#telekungmurah

One day left guys,ade few slots left.whatapps or DM ok.x gaji lagi,jgn risau..byr deposit sikit,nnt before pos atau collect brg baru byr balance.

ETA 25/5(11pm onwards) 📣SELF COLLECT Di Taman Sepakat Indah 2,Kajang.
📮DELIVERY & POSTAGE ada additional kos(bergantung kepada berat parcel dan lokasi)
Untuk order/info/pertanyaan boleh call/WhatsApp 0162004180-Nisa.#oleh2bandung#makutamalaysia#kartikasarimalaysia#cakekinianmalaysia#brownieholicbandung#kunafebandungmalaysia#bolususulembangmalaysia#kerepekpisangsalemalaysia#kuebalokmalaysia#telekungpastelmalaysia#telekungkanak2malaysia#winperfume#perfumebandung#kuihraya#keksedap#bagelen#cheese#chocolate#telekungraya#telekungmurah#telekungcantik#kajang#bangi#personalshopperbandungtomalaysia
One day left guys,ade few slots left.whatapps or DM ok.x gaji lagi,jgn risau..byr deposit sikit,nnt before pos atau collect brg baru byr balance.

ETA 25/5(11pm onwards) 📣SELF COLLECT Di Taman Sepakat Indah 2,Kajang.
📮DELIVERY & POSTAGE ada additional kos(bergantung kepada berat parcel dan lokasi)
Untuk order/info/pertanyaan boleh call/WhatsApp 0162004180-Nisa.#oleh2bandung#makutamalaysia#kartikasarimalaysia#cakekinianmalaysia#brownieholicbandung#kunafebandungmalaysia#bolususulembangmalaysia#kerepekpisangsalemalaysia#kuebalokmalaysia#telekungpastelmalaysia#telekungkanak2malaysia#winperfume#perfumebandung#kuihraya#keksedap#bagelen#cheese#chocolate#telekungraya#telekungmurah#telekungcantik#kajang#bangi#personalshopperbandungtomalaysia
Barang customer dah sampai. Alhamdulillah... .

Nak order? Klik link di bio.

#telekungipoh #telekungarafahlace #telekungmurah #telekungmurah #telekunglace #telekunglacearafah #telekungcantik #bazarpaknil #pemborongtelekung #suppliertelekung #telekungmurahipoh #telekungdewasamurah #telekungbudakmurah #pemborongmalaysia #pemborongtelekungmalaysia #telekungdewasamurah #telekungbudakmurah #telekungkucantik #suppliertelekungtermurah #suppliertelekungdewasa #pia #telekunglacevietnam
#Repost @famona_official
· · · ·
Pernah tak, kita doa dengan merasakan Allah betul2 ada dalam hati dan sedang mendengar apa yg kita minta?
.
Pernah tak experience apa yang kita doa dan yang kita rasa kita terus dapat? Sebenarnya apa yg kita doa dan rasakan itulah sangkaan kita pada Allah.
.
Makanya, doalah perkara yang baik-baik dan positif sahaja inshaAllah semua yg baik2 pasti kita akan dapat. Tarik nafas dalam2 dan doa dari hati sambil merasakan kehadiran Allah.. percaya, apa yg kita doakan Allah akan beri.
.
Taknak percaya tak apa tapi cuba dulu ❤️
#telekungbest #telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece #abaya #muslimahfashion #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungbrunei #telekungsingapore #telekungmurah #telekungsolat #telekung #jubahtelekung #telekung #401production
.
.
.
#telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece  #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungmurah #telekungsolat #telekungcantik
#Repost @famona_official
· · · ·
Pernah tak, kita doa dengan merasakan Allah betul2 ada dalam hati dan sedang mendengar apa yg kita minta?
.
Pernah tak experience apa yang kita doa dan yang kita rasa kita terus dapat? Sebenarnya apa yg kita doa dan rasakan itulah sangkaan kita pada Allah.
.
Makanya, doalah perkara yang baik-baik dan positif sahaja inshaAllah semua yg baik2 pasti kita akan dapat. Tarik nafas dalam2 dan doa dari hati sambil merasakan kehadiran Allah.. percaya, apa yg kita doakan Allah akan beri.
.
Taknak percaya tak apa tapi cuba dulu ❤️
#telekungbest #telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece #abaya #muslimahfashion #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungbrunei #telekungsingapore #telekungmurah #telekungsolat #telekung #jubahtelekung #telekung #401production
.
.
.
#telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungmurah #telekungsolat #telekungcantik
#Repost @famona_official · · · ·
Siapakah yg berada paling dekat di hati mu sekarang ini? ❤️
.
Our sister in Telekung Suchi Frost White.
.
.
.
.
.
.
#telekungbest #telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece #abaya #muslimahfashion #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungbrunei #telekungsingapore #telekungmurah #telekungsolat #telekung #jubahtelekung #telekungsitikhadijah #telekungkareful #telekung
#Repost @famona_official
· · · ·
Perlu or tak restock? Yeayy or nehi nehi? 😎
.
.
.
.
.
.
.
#telekungbest #telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece #abaya #muslimahfashion #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungbrunei #telekungsingapore #telekungmurah #telekungsolat #telekung #jubahtelekung #telekungsitikhadijah #telekungkareful #telekung #401production 
#alifteega
RAMADAN + SYAWAL = BAHAGIA
__________________________________________________

WHITE + LEAD GREY
______________________________________________

PRODUCT DETAILS
===============
✅Material adalah Jersey Viscose. ✅Tak jarang, tak panas, tak melekap pada tubuh.
✅Senang digosok & susah nak renyuk semula.
✅tak kembang dan tak kecut bila basuh
✅Ukuran adalah FREE SIZE. Sesuai dari tinggi 150 cm hingga 170 cm. ✅Yang chubby-chubby pun selesa dan tiada masalah.
✅Bahagian muka nampak Kemas, dijahit dengan teliti & sangat cantik lagi elegant
✅Kain Tidak Mudah Renyuk
✅10 warna menarik. (tinggal 8 warna saja lagi)
✅Bahagian dagu diperbuat dengan kemas & menggunakan bahan material berkualiti supaya bahagian dagu si pemakai akan lebih selesa semasa solat
✅Penghantaran setiap hari ke seluruh Malaysia.
✅Semuanya READY STOCK, tinggal pos je.

Berminat ?

HARGA PROMOSI:
🔥Hanya RM 69🔥 (Normal Price RM 80)

Kalau nak order atau pertanyaan, hubungi kami di;
•Whatsapp (tekan link di bio)
•Direct Message

#telekungsitimunirah #telekungpremiumsitimunirah #telekungmurah#telekungviral #telekungsolat #telekungtravel #telekungteraweh #muslimahoutfit
RAMADAN + SYAWAL = BAHAGIA
__________________________________________________

WHITE + LEAD GREY
______________________________________________

PRODUCT DETAILS
===============
✅Material adalah Jersey Viscose. ✅Tak jarang, tak panas, tak melekap pada tubuh.
✅Senang digosok & susah nak renyuk semula.
✅tak kembang dan tak kecut bila basuh
✅Ukuran adalah FREE SIZE. Sesuai dari tinggi 150 cm hingga 170 cm. ✅Yang chubby-chubby pun selesa dan tiada masalah.
✅Bahagian muka nampak Kemas, dijahit dengan teliti & sangat cantik lagi elegant
✅Kain Tidak Mudah Renyuk
✅10 warna menarik. (tinggal 8 warna saja lagi)
✅Bahagian dagu diperbuat dengan kemas & menggunakan bahan material berkualiti supaya bahagian dagu si pemakai akan lebih selesa semasa solat
✅Penghantaran setiap hari ke seluruh Malaysia.
✅Semuanya READY STOCK, tinggal pos je.

Berminat ?

HARGA PROMOSI:
🔥Hanya RM 69🔥 (Normal Price RM 80)

Kalau nak order atau pertanyaan, hubungi kami di;
•Whatsapp (tekan link di bio)
•Direct Message

#telekungsitimunirah #telekungpremiumsitimunirah #telekungmurah#telekungviral #telekungsolat #telekungtravel #telekungteraweh #muslimahoutfit
RAMADAN + SYAWAL = BAHAGIA
__________________________________________________

PEANUT + DARK BROWN 
______________________________________________

PRODUCT DETAILS
===============
✅Material adalah Jersey Viscose. ✅Tak jarang, tak panas, tak melekap pada tubuh.
✅Senang digosok & susah nak renyuk semula.
✅tak kembang dan tak kecut bila basuh
✅Ukuran adalah FREE SIZE. Sesuai dari tinggi 150 cm hingga 170 cm. ✅Yang chubby-chubby pun selesa dan tiada masalah.
✅Bahagian muka nampak Kemas, dijahit dengan teliti & sangat cantik lagi elegant
✅Kain Tidak Mudah Renyuk
✅10 warna menarik. (tinggal 8 warna saja lagi)
✅Bahagian dagu diperbuat dengan kemas & menggunakan bahan material berkualiti supaya bahagian dagu si pemakai akan lebih selesa semasa solat
✅Penghantaran setiap hari ke seluruh Malaysia.
✅Semuanya READY STOCK, tinggal pos je.

Berminat ?

HARGA PROMOSI:
🔥Hanya RM 69🔥 (Normal Price RM 80)

Kalau nak order atau pertanyaan, hubungi kami di;
•Whatsapp (tekan link di bio)
•Direct Message

#telekungsitimunirah #telekungpremiumsitimunirah #telekungmurah#telekungviral #telekungsolat #telekungtravel #telekungteraweh #muslimahoutfit
RAMADAN + SYAWAL = BAHAGIA
__________________________________________________

PEANUT + DARK BROWN
______________________________________________

PRODUCT DETAILS
===============
✅Material adalah Jersey Viscose. ✅Tak jarang, tak panas, tak melekap pada tubuh.
✅Senang digosok & susah nak renyuk semula.
✅tak kembang dan tak kecut bila basuh
✅Ukuran adalah FREE SIZE. Sesuai dari tinggi 150 cm hingga 170 cm. ✅Yang chubby-chubby pun selesa dan tiada masalah.
✅Bahagian muka nampak Kemas, dijahit dengan teliti & sangat cantik lagi elegant
✅Kain Tidak Mudah Renyuk
✅10 warna menarik. (tinggal 8 warna saja lagi)
✅Bahagian dagu diperbuat dengan kemas & menggunakan bahan material berkualiti supaya bahagian dagu si pemakai akan lebih selesa semasa solat
✅Penghantaran setiap hari ke seluruh Malaysia.
✅Semuanya READY STOCK, tinggal pos je.

Berminat ?

HARGA PROMOSI:
🔥Hanya RM 69🔥 (Normal Price RM 80)

Kalau nak order atau pertanyaan, hubungi kami di;
•Whatsapp (tekan link di bio)
•Direct Message

#telekungsitimunirah #telekungpremiumsitimunirah #telekungmurah#telekungviral #telekungsolat #telekungtravel #telekungteraweh #muslimahoutfit
RAMADAN + SYAWAL = BAHAGIA
__________________________________________________

SITI MUNIRAH WHITE
______________________________________________

PRODUCT DETAILS
===============
✅Material adalah Jersey Viscose. ✅Tak jarang, tak panas, tak melekap pada tubuh.
✅Senang digosok & susah nak renyuk semula.
✅tak kembang dan tak kecut bila basuh
✅Ukuran adalah FREE SIZE. Sesuai dari tinggi 150 cm hingga 170 cm. ✅Yang chubby-chubby pun selesa dan tiada masalah.
✅Bahagian muka nampak Kemas, dijahit dengan teliti & sangat cantik lagi elegant
✅Kain Tidak Mudah Renyuk
✅10 warna menarik. (tinggal 8 warna saja lagi)
✅Bahagian dagu diperbuat dengan kemas & menggunakan bahan material berkualiti supaya bahagian dagu si pemakai akan lebih selesa semasa solat
✅Penghantaran setiap hari ke seluruh Malaysia.
✅Semuanya READY STOCK, tinggal pos je.

Berminat ?

