#wdecmurah

Teknik Rahsia Menggunakan Women Desire Essential Cream video

Siapa ada masalah jerawat, dah pakai macam macam produk skincare masih sama je takde perubahan pun.
.
.
Meh nak share.
.
.
Ekceli masalah jerawat ni boleh timbul sebab pelbagai faktor. Faktor luaran mungkin jenis skincare yang tak sesuai. Faktor dalaman pulak mungkin kecelaruan hormon, toksin, sel tak aktif dan darah kotor. .
.
Hangpaa tahu ka darah kotor tu darah yang mengandungi zat zat sisa dari metabolisme sel sel tubuh. Terutamanya karbondioksida (Co2).
.
.
Secara normalnya. Darah kotor dalam badan kita akan dibawak ke paru paru untuk dibersihkan balik. Bila dah bersih. Darah tu akan dibawak semula ke jantung untuk disebarkan ke anggota badan yang lain. .
.
Bila perjalanan darah gagal disaring. Darah jadi tak lancar. Bila tak lancar jadilah darah kotor. .
.
Apa pulak kaitannya dengan #WDTA ?? Calit sahaja WDTA pada point nadi. Molekul nano halus WDTA akan meresap 12x lebih cepat. Terus masuk ke dalam lapisan kulit. Terus ke pembuluh darah.
.
.
Ekstrak akar Tree Peony dalam WDTA mampu membantu lancarkan perjalanan darah dan membuang toksin dalam badan. Ramuan istimewa WDTA akan bantu merawat masalah dalaman satu persatu secara perlahan dan selamat. .
.
Hasilnya. Macam sis cantik ni, baru masuk botol ke 2 WDTA dah dapat #feedback positif macamni 😍
Konsisten dan sabar calit calit WDTA insyaallah dapat rasa manfaat WDTA satu persatu. .
.
WhatsApp 0107748479
Ai Selamat pagi uolss,harini Kak Syah nak share tip #CERAH_KULIT_SEPANTAS_1_JAM dari cik Ika kitew.😍 Bahan-bahannya:
✍️Beras pulut, @ beras makan yang ada.
✍️sesudu garam
,✍️sesudu gula.

Langkah-langkahnya:
1. Masukkan semua bahan tadi dalam kuali dan goreng tanpa minyak dalam agak-agak 5 minit gitu. Biar gula, dan garam sebati dengan beras. Sampai beras kuning-kuning sikit, terus masuk dalam blender. Campur air panas sikit. Jangan banyak-banyak tau, kang cair tak best sangat nak tepek dan skrub kat kulit. Guna air panas sebab nak bagi jadi macam paste ala-ala paste tomyam lembik-lembik gitu. Hahahah.

3. Maka bermulalah sesi menyental dan menempek kat muka ni haaa.Uols tunggu biar sejuk sikit paste tadi, then baru sapu/skrub/buat mask kat muka tau. Sapu tengah panas muka kau melecur lakk huhu

a) Mula-mula ambil secolet then skrub satu muka. Satu muka tau skrub, sapu tonyoh genyeh tapi jangan sental guna berus besi lak! Sapu kat hidung skrub sikit-sikit biar rata.

b) And then korang basuh muka tau. Basuh guna air bersih bukan Ribena atau teh o okay.

c) Ambil lagi paste and tempek kat muka macam mask. Sapu rata-rata kat satu muka macam mask yang korang duk beli kat Watsons tu haaaa. senang je tepek. Tak tau tepek, meh akak pijak!

d) Biarkan je kat muka sampai kering, betul-betul kering tuggu sampai sejam tau. And then jangan terus basuh. Dah kering slow-slow skrub dan peel off semua yang kering-kering kat muka tu.

e) Dah peel off dan skrub semua paste yang kering tu, barulah basuh sisa-sisa tertinggal guna air yang bersih, and then lap kering-kering.

P/s : Kalau muka anda berjerawat, bermasalah akan rasa sedikit pedih-pedih manja je tak sakit pun macam akak kulit kering sikit so rasa gak la pedih manja tapi tak membahayakan.

Hasilnya kulit cerah dari sebelumnya,jika amal selalu parut yang ada pun lenyap.Nak lagi mudah cerah berseri sapu je Krim #WD dinadi dan seluruh wajah #WD ada ramuan #arbutin agent pencerah no 1 paling aktif didalam salur darah tau.Dan #Glutathione dan #niacenamide sebagai agent anti penuan dan melembabkan kulit.Kulit cerah ,glowing dapat Awet muda pun dapat uolss💃

Tq sudi baca ,tag kawan uolss bagi ramai-ramai dapat tip best.
Habis bateri hampa,ni baru nak muncul diri ,😂
.
Tak kira la jam berapa kan? Sape nak kulit cerah gebo satu body wajib baca tauu.
.
Uolss nak tahu tak Antara RAMUAN TERHEBAT Dalam krim AJAIB WD?
.
WD ada ramuan #ARBUTIN Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
Dan Glutathione Agen anti penuaan dan kanser jugak tauu.Best kan ? Dalam satu krim tu boleh awet muda Boleh cerah satu body uolss.
.
Tak ke namanya JIMAT tu? uolss tak yah sibuk nak beli pencerah kulit,tak yah cucuk bagai untuk dapat kulit tegang giteww.
.
Lagi satu WD ni Selamat digunakan tau,kak Syah pun hepi tak yah risau dah nak konsisten bertahun-tahun LULUS KKM ada SIJIL HALAL lagi. .
Syiokk kann! uolss wajib dapatkan SEKARANG tau yela raya nak dekat dah oiii.Sapa nak kulit cantik tegang awet muda Meh la risik dengan kak Syah.Kak Syah guide Sampai meletoppp pom pom tauu.
.
wasap kak syah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMelaka
#TMPFighter220319
#TeamSyahSukses
_
Rupanya ada lagi yang masih tak tahu rahsia sensasi ni yee. Rahsia tentang apa tuuu?🤔 Jeng jeng jenggg. Tentulah rahsia berkaitan WD kesayangan yaya. So petang Jumaat ni yay nak pecahkan satu rahsia kat korang. Shhhh jangan bagitau orang lain okeyy

Sebenarnya wd ni paling besttttt ya ampun sebab kita tak perlu sapu kat muka pun. Tapi effect dia tu tetap sampai ke muka. Paling best bukan setakat muka, tapi satu badan haaaa yang dapat kesannya. Best ke tidak? @womendesiree.cheras

Eh habis tu nak pakai macam mana? Ok takpe meh yaya bagitau cara pakai krim WD ni. Sangatlah mudah para sisturzzz uiii
.
🌹Calit dekat nadi leher kiri kanan
🌹Calit dekat nadi pergelangan tangan kiri kanan
🌹Calit dekat special point ari-ari

Walaupun hanya calit di nadi. Tapi ada banyakkkk manfaat yang #wdlovers dapat bila konsisten calit-calit WD ni antaranya
.
👍Awet muda 5 tahun dari usia
👍Wajah makin berseri seri
👍Kulit makin cerah tona sekata
👍Dagu runcing wajah Vshape
👍Bibir pipi pinkish
👍Kulit bertambah flawless
👍Aset cunnnn tak gelebeh
👍Rambut dah tak gugur
👍Senggugut hilang yeay
👍Period konsisten
👍Tumit kaki tak merekah
👍Parut nakal hilang
👍Angin dalam badan kurang
👍Sembelit takde
👍Badan rasa lebih ringan

Semua ni gara-gara bahan berkualiti tinggi yang ada dalam krim ajaib ni. Antaranya ekstrak akar tree peony, pueraria mirifica & arbutin yang sangat powerful diadun pulak dengan penuh kasih sayang. Wallahhh kesan dia memang lain macam mengancam! 😱😍
.
Raya makin hampir, memasing tazabarrrr nak berseri seri bak bidadari. Tiap hari ada je yang datang merisik meminang si cinonet super power ni. Mungkin lepas ni turn awak pulak yang tengah baca tuuuu 😝
.
Sempat lagi tau kalau terus klik link kat bio yaya. Kita pakat cecantik berjemaah raya ni okeh. Ada banyak gift nak bagi nii. Meh meh 😘

#calitcalitcantik #wd #wdec #wdta #brightening #whitening #firming #rejunevating #vshape #asetmantap #ikhtiarhamil #krimhormon #jerawatkronik #jeragatkronik #dullskin #kulitkusam #liangporibesar #supplementcantik #wdecmurah
woww,Teruja betul tengok perubahan Kak Yy,Jom usya apa kak yy story panjang lebarr haha 😍👇👇
YY DULU VS YY SEKARANG

Setiap kali iklan WD lalu je kat wall fb Yy, dalam hati asyik dok cakap mahal aii produk WD ni. Botol kecik ja pun, berbaloi ke tak aku beli pakai nanti WD ni. Tapi bila tengok testimoni yang memang gempak tentang WD ni tergugat juga la. Isskkk nak beli ke tak ni?? Nak tau tak. Ni lah Yy dedulu memula nampak iklan WD ni kat fb Yy. Kecik je kan. Harga RM95. Tapii bila selalu dok nampak testimoni gila gila kat fb teruih rasa nak grab beli satu. Sebab tak tahan tengok. Nak cuba juga produk #WD ni sebab len dari yang len. Sebab banyak testimoni yang berkesan selepas pakai #WD ni. So terbeli la satu dengan ommak kita Siti Mariam Arifin.

Penah sewaktu ketika dahulu, kulit aku ni nek jerawat besar besar kat muka. Dah cuak dah sebab aku ni jenis kulit kadang kadang ja nek #jerawat. Jeragat, pori terbuka, kulit berminyak tu ada la sikit sikit tapi yang paling tak tahan bila mai period aku memang selalu senggugut teruk sakit perutnya. Boleh dikatakan dedulu time Yy keja kt KL mesti mc bila mai period sebab tak tahan sakit perut sangat.

Siap p klinik, doktor cakap u kawen la mesti tak sakit dah. Tapi lepas kawen sakit juga tapi tak la seteruk sebelum kawen.
Tapi alhmdulillah sejak berWD perut senggugut memang dah tak sakit dah langsung. Mc pun dah tak pernah bik. Darah pun keluar elok ja setiap bulan. Jerawat yg dulu asyik dok nek sebagai petanda nak mai period pun dah jarang nek dah. Kulit pun makin cerah, lembut ja.
#WD ni guna dekat nadi ja. So tak dak la masalah bagi orang yang jenis tak suka nak minum, telan, shake shake semua ni. Tambahan lak selamat digunakan untuk semua golongan. Tiada bahan terlarang noh dalam #WD.

