#wdhargarm80

#Mitos_Berkaitan_Jerawat

Petang ni kak ana nak share sikit pasal mitos berkaitan jerawat 👉Orang dewasa tidak berjerawat 👉Orang dewasa juga tumbuh jerawat pada umur 30’an, 40’an sehingga 50’an. 👉Coklat dan minuman soda penyebab jerawat 👉Tiada kajian yang benar-benar signifikan mengaitkan keduanya dengan pembentukan jerawat. 👉Krim pelindung UV menyebabkan jerawat 👉Jika alergi pada pelindung matahari berasaskan tindakan kimia, pilih pelindung matahari fizikal seperti zink oksida. 👉Peluh penyebab jerawat 👉Kelenjar peluh berbeza dari kelenjar sebum. 👉Jerawat tidak perlu rawatan 👉Tanpa rawatan sewajarnya akan meninggalkan parut. 👉Gunakan pencuci ‘scrub’ untuk menghilangkan jerawat 👉Memicit/ mencungkil jerawat akan meninggalkan parut.

Nak CARA lagi senang dan jimat masa dan sangat berkesan, calit la krim #Wd tak sampai 2 minit pun calit dah siap. 😍

Kalau nak order krim #wd_womendesiree ni cepat tekan link wasap kak ana diruang bio di atas ☝

#WDLover
#CalitCalitCantik
#WDKrimMujarabUntukJerawat
#NakKongsiTips
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Jommm kak ana nak share apa kata founder #WD tentang jeragat ni. Mehhh baca boss titeww share bawahh niee 👇 "Alhamdulillah jeragat tu dah makin x nampak. kena duk rapat rapat baru akan nampak. 6 bulan nak baik pulih jeragat. Kak nad konsisten guna WD siang malam.

Jeragat ni berakar kalau kita tak usaha banteras memang akan menjadi jadi.

gilerrr seramm weh bila jeragat bersepah dekat muka." Tambah founder produk #WD.
Ko ghaseee 😰
Cepat siapa nak merisik khabar tu tekan je link dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
#NakShareTips
JERAWAT DAH TAK NAK KAWAN!
YA BEDA BEDU!
.
"Dulu muka penuh jerawat. TERUK! Selepas guna #WDTA, jerawat mula nampak kering memudar lalu menghilang."
.
Bestnyaa! Itulah hebatnya WDTA. Hanya calit2 di nadi, jerawat hilang entah kemana. Ini kerana WDTA mengandungi #ekstrak AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS yang mampu menghalang pembentukan jerawat.
.
Siapa tak happy bila muka yang dulu menggerunkan sekarang menjadi pujian dan dambaan orang.
.
Jom #calitcalitcantik..Hanya calit di 3 point nadi tak sampai seminit siap. #MUDAH dan #JIMAT masa.
.
Jangan lepaskan peluang grabbb sementara masih ada. Jangan sesal separuh nyawa sudahlah.
.
Ajomm wasap kak ana kita sembang-sembang ditepian pantaii 😁👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#NakShareTips #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Siapa yang Boleh guna?

Semua boleh guna WD ni, baby ke anak anak ke. Bukan untuk cantiklah. Untuk kalau terkena luka ke, lecur ke, kena gigit serangga ke. Pon boleh sapu untuk anak anak. Cepat baik.
Kalau yang nak calit di 3 point nadi yang lepas akil baligh je. Kanak kanak tak perlu.
WD ni, anak dara, lelaki wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang veteran semua boleh guna. Sebab ianya krim yang hanya sapu luaran sahaja.

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
BAGAIMANA KRIM WD NI BEKERJA?

Krim WD ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
Nadi kita ni, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
InshaAllah krim WD sehabis baik membantu selesaikan masalah yang uolls hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting uolls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar.

#WDGombak
#AnaSulaimanWD
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
Kelebihan WD untuk masalah #JERAWAT!
.
WD Bertindak dengan sapuan di nadi menggunakan teknologi NANO yang memberikan 12 kali ganda lebih pantas
untuk kesan penyerapan.
.
Lihat hasil dari pengguna yang menggunakan WD untuk masalah jerawat yang di alami. Penggunaan yang sangat mudah hanya calit calit di 3 point utama nadi dan minum air masak 3L sehari untuk kesan yang positif.
.
Untuk info lanjut boleh, klik link bio di atas☝
.
#WDGombak
#AnaSulaimanWD #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Jerawat ni bila muncul seketoi je pon ada yang stress ye tak? Ni kan pulak penuh satu muka. Ngan parutnya lagi. Ngan sakitnya lagi, nak jumpa orang pon tak konfidenn aduhaiii😖

Memacam skincare dah guna pon jerawat masih muncul lagi. Korang nak tau kenape dia muncul silih berganti? Salah satunya badan kita penuh toksin. Toksin ni bahaya tau bila berkampung kat dalam badan kita, kekadang bukan punca jerawat je tapi boleh menyebabkan pelbagai penyakit lain juga.

Jadi apa yang #WD ni boleh bantu? Dalam WD ni ada ekstrak akar tree peony yang mana ianya membantu menyingkirkan toksin dalam badan.
Jerawat pon susah nak muncul sekaligus membuatkan kulit muka makin sihat. Sesekali muncul time nak datang bulan tu normal lah, melampau sangatt kalo jerawat tak mai langsungg 😁

Selain dari ekstrak akar tree peony, ada juga bahan lain dalam WD yang dapat mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat seperti Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis. Glycerin pula dapat mengurangkan kesan parut jerawat pada kulit.

Kalo korang ada masalah yang sama cer ikhtiar dengan WD pulak. Mana tau asbab WD ni membuatkan korang happy macam testimoni2 kami ni. Nak keluar rumah pon konfidennn je tanpa mekap tebal😉

Hanya konsisten calit di 3 point nadi aje dan boleh juga dot kan sikit WD atas jerawat. Cepat je kecut jerawat tu insyaaAllah. Tips lain, minum air kosong banyak supaya lebih mudah toksin2 keluar dalam badan kita.

Cepat tekan link wasap kat bahagian bio di atas ☝

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Khas untuk follower kak ana.. Kak ana ada buat promosi untuk 2 hari Saje iaitu bermula 13/3 ~ 14/3.

Bagi Sesiapa yang masih duk intai nak beli wd tu lebih baik anda grap sekarang.

Komen NAK dibahagian komen sekarang.
Sementara Ada harga promosi dan offer special gift ini.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
❤️ MAAF TAK SENGAJA TER BLINK BLINK ❤️ Tepek macam-macam dah tapi tak comey comey. Make up seinci pun jelas tampak kusam tak bermaya. Hak dalam tak cantik lagi cemana nak pancar ke luar kan?

Uols boleh senyum lebar dah

Nak cantik dah makin mudah & short cut. Krim Cantik Nano Women Desiree ni mampu cetuskan kecantikan dari dalam terpancar terus ke luar sepantas 12x ganda hanya dengan calitan nipis jerrr

Woowww kan?