HARGA PROMOSI:
🔥Hanya RM 69🔥 (Normal Price RM 80)

Kalau nak order atau pertanyaan, hubungi kami di;
•Whatsapp (tekan link di bio)
•Direct Message

#telekungsitimunirah #telekungpremiumsitimunirah #telekungmurah#telekungviral #telekungsolat #telekungtravel #telekungteraweh #muslimahoutfit
RAMADAN + SYAWAL = BAHAGIA
__________________________________________________

SITI MUNIRAH WHITE
______________________________________________

PRODUCT DETAILS
===============
✅Material adalah Jersey Viscose. ✅Tak jarang, tak panas, tak melekap pada tubuh.
✅Senang digosok & susah nak renyuk semula.
✅tak kembang dan tak kecut bila basuh
✅Ukuran adalah FREE SIZE. Sesuai dari tinggi 150 cm hingga 170 cm. ✅Yang chubby-chubby pun selesa dan tiada masalah.
✅Bahagian muka nampak Kemas, dijahit dengan teliti & sangat cantik lagi elegant
✅Kain Tidak Mudah Renyuk
✅10 warna menarik. (tinggal 8 warna saja lagi)
✅Bahagian dagu diperbuat dengan kemas & menggunakan bahan material berkualiti supaya bahagian dagu si pemakai akan lebih selesa semasa solat
✅Penghantaran setiap hari ke seluruh Malaysia.
✅Semuanya READY STOCK, tinggal pos je.

Berminat ?

HARGA PROMOSI:
🔥Hanya RM 69🔥 (Normal Price RM 80)

Kalau nak order atau pertanyaan, hubungi kami di;
•Whatsapp (tekan link di bio)
•Direct Message

#telekungsitimunirah #telekungpremiumsitimunirah #telekungmurah#telekungviral #telekungsolat #telekungtravel #telekungteraweh #muslimahoutfit
#Repost @famona_official
· · · ·
[ FEEDBACK CUSTOMER ]
•
•
TAK TAHU NAK BAGI HADIAH APA UNTUK SOMEONE ?
•
•
Telekung Jubah Famona ni memang sesuai sangat kalau awak semua nak bagi hadiah lain dari yang lain untuk someone
•
•
Mesti happy gila somenone yang dapat hadiah dari awak tu.
.
.
.
.
#telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece  #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungmurah #telekungsolat #telekung #selafazcinta
#Repost @famona_official
· · · ·
[ FEEDBACK CUSTOMER ]


TAK TAHU NAK BAGI HADIAH APA UNTUK SOMEONE ?


Telekung Jubah Famona ni memang sesuai sangat kalau awak semua nak bagi hadiah lain dari yang lain untuk someone


Mesti happy gila somenone yang dapat hadiah dari awak tu.
.
.
.
.
#telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungmurah #telekungsolat #telekung #selafazcinta
Kod : light grey
Material : cotton
Bahagian muka memeri , sesuai untuk semua saiz muka
Inner hingga paras dada
Tak perlu pakai anak tudung
Sarungkan, terus solat. 😘👍🏻
RM129 je sayang2
Murahh dan berbaloi baloi
Boleh buat telekung raya . 🤗Lalala .
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungcotton #telekungcantik #telekungsolat #telekungbudak #telekungmalaysia #telekunghantaran #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #telekungsulam #telekungsitikhadijah #telekungmuna #bajuraya2019 #koleksiraya2019 #raya2019 #hantaran #hantarannikah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantaranpernikahan #hantarantunang #bajucotton
Kod : light grey
Material : cotton
Bahagian muka memeri , sesuai untuk semua saiz muka
Inner hingga paras dada
Tak perlu pakai anak tudung
Sarungkan, terus solat. 😘👍🏻
RM129 je sayang2
Murahh dan berbaloi baloi
Boleh buat telekung raya . 🤗Lalala .
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungcotton #telekungcantik #telekungsolat #telekungbudak #telekungmalaysia #telekunghantaran #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #telekungsulam #telekungsitikhadijah #telekungmuna #bajuraya2019 #koleksiraya2019 #raya2019 #hantaran #hantarannikah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantaranpernikahan #hantarantunang #bajucotton
Korang nk telekung warna apa?  Hitam putih biru hijau semua kami ada 😂
Korang nk telekung warna apa? Hitam putih biru hijau semua kami ada 😂
❤️TELEKUNG SUCHI IN FROST WHITE❤️
.
Harga Sehelai RM159

Harga Combo
🔥 2 helai ke atas RM157/each
🔥 3 helai keatas RM155/each .
✅ FREE Postage 1 malaysia dalam 1 resit dan 1 alamat
✅ FREE Random Color Pouch Telekung
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
❤️TELEKUNG SUCHI IN FROST WHITE❤️
.
Harga Sehelai RM159

Harga Combo
🔥 2 helai ke atas RM157/each
🔥 3 helai keatas RM155/each .
✅ FREE Postage 1 malaysia dalam 1 resit dan 1 alamat
✅ FREE Random Color Pouch Telekung
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🌹TELEKUNG SUCHI🌹 🍀 Material High Quality Cotton di Bahagian Badan - Yang Pasti Sejuk dan Tak Jarang
.
🍀 Material Moss Crepe di Bahagian Kepala dan Lengan - Sesuai dipakai Untuk Kepala Jenis Besar/ Kecil, Ironless, Sejuk dan Sangat Selesa. .
🍀 Bahagian Bukaan Muka yg Selesa dan Sangat Kemas
.
🍀 Zip Di Dada Untuk Mudahkan Ambil Wudu’ (buka zip dan keluarkan kepala - akan jadi seperti hood)
.
🍀 Zip di Lengan - Wudhu’ Friendly
.
🍀 Poket di Sisi Kanan Telekung - Boleh Simpan Duit/ Kunci Kereta/ Smartphone/ Tasbih
.
🍀 Cukup Labuh dan Menutup Kaki. Tak Perlu Risau Dengan Kelabuhan. Dijamin Cukup Labuh.
.
🍀 Didatangkan Dalam 3 Size
.
❤️TELEKUNG SUCHI IN FROST WHITE❤️
.
Harga Sehelai RM159

Harga Combo
🔥 2 helai ke atas RM157/each
🔥 3 helai keatas RM155/each .
✅ FREE Postage 1 malaysia dalam 1 resit dan 1 alamat
✅ FREE Random Color Pouch Telekung
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🌹TELEKUNG SUCHI🌹 🍀 Material High Quality Cotton di Bahagian Badan - Yang Pasti Sejuk dan Tak Jarang
.
🍀 Material Moss Crepe di Bahagian Kepala dan Lengan - Sesuai dipakai Untuk Kepala Jenis Besar/ Kecil, Ironless, Sejuk dan Sangat Selesa. .
🍀 Bahagian Bukaan Muka yg Selesa dan Sangat Kemas
.
🍀 Zip Di Dada Untuk Mudahkan Ambil Wudu’ (buka zip dan keluarkan kepala - akan jadi seperti hood)
.
🍀 Zip di Lengan - Wudhu’ Friendly
.
🍀 Poket di Sisi Kanan Telekung - Boleh Simpan Duit/ Kunci Kereta/ Smartphone/ Tasbih
.
🍀 Cukup Labuh dan Menutup Kaki. Tak Perlu Risau Dengan Kelabuhan. Dijamin Cukup Labuh.
.
🍀 Didatangkan Dalam 3 Size
.
❤️TELEKUNG SUCHI IN FROST WHITE❤️
.
Harga Sehelai RM159

Harga Combo
🔥 2 helai ke atas RM157/each
🔥 3 helai keatas RM155/each .
✅ FREE Postage 1 malaysia dalam 1 resit dan 1 alamat
✅ FREE Random Color Pouch Telekung
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
The next collection is Suchi!
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
TELEKUNG SYURGA AMEENA 
Material: Jessey Viscose (material macam Jessey bola) .
✔Lembut
✔Sejuk
✔Mendamaikan
✔Mudah dicuci dan mudah kering
✔Flowie
✔Tidak melekat dibadan
✔Labuh ✔Tidak jarang
.
🔥PERHATIAN : STOK SEMAKIN SUSUT CEPAT GRAB SEBELUM NK RAYA🔥

#telekung #telekungalajmal #telekungsolat #telekungmini  #agentsalyha0163198680 #telekungmurah #telekungcotton #telekunghantaran #telekunghadiah #freegift #promosi #haji #umrah #hajidanumrah #kursushaji2019 #keanggunanmenepatisyariah #anggun #selesa #sempurna #zippoket  #telekungviral #maluapabossku #malaysiatrending #cintaislam #roadtojannah #jentikhati #nakpickupline #tiktokmalaysia
TELEKUNG SYURGA AMEENA
Material: Jessey Viscose (material macam Jessey bola) .
✔Lembut
✔Sejuk
✔Mendamaikan
✔Mudah dicuci dan mudah kering
✔Flowie
✔Tidak melekat dibadan
✔Labuh ✔Tidak jarang
.
🔥PERHATIAN : STOK SEMAKIN SUSUT CEPAT GRAB SEBELUM NK RAYA🔥

#telekung #telekungalajmal #telekungsolat #telekungmini #agentsalyha0163198680 #telekungmurah #telekungcotton #telekunghantaran #telekunghadiah #freegift #promosi #haji #umrah #hajidanumrah #kursushaji2019 #keanggunanmenepatisyariah #anggun #selesa #sempurna #zippoket #telekungviral #maluapabossku #malaysiatrending #cintaislam #roadtojannah #jentikhati #nakpickupline #tiktokmalaysia
Telekung SK Hadiyya
Rm120
Postage rm10
Telekung SK Hadiyya
Rm120
Postage rm10
TELEKUNG SK HADIYYA
RM120
POSTAGE RM10
TELEKUNG SK HADIYYA
RM120
POSTAGE RM10
✅READY STOCK✅
TELEKUNG PREMIUM ADRA

Telekung Premium Adra
RM 129
FREE EXCLUSIVE BOX
FREEGIFT Brooch

Place your order now! Just click link whatsapp on bio to contact us ☺

#telekungadra #premiumadra #telekungcotton #telekungsulam #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungkuantan #telekungkhatijah #telekungmurah #sayajualtelekung #telekungsolat #telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungcotton #telekungsulam #telekungmurah #telekungcantik #telekungsulam
✅READY STOCK✅
TELEKUNG PREMIUM ADRA

Telekung Premium Adra
RM 129
FREE EXCLUSIVE BOX
FREEGIFT Brooch

Place your order now! Just click link whatsapp on bio to contact us ☺

#telekungadra #premiumadra #telekungcotton #telekungsulam #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungkuantan #telekungkhatijah #telekungmurah #sayajualtelekung #telekungsolat #telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungcotton #telekungsulam #telekungmurah #telekungcantik #telekungsulam
Mana dia peminat kaler GREY?
Cantik sangat tau...
Telekung SK Hadiyya
Rm120
Postage rm10
Mana dia peminat kaler GREY?
Cantik sangat tau...
Telekung SK Hadiyya
Rm120
Postage rm10
✅READY STOCK✅
TELEKUNG PREMIUM ADRA

Telekung Premium Adra
RM 129
FREE EXCLUSIVE BOX
FREEGIFT Brooch

Place your order now! Just click link whatsapp on bio to contact us ☺

#telekungadra #premiumadra #telekungcotton #telekungsulam #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungkuantan #telekungkhatijah #telekungmurah #sayajualtelekung #telekungsolat #telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungcotton #telekungsulam #telekungmurah #telekungcantik #telekungsulam
✅READY STOCK✅
TELEKUNG PREMIUM ADRA

Telekung Premium Adra
RM 129
FREE EXCLUSIVE BOX
FREEGIFT Brooch

Place your order now! Just click link whatsapp on bio to contact us ☺

#telekungadra #premiumadra #telekungcotton #telekungsulam #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungkuantan #telekungkhatijah #telekungmurah #sayajualtelekung #telekungsolat #telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungcotton #telekungsulam #telekungmurah #telekungcantik #telekungsulam
TELEKUNG ROYAL LACE PROMOSI RAYA

1 Psg RM39
🎁Free pos (sm)
🎁Free inner

Combo 3 pasang
RM99
🎁Free pos (sm)
🎁Free sampul raya
🎁Free handsock
💖Wow!!! Berminat mari wsap cepat...
Wasap.my/60183510981/telekungtazleena

#telekungroyallace
#telekungcantik
#bisneskicikmama
#telekungmurah
#Tazleenascarf
TELEKUNG ROYAL LACE PROMOSI RAYA

1 Psg RM39
🎁Free pos (sm)
🎁Free inner

Combo 3 pasang
RM99
🎁Free pos (sm)
🎁Free sampul raya
🎁Free handsock
💖Wow!!! Berminat mari wsap cepat...
Wasap.my/60183510981/telekungtazleena

#telekungroyallace
#telekungcantik
#bisneskicikmama
#telekungmurah
#Tazleenascarf
BALANCE STOCK UPDATE (220519)
.
BAWAL SQUARE ARIANI/NAELOFAR
.
💝Material: Satin Crepe
💝Harga: RM 35 (tak termasuk pos)
💝Size: 110cm x 110cm
.
Nk close up gambr, DM / Whatsapp: 019-4073314
.