Bila dah guna #WD ni dan rasa sendiri kesannya, Alhamdulillah. RM95 tersangat murah dibandingkan dengan kesannya 😀. Zat zat #Arbutin,#Pueraria mirifca, #Gluthatione, dan #Akar Tree Peony dalam Wd ni boleh
💖Menganjalkan
💖Menegangkan
💖Mencerahkan
💖Awet muda

Bila dalaman sihat, keputihan, kegatalan tiada, hormon stabil, peranakan sihat, kulit pun makin sihat gebu gebas, minyak muka tiada, badan terasa bertenaga dan ringan.
Uolss Seiusly kak Syah tak leh pisah dengan Krim #WD.Jatuh cinta tahap simpul mati tauu.😍
.
.
Wd bukan krim biaserr tau #Krim_Bio_Teknologi Nano yang mana molekul 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut tauu.12 kali ganda cepat meresap berbinding krim biasa sepantas 3 saat zupp zasss terus ke salur darahh.
.
Syok kannn?
.
Sebab tu sekali sapu pun terus naik TEGANG,ANJAL,CERAH .Sebab tu sekali sapu jerawat kecutt,sekali sapu jeragat pudar,laing pori menegcil,biji kolestrol tercabut,sekali sapu rahim rasa nyut nyut.Banyak manfaat nya,nak cerita berkajang-kajang uolss.
.
Tambah sekarang WD dah UPGRADE #3KALI gandah lebih pantas berkesan lagi POWERRR.
.
Wd ni krim dia tak besar tau seberat 15 gram ja uolss boleh bawak kemana pun,tak berminyak tak melekit langsung.
.
Cara guna pun #Mudah ya robbiii Hanya #3_point_nadi sahaja tuu,
.
Yang penting WD Selamat untuk di gunakan. lulus #KKM DAN BPFK siap ada SIJIL #HALAL lagi tau.Formulated adalah Prof dari oxford london. kilang di dalam Malaysia.
.
Kami dah dah jatuh chinta ,uolss bila lagii?😁
.
013-6309563
.
#KakSyahWd
#TeamSyahSukses
#TMPFighter210319
RM75
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
WOMEN DESIRE TRIPLE ADVANCE : .
Fungsi WD merawat dan menstabilkan sel2 hormon wanita dr dlm spt
+ melancarkan perjalanan darah
cth masalah :
# muka pucat
# kulit kusam
# tona kulit tidak sekata dr muka dan seluruh bdn
# kaki tgn selalu sejuk
+ saluran darah tersumbat
cth masalah :
# selalu sakit kepala/migrain
# gangguan emosi(stress)
# sengugut /period pain
# kitaran haid tidak normal/tdk teratur
.
Bole juga utk hilangkan dagu blapis atau
utk v shape muka
+ sapuan dr bwh dagu arah ke ats urutan v..
.
√ Penting utk sentiasa SABAR & POSITIF
√ Minum byk air masak.(3liter sehari)
√ KONSISTEN (sapu wd hari2 sbg rutin)
.
SAPU krim skit2 dan nipis shj..pd 3point WAJIB
+ pergelangan tgn
+ leher kiri kanan (bwh telinga)
+ ari-ari (3jari dr bwh pusat)
Tak perlu sapu byk2 colek skit je kt ujung jari sapu smp meresap pd nadi2 utama td atau tmpt bermslh yg nk dirawat dua kali sehari pagi dan mlm selepas mandi.
ikut bajet sendiri kalau nk sapu byk tempat bole je..
😃
tp jgn risau sapu skit pon sudah mberi kesan terbaik kpd pengguna..ttp mdpt hasilnya cuma beza skit atau byk shj.
.
Tips sihat..slps 8mlm tdk digalakkn minum air byk krn mungkin mberi kesan muka atau mata mjd sembap. .
#wdec #womendesiree #womendesire #womendesirecream #wdta #womendesiretripleadvance #womendesireeessentialcream #womendesireessentialcream #womendesiremurah #womendesireeoriginal #wdecmurah #wdecessentialcream #wdecoriginal #womendesireemurah #wdecoriginalmurah #wdecpromosi #krimhormon #promosimalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
KULIT DAH TAK BERMINYAK LAGI 😍
.
.
Yeahhh bestnyaaa sekarang kulit dah cantik.Kalau dulu minyak muka boleh goreng ikan wwh habis naik jerawat .Sedih la rasa macam tiap sejam nak cuci muka tuuu.
.
Alhamdulillah sejak bertemu krim wd kulit dah makin cantik cerahh jerawat pun lenyap uols.
.
Jangan tak tau kulit berminyak ni banyak sebab tau masalah dalaman kita,pemakanan, persekitaran dan alat kosmetik kita guna tu.Silap pulih rosak muka wehh.
.
Sebab kita patut rawat dari dalam control makan jaga kebersihan pilih skin care yang selamat.
.
Uolss nak tahu Tu tugas WD merawat dari dalam tubuh.Tak perlu nak pantang makan dah herbal dalam wd akan detox dalaman buang toksin sel mati bahan kimia kalau ada tersalah pakai produk sebelum ni kan.
.
Wd akan keluarkan balik lah,Bila dalaman kita cantik mula bertindak kuatkan sel kolegen proses pertubuhan tisu baru lepas tu terpancar kecantikan di luaran,kulit jadi tegang,anjal cerah awet muda giteww tauu.
.
Wd ada ramuan #Saxifraga Sarmentosa Extract Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.Dan ramuan #arbutin untuk cerahkan kulit sekata.
.
Best kan ? Calit #nadi jer uolss kesan satu body.dah tak perlu ragu-ragu WD LULUS KKM dan Ada SIJIL HALAL.
.
kakSyah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamSyahSukses
#TMPFighter200319
"Kita kena sentiasa pakai WD ni ke? Ada apa apa kesan ke kalau stop pakai?" Eh,taklah syg. Tak jadi apa pun kalau stop. Cuma setakat itu je lah WD dapat bantu awak untuk dapat kulit yang sihat berseri.
Lama kelamaan bila makan tak jaga, kulit akan kembali pada kulit asal la. Dengan udara sekeliling yang tak bersih lagi. Banyak toksin.
Benda benda camtu la yang buat semua wanita perlu guna produk kecantikan yang mampu mengekalkan kecantikan dan terus kekal awet muda.

Tapi kalau dah cantik suami puji hakak pun suka benda yang cantik cantik kenapa nak stop pakai kan 😊

Tak salah kita melabur sikit duit tiap bulan untuk keyakinan diri kita sendiri.

Betul kan? Jom ❤Follow
FB Emma Zakaria
IG Wdec.byemma
.
For oder wa : Klik je link ni  www.wasap.my/60175804566/wdtaig

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik#wdlover #WomenDesireePerak
#WomenDesireeTelukIntan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah#wdta#rahsiacantikmenawan #dealeradleesyabeauty
#awetmuda #rahsiaawetmuda
#wdec.byemma
Todiaaa todiaaa
.
Bila berjauhan dah dirinduan,
Seriussly sekali calit #WD jatuh hati uolss.Kalau terstopp rasa macam hilang sesuatu gitewww.
.
Bukan sebab len dah ampa oii,bukan kak Syah jampi serapah pakai bomoh,kak Syah hanya jampi dengan susuk moden WD ni haaaa.
.
Sekali guna berseri-seri,10 kilometer dah terpancorr dek muka glowingg ploless TEGANG,ANJAL,CERAH AWET MUDA bebas dari masalah kulit wajah Jerawat jeragat.
.
Mau termimpi-mimpi kann ,tup-tup terus payment ingat nanti ,ni namanya rindu tahap gabam dah nih haha🤣
.
okehh sape lagi nak join pos hari ajomm kite rempitt esok sampaii teruss
.
wasap kak Syah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#WdkrimSUSUKMODEN
#TMPFighter200319
11 CARA PALING BERKESAN UNTUK HILANGKAN KULIT BERMINYAK

Ikuti cara berikut untuk hilangkan kulit berminyak pada muka.

1. GUNA PEMBERSIH MUKA YANG LEMBUT
💥Pilih pembersih muka yang mengandungi benzoyl peroxide, salicylic acid, glycolic acid atau beta-hydroxy acid.Kandungan ini sangat lembut dengan semua jenis kulit tambah lagi yang berminyak. Ia akan mengawal pengeluaran minyak berlebihan.

2. ELAK CUCI MUKA DENGAN BAHAN KASAR
💥Jika selama ini anda mencuci muka dengan kain, tuala atau span yang keras, hentikan!
Ia akan menyebabkan kulit menghasilkan lebih banyak minyak kerana menggantikan minyak semula jadi yang hilang akibat mengguna bahan-bahan tersebut.

3. CUCI MUKA PADA WAKTU SIANG DAN MALAM
💥Cuci muka sebaik bangun tidur dan sebelum tidur.Ia akan menstabilkan kadar pengeluaran minyak semula jadi di kulit muka.

4. CUCI DENGAN AIR SUHU BILIK
💥Elak guna air panas untuk mencuci muka.
Ini kerana ia boleh menyebabkan kerosakan pada kulit dan membantu hilangkan kulit berminyak secara semula jadi pada muka.

5. GUNA TONER DI BAHAGIAN YANG BERMINYAK SAHAJA
💥Pastikan penggunaan toner hanya di bahagian yang berminyak sahaja.

6. BAWA ‘ASTRINGENT PAD’
💥Jika anda tiada kesempatan untuk mencuci muka pada waktu tertentu, guna astringent pad kerana ia dapat membantu hilangkan kulit berminyak dengan pantas.

7. PAKAI ‘CLAY MASK’
💥Amalkan penggunaan clay mask sebulan sekali.Ia mengeringkan kulit muka secara tak langsung membantu mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit muka.

8. ELAK MOISTURIZER YANG MENGANDUNGI PETROLEUM 💥Petroleum dan shea butter memang bagus untuk kulit yang kering tetapi bukan untuk yang berminyak.Ini kerana ia akan menambahkan lagi pengeluaran minyak pada kulit muka.

9. PILIH MOISTURIZER YANG MENGANDUNGI DIMETHICONE
💥Beli moisturizer yang oil-free dan mengandungi dimethicone.Ia memberi penampilan matte effect yang menawan sekali gus dapat melindungi serta hilangkan kulit berminyak.Cari juga yang berlabel non-comedogenic dan non-acnegenic kerana ia mengandungi bahan yang tidak akan menyebabkan jerawat.

