjuk wajah baru. Aishhhhh🧚‍♀️
.
.
✔Soalan : WD boleh sapu pada wajah?
➡️Jawapan : Untuk permulaan penggunaan sapu pada nadi dahulu. Selepas 3 4 minggu penggunaan boleh buat sapuan pada JERAGAT. Tapi utk kulit yg tak sensitif je tau. Sebenarnya penggunaan pada nadi sudah memadai. Banyakkan minum air, konsisten WD dan pastikan pakai sunblock (menghalang sinaran uv). Jelas ? Dapat sesuatu, jom dapatkan wdta pula

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60
**Penggunaan 3 wd untuk hasil yang memuaskan

0123512791
Nama pun teknologi terkini, penggunaan pun mesti lah mudah, setanding dengan zaman moden ni . Apply 2 kali sehari. Selepas mandi pagi & petang, atau sebelum tidur, calit-calit di 3 nadi utama je tau.

WD ni buat kerja secara senyap mencantikkan kulit uolls. Tahu tahu je dapat hasil. Tak sangka asyik kena puji je dengan kengkawan.

Sedar tak sedar dah 4 tahun calit wd, Sampai 51 botol kak zie guna, glowing sungguh muka tu kan. Glass skin is a trend now eh?🙈
.
Dah ada WDTA yang dapat jaga dalaman dan luaran kenapa perlu tukar. Lagi konsisten lagi cantikkkkk. Best kan?

Siapa nak kulit macam ni komen "NAK" bebanyakkk sekarang 👇
Komen NAK kalau uolls nak sangat apply WD!!
.
.
Siapa tak kenal lagi WOMEN DESIREE sila baca ni pelan pelan ya💕
.
Sesuai dengan nama WOMEN DESIREE yang bermaksud KEINGINAN WANITA.

Mana nak cari satu produk yang ternyata mampu menunaikan segala IMPIAN WANITA. Patut lah ramai gelar WD ni "krim jamu moden". Membantu wanita untuk:-
.
✔. Menegangkan kulit yang kendur seawal 7minit.
✔. Mengencangkan dan menghaluskan kulit.
✔. Merawat kulit yang kusam agar kembali berseri dan meratakan tona warna kulit.
✔. Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak.
✔. Mengatasi masalah kulit kasar, kering.
✔. Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan.
✔. Melambatkan proses penuaan secara berkesan.(Awet Muda). Dan banyak lagi manfaat lain.
.
.
Semakin ramai terkena penangan susuk moden alaf baru ni. Ini membuktikan WD amat di yakini oleh pengguna dengan keberkesannya. Lebih 10,000 testimoni dari pengguna penguna WD sendiri.

Almaklumlah dalam WD ada kandungan bahan yang HEBAT.
.
✔Peuraria Mirifica (menganjalkan)
✔Saxifraga Sarmentosa (anti oksidan),
✔Akar Scutellaria Baicalensis (menyerap sinaran uv)
✔Glutathione (Raja Anti-penuaan & mencerahkan)
✔Akar Tree Peony (menyingkirkan toksin).
.
.
Sebab tulah pentingnya wanita ambil produk yang boleh bantu rawat dari dalam . Macam krim WD, bukan hanya tepek skincare kat luaran sahaja. Dari segi dalaman pun kena bertindak jugak baru seimbang.
.
.
Produk tempatan dijamin halal dan mendapat kelulusan KKM ✔(NOT170602126K).
.
Nak tahu sejauh mana WD berkesan ? Macam setiap testimoni yg Zati share kan ni . Jangan cakap masalah tiada jalan penyelesaiannya.
.
.
Alhamdulillah dah ramai bebas dari dibelenggu masalah kulit . Ramai dah terkena percikan magik bahan2 dari WD. Awak bila pulak?

Sanggup berhabis duit buat rawatan mahal dan try and error produk skincare lagi ke? Awak tak sayang kulit ke dear? Kalau sayang jom rawat dari sekarang💃
.
.
WD PROMOSI RM160/2unit
FREE POSTAGE  FREE GIFT & FREE GUIDE SAMPAI JADI

Siapa nak special FREE GIFT🎁 wassapp 0123512791 Zati .
↪CLICK LINK ON BIO ☝️
Di awal usia 30an ni, memacam kena ambil tahu pasal kulit. Kalau dah nama wanita, nampak jerawat seketuls pun dah meggelabah. Ni kan pulak tetiba naik jeragat halus tompok kecil. Mau tak panic !
.
.
Haaa nie Zati nak share testimoni si kenidd WD ni dapat lagi feedback jeragat dari pengguna. Mula kenal wd memang macam pelik, betul ke calit nadi boleh hilang jeragat?
.
.
Tapi bila dah calit wd memang berkesan lah ! Itu sebabnya WD diperhalusi dengan bahan yang memang bagus utk merawat JERAGAT ! 3 bahan MASTER anti-oksiden dalam WD:-
.
✔Gluthatione
✔Pueraria Mirifica
✔ Saxifraga Sarmentosa
.
3 bahan ni sangat terkenal sebagai agen anti-penuaan dan anti-oksiden. Yang melambatkan proses penuaan disamping menganjalkan, mencerahkan kulit, menghilangkan jeragat, cela/parut dan menghaluskan pori sampai kulit uolls jd licin halus dan glowing !
.
.
Kalau uolls pengguna wd 30an ke atas, memang wd akan jaga kulit uolls sesiap buat benteng dari dalaman. Segala masalah kulit dtg akan ditepis dan ditapis. Sebab tu ada akak umur 50an pakai wd kulit tegang dan anjal, takde gelebeh dan kedutan.
.
.
Hari hari ada pengguna serah diri hapdett dapat kesan positif tau. Best kan? Calit nadi je, tak perlu sapu muka. Ehh uols taknak cuba ke?
.
.
Krim chumel yang rawat masalah muka dari dalam. Hanya sapuan nipis di 3 nadi wajib, mampu buatkan wajah bertambah seri dan sampai maintain awet muda. .
.
Tapi kenapa ada orang sapu kat muka? Kalau kulit uolls tak sensitif, tiap mlm boleh calit nipis2 pada jeragat, tp penggunaan pada 3 nadi jangan tinggal.
.
.
Kalau dapatkan WD dengan Zati siap guide dan tips lain utk bantu kulit uolls kekal sihat dan cantik macam anak dara ! Dapat kan guide dari pengedar yang uols beli, penting sangat!
.
.
Jangan cakap zati suruh calit wd dekat muka tau ai rotann nanti😆
.
.
Cepatlah hapuskan jeragat sekarang !!
.
1 WD RM100, sekarang ada promosi jimat beli 2 wd keatas dapat harga RM80 setiap satu
APA ITU JERAGAT?! Jeragat adalah masalah kulit yang berlaku akibat proses penuaan. Biasanya kelihatan pada wajah tompok-tompok kecil yang memenuhi bahagian muka anda seperti dahi, pipi, hidung, dan kawasan sekitar mulut.
.
.
Jeragat menyebabkan tona kulit kelihatan tidak sekata.Jaga jaga, saiz jeragat yang kecil lama-kelamaan membesar. kemudiannya bercantum dengan jeragat yang lain membuat satu daerah lain dan akhirnya memenuhi setiap ruang di wajah korang.
.
.
Jeragat tidak berbahaya, tp bila dah terlalu banyak memberi kesan terhadap penampilan dan keyakinan diri seseorang individu. Malu nak jumpa rakan seusia, wajah mereka masih muda jelita, kulit glowing pulak tu. Insecure sangat kan?!
.
.
Pakar kulit sangat menekankan rutin penjagaan kulit yang dilakukan secara konsisten. Pengambilan nutrisi dan pelbagai jenis antioksida untuk mengekalkan kulit yang sihat dan tanpa cela.
.
.
Selain pengambilan makanan yang sihat spt buahan/sayuran penjagaan dalaman juga penting ! Sebab tu adanya WDTA bertindak sebagai perisai dari dalaman, dan cantikkan kulit luaran.
.
.
Macam mana WDTA bertindak?
.
⚀Dengan adanya Gluthatione (raja segala antioksiden) dapat support penghasilan kolagen secara semulajadi untuk menggantikan sel baru pada kulit dan melambatkan aktiviti penuaan, terutama jeragat !
.
⚀Niacinamide menjadi benteng pertahanan kulit paling luar, utk kulit kekal lembap sepanjang hari. Kulit yang lembap dpt menghasilkan kulit glowing. Pori juga mengecil malah kulit terasa lebih mulus dan sihat.
.
⚀Glycerin pula menanggalkan kulit mati, memudarkan parut dan bintik hitam. Saiz jeragat akan mengecil dan kebanyakkan bintik-bintik hitam jeragat pudar.
.
.
Dah ada perisai dari dalaman dengan WDTA, kat luaran pula pakai produk yang uolls selalu pakai untuk kecantikkan luaran, bila bergabung lagi la meletops hasilnya. Malam pula before tidur, boleh sapu nipis nipis WDTA pada jeragat.
.
.
Korang akan rasaii perubahan positif pada kulit  seawal 2 minggu dan mampu menghilangkan jeragat. Sampaikan tak perlu lg rawat di SPA akibat konsisten WDTA !
.
.
Mudahnya dengan WDTA, tak perlu keluar duit untuk rawatan laser dan suntikkan yang menyakitkan tu💃
DOUBLE TAP bebanyak ❤ kalau uolls NAKKK sangat cuba WDTA ni 👇👇👇
.
.
"Zati, akak nak tahu la krim unik WD ni. Boleh share lebih lanjut tak?" Ohhh.. Rupanya ramai berkenan dengan krim WD ni, tapi masih ada yang masih blurr mengenai WD ni sebenarnya apa. Dan apa kelebihan dia.

