#wdgombak

Haii awak, kenapalah makin lama makin cantik ni.
Makin glow glow kulit awak.
Makin peloles cantik

Kulit awak kalo camtu, kompem konsisten CALIT WDTA kan.
Almaklumlah, bahan bahan dalam WDTA ni memang terbaik untuk kulit. Ada GLUTHATHIONE, PUERARIA MIRIFICA, GLYCERIN, ARBUTIN, TREE PEONY dan sebagainya.
Wdta ni mudah ajer sesaiayang. Calit di 3 nadi. Tak sampai 1 minit siap dah. Tak perlulah korang nak shake2 bagai. Kemam bagai. Semua main calit ajerr. Syokkan?
Diam tak diam dia menyusupp masuk dalam pembuluh darah dan melancarkan peredaran darah kita .
Sebab itulah makin lama awak kelihatan awet muda. Auchhh! Rayaaa sakan uihhh. Baju tak glamer takper, tapii kulit wajah harus meletoppp!

Ajomm merisik khabar wd dengan kak ana. Tekan je link dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDBatuCaves #WDKualaLumpur #CalitCalitCantik #WDSusukMorden #WDSingapore #WDBrunei #NakKongsiTips #MHS260319
Kalau tidak bersedia terjadi muda 10 tahun dari usia sebenar jangan sesekali calit krim wd ni nanti merana disebabkan muda 😂

Garaa garaa dokk mencalitt WDTA formula baruuu .Terpaksa la hakak kita ni menanggung muka yang makin awet muda tuww

Korang kalau tak ready muka macam umur campak 10 tahun belakang. Kak ana nak pesan sesiap. JANGAN BERANI korang calit WDTA formula baruu hokeyyyy.

Bukannn hapee ditakuti mukaa korang jadi macam bebudakkk shekolah ajurr kahh kahhh 😆

Ketikk sini kalauu nakk berwajah baruu yooo. Kak ana tunggu ni di tepi pokok jambu👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #WDSingapore
#MagikaSusukModen
#KrimAwetMuda
#MHS260319Task
#WOMEN_DESIREE_TRIPLE_ADVANCE
#Krim_Awet_Muda_Ajaib

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘

Ajommm nak cuba krim awet muda ini cepat tekan link wasap kak ana dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDBatuCaves #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDSingapore #WDKrimAjaib #WDBrunei #NakKongsiTips
Alhamdulillah syukur kepada Allah.
Hari ni 3wd selamat di pinang oleh tuan baru dan 2losyen PD selamat cod hari ini.
Terima kasih kepada customer kak ana yang sudi berurusan dengan kak ana. In sha Allah kak ana akan guide sampai jadi.
Siapa lagi masih dok usha nak pinang wd tu cecepatlah la ye tekan link dibawah untuk dapatkan harga promosi 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDKualaLumpur
#CantikMudaJelita #WDSingapore #WDKrimAjaib #wdbrunei #NakKongsiTips
😱 Anjattt gegirll, Awet muda tuu🤤

Krim WDTA nie bukan krim kecantikan yang biasa biasa kat pasaran tu, yang uolls beli kat kedai jamu atau guardian/watson. .
.
WDTA adalah krim bioteknologi nano yang #bersihkan dan #cantikkan dari #dalam. Bila dalaman bersih, seri wajah akan terpancar ke luar. .
.
Terkejuttt kak ana tengok testimoni nie. Uolls tahu tak berapa umur akak ni? What!! Akak?
.
Aunty nie umur dah 51 tahun tau, nanny kepada 5 orang cucu. Guna wdta sebab masalah #Jeragat dan tone kulit tidak sekata. Selepas konsisten sapuan, terkezutt rasa nak melompat sampai bintangg.
.
.
Masalah jeragat hilang, tone kulit dah sekata. Paling-paling syokkk kulit semakin cerah dan anjal toinkk toinkk. Semakin AWET MUDA dah macam umur 40'an tu.
.
Dengan bahan Pueraria Marifica yang ada didalam Wdta. Memberi bukan sahaja kesan tapi manafaat untuk seluruh tubuh wanita.
.
.
Yang pakai dengan konsisten dan buat tips yang kita ajar akan rasai kesannya.
tak caye terai lah dulu😉😘.
.
.
Ajommm kita awet muda berjemaah dengan wd👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
.
#WDGombak
#WDKualaLumpur
#WDBatuCaves
#Wdselangor #WDSingapore #wdbrunei #NakKongsiTips
#WD dengan rumusan Bio Teknologi Nano terus meresap ke dalam tubuh tanpa sebarang tapisan. Sangat ISTIMEWA dan UNIK takk jumpa mana mana krim sehebat WD .

Ramuan Magis dengan daya Teknologi Moden untuk wanita yang sentiasa sibuk dalam masa yang sama mengekalkan kejelitaan keseluruhan tubuhh badan
Bukann takatt bagi kulit mukaa chantikk sahaja turutt boleh bagi ANJAL toink toinkk satu badan . Itu paling HEBAT tuhhh 😁

Mehh sini kak ana nak PECAH RAHSIA info sikit antara Ramuan #HEBAT WD : 🌸 Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen 🌸 Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan 🌸Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. 🌸 Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. 🌸 Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. 🌸 Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering. 🌸 Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda. 🌸 Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser 🌸 Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. 🌸 Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit. 🌸 Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan. 🌸 Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal. 🌸 Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memberhentikan pendarahan dengan segera. 🌸 Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan. 🌸 Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.

Bahan TERBAIK untuk kesan yang terbaik khas untuk yang ingin menghargai diri sendiri.

Jom dapatkan wd sekarang. Klik je link 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#KandunganWD
#WDKualaLumpur #WDKrimMujarabUntukJerawat
JERAGAT CIKGU TERBANG KE MANA?😅
________
.
"Terbaiklah WDTA kak ana. Saya tak pakai apa2 krim pun. Semata mata nak tengok keberkesanan produk ni. Baru 2 bulan, tapi nampak dah jeragat saya makin pudar". .
Alhamdulillah, seronok bila dapat hepikan orang lain.
Dah cakap, WD ni memang besttt. Yakin dan konsisten aje. Tak rugi pun tau. Makin syantek korang nanti, dan bertambah awet muda. .
Lihat aje cikgu ni. Jeragat memang nampak dah pudarnya.
Makin cerah dan cantik kulit. .
Korang nak cecantik tak raya 2019 ni?
Better dari sekarang calit. Kompem raya nanti sedara dan kengkawan tertanya tanya, "apasal cantik sangat dia ni? Makin muda pulak😂"
.
Haaaa, besttkan. .
Ada offer gift Special tahap meroyan punyee sempena minggu gaji ni 🤭, siap ada harga Promosi lagi so cecepat la ye Klikk sini 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#CalitCalitCantik
#WDKualaLumpur
#WDBatuCaves
#WDWomenDesiree
BAGAIMANA KRIM WD NI BEKERJA?

