#treatmentcream

🌻TREATMENT CREAM SUNFLOWER
serius krum mlm yg superbb..wlupn hrga rm20 shj tp kualiti tip top weh.. #treatmentcream
HATI-HATI GAISS ‼️ Pastikan beli #Treatmentcream 🌻 dengan harga #RM20. Jika ada seller offer lebih murah atau terlebih mahal itu tandanya produk tu #fake.
Mementang la TC makin menambat hati ramai wanita, dah ada yang ciplak.
Sayangi wajah anda sebelum barai dek produk fake.
Dapatkan dengan yang sah sahaja.
TC di hati. 🌼

#Treatmentcream #creampenghapusjerawat #creamterapikulitwajah #creamterapikulitwajah #glassskin
Sape je yang guna #treatmentcream nih kalau tak glowing tak sah... Tak nak ke kulit macam nih...rm20 je korang... murah bukan bermakna tak berkualiti... ada not kkm..don't worry😍😍😍 www.wasap.my/60184056494/tc
[ MACAM NI LA BARU PERFECT SKINCARE ROUTINE 🥰 ] .
.
.
Tengok tak kulit org2 luar negara? Lawa lawa kan? Tahu tak apa rahsianya? Mestila sbb penjagaan kulitnya PERFECT ! Rajin2 semuanya.
.
.
Kita pun kalau nak kulit cecantik macam mereka, kena rajin2 jugak la 🤗. Ni kak wanie listkan rutin penjagaan kulit. Jom kita sama2 amalkan ! OK 👍
.
.
[ 1 ] - #CLEANSERCUCUMBER
Cleansing paling penting. Pagi & malam wajib. Buat sedikit urutan lembut. Tujuannya bagi melancarkan perjalanan darah. Baru kulit bersih & awet muda sentiasa .
.
.
[ 2 ] - #TONER
Toner hampir sama fungsi dgn cleanser. Selain menyegarkan, ia berfungsi utk membuang sisa kotoran yg tak dpt dibersihkan cleanser. So, kulit lebih BERSIH, bebas white & blackhead. Pori pun jadi lebih HALUS... .
.
[ 4 ] - #TREATMENTCREAM
Opss penting tau nak kulit cantik, jgn skip TC. Utk melembabkan & melindungi KULIT yg terdedah dgn 🌞. Bagi kulit sentiasa anjal & gebu. Nampak lembab2 gitu.. .
.
[ 5 ] - #DAYCREAM
Nak keluar siang hari, jgn lupa apply day cream. Fungsinya sebagai ‘light sunblock’ utk melindungi kulit. Selain tu, day cream KINGCOSMETIC bukan aje baik bab cover kulit, malah berfungsi juga utk merawat pigment, bintik hitam yg ada pada kulit !
.
.
[ 6 ] - #NIGHTCREAM
Waktu malam sebelum tidur, apply night cream. Night cream ni lebih kurang macam sleep mask la. Ia berfungsi utk merawat kulit sewaktu anda tidur. So, bangun pagi cuba sentuh kulit , mesti akan rasa lembuttttt smooth gitu. Gebu tau !
.
** EXTRA TIPS : Kalau nk tambah boleh seminggu sekali SCRUB muka uolls tue... .
www.wasap.my/60146692386/KINGCOSMETIC
.
#KINGCOSMETICSEREMBAN #HAPUSJERAGAT #HAPUSJERAWAT #kingcosmetic #KULITKUSAM
#terpaksacantikdgnkingcosmetic #Aslegacyseremban #kingcosmeticseremban #hapusjeragat #jeragat #kulitkusam #kingcosmetic🇲🇾
FEEDBACK TREATMENT CREAM
.

Sebelum kenal treatment cream kulit muka senang naik jerawat.. Bila pegang ja kulit menggerutu sedihnyaaa 😩

Tapi lepas ja kenal treatment cream kulit pun makin cantik licin flawless.. Sekarang dah berani keluar rumah dengan make up simple sebab kulit dah cantikkk😍

TAK PERLU NAK OVER OVER DAH MACAM DULU.

Jom dapatkan dengan Farah stokis sah treatment cream.. RM20 ja uolls tapi memang puas hati 👍
FEEDBACK TREATMENT CREAM
.

Sebelum kenal treatment cream kulit muka senang naik jerawat.. Bila pegang ja kulit menggerutu sedihnyaaa 😩

Tapi lepas ja kenal treatment cream kulit pun makin cantik licin flawless.. Sekarang dah berani keluar rumah dengan make up simple sebab kulit dah cantikkk😍

TAK PERLU NAK OVER OVER DAH MACAM DULU.

Jom dapatkan dengan Farah stokis sah treatment cream.. RM20 ja uolls tapi memang puas hati 👍
FEEDBACK TREATMENT CREAM
.