Meh sini zati share sikit apa itu krim SUSUK MODEN ni ya. Meh baca sat ⤵

1) WD ni apa?
.
➡️Women Desiree. Krim kecantikan khas untuk merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utamanya ialah MENCERAH,MENGANJAL, MENEGANG dan ANTI PENUAAN.
.
.
2) Nak pakai macam mana ?
.
➡️Sapuan WAJIB di 3 nadi utama : Pergelangan tangan, leher, dan bahagian ari-ari (3 jari bawah pusat).
.
.
3) Kenapa sapu di #Nadi?
.
➡️Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah. WD akan menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita. Ia akan merawat satu demi satu. Sebab tulah semakin lama konsisten semakin cantik.
.
.
4) Sebotol tahan berapa lama?
.
➡️15gm untuk 5 - 6 minggu atau lebih. Ada yang sampai 2 bulan. Bergantung pada kuantiti yang diguna.
.
.
5) Siapa yang boleh guna?
.
➡️Wanita, anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, wanita dalam pantang, yang sedang menyusu, warga emas, kaum lelaki, kanak-kanak, segenap lapisan masyarat boleh je guna. Syiok kan?
.
.
6) Takda PROMOSI ke?
.
➡️ADA! Promosi jimat RM40 untuk pembelian 2 unit. Free postage dan free gift lagi 😍 Tapi terhad tauu, kalau nak kenalah grab cepat-cepat.
.
.
Jomm kita sesama jaga penampilan. Nak cantik mudah jee, calit calit je tau. Sihat dalaman, cantik luaran. Cepat order tau.
.
.
↪klil link on bio ☝️#InfoWD
"Tak pernah dengar pun yang calit nadi je, jeragat hilang."
.
.
Tu lah ayat kak Hafsoh masa mula² kenal WDTA. Jeragat memang banyak, dah macam² cuba tapi tak berkesan. Sampai dia kata boleh percaya ke WDTA ni? Banyak dah produk akak kena tipu.
.
.
Kak Hafsoh ni asal Kedah, cerah orangnya. Jadi bila ada jeragat, jelas sangat nampak kat muka. Jeragat yang jenis halus berbintik bintik tu. Jeragat ni pun ada pelbagai jenis juga rupanya.
.
.
Lepas konsisten selama 5 bulan pertama, 3 botol dah digunakan. Tetibe dapat wasap dari kak Hafsoh.
.
.
"Zati, akak nak repeat order lagi !! Tengok ni kulit akak makin better, akak suka lah.. Akak pakai kat nadi je, kadang² baru sapu muka. Tapi akak memang minum air banyak."
.
.
MasyaAllahh, terkejut zati. Memang terus rasa nak share dengan semua orang. Nah, itu rahsia cikgu Hafsoh ni rupanya.
.
.
Konsisten mencalit & air masak yang banyak. WD ni bekerja dari dalaman. Dari dalaman bahan bahan wd merawat dan mencantikkan kulit. Antara bahannya :-
.
.
⚀Niacinamide - menjaga lapisan paling luar kulit dengan memegang kuantiti air semaksimumnya. Jadi kulit tak cepat kering.
.
⚀Gluthatione - Agen anti-penuaan yang sangat terbaik menjaga kulit. Jeragat adalah salah satu sintom penuaan
.
⚀Arbutin - Ekstrak dari buahan berry yang bertindak mencerahkan kulit dengan sekata. Kalau dengan wd bukan wajah je, satu badan sbb bertindak melalui nadi.
.
⚀Glycerin - agen memudarkan parut dan menghilangkan jeragat dengan berkesan.
.
.
Dan ada lagi berbelas bahan lain dan zat zat baik dari wd yg bekerja mencantikkan dan menghaluskan kulit. Bila bahan bahan hebat ni bergabung dalam sebotol wd, fuhh semua masalah kulit terawat !
.
.
Seronok sangat, cuba bayangkan kalau konsisten dengan wd. Pasti 1001 manfaat WDTA untuk kita semua. Yang masih tercari-cari produk untuk bantu selesaikan masalah kulit tu boleh cuba amalkan WDTA ni.
.
.
InsyaAllah raya nanti makin cun lecun la. Jom #misicantikrayaWDTA
.
.
Dapatkan harga KOMBO 5 WDTA RM400, JIMAT RM100 tauuu !! Free postage dan special free gift lagi !

Siapa ada JERAGAT, komen NAKKK 👇👇👇
0123512791
Dengan Sapuan WD jeragat Semakin Pudar
.
.
Ompuan tak kira peringkat umur, Selagi bergelar wanita , pasti nak kelihatan cantik setiap masa. Kalau bukan untuk orang lain pun tetap nak cantik until diri sendiri.
.
.
Bila jeragat naik berpeta serata muka, hatii wanita mana mampu duduk diam dan pasrah menerima macam tu saja. Wajah adalah salah satu aset penting seorang wanita. Bila tanda2 penuaan tu muncul, rasa konfiden memang terhumban jauh dari diri.
.
.
Nak berjumpa dengan orang pun jadi malu sesangat. Rasa diri udah macam kak limah pun ada. Terpikir nak nyorok muka dalam handbag je punya menebal rasa malu tu.
.
.
Tapi semua tu dah berlalu sejak adanya teknologi nano ni, nak cantik hanya dihujung jari. Pilih je supplement apa nak , semua ade untuk awet muda, anjal, cerah tegang dan macam2 lagilah.
.
.
Nak yang mudah guna WD . Cream nano sapuan pada nadi . Molekul WD yang halus meresap ke dalam salur darah dan pantas bertindak buang toksin , aktif sel baru dan buang kulit mati.
.
.
Sapuan 2 kali sehari , lepas mandi pagi dan petang . WD detect satu satu masalah kulit . Sampai masa kulit cantik , anjal , cerah , tegang dan awet muda .
.
.
Maklumlah WD ni ada bahan hebat seperti arbutin , pueraria mirifica dan glutathione yang mampu buat ramai wanita awet muda. Master kepada agen anti-penuaan ! Bukan takat wajah je, tapi satu badan. Figure pon cam anak dara tau.
.
.
Bila dapat kesan WD yang powers ni, ramai yang konfiden berdepan dengan cik somi, kawan dan saudara mara. Malah ada yang dapat pujian uolls !
.
.
Jangan reragu lagi , WD lulus KKM dan dikilang di kilang bertaraf GMP .
.
.
Sampai bila nak tunggu je, makin hari jeragat makin berkembang pesat, takkan nak tunggu sampai penuh jeragat kat segenap muka baru nak carI penawar baru nak rawat.
.
.
Masa tu dah terlambat ! Semetara ada promosi ni meh GRAB KOMBO 3 WDTA RM240, JIMAT RM60. Just calit di 3 point nadi utama. Amalkan setiap hari insyaallah masalah settle.
.
.
1 WDTA RM100
3 WDTA RM240, JIMAT RM60
.
.
Konsisten selama 6 buoan pertama untuk hasil yang memuaskan❤
#Mitos_Berkaitan_Jerawat

Petang ni kak ana nak share sikit pasal mitos berkaitan jerawat 👉Orang dewasa tidak berjerawat 👉Orang dewasa juga tumbuh jerawat pada umur 30’an, 40’an sehingga 50’an. 👉Coklat dan minuman soda penyebab jerawat 👉Tiada kajian yang benar-benar signifikan mengaitkan keduanya dengan pembentukan jerawat. 👉Krim pelindung UV menyebabkan jerawat 👉Jika alergi pada pelindung matahari berasaskan tindakan kimia, pilih pelindung matahari fizikal seperti zink oksida. 👉Peluh penyebab jerawat 👉Kelenjar peluh berbeza dari kelenjar sebum. 👉Jerawat tidak perlu rawatan 👉Tanpa rawatan sewajarnya akan meninggalkan parut. 👉Gunakan pencuci ‘scrub’ untuk menghilangkan jerawat 👉Memicit/ mencungkil jerawat akan meninggalkan parut.

Nak CARA lagi senang dan jimat masa dan sangat berkesan, calit la krim #Wd tak sampai 2 minit pun calit dah siap. 😍

Kalau nak order krim #wd_womendesiree ni cepat tekan link wasap kak ana diruang bio di atas ☝

#WDLover
#CalitCalitCantik
#WDKrimMujarabUntukJerawat
#NakKongsiTips
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Jommm kak ana nak share apa kata founder #WD tentang jeragat ni. Mehhh baca boss titeww share bawahh niee 👇 "Alhamdulillah jeragat tu dah makin x nampak. kena duk rapat rapat baru akan nampak. 6 bulan nak baik pulih jeragat. Kak nad konsisten guna WD siang malam.

Jeragat ni berakar kalau kita tak usaha banteras memang akan menjadi jadi.

gilerrr seramm weh bila jeragat bersepah dekat muka." Tambah founder produk #WD.
Ko ghaseee 😰
Cepat siapa nak merisik khabar tu tekan je link dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
#NakShareTips
JERAWAT DAH TAK NAK KAWAN!
YA BEDA BEDU!
.
"Dulu muka penuh jerawat. TERUK! Selepas guna #WDTA, jerawat mula nampak kering memudar lalu menghilang."
.
Bestnyaa! Itulah hebatnya WDTA. Hanya calit2 di nadi, jerawat hilang entah kemana. Ini kerana WDTA mengandungi #ekstrak AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS yang mampu menghalang pembentukan jerawat.
.
Siapa tak happy bila muka yang dulu menggerunkan sekarang menjadi pujian dan dambaan orang.
.
Jom #calitcalitcantik..Hanya calit di 3 point nadi tak sampai seminit siap. #MUDAH dan #JIMAT masa.
.
Jangan lepaskan peluang grabbb sementara masih ada. Jangan sesal separuh nyawa sudahlah.
.
Ajomm wasap kak ana kita sembang-sembang ditepian pantaii 😁👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#NakShareTips #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Ada lagi ye yang PELIK KENAPA WD SAPU DI NADI JE?😅 Saya pelik kenapa sapu di nadi tapi kesannya nampak dimuka?
.
Saya tengok testimoni semuanya cantik jelitaa apa fungsi sapu di nadi ye?