10. ELAK MAKANAN YANG MENGHASILKAN MINYAK
💥Makanan yang tinggi lemak, gula dan garam penyumbang kepada muka berminyak
Cakp bab kulit berminyak seriuss rimas,tambah mula bangun tidoo rasa macam nak terjah bilik air teruss,yela melekit gatai habis kulit mukaa,huwaa.
.
.
Meh tengok ni uolsss Alhamdulillah lepas bercinta cinonet WD kulit yang dulu bermasalah sekarang dah cantikk cerah gelowing lagii.
.
.
Ni la tandanya kulit kita sihat.Macam WD memangg syok sebab rawat dalam dulu buang segala keladak yang tersekat.Bila dalam cun luaran pun meletopp uolss.
.
.
Tambah sekarang wd dah upgrade TRIPLE ADVANCE 3 kali ganda lebih berkesan tau.3saat Krim wd dah serap ke dalam kulit kita.
.
.
syiokk kannn? Lepas tu cara nak guna pun senang gilerrrrr calit nadi ja uolss effect satu body dapat.Termasuk Muka uolss yang cantik tu tauu.
.
.
Yang pasti WD LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL.Ha a,nak cantik rawat pelbagai masalah wajib try WD,Tambah nak raya ni tak nak ke dapat kulit cantikkan?
.
.
Selalu mak cik bawang duk bisik jaa kali ni bagi dia jelousss pulakk ahakks😙🤣
.
kakSyah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter200319
Dapat note dari Stokis WD kami, Siti Mariam Arifin hari ni. Semalam kita restock hari sampai. Sama kita pakai JNT Express .
Buka saja parcel.. Allahu hati sangat berbunga bungaaa macam dapat surat CINTA 😅
.
TERIMA KASIH untuk gift mokyam sayang. Cantik sangat, kak Izan pun sekarang dah suka kaler PEACH. Kulit dah tak kusam, berat pun dah ideal pakai la warna apa pun betul tak? Eheeee ✌😁
.
Mokyam ni antara leader terbaik Tak pernah putus putus beri kata semangat, guide dan dorongan. Doakan kak Izan meroket ya. Salam Zuhor sekali lagi
.
#barulepasdengarazan
#LoveYou 💋
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
Tengah duk bersiap siap baju anak anak, Nak pack tetibe dapat feedback dari sorang akak ni .
.
Dia rinduuu nak guna #WD balik. Allahuu Moga dipermudahkan dan dilimpahkan rezeki buat akak Inshaallah WD bukan sekadar untuk AWET muda sesaja awet muda dari dalam tu sesuatu yang paling BERHARGA .
Rambut semakin lebat, kulit cerah dannnn bau lavender yang amat menyenangkan ❤❤❤ #SalamZuhor
#LoveYou 😘
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
EHH, TAK TUMPAH LA!! 😍 ======================= TEKSTUR YANG LIKAT & RINGAN. 👍
_
Bila tengok krim WDTA ni, mesti ada yg fikir ia boleh tumpah, kan. Tapi bila diterbalikkan, eh ehh, tak tumpah pun. Tongeng la macam mana sekali pun memang tak tumpah.
_
Sebab tu la bila yg suka campakkan WDTA ni ke dalam handbag, memang tak risau yg WDTA akan tumpah, kotorkan beg, atau krimnya terkena barang-barang kat dalam beg, memang 100% 'selamat', hihihi.
_
And satu lagi, TESKTUR WD takkan BERUBAH tau, camtu jer rupanya. Tak pakai setahun pun camtu jer teksturnya, haha. Bukan gurauan tau, ni serius ni taw .
_
Bukan produk timbang kilo, bukan produk biasa-biasa, tapi PRODUK BERTARAF ANTARABANGSA namun kami sajikan kepada anda pada harga yg rendah dan pastinya sangat mampu milik. 📌 Menggunakan TEKNOLOGI terkini, HANYA PERLU SAPU PADA #NADI-NADI SAHAJA.
_
Jangan tak percaya, sebab dah 4tahun WD dipasaran, dan dah beribu-ribu testimoni yg berjaya, semuanya perkongsian ikhlas dari para pengguna. Bukan testimoni rekaan, bukan testimoni berbayar, bukan testimoni yg diciplak atau yg dirembat dari produk lain. .
Itulah KEHEBATAN dan KEUNIKAN si comel WD, tak kenal maka tak cinta, CUBA DULU BARU TAU, sejauh mana kehebatannya.😉
_
Cik Umi
Dealer Sah Adleesya Beauty
0183934056
.
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance
Bangun pagi terus mandi,
solat subuh sunat sekali,
Nak Awet muda senang sekali,
krim #WD Hanya calit di 3point nadi.
.
Calit nadi muka sekali,
result kulit licin macam permaidani,
Habis selerak jerawat liang pori,
Konsisten WD PUAS HATI.
.
hik hik Pagi-pagi dapat testi letopp uolss.sampai berpantun kak Syah
.
Hewahhh syiok angattt kann,orang lain sentuh muka berminyak gatal siap pakei bersin lagi resdung punya angkara ,
.
Si adik manis ni pegang muka sampai ke awan kulit lawa sampai berangan di hari raya haha.😍💃 #KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#WdPROMSIKOMBO
#WDTA
Sebelum judge sesuatu produk tu mahal. Tengok dulu kualiti dia. Apa bahan bahan dia. Betul betul berkesan ke tak? Selamat ke tak
.
Kalau ada ciri ciri macam ni, semua complete. Why not kita laburkan duit sket. Asalkan masalah yang dihadapi setel
Betul tak
.
Dari beli barang murah, tak jadi beli lagi, tak ok beli lagi,tak berkesan tukar produk lain lagi, haiiyaaa lagi banyak je duit yang keluar tu dan hasil nan hadooo
.
Ehhh, krim susuk moden #wd ada ciri ciri macam kat atas sekali tu tauuu. Nak cuba tayah memalu. Elooo elooo jurr @wdta_susuk_moden
.
Harga kompom terbaikkk. Berbaloi dengan kesan yang uoolss bakal dapat. Lagi banyak grab lagi jimat weeeeeee💃hewhew
.
Yang menjual pun pulun pakaii, tak tahan tengok testimoni masuk gedebuk gedebuk, sebelum pakai biasher biasher je
.
Konsisten pakai syanteknye lainnn maciammmm berseri seri macam puteri gitcheeeeww
.
Ehhh kalau tak berkesan awetmudanye tak de la org berani hangkut 3-4 botol sekaligus, bukan murah murah taw atusss atusss tuu harge, ajommm la wasap kite sape nak hangkut stock wd lagikkk
📲📲📲
0183934056
Kenapa ramai sangat yang jatuh cinta dengan WDTA dan ape sebenarnya WDTA ni 😍
.
.
✔️ WDTA ni adalah krim kecantikan yang diformulasi dan direvolusi menggunakan teknologi nano.
✔️ Sapu sapu pada 3 point nadi je segala masalah kulit terawat yang penting konsisten.
✔️ Kalau dah 5 tahun guna macam macam produk tapi still tak berkesan dah boleh check dalaman u'olls atau senang kata startlah mencalit WDTA sekarang, sebab WDTA merawat masalah kulit bermula dari dalam.
✔️ WDTA buang toksin dari dalam badan, cuci darah kotor yang terperangkap dalam badan, dan aktifkan sel sel baru dalam badan untuk bekerja sebab tu ada pelbagai testimoni dan sebab tu jugak umur yang berusia pun masih dapat kesan bila pakai WDTA.
✔️ Lagi best dalam WDTA ada estrak pueraria mirifica yang boleh bantu u'olls untuk tegangkan dan anjalkan kulit u'olls. Yang mana berkedut kedut tu di tegangkan, yang mana kendur kendur tu dianjalkan. Itu sebab ramai terawet muda bila pakai WDTA ni.
✔️ WDTA ni satu botol cuma 15 gram je tapi jangan terkejut sebab satu botol ni boleh tahan 1-2 bulan penggunaan tau.
✔️ WDTA ni krim dia cepat sangat meresap dalam badan. Dia tak melekit dan sifat dia ringan je. Bila sapu tu dalam masa 2 minit boleh perasan yang tangan kita macam tak sentuh ape ape krim sebab cepat sangat meresap. Inilah kehebatan WDTA yang menggunakan teknologi nano yang mana molekul krimnya sangat halus.
✔️ WDTA ni lelaki perempuan boleh pakai. Kadang kadang siap berebut laki bini nak cantik dan awet muda sama sama. Hikss
✔️ WDTA tiada set dan tidak didatangkan dengan ape ape set pun. WDTA hanya satu krim sahaja yang berharga RM100 seunit tapi sekarang tengah PROMOSI tau!
.
.
Baru cerita sikit dah rasa teruja nak cuba kan? Jom dapatkan dengan cik umi sekarang. Ruginyaaa lahai kiranya kalau tak digrab waktu sedang PROMOSI. Whatsapp 0183934056 😍
WOWWW 2 BULAN YANG PENUH MAKNA! 😍
_
Kalau korang tanya wd ni apa?
Ni lah kerja dia . Phewwwww. Lain macam wehhh.
_
Sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA.
_
Sebab nyaaa, Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen.
_
Ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas 2 minit jika sapu di permukaan kulit. Berita baik untuk uols, WDTA ni new formula 3x ganda instant firming taw.
_
Sebab tu la penyerapan krim WD ni sangat pantas!
_
Sebotol tahan 1-2 bulan penggunaan taw dan sangat SELAMAT di gunakan.
_
Cik Umi
Dealer Sah Adleesya Beauty
0183934056
Bila kita konsisten sepenuhnya, jangan pelik kenapa kulit yang kering, yang berminyak walaupun kombinasi dah jadi lembab serata jerr. 'PH' kulit seolah dah balance dah natural. .
.
Itu ISTIMEWA #WDTA berbanding dengan krim cantik lain. Tak perlu beria ria melumur satu badan cukup sekadar calitan pada nadi pun memadai .
Dengan herba terpilih dan formulated Teknologi NANO, WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA. .
.
.
Molekulnya tersangatlah sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke dalam kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan kuatkan kembali sel jaringan kolagen. .
.
WD bertindak pantas, Maka pantas jugaklah minum lebih air supaya mudahkan kerjanya. Kulit wajah menjadi tegang seawal seminit, seawal sapuan, Maka heharilah kita latih 'otot otot kulit' kita tu supaya kekal mantap .
Tak susahkan calit pada nadi keseluruh badan dalam dan luar yang kita dapat? Yang penting ianya HALAL dan SELAMAT digunakan. Comel jerr. Nak bawa ke mana mana pun senang ❤
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #MaryKayShahAlam #instaskincare #PencuciMuka #MakeupArtist #MakeupTutorial #MakeupIdeas #Makeupoftheday #MakeupWedding
WD bukan krim biasa-biasa tauuu,krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA.
Dengan revolosi kecantikan terkini iaitu #Bio_Teknologi_Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus 50 kali ganda halus dari sehelai rambut.
.
Mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen.Lepastu krim WD istimewa sangatt Pantas #TEGANG,#ANJAL,#CERAH sepantas 3 saat Sapu ja terus naik bulat glowing.Wd juga berfungsi untuk RAWAT #JERAGAT #JERAWAT dan pelbagai masalah kulit lain tauuu.
.
Wd bukan hanya rawat luar kulit ja,wd rawat dari dalam tubuh BUANG #TOKSIN,#SEL_MATI,#KUATKAN JARINGAN #KOLAGEN YANG TIDUR TU serta PROSES #PERTUMBUHAN_TISU ARU.
.
Bila dalaman kita sihat luaran pun meletopp uolss,bestt kann? Paling MENARIK WD cara guna sapu di #3_point nadi jaaaa zuppp zasss ciapp wehhh sambil lari joging pun leh calit tauuu.Mentang la tengah on misi kuruih bagi ayat joging pulak kak syah ni hikhik.
.
Untuk 1 botol WD tahan 1-2 bulan #jimattt wehhh seriuss berbaloii.Yang penting WD selamat di gunakan dan ianya lulus #KKM DAN BPFK dan ADA SIJIL #HALAL.Formulated adalah Prof dari oxford london. kilang di dalam Malaysia.
.
Ha sekarang wd masih PROMOSI SET KOMBO uolss DISKAUN RM40 +FREE POS +FREE GIFT.Jangan usya lelema oii ,roogii uiii😁
.
kak Syah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#WDMELAKA
#TMPFighter190319
Sebelum judge sesuatu produk tu mahal. Tengok dulu kualiti dia. Apa bahan bahan dia. Betul betul berkesan ke tak? Selamat ke tak
.
Kalau ada ciri ciri macam ni, semua complete. Why not kita laburkan duit sket. Asalkan masalah yang dihadapi setel
Betul tak
.
Dari beli barang murah, tak jadi beli lagi, tak ok beli lagi,tak berkesan tukar produk lain lagi, haiiyaaa lagi banyak je duit yang keluar tu dan hasil nan hadooo
.
Ehhh, krim susuk moden #wd ada ciri ciri macam kat atas sekali tu tauuu. Nak cuba tayah memalu. Elooo elooo jurr kak Syah
.
Harga kompom terbaikkk. Berbaloi dengan kesan yang uoolss bakal dapat. Lagi banyak grab lagi jimat weeeeeee💃hewhew
.
Yang menjual pun pulun pakaii, tak tahan tengok testimoni masuk gedebuk gedebuk, sebelum pakai biasher biasher je
.
Konsisten pakai syanteknye lainnn maciammmm berseri seri macam puteri gitcheeeeww
.
Ehhh kalau tak berkesan awetmudanye tak de la org berani hangkut 3-4 botol sekaligus, bukan murah murah taw atusss atusss tuu harge, ajommm la wasap kite sape nak hangkut stock wd lagikkk
📲📲📲
0136309563
MasyaALLAH Seronoknyaa nak tau tak haritu ada customer bagi feedback kulit dia dah cantik licin badan pun cantik uolss.
.
.
Dulu sedih pilu hati sebab berat badan naik tak nak turun turun, macam ubat dah telan minum bagai.Liat jugak nak dapat kesan.
.
Lepas ja calit 2 botol WD perhhh baju tidur 13 tahun yang lepas boleh sarung dengan selesa uolss Terkurus tampa sengaja huhu.
.
.
Sekali bagi toodiehhh cantik gilerr selimmm tenganga mulut Kak Syah tengokkkk badan macam orang lain tapi muka iras sama,hahah
.
.
Bukan tu ja kulit MasyaALLAH kalau dulu kusam garis halus dimamah usia .Jenoh la tempet bagai nak tutup kan.Tapi sekarang dah cantik uolsss.Licin dah macam back umur 10 tahun🤣
.
.
Sape verangan nak cantik satu body wajib try WD tau.Sebab tu jugak WD calit di NADI.Salur darah kan satu badan so zat-zat power dalam WD sebar ke seluruh pelusuk tubuh ,kuku pun nampak sihat tauu.
.
.
Tambah sekarang dah upgrade TRIPLE ADVANCE 3 kali ganda lebih TEGANG,ANJAL,CERAH danAWET MUDA..Best lan sekali sapu dah dapat kesan.
.
.
Yang paling syok WD lulus KKM dan ADA SIJIL HALAL lagi tauu.Dah tak perlu bimbang calit jer cantikk,hewahhh
.
KakSyah 013-6309563
view ig
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka

#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter180319
#TeamSyahSukses
🌸Ready Stock

Women Desire Essential Cream
💸RM92 tak termasuk post
(Untuk order, tekan link whatsapp di bio)

#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #bazarpaknil #wdec #wdecmurah #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #womendesireessentialcream #assalamualaikum
Selamat petangg Frend follower kak Syah
.
Siapa nakkkkk?
Cepat like & komen NAK bebanyak sekarang.Dan FOLLOW IG
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
.
Cukup 200 LIKE esok Kak Syah bagi. Komen last dikira sebagai pemenang !
.
Turn ON ur notification. TAG kawan kawan uolls ajak join !!
RM75
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
WOMEN DESIRE TRIPLE ADVANCE : .
Fungsi WD merawat dan menstabilkan sel2 hormon wanita dr dlm spt
+ melancarkan perjalanan darah
cth masalah :
# muka pucat
# kulit kusam
# tona kulit tidak sekata dr muka dan seluruh bdn
# kaki tgn selalu sejuk
+ saluran darah tersumbat
cth masalah :
# selalu sakit kepala/migrain
# gangguan emosi(stress)
# sengugut /period pain
# kitaran haid tidak normal/tdk teratur
.
Bole juga utk hilangkan dagu blapis atau
utk v shape muka
+ sapuan dr bwh dagu arah ke ats urutan v..
.
√ Penting utk sentiasa SABAR & POSITIF
√ Minum byk air masak.(3liter sehari)
√ KONSISTEN (sapu wd hari2 sbg rutin)
.
SAPU krim skit2 dan nipis shj..pd 3point WAJIB
+ pergelangan tgn
+ leher kiri kanan (bwh telinga)
+ ari-ari (3jari dr bwh pusat)
Tak perlu sapu byk2 colek skit je kt ujung jari sapu smp meresap pd nadi2 utama td atau tmpt bermslh yg nk dirawat dua kali sehari pagi dan mlm selepas mandi.
ikut bajet sendiri kalau nk sapu byk tempat bole je..
😃
tp jgn risau sapu skit pon sudah mberi kesan terbaik kpd pengguna..ttp mdpt hasilnya cuma beza skit atau byk shj.
.
Tips sihat..slps 8mlm tdk digalakkn minum air byk krn mungkin mberi kesan muka atau mata mjd sembap. .
#wdec #womendesiree #womendesire #womendesirecream #wdta #womendesiretripleadvance #womendesireeessentialcream #womendesireessentialcream #womendesiremurah #womendesireeoriginal #wdecmurah #wdecessentialcream #wdecoriginal #womendesireemurah #wdecoriginalmurah #wdecpromosi #krimhormon #promosimalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
GOOD BYE #KULIT_KERING MERAH-MERAH😍
.
.
Sape sini ada masalah kulit kering? Adudu sedih nauu nau kena matahari sikit merah habiss,ingat bluser tapi merah sakitt huwaaaa.
.
Syukur sangat asbab guna KRIM #WDTA kulit dah cantik lembab cerah berseri-seri.Masalah kulit yang yang kena hadap sebelum ni dah selesai sepenuhnya.
.
.
kesayangan Kak Syah ada yang belum tahu macam mana WD berfungsi merawat kulit wajah. Wd rawat dari dalam tubuh buang segala blok-blok yang tersekat bila zat-zat baik yang uols pakai sebelum ni tersekat tu. Lancarkan peredaran darah buang toksin, selmati, kuatkan jaringan kolagen dan proses pertumbuhan tisu baru. .
.
Bila dalaman kita sihat cantik, kulit luar pun cantik.Adanya Ramuan #Niacinamide Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.dan menjaga kulit wajah sentiasa lebab dan tak kering. .
.
.
Dah tahu kan macam mana wd bertindak? Dah jatuh cinta dengan WD?Meh le meminang dengan kak Syah.InsyaAllah misis cantik sebelum raya tercapai uolss💃💃
.
kakSyah 013-6309563
.
#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMelaka
#TMPFighter180319
#TeamSyahSukses
6 PENYEBAB KULIT KERING DAN CARA ATASI
.
.
Kulit wajah kita kering disebabkan oleh 6 perkara. Bila kulit kering, Jeragat akan senang merebak. Cara yang paling baik untuk mencegah daripada jeragat adalah dengan menjaga kelembapan kulit
.
🍂Kurang minum-Dengan mengamalkan minum air mineral dapat meningkatkan tahap kelembapan kulit.
.
🍂Penggunaan produk-Masalah kulit kering juga boleh berlaku disebabkan oleh penggunaan produk secara tidak terkawal. gunakan produk natural supaya kulit mudah mengadaptasi daripada produk.
.
🍂Sabun-Sabun buku akan mengurangkan pelindung kulit. Sabun buku juga adalah penyebab kepada tejadinya jeragat
.
🍂Genetik dan usia-Genetik juga menjadi faktor paling besar, ini disebabkan keadaan kulit yang kering dari kecil atau mempunyai genetik keluarga yang memang mempunyai keadaan kulit yang kering.
.
🍂Cuaca-Faktor cuaca juga mempengaruhi kelembapan kulit. Ini kerana kulit akan menjadi kering dalam keadaan cuaca tertentu seperti terlalu sejuk atau terlalu panas.
.
🍂Mandi terlalu lama
Mungkin Anda berfikir bahawa semakin lama mandi, maka kulit akan semakin lembab.Kulit kita jadi menguap bila mandi terlalu lama.
.
🌸TIP RAWAT KULIT KERING🌸
Sapu Madu Ke Dalam Kulit
.
Pernah anda dengar mengenai suntikan vitamin C untuk putihkan kulit? Begitulah konsep madu yang perlu kita gunakan untuk atasi masalah kulit muka kering ini. Madu sangat bagus kerana dikategorikan sebagai makanan sunnah Nabi SAW dan tidak berbahaya. .
CARA
1) Ambil madu dan sapukan ke kulit muka secara urutan yang mendalam dan perlu tekankan supaya ia memasuki setiap lubang pori-pori kulit muka uols. .
2)Madu yang merupakan anti oksidan akan bertindak dengan cara membuang segala kotoran dan membersihkan kulit lalu mengalirkan darah muka dengan lancar, secara automatiknya kulit akan jadi lebih lembab dan kulit-kulit kering yang rosak akan terawat dan bertukar menjadi kulit baru.
.
Dah siap tu yang mana ada KRIM WD boleh sapu seluruh wajah.Wd ada ramuan #niacinamide agent pelembab paling berkesan dan mengecilkan liang pori serta kurangkan minyak,Jadi kulit uols kekal GLOWING PLOLES sepanjang hari.
.
okey tq ,Share tag member
Yahooooo JERAWAT BERSEPAH LENYAP.
.
Sedihhhh! Dulu muka saya teruk sangat ni akibat dari tersalah skincare tau,tahu pakai ja tengok-tengok muka breakout habis jerawat naik mencanak.
.
Syukur lepas konsisten krim AJIB WD,Muka licin bersih bebas dari masalah kulit wajah .
.
Wd ni dia rawat dari dalam tubuh dari dalam salur darah sebab tu sangat-sangat berkesan.
.
JAMIN SEMINGGU BERKESAN,
jangan risau LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL.
.
NAK CANTIK SEBELUM RAYA ?
wasap Kak Syah
013- 6309-563
013- 6309-563

