#setskincaremurah

Alhamdulillah feedback dari customer Fiza.. Sis Ina.. Syukur Alhamdulillah.. Dah xde masalah kulit kering daa..
.
Sangat2 recommended tau gelmask ni.. Sleeping mask.. Jernih je tekstur die.. Tapi penangan die.. Kebaboomm.. 😱😍😍😍
.
Bangon pagi... Muka fresh je tau.. Trasa sangat2 lembut.. Mcm baru balik spa 😁❤️
.
Lagi best sebab Fiza akan bagi:
.
🎁 SPECIAL PRICE
🎁 SPECIAL GIFT
🎁 FREE MK SAMPLES
🎁 FREE MK NEW CATALOGUE
.
‼Extra Special Diskaun kalau order dan buat payment hari yang sama!! 🤗🤪
.
Jangan tunggu lagi.. Wassap Fiza sekarang.. Fast response .
Love 💋
Fiza ▪️ 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #testimonimarykay
#marykayklcc
#marykayampang
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykayputrajaya #marykaywangsamaju #foundationmarykay #duckscarvestoletgo
#setjerawat
#setskincaremurah
#naturalskincare
#organicskincare
#masalahjerawat
#jeragat
#hilangkanjerawat
#kulitkusam
#mukabreakout
#spamurah
#scrubmuka
#facialmurah
#uitm
#marykaycheras
#codmarykay #pencucimukamarykay #serummarykay
#lipstickmarykay
" IF YOU HAVE REALLY DRY SKIN AND NEED EXTRA HYDRATION, KEEP YOUR TIMEWISE GELMASK ON EVERY NIGHT!!"
.
BETOL!!! SEBAB FIZA PON PAKAI GELMASK SETIAP MALAM.. SEBAB KULIT CEPAT KERING.. AND ALHAMDULILLAH.. SEKARANG DAH OK.. 😍😍😍
.
haaa tercaps lock plak.. Excited nak habaq mai.. Hahahahaa..
.
Sape ade masalah mcm ni.. Jgn segan silu tekan link kat bio.. Trs direct ke nombor wassap fiza 😍
.
Lagi best sebab Fiza akan bagi:
.
🎁 SPECIAL PRICE
🎁 SPECIAL GIFT
🎁 FREE MK SAMPLES
🎁 FREE MK NEW CATALOGUE
.
‼Extra Special Diskaun kalau order dan buat payment hari yang sama!! 🤗🤪
.
Jangan tunggu lagi.. Wassap Fiza sekarang.. Fast response .
Love 💋
Fiza ▪️ 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #testimonimarykay
#marykayklcc
#marykayampang
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykayputrajaya #marykaywangsamaju #foundationmarykay #duckscarvestoletgo
#setjerawat
#setskincaremurah
#naturalskincare
#organicskincare
#masalahjerawat
#jeragat
#hilangkanjerawat
#kulitkusam
#mukabreakout
#spamurah
#scrubmuka
#facialmurah
#uitm
#marykaycheras
#codmarykay #pencucimukamarykay #serummarykay
#lipstickmarykay
Ada yang suka mekap tapi nak light light je kan? Boleh try mini foundation ni versi trial ni, korang senang nak letak dalam beg pergi mana mana pon.
.
Letak dalam poket pon muat tau.
Lepas cuci muka pakai sabun CShine, pakai serum dan cbooster, terus pakai foundation. Glowing muka you all.
.
Kecik bukan sebarang kecik tau. Memang best.
.
#cshine #cshinemurah #cshineskincare #cshinesoap #sabuncshinemurah #cshineserum #shaliciousfoundation #asyallie #setskincaremurah #sabuncshine #foundationmurah #berusmekapmurah #berusmekappercuma #berusmekap #mekapbrush #mekapbrushmurah #mekapbrushfreegift #mekapmurah #bajumurah #blousemurah #instagram #freegiftmalaysia #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousmurah
#cshine #cshinemurah #cshineskincare #cshinesoap #sabuncshinemurah #cshineserum #shaliciousfoundation #asyallie #setskincaremurah #sabuncshine #foundationmurah #berusmekapmurah #berusmekappercuma #berusmekap #mekapbrush #mekapbrushmurah #mekapbrushfreegift #mekapmurah #bajumurah #blousemurah #instagram #freegiftmalaysia #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousmurah
Ada yang suka mekap tapi nak light light je kan? Boleh try mini foundation ni versi trial ni, korang senang nak letak dalam beg pergi mana mana pon.
.
Letak dalam poket pon muat tau.
Lepas cuci muka pakai sabun CShine, pakai serum dan cbooster, terus pakai foundation. Glowing muka you all.
.
Kecik bukan sebarang kecik tau. Memang best.
.
#cshine #cshinemurah #cshineskincare #cshinesoap #sabuncshinemurah #cshineserum #shaliciousfoundation #asyallie #setskincaremurah #sabuncshine #foundationmurah #berusmekapmurah #berusmekappercuma #berusmekap #mekapbrush #mekapbrushmurah #mekapbrushfreegift #mekapmurah #bajumurah #blousemurah #instagram #freegiftmalaysia #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousmurah
Antara cust yang sudah berpuas hati dengan Timewise 3D..Seriusly mmg best tau.. Fiza sendiri dah pakai.. 😍
.
Lagi best sebab Fiza akan bagi:
.
🎁 SPECIAL PRICE
🎁 SPECIAL GIFT
.
‼Extra Special Diskaun kalau order dan buat payment hari yang sama!! 🤗🤪
.
Jangan tunggu lagi.. Wassap Fiza sekarang.. Fast response .
Love 💋
Fiza ▪️ 019-4761252
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #testimonimarykay
#marykayklcc
#marykayampang
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykayputrajaya #marykayalamdamai #marykaycod
#setjerawat
#setskincaremurah
#masalahjerawat
#hilangkanjerawato
#kulitkusam
#mukabreakout
#spamurah
#scrubmuka
#facialmurah
#uitm
#marykaycheras
#codmarykay #pencucimukamarykay #serummarykay
#lipstickmarykay #marykayklcc #marykaypahang #marykayjohor #marykayshahalam #marykayhukm
Tengok warna pink pon dah cair iman 😂
Bau dia sangat2 wangi...
Pernah bau perfume geogio amani man x?
Haaa lebih kurang ada iras2 bau tu tau.. Sangat2 wangi.. I like 😍😍😍
.
Dan ofcoz.. Satu set ni dah cut off my time utk tepek byk2 kat muka ni.. Before dis.. Waktu siang.. Kena pakai cleanser +mouisturizer +day solution.. And now.. Cleanser + day cream shj.. Sbb dlm tu dah ada mouisturizer + day solution 😍😍😍
.
Malam pon sama.. Cleanser +night cream shj.. Jimat masa uollss.. Tmbah2 yg malas gile nk turun katil tu kan 😜
.
Ok dah.. Jom wassap sis sekarang.. Sis guide korang mcm mana nk pki timewise ni.. 😘❤️
.
Lagi best sebab Fiza akan bagi:
.
🎁 SPECIAL PRICE
🎁 SPECIAL GIFT
.
‼Extra Special Diskaun kalau order dan buat payment hari yang sama!! 🤗🤪
.
Jangan tunggu lagi.. Wassap Fiza sekarang.. Fast response
.
Love 💋
Fiza ▪️ 019-4761252
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #testimonimarykay
#marykayklcc
#marykayampang
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykayputrajaya #marykayalamdamai #marykaycod
#setjerawat
#setskincaremurah
#masalahjerawat
#hilangkanjerawato
#kulitkusam
#mukabreakout
#spamurah
#scrubmuka
#facialmurah
#uitm
#marykaycheras
#codmarykay #pencucimukamarykay #serummarykay
#lipstickmarykay #marykayklcc #marykaypahang #marykayjohor #marykayshahalam #marykayhukm
Kulit Berminyak!
Kulit Berjerawat!
Kulit Jeragat!
Kulit Kusam!
Kulit Sensitif!
Kulit Kering!