#tudungsarung #tudunginstant #chiffonexclusive #immorahijab 
#telekungsitikhadijah #telekungmurah #telekungneelofar #telekungsitikhadijahvietnam #arianishawl #duckshawl #sayajual #originalvietnam #tudungbawal #johorbahru #skudai #telekungduck #bawalariani #bawalduck #mosscrepe
BALANCE STOCK UPDATE (220519)
.
BAWAL SQUARE ARIANI/NAELOFAR
.
💝Material: Satin Crepe
💝Harga: RM 35 (tak termasuk pos)
💝Size: 110cm x 110cm
.
Nk close up gambr, DM / Whatsapp: 019-4073314
.

#tudungsarung #tudunginstant #chiffonexclusive #immorahijab
#telekungsitikhadijah #telekungmurah #telekungneelofar #telekungsitikhadijahvietnam #arianishawl #duckshawl #sayajual #originalvietnam #tudungbawal #johorbahru #skudai #telekungduck #bawalariani #bawalduck #mosscrepe
🕌KOLEKSI LEBARAN 2019🕌 ✨INDAHNYA SUNGGUH DI HARI RAYA..🌙🌙
RAMAINYA ORG BERSUKARIA🎼🎺
.
✨ADIKKU MANIS CANTIK BERGAYA DENGAN MEMAKAI *SONGKET ZALIKHAA V2*..🎤🎼🎺
.
Pe Yg bestnya👇🏻
▫️Design Kurung Fishtail Labuh & Longgar
▫️Design printed songket yg simple tampalan songket di lengan😍
▫️warna eksklusif yg hot n high demand sesuai Utk yg nk berpakaian sedondon😘 / bridesmaids theme
▫️Material baju Platinum Pearl Skin High Quality & kain jenis cotton
▫️Warna yg cantik2 n hot Di pasaran
▫️Cutting Loose X ketat n sendat
▫️Jenis Kain duyung
▫️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
▫️Zip Kain Sebelah Kiri
▫️Saiz XS S M L XL 2XL 3XL
▫️Ada ZIP Belakang Baju
.
📝❌ kecut
📝❌ berbulu lepas basuh
📝❌ renyuk
📝✔️mudah digosok
📝✔️sejuk & selesa dipakai
📝✔️Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
📝✔️Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️
.
Full payment only

HARGA:
RM130 SM / RM135 SS
PLUS SIZE 2XL& 3XL ADD RM10
.
🎈SESUAI UTK THEME BRIDESAID

FREE POSTAGE📮

LOOSE CUTTING

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #zaloramy #innersnowcap #poplook #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukurma #minyakargan #serumparut #dyxy #sugarbelle #bizziboddy #bawalbidang45 #menuberbuka #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia
🕌KOLEKSI LEBARAN 2019🕌 ✨INDAHNYA SUNGGUH DI HARI RAYA..🌙🌙
RAMAINYA ORG BERSUKARIA🎼🎺
.
✨ADIKKU MANIS CANTIK BERGAYA DENGAN MEMAKAI *SONGKET ZALIKHAA V2*..🎤🎼🎺
.
Pe Yg bestnya👇🏻
▫️Design Kurung Fishtail Labuh & Longgar
▫️Design printed songket yg simple tampalan songket di lengan😍
▫️warna eksklusif yg hot n high demand sesuai Utk yg nk berpakaian sedondon😘 / bridesmaids theme
▫️Material baju Platinum Pearl Skin High Quality & kain jenis cotton
▫️Warna yg cantik2 n hot Di pasaran
▫️Cutting Loose X ketat n sendat
▫️Jenis Kain duyung
▫️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
▫️Zip Kain Sebelah Kiri
▫️Saiz XS S M L XL 2XL 3XL
▫️Ada ZIP Belakang Baju
.
📝❌ kecut
📝❌ berbulu lepas basuh
📝❌ renyuk
📝✔️mudah digosok
📝✔️sejuk & selesa dipakai
📝✔️Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
📝✔️Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️
.
Full payment only

HARGA:
RM130 SM / RM135 SS
PLUS SIZE 2XL& 3XL ADD RM10
.
🎈SESUAI UTK THEME BRIDESAID

FREE POSTAGE📮

LOOSE CUTTING

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #zaloramy #innersnowcap #poplook #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukurma #minyakargan #serumparut #dyxy #sugarbelle #bizziboddy #bawalbidang45 #menuberbuka #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia
BALANCE STOCK UPDATE (220519)
.
BAWAL SQUARE ARIANI/NAELOFAR
.
💝Material: Satin Crepe
💝Harga: RM 35 (tak termasuk pos)
💝Size: 110cm x 110cm
.
Nk close up gambr, DM / Whatsapp: 019-4073314
.

#tudungsarung #tudunginstant #chiffonexclusive #immorahijab 
#telekungsitikhadijah #telekungmurah #telekungneelofar #telekungsitikhadijahvietnam #arianishawl #duckshawl #sayajual #originalvietnam #tudungbawal #johorbahru #skudai #telekungduck #bawalariani #bawalduck #mosscrepe
BALANCE STOCK UPDATE (220519)
.
BAWAL SQUARE ARIANI/NAELOFAR
.
💝Material: Satin Crepe
💝Harga: RM 35 (tak termasuk pos)
💝Size: 110cm x 110cm
.
Nk close up gambr, DM / Whatsapp: 019-4073314
.

#tudungsarung #tudunginstant #chiffonexclusive #immorahijab
#telekungsitikhadijah #telekungmurah #telekungneelofar #telekungsitikhadijahvietnam #arianishawl #duckshawl #sayajual #originalvietnam #tudungbawal #johorbahru #skudai #telekungduck #bawalariani #bawalduck #mosscrepe
Mukena model terbaru 😍 .
.
🌹 kode STVD747
🌹 bahan katun
🌹 tekstur lembut dan nyaman di pake .
.
.
💰mukena 260.000 .
.
Stoknya LIMITED ya girls , buruan order ga pake mikir lama sebelum kehabisan 😉.
.
Hubungi CS untuk info detail & order ( kontak di bio ).
.
🍀 mukena essouira by indahbordir 🍀
#mukenaponco#mukenaabaya#mukenaset#mukenajogja#mukenabali#munekapolos#mukenahaji#mukenaecer#mukenakeren#mukenamahar#mukenacantikmurah#mukenakatun#mukenasatin#telekungmewah#telekungsulam#telekungdewasa#telekungborong#telekungonline#telekungsejuk#telekunghadiah#telekungmurah#telekungwarna#telekungbudak#telekungcantik

Cek detail gambar di @essouira.id
Mukena model terbaru 😍 .
.
🌹 kode STVD747
🌹 bahan katun
🌹 tekstur lembut dan nyaman di pake .
.
.
💰mukena 260.000 .
.
Stoknya LIMITED ya girls , buruan order ga pake mikir lama sebelum kehabisan 😉.
.
Hubungi CS untuk info detail & order ( kontak di bio ).
.
🍀 mukena essouira by indahbordir 🍀
#mukenaponco#mukenaabaya#mukenaset#mukenajogja#mukenabali#munekapolos#mukenahaji#mukenaecer#mukenakeren#mukenamahar#mukenacantikmurah#mukenakatun#mukenasatin#telekungmewah#telekungsulam#telekungdewasa#telekungborong#telekungonline#telekungsejuk#telekunghadiah#telekungmurah#telekungwarna#telekungbudak#telekungcantik

Cek detail gambar di @essouira.id
🌷TELEKUNG COTTON  VISCOSE🌷

@rinaacollection
🌷Ada getah fleksibel pada muka. 🌷Bila anda pakai, ngam-ngam je muat pada muka.
🌷Tak kira muka jenis petak ke, lebar ke, bulat ke....🥰🤗
🌷Telekung ini akan sesuaikan den ganzen Saiz dan bentuk muka.
🌷JADI....bila nk solat rase tenang jee☺️
🌷Tak Perlu Risau longgar, dagu dapat ditutupi dengan sempurna Dan rambut pun Tal mudah terkeluar dari telekung😍
.
🌷kualiti kain Cotton
🌷Tidak jarang
🌷sulam yang kemas
🌷1 set telekung dan kain
🌷Free saiz 🌷RM159 free pos
. :) www.wasap.my/60172747049/

#telekungdewasa #telekungtravel #telekungcantik #telekung #telekungmurah #telekunghantaran #telekungcotton #telekungexclusive #telekungmalaysia #telekungsolat #telekunghadiah #telekung#rinaacollection1 #telekungsejuk #telekunghaji #solat #telekungsingapore #bruneionline #borongtelekung
🌷TELEKUNG COTTON VISCOSE🌷

@rinaacollection
🌷Ada getah fleksibel pada muka. 🌷Bila anda pakai, ngam-ngam je muat pada muka.
🌷Tak kira muka jenis petak ke, lebar ke, bulat ke....🥰🤗
🌷Telekung ini akan sesuaikan den ganzen Saiz dan bentuk muka.
🌷JADI....bila nk solat rase tenang jee☺️
🌷Tak Perlu Risau longgar, dagu dapat ditutupi dengan sempurna Dan rambut pun Tal mudah terkeluar dari telekung😍
.
🌷kualiti kain Cotton
🌷Tidak jarang
🌷sulam yang kemas
🌷1 set telekung dan kain
🌷Free saiz 🌷RM159 free pos
. :) www.wasap.my/60172747049/

#telekungdewasa #telekungtravel #telekungcantik #telekung #telekungmurah #telekunghantaran #telekungcotton #telekungexclusive #telekungmalaysia #telekungsolat #telekunghadiah #telekung#rinaacollection1 #telekungsejuk #telekunghaji #solat #telekungsingapore #bruneionline #borongtelekung
Mukena model terbaru 😍 .
.
🌹 kode STVD792
🌹 bahan KATUN rayon
🌹 tekstur lembut dan nyaman di pake .
.
.
💰mukena 382.000 .
.
Stoknya LIMITED ya girls , buruan order ga pake mikir lama sebelum kehabisan 😉.
.
Hubungi CS untuk info detail & order ( kontak di bio ).
.
🍀 mukena essouira by indahbordir 🍀
#mukenaponco#mukenaabaya#mukenaset#mukenajogja#mukenabali#munekapolos#mukenahaji#mukenaecer#mukenakeren#mukenamahar#mukenacantikmurah#mukenakatun#mukenasatin#telekungmewah#telekungsulam#telekungdewasa#telekungborong#telekungonline#telekungsejuk#telekunghadiah#telekungmurah#telekungwarna#telekungbudak#telekungcantik

Cek detail gambar di @essouira.id
Mukena model terbaru 😍 .
.
🌹 kode STVD792
🌹 bahan KATUN rayon
🌹 tekstur lembut dan nyaman di pake .
.
.
💰mukena 382.000 .
.
Stoknya LIMITED ya girls , buruan order ga pake mikir lama sebelum kehabisan 😉.
.
Hubungi CS untuk info detail & order ( kontak di bio ).
.
🍀 mukena essouira by indahbordir 🍀
#mukenaponco#mukenaabaya#mukenaset#mukenajogja#mukenabali#munekapolos#mukenahaji#mukenaecer#mukenakeren#mukenamahar#mukenacantikmurah#mukenakatun#mukenasatin#telekungmewah#telekungsulam#telekungdewasa#telekungborong#telekungonline#telekungsejuk#telekunghadiah#telekungmurah#telekungwarna#telekungbudak#telekungcantik

Cek detail gambar di @essouira.id
Eh cantiknya color ni.. color teh tarik kaw! 🤣 ✅READY STOCK✅
TELEKUNG PREMIUM ADRA

Telekung Premium Adra
RM 129
FREE EXCLUSIVE BOX
FREEGIFT Brooch

Place your order now! Just click link whatsapp on bio to contact us ☺

#telekungadra #premiumadra #telekungcotton #telekungsulam #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungkuantan #telekungkhatijah #telekungmurah #sayajualtelekung #telekungsolat #telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungcotton #telekungsulam #telekungmurah #telekungcantik #telekungsulam
Eh cantiknya color ni.. color teh tarik kaw! 🤣 ✅READY STOCK✅
TELEKUNG PREMIUM ADRA

Telekung Premium Adra
RM 129
FREE EXCLUSIVE BOX
FREEGIFT Brooch

Place your order now! Just click link whatsapp on bio to contact us ☺

#telekungadra #premiumadra #telekungcotton #telekungsulam #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungkuantan #telekungkhatijah #telekungmurah #sayajualtelekung #telekungsolat #telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungcotton #telekungsulam #telekungmurah #telekungcantik #telekungsulam
Assalamualaikum semua.

Fatin nak clear stock kids Hijab ni. RM10 sahaja sehelai. Buy 4 FREE POS SEMENANJUNG.

Cepat cepat stok dah tak banyak tinggal.
.
Whatsapp Fatin 0175747735 for fast respond.
(Link di Bio)
.
#bawalbatu #bawalcottonpremium #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalzahrapremium #bawalruncit #tudungbawal #bawaldiamondexclusive #bawalsedondon #telekungmurah #bawalrubycorn #bawalchiffonvoileprinted #curicuricinta #cariakudisyurga #kidshijab  #tudungbudak #hellokittyhijab #tudunghellokitty
Assalamualaikum semua.

Fatin nak clear stock kids Hijab ni. RM10 sahaja sehelai. Buy 4 FREE POS SEMENANJUNG.

Cepat cepat stok dah tak banyak tinggal.
.
Whatsapp Fatin 0175747735 for fast respond.
(Link di Bio)
.
#bawalbatu #bawalcottonpremium #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalzahrapremium #bawalruncit #tudungbawal #bawaldiamondexclusive #bawalsedondon #telekungmurah #bawalrubycorn #bawalchiffonvoileprinted #curicuricinta #cariakudisyurga #kidshijab #tudungbudak #hellokittyhijab #tudunghellokitty
Assalamualaikum semua.

Fatin nak clear stock kids Hijab ni. RM10 sahaja sehelai. Buy 4 FREE POS SEMENANJUNG.

Cepat cepat stok dah tak banyak tinggal.
.
Whatsapp Fatin 0175747735 for fast respond.
(Link di Bio)
.
#bawalbatu #bawalcottonpremium #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalzahrapremium #bawalruncit #tudungbawal #bawaldiamondexclusive #bawalsedondon #telekungmurah #bawalrubycorn #bawalchiffonvoileprinted #curicuricinta #cariakudisyurga #kidshijab  #tudungbudak #hellokittyhijab #tudunghellokitty
Assalamualaikum semua.

Fatin nak clear stock kids Hijab ni. RM10 sahaja sehelai. Buy 4 FREE POS SEMENANJUNG.

Cepat cepat stok dah tak banyak tinggal.
.
Whatsapp Fatin 0175747735 for fast respond.
(Link di Bio)
.
#bawalbatu #bawalcottonpremium #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalzahrapremium #bawalruncit #tudungbawal #bawaldiamondexclusive #bawalsedondon #telekungmurah #bawalrubycorn #bawalchiffonvoileprinted #curicuricinta #cariakudisyurga #kidshijab #tudungbudak #hellokittyhijab #tudunghellokitty
Assalamualaikum semua.

Fatin nak clear stock kids Hijab ni. RM10 sahaja sehelai. Buy 4 FREE POS SEMENANJUNG.

Cepat cepat stok dah tak banyak tinggal.
.
Whatsapp Fatin 0175747735 for fast respond.
(Link di Bio)
.
#bawalbatu #bawalcottonpremium #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalzahrapremium #bawalruncit #tudungbawal #bawaldiamondexclusive #bawalsedondon #telekungmurah #bawalrubycorn #bawalchiffonvoileprinted #curicuricinta #cariakudisyurga #kidshijab  #tudungbudak #hellokittyhijab #tudunghellokitty
Assalamualaikum semua.

Fatin nak clear stock kids Hijab ni. RM10 sahaja sehelai. Buy 4 FREE POS SEMENANJUNG.

Cepat cepat stok dah tak banyak tinggal.
.
Whatsapp Fatin 0175747735 for fast respond.
(Link di Bio)
.
#bawalbatu #bawalcottonpremium #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalzahrapremium #bawalruncit #tudungbawal #bawaldiamondexclusive #bawalsedondon #telekungmurah #bawalrubycorn #bawalchiffonvoileprinted #curicuricinta #cariakudisyurga #kidshijab #tudungbudak #hellokittyhijab #tudunghellokitty
🌹TELEKUNG PASTELEENA
.
📌Material Telekung ini adalah 100% High Quality Polyester Crepe
📌Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive
📌Ukuran adalah FREE SIZE.
📌Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant
📌Kain Tidak Mudah Renyuk
📌Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas
📌Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat
.
========================================
(Normal price RM189)
🎉 PROMOTION PRICE 🎉
✅Buy 1 RM129
✅Buy 2 & more RM99 each ONLY! 😱
*harga tak termasuk postage & box*
-
🎁 Add Box
Normal Price: RM15.90/pcs
Promo Price RM10/pcs (Anda Jimat Lagi 👌🏻)
-
-
👜 Follow @telekung.me untuk lebih banyak pilihan warna 👌🏻
-
-
Nak Order?
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @telekung.me untuk respond pantas ⚡ ⚡
-
.
.
.
.
.
.
#AleenaLovers #AleenaPrayerWear #TelekungAleena #Pasteleena #Safarleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungtravel #bazarpaknil #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekunghantaran #hantaranpengantin #telekungmurah #hantarankahwin
🌹TELEKUNG PASTELEENA
.
📌Material Telekung ini adalah 100% High Quality Polyester Crepe
📌Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive
📌Ukuran adalah FREE SIZE.
📌Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant
📌Kain Tidak Mudah Renyuk
📌Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas
📌Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat
.
========================================
(Normal price RM189)
🎉 PROMOTION PRICE 🎉
✅Buy 1 RM129
✅Buy 2 & more RM99 each ONLY! 😱
*harga tak termasuk postage & box*
-
🎁 Add Box
Normal Price: RM15.90/pcs
Promo Price RM10/pcs (Anda Jimat Lagi 👌🏻)
-
-
👜 Follow @telekung.me untuk lebih banyak pilihan warna 👌🏻
-
-
Nak Order?
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @telekung.me untuk respond pantas ⚡ ⚡
-
.
.
.
.
.
.
#AleenaLovers #AleenaPrayerWear #TelekungAleena #Pasteleena #Safarleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungtravel #bazarpaknil #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekunghantaran #hantaranpengantin #telekungmurah #hantarankahwin
💖TELEKUNG AYRA songket 2018 COLLECTION 
Free postage😘
Telekung+bag Rm114
set gift kotak add rm20

Material : Premium Grade Cotton 
Size : Free Size ✨ REKAAN UNGGUL. Rekaan khas menggunakan lace songket sulam yang exclusive dan terhad. ✨ JAHITAN BERGETAH DI KEPALA. Kemas dan selesa. Sesuai untuk semua jenis muka ✨ KAIN LYCRA DI BAHAGIAN DAGU. Boleh stretch jadi, tiada masalah untuk yang bermuka besar

#telekungmurah #telekungcotton #telekung #telekungsale #telekungstory
#sayajualtelekungtravel
#telekungtravel
#telekungtravelmurahmalaysia
#solat #telekunghantaran
#telekungsolatwarna #telekungsongket
#telekungviral
💖TELEKUNG AYRA songket 2018 COLLECTION
Free postage😘
Telekung+bag Rm114
set gift kotak add rm20

Material : Premium Grade Cotton
Size : Free Size ✨ REKAAN UNGGUL. Rekaan khas menggunakan lace songket sulam yang exclusive dan terhad. ✨ JAHITAN BERGETAH DI KEPALA. Kemas dan selesa. Sesuai untuk semua jenis muka ✨ KAIN LYCRA DI BAHAGIAN DAGU. Boleh stretch jadi, tiada masalah untuk yang bermuka besar

