#wdbrunei

Nakk jimat pilih set kombo
#pilih1pilihanhati
#wdlover
#awetmude
Haii awak, kenapalah makin lama makin cantik ni.
Makin glow glow kulit awak.
Makin peloles cantik

Kulit awak kalo camtu, kompem konsisten CALIT WDTA kan.
Almaklumlah, bahan bahan dalam WDTA ni memang terbaik untuk kulit. Ada GLUTHATHIONE, PUERARIA MIRIFICA, GLYCERIN, ARBUTIN, TREE PEONY dan sebagainya.
Wdta ni mudah ajer sesaiayang. Calit di 3 nadi. Tak sampai 1 minit siap dah. Tak perlulah korang nak shake2 bagai. Kemam bagai. Semua main calit ajerr. Syokkan?
Diam tak diam dia menyusupp masuk dalam pembuluh darah dan melancarkan peredaran darah kita .
Sebab itulah makin lama awak kelihatan awet muda. Auchhh! Rayaaa sakan uihhh. Baju tak glamer takper, tapii kulit wajah harus meletoppp!

Ajomm merisik khabar wd dengan kak ana. Tekan je link dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDBatuCaves #WDKualaLumpur #CalitCalitCantik #WDSusukMorden #WDSingapore #WDBrunei #NakKongsiTips #MHS260319
Ada lagi ye yang PELIK KENAPA WD SAPU DI NADI JE?😅
.
.
Saya pelik kenapa sapu di nadi tapi kesannya nampak dimuka?
.
Saya tengok testimoni semuanya cantik jelitaa apa fungsi sapu di nadi ye?

Okay info untuk uolls nak cantik kena baca taw. Bila dah tahu info baru tak rasa was was untuk cuba ye tak.
.
.
👉 Nadi adalah tempat di mana duduknya PEMBULUH DARAH. Pembuluh darah adalah tempat di mana darah di pam laju mengalir ke seluruh badan. Jadi kandungan WD yang meresap pantas ke dalam pembuluh darah akan pantas meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan.
.
.
Contohnya, dalam kandungan WD ada ejen menghapuskan parut dan melembap kulit iaitu #glycerin dan #niacinamide. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. Sebab tu makin lama calit kulit cerah seluruh badan, Calit-calit sahaja masalah kulit selesai ✔
.
.
Bahan yang terkandung dalam WD dirumus khas untuk masalah kulit dan diperhalusi dengan teknologi nano dimana lebih pantas menyerap ke dalam kulit. Tu baru 2 bahan, tu contoh ya. Ada lagi berbelas bahan baik dalam WDTA ni, cuba la bayangkan bahan2 tu bertindak satu badan. Mau awetmuda jelita uolls.
.
.
Pelik lagi ke? Yang peliknya uolls tak nak mencuba . Kalau nak hilangkan keraguan tu better start calit sekarang uolls ! wajib cuba WD ni, lambat bertindak lambatlah hasilnya 😁

Wasap Zati nanti zati bg free gift special 0123512791
Beza, memang berbeza customer share testimoni lepas guna wd dah masuk sebulan. Nampak tak betapa seronoknya bila calit WD memang nampak betul perubahan.
.
.
Sebab tu dalaman yang bersih sangat penting. Kalau dalaman masih banyak toksin terperangkap dalam badan memang sukar nak rawat masalah jerawat. Pakailah apa produk pun, tetap jerawat naik dengan banyak.
.
.
Konsisten WDTA pada 3 point nadi alhamdulillah kulit bertambah cantik dan sihat. Dalam WDTA ada estrak tree peony yang mampun menyingkirkan toksin dan bersihkan dalaman uolls.
.
.
Selain itu peuraria mirifica dan glycerin yang bantu merawat dan mencegah jerawat secara keseluruhan dari dalam. Memudarkan parut dan percepatkan pertumbuhan sel baru kulit uolls.
.
.
So sesiap yang nak bebas masalah kulit berjerawat inilah masa yang sangat tepat sebab selarang tengah ada promosi RM40 dengan setiap pembelian 2 WDTA ke atas. Wasap zati 0123512791 or click link pada bio ☝️
Ramai juga kastemer tanya kat Kakchik
" #WDTA ni sesuai tak untuk #jeragat?"
.
Lagi seram, yang umur 20an pun dah ada yang mula naik jeragat kat muka. Kat sini Kak Epa nak share kat uolss beberapa fakta dan apa yang menjadi punca jeragat muncul. .
☑️Ubat ubatan
☑️Perubahan hormon
☑️Tekanan perasaan ☑️Persekitaran yang tercemar
☑️Faktor usia
☑️ Kulit kering & terdedah pada sinar UV
☑️Alat solek dan produk kecantikan berkualiti rendah
☑️Genetik .
Jeragat umpama akar tau dalam kulit kita,
Terbayang bayang bintik hitam dan noda yang tak cantik kat muka. Jeragat ni, kalau dah mula tumbuh dan tak dirawat, ia akan merebak.
.
Bermula dengan satu bintik hitam, akhirnya penuh satu muka. Jenuh nak pakai makeup tebal untuk tutup cela nanti.
.
Jeragat juga ambil masa 7 tahun untuk muncul di atas permukaan kulit kita. Bila dah start nampak kewujudan jeragat tu maksudnya jeragat tersebut memang sudah lama ada sekitar kulit kita.
.
Jadi di sini lah pentingnya krim WDTA ni. Kita perlukan something yang boleh protect skin kita dari dalam. Wdta bertindak sebagai pelindung kulit muka dan menjamin kelembapan kulit. .
Jangan tak tau, kulit kering juga punca jeragat tau. .
So Setiap kali nak keluar rumah, apply dulu krim wdta okeyy. Rajin guna wdta, kurang lah risiko uols dapat jeragat.
.
Nak cuba boleh wasap kakchik lelaju.Kakchik ada special gift sempena hari gaji ni😍
.
0103784298 .
#wdta
#jeragat
#Awetmuda
#WOMEN_DESIREE_TRIPLE_ADVANCE
#Krim_Awet_Muda_Ajaib

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘

Ajommm nak cuba krim awet muda ini cepat tekan link wasap kak ana dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDBatuCaves #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDSingapore #WDKrimAjaib #WDBrunei #NakKongsiTips
Konsisten dengan WD, sekarang jeragat dekat muka tu pun entah ke mana hilangnya. Alhamdulillah 😍
.
.
Yang penting pakai WD ni konsisten je, insyaAllah sedikit demi sedikit pasti akan nampak kesannya, bezanya dengan yang lain cepat atau lambat je.
.
.
Tapi dengan formula baru dan bahan baru WDTA ni 3 kali ganda lebih cepat dan pantas dari formula yang lama. Siapa mencalit dan konsisten pasti akan nampak kesan.
.
.
WD ni tiada had umur tau untuk mencalit, as long ade masalah kulit muka untuk dirawat insyaAllah boleh digunakan tanpa ragu dan was was.
.
.
WD RM100 seunit. Grab 2 unit dan keatas korang dapat harga RM80 seunit. Wassap now🤗
0103784298
#wdta
#jeragat
#Awetmuda
Satu fakta yang perlu korang tahu❗
.
Krim susuk moden #WD dah 7x tukar packaging dan 4x upgrade formula. Sebab tu lah permintaan tak pernah putus walau dah 5 tahun di pasaran.
.
Macam WD Triple Advance yang ada sekarang ni, kesan dia ☑️3x ganda instant firming & instant lifting.
☑️Menyerap sepantas 3 saat
☑️Kesan dapat dilihat seawal 2 minggu penggunaan.
.
Tak cuba yakmat rugi sis. Tetambah yang nak sentiasa nampak suwit sebenten tu😁
.
Calit 3 point nadi je boleh awet muda uolls. Sangat sangat jimat masa, jimat duit dan berbaloi.
.
Mana nak jumpa produk yang mudah giler nak pakai dan berkesan camni.
.
#wdta
#Awetmuda
KULIT PULIH BREAKOUT HANYA 4 BULAN WHOAW! 😱😍
.
Testimoni wdta semua letop letop wei. Mohon jangan ada pulak yang tercekikk tulang tauuu. Ni hakak nak belanja pic real testimoni. . .
Bila tersalah pakai produk timbang kilo, memang merana badan lerr jawabnya. Tak pasal pasal tanggung akibat.
.
Habis muka bengkak bengkak merah, kulit jadi makin nipisss. Bila terkena bahang mentari lagilah pedihh tak terucap. Kulit tu bagaikan disiat siat. . .
Mujurlah Mak Tam cepat cari solusi. Cecepat cari WDTA Dalam masa sebulan pun dah nampak hasilnya WDTA bekerja. Kulit jadi cerah tone by tone.Teruskan lagi sehingga 4 bulan. .
.
Alhamdulillah legaa. Dari umur 50 tahun pun dah macam 40 tahun jaa. Ntah mana dicampaknya lagi 10 tahun 😅
.
Seronokk kann bila pegi kenduri pun tak de rasa segan silu. Orang puji nampak jauhhh lagi muda dari USIA sebenarnya. Usahkan kata nak melompat bintang, Nak lompat bumbung rumah jiran pun boleh jadik hikhik 🤭
.
Arbutin, SaxifragaSamentosa, Glutathione memang agen pencerahan yang SELAMAT. Tambah lagi Niacinamide dan Glycerin yang ada dalam WDTA ni melembab dan memudarkan jeragat mahupun parut gelap .
Teknologi Bio NANO hanya cecalit di nadi. Ape adehal semua jenis kulit boleh pakai 😉.
.
Yang penting LULUS KKM DAN HALAL . .
Bestttt kan barulah ada keyakinan diri. Dah cakappp bila sekali terkena calitan magis Tak boleh berenggang dibuatnya .
Nak kulit sihat dengan rawatan eksklusif 3x ganda?
.
JOM WASAP 0182180420 AIN
😱 Anjattt gegirll, Awet muda tuu🤤

Krim WDTA nie bukan krim kecantikan yang biasa biasa kat pasaran tu, yang uolls beli kat kedai jamu atau guardian/watson. .
.
WDTA adalah krim bioteknologi nano yang #bersihkan dan #cantikkan dari #dalam. Bila dalaman bersih, seri wajah akan terpancar ke luar. .
.
Terkejuttt ain tengok testimoni nie. Uolls tahu tak berapa umur akak ni? What!! Akak?
.
Aunty nie umur dah 51 tahun tau, nanny kepada 5 orang cucu. Guna wdta sebab masalah #Jeragat dan tone kulit tidak sekata. Selepas konsisten sapuan, terkezutt rasa nak melompat sampai bintangg.
.
.
Masalah jeragat hilang, tone kulit dah sekata. Paling-paling syokkk kulit semakin cerah dan anjal toinkk toinkk. Semakin AWET MUDA dah macam umur 40'an tu.
.
Dengan bahan Pueraria Marifica yang ada didalam Wdta. Memberi bukan sahaja kesan tapi manafaat untuk seluruh tubuh wanita.
.
.
Yang pakai dengan konsisten dan buat tips yang kita ajar akan rasai kesannya.
tak caye terai lah dulu😉😘.
.
.
Jomm hakkak nakk selesaikan masalah kulit + plus pakej AwetMude pulakk nakk. .
.
WASAP 0182180420 AIN

