#sweetdreams

Boa noite! #boanoite #durmabem #bonssonhos #bomdescanso #bonsoir #buonanotte #buenasnoches #dulcessueños #goodnight #sweetdreams #havenicedreams #takerest #godblessyouall #😘 #😴😴😴😴 #gratidao🙏
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
.
No more fighting ! Ok baby sayang 💕. #dramasweetdreams #sweetdreams #megadrama #astroria #mirafilzah #benamir #puazman #seanlje #putri #qashadam #karl #tuanfadhil
#TB Who do you #Dream about ? #OutNow #Dreams #RhiyaLuna x @1kruze45 #Cometome #waiting #sweetdreams ✨
#TB Who do you #Dream about ? #OutNow #Dreams #RhiyaLuna x @1kruze45 #Cometome #waiting #sweetdreams ✨
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Salam JUMAAT Ladies, setelah Kita berusaha mencari ikhtiar menyelesaikan masalah WANITA, selayaknya kita berdoa supaya pada ALLAH🤲🏻 Dia yg nampak usaha kita, kita tak MALU minta kebahagiaan padaNya sebab kita BERUSAHA ❤️💋 Jom cuba BAKIRA untuk selesaikan masalah WANITA anda❤️ #bakiramalaysia #bakirakelantan #bakiraterengganu #bakiraperlis #bakirakedah #bakiraperak #bakirapenang #bakirapahang #bakiramelaka #bakirajohor #bakiranegerisembilan #bakiralover #bakiraserumdara #serummissv #ketatdara #foodlover #mekdi #serumviral #jamudara #jamuperapat #siscuba #sweetdreams #merdeka2019 #malaysia #nationalday #bazaronline #trustedonlineshop #bazarpaknil #sajat #terlajaklaris
Shasha oversized tee

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)

Material :
Crepe

Measurement :

In cm
Length 80-92, shoulder 69 (bahu jatuh) sleeve 44, armhole 38, bust 126, hip above 150.

In inch 
Length 31.5-36, shoulder 27 (bahu jatuh), sleeve 17, armhole 15, bust 49.5, hip above 60.

#clearancesale #readytowear #viral #riview #postriview #igriview #swapriview #paidriview #instafamousshop #igshop #instafamousmalaysia #sweetdreams #blausterkini #newcollection
Shasha oversized tee

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)

Material :
Crepe

Measurement :

In cm
Length 80-92, shoulder 69 (bahu jatuh) sleeve 44, armhole 38, bust 126, hip above 150.

In inch
Length 31.5-36, shoulder 27 (bahu jatuh), sleeve 17, armhole 15, bust 49.5, hip above 60.

#clearancesale #readytowear #viral #riview #postriview #igriview #swapriview #paidriview #instafamousshop #igshop #instafamousmalaysia #sweetdreams #blausterkini #newcollection
I guess we know why Trainer Lexie Lohrer wants to keep this one for herself 😜 Sweet Dreams soaring in the Open Jumper Derby on the field yesterday! 🚀
.
.
.
#teamwildwood #ridewild #bewild #staywild #sweetdreams #romeo #triangleequestriangroupimports #stalgeerink #jumperderby #zandonà #cwd #purinaequine #horseworksinsurance #charlesancona #freejumpusa #fieldstoneshowpark #andrewrybackphotography
I guess we know why Trainer Lexie Lohrer wants to keep this one for herself 😜 Sweet Dreams soaring in the Open Jumper Derby on the field yesterday! 🚀
.
.
.
#teamwildwood #ridewild #bewild #staywild #sweetdreams #romeo #triangleequestriangroupimports #stalgeerink #jumperderby #zandonà #cwd #purinaequine #horseworksinsurance #charlesancona #freejumpusa #fieldstoneshowpark #andrewrybackphotography
[Happy Camp] Sports Junior VS mature gentleman, August 24th Japan Saturday night #快乐大本营 💚 
#邓伦 #allendeng #denglun #denglun1021allen
[Happy Camp] Sports Junior VS mature gentleman, August 24th Japan Saturday night #快乐大本营 💚
#邓伦 #allendeng #denglun #denglun1021allen
G🌺🌺D M🌺 R N I N G
.
.
.
.
.
#instagram #instalike #siberia #sayn #19rus #summer #august #beautiful #beauty #sweetdreams #photographer #photography #myphotography #myphoto
Athena blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - RM9
SS - RM15

Material :
Chiffon silk

Other :
Front zip (37CM)
Functional button at cuff

Measurement :

In cm
Length 60-66, shoulder 36, sleeve 54, armhole 42, bust 94, hip 102.

In inch 
Length 23.5-26, shoulder 14, sleeve 21, armhole 16.5, bust 35, hip 40.

#blausbunga #blausmurah #mirafilzah #benamir #sweetdreams #paidriview #igshopbaju #instafamousmalaysia #shopee #lazada #bazar #sale
Athena blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - RM9
SS - RM15

Material :
Chiffon silk

Other :
Front zip (37CM)
Functional button at cuff

Measurement :

In cm
Length 60-66, shoulder 36, sleeve 54, armhole 42, bust 94, hip 102.

In inch
Length 23.5-26, shoulder 14, sleeve 21, armhole 16.5, bust 35, hip 40.

#blausbunga #blausmurah #mirafilzah #benamir #sweetdreams #paidriview #igshopbaju #instafamousmalaysia #shopee #lazada #bazar #sale
⬆
OFFER GAIS ❗🥳😍 Set Kurung Syada 🌸
Rm28 sahaja! 
Pos rm 10sm | rm 14ss

Bahu 15
Dada 38 - 40
Ketiak 18
Labuh baju 22
Labuh baju 27

Pinggang getah 30
Punggung 40
Labuh skirt 39

Material : crepe

#setkurungbridesmaid 
#setkurungcorak 
#setkurung 
#set 
#setkurungcorak 
#setootd 
#ootdfashion 
#ootdartis 
#malaysiamurah 
#sweetdreams 
#jumborong 
#jumshoping 
#jumviral 
#kakiviral 
#kakishare 
#trustsellermalaysia 
#trusterseller 
#instafemes 
#instafashion 
#instaonline 
#instag 
#instalike 
#instagram 
#instaviral 
#salepecahgudang 
#sales 
#salemurah 
#onlineshop 
#onlineboutique 
#onlineshopping

