#ubatjerawat

[DALACIN T 1%] Ubat jerawat paling berkesan video

[GET OFFER] - 📣📣📣‼️
.
Follow untuk rahsia merawat kulit paling berkesan diformulasikan daripada KOREA dari extract buah-buahan mewah paling active😱🍊👇🏻:
.
@mandalabeautyhq🌼
@mandalabeautyhq🌼
@mandalabeautyhq🌼
.
.
#mandalabeautyhq #mandalabeauty #mandala #peoplelikeunicorn #unicornsarereal #kulitputih #kulitbersih #kulitflawless #pencerahan #antijerawat #antiparut #hilangkankusam #kulitsihat #antijeragat #ubatjerawat #happywhitening #supplement #vitamin #realoriginalfeedback #glowing #trusted
Family time 💘
-
Haii ❗❗❗🌈
-
Korang dah dapatkan ke ainaa cleanser? Ainaa serum? Ainaa sunscreen? Ainaa lipmatte? Kalau belum korang boleh whatsapp leya sekarang tauu 📌
-
-
Kita ada COD area BATU PAHAT&&pos semua area so dont worry 😘 -
Jom whatsapp nombor bawah ni
❌01136629306💃
❌01136629306💃
❌01136629306💃
-
COD AREA 🚌
🚘PARIT RAJA
🚘UTHM
🚘SRI GADING
🚘PURA KENCANA
🚘BPMALL
🚘AEON BIG
🚘WETWORLD
🚘TANJUNG LABOH
🚘BANANG
🚘AYER HITAM
🚘KKTM
🚘KPTM
🚘ADTEC
-
FRIENDLY SELLER ✨
Thank you 💜
Haii ❗❗❗🌈
-
Korang dah dapatkan ke ainaa cleanser? Ainaa serum? Ainaa sunscreen? Ainaa lipmatte? Kalau belum korang boleh whatsapp leya sekarang tauu 📌
-
-
Kita ada COD area BATU PAHAT&&pos semua area so dont worry 😘 -
Jom whatsapp nombor bawah ni
❌01136629306💃
❌01136629306💃
❌01136629306💃
-
COD AREA 🚌
🚘PARIT RAJA
🚘UTHM
🚘SRI GADING
🚘PURA KENCANA
🚘BPMALL
🚘AEON BIG
🚘WETWORLD
🚘TANJUNG LABOH
🚘BANANG
🚘AYER HITAM
🚘KKTM
🚘KPTM
🚘ADTEC
-
FRIENDLY SELLER ✨
Thank you 💜
PANAHAN CLEANSER !!!!
.
.
Eh engat cleanser je hampir merasuk semua org , produk #LOVELIEE yg lain pon nak mencengkam wanita dan gadis di luar sana juga 😂 .
.
Mana boleh takde #LOVELIEE 😆 tak shantekla uolsss ! Eh ? 😜
.
. #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #loveliee_ampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #ubatjerawat #acnecream #teammommyletops #luvbabesagent #perfectcombo #sexycombo #newbabyloveliee
Mereka semua telah mencuba dan telah mendapat hasil dengan pinklady, kalau mereka boleh.. anda yang lain mesti boleh💪🏻
.
Manfaat Pinklady :
.
💋 Membesar, menganjal & menggebukan payudara dan punggung
💋 Mengurangkan period pain (senggugut)
💋 Melambatkan menopaus
💋 Menghilangkan mood swing
💋 Mengetatkan faraj
💋 Menstabilkan hormon
💋 Menambahkan susu badan
💋 Meningkatkan libido wanita
💋 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin
💋 Berkesan untuk penurunan berat badan
💋 Meningkatkan aliran darah
💋 Mencegah risiko osteoporosis
💋 Merawat masalah rahim jatuh
💋 Menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
💋 Mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
💋 Merawat masalah kerap buang air kecil
💋 Menghasilkan cairan semulajadi vagina
💋 Mengatasi masalah keputihan
💋 Mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
💋 Menjadikan kulit putih gebu
💋 Memudarkan parut-parut hitam dan jeragat
💋 Merawat tumit yang merekah
💋 Menghilangkan masalah jerawat
💋 Menguatkan kuku dan rambut
💋 Memberi kecergasan
badan jadi lebih shape
💋 Dapat mengeratkan hubungan suami isteri
.
Banyak lagi kehebatan lain yang ada dalam Pinklady ni. Satu produk untuk semua masalah. All-In-One♥️
.
Whatsapp 📲 0199102833
.
#pinklady #repost #credittocoachfadzilshar #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladymalaysia #krimpayudara #pinkladysingapore #pinkladyindonesia #shipworldwide #pinkladypromosi #collagenmalaysia #ketatkanmissv #besarkanpayudara #masalahjerawat #masalahpelawasan #ibumenyusu #dalampantang #keputihan #jamuwanita #setpantang #hairproducts #missvharum #manjakaniniasli #hormones #ubatjerawat #payudaracantik #pembesarpayudara
Fresh testimoni 😍

Kan dah cakap pinklady bukan sahaja utk punggung & breast, tapi ALL IN ONE. Kulit makin cerah, makin mulus. Body lebih padu
Alahai mmg best sgt consume pl ni 👏🏻😘
.
Manfaat Pinklady :
.
💋 Membesar, menganjal & menggebukan payudara dan punggung
💋 Mengurangkan period pain (senggugut)
💋 Melambatkan menopaus
💋 Menghilangkan mood swing
💋 Mengetatkan faraj
💋 Menstabilkan hormon
💋 Menambahkan susu badan
💋 Meningkatkan libido wanita
💋 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin
💋 Berkesan untuk penurunan berat badan
💋 Meningkatkan aliran darah
💋 Mencegah risiko osteoporosis
💋 Merawat masalah rahim jatuh
💋 Menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
💋 Mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
💋 Merawat masalah kerap buang air kecil
💋 Menghasilkan cairan semulajadi vagina
💋 Mengatasi masalah keputihan
💋 Mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
💋 Menjadikan kulit putih gebu
💋 Memudarkan parut-parut hitam dan jeragat
💋 Merawat tumit yang merekah
💋 Menghilangkan masalah jerawat
💋 Menguatkan kuku dan rambut
💋 Memberi kecergasan
badan jadi lebih shape
💋 Dapat mengeratkan hubungan suami isteri
.
Banyak lagi kehebatan lain yang ada dalam Pinklady ni. Satu produk untuk semua masalah. All-In-One♥️
.
Whatsapp 📲 0199102833
.
#pinklady #repost #credittocoachfadzilshar #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladymalaysia #krimpayudara #pinkladysingapore #pinkladyindonesia #shipworldwide #pinkladypromosi #collagenmalaysia #ketatkanmissv #besarkanpayudara #masalahjerawat #masalahpelawasan #ibumenyusu #dalampantang #keputihan #jamuwanita #setpantang #hairproducts #missvharum #manjakaniniasli #hormones #ubatjerawat #payudaracantik #pembesarpayudara
"Work hard in silence.. Let the success make the noise.." 😌

