#sayanakcantik

Hello Jadoo Malaysia - Saya berharap saya ada abang video

Assalammualaikum semua, hari ni fizah nak share yang ESP tengah PROMOSI.
.

Kalau ESp tu promo secara automatik banyak set dalam rangkaian supplement shaklee akan promo.😍
-

Inilah dia ENERGY SOY PROTEIN.
-

Sebelum tu kena tahu dulu apa kebaikan ESP yang buat ramai sangat orang berebut-rebut ESP tau.
.
.
✔ kebaikan ESP

1- Cerahkan kulit
2- Hilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
6- Anjalkan aset wanita
7- Atasi gastrik dan pedih ulu hati
8- Mengatasi lesu
9- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
10- Menghaluskan tumit pecah
11- Membekalkan tenaga berterusan
12- Meningkatkan kualiti susu ibu
13- Meningkatkan pengeluaran susu
14- Pengganti sarapan dan supper
15- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
16- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
17- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
18- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
19- Rendah lemak, tanpa kolestrol
20- Membantu mengurangkan risiko kanser,
21- Bertindak sebagai antioksidan,
22- Menguatkan sistem imun tubuh,
23- Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
24- Memelihara kesihatan jantung
25- membantu menstabilkan hormon
.
Klik link di bio utk order @ wasap ke 0133468797
.
Harga promo hanya utk bulan ni sahaja 😍
.
#SayaJualShaklee #ShakleeMelawati #ShakleeKemensah #ShakleeKLCC #ShakleeZooNegara #KulitCantik #VivixKL #SetKurusKL #SayaNakCantik #jk1m #PromoShaklee #Jerawat #KualaLumpur #Neelofa #ShakleeJitra #ShakleeSetiawangsa #Pavilion #shakleealorsetar #shakleeutara #setkurusshaklee #esp #espshaklee #kusam #jeragat #jerawatbatu #parutjerawat #milkbooster #sethamilshaklee #fattzura #nakkurus
Assalammualaikum semua, hari ni fizah nak share yang ESP tengah PROMOSI.
.

Kalau ESp tu promo secara automatik banyak set dalam rangkaian supplement shaklee akan promo.😍
-

Inilah dia ENERGY SOY PROTEIN.
-

Sebelum tu kena tahu dulu apa kebaikan ESP yang buat ramai sangat orang berebut-rebut ESP tau.
.
.
✔ kebaikan ESP

1- Cerahkan kulit
2- Hilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
6- Anjalkan aset wanita
7- Atasi gastrik dan pedih ulu hati
8- Mengatasi lesu
9- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
10- Menghaluskan tumit pecah
11- Membekalkan tenaga berterusan
12- Meningkatkan kualiti susu ibu
13- Meningkatkan pengeluaran susu
14- Pengganti sarapan dan supper
15- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
16- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
17- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
18- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
19- Rendah lemak, tanpa kolestrol
20- Membantu mengurangkan risiko kanser,
21- Bertindak sebagai antioksidan,
22- Menguatkan sistem imun tubuh,
23- Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
24- Memelihara kesihatan jantung
25- membantu menstabilkan hormon
.
Klik link di bio utk order @ wasap ke 0133468797
.
Harga promo hanya utk bulan ni sahaja 😍
.
#SayaJualShaklee #ShakleeMelawati #ShakleeKemensah #ShakleeKLCC #ShakleeZooNegara #KulitCantik #VivixKL #SetKurusKL #SayaNakCantik #jk1m #PromoShaklee #Jerawat #KualaLumpur #Neelofa #ShakleeJitra #ShakleeSetiawangsa #Pavilion #shakleealorsetar #shakleeutara #setkurusshaklee #esp #espshaklee #kusam #jeragat #jerawatbatu #parutjerawat #milkbooster #sethamilshaklee #fattzura #nakkurus
Assalammualaikum semua, hari ni fizah nak share yang ESP tengah PROMOSI.
.

Kalau ESp tu promo secara automatik banyak set dalam rangkaian supplement shaklee akan promo.😍
-

Inilah dia ENERGY SOY PROTEIN.
-

Sebelum tu kena tahu dulu apa kebaikan ESP yang buat ramai sangat orang berebut-rebut ESP tau.
.
.
✔ kebaikan ESP

1- Cerahkan kulit
2- Hilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
6- Anjalkan aset wanita
7- Atasi gastrik dan pedih ulu hati
8- Mengatasi lesu
9- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
10- Menghaluskan tumit pecah
11- Membekalkan tenaga berterusan
12- Meningkatkan kualiti susu ibu
13- Meningkatkan pengeluaran susu
14- Pengganti sarapan dan supper
15- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
16- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
17- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
18- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
19- Rendah lemak, tanpa kolestrol
20- Membantu mengurangkan risiko kanser,
21- Bertindak sebagai antioksidan,
22- Menguatkan sistem imun tubuh,
23- Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
24- Memelihara kesihatan jantung
25- membantu menstabilkan hormon
.
Klik link di bio utk order @ wasap ke 0133468797
.
Harga promo hanya utk bulan ni sahaja 😍
.
#SayaJualShaklee #ShakleeMelawati #ShakleeKemensah #ShakleeKLCC #ShakleeZooNegara #KulitCantik #VivixKL #SetKurusKL #SayaNakCantik #jk1m #PromoShaklee #Jerawat #KualaLumpur #Neelofa #ShakleeJitra #ShakleeSetiawangsa #Pavilion #shakleealorsetar #shakleeutara #setkurusshaklee #esp #espshaklee #kusam #jeragat #jerawatbatu #parutjerawat #milkbooster #sethamilshaklee #fattzura #nakkurus
Satu benda paling mudah menaikkan seri wajah adalah dengan memakai lipstik.

Haa...ada banyak pilihan warna lipstik di Mary Kay.

Meh beli 3 dan dapatkan 1 free hanya untuk anda.

1. Pilih 1 warna natural untuk pakai hari-hari
2. Pilih 1 warna yang terang untuk function
3. Pilih warna lembut untuk ke pejabat.

Antara kebaikan #lipstikmarykay
1. Tidak menghitamkan bibir
2. Ringan dan selesa dipakai
3. Tidak mengeringkan bibir

Untuk pilihan yang tepat, meh wasap saya di 0173016169.

Hasnah
Mary Kay Ind. Beauty Consultant

#marykaymysg #marykaymalaysia #sayanakcantik #sayabeautyconsultantmarykay #sayajualmarykay #sayabantu #sayajuallipstick #lipstikmarykay #ctdk #neelofa #kakimakan #pewarnarambut
#codkotadamansara
“Mula2 tak percaya tapi bila kawan mula tegur rasa lagi berkeyakinan nk jmpa orang ramai....”
.
“Nah hasil consume 1 box pss. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
.
Ada yg nk tahu rahsia sis jaga kulit sampai putih macam ni? J0m kami guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
0199091650

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
SNOWY SUSU UNTA + SNOW WHITE SUPPLIMENT + SNOWY LOTION
.
Khas untuk wanita yang mendambakan kecantikan dari luaran dan dalaman secara semulajadi serta menampakkan kulit cerah, sihat dan lembap secara berpanjangan
.