OFFER GAIS ❗🥳😍 Set Kurung Syada 🌸
Rm28 sahaja!
Pos rm 10sm | rm 14ss

Bahu 15
Dada 38 - 40
Ketiak 18
Labuh baju 22
Labuh baju 27

Pinggang getah 30
Punggung 40
Labuh skirt 39

Material : crepe

#setkurungbridesmaid
#setkurungcorak
#setkurung
#set
#setkurungcorak
#setootd
#ootdfashion
#ootdartis
#malaysiamurah
#sweetdreams
#jumborong
#jumshoping
#jumviral
#kakiviral
#kakishare
#trustsellermalaysia
#trusterseller
#instafemes
#instafashion
#instaonline
#instag
#instalike
#instagram
#instaviral
#salepecahgudang
#sales
#salemurah
#onlineshop
#onlineboutique
#onlineshopping
Buen momento para sacarle foto 😼💤
.
.
.
.
#instaselfie#night#cat#cats#boys#cool#boy#me#face#selfienation#portrait#smile#love#animal#animals#cutecat#catlover#chill#sleeping#chillout#sweetdreams#goodnight#sleep
#sugarsugar #tokyo #sweetdreams #thesweetestthing
Assalamualaikum. Salam Jumaat 😄. Sis nak tanya pernah rasa give up dalam hidup? Mesti pernah kan? Tipu lah kalau tak pernah 😌.
.
.

Sis ada kawan yang Allah uji dia agak berat jugak dan dia selalu rasa nak give up. Pendek kata, dalam dalam dia nak give up tu, dia still teruskan kehidupan dia. And now dia dah lepas ujian tu. Dan dia pon tak sangka yang dia kuat untuk lalui.
.
.
Mana nak cari kekuatan? Minta Allah. Yes. Jaga hubungan dengan Allah. Dan percayalah, Allah takkan uji hambanya melebihi kemampuannya.
.
.
Jom kuatkan kembali semangat 💪 😊. .
.
#TheReturnOfTheLegacy
#ResellerMardinaSafiyya
#mirafilzah #ctdk #duckscarf #muslimahclothing #neelofa #eyrahazali #emanizers #uqashasenrose #nabilarazali #bajusedondon #sweetdreams #putriyangditukar #bigstage #maluapabosskur #blouseplussize #blouseplussizemurah #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousesale #blouseclearstock #blousemurahmurah #blousecantikmurah #blouselawa #dressmuslimah
Assalamualaikum. Salam Jumaat 😄. Sis nak tanya pernah rasa give up dalam hidup? Mesti pernah kan? Tipu lah kalau tak pernah 😌.
.
.

Sis ada kawan yang Allah uji dia agak berat jugak dan dia selalu rasa nak give up. Pendek kata, dalam dalam dia nak give up tu, dia still teruskan kehidupan dia. And now dia dah lepas ujian tu. Dan dia pon tak sangka yang dia kuat untuk lalui.
.
.
Mana nak cari kekuatan? Minta Allah. Yes. Jaga hubungan dengan Allah. Dan percayalah, Allah takkan uji hambanya melebihi kemampuannya.
.
.
Jom kuatkan kembali semangat 💪 😊. .
.
#TheReturnOfTheLegacy
#ResellerMardinaSafiyya
#mirafilzah #ctdk #duckscarf #muslimahclothing #neelofa #eyrahazali #emanizers #uqashasenrose #nabilarazali #bajusedondon #sweetdreams #putriyangditukar #bigstage #maluapabosskur #blouseplussize #blouseplussizemurah #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousesale #blouseclearstock #blousemurahmurah #blousecantikmurah #blouselawa #dressmuslimah
BERSYUKUR SUPAYA ALLAH LIMPAHKN LEBIH LAGI...
.
.
Allahu..berusahalah kita untuk mencari kebenaran untuk sihat..sentiasa sedar untuk ke arah kebaikkan..⠀
.
Setiap orang ada ujian sendiri, ttp kita kene LULUS ujian itu supaya ibadah diterima olehNya..⠀
.⠀
Satu gambar seribu pengertian... ⠀
.⠀
Kredit: @_serbanputih⠀
.⠀
Online Coaching Intake Bulan SEPTEMBER⠀
.⠀
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching⠀
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari⠀
✔️ Combo workout step by step dari rumah⠀
✔️ Groceries checklist⠀
.⠀
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA⠀
🚫 SLOT TERHAD⠀
.⠀
---⠀
.⠀
📲 Click link Whatsapp di bio⠀
. ⠀
.⠀
😘fitstyle_fida 017-6655832
#coachfida #fitstylebyfida
Online Personal and Group Coaching
.
BERSYUKUR SUPAYA ALLAH LIMPAHKN LEBIH LAGI...
.
.
Allahu..berusahalah kita untuk mencari kebenaran untuk sihat..sentiasa sedar untuk ke arah kebaikkan..⠀
.
Setiap orang ada ujian sendiri, ttp kita kene LULUS ujian itu supaya ibadah diterima olehNya..⠀
.⠀
Satu gambar seribu pengertian... ⠀
.⠀
Kredit: @_serbanputih⠀
.⠀
Online Coaching Intake Bulan SEPTEMBER⠀
.⠀
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching⠀
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari⠀
✔️ Combo workout step by step dari rumah⠀
✔️ Groceries checklist⠀
.⠀
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA⠀
🚫 SLOT TERHAD⠀
.⠀
---⠀
.⠀
📲 Click link Whatsapp di bio⠀
. ⠀
.⠀
😘fitstyle_fida 017-6655832
#coachfida #fitstylebyfida
Online Personal and Group Coaching
.
🙏✨
.
.
.
.
.
.
.
.
#heartbeats
#heart
#lightswillguideyouhome
#theresisalightthatnevergoesout
#sweetdreams
#dreamcatcher
👋🏼 Afternoon? Evening? It’s good either way! I say “golfers” because there were too many to name drop and well because first... prayer. I swear I’m closest to Jesus on the golf course 😂 (hope you followers like humor... you’ll learn to love mine) Today’s #dailyp #evening #prayer #theasapmom #unfiltered #embrace #relationship #time #sweetdreams #justme  #withjoy #withjesus #withlove
👋🏼 Afternoon? Evening? It’s good either way! I say “golfers” because there were too many to name drop and well because first... prayer. I swear I’m closest to Jesus on the golf course 😂 (hope you followers like humor... you’ll learn to love mine) Today’s #dailyp #evening #prayer #theasapmom #unfiltered #embrace #relationship #time #sweetdreams #justme #withjoy #withjesus #withlove
Até amanhã. Que descansen. !!!! Sweet Dreams 😘🌹. Pinterest.
#sweetdreams #ateamanha #quedescanses #lanoche #lanochequemequieras #laluna #undertheskyfullofstars #underthesamemoon #cuandonosencontremos #rebuildingmyself #justbeyou #curitiba #brasil #followme #seguime #suivezmoi #mesegue #instagram #instalike #insta #magiaquecontagia
Sweet dreams wishes from this precious little girl 😍❤️ #sweetdreams #nightynight #babydreams #toocute #preciouslittlelove #babyworld ✨www.babysarrival.com✨
.
.
.
#babyshower#nestingly#unitedinmotherhood#littleandbrave#thatsdarling#thelittlethings#momlife#bestgiftonearth#babysarrival#babygift#babyshowergift#littledarling#littleprincess#happybaby#momlife#cutebabies#babyboutique#twinning#newborn#babylove#lovemybabies#babyboy#babygirl#bestgift
She is the most beautiful and peaceful entity I’ve been smitten by. #twomontholdbabygirl #sweetdreams #maternityleavelife
She is the most beautiful and peaceful entity I’ve been smitten by. #twomontholdbabygirl #sweetdreams #maternityleavelife
Berita baik!!! 🤗🤗🤗🤗 TAK JARANG, TAK PERLU IRON, & BOLEH NAMPAK SLIMMMM,😍😍 Irdina Exclusive Trumpet Jubah  Promosi: RM73sm/RM77ss (include postage)
Harga Asal: RM82sm/RM86ss (include postage)