Selamat tinggal semua masalah di atas. Selamat datang kulit lembap-lembap merelips ❤️ Hydra cleanser 2x hydration!

Pencuci muka yg tiada SLS ( tak dop buih-buih yang mengeringkan kulit)

Boleh pilih mengikut kesesuaian kulit anda sama ada mixberry or strawberry. 🍇🍓 Ada 2 size

150ml = Rm75
60ml =Rm35

Jom double cleansing dgn HERV.

Hydrate your skin!
Kami juga pengeluar bagi produk penjagaan diri seperti pencuci, pelembab dan juga serum.

Ingin mempunyai produk jenama sendiri dengan kualiti premium?

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Contoh sampel barangan keluaran kami iaitu Lip Matte yang mrngandungi Argan Oil dan Hyaluronic Acid.

Kami menjaminkan produk yang berkualiti tinggi dan diuji secara makmal oleh ahli kimia yang berpengalaman.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 Apakah kepakaran kami?

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 Kenapa anda perlu memilih kami sebagai pengeluar?

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Ini adalah kesan2 penggunaan produk yang mngandungi bahan-bahan terlarang. .
.
Produk keluaran kami adalah produk BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya.

Kami menjaminkan produk yang berkualiti tinggi dan diuji secara makmal oleh ahli kimia yang berpengalaman.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Produk keluaran kami adalah produk BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya.

Kami menjaminkan produk yang berkualiti tinggi dan diuji secara makmal oleh ahli kimia yang berpengalaman.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Produk keluaran kami adalah produk BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya.

Kami menjaminkan produk yang berkualiti tinggi dan diuji secara makmal oleh ahli kimia yang berpengalaman.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Produk keluaran kami adalah produk BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya.

Kami menjaminkan produk yang berkualiti tinggi dan diuji secara makmal oleh ahli kimia yang berpengalaman.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai penjenaman produk anda melalui DM atau email kami dimensiontwoplt.md@gmail.com .
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
Alhamdulilah.. Masih tetap setia bersama ZANA BEAUTY SKINCARE...
#setskincareberkesan #setskincare #setskincareremaja #setskincaremurah #skincaremalaysia
#cshine #cshinemurah #cshineskincare #cshinesoap #sabuncshinemurah #cshineserum #shaliciousfoundation #asyallie #setskincaremurah #sabuncshine #foundationmurah #berusmekapmurah #berusmekappercuma #berusmekap #mekapbrush #mekapbrushmurah #mekapbrushfreegift #mekapmurah #bajumurah #blousemurah #instagram #freegiftmalaysia #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousmurah
Say no more to :-
➡️Kulit kusam
➡️Jerawat
➡️Kulit kering
➡️parut di wajah
➡️Lebihan minyak di muka
.
Hanya dengan CShine skincare, korang akan dapat kulit yang sihat. Yang penting CShine takde merkuri dan bahan bahan lain yang menghakis kulit.
.
#cshine #cshinemurah #cshineskincare #cshinesoap #sabuncshinemurah #cshineserum #shaliciousfoundation #asyallie #setskincaremurah #sabuncshine #foundationmurah #berusmekapmurah #berusmekappercuma #berusmekap #mekapbrush #mekapbrushmurah #mekapbrushfreegift #mekapmurah #bajumurah #blousemurah #instagram #freegiftmalaysia #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousmurah
C-SHINE SERUM (NOT160105936K) ❤ ARBUTIN
❤ GLUTATHIONE
❤ TOCEPHERYL ACETATE
❤ COENZYME Q10
❤ GRAPE SEED EXTRACT
❤ VITAMIN B5 👍Kesan pemutihan 3x ganda
👍Mencegah penuaan kulit
👍Menghalang kedut
👍Mencerahkan tona kulit
👍Mengekalkan keremajaan kulit
👍Menghilangkan tompok-tompok hitam
👍Menghilangkan jeragat
👍Menghilangkan masalah parut jerawat
👍Melembapkan kulit

C-SHINE C BOOSTER (NOT160105937K)

Vitamin C essence. NEW TECHNOLOGY ! Whitening essence in powder foam ❤ SILICA SILYLATE
❤ DIMETHICONE
❤ GLYCERIN
❤ DIPROPYLENE GLYCOL
❤ METHYLPROPANEDIOL 👍Memberi kelembapan yang segar
👍Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
👍Menyegar & menyejukkan kulit
👍Anti penuaan & anti kedut
👍Menangkis radikal bebas
👍Menghilangkan jerawat
👍Menghilangkan parut jerawat
👍Mengurangkan sun burn
👍Kulit menjadi gebu berseri
👍Mengecilkan pori-pori di muka
#cshine #cshinemurah #cshineskincare #cshinesoap #sabuncshinemurah #cshineserum #shaliciousfoundation #asyallie #setskincaremurah #sabuncshine #foundationmurah #berusmekapmurah #berusmekappercuma #berusmekap #mekapbrush #mekapbrushmurah #mekapbrushfreegift #mekapmurah #bajumurah #blousemurah #instagram #freegiftmalaysia #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousmurah
▶INFO SYARIKAT DIMENSION TWO◀

Kami adalah syarikat pengeluar produk OEM bertaraf GMP dan produk keluaran kami diiktiraf Halal oleh JAKIM.
.
Kami amat menitik beratkan kualiti setiap produk keluaran kami bagi memenuhi kehendak dan keperluan pelanggan kami.
.
Menggunakan bahan dari sumber semulajadi dan berkualiti tinggi, produk kami setaraf dengan produk-produk yang berada di pasaran.
.
Bagi yang berminat untuk mengeluarkan produk jenama sendiri boleh menghantar DM atau hubungi kami melalui email ke dimensiontwoplt.md@gmail.com
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
▶INFO SYARIKAT DIMENSION TWO◀

Kami adalah syarikat pengeluar produk OEM bertaraf GMP dan produk keluaran kami diiktiraf Halal oleh JAKIM.
.
Kami amat menitik beratkan kualiti setiap produk keluaran kami bagi memenuhi kehendak dan keperluan pelanggan kami.
.
Menggunakan bahan dari sumber semulajadi dan berkualiti tinggi, produk kami setaraf dengan produk-produk yang berada di pasaran.
.
Bagi yang berminat untuk mengeluarkan produk jenama sendiri boleh menghantar DM atau hubungi kami melalui email ke dimensiontwoplt.md@gmail.com
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
▶INFO SYARIKAT DIMENSION TWO◀

Kami adalah syarikat pengeluar produk OEM bertaraf GMP dan produk keluaran kami diiktiraf Halal oleh JAKIM.
.
Kami amat menitik beratkan kualiti setiap produk keluaran kami bagi memenuhi kehendak dan keperluan pelanggan kami.
.
Menggunakan bahan dari sumber semulajadi dan berkualiti tinggi, produk kami setaraf dengan produk-produk yang berada di pasaran.
.
Bagi yang berminat untuk mengeluarkan produk jenama sendiri boleh menghantar DM atau hubungi kami melalui email ke dimensiontwoplt.md@gmail.com
.
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem #jutawankosmetik
#setskincaremurah
#setpinkish
#setglowing
#setpercubaan
#skincare2in1
SET PERCUBAAN MAMPU MILIK. 💟Sesuai utk mereka yg inginkan skin care yg berpatutan & selamat.
✔️pelajar.
✔️surirumah.
✔️pekerja yg bergaji rendah.