Krim WD ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
Nadi kita ni, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
InshaAllah krim WD sehabis baik membantu selesaikan masalah yang uolls hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting uolls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar.

#WDGombak
#AnaSulaimanWD
#DealerAdleesyaBeauty
#WDKualaLumpur #WDBatuCaves #wdselangor
Ehemsss hemss lawa Mokyam duluu kaa .Lawa mokyam sekarang ahhahah 😆 " Haa tu macam Mokyam dulu la tu "

krim #wd ni boleh bantu rawat masalah kulit berminyak tu dari dalam tau. Sebab dalam krim ni ada bahan yang di panggil #Saxifraga_Sarmentosa_Extract.

Fungsi dia memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.
Macam Mokyam sebelum ni pun kulit sangat sangat kusam dan berminyak. Sejak konsisten pakai wd ni alhamdulillah. Macam yang uols tengok pic sekarang. Beza kann?

Dulu memang tak cayer calit 3 point nadi je boleh helokk. Sendiri pakai baru tau 😂

Penting tau uols rawat masalah kulit berminyak ni. Dari situ la nanti timbul macam macam masalah lain. Bila pores tersumbat mula naik jerawat, whitehead, blackhead. Cik abang nak pandang pun takde selera🤣

Tu belum lagi keluar berpanas panas pergi kenduri. Siap tepek pondesen 2 inci. Ko ghaseerr apa jadi?

Hak hak🙊 Tapi sekarang relax ja mekap nipis dah cantikkk menawan. Rahsianya? Konsisten calit WD dah 4 tahun. Setia Nyata Jelita. Gitew.

Ajommm kita berjemaah awet muda dengan wd👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#KrimKalisUsia #WDGombak #WDKualaLumpur
#KulitCerah
Alhamdulillah syukur kepada Allah stok wd kak ana dah sampai tadi. Bagi yang belum dapat special gift dari kak ana, bagi belian set kombo cecepatlah ye wasap kak ana.
Krim viral wd yang laku Keras ini sangat berbaloi-baloi kesan kita Bukan sahaja dapat manfaat pada raut wajah malah Satu badan wd perbaiki jadi cantik jelita dan awet muda 😊

Cepat tekan link wasap dibawah untuk fast respond 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDKualaLumpur
#TrustedDealer
#WDLovers dah calit #WD ke pagi ni? Kalau belum tu cecepat la calit WD sekarang. Lagi bagusss kalau calit WD selepas mandi.
Tapi KENAPA lepas mandi ya ?
Nak tau kenapa? Meh baca ni jap 👇 ✔️Sebab lepas mandi LIANG PORI kita masih terbuka, jadi senang nak absorb zat zat dari WD ni terus ke lapisan kulit kita. ✔️Dapat JIMAT WD tau. Bila kita calit WD lepas mandi, badan kita masih lembap, jadi calit sikit je dah rata. Krim WD ni cepat meresap dalam kulit kita, bila calit semasa badan dah kering, potensi untuk kita calit banyak WD tu tinggi sebabnya kita akan rasa tak puas calit sikit jer. ✔️Badan akan rasa SEGAR dan aura positif dari Ekstrak Lavender dari WD ni terus masuk dalam badan kita.
Jangan pelik tetiba kita rasa mood nak marah tu hilang serta merta, rasa tenang jer. Itu ialah kerja LAVENDER. ➡Nak calit waktu lain boleh tak?
Kadang-kadang dah lepas mandi tu lupa nak calit kan.
Boleh saiyunkk. Takda masalah. Tips tadi tu kak ana just sharing kat korang untuk jimatkan WD dan dalam masa yang sama bagi kesan WD tu semaksima yang mungkin.

Ni tips kak ana bagi yang selalu LUPA nak calit WD lepas mandi. ***Korang boleh letak satu WD dalam bilik mandi. Jadi lepas mandi tu bila nampak WD depan mata, mesti tak lupakan nak calit.✌🤗 Amacam? Dapat sesuatu tak?
Ajomm gorjes !

#WDLover
#WDGombak
#WDKualaLumpur #NakKongsiTips
Siapa yang Boleh guna?

Semua boleh guna WD ni, baby ke anak anak ke. Bukan untuk cantiklah. Untuk kalau terkena luka ke, lecur ke, kena gigit serangga ke. Pon boleh sapu untuk anak anak. Cepat baik.
Kalau yang nak calit di 3 point nadi yang lepas akil baligh je. Kanak kanak tak perlu.
WD ni, anak dara, lelaki wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang veteran semua boleh guna. Sebab ianya krim yang hanya sapu luaran sahaja.

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #NakKongsiTips #DealerAdleesyaBeauty
❤️ STRESS BILA MUKA BERPETA-PETA, PAKAI MAKE UP PUN TAK MAU SEKATA ❤️ Setuju atau tak, masalah jeragat ni paling liat ya amatt nak settle. Tepek foundation pun still nampak bercapuk akibat peta jeragat yang terlampau teruk

Dah berjenis-jenis produk dah cuba, masih jeragat masih tak selesai. Bertahun-tahun tau. Bukan sehari dua

Kena cari something yang luar dari biasa. Akhirnya settle ngan Women Desiree

Apa lainnya WD ni?
Memang sangat lain uols. Krim cantik nano yang mampu merawat masalah wajah dari atas permukaan kulit PLUS dalaman sekaligus. Memang padu. Rawat serampang 2 mata kan?

So sape kata make up je cukup dah untuk cantik?