atau view ig

@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
#Wd_Triple_Advance.
.
Bukan krim biasher biasher, ianya krim teknologi nano, diformulasi oleh professor yang pakar dalam bidang kecantikan selama berbelas tahun.
.
Formula prof ni banyak diguna pakai oleh produk produk luar negara tau. Kira nya wd ni setanding produk bertaraf antarabangsa hokeyy. .
.
Raw material pun herba herba terpilih dari oversea, France, China, Hong Kong dll.
.
Kalau uols nak tau, Estrak Akar Tree Peony atau "Ratu Bunga" dalam krim Wd ni dipakai oleh tabib Raja raja di China. Bunga biasa terdapat di kawasan dipergunungan.
.
Sangat bagus untuk buang toksin, lancarkan darah dan tingkatkan antibodi badan.
.
Haa, ni baru cerita satu bahan, ada banyak lagi kandungan bahan terbaik yang mengandungi manfaat luar biasa.
.
Hanya calit di 3 point nadi, zat zat bahan tadi akan merawat dalaman, anjal, tegang, cerahkan kulit dari dalam. .
.
Dan yang bestttt skali opcozzz dapat lambatkan proses penuaan 😍
.
Umur dah lewat 30an ingat anak daraaa ehh🤭
.
Yang penting WDTA lulus kkm dan ada sijil halal ,dah tak perlu ragu-ragu lagi dah ,nak cantik awet muda sebelum raya ni jom la risik dengan kak Syah diskaun RM40+ FREE GIFT+FREE POS untuk uolss .
013-6309563
.
#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#KrimAwetMuda
#TMPFighter170319
#Wd_Triple_Advance.
.
Bukan krim biasher biasher, ianya krim teknologi nano, diformulasi oleh professor yang pakar dalam bidang kecantikan selama berbelas tahun.
.
Formula prof ni banyak diguna pakai oleh produk produk luar negara tau. Kira nya wd ni setanding produk bertaraf antarabangsa hokeyy. .
.
Raw material pun herba herba terpilih dari oversea, France, China, Hong Kong dll.
.
Kalau uols nak tau, Estrak Akar Tree Peony atau "Ratu Bunga" dalam krim Wd ni dipakai oleh tabib Raja raja di China. Bunga biasa terdapat di kawasan dipergunungan.
.
Sangat bagus untuk buang toksin, lancarkan darah dan tingkatkan antibodi badan.
.
Haa, ni baru cerita satu bahan, ada banyak lagi kandungan bahan terbaik yang mengandungi manfaat luar biasa.
.
Hanya calit di 3 point nadi, zat zat bahan tadi akan merawat dalaman, anjal, tegang, cerahkan kulit dari dalam. .
.
Dan yang bestttt skali opcozzz dapat lambatkan proses penuaan 😍
.
Umur dah 28an anak 3 orang ingat anak daraaa ehh🤭
.
Yang penting WDTA lulus kkm dan ada sijil halal ,dah tak perlu ragu-ragu lagi dah ,nak cantik awet muda sebelum raya ni jom la risik dengan kak Syah diskaun RM40+ FREE GIFT+FREE POS untuk uolss .
013-6309563
.
#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#KrimAwetMuda
#TMPFighter170319
WAhhh cantiknyaa kak izah ,rahsianya calit WDTA je uolss jom kita baca story dari kak izzah 👇👇
.
Dulu mekup sekarang pun masih mekup yang pastinye masih setia dengan krim kecantikan women desiree 😍
.
.
Korang nampak tak perbezaan bila kita konsisten guna sesuatu produk?
.
.
Bagi kak izah tak peloles pun takpe janji muka tak kusam dan kulit nampak sihat bebas dari masalah kulit pun dah rase bersyukur sangat.
.
.
Sebab tue dari dulu sampai sekarang kak izah tekad konsisten guna dan jual sekali. Yelah bila kita bebas masalah kulit diri pun jadi lebih yakin kan, lelagi yang biz online cod jumpa orang nie.
.
.
Nak yakin kan orang kena yakin pada diri sendiri dulu. Bab masalah kulit nie ompempuan memang tak dapat nak lari macam kak izah sendiri jerawat tiap bulan tumbuh je macam biase walaupun nak masuk 4 tahun lebih guna wdta.
.
.
Tapi masalah tue takdelah berlarutan jadi lebih teruk kalau kita konsisten guna, wdta nie bukan je rawat jerawat tue tapi die bagi kesan lain macham pada pengguna setuju tak? 🤭
.
.
Ehh testimoni setiap hari yang lalu lalang tue semua konsisten guna wdta tau, awak pulak macam mana? masih konsisten lagi tak?
.
.
Kak izah memang setia ikat mati dengan wdta dah tak kan curang walaupun sehari 😁
.
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamMokyamPowerMELAKA
#wdta
Woman Desire Essential Cream Rm75

Postage add rm8 sm/ ss rm12

Order Dm / Whatsapp 0134261983

#wdec #wdecmurah #wdeclover #wdecpromosi #wdeclovers #wdeccream #wdecadvance #wdecoriginal #wdecadvance #wdecmuar #wdeckrim#krimmagic #krimmagik #firmax3 #wdeckiparkkrajobrazowy #wdecdesireeenssentialcream #wdecmelaka #wdecterbaik2017 #wdecperak #wdecbangi #wdeckualalumpur #firmax3 #firmax #womandesireessentialcream #womandesireeessentialcream i
Uolss tak nak ke dapat kulit cerah licin macam ni?ni la akibat kulit sihat penuh dengan makanan yang ada dalam WDTA.
.
.
ke masih nak kulit gelap,kusam,nampak berusia dari usia?kalau nak ok biarkan ja kan .
.
Kalau nak mesti bertindak cepat uolss macam cik aishah makin jatuh cinta dengan WD tau.Dalaman cantik detox dari dalam kulit luar pun meletopp giteww.
.
.
Wd lengkap pakej uolss 1 krim je cover satu body dah tak yah pening nak guna memacam produk kann.
.
.
Tambah sekarang wd dah UPGRADE WDTA 3 kali ganda lebih berkesan.lagi la besttt hasil lajuuuu
.

#PROMOSIWDTA
1unit RM100
2UNIT RM160 JIMAT RM40
3UNIT RM240 JIMAT RM60
.
Siapa nak cantik macam cik aisyah KOMEN" SAYA NAK"
.
wasap Syah 013-6309563
.
#kakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter160319
FREE MEKUP tauu,JERAGAT LENYAPP😍
.
.
Tak acilah before after gambar make up kan. So, kita buat naked face punya before after.
.
.
Alhamdulillah jeragat tu dah makin x nampak.kena duk rapat rapat baru akan nampak.6 bulan nak baik pulih jeragat. Kak nad konsisten guna WD siang malam.
.
.
Jeragat ni berakar kalau kita tak usaha banteras memang akan menjadi jadi. .
Ko ghaseee 😰
.
Siapa sini nak lenyap jeragat komen' NAK'
.
.
#TMPFighter160319
#WDTA
JANGAN KATA WD UNTUK WANITA JER!
WDTA LELAKI PEREMPUAN BOLEH GUNA
PERCAYA TAK😍
.
.
JERAWAT, KULIT KUSAM, PARUT, JERAGAT DAN PELBAGAI .
.
Dah tak tau nak guna ape, tak tau tepek apa sampai lah jumpa WDTA,ada tu sampai serah diri sebab tak tahan dengan muka sendiri.
.
.
Makin konsisten guna hari-hari makin hilang jerawat, kulit kusam n parut makin pudar.Tekstur Kulit makin sihat.
.
.
SEBAB ape?
.
.
Sebab dalam WDTA ade :
.
.
Pueraria mirifica - Bantu selesaikan masalah jerawat, merawat kulit dari dalam.
.
Niacinamide - Control minyak n kecilkan pori .
Ekstrak akar tree peony - Bantu buang toksin punca kulit kusam
.
Arbutin glutathione-Cerahkan dan anti penuaan .
Banyak lagi bahan best dalam WDTA. Semua bahan ni buat keje dari dalam sampai effect dia laim macam kat kulit.
.
.
SEBAB tu ramai yang jadi kan #WDTA Cream wajib dan penyelamat. Takat jerawat 1 2 tu cepat cepat calit .In Shaa Allah cepat kecut.
.
.
Bayangkan Kalau guna hari-hari konsisten memang makin okey la kulit.
.
.
Mana taknya bahan dalam WDTA buat kulit makin anjal, tegang, awet muda dan cerah.Dengan sapuan #NADI ja uolss selesai segala masalah insyaallah. .
.
Sayang kalau dah jumpa yang serasi kita tak guna bebetul kan?
.
.
nak dapat kulit macam abang hakak dibawah wasap kak Syah 013-6309563
.
#Wdta
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamSyahSukses
#TMPFighter160319
Pagi ni usya STATUS CUSTOMER WD Wajah seri lain macam wehh.
.
.
Kalau kulit kusam eyebag sebakul dah lenyap.
kalau dulu jerawat mencanak dah licin
kalau dulu jeragat berpeta dah cerah gelowing
kalau dulu liang pori macam kawah dah tutup rapat.
Kalau dulu gelebeh kulit gelap sekarang TEGANG,ANJAL,CERAH AWET MUDA.😍
.
.
Power dak WD? Rugi besaqq oii sapa buat usya jauh-jauh tuuu.Kami dah bebas maslah kulit uolss tak nak ke?
.

Calit nadi ja kesayang kak Syah oii tak susah okeh yang penting BERKESAN,LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL.Guna TAMPA WAS WAS giteww
.
Ajom wasap kak Syah,Sekarang wd promosi diskaun RM40 +FREE POS+FREE GIFT ,kak syah guide sampai cun uolss
013-6309563
..
#KakSyahWD
#Wdmelaka
#wdpromosi
Pagiiiii pagiiiii sayangg 😍
.
Tipss awettt muda jangan lupaa cenyummm semaniss gulaa di awal pagiii .
.
Mogaa mogaa ada rezeki mencurahh curahh datang padaa kitaa hari niee .Insyaallah amin ❤️
.
.
#KakSyahWdmelaka
#wdta
#BantuUntukAwetMudaCaraPalingMudahGileerr
TODIAA KANG DAH NYESAL SEBAB CURANG!🤣 Uolss Guna WDTA bukan hari ni pakai, esok terus jadi cantik macam fazura atau neelofa ehk. Banyakkan bersabar.
Ikut step di bawah.

BULAN pertama...intro
BULAN kedua...process
BULAN ketiga ...pemulihan.. Konsisten sekurangnye 3 Bulan untuk anda dapatkan kesan maxima 😉
.
. 👉 Botol pertama : WD kenalpasti masalah dalaman kita. Slow slow WD merawat masalah kita dari dalam. 👉 Botol kedua : WD mula serasikan dengan badan dan dah mula nampak kesan.
👉 Botol ketiga : Kesan terbaik pada kulit mula kelihatan.
.
Kadang kadang kita sendiri tak perasan perubahan tu taw. Tetiba orang pulak yang tegur. Ramai yg macam ni kata xde perubahan tp bila org2 lain tegur baru lah tahu👍🏻😍. .
.
"Makin berseri la sekarang. Share lah apa rahsia"!. .
.
Ha a,jangan cepat melatah kang dah nyesal.WD ni lain uolss dia rawat dalaman kita bagi sihat buang segala keladak toksin yang tersekat dalam tubuh.
.
.
Dah cun baru luaran cantik AWET MUDA.Silap-silap yang makcik pun orang panggil akak.
syiokkk weehhh

013-6309563

#wdta
Jangan main-main dengan krim SUSUK MODEN #WDTA ni sekali sapu pipi melantun 2 ketul toink-toink.
.
.
Sapu wd pipi anjal
Sapu wd pipi tegang
Sapu wd wajah awet muda.
Sapu wd jerawat jeragat settle
Sapu Wd masalah kusam, kulit gelap settle
.
.
Kesannya bukan muka sahaja satu body mantop luar dalam uolss. .
.
Nak apa lagi? Tak perlu susah calit je Krim awet muda WDTA di #nadi dah settle seluruh masalah selesai. .
.
Ni bukan Syah sembang kosong tauu, kak Syah nak uolss pun cantik awet muda jugakk hikhik. Jangan pikir lama nakk cantik kena calit sekarang ahakkss
Rojer ja kak Syah dehh, kak Syah guide uolss sampai meletopp raya nihh ajomm wasap
.
.
0136309563
.
.
#KakSyahWd
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TeamMokyamPower
Kalau dulu jenuh lar kena mekup tebal nak TUTUP JERAGAT.
.
.
Sekarang dah licin wehh siap muka naik tegang lagi tuuu,pipi yang lenduq pun naik jadi Vshape.
.
.
Calit dinadi ja WD krim TEKNOLOGI NANO bukan krim biasa-biasa okeyy BERFUNGSI TEGANG,ANJAL,CERAH,AWET MUDA.
.
.
Sekali sapu terus naik tegang anjal tauu.konsisten pakai boleh back umur 5-10 tahun dari umur sekarang tauuu.
.
ajomm sape nak syantik wasap kak syah,guide sampai jadi
013-6309563

#wdta
Kak syah kalau sehari tak calit WD,memang rasa tak lengkap hidup ku tauu,hikhik .
.
Nak tahu tak?
Apa yang best tentang ajomm kak Syah story kitt
.
.
WD ni bukam krim biasa di pasaran tu tau.WD #krim_berteknologi_nano yang mana 12 KALI GANDA cepat meresap dari krim biasa zappp terus meresap masuk dalam badan. .
.
Merawat dari dalam tubuh badan ke luar tubuh.Kira lengkap lah satu body luar dalam WD COVER.
.
.
WD ni bukan supplement atau skincare, which means u'olls tak perlu sapu dekat muka atau makan pun, just perlu calit pada #nadi nadi je setiap hari. Tapi siapa nak sapu Muka pun boleh malah digalakkan jugak extra glowing giteww.
.
.
WD senang digunakan tak kisahlah nak pakai waktu bila asalkan dua kali sehari WAJIB di #3_point nadi. .
.
Yang paling syok WD tak perlu susah susah nak #pantang itu pantang ini.
.
.
Dengan Bauan #LAVENDER best sangat uolss sekali ambik bau TENANG ja boleh cool down kalau tetiba naik hangin tu tau.
.
.
#kakSyahWD
#TeamSyahSukses
#DealerAdleesyaBeauty
#TMPFighter150319
Sebelum judge sesuatu produk tu mahal. Tengok dulu kualiti dia. Apa bahan bahan dia. Betul betul berkesan ke tak? Selamat ke tak? .
.
Kalau ada ciri ciri macam ni, semua complete. Why not kita laburkan duit sket. Asalkan masalah yang dihadapi setel.
.
.
Betul tak?
.
.
Dari beli barang murah, tak jadi beli lagi, tak ok beli lagi. Sama banyak je duit yang keluar tu 🤭
.
.
Ehhh, krim susuk moden #wd ada ciri ciri macam kat atas tu tauuu. Nak cuba tayah memalu. Elooo elooo jurr. .
.
Harga kompom terbaikkk. Berbaloi dengan kesan yang uoolss bakal dapat. Lagi banyak grab lagi jimat weeeeeee💃
.
.
Yang menjual pun pulun pakaii, tak tahan tengok testimoni masuk 🤣 sebelum pakai biasher biasher. Konsisten pakai syantik lainnn macammmm l berseri seri macam puteri. .
nak tengok testimoni kak syah tak?see next poss erkkkk
.
#CalitNadiCantikSatuBody
#KakSyahWD #wdMagikaSusukModen
#DealerAdleesyaBeauty
Sebelum tidur Kak syah nak share salah satu set kegemaran kak Syah , iaitu SET GELORA ASMARA .
.
2 benda ni wajib dimiliki semua wanita yang utamakan kecantikan dan penampilan diri.Bukan tu ja, dapat erat hubungan dengan pasangan juga tauu,huhu.
. #WDTA yang kecik cinonet tu Krim Kecantikan TEKNOLOGI NANO khas untuk kecantikan dalaman merawat dari dalam tubuh badan buang toksin,sel mati,kuatkan jaringan kolagen serta Proses Pertumbuhan tisu baru. .
.
Dan hasilnya luaran semakin CERAH, ANJAL, TEGANG dan Awet Muda selalu. .
.
Dan #VH pula pembersih wanita yang berasaskan #manjakani, daun #sireh dan #kacip fatimah dimana ramai dah tau 3 bahan utama ni adalah bahan yang sangat terkenal dari zaman nenek moyang kita lagi. Berfungsi bukan sekadar membersihkan bahagian intim tetapi boleh merawat keputihan dan merapatkan.
.
.
Best kan lengkap giteww,luar dalam mantop cik bunga pun menawan.Sape yang nak bersalin pun elok pakai dapat percepatkan penyembuhan luka dan dapat kuatkan otot vigina.
.
Wahh dasyatt kann. Meh cuba 1 set. Pasti uols berpuas hati makin hari makin berkeyakinan dengan diri semdiri.Yang mana komen isteri tak syantik sejak beranak tu ,Cerr bagi hadiah untuk isteri terchinta. Wahh kan lagi manisss tu. 😍
.
.
Yang dah ada boleh cuba mengunci sekali ehh. #TIP3KUNCI 🔑🔐
.
#DealerAdleesyaBeauty
#Bukansekadarluaran
#Calitcalitcantik
#Cucicuciketat
#DealerAdleesyaBeauty
#TMPFighter140319
BARU SEMINGGU PAKAI WD DAH CANTIK MACAM NI! .
.
Wahh cantik gilerr uolss ni baru seminggu belum sebulan lagi. Kalau seminggu calit wd belum luak satu botol tau. Tapi dah dapat rupa gini. .
.
Uolss nak tengok je ke? Tak mau ka kejutkan kolagen dalam tubuh tu bagi TEGANG, ANJAL Balik. .
.
Hasilnya 5-10 tahun muda dari Usia tauu, sampai suami pun suka makin CANTIKK ahakksss. 😁
.
Ajomm sape nak cantikk letop gini moh cepat wasap kak Syah, kita guide sampai letoppp giteewww

013-6309563

#wdta
#KakSyahWD
TUA DARU USIA, SERAMMM😨
Sedih muka dah jatuh isi- isi pon dah kendur
.
Sebab kolagen dalam badan dah tak de, ZERO❗
.
SEBAB TU GELEBER
.
mehhh calit wd, wd bertindak MENGAKTIFKAN JARINGAN KOLAGEN
MEMBINA SEL SEL BARU
sebab tu pipi boleh naik balik👍
Double chin hilang
muka VSHAPE
.
MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEKARANG 😍
.
📲📲📲
0136309563
Setiap pembelian kite akan guide sampai jadiii😚
.
Follow
ig
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
@wdec_official_melaka
Hok alohhhhhhhhhhh. 😅
.
.
Petang-petang buat hakak kembang ajerr tauu, TETIBA ADA YANG INGAT KITA ANAK DARA .
.
#WD makin menjadi nohhh, hakak terpaksa terima dikk,kih kih kih
.
.
#WDkrimawetmuda
#TMPFighter140319
Selamat petang. 🤗

Harini kak syah nak share tip untuk #KECILKAN LIANG PORI diwajah. .
.
Ramai yang menghadapi masalah ini kan? Semoga tip mudah ini bermanfaat pada kita semua. .
.
Bahan-bahan
🌻JUS TIMUN- timun yang sudah di blend
🌻TEPUNG JAGUNG
.
.
Jus timun sangat baik untuk kulit.
Timun sering digunakan sebagai salah satu bahan dalam kecantikan kerana khasiatnya yang pelbagai. timun juga membantu mengecilkan liang pori di wajah. .
.
1)Basuh muka dengan pencuci muka yang korang guna.. Dan bilas dengan air biasa.
.
2)Campurkan jus timun yang telah diblender dengan tepung jagung untuk menjadikan likat. Campuran ini akan menjadikan topeng muka yang mudah. .
3)Sapu di sekeliling muka, lebih-lebih lagi di liang pori yang terbuka itu selama 15 minit. .
4)kemudian bilas sebaik-baiknya menggunakan air sejuk. .
5)lap muka dengan kain yang besih... .
Tadaaa.
Dah siap senang ja.😉
Topeng timun ini bukan sahaja dapat merawat liang kulit, malahan membantu mencantikkan lagi tekstur kulit wajah anda.
.
.
#untuk percepatkan proses berikut dan mendapat hasil dengan CEPAT sapu ja KRIM WD di seluruh wajah dengan pengguna secara KONSISTEN kulit akan kembali sihat LIANG PORI MENGECIL siap AWET MUDA lagi tauu
.
.
Tag dan share pada kawan uolss yerr, tq. 😍
.
.
#KakSyahadleesyabeauty
#TMPFighter140319
#tipkecantikanKakSyah
Yeahhhhh! LIANG PORI MAKIN MENGECIL DENGAN CEPAT😍
.
.
“Awat, makin lama saya tengok makin berkawah muka awak ni.”
.
.
Haiii la, isteri mana yang tak sedih kalau suami tegur macam ni kan. Rasa macam nak nangis kat bucu almari solek jer.
.
.
Dari tak ada parut terus satu muka berparut bulat-bulat. Dari jerawat sebesar pasir dah jadi sebesar batu. Makin parah dan makin teruk muka Ros ni.
.
.
Macam-macam produk dah Ros guna, tapi hasilnya macam tu jugak. Tak de perubahan langsung. Nak jumpa kawan pun malu, apatah lagi suami sendiri.
.
.
Gigih lorh hari hari Ros duk google, cara nak hilangkan jerawat, cara nak hilangkan parut dengan cepat dan berkesan. Sampaikan Ros jumpa WD.
.
.
Terima kasih sangat la sebab WD ni dah bantu Ros selesaikan masalah yang paling Ros takut. .
.
Mula mula Ros ingatkan macam skincare, sekali tengok bukan. Hanya perlu sapu di bahagian nadi jer setiap hari. Dengan tu, dia boleh kembalikan sel-sel kolagen yang dah berkurang.
.
.
Bila sapu, Ya Allah NIKMATTTT. Lembut jer krimnya dan memang pantas meresap ke pembuluh darah untuk buat toksin dalam badan.
.
.
Sejak pakai WD ni memang aktif betul sel-sel kolagen bekerja, pori pun makin mengecil. Kalau dulu suami tegur sebab muka berkawah, sekarang suami puji “makin cantik sayang abang ni”. hihi
. .
Sekarang bila tengok cermin pun, perasaan ni seperti melayang-layang ingatkan Bidadari jatuh dari mana. Hihi
.
.
Kalau uols nak tahu WD ada RAMUAN Saxifraga Sarmentosa Extract Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
.
Ajomm sape ada masalah LIANG PORI BESAR nak cantik ajom kak Syah bantu. 😍
.
.
Wasap 013-6309563
.
.
#KakSyahWD
#DealerAldeesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter140319
Fuhhh baru dapat bernafass .
Line hari ni lemau lemau gitu. Sedangkan hati ni bergelora nak sebarkan manfaat 😅
.
Bila kita tengok wajah anak anak kita yang masih kecil bestttt jer kan. Muluss sangat susah betul nak jumpa pori Sampai kita sendiri geram picit berkali kali pipi dia tuh .
#IsuPoriBesar
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #skincareroutine
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty
NEW PACKAGING! UPGRADED INGREDIENT! FANTASTIC RESULT! 💕
.
#WDTA ADALAH SEJENIS KRIM KECANTIKAN BERTEKNOLOGI NANO yang hanya di proses dengan menggunakan mesin khas yang mampu menghaluskan bahan material sehingga 12kali ganda. ❌Bukan Krim biasa biasa. ❌Bukan Krim skincare
.
Bila buat sapuan di nadi, zat zat dalam WD ni terus menyerap ke bawah lapisan kulit dengan pantas tanpa meninggalkan sebarang lapisan krim di permukaan kulit.
.
Ianya pantas menyerap tanpa sebarang tapisan, dan membolehkan ianya masuk ke bawah lapisan kulit tidak seperti krim yang lain, kerana MOLEKUL KRIM adalah sangat halus.
50 KALI GANDA HALUS DARI SEHELAI RAMBUT.
.
Jadi tak mustahil MANFAAT 3KALI GANDA INSTANT FIRMING mampu menganjal dan menegangkan pipi anda umpama di botox,kurang dari 2minit.
.
Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig)
.
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance
EHH, TAK TUMPAH LA!! 😍 ======================= TEKSTUR YANG LIKAT & RINGAN. 👍