Measurement:
Size S: 
Length: 55.5inch Bust: 35inch Shoulder: 14.37inch Sleeve: 22.44inch
Size M: 
Length: 55.9inch Bust: 37inch Shoulder: 14.96inch Sleeve: 22.64inch
Size L: 
Length: 56.29inch Bust: 38.98inch Shoulder: 15.55inch Sleeve: 22.83inch
Size XL: 
Length: 56.69inch Bust: 40.94inch Shoulder: 16.14inch Sleeve: 23inch
Size 2XL: 
Length: 57.08inch Bust: 42.9inch Shoulder: 17.13inch Sleeve: 23.22inch
Size 3XL: 
Length: 57.87inch Bust: 45.28inch Shoulder: 18.11inch Sleeve: 23.62inch
Size 4XL: 
Length: 58.26inch Bust: 47.6inch Shoulder: 18.9inch Sleeve: 24inch
Material: Gold Dust Cotton (Stretchable)
Description: Back Zip, Front Zip for BF friendly, Side Hidden Pocket

Utk order, bole trus wassap 013-4045056.

Utk order, bole trus wassap 013-4045056.

#jubahmurahgiler
#jubahmurah
#jubahmuslimah
#jubahbridesmaid
#jubahdress
#mfmirafilzah
#jubahlace
#jubahlacemurahgila
#ctdk
#neelofa
#dinnerdress
#jubahekslusif
#jubahblink
#jubahnursing
#jubahironless
#jubahborong
#jubahplussize
#fattzura
#bajubridesmaid
#dressglitter
#exclusivetrumpetjubah
#jubahkotak
#sweetdreams
#semuasalahku
#jubahpleated
#utusancintauntukadam
#jubahdinner
#tuandanial
#keranadiamanusiabiasa
#mimpisabrina
Berita baik!!! 🤗🤗🤗🤗 TAK JARANG, TAK PERLU IRON, & BOLEH NAMPAK SLIMMMM,😍😍 Irdina Exclusive Trumpet Jubah Promosi: RM73sm/RM77ss (include postage)
Harga Asal: RM82sm/RM86ss (include postage)

Measurement:
Size S:
Length: 55.5inch Bust: 35inch Shoulder: 14.37inch Sleeve: 22.44inch
Size M:
Length: 55.9inch Bust: 37inch Shoulder: 14.96inch Sleeve: 22.64inch
Size L:
Length: 56.29inch Bust: 38.98inch Shoulder: 15.55inch Sleeve: 22.83inch
Size XL:
Length: 56.69inch Bust: 40.94inch Shoulder: 16.14inch Sleeve: 23inch
Size 2XL:
Length: 57.08inch Bust: 42.9inch Shoulder: 17.13inch Sleeve: 23.22inch
Size 3XL:
Length: 57.87inch Bust: 45.28inch Shoulder: 18.11inch Sleeve: 23.62inch
Size 4XL:
Length: 58.26inch Bust: 47.6inch Shoulder: 18.9inch Sleeve: 24inch
Material: Gold Dust Cotton (Stretchable)
Description: Back Zip, Front Zip for BF friendly, Side Hidden Pocket

Utk order, bole trus wassap 013-4045056.

Utk order, bole trus wassap 013-4045056.

#jubahmurahgiler
#jubahmurah
#jubahmuslimah
#jubahbridesmaid
#jubahdress
#mfmirafilzah
#jubahlace
#jubahlacemurahgila
#ctdk
#neelofa
#dinnerdress
#jubahekslusif
#jubahblink
#jubahnursing
#jubahironless
#jubahborong
#jubahplussize
#fattzura
#bajubridesmaid
#dressglitter
#exclusivetrumpetjubah
#jubahkotak
#sweetdreams
#semuasalahku
#jubahpleated
#utusancintauntukadam
#jubahdinner
#tuandanial
#keranadiamanusiabiasa
#mimpisabrina
#Buenasnoches #boanoite #bonnanotte #gutenatch #seeyoutomorrow #hastamañana #dulcessueños #sweetdreams #descansa #lavidasonmomentos #atreveteavivirlo #viviresincreible
🚧Redzon es Indumentaria Versatil y Unisexual🚧. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Es para todos por igual. ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
Elegí el talle y color que quieras⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ ❗ Redzon es Fuego❗ 🔴Remeron de Microtul Elastizado con detalle del largo trasero mas largo al delantero $850.

She:@alexiax_ .
Photho:@mpatriciaocampo .

#fire
#design 
#runway
#remeron
#unisex
#art
#red
#redzone
#microtul
#naked
#letyourbodybefree
#sale
#superaale
#hotterthanhell
#sweetdreams
🚧Redzon es Indumentaria Versatil y Unisexual🚧. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Es para todos por igual. ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
Elegí el talle y color que quieras⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ ❗ Redzon es Fuego❗ 🔴Remeron de Microtul Elastizado con detalle del largo trasero mas largo al delantero $850.

She:@alexiax_ .
Photho:@mpatriciaocampo .

