#setskincaremurah

CARA MENGHILANGKAN DARK CIRCLE

1. Sejukkan kentang di dalam peti sejuk selama 5 minit. Potong menjadi kepingan dan letak di bawah mata selama 15-20 minit.

2. Ambil sedikit susu sejuk dan velup bebola kapas di dalamnya. Lekap pada mata selama 10 minit.

3. Tuangkan sedikit air sejuk ke dalam mangkuk bersama beberspa titisan Vitamin E. Redam kapas ke dalam air tadi dan lekapkan pada mata selaa 10 minit.

4. Hiriskan timun dan sejukkn di dalam peti sejuk. Kemudian lekapkan pada mata. Timun adalah bahan terbaik untul menghilangkan mata panda.

5. Rendam uncang teh dalam air sejuk, kemudian masukkn dalam peti sejuk seketika. Lekapkan pada mata selama 30 minit kemudian bilas.

6. Banyakkan minum air kosong bagi mengelakkanata cepat kering dan menjadi mata panda.

#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
CARA MENGHILANGKAN DARK CIRCLE

1. Sejukkan kentang di dalam peti sejuk selama 5 minit. Potong menjadi kepingan dan letak di bawah mata selama 15-20 minit.

2. Ambil sedikit susu sejuk dan velup bebola kapas di dalamnya. Lekap pada mata selama 10 minit.

3. Tuangkan sedikit air sejuk ke dalam mangkuk bersama beberspa titisan Vitamin E. Redam kapas ke dalam air tadi dan lekapkan pada mata selaa 10 minit.

4. Hiriskan timun dan sejukkn di dalam peti sejuk. Kemudian lekapkan pada mata. Timun adalah bahan terbaik untul menghilangkan mata panda.

5. Rendam uncang teh dalam air sejuk, kemudian masukkn dalam peti sejuk seketika. Lekapkan pada mata selama 30 minit kemudian bilas.

6. Banyakkan minum air kosong bagi mengelakkanata cepat kering dan menjadi mata panda.

#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Antara kesan pengurangan kolagen dalam badan.

#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Apa itu kolagen?

Sejenis protein berserat yang tidak larut dan paling banyak ditemui dalam tubuh badan kita. Merupakan asas utama dari tulang, urat, ligamen dan kulit.

Apa manfaat kolagen pada tubuh?

1. Meningkatkan sirkulasi darah kerana kolagen dapat memperkuatkan pembuluh darah dan meningkatkan elastasinya.
2. Menyembuhkan luka dan cedera.
3. Mengurangkan selulit.
4. Melambatkan penuaan dan mengurangkan garis halus.
5. Meningkatkan kesihatan rambut.

#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Apa itu kolagen?

Sejenis protein berserat yang tidak larut dan paling banyak ditemui dalam tubuh badan kita. Merupakan asas utama dari tulang, urat, ligamen dan kulit.

Apa manfaat kolagen pada tubuh?

1. Meningkatkan sirkulasi darah kerana kolagen dapat memperkuatkan pembuluh darah dan meningkatkan elastasinya.
2. Menyembuhkan luka dan cedera.
3. Mengurangkan selulit.
4. Melambatkan penuaan dan mengurangkan garis halus.
5. Meningkatkan kesihatan rambut.

#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Nak wajah kulit cantik..berseri sepanjang masa...☺☺ Tanpa Jerawat..
Tanpa Jeragat..
Hilang kulit kusam..
Cuba lah SET SKINCARE ZANA BEAUTY... wajah anda akan nampak cantik..nampak glowing dan nampak lebih muda dari usia sebenar...😱😱
Harga sangat berpatutan dan mampu milik..
#setskincareberkesan
#setskincareremaja
#setskincaremurah
#setskincare

Berminat
www.wasap.my/60127841298
Nak wajah kulit cantik..berseri sepanjang masa...☺☺ Tanpa Jerawat..
Tanpa Jeragat..
Hilang kulit kusam..
Cuba lah SET SKINCARE ZANA BEAUTY... wajah anda akan nampak cantik..nampak glowing dan nampak lebih muda dari usia sebenar...😱😱
Harga sangat berpatutan dan mampu milik..
#setskincareberkesan
#setskincareremaja
#setskincaremurah
#setskincare