#AWETMUDE
#calitcalitcantik
#lawa1body
Alhamdulillah syukur kepada Allah.
Hari ni 3wd selamat di pinang oleh tuan baru dan 2losyen PD selamat cod hari ini.
Terima kasih kepada customer kak ana yang sudi berurusan dengan kak ana. In sha Allah kak ana akan guide sampai jadi.
Siapa lagi masih dok usha nak pinang wd tu cecepatlah la ye tekan link dibawah untuk dapatkan harga promosi 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDKualaLumpur
#CantikMudaJelita #WDSingapore #WDKrimAjaib #wdbrunei #NakKongsiTips
PROMOSI PAY DAY!
PROMOSI PAY DAY!
PROMOSI PAY DAY!
.
dapatkan tawaran harga JIMAT meleleh sehingga RM80. wow, wow. Banyaknya. Sapa nak bagi kan. .
Grab NOW!
.
Beli 1 unit RM100, tapi kalo uols grab 2 unot dan ke atas uols dapat RM80 untuk setiap unit. Lagi banyak, lagi JIMAT. ..
Uols boleh share ngan mak, adik, kakak, atau kawan-kawan.
.
Opkoz uols dapat FREE GIFT dan FREE GUIDE serta TIPS KECANTIKAN MENARIK dari kakchik.
.
POSTAGE? Jangan risau. Kakchik belanja.
✔️ FREE POST seluruh malaysia termasuk Sabah dan Sarawak
.
Dah jangan tunggu lagi.Pastikan misi cantik sebelum raya ON💃
.
Nak cantik kan?? Skincare takleh bagi pipi kendur naik balik, takleh bagi umur reverse 10 tahun belakang🤭😂. Tapi Guna WD luar dalam dia rawat bagi up balik segala. .
Wassap NOW.
0103784298
0103784298
0103784298
.
#wdta
#Awetmuda
EYY PEREMPUAN CANTIK TAK MALAS TAU, BACA YA ZATI DAH SEDIAKAN HARGA SESIAP NI !!
.
.
PROMOSI PAYDAY !!PROMOSI PAYDAY !!
Dapatkan harga jimat WDTA sehingga RM80.

Kalau beli 1 RM100, tapiii kalau uolls grab 2 wd keatas dapat harga RM80 setiap satu. Lagi banyak, lagi jimat ! Uolls boleh share dengan kawan kawan or adik beradik/mak uolls.
.
.
Dapat Special FREEGIFT dan guide/consultation secara percuma dari Zati.
.
.
Postage? Jangan risau, zati belanja.
✔Its FREE POSTAGE seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak !
.
.
Nak post ke Luar Negara? Singapore? Indonesia? Brunei?
✔Boleh. Kos postage serendah RM20 shj. Boleh tengok testimoni postage dari negara jiran di bahagia HIGHLIGHT diatas ☝️
.
.
Jangan tunggu lagi, jom cantik sebelum raya uollss !! #misicantikraya2019

Dahhh, jangan tanya harga.
READ!! BACA!! JANGAN MALAS. KALAU MALAS MACAM MANA NAK CANTIK !

EYY PEREMPUAN CANTIK TAK MALAS OKAY !!
😱 Anjattt gegirll, Awet muda tuu🤤

Krim WDTA nie bukan krim kecantikan yang biasa biasa kat pasaran tu, yang uolls beli kat kedai jamu atau guardian/watson. .
.
WDTA adalah krim bioteknologi nano yang #bersihkan dan #cantikkan dari #dalam. Bila dalaman bersih, seri wajah akan terpancar ke luar. .
.
Terkejuttt kak ana tengok testimoni nie. Uolls tahu tak berapa umur akak ni? What!! Akak?
.
Aunty nie umur dah 51 tahun tau, nanny kepada 5 orang cucu. Guna wdta sebab masalah #Jeragat dan tone kulit tidak sekata. Selepas konsisten sapuan, terkezutt rasa nak melompat sampai bintangg.
.
.
Masalah jeragat hilang, tone kulit dah sekata. Paling-paling syokkk kulit semakin cerah dan anjal toinkk toinkk. Semakin AWET MUDA dah macam umur 40'an tu.
.
Dengan bahan Pueraria Marifica yang ada didalam Wdta. Memberi bukan sahaja kesan tapi manafaat untuk seluruh tubuh wanita.
.
.
Yang pakai dengan konsisten dan buat tips yang kita ajar akan rasai kesannya.
tak caye terai lah dulu😉😘.
.
.
Ajommm kita awet muda berjemaah dengan wd👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
.
#WDGombak
#WDKualaLumpur
#WDBatuCaves
#Wdselangor #WDSingapore #wdbrunei #NakKongsiTips
Kulit kusam pakai WD makin berseri

Jangan tak tahu WD ada niacinamide yang kulit bg lembap, kawal production minyak, kecilkan pori bagi wajah kembali berseri, glowing dan pinkish pinkish

Siapa suka kulit macam ni cuba like❤

MORNING.
Siapa lagi tak dapatkan wd cuba komen SAYAAAA NAKKK WDTA 👇
Yuhuuu Good morning !
Siapa yang dah bangaun tidur cuba DOUBLE TAP gambar ni, komen "SAYA" bebanyak👇

Zati nak buat survey ni pukul berapa uolls aktif. Sebab esok zati nak bagi FREE WDTA kepada yang bertuah. Bukan 1 je, tapi 2 WDTA !!
.
LIKE bebanyakkk cepattt ❤
Siapa nak WDTA komen NAKKKKKKKK 👇👇👇
.
.
Alhamdulillah, setiap hari mesti ada permintaan WD ni.
.
Nampak je kecil, tapi manfaatnya luar biasa. Nama je sapu pada nadi, tapi effectnya pada wajah. Nampak je macam tak percaya, tapi lebih 10,000 ribu testimoni berjaya dari pengguna WD sendiri.
.
✔️ WDTA bukan skincare tapi WDTA mampu untuk merawat macam-macam masalah muka lelagi jerawat, jeragat,bintik hitam, blackhead, whitehead dan sebagainya.
.
✔ WDTA bukan lotion pemutih tau tapi dalam WDTA ade arbutin dan gluthathione yang mampu mencerahkan kulit bukan setakat muka tapi cerah seluruh badan.
.
✔ WDTA bukan detox tapi dalam WD ade estrak akar tree peony yang bekerja untuk menyingkirkan toksin toksin dalam badan.
.
✔ WDTA bukan jamu tapi estrak Pueraria Mirifica yang ada dalam WDTA mampu merawat masalah yang berkaitan dengan wanita.
.
✔ WDTA bukan lah krim pelembap kulit tapi dalam WDTA ada cetearyl glucoside dan niacinamide (vitamin B3) yang mampu melembapkan kulit yang kering.
.
📌Habis tu WDTA ni ape ?
.
✅ WDTA ni actually krim kecantikan yang mana 4 fungsi utama dia mencerahkan , menegangkan, menganjalkan dan awetmuda serta bertindak 3 kali ganda lebih hebat dari WD .
.
Siapa belum terkena percikan magika WDTA cepat sementara harga tengah promosi.

GRAB 2 WD RM160, jimat RM40
TO ORDER CLICK LINK ON BIO ☝️
Buka je fb nampak iklan WD, buka ig nampak iklan WD. Best sangat ke? Ramai rupanya tergila gilakan WD sekarang ni. Tak sangka jd fenomena. Apa yg best sgt WD ni?
.
✔Bukan skincare yg banyak set. Hanya satu krim.
.
✔Krim kecantikan berteknologi baru. Iaitu Bio Teknologi Nano yg banyak digunakan di Jepun & Korea.
.
✔Teknologi nano diperhalusi dgn molekul kecil yg menyerap ke dalam kulit dan pembuluh darah 12x ganda lebih pantas dari krim bias.
.
✔Bekerja untuk menyingkirkan toksin, mencuci sisa darah kotor, melancarkan peredaran darah, membina sel sel baru, menstabilkan hormon (hilang senggugut, period tak teratur, keputihan,berat badan berlebihan) merawat masalah kulit spt jerawat, jeragat, kulit kusam dan berminyak.
.
✔Cara penggunaan yg mudah dan pantas dgn hanya litan pada 3 nadi utama
• Nadi Leher
• Nadi pergelangan tangan
• Ari ari (rahim)
.
✔Saiz yg kecil mudah di bawa kemana mana.
.
✔Ditambah dgn haruman lavender yg memberikan ketenangan bila membaunya.
.
✔Harga berpatutan. Sebotol boleh tahan 5 - 6 minggu penggunaan. RM100, PROMO beli 2 WD jimat RM40.
.
✔Hasil sepantas 2 minit. Lebih 5000 testimoni berjaya dengan WD.
.
✔Selamat digunakan mempunyai kelulusan KKM
.
.
Macam mana? Dah tertarik dengan WD ke tak? Ehem. Nak sihat dalaman dan cantik luaran dalam masa yg sama dengan calit calit WD ajee. Lambat bertindak, lambatlah hasilnya.

WASAP 0123512791

OR CLICK LINK ON BION☝️
Botol nampak kecik je tapi berkesan betul lah. Tu la yang selalu pengguna 1st time yang gunakan WD. Tu la yang bestnya guna WD ni, walaupun penggunaan kali pertama mmg ada hasil. Sampai buat orang jadi setia.
.
Nak kulit bebas jerawat asasnya kulit kena bebas minyak dan kotoran bawah lapisan kulit. Kalau bawah kulit masih kotor dengan toksin dan darah kotor, pakailah apa skincare pun tak pulih pulih. Kadang makin teruk, betul tak? Jadi bagi WD rawat jerawat awak.
.
.
Apa yang WD buat?
📍WD ni sejenis krim yang merawat kulit melalui sapuan dinadi. Salah satu bahan terbaik dalam wd ni adalah Akar Tree Peony.
.
Apa kerja Tree Peony?
📍Tree Peony ni berkesan menyingkirkan toksin yang berkerak dalam badan. Toksin salah satu sebab punca guna skincare, makan supplement masih tiada kesan malah makin teruk.
.
.
Toksin ni menjadi pengaruh besar banyak penyakit pada badan kita. Berpunca dari pemakanan dan persekitaran kita. Bohong cakap kalau badan awk bebas toksin. Toksin ni la menyebabkan jerawat, kulit kusam susah nk nampak seri, berminyak, kerap sakit kepala, badan berbau, mulut berbau.
.
.
Bila konsisten calit WD sebab tu ada jerawat degil selama ni tak surut, boleh hilang dengan pantas. Ada kulit kusam pun makin berseri seri bila dalaman bebas toksin. Malah ada yang pembuangan jadi lawas tiap pagi. Sebab tu jangan pelik calit dinadi tapi efeknya satu badan.
.
.
Nak dapat hasil macam Shaf jom dapatkan wd sekarang. WD dah bersedia nak bekerja untuk cantikkan kulit awak tuu. Banyak sangat beza dan perubahan dirasai.
.
Uolls dah bersedia nak dapatkan wd sekarang?
.
Wasap zati 0123512791💃
Krim kecil WDTA jadi Viraal gara gara akak akak umur 30-70an maintain AWETMUDA.
.
.
WD bukan skincare, bukan ubat, bukan suppliment, jamu pun bukan. Tapi bila guna WD dapat kesan macam guna semua tu. Malah lebih lagi.

Jadi WD ni apa?
WD ni krim kecantikkan yg hanya calit pada nadi. Proses rawat krim ni bermula dari dalaman. Membaik pulih dlaman. Dgn singkirkan kotoran  toksin dalam badan yg boleh jd penyebab masalah kulit. Bila dalam dah bersih, sel baru mula tumbuh sekaligus mencantikkan kulit luaran. Nak tahu apa kandungan hebat WD?
.
.
🔆PUERARIA MIRIFICA : Bahan ni lah yg buat ramai pengguna wd terawet muda. Tumbuhan ni sgt femes kt thai sana tu. Org thailand gunakan utk tegang anjal dan montoks kan body juga baik utk hormon wanita
.
🔆EKSTRAK AKAR TREE PEONY : Herba yg dah berkurun digunakan di China. Kajian membuktikan ia mampu membersihkan toksin dalam darah. Tak payah minum air detox hari hari.
.
🔆GLUTATHIONE :  Pencerah kulit dan anti oksida. Penting jugak untuk tubuh.
.
🔆ARBUTIN : Ekstrak berry yg banyak digunakan dlm kecantikkan utk pencerahan semuajadi.
.
.
✔TEKNOLOGI BIONANO: Bahan dalam WD di perhalusi hingga tahap partikel. Krim ni di buat guna kaedah bio teknologi nano. Yg mana molekulnya sgt halus yg dapat membawa zat² yg baik melalui nadi terus meresap ke saluran pembuluh darah.

Takpayah susah pun calit aje nak cantik sekarang. Empat bahan utama dalam WD. Dengan fungsi yang dah terbukti melalui kajian makmal. Tambah pulak teknologi terkini . Senang cerita WD ni krim kecantikan la. Untuk dalaman dan luaran. Faham dah? Kalau tak faham gak tak tau nak kata apa dah. Penat Sis menaip nak bagi faham ni dik. Huhuhu. Guna dulu la WD baru faham kalau camtu.

Kalau tak best Zati tak share manfaat dia uolls.

HARGA PROMOSI RM160 2WDTA
FREE POSTAGE FREE GIFT FREE GUIDE/TIPS
Wassap Zati 0123512791

OR CLICK LINK ON BIO☝️
"Saje nak share ni, jeragat akak pudarlah. Pastu kulit akak makin glowing dan lembut je. Suka la pakai WD ni. Sebelum ni memang banyak akak berhabis duit nak hilangkan jeragat pada wajah ni. Bermacam krim akak beli semuanya takde kesan."
.
.
Sampai satu hari terbaca tentang wd ni, sebab merawat dari dalaman. Rupanya memang betul, nak kulit sihat kenalah bermula dari dalaman.
.
.
Selagi mana dalaman tak sihat, kita pakailah apa jenis skin care pun, mahal macam mana pun, kalau zat nutrisi paling penting tak cukup kat dalaman, sia-sia je.
.
.
Sebenarnya, jeragat degil boleh dirawat dari dalam dengan membekalkan nutrisi antioksida yang tinggi pada badan. WD adalah salah satu krim kecantikkan terbaik yang boleh merawat jeragat dari dalaman.
.
.
Macam mana WDTA rawat?
.
WD adalah krim kecantikkan yang bahannya diperhalusi dengan bio nano. Krim nano ni sangat halus, 50x ganda halus dari sehelai rambut !
.
.
Bertindak melalui pembuluh darah yg ada pada nadi, menyerap dan dibawa terus keseluruh pelusuh badan.
.
.
4 Bahan WD yang tinggi kandungan antioksidan:-
.
✔Gluthaione - digelar raja anti-penuaan. Membantu melambatkan proses pembentukan jeragat dan mencerahkan kulit seluruh badan
.
.
✔Pueraria Mirifica - sejenis tumbuhan yang diperkaya dengan anti-oksidan utk menganjalkan dan menegangkan kulit. Terkenal merawat masalah wajah.
.
.
✔Scutellaria Baicalensis - agen anti-radikal yang menyerap sinaran uv serta lindungi kulit dari radikal bebas yang jadi punca jeragat.
.
.
✔Saxifraga Sarmentosa - baham yg berkesan memudarkan jeragat, menjadikan kulit cerah semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka.
.
.
Boleh bayangkan tak 4 bahan ni bila bergabung dalam 1 botol WD. Kalau konsisten dengan wd tak mustahil dpt kulit macam pengguna wd yang lain !
.
.
Impikan kulit bebas jeragat, moist, anjal, glowing dan awetmuda? Jom la start calit wd sekarang !!
.
.
1 WD RM100, Beli 2 wd keatas dapat harga promosi RM80 setiap satu !

0123512791
Mana satu pilihan hati uolss,Set kombo ni semua jimat-jimat DISKAUN sebanyak RM20-40😍
.
.
📌 WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE (WDTA)
🔅Dah berjaya menawan hati beribu ribu wanita dan lelaki untuk merawat masalah kulit muka dan lebih 10k testimoni berjaya telah dikumpul selama 4 tahun dipasaran. Sapuan utama hanya pada 3 point nadi tapi segala masalah kulit boleh settle bila konsisten mencalit. Terbaru WDTA ni siap boleh buat base makeup lagi supaya makeup tahan lebih lama.
.
🔅Cara pakai yang mudah buat ramai yang terpikat untuk mencuba. Kesan seawal seminggu tetapi bergantung kepada individu. Yang pastinya 100% bahan adalah selamat digunakan. Sijil HALAL dan KKM APPROVED ✅
.
.
📌 V-HYGIENE (PENCUCI WANITA)
🔅Tak diragukan lagi kehebatannya yang hanya perlu cuci pada sekitar kawasan miss V. Cik Munger rasa selesa, masalah keputihan settle, masalah bau settle, yang bahagian gelap gelap pun habis kasi settle. Lagi best guna time period rasa selesa dan bersih sangat.
.
🔅Jangan tak tahu pengguna VH ni pun ada dari kalangan kaum ADAM yang mana mereka jadikan pencuci muka sebab PH nya adalah balanced dan sesuai digunakan oleh semua jenis kulit.
.
.
📌 PEEA DOLCE LOTION
🔅Sapu sapu sebelum tidur, sapu sapu sebelum keluar rumah makin lama makin cerah, makin lama makin gebu, makin lama makin lembut tangan tu bila disentuh. Bukan kulit muka je perlukan "makanan", kulit tangan dan badan juga perlukan.
.
🔅Ada perlindungan UV yang mampu lindung kulit u'olls dari sinaran matahari yang terik dan mampu merawat masalah sunburn. Even kulit kering dan sensitif pun boleh guna. Tak dilupakan jugak bahagian celah celah yang hitam pun boleh cerah if konsisten pakai tau.
.
.
Nak grab kombo yang mana boleh? Whatsapp 0182180420😍

Harini Ada SPECIAL OFFER FREE POS+FREE GIFT.
#A'in Yusof
#Mana1PilihanHatiMu😍
4 PUNCA JERAGAT DI KALANGAN WANITA ASIA
.
Siapa ada masalah jeragat atau ada tompak hitam yg baru berjinak2 nk naik, kalau nk tahu ini antara puncanya 👇
.
.
1⃣ SINARAN UV

Kulit yg terdedah kepada sinaran matahari tanpa sebarang pelindung (sunblock) akan merosakkan struktur dan membakar kulit.
Bila kulit terus terkena sinaran UV(A&B) menyebabkan penuaan pada kulit, sel kulit mati, dan merosokkan DNA kulit. Lama kelamaan jeragat akan muncul.
.
2⃣ KURANGNYA PENGHASILAN KOLAGEN

Kolagen, sejenis protein yg bertindak mcm gam, memegang seluruh badan kita. Ia terdapat dlm kulit, tulang, tendon dan otot.  Kolagen juga bekerja utk menggantikan sel kulit mati menyebabkan jeragat.

Penghasilan jaringan kolagen merosot apabila usia meningkat dan terdedah kpd sinaran UV terlalu lama dan juga faktor persekitaran lain.
.
3⃣ PERUBAHAN HORMON

Hormon adalah bahan yg dihasilkan oleh sel badan. Bila Usia meningkat, jumlah hormon estrogen yang dihasilkan semakin kurang.

Cth:- Bila wanita menopause, tahap hormon estrogen akan menurun, ia membuatkan kurangnya penghasilan kolagen utk menggantikan tisu, sel baru utk kulit dan meninggalkan tompok hitam dan kulit kusam yg jd punca jeragat.
.
4⃣ PARUT JERAWAT

Berlaku bila keradangan pada kulit mengalami jerawat. Jerawat kering/bertompok akan meninggalkan kesan hitam. Kulit menjadi tidak sihat kerana banyak sel kulit mati dan tidak aktif. Lama kelamaan ia membentuk daerah jajahan jeragat yg lebar dan besar.
.
.
Zati tau nak hilangkan jeragat bukan senang.
Badan kita perlukan bekalan nutrisi anti-oksida di dalam badan sucukupnya.
.
Tak susah pun bila ada wd. Calit jer kat nadi 2x sehari. Sebab dalam wd banyak mengandungi bahan antioksida. Antaranya Gluthatione (master segala antioksida), Aminopropyl Ascorbyl dan Saxifraga Sarmentosa.

Apa fungsi antioksidan ni?
✔Melambatkan proses penuaan
✔Hilangkan jeragat dan kesan penuaan
✔Halang kerosakan sel pada kulit wajah
✔Melambatkan kehilangan kolagen pada kulit
✔Menegang dan mencerah kulit.
.
.
Ada tersenarai salah satu penyebab jeragat?☝️
.
Calit wd sekarang !! Masih ragu-ragu lagi? Eh rugilah, sebab dah ramai wanita bebas jeragat dengan WDTA !

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
0123512791
"Zati, puas hati sangat kak wati sekarang ni."
.
Persaan happy tak dapat dibendung lagi, terus share dengan zati. Siapa tak happy kan, setelah sekian lama memendam perasaan susah hati dan segan berhadapan dengan orang sebab JERAGAT.
.
.
Ingat lagi memula, kaka wati banyak kali tanya, soal siasat ttg wd ni, betul ke calit kat nadi hilang jeragat ! Tapi sangkaan kak wati tu terbukti bila konsisten dengan wd, iya dengan calit kat nadi je dan tiap malam lepas solat akak sapu nipis je pada jeragat ni.
.
.
Sekarang dah setel. Makin yakin dah kak wati rasa. Bukan jeragat je hilang rupanya wajah akak rasa makin moist dan pink2 la zati, normal ke macam tu?
.
.
Normal kak, sebab peuraria mirifica dalam WD ni dah bersihkan habis habisan kotoran dalaman kulit akak dan cantikkan kulit luaran. Akak mmg nak kulit glowing kan? Now akak dah dapat sekarang !!
.
.
"Sekarang ni baru akak tahu, nak bersih kulit luaran dalaman tu kena jaga juga. Kalau sekadar pakai skincare untuk luaran mmg tak cukup la. Mujur akak jumpa WDTA ni. Terima kasih zati guide dan yakinkan akak."
.
.
Tak sabar nak raya, nak jumpa sedara mara nak tunjuk wajah baru. Aishhhhh🧚‍♀️
.
.
✔Soalan : WD boleh sapu pada wajah?
➡️Jawapan : Untuk permulaan penggunaan sapu pada nadi dahulu. Selepas 3 4 minggu penggunaan boleh buat sapuan pada JERAGAT. Tapi utk kulit yg tak sensitif je tau. Sebenarnya penggunaan pada nadi sudah memadai. Banyakkan minum air, konsisten WD dan pastikan pakai sunblock (menghalang sinaran uv).
.
Jelas ? Dapat sesuatu, jom dapatkan wdta pula

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60
**Penggunaan 3 wd untuk hasil yang memuaskan

0123512791
Mana pergi double chin dekat muka tu😱. Ingat calit calit jerawat je kecut rupanya double chin pon boleh hilang bila urut dgn krim ni. Jimat kan...
.
Kulit kusam susah nak berpisah dgn kulit? Ajomm jalit wd, bagi krim ni buat kerja "selenggara" dalaman kita. Yang tunggang-langgang tu bagi elok semula. Kulit yg gelap kasi cerah semula
.
Bila glutathione & arbutin bergabung untuk cerahkan tona kulit, uolss akan perasan dari hari ke hari tona kulit makin cerah. Ni lah rahsia kenapa flawless sngt kulit tu
.
Kalau dah jodoh awak dgn WDTA, takde siapa boleh pisahkan! Nak transformasi kulit? Whatsapp 01156818472
Betullah kata omputih, “When u become 40 years old, u need to forget your age”

Wahhh gittew.
Yang terlebih cinta ikat mati dengan WD ni tak heran langsung bila tahun berganti.

Nak 40 ke 50 ke 60 ke pedehal. Kan dah ada WD di sisi. Penghapus garis halus, kulit kedut dan kendur di pipi.

Yang tak suka nampak muda tu tak payah la beli WD ni. Ain malas nak paksa uolls cantik. Takut nanti laki terlebih sayang. 😄😁 #RahsiaAwetMuda
Nama pun teknologi terkini, penggunaan pun mesti lah mudah, setanding dengan zaman moden ni . Apply 2 kali sehari. Selepas mandi pagi & petang, atau sebelum tidur, calit-calit di 3 nadi utama je tau.

WD ni buat kerja secara senyap mencantikkan kulit uolls. Tahu tahu je dapat hasil. Tak sangka asyik kena puji je dengan kengkawan.

Sedar tak sedar dah 4 tahun calit wd, Sampai 51 botol kak zie guna, glowing sungguh muka tu kan. Glass skin is a trend now eh?🙈
.
Dah ada WDTA yang dapat jaga dalaman dan luaran kenapa perlu tukar. Lagi konsisten lagi cantikkkkk. Best kan?

Siapa nak kulit macam ni komen "NAK" bebanyakkk sekarang 👇
Komen NAK kalau uolls nak sangat apply WD!!
.
.
Siapa tak kenal lagi WOMEN DESIREE sila baca ni pelan pelan ya💕
.
Sesuai dengan nama WOMEN DESIREE yang bermaksud KEINGINAN WANITA.

Mana nak cari satu produk yang ternyata mampu menunaikan segala IMPIAN WANITA. Patut lah ramai gelar WD ni "krim jamu moden". Membantu wanita untuk:-
.
✔. Menegangkan kulit yang kendur seawal 7minit.
✔. Mengencangkan dan menghaluskan kulit.
✔. Merawat kulit yang kusam agar kembali berseri dan meratakan tona warna kulit.
✔. Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak.
✔. Mengatasi masalah kulit kasar, kering.
✔. Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan.
✔. Melambatkan proses penuaan secara berkesan.(Awet Muda). Dan banyak lagi manfaat lain.
.
.
Semakin ramai terkena penangan susuk moden alaf baru ni. Ini membuktikan WD amat di yakini oleh pengguna dengan keberkesannya. Lebih 10,000 testimoni dari pengguna penguna WD sendiri.

Almaklumlah dalam WD ada kandungan bahan yang HEBAT.
.
✔Peuraria Mirifica (menganjalkan)
✔Saxifraga Sarmentosa (anti oksidan),
✔Akar Scutellaria Baicalensis (menyerap sinaran uv)
✔Glutathione (Raja Anti-penuaan & mencerahkan)
✔Akar Tree Peony (menyingkirkan toksin).
.
.
Sebab tulah pentingnya wanita ambil produk yang boleh bantu rawat dari dalam . Macam krim WD, bukan hanya tepek skincare kat luaran sahaja. Dari segi dalaman pun kena bertindak jugak baru seimbang.
.
.
Produk tempatan dijamin halal dan mendapat kelulusan KKM ✔(NOT170602126K).
.
Nak tahu sejauh mana WD berkesan ? Macam setiap testimoni yg Zati share kan ni . Jangan cakap masalah tiada jalan penyelesaiannya.
.
.
Alhamdulillah dah ramai bebas dari dibelenggu masalah kulit . Ramai dah terkena percikan magik bahan2 dari WD. Awak bila pulak?

Sanggup berhabis duit buat rawatan mahal dan try and error produk skincare lagi ke? Awak tak sayang kulit ke dear? Kalau sayang jom rawat dari sekarang💃
.
.
WD PROMOSI RM160/2unit
FREE POSTAGE  FREE GIFT & FREE GUIDE SAMPAI JADI

Siapa nak special FREE GIFT🎁 wassapp 0123512791 Zati .
↪CLICK LINK ON BIO ☝️
Di awal usia 30an ni, memacam kena ambil tahu pasal kulit. Kalau dah nama wanita, nampak jerawat seketuls pun dah meggelabah. Ni kan pulak tetiba naik jeragat halus tompok kecil. Mau tak panic !
.
.
Haaa nie Zati nak share testimoni si kenidd WD ni dapat lagi feedback jeragat dari pengguna. Mula kenal wd memang macam pelik, betul ke calit nadi boleh hilang jeragat?
.
.
Tapi bila dah calit wd memang berkesan lah ! Itu sebabnya WD diperhalusi dengan bahan yang memang bagus utk merawat JERAGAT ! 3 bahan MASTER anti-oksiden dalam WD:-
.
✔Gluthatione
✔Pueraria Mirifica
✔ Saxifraga Sarmentosa
.
3 bahan ni sangat terkenal sebagai agen anti-penuaan dan anti-oksiden. Yang melambatkan proses penuaan disamping menganjalkan, mencerahkan kulit, menghilangkan jeragat, cela/parut dan menghaluskan pori sampai kulit uolls jd licin halus dan glowing !
.
.
Kalau uolls pengguna wd 30an ke atas, memang wd akan jaga kulit uolls sesiap buat benteng dari dalaman. Segala masalah kulit dtg akan ditepis dan ditapis. Sebab tu ada akak umur 50an pakai wd kulit tegang dan anjal, takde gelebeh dan kedutan.
.
.
Hari hari ada pengguna serah diri hapdett dapat kesan positif tau. Best kan? Calit nadi je, tak perlu sapu muka. Ehh uols taknak cuba ke?
.
.
Krim chumel yang rawat masalah muka dari dalam. Hanya sapuan nipis di 3 nadi wajib, mampu buatkan wajah bertambah seri dan sampai maintain awet muda. .
.
Tapi kenapa ada orang sapu kat muka? Kalau kulit uolls tak sensitif, tiap mlm boleh calit nipis2 pada jeragat, tp penggunaan pada 3 nadi jangan tinggal.
.
.
Kalau dapatkan WD dengan Zati siap guide dan tips lain utk bantu kulit uolls kekal sihat dan cantik macam anak dara ! Dapat kan guide dari pengedar yang uols beli, penting sangat!
.
.
Jangan cakap zati suruh calit wd dekat muka tau ai rotann nanti😆
.
.
Cepatlah hapuskan jeragat sekarang !!
.
1 WD RM100, sekarang ada promosi jimat beli 2 wd keatas dapat harga RM80 setiap satu
APA ITU JERAGAT?! Jeragat adalah masalah kulit yang berlaku akibat proses penuaan. Biasanya kelihatan pada wajah tompok-tompok kecil yang memenuhi bahagian muka anda seperti dahi, pipi, hidung, dan kawasan sekitar mulut.
.
.
Jeragat menyebabkan tona kulit kelihatan tidak sekata.Jaga jaga, saiz jeragat yang kecil lama-kelamaan membesar. kemudiannya bercantum dengan jeragat yang lain membuat satu daerah lain dan akhirnya memenuhi setiap ruang di wajah korang.
.
.
Jeragat tidak berbahaya, tp bila dah terlalu banyak memberi kesan terhadap penampilan dan keyakinan diri seseorang individu. Malu nak jumpa rakan seusia, wajah mereka masih muda jelita, kulit glowing pulak tu. Insecure sangat kan?!
.
.
Pakar kulit sangat menekankan rutin penjagaan kulit yang dilakukan secara konsisten. Pengambilan nutrisi dan pelbagai jenis antioksida untuk mengekalkan kulit yang sihat dan tanpa cela.
.
.
Selain pengambilan makanan yang sihat spt buahan/sayuran penjagaan dalaman juga penting ! Sebab tu adanya WDTA bertindak sebagai perisai dari dalaman, dan cantikkan kulit luaran.
.
.
Macam mana WDTA bertindak?
.
⚀Dengan adanya Gluthatione (raja segala antioksiden) dapat support penghasilan kolagen secara semulajadi untuk menggantikan sel baru pada kulit dan melambatkan aktiviti penuaan, terutama jeragat !
.
⚀Niacinamide menjadi benteng pertahanan kulit paling luar, utk kulit kekal lembap sepanjang hari. Kulit yang lembap dpt menghasilkan kulit glowing. Pori juga mengecil malah kulit terasa lebih mulus dan sihat.
.
⚀Glycerin pula menanggalkan kulit mati, memudarkan parut dan bintik hitam. Saiz jeragat akan mengecil dan kebanyakkan bintik-bintik hitam jeragat pudar.
.
.
Dah ada perisai dari dalaman dengan WDTA, kat luaran pula pakai produk yang uolls selalu pakai untuk kecantikkan luaran, bila bergabung lagi la meletops hasilnya. Malam pula before tidur, boleh sapu nipis nipis WDTA pada jeragat.
.
.
Korang akan rasaii perubahan positif pada kulit  seawal 2 minggu dan mampu menghilangkan jeragat. Sampaikan tak perlu lg rawat di SPA akibat konsisten WDTA !
.
.
Mudahnya dengan WDTA, tak perlu keluar duit untuk rawatan laser dan suntikkan yang menyakitkan tu💃
Nama pun teknologi terkini, penggunaan pun mesti lah mudah . Apply 2 kali sehari. Selepas mandi pagi & petang, atau sebelum tidur, calit-calit di 3 nadi utama je tau.

WD ni buat kerja secara senyap mencantikkan kulit uolls. Tahu tahu je dapat hasil. Tak sangka asyik kena puji je dengan kengkawan.

Sampai 51 botol kak zie calit wd, glowing sungguh muka tu kan. Glass skin is a trend now eh?🙈 Best kan?

Wasap 011-27242486 @ klik link bio di 👆

#tinawd
#dealerwdselangor
Opocottt! dasyat sungguh MAGIKA #WDTA niee 😱

Akakk umur 40an dan 50an pun bolehh tampil AWET MUDA
Sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA.

WDTA nie menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit.

WDTA nie mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas 2 minit jika sapu di permukaan kulit tau bestt kann 😍

Sebab tu la penyerapan krim WD ni sangat pantas!Yang pasti SELAMAT digunakan lulusan KKM.

Hajomm AWET MUDA dan buattt DUIT sesamaaa 👉 WASAP 0182180420 AIN @ KLIK LINK KAT BIO☝

#A'in Yusof
#DealerAdleesyaBeautySEREMBAN
Alhamdulillah, customer baru grab 2kotak WDTA. Nak kulit gojes raya nanti tu order sampai 2unit sebab tahan 3 ke 4 bulan
.
Sempat lagi tau nak join geng cantik sebelum raya. Whatsapp 01156818472 @ klik link dekat bio
.
.
.
#wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Dengan Sapuan WD jeragat Semakin Pudar
.
Ompuan tak kira peringkat umur, Selagi bergelar wanita , pasti nak kelihatan cantik setiap masa. Kalau bukan untuk orang lain pun tetap nak cantik until diri sendiri.
.
Bila jeragat naik berpeta serata muka, Hatii wanita mana mampu duduk diam dan pasrah menerima macam tu saja. Wajah adalah salah satu aset penting seorang wanita. Bila tanda2 penuaan tu muncul, rasa konfiden memang terhumban jauh dari diri. .
Nak berjumpa dengan orang pun jadi malu sesangat. Rasa diri udah macam kak limah pun ada. Terpikir nak nyorok muka dalam handbag je punya menebal rasa malu tu.
.
Tapi semua tu dah berlalu sejak adanya teknologi nano ni, nak cantik hanya dihujung jari. Pilih je supplement apa nak , semua ade untuk awet muda, anjal, cerah tegang dan macam2 lagilah. .
Nak yang mudah guna WD . Cream nano sapuan pada nadi . Molekul WD yang halus meresap ke dalam salur darah dan pantas bertindak buang toksin , aktif sel baru dan buang kulit mati . .
Sapuan 2 kali sehari , lepas mandi pagi dan petang . WD detect satu satu masalah kulit . Sampai masa kulit cantik , anjal , cerah , tegang dan awet muda .
.
Maklumlah WD ni ada bahan hebat seperti arbutin , pueraria mirifica dan glutathione yang mampu buat ramai wanita awet muda . Bukan Kat kulit je , tapi satu badan . Figure pon cam anak dara tau . Bila dapat kesan WD yang Powers ni , ramai yang konpiden berdepan dengan cik somi , acah-acah baru akad nikah giteww 😜
.
Jangan reragu lagi , WD lulus KKM dan dikilang di kilang bertaraf GMP .
.
Sampai bila nak tunggu je, makin hari jeragat makin berkembang pesat, takkan nak tunggu sampai penuh jeragat kat segenap muka baru nak carI penawar baru nak rawat.
.
Masa tu dah terlambat ! Tumpang ada masa mehh lekaihh atasinya dengan krim ajaib wd. Just calit nipis dimuka dan di 3 point nadi utama. Amalkan setiap hari insyaallah masalah settle.
Tona kulit makin cerah 3x ganda dari sebelum. Kulit pon dah bebas dari kulit kusam. Thanks sebab kenalkan WDTA ni ❤️
.
Bila dapat mesej macam ni terasa nak lompat bintang. Happy yakmat bila dapat selesaikan masalah kulit korang uolss. Lepasni boleh cantik berjemaah raya nanti. Hiksss
.
WD ni bukan setakat merawat tapi mencerah & memutihkan semula kulit yg gelap. Patut nampak flawless je. Ni rahsianya!
.
Patutlah ramai wasap grab 2 ke 3kotak. Semua dah tak sabar nak jadi cantik. Paling penting, selamat & tak de kesan sampingan
.
Nak merisik promo WDTA? Whatsapp 01156818472
DOUBLE TAP bebanyak ❤ kalau uolls NAKKK sangat cuba WDTA ni 👇👇👇
.
.
"Zati, akak nak tahu la krim unik WD ni. Boleh share lebih lanjut tak?" Ohhh.. Rupanya ramai berkenan dengan krim WD ni, tapi masih ada yang masih blurr mengenai WD ni sebenarnya apa. Dan apa kelebihan dia.

Meh sini zati share sikit apa itu krim SUSUK MODEN ni ya. Meh baca sat ⤵

1) WD ni apa?
.
➡️Women Desiree. Krim kecantikan khas untuk merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utamanya ialah MENCERAH,MENGANJAL, MENEGANG dan ANTI PENUAAN.
.
.
2) Nak pakai macam mana ?
.
➡️Sapuan WAJIB di 3 nadi utama : Pergelangan tangan, leher, dan bahagian ari-ari (3 jari bawah pusat).
.
.
3) Kenapa sapu di #Nadi?
.
➡️Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah. WD akan menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita. Ia akan merawat satu demi satu. Sebab tulah semakin lama konsisten semakin cantik.
.
.
4) Sebotol tahan berapa lama?
.
➡️15gm untuk 5 - 6 minggu atau lebih. Ada yang sampai 2 bulan. Bergantung pada kuantiti yang diguna.
.
.
5) Siapa yang boleh guna?
.
➡️Wanita, anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, wanita dalam pantang, yang sedang menyusu, warga emas, kaum lelaki, kanak-kanak, segenap lapisan masyarat boleh je guna. Syiok kan?
.
.
6) Takda PROMOSI ke?
.
➡️ADA! Promosi jimat RM40 untuk pembelian 2 unit. Free postage dan free gift lagi 😍 Tapi terhad tauu, kalau nak kenalah grab cepat-cepat.
.
.
Jomm kita sesama jaga penampilan. Nak cantik mudah jee, calit calit je tau. Sihat dalaman, cantik luaran. Cepat order tau.
.
.
↪klil link on bio ☝️#InfoWD
"Tak pernah dengar pun yang calit nadi je, jeragat hilang."
.
.
Tu lah ayat kak Hafsoh masa mula² kenal WDTA. Jeragat memang banyak, dah macam² cuba tapi tak berkesan. Sampai dia kata boleh percaya ke WDTA ni? Banyak dah produk akak kena tipu.
.
.
Kak Hafsoh ni asal Kedah, cerah orangnya. Jadi bila ada jeragat, jelas sangat nampak kat muka. Jeragat yang jenis halus berbintik bintik tu. Jeragat ni pun ada pelbagai jenis juga rupanya.
.
.
Lepas konsisten selama 5 bulan pertama, 3 botol dah digunakan. Tetibe dapat wasap dari kak Hafsoh.
.
.
"Zati, akak nak repeat order lagi !! Tengok ni kulit akak makin better, akak suka lah.. Akak pakai kat nadi je, kadang² baru sapu muka. Tapi akak memang minum air banyak."
.
.
MasyaAllahh, terkejut zati. Memang terus rasa nak share dengan semua orang. Nah, itu rahsia cikgu Hafsoh ni rupanya.
.
.
Konsisten mencalit & air masak yang banyak. WD ni bekerja dari dalaman. Dari dalaman bahan bahan wd merawat dan mencantikkan kulit. Antara bahannya :-
.
.
⚀Niacinamide - menjaga lapisan paling luar kulit dengan memegang kuantiti air semaksimumnya. Jadi kulit tak cepat kering.
.
⚀Gluthatione - Agen anti-penuaan yang sangat terbaik menjaga kulit. Jeragat adalah salah satu sintom penuaan
.
⚀Arbutin - Ekstrak dari buahan berry yang bertindak mencerahkan kulit dengan sekata. Kalau dengan wd bukan wajah je, satu badan sbb bertindak melalui nadi.
.
⚀Glycerin - agen memudarkan parut dan menghilangkan jeragat dengan berkesan.
.
.
Dan ada lagi berbelas bahan lain dan zat zat baik dari wd yg bekerja mencantikkan dan menghaluskan kulit. Bila bahan bahan hebat ni bergabung dalam sebotol wd, fuhh semua masalah kulit terawat !
.
.
Seronok sangat, cuba bayangkan kalau konsisten dengan wd. Pasti 1001 manfaat WDTA untuk kita semua. Yang masih tercari-cari produk untuk bantu selesaikan masalah kulit tu boleh cuba amalkan WDTA ni.
.
.
InsyaAllah raya nanti makin cun lecun la. Jom #misicantikrayaWDTA
.
.
Dapatkan harga KOMBO 5 WDTA RM400, JIMAT RM100 tauuu !! Free postage dan special free gift lagi !