Calit bukan sebarang calit. Calit yang boleh andam uolsss terus jadi cantikkk

Yang ingin miliki kecantikan sebenar dari dalam blink blink terus ke luar wasappp kak ana ye. Ajommm kita berjemaah awet muda dengan Krim wdta ini, sempat lagi nak wajah blink-blink di pagi raya Aidilfitri nanti. 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
OPOCOTTT!! LELEMAK KAT DAGU TU KE MANA BERTERBANGANNYA? .
.
Calit punya calit tak sangka wajah makin reshape. Double chin hilang. .
.
Yang bestt kulit makin cerah cantik. Orang kata seri naik gittewww. Halahhh takder alasab dah awak awak nak cantik tau. Nak pakai pun senang. Calittt aje kat nadi. .
.
Dalam wd ni ada bahan mahal tau. Contoh #pueraria_mirifica. Bahan kecantikan yang amat amat popular di Thailand nun. Sebab tu diaorg.cantik cantik kan.
Amacam? Sanggup tak nak transform dengan WDTA? Serius sanggup ajommm wasap kak ana cecepat ye👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#DealerAdleesyaBeautyWD
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
SPECIAL OFFER SEMPENA HARI WANITA SEDUNIA

SET KOMBO SEMANIS CINTA MEMPUNYAI 3 BERADIK DENGAN HANYA #RM185 SAHAJA #JIMATRM20 BANYAK TUU❤

Jangan lupa 👇
Dapatkan SPECIAL GIFT dari kak ana untuk special offer ini.
Nak order cepat tekan link wasap kak ana di ruang bio di atas👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
SPECIAL OFFER SEMPENA HARI WANITA SEDUNIA

SET KOMBO 3 BERADIK RM185 SAHAJA JIMAT RM20 TAUU❤
Dapatkan SPECIAL GIFT untuk harini

Nak order cepat tekan link bio di atas 👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Orang berWD dia pun nak berWD . Tak pepasal terpaksa cantik . Bila da dapat hasil camni , kompem menyesal kan . Menyesal sebab tak nak sahut cabaran berWD dari dulu lagi .
.
Dari dulu dok perati , tapi cubanya tidak .
.
Sekali da cuba , amek kau . Terasa dunia ana yang punya . Kagum wehhh . Dengan hanya sapuan mudah di beberapa point utama segala mak nenek jerawat cabut lari . Ni bukan lari berganti ganti da ni . Ni lari terus membawa diri .
.
Kalau konsisten kompem dia tak berani nak mai lagi . Nak tau pasai pa ? Pasainya dalam WD ni ada ekstrak akar scutellaria . Pastu ade ekstrak akar poenny tree . Ni semua bagus untuk masalah Miss J yang memang annoying sangat tuh .
.
Bila jerawat da check out dari muka mesti la parut die pun kita tak mau kan . Dont worry . Be happy . Memang good news sangat sebab dalam WD ni memang ade glycerin dan xylitylglucoside . Mak aihh . Nama pun da power kan . Tapi ni la die bahan selamat yang boleh melembab dan menghaluskan semula kulit wajah kita hasil dari penerokaan tak bertauliah jerawat tuh .
.
Seronok kan . Memacam bole dapat bila berWD . Sekali cuba , selamanya setia .
.
Jom kita awet muda dengan wd
Klik link Bio di atas 👆
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Alhamdulillah syukur kepada Allah.
Done cod untuk Hari ini.
3 wd di ukay Perdana
1vh & 1 PD di Melawati

Semoga hari-hari yang mendatang terus bersinar seceria sinar bintang di langit 😂

Siapa lagi yang duk intai-intai nak ikut idola ratu awetmuda wd kita kak Jun lipo tu cecepatlah la ye wasap kak ana di bio ye

Boleh kita pakat - pakat jemaah awet muda sebelum raya puasa nanti. Raya tak lama dah ni. Sempat lagi kalau nak cantik awet muda wajah berseri-seri pada hari raya Aidilfitri nanti.

Ajommm tekan link wasap kak ana dibahagian Bio 👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nakal pulakk kakk Jun nie main gerakk gerakk pulakk eaa 🙈

Seriusslah macam anakk patungg bergerakk. Adik Adik kakak kakak Pengguna Tegar #Women_Desiree.

Bayangkan umur 49 tahun nanti kita masih cantikkk bergetah macam kak Jun Lipo ni yerr.

Sila stress tengok video ni . HAHAHA 🤣

#RatuAwetMudaWD
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nak berniaga biarlah berkat. Janganlah menipu orang dok kata umur dia 49 tahun. Logik lah sket nak menipuu. Tak masuk akal tau takk, muka muda macam ni 49 tahun. Sudah sudah lah buat marketing tipu orang. Tak takut dosa ke. Fikirlah rezeki tu nak buat anak anak makan.
.
.
🤣 Dok baca komen orang dekat kak jun masa buat fb ads, memang berdekah gelak. .
.
Kau sebenar nak suruh aku buat apa. Dah umur dia memang umur tu. Tipu celah mana. Jujur dah la tu. Itu antara benda kelakar yang kak nad sendiri baca.
.
.
Dia yang cantikk,kau plak panas kenapa 😅
.
.
Kak Jun Lipo ni kan viral. Viral kat fb, viral kat instagram sebab kawen dengan lelaki bujang yang muda. Ramai yang macam takleh terima kenyataan sampai dok mintak ic,sampai dok kata kak jun pakai susukkkk.
.
.
Macam macam lagilah netizen dok kecamm kak jun ni.
.
.
Salah ke nampak #AWETMUDA di usia 49 Tahun. Kalau dah dalaman di jaga rapi sejak dari dulu lagi sampai sekarang konsisten.
.
.
Kalau rasa kemurungan tengok muka orang nampak muda walau dah hampir 50 an. Janngan lah dok kecam orang.
.
.
Meh kita sesama pakai #WomenDesiree bagi awetmuda semula kulit wajah kita supaya jadi anjal dan tegang. Pipi pon toink toinkkk sampai silauu yang memandang 😍
.
.
By Nad Adleesya,
Founder Adleesya Beauty

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nak awet muda tanpa modal yang besar? Umur 34 tahun pun nampak macam 24 tahun je.
Lelaki dan perempuan boleh guna.
Cara mudah dan selamat digunakan. Yang penting konsisten. Modal Rm2.50 je sehari.
Jangan terkejut bila ✔MUKA MAKIN ANJAL
✔PIPI KENDUR MAKIN TEGANG ✔KULIT MAKIN CERAH ✔TAMPAK LEBIH MUDA DARI USIA

Komen NAK sekarang
atau wasap terus klik link di atas👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Cepat-cepat siapa yang nak repeat order atau yang baru cuba tu cecepat wasap kak ana la ye.. Harga promosi masih lagi berlangsung ye tapi stok amat terhad sekarang. First come first serve. Abis kotak lama kita jual WD kotak baru pulak dengan harga baru pulakk ye😀😱 Tunggu apa lagi cepat order sekarang 👇
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+order+krim+wdta

#WDGombak
#KakAna #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
WDTA Krim kalis usia ke?
.
Itulah soalan selepas pengguna pakai 3 4 botol WDTA. Rajin mencalit dan minum air secukupnya sehari 3L, umur dah masuk 50an tahun tapi orang asyik teka 30an je.
.
Tak kurang juga pengguna yang baru nak cuba si kenid #WDTA ni terus grab 3 botol tau. Mentang mentang ada promo jimat RM25. Tak tahan tengok semua testimoni.
.
Hanya dengan calitan? Betul saiyang. Kalau nak tahu tu la kerja kandungan HEBAT dalam WD. Ekstrak Tree Peony menyingkirkan toksin yg berkampung dalam badan, cuci saluran darah,jd clear tiada sisa darah kotor melekat(bawa toksin) dari badan.
.
Bila dah bersih, barulah kandungan lain spt PUERARIA MIRIFICA akan memberi keanjalan dan mengembalikan keremajaan kulit. Yg kendur ditengangkan, garis halus habis hilang. Tak perlu selfie pakai 360 pun acik. Sekarang dah nampak mcm sisturrrr je🙈.
.
Ehh banyak lagi lah bahan hebat dalam WDTA. Kalau nak tahu lebih lanjut jom whatsapp mokda terangkan satu persatu. Jangan lepas ni kenyang makan pujian je la.