Asia Pasific Super Health Brand ✅
Asia Pasific Top Excellence Brand ✅

Whatsapp 📲 0199102833
.
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladymalaysia #besarkanpayudara #krimpayudara #pinkladysingapore #pinkladybrunei🇧🇳 #pinkladyindonesia #shipworldwide #pinkladypromosi #collagenmalaysia #ketatkanmissv #besarkanpayudara #masalahjerawat #masalahpelawasan #ibumenyusu #dalampantang #bfmommy #keputihan #jamuwanita #setpantang #hairproducts #missvharum #manjakaniniasli #hormones #ubatjerawat #payudaracantik #pembesarpayudara
Yuhuuu ramai yang dah sambar ! 🔥🔥🔥 .
.
Masing masing dah save date 26.3.2019 ! Tarikh keramat LOVELIEE CLEANSER di lancarkan ! .
. #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #loveliee_ampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #ubatjerawat #acnecream #teammommyletops #luvbabesagent #perfectcombo #sexycombo #newbabyloveliee
.
PARUT PUDAR, KULIT MAKIN CERAH 😍
.
Salam manis adik2 & kekakak yang dikasihi 💕
.
Sikit-sikit kulit wajah adik ni menunjukkan perubahan positif.
.
Parut makin pudar, dan kulit semakin cerah semulajadi.
.
Jauhi krim-krim pemutih yang tipiskan kulit tu tauuu.. .
Jom miliki kulit sihat dan cerah berseri dengan MEERACLE 😘 .
Feedback ⤵️
@skincare.jerawat.power
@skincare.jerawat.power
@skincare.jerawat.power
.
.
🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
1 hari, 2 hari, 3 hari, 1 botol, 2 botol, 3 botol,
.
Setiap orang perubahan yang dia akan dapat berbeza ye bila consume Pinklady,
Ianya bergantung kepada cara makan Pinklady tersebut .
.
Pantang larang mesti dijaga, senaman, diet setiap hari dan jumlah air putih yang diminum setiap hari memainkan peranan utama dalam membantu Pinklady bekerja untuk tubuh badan kita bagi mendapatkan bentuk badan yang diidamkan . 👙💃 .
.
Nak cepat rase kesannya, ikut lah apa yang disarankan, diet sihat, bersenam dan minum air secukupnya.
.
Satu lagi, nak Cantik Kenalah sabar ye 😉
Nak body mantap💃, Kenalah sabar ye 😉
.
Nak tahu macam mana Pinklady Body Perfection dapat membantu anda?
.
Whatsapp 📲 0199102833
.
.
#pinklady #repost #credittocoachfadzilshar #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladymalaysia #krimpayudara #pinkladysingapore #pinkladyindonesia #shipworldwide #pinkladypromosi #collagenmalaysia #ketatkanmissv #besarkanpayudara #masalahjerawat #masalahpelawasan #ibumenyusu #dalampantang #keputihan #jamuwanita #setpantang #hairproducts #missvharum #manjakaniniasli #hormones #ubatjerawat #payudaracantik #pembesarpayudara
CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
FREE POSTAGE
TO ORDER :
📱Whatsap :+60 11-3697 5509
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori
Jangan menilai dari segi harga, tapi kualiti sesuatu produk 😂 .
Bila satu produk dengan satu harga saja dapat selesaikan semua masalah. Hah kan jimat tu..😉 .
.
Takde supplement lain selain Pinklady Body Perfections 😍😍 .
.
Kandungan Pinklady dari herba organik semulajadi yg berkualiti tinggi diimport khas☺
ALL IN ONE!!!! 😘😘😘 Jom grab cepat!
.
Orang lain dah cantik sihat luar dalam, awakk macam tu jek laaa .. 😥 .
Nak cuba penangan PINKLADY mehh Whatsapp 📲 0199102833
.
Manfaat Pinklady :
.
💋 Membesar, menganjal & menggebukan payudara dan punggung
💋 Mengurangkan period pain (senggugut)
💋 Melambatkan menopaus
💋 Menghilangkan mood swing
💋 Mengetatkan faraj
💋 Menstabilkan hormon
💋 Menambahkan susu badan
💋 Meningkatkan libido wanita
💋 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin
💋 Berkesan untuk penurunan berat badan
💋 Meningkatkan aliran darah
💋 Mencegah risiko osteoporosis
💋 Merawat masalah rahim jatuh
💋 Menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
💋 Mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
💋 Merawat masalah kerap buang air kecil
💋 Menghasilkan cairan semulajadi vagina
💋 Mengatasi masalah keputihan
💋 Mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
💋 Menjadikan kulit putih gebu
💋 Memudarkan parut-parut hitam dan jeragat
💋 Merawat tumit yang merekah
💋 Menghilangkan masalah jerawat
💋 Menguatkan kuku dan rambut
💋 Memberi kecergasan
badan jadi lebih shape
💋 Dapat mengeratkan hubungan suami isteri
.
Banyak lagi kehebatan lain yang ada dalam Pinklady ni. Satu produk untuk semua masalah. All-In-One♥️
.
.
#pinklady #repost #credittocoachfadzilshar #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladymalaysia #krimpayudara #pinkladysingapore #pinkladyindonesia #shipworldwide #pinkladypromosi #collagenmalaysia #ketatkanmissv #besarkanpayudara #masalahjerawat #masalahpelawasan #ibumenyusu #dalampantang #keputihan #jamuwanita #setpantang #hairproducts #missvharum #manjakaniniasli #hormones #ubatjerawat #payudaracantik #pembesarpayudara
Siapa sangka pinklady boleh jadi salah satu rahsia kebahagiaan rumah tangga anda😍😆 Betul tak ladies😎😆
.
.
Bila dah jadi bini orang nii,wanita patut peka cara untuk pukau suami setiap hari.
.
Ya,doa itu memang pemegang hati suami tetapi usaha kena selari tau! Faham ke tak faham?
.
Percaya lah jika hilang tarikan antara suami isteri hilanglah seri kita rumah tangga. So, jangan ambil remeh tentang masalah kewanitaan kita dan bila perubahan berlaku jangan pula salahkan pasangan yang berubah. Sebaliknya cermin kan diri anda(wanita) dan usaha kan kembali tarikan diri anda untuk "dihadiahkan" kepada pasangan.
.
.
Whatsapp 📲 0199102833
.
.
#pinklady #repost #credittocoachfadzilshar #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladymalaysia #krimpayudara #pinkladysingapore #pinkladyindonesia #shipworldwide #pinkladypromosi #collagenmalaysia #ketatkanmissv #besarkanpayudara #masalahjerawat #masalahpelawasan #ibumenyusu #dalampantang #keputihan #jamuwanita #setpantang #hairproducts #missvharum #manjakaniniasli #hormones #ubatjerawat #payudaracantik #pembesarpayudara
RAWAT JERAWAT SECARA ALAMI
. .
Rawatan untuk masalah jerawat kronik. .
Jerawat kronik adalah jerawat yang tumbuh bersaiz besar dan bernanah.
.
Dalam keadaan itu, jangan sembarangan menggunakan produk, wajah boleh jadi lebih teruk.
.
Kami menawarkan rawatan untuk masalah jerawat dengan cara Facial, masker dan bekam.
.
Produk yang kami gunakan 100% bahan semula jadi dan asli.
.
Pakej Rawatan ini sangat berpatutan hanya RM70 1 sesi.
.
Untuk kesan yang optimum kami sarankan 3x sesi rawatan seminggu dengan harga RM190 sahaja.
. . .
Yang ada IG jom follow http://instagram.com/bekamwanita.my
Like FB Fan Page: Sihat Dengan Bekam
Blog: http//:sihatdenganbekam.blogspot.com
.
Nak booking appoinment atau nak tahu pakej2 istimewa kami boleh wasap http://BekamWanitaMy.wasap.my .
Bekam lelaki www.wasap.my/60167142904/BekamLelaki
.
Untuk yang ada Telegram 👇👇👇 Yang berminat boleh terus PM https://t.me/bekamwanita_my