#telekungmurah #telekungcotton #telekung #telekungsale #telekungstory
#sayajualtelekungtravel
#telekungtravel
#telekungtravelmurahmalaysia
#solat #telekunghantaran
#telekungsolatwarna #telekungsongket
#telekungviral
🌹TELEKUNG PASTELEENA
.
📌Material Telekung ini adalah 100% High Quality Polyester Crepe
📌Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive
📌Ukuran adalah FREE SIZE.
📌Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant
📌Kain Tidak Mudah Renyuk
📌Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas
📌Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat
.
========================================
(Normal price RM189)
🎉 PROMOTION PRICE 🎉
✅Buy 1 RM129
✅Buy 2 & more RM99 each ONLY! 😱
*harga tak termasuk postage & box*
-
🎁 Add Box
Normal Price: RM15.90/pcs
Promo Price RM10/pcs (Anda Jimat Lagi 👌🏻)
-
-
👜 Follow @telekung.me untuk lebih banyak pilihan warna 👌🏻
-
-
Nak Order?
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @telekung.me untuk respond pantas ⚡ ⚡
-
.
.
.
.
.
.
#AleenaLovers #AleenaPrayerWear #TelekungAleena #Pasteleena #Safarleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungtravel #bazarpaknil #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekunghantaran #hantaranpengantin #telekungmurah #hantarankahwin
🌹TELEKUNG PASTELEENA
.
📌Material Telekung ini adalah 100% High Quality Polyester Crepe
📌Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive
📌Ukuran adalah FREE SIZE.
📌Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant
📌Kain Tidak Mudah Renyuk
📌Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas
📌Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat
.
========================================
(Normal price RM189)
🎉 PROMOTION PRICE 🎉
✅Buy 1 RM129
✅Buy 2 & more RM99 each ONLY! 😱
*harga tak termasuk postage & box*
-
🎁 Add Box
Normal Price: RM15.90/pcs
Promo Price RM10/pcs (Anda Jimat Lagi 👌🏻)
-
-
👜 Follow @telekung.me untuk lebih banyak pilihan warna 👌🏻
-
-
Nak Order?
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @telekung.me untuk respond pantas ⚡ ⚡
-
.
.
.
.
.
.
#AleenaLovers #AleenaPrayerWear #TelekungAleena #Pasteleena #Safarleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungtravel #bazarpaknil #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekunghantaran #hantaranpengantin #telekungmurah #hantarankahwin
🌹TELEKUNG PASTELEENA
.
📌Material Telekung ini adalah 100% High Quality Polyester Crepe
📌Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive
📌Ukuran adalah FREE SIZE.
📌Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant
📌Kain Tidak Mudah Renyuk
📌Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas
📌Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat
.
========================================
(Normal price RM189)
🎉 PROMOTION PRICE 🎉
✅Buy 1 RM129
✅Buy 2 & more RM99 each ONLY! 😱
*harga tak termasuk postage & box*
-
🎁 Add Box
Normal Price: RM15.90/pcs
Promo Price RM10/pcs (Anda Jimat Lagi 👌🏻)
-
-
👜 Follow @telekung.me untuk lebih banyak pilihan warna 👌🏻
-
-
Nak Order?
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @telekung.me untuk respond pantas ⚡ ⚡
-
.
.
.
.
.
.
#AleenaLovers #AleenaPrayerWear #TelekungAleena #Pasteleena #Safarleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungtravel #bazarpaknil #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekunghantaran #hantaranpengantin #telekungmurah #hantarankahwin
🌹TELEKUNG PASTELEENA
.
📌Material Telekung ini adalah 100% High Quality Polyester Crepe
📌Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive
📌Ukuran adalah FREE SIZE.
📌Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant
📌Kain Tidak Mudah Renyuk
📌Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas
📌Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat
.
========================================
(Normal price RM189)
🎉 PROMOTION PRICE 🎉
✅Buy 1 RM129
✅Buy 2 & more RM99 each ONLY! 😱
*harga tak termasuk postage & box*
-
🎁 Add Box
Normal Price: RM15.90/pcs
Promo Price RM10/pcs (Anda Jimat Lagi 👌🏻)
-
-
👜 Follow @telekung.me untuk lebih banyak pilihan warna 👌🏻
-
-
Nak Order?
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @telekung.me untuk respond pantas ⚡ ⚡
-
.
.
.
.
.
.
#AleenaLovers #AleenaPrayerWear #TelekungAleena #Pasteleena #Safarleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungtravel #bazarpaknil #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekunghantaran #hantaranpengantin #telekungmurah #hantarankahwin
#telekungmurah #telekungsitikhadijah #telekungcotton
#telekungmurah #telekungsitikhadijah #telekungcotton
#telekungmurah #telekungsitikhadijah #telekungcotton
🌼🌼🌼 TELEKUNG DOUBLE LACE SITI ZAINAB EXCLUSIVE 🌼🌼🌼
.
🌸 Banyak pilihan warna yang menarik. 🔥🔥
.
🌸 Material high quality lycra. Kain ringan, beza dengan telekung lycra yang biasa orang pakai. Jangan risau, kain tak melekat pada badan.
.
🌸 Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa solat.
.
🌸Telekung Siti Zainab sangat EKSKLUSIF, PATUH SYARIAH dan REKAAN TERSENDIRI dan yang penting DOUBLE LACE yang sangat CANTIK.
.
🌸 Ukuran adalah FREE SIZE fit to XXL
.
🌸 Semua Colour ready stock.
.
🌸 Penghantaran SETIAP HARI except Public Holiday
.
_________________________
.
🔥 PROMOSI RAMADHAN & RAYA🔥
.
_________________________
.
🌸 Harga? Tengah promosi sekarang ni! .
⏩ HARGA PROMOSI !!‼️ .
🔥🔥SEPASANG - RM59🔥🔥
🔥🔥2 PASANG - RM100🔥🔥
.
Limited Time Promotion🎀🎀🎀
.
==========
BERMINAT??
==========
.
WHATSAPP SEKARANG !!! LIMITED STOCK‼️‼️‼️
.
www.wasap.my/60139957087/telekungsitizainab
www.wasap.my/60139957087/telekungsitizainab
.
#telekungsitiaisyah #telekungterbaru #telekung2019 #telekungviscose #telekunglace
#telekungraya #telekungmurah #telekungsitiaisyah #telekungsulam #telekungsulammurah 
#telekunglace #telekungviscose #telekungmurah #telekungcantik #telekungviscose #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungsitizainab #telekunglace #telekunglycra
🌼🌼🌼 TELEKUNG DOUBLE LACE SITI ZAINAB EXCLUSIVE 🌼🌼🌼
.
🌸 Banyak pilihan warna yang menarik. 🔥🔥
.
🌸 Material high quality lycra. Kain ringan, beza dengan telekung lycra yang biasa orang pakai. Jangan risau, kain tak melekat pada badan.
.
🌸 Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa solat.
.
🌸Telekung Siti Zainab sangat EKSKLUSIF, PATUH SYARIAH dan REKAAN TERSENDIRI dan yang penting DOUBLE LACE yang sangat CANTIK.
.
🌸 Ukuran adalah FREE SIZE fit to XXL
.
🌸 Semua Colour ready stock.
.
🌸 Penghantaran SETIAP HARI except Public Holiday
.
_________________________
.
🔥 PROMOSI RAMADHAN & RAYA🔥
.
_________________________
.
🌸 Harga? Tengah promosi sekarang ni! .
⏩ HARGA PROMOSI !!‼️ .
🔥🔥SEPASANG - RM59🔥🔥
🔥🔥2 PASANG - RM100🔥🔥
.
Limited Time Promotion🎀🎀🎀
.
==========
BERMINAT??
==========
.
WHATSAPP SEKARANG !!! LIMITED STOCK‼️‼️‼️
.
www.wasap.my/60139957087/telekungsitizainab
www.wasap.my/60139957087/telekungsitizainab
.
#telekungsitiaisyah #telekungterbaru #telekung2019 #telekungviscose #telekunglace
#telekungraya #telekungmurah #telekungsitiaisyah #telekungsulam #telekungsulammurah
#telekunglace #telekungviscose #telekungmurah #telekungcantik #telekungviscose #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungsitizainab #telekunglace #telekunglycra
🌼🌼🌼 TELEKUNG DOUBLE LACE SITI ZAINAB EXCLUSIVE 🌼🌼🌼
.
🌸 Banyak pilihan warna yang menarik. 🔥🔥
.
🌸 Material high quality lycra. Kain ringan, beza dengan telekung lycra yang biasa orang pakai. Jangan risau, kain tak melekat pada badan.
.
🌸 Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa solat.
.
🌸Telekung Siti Zainab sangat EKSKLUSIF, PATUH SYARIAH dan REKAAN TERSENDIRI dan yang penting DOUBLE LACE yang sangat CANTIK.
.
🌸 Ukuran adalah FREE SIZE fit to XXL
.
🌸 Semua Colour ready stock.
.
🌸 Penghantaran SETIAP HARI except Public Holiday
.
_________________________
.
🔥 PROMOSI RAMADHAN & RAYA🔥
.
_________________________
.
🌸 Harga? Tengah promosi sekarang ni! .
⏩ HARGA PROMOSI !!‼️ .
🔥🔥SEPASANG - RM59🔥🔥
🔥🔥2 PASANG - RM100🔥🔥
.
Limited Time Promotion🎀🎀🎀
.
==========
BERMINAT??
==========
.
WHATSAPP SEKARANG !!! LIMITED STOCK‼️‼️‼️
.
www.wasap.my/60139957087/telekungsitizainab
www.wasap.my/60139957087/telekungsitizainab
.
#telekungsitiaisyah #telekungterbaru #telekung2019 #telekungviscose #telekunglace
#telekungraya #telekungmurah #telekungsitiaisyah #telekungsulam #telekungsulammurah 
#telekunglace #telekungviscose #telekungmurah #telekungcantik #telekungviscose #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungsitizainab #telekunglace #telekunglycra
🌼🌼🌼 TELEKUNG DOUBLE LACE SITI ZAINAB EXCLUSIVE 🌼🌼🌼
.
🌸 Banyak pilihan warna yang menarik. 🔥🔥
.
🌸 Material high quality lycra. Kain ringan, beza dengan telekung lycra yang biasa orang pakai. Jangan risau, kain tak melekat pada badan.
.
🌸 Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa solat.
.
🌸Telekung Siti Zainab sangat EKSKLUSIF, PATUH SYARIAH dan REKAAN TERSENDIRI dan yang penting DOUBLE LACE yang sangat CANTIK.
.
🌸 Ukuran adalah FREE SIZE fit to XXL
.
🌸 Semua Colour ready stock.
.
🌸 Penghantaran SETIAP HARI except Public Holiday
.
_________________________
.
🔥 PROMOSI RAMADHAN & RAYA🔥
.
_________________________
.
🌸 Harga? Tengah promosi sekarang ni! .
⏩ HARGA PROMOSI !!‼️ .
🔥🔥SEPASANG - RM59🔥🔥
🔥🔥2 PASANG - RM100🔥🔥
.
Limited Time Promotion🎀🎀🎀
.
==========
BERMINAT??
==========
.
WHATSAPP SEKARANG !!! LIMITED STOCK‼️‼️‼️
.
www.wasap.my/60139957087/telekungsitizainab
www.wasap.my/60139957087/telekungsitizainab
.
#telekungsitiaisyah #telekungterbaru #telekung2019 #telekungviscose #telekunglace
#telekungraya #telekungmurah #telekungsitiaisyah #telekungsulam #telekungsulammurah
#telekunglace #telekungviscose #telekungmurah #telekungcantik #telekungviscose #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungsitizainab #telekunglace #telekunglycra
🌸Telekung_sitikhadijah🌸
Cantik setanding namanya💞💞
Kenapa harus memilih 🤔🤔telekung ini kerana banyak kelebihan yg istimewa yg anda dpt.. 😱😱
🌈Pelbagai aneka warna pilihan 🌈 material kain lembut dan kualiti dri kilang
🌈tidak melekap di badan dan selesa dipakai
🌈 harga mampu milik dan free size
Harga yg ditawarkan utk 10 PELANGGAN YANG PERTAMA SAHAJA.. 🌹🌹
Bukan RM220❌
Bukan RM189❌
Bukan RM100❌
Tapi hanya RM 75 sepasang SAHAJA ✔✔
FREE POSTAGE💯💯
Hah!!.. Best kan telekung ini👍👍 ..so pe tunggu ag..???🤗🤗
Telekung ini hampir kehabisan stok..jgn lpskan peluang.. 💪💪💪💪
Cepat order !!🔥🔥
Cepat order!! 🔥🔥
Sementara stok masih ada.. 📦📦
Jika berminat blh pm/wasap 0177828079 utk keterangan lanjut.. #telekung
#telekungumrah
#telekungmalaysia
#telekungmurah
#telekungborong
#telekungcantik
#telekungmurah#telekungumrah
#telekung#telekungmalaysia
#telekungborongmurah#telekungcantik
🌸Telekung_sitikhadijah🌸
Cantik setanding namanya💞💞
Kenapa harus memilih 🤔🤔telekung ini kerana banyak kelebihan yg istimewa yg anda dpt.. 😱😱
🌈Pelbagai aneka warna pilihan 🌈 material kain lembut dan kualiti dri kilang
🌈tidak melekap di badan dan selesa dipakai
🌈 harga mampu milik dan free size
Harga yg ditawarkan utk 10 PELANGGAN YANG PERTAMA SAHAJA.. 🌹🌹
Bukan RM220❌
Bukan RM189❌
Bukan RM100❌
Tapi hanya RM 75 sepasang SAHAJA ✔✔
FREE POSTAGE💯💯
Hah!!.. Best kan telekung ini👍👍 ..so pe tunggu ag..???🤗🤗
Telekung ini hampir kehabisan stok..jgn lpskan peluang.. 💪💪💪💪
Cepat order !!🔥🔥
Cepat order!! 🔥🔥
Sementara stok masih ada.. 📦📦
Jika berminat blh pm/wasap 0177828079 utk keterangan lanjut.. #telekung
#telekungumrah
#telekungmalaysia
#telekungmurah
#telekungborong
#telekungcantik
#telekungmurah#telekungumrah
#telekung#telekungmalaysia
#telekungborongmurah#telekungcantik
🌸Telekung_sitikhadijah🌸
Cantik setanding namanya💞💞
Kenapa harus memilih 🤔🤔telekung ini kerana banyak kelebihan yg istimewa yg anda dpt.. 😱😱
🌈Pelbagai aneka warna pilihan 🌈 material kain lembut dan kualiti dri kilang
🌈tidak melekap di badan dan selesa dipakai
🌈 harga mampu milik dan free size
Harga yg ditawarkan utk 10 PELANGGAN YANG PERTAMA SAHAJA.. 🌹🌹
Bukan RM220❌
Bukan RM189❌
Bukan RM100❌
Tapi hanya RM 75 sepasang SAHAJA ✔✔
FREE POSTAGE💯💯
Hah!!.. Best kan telekung ini👍👍 ..so pe tunggu ag..???🤗🤗
Telekung ini hampir kehabisan stok..jgn lpskan peluang.. 💪💪💪💪
Cepat order !!🔥🔥
Cepat order!! 🔥🔥
Sementara stok masih ada.. 📦📦
Jika berminat blh pm/wasap 0177828079 utk keterangan lanjut.. #telekung
#telekungumrah
#telekungmalaysia
#telekungmurah
#telekungborong
#telekungcantik
#telekungmurah#telekungumrah
#telekung#telekungmalaysia
#telekungborongmurah#telekungcantik
🌸Telekung_sitikhadijah🌸
Cantik setanding namanya💞💞
Kenapa harus memilih 🤔🤔telekung ini kerana banyak kelebihan yg istimewa yg anda dpt.. 😱😱
🌈Pelbagai aneka warna pilihan 🌈 material kain lembut dan kualiti dri kilang
🌈tidak melekap di badan dan selesa dipakai
🌈 harga mampu milik dan free size
Harga yg ditawarkan utk 10 PELANGGAN YANG PERTAMA SAHAJA.. 🌹🌹
Bukan RM220❌
Bukan RM189❌
Bukan RM100❌
Tapi hanya RM 75 sepasang SAHAJA ✔✔
FREE POSTAGE💯💯
Hah!!.. Best kan telekung ini👍👍 ..so pe tunggu ag..???🤗🤗
Telekung ini hampir kehabisan stok..jgn lpskan peluang.. 💪💪💪💪
Cepat order !!🔥🔥
Cepat order!! 🔥🔥
Sementara stok masih ada.. 📦📦
Jika berminat blh pm/wasap 0177828079 utk keterangan lanjut.. #telekung
#telekungumrah
#telekungmalaysia
#telekungmurah
#telekungborong
#telekungcantik
#telekungmurah#telekungumrah
#telekung#telekungmalaysia
#telekungborongmurah#telekungcantik
🌸Telekung_sitikhadijah🌸
Cantik setanding namanya💞💞
Kenapa harus memilih 🤔🤔telekung ini kerana banyak kelebihan yg istimewa yg anda dpt.. 😱😱
🌈Pelbagai aneka warna pilihan 🌈 material kain lembut dan kualiti dri kilang
🌈tidak melekap di badan dan selesa dipakai
🌈 harga mampu milik dan free size
Harga yg ditawarkan utk 10 PELANGGAN YANG PERTAMA SAHAJA.. 🌹🌹
Bukan RM220❌
Bukan RM189❌
Bukan RM100❌
Tapi hanya RM 75 sepasang SAHAJA ✔✔
FREE POSTAGE💯💯
Hah!!.. Best kan telekung ini👍👍 ..so pe tunggu ag..???🤗🤗
Telekung ini hampir kehabisan stok..jgn lpskan peluang.. 💪💪💪💪
Cepat order !!🔥🔥
Cepat order!! 🔥🔥
Sementara stok masih ada.. 📦📦
Jika berminat blh pm/wasap 0177828079 utk keterangan lanjut.. #telekung
#telekungumrah
#telekungmalaysia
#telekungmurah
#telekungborong
#telekungcantik
#telekungmurah#telekungumrah
#telekung#telekungmalaysia
#telekungborongmurah#telekungcantik
🌸Telekung_sitikhadijah🌸
Cantik setanding namanya💞💞
Kenapa harus memilih 🤔🤔telekung ini kerana banyak kelebihan yg istimewa yg anda dpt.. 😱😱
🌈Pelbagai aneka warna pilihan 🌈 material kain lembut dan kualiti dri kilang
🌈tidak melekap di badan dan selesa dipakai
🌈 harga mampu milik dan free size
Harga yg ditawarkan utk 10 PELANGGAN YANG PERTAMA SAHAJA.. 🌹🌹
Bukan RM220❌
Bukan RM189❌
Bukan RM100❌
Tapi hanya RM 75 sepasang SAHAJA ✔✔
FREE POSTAGE💯💯
Hah!!.. Best kan telekung ini👍👍 ..so pe tunggu ag..???🤗🤗
Telekung ini hampir kehabisan stok..jgn lpskan peluang.. 💪💪💪💪
Cepat order !!🔥🔥
Cepat order!! 🔥🔥
Sementara stok masih ada.. 📦📦
Jika berminat blh pm/wasap 0177828079 utk keterangan lanjut.. #telekung
#telekungumrah
#telekungmalaysia
#telekungmurah
#telekungborong
#telekungcantik
#telekungmurah#telekungumrah
#telekung#telekungmalaysia
#telekungborongmurah#telekungcantik
🌸Telekung_sitikhadijah🌸
Cantik setanding namanya💞💞
Kenapa harus memilih 🤔🤔telekung ini kerana banyak kelebihan yg istimewa yg anda dpt.. 😱😱
🌈Pelbagai aneka warna pilihan 🌈 material kain lembut dan kualiti dri kilang
🌈tidak melekap di badan dan selesa dipakai
🌈 harga mampu milik dan free size
Harga yg ditawarkan utk 10 PELANGGAN YANG PERTAMA SAHAJA.. 🌹🌹
Bukan RM220❌
Bukan RM189❌
Bukan RM100❌
Tapi hanya RM 75 sepasang SAHAJA ✔✔
FREE POSTAGE💯💯
Hah!!.. Best kan telekung ini👍👍 ..so pe tunggu ag..???🤗🤗
Telekung ini hampir kehabisan stok..jgn lpskan peluang.. 💪💪💪💪
Cepat order !!🔥🔥
Cepat order!! 🔥🔥
Sementara stok masih ada.. 📦📦
Jika berminat blh pm/wasap 0177828079 utk keterangan lanjut.. #telekung
#telekungumrah
#telekungmalaysia
#telekungmurah
#telekungborong
#telekungcantik
#telekungmurah#telekungumrah
#telekung#telekungmalaysia
#telekungborongmurah#telekungcantik
🌸Telekung_sitikhadijah🌸
Cantik setanding namanya💞💞
Kenapa harus memilih 🤔🤔telekung ini kerana banyak kelebihan yg istimewa yg anda dpt.. 😱😱
🌈Pelbagai aneka warna pilihan 🌈 material kain lembut dan kualiti dri kilang
🌈tidak melekap di badan dan selesa dipakai
🌈 harga mampu milik dan free size
Harga yg ditawarkan utk 10 PELANGGAN YANG PERTAMA SAHAJA.. 🌹🌹
Bukan RM220❌
Bukan RM189❌
Bukan RM100❌
Tapi hanya RM 75 sepasang SAHAJA ✔✔
FREE POSTAGE💯💯
Hah!!.. Best kan telekung ini👍👍 ..so pe tunggu ag..???🤗🤗
Telekung ini hampir kehabisan stok..jgn lpskan peluang.. 💪💪💪💪
Cepat order !!🔥🔥
Cepat order!! 🔥🔥
Sementara stok masih ada.. 📦📦
Jika berminat blh pm/wasap 0177828079 utk keterangan lanjut.. #telekung
#telekungumrah
#telekungmalaysia
#telekungmurah
#telekungborong
#telekungcantik
#telekungmurah#telekungumrah
#telekung#telekungmalaysia
#telekungborongmurah#telekungcantik
Polka dot pink & black +peach♥️
.
.
Hadiahkan untuk diri sendiri. Untuk jadikan hadiah kat mak, adik beradik pun sesuai juga. Mudah-mudahan pahala berterusan kita dapat. InshaAllah, Aamiin.
.
TELEKUNG TRAVEL AISY 😚
.
💚Dahlah comel design dia, material pun best, sejuk dan selesa untuk dipakai.
.
💚Kain cotton rayon ni jenis jatuh terletak, tak perlu risau kain telekung kita tu terbang sehingga mengganggu jemaah sebelah kita.
.
💚 Yang penting Telekung Travel Aisy ni sangat praktikal, mudah dibawa ke mana-mana. Saiz yang comel boleh muat dalam handbag korang semua.
.
💚Tiada lagi alasan tak selesa solat di shopping complex ke sebab telekung kat mall tu berbau.
.
💚Design yang comel-comel untuk korang pilih.😘
.
.
💚Harga RM 99. Normal Price : RM109.
.
💚Korang nak hadiahkan untuk mak, kawan-kawan, family, tunang pun boleh. 😘 Dapat tambah pahala korang juga kan. .
💚Nak request untuk letak kad pun boleh juga.
.
💚 FREE SIZE
.
Apa-apa korang Whatsapp ya : .
📲016-6897996
.
Atau korang boleh klik je kat profile atas tu ok.
.
#telekungtravel
#telekungcotton
#telekungsolat
#telekungmurah
#telekunghantaran
#telekungcomel
#telekungselesa
#telekungmalaysia
#telekungcantik
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#bandartasikputeri
#melaka
#batupahat
#puncakalam
#kluang
#telekungtravelcotton
#telekunghadiah
#telekungpoket
#ramadhan2019
#terapiinstagram 
#NuraisySisters
#ajimaura #johorbahru #cheras
Polka dot pink & black +peach♥️
.
.
Hadiahkan untuk diri sendiri. Untuk jadikan hadiah kat mak, adik beradik pun sesuai juga. Mudah-mudahan pahala berterusan kita dapat. InshaAllah, Aamiin.
.
TELEKUNG TRAVEL AISY 😚
.
💚Dahlah comel design dia, material pun best, sejuk dan selesa untuk dipakai.
.
💚Kain cotton rayon ni jenis jatuh terletak, tak perlu risau kain telekung kita tu terbang sehingga mengganggu jemaah sebelah kita.
.
💚 Yang penting Telekung Travel Aisy ni sangat praktikal, mudah dibawa ke mana-mana. Saiz yang comel boleh muat dalam handbag korang semua.
.
💚Tiada lagi alasan tak selesa solat di shopping complex ke sebab telekung kat mall tu berbau.
.
💚Design yang comel-comel untuk korang pilih.😘
.
.
💚Harga RM 99. Normal Price : RM109.
.
💚Korang nak hadiahkan untuk mak, kawan-kawan, family, tunang pun boleh. 😘 Dapat tambah pahala korang juga kan. .
💚Nak request untuk letak kad pun boleh juga.
.
💚 FREE SIZE
.
Apa-apa korang Whatsapp ya : .
📲016-6897996
.
Atau korang boleh klik je kat profile atas tu ok.
.
#telekungtravel
#telekungcotton
#telekungsolat
#telekungmurah
#telekunghantaran
#telekungcomel
#telekungselesa
#telekungmalaysia
#telekungcantik
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#bandartasikputeri
#melaka
#batupahat
#puncakalam
#kluang
#telekungtravelcotton
#telekunghadiah
#telekungpoket
#ramadhan2019
#terapiinstagram
#NuraisySisters
#ajimaura #johorbahru #cheras
Penangan sale Raya Telekung Ameena Xclusive, .
Alhamdulillah 😍
.
#telekung #telekunghantaran #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungcantik #kaintelekung #telekungterbaru  #telekungterkini #telekungcantikdanmurah #telekungtravel #telekungumrah #ctdk #neelofa #mirafilzah #bazaarpaknilmurah #telekunghantaranmurah
#kainela #kainelacantik #telekunghantarankahwin #telekunghadiah #telekungalajmal #telekungcotton  #kainpasangterkini #kainpasangmurah #telekungameena #telekungsolat #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #cikguseo
“Dik...akak dah lama teringin nak merasa pakai Telekung Cantik ni...hari ni akak dapat beli ..Syukur Alhamdulillah 😍😍😍😍
KOLEKSI VIP PASTEL PREMIUM LACE (LIMITED EDITION)  Mempersembahkan Satu Koleksi yang Tersangat Istimewa yg bakal menambat hati Muslimah sejati.

Apa Yang Sangat Istimewa Tentang VIP Premium  Lace (Limited Edition)
- 🌹Lace Perancis dibahagian bawah telekung yang sangat EKSKLUSIF,ELEGAN dan CANTIK bertatahkan elemen BERLIAN Swarovski.
- 🌹material cotton silk yg sangat lembut
- 🌹Kemasan bahagian dagu dan kepala supaya selesa ketika memakainya
- 🌹potongan kain yg labuh standard utk yg berbadan tinggi
- 🌹didatangkan sekali dengan kotak dan riben serta greeting kad sesuai utk di buat hadiah maupun hantaran. 🔥Koleksi ini koleksi LiMited Edition kerana setiap keluaran hanya di buat sekali sahaja TIDAK REPEAT ORDER oleh itu JANGAN FIKIR LAMA-LAMA YA SIS!!!!🔥
http://www.wasap.my/60126797137
http://www.wasap.my/60126797137
http://www.wasap.my/60126797137

Sempena Ramadhan Kami menawarkan Pakej Hadiah Utk Yg Tersayang Membeli sambil menderma dimana setiap resit pembelian ,sebanyak RM 5 akan di dermakan kepada rumah anak YATIM.

Dalam Setiap Pakej mengandungi
✅ 1 Telekung
✅ 1 Bag Telekung
✅ 1 Kotak SL Sharqiya ✅ 1 Kad Ucapan Utk Yang Tersayang 
HARGA RM259 
FREE POSTAGE ==========
BERMINAT??
WASSAP LINK 
http://www.wasap.my/60126797137
http://www.wasap.my/60126797137
http://www.wasap.my/60126797137
==========
.
Sila tinggalkan No WhatsApp atau Komen Kat Bawah “NAK VIP PPL“sekarang & Tag Kawan2 Kenalan Anda Sekali!

#telekungSLSharqiyaLace #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungcantik #umrah #haji #sulam #renda #solat #telekunglace #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #patuhsyariah #sayajual #bazar  #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekunghadiah #telekungraya #telekungumrah
.
NOTA: Warna Telekung Mungkin akan nampak berbeza atas sebab setting lighti
“Dik...akak dah lama teringin nak merasa pakai Telekung Cantik ni...hari ni akak dapat beli ..Syukur Alhamdulillah 😍😍😍😍
KOLEKSI VIP PASTEL PREMIUM LACE (LIMITED EDITION) Mempersembahkan Satu Koleksi yang Tersangat Istimewa yg bakal menambat hati Muslimah sejati.

Apa Yang Sangat Istimewa Tentang VIP Premium Lace (Limited Edition)
- 🌹Lace Perancis dibahagian bawah telekung yang sangat EKSKLUSIF,ELEGAN dan CANTIK bertatahkan elemen BERLIAN Swarovski.
- 🌹material cotton silk yg sangat lembut
- 🌹Kemasan bahagian dagu dan kepala supaya selesa ketika memakainya
- 🌹potongan kain yg labuh standard utk yg berbadan tinggi
- 🌹didatangkan sekali dengan kotak dan riben serta greeting kad sesuai utk di buat hadiah maupun hantaran. 🔥Koleksi ini koleksi LiMited Edition kerana setiap keluaran hanya di buat sekali sahaja TIDAK REPEAT ORDER oleh itu JANGAN FIKIR LAMA-LAMA YA SIS!!!!🔥
http://www.wasap.my/60126797137
http://www.wasap.my/60126797137
http://www.wasap.my/60126797137

Sempena Ramadhan Kami menawarkan Pakej Hadiah Utk Yg Tersayang Membeli sambil menderma dimana setiap resit pembelian ,sebanyak RM 5 akan di dermakan kepada rumah anak YATIM.

Dalam Setiap Pakej mengandungi
✅ 1 Telekung
✅ 1 Bag Telekung
✅ 1 Kotak SL Sharqiya ✅ 1 Kad Ucapan Utk Yang Tersayang
HARGA RM259
FREE POSTAGE ==========
BERMINAT??
WASSAP LINK
http://www.wasap.my/60126797137
http://www.wasap.my/60126797137
http://www.wasap.my/60126797137
==========
.
Sila tinggalkan No WhatsApp atau Komen Kat Bawah “NAK VIP PPL“sekarang & Tag Kawan2 Kenalan Anda Sekali!

#telekungSLSharqiyaLace #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungcantik #umrah #haji #sulam #renda #solat #telekunglace #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #patuhsyariah #sayajual #bazar #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekunghadiah #telekungraya #telekungumrah
.
NOTA: Warna Telekung Mungkin akan nampak berbeza atas sebab setting lighti
Tinggal ni je kali ni! Maaf dipinta hihihi Jadi marilah grab cepat! RM99 utk sulam, RM55 utk kids punya yg depan tu 😍 Pastu jom ke channel kami senang nak join preorder next time 😆 Link di @boutique_nhm ! Whatsapp terus to purchase yg ni, 01128003545 atau terus ke link @nhm.ps to PM ❤️ Jom shopping now! Lambat tak dpt 😜
.
#hcmtripnhm #hcmtripnhmfeedback

#telekungsk #telekungcotton #telekungsitikhadijah #telekungraya #telekungmurah
Tinggal ni je kali ni! Maaf dipinta hihihi Jadi marilah grab cepat! RM99 utk sulam, RM55 utk kids punya yg depan tu 😍 Pastu jom ke channel kami senang nak join preorder next time 😆 Link di @boutique_nhm ! Whatsapp terus to purchase yg ni, 01128003545 atau terus ke link @nhm.ps to PM ❤️ Jom shopping now! Lambat tak dpt 😜
.
#hcmtripnhm #hcmtripnhmfeedback

#telekungsk #telekungcotton #telekungsitikhadijah #telekungraya #telekungmurah
MINI
🌸Set telekung mudah untuk travel terutama UMRAH dan HAJI
💲RM110: 1 telekung
📍Malaysia: Penghantaran PERCUMA
🔹Material : Cotton berkualiti 🔸Free Size dan boleh keluarkan tangan
🛍Warna: Putih, Hitam, Dark Grey, Light Yellow, Pink, Grey
📦WA order: +60 11-1019 7575 atau klik link WA di BIO
#tasmia #telekung #telekungmurah#renda
#telekungwarna#telekungcotton#umrah#haji
#travel#muslimah#busana#tudung#telekunghantaran#telekungcotton#telekungsolat#telekungmalaysia#telekungtravel#telekungumrah#telekungbudak#telekungdewasa#telekungexclusive#telekungarafah#telekunghadiah#telekungpremium#telekunghaji#telekungmuslimah#telekungmewah#telekungwarna#telekungcomel#telekungraya
MINI
🌸Set telekung mudah untuk travel terutama UMRAH dan HAJI
💲RM110: 1 telekung
📍Malaysia: Penghantaran PERCUMA
🔹Material : Cotton berkualiti 🔸Free Size dan boleh keluarkan tangan
🛍Warna: Putih, Hitam, Dark Grey, Light Yellow, Pink, Grey
📦WA order: +60 11-1019 7575 atau klik link WA di BIO
#tasmia #telekung #telekungmurah#renda
#telekungwarna#telekungcotton#umrah#haji
#travel#muslimah#busana#tudung#telekunghantaran#telekungcotton#telekungsolat#telekungmalaysia#telekungtravel#telekungumrah#telekungbudak#telekungdewasa#telekungexclusive#telekungarafah#telekunghadiah#telekungpremium#telekunghaji#telekungmuslimah#telekungmewah#telekungwarna#telekungcomel#telekungraya
Telekung Exclusive, Sejuk & Selesa
.
.
•••Promosi Harga 1 Pasang•••
RM19.00 Sahaja !!!
.
.
•••••••••••••••••
Details Telekung
•••••••••••••••••
✅Tidak Jarang, Selesa & Sejuk
✅ Ada pelapik dagu
✅ Ada lace dibahagian kepala
✅ Tidak Mudah Berkedut
✅Material viscose Vietnam
✅ Sesuai untuk dewasa
✅ Kanak-kanak juga seuai 6-10 tahun
✅Telekung FREE SIZE
✅ Pelbagai Pilihan Warna
.
———————————————————
.
Order Klik Dibawah 👇👇
http://www.wasap.my/0105631270/telekungmurah
http://www.wasap.my/0105631270/telekungmurah
http://www.wasap.my/0105631270/telekungmurah
.
———————————————————
.
#telekung #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekunghantaran #telekungmurah #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungvietnam #telekungviral #telekungvietnammurah #telekungvietnamsulammurah #telekunglace #telekungtravel #telekungexclusive #telekungarafah #telekungsolat
Telekung Exclusive, Sejuk & Selesa
.
.
•••Promosi Harga 1 Pasang•••
RM19.00 Sahaja !!!
.
.
•••••••••••••••••
Details Telekung
•••••••••••••••••
✅Tidak Jarang, Selesa & Sejuk
✅ Ada pelapik dagu
✅ Ada lace dibahagian kepala
✅ Tidak Mudah Berkedut
✅Material viscose Vietnam
✅ Sesuai untuk dewasa
✅ Kanak-kanak juga seuai 6-10 tahun
✅Telekung FREE SIZE
✅ Pelbagai Pilihan Warna
.
———————————————————
.
Order Klik Dibawah 👇👇
http://www.wasap.my/0105631270/telekungmurah
http://www.wasap.my/0105631270/telekungmurah
http://www.wasap.my/0105631270/telekungmurah
.
———————————————————
.
#telekung #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekunghantaran #telekungmurah #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungvietnam #telekungviral #telekungvietnammurah #telekungvietnamsulammurah #telekunglace #telekungtravel #telekungexclusive #telekungarafah #telekungsolat
PROMOSI 🎉🎉
PROMOSI 🎉🎉
PROMOSI 🎉🎉
.
READY STOCK‼️‼️
.
Jom la order sementara stock masih ada ni 🌸
.
.
#telekung #telekungduck #telekungsk #skvietnam #telekungcotton #telekungmurah #telekunghantaran #telekungsolat #telekungtravel #telekungmalaysia #bokittahijab #bazarpaknil #telekungraya2019 #telekungramadhan #telekungpuasa #telekungumrah #telekungduckvietnam #telekungduckmurah
stok nawra warna ni serius dah X banyak.
.
kalau uols serius nak pakai masa raya,baik order lelaju sbb harga kali ni cuma RM 120
.
lps je raya harga otometik akan jd RM 139 tauuu
.
.
wasap.my/+60133571432/telekungnawra
.
wasap.my/+60162508378/telekungnawra

#telekung #telekungkedah #telekungmurah #telekungramadan #telekungbaru #telekungraya #telekungcantik #telekungsitikhadijah #nur2 #peace #telekungjersey #tudungexclusive #ramadhan #ramadan #babysayang #dexandra #jubahmurah #sayajual #bazaarpaknil #raya2019 #vsco #cintanongrata #telekungramadan
stok nawra warna ni serius dah X banyak.
.
kalau uols serius nak pakai masa raya,baik order lelaju sbb harga kali ni cuma RM 120
.
lps je raya harga otometik akan jd RM 139 tauuu
.
.
wasap.my/+60133571432/telekungnawra
.
wasap.my/+60162508378/telekungnawra

#telekung #telekungkedah #telekungmurah #telekungramadan #telekungbaru #telekungraya #telekungcantik #telekungsitikhadijah #nur2 #peace #telekungjersey #tudungexclusive #ramadhan #ramadan #babysayang #dexandra #jubahmurah #sayajual #bazaarpaknil #raya2019 #vsco #cintanongrata #telekungramadan
rm 55 sahaja tidak termasuk postage #telekungmurah #telekungsitikhadijah #telekungcotton
rm 55 sahaja tidak termasuk postage #telekungmurah #telekungsitikhadijah #telekungcotton
telekung sk rm85 sahaja tidak termasuk postage #telekungmurah #telekungsitikhadijah #telekungcotton
telekung sk rm85 sahaja tidak termasuk postage #telekungmurah #telekungsitikhadijah #telekungcotton
[3 HARI SAHAJA LAGI!]⁣
⁣
Telekung Aleena X @gemalebaran | Diskaun Hebat Sehingga 50% Wowww! Super Murah! Datang Ke Booth 13 & 14 tau!⁣
⁣
🎈 Booth No: 13 & 14 Dekat (Dengan Main Stage)⁣
📅 Tarikh: 25, 26 & 27 May 2019 | Sabtu, Ahad & Isnin⁣
🚘 Lokasi: HOTEL TENERA, BANGI, SELANGOR⁣
🕙 Waktu: 10pagi Hingga 12 TengahMalam⁣
⁣
‼️Diskaun Hanya Sah Di Event Booth Sahaja & Tiada JUALAN ONLINE‼️⁣
⁣
#gemalebaranXtelekungaleena #gemalebaran #gemalebaran2019 #gemalebaran2019xtelekungaleena #telekung #telekungraya2019 #telekungmurah #telekungcantik
[3 HARI SAHAJA LAGI!]⁣