Cepattt wasap eiya cepat!!!!!
.
. http://Wasap.my/60184666689/combosetsws
.
.
#snowwhitesecretpenang #viral #viralmalaysia #snowybodylotionpenang #kurus #detox #putihgebu #putihkekal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakcantikdansihat #luaran #dalaman #cantik #putihtanpasuntik #cikguseo #terapiinstagram #selamatmalam #redvelvet #titiancinta #neelofa #mirafilzah #cinta #sihat
#snowyinstantlotion
#losyensusuunta
SNOWY SUSU UNTA + SNOW WHITE SUPPLIMENT + SNOWY LOTION
.
Khas untuk wanita yang mendambakan kecantikan dari luaran dan dalaman secara semulajadi serta menampakkan kulit cerah, sihat dan lembap secara berpanjangan
.

Cepattt wasap eiya cepat!!!!!
.
. http://Wasap.my/60184666689/combosetsws
.
.
#snowwhitesecretpenang #viral #viralmalaysia #snowybodylotionpenang #kurus #detox #putihgebu #putihkekal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakcantikdansihat #luaran #dalaman #cantik #putihtanpasuntik #cikguseo #terapiinstagram #selamatmalam #redvelvet #titiancinta #neelofa #mirafilzah #cinta #sihat
#snowyinstantlotion
#losyensusuunta
*SNOWY INSTANT LOTION*
Rm35
.
Khas untuk wanita yang mendambakan kecantikan dari luaran dan dalaman secara semulajadi serta menampakkan kulit cerah, sihat dan lembap secara berpanjangan
.
⚡Membantu merawat masalah kulit dan penuaan.
.
⚡Untuk kulit lebih cerah dan tona sekata.
.
⚡Menyingkirkan sel-sel kulit mati dan menjana sel-sel baru yang lebih sihat.
.
⚡Melembapkan, menjana semula dan merawat kulit kusam.
.
⚡Mengandungi anti-oksidan dan anti-radang sebagai rawatan untuk kulit.
.
⚡Melambatkan melanogenesis dalam kulit.
.
⚡Mencegah perubahan warna kulit yang disebabkan oleh cahaya matahari.
.
.
😱😱😱😱😱 HEBAT BUKAN!!!!!!
.
Cepattt wasap eiya cepat!!!!!
.
. http://Wasap.my/60184666689/susuunta
.
.
#snowwhitesecretpenang #viral #viralmalaysia #snowybodylotionpenang #kurus #detox #putihgebu #putihkekal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakcantikdansihat #luaran #dalaman #cantik #putihtanpasuntik #cikguseo #terapiinstagram #selamatmalam #redvelvet #titiancinta #neelofa #mirafilzah #cinta #sihat
#snowyinstantlotion
#losyensusuunta
Snow White Suppliment Tablet
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ .
⭐️Whitening
⭐️Slimming ⭐️Detox .
.
✔Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
🎯kurma 🔥
🎯lemon 🔥
🎯delima 🔥
🎯astaxanthine
🎯L-cysteine 🎯 vitamin C 🎯lutein
.
.
✔Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
🎯 Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 hari!!!
🎯 Mengecilkan liang pori
🎯 Anti penuaan
🎯 Mengurangkam jerawat dan jeragat
🎯 Menghasilkan sel-sel kulit baru
🎯 Mengawal dan mengurangkan berat badan
🎯Melancarkan haid
🎯Merawat tumit kaki pecah
🎯Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
.
. ✔Sesuai untuk ibu mengandung , ibu menyusu juga . .
.
💪🏻
✔️Sesuai untuk lelaki dan perempuan ! .
.
@snowwhitesuppliment_penang
.
.
t.me/SnoWhiteSuppliment
.
.
Wasap.my/60184666689/sws
.
.
#snowwhitesecretpenang #snowwhite #viral #viralmalaysia #snowybodylotionpenang #kurus #detox #putihgebu #putihkekal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakcantikdansihat #luaran #dalaman #cantik #putihtanpasuntik #cikguseo #terapiinstagram #selamatmalam #redvelvet #titiancinta #neelofa #mirafilzah #cinta #sihat
Snow White Suppliment Tablet
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ .
⭐️Whitening
⭐️Slimming ⭐️Detox .
.
✔Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
🎯kurma 🔥
🎯lemon 🔥
🎯delima 🔥
🎯astaxanthine
🎯L-cysteine 🎯 vitamin C 🎯lutein
.
.
✔Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
🎯 Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 hari!!!
🎯 Mengecilkan liang pori
🎯 Anti penuaan
🎯 Mengurangkam jerawat dan jeragat
🎯 Menghasilkan sel-sel kulit baru
🎯 Mengawal dan mengurangkan berat badan
🎯Melancarkan haid
🎯Merawat tumit kaki pecah
🎯Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
.
. ✔Sesuai untuk ibu mengandung , ibu menyusu juga . .
.
💪🏻
✔️Sesuai untuk lelaki dan perempuan ! .
.
@snowwhitesuppliment_penang
.
.
t.me/SnoWhiteSuppliment
.
.
Wasap.my/60184666689/sws
.
.
#snowwhitesecretpenang #snowwhite #viral #viralmalaysia #snowybodylotionpenang #kurus #detox #putihgebu #putihkekal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakcantikdansihat #luaran #dalaman #cantik #putihtanpasuntik #cikguseo #terapiinstagram #selamatmalam #redvelvet #titiancinta #neelofa #mirafilzah #cinta #sihat
Snow White Suppliment Tablet
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ .
⭐️Whitening
⭐️Slimming ⭐️Detox .
.
✔Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
🎯kurma 🔥
🎯lemon 🔥
🎯delima 🔥
🎯astaxanthine
🎯L-cysteine 🎯 vitamin C 🎯lutein
.
.
✔Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
🎯 Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 hari!!!
🎯 Mengecilkan liang pori
🎯 Anti penuaan
🎯 Mengurangkam jerawat dan jeragat
🎯 Menghasilkan sel-sel kulit baru
🎯 Mengawal dan mengurangkan berat badan
🎯Melancarkan haid
🎯Merawat tumit kaki pecah
🎯Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
.
. ✔Sesuai untuk ibu mengandung , ibu menyusu juga . .
.
💪🏻
✔️Sesuai untuk lelaki dan perempuan ! .
.
@snowwhitesuppliment_penang
.
.
t.me/SnoWhiteSuppliment
.
.
Wasap.my/60184666689/sws
.
.
#snowwhitesecretpenang #snowwhite #viral #viralmalaysia #snowybodylotionpenang #kurus #detox #putihgebu #putihkekal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakcantikdansihat #luaran #dalaman #cantik #putihtanpasuntik #cikguseo #terapiinstagram #selamatmalam #redvelvet #titiancinta #neelofa #mirafilzah #cinta #sihat
Snow White Suppliment Tablet
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ .
⭐️Whitening
⭐️Slimming ⭐️Detox .
.
✔Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
🎯kurma 🔥
🎯lemon 🔥
🎯delima 🔥
🎯astaxanthine
🎯L-cysteine 🎯 vitamin C 🎯lutein
.
.
✔Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
🎯 Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 hari!!!
🎯 Mengecilkan liang pori
🎯 Anti penuaan
🎯 Mengurangkam jerawat dan jeragat
🎯 Menghasilkan sel-sel kulit baru
🎯 Mengawal dan mengurangkan berat badan
🎯Melancarkan haid
🎯Merawat tumit kaki pecah
🎯Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
.
. ✔Sesuai untuk ibu mengandung , ibu menyusu juga . .
.
💪🏻
✔️Sesuai untuk lelaki dan perempuan ! .
.
@snowwhitesuppliment_penang
.
.
t.me/SnoWhiteSuppliment
.
.
Wasap.my/60184666689/sws
.
.
#snowwhitesecretpenang #snowwhite #viral #viralmalaysia #snowybodylotionpenang #kurus #detox #putihgebu #putihkekal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakcantikdansihat #luaran #dalaman #cantik #putihtanpasuntik #cikguseo #terapiinstagram #selamatmalam #redvelvet #titiancinta #neelofa #mirafilzah #cinta #sihat
Snow White Suppliment Tablet
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ .
⭐️Whitening
⭐️Slimming ⭐️Detox .
.
✔Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
🎯kurma 🔥
🎯lemon 🔥
🎯delima 🔥
🎯astaxanthine
🎯L-cysteine 🎯 vitamin C 🎯lutein
.
.
✔Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
🎯 Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 hari!!!
🎯 Mengecilkan liang pori
🎯 Anti penuaan
🎯 Mengurangkam jerawat dan jeragat
🎯 Menghasilkan sel-sel kulit baru
🎯 Mengawal dan mengurangkan berat badan
🎯Melancarkan haid
🎯Merawat tumit kaki pecah
🎯Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
.
. ✔Sesuai untuk ibu mengandung , ibu menyusu juga . .
.
💪🏻
✔️Sesuai untuk lelaki dan perempuan ! .
.
@snowwhitesuppliment_penang
.
.
t.me/SnoWhiteSuppliment
.
.
Wasap.my/60184666689/sws
.
.
#snowwhitesecretpenang #snowwhite #viral #viralmalaysia #snowybodylotionpenang #kurus #detox #putihgebu #putihkekal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakcantikdansihat #luaran #dalaman #cantik #putihtanpasuntik #cikguseo #terapiinstagram #selamatmalam #redvelvet #titiancinta #neelofa #mirafilzah #cinta #sihat
Snow White Suppliment Tablet
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ .
⭐️Whitening
⭐️Slimming ⭐️Detox .
.
✔Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
🎯kurma 🔥
🎯lemon 🔥
🎯delima 🔥
🎯astaxanthine
🎯L-cysteine 🎯 vitamin C 🎯lutein
.
.
✔Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
🎯 Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 hari!!!
🎯 Mengecilkan liang pori
🎯 Anti penuaan
🎯 Mengurangkam jerawat dan jeragat
🎯 Menghasilkan sel-sel kulit baru
🎯 Mengawal dan mengurangkan berat badan
🎯Melancarkan haid
🎯Merawat tumit kaki pecah
🎯Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
.
. ✔Sesuai untuk ibu mengandung , ibu menyusu juga . .
.
💪🏻
✔️Sesuai untuk lelaki dan perempuan ! .
.
@snowwhitesuppliment_penang
.
.
t.me/SnoWhiteSuppliment
.
.
Wasap.my/60184666689/sws
.
.
#snowwhitesecretpenang #snowwhite #viral #viralmalaysia #snowybodylotionpenang #kurus #detox #putihgebu #putihkekal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakcantikdansihat #luaran #dalaman #cantik #putihtanpasuntik #cikguseo #terapiinstagram #selamatmalam #redvelvet #titiancinta #neelofa #mirafilzah #cinta #sihat
Kurus dengan RM1 sehari.. Jom nak tak?? Boleh tengok tesmoni kami.. Ramai yg berjaya 💪. Anda bila lagi.. Kami cabar anda kurus dlm 15 hari!!! Tu pon kalau berani.. Jom order...
......
COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1)SLIMMING DETOX TEA™
👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA)
👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)
......
WA 0193705174