RM30.00 FREE POSTAGE
💕Cerah
💕Glowing
💕Pinkish ✔️Bebas 💯% hydrokinon@paraben@mercuri. 💯original drpd founder.
❌agent/stokis.
❌krim timbang kilo.
💯formula chemist bertauliah. 💟Sakura Collagen Soap 50G
💟Sakura Magic Foundation 7G
📌kalau nak serum pun boleh request.
🔰Postage FREE utk 10 yg terawal.

www.wasap.my/01139596907setpinkishglowing

PAGE: #AlmeezaBeautyHQ
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem
#kilangproduksendiri #kilangjenamasendiri #produkkosmetik #produkoem #produkskincare #produkekcantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanpremium #produkkosmetikpremium #kilangoemproduk #serum #setskincaremurah #jenamasendiri #oem
Semalam adik lelaki maz try brush ni.
.
Pastu pepagi esoknya ketuk pintu bilik "kak long, nak beli mesin."
.
Haa orang blaja kos electric ni terus panggil mesin kau. Hihihi tapi memang betul pun. Ni mesin utk cuci muka supaya lagi bersihh😍😍😍
.
Setiap orang wajib ada, regardless of jenis skincare apa pun korang pakai sebab nak pastikan skincare yang korang apply tu lebih berkesan menyerap masuk ke kulit.
.
Ada dua brush head, jimat. Warranty ada setahun. Brush pulak replaceable. Satu brush recommend pakai maximum 3 bulan. Mcm berus gigi la, korang punya berus gigi pakai lama2 mesti tukar kan, berus dah kembang.
.
Ada yang berus gigi pakai jari tak?🤭🤭🤭 Tak de kan. Sama la dengan Mary Kay skinvigorate brush ni. Orang dah x cuci muka guna tangan dah uollsss! Pakai skinvi brush ok😘😘😘
.
Jom wasap maz sekarang utk grab!
.
Maz 0193908065
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaysenawang #marykayseremban #marykayseremban2 #marykayjerantut #marykaytemerloh #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #fattzura #meletop #laralana #marykaypahang #marykaykedah
#marykayjohor #uitm #mmu #skincareorganic #mekapsimple #masalahjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jerawatnanah #mukabreakout #kulitsensitif #mukajerawat
#comelpipimerah #ctdk
Semalam adik lelaki maz try brush ni.
.
Pastu pepagi esoknya ketuk pintu bilik "kak long, nak beli mesin."
.
Haa orang blaja kos electric ni terus panggil mesin kau. Hihihi tapi memang betul pun. Ni mesin utk cuci muka supaya lagi bersihh😍😍😍
.
Setiap orang wajib ada, regardless of jenis skincare apa pun korang pakai sebab nak pastikan skincare yang korang apply tu lebih berkesan menyerap masuk ke kulit.
.
Ada dua brush head, jimat. Warranty ada setahun. Brush pulak replaceable. Satu brush recommend pakai maximum 3 bulan. Mcm berus gigi la, korang punya berus gigi pakai lama2 mesti tukar kan, berus dah kembang.
.
Ada yang berus gigi pakai jari tak?🤭🤭🤭 Tak de kan. Sama la dengan Mary Kay skinvigorate brush ni. Orang dah x cuci muka guna tangan dah uollsss! Pakai skinvi brush ok😘😘😘
.
Jom wasap maz sekarang utk grab!
.
Maz 0193908065
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaysenawang #marykayseremban #marykayseremban2 #marykayjerantut #marykaytemerloh #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #fattzura #meletop #laralana #marykaypahang #marykaykedah
#marykayjohor #uitm #mmu #skincareorganic #mekapsimple #masalahjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jerawatnanah #mukabreakout #kulitsensitif #mukajerawat
#comelpipimerah #ctdk
#foundationsakura
#sakuramagicfoundation
#sakurafoundation🌸
#sakurafoundation
#foundationfullcoverage
#glowfoundation

#setskincaremurah
#setpinkish
#setglowing
#setpercubaan
#skincare2in1
SET PERCUBAAN MAMPU MILIK RM30.00 FREE POSTAGE
💕Cerah
💕Glowing
💕Pinkish ✔️Halal & Selamat.
✔️Bebas 💯% hydrokinon@paraben@mercuri. 💟Sakura Collagen Soap 50G
💟Sakura Magic Foundation 7G

www.wasap.my/01139596907setpinkishglowing

PAGE: #AlmeezaBeautyHQ
*NAMPAK SAMA TAPI LAIN*

Fungsi yang sama, iaitu:
.
✅ mengurangkan penampilan pori
✅ menambahbaik keadaan kulit secara keseluruhan
✅ mengurangkan ketidaksempurnaan pada kulit kita
✅ warna kekal seperti asal even selepas berjam-jam pakai
✅ tak melekat dalam garis halus
✅ mengurangkan penampilan lingkaran hitam bawah mata
✅ tahan pindahan & tahan kelembapan
✅ formula ringan yang dapat disapu rata & licin
.
*Luminous-Wear Liquid Foundation:*
👸🏻 bedak asas penentang usia
👸🏻 memberikan kemasan cerah berseri
👸🏻 menjadikan kulit berasa dilembapkan sepanjang hari.
.
*Matte-Wear Liquid Foundation:*
👸🏽 bedak asas penentang usia
👸🏽 memberikan kemasan matte
👸🏽 membantu mengawal minyak & kilatan sepanjang hari.

Pilih ikut tona kulit ya.
.
💃Belom ada beauty consultant?
👩🏻‍💼Teringin nak jadik beauty consultant Marykay?
💰Nak ada income sendiri?
📱Wassap Reena sekarang
.
Reena l 019-3908065
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #marykaysenawang #marykayseremban #marykayseremban2 #marykayjerantut #marykaytemerloh #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #fattzura #meletop #laralana #marykaypahang #marykaykedah
#marykayjohor #uitm #mmu #skincareorganic #mekapsimple #masalahjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jerawatnanah #mukabreakout #kulitsensitif #mukajerawat
#comelpipimerah #ctdk
Kulit berminyak!
Kulit berjerawat!
Kulit Jeragat!
Kulit kusam!
Kulit sensitive!
Kulit kering!

Selamat tinggal semua masalah di atas. Selamat datang kulit lembab2 merelips ❤️ Hydra cleanser 2x hydration!

Pencuci muka yg tiada SLS ( tiada buih2 yg mengeringkan kulit)

Boleh pilih mengikut kesesuaian kulit anda sama ada mixberry or strawberry. 🍇🍓 Jom double cleansing dgn HERV.

Hydrate your skin!

www.wasap.my/6019807202/nakskinkaca
KULIT TAK CANTIK TAK PAKAI BOTANICAL EFFECT
.
Botanical Effect ni dirumuskan khas utk merawat dan membersihkan kulit dari dalam.. Kalau pernah pki produk local yg high mercury tu.. Lagilaaaa dia akan bersihkan...
.
Mempunyai 4 item:
👽Cleanser
👽Freshner
👽Mask
👽Hydrate
.
Keempat empat item ni sangat membantu antara satu sama laen untuk merawat kulit..
.
Wassap Fiza sekarang yer for more information
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #fattzura #fattzuraonly #marykaykl #setjerawat #setskincaremurah #bandarsripermaisuri #babyshima #bigstage
🌹🌹SET SKINCARE ZANA BEAUTY 🌹🌹 Harga sangat jimat dan mampu milik..#setskincare #setskincareberkesan #setskincareremaja #setskincaremurah
Counting days tunggu si Saka Manis ni mendarat.. Hoyeeeahhh.. Tak lama dah tu guys.. Boleh dah nak pre order dulu nak yang mana. Mix berry kah atau Strawberry pilihan hati korang?? And guess what. Cleanser ni ada 2 size okayss. Saiz 60ml n saiz 150ml. Harga pon of course la harga jimat poket. Rm35 dan rm75 sahajaaa.. Murahhh dan berbaloi-baloi dengan saiznya kann..😉😉
Kulit berminyak.. Tak tahu dah nak pakai ape..
Jangan risau.. Korang Bole cuba Oil Free Hydrating Gel..Nampak kan beza sebelum dan selepas.. Sebelum muka berminyak.. After apply ofhg.. No shining dah kat muka 😍
.
Ofhg ni sejenis supplement kulit.. Klu korang kata Bole tak nak pki ofhg sahaja tak nak pakai mouisturizer..? Jawapannya tak Bole...
.
Sebab? Sebab supplement hny bertindak di atas permukaan kulit shj.. Mouisturizer bertindak sehingga ke bawah kulit..
.
So klu kulit kita berminyak, pki mouisturizer dlu utk cntrol minyak di bawah permukaan kulit.. Nak bg kulit still nmpk x berminyak.. Pakai ofhg.. Ofhg ni Bole jugak jadik mekap based tau..
.
Super duper best la ofhg ni.. Rugi tak guna.. Fiza dah nk masuk 4 botol ofhg da.. Punya best pakai 😍😘
.
Nak cuba Ofhg?
Meh wassap Fiza sekarang yer
.

Lagi best sebab Fiza akan bagi:
.
🎁 SPECIAL PRICE
🎁 SPECIAL GIFT
🎁 FREE MK SAMPLES
🎁 FREE MK NEW CATALOGUE
.
‼Extra Special Diskaun kalau order dan buat payment hari yang sama!! 🤗🤪
.
Jangan tunggu lagi.. Wassap Fiza sekarang.. Fast response .
Love 💋
Fiza ▪️ 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #testimonimarykay
#marykayklcc
#marykayampang
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykayputrajaya #marykaywangsamaju #foundationmarykay #duckscarvestoletgo
#setjerawat
#setskincaremurah
#naturalskincare
#organicskincare
#masalahjerawat
#jeragat
#hilangkanjerawat
#kulitkusam
#mukabreakout
#spamurah
#scrubmuka
#facialmurah
#uitm
#marykaycheras
#codmarykay #pencucimukamarykay #serummarykay
#lipstickmarykay
Maliqa Metics Skincare dijamin halal tau..
.
Diperbuat dr bahan2 organik..
NO MERCURY!
.
Masalah2 jerawat jeragat hilang dlm sekelip mata ulos..
.
Yg berminat tu boleh dm sis k.. atau boleh wassap 0138831266
#maliqametics #jerawat #jeragat #setmurah #setskincaremurah #quputeh #tipskulitputih #putihkankulit #kulitsensitif #dnars #tati #glowglowing #aurawhitebeauty #quputehmurah #pamogaquputeh #quputehmillenia
Milk cleanser HERV NO SLS‼️
New product from mommy Hera Helmi

Keburukan SLS dan SLES.😱😱😱 Terdapat banyak kesan buruk daripada pengunaan sabun dan shampu yang mempunyai SLS dan SLES. Salah satunya adalah penyakit kanser. SLS dan SLES juga sering dijumpai di kedai basuh kereta dan garaj yang digunakan untuk nyahgris enjin kereta.

Sama juga fungsinya kepada kulit pengguna. Ianya akan melarutkan minyak di dalam kulit pengguna dan menyebabkan kulit menjadi kering.

Ianya juga akan mengubah protein kulit dan akan menyebabkan keradangan pada kulit dan juga mudah mencemarkan bahagian kulit luar yang sensitif. SLS juga banyak memberi kesan ke atas mata pengguna

Yang lebih membimbangkan adalah SLS akan diserap oleh kulit pengguna. Apabila SLS sudah diserap oleh kulit, kesan utama adalah SLS akan berfungsi sama seperti hormon estrogen dalam badan manusia. Ini akan memberikan banyak kesan buruk terhadap kesihatan manusia seperti PMS dan simptom monopos.

SLS juga akan mengurangkan kesuburan lelaki dan meningkatkan kebarangkalian penyakit kanser kepada kaum wanita seperti kanser payudara apabila tahap estrogen terlibat.
Sebuah penelitian dari Medical College of Georgia menunjukkan bahwa SLS itu sistemik (mempengaruhi seluruh anggota tubuh), dan dapat menembusi masuk ke dalam kulit serta tersimpan di mata, otak, jantung, hati, dll., serta memiliki potensi kesan jangka panjang yang membahayakan.

SLS dapat memperlambat penyembuhan dan menyebabkan katarak pada orang dewasa, dan dapat mengganggu perkembangan mata anak.

Jika anda perasan, selepas kita bersabun atau menggunakan pencuci muka, kulit akan rasa tegang je…sebabnya minyak semulajadi kulit kita dah dihakis. Jika anda menggunakan pencuci muka yang boleh menghasilkan buih yang banyak, anda akan perasan kulit akan jadi makin kering dan kusam.

Selain tu, SLS juga boleh memberi kesan kepada mata sebab itu apabila sabun terkena mata, kita akan rasa pedih. Ianya boleh memberi kesan jangkamasa panjang iaitu masalah mata seperti katarak. SLS juga dikatakan boleh merosakkan folikel rambut dan menggalakkan keguguran rambut.
Anda juga perlu tahu yang SLS juga dikelaskan sebagai carcinogen atau penyebab kanser…
{ SKIN CANTIK FLAWLESS MENJELANG RAYA}

Sebagus mana pun tekstur sesuatu foundation, tapi kalau korang abaikan penjagaan kulit, resultnya tetap takkan sama. Still tak memuaskan!
.
Korang terpegun dengan sesetengah orang yang berkulit flawless, tapi suruh beri komitmen pada kulit pun masih terus beralasan. Magical takkan berlaku dengan hanya seketul foundation k?
.
Tapi ianya bermula dengan penjagaan dari rumah. Kalau korang tak beri peluang pada kulit, hanya mengharapkan make up untuk cover all dark spots, punoh ler pitih hari hari. Omg!
.
Sampai bila nak mengharapkan make up tetebal? Sekali sekala nak jugak bagi kulit bernafas tanpa secalit make up. Bila muka terkangkang tanpa make up, orang yang nengok punzz boleh speechless. Mula ler nak tips kulit pelolesss jugak kennn.
.
Bila abaikan penjagaan kulit wajah, automatik korang sendiri akan rasa kulit cepat kendur, cepat nampak tua, cepat ada pigmentasi, jeragat dan sebagainya. Kalau korang tak mampu beri komitmen pada kulit, macam mana nak dapatkan hasil persis kulit baby?
.
Kalau azam tahun baru nanti nak kulit bebas cela, jagalah kulit dari sekarang. Kalau nak jimatkan masa depan cermin, make sure korang berikan priority pada kulit dulu.
.
Nak mudah? Jom mula amalkan basic skincare routine dengan PREMIUM SET HERV. Ada brightening oil cleanser, deep n glow exfoliator and jugak Luxe Essence Treatment. Korang maintain dengan tiga item ni jer pun dah boleh buat korang terpukauuu dengan kulit sendiri!
.
.