Berminat
www.wasap.my/60127841298
Which one is yours??
.
Tak tahu? Ok Meh sini Fiza consult....
Setiap skincare dalam Marykay laen2 fungsi mengikut masalah kulit, umur dan jenis kulit...
.
Korang kompius xtahu masalah korang?
Meh wassap Fiza sekarang
.
💃Belom ada beauty consultant?
👩🏻‍💼Teringin nak jadik beauty consultant Marykay?
💰Nak ada income sendiri?
📱Wassap Fiza sekarang
.
Fiza l 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #fattzura #meletop #laralana #marykaypahang #marykaykedah #marykayjohor #uitm #mmu #skincareorganic #mekapsimple #masalahjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jerawatnanah #mukabreakout #kulitsensitif #mukajerawat
#babyshima #ctdk
Which one is yours??
.
Tak tahu? Ok Meh sini Fiza consult....
Setiap skincare dalam Marykay laen2 fungsi mengikut masalah kulit, umur dan jenis kulit...
.
Korang kompius xtahu masalah korang?
Meh wassap Fiza sekarang
.
💃Belom ada beauty consultant?
👩🏻‍💼Teringin nak jadik beauty consultant Marykay?
💰Nak ada income sendiri?
📱Wassap Fiza sekarang
.
Fiza l 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #fattzura #meletop #laralana #marykaypahang #marykaykedah #marykayjohor #uitm #mmu #skincareorganic #mekapsimple #masalahjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jerawatnanah #mukabreakout #kulitsensitif #mukajerawat
#babyshima #ctdk
Biar testimoni berbicara.. 😍
Bukan mudah nak cantik nak comel..
Kena banyak bersabar selepas tangan kita sendiri merosakkan kulit muka kita.. 😁
.
💃Belom ada beauty consultant?
👩🏻‍💼Teringin nak jadik beauty consultant Marykay?
💰Nak ada income sendiri?
📱Wassap Fiza sekarang
.
Fiza l 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #fattzura #meletop #laralana #marykaypahang #marykaykedah #marykayjohor #uitm #mmu #skincareorganic #mekapsimple #masalahjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jerawatnanah #mukabreakout #kulitsensitif #mukajerawat
#comelpipimerah #ctdk
Biar testimoni berbicara.. 😍
Bukan mudah nak cantik nak comel..
Kena banyak bersabar selepas tangan kita sendiri merosakkan kulit muka kita.. 😁
.
💃Belom ada beauty consultant?
👩🏻‍💼Teringin nak jadik beauty consultant Marykay?
💰Nak ada income sendiri?
📱Wassap Fiza sekarang
.
Fiza l 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #fattzura #meletop #laralana #marykaypahang #marykaykedah #marykayjohor #uitm #mmu #skincareorganic #mekapsimple #masalahjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jerawatnanah #mukabreakout #kulitsensitif #mukajerawat
#comelpipimerah #ctdk
Proses penyiapan Day Cream with SPF 35. 
Kelebihan Day Cream ini adalah full coverage dan anda tidak perlu memakai foundation untuk menutup cela.

SPF 35 dapat memberi pelindungan anda dari sinar UV.

Produk keluaran kami bebas dari bahan kimia merbahaya dan mendapat kelulusan dari pihak KKM.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Proses penyiapan Day Cream with SPF 35.
Kelebihan Day Cream ini adalah full coverage dan anda tidak perlu memakai foundation untuk menutup cela.

SPF 35 dapat memberi pelindungan anda dari sinar UV.

Produk keluaran kami bebas dari bahan kimia merbahaya dan mendapat kelulusan dari pihak KKM.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Couldnt agree more.

Penjagaan kulit wajah adalah lebih penting berbanding pemakaian alat solek bagi menutup cela.

Biarkan kulitmu bebas bernafas dan lebih berseri.

#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Couldnt agree more.

Penjagaan kulit wajah adalah lebih penting berbanding pemakaian alat solek bagi menutup cela.

Biarkan kulitmu bebas bernafas dan lebih berseri.

#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin..
Syawal 2019..
SET SKINCARE ZANA BEAUTY tetap dihati... 💖💖
#setskincareberkesan #setskincareremaja #setskincaremurah #setskincare #serummalaysia #serummurah #serumjerawat #serumglowing #serum #serumjeragat #serumviral....
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin..
Syawal 2019..
SET SKINCARE ZANA BEAUTY tetap dihati... 💖💖
#setskincareberkesan #setskincareremaja #setskincaremurah #setskincare #serummalaysia #serummurah #serumjerawat #serumglowing #serum #serumjeragat #serumviral....
❤️FRANKINSENCE DAY CREAM SPF50++❤️ Pelindung tabir suria spf 50 yang mengandungi pati frankinsence dan pati biji aprikot menghambat penggelapan kulit , kedutan dan juga radikel bebas. 
Sapuan nipis untuk hasil kemasan semulajadi. Sapukan dua atau tiga lapisan untuk menjadikannya sebagai alas bedak litupan penuh. 
Sapukan pada wajah sebagai langkah akhir penjagaan wajah dan sebelum memakai asas solekan. 
Gunakan pada waktu siang.

Kata nak cantik ~ kenalah rajin ... 😍😍😍😍 Klik link di bio untuk info lanjut

#drirma
#drirmaskincare 
#drirmawakiljualan 
#angelwhitedrirma 
#angelwhiteskincare 
#angelwhite4in1 
#angelwhitetestimoni 
#testimoniangelwhite 
#skincare 
#setskincare 
#setskincaremurah 
#setskincare4in1 
#skincareset 
#skincareproducts 
#skincareviral 
#skincaremalaysia 
#skincarenatural 
#skincarehalal 
#skincareoriginal 
#cleanskincare 
#skincareartis 
#healthyskincare 
#perfume 
#perfumelovers 
#perfumeoriginal 
#perfumemurah 
#perfumebydrirma 
#branding26
❤️FRANKINSENCE DAY CREAM SPF50++❤️ Pelindung tabir suria spf 50 yang mengandungi pati frankinsence dan pati biji aprikot menghambat penggelapan kulit , kedutan dan juga radikel bebas.
Sapuan nipis untuk hasil kemasan semulajadi. Sapukan dua atau tiga lapisan untuk menjadikannya sebagai alas bedak litupan penuh.
Sapukan pada wajah sebagai langkah akhir penjagaan wajah dan sebelum memakai asas solekan.
Gunakan pada waktu siang.

Kata nak cantik ~ kenalah rajin ... 😍😍😍😍 Klik link di bio untuk info lanjut

#drirma
#drirmaskincare
#drirmawakiljualan
#angelwhitedrirma
#angelwhiteskincare
#angelwhite4in1
#angelwhitetestimoni
#testimoniangelwhite
#skincare
#setskincare
#setskincaremurah
#setskincare4in1
#skincareset
#skincareproducts
#skincareviral
#skincaremalaysia
#skincarenatural
#skincarehalal
#skincareoriginal
#cleanskincare
#skincareartis
#healthyskincare
#perfume
#perfumelovers
#perfumeoriginal
#perfumemurah
#perfumebydrirma
#branding26
Pernahkan anda terfikir untuk mempunyai produk jenama sendiri?

Produk jenama sendiri mengikut spesifikasi anda?

Kami di Dimension Two boleh membantu anda mendapatkan produk seperti yang anda inginkan.

Samada produk kecantikan, kesihatan mahupun penjagaan diri, kami akan memberi khidmat nasihat melalui pakar kami dalam proses menyiapkan produk anda.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Pernahkan anda terfikir untuk mempunyai produk jenama sendiri?

Produk jenama sendiri mengikut spesifikasi anda?

Kami di Dimension Two boleh membantu anda mendapatkan produk seperti yang anda inginkan.

Samada produk kecantikan, kesihatan mahupun penjagaan diri, kami akan memberi khidmat nasihat melalui pakar kami dalam proses menyiapkan produk anda.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Premium Box Rm145

Double cleansing method

Sesuai bagi setiap yang mementingkan penjagaan kulit muka sihat berseri tanpa sebarang kotoran yang melekat pada muka.

Herv Natural Terbaik

Bahan asas pertama wajib guna  OIL CLEANSING + EXFOLIATOR 
barulah boleh tambah dengan essence,serum,moisturizer dan sebagainya.. Baru lah cepat segala vitamin tu masuk meresap dalam kulit muka😍😍
Premium Box Rm145

Double cleansing method

Sesuai bagi setiap yang mementingkan penjagaan kulit muka sihat berseri tanpa sebarang kotoran yang melekat pada muka.

Herv Natural Terbaik

Bahan asas pertama wajib guna OIL CLEANSING + EXFOLIATOR
barulah boleh tambah dengan essence,serum,moisturizer dan sebagainya.. Baru lah cepat segala vitamin tu masuk meresap dalam kulit muka😍😍
Premium Box Rm145

Double cleansing method

Sesuai bagi setiap yang mementingkan penjagaan kulit muka sihat berseri tanpa sebarang kotoran yang melekat pada muka.

Herv Natural Terbaik

Bahan asas pertama wajib guna  OIL CLEANSING + EXFOLIATOR 
barulah boleh tambah dengan essence,serum,moisturizer dan sebagainya.. Baru lah cepat segala vitamin tu masuk meresap dalam kulit muka😍😍 Add on dengan soothe hydra cleanser sebagai pencuci muka yang super duper membekalkan kelembapan pada kulit.
Premium Box Rm145

Double cleansing method

Sesuai bagi setiap yang mementingkan penjagaan kulit muka sihat berseri tanpa sebarang kotoran yang melekat pada muka.

Herv Natural Terbaik

Bahan asas pertama wajib guna OIL CLEANSING + EXFOLIATOR
barulah boleh tambah dengan essence,serum,moisturizer dan sebagainya.. Baru lah cepat segala vitamin tu masuk meresap dalam kulit muka😍😍 Add on dengan soothe hydra cleanser sebagai pencuci muka yang super duper membekalkan kelembapan pada kulit.
❤️FRANKINSENCE BEAUTIFYING COOL CREAM❤️ Krim ringan perawatan siang dan malam dengan aromaterapi penenang Frankinsence. Melembapkan kulit, mencerah, menegang, memudarkan parut dan jeragat serta menyeimbangkan kulit berminyak untuk mengurangkan kejadian jerawat. 
Krim sejuk yang meredakan rengsa dan kulit sensitif. Boleh digunakan sekeliling mata sebagai krim perawatan mata. 
Gunakan dua kali sehari siang dan malam selepas serum. Ambil sedikit krim dan ratakan ke seluruh wajah termasuk kawasan sekeliling mata.

Klik link di bio untuk info lanjut

#drirma
#drirmaskincare 
#drirmawakiljualan 
#angelwhitedrirma 
#angelwhiteskincare 
#angelwhite4in1 
#angelwhitetestimoni 
#testimoniangelwhite 
#skincare 
#setskincare 
#setskincaremurah 
#setskincare4in1 
#skincareset 
#skincareproducts 
#skincareviral 
#skincaremalaysia 
#skincarenatural 
#skincarehalal 
#skincareoriginal 
#cleanskincare 
#skincareartis 
#healthyskincare 
#perfume 
#perfumelovers 
#perfumeoriginal 
#perfumemurah 
#perfumebydrirma 
#branding26
❤️FRANKINSENCE BEAUTIFYING COOL CREAM❤️ Krim ringan perawatan siang dan malam dengan aromaterapi penenang Frankinsence. Melembapkan kulit, mencerah, menegang, memudarkan parut dan jeragat serta menyeimbangkan kulit berminyak untuk mengurangkan kejadian jerawat.
Krim sejuk yang meredakan rengsa dan kulit sensitif. Boleh digunakan sekeliling mata sebagai krim perawatan mata.
Gunakan dua kali sehari siang dan malam selepas serum. Ambil sedikit krim dan ratakan ke seluruh wajah termasuk kawasan sekeliling mata.

Klik link di bio untuk info lanjut

#drirma
#drirmaskincare
#drirmawakiljualan
#angelwhitedrirma
#angelwhiteskincare
#angelwhite4in1
#angelwhitetestimoni
#testimoniangelwhite
#skincare
#setskincare
#setskincaremurah
#setskincare4in1
#skincareset
#skincareproducts
#skincareviral
#skincaremalaysia
#skincarenatural
#skincarehalal
#skincareoriginal
#cleanskincare
#skincareartis
#healthyskincare
#perfume
#perfumelovers
#perfumeoriginal
#perfumemurah
#perfumebydrirma
#branding26
Testimoni Set Jerawat
.
Ini adalah one of Fiza punya customer.. Alhamdulillah.. Perubahan yg sangat drastik.. Bermula dengan kulit yg bermasalah jerawat merah2.. Dengan penggunaan yg konsisten dan ikut guide dari Fiza.. Sis Nurul dah dapat kulit yang sihat semula.. Syukur..
.
Sis Nurul bagitahu, masa jerawat dia tengah banyak.. Self confidence dia sangat rendah.. Yelaa.. Hari2 nak jumpa patient.. Tapi after muka dh bersih.. Dia dah jadi lebih konfiden dengan diri sendiri ❤️😍
.
Siapa nak kulit bersih macam sis Nurul?
Meh wassap Fiza sekarang
.
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#jangancurigambar
#jangancuricaption

#testimonimarykay #setjerawat #settreatmentmarykay #setclearproofmarykay #skincaremarykay #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #marykayjohor #marykayshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykayttdi #marykaywangsamaju #marykayterengganu
Testimoni Set Jerawat
.
Ini adalah one of Fiza punya customer.. Alhamdulillah.. Perubahan yg sangat drastik.. Bermula dengan kulit yg bermasalah jerawat merah2.. Dengan penggunaan yg konsisten dan ikut guide dari Fiza.. Sis Nurul dah dapat kulit yang sihat semula.. Syukur..
.
Sis Nurul bagitahu, masa jerawat dia tengah banyak.. Self confidence dia sangat rendah.. Yelaa.. Hari2 nak jumpa patient.. Tapi after muka dh bersih.. Dia dah jadi lebih konfiden dengan diri sendiri ❤️😍
.
Siapa nak kulit bersih macam sis Nurul?
Meh wassap Fiza sekarang
.
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#jangancurigambar
#jangancuricaption

#testimonimarykay #setjerawat #settreatmentmarykay #setclearproofmarykay #skincaremarykay #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #marykayjohor #marykayshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykayttdi #marykaywangsamaju #marykayterengganu
Dimension Two adalah pengeluar produk OEM yang berkualiti tinggi.

Bukan sahaja kami mampu membantu anda mengeluarkan produk kecantikan jenama sendiri.

Kami juga boleh menjadi pengeluar produk 'toiletries' bagi mana-mana hotel / kegunaan sendiri yang ingin menjenamakan syampu, mandian badan, lotion dsbg.

Khidmat nasihat akan diberikan dalam proses penyediaan produk seperti formulasi yang anda inginkan.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Dimension Two adalah pengeluar produk OEM yang berkualiti tinggi.

Bukan sahaja kami mampu membantu anda mengeluarkan produk kecantikan jenama sendiri.

Kami juga boleh menjadi pengeluar produk 'toiletries' bagi mana-mana hotel / kegunaan sendiri yang ingin menjenamakan syampu, mandian badan, lotion dsbg.

Khidmat nasihat akan diberikan dalam proses penyediaan produk seperti formulasi yang anda inginkan.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik