#telekungjubah

#Repost @famona_official
· · · ·
Perlu or tak restock? Yeayy or nehi nehi? 😎
.
.
.
.
.
.
.
#telekungbest #telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece #abaya #muslimahfashion #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungbrunei #telekungsingapore #telekungmurah #telekungsolat #telekung #jubahtelekung #telekungsitikhadijah #telekungkareful #telekung #401production 
#alifteega
#Repost @famona_official
· · · ·
[ FEEDBACK CUSTOMER ]
•
•
TAK TAHU NAK BAGI HADIAH APA UNTUK SOMEONE ?
•
•
Telekung Jubah Famona ni memang sesuai sangat kalau awak semua nak bagi hadiah lain dari yang lain untuk someone
•
•
Mesti happy gila somenone yang dapat hadiah dari awak tu.
.
.
.
.
#telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece  #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungmurah #telekungsolat #telekung #selafazcinta
#Repost @famona_official
· · · ·
[ FEEDBACK CUSTOMER ]


TAK TAHU NAK BAGI HADIAH APA UNTUK SOMEONE ?


Telekung Jubah Famona ni memang sesuai sangat kalau awak semua nak bagi hadiah lain dari yang lain untuk someone


Mesti happy gila somenone yang dapat hadiah dari awak tu.
.
.
.
.
#telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungmurah #telekungsolat #telekung #selafazcinta
❤️TELEKUNG SUCHI IN FROST WHITE❤️
.
Harga Sehelai RM159

Harga Combo
🔥 2 helai ke atas RM157/each
🔥 3 helai keatas RM155/each .
✅ FREE Postage 1 malaysia dalam 1 resit dan 1 alamat
✅ FREE Random Color Pouch Telekung
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
❤️TELEKUNG SUCHI IN FROST WHITE❤️
.
Harga Sehelai RM159

Harga Combo
🔥 2 helai ke atas RM157/each
🔥 3 helai keatas RM155/each .
✅ FREE Postage 1 malaysia dalam 1 resit dan 1 alamat
✅ FREE Random Color Pouch Telekung
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🌹TELEKUNG SUCHI🌹 🍀 Material High Quality Cotton di Bahagian Badan - Yang Pasti Sejuk dan Tak Jarang
.
🍀 Material Moss Crepe di Bahagian Kepala dan Lengan - Sesuai dipakai Untuk Kepala Jenis Besar/ Kecil, Ironless, Sejuk dan Sangat Selesa. .
🍀 Bahagian Bukaan Muka yg Selesa dan Sangat Kemas
.
🍀 Zip Di Dada Untuk Mudahkan Ambil Wudu’ (buka zip dan keluarkan kepala - akan jadi seperti hood)
.
🍀 Zip di Lengan - Wudhu’ Friendly
.
🍀 Poket di Sisi Kanan Telekung - Boleh Simpan Duit/ Kunci Kereta/ Smartphone/ Tasbih
.
🍀 Cukup Labuh dan Menutup Kaki. Tak Perlu Risau Dengan Kelabuhan. Dijamin Cukup Labuh.
.
🍀 Didatangkan Dalam 3 Size
.
❤️TELEKUNG SUCHI IN FROST WHITE❤️
.
Harga Sehelai RM159

Harga Combo
🔥 2 helai ke atas RM157/each
🔥 3 helai keatas RM155/each .
✅ FREE Postage 1 malaysia dalam 1 resit dan 1 alamat
✅ FREE Random Color Pouch Telekung
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🌹TELEKUNG SUCHI🌹 🍀 Material High Quality Cotton di Bahagian Badan - Yang Pasti Sejuk dan Tak Jarang
.
🍀 Material Moss Crepe di Bahagian Kepala dan Lengan - Sesuai dipakai Untuk Kepala Jenis Besar/ Kecil, Ironless, Sejuk dan Sangat Selesa. .
🍀 Bahagian Bukaan Muka yg Selesa dan Sangat Kemas
.
🍀 Zip Di Dada Untuk Mudahkan Ambil Wudu’ (buka zip dan keluarkan kepala - akan jadi seperti hood)
.
🍀 Zip di Lengan - Wudhu’ Friendly
.
🍀 Poket di Sisi Kanan Telekung - Boleh Simpan Duit/ Kunci Kereta/ Smartphone/ Tasbih
.
🍀 Cukup Labuh dan Menutup Kaki. Tak Perlu Risau Dengan Kelabuhan. Dijamin Cukup Labuh.
.
🍀 Didatangkan Dalam 3 Size
.
❤️TELEKUNG SUCHI IN FROST WHITE❤️
.
Harga Sehelai RM159

Harga Combo
🔥 2 helai ke atas RM157/each
🔥 3 helai keatas RM155/each .
✅ FREE Postage 1 malaysia dalam 1 resit dan 1 alamat
✅ FREE Random Color Pouch Telekung
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
The next collection is Suchi!
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
.
Ramainya yang gemarkn warna biege ni.. 😍😍😍
Siapa yang nak pre-order telekung biege boleh dm sis ye.. .
.
.
.
#butiktelekung #telekungsolat #telekungjubah #telekungtangan #telekunghajiumrah #telekunghadiah #telekungramadhan
.
Ramainya yang gemarkn warna biege ni.. 😍😍😍
Siapa yang nak pre-order telekung biege boleh dm sis ye.. .
.
.
.
#butiktelekung #telekungsolat #telekungjubah #telekungtangan #telekunghajiumrah #telekunghadiah #telekungramadhan
.
Alamak warna putih pun sold out 😱😱😱😱
.Alhamdulillah terima kasih kepada yang membeli..❤❤❤
.
.
.
.
#butiktelekung #telekungsolat #telekungjubah #telekungtangan #telekunghadiah #telekunghajiumrah #telekungcantik #telekungramadhan #telekungraya
.
Alamak warna putih pun sold out 😱😱😱😱
.Alhamdulillah terima kasih kepada yang membeli..❤❤❤
.
.
.
.
#butiktelekung #telekungsolat #telekungjubah #telekungtangan #telekunghadiah #telekunghajiumrah #telekungcantik #telekungramadhan #telekungraya
.
Ramainya yang gemarkn warna biege ni.. 😍😍😍
Siapa yang nak pre-order telekung biege boleh dm sis ye.. .
.
.
.
#butiktelekung #telekungsolat #telekungjubah #telekungtangan #telekunghajiumrah #telekunghadiah #telekungramadhan
.
Ramainya yang gemarkn warna biege ni.. 😍😍😍
Siapa yang nak pre-order telekung biege boleh dm sis ye.. .
.
.
.