Siapa ada JERAGAT, komen NAKKK 👇👇👇
0123512791
Kalau nak tahu pengguna WD tak perlukan "filter" sebab kulit dah cerah & berseri lepas mencalit krim ni. Kan dah rawat dari dalam, kulit luaran automatic makin cantik
.
Ni bukan magic tapi pengguna WD je tahu penangan lepas calit krim ni. Bayangkan toksin yang bertahun terperangkap dlm badan dibuang, jadi zat krim ni lagi cepat meresap jauh ke dalam kulit
.
Bila arbutin & glutathione bergabung untuk cerahkan tona kulit 3x ganda dari asal, ni kesan dia. Kulit kusam dah boleh pergi jauh jauh. Wd dah jadi perisai dalaman kami
.
Awak dah bersedia nak tukar kulit kusam jadi kulit flawless? Whatsapp 01156818472
Tudung yang berbeza tapi orang yang sama. Nampak tak apa beza kiri dan kanan? Belah kanan tu sebelum calit wd. Belah kiri tu selepas bercinta dgn krim WD
.
Awak nak kulit belah mana? Of course lah yang kiri. Kulit bebas masalah dan nampak cukup dgn zat yg diperlukan kulit. Naked face pon dah lawa, kalau tmbh makeup confirm letops
.
Nampak tak bila WD mula buat kerja bersihkan dalaman kita. Betulkan semula tunggang-langgang dlm badan. Kejutkan sel yang tidur bagi aktif semula
.
Ni effect dia bila rawat dari dalam. Selama ni kita ingatkan luaran je penting, rupanya dalaman pon main peranan nak kekalkan kulit cantik
.
Skrg WD tengah promo. Beli 2unit ke atas dapat harga rm80/satu. Whatsapp 01156818472
Masih confuse apa itu WDTA? .

Jom baca 9 INFO PENTING TENTANG WDTA .

1️⃣ Adalah sejenis Krim kecantikan.
.
2️⃣ Tiada set dan bukan skincare. Hanya 1 produk sahaja tau.
.
3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim kusus untuk merawat kulit dari dalam. Bukan krim sekadar luaran. .
4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO dimana meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi).
.
5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yang ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
.
6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman. Awet muda gitewww 😍
.
7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. .
8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat. .
9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman puluhan tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara. .
WD nie sangat besttt kan. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan. Sebab tue ramai peminat wd nie 😍
.
Ehhh yang baca nie pun pasti diantara peminat wd jugak kann, nak cuba cepat whatsapp Ain tekan link kat bio nie segera okey.😉
.
Ada offer gift Special tahap meroyan punyoo, Ada Harga Promosi
Klikk kat link Bio☝
Dengan Sapuan WD jeragat Semakin Pudar
.
.
Ompuan tak kira peringkat umur, Selagi bergelar wanita , pasti nak kelihatan cantik setiap masa. Kalau bukan untuk orang lain pun tetap nak cantik until diri sendiri.
.
.
Bila jeragat naik berpeta serata muka, hatii wanita mana mampu duduk diam dan pasrah menerima macam tu saja. Wajah adalah salah satu aset penting seorang wanita. Bila tanda2 penuaan tu muncul, rasa konfiden memang terhumban jauh dari diri.
.
.
Nak berjumpa dengan orang pun jadi malu sesangat. Rasa diri udah macam kak limah pun ada. Terpikir nak nyorok muka dalam handbag je punya menebal rasa malu tu.
.
.
Tapi semua tu dah berlalu sejak adanya teknologi nano ni, nak cantik hanya dihujung jari. Pilih je supplement apa nak , semua ade untuk awet muda, anjal, cerah tegang dan macam2 lagilah.
.
.
Nak yang mudah guna WD . Cream nano sapuan pada nadi . Molekul WD yang halus meresap ke dalam salur darah dan pantas bertindak buang toksin , aktif sel baru dan buang kulit mati.
.
.
Sapuan 2 kali sehari , lepas mandi pagi dan petang . WD detect satu satu masalah kulit . Sampai masa kulit cantik , anjal , cerah , tegang dan awet muda .
.
.
Maklumlah WD ni ada bahan hebat seperti arbutin , pueraria mirifica dan glutathione yang mampu buat ramai wanita awet muda. Master kepada agen anti-penuaan ! Bukan takat wajah je, tapi satu badan. Figure pon cam anak dara tau.
.
.
Bila dapat kesan WD yang powers ni, ramai yang konfiden berdepan dengan cik somi, kawan dan saudara mara. Malah ada yang dapat pujian uolls !
.
.
Jangan reragu lagi , WD lulus KKM dan dikilang di kilang bertaraf GMP .
.
.
Sampai bila nak tunggu je, makin hari jeragat makin berkembang pesat, takkan nak tunggu sampai penuh jeragat kat segenap muka baru nak carI penawar baru nak rawat.
.
.
Masa tu dah terlambat ! Semetara ada promosi ni meh GRAB KOMBO 3 WDTA RM240, JIMAT RM60. Just calit di 3 point nadi utama. Amalkan setiap hari insyaallah masalah settle.
.
.
1 WDTA RM100
3 WDTA RM240, JIMAT RM60
.
.
Konsisten selama 6 buoan pertama untuk hasil yang memuaskan❤
#Mitos_Berkaitan_Jerawat

Petang ni kak ana nak share sikit pasal mitos berkaitan jerawat 👉Orang dewasa tidak berjerawat 👉Orang dewasa juga tumbuh jerawat pada umur 30’an, 40’an sehingga 50’an. 👉Coklat dan minuman soda penyebab jerawat 👉Tiada kajian yang benar-benar signifikan mengaitkan keduanya dengan pembentukan jerawat. 👉Krim pelindung UV menyebabkan jerawat 👉Jika alergi pada pelindung matahari berasaskan tindakan kimia, pilih pelindung matahari fizikal seperti zink oksida. 👉Peluh penyebab jerawat 👉Kelenjar peluh berbeza dari kelenjar sebum. 👉Jerawat tidak perlu rawatan 👉Tanpa rawatan sewajarnya akan meninggalkan parut. 👉Gunakan pencuci ‘scrub’ untuk menghilangkan jerawat 👉Memicit/ mencungkil jerawat akan meninggalkan parut.

Nak CARA lagi senang dan jimat masa dan sangat berkesan, calit la krim #Wd tak sampai 2 minit pun calit dah siap. 😍

Kalau nak order krim #wd_womendesiree ni cepat tekan link wasap kak ana diruang bio di atas ☝

#WDLover
#CalitCalitCantik
#WDKrimMujarabUntukJerawat
#NakKongsiTips
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Sukanya bila orang tegur kulit makin lama makin cantik. Sampai org tanya guna produk apa? Pipi pon nampak anjal dari sebelum
.
Rahsia dia guna susuk moden aka women desiree. Krim kecantikan yang berfungsi dari dalam untuk renovate bahagian yg bermasalah. Kalau sebelum ni guna mcm² produk tapi tak berkesan, dalaman awak tu ada masalah
.
Mungkin jodoh saya dgn WD ni bantu singkirkan toksin yg bertakung dlm badan. Ni punca terbesar jerawat. Lepas saluran bersih, baru zat krim WD dapat menyerap dengan cepat
.
Gunalah apa² produk pon tapi dalaman bermasalah, mmg susah nak nampak kesan. Jadi bagi WD buat kerja bersihkan dalaman awak
.
Dekat mana nak dapatkan krim ni? Whatsapp 01156818472
Jommm kak ana nak share apa kata founder #WD tentang jeragat ni. Mehhh baca boss titeww share bawahh niee 👇 "Alhamdulillah jeragat tu dah makin x nampak. kena duk rapat rapat baru akan nampak. 6 bulan nak baik pulih jeragat. Kak nad konsisten guna WD siang malam.

Jeragat ni berakar kalau kita tak usaha banteras memang akan menjadi jadi.

gilerrr seramm weh bila jeragat bersepah dekat muka." Tambah founder produk #WD.
Ko ghaseee 😰
Cepat siapa nak merisik khabar tu tekan je link dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
#NakShareTips
JERAWAT DAH TAK NAK KAWAN!
YA BEDA BEDU!
.
"Dulu muka penuh jerawat. TERUK! Selepas guna #WDTA, jerawat mula nampak kering memudar lalu menghilang."
.
Bestnyaa! Itulah hebatnya WDTA. Hanya calit2 di nadi, jerawat hilang entah kemana. Ini kerana WDTA mengandungi #ekstrak AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS yang mampu menghalang pembentukan jerawat.
.
Siapa tak happy bila muka yang dulu menggerunkan sekarang menjadi pujian dan dambaan orang.
.
Jom #calitcalitcantik..Hanya calit di 3 point nadi tak sampai seminit siap. #MUDAH dan #JIMAT masa.
.
Jangan lepaskan peluang grabbb sementara masih ada. Jangan sesal separuh nyawa sudahlah.
.
Ajomm wasap kak ana kita sembang-sembang ditepian pantaii 😁👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#NakShareTips #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Yang baru nak cuba WDTA tapi belom yakin nak cuba wajib baca sampai habis. Lepas baca confirm tak senang duduk kalau tak grab 2 ke 3 unit terus
.
Ni ciri-ciri WDTA yg buat ramai tergilakan krim ni
.
📌Krim diperhalusi dengan kaedah bio teknologi nano
📌12 kali ganda pantas meresap dari krim biasa
📌Menyerap melalui pembuluh darah pada nadi
📌Hanya perlu calit pada 3 nadi utama
📌Sesuai dengn semua jenis kulit
📌Sebotol 15 gm, boleh pakai 1-2 bulan
📌Selamat digunakan.
📌Mencerahkan, menganjal,menegangkan dan awetmuda
📌Hanya 1 krim, tiada set lain
📌Bukan skincare, bukan supplement
📌Buatan Malaysia, formula dari Prof lulusan Oxford
📌Krim bewarna putih, tidak melekit, tidak cair
📌Bebas merkuri, hydroquinone, paraben
📌Lulus KKM dan Halal Jakim
📌Merawat dari dalaman sampai kulit jadi cantik
.
Dah tak sabar nak cuba? Harga promo menanti korang. Whatsapp 01156818472
Tak sesia akak try wd haritu. Nak terus pakai wd je dapat cantik kulit luar dan sihat dalaman akak😍.
.
Usia makin meningkat, tompok jeragat mula timbul. Makin risau dibuatnya, siapa tak risau makin hari makin gelap kt bawah mata tu. Degilnya yakmat nak hilang.
.
Namun berbeza dengan pengguna tegar WD ni tau. Walaupun umur meningkat, tp kulit masih tegang dan anjal bebas tompok jeragat.
.
Apa WD buat ni?
📍Jangan tak tahu WD ada kandungan Pueraria Mirifica, tumbuhan yang digunakan untuk menstabilkan hormon estrogen dalam badan. Terkenal dengan MASTER ANTIOKSIDEN yang mampu melawan jeragat dari akar umbi, dari dalam.
.
📍Dalam masa yang sama, kandungan lain spt Glycerin membantu memudarkan parut dan jeragat yang tebal, dan menggantikan kulit yang baru hari demi hari.
.
📍Akar tree peony pula membantu menyingkirkan toksin yang berkerak dalam badan dan salur darah. Toksin ni la punca wajah nampak kusam, pakai segala produk mahal pun tak berkesan sebab banyak toksin dalam badan.
.
Badan dah bebas toksin, barulah bahan lain yang sangat hebat dalam wd ni bantu merawat lagi kulit wajah bagi glowing, sihat dan jelitaa setiap hari.
.
Kan mudah rahsia kecantikkan sebenar tu, calit calit pada nadi ajee😍
.
1 WDTA RM100, harga promo beli 2WD keatas RM80 setiap satu
Wasap 0182180420

Or click link on bio ☝️
Ada lagi ye yang PELIK KENAPA WD SAPU DI NADI JE?😅 Saya pelik kenapa sapu di nadi tapi kesannya nampak dimuka?
.
Saya tengok testimoni semuanya cantik jelitaa apa fungsi sapu di nadi ye?

Okay info untuk uolls nak cantik kena baca taw. Bila dah tahu info baru tak rasa was was untuk cuba ye tak.
.
.
👉 Nadi adalah tempat di mana duduknya PEMBULUH DARAH. Pembuluh darah adalah tempat di mana darah di pam laju mengalir ke seluruh badan. Jadi kandungan WD yang meresap pantas ke dalam pembuluh darah akan pantas meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan.
.
.
Contohnya, dalam kandungan WD ada ejen menghapuskan parut dan melembap kulit iaitu #glycerin dan #niacinamide. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. Sebab tu makin lama calit kulit cerah seluruh badan, Calit-calit sahaja masalah kulit selesai ✔
.
.
Bahan yang terkandung dalam WD dirumus khas untuk masalah kulit dan diperhalusi dengan teknologi nano dimana lebih pantas menyerap ke dalam kulit. Tu baru 2 bahan, tu contoh ya. Ada lagi berbelas bahan baik dalam WDTA ni, cuba la bayangkan bahan2 tu bertindak satu badan. Mau awetmuda jelita uolls.
.
.
Pelik lagi ke? Yang peliknya uolls tak nak mencuba . Kalau nak hilangkan keraguan tu better start calit sekarang uolls ! wajib cuba WD ni, lambat bertindak lambatlah hasilnya 😁

Wasap Zati nanti zati bg free gift special 0123512791
DOUBLE TAP kalau suka kulit macam ni🙌.
.
Selama ni banyak try produk dari yang murah sampai la harga tak masuk akal. Tapi sejak jumpa wd terus jatuh cinta tak carik lain dah sebab merawat kukit wajah sampai jadi cantik.
.
Katanya konsisten WDTA kulit makin glowing, halus, lembut bila disentuh !

Kulit glowing ni bukan berminyak tau. Tapi kulit yang sihat cukup hydration dan lembab luar dan dalaman.

Nak kulit tidak kering/berminyak, cari produk yang mengandungi Niacinamide. Yang sangat berkesan untuk mengunci kadar kelembapan pada kulit se-maximum-nya !
.
✅Muka kekal lembap
✅Penghasilan minyak pada muka terkawal
✅Pori jadi bersih tanpa kehadiran minyak yg berlebihan
✅Pori bersifat elastik, boleh kembali mengecil
✅Lama kelamaan ia menjadi halus dan licin

Fuuuhh ! Sebab tu konsisten WD tak mustahil dapat kulit macam ni !! Apa lagi, cepat calit wd sekarang !

1 WDTA RM100
2 WDTA RM160, JIMAT RM40
3 WDTA RM240, JIMAT RM60

0123512791
Pagi pagi lagi testimoni hots lalu. Ni baru 2 minggu calit wd bukan 2 bulan. Dah dapat kesan macam ni 😱
.
Nampak tak muka makin cerah, eyebag makin kurang dan paling penting pipi makin anjal macam lepas cucuk botox
.
Bahan aktif dalam krim ni mmg dambaan ramai. Arbutin & Glutathione sebagai agen pemutih kulit. Tree peony untuk bersihkan bahagian dalaman. Glycerin untuk anjalkan kulit
.
Korang mmg tak kan jumpa 1 krim multifungsi mcm WDTA ni. Untuk dalaman & luaran kulit. Whatsapp 01156818472
Lepas 10 bulan konsisten calit WD, akhirnya tamat jugak penderitaan kulit berlubang. Ni testimoni terbaru tau. Masih fresh dari ladang
.
Bila dengar krim calit dinadi betul ke boleh rawat parut berlubang Macam tak logik pon ada tapi sebab cik Fiza ni tekad nak rawat kulit cuba jugak akhirnya
.
Dah start guna pernah stop 1 bulan. Tapi tak best katanya tanpa WD. Jadi mula pakai balik sampai nampak perubahan. Muka pon makin elok dari sebelum ni
.
Baru baru Fiza share kulit baru hasil dari WD. Terkejut dibuatnya, memang ketara perubahan dari awal sampai sekarang.
.
Ni la ganjaran bagi yang konsisten guna tanpa stop. Kan dah dapat kulit idaman. Tak perlu buat facial beribu. Guna je WD
.
Dah bersedia nak dapatkan kulit idaman?
Whatsapp 01156818472
#TIME_PERIOD_BOLEH_GUNA_WD_TAK ?

Sebab kebanyakan produk supplement, jamu bila bendera 🚩 merah mai kena STOP pakai.

Sebab bila uols makan supplement time period, takkan menjadi. Jadi rugilah kalau makan supplement time period.

Tapi berbeza pulak dengan WD ni. Dah la cara guna unik sapu kat nadi. Time period pon uols lagi digalakkan ambik krim WD lebih sikit dan sapu di ari-ari.

WD digalakkan sapu time period supaya period uols keluar lagi lawas dan lancar. Jadi tanpa tinggal sikit pon period kat dalam peranakan uols.

Bess kan, sapu je WD di ari-ari dapat perbaiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopous dan menyihatkan peranakan.

Jadi jelas tak ape yang Ain terangkan ni.😉 #CantikCaraMudah
#CalitNadiCantikSatuBody
#InfoWd
Siapa yang Boleh guna?

Semua boleh guna WD ni, baby ke anak anak ke. Bukan untuk cantiklah. Untuk kalau terkena luka ke, lecur ke, kena gigit serangga ke. Pon boleh sapu untuk anak anak. Cepat baik.
Kalau yang nak calit di 3 point nadi yang lepas akil baligh je. Kanak kanak tak perlu.
WD ni, anak dara, lelaki wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang veteran semua boleh guna. Sebab ianya krim yang hanya sapu luaran sahaja.

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
BAGAIMANA KRIM WD NI BEKERJA?

Krim WD ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
Nadi kita ni, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
InshaAllah krim WD sehabis baik membantu selesaikan masalah yang uolls hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting uolls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar.

#WDGombak
#AnaSulaimanWD
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
Kelebihan WD untuk masalah #JERAWAT!
.
WD Bertindak dengan sapuan di nadi menggunakan teknologi NANO yang memberikan 12 kali ganda lebih pantas
untuk kesan penyerapan.
.
Lihat hasil dari pengguna yang menggunakan WD untuk masalah jerawat yang di alami. Penggunaan yang sangat mudah hanya calit calit di 3 point utama nadi dan minum air masak 3L sehari untuk kesan yang positif.
.
Untuk info lanjut boleh, klik link bio di atas☝
.
#WDGombak
#AnaSulaimanWD #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Yeee awaaakk just sapu 3 point NADI jeee! Ini sahaja 3 langkah mudah penggunaan WDTA.
Sapuan di nadi tangan, leher dan perut (ari-ari)
.
.
Berkesan ke?
.
✔️ Krim WDTA ialah krim yang menggunakan technology nano yang 12x ganda pantas meresap ke dalam kulit melalui pembuluh darah (sebabtu disarankan calit dinadi) dan mengalir sangat cepat seluruh tubuh badan
.
✔️ Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah KEGEMUKAN sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. Toksin ni umpama racun dalam badan. Kita consume/ apply apa apa susah nak dapat kesan terbaik.
.
✔️ Kalau nak cuci saluran itu, WDTA adalah antara produk yang terbaik. InsyaALLAH. Perjalanan darah kita lebih lancar. Bila dalam badan semua dah okey, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Jadi badan pun akan ringan, perut pun kempis bila tiada lemak & toksin terkumpul dalam badan. Barulah boleh cantik. So dah faham kan kenapa WDTA calit calit dah cantik? 😍
.
.
WDTA harga baru rm100
Beli 2 unit ke atas rm80/satu
Whatsapp 01156818472
Restock 100 WDTA selamat sampai kelmarin !

Sedang elok stock sebelum tinggal 3 ketul, sampai jugak 100 wd yang dah di order. Sempatlah buat pengeposan harini

Kalau beli dengan zati jangan risau stock tak simpan lama, sebab HABIS je Zati restock, RESTOCK je terus habisss !! Uolls ni memang terbaik lah 👍

Sambutan sikenid WD ni menjadi jadi. Tak kurang yang repeat order dan pengguna yang baru nak cuba WD. Kalau sekali order bukan 1/2 WD, tp terus grab 4/5/6 WD terus sebabkan keberkesanannya. Boleh simpan stock sampai RAYA !

5 tahun di pasaran beratus ribu kotak WD berjaya terjual dan lebih 10,000 testimoni dari pengguna wd sendiri tau. Keberkesanan terjamin dan selamat digunakan 😍

WDTA krim kecantikkan yang fokus untuk mencantikkan kulit dari dalaman hingga keluaran. Mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan AWETMUDA !

1 WD RM100
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60

Dah bersedia nak cecantik dengan WD, komen "DAHHH READY" !! 👇👇👇
MALUUU APEE BOSSKUUUU
.
Suka ke biarkan lama lama kulit tanpa makanan yang cukup, biarkan ia kusam hari demi hari lama lama kurang seri. Suka ke ? Kalau suka, biarkan. Kalau tak jom ambil tindakan macam cik aishah kita ni.
.
Makin hari makin sayang bila wd dah singkirkan kotoran hingga ke lapisan kulit nahhh, GLOWINGG. Nampak makin cerah kan, nampak makin sihat kulit kan ?
.
Kulit kenyang dek makanan yang cukup dari WDTA. Tambahan new formula upgrade !

Fuhhh lagi meletops yelah sepantas 3 hari jerawat kecut uolls. Siapa tak suka kann ?
.
1 WDTA RM100
2 WDTA RM160, JIMAT RM40
3 WDTA RM240, JIMAT RM60
.
.
Ada masalah kulit kusam, gelap, wajah berminyak/kering komen SAYA NAK WD sekarang!!👇
Kalau guna WDTA ni kan....
.
Macam buy 1 free 5. Bukan setakat kulit je makin cantik. Dalaman pon dah bersih
.
Cuba awak tengok kulit akak ni. Umur dah 60 tahun tau. Tapi glowing dia lain macam. Pipi tu dah macam cucuk botox. Yang kendur tu dah makin tegang. Korang memang tak kan jumpa krim macam ni bawah RM100
.
Siap lagi nak kulit macam akak ni komen "NAK". Nanti saya dm
Betul ke boleh putih macam puteri salju lepas guna WD ni? Saya dah cuba macam macam jenis produk pemutih tapi tak berkesan. Tak yakinlah nak guna WD ni
.
Ni bukan krim bagi putih macam awek korea tapi boleh cerahkan kulit 3x ganda dari tona asal. Yang kulit jadi gelap sebab kulit kusam mmg saya suggest guna krim ni
.
Bila 2 bahan hebat iaitu Arbutin & Glutathione bergabung, kulit awak akan mula cerah dari tona asal. Makin konsisten guna, makin cerah jadinya
.
Awak yang belom cuba tu jangan kata tak berkesan. Yang dah cuba je tahu penangan krim WD ni. Ada yang baru cuba terus ambil 2 kotak ke atas okeyyy
.
Tunggu apa lagi. Cepat wasap 01156818472

#infowd #wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
WD ni ada set ke?
.
Krim WD tiada set.
Yang lagi 2 tu adalah pencuci miss v (merah) dan losyen satu badan (pink).
.
Tiada paksaan untuk pakai bersama, tapi kebanyakan customer Ain memang suka grab gabungan 3 beradik ni. ➡️WDTA krim kecantikkan berteknologi nano dari Korea yang boleh buat adik adik kakak kakak, makcik makcik diluar sana bebas masalah kulit dan AWETMUDA 💃 ➡️V-HYGIENE pencuci bahagian intim wanita. Khas utk wanita utk mengekalkan kesegaran Miss v dan yg ada masalah kegatalan, miss v berbau, gelap dan masalah bersama suami. ➡️Yg terbaru PEEA DOLCE Lotion pencerah untuk tangan dan badan. Dirumuskan dgn 4 ramuan istimewa Shea Butter, Argan Oil, AloeVera dan Grape Seed. Semestinya dapat melembutkan dan mencerahkan kulit.

Harga Promo Set Kombo Rm185.00 (Jimat Rm20)

WASAP 0182180420 AIN
Morning uolls !
Kulit yang sihat bermula dari dalaman💃

Siapa nak kulit macam ni?
Komen NAK & LOKASI uolls sekarang.

Cth:- NAK, KUALA LUMPUR👇👇👇
Satu kepuasan bila dapat mesej macam ni. Alhamdulillah dapat bantu capai kulit idaman. Semua nak flawless skin kan
.
WD ni fokusnya mmg kecantikan awak. Tapi kalau period awak makin teratur lepas guna krim ni, kiranya BONUS. Kan ada Peuraria Mirifica yg bagus untuk dalaman wanita
.
Cara guna pon simple. Ambil secalit dan calit pada 3 point nadi. Nadi tangan, nadi leher dan kawasan ari-ari. 5 minit je dah siap. Tak perlu shake atau telan
.
Awak yang malas jaga muka nilah jalan terakhir nak cantik. Kalau calit dekat nadi pon malas x dapat saya bantu. Nak cantik kena rajin
.
Sis ni dah menyesal sebab lambat guna. Korang bila lagi? Whatsapp 01156818472

#wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
Tengok la tu perubahan kakak kita ni macam mana. Iyee, calit 3 nadi utama sahaja. Nak makeup pun kulit jadi smooth je bila takde masalah jerawat kan.
.
.
Dah hampir 2 tahun kak Kema konsisten setia dengan WD. MasyaAllahh makin lama kulit makin sihat mengancam. Haah tak perlu supplement lain, tak perlu skincare. Hanya SETIA BERCINTA dengan WD.
.
.
Berkesan ke tak ? Meh Zati terangkan
.
✔Krim WD adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat
.
.
✔️ Bertindak membersihkan darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah JERAWAT, kulit kusan, berminyak, jeragat , dan masalah penuaan sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat.
.
.
Toksin ni umpama racun dalam badan. Kita consume/ apply apa apa susah nak dapat kesan terbaik. Bila perjalanan darah dah lancar, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Bila dah bebas dari toksin dan daeah kotor barulah mudah kandungan bahan dalam WD untuk merawat masalah yang lain.
.
.
✔️ Dalam kandungan WD ada pelbagai kandungan hebat antaranya Ekstrak Pueraria sangat terkenal dalam dunia kecantikan di Thailand untuk penjagaan dalaman wanita. Bantu mencantikkan kulit, merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat, merawat masalah berkaitan rahim.
.
.
Ekstrak Akar Tree Peony yang bertindak mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan.
.
.
Cik Arbutin dan Gluthathione pula sebagai agen pencerah kulit bukan muka sahaja tapi untuk seluruh badan tona demi tona.
.
.
Bayangkan bila bahan bahan ini bergabung dalam satu botol dan diformulasikan dengan teknologi Nano yang menyerap 12 kali pantas kedalam kulit. Zaman semakin maju, kalau orang boleh guna laser untuk cantik sekarang kita dah ada Krim WD shj.

Eh awak masih lagi nak tunggu ke dear? Cepat promosi tak lama lagi tamat !
.
NORMAL PRICE RM100
PROMO RM160/2UNIT FREE POSTAGE
FREE GIFT FREE GUIDE

WASAP 0123512791
Keseronokkan bila sapu krim WD ni ofcous lah bahagian kulit muka. Dah tak perlu risau tntg masalah kulit. Sebab WD dah jadi perisai dalaman kami!
.
Ni salah satu pengakuan sebenar pengguna krim ni. Hampir 17 botol rasanya sis ni mencalit wd. Patutlah glowing dia lain macam
.
Yang dah cuba je tahu betapa syoknya calit wd ni. Kulit jadi extra moist gituew. Jerawat pon susah nak naik dekat muka. Dah capai skin goal
.
Yang baru nak start calit tu jangan giveup kalau tak dapat skin macam ni. WD ni perlu konsisten guna. At least 2bulan, bagi serasi dulu dgn kulit
.
Awak belom mula mencalit? Rugi sesangat sebab orang lain dah beribu kilometer jauhnya. Lagi lambat guna lagi lambat cantiknya!

#wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
Jerawat ni bila muncul seketoi je pon ada yang stress ye tak? Ni kan pulak penuh satu muka. Ngan parutnya lagi. Ngan sakitnya lagi, nak jumpa orang pon tak konfidenn aduhaiii😖
.
Memacam skincare dah guna pon jerawat masih muncul lagi. Korang nak tau kenape dia muncul silih berganti? Salah satunya badan kita penuh toksin. Toksin ni bahaya tau bila berkampung kat dalam badan kita, kekadang bukan punca jerawat je tapi boleh menyebabkan pelbagai penyakit lain juga.
.
Jadi apa yang #WD ni boleh bantu? Dalam WD ni ada ekstrak akar tree peony yang mana ianya membantu menyingkirkan toksin dalam badan. .
Jerawat pon susah nak muncul sekaligus membuatkan kulit muka makin sihat. Sesekali muncul time nak datang bulan tu normal lah, melampau sangatt kalo jerawat tak mai langsungg 😁
.
Selain dari ekstrak akar tree peony, ada juga bahan lain dalam WD yang dapat mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat seperti Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis. Glycerin pula dapat mengurangkan kesan parut jerawat pada kulit.
.
Kalo korang ada masalah yang sama cer ikhtiar dengan WD pulak. Mana tau asbab WD ni membuatkan korang happy macam testimoni2 kami ni. Nak keluar rumah pon konfidennn je tanpa mekap tebal😉
.
Hanya konsisten calit di 3 point nadi aje dan boleh juga dot kan sikit WD atas jerawat. Cepat je kecut jerawat tu insyaaAllah. Tips lain, minum air kosong banyak supaya lebih mudah toksin2 keluar dalam badan kita. .

WASAP AIN 0182180420
Soalan paling pemes bila nak risik krim WD ni. Boleh ke campur skincare dengan wd? Tak perlu stop guna skincare skrg ke?
.
Jawapannya boleh yang guna skincare & wd. Tak perlu stop guna. Just cuci muka macam biasa. Kandungan dlm krim ni selamat jadi bila campur tak de effect
.
Muka wajib cuci untuk buang kotoran dan minyak degil dekat muka. Tapi bila cuci muka 100% ke minyak tu hilang? Tu sebab ada WD sebagai booster sampingan untuk buang lebihan kotoran & minyak dekat muka
.
Skincare ni sebagai perisai luaran je tapi dalaman macam mana? Toksin dlm badan bila nak dibuang? Tu semua tugas si WD
.
Tugas awak konsisten je calit krim ni 2x sehari. Jangan stop guna. Percayalah tak menyesal bila guna!

#infowd #wdec #womendesiree #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #jerawatpasir #parutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #profix #vcsannona #bougasbeauty #meeracle #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram
Asbab calit WD secara.konsisten dan berpuluh puluh botol. .
.
Dah 4 tahun mencalit tau.
Syokk sebab wajah makin reshape.
No kusam kusam.
Seri naik. Auchh🙈. .
.
Calittt kat nadi ajerr uols. Tak susah pun. Nanti dia dengann pantas akan meresap masuk dalam pembuluh darah dan bekerja untuk mencantikkan uolss dari dalam. .
.
Haaa bila dalaman sihat, kan terpancar di luaran😊
.
.
Bukan nak cakap apa, wdta ni memang besttt!! 017 626 4568
Nak tanya, mana pegi lelemakk kat muka tuuuuu. Udahhh kena seduttt ke?
.
😅
.
Macam tak percaya,tapi inilah KEAJAIBAN WDTA. Kembali muda dan kalis usia.
.
Takk perlu susah susahh buat rawatan mahal dan menyakitkannn. Kita ada cara mudahhh, Calit Calit kat 3 Point nadi tetiba makin muka makin kecik. hilang terus pipi pau, siapp free gift V-Shape dia bagi😍
.
Terkejuttt? .
Cikyus pun terkejuttt rasa nak pengsan bila tengok testimoni macam ni !
.
Kemainnn jauhh beza. sesuaii sangat tagline WD #TRANSFORMASI_KEJELITAAN_WANITA
.
.
017 626 4568

#wd
#seremban
#wdta
Alahai... makin cantiknya awak cik tina
Makin berusia kulit makin lawa, kulit makin halus, gebu , ada v-shaped pulak tu. Paling ketara makin kurus ! Amboih
.
.
Seronok kan cik tina konsisten WDTA , tak sesia melabur sikit utk kepuasan diri sendiri. Bukan untuk orang lain yg penting rasa dalaman makin sihat luaran cantik berseri.
.
.
Nak jadi syantekkk macam cik tina ni?

017 626 4568
.

#wd
#seremban
#bazaarpaknil
#instafamous
#igshopmalaysia
Kemahenn berbungee mungee ati cust kena puji dengan kawan baik sendiri.
.
.
Sebelum ni kak rina ade masalah kulit kering dan kusam.Nampak lebih berusiaa dari umur sebenar.
.
.
Asbab konsisten WD ni kulit jadi cerah,bersihhh berseri serii macam buat rawatan mahal.Badan rasa ringan rasa rajinn buat kerja.Akak sukerrr

017 626 4568

#seremban
#wd

Смотрите также

#freetill11:30 #aitu #creito #dioptra #toykt