#fire
#design
#runway
#remeron
#unisex
#art
#red
#redzone
#microtul
#naked
#letyourbodybefree
#sale
#superaale
#hotterthanhell
#sweetdreams
👑 @luisa_castro1585 nos recomienda👌🏻 💖 Si te antojaste de nuestras pijamas, puedes conseguirlas al por mayor o al detal escribiéndonos por WhatsApp: 3172619477 🌟✨🌛 ¡Buenas noches!

#jovencitas #pijamasjovencitas #pj #buenasnoches #goodnight #happynight #pijama #pijamas #pjlovers #bedtime #comfy #cozy #horadedormir #gotosleep #naptime #sleep #siesta #dormir #sleepy #sweetdreams #ropadedormir #modaparadormir #diseñocolombiano #diseñolocal #apoyalolocal #modacolombia #women #modamujer #teen #modateen
👑 @luisa_castro1585 nos recomienda👌🏻 💖 Si te antojaste de nuestras pijamas, puedes conseguirlas al por mayor o al detal escribiéndonos por WhatsApp: 3172619477 🌟✨🌛 ¡Buenas noches!

#jovencitas #pijamasjovencitas #pj #buenasnoches #goodnight #happynight #pijama #pijamas #pjlovers #bedtime #comfy #cozy #horadedormir #gotosleep #naptime #sleep #siesta #dormir #sleepy #sweetdreams #ropadedormir #modaparadormir #diseñocolombiano #diseñolocal #apoyalolocal #modacolombia #women #modamujer #teen #modateen
I'm losing sleep over dreamin' of you💭✨
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#vsco #vscocam #sweetdreams #vscogirl #vscogirlsvibes #followme #sweet #vscoph #vscomoscow #lategram #lovely #vscofilter #followmenow #goodnight #light
I'm losing sleep over dreamin' of you💭✨
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#vsco #vscocam #sweetdreams #vscogirl #vscogirlsvibes #followme #sweet #vscoph #vscomoscow #lategram #lovely #vscofilter #followmenow #goodnight #light
HIROMIさんPrivate lesson💃
先月に引き続き、今月も懐かしの😆

一昨年のconnect、ルパンで踊ったあの曲でした!!
だいぶ記憶喪失だったけど、踊ってたらなんとなく思い出して来て楽しく踊れました💃

来月のPrivate lessonは基礎練祭❗️
ちょっとでも成長できるように頑張ろう💪

#jazzdance#hiromi#noadanceacademy #入門#sweetdreams#danceconnect#hiromispecial2017 #ルパン
HIROMIさんPrivate lesson💃
先月に引き続き、今月も懐かしの😆

一昨年のconnect、ルパンで踊ったあの曲でした!!
だいぶ記憶喪失だったけど、踊ってたらなんとなく思い出して来て楽しく踊れました💃

来月のPrivate lessonは基礎練祭❗️
ちょっとでも成長できるように頑張ろう💪

#jazzdance#hiromi#noadanceacademy #入門#sweetdreams#danceconnect#hiromispecial2017 #ルパン
Day #234 good beard day.. #jake #beardboss #beard #boss #beards #bearded #beardstyle #beardgame #beardgang #beardmodel #model #beardselfie #selfies #photochallenge #365photochallenge #2019 #beardedvillains #beardedvillainsqueens #beardlife #beardlove #girlswholovebeards #ladieslovebeards #pogonophile #golf #capecod #summer #sweetdreams
Bons sonhos com sabor marroquino . Marque a sua estadia em Marrocos comigo.
.
🌙🌴 🐪
Sweet moroccan dreams 
@riadlelimoun 
#Marrakech #marrakesh #marraquexe
#sweetdreams #sweetmoroccandreams #Marrocos #morocco  #maroc #mymoroccoloveaffairy  #nomadchic #travel  #traveller  #slowlife #slowtravel  #medinalife #moroccotrendsetter
#cometomorocco  #visitmorocco  #marrakechexperience
#viagenspersonalizadas 
#moroccoportfolio
#wehavethisthingwithmorocco #beldichic #moroccoexpertise #slowmorocco #influencer #marruecos #mydearmorocco #marrakechexpress  #riadlifestyle
¡Dato del día! 🙌 Antes de comprar sábanas, es clave verificar el tamaño del colchón. ¡Consultanos por inbox! ¡Estamos para asesorarte! 📩
.
.
.
#adoninahome #blanqueria #blanqueriabebe #ropadecama #sabanas #sabanasinfantiles #toallas #bordado #bordadopersonalizado #babydeco #babyroom #nurserydesign #regalosbebe #regalosparabebes #newborn #maternidad #buendescanso #sweetdreams #almohadones #kids #babys #softcolors #bedroomsdesign #babyshower #kidsbeds #cunas #catres #decoracioninfantil #hilosmadeira
Credit to @cik.sera : Abang suka Qash cantik jambu 🤣🤣 adoi lawak giler jawapan reject si Karl ni 😂 pedofilia dengan sunat pun masuk 🤭
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 12
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams #seanlee #yunarahim
Credit to @cik.sera : Abang suka Qash cantik jambu 🤣🤣 adoi lawak giler jawapan reject si Karl ni 😂 pedofilia dengan sunat pun masuk 🤭
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 12
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams #seanlee #yunarahim
Payday sale!!!
.
.
.
Payday sale!!!
.
.
.
1 cadar quilt tebal

2 sarung bantal berzip

Kain lembut

Sejuk dan selesa

Warna cantik dan tak luntur

Jahitan lebih halus dan padat

Cadar lebih berat

Whatsapp untuk pertanyaan

01132129350

01132129350

01132129350

#sweetdreams #ctdk #bazaarpaknil #malaysia #perak #patchwork #cadar #premium #embroidery
Payday sale!!!
.
.
.
Payday sale!!!
.
.
.
1 cadar quilt tebal