Yang inginkan kecantikan maksimum, WD memang pilihan terbaik untuk kaki makeup maupun yang malas nak makeup. Sangat Terbaik uolss

Ajomm kita cantik sesama dengan wd👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDNadiKecantikanku #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #NakKongsiTips
Mujurrrrrr jumpa WD ni cepat. Kalo tak, kompemlah rasa ok sangatt dah dengan penampilan diri. .
.
Akmaklumlah, umur makin meningkat. Jadinyaa dah tentu wajah berubah agak 'matang atau tua' sikit. Tapi bila diperkenalkan dengan WD, krim awet mudaaaa seharusnyalah kena cuba kan. .
.
Rupa rupanya memanglah krim awet muda. Calit di 3 nadi secara konsisten sedar tak sedar terrrtransform makin muda gitteww. Yang bestnya tubuh pun turut terselim. Wajah makin manis 😅
.
.
Pipi yang dulu melebar, menguncup dan makin runcing.
Korang kalo nk awet muda, elakkan penuaan sewajibnya caLit WD ni.
Jomm kita awet muda dengan wd👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDKualaLumpur
PUAS HATI KAK WATI SEKARANG, MASALAH JERAGAT DAH SETEL😱
.
Siapa tak happy uii.Sekian lama memendam perasaan susah hati Dan segan berhadapan dengan orang sebab JERAGAT.
.
Sekarang dah setel. Makin yakin dah kak wati kita.
.
Makin berusia, makin banyak hal kulit yang bangkit.Nak-nak jeragat ni.
.
Sejak ade Cream WDTA makin calit makin cantik, makin kurang jeragat, makin berseri n makin anjal pulakkk. .
Yela sape tak tau dalam WDTA ade pueraria mirifica yang bukan skit die punya kebaikan untuk kulit. Rawat kulit habis-habisan dari dalam. Segala jeragat menipis, pudar dan hilang.
.
In Shaa Allah, kalau usaha n serasi, izin Allah macam nilah hasilnya😍
.
Tak salah usaha kan?
Jomm kita bebas jeragat dengan Krim #wd👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDKualaLumpur
#WDBatuCaves
JERAGAT DEGIL MAKIN MENGHILANG

Sebelum ni, jeragat Kak Ju nie sebesar duit syiling. Nak tutup jeragat pun kena pakai makeup tebal.

Makin lama dibiarkan, makin merebak jeragat ni satu muka. Walaupun make up, bayang bayang jeragat tu masih nampak. Sebab jeragat makin menebal

Malu dengan kengkawan sebaya Kak Ju yang kulit bersih cantik tue.

Sekarang, perasaan malu tu dah takde sebab jeragat makin hari makin meninggal kan kulit wajah. Cuba lihat kulit kak ju sekarang makin cantik peloles tanpa jeragat yeahhh syok nyee.

Baru muka nampak berseri dan awet muda. Cara penggunaan WD pun sangat lah mudah, just calit di 3 POINT NADI setiap hari.
.
Kalau nak grab sekarang jom risik cepat WD TRIPLE ADVICE nie, klik je link dibawah
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDKualaLumpur
#WDBatuCaves
#JERAGAT TENGGELAM DI LAUTAN LUAS 🤩
.
Tahun sebelum sebelum ni, jeragat sis ni sebesar duit syiling je. Nak tutup jeragat pun kena pakai MAKE UP.
.
.
Tapi makin lama dibiarkan, makin merebak jeragat ni satu muka. Walaupun make up, bayang bayang jeragat tu masih nampak.
.
.
MALU dan CEMBURU dengan kawan kawan sebaya yang kulit bersih.
.
.
Sekarang, perasaan Malu dan Cemburu tu sis simpan baik baik dah dalam Almari. Jeragat pun sama. Lihat lah muka ku yang Cantik tanpa Jeragat sekarang.
.
.
Baru muka nampak bersih, berseri dan awet muda. Cara penggunaan WD pun sangat lah mudah, just calit di 3 POINT NADI setiap hari.
.
.
Yang sis tahu ada 5 BAHAN HEBAT Semulajadi yang digunakan dalam WD. nak tahu lebih lagi jom dapatkan WD SEKARANG.
.
.
Kalau jeragat wujud macam peta kan, so bila jeragat pergi ibarat tenggelamnya ia di lautan luas, haaaaa gitewwww.
.
.
Sebab tu lah WD bertindak dengan pantas.
So apa tunggu lagi. Kalau nak jom risik cepat WD TRIPLE ADVICE👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
.
#WDGombak
#WDKualaLumpur
#WDBatuCaves
Horeyyy! #JERAGAT DAH TINGGAL BAYANG-BAYANG 🤗
.
Terkejut weii! Ingat kan artis tadi wehh, rupa pengguna #WDTA kak isma nama nyerrr
.
Sebelum nie ada masalah jeragat, sebab masa mula kak isma nak guna wd. Naik letih dah dia, asal nak kuar rumah kena mekup tebal. Nak jugak kuar muka togel tak yah mekup. .
Alhamdulillah asbab #2bulan lebih calit #Wd jeragat yang dulu bertempek sekarang dah #PUDAR uolss.
.
WD ni seriusly powerr gilerr lahh. Hanya calit di #3_point_nadi ja hasilnya meletopp pom pom. Yang penting Wd lulus kkm dan ada sijil halal.
.
Dapat SET KOMBO KALIS USIA 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDKualaLumpur
#WDBatuCaves
Opocottt! dasyat sungguh MAGIKA #WDTA niee 😱

Akakk umur 40an dan 50an pun bolehh tampil AWET MUDA
Sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA.

WDTA nie menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit.

WDTA nie mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas 2 minit jika sapu di permukaan kulit tau bestt kann 😍

Sebab tu la penyerapan krim WD ni sangat pantas!Yang pasti SELAMAT digunakan lulusan KKM.

Hajomm AWET MUDA dan buattt DUIT sesamaaa 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDKualaLumpur
#WDBatuCaves
#stokisAdleesyaBeauty
JERAGAT GHAIB muka pun TEGANG.
.
Wow. Magik.
.
Dulu kulit bebas cela, tapi seiring umur tompok jeragat kian berpeta di wajah. Bertompokk tompok hampir nakk penuhi wajahh.
.
Ramai yang menoleh 2 3 kali, seolah terkejut bile berselisih. Jeragat memang mencacatkan penampilan.
.
Mulalah sesuka hati dia naik berpesta diwajah. Ingat kita sukerr. Ishhh sape pun tak hinginn tauu. Kalau kulit sedia cerah lagi ketara penampakan ittew.
.
Nak guna pertua hampas kelapa hehari memang tak de masa nak belai diri. Paling senang cecalit WD dinadi. Nahh dapat kesan kulit shining lagii. Shining bright like a diamond Wahh ternyanyi girang hati.
.
Hanya yang melalui masalah yang sama Akan faham. Bertindak segera sebelum terlambat
.
Jeragat menipis. Kulit anjal toink-toink nyamuk lending pun Bole terpelanting balik. Alahai kesian awakk nyamukk 😜
.
Ajommm bebas jeragat dengan Krim #wd 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDKualaLumpur
#WDLover
Dengan Sapuan WD jeragat Semakin Pudar

Ompuan tak kira peringkat umur, Selagi bergelar wanita , pasti nak kelihatan cantik setiap masa. Kalau bukan untuk orang lain pun tetap nak cantik until diri sendiri.