#fitnessmotivation #ubatkurus #slimtea #ubatkurus #kualalumpur #skinnytea #nakkuruscepat #kurusdalam2minggu #skinnyteatox #klcc #sayanakkurus #sayanakcantik #detoxmalaysia #ctdk #detoxteamurah #isteriuntukdisewa #dietsihat #trustedseller #sayajualmurah #buanglemak #teamilafazila #pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #maeps #beratbadanturun #cikguseo
🎶🎶LENGGANGNYA LEMBUT
JALAN TERATUR
TUDUNGNYA LABUH SAMPAI KEBAHU
PUTIH KUNING KULITNYA
SEDERHANA ORANGNYA

SICANTIK MANIS MAHU KE MANA 🎶🎶 PERNAH DENGAR ORG CAKAP MAKIN KURUS MAKIN CANTIK??? Ni buktinya.
Makin kurus nampak muda terus!!!
Nak bergaya pun senang.
Naik double triple seri awet muda tu

Nak kurus tapi tak nak keluar banyak modal?
Meh beli teatox dengan makcik Murah2 je bebudak sekolah pun mampu beli ok!!!
Nak lawa jangan kedekut

SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0193927753
http://wasap.my/60193927753

Klik link ni utk order http://wasap.my/60193927753

#makcikkurusnakoii
#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#skinnytea
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#ramping
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#kurusdalam2minggu
#intermittentfasting
Alhamdulillah dari hari ke hari testimoni positif makin bertambah😀
.
Ramai customer Anis BERJAYA MENURUNKAN BERAT BADAN😍😍😍 malah badan yang dulunya menggeleber kini hilang begitu sahaja!!! BADAN JADI LEBIH FIT😍😍😍
.
Sekalung tahniah Anis ucapkan.. Ucapkan selamat tinggal kepada berat badan berlebihan dan bonjolan lemaksss😘
.
Siapa lagi nak mencuba korset yang Anis jual ni? ✋✋✋ Dijamin kualiti setanding produk mahal

Anis si penjual korset,
017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset
KEISTIMEWAAN KLUBNA * Kawal selera makan
* Rasa kenyang lebih lama
*Buang lebihan air dalam badan
*Membakar lemak tepi
*Membantu betulkan hormon
*Tingkatkan metobolisme badan

Harga :
Klubna : RM39
Laleh : RM39
COMBO KLUBNA LALEH : RM78 (FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
.
(Harga belum termasuk postage)
Pos rm10sem/rm15ss

0193927753
http://wasap.my/60193927753

#makcikkurusnakoii
#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#deatoxteamalaysia
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#ramping
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#kurusdalam2minggu
#intermittentfasting
Gais mommy ada berita gembira untuk ualls. Nak tanya, ada yg rindu promosi dari pss tak?
.
Haa sebab ramai sangat duk tanya & siap request nk beli harga promosi, so sempena cuti sekolah ni mommy nk bagi potongan harga giler giler tau 🤩
.
Dah tak sabar nak grab #pss dgn harga promosi kaw kaw? .
.
Komen je “NAK” dekat ruangan komen di bawah nanti mommy pm harga promosi yer 👇🏻
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan#terapiinstagram #kemamkemamputih#ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#mytransformationtuesday . .

Alhamdulillah utk nikmat kulit yg sihat. I am more than grateful ❤❤❤. .

Hi ladies, pendaftarn utk coaching bulan April dh dibuka ya. Join us! 😘. .