2 sarung bantal berzip

Kain lembut

Sejuk dan selesa

Warna cantik dan tak luntur

Jahitan lebih halus dan padat

Cadar lebih berat

Whatsapp untuk pertanyaan

01132129350

01132129350

01132129350

#sweetdreams #ctdk #bazaarpaknil #malaysia #perak #patchwork #cadar #premium #embroidery
i love french fries. 💓
__________💓
#beautician #sonho #amor #sweetdreams #fashion #cool #friend #instabeauty #lifestyle #nice #party #feelings #work #happy #ooltd #glasses #life #summer #amooquefaço #gratidão #felicidade #beautyful #brazil #vida #instagood #smile #patosdeminas #happiness #love #💓
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
Nuestros muñecos están hechos con hilos de algodón 100% hipoalergénicos de la mejor calidad, para garantizar el cuidado y cariño para tu pequeño ✨
.
.
.
.
.
#sweetdreams #cotton #cottonthread #baby #babylove #bff #dotsnthreads  #dotsnthreadsmoments  #hechoenvenezuela  #hechoconamor  #handmadewithlove  #handmade #ecotoys #ecofriendly
Nuestros muñecos están hechos con hilos de algodón 100% hipoalergénicos de la mejor calidad, para garantizar el cuidado y cariño para tu pequeño ✨
.
.
.
.
.
#sweetdreams #cotton #cottonthread #baby #babylove #bff #dotsnthreads #dotsnthreadsmoments #hechoenvenezuela #hechoconamor #handmadewithlove #handmade #ecotoys #ecofriendly
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
Counting polka dots instead of sheep 🐑😴🐑
.
.
.
.
.
#sleep #sweetdreams #goodnight #goodmorning #riseandshine #silk #silkpillowcase #silksleepmask #beautyroutine #beautysecret #beautysleep #luxurybedding #pillowcase #pillowtalk #puresilk #sleepmask #happysleep #pillowlove #polkadot
Payday sale!!! Payday sale!!! 1 cadar quilt tebal

2 sarung bantal berzip

Kain lembut

Sejuk dan selesa

Warna cantik dan tak luntur

Jahitan lebih halus dan padat

Cadar lebih berat

Whatsapp untuk pertanyaan

01132129350

01132129350

01132129350

#sweetdreams #ctdk #bazaarpaknil #malaysia #perak #patchwork #cadar #premium #embroidery
Payday sale!!! Payday sale!!! 1 cadar quilt tebal

2 sarung bantal berzip

Kain lembut

Sejuk dan selesa

Warna cantik dan tak luntur

Jahitan lebih halus dan padat

Cadar lebih berat

Whatsapp untuk pertanyaan

01132129350

01132129350

01132129350

#sweetdreams #ctdk #bazaarpaknil #malaysia #perak #patchwork #cadar #premium #embroidery
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
Payday sale!!! Payday sale!!! 1 cadar quilt tebal

2 sarung bantal berzip

Kain lembut

Sejuk dan selesa

Warna cantik dan tak luntur

Jahitan lebih halus dan padat

Cadar lebih berat

Whatsapp untuk pertanyaan

01132129350

01132129350

01132129350

#sweetdreams #ctdk #bazaarpaknil #malaysia #perak #patchwork #cadar #premium #embroidery
Payday sale!!! Payday sale!!! 1 cadar quilt tebal

2 sarung bantal berzip

Kain lembut

Sejuk dan selesa

Warna cantik dan tak luntur

Jahitan lebih halus dan padat

Cadar lebih berat

Whatsapp untuk pertanyaan

01132129350

01132129350

01132129350

#sweetdreams #ctdk #bazaarpaknil #malaysia #perak #patchwork #cadar #premium #embroidery
@ruzanna_o .

The most beautiful girls we 
have 🔥🔥🔥.
✅Subscribe to our group.
.
#instagram#instalike#instapic#instagirl#instapic#insta#girl#sweetgirl#beautiful#beuty#beautifulgirl#beautifulgirls#beautyblog#beaute#beautyfullips#lips#sweetdreams#lady#instapic📷#mood#model#cute#girls#cute#cutegirl#model#follow#followforfollowback#followmeto#mood#me#followmenow#fashion#sexy
Such soft lullabies make for sweet dreams ... Really, truly I'm serious. 
#illustration #procreate #yeg #yegdowntown #downtownliving #bed #sleep #nighttime #bedtime #illustrator #sweetdreams
Such soft lullabies make for sweet dreams ... Really, truly I'm serious.
#illustration #procreate #yeg #yegdowntown #downtownliving #bed #sleep #nighttime #bedtime #illustrator #sweetdreams
Credit to @_inaijari_ : Yang Karl Sesi Bergambar Yang Qash Amar Tengah Baca Skrip Untuk Next Scene....hehehe

#shooting🎥🎬 #Onset #megadrama #AstroRiaHd 
#AdaptasiNovel #SweetDreams #DramaSweetDreams #juitavidensdnbhd 
Igs @imfarin
Credit to @_inaijari_ : Yang Karl Sesi Bergambar Yang Qash Amar Tengah Baca Skrip Untuk Next Scene....hehehe

#shooting🎥🎬 #Onset #megadrama #AstroRiaHd
#AdaptasiNovel #SweetDreams #DramaSweetDreams #juitavidensdnbhd
Igs @imfarin
Terminamos nuestro stand en la @expobabyecuador en #guayaquil @malldelsol_ec !! Nos vemos mañana desde las 10am! Estamos en la sección Bebés y Niños stand 10! Cómo #messi  o #maradona ... jajaja .
.
Ven tómate una foto en nuestro Stand comparte y etiqueta y participas en un sorteo por visitarnos! entrada por ascensores de Pycca Torre A! .
.
#sweetdreams #pañalesecologicos #pañalesecobears
Terminamos nuestro stand en la @expobabyecuador en #guayaquil @malldelsol_ec !! Nos vemos mañana desde las 10am! Estamos en la sección Bebés y Niños stand 10! Cómo #messi o #maradona ... jajaja .
.
Ven tómate una foto en nuestro Stand comparte y etiqueta y participas en un sorteo por visitarnos! entrada por ascensores de Pycca Torre A! .
.
#sweetdreams #pañalesecologicos #pañalesecobears
Repost @laurkenkendall 
Buenas noches!!
#inspiration #inspo #buenasnoches #goodnight #sweetdreams #dreams #night #nomad #togetherforever #together #always #love #hippiestyle #hippielife #hippielove #bohovibes #hippy #boho #goodvibes
#goodnight #love #like #instagood #goodmorning #boanoite #instagram #follow #night #photography #sunset #photooftheday #likeforlikes #happy #likes #buenasnoches #buonanotte #goodvibes #me #beautiful #followme #picoftheday #photo #instalike #nature #sweetdreams #selfie #cute #music #bhfyp
Goodnight! #goodnight #stars #sweetdreams #peaceful #sleeptight
Goodnight! #goodnight #stars #sweetdreams #peaceful #sleeptight
Jum bertukar kepada Deodorant Semulajadi Magic Blue!!!👇👇
-
💦 Gabungan Tawas, Air Mawar, Air Suling dan Herba Terpilih
💦 Penghapus Bau Badan 3 Hari
💦 Deodorant Untuk Ketiak, Kaki dan Badan
💦 Bebas Kimia Berbahaya
💦 Mengurangkan Gelap Bawah Lengan, Pelipat, Celah Kelangkang
💦 Menghilangkan Daki Degil Pada Anggota Badan
💦 Menghilangkan Bau Hamis Susu Bagi Ibu Yang Menyusukan Anak
💦 Menghilangkan Bau Rokok Yang Melekat Pada Badan
💦 Membuatkan Bauan Perfume Tahan Lebih Lama
💦 Sesuai Untuk Kegunaan Seisi Keluarga Termasuk Kanak-kanak Serta Mereka Yang Mempunyai Kulit Yang Sensitif
.
www.wasap.my/ 0179910833

#hilangbaupeluh3hari 
#hilangbaubusuk 
#hilangbaubadan 
#deodorantserbaguna 
#deodorantmurah 
#deodorantmurah 
#deodorantberkesan 
#deodorantsemulajadi 
#deodoranthilangbaupeluh 
#hilangyangkembali 
#kauyangpartama
#sweetdreams
Jum bertukar kepada Deodorant Semulajadi Magic Blue!!!👇👇
-
💦 Gabungan Tawas, Air Mawar, Air Suling dan Herba Terpilih
💦 Penghapus Bau Badan 3 Hari
💦 Deodorant Untuk Ketiak, Kaki dan Badan
💦 Bebas Kimia Berbahaya
💦 Mengurangkan Gelap Bawah Lengan, Pelipat, Celah Kelangkang
💦 Menghilangkan Daki Degil Pada Anggota Badan
💦 Menghilangkan Bau Hamis Susu Bagi Ibu Yang Menyusukan Anak
💦 Menghilangkan Bau Rokok Yang Melekat Pada Badan
💦 Membuatkan Bauan Perfume Tahan Lebih Lama
💦 Sesuai Untuk Kegunaan Seisi Keluarga Termasuk Kanak-kanak Serta Mereka Yang Mempunyai Kulit Yang Sensitif
.
www.wasap.my/ 0179910833

#hilangbaupeluh3hari
#hilangbaubusuk
#hilangbaubadan
#deodorantserbaguna
#deodorantmurah
#deodorantmurah
#deodorantberkesan
#deodorantsemulajadi
#deodoranthilangbaupeluh
#hilangyangkembali
#kauyangpartama
#sweetdreams
#sweetdreams
#sweetdreams
❤️❤️
.
.
.
.
.

#dramasangat #diamenanturahsia #asalkandiabahagia #leftenanzana #Neelofa #nealofarhijab #nealofar #ctdk #utusancintabuatadam #igers  #sepahtu #sepahtureunion  #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes  #like4likes #encikimamekspres #senafasrindu #cintatanpahenti #kankukerjacintamu #jjcm #setelahterlafaznyaakad #likeforlikers #friyay #assalamualaikum #syukuralhamdulillah #sweetdreams
SUPER HOT SELLING 
Bobba case we bare bears 
RM20 
Exc pos
Preoder 2 weeks 
Available for:
♡ iPhone 5 5s SE
♡ iPhone 6 6s
♡ iPhone 6+ 6s+
♡ iPhone 7 8
♡ iPhone 7+ 8+
♡ iPhone X XS
♡ iPhone XR
♡ iPhone XS Max
ㅤ
♡ Oppo F11 Pro
♡ Oppo F11
♡ Oppo F9 Pro
♡ Oppo F9
♡ Oppo F7
♡ Oppo F5/F5 Youth
♡ Oppo F5 Lite/A1
♡ Oppo F3+
♡ Oppo F3
♡ Oppo F1+
♡ Oppo F1s/A59
♡ Oppo A83
♡ Oppo A79/A75
♡ Oppo A77
♡ Oppo A71
♡ Oppo A39/A57
♡ Oppo A9
♡ Oppo A7
♡ Oppo A5s
♡ Oppo A5
♡ Oppo A3s
♡ Oppo A3
♡ Oppo Reno
ㅤ
♡ Realme 2 Pro
♡ Realme C1
ㅤ
♡ Vivo V15 Pro
♡ Vivo V15
♡ Vivo V11 Pro
♡ Vivo V11
♡ Vivo V11i
♡ Vivo V9
♡ Vivo V7+
♡ Vivo V7
♡ Vivo V5+
♡ Vivo V5 Lite/V5/V5s
♡ Vivo Y97
♡ Vivo Y95
♡ Vivo Y93/Y91/Y91i
♡ Vivo Y91C
♡ Vivo Y85
♡ Vivo Y81
♡ Vivo Y79/Y73
♡ Vivo Y75
♡ Vivo Y71
♡ Vivo Y67/Y66
♡ Vivo Y17/Y15
♡ Vivo S1
ㅤ
♡ Xiaomi Mi A1/5X
♡ Xiaomi Mi A2/6X
♡ Xiaomi Mi 6
♡ Xiaomi Mi 8
♡ Xiaomi Mi 8 Pro
♡ Xiaomi Mi 8 SE
♡ Xiaomi Mi 9
♡ Xiaomi Mi 9 SE
♡ Xiaomi Mi Mix 2
♡ Xiaomi Mi Mix 2s
♡ Xiaomi Mi Max 3
♡ Xiaomi Mi Note 3
♡ Xiaomi Mi Play
♡ Xiaomi Redmi 4A
♡ Xiaomi Redmi 4X
♡ Xiaomi Redmi 5
♡ Xiaomi Redmi 5A
♡ Xiaomi Redmi 5+
♡ Xioami Redmi 6
♡ Xiaomi Redmi 6A
♡ Xiaomi Redmi 6 Pro
♡ Xiaomi Redmi Note 4/4X
♡ Xiaomi Redmi Note 5/5 Pro
♡ Xiaomi Redmi Note 5A
♡ Xiaomi Redmi Note 6/6 Pro
♡ Xiaomi Redmi Note 7/7 Pro
♡ Xiaomi Redmi S2/Y2
♡ Xiaomi Pocophone F1
ㅤ
♡ Samsung A7 2019
♡ Samsung A10
♡ Samsung A20
♡ Samsung A30
♡ Samsung A40
♡ Samsung A40s
♡ Samsung A50
♡ Samsung A70
♡ Samsung M10
♡ Samsung M20
♡ Samsung M30
♡ Samsung J2 Prime
♡ Samsung J4
♡ Samsung J4+
♡ Samsung J6
♡ Samsung J6+
♡ Samsung J7 Prime
♡ Samsung S7
♡ Samsung S7 Edge
♡ Samsung S8
♡ Samsung S8+
♡ Samsung S9
♡ Samsung S9+
♡ Samsung S10
♡ Samsung S10+
♡ Samsung S10 Lite
♡ Samsung Note 8
♡ Samsung Note 9
#sweetdreams #intermittenfastingmalaysia #tiktokmalaysia #webarebears #webarebearsmalaysia #bobbatea #bubbletea #bubbleteamalaysia #iphonemalaysia #dramasweetdreams #kpopmalaysia #malaysiaskincare #malaysia #ipohfood #penangfood
SUPER HOT SELLING
Bobba case we bare bears
RM20
Exc pos
Preoder 2 weeks
Available for:
♡ iPhone 5 5s SE
♡ iPhone 6 6s
♡ iPhone 6+ 6s+
♡ iPhone 7 8
♡ iPhone 7+ 8+
♡ iPhone X XS
♡ iPhone XR
♡ iPhone XS Max