Telekung Aleena X @gemalebaran | Diskaun Hebat Sehingga 50% Wowww! Super Murah! Datang Ke Booth 13 & 14 tau!⁣

🎈 Booth No: 13 & 14 Dekat (Dengan Main Stage)⁣
📅 Tarikh: 25, 26 & 27 May 2019 | Sabtu, Ahad & Isnin⁣
🚘 Lokasi: HOTEL TENERA, BANGI, SELANGOR⁣
🕙 Waktu: 10pagi Hingga 12 TengahMalam⁣

‼️Diskaun Hanya Sah Di Event Booth Sahaja & Tiada JUALAN ONLINE‼️⁣

#gemalebaranXtelekungaleena #gemalebaran #gemalebaran2019 #gemalebaran2019xtelekungaleena #telekung #telekungraya2019 #telekungmurah #telekungcantik
telekung plain - rm55... telekung bersulam- rm85 (exclude postage)  #telekungsitikhadijah #telekungmurah #telekungcotton
telekung plain - rm55... telekung bersulam- rm85 (exclude postage) #telekungsitikhadijah #telekungmurah #telekungcotton
Reposted from @kak.rah -  KEMPEN ‘JOM HADIAHKAN TELEKUNG BARU BUAT INSAN TERSAYANG’ SEMPENA RAMADHAN MUBARAK!
.
Telekung Ameena Xclusive, direka khas utk solat lbh selesa dan tampil anggun ketika bersujud kepada Illahi.. sesuai utk dibuat hantaran/hadiah buat insan tersayang..plg anggun, selesa dan patuh syariah! .
KELEBIHAN TEL SULAM AMEENA XCLUSIVE
.
🍒 BERSULAM dgn benang lembut pd telekung
.
🍒 ada POKET berzip pd kain utk simpan brg berharga .
🍒 Design didaftarkn dibwh MyIPO, terkawal drpd diciplak secara leluasa
.
🍒 material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan
.
🍒 muka bergetah strechable, fix utk semua ssiz muka
.
🍒 Labuh 49"sesuai utk ketinggian 152"-170"
.
🍒 dagu lebar - yakin tutup aurat
.
🍒 pinggang GETAH dan bertali 🍒 ada 10 color terang n pastel yg menawan
.
HARGA PROMO AMEENA NI UTK RAMADHAN JER:
🌷SEPASANG RM139/RM149ss
[normal rm159/rm169ss] 🌷COMBO 3 PSG >> DISKAUN 15% (RM354/RM380ss) 🌹Termasuk pos 🌹SPECIAL gift Ramadhan 🌹Berkotak Xclusive 🌹Baucer 10% utk belian seterusnya
.
💥MONEY BACK GUARENTEE!
💥STOK SGT TINGGI PERMINTAAN (dan akn hbs bila2 masa shj) 💥OFFER PAKEJ HNYA SBLM RAYA (lps raya xde freegift dah)
.
Jika BERMINAT wasap 0163198680 atau klik terus pada bio @solyhatun.co
.
#telekung #moneybackguarantee #telekungsolat #alif  #neelofa #telekungmurah #telekungcotton #telekunghantaran #telekunghadiah #freegift #promosi #haji #umrah #hajidanumrah #kursushaji2019 #terapiinstagram #anggun #terlajaklaris #sempurna #ctdk #telekungviral #telekungramadhan #telekungterawih #telekungameena #telekungraya #muslimah - #regrann
Reposted from @kak.rah - KEMPEN ‘JOM HADIAHKAN TELEKUNG BARU BUAT INSAN TERSAYANG’ SEMPENA RAMADHAN MUBARAK!
.
Telekung Ameena Xclusive, direka khas utk solat lbh selesa dan tampil anggun ketika bersujud kepada Illahi.. sesuai utk dibuat hantaran/hadiah buat insan tersayang..plg anggun, selesa dan patuh syariah! .
KELEBIHAN TEL SULAM AMEENA XCLUSIVE
.
🍒 BERSULAM dgn benang lembut pd telekung
.
🍒 ada POKET berzip pd kain utk simpan brg berharga .
🍒 Design didaftarkn dibwh MyIPO, terkawal drpd diciplak secara leluasa
.
🍒 material JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan
.
🍒 muka bergetah strechable, fix utk semua ssiz muka
.
🍒 Labuh 49"sesuai utk ketinggian 152"-170"
.
🍒 dagu lebar - yakin tutup aurat
.
🍒 pinggang GETAH dan bertali 🍒 ada 10 color terang n pastel yg menawan
.
HARGA PROMO AMEENA NI UTK RAMADHAN JER:
🌷SEPASANG RM139/RM149ss
[normal rm159/rm169ss] 🌷COMBO 3 PSG >> DISKAUN 15% (RM354/RM380ss) 🌹Termasuk pos 🌹SPECIAL gift Ramadhan 🌹Berkotak Xclusive 🌹Baucer 10% utk belian seterusnya
.
💥MONEY BACK GUARENTEE!
💥STOK SGT TINGGI PERMINTAAN (dan akn hbs bila2 masa shj) 💥OFFER PAKEJ HNYA SBLM RAYA (lps raya xde freegift dah)
.
Jika BERMINAT wasap 0163198680 atau klik terus pada bio @solyhatun.co
.
#telekung #moneybackguarantee #telekungsolat #alif #neelofa #telekungmurah #telekungcotton #telekunghantaran #telekunghadiah #freegift #promosi #haji #umrah #hajidanumrah #kursushaji2019 #terapiinstagram #anggun #terlajaklaris #sempurna #ctdk #telekungviral #telekungramadhan #telekungterawih #telekungameena #telekungraya #muslimah - #regrann
Alhamdulillah selesai urusan dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. 👍🏻☺️ Jika berminat, masih boleh order dengan Hannan. Ws 0146290500. #waqaf #telekungrm22 #telekungtangan #audeebyhannanfeedback #telekungmurah #audeebyhannan #telekungpromotion
Alhamdulillah selesai urusan dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. 👍🏻☺️ Jika berminat, masih boleh order dengan Hannan. Ws 0146290500. #waqaf #telekungrm22 #telekungtangan #audeebyhannanfeedback #telekungmurah #audeebyhannan #telekungpromotion
.
Jom check out design MARINA . 💥RM109💥
.

Nak tengok design Marina yang dah laaaama sangat sold out tu? .
.
.
Haaa ini lah dia.. maroon + pinkish2..
.
Jom layanzzz video design Marina secara dekat..
.
Normal Price RM159
Promo Price Rm109
.
Jimat Rm50
Jimat Rm50
Jimat Rm50
.
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran #telekunghitam #prayingrobe
.
Jom check out design MARINA . 💥RM109💥
.

Nak tengok design Marina yang dah laaaama sangat sold out tu? .
.
.
Haaa ini lah dia.. maroon + pinkish2..
.
Jom layanzzz video design Marina secara dekat..
.
Normal Price RM159
Promo Price Rm109
.
Jimat Rm50
Jimat Rm50
Jimat Rm50
.
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran #telekunghitam #prayingrobe
.
Salam Nuzul Al Quran.Ya Allah jadikanlah dan Rahmatilah kami dengan kemuliaan Al Quran.Jadikanlah ia cahaya yang menyuluh di setiap langkah kami dan kehidupan kami.
.
Temui kami Riyadh Heejab di booth number 036 dari 16 Mei - 4 Jun 2019  dan ramai lagi selebriti tanah air di Bazar Raya KL 2019...🌃.
.
Pelbagai jualan produk untuk menyambut syawal diadakan selama 20 hari dan lelongan produk akan dilakukan selama 120 jam tanpa henti di 5 hari terakhir...😍.
.
Jangan lepaskan peluang ini datanglah beramai-ramai bagi menikmati Bazar Raya KL 2019 pada tahun ini...🚗🛵.
.
#hijab
#shawl
#bawal
#telekung
#muslimah
#instanthijab
#chiffonhijab
#muslimwear
#riyadhheejab
#instantshawl
#telekungmurah
#bazarrayakl2019
.
Salam Nuzul Al Quran.Ya Allah jadikanlah dan Rahmatilah kami dengan kemuliaan Al Quran.Jadikanlah ia cahaya yang menyuluh di setiap langkah kami dan kehidupan kami.
.
Temui kami Riyadh Heejab di booth number 036 dari 16 Mei - 4 Jun 2019 dan ramai lagi selebriti tanah air di Bazar Raya KL 2019...🌃.
.
Pelbagai jualan produk untuk menyambut syawal diadakan selama 20 hari dan lelongan produk akan dilakukan selama 120 jam tanpa henti di 5 hari terakhir...😍.
.
Jangan lepaskan peluang ini datanglah beramai-ramai bagi menikmati Bazar Raya KL 2019 pada tahun ini...🚗🛵.
.
#hijab
#shawl
#bawal
#telekung
#muslimah
#instanthijab
#chiffonhijab
#muslimwear
#riyadhheejab
#instantshawl
#telekungmurah
#bazarrayakl2019
.
Jom check out design MARINA . 💥RM109💥
.

Nak tengok design Marina yang dah laaaama sangat sold out tu? .
.
.
Haaa ini lah dia.. maroon + pinkish2..
.
Jom layanzzz video design Marina secara dekat..
.
Normal Price RM159
Promo Price Rm109
.
Jimat Rm50
Jimat Rm50
Jimat Rm50
.
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran #telekunghitam #prayingrobe
.
Jom check out design MARINA . 💥RM109💥
.

Nak tengok design Marina yang dah laaaama sangat sold out tu? .
.
.
Haaa ini lah dia.. maroon + pinkish2..
.
Jom layanzzz video design Marina secara dekat..
.
Normal Price RM159
Promo Price Rm109
.
Jimat Rm50
Jimat Rm50
Jimat Rm50
.
017-4997752
017-4997752
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungraya #telekungumrah #telekungcantik #iloveislam #bazarpaknil #telekungcottonjepun #telekungmurah #telekungmurahdancantik #telekungonline #telekungmurahonline #telekungjapanesecotton #muslim #muslimsingapore #telekungtravel #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungpremium #telekungcottontravel #telekungcottoncantik #telekunghantarankahwin #telekunghantaran #telekunghitam #prayingrobe
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu 
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality,  konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2  Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi) 
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality, konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2 Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi)
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu 
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality,  konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2  Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi) 
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality, konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2 Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi)
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu 
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality,  konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2  Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi) 
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality, konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2 Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi)
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu 
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality,  konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2  Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi) 
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality, konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2 Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi)
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu 
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality,  konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2  Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi) 
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 65ribu
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
________________________________

Material : Rayon High Quality, konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 021

Harga seri : IDR 65.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar
~Panjang belakang atasan dari ujung kepala 116cm
~Panjang depan dari dahi 111cm
~Panjang bawahan 116cm
~Lingkar pinggang 140cm
________________________________
Cutting Mukena : Stelan atasan bawahan + Tas
Berat : 600 gram
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2 Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi)
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem
Cantiknyaaa paduan purple dan lace putih tu. Simple tapi sweet kan? 😍
#telekung
#telekungalhamidiyah
#telekungyaman
#telekunghadramaut
#telekungjubah
#telekungonepiece
#telekungmurah
#telekungcotton
Cantiknyaaa paduan purple dan lace putih tu. Simple tapi sweet kan? 😍
#telekung
#telekungalhamidiyah
#telekungyaman
#telekunghadramaut
#telekungjubah
#telekungonepiece
#telekungmurah
#telekungcotton