KURUS SEBELUM PUASA | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
Ada masalah turun berat badan?
SENANG JE KALAU DAH MINUM KLUBNA LALEH..
Lemak cair begitu sahaja..
Tak caya?😉😉
Meh try..😊😊 Meh order dengan Makcik Kurus Nak Oii🧕🧕 1 set RM88 semenanjung/ RM93 Sabah Sarawak

Klik link ni utk order http://wasap.my/60193927753
Atau
Klik link whatsapp dkt bio utk order

#makcikkurusnakoii
#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#deatoxteamalaysia
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#kopibakarlemak
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#klubnalaleh
#intermittentfasting
#teamizzatisafri
Ada masalah jerawat? Cuba cek kat mana lokasi jerawat tu naik? Jerawat memang berpunca dari apa yang kita makan
.
Kalau banyak naik dibahagian dahi kena semak balik gaya pemakanan harian macam mana. Daripada sarapan hingga lah ke supper.
.
Sebab tu ada yang jenuh guna macam2 ubat jerawat tapi tak berkesan sebab masih amalkan makan makanan bergoreng, tinggi garam atau berproses.
.
Nak kulit muka bebas jerawat? Kena ubah tabiat pemakanan dari sekarang.Mudah kan...xde la membazir pi facial la beli set skincare paling mahal la semua tu.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi APRIL 2019.. EDISI KURUS SEBELUM RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥. .
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
.
#cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #bajuraya2019 #kevinzahri #nrccosmetics #encikimamekspres #whitv3
Lelaki pun leh pakai hokay!!!!!
wawa lip treatment dgn chocolate flavour with green tea extract,argan oil,vitamin E ,& shea butter sgt bagus utk merawat bibir anda .
💋sesuai utk bibir merekah , menggelupas & kering
💋sesuai utk bibir gelap/perokok
💋bibir pink naturally 💋sesuai utk lelaki & perempuan 💋boleh di jadikan blusher . pipi pink natural
💋with SPF 15 ,melindungi bibir dari sinaran UV
#wawalipmatte #wawaliptreatment #wawaserum #wawacosmetics #pictureoftheday #likeforlikes #likeforfollow #dailypost #nur #picoftheday #lipstick #penang #penangisland #penangfoodie#instagood#instadaily#sayajual#sayajualwawacosmetic#wawafoundation#wawasoftlens#sayajual#nakcantik#sayanakcantik#jerawat#jerawathilang#jerawatbatu#makeupmurah#raya2019#Raya2019
bibir merah semulajadi oooiiii meh try lipstik ni..tuk bibir yg hitam tu lekaih lekaih dm i okay😁😁😁😁lots of ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #wawalipmatte #wawaliptreatment #wawaserum #wawacosmetics #pictureoftheday #likeforlikes #likeforfollow #dailypost #nur #picoftheday #lipstick #penang #penangisland #penangfoodie#instagood#instadaily#sayajual#sayajualwawacosmetic#wawafoundation#wawasoftlens#sayajual#nakcantik#sayanakcantik#jerawat#jerawathilang#jerawatbatu#makeupmurah#raya2019#Raya2019
Perlu tunggu apa lagi...kalau anda ade ciri dibawah.
.
✅Bila duduk perut bertingkat.
✅Pakai Bra ade lebihan lemak celah ketiak.
✅Belakang badan lemak bertingkat dah mcm sayap.
✅Jalan peha bergesel.
✅Jalan sikit dah mengah.
✅Nak solat seksa.
✅Nak diet tapi xleh kalau xmakan nasi..
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi APRIL 2019.. EDISI KURUS SEBELUM RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @mizan_din .🔥🔥🔥🔥. .
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
#cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #foodbrunei #cuticutimalaysia #coach_izan #dietnasi #masakanhariini #bajuraya2019 #kevinzahri #masakmasak #diamenanturahsia #ajl33
Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ingin menasihatkan orang ramai yang berada di kawasan yang merekodkan kualiti udara tidak sihat dan cuaca panas supaya mengambil langkah-langkah pencegahan bagi mengurangkan kesan ke atas kesihatan
.
Semoga ianya memberi sebanyak sedikit manafaat utk kite
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING .
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #resepibonda #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #kevinzahri #masakmasak #selafazcinta #jikamasihadarindu
KALO NIAT TU BETUL INSHAALLAH DENGAN MUDAH PERJALANANNYEKAN❤️ .
.
Sentiasa berada dalam lingkungan kawan-kawan yang membantu dan support goal kita
.
Pendaftaran MUSIM 44
INTAKE APRIL Dibuka SEKARANG!!!
.
✅ 100% Online
✅ One-To-One Coaching Dalam Group
✅ Meal Plan Lengkap
✅ Resepi Mudah & Sedap
✅ Combo Senaman Daripada Personal Trainer
✅ Group Support
.
.
on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi APRIL 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @rubi.rizam .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.

Coach Rubi
Follow @rubi.rizam
#teammynewmechallage
#teamrubirizam #leftenanzana #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak #selafazcinta
Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas??
Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm.
.
Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order.
📱 Whatsap : 0108843436
.
FOLLOW CEPAT KALAU NK HARGA PROMO
@jomsihattinggi.my

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi
Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas??
Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm.
.
Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order.
📱 Whatsap : 0108843436
.
FOLLOW CEPAT KALAU NK HARGA PROMO
@jomsihattinggi.my

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi
Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas??
Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm.
.
Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order.
📱 Whatsap : 0108843436
.
FOLLOW CEPAT KALAU NK HARGA PROMO
@jomsihattinggi.my

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi
LOSS 12KG DENGAN 2 SET KLUBNA LALEH😱‼️ Pahpalihhhh weihh❗. Haaa kan dah keluor loghat Pahang gitu😅. Teruja giler lah dengan perubahan customer ni. Satu result yg teramat2lah cantik sebab dia berjaya turunkan berat badan sebanyak 12KG dalam masa sebulan.
Apa rahsianya❓. Mudah je tu. Dia KONSISTEN KLUBNA LALEH ➕IKUT GUIDELINE dari kami, maka itulah hasilnya. Best ke best❓. Tengok INCHLOSS dia tu, awak2 tak cemburukah❓🤔 Jom try satu set. Kita guide awak2 sampai jadi💪. Whatsapp ➡️ 0173632687

HARGA RM78 SATU SET
Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS "

http://www.wasap.my/+60173632687

#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#deatoxteamalaysia
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#kopibakarlemak
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#klubnalaleh
#intermittentfasting
PINKLADY MEMANG AWESOME, DAH CUBA CONFIRM NAK LAGI 🍑
-
✅ Menegangkan & menganjalkan payudara & punggung
✅ Kulit putih gebu cerah
✅ Tiada lagi masalah kulit kusam berjerawat / berminyak
✅ No more period on off, tak lancar
✅ Senggugut teruk semakin hilang
✅ Rambut makin lebat & sihat
✅ Yang ada masalah terlalu kurus, akan menjadi semakin mantap berisi montok
✅ Menurunkan berat badan bagi yang mempunyai masalah kegemukkan
✅ Tiada lagi masalah perut buncit, lengan menggeleber
✅ Body akan ada shape kerengga tanpa perlu pakai bengkung
✅ Menstabilkan hormon
✅ Merawat masalah dalam seperti keputihan teruk, miss v berbau
✅ Menghilangkan resdung
-
Wowww jamu moden paling hotzzz masa kini. Buatkan cik abang makin sayang. Yang belum berkawin confirm akan sentiasa dipandang abang abang sampai meleleh air liurr 👙💦
-
Cuba dulu baru awak tahu penangan pinklady ni macam mana. Bukan biashe biashe tau. Dah lebih dari 10000+++ testimoni yang kami dapat. Alhamdulillah semuanya positif. Korang bila nak share feedback gembira dengan kami ? Jum cuba PINKLADY BODY PERFECTION sekarang ‼️
Pm/whatsapp sis sekarang untuk pembelian dengan harga special + Free Postage seluruh Malaysia 🌸
. .
#pinkladyoriginalhq #pinkladyviral #mantapluardalam #syantikgila #sayajualonline #sayanakcantik #cantikluardalam #selfie #love #tiktok #tiktoksexy #instamalaysia #teamannfauzani #trustedseller
PINKLADY MEMANG AWESOME, DAH CUBA CONFIRM NAK LAGI 🍑
-
✅ Menegangkan & menganjalkan payudara & punggung
✅ Kulit putih gebu cerah
✅ Tiada lagi masalah kulit kusam berjerawat / berminyak
✅ No more period on off, tak lancar
✅ Senggugut teruk semakin hilang
✅ Rambut makin lebat & sihat
✅ Yang ada masalah terlalu kurus, akan menjadi semakin mantap berisi montok
✅ Menurunkan berat badan bagi yang mempunyai masalah kegemukkan
✅ Tiada lagi masalah perut buncit, lengan menggeleber
✅ Body akan ada shape kerengga tanpa perlu pakai bengkung
✅ Menstabilkan hormon
✅ Merawat masalah dalam seperti keputihan teruk, miss v berbau
✅ Menghilangkan resdung
-
Wowww jamu moden paling hotzzz masa kini. Buatkan cik abang makin sayang. Yang belum berkawin confirm akan sentiasa dipandang abang abang sampai meleleh air liurr 👙💦
-
Cuba dulu baru awak tahu penangan pinklady ni macam mana. Bukan biashe biashe tau. Dah lebih dari 10000+++ testimoni yang kami dapat. Alhamdulillah semuanya positif. Korang bila nak share feedback gembira dengan kami ? Jum cuba PINKLADY BODY PERFECTION sekarang ‼️
Pm/whatsapp sis sekarang untuk pembelian dengan harga special + Free Postage seluruh Malaysia 🌸
. .
#pinkladyoriginalhq #pinkladyviral #mantapluardalam #syantikgila #sayajualonline #sayanakcantik #cantikluardalam #selfie #love #tiktok #tiktoksexy #instamalaysia #teamannfauzani #trustedseller
ORANG GEMUK PUN BOLEH BERGAYA!😍
.
Jangan cakap you gemuk, you tak boleh bergaya ya

Dengan korset plussize ni, even you berbadan gempal pun boleh pakai tau

Dah lah korset ni BAGI SHAPE dekat badan you

Malah bila pakai korset ni, LEMAK AKAN TERBAKAR!😄
.
Bila lemak terbakar apa akan jadi???
.
Semestinya BERAT BADAN YOU AKAN TURUN

And

BADAN SEMAKIN MENGECUT!(inchi badan berkurang)

Haaa. Best kan?😃 Sebab tu customer customer Anis suka sangat dengan korset yang Anis jual ni. Tak sangka pakai korset je BERAT BOLEH TURUN!!😍 Ini lah magisnya

Jom try kalau uolllss tak percaya

Anis si penjual korset,
017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset #korsetultraslim
PINKLADY MEMANG AWESOME, DAH CUBA CONFIRM NAK LAGI 🍑
-
✅ Menegangkan & menganjalkan payudara & punggung
✅ Kulit putih gebu cerah
✅ Tiada lagi masalah kulit kusam berjerawat / berminyak
✅ No more period on off, tak lancar
✅ Senggugut teruk semakin hilang
✅ Rambut makin lebat & sihat
✅ Yang ada masalah terlalu kurus, akan menjadi semakin mantap berisi montok
✅ Menurunkan berat badan bagi yang mempunyai masalah kegemukkan
✅ Tiada lagi masalah perut buncit, lengan menggeleber
✅ Body akan ada shape kerengga tanpa perlu pakai bengkung
✅ Menstabilkan hormon
✅ Merawat masalah dalam seperti keputihan teruk, miss v berbau
✅ Menghilangkan resdung
-
Wowww jamu moden paling hotzzz masa kini. Buatkan cik abang makin sayang. Yang belum berkawin confirm akan sentiasa dipandang abang abang sampai meleleh air liurr 👙💦
-
Cuba dulu baru awak tahu penangan pinklady ni macam mana. Bukan biashe biashe tau. Dah lebih dari 10000+++ testimoni yang kami dapat. Alhamdulillah semuanya positif. Korang bila nak share feedback gembira dengan kami ? Jum cuba PINKLADY BODY PERFECTION sekarang ‼️
Pm/whatsapp sis sekarang untuk pembelian dengan harga special + Free Postage seluruh Malaysia 🌸
. .
#pinkladyoriginalhq #pinkladyviral #mantapluardalam #syantikgila #sayajualonline #sayanakcantik #cantikluardalam #selfie #love #tiktok #tiktoksexy #instamalaysia #teamannfauzani #trustedseller
PINKLADY MEMANG AWESOME, DAH CUBA CONFIRM NAK LAGI 🍑
-
✅ Menegangkan & menganjalkan payudara & punggung
✅ Kulit putih gebu cerah
✅ Tiada lagi masalah kulit kusam berjerawat / berminyak
✅ No more period on off, tak lancar
✅ Senggugut teruk semakin hilang
✅ Rambut makin lebat & sihat
✅ Yang ada masalah terlalu kurus, akan menjadi semakin mantap berisi montok
✅ Menurunkan berat badan bagi yang mempunyai masalah kegemukkan
✅ Tiada lagi masalah perut buncit, lengan menggeleber
✅ Body akan ada shape kerengga tanpa perlu pakai bengkung
✅ Menstabilkan hormon
✅ Merawat masalah dalam seperti keputihan teruk, miss v berbau
✅ Menghilangkan resdung
-
Wowww jamu moden paling hotzzz masa kini. Buatkan cik abang makin sayang. Yang belum berkawin confirm akan sentiasa dipandang abang abang sampai meleleh air liurr 👙💦
-
Cuba dulu baru awak tahu penangan pinklady ni macam mana. Bukan biashe biashe tau. Dah lebih dari 10000+++ testimoni yang kami dapat. Alhamdulillah semuanya positif. Korang bila nak share feedback gembira dengan kami ? Jum cuba PINKLADY BODY PERFECTION sekarang ‼️
Pm/whatsapp sis sekarang untuk pembelian dengan harga special + Free Postage seluruh Malaysia 🌸
. .
#pinkladyoriginalhq #pinkladyviral #mantapluardalam #syantikgila #sayajualonline #sayanakcantik #cantikluardalam #selfie #love #tiktok #tiktoksexy #instamalaysia #teamannfauzani #trustedseller
PINKLADY MEMANG AWESOME, DAH CUBA CONFIRM NAK LAGI 🍑
-
✅ Menegangkan & menganjalkan payudara & punggung
✅ Kulit putih gebu cerah
✅ Tiada lagi masalah kulit kusam berjerawat / berminyak
✅ No more period on off, tak lancar
✅ Senggugut teruk semakin hilang
✅ Rambut makin lebat & sihat
✅ Yang ada masalah terlalu kurus, akan menjadi semakin mantap berisi montok
✅ Menurunkan berat badan bagi yang mempunyai masalah kegemukkan
✅ Tiada lagi masalah perut buncit, lengan menggeleber
✅ Body akan ada shape kerengga tanpa perlu pakai bengkung
✅ Menstabilkan hormon
✅ Merawat masalah dalam seperti keputihan teruk, miss v berbau
✅ Menghilangkan resdung
-
Wowww jamu moden paling hotzzz masa kini. Buatkan cik abang makin sayang. Yang belum berkawin confirm akan sentiasa dipandang abang abang sampai meleleh air liurr 👙💦
-
Cuba dulu baru awak tahu penangan pinklady ni macam mana. Bukan biashe biashe tau. Dah lebih dari 10000+++ testimoni yang kami dapat. Alhamdulillah semuanya positif. Korang bila nak share feedback gembira dengan kami ? Jum cuba PINKLADY BODY PERFECTION sekarang ‼️
Pm/whatsapp sis sekarang untuk pembelian dengan harga special + Free Postage seluruh Malaysia 🌸
. .
#pinkladyoriginalhq #pinkladyviral #mantapluardalam #syantikgila #sayajualonline #sayanakcantik #cantikluardalam #selfie #love #tiktok #tiktoksexy #instamalaysia #teamannfauzani #trustedseller
PINKLADY MEMANG AWESOME, DAH CUBA CONFIRM NAK LAGI 🍑
-
✅ Menegangkan & menganjalkan payudara & punggung
✅ Kulit putih gebu cerah
✅ Tiada lagi masalah kulit kusam berjerawat / berminyak
✅ No more period on off, tak lancar
✅ Senggugut teruk semakin hilang
✅ Rambut makin lebat & sihat
✅ Yang ada masalah terlalu kurus, akan menjadi semakin mantap berisi montok
✅ Menurunkan berat badan bagi yang mempunyai masalah kegemukkan
✅ Tiada lagi masalah perut buncit, lengan menggeleber
✅ Body akan ada shape kerengga tanpa perlu pakai bengkung
✅ Menstabilkan hormon
✅ Merawat masalah dalam seperti keputihan teruk, miss v berbau
✅ Menghilangkan resdung
-
Wowww jamu moden paling hotzzz masa kini. Buatkan cik abang makin sayang. Yang belum berkawin confirm akan sentiasa dipandang abang abang sampai meleleh air liurr 👙💦
-
Cuba dulu baru awak tahu penangan pinklady ni macam mana. Bukan biashe biashe tau. Dah lebih dari 10000+++ testimoni yang kami dapat. Alhamdulillah semuanya positif. Korang bila nak share feedback gembira dengan kami ? Jum cuba PINKLADY BODY PERFECTION sekarang ‼️
Pm/whatsapp sis sekarang untuk pembelian dengan harga special + Free Postage seluruh Malaysia 🌸
. .
#pinkladyoriginalhq #pinkladyviral #mantapluardalam #syantikgila #sayajualonline #sayanakcantik #cantikluardalam #selfie #love #tiktok #tiktoksexy #instamalaysia #teamannfauzani #trustedseller
Banyak sangat rupanya manfaat kulit pisang untuk jerawat dan kecantikan kulit. So ualsss lepas ni kalau makan pisang tu jangan buang kulit tu. sapu jer dekat muka tauu😉
.
.
Ualsss yg ada masalah jerawat, berparut, kulit gelap dan kasar cubalah. Sedangkan gigi boleh putih guna kulit pisang ni, apa lagi kulit muka!
.
.
🌸 BAHAN : KULIT PISANG
1. Ambil kulit pisang yang berwarna kuning atau kehitaman sbb lebih berkesan untuk atasi jerawat.
2. Gosokkan bahagian dalam kulit pisang ke wajah yang berjerawat/seluruh muka sampai bahagian dalam kulit pisang yg berwarna hitam
3. Gosokkan kulit pisang ke wajah lebih kurang 10minit.
4. Biarkan untuk 30-60 minit sebelum bersihkan dengan air supaya nutrien/ khasiatnya dapat meresap kedalam kulit muka. .
.
.
Apa manfaatnya kulit pisang ni? .
🌸 Kandungan antioksidan boleh kurangkan jerawat dan minyak berlebihan
🌸 Membantu mengatasi rasa gatal dan iritasi pada kulit yg dapat mempercepat proses penyembuhan
🌸 Membantu mengangkat sel kulit mati, sehingga mencegah risiko datangnya jerawat yang baru akibat penyumbatan minyak disebabkan kumpulan sel kulit mati dimuka. 🌸 Mampu mencerahkan kulit wajah dan memudarkan merah bekas jerawat. .
Selamat mencuba 😉
.
Kalau ualss rasa malas nak guna kulit pisang ni ualss boleh jer kemam-kemam PSS. senang jerr😂
.
WHATSAPP "PSS" ke
011-28688536 (aini)
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
JANGAN BERTANGGUH!
.
Jika anda nak kan:
.
BADAN LANGSING

PUNGGUNG MANTAP

PAYUDARA UP

PEHA KECIL

TURUNKAN BERAT BADAN

KURANGKAN INCHI BADAN

Fast action, fast result!😊 Alhamdulillah Anis syukur sebab dapat bantu customer Anis

017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset
🐝PUNCA SUPPLEMENT ATAU JAMU TAK BERKESAN🐝 "Kenapa orang lain makan berkesan, dengan saya tak berkesan?"
.
✅Suka minum air sejuk & minuman berais selepas ambil supplement
.
✅Tidak minum air kosong secukupnya . Pastikan sekurang-kurangnya 3 liter/sehari
.
✅Minum air kelapa selepas ambil supplement .
❤️ Air kelapa akan meneutralkan khasiat vitamin, jamu atau supplement
.
✅Minuman berkafein seperti kopi, teh dan nescafe. Kafein merosakkan vitamin c dan kolagen dalam badan. Dan mengurangkan penyerapan maksima supplement ke seluruh badan. .
Haa jangan nak salahkan supplement pulak ye , bila diri sendiri yang tak disiplin 😘
.
Nak cantik kena rajin disiplin dan konsisten 😉
.
.
Dah tak sabar nak kulit cerah bebas sunburn? Nak kulit bebas segala jenis jerawat? Nak detox? Kulit kering dan kusam? .
Tinggalkan no whatsapp sekarang untuk dibantu!!
.
Atau whatsapp shj 📲017-4148251
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
THE BEST NEVER REST🔥 . .
Serius mereka mula saya nk berbual rasa tkot sgt. Tapi mereka sangat baik rupanye humble. MashaAllah , Alhamdulilah,syukur sangat pada Allah sebab saya terpilih pergi raising star nie. Mcm x caya boleh berbual,bermesra dgn senior2 yg hebat2 nie. 😭😭 . .
Sentiasa berada dalam lingkungan kawan-kawan yang membantu dan support goal kita
.
Pendaftaran MUSIM 44
INTAKE APRIL Dibuka SEKARANG!!!
.
✅ 100% Online
✅ One-To-One Coaching Dalam Group
✅ Meal Plan Lengkap
✅ Resepi Mudah & Sedap
✅ Combo Senaman Daripada Personal Trainer
✅ Group Support
.
.
on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi APRIL 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @rubi.rizam .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.

Coach Rubi
Follow @rubi.rizam
#teammynewmechallage
#teamrubirizam #leftenanzana #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #resepiburestu
Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak ecah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" ke 014-7931268
.
#perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty #meletop #tiktok #tiktokmalaysia #teamarwaa
Banyak sangat rupanya manfaat kulit pisang untuk jerawat dan kecantikan kulit. So ualsss lepas ni kalau makan pisang tu jangan buang kulit tu. sapu jer dekat muka tauu😉
.
.
Ualsss yg ada masalah jerawat, berparut, kulit gelap dan kasar cubalah. Sedangkan gigi boleh putih guna kulit pisang ni, apa lagi kulit muka!
.
.
🌸 BAHAN : KULIT PISANG
1. Ambil kulit pisang yang berwarna kuning atau kehitaman sbb lebih berkesan untuk atasi jerawat.
2. Gosokkan bahagian dalam kulit pisang ke wajah yang berjerawat/seluruh muka sampai bahagian dalam kulit pisang yg berwarna hitam
3. Gosokkan kulit pisang ke wajah lebih kurang 10minit.
4. Biarkan untuk 30-60 minit sebelum bersihkan dengan air supaya nutrien/ khasiatnya dapat meresap kedalam kulit muka. .
.
.
Apa manfaatnya kulit pisang ni? .
🌸 Kandungan antioksidan boleh kurangkan jerawat dan minyak berlebihan
🌸 Membantu mengatasi rasa gatal dan iritasi pada kulit yg dapat mempercepat proses penyembuhan
🌸 Membantu mengangkat sel kulit mati, sehingga mencegah risiko datangnya jerawat yang baru akibat penyumbatan minyak disebabkan kumpulan sel kulit mati dimuka. 🌸 Mampu mencerahkan kulit wajah dan memudarkan merah bekas jerawat. .
Selamat mencuba 😉
.
Kalau ualss rasa malas nak guna kulit pisang ni ualss boleh jer kemam-kemam PSS. senang jerr😂
.
WHATSAPP "PSS" ke
011-28688536 (aini)
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
Banyak sangat rupanya manfaat kulit pisang untuk jerawat dan kecantikan kulit. So ualsss lepas ni kalau makan pisang tu jangan buang kulit tu. sapu jer dekat muka tauu😉
.
.
Ualsss yg ada masalah jerawat, berparut, kulit gelap dan kasar cubalah. Sedangkan gigi boleh putih guna kulit pisang ni, apa lagi kulit muka!
.
.
🌸 BAHAN : KULIT PISANG
1. Ambil kulit pisang yang berwarna kuning atau kehitaman sbb lebih berkesan untuk atasi jerawat.
2. Gosokkan bahagian dalam kulit pisang ke wajah yang berjerawat/seluruh muka sampai bahagian dalam kulit pisang yg berwarna hitam
3. Gosokkan kulit pisang ke wajah lebih kurang 10minit.
4. Biarkan untuk 30-60 minit sebelum bersihkan dengan air supaya nutrien/ khasiatnya dapat meresap kedalam kulit muka. .
.
.
Apa manfaatnya kulit pisang ni? .
🌸 Kandungan antioksidan boleh kurangkan jerawat dan minyak berlebihan
🌸 Membantu mengatasi rasa gatal dan iritasi pada kulit yg dapat mempercepat proses penyembuhan
🌸 Membantu mengangkat sel kulit mati, sehingga mencegah risiko datangnya jerawat yang baru akibat penyumbatan minyak disebabkan kumpulan sel kulit mati dimuka. 🌸 Mampu mencerahkan kulit wajah dan memudarkan merah bekas jerawat. .
Selamat mencuba 😉
.
Kalau ualss rasa malas nak guna kulit pisang ni ualss boleh jer kemam-kemam PSS. senang jerr😂
.
WHATSAPP "PSS" ke
011-28688536 (aini)
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
PENJAGAAN KULIT BUKAN LAGI SATU MASALAH !!! Dulu selalu keluh kesah nak jumpa produk penjagaan muka yang sesuai,tapi selepas bertemu jodoh dengan GLUTAB ni, semua masalah dah selesai.

Terbukti dah berjaya merawat kulit sampai ke akar umbi tanpa perlu cucuk sana sini !!! Ye la takkan nak biar jer masalah kulit menghantui uolls. Dan adalah produk yang mengutamakan masalah kulit dan terbukti berkesan seawal 14 hari 👉sesuai untuk lelaki dan wanita
👉menyelesaikan masalah kulit wajah
👉tiada kesan sampingan
👉jeragat hilang dari radar
👉parut dilenyapkan sekelip mata
👉jerawat pon tak berani nak dekat
👉Produk berasaskan sayuran dan buah-buahan
👉Lulus KKM

Sila tinggalkan nombor whatsapp😍saya akan terus whatsapp secepat yang mungkin 👍 🚗COD area ALOR SETAR, JITRA

Respond pantas terus tekan link di bio profile ⬆️⬆️⬆️ atau wasap ke 0142478609 .
#fereenateam
#jeragat
#jeragathilang
#sayanakcantik
#serumjeragat
#kulitkusam
#terapiinstagram
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS
.
✨PSS merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik
.
✨PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
.
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
.
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌
.
WHATSAPP "PSS"
017-4148251
.
SALES PROMOTION MASIH BERJALAN MACAM BIASA SAMPAI 31 MAC NI JE TAU!! RUGI SIAPA YANG BELUM TRY SUPPLEMENT PUTIH HALANG JERAWAT HILANGKAN SUNBURN NI!!!
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
Nak Kulit putih,gebu,cantik dan flawless gitu
jom try Glutab, confirm jatuh hati..Haa mehh cuba GLUTAB 😘

Banyak lg tau klebihan GLUTAB ni 💟💟 Kebaikan GluTab 💟💟 ✔Mencerahkan dan melembabkan kulit
✔Menghilangkan jeragat dan jerawat
✔Kulit semakin glowing
✔Mengurangkan kedutan pada kulit
✔Mengurangkan proses penuaan kulit ✔Menjadikan tona kulit sekata
✔Menegangkan kulit wajah
Amik 2 bji shari je 😍😍😍
Utk order klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat ya atau trus wasap ke 0142478609

#aurainsta
#fereenateam
#terapiinstagram
#jeragat
#jeragathilang
#sayanakcantik
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
#ubatparut

RAWAT JERAGAT DEGIL dengan glutab
Jgn lupa consume #pss ni tau and make sure minum air masak yg bnyk. KEPADA yg belum cuba tu rugi sangat2 sbb kalau korang dah ambik #pss 2 minggu lepas kan dah cantik harini 🤣
.
Kita ni perempuan kalau bukan diri kita sendiri yg nk cantikkan diri ni siapa lagi nak tolong? Sis paling tk suka kalau ckp “eh takpala sy takde bf /suami lg” . Lepastu mcmmna dorang nk dtg dekat kita kalau muka pon breakoutt 😔
.
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA YANG AMALKAN #pss NI
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
.
Kalau nak putih tolong sangat2 tinggalkan no ws atau WHATSAPP "NAK" ke
014-7931268
.
#perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty #teamarwaa
Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . .
WHATSAPP "NAK" ke
011-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . .
WHATSAPP "NAK" ke
011-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . .
WHATSAPP "NAK" ke
011-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
“Mula2 sy tak percaya tapi bila kawan mula tegur rasa lagi berkeyakinan nk jmpa orang ramai....”
.
“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-Aina-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Aina jaga kulit sampai putih macam ni? J0m cik nana guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik nana bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
“Mula2 sy tak percaya tapi bila kawan mula tegur rasa lagi berkeyakinan nk jmpa orang ramai....”
.
“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-Aina-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Aina jaga kulit sampai putih macam ni? J0m cik nana guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik nana bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
“Mula2 sy tak percaya tapi bila kawan mula tegur rasa lagi berkeyakinan nk jmpa orang ramai....”
.
“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-Aina-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Aina jaga kulit sampai putih macam ni? J0m cik nana guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik nana bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
Betul lah pepatah orang lama tak kenal maka tak cinta kan ? Admin tak salahkan korang kalau korang masih takut nak cuba #pss ni . Takpe uolls dah menjadi tugas admin untuk share testimoni and feedback dpd customer 🤗.
.
Ni customer admin terus grab 3 box sebab awal2 cuma ambik yg adik je sebab nk try2, sekali zasss hilang jerawat oiii 🤣 terus grab 3 box tak tahan tu. .
So ada ke kat sini nak selesaikan muka breakout and kulit kusam tu ? Kalau ada komen ‘NAK’ atau boleh dm ws no kat bawah ni . Fast Action Fast Result tauu 💪🏻
.
011-16593449
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
Betul lah pepatah orang lama tak kenal maka tak cinta kan ? Admin tak salahkan korang kalau korang masih takut nak cuba #pss ni . Takpe uolls dah menjadi tugas admin untuk share testimoni and feedback dpd customer 🤗.
.
Ni customer admin terus grab 3 box sebab awal2 cuma ambik yg adik je sebab nk try2, sekali zasss hilang jerawat oiii 🤣 terus grab 3 box tak tahan tu. .
So ada ke kat sini nak selesaikan muka breakout and kulit kusam tu ? Kalau ada komen ‘NAK’ atau boleh dm ws no kat bawah ni . Fast Action Fast Result tauu 💪🏻
.
011-16593449
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
TERBONGKAR RAHSIA MEREKA, HANYA DENGAN 1 KOTAK⁉️
.
KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal ✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan ✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
TINGGALKAN NUM anda ATAU whatsapp kami sekarang‼️
"PSS” 📲 011-28688536 (aini)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #perfectsquad #teamdyla
Betul lah pepatah orang lama tak kenal maka tak cinta kan ? Admin tak salahkan korang kalau korang masih takut nak cuba #pss ni . Takpe uolls dah menjadi tugas admin untuk share testimoni and feedback dpd customer 🤗.
.
Ni customer admin terus grab 3 box sebab awal2 cuma ambik yg adik je sebab nk try2, sekali zasss hilang jerawat oiii 🤣 terus grab 3 box tak tahan tu. .
So ada ke kat sini nak selesaikan muka breakout and kulit kusam tu ? Kalau ada komen ‘NAK’ atau boleh dm ws no kat bawah ni . Fast Action Fast Result tauu 💪🏻
.
011-16593449
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
TERBONGKAR RAHSIA MEREKA, HANYA DENGAN 1 KOTAK⁉️
.
KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal ✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan ✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
TINGGALKAN NUM anda ATAU whatsapp kami sekarang‼️
"PSS” 📲 011-28688536 (aini)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #perfectsquad #teamdyla
BILA KITA ADA KAWAN YG NIAT SAMA MCM KITA BAGUS TERUSKAN❤️❤️❤️ . .
Pendaftaran MUSIM 44
INTAKE APRIL Dibuka SEKARANG!!!
.
✅ 100% Online
✅ One-To-One Coaching Dalam Group
✅ Meal Plan Lengkap
✅ Resepi Mudah & Sedap
✅ Combo Senaman Daripada Personal Trainer
✅ Group Support
.
.
on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi APRIL 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @rubi.rizam .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.

Coach Rubi
Follow @rubi.rizam
#teammynewmechallage
#teamrubirizam #leftenanzana #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #resepiburestu
KESAN TEH KURUS CEPAT + SELAMAT
3 hari 2kg
10 hari 6kg
15 hari 9kg

Nak tips rahsia ? Komen pm 👇🏼👇🏼 Atau klik link kat bio
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
TERBONGKAR RAHSIA MEREKA, HANYA DENGAN 1 KOTAK⁉️
.
KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal ✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan ✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
TINGGALKAN NUM anda ATAU whatsapp kami sekarang‼️
"PSS” 📲 011-28688536 (aini)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #perfectsquad #teamdyla
"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" .
.
Jom putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. Sekarang tengah ade promosi..😋 promosi jimat kaw kaw!! Jom dm aini sekarang🚀 .
🎀 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C 💉 🎀 100% Vitamin C & buah-buahan .
🎀 Tiada Pantang Larang ❌ .
🎀 Hanya Perlu Minum Air Masak Banyak² .
🎀 Kemam2 terus Putih Gebu 😍 .
🎀 Kesan Sepantas Injection 🔥 .
. .
📲ws PSS" ke 011-28688536 skrg korang akan dpt FREE POST 📮
.
,
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #perfectsquad #teamdyla
Akak musykil la..mana pegi perut buncit awk ni??
Ni mesti smimming tea kte punya kerja kan.
Korg xnk kempiskan prt semakin buncit tu asyik mkn makanan xbékhasiat je?
.
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0145590246
.
#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#deatoxteamalaysia
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#ramping
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#kurusdalam2minggu
#intermittentfasting
Habis 1 set combo die whatsapp dh nak repeat order. .
Musykil betul ramai repeat order.
Rupanya ramai berjaya buang lemak dgn 1 set combo tu😍😍😍
.
.
Nak order?
Whatapps 0145590246
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
.
Klik link ni utk order http://wasap.my/0133576603
.
#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#deatoxteamalaysia
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#ramping
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#kurusdalam2minggu
#intermittentfasting
Jum dengar feedback dari salah seorang pengguna setia perfect skin supplement. Mereka dah cuba anda bila lagi? Jangan tunggu lama2, kang melaratt masalah ualls tu.
.
Kesan terbukti!! 99.7% pengguna telah mendapat kesan yang positif selepas sebulan consume pss 😀
.
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA!!
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
pilihan ditangan kita.. CANTIK SEKETIKA atau KEKAL SELAMANYA.. Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
Whatsapp “NAK” ke
017-9150270 (mimi)

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" .
.
Jom putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. Sekarang tengah ade promosi..😋 promosi jimat kaw kaw!! Jom dm aini sekarang🚀 .
🎀 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C 💉 🎀 100% Vitamin C & buah-buahan .
🎀 Tiada Pantang Larang ❌ .
🎀 Hanya Perlu Minum Air Masak Banyak² .
🎀 Kemam2 terus Putih Gebu 😍 .
🎀 Kesan Sepantas Injection 🔥 .
. .
📲ws PSS" ke 011-28688536 skrg korang akan dpt FREE POST 📮
.
,
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #perfectsquad #teamdyla
"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" .
.
Jom putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. Sekarang tengah ade promosi..😋 promosi jimat kaw kaw!! Jom dm aini sekarang🚀 .
🎀 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C 💉 🎀 100% Vitamin C & buah-buahan .
🎀 Tiada Pantang Larang ❌ .
🎀 Hanya Perlu Minum Air Masak Banyak² .
🎀 Kemam2 terus Putih Gebu 😍 .
🎀 Kesan Sepantas Injection 🔥 .
. .
📲ws PSS" ke 011-28688536 skrg korang akan dpt FREE POST 📮
.
,
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #perfectsquad #teamdyla
Gambar dari tepi
Dulu pakai size 36
sekarang pakai size 32
Byk beza tuuu 👏🏻👏🏻👏🏻
.
Minum teatox RM40 jerrrr
.
Klik link dkat bio akak utk order ye🤗🤗
.
#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#deatoxteamalaysia
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#ramping
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#kurusdalam2minggu
#intermittentfasting