Yang dok risik2 WD dah lama jangan dibiarkan perasaan tu begitu saje. Bertindak sekarang. Untuk siapa? Untuk suami dan kepuasan diri sendiri juga 😘

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
WDTA Krim kalis usia ke?
.
Itulah soalan selepas pengguna pakai 3 4 botol WDTA. Rajin mencalit dan minum air secukupnya sehari 3L, umur dah masuk 50an tahun tapi orang asyik teka 30an je.
.
Tak kurang juga pengguna yang baru nak cuba si kenid #WDTA ni terus grab 3 botol tau. Mentang mentang ada promo jimat RM25. Tak tahan tengok semua testimoni.
.
Hanya dengan calitan? Betul saiyang. Kalau nak tahu tu la kerja kandungan HEBAT dalam WD. Ekstrak Tree Peony menyingkirkan toksin yg berkampung dalam badan, cuci saluran darah,jd clear tiada sisa darah kotor melekat(bawa toksin) dari badan.
.
Bila dah bersih, barulah kandungan lain spt PUERARIA MIRIFICA akan memberi keanjalan dan mengembalikan keremajaan kulit. Yg kendur ditengangkan, garis halus habis hilang. Tak perlu selfie pakai 360 pun acik. Sekarang dah nampak mcm sisturrrr je🙈.
.
Ehh banyak lagi lah bahan hebat dalam WDTA. Kalau nak tahu lebih lanjut jom whatsapp mokda terangkan satu persatu. Jangan lepas ni kenyang makan pujian je la.

Yang dok risik2 WD dah lama jangan dibiarkan perasaan tu begitu saje. Bertindak sekarang. Untuk siapa? Untuk suami dan kepuasan diri sendiri juga 😘

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
WDTA Krim kalis usia ke?
.
Itulah soalan selepas pengguna pakai 3 4 botol WDTA. Rajin mencalit dan minum air secukupnya sehari 3L, umur dah masuk 50an tahun tapi orang asyik teka 30an je.
.
Tak kurang juga pengguna yang baru nak cuba si kenid #WDTA ni terus grab 3 botol tau. Mentang mentang ada promo jimat RM25. Tak tahan tengok semua testimoni.
.
Hanya dengan calitan? Betul saiyang. Kalau nak tahu tu la kerja kandungan HEBAT dalam WD. Ekstrak Tree Peony menyingkirkan toksin yg berkampung dalam badan, cuci saluran darah,jd clear tiada sisa darah kotor melekat(bawa toksin) dari badan.
.
Bila dah bersih, barulah kandungan lain spt PUERARIA MIRIFICA akan memberi keanjalan dan mengembalikan keremajaan kulit. Yg kendur ditengangkan, garis halus habis hilang. Tak perlu selfie pakai 360 pun acik. Sekarang dah nampak mcm sisturrrr je🙈.
.
Ehh banyak lagi lah bahan hebat dalam WDTA. Kalau nak tahu lebih lanjut jom whatsapp mokda terangkan satu persatu. Jangan lepas ni kenyang makan pujian je la.

Yang dok risik2 WD dah lama jangan dibiarkan perasaan tu begitu saje. Bertindak sekarang. Untuk siapa? Untuk suami dan kepuasan diri sendiri juga 😘

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Orang kata LUMRAH la kita makin TUA . Tak de siapa boleh nafikan hakikat tu . .
Tapi jangan tak percaya . Kita boleh USAHA agar diri TIDAK sama sama kelihatan tua . Ada caranya . Ada petuanya .
.
Langkahnya MUDAH . Hanya perlu konsisten calit WD di nadi dua kali sehari . Sebab dalam WD ni ada PUERARIA MIRIFICA tau . Bahan ni penuh khasiat magika dalam menangkis proses penuaan dan menjadikan wanita secantik bidadari .
.
Kalau dapat makan la tumbuhan tu hari hari memang confirm solid molid , cerah cekang , gebu gebas diri kita ni. Tapi kat Malaysia susah dapat .
.
Sebab tu la kena pakai WD . Sebab dalam WD ada tau bahan istimewa ni . Kalau konsisten laaaa . Fuhhhh . Memang mereciks hasilnya. Tak percaya cer cuba . 😘

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
KULIT SUNBURN KINI PULIH 😍
.
.
Aduhhh stressnye bila tengok tangan gelap, kering sebab sunburn. Minggu ni asyik keje luar je, habis burn kulit tangan sedih betol rasa.
.
.
Lagi tersentap hati ni bila tengok tangan kengkawan semuanya putih berseri, tangan sendiri pulak hampa. 😔
.
.
Tapi sejak gunakan #Peea Dolce, tangan yang dulunya gelap, kering dan kusam kini makin berseri. Memang teruja betul bila tengok perubahan tangan sendiri.
.
.
Mula-mula dulu macam tak yakin, tapi disebabkan keinginan untuk dapatkan kulit cerah, try jugak la #Peea Dolce ni.
.
.
Alhamdulillah memang menjadi, kesan perubahan yang kita dapat memang ketara. Berbaloi sungguh kalau guna #Peea Dolce ni, dah la wangi, tak melekit dan harga pun mampu milik. Tak cari lain dah, #Peea Dolce di hati hehe. ❤️
.
.
Uolss yang dekat luar tu meh la cuba, sebab #Peea Dolce ni bagus untuk merawat kesan sunburn pada kulit. Ini disebabkan kandungan bahannya iaitu Aloe Vera yang membantu melembapkan kulit dan mempunyai agen penyembuhan kulit terbakar.
.
.
So jangan tunggu lama-lama, nak kulit cantik PM je kami tauu
.
Atau
.
📲 Tinggalkan no phone ANDA sekarang untuk kami hubungi.
📲 Tinggalkan no phone ANDA sekarang untuk kami hubungi.
📲 Tinggalkan no phone ANDA sekarang untuk kami hubungi.

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
KULIT SUNBURN KINI PULIH 😍
.
.
Aduhhh stressnye bila tengok tangan gelap, kering sebab sunburn. Minggu ni asyik keje luar je, habis burn kulit tangan sedih betol rasa.
.
.
Lagi tersentap hati ni bila tengok tangan kengkawan semuanya putih berseri, tangan sendiri pulak hampa. 😔
.
.
Tapi sejak gunakan #Peea Dolce, tangan yang dulunya gelap, kering dan kusam kini makin berseri. Memang teruja betul bila tengok perubahan tangan sendiri.
.
.
Mula-mula dulu macam tak yakin, tapi disebabkan keinginan untuk dapatkan kulit cerah, try jugak la #Peea Dolce ni.
.
.
Alhamdulillah memang menjadi, kesan perubahan yang kita dapat memang ketara. Berbaloi sungguh kalau guna #Peea Dolce ni, dah la wangi, tak melekit dan harga pun mampu milik. Tak cari lain dah, #Peea Dolce di hati hehe. ❤️
.
.
Uolss yang dekat luar tu meh la cuba, sebab #Peea Dolce ni bagus untuk merawat kesan sunburn pada kulit. Ini disebabkan kandungan bahannya iaitu Aloe Vera yang membantu melembapkan kulit dan mempunyai agen penyembuhan kulit terbakar.
.
.
So jangan tunggu lama-lama, nak kulit cantik PM je kami tauu
.
Atau
.
📲 Tinggalkan no phone ANDA sekarang untuk kami hubungi.
📲 Tinggalkan no phone ANDA sekarang untuk kami hubungi.
📲 Tinggalkan no phone ANDA sekarang untuk kami hubungi.

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
KULIT SUNBURN KINI PULIH 😍
.
.
Aduhhh stressnye bila tengok tangan gelap, kering sebab sunburn. Minggu ni asyik keje luar je, habis burn kulit tangan sedih betol rasa.
.
.
Lagi tersentap hati ni bila tengok tangan kengkawan semuanya putih berseri, tangan sendiri pulak hampa. 😔
.
.
Tapi sejak gunakan #Peea Dolce, tangan yang dulunya gelap, kering dan kusam kini makin berseri. Memang teruja betul bila tengok perubahan tangan sendiri.
.
.
Mula-mula dulu macam tak yakin, tapi disebabkan keinginan untuk dapatkan kulit cerah, try jugak la #Peea Dolce ni.
.
.
Alhamdulillah memang menjadi, kesan perubahan yang kita dapat memang ketara. Berbaloi sungguh kalau guna #Peea Dolce ni, dah la wangi, tak melekit dan harga pun mampu milik. Tak cari lain dah, #Peea Dolce di hati hehe. ❤️
.
.
Uolss yang dekat luar tu meh la cuba, sebab #Peea Dolce ni bagus untuk merawat kesan sunburn pada kulit. Ini disebabkan kandungan bahannya iaitu Aloe Vera yang membantu melembapkan kulit dan mempunyai agen penyembuhan kulit terbakar.
.
.
So jangan tunggu lama-lama, nak kulit cantik PM je kami tauu
.
Atau
.
📲 Tinggalkan no phone ANDA sekarang untuk kami hubungi.
📲 Tinggalkan no phone ANDA sekarang untuk kami hubungi.
📲 Tinggalkan no phone ANDA sekarang untuk kami hubungi.

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Hamboiii ken mahin lawa ibu anakk 6 niee .Umurr pulakk jangan takk cayoo udah 40 tahun dah taww .
.
Tapi semacam anakk daro kann kann .
Ajomm Kitaaa dengar apaa kataa akakk Akma tentang WD .
.
Akakk Akma guna WD dah banyak botol tak ingat dah lepas tu stop henpon rosak no contact sis Ida tak jumpa rupa nye dia dah tukar no fon
.
Nie baruu akak start blik consume calit calit katt nadi je pusing lawan jam. Actually suka sangat WD niee multifuntion jugakk .
.
Berkat sabar insyaallah akan nampak hasil nya.Nakk nampak cepat hasilnya memang kena minum air yang banyak. air putih ye bukan air manis .
Tenkiuu atass sharing dari akakk .Semuaa wanitaa takk kira usia layakk untukk cantikkk lawa kan kann . Jangan segan siluuu untukkk mencubaa ❤️ #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Semakin cantik tanpa cucuk botox. Nak taw rahsianye ⤵

Komen 'Nak'
Atau klik sini 👉 www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Semakin cantik tanpa cucuk botox. Nak taw rahsianye ⤵

Komen 'Nak'
Atau klik sini 👉 www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
3 SEBAB KENAPA WANITA GOJES PERLU MENGGUNAKAN KRIM WD
.
1. Kak ana tau sesayunk semua memang dah gojes dah. Tapi sesayunk nak tau tak? Semakin kita berusia ni, kolagen semakin berkurangan dalam tubuh badan kita. .
Tapi sesayunk tak perlu risau. Dengan adanya krim WD nie sesayunk mudah untuk kekal awet muda dan jelita selalu. .
Apa ramuan dalam sebotol WD ni sampai kesannya boleh buat ramai jadi cantik jelita walaupun hanya sapu dinadi? Inilah antara ramuan hebat yang terdapat dalam WD, di mana ia membuatkan si penggunanya cinta mati pada Si Kenid ni
_
✔️Ekstrak Pueraria Mirifica - sangat terkenal dalam dunia kecantikan di Thailand untuk penjagaan dalaman wanita. Bantu menganjalkan, mencantikkan kulit, merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat muka, merawat masalah berkaitan rahim, mengandungi agen anti-kanser yang dapat mencegah pertumbuhan sel tersebut.
.
✔️Ekstrak Akar Tree Peony - bertindak mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan.
.
✔️Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. .
.
✔️ Gluthathione - Bertindak sebagai agen pencerah kulit bukan muka sahaja tapi untuk seluruh badan tona demi tona.
Hebattkan gabungan bahan-bahan yang ada dalam krim WD nie. #TERBUKTIBERKESAN kerana kami ada 5000 testimonials yang berjaya dalam simpanan kami. .
Serta 80% repeat order dari cust kami. Alhamdulillah itu tandanya permintaan krim WD cukup tinggi. .
2. BERTEKNOLOGI NANO
.
Bahan bahan dirumuskan dengan teknologi Nano dimana pantas menyerap 12kali lebih laju kedalam kulit.
.
Bayangkan bila bahan bahan yg femes dalam dunia kecantikan diluar negara seperti Pueraria Mirifica yang sangat popular di Thailand untuk kecantikan, Tree Peony yang popular di China untuk kesihatan, diformulasikan dengan teknologi Nano yang popular di Korea bergabung dalam sebotol WD. Tak payah pergi luar negara untuk cantik, sebab dalam sebotol WD dah ada semua bahan hebat untuk cantik jelita😍
.
3. MUDAH GUNA
.
Jomm cantik berseri menjelang hari raya.
.
Tak perlu nak MAKAN
Tak perlu nak BANCUH
Tak perlu nak SHAKE
Calit-calit di nadi je senang. .
Bila-bila masa je boleh pakai krim WD ni
WD UMPAMA BERLIAN
.
WD sentiasa ada bagi MENYINARI hidup setiap wanita.
Kerana ia diformulasikan dari Bioteknologi NANO pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit.
.
.
So tak hairan lah kalau WD ni dianggap BERLIAN,
Sebab bentuknya yang kecil tapi ia sangat bernilai dan BERMANFAAT.
.
.
Hargai kecantikan uolls bersama WD
#WD_Lover #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Sesiapa yang nak cod KRIM AWET MUDA WDTA di Sekitar Kuala Lumpur Dan berhampiran Boleh wasap kak ana ye. 😍👍
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+cod+krim+wdta

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Pic dua2 pakai makeup tapi umur 30 tahun lebih jauh nampak lagi muda dari umur 24 tahun. Kulit lebih bersih licin dan mulus dari umur 24 tahun. Hanya labur Rm2.50 je sehari.

Nak kak ana bongkarkan RAHSIA Awet Muda sis ni?
Komen "NAK" sekarang.

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Alhamdulillah wd dan vh dah ada sijil halal produk

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Maiigoodd.. Hamboii kan mahin lagi yekk.. Fuhss tanjatt kak ana dokk telekk packaging terbaru WD😀

Pehhh mengancam habis kan WD dengan wajah baru uolss.Jatuh cinta abiss 😍

Alhamdulillah, 2018 cukup 4 TAHUN WOMEN DESIREE Di pasaran online.

Packaging yang come loteyyy lagi superb EXCLUSIVE ini direka khas buat pengguna pengguna kami yang tersayang.😍 Siapa yang dok intai-intai nak beli dengan harga promosi jimat rm25 tu, baiklah cecepat la ye roger kak ana nanti melepas Dan terlepas pulak nanti harga promosi 😂

www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak
#TrustedDealer #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
2 MINGGU KULIT DAH GELOWINGG!
.
Korang nampak tak beza kulit sebelum pakai WD dengan selepas tu? .
Diri sendiri terkezutt tengok kulit licin macam cermin😆

Bila wd dah cuci toksin dalam badan, lancar darah, buang sel kulit mati ganti kan dengan sel sel kulit baru. .
Memancor mancor kulit ehhh. .
Cantik dari dalaman, teserlah luaran gitewww. Calit kat nadi je hokeyyy. Tayah sesusah nak tunggu lepas makan ke, sebelum makan ke. .
Anytime boleh calit😚

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
SERAMMM, CEPAT BETUL KESAN #WDTA NIHH!!
.
Perghhhhh Gelowing habis. "Semalam arkitek tegur muka makin peloles katanya" Auwww munger munger hati letewww. .
Cer korang perati bebetul tang pipi tu. Bentuk wajah . Berbezaaa sangat kan? .
Kalau dulu pakai WD pun dah cantik. Kena pulak #WDTA lagi nampak wow! 😍 muka terbentuk gitcewww. .
Ini baru berapa hari je pakai tau. Kalah bullet train kesan wdta nihh ! Cer uols bayangkannn kalau sebulan lagi. Memang osemmmm la. .
Calit kat 3point nadi dan wena bagitau dia sapu muka tiap malam n pagi. Waa.
Patut la kevavommm. Gigit jari anak dara tengok cenggini😆
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
SERI WAJAH AKAN TESERLAH KALAU DALAMAN BERSIH!
.
Kak chik dulu bukan yang macam korang nampak sekarang tau .
.
Seriusss dia bukan jenis yang percaya sangat pada produk produk ni. Tapi tak sangka pulak la boleh sangkut dengan susuk moden #WD 😆 .
Pakai calit calit kat 3 point nadi je uolss. Boleh dapat kulit berseri, tegang, anjal awet muda. .
Tak payah sesusah nak bancuh, nak telan, nak cucuk cucuk. Kat memana pun boleh calit asalkan konsisten 2kali sehari. .
In shaa allah , slow slow zat dalam WD ni merawat segala masalah dalaman. Membuang toksin, membuang sel kulit mati, menggantikan sel sel kulit baru. .
Haaa best ke best? .
#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
AWET MUDA TANPA PLASTIC SURGERY ? 😍

Kulit bersih bebas dari jerawat dan jeragat, tegang, anjal dan awet muda dalaman serta luaran
RM2.50 sehari

Komen 🙋NAK atau whatsapp sini kak Ana 👇
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak
#TrustedDealer #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nak patah balik jadi sweet 17 dah tak susah sekarang. Akak ni 48 tahun uols

Cantik. Anjal. Awet Muda. Cerah. Glowing. Gebu tanpa jerawat & jeragat

Hanya RM2.50 sehari

Komen NAK & whatsapp kak ana Disini👇:
www.wasap.my/60192807726/Saya+Nak+Krim+Awet+Muda

#WDGombak
#TrustedDealer #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Kak Nor ni kan, umurnya dah 50 tahun tau. Tapi nampak macam 30 tahun je kan. Tengokla pipinya tu. Kemain tegang dan bertelo lagi😱

Wow, AWET MUDA betoi. Cantik sangat. Sekali tengok, tak padan ngan umurnya tu.

Nak AWET MUDA macam Kak Nor ni? Nak tahu #Rahsianya?
Dengan HANYA BERMODALKAN RM2.50 SEHARI anda akan kembali awet muda bergurtahh macam ni. JIMAT sesangat tau.

Berminat? Sila tinggalkan no phone anda di komen

atau terus klik link wassap di bawah:
www.wasap.my/60192807726/Saya+Nak+Krim+Awet+Muda
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Korang percaya umur kak jun ni dah 48 tahun, suami dia 28 tahun tau. Tapi nampak sebaya je kan?? Haa nak tahu rahsia yang kak jun amalkan. ❌ tak perlu bancuh ❌ tak perlu cucuk
❌ tak perlu botok

Yang penting jimaatttt, mudah, berkesan

Rm2.50 je sehari uols

Siapa nak komen "NAK" atau nakk reply pantass Klikk link dibawah ini 👇:
==>>
www.wasap.my/60192807726/Saya+Nak+Krim+Awet+Muda
==>>
www.wasap.my/60192807726/Saya+Nak+Krim+Awet+Muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Siapa sangka, cempedak jadi nangka?
Siapa kata umur 63 tak boleh nampak muda?

Hah, Kak Sufia buktinya. Jangan percaya, korang cuba je. Sebab dah ramai yang berjaya. ❌ Tak payah makan/minum/telan
❌ Tak perlu krim siang malam
⛔ Bukan skincare
⛔ Bukan serum
⛔ Bukan cucuk cucuk

Yang 63 pun pipi anjal, kedutan takde, yang lebih muda, mesti taknak tengok saje... Jom sama² awet muda.
Jika nak komen "NAK" atau fast response Klik link di bawah ini 👇:
==>>
www.wasap.my/60192807726/Saya+Nak+Krim+Awet+Muda
==>>
www.wasap.my/60192807726/Saya+Nak+Krim+Awet+Muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
WDTA ni kesan Dia memang cepat ke?

Kalau uolls nak tahu WDTA ni kesan Dia 3x Ganda lebih pantas bertindak dari yang lama. Bila pakai memang cepat nampak kesan Dia.
.
Oh patut la jumpe gambar lama time mula mula pakai #Wd dulu jauh betul beza. Wdta ni baru pakai tapi banyak perubahan dia.

Women Desiree triple advance (WDTA) .
Kesan 3 Kali lebih pantas bertindak. Mana yang nak cepat nampak kesan tapi tak sabar untuk tunggu lama lama boleh la pakai WDTA ni. Memang sesuai sangat tau 😍
.
Fungsi WDTA .
Menganjalkan
Mencerahkan
Menegangkan
Anti penuaan / awet muda .
Bahan yang ade dalam wdta .
Peuraria mirifica
Arbutin
Glutathione
Tree poeny
Dan banyak lagi. .
Nak syantik macam saiyunk Kita ni Meh le try WDTA 😍

Meh laa merisikk copat

Nk Detail lagi klick link di bawah in 👇:
==>>
www.wasap.my/60192807726/Saya+Nak+Krim+Awet+Muda
==>>
www.wasap.my/60192807726/Saya+Nak+Krim+Awet+Muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Korang percaya umur Kak Jun ni dah 48 tahun, suami dia 28 tahun tau. Tapi nampak sebaya je kan?? Haa ada rahsia yang Kak Jun amalkan. ❌ tak perlu bancuh ❌ tak perlu cucuk
❌ tak perlu botok

Hanya perlu calit di point nadi sahaja.Yang penting jimaattt, mudah, dan berkesan.

Rm2.50 je sehari uols

Komen NAK @ terus klik link di bawah www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
KU SANGKA BUDAK SEKOLAH, RUPANYA TIDAK? JANGAN TERTIPU TAW!
Ingatkan anak dara sekolah mana tadi, rupanya anak dah 4😱? Mira ni umur dah 30 tahun taw, tapi muka cam budak sekolah tingkatan 4 jew.

Awak, awakk nak AWET MUDA macam Mira ni tak? Hanya dengan cara paling MUDAH dan TERBUKTI BERKESAN dengan bermodalkan RM2.50 ja sehari. Nak saya BANTU awak?

Jom try krim AJAIB ni ❌ Takk perlu cucuk cucukk ❌ Takk perlu shake shake ❌ Tak perlu telan telan ❌ Takk payah krim siang malam .

Hanyaa pakai 2 kali sehari sahaja katt 3 point nadi .

Meh akak bantu dengan hanya klik link :⤵️ www.wasap.my/60192807726/Saya+nak+awet+muda
www.wasap.my/60192807726/Saya+nak+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
APA RAHSIA KAK JUN KEKAL AWET MUDA😍
.
#WD jer. Krim Awet Muda teknologi bio nano ni guna nya hanya sapu kat nadi jer. 2 kali sehari. Lepas mandi pagi dan sebelum tido.
.
Yang bestnya krim ni kadang kadang KJun sapu di muka jugak. Bangun pagi cekang tudiaaa merelit relit pipi. .
Pakai WD ni tak yah nak pantang pantang tau. Nak ambik jamu ker, supplement ker, nak ninum kafein ker tak de masalah pun.
.
Pakai wd ni AWET MUDA LUAR DALAM tau. Bukan macam cat kereta lama tu . Body jer kilat tapi enjin semput.
.
NO, NO, NO, Tak sama macam kereta lama tukar cat baru tau. NOPE! .
WD ni dia rawat dalaman kita dulu. Bagi cantik bagi power bagi cun melecun dulu dalaman, baru la luaran berseri bersinar sinar cam emas 916 tu.
.
Yang masih muda tak mungkin la nampak macam budak tadika. Jangan salah paham bila KJun cakap krim Awet Muda.
.
Kan KJun cakap RAWAT DALAMAN. Orang muda tak semestinya dalaman bersih, sihat dan tak de masalah. Berapa ramai anak dara wajah bermasalah dengan jerawat.
.
Bila WD da rawat buang segala toksin punca jerawat, maka dapatlah hasil kulit yang bersih. Malah cerah sekata.Kulit anjal toink toink lagi.
.
Tak kan nak tunggu da tua baru nak ilang jerawat. Bila da tua jerawat tak de, kulit lak berkedut. So bila masannya nak ilang jerawat dan tanpa kedut dan garis garis halus?
.
Sooo, kesimpulannya #WD ni buat yang berusia nampak muda dan sihat. Sebab WD rawat balik sel sel yang rosak dan aktifkan balik kolagen yang semakin lemah tu.
.
Dan WD bantu yang muda maintain keremajaan. Nak jadi nampak muda lagi apanya, otot otot dok tegang lagi. Kolagen pun masih aktif. Tak yah nak ubah dah benda tu. Maintain ja la. .
Jangan risau laaah. Sayang sayang KJun yang masih 20 an ni tak kan nampak macam budak tadika aihhh. Apa la hampa ni 😂

Kredit:Jun Lipo.
.
www.wasap.my/60192807726/saya+krim+awet+muda+dan+sihat

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
MASALAH KULIT KUSAM, JERAWAT SETTLED

Belum habis pakai sebotol pun effect dah cenggini. Belum lagi 2,3 botol.

Dulu malu nk ambil gambar Sebab muka banyak jerawat dan kusam. Tapi sekarang tak yah make up pun dah nampak berseri. Kulit pun makin halus.

Nak tahu rahsianya. Klik link dibawah untuk dibantu

www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+wdta

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
PENANGAN BUAT #WDTA JADI MAKEUP BASE, DARI JAUH ORANG DAH NAMPAK PIPI MEMANCOR MACAM SPORTLIGHT! .
Kemainnn memantul seri dak Farah nihh. Sebelum ni pakai wd pun dah cantik, pakai wdta lagi bertambah cantik kuasa 3.
.
Korang nampak tak beza? Tu kak ana kata WDTA ni lain macammmm. .
Uolls nampak tak makeup tu nampak hidup. Gelowinggg gitew. Lagi best, buat WDTA sebagai makeup base. Makeup tahan lama uolls.
.
Memang sesuai la Time raya ini buat tips ni. Jumpa kengkawan , sedara mara kan biasa muahh muahh . 10 orang jumpa makeup tanggal dah 😆
.
Ni ln shaa allah lekat helokkk. Kak ana dah try. Makin lama pakai makin berseri seriii muka uolss. .
Sesilap orang ingat retiss balik kampung nanti ahaksss.
.
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+wdta

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Meskipun WDTA baru launch awal Ramadan. Tapi effect dia memang kaw-kaw. Mana tak nya 3 kali ganda lagi power dari WD sebelum ni.

Testimoni terbaru panas dari oven. Belum habis pakai sebotol. Tu pun katanya tak berapa konsisten. Kadang2 tu lupa nak calit 🤣🤣 Dia teruja sangat dengan perubahan ini.. Dia citer... Dulu malu nak ambik gambar. Maklumlah muka berjerawat dan kusam. Tapi Sekarang tak yah make up pun dah nampak berseri. Kulit pun makin halus katanya.

Pada yang duk sangsi lagi tu, macamana ni macamana tu, meh try dulu satu botol WDTA. Pasti jatuh cinta.

Promosi jimat Rm20 masih berjalan ni. Jangan tunggu lagi.

Klik link niee untuk dapatkan lebih info

www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
WOW! UMUR JAUH BERBEZA TAPI NAMPAK SEBAYA 😳

Kalau korangg nak tau isteri diorang ni semua dah 40 an tau😱 Kak Nat 43 tahun kak Jun 48 tahun. Teringin nak awet muda 10 ke 20 tahun dari usia sebenar macam ni? ❌ perlu minum
❌perlu makan
❌perrlu kemam
❌perlu cucuk.

Hanya calit Kat 3 point nadi 2 kali sehari.. Semestinya SELAMAT dan BERKESAN dengan MODAL serendah RM 2.50 sehari
Nakk kak ana Bongkarkan rahsianyaa ? Boleh terus klik link ni tuk info lanjut 👇: 👉www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda
👉www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda @ Tinggalkan no wasap anda untuk mudah dihubungi. TQ.

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Sudah terlajak muda lahh akak ni 😱
Walau pon umur tua dari si suami, dorang tetap nampak sebaya kan. oh saiyanggg abang tak kesehhh heheh

Ada yang nak tahu apa akak ni amalkan? ❌ tak perlu bancuh ❌ tak perlu cucuk
❌ tak perlu botok

Hanya perlu calit di nadi je. Yang penting jimaatttt, mudah, selamat dan berkesan.

Rm2.50 je sehari tau.

Siapa nak cepat komen "NAK" dan nak lagi cepat terus klik link wasap di bawah ini 👇: ==>>
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda
==>>
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Umur sekadar ANGKA, Realitinya adalah AWET MUDA SERTA SIHAT, itu yang kita cari.
Nak ANJAL tak perlu botox.
Nak AWETMUDA tak perlu susuk.
Nak PUTIH tak perlu telan pil whitening.
Nak hilangkan JERAWAT/JERAGAT tak perlu krim siang malam.
Nak KURUS tak perlu cirit birit.
Ngeee 😜

RM1.25 je sehari. Cover semua uolsss. Yang penting JIMAT, SELAMAT, MUDAH.

Nak Kak Ana bongkarkan rahsianya?

Komen ‘NAK’ atau terus klik link wasap ni 👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Korang percaya tak umur kak jun ni dah 48 tahun, suami dia 28 tahun tau. Tapi nampak sebaya je kan?? Haa ada rahsia yang kak jun amalkan. � tak perlu bancuh � tak perlu cucuk
� tak perlu botok

Yang penting jimaatttt, mudah, berkesan

Rm2.50 je sehari uols

Siapa nak tau komen "NAK" nakk reply pantass Klikk sini >> www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda << >> www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda << #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
DENGAN WDTA ORANG LAKI TAK PERLU TUNGGU LAMA
.
YEAHH
Tak tahu lah nak cakap apa, tapi Sis kena cakap juga. Hehe
.
Sejak sejak Sis calit WDTA ni, kulit muka sis makin berseri seri. Baru berapa hari je mancalit tapi kesan dia 2 kali ganda lah
.
Bukan senang tau. Dulu nak dapat muka yang berseri dan glowing pun susah. Lagi lagi kalau makeup tebal seinci. Sama jee.
.
Nasib baik WDTA ni ada. Senang sikit keja Sis nak keluar g mana mana tak perlu ambil masa yang lama. Orang laki pun suka tak perlu tunggu lelama kan.
.
WDTA ni memang mudah guna sangat. Sebab just calit calit je di 3 point nadi setiap hari semua masalah hilang
.
Tapi tak ada lah hilang semua, makan hari juga lah kalau nak pulih kan. Yang penting konsisten dan minum air secukupnya
.
Jom jom cepat dapatkan. Krim ajaib yang pantas meresap 12 kali ganda terus ke bawah lapisan kulit.
.
Cantik cantik dengan WD

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Amboii amboii lagikkk Testimoni freshhh freshh dari ladangg niee haa 😳

14 hari jerkk dengan WDTA syantekkkk gilerr kulitt awokkk saiyunkkk
Mehh kitaa zoom kasi rapatt rapatt sikittt .Nampakk tuu kulitt sebelum niee kusam .Warna kulit takk sekata
Ada bintikkk bintikk jeragatt lagikk
Sekarangg makin ploles licinggg tuww .Cerahh sekata .Bintikk bintikk jeragatt pun WDTA kasi clear .

Hepi naww nawww kan bilaa muka dah bersih cam niee .Nakkk kuar rumah justt tepekkk bedakk sikitt sikittt pun udah lawooo giler kulitt tuww .

Penangan WDTA formula WD TRIPLE ADVANCE memangg powerr lahh pantass bekerja .Umur sis niee 34 tahun pun semacam 24 tahun jerkk hikss 🙈

Amohh rembattt cecepatt sebelum harga PROMOSI melambaii lambaii di tepian jendelaa kikiki .Pehh tuu nakk minta harga PROMOSI takkk dapatt daaaa .Tata titii titunnn kehh kehh 😂

#WDGombak #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
#WDTA ADALAH SEJENIS KRIM KECANTIKAN BERTEKNOLOGI NANO yang hanya di proses dengan menggunakan mesin khas yang mampu menghaluskan bahan material sehingga 12kali ganda.
.
❌Bukan Krim biasa biasa. ❌Bukan Krim skincare
.
Bila di buat sapuan terus menyerap ke bawah lapisan kulit dengan pantas tanpa meninggalkan sebarang lapisan krim di permukaan kulit.
.
Ianya pantas menyerap dan membolehkan ianya masuk ke bawah lapisan kulit tidak seperti krim yang lain, kerana MOLEKUL KRIM adalah sangat halus.
.
50 KALI GANDA HALUS DARI SEHELAI RAMBUT.
.
Jadi tak mustahil MANFAAT 3 KALI GANDA INSTANT FIRMING mampu menganjal dan menegangkan pipi anda umpama di botox, kurang dari 2 minit. SubhanAllah. ❤

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Ada yang berminat dengan Set Jimat nie?
Bole pm tepi ye 😍😍 Untuk info lanjut bole Klik link nie 👇
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+set+kombo+wdta

#WDGombak
#TrustedDealer #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Pepagi lagi dah dapat testimoni hottss lagi berapi dari group dealer kak ana.. 😍😍 Akak nie umur 51 tahun tapi kesannya OMG 😱 berbeza sangat. Baru jer pakai masa raya aritu. Kulit tegang lagi anjal dah macam 30an jer.

Kulit cerah sekata, jeragat pon dah ilang entah ke mana. Ye la dalam WDTA nie kan ada ekstrak Tree Peony, Arbutin, Gluthathione
So, tunggu apa lagi.. Lekass wasap kak ana terus je order sementara stok masih ada harga promosi jimat rm25 ni.. Lepas ni menangis dibucu katil pun kak ana x kasi harga promosi dahh😂😀 Psstt!! Siapa beli wdta 2 unit ke atas kak ana nak bagi free gift special untuk dia😍😍 Meh klik sini Cepatt👇
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+order+krim+wdta

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Hanya belanja Rm2.50 sehari sahaja .Umur 43 tahun tapi nampak macam 30 tahun kann .

Komen ‘Nak’ kak ana bagitahu Rahsianyaa @ nak fast respond terus klik link untukk HARGA PROMOSI dan GIFT TERHAD untukk 37 terAWAL 👇: www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Hanya belanja RM2.50 sehari je.
Umur dah 48 tahun tapi nampak macam 20an kann?
Komen "NAK" kak Ana kongsi RAHSIANYA.
30 customer yang pertama kak ana nak bagi free gift. 😍

FAST REPLY
Klik link ni cepat sebelum PROMOSI TAMAT 👇👇
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Jasna umur 43.
Eh biar betul? Nampak muda 3 tahun lepas guna 1 botol setengah.
Lelaki, nak AWET MUDA pun mesti cari cara paling MUDAH kan.

Nak tau apa yang Jasna guna, tinggalkan no Whatsapp sekarang kat bahagian komen
@ klik link dibawah untuk fast respond 👇:
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda+lelaki

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Makin berusia Makin JELITA 😱😍 Walaupun Sis-Sis ni sudah berumur TAPI masih nampak macam 20an jer kann?? Nak tahu rahsia AWET MUDA sis-sis ini ? ❌ tak perlu pil
❌ tak perlu bancuh
❌ tak perlu botok

Komen 🙋 NAK @ wasap kak ana sekarang 👇: www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#AwetMudaBergetah #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Ppssttt!! Kak ana nak bagi tau ni.. Stok wdta batch pertama kat kak ana dah tinggal sikit ni, harga promosi RM75 jimat rm25 tu pon dah nak habiss ni... Masuk stock baru harge baruuu. Lekaih grab. Nanti nangan nanesss taw terlepasssss melepasss nak beli tak dapek rege jimat niiiihh.
Hikhikhik.

Jom2 cantek dengan wdta.🙊😍
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+order+wdta

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
JERAGAT HILANG😱
.
Baru 5 bulan guna WD dah dapat hasil, jeragat makin pudar, eyebag makin kurang. Hebatt betul cenonet #WD ni ,calit calit jer hasil meletop.
.
Yang best semakin hari masalah jeragat makin pulih. kulit pon makin cerah. Nak tau sebab apa. Dalam WD ni ada Arbutin bertindak sebagai agen mencerahkan kulit Kita. Bukan setakat putihkan muka aje. Ia bertindak dari dalam dan mencerahkan kulit secara menyeluruh.
.
Jadi jangan risau. Bahan nya Selamat digunakan. Mendapat kelulusan KKM.Bagi yang ragù ragù tu meh lah cuba.
.
Anda alami masalah yg sama? Jenuh dah ikhtiar pelbagai cara tetap tak berhasil, mehh try wd, calit calit nadi je, hasilnya kebaboom.
.
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
BUNGA WD CANTIK MENAWAN
.
Keindahan alam semulajadi seperti bunga, memang cantik bila dipandang kan.
Dengan warna warni nya, dengan bauan nya memang akan terpesona lah.
.
.
Begitu lah Ekstrak Akar peony yang digunakan dalam WD. Bunga yang cantik dan banyak manfaat dalam kecantikan.
.
.
Nak kulit Cerah, Tegang, Anjal dan Awet Muda sentiasa lah letak WD_Dihati. Orang yang melihat pun pasti akan terpesona dengan keindahannya. Tak gitewww.
.
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda
.
#WD_Lover
#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
CARA MENGATASI KEKERINGAN VAGINA
.
.
Waktu datang bulan ni, bukan masalah kegatalan je yang jadi masalah. Kekeringan pada bahagian intim juga akan buat mood orang perempuan ni bertukar jadi raksasa. 😝
.
.
So harini team nak #share denga uolls cara untuk mengatasi kekeringan vagina dengan hanya menggunakan bahan semulajadi agar kita dapat menjalan kehidupan dengan lebih sihat.
.
.
Nak tahu apa cara yang mudah untuk mengatasi kekeringan vagina ?
.
2 CARA MENGATASI KEKERINGAN VAGINA
.
.
✔️ AIR SUAM
Pastikan minum air suam yang banyak. Badan kita terdiri daripasa 60% kandugan air. Ia adalah bagus untuk kekalkan kesihatan.
.
.
✔️ PEMAKANAN SEIMBANG
Makanlah makanan seimbang agar penghasilan hormon estroge tidak terganggu.
.
.
MUDAH je kan ? kalau nak lagi best, uolls boleh cuba gunakan #vhygiene. Sebabnya vhygine merupakan PH balance yang sangat sesuai dan selamat digunakan oleh semua jenis kulit. Ia juga mampu mengatasi masalah intim wanita.
.
Selamat mencuba !
.
Klik button SHARE, jika BERMANFAAT. 😍
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
SELESA SENTIASA BERSAMA VH
.
Serius #vhygiene ni superbb sangat, perfect 100% Lea bagi. Memang produk lain tak boleh celen dengan bau dan rasa berangin #vhygiene ni.
.
.
Sebabnya dalam banyak-banyak feminin wash yang kak ana pakai, rasa berangin tu sekejap je. Tapi beza bila pakai #vhygiene, rasa berangin tu lama tau memang fresh sangat.
.
.
Dia punya berangin pun tak melampau, kira sesuai la untuk miss v, so kak ana memang rasa selesa dengan Vhygiene ni. Miss V pun rasa bersih je hehe.
.
.
Seronoknye bila pengguna dapat feedback yang positif bila pakai #Vhygiene. Mehla cuba, baru rasa penangannya.
.
Miss v pun kena jaga juga tau, bahaya kalau kita tak jaga.
.
www.wasap.my/60192807729/saya+nak+pencuci+vhygiene

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
VH PENCUCI MULTIFUNGSI
.
.
Sebelum ni kalau nak pergi travel macam-macam toiletries yang nak kene bawak, pencuci muka,intimate wash,shower gel and so on lah. Jadi padat beg dibuatnya, kalau boleh memang nak angkut sekali dengan bilik air hehehe.
.
.
Kalau tak bawak salah satu nanti tak selesa pula, dah satu hal nak kene cari dekat sana. Kan dah rugi tuu.
.
.
Tapi kan #Vhygiene ni memang superblah. Bukan ape, selalunya intimate wash untuk miss v je kan, tapi #Vhygiene ni siap boleh cuci dekat muka.
.
Haaa mesti tak percaya kan? Best tau, rasa segar je muka. Muka pun jadi kurang berminyak.
.
.
Nak travel pun mudah lepasni, tak payah nak bawak banyak-banyak #Vhygiene kan ada.
Memang berbaloi dan menjimatkan.
.
.
Best kan pencuci boleh multifungsi. Vhygiene kandungan phnya nuetral, jadi sangat selamat digunakan pada wajah.Kulit sensitif pun boleh guna tau.
.
.
Awak-awak yang suka travel tu bolehlah grab #vhygiene ni, jimat tau.
Jom grab sekarang di
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+pencuci+vhygiene
.
.
#Vhygiene #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
❤ UMUR 27 DAH MULA KENA AMIK PERHATIAN LEBIH ❤
.
Penuaan itu pasti. Tapi bagi yang menitikberatkan kecantikan, umur cecah 27 tahun dah mula bimbang. Penuaan berlaku semakin pantas
.
Jangan pelik la orang panggil makcik walhal baru 27 kot. Grrrr geram pun ada haha. Tapi tu la, sape jaga lebih, dia akan cantik lebih walaupun usia semakin meningkat. Bukan azali semata. Mesti ada penjagaan extra sama ada luaran atau dalaman
.
Yang nak hasil kecantikan more powerful, kejelitaan sebenar bukan fake, natural jer uols mesti pilih penjagaan dari dalam. Coz penjagaan dari luar hanya protect dari permukaan atas kulit sahaja. Wajah tampak semakin tua tu tak boleh sorok tau
.
Kat sini la powernya Women Desiree. WD jaga uols dari dalam. Menghasilkan kecantikan yang superb tiada tandingan terpancar ke luar
.
Uols tengok akak ni. Umur 27 dah nampak cam makcik-makcik kan? Hak sebelah tu dah 32 tahun eh eh awat jadi makin cun muda cerah jelita?
.
Haaa ni la kerja WD yang sebenarnya. Kini umur sekadar angka. Bab kecantikan tak risau sangat coz WD jaga elok-elok dah
.
Tona wajah & badan semakin cerah. Keanjalan wajah & badan semakin terserlah. Umur 30-50 pun boleh rileks lagi orang panggil cik adik haha.
.
Yang inginkan kejelitaan sebenar dari dalam dengan WD tekan sini 👇:
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
#TrustedDealer8 #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
SET KOMBO JATUH CINTA
.
Vhygiene ni boleh pakai untuk cuci muka ke?
Mestilah boleh sayangg,
.
.
Vhygiene dirumus khas dengan 3 bahan semulajadi, dan Ph nya yang natural sangat selamat untuk digunakan pada muka.
.
.
Untuk yang ada masalah kulit muka pun boleh cuba tau.
Nak kesan yang hebat, perlu digunakan bersama #WD, barulah rawat dalam dan luaran.
.
.
So barulah dapat result cantik yang menyeluruh.
Kompem bila pakai set Kombo Gelora Asmara ni uolss jatuh cinta hehehe.
.
.
Meh pakat cuba tau, tak rugi pun makin gojes.
.
www.wasap.my/60192807726/saya+nak+set+kombo+gelora+asmara

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Amboii amboii lagikkk Testimoni freshhh freshh dari ladangg niee haa 😳

14 hari jerkk dengan WDTA syantekkkk gilerr kulitt awokkk saiyunkkk
Mehh kitaa zoom kasi rapatt rapatt sikittt .Nampakk tuu kulitt sebelum niee kusam .Warna kulit takk sekata
Ada bintikkk bintikk jeragatt lagikk
Sekarangg makin ploles licinggg tuww .Cerahh sekata .Bintikk bintikk jeragatt pun WDTA kasi clear .

Hepi naww nawww kan bilaa muka dah bersih cam niee .Nakkk kuar rumah justt tepekkk bedakk sikitt sikittt pun udah lawooo giler kulitt tuww .

Penangan WDTA formula WD TRIPLE ADVANCE memangg powerr lahh pantass bekerja .Umur sis niee 34 tahun pun semacam 24 tahun jerkk hikss 🙈

Amohh rembattt cecepatt sebelum harga PROMOSI melambaii lambaii di tepian jendelaa kikiki .Pehh tuu nakk minta harga PROMOSI takkk dapatt daaaa .Tata titii titunnn kehh kehh 😂

www.wasap.my/60192807726/saya+nak+krim+awet+muda

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore

Смотрите также

#nogorra #misliti #deptext #anlager #inpacsa