Bila jeragat naik berpeta serata muka, Hatii wanita mana mampu duduk diam dan pasrah menerima macam tu saja. Wajah adalah salah satu aset penting seorang wanita. Bila tanda2 penuaan tu muncul, rasa konfiden memang terhumban jauh dari diri.
Nak berjumpa dengan orang pun jadi malu sesangat. Rasa diri udah macam kak limah pun ada. Terpikir nak nyorok muka dalam handbag je punya menebal rasa malu tu.

Tapi semua tu dah berlalu sejak adanya teknologi nano ni, nak cantik hanya dihujung jari. Pilih je supplement apa nak , semua ade untuk awet muda, anjal, cerah tegang dan macam2 lagilah.
Nak yang mudah guna WD . Cream nano sapuan pada nadi . Molekul WD yang halus meresap ke dalam salur darah dan pantas bertindak buang toksin , aktif sel baru dan buang kulit mati .
Sapuan 2 kali sehari , lepas mandi pagi dan petang . WD detect satu satu masalah kulit . Sampai masa kulit cantik , anjal , cerah , tegang dan awet muda .

Maklumlah WD ni ada bahan hebat seperti arbutin , pueraria mirifica dan glutathione yang mampu buat ramai wanita awet muda . Bukan Kat kulit je , tapi satu badan . Figure pon cam anak dara tau . Bila dapat kesan WD yang Powers ni , ramai yang konpiden berdepan dengan cik somi , acah-acah baru akad nikah giteww 😜

Jangan reragu lagi , WD lulus KKM dan dikilang di kilang bertaraf GMP .
.
Sampai bila nak tunggu je, makin hari jeragat makin berkembang pesat, takkan nak tunggu sampai penuh jeragat kat segenap muka baru nak carI penawar baru nak rawat.
.
Masa tu dah terlambat kut! Tumpang ada masa mehh lekaihh atasinya dengan krim ajaib wd. Just calit nipis dimuka dan di 3 point nadi utama. Amalkan setiap hari insyaallah masalah settle.
.
Ajommm tekan link wasap kak ana dibawah ini untuk dapatkan harga promosi 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDKualaLumpur
Alhamdulillah. Done postage dan cod untuk hari ini. Untuk postage tu, Sabar ye.. Esok lusa sampai la parcel ni untuk uoalls 😍

Kak ana tahu, uoalls Mesti tak sabar nak calit krim awet muda #wd ni kan? Sebab nak semua orang lihat uoalls CantikMudaJelita di pagi raya nanti, Mesti meletoopp kann😘
Sape lagi nak CantikMudaJelita Dan awet muda berseri anjal, glowingg di pagi Raya nanti meh lekaihhh wasap kak ana cepatt produk laku kerasss nie klik link dibawah ini 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDKualaLumpur
Hari ini kak ana nak share sikit :

#ApaItuJeragat ?

Jeragat ialah tompok-tompok kecil yang memenuhi bahagian muka anda seperti dahi, pipi, hidung, dan kawasan sekitar mulut.

Tompok jeragat selalunya berwarna lebih gelap dari warna kulit asal dan ini menyebabkan tona kulit anda kelihatan tidak sekata.

Bagi mereka yang berkulit cerah, kebiasaannya tompok jeragat akan berwarna coklat. Manakala mereka yang berkulit gelap pula akan mendapat tompok yang berwarna hitam.

Kadangkala, saiz jeragat yang kecil ini akan kelama-lamaan membesar. Kemudiannya bercantum dengan jeragat yang lain dan akhirnya memenuhi setiap ruang di wajah anda.

Ini menyebabkan wajah anda kelihatan tidak menarik dan gelap.

Kalau uoalls ada masalah jeragat ini kenalah rawat dari awal dengan rawat dari dalam. Rawatan ini amat mudah dan jimat masa dan dicari oleh semua orang.
Uoalls hanya perlu sapu krim magik #wd sahaja yang merawat dari dalam badan kita yang boleh matikan akar umbi jeragat ini.
Nak cuba cepat tekan link wasap kak ana dibawah ini 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDKualaLumpur
#WDBatuCaves
#NakKongsiTips
#Mitos_Berkaitan_Jerawat

Petang ni kak ana nak share sikit pasal mitos berkaitan jerawat 👉Orang dewasa tidak berjerawat 👉Orang dewasa juga tumbuh jerawat pada umur 30’an, 40’an sehingga 50’an. 👉Coklat dan minuman soda penyebab jerawat 👉Tiada kajian yang benar-benar signifikan mengaitkan keduanya dengan pembentukan jerawat. 👉Krim pelindung UV menyebabkan jerawat 👉Jika alergi pada pelindung matahari berasaskan tindakan kimia, pilih pelindung matahari fizikal seperti zink oksida. 👉Peluh penyebab jerawat 👉Kelenjar peluh berbeza dari kelenjar sebum. 👉Jerawat tidak perlu rawatan 👉Tanpa rawatan sewajarnya akan meninggalkan parut. 👉Gunakan pencuci ‘scrub’ untuk menghilangkan jerawat 👉Memicit/ mencungkil jerawat akan meninggalkan parut.

Nak CARA lagi senang dan jimat masa dan sangat berkesan, calit la krim #Wd tak sampai 2 minit pun calit dah siap. 😍

Kalau nak order krim #wd_womendesiree ni cepat tekan link wasap kak ana diruang bio di atas ☝

#WDLover
#CalitCalitCantik
#WDKrimMujarabUntukJerawat
#NakKongsiTips
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Jommm kak ana nak share apa kata founder #WD tentang jeragat ni. Mehhh baca boss titeww share bawahh niee 👇 "Alhamdulillah jeragat tu dah makin x nampak. kena duk rapat rapat baru akan nampak. 6 bulan nak baik pulih jeragat. Kak nad konsisten guna WD siang malam.