Sebelum kenal treatment cream kulit muka senang naik jerawat.. Bila pegang ja kulit menggerutu sedihnyaaa 😩

Tapi lepas ja kenal treatment cream kulit pun makin cantik licin flawless.. Sekarang dah berani keluar rumah dengan make up simple sebab kulit dah cantikkk😍

TAK PERLU NAK OVER OVER DAH MACAM DULU.

Jom dapatkan dengan Farah stokis sah treatment cream.. RM20 ja uolls tapi memang puas hati 👍
Get yourself a flawless and healthy skin today ! Get rid of all pimples , acne , spots & scars , pigmentation , skin damage , uneven skin tones and more with the #acneglowfacialcream today ! A natural product 👌. DM to place your orders today .
.
.
#treatmentcream
#acne #acnetreatment #krimjerawat #jerawathilang #flawless #glowingskincare #naturalingredients #homemade #100percentnatural #bestacnetreatment #clearcomplexion #swarnamayabeautybar #swarnamayamsia
ASYIK NAK COMPARE PRODUK KRIM MALAM FOUNDER TU FOUNDER NI.
TAPI TAK CUBA-CUBA JUGA?
Was-was apa boskuuuu.
#Treatmentcream kami dah lulus KKM & LAB TEST.
Testimoni pula melambak banyak yang dah berpuas hati.
Kualiti kami jaga bagai menatang minyak yang penuh demi kepuasan pelanggan tersayang kami.
Auch! #rm20 masih berkira2 lagi ka? 😍❤ ❗❗Rm20❗❗
❗❗Rm20❗❗ Www.wasap.my/601126050868/treatmentcream🌻
Lipsmatte Kissme dari Karisma Cosmetic ada campuran argan oil tau. Fungsi utamanya dapat merawat bibir, tak kering dan bibir jadi smooth dan cantik 💕
.
💗 Nak nampak sexy, calit VICTORIA yang warna merah menyala ni wow.
💗 Nak nampak sweet, calit MILEY merah jambu lembut dan menawan.
💗 Nak nampak natural, calit JESSICA yang light pink ni anggun sangat.
💗 Nak nampak ala2 model, calit SELENA yang soft nude ni pasti gojes 😚😚😚
.
Calit Karisma Cosmetic👍👍👍
.
Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!
.
#karisma #karismakosmetik #trialset1 #trialset2 #trialsetkarisma #5in1karisma #richserum #kgf #skincare #foundation #karismameru #karismakapar #karismaklang #karismashahalam #karismasetiaalam #moisturizer #beautycream #treatmentcream #daycream #femininewash
Dulu kulit Kusam, jerawat pasir, gelap 😖 nk mekup pom still lagi nampakkk kulit kusam😰 .
- Sejak berkarisma, Alhamdulillah semua masalah kulit dpt diselesaikn 😍😍 .. Bila skin dah sihat,, nk pakai mekup pon mudah,, xyh mekup pon xpew.. Dah rasa Confident sangattt²😚😄
.
Pasti...Chantikkkk Sangattt!!!!
.
#karisma #karismakosmetik #trialset1 #trialset2 #trialsetkarisma #5in1karisma #richserum #kgf #skincare #foundation #karismameru #karismakapar #karismaklang #karismashahalam #karismasetiaalam #moisturizer #beautycream #treatmentcream #daycream #femininewash
- Harini akak payung sekali ngan kelebihan setiap cream yea .. Mempunyai kelebihan yang berbeza dan dapat merawat secara halus .. - Awak nak try cream sahaja pom akak jual yeaa .. Nak cuba karisma tiada alasan lagi yeaa .. Nak order?
WhatsApp

Click URL di bawah 👇👇
Www.wasap.my/60193943562/karismacosmetic
STOKIS KC Telok gong

#teamkclisa
#stokisagentdropshipwant
#skincare #sparkle #sunblock #daycream #nightcream #candy #bbc #kgf #hairtonic #treatmentcream #soap #karismaempayar
#TREATMENTCREAM berpuas hati!
.
Alhamdulillah jumpa produk yang sesuai dengan kulit. Bukan senang sebenarnya nak cari produk yang sesuai dengan kulit muka kita ni sebab kulit muka kita semua bukan sama. Ada yang tempek lah apa pun tak jadi apa, tapi kalau kita? Mau salah tempek timbul jerawat sana sini weh..hmmmm sedih tau
.
Tapi dengan #TREATMENTCREAM in shaa Allah hampa jangan risau pasal kulit sensitif ni, semua kulit sesuai! Laki dan perempuan pun boleh pakai

http://www.wasap.my/0195026620
FRESH FEEDBACK TREATMENT CREAM
.

Konsisten selama 3 minggu jerr.. Woww muka berubah 100% parut² jerawat semakin pulih, kulit smakin cerah hanya dengan bantuan treatment cream 😍
.

Korang yang masih pikir lagi tu dah tak payah pikir banyak jom cepat dapatkan si pinky yang SUPERRBB ni sekarang juga 0174179515 💋
FRESH FEEDBACK TREATMENT CREAM
.

Konsisten selama 3 minggu jerr.. Woww muka berubah 100% parut² jerawat semakin pulih, kulit smakin cerah hanya dengan bantuan treatment cream 😍
.

Korang yang masih pikir lagi tu dah tak payah pikir banyak jom cepat dapatkan si pinky yang SUPERRBB ni sekarang juga 0174179515 💋
FRESH FEEDBACK TREATMENT CREAM
.

Konsisten selama 3 minggu jerr.. Woww muka berubah 100% parut² jerawat semakin pulih, kulit smakin cerah hanya dengan bantuan treatment cream 😍
.

Korang yang masih pikir lagi tu dah tak payah pikir banyak jom cepat dapatkan si pinky yang SUPERRBB ni sekarang juga 0174179515 💋
ASYIK NAK COMPARE PRODUK KRIM MALAM FOUNDER TU FOUNDER NI.
TAPI TAK CUBA-CUBA JUGA?
Was-was apa boskuuuu.
#Treatmentcream kami dah lulus KKM & LAB TEST.
Testimoni pula melambak banyak yang dah berpuas hati.
Kualiti kami jaga bagai menatang minyak yang penuh demi kepuasan pelanggan tersayang kami.
Auch! #rm20 masih berkira2 lagi ka? 😍❤ Cepat Dm atau klik link di bio ig

#Treatmentcream #creammuka #penghalusrambut #penghapusjerawat #penghakisjeragat #krimmuda #mesrapoket #mudahdanringan
#TREATMENTCREAM berpuas hati!
.
Alhamdulillah jumpa produk yang sesuai dengan kulit. Bukan senang sebenarnya nak cari produk yang sesuai dengan kulit muka kita ni sebab kulit muka kita semua bukan sama. Ada yang tempek lah apa pun tak jadi apa, tapi kalau kita? Mau salah tempek timbul jerawat sana sini weh..hmmmm sedih tau
.
Tapi dengan TREATMENT CREAM in shaa Allah hampa jangan risau pasal kulit sensitif ni, semua kulit sesuai! Laki dan perempuan pun boleh pakai
.
.
#teamnanarefflis
#treatmentcreamselangor
DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭. .
.
Tapi dengan #treatmentcream tak melekit.. sapu-sapu terus meresap . . .
.
Pakai malam: ✓Kulit makin berseri ✓Parut makin pudar ✓Jerawat kecut ✓Liang pori rapat ✓Kulit licin glowing. . .
.
Nah? Ragu2 lagi?
Pastikan beli yang ori dari seller sah sahaja!

www.wasap.my/601124020521/TreatmentCream
.
.
#teamnanarefflis
#treatmentcreamselangor
ASYIK NAK COMPARE PRODUK KRIM MALAM FOUNDER TU FOUNDER NI.
TAPI TAK CUBA-CUBA JUGA? .

Was-was apa boskuuuu.
Treatment cream kami dah lulus KKM & LAB TEST.
Testimoni pula melambak banyak yang dah berpuas hati. .
.
Kualiti kami jaga bagai menatang minyak yang penuh demi kepuasan pelanggam tersayang kami. .

Auch! RM20 masih berkira2 lagi ka? 😍❤
TAK SABAR NAK TUNGGU MALAM .

Bila malam, mula la rindu nak pakai TC 🌻
Hebat sungguh la penangan krim ni. Patut la testimoni yang datang pun bertubi-tubi. Ramai dah gantikan krim malam diorang yang biasa2 tu kepada yang lebih luar biasa bersama TC. 😍😍❤
TAK SABAR NAK TUNGGU MALAM .

Bila malam, mula la rindu nak pakai TC 🌻
Hebat sungguh la penangan krim ni. Patut la testimoni yang datang pun bertubi-tubi. Ramai dah gantikan krim malam diorang yang biasa2 tu kepada yang lebih luar biasa bersama TC. 😍😍❤
Alhamdulillah setelah konsisten pakai sunflower treatment cream ni, kulit yg dulu berjerawat, kusam kini telah bertukar jadi cerah, kulit makin licin flawless! jerawat pun dah hilang 😍 Memang betul2 woww kesannya! 😍
-

Memang rugi uols tak cuba. Meh sis share apa kebaikan yg korang dapat bila pakai sunflower treatment cream by puteri ratu 🌻
-

FUNGSI
.
🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit

HARGA? Sangat mampu milik uols. RM20 saja sebekas. Tak sabar nak cuba? Jom direct whatsapp sis klik je link dkt bio tak perlu dah uols nak kena save no tau 😘
SUNFLOWER TREATMENT CREAM BY PUTERI RATU ni telah berdaftar dengan KKM tau. Bermaksud Treatment Cream ni ada kelulusan dari KKM dan selamat digunakan.
-