Okay info untuk uolls nak cantik kena baca taw. Bila dah tahu info baru tak rasa was was untuk cuba ye tak.
.
.
👉 Nadi adalah tempat di mana duduknya PEMBULUH DARAH. Pembuluh darah adalah tempat di mana darah di pam laju mengalir ke seluruh badan. Jadi kandungan WD yang meresap pantas ke dalam pembuluh darah akan pantas meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan.
.
.
Contohnya, dalam kandungan WD ada ejen menghapuskan parut dan melembap kulit iaitu #glycerin dan #niacinamide. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. Sebab tu makin lama calit kulit cerah seluruh badan, Calit-calit sahaja masalah kulit selesai ✔
.
.
Bahan yang terkandung dalam WD dirumus khas untuk masalah kulit dan diperhalusi dengan teknologi nano dimana lebih pantas menyerap ke dalam kulit. Tu baru 2 bahan, tu contoh ya. Ada lagi berbelas bahan baik dalam WDTA ni, cuba la bayangkan bahan2 tu bertindak satu badan. Mau awetmuda jelita uolls.
.
.
Pelik lagi ke? Yang peliknya uolls tak nak mencuba . Kalau nak hilangkan keraguan tu better start calit sekarang uolls ! wajib cuba WD ni, lambat bertindak lambatlah hasilnya 😁

Wasap Zati nanti zati bg free gift special 0123512791
DOUBLE TAP kalau suka kulit macam ni🙌.
.
Selama ni banyak try produk dari yang murah sampai la harga tak masuk akal. Tapi sejak jumpa wd terus jatuh cinta tak carik lain dah sebab merawat kukit wajah sampai jadi cantik.
.
Katanya konsisten WDTA kulit makin glowing, halus, lembut bila disentuh !

Kulit glowing ni bukan berminyak tau. Tapi kulit yang sihat cukup hydration dan lembab luar dan dalaman.

Nak kulit tidak kering/berminyak, cari produk yang mengandungi Niacinamide. Yang sangat berkesan untuk mengunci kadar kelembapan pada kulit se-maximum-nya !
.
✅Muka kekal lembap
✅Penghasilan minyak pada muka terkawal
✅Pori jadi bersih tanpa kehadiran minyak yg berlebihan
✅Pori bersifat elastik, boleh kembali mengecil
✅Lama kelamaan ia menjadi halus dan licin

Fuuuhh ! Sebab tu konsisten WD tak mustahil dapat kulit macam ni !! Apa lagi, cepat calit wd sekarang !

1 WDTA RM100
2 WDTA RM160, JIMAT RM40
3 WDTA RM240, JIMAT RM60

0123512791
Siapa yang Boleh guna?

Semua boleh guna WD ni, baby ke anak anak ke. Bukan untuk cantiklah. Untuk kalau terkena luka ke, lecur ke, kena gigit serangga ke. Pon boleh sapu untuk anak anak. Cepat baik.
Kalau yang nak calit di 3 point nadi yang lepas akil baligh je. Kanak kanak tak perlu.
WD ni, anak dara, lelaki wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang veteran semua boleh guna. Sebab ianya krim yang hanya sapu luaran sahaja.

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
BAGAIMANA KRIM WD NI BEKERJA?

Krim WD ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
Nadi kita ni, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
InshaAllah krim WD sehabis baik membantu selesaikan masalah yang uolls hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting uolls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar.

#WDGombak
#AnaSulaimanWD
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
Kelebihan WD untuk masalah #JERAWAT!
.
WD Bertindak dengan sapuan di nadi menggunakan teknologi NANO yang memberikan 12 kali ganda lebih pantas
untuk kesan penyerapan.
.
Lihat hasil dari pengguna yang menggunakan WD untuk masalah jerawat yang di alami. Penggunaan yang sangat mudah hanya calit calit di 3 point utama nadi dan minum air masak 3L sehari untuk kesan yang positif.
.
Untuk info lanjut boleh, klik link bio di atas☝
.
#WDGombak
#AnaSulaimanWD #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Restock 100 WDTA selamat sampai kelmarin !

Sedang elok stock sebelum tinggal 3 ketul, sampai jugak 100 wd yang dah di order. Sempatlah buat pengeposan harini

Kalau beli dengan zati jangan risau stock tak simpan lama, sebab HABIS je Zati restock, RESTOCK je terus habisss !! Uolls ni memang terbaik lah 👍

Sambutan sikenid WD ni menjadi jadi. Tak kurang yang repeat order dan pengguna yang baru nak cuba WD. Kalau sekali order bukan 1/2 WD, tp terus grab 4/5/6 WD terus sebabkan keberkesanannya. Boleh simpan stock sampai RAYA !

5 tahun di pasaran beratus ribu kotak WD berjaya terjual dan lebih 10,000 testimoni dari pengguna wd sendiri tau. Keberkesanan terjamin dan selamat digunakan 😍

WDTA krim kecantikkan yang fokus untuk mencantikkan kulit dari dalaman hingga keluaran. Mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan AWETMUDA !

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

Dah bersedia nak cecantik dengan WD, komen "DAHHH READY" !! 👇👇👇
MALUUU APEE BOSSKUUUU
.
Suka ke biarkan lama lama kulit tanpa makanan yang cukup, biarkan ia kusam hari demi hari lama lama kurang seri. Suka ke ? Kalau suka, biarkan. Kalau tak jom ambil tindakan macam cik aishah kita ni.
.
Makin hari makin sayang bila wd dah singkirkan kotoran hingga ke lapisan kulit nahhh, GLOWINGG. Nampak makin cerah kan, nampak makin sihat kulit kan ?
.
Kulit kenyang dek makanan yang cukup dari WDTA. Tambahan new formula upgrade !

Fuhhh lagi meletops yelah sepantas 3 hari jerawat kecut uolls. Siapa tak suka kann ?
.
1 WDTA RM100
2 WDTA RM160, JIMAT RM40
3 WDTA RM240, JIMAT RM60
.
.
Ada masalah kulit kusam, gelap, wajah berminyak/kering komen SAYA NAK WD sekarang!!👇
Morning uolls !
Kulit yang sihat bermula dari dalaman💃

Siapa nak kulit macam ni?
Komen NAK & LOKASI uolls sekarang.

Cth:- NAK, KUALA LUMPUR👇👇👇
Tengok la tu perubahan kakak kita ni macam mana. Iyee, calit 3 nadi utama sahaja. Nak makeup pun kulit jadi smooth je bila takde masalah jerawat kan.
.
.
Dah hampir 2 tahun kak Kema konsisten setia dengan WD. MasyaAllahh makin lama kulit makin sihat mengancam. Haah tak perlu supplement lain, tak perlu skincare. Hanya SETIA BERCINTA dengan WD.
.
.
Berkesan ke tak ? Meh Zati terangkan
.
✔Krim WD adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat
.
.
✔️ Bertindak membersihkan darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah JERAWAT, kulit kusan, berminyak, jeragat , dan masalah penuaan sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat.
.
.
Toksin ni umpama racun dalam badan. Kita consume/ apply apa apa susah nak dapat kesan terbaik. Bila perjalanan darah dah lancar, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Bila dah bebas dari toksin dan daeah kotor barulah mudah kandungan bahan dalam WD untuk merawat masalah yang lain.
.
.
✔️ Dalam kandungan WD ada pelbagai kandungan hebat antaranya Ekstrak Pueraria sangat terkenal dalam dunia kecantikan di Thailand untuk penjagaan dalaman wanita. Bantu mencantikkan kulit, merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat, merawat masalah berkaitan rahim.
.
.
Ekstrak Akar Tree Peony yang bertindak mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan.
.
.
Cik Arbutin dan Gluthathione pula sebagai agen pencerah kulit bukan muka sahaja tapi untuk seluruh badan tona demi tona.
.
.
Bayangkan bila bahan bahan ini bergabung dalam satu botol dan diformulasikan dengan teknologi Nano yang menyerap 12 kali pantas kedalam kulit. Zaman semakin maju, kalau orang boleh guna laser untuk cantik sekarang kita dah ada Krim WD shj.

Eh awak masih lagi nak tunggu ke dear? Cepat promosi tak lama lagi tamat !
.
NORMAL PRICE RM100
PROMO RM160/2UNIT FREE POSTAGE
FREE GIFT FREE GUIDE

WASAP 0123512791
Tengok la tu. Uolls nampak tak apa yang zati nampak ni? Mana pergi semua jerawat jerawat tu? Hilang tanpa tinggal kan jejak kan. Ini semua wd lakukan ke?
.
.
Iye dear, ni lah padahnya kalau konsisten dengan WDTA. Jerawat yang sebelum ni besar, naik tanpa henti, membiak dari satu ke satu daerah tiba tiba hilang bila calit wd. Tapi bukan calit kat wajah tau, calit dinadi je.
.
.
Bayangkan punyalah mudah nak guna, calit kat nadi je. Tak susah pun kan. Bila wd ni dah start bekerja, habis habisan wd buat ! Sampaikan tak tinggal kesan parut
.
.
Meh zati story sikit macam mana wd bekerja.
.
✔Peuraria mirifica yang sangat membantu menghapuskan masalah jerawat. Jerawat makin lama makin malu nak muncul. Habis semua jerawat dapat dicegah dari terus membiak.
.
Jangan tak tahu tumbuhan ni juga bagus utk menjaga rahim. Sebab tu ada yang pakai wd, masalah period lancar.
.
.
✔Dimethicone Topical pula mempercepatkan proses pertumbuhan sel baru. Sel yang rosak akibat keradangn jerawat dpt dipulihkan secepatnya. .
Digantikan dengan sel baru, so jerawat cepat baik dan tiada tinggal kesan
.
.
✔Lepas naik jerawat, mesti risau ttg parut kan? Takpe, Glycerin dalam banyak membantu memudarkan parut pada kulit.
.
Bukan kata parut jerawat je boleh hilang. Malah ada yang ada parut eksiden pun hilang tanpa sebarang tanda.
.
.
Boleh bayangkan tak ramuan hebat hebat dalam wd ni bergabung dalam sebotol wd yang kecil ni. Habis semua jerawat dia rawat ! Sebab tu ramai yg cakap, botol je kecik tapi power !!
.
.
Raya ni uolls tak bersedia nak bebas masalah jerawat? Jom grab harga KOMBO wd harini 😍