Telegram Channel👇👇👇
t.me/bekamwanitamy

Jom join group jual beli tanpa had
https://t.me/joinchat/GJOR5xIj__EN96gosINejg
Kemonla, setakat alergik tu insyaAllah #DianzVitamin boleh tolong hilangkan. Tak caya? Tengok tapak tangan sis ni! 😋 .
.
RM50/30 biji
Boleh tahan sebulan
**pembelian 2 botol ke atas #FREE #TOTEBAG
.
.
Dm for order atau whatsapp 0123409270
.
.
.
#dianzvitamin #codmelaka #dianzvitaminmelaka #dianzmelaka #hisaphisapteruscantik #setflawless #jerawat #kulitcerahgebu #ubatjerawat #muabella #onlineshopping #trustedseller #vitamilk #vitamilkkl
SKINCARE PEMBUNUH JERAWAT NO 1 DI MALAYSIA‼️
.
ALHAMDULILLAH RAMAI CUSTOMER YANG DAH SEMBUH JERAWAT MEREKA DENGAN HUMERA SKINCARE NI 😍
.
.
PUTIH, GEBU & MULUS SEAWAL 3 HARI DENGAN HUMERA SKINCARE!!!
.
🍃KEPAKARAN HUMERA SKINCARE BANTU MASALAH🍃
.
💎 JERAWAT 💎 JERAGAT
💎 KUSAM
💎 PARUT 💎 KEDUTAN 💎 EYEBAG
💎 DARK CIRCLE 💎 MUKA BERMINYAK
.
✅ WANGI & SELESA
✅ KESAN SEAWAL 3 HARI
💯 DIJAMIN BERKESAN
❎ TIADA BAHAN KIMIA MERBAHAYA
.
.
💝 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 50 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼💝
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan DISCOUNT RM10 dan SPECIAL GIFT‼
.
.
📲WHATSAPP 0177851643
📲WHATSAPP 0177851643
📲WHATSAPP 0177851643
.
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda
MASALAH PARUT BERLUBANG?
.
Memang ramai cakap bagus sbb PROFIX di jamin 100% selamat dan terdiri dari bahan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensetif. Antara bahan yg superb dalam profix adalah
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
Harap masih belum terlambat untuk ucap selamat malam untuk semua. Ohh yaaa, before sleep liaa akan scrub muka dengan coffee scrub. Lepastu, cuci hingga bersih guna cleanser. Ingat, cuci hingga bersih tau. Bila dah kering, pakai moisturizer or sleeping mask (yang ni kalau over rajin je) 😂

Untuk order coffee scrub, boleh click link whatsapp liaa di bio okay.
Sale
Sale
Sale
FREE 2BOTOL PEARL SERUM UNTUK PEMBELIAN SETIAP SET TABITA GLOW (TRAVEL SET / EXC SET)
.
.
#alhamdulillah
♥️Tabita glow. .
✔️Travel set 60ml/10g .
✔️FREE
POS SM/SS
✔️FREE
1BOTOL PEARL SERUM (RM30) .
+
1BOTOL PEARL SERUM (RM30) .
.
♥️Tabita glow .
✔️Exc set 120ml/100ml/30g
✔️FREE LAWANIS fd 7G (RM30)
✔️FREE pos sm & ss
✔️FREE
1BOTOL PEARL SERUM (RM30).
+
1BOTOL PEARL SERUM (RM30) .
.
.
. 👇
#TabitaGlowByFarah
.
.
#sayajual #serumglowing #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #Bazarmalaysia #tabitaglow #tabitaoriginal #atikahsuhaime #ctdk #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatjeragat #uqashasenrose #ubatparut #hantarankawin #productviral #dropshipdiperlukan #terbaikdariladang #barangoriginal #jannanick #bazarpaknil #nelydiasenrose #skincare #skincareroutine #maluapabossku #bossku #awirafael
SKINCARE PEMBUNUH JERAWAT NO 1 DI MALAYSIA‼️
.
ALHAMDULILLAH RAMAI CUSTOMER YANG DAH SEMBUH JERAWAT MEREKA DENGAN HUMERA SKINCARE NI 😍
.
.
PUTIH, GEBU & MULUS SEAWAL 3 HARI DENGAN HUMERA SKINCARE!!!
.
🍃KEPAKARAN HUMERA SKINCARE BANTU MASALAH🍃
.
💎 JERAWAT 💎 JERAGAT
💎 KUSAM
💎 PARUT 💎 KEDUTAN 💎 EYEBAG
💎 DARK CIRCLE 💎 MUKA BERMINYAK
.
✅ WANGI & SELESA
✅ KESAN SEAWAL 3 HARI
💯 DIJAMIN BERKESAN
❎ TIADA BAHAN KIMIA MERBAHAYA
.
.
💝 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 50 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼💝
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan DISCOUNT RM10 dan SPECIAL GIFT‼
.
.
📲WHATSAPP 0177851643
📲WHATSAPP 0177851643
📲WHATSAPP 0177851643
.
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda
CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
TO ORDER 📱Whatsap : 083149618864
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori
CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
TO ORDER 📱Whatsap : 083149618864
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori
CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
TO ORDER 📱Whatsap : 083149618864
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori
SKINCARE PEMBUNUH JERAWAT NO 1 DI MALAYSIA‼️
.
ALHAMDULILLAH RAMAI CUSTOMER YANG DAH SEMBUH JERAWAT MEREKA DENGAN HUMERA SKINCARE NI 😍
.
.
PUTIH, GEBU & MULUS SEAWAL 3 HARI DENGAN HUMERA SKINCARE!!!
.
🍃KEPAKARAN HUMERA SKINCARE BANTU MASALAH🍃
.
💎JERAWAT 💎JERAGAT
💎 KUSAM
💎 PARUT 💎 KEDUTAN 💎EYEBAG
💎 DARK CIRCLE 💎 MUKA BERMINYAK
.
✅ WANGI & SELESA
✅ KESAN SEAWAL 3 HARI
💯 DIJAMIN BERKESAN
❎ TIADA BAHAN KIMIA MERBAHAYA
.
.
💝 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 50 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼💝
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan DISCOUNT RM10 dan SPECIAL GIFT‼
.
.
📲WHATSAPP 0177851643
📲WHATSAPP 0177851643
📲WHATSAPP 0177851643
.
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda
Korang percaya tak, dengan sapu sapu #SnowWyBodyLotion sahaja, jeragat makin pudar😍

Dah lama tak apply foundation untuk menutup cela😍 #testijeragat
Set putih kekal jom dapatkan cepatt😍😍 Klik link di bio ya.
Yang ni pun consume tablet #snowwhitesecret je. Sekarang ni baru dok tambah #LosyenAjaib & #LosyenSusuUnta😍

Jeless tengok skin macam ni.
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 1 SESUAI UNTUK JENIS KULIT KERING😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang ana pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran ana ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda dry skin?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws ana utk free consultation!!
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
Serum lumivie bukan saja untuk pudarkan jeragat!
Tapi untuk pudarkan parut hitam juga🔥🔥
Kulit pun lebih cerah sekata dengan serum lumivie!😍
.
ADA BERITA BAIK!🔥🔥🔥
Kalau uols beli lumivie this month,uols akan dapat FREE vitamin c activating square yang worth it RM99 tau!!🔥
.
🌸Melacep LumiVie Serum🌸.
.
Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. .
Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian.😍
.
👉🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino.
👉🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif. 👉🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya.
👉🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit.
.
✅ Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif.
✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori). ✅ Dermatologically tested. ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi
✅Diuji ke atas kulit org Asia.
✅ Bebas pewangi. dengan sihat.
Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. . .
Jom dapatkan free consultation!!
Ws ana 0175010563 atau klik di bio tau!😍😍
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Ask me about Mary Kay!!🔥🔥
Nakkan produk yang berkualiti dan ada warranty 90 hari?😊
Nak cari range produk yang sesuai dengan masalah skin korang?😊😊
.
I am happy to assist you!
Free consultation!
Free postage!
Free gift
Whatsapp 0175010563 atau klik saja di bio!😊😊
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
SUKANYA PEGANG MUKA SENDIRI😍
RASA LICIN GEBU SANGAT MACAM KULIT BABY🤩
=======================================
GLOWING & FLAWLESS SEAKAN RAWATAN LASER DENGAN HANYA SERUM AJAIB NI‼️
=======================================
.
⬇️KELEBIHAN BEAUTY BOOSTER SERUM ⬇️
.
✨MEMUTIHKAN & PINKISH
✨MERAWAT JERAWAT
✨MELENYAPKAN PARUT
✨MEMUDARKAN JERAGAT
✨MENGHILANGKAN KEDUTAN ✨MENGECILKAN PORI TERBUKA
✨MELEMBABKAN KULIT
✨KULIT GLOWING & FLAWLESS
.
.
=======================================
💝 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 10 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼️💝
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan DISCOUNT RM10 dan SPECIAL GIFT‼️
=======================================
.
📲WHATSAPP 01139375355
📲WHATSAPP 01139375355
📲WHATSAPP 01139375355
.
.
NAK MUDAH, HANYA CLICK LINK DI PROFILE 😊
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda
PUTIH MULUS DALAM 30 MINIT JE UOLSS‼️
YANG PENTING, PUTIH KEKAL UOLSS‼️
.
.
KHAS UNTUK ORANG YANG.....
☑️NAK PUTIH CEPAT ☑️KULIT SUNBURN
☑️TAK SUKA TELAN PRODUK PUTIH
☑️TAK SUKA PAKAI LOTION PUTIH
☑️ BUDGET TAK BERAPA RAMAI
.
TURBO WHITENING BOOSTER MASK NI MUDAH JE NAK GUNA DAN SELAMAT. MAKIN GUNA MAKIN PUTIH UOLSSS‼️
.
WHATSAPP SEKARANG UNTUK DAPATKAN TURBO WHITENING BOOSTER DENGAN DISCOUNT RM15‼️💸
.
.
🎁 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 10 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼️🎁
.
.
📲WHATSAPP 01139375355
📲WHATSAPP 01139365355
📲WHATSAPP 01139375355
.
.
📲 ATAU CLICK LINK DI PROFILE UNTUK ORDER 😊
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda
🎖 *HARGA PROMOSI* 🎖 🔮 *BEAUTY BOOSTER SERUM* 🔮
1⃣ Bottle - RM60 (N/P RM70)
📬Postage RM8(SM) RM11(SS)
🎁FREE Gift
SUKANYA PEGANG MUKA SENDIRI😍
RASA LICIN GEBU SANGAT MACAM KULIT BABY🤩
=======================================
GLOWING & FLAWLESS SEAKAN RAWATAN LASER DENGAN HANYA SERUM AJAIB NI‼️
=======================================
.
⬇️KELEBIHAN BEAUTY BOOSTER SERUM ⬇️
.
✨MEMUTIHKAN & PINKISH
✨MERAWAT JERAWAT
✨MELENYAPKAN PARUT
✨MEMUDARKAN JERAGAT
✨MENGHILANGKAN KEDUTAN ✨MENGECILKAN PORI TERBUKA
✨MELEMBABKAN KULIT
✨KULIT GLOWING & FLAWLESS
.
.
=======================================
💝 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 10 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼💝
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan DISCOUNT RM10 dan SPECIAL GIFT‼
=======================================
.
📲WHATSAPP 0123888304 To Order 😊
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda
SKINCARE PEMBUNUH JERAWAT NO 1 DI MALAYSIA‼️
.
ALHAMDULILLAH RAMAI CUSTOMER YANG DAH SEMBUH JERAWAT MEREKA DENGAN HUMERA SKINCARE NI 😍
.
.
PUTIH, GEBU & MULUS SEAWAL 3 HARI DENGAN HUMERA SKINCARE!!!
.
🍃KEPAKARAN HUMERA SKINCARE BANTU MASALAH🍃
.
💎 JERAWAT 💎 JERAGAT
💎 KUSAM
💎 PARUT 💎 KEDUTAN 💎 EYEBAG
💎 DARK CIRCLE 💎 MUKA BERMINYAK
.
✅ WANGI & SELESA
✅ KESAN SEAWAL 3 HARI
💯 DIJAMIN BERKESAN
❎ TIADA BAHAN KIMIA MERBAHAYA
.
.
💝 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 50 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼️💝
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan DISCOUNT RM10 dan SPECIAL GIFT‼️
.
.
📲WHATSAPP 01139375355
📲WHATSAPP 01139375355
📲WHATSAPP 01139375355
.
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda
Eskinol PIMPLE FIGHTING.. yang ni paling power untuk kecutkan jerawat.. dlm masa 3 hari da surut jerawat yg besaq tuu.. Sape yang adalah masalah jerawat , sis rekomen guna yang ni tau.. Tak payah tunggu lg, order satu skrg korang pasti puas hati💥

Lelaki pun boleh pakai 👍🏻👍🏻👍🏻 #ubatjerawat #tipsmukaglowing #kulitbebasjerawat #eskinol
🎖 *HARGA PROMOSI EXTRA WHITENING BOOSTER* 🎖

1⃣ Bottle - RM70 (N/P RM80)
📬Postage RM8(SM) RM11(SS)
🎁FREE Special Gift

2⃣ Bottles - RM140 (N/P RM160)
📬FREE POSTAGE(SM) RM5(SS)
🎁🎁 FREE 2 Special Gifts

WHATSAPP TO ORDER 📲0123888304
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda
Thankyou #MORAlovers 💖

Malam ni runner Cikfa COD di Aeon Wangsa Maju. Siapa yang di sekitar nak grab MORA boleh click di bio Cikfa tauuuu.
.
📲 WHATAPPS : +60145120898
.
COD Area :
.
🍃KELANTAN : #MORAkelantan
Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai / Melor dan kawasan sekitar
.
SELANGOR / KL : #MORAselangor #MORAkl
🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Sentu / Rawang dan kawasan sekitar
.
#moraessential #arganoil #purearganoil #moracalissaoil #calissaoil #moracleanser #moraglowlab #moraglowmoisturizer #moramoisturiser #makeuplife #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #bazarpaknil #moisturizermalaysia #MORAagents #makeupmalaysia #makeupjunkie #makeupaddict #MORAagent #MORAstokistlist #AHFARempire #MORAstokisKelantan #MORAstokis #MiraFilzah
Mkn Supplement dah ??💊
Injection pun dah??💉
Tapi masih x cerah?? 😭
Haa dlm badan uolls banyak toksin la tu👎🏻
.
JOM DETOX ROSE BUD MAMPU BANTU ANDA 👍🏻👍🏻
BOLEH JADIKAN MASKER JUGAK TAW , pink pink gituu bangun pagi 😉😉
.
🌷🌷🌷JOM DETOX 🌷🌷🌷 . .
💐 Mengurangkan berat bdan anda .
💐 Menghapuskan toksin dlm bdn .
💐 Menyembuhkan luka & radang kulit .
💐 Rawat masalah saraf .
💐Mengandungi vitamin C, karotena dan kumpulan B dan K utk kelenjar tiroid .
💐Mengandungi kalsium yg tinggi .
💐Merangsangkan pertumbuhan tisu & penghasilan kolagen .
💐Awet muda ,melembutkan Kulit ,menghilangkan blackhead dan Mencerahkan Kulit . .
.
🌹🌹 RM 20 🌹🌹
Postage add Rm8sm Rm12 ss
.
📱019 5618970
.
.
#jomdetox #detox #slimmingdetox #scrubcoffee #jomcantik #kulitputih #dianzvitc #ubatjerawat #shhazbeauty #booster #detoxmurah #boosterfoundation #feedbackbooster #boosterwhitening
DULU STRESS TENGOK CERMIN, SEKARANG NAK TENGOK CERMIN SELALU 💕
.
Alhamdulillah, konsisten bersama Meeracle boleh merawat dan memperbaiki masalah kulit wajah yg di alami.
.
Kini, tampil yakin dan cantik di hadapan org lain.
.
Terima Kasih Meeracle ❤
.
Ingin dapatkan kulit wajah seperti dia ?? Boleh klik link wasap utk kami guide dan dapatkan dengan harga PROMOSI sekarang !
.
.
Menjadi-jadi dengan formula batu permata.
.
.
JERAWAT PENUH MUKA?

jom apply serum tomato.
Vitamin C akan rawat jerawat korang. Memang terbaikkk

#serumtomato
#serumowingdream
#serumtometo
#serumtomatooriginal
#serumtomatohq
#jerawat #serum #jeragat #glowingdreamhq #vitaminc #vitaminglowingdream #GlowingDream #scrubjeragat #skrubjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #sabuntomato #kulitlicin #dropshipwanted #partimedirumah #agendiperlukan #agentwanted#dropshipdiperlukan #tipscantik #ootd #tomatoserum #glowingdream
Okayh Anna nak share dgn uollsss, kebaikan Rose Water.
Rose Water sangat bagus utk Sunburn, so kalau kulit muka burn sebab terdedah panas, uollsss boleh cuci muka dgn cleanser kami okayh 😘
.
Lps ni tiada lagi kulit burn, pakai cleanser je dh dapat kulit normal semula 😍
.
WhatsApp 0134293813 (Anna)
.
#Loveliee #LuvBabes #LUVLies #Asyaliee #ProdukViral #HelloPeachPlease #HPP #OhMyChocolate #OMC #HeyBePure #HBP #LovelieeEssentialsSerum #CleanserLoveliee #UbatJerawat #lovelieekedah #codkedah #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #produkkecantikan #produkkecantikkan #TeamNisaOnFire #MisiKulitRayaLoveliee #KulitRayaKorea #MerempitkeMarikh
NAK KULIT SIHAT & CANTIK MACAM ZAHIRA ?
.
Klik link untuk lihat imej penuh ⬇⬇
@skincare.bebas.jerawat
@skincare.bebas.jerawat
@skincare.bebas.jerawat
.
.
BILANYA NAK GUNA AINAA CLEANSER & SERUM NI❓
.
Haa meh Kak Cida kita explainkan. Hehe. Mudah kan? Selamat mencuba semuaa semoga dapat skin yg diidamkan😘😘
.
.
YES Beauvita bukan ubat putih tau, TapI Beauvita adalah vitamin yang pakar merawat masalah kulit. Lulus kkm dan selamat diamalkan tanpa kesan sampingan. .
.
.
#Beauvita #putihmenawan #putihgebu #jerawatpudar #tipskulit #infokulitsihat #sunburnhilang #parutpudar #mukalicin #glowing #beautytips #petuacantik #tipsawetmuda #tipscantik #jerawat #jeragat #parut #ubatjerawat #flawless
NEW BABY ELCAHCO 😍 STAY TUNE GUYS! 😍😋
.
#elcahcoteampija #elcahcomersing #elcahcoperlis #elcahcopenang #elcahcopontian #organik #produkterbaik #makeupmurah #nakputih #nakkurus #fitness #skincare #organicskincare #daycream #supplement #whiteningsupplements #codsimpangampat #uitmperlis #codseberangjaya #codkulim #codpenang #agentwanted #agentpenang #agentkakesah #elcahcobesut #ubatjerawat #beautytips
Anda yang kulit berminyak jangan risau, VCS skincare 'selamat' untuk anda.
Serum dan moisturiser water-based ok. Bila pakai dekat muka, tak berpeluh. Tak berminyak.
.
.
.
.
#vcsannonajb #vcsannona #vcsbeautyskin #serumvitaminc #10xvitaminc #nakcantiktakperlusuntik #sayapakaisayajual
.
READY STOCK : Trial Rosa Glow Treatment Essence
-
RM 29 (15ml)
-
Every skintypes react differently towards skincare products. Make sure you do patch test on the skin before you use it all over the face. Whats even better? It's available here dalam sample size. Jadi boleh cuba and tengok if it works for your skin. 😘
-
#coalfacesoap #kaymanbeauty #sabunmuka #sabunarang #sabunjerawat #ubatjerawat #coalfacesoaperlis #coalfacesoapkangar #coalfacesoapmurah #coalfacesoap #coalfacesoapfeedback #coalfacecleanser #konjacsponge #kaymanbeautyperlis #kaymanbeautyperlis #sabunjerawat #sabunarang #ubatjerawat #putihgebu #codperlis #coalfaceliquidcleanser #lowphcleanser #coalfaceliquidcleanserperlis #kaymanessence #kaymanessenceperlis #essencekaymancodperlis
Assalamualaikum, no tracking 26 March 2019. Sila tengok comment. 😘

Thank you for shopping with us 💕

#AlvaTeam
#profixoriginal
#ubatjerawat
#ubatparut
Rasa melting bila tengok tekstur halus mulus WATERMELON 5 MINUTES MASK & SCRUB ni kannn.
.
Since ada lagi yang tak tau apa fungsi watermelon 5 minutes mask and scrub ni. Jom baca sini. 🍉 Ianya dapat menghaluskan kulit.
.
🍉 Mengecilkan liang pori.
.
🍉 Melembap dan buat kulit rasa smooth.
.
🍉Mengandungi grapeseed oil yang bersifat non comogenic (tak menyumbat pori).
.
🍉 Testurnya sangat halus sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit sensitif.
.
🍉Menjadikan proses blend foundation lebih singkat.
.
🍉 Menjadikan makeup tahan lebih lama sebab your skin is sooo moisturizer now!
.
Adoi ruginya kalau tak grab sekarang sebabnya kini bilangan yang tinggal hanya boleh dikira dengan jari jerrr.
.
Jom kecikkan pori yang seluas lautan hindi dengan whatsapp 010-8209912 atau klik link di bio cepat-cepat. 😄
.
#temyracleskudai #watermelonmaskandscrubs #MeAyeshaBeautyCare #watermelonmaskscrub #tutorial #diy #temyracle #facescrub #bodyscrub #glowing #flawless #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubs #codskudai #codjohorbahru
YE BETUL! 5 HARI JE LAGI UNTUK #RoadToHealthySkin
.
Hanya untuk bulan MAC sahaja tau. Kombo yang sangat BERBALOI sebab korang akan dapat DISKAUN RM10 untuk setiap kombo! 🌸 -Swipe Left
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
.
PUTIH MULUS DALAM 30 MINIT JE UOLSS‼️
YANG PENTING, PUTIH KEKAL UOLSS‼️
.
.
KHAS UNTUK ORANG YANG.....
☑️NAK PUTIH CEPAT ☑️KULIT SUNBURN
☑️TAK SUKA TELAN PRODUK PUTIH
☑️TAK SUKA PAKAI LOTION PUTIH
☑️ BUDGET TAK BERAPA RAMAI
.
TURBO WHITENING BOOSTER MASK NI MUDAH JE NAK GUNA DAN SELAMAT. MAKIN GUNA MAKIN PUTIH UOLSSS‼️
.
WHATSAPP SEKARANG UNTUK DAPATKAN TURBO WHITENING BOOSTER DENGAN DISCOUNT RM15‼️💸
.
.
🎁 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 10 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼🎁
.
.
📲WHATSAPP 01111200930 📲WHATSAPP 01111200930 📲WHATSAPP 01111200930 .
.
📲 ATAU CLICK LINK DI PROFILE UNTUK ORDER 😊
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda #codkualaterengganu
.
PUTIH MULUS DALAM 30 MINIT JE UOLSS‼️
YANG PENTING, PUTIH KEKAL UOLSS‼️
.
.
KHAS UNTUK ORANG YANG.....
☑️NAK PUTIH CEPAT ☑️KULIT SUNBURN
☑️TAK SUKA TELAN PRODUK PUTIH
☑️TAK SUKA PAKAI LOTION PUTIH
☑️ BUDGET TAK BERAPA RAMAI
.
TURBO WHITENING BOOSTER MASK NI MUDAH JE NAK GUNA DAN SELAMAT. MAKIN GUNA MAKIN PUTIH UOLSSS‼️
.
WHATSAPP SEKARANG UNTUK DAPATKAN TURBO WHITENING BOOSTER DENGAN DISCOUNT RM15‼️💸
.
.
🎁 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 10 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼🎁
.
.
📲WHATSAPP 01111200930 📲WHATSAPP 01111200930 📲WHATSAPP 01111200930 .
.
📲 ATAU CLICK LINK DI PROFILE UNTUK ORDER 😊
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda #codkualaterengganu
.
PUTIH MULUS DALAM 30 MINIT JE UOLSS‼️
YANG PENTING, PUTIH KEKAL UOLSS‼️
.
.
KHAS UNTUK ORANG YANG.....
☑️NAK PUTIH CEPAT ☑️KULIT SUNBURN
☑️TAK SUKA TELAN PRODUK PUTIH
☑️TAK SUKA PAKAI LOTION PUTIH
☑️ BUDGET TAK BERAPA RAMAI
.
TURBO WHITENING BOOSTER MASK NI MUDAH JE NAK GUNA DAN SELAMAT. MAKIN GUNA MAKIN PUTIH UOLSSS‼️
.
WHATSAPP SEKARANG UNTUK DAPATKAN TURBO WHITENING BOOSTER DENGAN DISCOUNT RM15‼️💸
.
.
🎁 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 10 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼🎁
.
.
📲WHATSAPP 01111200930 📲WHATSAPP 01111200930 📲WHATSAPP 01111200930 .
.
📲 ATAU CLICK LINK DI PROFILE UNTUK ORDER 😊
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda #codkualaterengganu
Waahh! 4 budak oren dah ada dalam kotak oversized. Berbaloi sangat grab sekarang jimat RM45.
.

Nak raya pun senang hati sebab kulit dah bercahaya.
.
Jom tekan link di bio kami. Order cecepat tau. Stok makin laju berterbangan.
.
#vcsannona
Memang ramai cakap bagus sbb PROFIX di jamin 100% selamat dan terdiri dari bahan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensetif. Antara bahan yg superb dalam profix adalah
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
Siapa sih yang belom kenal sama masker lumpur yang satu ini .
.
Mud Mask selalu menduduki peringkat 1 produk Best Seller di Indonesia, dan bahkan di negara lain
.
.
Bukan karena kandungannya yang alami tapi manfaatnya yang luar biasa 💕
.
.
Kandungan lumpur laut mati sangat bagus untuk mencerahkan kulit dalam sekali pemakaian .
.
Belum gabung Jafra?
Lebih murah jika sudah bergabung 😍
.
Whatsapp 085779551532
·
·
·
·
#karapoleskincare
#jerawatbatu
#hilangkanjerawat
#jerawatkronik
#ubatjerawatberkesan
#ubatjerawat
#jerawatanset
#obatjerawat
#jerawatan
#scrubbonda
#wajahjerawat
#jerawatpasir #jerawatansaatmebyusui #serumjerawat
#kulitkenyal
#perawatanwajah
#jerawattiada
#jerawatberlubang
#awetmuda
#jerawatjeragat
#setjerawat
Semua tertanya tanya ???? Dalam set ada apa je sis ?? Baik awak , Biar sis terangkan 🤪 Dalam 1 set ada 3 item. Boleh tahan untuk 3 ke 4 Bulan tau. Tengok cara pemakaian jugak ye awak 😛 sangat besar dan sangat berbaloi. Rugi tak cuba, dah cuba comfirm repeat 🥰
.
.
Sebarang pertayaan boleh direct Wassap 👇🏻
.
.
DETAIL 📲
.
.
Whatsapp :
Click link pada bio Instagram Yanko.Nadia🌸
.
.
Like page Facebook
NadiaSahrom🌸
.
.
#yankoskincare#originalyankoskincare #fazura#yankoskincareoriginal #yankoskincaremalaysia#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut#jerawat #jeragat #kusam#kering#produkhalal #sayajual#yankoskincarebyNadia
#sayajualyanko#YankoNadia
#testimoniyankoskincare
#skincaremalaysia#skincaremurah #skincareterbaik#yankoterbaik
#yankoDamansara #yankoPetalingjaya#yankokl #yankomurah#yankopj
#yankoskincare#yankoterbaik
Comel kan packaging lurveya nie 🤗🤗 comel macam tuan yang beli nie 😍

WASSAP , WASSAP , WASSAP ‼️ DETAIL 📲
.
.
Whatsapp :
Click link pada bio Instagram LurveyaOriginal🌸
.
.
#LurveyaSkincare
#originalLurveyaSkincare#fazura
#LurveyaOriginaldamansara
#Lurveyamalaysia#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut#jerawat #jeragat #kusam#kering#produkhalal #sayajual#LurveyaByoriginalLurveya
#sayajualLurveyaserum#lurveya
#testimoniLurveyaserum
#skincaremalaysia#skincaremurah #skincareterbaik#Lurveyaterbaik
#LurveyaDamanaara
#LurveyaPetalingjaya
#lurveyaKl #SerumBagus
#LurveyaVitaminCToner
Thank you kak yana repeat order dengan ain😄😄
Kak yana pun dah fall in love dengan timewise 3D😍😍
.
Anti ageing dan brightening😍😍
Nakkan free consultation?
Whatsapp 017501563 atau klik saja di bio🌸
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Hari ni Nadia nak bagitau awak sesuatu .
. .
.
.
LURVEYA
Ready stok!
Ok done bagitau. Dah tau, jangan baca je, whatsapp “ME” sekarang untuk order. Hahah!
.
.
DETAIL 📲
.
.
Whatsapp :
Click link pada bio Instagram LurveyaOrginal🌸
.
.
#LurveyaSkincare
#originalLurveyaSkincare#fazura
#LurveyaOriginaldamansara
#Lurveyamalaysia#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut#jerawat #jeragat #kusam#kering#produkhalal #sayajual#LurveyaByoriginalLurveya
#sayajualLurveyaserum#lurveya
#testimoniLurveyaserum
#skincaremalaysia#skincaremurah #skincareterbaik#Lurveyaterbaik
#LurveyaDamanaara
#LurveyaPetalingjaya
#lurveyaKl #SerumBagus
#LurveyaVitaminCToner
Kalau ai tak reply whatsapp u. Itu bermakna I tengah bercinta dengan Yanko. Lambat sikit balas bukan bermaksud tak balas kan.
Maafkan Saya. Sekarang nih, semua pakat nak rebut Yanko. Aish, risau stok habis, tak keruan hidup nie.
Hidup awak pun pasti tak keruan tengok Yanko out of stock. Untuk hari ni, stok masih ada lagi. Hihih
.
.
DETAIL 📲
.
.
Whatsapp :
Click link pada bio Instagram Yanko.Nadia🌸
.
.
Like page Facebook
NadiaSahrom🌸
.
.
#yankoskincare#originalyankoskincare #fazura#yankoskincareoriginal #yankoskincaremalaysia#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut#jerawat #jeragat #kusam#kering#produkhalal #sayajual#yankoskincarebyNadia
#sayajualyanko#YankoNadia
#testimoniyankoskincare
#skincaremalaysia#skincaremurah #skincareterbaik#yankoterbaik
#yankoDamansara #yankoPetalingjaya#yankokl #yankomurah#yankopj
#yankoskincare#yankoterbaik
Tip Memilih Cleanser Mengikut Jenis Kulit Anda
.
Kulit Normal – Sesuai menggunakan semua jenis pembersih wajah. Namun, seeloknya, gunakan pembersih wajah yang berasaskan susu kerana ia bersifat lembut.
.
Kulit Kering – Elakkan produk yang mengandungi alkohol dan minyak. Ini akan membuatkan kulit menjadi lebih kering.
.
Kulit Berminyak – Gunakan pembersih wajah dengan kandungan PH yang rendah bagi membuang sebum dan minyak berlebihan.
.
Kulit Sensitif – Elakkan pembersih wajah yang mengandungi pewangi, minyak atau bahan kimia yang boleh merengsakan kulit.
.
Kulit Kombinasi – Pilih pembersih wajah yang lembut, dan berasaskan ekstrak semula jadi
.
Jom dapatkan free consultation dengan sis!😘😘
Whatsapp 0175010563 atau klik saja di bio🌸
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
TO ORDER 📱Whatsap : 083149618864
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori
CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
TO ORDER 📱Whatsap : 083149618864
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori
Sebelum tutup akaun bulan Mac kita restock dulu
❤BW Premium
❤Fresh Hijab
.
.
@nshhaz_beauty_booster
.
.
Boleh wasap kat 0145227639
Atau korang boleh klik link kat bio IG hokey 😉
.
.
#boosterwhiteningpremium #boosterserum #boosterwhitening #bwpremium #boostersoap #whiteningsoap #kapsulmutiara #produkuntukputih #putihalami #putihgebu #kulitputih #putihseluruhbadan #putihtanpainject #putihcepat #putihdengancepat #putihmelepak #kulitcantik #kulitberseri #kesancepat #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #antijerawat #antijeragat #ubatjerawat #produkkecantikan #produklaris #putihsatubadan #kulitcerah
Ramai dah cuba. Uols bila lagi? Nak cantik kena cuba cepat2.nanti mesti menyesal tak cuba awal2 😅
.
All in one 👍
💖Detox/buang toksin/bersih usus & dalaman
💖Slimming/Turun berat badan
💖Whitening/Cerah/glowing pinkish
💖Anti-ageing/awet muda/menganjalkan kulit muka
💖Vitality/beri tenaga berganda
.
Jom berubah dgn audela 😍
.
You will never know its good until you try ! 😄
.
.
📲012-9551157 faizah @audelabeauty_4u 💪FREE Consultation
🎉Get super DISCOUNT on 2 and above audela 😲 .
.
.🚀 COD AREA 🚀
.
✔️Seluruh KL
✔️puchong
✔️putrajaya
✔️shah alam
✔️subang
✔️PJ
✔️Damansara
✔️Sungai Besi
✔️Keramat
✔️Gombak
✔️jln duta
+
✔️Seluruh Dungun
✔️Seberang pitasan
✔️Sura hujung
✔️Bandar Dungun
✔️kuala abg
✔️Bukit besi
✔️Durian mas
✔️paka
✔dan sekitar 😙
.

Wasap faizah untuk deal okay 😘
📲012-9551157 .
.
🎉Jom dapatkan audela dengan harga promo
.
.
#audelabynadzainal #kurusdanputihserentak #detox #nadzainal #audela #TESTIMONIAUDELA #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #jomkurus #boosterwhitening #audelalover #Audeladungu #Indonesia #terlajaklaris #noradanishfans #ubatkurus #ubatsembelit #whitening #supplements #audelamurah #audelaoriginal #audelalover #ubatjerawat #ubatparut #perutkempis #uitmdungun #audelaterengganu
Alhamdulillah
Rezeki hari nie , Selasa 26/3
BW Premium pos ke Batu Pahat , Johor
.
.
@nshhaz_beauty_booster
.
.
Boleh wasap kat 0145227639
Atau korang boleh klik link kat bio IG hokey 😉
.
.
#boosterwhiteningpremium #boosterserum #boosterwhitening #bwpremium #boostersoap #whiteningsoap #kapsulmutiara #produkuntukputih #putihalami #putihgebu #kulitputih #putihseluruhbadan #putihtanpainject #putihcepat #putihdengancepat #putihmelepak #kulitcantik #kulitberseri #kesancepat #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #antijerawat #antijeragat #ubatjerawat #produkkecantikan #produklaris #putihsatubadan #kulitcerah
Sapa yang ada masalah perut cepat naik 🙋‍♂️.
Boleh baca tips ni. Semoga bermanfaat💕

HEALTH MOTIVATION WITH PINKLADY💕
.
Whatsapp 📲 0199102833
.
.
#pinklady #repost #credittocoachfadzilshar #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladymalaysia #krimpayudara #pinkladysingapore #pinkladyindonesia #shipworldwide #pinkladypromosi #collagenmalaysia #ketatkanmissv #besarkanpayudara #masalahjerawat #masalahpelawasan #ibumenyusu #dalampantang #keputihan #jamuwanita #setpantang #hairproducts #missvharum #manjakaniniasli #hormones #ubatjerawat #payudaracantik #pembesarpayudara
SKINCARE PEMBUNUH JERAWAT NO 1 DI MALAYSIA‼️
.
ALHAMDULILLAH RAMAI CUSTOMER YANG DAH SEMBUH JERAWAT MEREKA DENGAN HUMERA SKINCARE NI 😍
.
.
PUTIH, GEBU & MULUS SEAWAL 3 HARI DENGAN HUMERA SKINCARE!!!
.
🍃KEPAKARAN HUMERA SKINCARE BANTU MASALAH🍃
.
💎 JERAWAT 💎 JERAGAT
💎 KUSAM
💎 PARUT 💎 KEDUTAN 💎 EYEBAG
💎 DARK CIRCLE 💎 MUKA BERMINYAK
.
✅ WANGI & SELESA
✅ KESAN SEAWAL 3 HARI
💯 DIJAMIN BERKESAN
❎ TIADA BAHAN KIMIA MERBAHAYA
.
.
💝 FREE SPECIAL GIFT KHAS UTK 50 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA‼💝
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan DISCOUNT RM10 dan SPECIAL GIFT‼
.
.
📲WHATSAPP 0193653008
📲WHATSAPP 0193653008
📲WHATSAPP 0193653008
.
.
.
#ubatputih #baazarpaknil #nakputih #putihcepat
#whiteningspray #ubatjerawat
#putihgebu #losyenputih #ubatjeragat #whiteninginjection #putihkekal #whiteningproduct #botoxfillermurah #extrawhiteningbooster #humerabeauty #putihsatubadan #produkputihgebu #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #putihgebu #codsgpetani #japanplatinummurah #29nexenturymurah #putihpinkpink #antipenuaan #kulitkusam #masalahjerawat #beautyboosterserum #humeraskincare #awetmuda