#butiktelekung #telekungsolat #telekungjubah #telekungtangan #telekunghajiumrah #telekunghadiah #telekungramadhan
Cantiknyaaa paduan purple dan lace putih tu. Simple tapi sweet kan? 😍
#telekung
#telekungalhamidiyah
#telekungyaman
#telekunghadramaut
#telekungjubah
#telekungonepiece
#telekungmurah
#telekungcotton
Cantiknyaaa paduan purple dan lace putih tu. Simple tapi sweet kan? 😍
#telekung
#telekungalhamidiyah
#telekungyaman
#telekunghadramaut
#telekungjubah
#telekungonepiece
#telekungmurah
#telekungcotton
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
NABI BERPESAN: "Aku tinggalkan kepada kamu dua perkara dan kamu tidak akan sesat selama kamu berpegang kepada keduanya iaitu Kitab allah (Al-Quran) dan Sunnah rasulnya"
.
.
Salam Nuzul Al Quran saudaraku 🤲❤.
.
.
TELEKUNG MEDINA @needleworkskl.umrah
@needleworkskl . @telekungneedlework_98
.
.
.
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara #akuyangkautinggalkan
NABI BERPESAN: "Aku tinggalkan kepada kamu dua perkara dan kamu tidak akan sesat selama kamu berpegang kepada keduanya iaitu Kitab allah (Al-Quran) dan Sunnah rasulnya"
.
.
Salam Nuzul Al Quran saudaraku 🤲❤.
.
.
TELEKUNG MEDINA @needleworkskl.umrah
@needleworkskl . @telekungneedlework_98
.
.
.
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara #akuyangkautinggalkan
NABI BERPESAN: "Aku tinggalkan kepada kamu dua perkara dan kamu tidak akan sesat selama kamu berpegang kepada keduanya iaitu Kitab allah (Al-Quran) dan Sunnah rasulnya"
.
.
Salam Nuzul Al Quran saudaraku 🤲❤.
.
.
TELEKUNG MEDINA @needleworkskl.umrah
@needleworkskl . @telekungneedlework_98
.
.
.
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara #akuyangkautinggalkan
NABI BERPESAN: "Aku tinggalkan kepada kamu dua perkara dan kamu tidak akan sesat selama kamu berpegang kepada keduanya iaitu Kitab allah (Al-Quran) dan Sunnah rasulnya"
.
.
Salam Nuzul Al Quran saudaraku 🤲❤.
.
.
TELEKUNG MEDINA @needleworkskl.umrah
@needleworkskl . @telekungneedlework_98
.
.
.
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara #akuyangkautinggalkan
[#AKUYANGKAUTINGGALKAN ] .
.
.
Tengah on air skrg di TV1.  Siapa tengok? Korang kena tengok tau lakonan Elizad sentiasa terkesan dihati ❤
.
.
By the way cantik kan TELEKUNG AAISYAH yg Elizad pakai ni? Code : Off White.
.
.
APA KELEBIHAN TELEKUNG AAISYAH BERTANGAN? ❤
.
.
✔Kemas Dan cantik tiada masalah untuk berasa dalam telekung dalam tempoh lama. Ramaiiii sangat kat luar sana dah pun cuba TELEKUNG AAISYAH ni dan setiap hari kami terima feedback dari mereka yg happy. Click #NKLTESTIMONIES
.
.
✔Bukan sahaja selesa dan sesuai utk kegunaan harian, hadiah hantaran TAPI telekung medina juga menjadi pilihan ramai jemaah UMRAH & HAJI kerana memudahkan urusan TAWAF mereka  tanpa risau isu terselak sewaktu melambai.
.
. .
✔Uniknya, size muka flexible mengikut size muka anda (XS TO XXXL) Material Sejuk dan TIDAK PERLU di iron so takdelah berkedut kedut telekung nak solat depan Allah kan? Cantik je....Exclusivenya, setiap accessories yang ada pada TELEKUNG MEDINA adalah 100% jahitan tangan dengan teliti utk anda. .
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60122929163) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara
[#AKUYANGKAUTINGGALKAN ] .
.
.
Tengah on air skrg di TV1. Siapa tengok? Korang kena tengok tau lakonan Elizad sentiasa terkesan dihati ❤
.
.
By the way cantik kan TELEKUNG AAISYAH yg Elizad pakai ni? Code : Off White.
.
.
APA KELEBIHAN TELEKUNG AAISYAH BERTANGAN? ❤
.
.
✔Kemas Dan cantik tiada masalah untuk berasa dalam telekung dalam tempoh lama. Ramaiiii sangat kat luar sana dah pun cuba TELEKUNG AAISYAH ni dan setiap hari kami terima feedback dari mereka yg happy. Click #NKLTESTIMONIES
.
.
✔Bukan sahaja selesa dan sesuai utk kegunaan harian, hadiah hantaran TAPI telekung medina juga menjadi pilihan ramai jemaah UMRAH & HAJI kerana memudahkan urusan TAWAF mereka  tanpa risau isu terselak sewaktu melambai.
.
. .
✔Uniknya, size muka flexible mengikut size muka anda (XS TO XXXL) Material Sejuk dan TIDAK PERLU di iron so takdelah berkedut kedut telekung nak solat depan Allah kan? Cantik je....Exclusivenya, setiap accessories yang ada pada TELEKUNG MEDINA adalah 100% jahitan tangan dengan teliti utk anda. .
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60122929163) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
3 warna sweet sangat yg tinggal sekarang ni.
Olive, Deep Purple dan Maroon.
Maroon gelap ya.. Bukan maroon terang.
Kain memang premium quality, imported. Super selesa. Sejuk, ringan ala2 sutera. Potongan pun memang luas dan sangat selesa bila solat. U will feel 'secured n sealed' bila pakai. 😁😍
Harga last harini hanya rm134 sahaja! Memang kalau tk grab super RUGI! 😅😅😅 #eztelekung #telekung #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsale #saletelekung #telekungtravel #traveltelekung #telekungborong #pembekaltelekung #lastdaysale
3 warna sweet sangat yg tinggal sekarang ni.
Olive, Deep Purple dan Maroon.
Maroon gelap ya.. Bukan maroon terang.
Kain memang premium quality, imported. Super selesa. Sejuk, ringan ala2 sutera. Potongan pun memang luas dan sangat selesa bila solat. U will feel 'secured n sealed' bila pakai. 😁😍
Harga last harini hanya rm134 sahaja! Memang kalau tk grab super RUGI! 😅😅😅 #eztelekung #telekung #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsale #saletelekung #telekungtravel #traveltelekung #telekungborong #pembekaltelekung #lastdaysale
.
🌸Telekung Mini Basic🌸
.Bagi yang minat telekung yang simple tanpa renda.. Mini basic sesuai untuk anda.. Sesuai juga untuk para jemaah haji/umrah untuk melakukan ibadah disana..😊
.
.
===================
.Material : Japenese Cotton
.Jahitan getah dibahagian muka
.Dijahitkan zip berpoket dibahagian dada telekung untuk memudahkan anda menyimpan barang beharga ketika solat
==================
.
Ukkuran ✂✂✂
Free saiz
Labuh Hadapan : 28inci
Labuh Belakang : 44inci
.
==================
Harga Asal : rm149 
Sempena Nuzul Al-Quran 
Harga rm79 😱😱😱😱 Anda Jimat rm70
===================
.
.
.
#butiktelekung #telelekungminibasic #telekunghajiumrah #telekungjubah #telekungtangan #telekungramadhan
.
🌸Telekung Mini Basic🌸
.Bagi yang minat telekung yang simple tanpa renda.. Mini basic sesuai untuk anda.. Sesuai juga untuk para jemaah haji/umrah untuk melakukan ibadah disana..😊
.
.
===================
.Material : Japenese Cotton
.Jahitan getah dibahagian muka
.Dijahitkan zip berpoket dibahagian dada telekung untuk memudahkan anda menyimpan barang beharga ketika solat
==================
.
Ukkuran ✂✂✂
Free saiz
Labuh Hadapan : 28inci
Labuh Belakang : 44inci
.
==================
Harga Asal : rm149
Sempena Nuzul Al-Quran
Harga rm79 😱😱😱😱 Anda Jimat rm70
===================
.
.
.
#butiktelekung #telelekungminibasic #telekunghajiumrah #telekungjubah #telekungtangan #telekungramadhan
.
🌸Telekung Mini Basic🌸
.Bagi yang minat telekung yang simple tanpa renda.. Mini basic sesuai untuk anda.. Sesuai juga untuk para jemaah haji/umrah untuk melakukan ibadah disana..😊
.
.
===================
.Material : Japenese Cotton
.Jahitan getah dibahagian muka
.Dijahitkan zip berpoket dibahagian dada telekung untuk memudahkan anda menyimpan barang beharga ketika solat
==================
.
Ukkuran ✂✂✂
Free saiz
Labuh Hadapan : 28inci
Labuh Belakang : 44inci
.
==================
Harga Asal : rm149 
Sempena Nuzul Al-Quran 
Harga rm79 😱😱😱😱 Anda Jimat rm70
===================
.
.
.
#butiktelekung #telelekungminibasic #telekunghajiumrah #telekungjubah #telekungtangan #telekungramadhan
.
🌸Telekung Mini Basic🌸
.Bagi yang minat telekung yang simple tanpa renda.. Mini basic sesuai untuk anda.. Sesuai juga untuk para jemaah haji/umrah untuk melakukan ibadah disana..😊
.
.
===================
.Material : Japenese Cotton
.Jahitan getah dibahagian muka
.Dijahitkan zip berpoket dibahagian dada telekung untuk memudahkan anda menyimpan barang beharga ketika solat
==================
.
Ukkuran ✂✂✂
Free saiz
Labuh Hadapan : 28inci
Labuh Belakang : 44inci
.
==================
Harga Asal : rm149
Sempena Nuzul Al-Quran
Harga rm79 😱😱😱😱 Anda Jimat rm70
===================
.
.
.
#butiktelekung #telelekungminibasic #telekunghajiumrah #telekungjubah #telekungtangan #telekungramadhan
.
🌸Telekung Mini Basic🌸
.Bagi yang minat telekung yang simple tanpa renda.. Mini basic sesuai untuk anda.. Sesuai juga untuk para jemaah haji/umrah untuk melakukan ibadah disana..😊
.
.
===================
.Material : Japenese Cotton
.Jahitan getah dibahagian muka
.Dijahitkan zip berpoket dibahagian dada telekung untuk memudahkan anda menyimpan barang beharga ketika solat
==================
.
Ukkuran ✂✂✂
Free saiz
Labuh Hadapan : 28inci
Labuh Belakang : 44inci
.
==================
Harga Asal : rm149 
Sempena Nuzul Al-Quran 
Harga rm79 😱😱😱😱 Anda Jimat rm70
===================
.
.
.
#butiktelekung #telelekungminibasic #telekunghajiumrah #telekungjubah #telekungtangan #telekungramadhan
.
🌸Telekung Mini Basic🌸
.Bagi yang minat telekung yang simple tanpa renda.. Mini basic sesuai untuk anda.. Sesuai juga untuk para jemaah haji/umrah untuk melakukan ibadah disana..😊
.
.
===================
.Material : Japenese Cotton
.Jahitan getah dibahagian muka
.Dijahitkan zip berpoket dibahagian dada telekung untuk memudahkan anda menyimpan barang beharga ketika solat
==================
.
Ukkuran ✂✂✂
Free saiz
Labuh Hadapan : 28inci
Labuh Belakang : 44inci
.
==================
Harga Asal : rm149
Sempena Nuzul Al-Quran
Harga rm79 😱😱😱😱 Anda Jimat rm70
===================
.
.
.
#butiktelekung #telelekungminibasic #telekunghajiumrah #telekungjubah #telekungtangan #telekungramadhan
Harini ya.. YES TODAY!! LAST DAY OF OUR RAMADHAN OFFER!! Colours left: Maroon, Olive and Deep Purple❤️💚💜 #eztelekung #telekung #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsale #saletelekung #telekungtravel #traveltelekung #telekungborong #pembekaltelekung
Harini ya.. YES TODAY!! LAST DAY OF OUR RAMADHAN OFFER!! Colours left: Maroon, Olive and Deep Purple❤️💚💜 #eztelekung #telekung #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsale #saletelekung #telekungtravel #traveltelekung #telekungborong #pembekaltelekung
NABI BERPESAN: "Aku tinggalkan kepada kamu dua perkara dan kamu tidak akan sesat selama kamu berpegang kepada keduanya iaitu Kitab allah (Al-Quran) dan Sunnah rasulnya"
.
.
Salam Nuzul Al Quran saudaraku 🤲❤.
.
.
TELEKUNG MEDINA @needleworkskl.umrah
@needleworkskl .
.
.
.
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara #akuyangkautinggalkan
NABI BERPESAN: "Aku tinggalkan kepada kamu dua perkara dan kamu tidak akan sesat selama kamu berpegang kepada keduanya iaitu Kitab allah (Al-Quran) dan Sunnah rasulnya"
.
.
Salam Nuzul Al Quran saudaraku 🤲❤.
.
.
TELEKUNG MEDINA @needleworkskl.umrah
@needleworkskl .
.
.
.
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara #akuyangkautinggalkan
[#AKUYANGKAUTINGGALKAN ] .
.
.
Tengah on air skrg di TV1.  Siapa tengok? Korang kena tengok tau lakonan Elizad sentiasa terkesan dihati ❤
.
.
By the way cantik kan TELEKUNG AAISYAH yg Elizad pakai ni? Code : Off White.
.
. .
❤Boleh juga dapatkan di booth No. 1 #TheHaidars, Bangsar Shopping Center (sehingga 2 June) (Until 2 June)
.
.
❤Booth Zarfika, Level 4, Angsana Mall, JB @papacookies_station
.
.
❤ Singapore Stockist @Nurindah277 .
.
.
❤Atau blh juga melalui agen2 sah kami sahaja.
.
.
.
APA KELEBIHAN TELEKUNG AAISYAH BERTANGAN? ❤
.
.
✔Kemas Dan cantik tiada masalah untuk berasa dalam telekung dalam tempoh lama. Ramaiiii sangat kat luar sana dah pun cuba TELEKUNG AAISYAH ni dan setiap hari kami terima feedback dari mereka yg happy. Click #NKLTESTIMONIES
.
.
✔Bukan sahaja selesa dan sesuai utk kegunaan harian, hadiah hantaran TAPI telekung medina juga menjadi pilihan ramai jemaah UMRAH & HAJI kerana memudahkan urusan TAWAF mereka  tanpa risau isu terselak sewaktu melambai.
.
. .
✔Uniknya, size muka flexible mengikut size muka anda (XS TO XXXL) Material Sejuk dan TIDAK PERLU di iron so takdelah berkedut kedut telekung nak solat depan Allah kan? Cantik je....Exclusivenya, setiap accessories yang ada pada TELEKUNG MEDINA adalah 100% jahitan tangan dengan teliti utk anda. .
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60176835515) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara
[#AKUYANGKAUTINGGALKAN ] .
.
.
Tengah on air skrg di TV1. Siapa tengok? Korang kena tengok tau lakonan Elizad sentiasa terkesan dihati ❤
.
.
By the way cantik kan TELEKUNG AAISYAH yg Elizad pakai ni? Code : Off White.
.
. .
❤Boleh juga dapatkan di booth No. 1 #TheHaidars, Bangsar Shopping Center (sehingga 2 June) (Until 2 June)
.
.
❤Booth Zarfika, Level 4, Angsana Mall, JB @papacookies_station
.
.
❤ Singapore Stockist @Nurindah277 .
.
.
❤Atau blh juga melalui agen2 sah kami sahaja.
.
.
.
APA KELEBIHAN TELEKUNG AAISYAH BERTANGAN? ❤
.
.
✔Kemas Dan cantik tiada masalah untuk berasa dalam telekung dalam tempoh lama. Ramaiiii sangat kat luar sana dah pun cuba TELEKUNG AAISYAH ni dan setiap hari kami terima feedback dari mereka yg happy. Click #NKLTESTIMONIES
.
.
✔Bukan sahaja selesa dan sesuai utk kegunaan harian, hadiah hantaran TAPI telekung medina juga menjadi pilihan ramai jemaah UMRAH & HAJI kerana memudahkan urusan TAWAF mereka  tanpa risau isu terselak sewaktu melambai.
.
. .
✔Uniknya, size muka flexible mengikut size muka anda (XS TO XXXL) Material Sejuk dan TIDAK PERLU di iron so takdelah berkedut kedut telekung nak solat depan Allah kan? Cantik je....Exclusivenya, setiap accessories yang ada pada TELEKUNG MEDINA adalah 100% jahitan tangan dengan teliti utk anda. .
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60176835515) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 ALHAMDULILLAH FEEDBACK POSITIF DARI CUSTOMER. Cepat DM saya sekarang! Harga hanya RM149 tak termasuk pos🍀

#telekungjubah #telekungtravel
🍀 korang, hanya 4 warna ni saje yang tinggal dalam stok kita. Stok warna lain akan sampai lepas Raya. Cepat sambar sebelum semua sold out lagi!. 🍀 warna lain boleh pre order dengan kita. DM atau komen dekat bawah ni

#eztelekungjubah #telekungjubah #telekungtravel
🍀 korang, hanya 4 warna ni saje yang tinggal dalam stok kita. Stok warna lain akan sampai lepas Raya. Cepat sambar sebelum semua sold out lagi!. 🍀 warna lain boleh pre order dengan kita. DM atau komen dekat bawah ni

#eztelekungjubah #telekungjubah #telekungtravel
🍀 Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhan, tambahkanlah aku akan ilmu yang manfaat dan rezeki yang halal lagi baik 🍀 . 🍀 jom ramai-ramai tengok sini ada produk bagus foundation Young and Glow dan EZ telekung jubah 🍀
.
#youngandglowfoundation #youngandglowteamkajang #eztelekung #telekungjubah
🍀 Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhan, tambahkanlah aku akan ilmu yang manfaat dan rezeki yang halal lagi baik 🍀 . 🍀 jom ramai-ramai tengok sini ada produk bagus foundation Young and Glow dan EZ telekung jubah 🍀
.
#youngandglowfoundation #youngandglowteamkajang #eztelekung #telekungjubah
🍀 Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhan, tambahkanlah aku akan ilmu yang manfaat dan rezeki yang halal lagi baik 🍀 . 🍀 jom ramai-ramai tengok sini ada produk bagus foundation Young and Glow dan EZ telekung jubah 🍀
.
#youngandglowfoundation #youngandglowteamkajang #eztelekung #telekungjubah
🍀 Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhan, tambahkanlah aku akan ilmu yang manfaat dan rezeki yang halal lagi baik 🍀 . 🍀 jom ramai-ramai tengok sini ada produk bagus foundation Young and Glow dan EZ telekung jubah 🍀
.
#youngandglowfoundation #youngandglowteamkajang #eztelekung #telekungjubah
🍀 Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhan, tambahkanlah aku akan ilmu yang manfaat dan rezeki yang halal lagi baik 🍀 . 🍀 jom ramai-ramai tengok sini ada produk bagus foundation Young and Glow dan EZ telekung jubah 🍀
.
#youngandglowfoundation #youngandglowteamkajang #eztelekung #telekungjubah
🍀 Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhan, tambahkanlah aku akan ilmu yang manfaat dan rezeki yang halal lagi baik 🍀 . 🍀 jom ramai-ramai tengok sini ada produk bagus foundation Young and Glow dan EZ telekung jubah 🍀
.
#youngandglowfoundation #youngandglowteamkajang #eztelekung #telekungjubah
.
*Telekung Zulaikha*
-White
.
Telekung tangan, sesuai sangat untuk travel kemana-mana, sesuai juga untuk bakal haji/umrah.. Senang dan selesa dipakai
.
.
================
✔Material Cotton Denim
✔Terdapat 3 jenis warna (Putih, Hitam, dan Kelabu)
✔Dijahitkan poket berzip dibahagian dada telekung
✔Free saiz, sesuai untuk semua peringkat usia
================
Ukuran ✂✂✂
Labuh Hadapan : 32.5 inci
Labuh Belakang : 47 inci
================
.
.
.
#butiktelekung #telekungjubah #telekungtangan #telekunghajiumrah #fatinaten #telekungcantik #telekungraya2019 #telekungraudhah #telekungramadhan
.
*Telekung Zulaikha*
-White
.
Telekung tangan, sesuai sangat untuk travel kemana-mana, sesuai juga untuk bakal haji/umrah.. Senang dan selesa dipakai
.
.
================
✔Material Cotton Denim
✔Terdapat 3 jenis warna (Putih, Hitam, dan Kelabu)
✔Dijahitkan poket berzip dibahagian dada telekung
✔Free saiz, sesuai untuk semua peringkat usia
================
Ukuran ✂✂✂
Labuh Hadapan : 32.5 inci
Labuh Belakang : 47 inci
================
.
.
.
#butiktelekung #telekungjubah #telekungtangan #telekunghajiumrah #fatinaten #telekungcantik #telekungraya2019 #telekungraudhah #telekungramadhan
.
*Telekung Zulaikha*
-White
.
Telekung tangan, sesuai sangat untuk travel kemana-mana, sesuai juga untuk bakal haji/umrah.. Senang dan selesa dipakai
.
.
================
✔Material Cotton Denim
✔Terdapat 3 jenis warna (Putih, Hitam, dan Kelabu)
✔Dijahitkan poket berzip dibahagian dada telekung
✔Free saiz, sesuai untuk semua peringkat usia
================
Ukuran ✂✂✂
Labuh Hadapan : 32.5 inci
Labuh Belakang : 47 inci
================
.
.
.
#butiktelekung #telekungjubah #telekungtangan #telekunghajiumrah #fatinaten #telekungcantik #telekungraya2019 #telekungraudhah #telekungramadhan
.
*Telekung Zulaikha*
-White
.
Telekung tangan, sesuai sangat untuk travel kemana-mana, sesuai juga untuk bakal haji/umrah.. Senang dan selesa dipakai
.
.
================
✔Material Cotton Denim
✔Terdapat 3 jenis warna (Putih, Hitam, dan Kelabu)
✔Dijahitkan poket berzip dibahagian dada telekung
✔Free saiz, sesuai untuk semua peringkat usia
================
Ukuran ✂✂✂
Labuh Hadapan : 32.5 inci
Labuh Belakang : 47 inci
================
.
.
.
#butiktelekung #telekungjubah #telekungtangan #telekunghajiumrah #fatinaten #telekungcantik #telekungraya2019 #telekungraudhah #telekungramadhan
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
🎈TELEKUNG AAFIYAH 2.0
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
INFO DS FAMONA:
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
🌟Sehelai RM149
.
🌟2 helai RM147/each
🌟3 helai RM145/each
🌟4 helai keatas RM140/each
.
❤ FREE POUCH telekung
❤ FREE Postage Semenanjung & Sabah Sarawak
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah #telekung1piece
Tak nampak pelik pun tapi nampak cantik😍😍😍
.
Haaa mesti ramai yang tertanya2 kan alaaa mcm mana lah kalau pakai buat terawih la pergi sana sini, mesti orang pandangg😖
.
Tapi awak pernah terfikir tak kenapa orang pandang? Sebab lain drpd yg lain😮 bukan sebab pelik tapi cantik...beli kat mana tu eahh???
.
Haaa itulah yang difikirkan..so yg dah ada mmg untung dah..yang belum ada boleh cepat2 order okayyy😍😍😍
.
.
#puabu  #hanaazraa #ainafini #famonafam #selawat #selawatkeatasnabi #muhammad #pencintanabi #pencintarasul #tarbiyahsentap #prayeroutfit  #pencintamuhammad #telekung #telekungmurah #telekungjubah #telekungmudahbawa #telekungsarung #sekalisarung #telekungsekalisarung #tudunglabuh #freepostage #plussize #telekungplussize #telekungmesir #telekungarab #mudahtravel #telekungmudahbawa #telekungtravel
Tak nampak pelik pun tapi nampak cantik😍😍😍
.
Haaa mesti ramai yang tertanya2 kan alaaa mcm mana lah kalau pakai buat terawih la pergi sana sini, mesti orang pandangg😖
.
Tapi awak pernah terfikir tak kenapa orang pandang? Sebab lain drpd yg lain😮 bukan sebab pelik tapi cantik...beli kat mana tu eahh???
.
Haaa itulah yang difikirkan..so yg dah ada mmg untung dah..yang belum ada boleh cepat2 order okayyy😍😍😍
.
.
#puabu #hanaazraa #ainafini #famonafam #selawat #selawatkeatasnabi #muhammad #pencintanabi #pencintarasul #tarbiyahsentap #prayeroutfit #pencintamuhammad #telekung #telekungmurah #telekungjubah #telekungmudahbawa #telekungsarung #sekalisarung #telekungsekalisarung #tudunglabuh #freepostage #plussize #telekungplussize #telekungmesir #telekungarab #mudahtravel #telekungmudahbawa #telekungtravel
[#AKUYANGKAUTINGGALKAN ] .
.
.
Tengah on air skrg di TV1.  Siapa tengok? Korang kena tengok tau lakonan Elizad sentiasa terkesan dihati ❤
.
.
By the way cantik kan TELEKUNG AAISYAH yg Elizad pakai ni? Code : Off White.
.
. .
❤Boleh juga dapatkan di booth No. 1 #TheHaidars, Bangsar Shopping Center (sehingga 2 June) (Until 2 June)
.
.
❤Booth Zarfika, Level 4, Angsana Mall, JB @papacookies_station
.
.
❤ Singapore Stockist @Nurindah277 .
.
❤Atau blh juga melalui agen2 sah kami sahaja.
.
.
.
APA KELEBIHAN TELEKUNG AAISYAH BERTANGAN? ❤
.
.
✔Kemas Dan cantik tiada masalah untuk berasa dalam telekung dalam tempoh lama. Ramaiiii sangat kat luar sana dah pun cuba TELEKUNG AAISYAH ni dan setiap hari kami terima feedback dari mereka yg happy. Click #NKLTESTIMONIES
.
.
✔Bukan sahaja selesa dan sesuai utk kegunaan harian, hadiah hantaran TAPI telekung medina juga menjadi pilihan ramai jemaah UMRAH & HAJI kerana memudahkan urusan TAWAF mereka  tanpa risau isu terselak sewaktu melambai.
.
. .
✔Uniknya, size muka flexible mengikut size muka anda (XS TO XXXL) Material Sejuk dan TIDAK PERLU di iron so takdelah berkedut kedut telekung nak solat depan Allah kan? Cantik je....Exclusivenya, setiap accessories yang ada pada TELEKUNG MEDINA adalah 100% jahitan tangan dengan teliti utk anda. .
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60176835515) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara
[#AKUYANGKAUTINGGALKAN ] .
.
.
Tengah on air skrg di TV1. Siapa tengok? Korang kena tengok tau lakonan Elizad sentiasa terkesan dihati ❤
.
.
By the way cantik kan TELEKUNG AAISYAH yg Elizad pakai ni? Code : Off White.
.
. .
❤Boleh juga dapatkan di booth No. 1 #TheHaidars, Bangsar Shopping Center (sehingga 2 June) (Until 2 June)
.
.
❤Booth Zarfika, Level 4, Angsana Mall, JB @papacookies_station
.
.
❤ Singapore Stockist @Nurindah277 .
.
❤Atau blh juga melalui agen2 sah kami sahaja.
.
.
.
APA KELEBIHAN TELEKUNG AAISYAH BERTANGAN? ❤
.
.
✔Kemas Dan cantik tiada masalah untuk berasa dalam telekung dalam tempoh lama. Ramaiiii sangat kat luar sana dah pun cuba TELEKUNG AAISYAH ni dan setiap hari kami terima feedback dari mereka yg happy. Click #NKLTESTIMONIES
.
.
✔Bukan sahaja selesa dan sesuai utk kegunaan harian, hadiah hantaran TAPI telekung medina juga menjadi pilihan ramai jemaah UMRAH & HAJI kerana memudahkan urusan TAWAF mereka  tanpa risau isu terselak sewaktu melambai.
.
. .
✔Uniknya, size muka flexible mengikut size muka anda (XS TO XXXL) Material Sejuk dan TIDAK PERLU di iron so takdelah berkedut kedut telekung nak solat depan Allah kan? Cantik je....Exclusivenya, setiap accessories yang ada pada TELEKUNG MEDINA adalah 100% jahitan tangan dengan teliti utk anda. .
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60176835515) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
Jade Black
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
Navy Blue
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
Maroon Rose .
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
Cloudy purple
. 
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
Dusty Rose
.
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
Dusty Rose
.
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
. .
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa .
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
. .
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat.
.
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak.
.
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat.
.
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak.
.
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat.
.
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak.
.
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat.
.
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak.
.
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat.
.
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak.
.
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat.
.
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak.
.
🎈TELEKUNG AAFIYAH
.
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat. .
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak. .
🎈TELEKUNG AAFIYAH .
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat. .
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak. .
🎈TELEKUNG AAFIYAH .
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat. .
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak. .
🎈TELEKUNG AAFIYAH .
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat. .
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak. .
🎈TELEKUNG AAFIYAH .
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat. .
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak. .
🎈TELEKUNG AAFIYAH .
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🎈Konsep telekung jubah berasal dr Timur Tengah dimana wanita2 Timur Tengah hanya menggunakan ‘Telekung Sekali Sarung’ berkonsepkan jubah dan sangat praktikal utk dibawa solat. .
🎈Lebih mudah dipakai, hanya sarung sahaja dan sangat travel friendly. Malah tapak tangan lebih mudah dan direct sentuh ke sejadah tanpa perlu menyelak telekung. Kadangkala sewaktu takbiratul ihram atau sewaktu sujud, tanpa kita sedar terselak lebih jadi aurat tangan mudah terdedah.
.
🎈Dengan adanya konsep telekung yg begini akan menyelesaikan masalah wanita bekerjaya/ selalu travel kerana telekung jubah ini mampu menjimatkan masa dan tenaga. Malah membantu mengurangkan gangguan dan was2 ketika solat sekiranya risau aurat terselak. .
🎈TELEKUNG AAFIYAH .
✅ Material combination premium como crepe & moss crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa
.
✅ Loose cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg kemas dan sesuai dgn semua jenis bentuk dan saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali dihujung lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melurut.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk tanpa menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yg cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Klik link di bio untuk order ya 😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
Assalamualaikum
.
Insyaallah kami akan kembali bersiaran dengan telekung jubah yang lebih cantik dan mengancam dan pastinya patuh syariah dan mesra travel.
.
Nantikan ya 😍😍😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
Assalamualaikum
.
Insyaallah kami akan kembali bersiaran dengan telekung jubah yang lebih cantik dan mengancam dan pastinya patuh syariah dan mesra travel.
.
Nantikan ya 😍😍😍
.
#telekungjubah #telekungmurah #telekungjubahfamona #telekungtravel #telekungcantik #telekungsarung #telekungtravelfamona #telekungtravelmurah #Assalamualaikum #islamicquote #islamicdesign #telekungmesir #telekungtimurtengah
🐝🍯🐝🍯🐝🍯🐝🍯🐝🍯🐝🍯
Assalamualaikum...
Haiii jom usha sikit TELEKUNG NUR ni. 👀
.
Mcm² kelebihan dia ada. Yang penting telelung ni sekali sarung je dan sgt instant mcm mee maggi senang dimasak sedap dimakan 😁
.
Tengok je gambar ke kita dah listkan kelebihan telekung Nur. 💋
.
Additional info :
Datang dengan 4 warna 🐱Sand Beige
🐳Royale Blue
🐦Baby Blue
🐰Bellerina Pink
.
Harga ? 💰RM159.00
💰RM159.00
💰RM159.00
.
📤FREE POS !
👝FREE POUCH
.
JOM ORDER 
Http://wa.me/601121116885 atau klik link di bio. 💄
.#telekunginstant #telekungtravel #telekungjubah #telekungekslusive #telekunghantaran #telekungsekalisarung #bajuraya2019 #bazaraya #bazarpaknil #fashasandha #bellaastilah #rozitachewan #raya2019
🐝🍯🐝🍯🐝🍯🐝🍯🐝🍯🐝🍯
Assalamualaikum...
Haiii jom usha sikit TELEKUNG NUR ni. 👀
.
Mcm² kelebihan dia ada. Yang penting telelung ni sekali sarung je dan sgt instant mcm mee maggi senang dimasak sedap dimakan 😁
.
Tengok je gambar ke kita dah listkan kelebihan telekung Nur. 💋
.
Additional info :
Datang dengan 4 warna 🐱Sand Beige
🐳Royale Blue
🐦Baby Blue
🐰Bellerina Pink
.
Harga ? 💰RM159.00
💰RM159.00
💰RM159.00
.
📤FREE POS !
👝FREE POUCH
.
JOM ORDER
Http://wa.me/601121116885 atau klik link di bio. 💄
.#telekunginstant #telekungtravel #telekungjubah #telekungekslusive #telekunghantaran #telekungsekalisarung #bajuraya2019 #bazaraya #bazarpaknil #fashasandha #bellaastilah #rozitachewan #raya2019
Only 3 colors left ladies. Promotion ends tomorrow!!
.
.
Grab yours before the deal ends soon! 
Normal Price: RM149
💎Promo Price: RM134 ONLY!!💎
FREE digital LED tasbih 😍😍
.
.
 #eztelekung #telekung #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsale #saletelekung #telekungtravel #traveltelekung #telekungez #yementelekung #telekungpremium #telekungcantik #telekungselesa #telekunghantaran #solatterawih #ramadhan #solat
Only 3 colors left ladies. Promotion ends tomorrow!!
.
.
Grab yours before the deal ends soon!
Normal Price: RM149
💎Promo Price: RM134 ONLY!!💎
FREE digital LED tasbih 😍😍
.
.
#eztelekung #telekung #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsale #saletelekung #telekungtravel #traveltelekung #telekungez #yementelekung #telekungpremium #telekungcantik #telekungselesa #telekunghantaran #solatterawih #ramadhan #solat
#30PesananSuara Makin hari makin jatuh cinta dengan telekung aaisyah 😍😍😍
APA KELEBIHAN TELEKUNG AAISYAH BERTANGAN? ❤
.
.
✔Kemas Dan cantik tiada masalah untuk berasa dalam telekung dalam tempoh lama. Ramaiiii sangat kat luar sana dah pun cuba TELEKUNG AAISYAH ni dan setiap hari kami terima feedback dari mereka yg happy. Click #NKLTESTIMONIES
.
.
✔Bukan sahaja selesa dan sesuai utk kegunaan harian, hadiah hantaran TAPI telekung medina juga menjadi pilihan ramai jemaah UMRAH & HAJI kerana memudahkan urusan TAWAF mereka  tanpa risau isu terselak sewaktu melambai.
.
. .
✔Uniknya, size muka flexible mengikut size muka anda (XS TO XXXL) Material Sejuk dan TIDAK PERLU di iron so takdelah berkedut kedut telekung nak solat depan Allah kan? Cantik je....Exclusivenya, setiap accessories yang ada pada TELEKUNG MEDINA adalah 100% jahitan tangan dengan teliti utk anda. .
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60122929163) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya
#30PesananSuara Makin hari makin jatuh cinta dengan telekung aaisyah 😍😍😍
APA KELEBIHAN TELEKUNG AAISYAH BERTANGAN? ❤
.
.
✔Kemas Dan cantik tiada masalah untuk berasa dalam telekung dalam tempoh lama. Ramaiiii sangat kat luar sana dah pun cuba TELEKUNG AAISYAH ni dan setiap hari kami terima feedback dari mereka yg happy. Click #NKLTESTIMONIES
.
.
✔Bukan sahaja selesa dan sesuai utk kegunaan harian, hadiah hantaran TAPI telekung medina juga menjadi pilihan ramai jemaah UMRAH & HAJI kerana memudahkan urusan TAWAF mereka  tanpa risau isu terselak sewaktu melambai.
.
. .
✔Uniknya, size muka flexible mengikut size muka anda (XS TO XXXL) Material Sejuk dan TIDAK PERLU di iron so takdelah berkedut kedut telekung nak solat depan Allah kan? Cantik je....Exclusivenya, setiap accessories yang ada pada TELEKUNG MEDINA adalah 100% jahitan tangan dengan teliti utk anda. .
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60122929163) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya
DM & whatsapp kami dipenuhi pertanyaan ttg telekung bertangan setiap hari. Jutaan terima kasih buat semua yg berminat dan support Telekung By Needleworkskl sejak lebih 3 tahun lepas. Terima kasih Malaysia, Brunei & Singapore terutamanya 💕
.
.
Okay sebab ramai yg tanya, kami nk share kat sini  design telekung dr @Needleworkskl @needleworkskl.umrah ni dan setiap design walau nampak serupa tapi tak sama & ada keistimewaannya sendiri .
.
.
❤ SET TELEKUNG MEDINA (BERTANGAN) RM130
.
.
❤ SET TELEKUNG AAISYAH (BERTANGAN) RM149
.
.
❤ SET TELEKUNG RAISA (SPECIAL EDITION) RM149
.
.
❤  SET MINI TELEKUNG RAUDHAH (RM149)
.
.
❤ THE LATEST ONE SET TELEKUNG YANG AKAN RELEASE DALAM MASA BEBERAPA HARI LAGI.
.
.
.
Kelebihan semua telekung kami adalah ianya sangat memudahkan pergerakkan, harga yg berpatutan, flexible dan sesuai utk semua size muka, selesa & semestinya cantik. Ramai repeat customer termasuk ramai selebriti yang selesa bersama Telekung Needleworkskl hingga kini❤ Alhamdulillah.
.
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60176835515) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara
DM & whatsapp kami dipenuhi pertanyaan ttg telekung bertangan setiap hari. Jutaan terima kasih buat semua yg berminat dan support Telekung By Needleworkskl sejak lebih 3 tahun lepas. Terima kasih Malaysia, Brunei & Singapore terutamanya 💕
.
.
Okay sebab ramai yg tanya, kami nk share kat sini design telekung dr @Needleworkskl @needleworkskl.umrah ni dan setiap design walau nampak serupa tapi tak sama & ada keistimewaannya sendiri .
.
.
❤ SET TELEKUNG MEDINA (BERTANGAN) RM130
.
.
❤ SET TELEKUNG AAISYAH (BERTANGAN) RM149
.
.
❤ SET TELEKUNG RAISA (SPECIAL EDITION) RM149
.
.
❤ SET MINI TELEKUNG RAUDHAH (RM149)
.
.
❤ THE LATEST ONE SET TELEKUNG YANG AKAN RELEASE DALAM MASA BEBERAPA HARI LAGI.
.
.
.
Kelebihan semua telekung kami adalah ianya sangat memudahkan pergerakkan, harga yg berpatutan, flexible dan sesuai utk semua size muka, selesa & semestinya cantik. Ramai repeat customer termasuk ramai selebriti yang selesa bersama Telekung Needleworkskl hingga kini❤ Alhamdulillah.
.
.
.
✔Nak Cuba atau nak jadikan hadiah? Terus click link WhatsApp di Bio (www.wasap.my/60176835515) atau DM kami now now okay ❤❤😘😘 .
.
.
.
#telekung #telekungsolat #telekungumrah #telekungtawaf #telekungtangan #telekunghaji #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmurah #telekungberlengan #khimar #khimarmurah #khimarcantik #khimarberniqab #telekungberniqab #koreanlycra #telekungcotton #telekungbudak #ootd #fashion #fashionblogger #muslimahfashion #hijabers #telekungjubah #bajuraya #telekungraya #30pesanansuara
Customer dari pendengar IkimFM Shopping telekung blouse sumayyah. Katanya da lama cari pakaian mudah untuk travel. Alhamdulillah telekung blouse memang mudah untuk travel, mudah untuk solat. InshaAllah 
#milymaryam
#telekungblouse
#telekungjubah
#boothraya
Customer dari pendengar IkimFM Shopping telekung blouse sumayyah. Katanya da lama cari pakaian mudah untuk travel. Alhamdulillah telekung blouse memang mudah untuk travel, mudah untuk solat. InshaAllah
#milymaryam
#telekungblouse
#telekungjubah
#boothraya
[TIPS] Awak rasa saya ada masa untuk sakit kepala?
.
Ye.. kalau pergi rnr atau stop dekat petrol station then kena tunggu turn telekung..
.
Bila dpt telekung pulak comotnya belum lg mcm2 bau dgn tali kepala sebelah tercabut, getah kain loose, pendek, koyak sana sini..
.
Memang boleh buat hilang mood dan tak khusyuk nak solat kan?
.
Nak beribadah mestilah nak kemas dan selesa.. sama mcm nak bersiap keluar rmh cantik2 wangi2 apatah lg nak dating dgn Allah kan? Tak kan asal boleh ye tak?
.
Sekurang2 nya simpanlah satu telekung standby dlm bonet kereta senang kat mana2 nak solat dh ada telekung 💁🏻‍♀️
.
.
#telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece  #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungmurah #telekungsolat #telekung
[TIPS] Awak rasa saya ada masa untuk sakit kepala?
.
Ye.. kalau pergi rnr atau stop dekat petrol station then kena tunggu turn telekung..
.
Bila dpt telekung pulak comotnya belum lg mcm2 bau dgn tali kepala sebelah tercabut, getah kain loose, pendek, koyak sana sini..
.
Memang boleh buat hilang mood dan tak khusyuk nak solat kan?
.
Nak beribadah mestilah nak kemas dan selesa.. sama mcm nak bersiap keluar rmh cantik2 wangi2 apatah lg nak dating dgn Allah kan? Tak kan asal boleh ye tak?
.
Sekurang2 nya simpanlah satu telekung standby dlm bonet kereta senang kat mana2 nak solat dh ada telekung 💁🏻‍♀️
.
.
#telekungjubah #telekungyaman #telekungtravel #telekungcotton #telekungumrah #telekungcottonmurah #telekungonepiece #telekunghantaran #telekungumrahhaji #telekungcantik #telekungmurah #telekungsolat #telekung
Untuk pendengar radio IkimFM yg datang booth Milymaryam di Subang Parade dengan menyebut #ustazmaditelekungmilymaryam akan dapat diskaun rm10. Kali ni milymaryam nak bagi kepada semua pelanggan yg dtg booth dgn menunjukkan voucher ini dpt diskaun rm10 juga. Hoho bestt ni 😀
.
Boleh dapatkan Koleksi Milymaryam di booth raya di Subang Parade, Subang Jaya. Di level LG. Dari 10pg - 10 malam. .
Diskaun voucher ini sah sehingga 3 jun 2019 sahaja.

#milymaryam
#telekungjubah
#telekungblouse
#voucher
#diskaunraya
Untuk pendengar radio IkimFM yg datang booth Milymaryam di Subang Parade dengan menyebut #ustazmaditelekungmilymaryam akan dapat diskaun rm10. Kali ni milymaryam nak bagi kepada semua pelanggan yg dtg booth dgn menunjukkan voucher ini dpt diskaun rm10 juga. Hoho bestt ni 😀
.
Boleh dapatkan Koleksi Milymaryam di booth raya di Subang Parade, Subang Jaya. Di level LG. Dari 10pg - 10 malam. .
Diskaun voucher ini sah sehingga 3 jun 2019 sahaja.

#milymaryam
#telekungjubah
#telekungblouse
#voucher
#diskaunraya
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
✅ Material Combination Premium Como Crepe & Moss Crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa.
.
✅ Loose Cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg Kemas dan Sesuai Dgn Semua Jenis bentuk dan Saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket Berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali di Hujung Lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melorot.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk Tanpa Perlu Menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yang Cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Sehelai RM149 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
💓 PERCUMA POUCH TELEKUNG untuk mudahkan awak bawa travel😉
.
.
💕 اللهم صل على محمد وعل آل محمد💕
.
.
.
Klik link wasap di bio untuk order😘
013 403 3828
.
#telekung #telekungcantik #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungtravel #telekungtravelmurah #telekungmalaysia #telekungsolat #telekunghadiah #telekungumrah #telekungexclusive #telekunglycra #malaysia #malaysian #likeforlikes #likeforfollow #like4like #like4likes #telekungonline #bazarpaknil #ustazah #ustaz #dai #daitv3 #pencetusummah #imammuda
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
✅ Material Combination Premium Como Crepe & Moss Crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa.
.
✅ Loose Cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg Kemas dan Sesuai Dgn Semua Jenis bentuk dan Saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket Berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali di Hujung Lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melorot.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk Tanpa Perlu Menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yang Cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Sehelai RM149 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
💓 PERCUMA POUCH TELEKUNG untuk mudahkan awak bawa travel😉
.
.
💕 اللهم صل على محمد وعل آل محمد💕
.
.
.
Klik link wasap di bio untuk order😘
013 403 3828
.
#telekung #telekungcantik #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungtravel #telekungtravelmurah #telekungmalaysia #telekungsolat #telekunghadiah #telekungumrah #telekungexclusive #telekunglycra #malaysia #malaysian #likeforlikes #likeforfollow #like4like #like4likes #telekungonline #bazarpaknil #ustazah #ustaz #dai #daitv3 #pencetusummah #imammuda
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
✅ Material Combination Premium Como Crepe & Moss Crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa.
.
✅ Loose Cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg Kemas dan Sesuai Dgn Semua Jenis bentuk dan Saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket Berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali di Hujung Lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melorot.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk Tanpa Perlu Menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yang Cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Sehelai RM149 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
💓 PERCUMA POUCH TELEKUNG untuk mudahkan awak bawa travel😉
.
.
💕 اللهم صل على محمد وعل آل محمد💕
.
.
.
Klik link wasap di bio untuk order😘
013 403 3828
.
#telekung #telekungcantik #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungtravel #telekungtravelmurah #telekungmalaysia #telekungsolat #telekunghadiah #telekungumrah #telekungexclusive #telekunglycra #malaysia #malaysian #likeforlikes #likeforfollow #like4like #like4likes #telekungonline #bazarpaknil #ustazah #ustaz #dai #daitv3 #pencetusummah #imammuda
❤️TELEKUNG AAFIYAH❤️
.
✅ Material Combination Premium Como Crepe & Moss Crepe: super lembut, ringan, sejuk dan selesa.
.
✅ Loose Cutting: utk membuatkan pergerakan ketika solat mudah tanpa gangguan.
.
✅ Bukaan muka yg Kemas dan Sesuai Dgn Semua Jenis bentuk dan Saiz muka. NO inner required😍
.
✅Poket Berzip. Anda boleh simpan kunci, duit, fon, tasbih dalam poket dan zipkan sahaja.
.
✅ Tali di Hujung Lengan utk disangkut di jari tengah mengelakkan dari lengan jubah melorot.
.
✅ Zip di lengan dan dada khas utk mudahkan anda berwuduk Tanpa Perlu Menanggalkan telekung.
.
✅ Labuh yang Cukup utk menutup kaki anda. No stokin required.
.
Sehelai RM149 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
💓 PERCUMA POUCH TELEKUNG untuk mudahkan awak bawa travel😉
.
.
💕 اللهم صل على محمد وعل آل محمد💕
.
.
.
Klik link wasap di bio untuk order😘
013 403 3828
.
#telekung #telekungcantik #telekungjubah #jubahtelekung #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungtravel #telekungtravelmurah #telekungmalaysia #telekungsolat #telekunghadiah #telekungumrah #telekungexclusive #telekunglycra #malaysia #malaysian #likeforlikes #likeforfollow #like4like #like4likes #telekungonline #bazarpaknil #ustazah #ustaz #dai #daitv3 #pencetusummah #imammuda