3 WDTA RM300
HARGA PROMOSI RM240 ONLY
JIMAT RM60

WASAP 0123512791
PROMO JIMAT RM60 MASIH AVAILABLE😍
.
1 WD RM100, namun dengan setiap pembelian 2 WD keatas uolls dapat harga RM80 setiap satu.
.
Belian 3 wd cuma berharga RM240 dapat pakai sampai 6 bulan. Sempat la nak cantik sebelum raya ni uolls. Jadii uolls boleh jimatt sampai RM60 tau !
.
Lepas konsisten 2 botol dengan WD, konfem bangun tidur tak sabar nak tengok cermin tiap bagi. Ye lah kan wajah dah glowing, shinning, flawless sebab kulit wajah makin lembap. GLASS SKIN gittuew.
.
Lagi seronok bila pergi keje kawan opis mula tegur, asal muka ko nampak lain eh? Berseri seri. Ouchh..haaa tak caye cuba try test tengok camne pegi dia😍
.
Sebab ramai dah kena puji bila start guna WDTA. Raya dah nak dekat niii.
.
.
Wasap Zati untuk dapat harga discount RM60
.
↪Click link on bio
Banyak testimoni WDTA ramai yang kulit sampai jadi glowing glowing. Macam mana boleh dapat kulit macam tu?
.
.
Nak kulit nampak bermaya dan bebas kusam, kulit kena sentiasa lembap, hydatration. Lambap bukan berminyak tau, tapi glowing secara semulajadi.
.
.
Nak kulit sentiasa lembap calit WD. Sebab WD ada niacinamide.
.
.
Apa niacinamide boleh buat?
.
▶️Nama lainnya Vitamin B3. Niacinamide membantu memperkuat pertahanan lapisan kulit paling luar.
.
▶️Vitamin B3 ni bersifat anti-inflammatory, bagus untuk menghilangkan kemerahan yang disebabkan oleh kulit kering, jerawat dan meredakan jerawat yang meradang.
.
▶️Ia juga bertindak mengawal aktiviti penghasilan minyak. Pori-pori akan menjadi lebih bersih bila tiada lebihan minyak yang tersumbat.
.
▶️Vit B3 ni tingkatkan penghasilan ceramide, kandungan yang mengunci kadar air pada kulit.
.
.
Sebab tu jangan terkejut calit calit di nadi je boleh rawat masalah wajah. Krim WD diperhalusi dengan kaedah bio teknologi nano. Tekstur krim yg dihasilkan sangat la halus pantas meresap ke dasar kulit.
.
Tambah pulak dengan bahan luarBIASA dari krim WD ni kan, sebab tu makin calit makin glowing kulit wajah 💃
.
Sekarang pun tengah ada harga promo.
🔥 1 WD RM100, tapi beli 2 WD keatas dapat harga RM80 sahaja setiap satu.
.
Siapa lagi nak rasai rawatan eksklusif dari krim wd ? Rawat dan pulih sampai glowing😊
.
↪klik link on bio sekarang !!
Jerawat ni bila muncul seketoi je pon ada yang stress ye tak? Ni kan pulak penuh satu muka. Ngan parutnya lagi. Ngan sakitnya lagi, nak jumpa orang pon tak konfidenn aduhaiii😖

Memacam skincare dah guna pon jerawat masih muncul lagi. Korang nak tau kenape dia muncul silih berganti? Salah satunya badan kita penuh toksin. Toksin ni bahaya tau bila berkampung kat dalam badan kita, kekadang bukan punca jerawat je tapi boleh menyebabkan pelbagai penyakit lain juga.

Jadi apa yang #WD ni boleh bantu? Dalam WD ni ada ekstrak akar tree peony yang mana ianya membantu menyingkirkan toksin dalam badan.
Jerawat pon susah nak muncul sekaligus membuatkan kulit muka makin sihat. Sesekali muncul time nak datang bulan tu normal lah, melampau sangatt kalo jerawat tak mai langsungg 😁

Selain dari ekstrak akar tree peony, ada juga bahan lain dalam WD yang dapat mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat seperti Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis. Glycerin pula dapat mengurangkan kesan parut jerawat pada kulit.

Kalo korang ada masalah yang sama cer ikhtiar dengan WD pulak. Mana tau asbab WD ni membuatkan korang happy macam testimoni2 kami ni. Nak keluar rumah pon konfidennn je tanpa mekap tebal😉

Hanya konsisten calit di 3 point nadi aje dan boleh juga dot kan sikit WD atas jerawat. Cepat je kecut jerawat tu insyaaAllah. Tips lain, minum air kosong banyak supaya lebih mudah toksin2 keluar dalam badan kita.

Cepat tekan link wasap kat bahagian bio di atas ☝

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
GOOD MORNING !!
Suka tips ni DOUBLE TAP bebanyakk.
.
.
Tak sangka banyak khasiat air putih ni ni.Eh rugi siapa tak baca dan amalkan tau.No.2 tu paling tak sangka!
.
.
1⚀Boost Tenaga
50-65 peratus dari badan kita adalah kandungan air.Dengan meminum air kosong yg cukup dapat buat lebih fokus dan otak lebih segar.Mcm pokok la kalau disiram segar lah ia.

2⚀Bantu Kurangkan Berat Badan
Jgn tak tahu minum air kosong yang banyak bantu singkirkan lemak by-product, mengurangkan kadar pengambilan makanan berlebihan (bila perut penuh kurang nafsu makan) dan meningkatkan metabodilisme.Minum air kosong boleh katakan zero kalori kut! Bestnya

3⚀Buang Toksin
Buang segala toksin yang memudaratkan menerusi senaman apabila berpeluh dan membuang air kecil .

4⚀Menjaga kecantikan
Air yg cukup dlm badan dapat lembabkan kulit nampak lebih segar, gebu dan licin. Kalau tengok orang cina dan korea suka minum air kosong dengan banyak dapat melewatkan kadar penuaan dan kedut.Itulah rahsia awet muda sebenarnya .

5⚀Penghadaman Lebih Baik
Air merupakan elemen penting untuk perut menghadamkan makanan dan boleh menjauhkan kamu daripada sembelit .Tak percaya ? Cuba minum segelas air sebelum dan selapas makan .

6⚀Tingkatkan Sistem Imunisasi
Orang yang sentiasa amalkan minum air kosong biasanya susah jatuh sakit. Dengan air mencukupi kamu akan sukar untuk demam selesema dan penyakit lebih serius yang lain. Gaya pemakan kenalah jaga juga ya.

7⚀Kurangkan Risiko Sakit Kepala
Membantu melegakan dan mengelak daripada sakit kepala, sakit belakang dan juga migrain.Ketiga-tiga simptom itu biasanya disebabkan dehidrasi.

8⚀Elakkan Berlaku Kejang Otot
Jika badan kita kekurangan air dan melakukan aktiviti lasak seperti bersukan kekejangan pasti mudah berlaku.

9⚀Lebih Ceria
Bila badan sihat dan berfungsi dengan baik minda pun akan lebih tenang dan gembira.Badan yang sihat menghasilkan minda yang ceria!

10⚀Jimat Wang
Air kosong memang kos paling rendah.Kalau dirumah perlu masak je. Kalau ada penapis air lagi bagus. Hanya tadah dan minum.Menjimatkan!
.
.
Dah tahu kan ? Jom amalkan air kosong 3L setiap hari . Tag kawan korang yang tak suka minum air kosong💕
#tipsbyizzatizambri
Khas untuk follower kak ana.. Kak ana ada buat promosi untuk 2 hari Saje iaitu bermula 13/3 ~ 14/3.

Bagi Sesiapa yang masih duk intai nak beli wd tu lebih baik anda grap sekarang.

Komen NAK dibahagian komen sekarang.
Sementara Ada harga promosi dan offer special gift ini.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
❤️ MAAF TAK SENGAJA TER BLINK BLINK ❤️ Tepek macam-macam dah tapi tak comey comey. Make up seinci pun jelas tampak kusam tak bermaya. Hak dalam tak cantik lagi cemana nak pancar ke luar kan?

Uols boleh senyum lebar dah

Nak cantik dah makin mudah & short cut. Krim Cantik Nano Women Desiree ni mampu cetuskan kecantikan dari dalam terpancar terus ke luar sepantas 12x ganda hanya dengan calitan nipis jerrr

Woowww kan?

Calit bukan sebarang calit. Calit yang boleh andam uolsss terus jadi cantikkk

Yang ingin miliki kecantikan sebenar dari dalam blink blink terus ke luar wasappp kak ana ye. Ajommm kita berjemaah awet muda dengan Krim wdta ini, sempat lagi nak wajah blink-blink di pagi raya Aidilfitri nanti. 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
OPOCOTTT!! LELEMAK KAT DAGU TU KE MANA BERTERBANGANNYA? .
.
Calit punya calit tak sangka wajah makin reshape. Double chin hilang. .
.
Yang bestt kulit makin cerah cantik. Orang kata seri naik gittewww. Halahhh takder alasab dah awak awak nak cantik tau. Nak pakai pun senang. Calittt aje kat nadi. .
.
Dalam wd ni ada bahan mahal tau. Contoh #pueraria_mirifica. Bahan kecantikan yang amat amat popular di Thailand nun. Sebab tu diaorg.cantik cantik kan.
Amacam? Sanggup tak nak transform dengan WDTA? Serius sanggup ajommm wasap kak ana cecepat ye👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#DealerAdleesyaBeautyWD
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Sihat sungguh kulit tu! Dulu kulit kering kemerahan, sekarang semakin lembap. Bila kulit lembap, mudah sungguh kulit glowing nak terpantul.
.
.
Kata nak bebas kulit kusam, kata nak kulit lembap sihat, kata nak kulit cukup hydration kan? Nah! Krim teknologi nano sedia berkhidmat untuk kulit korang. .
.
.
Kulit glowing ni macam mana? Kulit glowing bila bebas kulit kusam, bebas pori terbuka, bebas jerawat, moist dan cukup hydration. Bukan berminyak tapi shining. Baru glowing boleh muncul secara semulajadi.
.
.
.
Kalau dekat korea tengah menjadi trend "glass skin", tapi di Malaysia guna WDTA dah cukup untuk glowing!
.
.
Sebab apa? Sebab kulit dapat rawatan ekslusif daripada WD. Lagi best sekarang diperkenalkan formula baru dengan nama Women Desiree Triple Advance. Kuasa kehebatan 3x ganda dari yang lama.
.
.
Pori-pori semakin mengecil bila sel-sel mula aktif jalankan kerja. Bila kulit kendur, pori terbuka dikawasan pipi memang susah kulit nak nampak glowing.
.
.
Kulit yang kendur semakin tegang, garis-garis halus semakin hilang bila Pueraria Mirifica yang ada dalam WD dah jalankan kerja dengan baik. Cubalah korang senyum depan cermin, rasa tak keanjalan dkt kawasan pipi tu atau bila sentuh tinggal garis-garis halus?
.
.
Ye korang! Nama pun krim kecantikan merawat kulit dari dalam. Jadi kelembapan kulit pun akan disediakan dari dalam. Sebab apa? Haaa sebab dalam WD ada Niacinamide iaitu Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. Bila dah lembap dah tegang, glowing tu muncul semula jadi je. Senyum sikit terpantul kilat dipipi tu taw! .
.
.
Nak kulit cantik dari dalam?
Whatsapp cepat 01127182779

1 WD RM100, harga promosi beli 2 WD keatas harga RM80 shj setiap satu😍
.
☎️01127182779

OR CLICK LINK ON BIO ☝️
#ubatjerawat #cspscs #jeragat #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #bazaarpaknil #wdpahang #wdperak #wdmelaka #wdbrunei #wdsingapore #wdlabuan #wdputrajaya #wdselangor #perlashine #mirafilzah #wdperlis #emmamaembong #pujaanhatikanda #wdjohor #shalicioushq #setkombowd #shalicious
#shaliciousfoundation
❤️ STRESS BILA MUKA BERPETA-PETA, PAKAI MAKE UP PUN TAK MAU SEKATA ❤️
.
Setuju atau tak, masalah jeragat ni paling liat ya amatt nak settle. Tepek foundation pun still nampak bercapuk akibat peta jeragat yang terlampau teruk

Dah berjenis-jenis produk dah cuba, masih jeragat masih tak selesai. Bertahun-tahun tau. Bukan sehari dua

Kena cari something yang luar dari biasa. Akhirnya settle ngan Women Desiree

Apa lainnya WD ni?
Memang sangat lain uols. Krim cantik nano yang mampu merawat masalah wajah dari atas permukaan kulit PLUS dalaman sekaligus. Memang padu. Rawat serampang 2 mata kan?

So sape kata make up je cukup dah untuk cantik?

Yang inginkan kecantikan maksimum, WD memang pilihan terbaik untuk kaki makeup maupun yang malas nak makeup. Sangat Terbaik uolss

Cuba la. Sementara ada promosi😍
Katanya konsisten WDTA kulit makin glowing, halus, lembut bila disentuh !

Kulit glowing ni bukan berminyak tau. Tapi kulit yang sihat cukup hydration dan lembap luar dan dalaman.

Nak kulit tidak kering/berminyak, cari produk yang mengandungi Niacinamide. Yang sangat berkesan untuk mengunci kadar kelembapan pada kulit se-maximum-nya !
.
✅Muka kekal lembap
✅Penghasilan minyak pada muka terkawal
✅Pori jadi bersih tanpa kehadiran minyak yg berlebihan
✅Pori bersifat elastik, boleh kembali mengecil
✅Lama kelamaan ia menjadi halus dan licin

Fuuuhh ! Sebab tu konsisten WD tak mustahil dapat kulit macam ni !! Apa lagi, cepat calit wd sekarang !

1 WDTA RM100
2 WDTA RM160, JIMAT RM40
3 WDTA RM240, JIMAT RM60
Raya lagi 2 bulan lebih, ada orang sebok carik kueh raya, baju raya, nak tempat kain lah segalanya. Tapi adik kita ni sebok dia mencantikkan dan menghaluskan kulit wajah dia.
.
.
Kita zoom lagi kulit dia tengok betapa halusnya WD kerjakan. Kulit tiada masalah jerawat atau sebarang cela pun masih lagi dok calit WD tau.
.
.
Saya calit wd pada 3 nadi je kak, lepas tu sy minum air 3L sehari dan guna pencuci muka macam biasa.
.
.
Tak sangka pulak kulit saya jadi sehalus macam ni. Katanya guna WDTA kulit makin glowing, halus dan lembut bila dipegang. Kulit glowing ni bukan berminyak tau, glowing bila kulit cukup lembap dan hydration luar dan dalam. Barulah glowing terpantul secara semulajadi.
.
.
Salah satu bahan terbaik WDTA adalah Niacinamide.
.
.
Apa niacinamide buat?
Niacinamide membantu menguatkan pertahanan lapisan kulit paling luar. Menghasilakn vitamin B yang bersifat anti-inflammatory yang bagus untuk meredakan keradangan jerawat dan kulit kemerahan akibat jerawat.
.
.
Kulit uoll kering/berminyak nampak kusam?
Jangan risau, niacinamide membantu seimbangkan penghasilan minyak dimuka. Kulit kita ni memang perlukan minyak tapi bukan terlalu banyak.
.
.
Kulit bersih tanpa penghasilan minyak yang banyak pori tak akan tersumbat. Tiada lagi bendasinga yang menyebabkan pori menjadi besar dan tersumbat. Pori bersifat elastik, pori boleh kembali mengecil bila ia bersih.
.
.
Bila makin bersih, pori makin mengecil, kulit makin halus, licin, cukup hydration dan kulit jadi sentiasa lembap. Fuhh ! Terhasillah kulit macam nih !
.
.
So penting ke tak konsisten dengan WD? Uolls nak jugak? Nah grab harga komba sekarang !!
.
2WDTA RM160, JIMAT RM40
3WDTA RM240, JIMAT RM60
5WDTA RM400, JIMAT RM100

To order click link on bio ☝️
Semalam kecoh viral pasal pasangan bersuami muda ni !Jodoh bukan di umur, tapi hati yang ikhlas !
.
.
Gara gara krim WDTA, viral dah pasangan kak jun dan MokNat ni. Cantik bukan kepalang !
.
Akak akak umur 30, 40, 50, 60 yang sukakan kecantikkan memang sesuai sangat dapatkan krim wd ni. Tak perlu susah susah banyak maintainace tiap bulan, satu krim sahaja.
.
Sihat dalaman cantik luaran. WD bukan hanya sekadar krim luaran. Usia dah nak masuk 50an tp kulit masih anjal, tengang, bebas jeragat, kulit kusam dan yang penting awetmuda !
.
Awak dah bersedia nk bercinta dengan WD? Kalau dah bersedia komen "SAYA NAK" sekarangg !!
.
1 WD RM100,
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

To order click link on bio ☝️
Forrsalle
.

WORDDiVISION RACERHIGH
Size: 43
KONDISI: BNIB
Kelegkapan : Selimut , Box (damage)
Harga : 725k exc ❌❌SOLD❌❌ For order langsung hubunggi kontak dibio
Yang mau REKBER bisa pake bukalapak/shoope
.
#jualworddivision son#poissionstret#teamwd
#localpride#worddivisionmurah
#wdmurah#worddivisionsecond
Forrsalle
WORDDIVISIONxBADHABIT
Size:41
Kelengkapan: Box
Kondisi : BNIB
Harga : 650k exc .

For order langsung cek bio
Yang mau REKBER bisa bukalapal/shoope .

#jualworddivision#poissionstreet
#teamwd#wdmurah
#rynstore#worddivisionmurah
#localpride#worddivisionsecond
Jodoh bukan di umur, tapi hati yang ikhlas !
.
.
Gara gara krim WDTA, viral dah pasangan kak jun dan MokNat ni. Cantik bukan kepalang !
.
Akak akak umur 30, 40, 50, 60 yang sukakan kecantikkan memang sesuai sangat dapatkan krim wd ni. Tak perlu susah susah banyak maintainace tiap bulan, satu krim sahaja.
.
Sihat dalaman cantik luaran. WD bukan hanya sekadar krim luaran.

Awak dah bersedia nk bercinta dengan WD? Dapatkan harga promosi

1 WD RM100,
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

To order click link on bio ☝️
WD rawat kulit sampai jadi sihat gebu anjal dan glowing !
.
✔Jerawat hilang
✔Kulit tak kusam/xberminyak
✔Kulit makin sihat
✔Kulit makin anjal
✔Cerah gebu, kulit jadi halus
.
.
Wow, dengan 1 produk dapat semua ni? Bestnya. Fokus nak hilangkan jerawat je, tapi makin dipakai WD ni makin lawa pulak kulit uolls
.
.
No wonder la ramai setia sampai berbotol botol. Sekali repear order 4, 5 botol WD terus. Tak perlu banyak maintainance setiap bulan, calit WD je.
.
.
Tapi tu pun masih ada yang tanya, "Berkesan ke?". Tak tahu lah, awak cuba sendiri lah. Nak harga promosi cepat wasap Zati😍
.
.
Sebab sekarang ada harga kombo jimat. Beli 2 WD jimat sehingga RM40 tau ! Wasap sekarang 0123512791
Ehhh , nanti dulu. Laju laju scroll tu nk kemana? Tengok jap testimoni terbaru pengguna WDTA ni.
.
.
Tepek macam-macam dah tapi tak comey comey. Make up seinci pun jelas tampak kusam tak bermaya. Hak dalam tak cantik lagi cemana nak pancar ke luar kan?
.
Tapi, sejak keluaran wd 5 tahun lepas, uolls boleh senyum lebar dah. Sampai ada yang ckp nyesalnya tak cuba wd dari dulu !
.
.
Nak cantik dah makin mudah dah sekarang ni. Krim Cantik Nano Women Desiree ni mampu cetuskan kecantikan dari dalam terpancar terus ke luar sepantas 12x ganda hanya dengan calitan nipis jerrr.
.
.
Woowww kan?
.
Calit bukan sebarang calit. Calit yang boleh andam uolsss terus jadi cantik. Dari jauh orang tengok dah tergoda dek oenangan kulit mulus glowing wink winkkk uoll tu !
.
.
Dah bersedia nak jatuh cinta dengan wd? Whatsapp 0123512791 cepat !
Kalau suka tips dari zati DOUBLE TAP okay❤
.
.
Bukan kulit berminyak je jadi masalah kulit muka kering pun datangkan kerisauan . Nak singkirkan kulit kering kadang bukan mudah tersalah pilih krim pelembap jadi berminyak pula muka.
.
.
Jaga jaga uolls kulit kering dan berminyak membuatkan kelihatan kusam dan tak bermaya, kulit menggelupas jadi keping keping mula timbul kedutan dan kelihatan lebih tua dari usia sebenar.
.
.
Kehilangan banyak air dari badan adalah salah satu sebab kulit menjadi kering. 70 peratus dari tubuh kita adalah kandungan air yg membantu sel sel badan terus hidup sihat.
.
.
Sebeb tu Zati selalu pesan rajin rajin minum air utk kekalkan kelembapan dalam badan . Macam pokok lah kalau tak disiram lama2 kering mati la pokok tu kan mcm tu juga la sel dalam badan kita
.
.
Cara elakkan kulit menjadi terlalu kering

1◾Amalkan mandi dengan air suam , elakkan mandi air terlalu panas akan membuatkan minyak semula jadi yang terhasil pada kulit anda akan hilang atau terlalu sejuk pun tidak baik untuk kulit.