So uols tak perlu risau sebab krim ni bebas dari bahan berbahaya seperti merkuri yang boleh merosakkan kulit muka. Tiada pengelupasan! Sebab
Treatment Cream ni bukan Krim timbang kilo yg merbahaya tu tau. No..no..no...🚫❌
-

Nak kulit yang cantik dan sihat mesti la kena pilih produk yang selamat bukan merosakkan lagi kulit wajah kita kan! Lagipun kami tak janjikan kesan yang cepat! Produk ni guna bahan2 yang selamat dan kena pakai secara konsisten untuk nampak hasil. In shaa Allah 💖
-

Uols yang ada masalah seperti di bawah boleh cuba tau!
🌻 Kulit Kusam
🌻 Sunburn
🌻 Parut
🌻 Jerawat
🌻 Jeragat
🌻 Kulit kering
🌻 Tona kulit tak sekata
KKM NOT190205144K
Yes, nak kulit yang cantik bersih licin flawless kena la melabur sikit kan. Jangan la kedekut nak keluar duit untuk kecantikan. Sebab muka nak pakai lama diknon.
-

Orang kalau tengok kita mesti akan tengok muka dulu kan baru tengok yang lain2. So memang sangat perlu jaga kecantikan muka agar sedap mata memandang. Gitcheww!
Segar mata bila bersama Royal Bee Eye Mask...💓 Untuk awak yang ada masalah :-
👁 Eyebag
👁 Kedutan bawah mata
👁 Mata kuyu lemah
👁 Mata kering

Kepingan mask di rendam dengan madu asli.
Bila pakai terasa sejuk tenang dan rilex je tau. Ready stock.

Nak order?
WhatsApp

Click URL di bawah 👇👇
Www.wasap.my/60192641242/karismacosmetic
STOKIS KC PUNCAK ALAM
Follow IG: cik_sue_kc

#tmciksue #stokiswanted
#stokispuncakalam #artis #mekup #uitmpuncakalam #saujanautama #bestarijaya #puncakbestari #cikgu #cantik #luluskkm #bazarpaknil #beauty #shahalam #skincare #sparkle #sunblock #daycream #student #nightcream #candy #bbc #kgf #hairtonic #treatmentcream #soap #karismaempayar
@vas_beecosmetics
#naturalbeecosmetics #beeswax #treatmentcream #beeswaxtreatmentcosmetics #bee #honey #beecosmetics #honeycosmetics #naturalbeauty #beautyofbees #beeswaxtreatment
#naturalbeecosmetics #beeswax #treatmentcream #beeswaxtreatmentcosmetics #bee #honey #beecosmetics #honeycosmetics #naturalbeauty #beautyofbees #beeswaxtreatment
#naturalbeecosmetics #beeswax #treatmentcream #beeswaxtreatmentcosmetics #bee #honey #beecosmetics #honeycosmetics #naturalbeauty #beautyofbees #beeswaxtreatment
Bukan mudah nak pulihkan semula kulit yg rosak !
Kena sabar and take time !!
Bukan guna sekali dah licin gebu nah 😑

Sekarang skin dah cantek, still konsisten pakai #TREATMENTCREAM .
Sebab apa kena pakai ?
sebab kulit kita ni kan tdedah kena laa sentiasa ada perlindungan .
Alaa pakai time nak tido jer dah cukup 😊
TC ni boleh repair skin tau .
InshaAllah .. Modal RM20 jerrr 😌
Apa yang korang akan dapat hanya dengan modal serendah Rm20 sahaja?😎 ❤️Kulit bebas jerawat
❤️Kulit kelihatan glowing dan bersih
❤️Kulit lebih lembut berseri
❤️Jeragat tebal hilang
❤️Parut2 jerawat pudar

Tunggu apa lagi, jom cuba 1 pcs dulu,nanti komfem awak akan repeat 5 pcs 😊

#Treatmentcream
#creampenghapusjerawat
#creamterapikulitwajah #jomcantik #nakcantikcarisaya #murahberkualiti #mesrapoket #letscantik #glowingskin
Murah ja weii.. RM 20 jerr👍😍
Tapi kesan dia letup2 puas hati 😍🤩 Dok try pakai yg mahal yg ada mercury..bahan kimia pa semua tu..tak jadi apa jugak🤗

Mai try TREATMENT CREAM ni..
Uoollss tak kan menyesal punya..😍👍👍 #TreatmentCream
#AgentSungaiPetani
🔥TREATMENT CREAM PROMOSI!! .
.
Beli 1 RM20( POS RM8)
Beli 3 RM60(FREE POS+ FREE GIFT)

START 20/3/19 SEHINGGA 26/3/19

Jom cepat grab harga promosi.. .
Jimat duit postage uiii 😘😘
🔥TREATMENT CREAM PROMOSI!! .
.
Beli 1 RM20( POS RM8)
Beli 3 RM60(FREE POS+ FREE GIFT)

START 20/3/19 SEHINGGA 26/3/19

Jom cepat grab harga promosi.. .
Jimat duit postage uiii 😘😘
🔥TREATMENT CREAM PROMOSI!! .
.
Beli 1 RM20( POS RM8)
Beli 3 RM60(FREE POS+ FREE GIFT)

START 20/3/19 SEHINGGA 26/3/19

Jom cepat grab harga promosi.. .
Jimat duit postage uiii 😘😘
Feedback dri penguna Treatmentcream.. Ramai dah berpuas hatie.

Walaw pown kcik ja 5g tpi than smpai 3mggu.kcik2 pown power tw.
Kelebihan Treatmentcream.. 💐mengecutkn jerawat
💐memudarkn parut2x jerawat
💐mengecilkn liang pori
💐boleh menghilangkn bintik2 hitam
💐memudarkn jeragat
💐mencerahkn kulit wajah
💐mengurangkn pigmentasi

Jgan risaw dlm Treatmentcream tiada bhan2x trlarang. Cik kierah pown syang kulit muka cik kierah. 100% dri bhan2 organik

Yg mnat nk join team Treatmentcream modal serendah RM 75.00 je dear

Link wasap cik kierah👇👇
📲www.wasap.my/601151440112
📮yg jauh jgan risaw cik kierah pos
#Treatmentcream
#puteriratu
#stokissahguarchempedak
#teamkierah
#treatmentcream
Muka jerawat 😖?? Kecut perut tengok jerawat tu?
Jangan risau, cepat2 p calit #Treatmentcream ni, konfem jerawat lari berjemaah 😎 Tak percaya ?? Ha meh cuba dulu satu, lepas ni mesti repeat 5 terus 😉

#treatmentcream #creampenghapusjerawat #creamterapikulitwajah #cantiktanpasakit #kulithalus #glassskin #jomcantik #nakcantikcarisaya #murahberkualiti #murahmurah #mesrapoket #mampumilik #pipimerah #naklawa #jangankedekut #putihbersih
Feedback #treatmentcream

Rm20 (5g)
#treatmentcreamsenawang #treatmentcreamputeriratu🤩 #Treatmentcream #treatmentcreamn9 #agentn9 #teamTCziela
#treatmentcreamputeriratu🤩 #treatmentcreamsenawang #treatmentcream #treatmentcreamn9 #teamTCziela #agentn9
ASYIK NAK COMPARE PRODUK KRIM MALAM FOUNDER TU FOUNDER NI.
TAPI TAK CUBA-CUBA JUGA?
Was-was apa boskuuuu😝
#Treatmentcream kami dah lulus KKM & LAB TEST.
Testimoni pula melambak² banyak yang dah berpuas hati.
Kualiti kami jaga bagai menatang minyak yang penuh demi kepuasan pelanggam tersayang kami.
Auch! #rm20 masih berkira2 lagi ka? 😍❤ Meh wasap sis cepat nah

http://www.wasap.my/60143339924

#treatmentcream #treatmentcreamsenawang #treatmentcreamn9 #agentn9 #teamTCziela
WAJAH KUSAM KINI TIADA LAGI.

Bila malam, mula la rindu nak pakai TC 🌻
Hebat sungguh la penangan #treatmentcream ni. Patut la testimoni yang datang pun bertubi-tubi. Ramai dah gantikan krim malam diorang yang biasa2 tu kepada yang lebih luar biasa bersama TC.
Baru boleh tido kalau dah pakai #treatmentcreamputeriratu🤩 😍😍❤ #treatmentcreamsenawang #treatmentcreamn9 #agentn9 #teamTCziela
Alhamdulillah, bersyukur atas setiap pemberianNya.. #treatmentcream #serumbeadoll #magictoner
#naturalbeecosmetics #beeswax #treatmentcream #beeswaxtreatmentcosmetics #bee #honey #beecosmetics #honeycosmetics #naturalbeauty #beautyofbees #beeswaxtreatment
Alhamdulillah setelah konsisten pakai sunflower treatment cream ni, kulit yg dulu berjerawat merah kini telah bertukar jadi makin licin flawless! jerawat dah hilang 😍 Memang betul2 woww kesannya! 😍
-

Memang rugi uols tak cuba. Meh sis share apa kebaikan yg korang dapat bila pakai sunflower treatment cream by puteri ratu 🌻
-

FUNGSI
.
🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit

HARGA? Sangat mampu milik uols. RM20 saja sebekas. Tak sabar nak cuba? Jom direct whatsapp sis klik je link dkt bio tak perlu dah uols nak kena save no tau 😘
BAHAN KANDUNGAN DALAM TREATMENT CREAM BY PUTERI RATU 👇🏻
.
🥑 Avocado
Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit
.
🌼 Daisy Flower Extract
Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit.
.
🍒 Alpha Arbutin
Mencerahkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
.
🌻 Sunflower
Mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
Konsisten setiap malam selepas cuci muka. Insha Allah kulit akan pulih sihat,bersih,cantik.❤
Tidur yang secukupnya, minum air kosong dapat buat kulit kita semakin sihat dan cantik 💖
😍TREATMENT CREAM SARANG BURUNG +ALOEVERA/BEAUTY CREAM 😍 "Malas....tak suka...melekit"

Ini la selalu k.fizah selalu dengar bila ade orang yg tak suka menggunakan TREATMENT CREAM/BEAUTY CREAM KARISMA... Terdapat banyak sangat keistimewaan TREATMENT/BEAUTY CREAM👇👇👇 🍀MEMBAIKI SEL SEL KULIT WAJAH KUSAM 🍀MEMBAIK PULIH KULIT BERMINYAK DAN KULIT KERING 🍀MENSTABILKAN PH KULIT 🍀MENCERAH KULIT WAJAH 🍀MERAWAT TOMPOK HITAM JERAGAT 🍀MENGECIL DAN MENUTUP LIANG ROMA 🍀MEMBERI KELEMBAPAN PADA KULIT
Karismacosmetic 👍👍👍
PASTIII CHANTIKKKK SANGATTTT! !!! #karismaempayarsdnbhd
Nak cantikkkkk 😀

Wasaap fizah 0192152745

Mudah klik👇

http://www.wasap.my/60192152745

Fizah stokis karisma cosmetic
Kuala Selangor
#stokiskarismacosmetickualaselangor
#stokiskarismacosmetic
#karismacosmetic
#karismacosmetickualaselangor
#kualaselangor #treatmentcream #beautycream #krimmuka #krimmalam
Cuci muka sebelum tidur, apply #TreatmentCream secara nipis. Anda akan rasai kelembutan kulit muka anda esok pagi.

Paling penting cuci muka sebelum pukul 11malam adalah cara terbaik untuk merawat kulit muka kita dengan produk yang kita pakai.
.
http://treatmentcreamrm20.wasap.my/
.
#TreatmentCreamRM20 #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitbreakout #kulitbermasalah #kulitbersih #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #skin #krimmalam #merawatkulit #kulitwajah #sungapetani #treatmentcreamputeriratu #treatmentcreamsunflower #krimmalammurah #tcputeriratu #treatmentcreamsungaipetani #tikambatu #lagendaheightsgpetani #villagemall #amanjayamall #centralsquaresungaipetani #sungaipetanikedah #tamanriajaya #bandarputerijaya
Ramai yang dah berpuashati dengan #treatmentcream ‼

walaupn hanya krim malam tapi kesan dia yang luar biasa mampu selesaikan masalah yang dihadapi oleh kulit kita‼

Sapu2 JERAWAT KECUT! sapu2 KULIT CERAH‼sapu2 JERAGAT PUDAR‼ Dan paling penting sesuai dari remaja dan semua peringkat umur.‼ibu mengandung pun boleh jugak taw‼Sebab bahan kat dalam semua NATURAL INGREDIENTS. 😘

Let's cantik cara selamat dengan#TREATMENTCREAMPUTERIRATU. ‼‼ http://treatmentcreamrm20.wasap.my/
.
#TreatmentCreamRM20 #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitbreakout #kulitbermasalah #kulitbersih #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #skin #krimmalam #merawatkulit #kulitwajah #sungapetani #treatmentcreamsunflower #krimmalammurah #tcputeriratu #treatmentcreamsungaipetani #tikambatu #lagendaheightsgpetani #villagemall #amanjayamall #centralsquaresungaipetani #sungaipetanikedah #tamanriajaya #bandarputerijaya
Sempena birthday anak bigboss #treatmentcream ada buat promosi.. Sapa beli 3pcs keatas free postage... Lekaih dapatkan sekarang ..bukan senang nak belanja free postage kat hampa ney...
💗สวยครบ จบในซองเดียว💈
🧖‍♀️ใช้แทนคร่มนวด ทุกครั้งหลังสระ💦
🌈เห็นผลในซองแรก 1ซองใช้ได้3-4ครั้ง💜
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ซองละ15฿ ▪️7ซอง100฿▪️ #ทรีทเม้นท์ครีม #ทรีทเม้นท์บำรุงผม #Treatmentcream #skincarebyfresh
Produk murah tak semestinya tak berkesan! Percaya atau tak ramai yang dah bagi positif feedback lepas pakai #TREATMENTCREAM ni

Alhamdulillah kulit muka dah sihat walafiat dari musuh (jerawat batu, jeragat & kulit kusam)

Berminat atau sebarang pertanyaan bole terus klik 👇🏻
http://www.wasap.my/60173628592/TC
alhamdulillah serasi , parut jerawat lari,

krim puaka

#scrubkunyit
#KrimPuaka #krimnbklang #krimnbshahalam #krimnb #krimjerawat #krimjeragat #parutjerawat #meeraclegemstonebeauty #muabellaz #maaezwhitecoffee #maaez #cubreMi #cubremimatte #shahalam #klang #uitm #neelofa #omgsixsaymascara #dianz #bizziboddy #bellaz #treatmentcream #tiktokmalaysia🔥 #sobellacosmetic #sobellalipmatte #wonderblush #alhaalfacosmetics
#hervessence
alhamdulillah serasi , parut jerawat lari,

krim puaka

#scrubkunyit
#KrimPuaka #krimnbklang #krimnbshahalam #krimnb #krimjerawat #krimjeragat #parutjerawat #meeraclegemstonebeauty #muabellaz #maaezwhitecoffee #maaez #cubreMi #cubremimatte #shahalam #klang #uitm #neelofa #omgsixsaymascara #dianz #bizziboddy #bellaz #treatmentcream #tiktokmalaysia🔥 #sobellacosmetic #sobellalipmatte #wonderblush #alhaalfacosmetics
#hervessence
#TREATMENTCREAM berpuas hati!
.
Alhamdulillah jumpa produk yang sesuai dengan kulit. Bukan senang sebenarnya nak cari produk yang sesuai dengan kulit muka kita ni sebab kulit muka kita semua bukan sama. Ada yang tempek lah apa pun tak jadi apa, tapi kalau kita? Mau salah tempek timbul jerawat sana sini weh..hmmmm sedih tau
.
Tapi dengan #TREATMENTCREAM in shaa Allah hampa jangan risau pasal kulit sensitif ni, semua kulit sesuai! Laki dan perempuan pun boleh pakai

#scrubkunyit
#KrimPuaka #krimnbklang #krimnbshahalam #krimnb #krimjerawat #krimjeragat #parutjerawat #meeraclegemstonebeauty #muabellaz #maaezwhitecoffee #maaez #cubreMi #cubremimatte #shahalam #klang #uitm #neelofa #omgsixsaymascara #dianz #bizziboddy #bellaz #treatmentcream #tiktokmalaysia🔥 #sobellacosmetic #sobellalipmatte #wonderblush #alhaalfacosmetics
#hervessence
#TREATMENTCREAM berpuas hati!
.
Alhamdulillah jumpa produk yang sesuai dengan kulit. Bukan senang sebenarnya nak cari produk yang sesuai dengan kulit muka kita ni sebab kulit muka kita semua bukan sama. Ada yang tempek lah apa pun tak jadi apa, tapi kalau kita? Mau salah tempek timbul jerawat sana sini weh..hmmmm sedih tau
.
Tapi dengan #TREATMENTCREAM in shaa Allah hampa jangan risau pasal kulit sensitif ni, semua kulit sesuai! Laki dan perempuan pun boleh pakai

#scrubkunyit
#KrimPuaka #krimnbklang #krimnbshahalam #krimnb #krimjerawat #krimjeragat #parutjerawat #meeraclegemstonebeauty #muabellaz #maaezwhitecoffee #maaez #cubreMi #cubremimatte #shahalam #klang #uitm #neelofa #omgsixsaymascara #dianz #bizziboddy #bellaz #treatmentcream #tiktokmalaysia🔥 #sobellacosmetic #sobellalipmatte #wonderblush #alhaalfacosmetics
#hervessence
#TREATMENTCREAM berpuas hati!
.
Alhamdulillah jumpa produk yang sesuai dengan kulit. Bukan senang sebenarnya nak cari produk yang sesuai dengan kulit muka kita ni sebab kulit muka kita semua bukan sama. Ada yang tempek lah apa pun tak jadi apa, tapi kalau kita? Mau salah tempek timbul jerawat sana sini weh..hmmmm sedih tau
.
Tapi dengan #TREATMENTCREAM in shaa Allah hampa jangan risau pasal kulit sensitif ni, semua kulit sesuai! Laki dan perempuan pun boleh pakai

#scrubkunyit
#KrimPuaka #krimnbklang #krimnbshahalam #krimnb #krimjerawat #krimjeragat #parutjerawat #meeraclegemstonebeauty #muabellaz #maaezwhitecoffee #maaez #cubreMi #cubremimatte #shahalam #klang #uitm #neelofa #omgsixsaymascara #dianz #bizziboddy #bellaz #treatmentcream #tiktokmalaysia🔥 #sobellacosmetic #sobellalipmatte #wonderblush #alhaalfacosmetics
#hervessence
PURE ARGAN OIL BGM sangat bagus utk hilang parut jerawat, kecutkan jerawat.

Sebelum tidur pastikan pakai #mosturizer, apply 1 drop #arganoil & pakai #treatmentcream BGM.. mmg letopppp hasilnya kulit jadi glowing secara semulajadi.. 👍🏻👍🏻
Nak kulit sihat cantik natural beauty gitcheww
tekan link di bio ya
PURE ARGAN OIL BGM sangat bagus utk hilang parut jerawat, kecutkan jerawat.

Sebelum tidur pastikan pakai #mosturizer, apply 1 drop #arganoil & pakai #treatmentcream BGM.. mmg letopppp hasilnya kulit jadi glowing secara semulajadi.. 👍🏻👍🏻
Nak kulit sihat cantik natural beauty gitcheww
tekan link di bio ya
jom jom jom buat duit banyak2💰💰💰💵💵💵💵💵💵💵💵💵 dgn tcs! treatment cream yg hot larisss mcm pisang goreng panassss🔥🔥 Pengambilan mini agent, agent & master agent Kini Di Buka 🤗🤗
.

Modal hanya serendah Rm75😱😱 ayuhhh kita gandakan lagi modal ciputttt tuuu... jangan tak percaya blh jana income sehingga rm1k sebulan tauu💰💰💰💰💰..asalkan rajin usaha. .

Product senang di jual dan repeat order tinggi. Adik2 dan ibu2 pun boleh dapat income gemuk tiap bulan inikan pula anda. pasti boleh! .
. ✔️ Produk ada Not KKM
✔️Lambakan testimoni yang berjaya dgn TCS
✔️Produk bebas bahan kimia, boleh menjual tanpa was-was
✔️reward utk agent yg capai top sale
✔️grop support di sediakan
✔️siapa yg usaha dia dapat lebih

Jom sertai kami sekarang. jom sembang2 wsp
📲0184678013
📲0184678013
📲0184678013

#TreatmentCream #agentwanted #miniagentwanted #codpenengisland #masteragentwanted #stokistreatmentcream
jom jom jom buat duit banyak2💰💰💰💵💵💵💵💵💵💵💵💵 dgn tcs! treatment cream yg hot larisss mcm pisang goreng panassss🔥🔥 Pengambilan mini agent, agent & master agent Kini Di Buka 🤗🤗
.

Modal hanya serendah Rm75😱😱 ayuhhh kita gandakan lagi modal ciputttt tuuu... jangan tak percaya blh jana income sehingga rm1k sebulan tauu💰💰💰💰💰..asalkan rajin usaha. .

Product senang di jual dan repeat order tinggi. Adik2 dan ibu2 pun boleh dapat income gemuk tiap bulan inikan pula anda. pasti boleh! .
. ✔️ Produk ada Not KKM
✔️Lambakan testimoni yang berjaya dgn TCS
✔️Produk bebas bahan kimia, boleh menjual tanpa was-was
✔️reward utk agent yg capai top sale
✔️grop support di sediakan
✔️siapa yg usaha dia dapat lebih

Jom sertai kami sekarang. jom sembang2 wsp
📲0184678013
📲0184678013
📲0184678013

#TreatmentCream #agentwanted #miniagentwanted #codpenengisland #masteragentwanted #StokisTreatmentCream
jom jom jom buat duit banyak2 dgn tcs! treatment cream yg hot larisss mcm pisang goreng panassss🔥🔥 Pengambilan mini agent, agent & master agent Kini Di Buka 🤗🤗
.

Modal hanya serendah Rm75😱😱 ayuhhh kita gandakan lagi modal ciputttt tuuu... jangan tak percaya blh jana income sehingga rm1k sebulan tauu..asalkan rajin usaha. .

Product senang di jual dan repeat order tinggi. Adik2 dan ibu2 pun boleh dapat income gemuk tiap bulan inikan pula anda. pasti boleh! .
. ✔️ Produk ada Not KKM
✔️Lambakan testimoni yang berjaya dgn TCS
✔️Produk bebas bahan kimia, boleh menjual tanpa was-was
✔️reward utk agent yg capai top sale
✔️grop support di sediakan
✔️siapa yg usaha dia dapat lebih

Jom sertai kami sekarang. jom sembang2 wsp
📲0184678013
📲0184678013
📲0184678013

#TreatmentCream #agentwanted #miniagentwanted #codpenengisland #masteragentwanted #StokisTreatmentCream
Open Mini Agent untuk #TreatmentCream 🌻 & #LaveraEssence 🐨 .
Modal serendah RM75 sahaja.
😍😍
Ni feedback ikhlas dri pengguna tcs😊

Yg nk kulit cntik,bebas jerawat,kulit muka skata try la #treatmentcream x rugi uolss.. 🤗

meh sama2 cntik sblum raya.murah je uolss.. kesan dia xpdan ngn hrga. 😎 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Siapa Kata Akak asyik tunjuk Muka Cantikk jewww takde jerawat ponnn 🤓
Tengok pic Bawah ni sayang2 semuaa..
nampak Tak perubahan❓❓ haaaa ..sbb tuu sebelum Tidoo kena Tonyoh2 muka tuh dgn Treatment Cream supya esok pagi muka jadi Cerah,lembut dan jerawat kecut ‼️ akak Dah cuba tau 🙋 akak kluar modal RM 20 sahaja.Murah Tapi berkesan 💖💖 0184678013
#TreatmentCreamRM20
#TreatmentCreamRM20
#RM20
#agentwanted #miniagentwanted #codpenengisland #masteragentwanted