#hervteamteha
#hervkerteh
www.wasap.my/60199807202/HervNatural
Testimoni Youth!
.
.
siapa kata semakin berusia,kulit muka kita turut berusia?
.
.
tak mungkin lagi..😲
.
.
dengan penggunaan Youth yang konsisten,kulit muka akan nampak lebih awet muda dari usia sebenar..
.
.
siapa yang tak mahukan?
walawpun usia makin meningkat..
kulit muka mestilah dijaga dengan elok.itukan penampilan kita..
disamping untuk kita berasa lebih berkeyakinan semasa berhadapan dengan orang sekeliling..
.
.
toing2..muka makin nampak glowing2 gituuu..😥
.
nak rasa glowing2 dimuka sendiri..boleh dapatkan Youth dengan fika dengan harga yang berpatutan😊
boleh tekan wasup di bio✔
.
.
#skincare
#youthmalaysia
#youthhalal
#youthshaklee
#youthskincare
#beautiful
#skincarebyfika
#hydrating
#murah
#cantik
#bergaya
#awetmuda
#muda
#parut
#berseri
#jerawatkecut
#matapanda
#setskincaremurah
#skincaremurah
#skincarekkm
Testimoni Youth!
.
.
siapa kata semakin berusia,kulit muka kita turut berusia?
.
.
tak mungkin lagi..😲
.
.
dengan penggunaan Youth yang konsisten,kulit muka akan nampak lebih awet muda dari usia sebenar..
.
.
siapa yang tak mahukan?
walawpun usia makin meningkat..
kulit muka mestilah dijaga dengan elok.itukan penampilan kita..
disamping untuk kita berasa lebih berkeyakinan semasa berhadapan dengan orang sekeliling..
.
.
toing2..muka makin nampak glowing2 gituuu..😥
.
nak rasa glowing2 dimuka sendiri..boleh dapatkan Youth dengan fika dengan harga yang berpatutan😊
boleh tekan wasup di bio✔
.
.
#skincare
#youthmalaysia
#youthhalal
#youthshaklee
#youthskincare
#beautiful
#skincarebyfika
#hydrating
#murah
#cantik
#bergaya
#awetmuda
#muda
#parut
#berseri
#jerawatkecut
#matapanda
#setskincaremurah
#skincaremurah
#skincarekkm
Testimoni Youth!
.
.
siapa kata semakin berusia,kulit muka kita turut berusia?
.
.
tak mungkin lagi..😲
.
.
dengan penggunaan Youth yang konsisten,kulit muka akan nampak lebih awet muda dari usia sebenar..
.
.
siapa yang tak mahukan?
walawpun usia makin meningkat..
kulit muka mestilah dijaga dengan elok.itukan penampilan kita..
disamping untuk kita berasa lebih berkeyakinan semasa berhadapan dengan orang sekeliling..
.
.
toing2..muka makin nampak glowing2 gituuu..😥
.
nak rasa glowing2 dimuka sendiri..boleh dapatkan Youth dengan fika dengan harga yang berpatutan😊
boleh tekan wasup di bio✔
.
.
#skincare
#youthmalaysia
#youthhalal
#youthshaklee
#youthskincare
#beautiful
#skincarebyfika
#hydrating
#murah
#cantik
#bergaya
#awetmuda
#muda
#parut
#berseri
#jerawatkecut
#matapanda
#setskincaremurah
#skincaremurah
#skincarekkm
Testimoni Youth..
.
.
Kebaikan Youth Shaklee Skincare Yang Sangat Istimewa :
.
Apakah KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE berbanding Produk Skincare lain dalm pasaran? Kelebihannya ada dalam kebaikan youth adalah :-
.
🌼-YOUTH SHAKLEE 100% DARI TUMBUHAN
🌼-TIADA BAHAN KIMIA YANG BAHAYA PADA KULIT
🌼-KESELAMATAN DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-100% BERKESAN, DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-HASIL KEPAKARAN DAN PENGALAMAN 103 TAHUN
🌼KELIHATAN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENARNYA
.
.
untuk dapatkan skincare youth anda..boleh tekan bio wasup diatas😀
.
#skincare
#youthmalaysia
#youthhalal
#youthshaklee
#youthskincare
#beautiful
#skincarebyfika
#hydrating
#murah
#cantik
#bergaya
#awetmuda
#muda
#parut
#berseri
#jerawatkecut
#matapanda
#setskincaremurah
#skincaremurah
#skincarekkm
Testimoni Youth..
.
.
Kebaikan Youth Shaklee Skincare Yang Sangat Istimewa :
.
Apakah KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE berbanding Produk Skincare lain dalm pasaran? Kelebihannya ada dalam kebaikan youth adalah :-
.
🌼-YOUTH SHAKLEE 100% DARI TUMBUHAN
🌼-TIADA BAHAN KIMIA YANG BAHAYA PADA KULIT
🌼-KESELAMATAN DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-100% BERKESAN, DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-HASIL KEPAKARAN DAN PENGALAMAN 103 TAHUN
🌼KELIHATAN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENARNYA
.
.
untuk dapatkan skincare youth anda..boleh tekan bio wasup diatas😀
.
#skincare
#youthmalaysia
#youthhalal
#youthshaklee
#youthskincare
#beautiful
#skincarebyfika
#hydrating
#murah
#cantik
#bergaya
#awetmuda
#muda
#parut
#berseri
#jerawatkecut
#matapanda
#setskincaremurah
#skincaremurah
#skincarekkm
Testimoni Youth..
.
.
Kebaikan Youth Shaklee Skincare Yang Sangat Istimewa :
.
Apakah KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE berbanding Produk Skincare lain dalm pasaran? Kelebihannya ada dalam kebaikan youth adalah :-
.
🌼-YOUTH SHAKLEE 100% DARI TUMBUHAN
🌼-TIADA BAHAN KIMIA YANG BAHAYA PADA KULIT
🌼-KESELAMATAN DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-100% BERKESAN, DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-HASIL KEPAKARAN DAN PENGALAMAN 103 TAHUN
🌼KELIHATAN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENARNYA
.
.
untuk dapatkan skincare youth anda..boleh tekan bio wasup diatas😀
.
#skincare
#youthmalaysia
#youthhalal
#youthshaklee
#youthskincare
#beautiful
#skincarebyfika
#hydrating
#murah
#cantik
#bergaya
#awetmuda
#muda
#parut
#berseri
#jerawatkecut
#matapanda
#setskincaremurah
#skincaremurah
#skincarekkm
Testimoni Youth..
.
.
Kebaikan Youth Shaklee Skincare Yang Sangat Istimewa :
.
Apakah KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE berbanding Produk Skincare lain dalm pasaran? Kelebihannya ada dalam kebaikan youth adalah :-
.
🌼-YOUTH SHAKLEE 100% DARI TUMBUHAN
🌼-TIADA BAHAN KIMIA YANG BAHAYA PADA KULIT
🌼-KESELAMATAN DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-100% BERKESAN, DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-HASIL KEPAKARAN DAN PENGALAMAN 103 TAHUN
🌼KELIHATAN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENARNYA
.
.
untuk dapatkan skincare youth anda..boleh tekan bio wasup diatas😀
.
#skincare
#youthmalaysia
#youthhalal
#youthshaklee
#youthskincare
#beautiful
#skincarebyfika
#hydrating
#murah
#cantik
#bergaya
#awetmuda
#muda
#parut
#berseri
#jerawatkecut
#matapanda
#setskincaremurah
#skincaremurah
#skincarekkm
Testimoni Youth..
.
.
Kebaikan Youth Shaklee Skincare Yang Sangat Istimewa :
.
Apakah KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE berbanding Produk Skincare lain dalm pasaran? Kelebihannya ada dalam kebaikan youth adalah :-
.
🌼-YOUTH SHAKLEE 100% DARI TUMBUHAN
🌼-TIADA BAHAN KIMIA YANG BAHAYA PADA KULIT
🌼-KESELAMATAN DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-100% BERKESAN, DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-HASIL KEPAKARAN DAN PENGALAMAN 103 TAHUN
🌼KELIHATAN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENARNYA
.
.
untuk dapatkan skincare youth anda..boleh tekan bio wasup diatas😀
.
#skincare
#youthmalaysia
#youthhalal
#youthshaklee
#youthskincare
#beautiful
#skincarebyfika
#hydrating
#murah
#cantik
#bergaya
#awetmuda
#muda
#parut
#berseri
#jerawatkecut
#matapanda
#setskincaremurah
#skincaremurah
#skincarekkm
Testimoni Youth..
.
.
Kebaikan Youth Shaklee Skincare Yang Sangat Istimewa :
.
Apakah KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE berbanding Produk Skincare lain dalm pasaran? Kelebihannya ada dalam kebaikan youth adalah :-
.
🌼-YOUTH SHAKLEE 100% DARI TUMBUHAN
🌼-TIADA BAHAN KIMIA YANG BAHAYA PADA KULIT
🌼-KESELAMATAN DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-100% BERKESAN, DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN
🌼-HASIL KEPAKARAN DAN PENGALAMAN 103 TAHUN
🌼KELIHATAN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENARNYA
.
.
untuk dapatkan skincare youth anda..boleh tekan bio wasup diatas😀
.
#skincare
#youthmalaysia
#youthhalal
#youthshaklee
#youthskincare
#beautiful
#skincarebyfika
#hydrating
#murah
#cantik
#bergaya
#awetmuda
#muda
#parut
#berseri
#jerawatkecut
#matapanda
#setskincaremurah
#skincaremurah
#skincarekkm
Hasil Gabungan meletop set cantik shaklee+YOUTH skincare!