♡ Oppo F11 Pro
♡ Oppo F11
♡ Oppo F9 Pro
♡ Oppo F9
♡ Oppo F7
♡ Oppo F5/F5 Youth
♡ Oppo F5 Lite/A1
♡ Oppo F3+
♡ Oppo F3
♡ Oppo F1+
♡ Oppo F1s/A59
♡ Oppo A83
♡ Oppo A79/A75
♡ Oppo A77
♡ Oppo A71
♡ Oppo A39/A57
♡ Oppo A9
♡ Oppo A7
♡ Oppo A5s
♡ Oppo A5
♡ Oppo A3s
♡ Oppo A3
♡ Oppo Reno

♡ Realme 2 Pro
♡ Realme C1

♡ Vivo V15 Pro
♡ Vivo V15
♡ Vivo V11 Pro
♡ Vivo V11
♡ Vivo V11i
♡ Vivo V9
♡ Vivo V7+
♡ Vivo V7
♡ Vivo V5+
♡ Vivo V5 Lite/V5/V5s
♡ Vivo Y97
♡ Vivo Y95
♡ Vivo Y93/Y91/Y91i
♡ Vivo Y91C
♡ Vivo Y85
♡ Vivo Y81
♡ Vivo Y79/Y73
♡ Vivo Y75
♡ Vivo Y71
♡ Vivo Y67/Y66
♡ Vivo Y17/Y15
♡ Vivo S1

♡ Xiaomi Mi A1/5X
♡ Xiaomi Mi A2/6X
♡ Xiaomi Mi 6
♡ Xiaomi Mi 8
♡ Xiaomi Mi 8 Pro
♡ Xiaomi Mi 8 SE
♡ Xiaomi Mi 9
♡ Xiaomi Mi 9 SE
♡ Xiaomi Mi Mix 2
♡ Xiaomi Mi Mix 2s
♡ Xiaomi Mi Max 3
♡ Xiaomi Mi Note 3
♡ Xiaomi Mi Play
♡ Xiaomi Redmi 4A
♡ Xiaomi Redmi 4X
♡ Xiaomi Redmi 5
♡ Xiaomi Redmi 5A
♡ Xiaomi Redmi 5+
♡ Xioami Redmi 6
♡ Xiaomi Redmi 6A
♡ Xiaomi Redmi 6 Pro
♡ Xiaomi Redmi Note 4/4X
♡ Xiaomi Redmi Note 5/5 Pro
♡ Xiaomi Redmi Note 5A
♡ Xiaomi Redmi Note 6/6 Pro
♡ Xiaomi Redmi Note 7/7 Pro
♡ Xiaomi Redmi S2/Y2
♡ Xiaomi Pocophone F1

♡ Samsung A7 2019
♡ Samsung A10
♡ Samsung A20
♡ Samsung A30
♡ Samsung A40
♡ Samsung A40s
♡ Samsung A50
♡ Samsung A70
♡ Samsung M10
♡ Samsung M20
♡ Samsung M30
♡ Samsung J2 Prime
♡ Samsung J4
♡ Samsung J4+
♡ Samsung J6
♡ Samsung J6+
♡ Samsung J7 Prime
♡ Samsung S7
♡ Samsung S7 Edge
♡ Samsung S8
♡ Samsung S8+
♡ Samsung S9
♡ Samsung S9+
♡ Samsung S10
♡ Samsung S10+
♡ Samsung S10 Lite
♡ Samsung Note 8
♡ Samsung Note 9
#sweetdreams #intermittenfastingmalaysia #tiktokmalaysia #webarebears #webarebearsmalaysia #bobbatea #bubbletea #bubbleteamalaysia #iphonemalaysia #dramasweetdreams #kpopmalaysia #malaysiaskincare #malaysia #ipohfood #penangfood
When the sandman comes for a visit. 
#photographybyshivanistudio #newborn #newbornphotography #newbornportrait #newbornphotographer #intimatemoments #milestone #torontophotographer #love #portrait #newparent #happiness #familyportrait  #mobilestudio #itsaboy #sweetdreams #summerbabies #babyboy #sleepingbaby #outforthecount #love #blackfur #italianbaby #plaid #sandman
KETAHUI CARA BAGAIMANA UTK ANDA MILIKI MOBILE SPA SENDIRI DAN JANA PENDAPATAN YG LUMAYAN DIDALAM BIDANG KECANTIKAN
.
Platform berkonsep penjagaan kecantikan wajah dengan transformasi trend terkini... Dan sememangnya ianya untuk anda jika...
.
✅ Anda bercita-cita menjadi seorang beautician. ✅ Anda masih menganggur. ✅ Anda yang ingin mencari pendapatan sampingan. ✅ Anda Ingin uruskan masa kerja anda sendiri. ✅ Anda ingin kehidupan yang bebas dr masalah kewangan. . 
Tahukah anda BAHAWA, dengan biz mobile spa anda berpeluang;
.
🍀 miliki income dr facial RM100 hingga RM1000 sehari. 🍀 peroleh income harian dan mingguan. 🍀 bercuti ke Luar Negara secara PERCUMA. 🍀 miliki Mobile Spa sendiri. 🍀 diberi latihan dan bimbingan secara Percuma.
.
Iyda
0176117086
.
#cantikdenganiyda 
#cantikberhijab 
#beautipreneur 
#hijabista 
#spabergerak 
#sweetdreams 
#fashasandha 
#kerjakosongmalaysia 
#projekbuatduit
KETAHUI CARA BAGAIMANA UTK ANDA MILIKI MOBILE SPA SENDIRI DAN JANA PENDAPATAN YG LUMAYAN DIDALAM BIDANG KECANTIKAN
.
Platform berkonsep penjagaan kecantikan wajah dengan transformasi trend terkini... Dan sememangnya ianya untuk anda jika...
.
✅ Anda bercita-cita menjadi seorang beautician. ✅ Anda masih menganggur. ✅ Anda yang ingin mencari pendapatan sampingan. ✅ Anda Ingin uruskan masa kerja anda sendiri. ✅ Anda ingin kehidupan yang bebas dr masalah kewangan. .
Tahukah anda BAHAWA, dengan biz mobile spa anda berpeluang;
.
🍀 miliki income dr facial RM100 hingga RM1000 sehari. 🍀 peroleh income harian dan mingguan. 🍀 bercuti ke Luar Negara secara PERCUMA. 🍀 miliki Mobile Spa sendiri. 🍀 diberi latihan dan bimbingan secara Percuma.
.
Iyda
0176117086
.
#cantikdenganiyda
#cantikberhijab
#beautipreneur
#hijabista
#spabergerak
#sweetdreams
#fashasandha
#kerjakosongmalaysia
#projekbuatduit
#goodnight #sweetdreams #dream
#goodnight #sweetdreams #dream
Abang suka Qash cantik jambu 🤣🤣 adoi lawak giler jawapan reject si Karl ni 😂 pedofilia dengan sunat pun masuk 🤭
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 12
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams #seanlee #yunarahim
Abang suka Qash cantik jambu 🤣🤣 adoi lawak giler jawapan reject si Karl ni 😂 pedofilia dengan sunat pun masuk 🤭
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 12
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams #seanlee #yunarahim
When your cheeks are too much you need a cheek rest #cheecky #cat #cats #tako #sleep #sweetdreams
When your cheeks are too much you need a cheek rest #cheecky #cat #cats #tako #sleep #sweetdreams
I love seeing the moon in the morning 💖 
#goodnight #143 #restuo #sweetdreams
I love seeing the moon in the morning 💖
#goodnight #143 #restuo #sweetdreams
Enjoy the comfort, space, and balcony while you relax in beautiful San Jose. Book your stay now and get double the points when you’re a member. Not a member join now http://po.st/hhmember⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#Hilton #HiltonHonors #DoubleTree #DoubleTreeSJ #doublequeen #queenbed #siliconvalley #travel #rest #hotel #spacious #sweetdreams #comfort #balcony #views
Enjoy the comfort, space, and balcony while you relax in beautiful San Jose. Book your stay now and get double the points when you’re a member. Not a member join now http://po.st/hhmember⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#Hilton #HiltonHonors #DoubleTree #DoubleTreeSJ #doublequeen #queenbed #siliconvalley #travel #rest #hotel #spacious #sweetdreams #comfort #balcony #views
"ANDA NAK PASANG PENAPIS UDARA, TAPI RISAU DENGAN WAYAR BERSELIRAT, DENGAN B MODEL ANDA TAK PERLU RISAU WAYAR BERSELIRAT LAGI
======================
B Model cordless merupakan satu-satunya Penapis Udara yg mempunyai teknologi tanpa wayar di Malaysia
. . 
Sangat Safety & Jimat Elektrik... ✅ Pagi boleh guna di dapur semasa masak. ✅ Tgh hari boleh guna di living. ✅ Malam boleh guna di bilik tidur.
.
.
Di mana saja ada udara bersih dalam rumah 😘
WhatsApp sy  NOW For Info
👇👇👇👇👇👇
📱http://www.wasap.my/601112918390
📱http://www.wasap.my/601112918390
📱http://www.wasap.my/601112918390

#BModel #CModel #AirPollution #LoveBaby #LoveFamily #UdaraBersih #AirPurifier #home #Asthma #allergies #health #bacteria #AKCFamily
#safety #BModelCordless #baby - #regrann  #sweetdreams #bmodelcordlesscuckoo #BModel #bmodelcuckoo #cuckoobmodelcordless
"ANDA NAK PASANG PENAPIS UDARA, TAPI RISAU DENGAN WAYAR BERSELIRAT, DENGAN B MODEL ANDA TAK PERLU RISAU WAYAR BERSELIRAT LAGI
======================
B Model cordless merupakan satu-satunya Penapis Udara yg mempunyai teknologi tanpa wayar di Malaysia
. .
Sangat Safety & Jimat Elektrik... ✅ Pagi boleh guna di dapur semasa masak. ✅ Tgh hari boleh guna di living. ✅ Malam boleh guna di bilik tidur.
.
.
Di mana saja ada udara bersih dalam rumah 😘
WhatsApp sy NOW For Info
👇👇👇👇👇👇
📱http://www.wasap.my/601112918390
📱http://www.wasap.my/601112918390
📱http://www.wasap.my/601112918390

#BModel #CModel #AirPollution #LoveBaby #LoveFamily #UdaraBersih #AirPurifier #home #Asthma #allergies #health #bacteria #AKCFamily
#safety #BModelCordless #baby - #regrann #sweetdreams #bmodelcordlesscuckoo #BModel #bmodelcuckoo #cuckoobmodelcordless
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
“Nak cari lipmatte yang tak melekat merata-rata! Sistur nak dinner tempat high class dan kemudian nak bergambar. Tak cantiklah gambar kalau bersepah lipmatte tertanggal dekat cawan, sudu, dan pinggan!!”
.
Sistur dah stalk IG iollss ke belum? Lipmatte yang <nama anda> ada ni memang sesuai dengan situasi sis. Saya confident lipmatte ni tak melekat merata. Sis gigitlah MEJA sekalipun lipmatte ni kekal dekat bibir sis jer. .
Saya ada 4 color Lipmatte dari WAWA Travel Kit Edition. Boleh PM wasap <nama anda> di <nombor anda> sekarang.
.
WAWA Travel Kit? Yesss lipmatte ni dikeluarkan oleh Wawa Zainal. Boleh tengok color lipmatte dekat Wawa. Cantik sangat kan. Kesemua empat color cantik. Yang penting:
.
🍓 CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
🍓 CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
🍓 CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
🍓 CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM <nama anda> di number whatsapp <nombor anda>