2◾Elakkan lap wajah dengan tuala selepas mencuci muka, biarkan wajah kering dengan sendiri , kerana ia akan menyerap lembapan dan khasiat pada kulit.

3◾Gunakan pencuci muka dan pelembap yang sesuai untuk kulit anda , yg mengandungi pH balanced. Elakkan penggunaan pelembab yang akan membuatkan kulit anda berminyak

4◾Pastikan anda minum air suam secukupnya , 8 gelas sehari . Pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran juga membantu untuk memastikan kulit sentiasa kelihatan segar dan bermaya.
.
.
Uolls kat sini ada masalah kulit kering ke ? Dah selalu amalkan cara di atas tp masih alami kulit kering , takpe tak jadi masalah .
.
.
Wajah yang kering pilihlah pencuci muka yang mengandungi Niacinamide, Gylcein atau Vitamin C yang tinggi.

Atau apply WD 2x sehari sebab kandunganan Cetearyl Glucoside dan Niacinamide dalam wd dapat kekalkan kelembapan pada kulit dari terus hilang begitu sahaja . Shea Butter dan argan oil dalam PEEA DOLCE LOTION juga sgt membantu melembapkan kulit kering, satu badan uolls covee luar dan dalam.

Good luck dear. Pilihlah produk yg terbaik utk anda.

KALAU SUKA TIPS ZATI SHARE NI LIKE DAN TAG KAWAN UOLLS
Siapa punya tuuu?
Cer angkat tangan yang dah order wd uolls🙋‍♀️
.
.
Hari hari wd datang menghantui uolls bagi yang belum calit tu. Nak cantik jangan malas tau. WD ni dah paling mudah dah cara nak bagi kulit cantik tau !
.
.
Cara penggunaan wd ni pun mudah yakmat. Calit di tangan sikit, di nadi leher sikit, calit di ari ari sikit. Eh, tetibe kulit makin cantik makin glowing?
.
.
WD ni bukan skincare tau, set supplement pun bukan, bukan foundation, bukan jamu, krim pemutih kulit pun bukan. Habis tu wd ni apa?
.
.
WD ni krim kecantikkan yang boleh menyelesaikan semua masalah kulit uolls dari head-to-toe hanya calit dinadi. Wow bestnya ! Kecantikkan berteknologi nano yang mengandungi semua bahan superHEBAT untuk melengkapi keinginan uolls !
.
.
Siapa sini dah tak sabar nak bercinta dengan wd? Inilah masanya, grab kombo 3 WDTA RM240, Jimat RM60 tauu !! 0123512791
.
.
**Cepat like gambar duit RM50 tu, belum ada pemenangnya !
Pakai macam macam produk dah , tapi masih tumbuh jerawat berulang kat tempat sama, tengok cermin pun stress, tade mood 😐
.
Haa itu tandanya dalaman kita harus di cuci, detox tu penting. Banyak toksin berkeladak dalam badan kita tak nampak, tapi kesannya nampak kat luaran dan rasainya.
.
Tak kisah korang suka detox cara apa pun. Macam mokda dengan testimoni aweks manis ni, kitorang detox guna WD jer.
.
Inilah tugas WD. Merawat masalah kulit melalui dalaman. Sebab tu sapuan WD ni pada nadi.
.
Dari nadi segala zat WD akan terus ke pembuluh darah. Toksin yang terperangkap dalam badan akan dikeluarkan dan segala masalah akan dirawat satu persatu.
.
📌 3 bahan terhebat WD yang membantu mencegah dan merawat jerawat dari dalam :
.
✔️ Pueraria Mirifica - Bantu untuk rawat jerawat dari dalam.
✔️ Tree peony - Bantu buang toksin yang berkeladak dan merupakan salah satu penyebab jerawat.
✔️ Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
Rawat dari dalaman dulu hokey .
Dalaman clear otomatik sihat dan cantik. Makin oakai wd makin cantik kulit nanti.
.
RAWAT SEKARANG !!
.
1 WD RM100,
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

0123512791
Ramai nak kulit cantik, bebas jerawat dan bebas kusam, tapi tak ramai yang sanggup sabar dan konsisten macam akak ni.
.
Umur dah masum 40an tapi, jerawat makin aktif naik sejak kebelakngan ni. Mungkin akibat hormon tungang langgang dalam badan.
.
Sejak konsisten wd ni kan, memang beza terus kulit akak ni.
.
✔Peuraria mirifica menstabilkan hormon dalam badan. Dapat merawat jerawat dari akar umbi, dan jaga rahim kita.
.
✔Ekstrak tree peony menyingkirkan toksin dalaman dan lancarkan darah dalam badan. Toksin tu lah kdg punca jerawat naik tiba tiba.
.
✔Niacinamide melembapkan kulit agar tidak berminyak dan kering. Kulit berminyak tu punca jerawat.
.
.
Dulu ramai yang tak percaya krim wd ni, tapi bila makin ramai yang dapat rawat masalah kulit mereka, awet muda, kulit glowing.. ehhhh makin ramai pulak jatuh hati.
.
Tu la penting nya rawat dalaman dulu, aktifkan balik jaringan sel kulit dari dalam badan tu. .
Produk lain hakak tak amek tahu tapi wd cenggini yang pastinya 100 % selamat dan berkesan ! Sebab zati dah rasainya sendiri hoii.
.
Harga WD RM100 seunit. Beli 2 WDTA RM160 shj, jimat RM40. Percuma postage, percuma gift, percuma tips dan guide sampai berkesan 💃

Wasap 0123512791
Beza, memang berbeza customer share testimoni lepas guna wd dah masuk sebulan. Nampak tak betapa seronoknya bila calit WD memang nampak betul perubahan.
.
.
Sebab tu dalaman yang bersih sangat penting. Kalau dalaman masih banyak toksin terperangkap dalam badan memang sukar nak rawat masalah jerawat. Pakailah apa produk pun, tetap jerawat naik dengan banyak.
.
.
Konsisten WDTA pada 3 point nadi alhamdulillah kulit bertambah cantik dan sihat. Dalam WDTA ada estrak tree peony yang mampun menyingkirkan toksin dan bersihkan dalaman uolls.
.
.
Selain itu peuraria mirifica dan glycerin yang bantu merawat dan mencegah jerawat secara keseluruhan dari dalam. Memudarkan parut dan percepatkan pertumbuhan sel baru kulit uolls.
.
.
So sesiap yang nak bebas masalah kulit berjerawat inilah masa yang sangat tepat sebab selarang tengah ada promosi RM40 dengan setiap pembelian 2 WDTA ke atas. Wasap zati 0123512791 or click link pada bio ☝️
Naik seri akak ni lepas pakai WD. Sebelum ni jeragat nipis mula membentuk pada wajah akak ni.
.
.
Dalam masa 2 minggu akak nampak perubahan jeragat makin pudar, teruskan habis 1 botol wd. Makin berhasil wajah nampak dah tak berminyak, tp terasa kulit makin lembap.
.
.
Macam mana akak ni pakai WD?
✔Calit 3 nadi utama
✔Minum air secukupnya
.
Akak ni buat sapuan di wajah tak?
✔Tiada. Hanya calit pada nadi sahaja.
.
Berapa lama akak ni guna nampak perubahan?
✔Seawal 2 minggu jeragat pudar
.
Berapa lama dah pakai WD?
✔Tak sampai setahun, 5 botol WD.
.
.
Akak diluar sana ada masalah JERAGAT? Jom konsisten wd sekarang ! Cepat bertindak, ceoat hasilnya ❤

1 WDTA RM100,
2 WDTA RM160, JIMAT RM40

0123512791
Siapa nakkkkk?
Cepat like & komen NAK bebanyak sekarang.

Cukup 200 LIKE esok zati bagi. Komen last dikira sebagai pemenang !

Turn ON ur notification. TAG kawan kawan uolls ajak join !!
Pakai macam macam produk dah , tapi masih tumbuh jerawat berulang kat tempat sama, tengok cermin pun stress, tade mood 😐
.
Haa itu tandanya dalaman kita harus di cuci, detox tu penting. Banyak toksin berkeladak dalam badan kita tak nampak, tapi kesannya nampak kat luaran dan rasainya.
.
Tak kisah korang suka detox cara apa pun. Macam mokda dengan testimoni aweks manis ni, kitorang detox guna WD jer.
.
Inilah tugas WD. Merawat masalah kulit melalui dalaman. Sebab tu sapuan WD ni pada nadi.
.
Dari nadi segala zat WD akan terus ke pembuluh darah. Toksin yang terperangkap dalam badan akan dikeluarkan dan segala masalah akan dirawat satu persatu.
.
📌 3 bahan terhebat WD yang membantu mencegah dan merawat jerawat dari dalam :
.
✔️ Pueraria Mirifica - Bantu untuk rawat jerawat dari dalam.
✔️ Tree peony - Bantu buang toksin yang berkeladak dan merupakan salah satu penyebab jerawat.
✔️ Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
Rawat dari dalaman dulu hokey .
Dalaman clear otomatik sihat dan cantik.
.
RAWAT SEKARANG !! 1 WD RM100,
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60
Uolsss masih dalam dilema lagi nak guna WD ke tak? Siapa rasa dia perlukan WD?
.
Kalau ada ciri-ciri dibawah jomlah cuba WD. Ciri-ciri ni berdasarkan feedback positif.
.
✔ masalah kulit kusam, jerawat, jeragat yang belum temui jalan penyelesaian.
.
✔ mengalami masalah jerawat naik bermaharajalela secara tiba-tiba di kawasan tertentu
.
✔ mencari produk pencerahan satu badan, bukan muka sahaja (tona demi tona)
.
✔ mengalami masalah kedutan di muka.
.
✔ mengalami kulit kusam sehingga menampakkan wajah tua sebelum usia (tampil awet muda) .
.
✔ Suri rumah yang ingin cantik dengan cara paling mudah. Calit2 dinadi dah cantik!
.
✔ Wanita yang sukakan kecantikan semulajadi. Kulit pinkish2 gituuu, tak kusam walaupun tak makeup.
.
✔ Wanita yang mengalami masalah sel kolagen berkurang akibat peningkatan usia (kedutan, pigmentasi, jeragat, garis halus)
.
✔ Preggy mummy yang mencari produk sesuai yang boleh digunakan semasa mengandung/ berpantang.
.
✔ Anda yang terlalu banyak toksin dalam badan (kulit kusam, jerawat, berat naik mendadak, cepat letih dan sembelit)
.
Jangan pelik calit2 dinadi dah cantik. WD adalah krim kecantikan khusus merawat kulit dari dalam. Bahan2 diperhalusi dengan revolusi bio teknologi nano dimana ianya pantas menyerap kedalam kulit.

Penangan WD ni kalau dah meresap, buat uolls tak lengkap hari-hari tanpa calitan WD. Kesayangan WD yang dah jatuh cinta, sekali repeat tak main seunit dua, sekali 3-4 unit dia rembat.
.
Dapat cantik luar dan dalam, dapat jimat berganda-ganda. Lambat bertindak, lambatlah cantik.
.
Siapa disini tersenarai ada masalah diatas komen NAK dan kenapa?👇
Untuk hilangkan kesan parut jerawat, cari produk yang mengandungi #Glycerin.
Berkesan untuk buat kulit bersih tanpa parut.

WDTA turut mengandungi Glycerin.
.
1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

0123512791
Untuk hilangkan kesan parut jerawat, cari produk yang mengandungi #Glycerin. Berkesan untuk buat kulit bersih tanpa parut.
#WDTA turut mengandungi Glycerin. Try !

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

0123512791
Tq dear, sebab cuba dan percaya dengan wd. Bestkan?
Tak tahu nak ungkapkan macam mana perasaan bila jerawat makin berkurang dan jerawat lama dah makin surut.
.
.
Iye, calit di 3 nadi sahaja. Pergelangan tangan, nadi di leher dan ari ari. Minum air atleast 2-3L sehari. WD ni krim kecantikkan yang diperhalusi dengan krim nano, krim sgt halus pantas meresap ke dalam kulit.
.
.
Bertindak melalui pembuluh darah yg ada pada nadi. Dari situlah zat nutrient dari wd dibawah keseluruh badan. Nanti biarkan bahan wd merawat dan mencantikkan kulit uolls dari dalaman.
.
.
Bahan dalam wd ni memang sangat berkesan merawat masalah jerawat. Peuraria mirifica mematikan jerawat dan mencegah dari dalaman. Akar tree peony menyingkirkan toksin punca jerawat. Glycerin memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan yang paling best niacinamide membuatkan kulit sentiasa lembap, dan menghaluskan kulit sampai kulit jd glowing !
.
.
Banyak lg sebenarnya bahan yang bantu rawat kulit awak sampai sihat, cantik dan bersih Cuba bayangkan kalau konsisten calit wd setiap hari. Mulai hari ni cuba start calit cepat !
.
.
1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

0123512791 ZATI
Fiwwitttt 😘
.
Jangan jeles tau tengok mak anak 4 yang macam budak sekolah. Umur 30an dah.

Awet muda kan?
Alhamdulillah.

Asbab Cream WDTA

#AsalPenggunaWDSemuaDahMudo 😱
SPECIAL OFFER SEMPENA HARI WANITA SEDUNIA

SET KOMBO SEMANIS CINTA MEMPUNYAI 3 BERADIK DENGAN HANYA #RM185 SAHAJA #JIMATRM20 BANYAK TUU❤

Jangan lupa 👇
Dapatkan SPECIAL GIFT dari kak ana untuk special offer ini.
Nak order cepat tekan link wasap kak ana di ruang bio di atas👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
SPECIAL OFFER SEMPENA HARI WANITA SEDUNIA

SET KOMBO 3 BERADIK RM185 SAHAJA JIMAT RM20 TAUU❤
Dapatkan SPECIAL GIFT untuk harini

Nak order cepat tekan link bio di atas 👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Selamat menyambut HARI WANITA SEDUNIA !

Hargai dan manjakan diri dengan kecantikkan dan kesihatan dengan produk rangkaian Adleesya Beauty.
.
Dapatkan HARGA PROMOSI KOMBO 3 BERADIK hari ini ! Hanya RM185 dapat merawat kecantikkan luar dan dalam.
.
NORMAL PRICE RM205
✔WDTA RM100
✔V-HYGIENE RM50
✔LOSYEN RM55

PROMO HARI INI RM185
✔freegift
✔free postage

Wasap 0123512791 or click link on bio☝️
.
KOMEN NAKK SEKARANGG 👇
"Kak, ni lepas sebotol pakai wd, nampak perubahan sangat kak !"
.
Kalau tengok perubahan macam ni, memang tak sesia cuba wd la. Patut lah ramai yang repeat order bukan 1, tp terus order 4 5 WD terus ! Ada juga yang terus dapat kan 10 WD, terkejut zati sebab dia nak terus konsisten pakai wd
.
.
WD dihasilkan drpd formulasi khas menggunakan BIO teknologi nano yang dapat meresap terus kedalam kulit. Calit-calit je dah dapat merawat semua jenis masalah kulit.
.
.
Kandungan luarbiasa dalam WD membantu menyingkirkan toksin yang selama ni punca pelbagai masalah kulit terutama jerawat dan penuaan. Melancarkan aliran darah dalam badan, singkirkan darah kotor dari badan.
.
.
Bila dalaman dah bersih, sel tisu kembali aktif, sel mati digantikan baru dan memudahkan penyerapan nutrient ke dlm saluran darah. Dari situlah satu persatu masalah kulit terawat, makin cantik, gebu, halus dan glowing.
.
.
Zati cakap bukan sebarangan, sebab ramai customer yg zati guide dapat perubahan yang ketara selepas penggunaan wd.
.
.
GRAB KOMBO 3 WD RM240, jimat rm60. Percuma postage, percuma gift, percuma guide dan percuma tips❤ 0123512791
Setakat ni saya dah kurang allergic, kalau tak makan seafood je mesti gatal gatal dan sudahnya selsema.
.
.
Menurut satu kajian yang dibuat, alahan, masalah sinus, masalah sistem imun yang lemah adalah salah satu tanda kandungan toksin berlebihan dalam badan dan dalaman tidak bersih.
.
.
WD ni krim kecantikkan yang bekerja menyingkirkan toksin, melancarkan aliran darah dalam badan dan aktifkan semua sel sel kulit dari dalam badan. Hanya perlu buat calitan pada 3 point nadi utama, dari situ zat nutrient dari wd menyerap masuk melalui pembuluh darah dan merawat.
.
.
Sebab tu jangan pelik kenapa lepas penggunaan wd masalah alahan hilang, resdung sudah pulih, jerawat akibat alahan dan resdung pun makin baik dan bebas masalah jerawat.
.
.
Apply WD sebab nak rawat jerawat dan kulit kusam, tp dapat bonus hilang allergic. Bestnya kan guna wd ni. Dalaman bersih tak mustahil banyak penyakit boleh dirawat.
.
.
Siapa ada masalah jerawat akibat resdung dan sinus? Cepat calit wd sekarang. Calit di nadi jeee
.
.
1WDTA RM100
Harga promosi beli 2 WD keatas dapat harga RM80 setiap satu WD.
WASAP 0123512791
Akak 50tahun kulit masih tegang dan anjal macam ni? Sepatunya usia dah meningkat, kolagen dah berkurang tanda penuaan dah timbul. Tapi kenapa makin cantik ni?
.
Siapa suka maintain awetmuda sihat dalaman cantik luaran?
.
DOUBLE TAP dan komen SAYA NAK banyak banyakkk pleasee 💃
"Ada yang tegur perubahan kak sarah, malah ada yang tak percaya kak sarah dah 56tahun."
.
.
Wahh its a good progress. Ni lah habuannya kalau konsisten dan sentiasa positif. Orang lain pun nampak perubahan pada wajah kita.
.
Krim hanya calit pada nadi je pun, mampu merawat semua jenis masalah kulit terutama menganjalkan, menegangkan, mencerahkan dan paling best maintain AWETMUDA !
.
Semalam kak sarah terus repeat order 3 WDTA terus. Nak terus konsisten untum sihat dalaman dan cantik luaran.
.
Kat sini siapa akak akak 50an keatas teringin nak cantik secara semulajadi?
.
Wasap zati sekarang ❤
Promo wdta jimat rm40, masih available. 0123512791
Orang berWD dia pun nak berWD . Tak pepasal terpaksa cantik . Bila da dapat hasil camni , kompem menyesal kan . Menyesal sebab tak nak sahut cabaran berWD dari dulu lagi .
.
Dari dulu dok perati , tapi cubanya tidak .
.
Sekali da cuba , amek kau . Terasa dunia ana yang punya . Kagum wehhh . Dengan hanya sapuan mudah di beberapa point utama segala mak nenek jerawat cabut lari . Ni bukan lari berganti ganti da ni . Ni lari terus membawa diri .
.
Kalau konsisten kompem dia tak berani nak mai lagi . Nak tau pasai pa ? Pasainya dalam WD ni ada ekstrak akar scutellaria . Pastu ade ekstrak akar poenny tree . Ni semua bagus untuk masalah Miss J yang memang annoying sangat tuh .
.
Bila jerawat da check out dari muka mesti la parut die pun kita tak mau kan . Dont worry . Be happy . Memang good news sangat sebab dalam WD ni memang ade glycerin dan xylitylglucoside . Mak aihh . Nama pun da power kan . Tapi ni la die bahan selamat yang boleh melembab dan menghaluskan semula kulit wajah kita hasil dari penerokaan tak bertauliah jerawat tuh .
.
Seronok kan . Memacam bole dapat bila berWD . Sekali cuba , selamanya setia .
.
Jom kita awet muda dengan wd
Klik link Bio di atas 👆
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Alhamdulillah syukur kepada Allah.
Done cod untuk Hari ini.
3 wd di ukay Perdana
1vh & 1 PD di Melawati

Semoga hari-hari yang mendatang terus bersinar seceria sinar bintang di langit 😂

Siapa lagi yang duk intai-intai nak ikut idola ratu awetmuda wd kita kak Jun lipo tu cecepatlah la ye wasap kak ana di bio ye

Boleh kita pakat - pakat jemaah awet muda sebelum raya puasa nanti. Raya tak lama dah ni. Sempat lagi kalau nak cantik awet muda wajah berseri-seri pada hari raya Aidilfitri nanti.

Ajommm tekan link wasap kak ana dibahagian Bio 👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nakal pulakk kakk Jun nie main gerakk gerakk pulakk eaa 🙈

Seriusslah macam anakk patungg bergerakk. Adik Adik kakak kakak Pengguna Tegar #Women_Desiree.

Bayangkan umur 49 tahun nanti kita masih cantikkk bergetah macam kak Jun Lipo ni yerr.

Sila stress tengok video ni . HAHAHA 🤣

#RatuAwetMudaWD
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nak berniaga biarlah berkat. Janganlah menipu orang dok kata umur dia 49 tahun. Logik lah sket nak menipuu. Tak masuk akal tau takk, muka muda macam ni 49 tahun. Sudah sudah lah buat marketing tipu orang. Tak takut dosa ke. Fikirlah rezeki tu nak buat anak anak makan.
.
.
🤣 Dok baca komen orang dekat kak jun masa buat fb ads, memang berdekah gelak. .
.
Kau sebenar nak suruh aku buat apa. Dah umur dia memang umur tu. Tipu celah mana. Jujur dah la tu. Itu antara benda kelakar yang kak nad sendiri baca.
.
.
Dia yang cantikk,kau plak panas kenapa 😅
.
.
Kak Jun Lipo ni kan viral. Viral kat fb, viral kat instagram sebab kawen dengan lelaki bujang yang muda. Ramai yang macam takleh terima kenyataan sampai dok mintak ic,sampai dok kata kak jun pakai susukkkk.
.
.
Macam macam lagilah netizen dok kecamm kak jun ni.
.
.
Salah ke nampak #AWETMUDA di usia 49 Tahun. Kalau dah dalaman di jaga rapi sejak dari dulu lagi sampai sekarang konsisten.
.
.
Kalau rasa kemurungan tengok muka orang nampak muda walau dah hampir 50 an. Janngan lah dok kecam orang.
.
.
Meh kita sesama pakai #WomenDesiree bagi awetmuda semula kulit wajah kita supaya jadi anjal dan tegang. Pipi pon toink toinkkk sampai silauu yang memandang 😍
.
.
By Nad Adleesya,
Founder Adleesya Beauty

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
"Baru guna setengah botol dah rasai perubahan."
.
.
Bila baca tesrimoni macam ni zati rasa puas hati sangat dapat guide customer zati dengan betul dan berkesan.
.
.
Alhamdulillahh..yang penting pakai WD ni kena konsisten je, insyaAllah sedikit demi sedikit nampak perubahannya, bezanya cepat atau lambat bergantung pada setiap individu.
.
.
Dengan formula yang terbaru dalam WDTA ni memang pantas dan sangat berkesan keatas penggunanya. Siapa calit dan konsisten pasti nampak perubahan.
.
.
WD ni tiada jenis kulit yang sesuai atau tak, sebab wd ni krim kecantikkan yang merawat semua jenis masalah kulit wajah. InsyaAllah selamat dan gunakan tanpa was was dan ragu ragu.
.
.
WD sekarang tengah promosi tau. Jimat sehingga RM40 tau !
Wasap zati 0123512791
Drum roll 🥁
.
TAHNIAH kepada pemenang !

Nama terakhir komen pada posting yang lepas.

@siti_farhain & @cikseha_amran
Nanti DM Zati untuk berikan details ya. Tahniah sekali lagi !
.
Kepada yang tak berjaya jangan kecewa ya, banyak lagi lepas ni zati nak bagi free. Stay tuned !
.
** Follow, rajin LIKE & KOMEN yang membina pada setiap posting, dapatkan hadiah menarik setiap hujung bulan❤
Lagi testimoni terbaru penggunaan secara konsisten selapas hampir 10 bulan konsisten dengan WD.
.
.
Pada awalnya memang tak percaya, sebab calit di nadi macam mana parut wajah nak hilang? Dengar macam tak logik, tapi nahh hasilnya.
.
Pernah stop 1 bulan pakai wd, tak best tanpa wd. Fiza tetap teruskan guna WD sebab nampak perubahan demi perubahan. Mak pun dah terus makin elok kulit dari sebelum.
.
Baru baru ni share hasil kulit terbaru Fiza. Terkejut Zati tengoknya, memang ketara perubahan dari awl sampai sekarang.
.
Zati nasihatkan lagi ni, nak pakai wd kena konsisten ya, minum air secukupnya dan buat tips yang zati ajarkan ya. Keep positive dan terus yakin pada diri. InsyaAllahh memang nampak perubahan yang ketara.
.
Kalau takde perubahan, takkan la pengguna sendiri seronok share gambar mereka. Disebabkan tu juga lah ramai customer yang sebelum ni stop wd nak teruskan balik.
.
Makin hari makin sihat kulit✔
.
Cepat la grab kombo 3 wdta rm240, jimat rm60❤
Wasap 0123512791
Perkongsian dari group testimoni wd. Pengguna dah pakai 5 botol wd dan ini lah hasilnya.
.
.
Sebab tu zati selalu pesan, nak pakai wd biar konsisten. Kalau sekerat jalan, memang sekerat lah hasilnya. Sebab wd ni merawat satu persatu masalah kulit wajah, berbeza mengikut setiap individu.
.
.
Kulit berparut ni buat wajah kita nampak berusia dan tak rasa konfiden pada diri sendiri. Kadang nak makeup pun tak konfiden sebab tekstur kulit tak sekata. Orang kata terus tak yakin pada diri.
.
.
Konsisten WDTA pada 3 point nadi alhamdulillah kulit bertambah sihat dan pulih dari parut. Dalam wdta ni ada glycerin bertindak merawat parut pada kulit uolls.
.
.
Dimethicone Topical pula membantu cepatkan proses pertumbuhan sel kulit baru, sebab tu kalau perasan sel kulit baru mula tumbuh dah kulit kemerahan serta melindungi kulit dari kering.
.
.
Sesame Protein membantu menghaluskan tekstur kulit dan mengecilkan pori. Membuatkan kulit wajah makin halus, lembut dan nampak glowing gittuew.
.
.
Itulah kerja wd, membersihkan, merawat, mencegah dan mencantikkan dari dalaman sehingga keluaran.
.
.
So sesiapa nak bebas masalah kulit inilah masa yang sangat tepat sekali sebab sekarang tengah promosi jimat RM40 untuk setiap oembelian 2 WD keatas. Wasap 0123512791 ❤
Ramai nak kulit cantik, bebas jerawat dan bebas kusam, tapi tak ramai yang sanggup sabar dan konsisten macam akak ni.
.
Umur dah masuk 40an tapi, jerawat makin aktif naik sejak kebelakngan ni. Mungkin akibat hormon tungang langgang dalam badan.
.
Sejak konsisten wd ni kan, memang beza terus kulit akak ni.
.
✔Peuraria mirifica menstabilkan hormon dalam badan. Dapat merawat jerawat dari akar umbi, dan jaga rahim kita.
.
✔Ekstrak tree peony menyingkirkan toksin dalaman dan lancarkan darah dalam badan. Toksin tu lah kdg punca jerawat naik tiba tiba.
.
✔Niacinamide melembapkan kulit agar tidak berminyak dan kering. Kulit berminyak tu punca jerawat.
.
.
Dulu ramai yang tak percaya krim wd ni, tapi bila makin ramai yang dapat rawat masalah kulit mereka, awet muda, kulit glowing.. ehhhh makin ramai pulak jatuh hati.
.
Tu la penting nya rawat dalaman dulu, aktifkan balik jaringan sel kulit dari dalam badan tu.
.
Produk lain hakak tak amek tahu tapi wd cenggini yang pastinya 100 % selamat dan berkesan ! Sebab zati dah rasainya sendiri hoii.
.
Harga WD RM100 seunit. Beli 2 WDTA RM160 shj, jimat RM40. Percuma postage, percuma gift, percuma tips dan guide sampai berkesan 💃

Wasap 0123512791
Ramai nak kulit cantik, bebas jerawat dan bebas kusam, tapi tak ramai yang sanggup sabar dan konsisten macam akak ni.
.
Umur dah masum 40an tapi, jerawat makin aktif naik sejak kebelakngan ni. Mungkin akibat hormon tungang langgang dalam badan.
.
Sejak konsisten wd ni kan, memang beza terus kulit akak ni.
.
✔Peuraria mirifica menstabilkan hormon dalam badan. Dapat merawat jerawat dari akar umbi, dan jaga rahim kita.
.
✔Ekstrak tree peony menyingkirkan toksin dalaman dan lancarkan darah dalam badan. Toksin tu lah kdg punca jerawat naik tiba tiba.
.
✔Niacinamide melembapkan kulit agar tidak berminyak dan kering. Kulit berminyak tu punca jerawat.
.
.
Dulu ramai yang tak percaya krim wd ni, tapi bila makin ramai yang dapat rawat masalah kulit mereka, awet muda, kulit glowing.. ehhhh makin ramai pulak jatuh hati.
.
Tu la penting nya rawat dalaman dulu, aktifkan balik jaringan sel kulit dari dalam badan tu. .
Produk lain hakak tak amek tahu tapi wd cenggini yang pastinya 100 % selamat dan berkesan ! Sebab zati dah rasainya sendiri hoii.
.
Harga WD RM100 seunit. Beli 2 WDTA RM160 shj, jimat RM40. Percuma postage, percuma gift, percuma tips dan guide sampai berkesan 💃

Wasap 0123512791
Siapa tak tidur lagi cuba DOUBLE TAP gambar ni, komen "SAYA" bebanyak👇

Zati nak buat survey ni pukul berapa uolls aktif. Sebab esok zati nak bagi FREE WDTA kepada yang bertuah. Bukan 1 je, tapi 2 WDTA !!
.
LIKE bebanyakkk cepattt ❤