Jeragat ni berakar kalau kita tak usaha banteras memang akan menjadi jadi.

gilerrr seramm weh bila jeragat bersepah dekat muka." Tambah founder produk #WD.
Ko ghaseee 😰
Cepat siapa nak merisik khabar tu tekan je link dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
#NakShareTips
JERAWAT DAH TAK NAK KAWAN!
YA BEDA BEDU!
.
"Dulu muka penuh jerawat. TERUK! Selepas guna #WDTA, jerawat mula nampak kering memudar lalu menghilang."
.
Bestnyaa! Itulah hebatnya WDTA. Hanya calit2 di nadi, jerawat hilang entah kemana. Ini kerana WDTA mengandungi #ekstrak AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS yang mampu menghalang pembentukan jerawat.
.
Siapa tak happy bila muka yang dulu menggerunkan sekarang menjadi pujian dan dambaan orang.
.
Jom #calitcalitcantik..Hanya calit di 3 point nadi tak sampai seminit siap. #MUDAH dan #JIMAT masa.
.
Jangan lepaskan peluang grabbb sementara masih ada. Jangan sesal separuh nyawa sudahlah.
.
Ajomm wasap kak ana kita sembang-sembang ditepian pantaii 😁👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#NakShareTips #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Siapa yang Boleh guna?

Semua boleh guna WD ni, baby ke anak anak ke. Bukan untuk cantiklah. Untuk kalau terkena luka ke, lecur ke, kena gigit serangga ke. Pon boleh sapu untuk anak anak. Cepat baik.
Kalau yang nak calit di 3 point nadi yang lepas akil baligh je. Kanak kanak tak perlu.
WD ni, anak dara, lelaki wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang veteran semua boleh guna. Sebab ianya krim yang hanya sapu luaran sahaja.

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
BAGAIMANA KRIM WD NI BEKERJA?

Krim WD ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
Nadi kita ni, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
InshaAllah krim WD sehabis baik membantu selesaikan masalah yang uolls hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting uolls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar.

#WDGombak
#AnaSulaimanWD
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
Punca Jeragat Yang Wajib Anda Tahu

Lately ramai cust yang tanya akak, akakk umur 35 tahun ke atas mesti alami masalah JERAGAT ke? Kesian bila tengokk dia . Ajom kitaa selidikk apa PUNCA terjadinya JERAGAT niee .

Ada banyak perkara yang boleh menyebabkan jeragat. Tapi akak cuma terangkan 6 sebab yang utama.

Kesan UV A & UV pada kulit. Krim SPF untuk cara elak sinaran UV.
Punca Jeragat 1 >
Matahari
Sinar matahari mengandungi sinar UB A & B yang menyebabkan kerosakan sel kulit.
UV B merosakkan sel bawah kulit dan UV B pula sel luar kulit. Jadi, untuk hilangkan jeragat, punca utama jeragat ini mesti diatasi.
Kesan sinar UV ini bukan saja menyebabkan pigmentasi / jeragat malah boleh membawa kepada masalah kanser kulit.

Keadaan hormon akibat kehamilan mengganggu kesihatan kulit. Pastikan anda memilih Set Hamil yang baik untuk bayi dan kulit.
Punca Jeragat 2 >
Kehamilan
Kebiasaannya wanita hamil akan mengalami banyak masalah kulit. Ini memang disebabkan oleh keadaan hormon yang tidak menentu.

Jadi, ibu mengandung disarankan untk mengambil nutrisi yang cukup untuk memastikan kulit sentiasa sihat.
Masalah yang biasa ialah kegatalan, kulit pecah, jerawat, ekzema dan jeragat.

Pada sesetengah ibu, jeragat akan pudar dan hilang selepas bersalin. Tetapi ramai juga terus mengalami jeragat.
Punca Jeragat 3 >
Rawatan Hormon
Kajian menunjukkan ramai wanita yang menjalani rawatan hormon (pil) banyak mengalami masalah jeragat.
Punca jeragat ini menyebabkan hormon menjadi tidak stabil. Ramai pelanggan akak berkata jeragat tumbuh selepas mereka ambil perancang kehamilan.
Punca Jeragat 4 >
Ubat- ubatan
Pengambilan beberapa jenis ubat yang memberi ‘side effect’ pada keupayaan kulit untuk merawat dan menghasilkan baru dengan aktif. Ini punca jeragat yang jarang kita sedar.
Punca Jeragat 5 >
Wangian
Pewangi, sabun wangi dan kosmetik yang menyebabkan tindak balas ‘phototoxic‘ juga adalah diantara punca terjadinya jeragat.

Oleh itu dicadangkan untuk memilih produk atau ubat yang lebih natural seperti suplemen.

Punca Jeragat 6 >
Hypothyroidism
Ia juga dikenali sebagai keadaan dimana paras hormon tiroid rendah.

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetM
Kelebihan WD untuk masalah #JERAWAT!
.
WD Bertindak dengan sapuan di nadi menggunakan teknologi NANO yang memberikan 12 kali ganda lebih pantas
untuk kesan penyerapan.
.
Lihat hasil dari pengguna yang menggunakan WD untuk masalah jerawat yang di alami. Penggunaan yang sangat mudah hanya calit calit di 3 point utama nadi dan minum air masak 3L sehari untuk kesan yang positif.
.
Untuk info lanjut boleh, klik link bio di atas☝
.
#WDGombak
#AnaSulaimanWD #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
"Alhamdulillah, Nasib baik tidak terlepas order SET KOMBO SEMANIS CINTA ini"

Begitulah terujanya customers kak ana dengan set kombo semanis cinta ini. Katanya set ini memberi energy energetic super duper atromen superman dan entah apa-apa man lagi bagi nak gambarkan betapa syookknyee powernya bila dapat guna set kombo semanis cinta ni. 😍😂 Bagi wanita yang diluar sana yang belum lagi merasai kepoweran ini lebih baik grab cepat sebelum stok set kombo semanis cinta ini kehabisan lagi.
Ajommm kita mencuba sama - sama CantikMudaJelita luar dan dalam 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
Bagi setengah orang, mempunyai blackhead & whitehead bukan menjadi satu masalah yang kritikal buat mereka. Tapi bila ramai orang menegur kata "Ehh banyak nya blackhead whitehead di hidung kau! Tak basuh muka ke?"
.
.
"Besar nya pori pori di muka kau, patutlah blackhead & whitehead mudah tersumbat di hidung?"
.
.
Aduh masa itulah terus rasa nak buang blackhead & whitehead jauh jauh dalam laut. Ya Allah, rasa malu ya amat sangattt!
.
.
Jam jam tu jugak terus google cari "tips berkesan semula jadi mengatasi masalah pori tersumbat di hidung " atau "cara mudah & cepat menghilangkan blackhead & whitehead di hidung"
.
.
AWAS! Jangan sampai blackhead & whitehead menyebabkan anda rasa rendah diri dan kurang keyakinan pula
.
.
Antara punca blackhead & whitehead adalah:
.
.
1. Badan kekurangan air
2. Kulit Berminyak
3. Terdedah pada cahaya matahari berlebihan
.
.
CARA MUDAH & CEPAT MENGHILANGKAN BLACKHEAD& WHITEHEAD DI HIDUNG SECARA SEMULA JADI
.
.
Ikuti cara semula jadi menghilangkan blackhead dan whitehead di hidung & wajah dengan berkesan dan cepat ini.
.
.
SKRUB GULA
Gula juga merupakan antara cara menghilangkan whitehead secara semula jadi. Gula ni kalau ambil secara berlebihan dalam makanan dan minum memang akan memudaratkan kesihatan, tetapi tidak apabila digunakan untuk kecantikan
.
.
Gula dipercayai dapat membuang minyak muka yang berlebihan dan dapat mengecilkan liang pori yang terbuka. Gula putih kebiasaan nya digunakan untuk kecantikan badan seperti body scrub, manakala gula perang pula digunakan di muka dan bibir
.
.
Caranya: Ambil dua sudu gula campurkan bersama minyak zaitun dan sedikit jus lemon. Kemudian sapu ke muka dan biarkan selama20-30 minit. Baru bilas
.
.
Anda juga boleh menambah essential oil seperti minyak pati lavender atau minyak pati geranium untuk dapatkan efek wangi dan menenangkan.
.
.
Nak lagi best ekstrak saxifraga sarmentosa yang ada dalam WD dapat membantu memutihkan kulit semulajadi, menggurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit andaa ❤️
.
.
#WDGombak
#tipskecantikkanterbaik
Jangan cakap #WDTA tak power erkkk. Jom tengok transformasi yang dialami oleh salah satu Stokis Adleesya Beauty, siapa lagi kalau bukan moknat. .
Haa sesiapa yang tak percaya dan rasa sangsi tuu, boleh baca sendiri story dari moknat nie yekk.
________________________________________
.
Kemas dalam gobok, sekali jumpa album zaman muda remaja. Monungg kojap haha. Terdotik hati kok camni lahh cikmie pon tak sudi😨
.
Nampak TUA satu hal. Ini macam anak 5 kott. Padahal umur 20an.
.
Masa tu dengan kulit kusamnya
Kulit tak sekata
Masalah jerawat
Dengan muka bolat nye
Kulit berminyakkkk
.
Bayangkan masa tu Moknat guna skincare berjenama lupa pulak nyerr🤭 Tapii camtu la. Kesan tak woww. Muka tetap kusam jugak. .
Uolsss nak tau sebab apa?
.
Sebab badan penuh toksin. Bila badan penuh toksin supplement yang kita ambil tak dapat diserap dengan baik. Sebab tersumbat tau. .
Sebab tu la Moknat pilih untuk pakai #WD.
Segala masalah dalam badan kita ni bermula dari masalah dalaman kita.
.
Nak cantik kena rawat dari dalam. Wd ni akan bantu aktifkan sel jaringan kulit baru gitew. .
Ada orang yang takde masalah dalaman 7 hari dah boleh nampak kesan. .
Ada yang 1bulan, ada 2 bulan baru nampak kesannya. Walaupun lambat tetap ada perubahan hari demi hari.Yang penting kita perempuan bukan nak cantik je. Yang paling penting nak sihat dan cergas sepanjang hari. .
Betul tak? Barulah terserlah kecantikan luaran ❤️ Kak ana share ni sebab caring. Uolss pun tau kan udah 4 tahun Moknat lalu lalang dekat newsfeed korang dengan wd ni hikss.
Nak la jugak kawan kawan cantik sama💕 tambah sekarang wd dah upgrade TRIPLE ADVANCE. 3X GANDA LEBIH PANTAS. Memang rugi la tak grab.
Pilihan di tangan uolls, nak cantik awetmuda, wasap kak ana sekarang, harga promosi RM80/unit jika ambil lebih dari satu Masih ada harga promosi. Nak info mengenai Krim awet muda wdta ini klik link wasap diruang bio diatas☝

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#TrustedDealerWD
Jerawat ni bila muncul seketoi je pon ada yang stress ye tak? Ni kan pulak penuh satu muka. Ngan parutnya lagi. Ngan sakitnya lagi, nak jumpa orang pon tak konfidenn aduhaiii😖

Memacam skincare dah guna pon jerawat masih muncul lagi. Korang nak tau kenape dia muncul silih berganti? Salah satunya badan kita penuh toksin. Toksin ni bahaya tau bila berkampung kat dalam badan kita, kekadang bukan punca jerawat je tapi boleh menyebabkan pelbagai penyakit lain juga.

Jadi apa yang #WD ni boleh bantu? Dalam WD ni ada ekstrak akar tree peony yang mana ianya membantu menyingkirkan toksin dalam badan.
Jerawat pon susah nak muncul sekaligus membuatkan kulit muka makin sihat. Sesekali muncul time nak datang bulan tu normal lah, melampau sangatt kalo jerawat tak mai langsungg 😁

Selain dari ekstrak akar tree peony, ada juga bahan lain dalam WD yang dapat mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat seperti Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis. Glycerin pula dapat mengurangkan kesan parut jerawat pada kulit.

Kalo korang ada masalah yang sama cer ikhtiar dengan WD pulak. Mana tau asbab WD ni membuatkan korang happy macam testimoni2 kami ni. Nak keluar rumah pon konfidennn je tanpa mekap tebal😉

Hanya konsisten calit di 3 point nadi aje dan boleh juga dot kan sikit WD atas jerawat. Cepat je kecut jerawat tu insyaaAllah. Tips lain, minum air kosong banyak supaya lebih mudah toksin2 keluar dalam badan kita.

Cepat tekan link wasap kat bahagian bio di atas ☝

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Khas untuk follower kak ana.. Kak ana ada buat promosi untuk 2 hari Saje iaitu bermula 13/3 ~ 14/3.

Bagi Sesiapa yang masih duk intai nak beli wd tu lebih baik anda grap sekarang.

Komen NAK dibahagian komen sekarang.
Sementara Ada harga promosi dan offer special gift ini.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
❤️ MAAF TAK SENGAJA TER BLINK BLINK ❤️ Tepek macam-macam dah tapi tak comey comey. Make up seinci pun jelas tampak kusam tak bermaya. Hak dalam tak cantik lagi cemana nak pancar ke luar kan?

Uols boleh senyum lebar dah

Nak cantik dah makin mudah & short cut. Krim Cantik Nano Women Desiree ni mampu cetuskan kecantikan dari dalam terpancar terus ke luar sepantas 12x ganda hanya dengan calitan nipis jerrr

Woowww kan?

Calit bukan sebarang calit. Calit yang boleh andam uolsss terus jadi cantikkk

Yang ingin miliki kecantikan sebenar dari dalam blink blink terus ke luar wasappp kak ana ye. Ajommm kita berjemaah awet muda dengan Krim wdta ini, sempat lagi nak wajah blink-blink di pagi raya Aidilfitri nanti. 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
OPOCOTTT!! LELEMAK KAT DAGU TU KE MANA BERTERBANGANNYA? .
.
Calit punya calit tak sangka wajah makin reshape. Double chin hilang. .
.
Yang bestt kulit makin cerah cantik. Orang kata seri naik gittewww. Halahhh takder alasab dah awak awak nak cantik tau. Nak pakai pun senang. Calittt aje kat nadi. .
.
Dalam wd ni ada bahan mahal tau. Contoh #pueraria_mirifica. Bahan kecantikan yang amat amat popular di Thailand nun. Sebab tu diaorg.cantik cantik kan.
Amacam? Sanggup tak nak transform dengan WDTA? Serius sanggup ajommm wasap kak ana cecepat ye👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#DealerAdleesyaBeautyWD
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Alhamdulillah syukur kepada Allah.. Done postage hari ini punya untuk my beloved customer 😍

2wd pos ke Klang
2wd pos ke Putrajaya
2wd pos ke Sepang
1vh + 1pd cod Sinar Bintang
Terima kasih semua my beloved customer yang sudi dan setia berurusan dengan kak ana. Kata-kata keramat "Nak CantikMudaJelita, Jangan Curang dengan Krim awet muda #WD"

Siapa nak join postage untuk esok hari cecepatlah ye wasap kak ana. Sempat lagi ni nak CantikMudaJelita di hari raya Aidilfitri nanti. 👇

http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#TrustedDealerWD
Suatuu harii kisah di Mall
Ehh seman seman ko takk kenal aku ker?
Lorrr Abuu watt pe siniee
Akuu bawakk anakk bini aku .Sopinkk beli barang satt
Ehhh mana wife ko ? Bilaa makk ko datang sini
Uitttt nie lah wife akuuu
Ya ampunn .Maaf kan aku Seman .Akuu ingatkan tadiii makk koo .Aduhhh! sorry sorry
Ohh takk peee hihi .Ok lahh aku nakk gerakk duluuu ehh
Ohh ok
Pangggg! rasa macam 1 pukulan berdesinggg katt telinga akuu .Dia sangkakan aku makkk pada suami aku .

Huwarggh 😩
Nampakk tuaa sangatt ke akuu niee .Rerasa nakk pecutt larii balik nghumahh nakk sorokkk mukaa dengan tudung salji .Apaa cik somi aku fikir sekarang niee ! mestii dia takk mo bawakk aku kuar gi jenjalan sebab nampakk mukaa tua dari diaa .

Sadissnyaaa
Sejakkkk dari tuu takk senang dudukk akuu .Makan takk kenyang .Tidoo pun takk tenang dikk pikirr produkk apa perlu aku pakai untukk kembalikan balikk keremajaan kulit dan tubuh badan aku niee .

Produkk memang banyakk , Tapi kena pilih bebetul yang berkeyakinan .Testimoni banyak .Berapa lama di parasran.Ada halal dan kkm juga .Penting tuu

Sehinggalah allah bukakk kann hatii .Gerakkan untukk aku cuba si chomel nie. Sungguh aku takk sangkaa hasil krim TEKNOLOGI NANO dasyatt sampi macam niee .Bolehh kembalikan mudo aku balikk
Sekaranggg bilaa mukaa nampakk muda .Nampakk keyakinan cik somi nakk ajakk kuar .Takk de lah bila kuar tu mood moody lagiii layan anakk pun ok takk de nakk marahh marahhh
Haishhhh seronoknyaa berkenalan dengan awakk WD .Merialisasikan impian tiapp wanitaa 😘

Nakk taw #RAHSIA_AWET_MUDA meh klik sini👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#DealerAdleesyaBeauty
❤️ MAAF TAK SENGAJA TER BLINK BLINK ❤️
.
Tepek macam-macam dah tapi tak comey comey. Make up seinci pun jelas tampak kusam tak bermaya. Hak dalam tak cantik lagi cemana nak pancar ke luar kan?
.
Uols boleh senyum lebar dah
.
Nak cantik dah makin mudah & short cut. Krim Cantik Nano Women Desiree ni mampu cetuskan kecantikan dari dalam terpancar terus ke luar sepantas 12x ganda hanya dengan calitan nipis jerrr
.
Woowww kan?
.
Calit bukan sebarang calit. Calit yang boleh andam uolsss terus jadi cantikkk
.
Yang ingin miliki kecantikan sebenar dari dalam blink blink terus ke luar wasappp kak ana👇
.
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#DealerAdleesyaBeauty
3 EKSTRAK HERBA SEMULAJADI YANG HEBAT

Meh sini nak share dengan anda semua tentang khasiat #3_Ekstrak_Herba semulajadi yang terkandung dalam pencuci V-Hygiene.
Mesti nak tahu kan apa 3 ekstrak tersebut dan manfaatnya?

3 ekstrak herba tersebut adalah dari ekstrak #Sireh, #Manjakani, dan #Kacip_Fatimah. Seperti yang kita tahu, 3 ekstrak tersebut sangat terkenal dalam rawatan tradisional.
Selain tue juga dapat membantu mengatasi masalah intim wanita serta menghalang bahagian intim dari terkena jangkitan kuman. Masalah Cik putih pun makin berkurang.

Jadi, tunggu apa lagi?
Jom rawat intim anda dengan hanya gunakan pencuci V-Hygiene yang mempunyai 3 Ekstrak Herba semulajadi yang sangat hebat dan selamat digunakan oleh semua jenis kulit.

wasap.my/60192807726/NakPencuciVhygiene

#WDGombak
#CuciCuciKetatMengacam
Haii sis cantikkk 😍

#MAIGOOD_PENANGAN_2BOTOL_WDTA 😱

Masyaallah terperanjatt kak ana tengokk mujurr takk terpelantingg tipon masukk dalam piukkk 🤣

Lawoonyaa cik Yaa hoiiiii
Pic sebelum katanyaa bermakeup . Pic sekarang piee kejee takk mekeup dah. Togel jerkkk .
Tapiii diaa punyaa berseriii seriii tuu kemain kann .Seriiii spotligh bandaran sekali WDTA bagiiii .