YOUTH skincare memang terbukti merawat kulit wajah. Sesiapa berminat cepat dapatkan YOUTH skincare promosi last hari ini. Sangat jimat dan berbaloi

Untuk lebih details boleh whatapps
0193895991

#shakleepromo
#shakleemurahmalaysia
#vitamincshaklee #vitamincserum #youthskincareshaklee #naturalskincare #tipskulitsehat #setcantikshaklee #setskincaremurah
Khas buat anda yang ada masalah kulit seperti JERAWAT, JERAGAT, KERING dan KUSAM!
.
Anda inginkan kulit yang lembab, halus mulus dan gebu sekata? Jangan risau, COLLAGEN SOAP dari Nurraysa Beauty kan ada ;)
.
Apa SA?

#NurraysaBeautyIpoh #NurraysaChemor #produkMesraWuduk #CollagenSoapNurraysa #setskincaremurah #JihaRichEmpire
Mmg best Maliqa Metics Skincare ni..
.
Masalah2 jerawat jeragat hilang dlm sekelip mata ulos..
.
Yg berminat tu boleh dm sis k.. #maliqametics #jerawat #jeragat #setmurah #setskincaremurah #quputeh #tipskulitputih #putihkankulit #kulitsensitif #dnars #tati #glowglowing #aurawhitebeauty #quputehmurah #pamogaquputeh #quputehmillenia
🖤Maliqa Night Treatment🖤
- Dihasilkan dgn teknologi penapaian terbaru
- Menghilangkan jerawat
- Menghilangkan parut - Mengurangkan kedut
- Mengecutkan jerawat ▶️Cara Penggunaan : Selepas membasuh muka menggunakan Maliqa Soap pd waktu mlm, oleskan sedikit pd seluruh muka. Kulit jadi cantik dlm masa 3 hari.

Berminat? Boleh dm atau wassap 0138831266

#maliqametics #jerawat #jeragat #setmurah #setskincaremurah #quputeh #tipskulitputih #putihkankulit #kulitsensitif #dnars #tati #glowglowing #aurawhitebeauty #quputehmurah #pamogaquputeh #quputehmillenia
🖤Maliqa Beauty Cream🖤
- UV Protector / Krim Siang
- Mengecilkan liang pori
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Mengandungi pelembap
- Mekap base ▶️Cara penggunaan: 1.Selepas cuci muka menggunakan Maliqa Soap pd waktu siang, calit dan ratakan pada seluruh muka
2.Sebelum memakai mekap, sapukan sedikit dimuka sebagai base, muka akan lebih glowing dan lembap
.
Berminat? Boleh dm atau ws 0138831266

#maliqametics #jerawat #jeragat #setmurah #setskincaremurah #quputeh #tipskulitputih #putihkankulit #kulitsensitif #dnars #tati #glowglowing #aurawhite #auraglow
🖤Maliqa Soap🖤
- Diperbuat dr ekstrak biji kopi
- Sesuai dgn utk kulit sensitif, jerawat dan jeragat ▶️Cara penggunaan : Pagi selepas mandi dan malam sebelum tidur, buihkan sabun dgn air dan gosok dimuka selama beberapa minit, bilas bersih.

Berminat boleh dm atau wassap 0138831266

#maliqametics #jerawat #jeragat #setmurah #setskincaremurah #quputeh #tipskulitputih #putihkankulit #kulitsensitif #dnars #tati #glowglowing #aurawhite
Credit to MK Salina Sena💋
.
Alhamdulillah one of Beauty Consultant Marykay... Sis Salina sudah dapat bibir yang cantik dengan menggunakan Set Satin Lips Marykay..
.
3 bulan lebih pakai New Satin Lips terus bibir jadi pink pink. Haaa bukan utk pink kan bibir je tau, byk lagi kelebihan New Satin Lips ni yg korang tak tahu. Meh sini nak share 📢
.
MARY KAY SATIN LIPS 👄

1⃣ Satin Lips® Shea Sugar Scrub
.
💕Exfoliate atau menanggalkan kulit2 mati dengan lembut utk melembutkan bibir. nnt bibir rasa smooth je. Yg best-nya juga, ia ada biji2 gula halus yg menjadi agen exfoliator, rasa mcm nak makan je, bau pun sedap.. hehe....😘
.
💕Di samping itu ada minyak bunga matahari yg terkenal dgn kekayaan Vitamin E dan antioksidanya utk kesihatan kulit

2⃣ Satin Lips® Shea Butter Balm
.
💕Melembapkan bibir dan membuatkan bibir rasa sihat..Ada ekstrak Jojoba butter yg menyerupai pelembap dan pelindung semulajadi kulit tubuh kita. Dah double2 pula lembapannya kan. Boleh pakai setiap hari
Untuk yg ada masalah bibir kering, merekah, pecah2, gelap dan kusam pakai lipstick pun tak nampak cantiks, eloklah amalkan Satin Lips ini secara kosistan
.
❤️ Satu lagi yg saya suka Satin Lips with Shea Butter yg baru ni ialah dia gunakan Gula Halus sebagai alternative yg bagus utk natural exfoliator 😍😍😍😍 Hasil yang menakjubkan! 🌸Memang best 🌸Bibir jadi lembut, kemerahan dan licin
.
Haa wassap Fiza sekarang kalau korang ada mengalami masalah mcm ni.
.
Lagi best sebab Fiza akan bagi:
.
🎁 SPECIAL PRICE
🎁 SPECIAL GIFT
🎁 FREE MK SAMPLES
🎁 FREE MK NEW CATALOGUE
.
‼Extra Special Diskaun kalau order dan buat payment hari yang sama!! 🤗🤪
.
Jangan tunggu lagi.. Wassap Fiza sekarang.. Fast response .
Love 💋
Fiza ▪️ 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #testimonimarykay
#marykayklcc
#marykayampang
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykayputrajaya #marykaywangsamaju #foundationmarykay #duckscarvestoletgo
#setjerawat
#setskincaremurah
#naturalskincare
#organicskincare
#masalahjerawat
#jeragat
#hilangkanjerawat
#kulitkusam
#mukabreakout
#spamurah
#scrubmuka
#facialmurah
#uitm
#marykaycheras
#codmarykay #pencucimukamarykay #serummarykay
#lipstickmarykay
Anda nk cuba lip mask & lip balm Mary Kay?
.
Sangat best bila anda sendiri telah mencubanya. Sebelum itu mari saya tunjukkan cara-cara menggunakannya. .
.
1: Bersihkan bibir dari lipstik.Picit sikit jer lip mask dan sapu ke seluruh bibir (jgn gosok) dan biarkan selama 5 min..lipmask dgunakan 2-3kali seminggu.
.
2. Setelah 5 minit, basahkan jari tengah dan bersihkan bibir dengan gerakan membulat supaya daki2 kulit mati tanggal. Bilas bibir dan kemudian pakai lip balm.
.
3. Lip balm bole dgunakan setiap hari, utk hasil terbaik boleh dgunakan sebelum tdo bg merawat bibir yg kering..lipbalm mengandungi vitami E
.
4. Pakai lipstik kegemaran anda..terbaik gunakan lipstik Marykay yg kaya dgn vitamin, tidak menghitamkan dan tidak mengeringkan

Lagi best sebab Fiza akan bagi:
.
🎁 SPECIAL PRICE
🎁 SPECIAL GIFT
🎁 FREE MK SAMPLES
🎁 FREE MK NEW CATALOGUE
.
‼Extra Special Diskaun kalau order dan buat payment hari yang sama!! 🤗🤪
.
Jangan tunggu lagi.. Wassap Fiza sekarang.. Fast response .
Love 💋
Fiza ▪️ 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #testimonimarykay
#marykayklcc
#marykayampang
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykayputrajaya #marykaywangsamaju #foundationmarykay #duckscarvestoletgo
#setjerawat
#setskincaremurah
#naturalskincare
#organicskincare
#masalahjerawat
#jeragat
#hilangkanjerawat
#kulitkusam
#mukabreakout
#spamurah
#scrubmuka
#facialmurah
#uitm
#marykaycheras
#codmarykay #pencucimukamarykay #serummarykay
#lipstickmarykay
Kulit muka kusam..?
Kulit muka bermasalah..? Cubalah Set Skincare ZANA BEAUTY untuk kulit nampak cantik & berseri sepanjang hari...
#setskincaremurah#setskincareberkesan #setskincare #setskincareremaja
Www.wasap.my/60199897202 🍃🌺 HERV NATURAL 🍃🌺
.
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
.
🌸HERV ESSENCE .
adalah 'jantung' kepada KOREAN BEAUTY ROUTINE. Ia merupakan ransangan utama dalam pelembapan. .
Kulit kusam dan berkedut merupakan tanda awal kulit kering. .Proper hydration dapat memberikan 'glow effect' kepada wajah.
Skin barrier yang sihat dan terhidrat, dapat mengelakkan kulit dari mengalami iritasi.💕
Yakin pada diri.
Yakin pada your super gloww skin.

Everyday with rutin ni. It's like tak lengkap rasa without this.

Under the sun, in the dark with sipi spotlight. Then u will see the true skin. Leff.

Essence😘🤩😘🤩😘 Minuman kecergasan untuk kulit anda

Nak awet muda?
Kulit anjal?
Extra hydration?
Kulit mulus cing cing?

Essence boleh tambah perisa keanggunan pada kulit muka.
Antara ingredients yang powerful 👇🏾 ✨ Cantella Asiatica Extract - good for sensitive skin, anti aging, buat kulit anjal ✨ Camellia Sinensis Leaf Extract - green tea extract. Greentea merupakan salah satu bahan yang antioksidan ✨ Sodium Hyaluronate - Salt form hyaluronic acid. Considered more effective for skin than pure hyaluronic acid due to its greater compatibility.
Hallahhhhhh tak sampai patploh hengget pun 🤭
Set Hapus Jerawat..
Set Hapus Jeragat..
.
3 barang berkesan dlm masa 2 hari je gais!!
.
Dm me for further inquiries.. #maliqametics #jerawat #jeragat #setmurah #setskincaremurah #quputeh #tipskulitputih #putihkankulit #kulitsensitif #dnars #tati #glowglowing #aurawhite
This time, take a look at what are in the Limited edition ➡ Dr Jart+ Ceramidin Cream Play Set 🐧🐧 A solution to a healthy and smooth skin!

For more information, visit @athenabeautic

It's limited, so while stock last!

#kbeautymalaysia
#kbeautyblog
#drjartmalaysia
#drjartceramidin
#drjartceramidincream
#beautymalaysia
#skincaremalaysiamurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiaterbaik #koreanbeautymalaysia #tonermalaysia #ceramidin #drjart #shopeemalaysia #setskincaremurah #kbeauty #kbeautyblogger #likeforlikes #followforfollowback
Another Limited edition play set📣📣 Dr Jart+ Ceramidin Cream Play Set 🐧6-in-1🐧

The Ceramidin Cream set helps you to protect, strengthen and deeply hydrate your skin.

Leavinng a healthy and smooth skin.

Well suited for sensitive skin too.

Order now while stock last!

For more information, visit @athenabeautic

#kbeautymalaysia
#kbeautyblog
#drjartmalaysia
#drjartceramidin
#drjartceramidincream
#beautymalaysia
#skincaremalaysiamurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiaterbaik #koreanbeautymalaysia #tonermalaysia #ceramidin #drjart #shopeemalaysia #setskincaremurah #kbeauty #kbeautyblogger #likeforlikes #followforfollowback
What is inside the Limited Edition

Dr Jart+ Ceramidin Liquid Play Set 🐧🐧 See what the adorable penguin have for your skin.

For more information, visit @athenabeautic

Order now while stock last because it is limited!
.
.
.
.
#kbeautymalaysia
#kbeautyblog
#drjartmalaysia
#drjartceramidin
#drjartceramidincream
#beautymalaysia
#skincaremalaysiamurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiaterbaik #koreanbeautymalaysia #tonermalaysia #ceramidin #drjart #shopeemalaysia #setskincaremurah #kbeauty #kbeautyblogger #likeforlikes #followforfollowback
Limited edition📣📣 Dr Jart+ Ceramidin Liquid Play Set 🐧6-in-1🐧

The penguin set helps you to reduce flaky skin, fine lines and loose skin.

Hydrates, moisturizes and improves skin appearance... healthy and smooth.

It's hypoallergic finishing is perfectly for sensitive skin.

Order now while stock last!

For more information, visit @athenabeautic

#kbeautymalaysia
#kbeautyblog
#drjartmalaysia
#drjartceramidin
#drjartceramidincream
#beautymalaysia
#skincaremalaysiamurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiaterbaik #koreanbeautymalaysia #tonermalaysia #ceramidin #drjart #shopeemalaysia #setskincaremurah #kbeauty #kbeautyblogger #likeforlikes #followforfollowback
KULIT TAK CANTIK TAK PAKAI BOTANICAL EFFECT
.
Botanical Effect ni dirumuskan khas utk merawat dan membersihkan kulit dari dalam.. Kalau pernah pki produk local yg high mercury tu.. Lagilaaaa dia akan bersihkan...
.
Mempunyai 4 item:
👽Cleanser
👽Freshner
👽Mask
👽Hydrate
.
Keempat empat item ni sangat membantu antara satu sama laen untuk merawat kulit..
.
Wassap Fiza sekarang yer for more information
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #fattzura #fattzuraonly #marykaykl #setjerawat #setskincaremurah #bandarsripermaisuri #babyshima #bigstage
Siapa dekat sini suka makeup 🙋‍♀️ Haa korang wajib ada HERV OIL CLEANSER ni.

Sebab apa?

Sebab kena buat double cleansing!

Double cleansing tu apa?

Cuci muka 2x. Pertama menggunakan pencuci muka berasaskan oil & kedua bilas dengan menggunakan pencuci muka routine yang korang guna.
Kenapa kena cuci muka dengan oil?

Ia akan membersihkan dengan lebih mendalam sampai pori anda.

Kalau pakai facial wipe tissue tu x cukup ke? Atau guna micellar cleansing water?
Still tak cukup sebab minyak boleh remove dengan minyak. Dengan air sahaja tak boleh remove makeup dengan bersih. Tu yang tersumbat dan naik jerawat.

Sebab tu ramai yang suka guna HERV OIL CLEANSER kulit bersih & sihat 😍

Tak percaya? Jom try 😉
www.wasap.my/60199807202/herv
Cstmer:Herv ni kena pakai hari2 ke?
Sis:Ya pakai setiap hari baru nampak kesan

Cstmer: Kalau saya xpkai 3/4hari macamne?

Sis:Konsep skincare ni cam gosok gigi juga. Hari2 kena gosok gigi. Korang ok ke tak gosok gigi 3/4 hari?

Sama la dengan skin korang. Kata nak flawless,skin gojes namattey, key nya rajin dan selalu pakai.
Berani bran tayang muka togel 😂 cenggini? Yesss.. road to glass skin.
.
Lebih beribu pengguna setia herv,😱Dulu muka agak kusam, jeragat ada laa sikit sebab salah pakai produk😭. Now semua nya dh clear nak bagi hilang skit2 je lagi..Penangan dek HERV.. Memang Thorbaikkk❗
.
Konsisten is a key untuk dapatkan glass skin. Waa memang best sangat herv natural ni. Class sangat sebab setiap item mesti ada baunya tersendiri. Bukan setakat bau, tapi kesan yang sangat vassss!!! 😍😍
.
Lain daripada yang lain herv ni. Kesan pun cepat. Makin berani nak keluar tanpa secalit makeup. Tak kan gitewww?? Hihi. Tq bigboss mother bare face Hera Helmi create superb product ❤️
.
Nak flawless gini boleh pm kak Z ye www.wasap.my/60199807202
Berani bran tayang muka togel 😂 cenggini? Yesss.. road to glass skin.
.
Lebih beribu pengguna setia herv,😱Dulu muka agak kusam, jeragat ada laa sikit sebab salah pakai produk😭. Now semua nya dh clear nak bagi hilang skit2 je lagi..Penangan dek HERV.. Memang Thorbaikkk❗
.
Konsisten is a key untuk dapatkan glass skin. Waa memang best sangat herv natural ni. Class sangat sebab setiap item mesti ada baunya tersendiri. Bukan setakat bau, tapi kesan yang sangat vassss!!! 😍😍
.
Lain daripada yang lain herv ni. Kesan pun cepat. Makin berani nak keluar tanpa secalit makeup. Tak kan gitewww?? Hihi. Tq bigboss mother bare face Hera Helmi create superb product ❤️
.
Nak flawless gini boleh pm kak Z ye www.wasap.my/60199807202
TAK KENAL MAKA TAK CINTA
TAK CUBA MAKA TAK KENAL 😅
.
Set Botanical Effect mampu merawat kulit dari dalam agar jerawat dah tak mudah tumbuh di muka..Jerawat yg sering naik di wajah adalah kerana permukaan bawah wajah yg tidak bersih...
.
Maka amatlaa perlu utk kita menggunakan set rawatan wajah utk mengeluarkan segala kotoran dari bawah kulit..
.
Dari pengalaman Reena .. Kulit Reena dahulu sangat la mudah berjerawat.. Salah makan jerawat, salah cuci muka naik jerawat.. Jerawat bukan jerawat biasa2.. Tapi jerawat nanah.. Sakit tau...
.
Tapi sekarang?? Alhamdulillah dah xde da jerawat mcm tu.. Jerawat manja2 je time nk dtg bulan.. Tapi tu pon klu dh terlampau stress.. Klu x.. Bersih je uoolss.. 😍😍😍
.
Best gila rasa.. Jom la beralih arah pada Botanical Effect... Rugi tak cuba.. 😍
.
Reena 019-3908065
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #fattzura #fattzuraonly #marykaykl #setjerawat #setskincaremurah #bandarsripermaisuri #bccheras #agentmarykay
#marykaysenawang
#marykayseremban2
#testimonimarykay #marykaybyreena #kulitjerawat #kulitkering #kulitkusam #pencucimukamarykay #pencucimukaorganic #marykaykl #marykaycheras
Penggunaan essence ni memang tidak akan tinggal dalam skincare orang2 korea. Kenapa mencontohi orang² korea? Sebab bagi orang² korea penjagaan kulit tersangatlah penting that is why kulit dorang sangat la GLASS SKIN and memang nampak sihat uolssss.
Essence ni adalah gabungan toner + serum. Memang sesuai digunakan waktu pagi dan malam. Essence ni bertindak sebagai mengaktifkan sel-sel kulit dan melembabkan kulit hingga ke lapisan yang paling dalam DAN essence tidak berminyak yaa uolss.

Interested? Please click the link below
📲 www.wasap.my/60199807202/hervskincare
Penggunaan essence ni memang tidak akan tinggal dalam skincare orang2 korea. Kenapa mencontohi orang² korea? Sebab bagi orang² korea penjagaan kulit tersangatlah penting that is why kulit dorang sangat la GLASS SKIN and memang nampak sihat uolssss.
Essence ni adalah gabungan toner + serum. Memang sesuai digunakan waktu pagi dan malam. Essence ni bertindak sebagai mengaktifkan sel-sel kulit dan melembabkan kulit hingga ke lapisan yang paling dalam DAN essence tidak berminyak yaa uolss.

Interested? Please click the link below
📲 www.wasap.my/60199807202/hervskincare