Bila tengok krim WDTA ni, mesti ada yg fikir ia boleh tumpah, kan. Tapi bila diterbalikkan, eh ehh, tak tumpah pun. Tongeng la macam mana sekali pun memang tak tumpah.

Sebab tu la bila yg suka campakkan WDTA ni ke dalam handbag, memang tak risau yg WDTA akan tumpah, kotorkan beg, atau krimnya terkena barang-barang kat dalam beg, memang 100% 'selamat', hihihi.

And satu lagi, TESKTUR WD takkan BERUBAH tau, camtu jer rupanya. Tak pakai setahun pun camtu jer teksturnya, haha. Bukan gurauan tau, ni serius ni taw .
.
Bukan produk timbang kilo, bukan produk biasa-biasa, tapi PRODUK BERTARAF ANTARABANGSA namun kami sajikan kepada anda pada harga yg rendah dan pastinya sangat mampu milik. 📌 Menggunakan TEKNOLOGI terkini, HANYA PERLU SAPU PADA #NADI-NADI SAHAJA.
.
Jangan tak percaya, sebab dah 4tahun WD dipasaran, dan dah beribu-ribu testimoni yg berjaya, semuanya perkongsian ikhlas dari para pengguna. Bukan testimoni rekaan, bukan testimoni berbayar, bukan testimoni yg diciplak atau yg dirembat dari produk lain. .
Itulah KEHEBATAN dan KEUNIKAN si comel WD, tak kenal maka tak cinta, CUBA DULU BARU TAU, sejauh mana kehebatannya.😉
.
Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig)
.
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance
Haii uolss, ada lagi ke yang masih tak tau apa #WDTA ni?

Okey biar sis explain sikit ye.

#WDTA ni bukanlah sejenis SKINCARE. Bukan krim muka, bukan pil, bukan untuk makan ye. Tapiiii WDTA ni adalah sejenis krim kecantikan yang menggunakan NANO TEKNOLOGI YANG BERFUNGSI SEBAGAI KRIM AWETMUDA yang merawat dari dalam tubuh badan sepantas 3x ganda. .
Dengan hanya buat sapuan mudah dia 3 Point nadi ianya boleh memberi manfaat awetmuda anjal tegang untuk satu tubuh badan.

Haa gitewww.
Beza skincare dan WDTA?

Skincare merawat kulit dari luaran.
WDTA merawat kulit dan membina sel sel baru serta menguatkan kembali jaringan kolagen dari dalam dengan kadar paling pantas dan optimum.

So kalau setakat guna skincare takkan boleh buat pipi korang bertelorr, takkan boleh buat double chin korang hilang dan takkan boleh buat kulit korang jadi makin anjal dan tegang seperti kembali di zaman remaja.

Jadi siapa yang nak pipi bertelor, vshape kulit anjal, bolehlah teruskan guna skincare takde masalah sambil konsisten apply WDTA di 3 POINT NADI ❤️ .
Nak cantik memang kena rajin.
So rerajin jaga kecantikan. Kalau bebetul nak cantik glowing macam pengguna pengguna wd yang dah transform tu.
.
Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig)
.
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance
Kepada Pengguna WD dan bakal pengguna WD Nak tahu? Setiap nadi yang kita calit tu ada fungsi2 nya tau. Bukan syok-syok calit ja tauuu
.
.
FUNGSI SAPUAN WDTA PADA 3 POINT UTAMA:-
.
.
📌NADI PERGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah.
.
.
📌NADI LEHER - merangsang hormon, menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma.
.
.
📌ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim.
.
.
Kesan pada jari tu sapu pada kedua2 kening utk menaikkan seri wajah.
.
.
Untuk kesegaran sepanjang hari, boleh sapu di bahagian belakang tengkuk.
.
.
Ada yang feedback, mood baik je sepanjang hari bila buat sapuan WDTA setiap pagi. 🤗
.
.
Syiokkk kan satu BODY LENGKAP wehhh, tak yah pikir nak pakai 10 jenis produk dahh uii luar dalam Mantopp.
Wajib try tau,
Wasap kak Syah 013-6309563

#wdta
SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM. .
.
Kak Syah tahu ramai yang impikan kulit cantik cerah berseri kan. Sama macam hakak ni jugak. Makin cantik Tengok tu uolss muka berseri-seri giteww. .
.
Kalau dulu sedih sangatt pakai baju putih muka gelap kusam, mata pun lebam.Bukan tak jaga kecantikan tapi tu la kerja. .
.
Syukur la jumpa cinonet #WD ni kan ,Krim WD ni memang sesuai sangat untuk uolss nak cantik tapi tak sempat. Mudah ya amat hanya calit di 3 tempat nadi ja tauu. Senang yarobbi sampai benti traffic lights pun zupp zass ciappp. .
.
Lepas tu sangat -sangat BERKESAN. Rata-rata customer kak Syah semua bagitahu sejak guna wd wajah makin cerah berseri-seri. Kusam memang sat ja dah lenyap. .
.
Nak tahu sebab apa? Sebab Wd bukan hanya sapu luar kulit je wd rawat dari dalam tubuh. Hampa jangan tak tau faktor kulit kusam ni banyak berpunca daripada aktiviti harian kita dan alat kosmetik yang kita guna tau. (Boleh scroll wall kak Syah Foktor kulit kusam) .
.
Sebab tu pentingnya RAWAT DALAMAN Clear segala bahan kimia yang dalam kulit kita. Bila dalaman kita sihat luaran pun cantik angattt. Wd ada ramuan sangat Bagus Gluthathione dan Arbutin fungsinya untuk Cerahkan kulit sekata. .
.
Ha a, Sape ada masalah kulit kusam ajom kak Syah bantu. Sekarang WD PROMOSI DISKAUN RM40+FREE POS+FREE GIFT tauu. .
.
Syiokk kann? Wasap kak Syah 013-6309563
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighte130319
Uols kenal tak ni sapa? Ni mua thia dia pun calit WD tau. Tengok muka dia dulu-dulu nampak KUSAM, SENSITIF, JERAWAT BIJI-BIJI. Mekup pun tak da seri kann
.
.
Tapi sekarang meletop uolss, ramai yang tegur mua pakai apa kulit cantik gilerrr sekarang nihh. Gelowing naw naw tak yah mekupp pun syantik wehh law skin letopp sihat nihh. .
.
Wd ni lengkap pakej tau, 1 krim ja satu body rawat. Hanya calit di 3 tempat nadi ja senang sangatttt. 😍
.
.
Nak awet muda PEURARIA MIRIFIKA berfungsi TEGANG, ANJAL Kuatkan balik jaringan kolagen dalam tubuh. .
Nak detox dalaman ada extra tree peony fungsi buang toksin berkeladak dalam tubuh. .
.
Nak kecikkan liang pori WD ada Saxifraga Sarmentosa Extract Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
.
Nak cerah kulit kusam WD ada ARBUTIN dan GLUTHATHIONE agent pencerah paling efektif yang sangat berkesan bertindak ke salur darah. .
.
Nak kulit lembab glowing wd ada ramuan niacinamide melembabkan kulit wajah menghilangkan minyak berlebihan di kulit wajah. .
.
Ajomm sape nak cantik awet muda macam thia wajib guna WD tau, tambah nak raya ni tak ke salin kulit baruu. 😁
.
Kak Syah 013-6309563
.
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TMPFighter130319
RM75
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
WOMEN DESIRE TRIPLE ADVANCE : .
Fungsi WD merawat dan menstabilkan sel2 hormon wanita dr dlm spt
+ melancarkan perjalanan darah
cth masalah :
# muka pucat
# kulit kusam
# tona kulit tidak sekata dr muka dan seluruh bdn
# kaki tgn selalu sejuk
+ saluran darah tersumbat
cth masalah :
# selalu sakit kepala/migrain
# gangguan emosi(stress)
# sengugut /period pain
# kitaran haid tidak normal/tdk teratur
.
Bole juga utk hilangkan dagu blapis atau
utk v shape muka
+ sapuan dr bwh dagu arah ke ats urutan v..
.
√ Penting utk sentiasa SABAR & POSITIF
√ Minum byk air masak.(3liter sehari)
√ KONSISTEN (sapu wd hari2 sbg rutin)
.
SAPU krim skit2 dan nipis shj..pd 3point WAJIB
+ pergelangan tgn
+ leher kiri kanan (bwh telinga)
+ ari-ari (3jari dr bwh pusat)
Tak perlu sapu byk2 colek skit je kt ujung jari sapu smp meresap pd nadi2 utama td atau tmpt bermslh yg nk dirawat dua kali sehari pagi dan mlm selepas mandi.
ikut bajet sendiri kalau nk sapu byk tempat bole je..
😃
tp jgn risau sapu skit pon sudah mberi kesan terbaik kpd pengguna..ttp mdpt hasilnya cuma beza skit atau byk shj.
.
Tips sihat..slps 8mlm tdk digalakkn minum air byk krn mungkin mberi kesan muka atau mata mjd sembap. .
#wdec #womendesiree #womendesire #womendesirecream #wdta #womendesiretripleadvance #womendesireeessentialcream #womendesireessentialcream #womendesiremurah #womendesireeoriginal #wdecmurah #wdecessentialcream #wdecoriginal #womendesireemurah #wdecoriginalmurah #wdecpromosi #krimhormon #promosimalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
Pin pinn. 📣📣
Stok WDTA beratur. Sejak adik J&t datang pickup ni tak sempat nak snap pic, sebab dia pack terus bawak pegi huhu
.
.
Alhamdulillah jual krim WD ni seriuss syokk ni semua repeat oder tauu, sorang je new cust.80% repeat oder saja. .
.
Ada yang nak join postage harini boleh wasap tekan link dibawah ni erk
.
.
Cepat pos cepat sampai ,cepat syantik ahakkks. 😍💃
.
www.wasap.my/60136309563/wdta

#kakSyahWD
#TMPFighter130319
Jerawat ni bila muncul seketoi je pon ada yang stress ye tak? Ni kan pulak penuh satu muka. Ngan parutnya lagi. Ngan sakitnya lagi, nak jumpa orang pon tak konfidenn aduhaiii😖

Memacam skincare dah guna pon jerawat masih muncul lagi. Korang nak tau kenape dia muncul silih berganti? Salah satunya badan kita penuh toksin. Toksin ni bahaya tau bila berkampung kat dalam badan kita, kekadang bukan punca jerawat je tapi boleh menyebabkan pelbagai penyakit lain juga.

Jadi apa yang #WD ni boleh bantu? Dalam WD ni ada ekstrak akar tree peony yang mana ianya membantu menyingkirkan toksin dalam badan.
Jerawat pon susah nak muncul sekaligus membuatkan kulit muka makin sihat. Sesekali muncul time nak datang bulan tu normal lah, melampau sangatt kalo jerawat tak mai langsungg 😁

Selain dari ekstrak akar tree peony, ada juga bahan lain dalam WD yang dapat mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat seperti Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis. Glycerin pula dapat mengurangkan kesan parut jerawat pada kulit.

Kalo korang ada masalah yang sama cer ikhtiar dengan WD pulak. Mana tau asbab WD ni membuatkan korang happy macam testimoni2 kami ni. Nak keluar rumah pon konfidennn je tanpa mekap tebal😉

Hanya konsisten calit di 3 point nadi aje dan boleh juga dot kan sikit WD atas jerawat. Cepat je kecut jerawat tu insyaaAllah. Tips lain, minum air kosong banyak supaya lebih mudah toksin2 keluar dalam badan kita.

Jom cecepat order sementara diskaun www.wasap.my/60193849890

#wdecmurah
#wdecoriginal
#originalhq
#wdecoriginal
#wdecmurah
Percaya atau tidak, dulu aisyah pernah guna 10 unit #wd ni.
Oleh kerana sibuk dengan urusan cendawan & segala bagai. Tak sempat nak restock #calit2 ni.
Menyesal rasanya berhenti guna. Siapa yg pernah guna jer tahu kesan & rasa dia.
Customer aisyah yang mana pernah guna dulu pon cari balik #wd ni. Bila guna yg baru ni #wdta triple advance semua bagi feedback yg positif. Kesan rasa cepat sangat. Tak sampai seminggu dah ada perubahan. 😱

Tapi sekarang aisyah sambung balik guna #wd ni dengan formula yg improvisasi kesan pantas 3 kali ganda berkesan berbanding yg lama.
Tak perlu telan2, shake2 bagai.
Cuma #calit sahaja dan kesan #satubodi tau😉

Jimat RM20 seunit kalau ambil 2 unit ke atas.
1 unit RM100 tahan hingga 2 bulan.
Calitnye pon sikit jer. Kesan pantas pulak tu.
Ada jer yang share2 beli 1 Office sebab nak jimat rm20 tau.
#jimat
#promosi
#wdecoriginal
#wdecmurah
9 PUNCA TERJADINYA KULIT KUSAM
..
Apa Itu Kulit Kusam?
.
Punca terjadinya kulit kusam adalah disebabkan oleh kehadiran sel kulit mati. Kulit kita akan berganti setiap 28 hari / 3 minggu. Sel kulit mati ni terjadi apabila tubuh kekurangan protein untuk menyingkirkan sel mati tersebut.Bila itu terjadi, sel kulit mati akan semakin menebal dan menyebabkan wajah nampak gelap dan berminyak. Dan dari situ la kulit kelihatan tak bermaya dan kusam.
.
.
Punca Terjadinya Kulit Kusam
.
#1. Stress
.
#2. Diet yang tidak sihat dan kurang teratur
.
#3. Kesan sinar UV
.
#4. Kurang rehat dan pola tidur tidak teratur
.
#5. Suka minum alkohol
.
#6. Merokok
.
#7. Pola makan yang tidak teratur dan seimbang
🌷Pemakanan yang sihat dan seimbang amat penting untuk kesihatan terutamanya kulit kita. Makanan yang lebih gula atau garam adalah Punca terjadinya kulit kusam.
.
.
#8. Berat badan yang mudah naik turun
🌷Perubahan mendadak pada kenaikan dan penurunan berat badan juga mengganggu kesihatan kulit. Perubahan berat badan menyebabkan kulit mudah berkedut dan kelihatan tua serta kusam.
.
.
#9. Kesan sampingan dari penggunaan kosmetik
🌷Penggunaan bahan kosmetik yang bukan dari sumber semulajadi hanya membahayakan kulit. Kandungan kimia dari kosmetik secara perlahan akan memberikan kesan negative kepada pengguna. Jadi amat penting untuk memilih kosmetik yang berunsurkan semulajadi.
.
.
Sel mati ini juga akan menyebabkan masalah2 kulit seperti :-
◆ jerawat
◆ warna kulit tak sekata
◆ jeragat
◆ bintik-bintik hitam (blackhead)
◆ bintik-bintik putih (whitehead)
..
Nak kulit kekal cantik CERAH BERSERI cara muda uolss calit je krim #WD. Hanya sapu pada 3 tempat nadi jer. Wd ada gluthathione dan Arbutin agent pencerah sangat Bagus untuk cerah kulit sekata dan hilangkan kulit kusam. ..
Tag dan share erk, tq uolss. 😘
#TipCantikKakSyah
#TMPFighter130319
#TeamSyahSukses
Tudia-tudiaaa. 😁
.
.
Pagi-pagi adik ni serah diri dah uii, TAK TAHAN TENGOK MUKA SENDIRI. .
.
Yela nak jugak kulit bersih tampa jerawat satu muka tu kan. Ni kan asal pandang cermin sakitt ati ja tengokk. .
.
Good job adik ,insyaAllah Kak Syah guide sampai letopp muka licin lalat terpelanting nanti. .
.
ada yang nak serah diri misi guide 100% sehingga cantik sebelum raya, masalahJERAWAT, JERAGAT LIANG PORI BESAR, KULIT KUSAM, EYEBAG, Insyaallah pelbagai masalah boleh. .
.
No caj untuk guide, bestt tak? Siap pakej awet muda lagi bersama SPECIAL TIP. .
WASAP KAK Syah 013-6309563
atau klik di bio

#WDTA
#ak #kulitcantik
SCUTELLARIA BAICALENSIS antara tumbuhan femes dalam perubatan Cina. Juga dikenali nama Huang Qin iaitu "akar kering".
.
Awas! Tumbuhan ni takde kat Malaysia tau. Kalau uols nak dapatkan manfaat ni, terpaksa terobangg beribu ribu kilometer sebab ia hnya ada di Siberia, Mongolia, Rusia, China & Korea.
.
.
Untuk info korangg, ekstrak dari akar tumbuhan ni laa yg melengkapkan manfaat WDTA.
.
Antara manfaatnya:
.
.
- mencegah pembentukan melanin iaitu sejenis pigmen di bawah lapisan kulit. Kulit berjeragat sangatt bagus kena tempias tumbuhan ni sebab boleh memudarkann masalah jeragat degil tu.
.
- Membantu mencerahkan kulit serta mengatasi masalah tona kulit tak sekata. Agak agak tak sekata kalerr kulit tu, jangan risau ye saiyangg. Guna je krim WD ni, automatik dapat manfaat kulit cerah sekata.
.
- Tumbuhan ini bersifat antibakteria, anti-radang & mengandungi antioksida yang tinggi.
.
.
Fuhh! Memang dasyat tau penangan akar tumbuhan ni. Akar bukan sekadar akar, akar ini pasti buatkan wajah uols terpaksa cantik dengan khasiat alam. Dapatkan manfaatnya dalam sebotol WD. Sapu di nadi tapi kesan sampai ke muka.
.
.
Whatsapp 0136483362
Bila meningkat usia macam-macam masalah muncul kan. Uolss nak tahu tak bila kita meningkat usia badan kita pun dipenuhi #TOKSIN.
.
.
Bila toksin dah berkampung tulah punca utama Wajah nampak #berusia, #kusam #kendur hilang seri teruss lah. 😫
.
.
Tapi selepas konsisten WD tengok hasilnya kulit jadi jadi #TEGANG, #ANJAL, #CERAH #BERSERI-SERI Awet muda .Kulit pun nampak moist, #liang_pori pun mengecil. .
.
Best kan? Itulah kehebatan KrimWD Satu-satunya KRIM #TEKNOLOGI_NANO molekul krim halus lebih cepat meresap ke salur .Hanya perlu sapu pada #NADI ja WD serap merawat dari dalam tubuh keluar tubuh. Rawat dari akar umbi tau. .
.
Sebab tu bukan setakat muka je cantik masalah #SAKIT_MATA bengkak, berair pin sembuh asbab calit WD. Best kan uolss kan dalam 1 krim je pelbagai masalah selesai. Multifungsi giteww. .
.
Jangan risau yer WD LULUS KKM dan ADA SIJIL HALAL. #Selamat dan #Berkesan .
.
.
Ada yang teruja dengan krim WD? Teringan nak guna jugak, nak cantik macam testimoni yang ada. Ajom kak Syah bantu. Insyaallah kak Syah guide uolss A-Z sampai cantik sebelum raya .😍
Wasap 013-6309563
.

#kakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TeamSyahSukses
#TMPFighter120319
NADI KECANTIKANKU -
Dengan nadi, boleh cantik?
Dengan nadi juga, boleh cerah?
.
.
Macam mana yer. Pakai Women Desiree la. .
.
Kerana krim #WD diformulasikan dari Bio Teknologi Nano yang pantas menyerap 12 kali ganda ke lapisan bawah kulit terus ke pembuluh darah.
.
.
Sama juga seperti bunga. Dimana akar yang menyerap nutriens yang baik akan membantu pertumbuhan pokok bunga agar lebih mekar dan subur.
.
.
Begitulah peranan nadi kepada tubuh badan kita untuk mengembalikan #Kecantikan, #Kecerahan_Ketegangan_Keanjalan_dan_AntiPenuaan.
.
.
#Nadi_Kecantikanku
#Dealer_AdleesyaBeauty