Pipi tuww Pipi tuww tegang bertelurrr pewwh terangkatt habiss macam di pasang spring vonooo .Muka pulak runcing chingg chingg heahh
Cikk Yaa bitaww . Diaa cecalitt 3 point nadii jerkkk . Mudahh gilerr .Gilerr pun takk cam niee beb
Haucakkk 🙈

Cikk abanggg kemain tergugatt nengokk iyer “ Ehhh isteri abang .Sejakk menjakk nie makin syantekkk mudo lahh “ Tudia kembangg hakakk setaman .Sekali taman negara hakakk tawan 😝

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#DealerAdleesyaBeauty
SPECIAL OFFER SEMPENA HARI WANITA SEDUNIA

SET KOMBO SEMANIS CINTA MEMPUNYAI 3 BERADIK DENGAN HANYA #RM185 SAHAJA #JIMATRM20 BANYAK TUU❤

Jangan lupa 👇
Dapatkan SPECIAL GIFT dari kak ana untuk special offer ini.
Nak order cepat tekan link wasap kak ana di ruang bio di atas👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
SPECIAL OFFER SEMPENA HARI WANITA SEDUNIA

SET KOMBO 3 BERADIK RM185 SAHAJA JIMAT RM20 TAUU❤
Dapatkan SPECIAL GIFT untuk harini

Nak order cepat tekan link bio di atas 👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Orang berWD dia pun nak berWD . Tak pepasal terpaksa cantik . Bila da dapat hasil camni , kompem menyesal kan . Menyesal sebab tak nak sahut cabaran berWD dari dulu lagi .
.
Dari dulu dok perati , tapi cubanya tidak .
.
Sekali da cuba , amek kau . Terasa dunia ana yang punya . Kagum wehhh . Dengan hanya sapuan mudah di beberapa point utama segala mak nenek jerawat cabut lari . Ni bukan lari berganti ganti da ni . Ni lari terus membawa diri .
.
Kalau konsisten kompem dia tak berani nak mai lagi . Nak tau pasai pa ? Pasainya dalam WD ni ada ekstrak akar scutellaria . Pastu ade ekstrak akar poenny tree . Ni semua bagus untuk masalah Miss J yang memang annoying sangat tuh .
.
Bila jerawat da check out dari muka mesti la parut die pun kita tak mau kan . Dont worry . Be happy . Memang good news sangat sebab dalam WD ni memang ade glycerin dan xylitylglucoside . Mak aihh . Nama pun da power kan . Tapi ni la die bahan selamat yang boleh melembab dan menghaluskan semula kulit wajah kita hasil dari penerokaan tak bertauliah jerawat tuh .
.
Seronok kan . Memacam bole dapat bila berWD . Sekali cuba , selamanya setia .
.
Jom kita awet muda dengan wd
Klik link Bio di atas 👆
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Alhamdulillah syukur kepada Allah.
Done cod untuk Hari ini.
3 wd di ukay Perdana
1vh & 1 PD di Melawati

Semoga hari-hari yang mendatang terus bersinar seceria sinar bintang di langit 😂

Siapa lagi yang duk intai-intai nak ikut idola ratu awetmuda wd kita kak Jun lipo tu cecepatlah la ye wasap kak ana di bio ye

Boleh kita pakat - pakat jemaah awet muda sebelum raya puasa nanti. Raya tak lama dah ni. Sempat lagi kalau nak cantik awet muda wajah berseri-seri pada hari raya Aidilfitri nanti.

Ajommm tekan link wasap kak ana dibahagian Bio 👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nakal pulakk kakk Jun nie main gerakk gerakk pulakk eaa 🙈

Seriusslah macam anakk patungg bergerakk. Adik Adik kakak kakak Pengguna Tegar #Women_Desiree.

Bayangkan umur 49 tahun nanti kita masih cantikkk bergetah macam kak Jun Lipo ni yerr.

Sila stress tengok video ni . HAHAHA 🤣

#RatuAwetMudaWD
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nak berniaga biarlah berkat. Janganlah menipu orang dok kata umur dia 49 tahun. Logik lah sket nak menipuu. Tak masuk akal tau takk, muka muda macam ni 49 tahun. Sudah sudah lah buat marketing tipu orang. Tak takut dosa ke. Fikirlah rezeki tu nak buat anak anak makan.
.
.
🤣 Dok baca komen orang dekat kak jun masa buat fb ads, memang berdekah gelak. .
.
Kau sebenar nak suruh aku buat apa. Dah umur dia memang umur tu. Tipu celah mana. Jujur dah la tu. Itu antara benda kelakar yang kak nad sendiri baca.
.
.
Dia yang cantikk,kau plak panas kenapa 😅
.
.
Kak Jun Lipo ni kan viral. Viral kat fb, viral kat instagram sebab kawen dengan lelaki bujang yang muda. Ramai yang macam takleh terima kenyataan sampai dok mintak ic,sampai dok kata kak jun pakai susukkkk.
.
.
Macam macam lagilah netizen dok kecamm kak jun ni.
.
.
Salah ke nampak #AWETMUDA di usia 49 Tahun. Kalau dah dalaman di jaga rapi sejak dari dulu lagi sampai sekarang konsisten.
.
.
Kalau rasa kemurungan tengok muka orang nampak muda walau dah hampir 50 an. Janngan lah dok kecam orang.
.
.
Meh kita sesama pakai #WomenDesiree bagi awetmuda semula kulit wajah kita supaya jadi anjal dan tegang. Pipi pon toink toinkkk sampai silauu yang memandang 😍
.
.
By Nad Adleesya,
Founder Adleesya Beauty

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nak awet muda tanpa modal yang besar? Umur 34 tahun pun nampak macam 24 tahun je.
Lelaki dan perempuan boleh guna.
Cara mudah dan selamat digunakan. Yang penting konsisten. Modal Rm2.50 je sehari.
Jangan terkejut bila ✔MUKA MAKIN ANJAL
✔PIPI KENDUR MAKIN TEGANG ✔KULIT MAKIN CERAH ✔TAMPAK LEBIH MUDA DARI USIA

Komen NAK sekarang
atau wasap terus klik link di atas👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore