#sabunargan

Argan Beauty Soap (ABS)
.
Apa kandungam dalam ni..?
.
Argan oil
Habbatusauda
Almond Oil
Vit E
.
Sebab apa Argan Beauty Soap tak campur banyak-banyak ramuan??
.
Sebab nak khususkan pada minyak Argan tu..
.
Supaya kuantiti minyak Argan dalam tu tak jadi sikit. Supaya fungsi minyak Argan Dalam sabun tu dapat berfungsi.
.
Tau kan?? Minyak Argan harga dia mahal.
.
Jadi keluaran Nurdelaila nak khasiat Minyak Argan dalam ABS tu menjadi khasiat utama..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
.
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#leisure
Argan Beauty Soap (ABS)
.
Apa kandungam dalam ni..?
.
Argan oil
Habbatusauda
Almond Oil
Vit E
.
Sebab apa Argan Beauty Soap tak campur banyak-banyak ramuan??
.
Sebab nak khususkan pada minyak Argan tu..
.
Supaya kuantiti minyak Argan dalam tu tak jadi sikit. Supaya fungsi minyak Argan Dalam sabun tu dapat berfungsi.
.
Tau kan?? Minyak Argan harga dia mahal.
.
Jadi keluaran Nurdelaila nak khasiat Minyak Argan dalam ABS tu menjadi khasiat utama..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
.
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#leisure
Ada yang bertanya..Kenapa nak guna Argan Oil waktu malam sebelum tidur?
.
Waktu malam adalah penyerapan terbaik
bagi kulit..kalau anda sapu bahan kimia..maka racunlah yang diserap oleh kulit..
.
Kalau anda sapu Argan oil #nurdelaila..maka kulit anda menyerap Nutrisi untuk memelihara kulit..
.
Mari saya terangkan..
.
1) MEMBERI
Argan Oil #nurdelaila memberi zat semulajadi yang tinggi kepada seperti vitamin E 3x ganda dari minyak Zaitun..
.
2)MENGHALANG
Kandungan Anti-Oksida yang sangat tinggi bagi menghalang  serangan radikal bebas terhasil dari sinaran UV.
.
3)MENGUNCI
Mengunci kolagen dan kelembapan kulit daripada hilang akibat penambahan usia. 100% asli tanpa campuran..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Ada yang bertanya..Kenapa nak guna Argan Oil waktu malam sebelum tidur?
.
Waktu malam adalah penyerapan terbaik
bagi kulit..kalau anda sapu bahan kimia..maka racunlah yang diserap oleh kulit..
.
Kalau anda sapu Argan oil #nurdelaila..maka kulit anda menyerap Nutrisi untuk memelihara kulit..
.
Mari saya terangkan..
.
1) MEMBERI
Argan Oil #nurdelaila memberi zat semulajadi yang tinggi kepada seperti vitamin E 3x ganda dari minyak Zaitun..
.
2)MENGHALANG
Kandungan Anti-Oksida yang sangat tinggi bagi menghalang serangan radikal bebas terhasil dari sinaran UV.
.
3)MENGUNCI
Mengunci kolagen dan kelembapan kulit daripada hilang akibat penambahan usia. 100% asli tanpa campuran..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#sabunargan #kendinisev #farmasi #drcevdettuna
SABUN ARGAN UNTUK KULIT & RAMBUT
👇🏻👇🏻 Sabun argan merupakan sabun penjagaan kulit dan rambut yang asli diperbuat daripada minyak argan dan minyak zaitun serta herba. Untuk kegunaan luaran sahaja. Ianya merupakan sabun pembersih kulit semula jadi. Tidak mengandungi sebarang lemak haiwan, pewarna dan bahan tambahan kimia. Digunakan sebagai sabun mandian dan pada kulit dengan pelembap semulajadi.

Khasiatnya :
• Melembutkan kulit
• Mencegah daripada kulit kering
• Boleh digunakan di rambut untuk penjagaan rambut
• Mengurangkan keguguran rambut dan menyuburkan rambut
• Mengandungi anti-oksidan yang tinggi
• Anti-penuaan
• Sesuai digunakan pada semua jenis kulit
• Anti-bakteria
• Mengurangkan pembentukan jerawat
• Tidak mengandungi buih bahan kimia

Berat bersih : 150 gm
Retail: RM20
Promosi : Rm15

Ws 01126167078

#argansoap #sabunargan #arganoil

#teamAFviral0763
SABUN ARGAN UNTUK KULIT & RAMBUT
👇🏻👇🏻 Sabun argan merupakan sabun penjagaan kulit dan rambut yang asli diperbuat daripada minyak argan dan minyak zaitun serta herba. Untuk kegunaan luaran sahaja. Ianya merupakan sabun pembersih kulit semula jadi. Tidak mengandungi sebarang lemak haiwan, pewarna dan bahan tambahan kimia. Digunakan sebagai sabun mandian dan pada kulit dengan pelembap semulajadi.

Khasiatnya :
• Melembutkan kulit
• Mencegah daripada kulit kering
• Boleh digunakan di rambut untuk penjagaan rambut
• Mengurangkan keguguran rambut dan menyuburkan rambut
• Mengandungi anti-oksidan yang tinggi
• Anti-penuaan
• Sesuai digunakan pada semua jenis kulit
• Anti-bakteria
• Mengurangkan pembentukan jerawat
• Tidak mengandungi buih bahan kimia

Berat bersih : 150 gm
Retail: RM20
Promosi : Rm15

Ws 01126167078

#argansoap #sabunargan #arganoil

#teamAFviral0763
SABUN PEMBASMI GATAL, KADAS, KURAP, PANU DLL 
Sabun pemusnah gatal yang diramu khusus untuk menghilangkan gatal-gatal yang membandel terutama pada bagian lipatan paha.
Kegunaan:
Menghilangkan gatal-gatal pada lipatan paha
Eksim menahun
Kurap, Kadas dan Panu
Flek hitam pada tubuh akibat jerawat
Membunuh bakteri yang melekat pada tubuh
Cara Pemakaian :
Gosoklah sabun pada telapak tangan kemudian sabunkan pada bagian tubuh yang terkena gatal-gatal, dan diamkan selama 3-5 menit, lalu bilas dengan air. Lakukanlah setiap akan mandi. Dengan pemakaian yang teratur dan rutin Isaya ALLAH gatal-gatal yang ada pada tubuh akan hilang. 
Perhatian !!! Cincin Emas atau Perak harap dilepas sewaktu memakai Sabun Sulfur Akui 
Sangat direkomendasikan dikombinasikan dengan salep gatal dari china PI KANG WANG
.
.
TERDAFTAR BPOM  NA 18130500137

WA : 0878-3641-2123
.
.
.
SABUN PEMBASMI GATAL, KADAS, KURAP, PANU DLL 
Sabun pemusnah gatal yang diramu khusus untuk menghilangkan gatal-gatal yang membandel terutama pada bagian lipatan paha.
Kegunaan:
Menghilangkan gatal-gatal pada lipatan paha
Eksim menahun
Kurap, Kadas dan Panu
Flek hitam pada tubuh akibat jerawat
Membunuh bakteri yang melekat pada tubuh
Cara Pemakaian :
Gosoklah sabun pada telapak tangan kemudian sabunkan pada bagian tubuh yang terkena gatal-gatal, dan diamkan selama 3-5 menit, lalu bilas dengan air. Lakukanlah setiap akan mandi. Dengan pemakaian yang teratur dan rutin Isaya ALLAH gatal-gatal yang ada pada tubuh akan hilang. 
Perhatian !!! Cincin Emas atau Perak harap dilepas sewaktu memakai Sabun Sulfur Akui 
Sangat direkomendasikan dikombinasikan dengan salep gatal dari china PI KANG WANG
.
.
TERDAFTAR BPOM  NA 18130500137

WA : 0878-3641-2123
.
.
.
#Sabun #sabunsusukambing #sabunargan #sabunbabyg #sabunsoap #sabunwajahamanuntukanak
SABUN PEMBASMI GATAL, KADAS, KURAP, PANU DLL
Sabun pemusnah gatal yang diramu khusus untuk menghilangkan gatal-gatal yang membandel terutama pada bagian lipatan paha.
Kegunaan:
Menghilangkan gatal-gatal pada lipatan paha
Eksim menahun
Kurap, Kadas dan Panu
Flek hitam pada tubuh akibat jerawat
Membunuh bakteri yang melekat pada tubuh
Cara Pemakaian :
Gosoklah sabun pada telapak tangan kemudian sabunkan pada bagian tubuh yang terkena gatal-gatal, dan diamkan selama 3-5 menit, lalu bilas dengan air. Lakukanlah setiap akan mandi. Dengan pemakaian yang teratur dan rutin Isaya ALLAH gatal-gatal yang ada pada tubuh akan hilang.
Perhatian !!! Cincin Emas atau Perak harap dilepas sewaktu memakai Sabun Sulfur Akui
Sangat direkomendasikan dikombinasikan dengan salep gatal dari china PI KANG WANG
.
.
TERDAFTAR BPOM NA 18130500137

WA : 0878-3641-2123
.
.
.
SABUN PEMBASMI GATAL, KADAS, KURAP, PANU DLL
Sabun pemusnah gatal yang diramu khusus untuk menghilangkan gatal-gatal yang membandel terutama pada bagian lipatan paha.
Kegunaan:
Menghilangkan gatal-gatal pada lipatan paha
Eksim menahun
Kurap, Kadas dan Panu
Flek hitam pada tubuh akibat jerawat
Membunuh bakteri yang melekat pada tubuh
Cara Pemakaian :
Gosoklah sabun pada telapak tangan kemudian sabunkan pada bagian tubuh yang terkena gatal-gatal, dan diamkan selama 3-5 menit, lalu bilas dengan air. Lakukanlah setiap akan mandi. Dengan pemakaian yang teratur dan rutin Isaya ALLAH gatal-gatal yang ada pada tubuh akan hilang.
Perhatian !!! Cincin Emas atau Perak harap dilepas sewaktu memakai Sabun Sulfur Akui
Sangat direkomendasikan dikombinasikan dengan salep gatal dari china PI KANG WANG
.
.
TERDAFTAR BPOM NA 18130500137

WA : 0878-3641-2123
.
.
.
#Sabun #sabunsusukambing #sabunargan #sabunbabyg #sabunsoap #sabunwajahamanuntukanak
"Dulu puas saya cari solutions utk masalah Muka ni, bertahun gak nak setel, tak sangka bile try Argan Oil Nur Delaila, kulit makin lama makin sihat, tekstur kulit pun lembut dan licin dah.."
.
========================
Argan oil Nur Delaila Ni  APA?
===================$$===
.
(1) Pure Organik From Morocco
YES!.Di Import dari Morroco dan dihasilkan melalui kaedah perahan sejuk bagi menjamin kualiti.
.
(2) TELAH DIBUKTIKAN SECARA KLINIKAL KEBERKESANAN ARGAN OIL NI.
.
99 DARI 100 orang bersetuju mengalami perubahan POSITIF, kulit menjadi lebih lembap dan tona kulit semakin cerah dan sekata, masalah kulit kini pulih.
.
✓ Kulit terasa lembab dan lembut
✓ Pipi Jadi Licin sampai gian tengok cermin
✓ Dah tiada belang tudung walaupun terdedah matahari
✓ Pelbagai masalah kulit setle
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
"Dulu puas saya cari solutions utk masalah Muka ni, bertahun gak nak setel, tak sangka bile try Argan Oil Nur Delaila, kulit makin lama makin sihat, tekstur kulit pun lembut dan licin dah.."
.
========================
Argan oil Nur Delaila Ni APA?
===================$$===
.
(1) Pure Organik From Morocco
YES!.Di Import dari Morroco dan dihasilkan melalui kaedah perahan sejuk bagi menjamin kualiti.
.
(2) TELAH DIBUKTIKAN SECARA KLINIKAL KEBERKESANAN ARGAN OIL NI.
.
99 DARI 100 orang bersetuju mengalami perubahan POSITIF, kulit menjadi lebih lembap dan tona kulit semakin cerah dan sekata, masalah kulit kini pulih.
.
✓ Kulit terasa lembab dan lembut
✓ Pipi Jadi Licin sampai gian tengok cermin
✓ Dah tiada belang tudung walaupun terdedah matahari
✓ Pelbagai masalah kulit setle
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Sahaja aku berniaga kerana Allah Taala. Maha suci Allah yang maha memberi rezeki........
.
Dia yang membuka jalan dan mengerakkan hati-hati manusia untuk berusaha dan mencari ruang bagi menambah kan ekonomi keluarga..
.
Semua orang mahukan kehidupan yang terbaik untuk keluarga mereka. Kerja siang dan malam pun untuk siapa kannn??
.
Jikalau terasa ingin menambah pendapatan keluarga dan menjadi Team Jutawan Argan, jom, jom, jom...
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#berniagakeranaallah
Sahaja aku berniaga kerana Allah Taala. Maha suci Allah yang maha memberi rezeki........
.
Dia yang membuka jalan dan mengerakkan hati-hati manusia untuk berusaha dan mencari ruang bagi menambah kan ekonomi keluarga..
.
Semua orang mahukan kehidupan yang terbaik untuk keluarga mereka. Kerja siang dan malam pun untuk siapa kannn??
.
Jikalau terasa ingin menambah pendapatan keluarga dan menjadi Team Jutawan Argan, jom, jom, jom...
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#berniagakeranaallah
Cerita semalam..
.
Sahabat baik Kak Z ni ada iras-iras wajah pelakon Kuza tu tau. Masa muda-muda dulu lagi cun melecun..
.
Sekarang masih tak kurang lawanya. Dia dah lama usha nak try Argan Oil NurDelaila ni..
.
Sebelum ni pakai brand lain. Tapi muka dia jadi hitam. Semalam kami pergi beraya kat rumah dia..
.
Terus dia rembat ABS dan AO. Apa orang kata, beraya sambil berniaga gittew. Hehehe..
.
Nak try ke? Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Cerita semalam..
.
Sahabat baik Kak Z ni ada iras-iras wajah pelakon Kuza tu tau. Masa muda-muda dulu lagi cun melecun..
.
Sekarang masih tak kurang lawanya. Dia dah lama usha nak try Argan Oil NurDelaila ni..
.
Sebelum ni pakai brand lain. Tapi muka dia jadi hitam. Semalam kami pergi beraya kat rumah dia..
.
Terus dia rembat ABS dan AO. Apa orang kata, beraya sambil berniaga gittew. Hehehe..
.
Nak try ke? Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Best ke tak best tu??
.
Nama dikenali sebagai Cecair Emas oleh golongan wanita Eropah. Digunakan oleh golongan bangsawan sejak berabad tahun dahulu..
.
Kerana apa??
Kerana keberkesanannya terhadap kecantikan...
.
Bagi yang obses pada kecantikan. saya percaya ramai yang terlihat kandungan Argan Oil di dalam produk kosmetik masa kini..
.
Ramuan kecantikan  yang semakin digemari di Asia..
.
Benar. Harganya agak 'emas'. Namun berbaloi kepada yang sudah 'jatuh cinta' kepadanya..
.
Hargai kecantikan anda dengan penggunaan semulajadi 'Minyak Emas'
.
Dah ada ori mengapa guna campuran?
.
-Tanpa Campuran
-Tanpa Merkuri
-100% Original dari Morroco
.
Jom dapatkan Minyak Argan Nurdelaila hari ini.
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Best ke tak best tu??
.
Nama dikenali sebagai Cecair Emas oleh golongan wanita Eropah. Digunakan oleh golongan bangsawan sejak berabad tahun dahulu..
.
Kerana apa??
Kerana keberkesanannya terhadap kecantikan...
.
Bagi yang obses pada kecantikan. saya percaya ramai yang terlihat kandungan Argan Oil di dalam produk kosmetik masa kini..
.
Ramuan kecantikan yang semakin digemari di Asia..
.
Benar. Harganya agak 'emas'. Namun berbaloi kepada yang sudah 'jatuh cinta' kepadanya..
.
Hargai kecantikan anda dengan penggunaan semulajadi 'Minyak Emas'
.
Dah ada ori mengapa guna campuran?
.
-Tanpa Campuran
-Tanpa Merkuri
-100% Original dari Morroco
.
Jom dapatkan Minyak Argan Nurdelaila hari ini.
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
KEPADA SESIAPA YANG NAK MULA BISNES TAPI TAK TAHU NAK BISNES APA..
.
-Takut produk tak jalan?
-Modal terlalu besar?
-Tak Pandai?
-Takut Rugi
.
5 SEBAB KENAPA PERLU JOIN TEAM NURDELAILA.
.
1-Komisyen keuntungan yang tinggi
2-Nilai Restock yang sangat murah
3-Cash return dan reward sekiranya capai target
4-Cash 100 Ringgit jika jadi referral untuk recruit seorang stokis lain
5-Kami sediakan bahan bergambar dan testimoni serta Group Support dan ajakan teknik berniaga untuk newbie
.
Tunggu!!!!
Korang tak perlu risau stock tak habis sebab produk sangat repeatable.
.
Apa produknya?
.
✔Minyak argan asli NurDelaila. ✔Serum Rambut HAIRLAWA berasaskan minyak argan
✔Argan Beauty Soap -Sabun Argan-
.
Apa kekuatan Produk Nur Delaila?
1. Minyak Argan Nur Delaila founder Import sendiri dari MOROCCO dan dijamin asli tanpa campuran bahan lain termasuk pewangi dan pengawet.
2. Dibotolkan di Malaysia di Kilang yang bertaraf GMP dan diiktiraf KKM dengan NOTIFIKASI.
3. Semua Produk Nur Delaila adalah yang berasaskan Minyak Argan dan mendapat feedback yang sangat positif dari pengguna.
.
Nak tahu maklumat lanjut??
KOMEN "SAYA NAK" di ruang komen.
.
APA ANDA DAPAT?
✔️10 Botol Minyak Minyak Mini Argan Nurdelaila
✔️10 Sample Minyak Argan Beauty Soap
✔️10 Sample Minyak Argan Nurdelaila
30 flyers
✔️Free Postage (Semenanjung.SS Tambah RM10)
Hadiah Misteri
✔️Invite Group Support
✔️E Book .
Cepat korang!!!
Jadi yang pertama kat kawasan korang!!
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
KEPADA SESIAPA YANG NAK MULA BISNES TAPI TAK TAHU NAK BISNES APA..
.
-Takut produk tak jalan?
-Modal terlalu besar?
-Tak Pandai?
-Takut Rugi
.
5 SEBAB KENAPA PERLU JOIN TEAM NURDELAILA.
.
1-Komisyen keuntungan yang tinggi
2-Nilai Restock yang sangat murah
3-Cash return dan reward sekiranya capai target
4-Cash 100 Ringgit jika jadi referral untuk recruit seorang stokis lain
5-Kami sediakan bahan bergambar dan testimoni serta Group Support dan ajakan teknik berniaga untuk newbie
.
Tunggu!!!!
Korang tak perlu risau stock tak habis sebab produk sangat repeatable.
.
Apa produknya?
.
✔Minyak argan asli NurDelaila. ✔Serum Rambut HAIRLAWA berasaskan minyak argan
✔Argan Beauty Soap -Sabun Argan-
.
Apa kekuatan Produk Nur Delaila?
1. Minyak Argan Nur Delaila founder Import sendiri dari MOROCCO dan dijamin asli tanpa campuran bahan lain termasuk pewangi dan pengawet.
2. Dibotolkan di Malaysia di Kilang yang bertaraf GMP dan diiktiraf KKM dengan NOTIFIKASI.
3. Semua Produk Nur Delaila adalah yang berasaskan Minyak Argan dan mendapat feedback yang sangat positif dari pengguna.
.
Nak tahu maklumat lanjut??
KOMEN "SAYA NAK" di ruang komen.
.
APA ANDA DAPAT?
✔️10 Botol Minyak Minyak Mini Argan Nurdelaila
✔️10 Sample Minyak Argan Beauty Soap
✔️10 Sample Minyak Argan Nurdelaila
30 flyers
✔️Free Postage (Semenanjung.SS Tambah RM10)
Hadiah Misteri
✔️Invite Group Support
✔️E Book .
Cepat korang!!!
Jadi yang pertama kat kawasan korang!!
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
KULIT MUKA DAH TAK KUSAM DAH. RAHSIA SAYA? JOM BACA .
"Dulu puas saya cari solutions utk masalah Muka ni, bertahun gak nak setel, tak sangka bile try Argan Oil Nur Delaila, kulit makin lama makin sihat, tekstur kulit pun lembut dan licin dah.."
.
========================
Argan oil Nur Delaila Ni  APA?
========================
.
(1) Pure Organik From Morocco. YES!.Di Import dari Morroco dan dihasilkan melalui kaedah perahan sejuk bagi menjamin kualiti.
.
(2) TELAH DIBUKTIKAN SECARA KLINIKAL KEBERKESANAN ARGAN OIL NI 99 DARI 100 orang bersetuju mengalami perubahan POSITIF, kulit menjadi lebih lembap dan tona kulit semakin cerah dan sekata, masalah kulit kini pulih.
.
✓ Kulit terasa lembab dan lembut
✓ Pipi Jadi Licin sampai gian tengok cermin
✓ Dah tiada belang tudung walaupun terdedah matahari
✓ Pelbagai masalah kulit setle
.
JANGAN TUNGGU LAGI UNTUK MENJADI CANTIK. RAYA PUN DAH DEKAT NI..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
KULIT MUKA DAH TAK KUSAM DAH. RAHSIA SAYA? JOM BACA .
"Dulu puas saya cari solutions utk masalah Muka ni, bertahun gak nak setel, tak sangka bile try Argan Oil Nur Delaila, kulit makin lama makin sihat, tekstur kulit pun lembut dan licin dah.."
.
========================
Argan oil Nur Delaila Ni APA?
========================
.
(1) Pure Organik From Morocco. YES!.Di Import dari Morroco dan dihasilkan melalui kaedah perahan sejuk bagi menjamin kualiti.
.
(2) TELAH DIBUKTIKAN SECARA KLINIKAL KEBERKESANAN ARGAN OIL NI 99 DARI 100 orang bersetuju mengalami perubahan POSITIF, kulit menjadi lebih lembap dan tona kulit semakin cerah dan sekata, masalah kulit kini pulih.
.
✓ Kulit terasa lembab dan lembut
✓ Pipi Jadi Licin sampai gian tengok cermin
✓ Dah tiada belang tudung walaupun terdedah matahari
✓ Pelbagai masalah kulit setle
.
JANGAN TUNGGU LAGI UNTUK MENJADI CANTIK. RAYA PUN DAH DEKAT NI..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Argan Oil NurDelaila
.
2 Size
.
5 ml.
Penggunaan hampir sebulan.
.
20 ml.
Penggunaan 4 bulan
.
Kandungan
Minyak Argan Asli perahan sejuk kualiti premium yang diimport terus dari Morroco.
.
(Perahan sejuk bermaksud diproses dengan kaedah perahan sejuk tanpa pemanasan untuk melindungi khasiat dan kebaikan).
.
Kelebihan:
✔Melambatkan proses Age-ing dan kedutan halus pada kulit terutama pada wajah.
.
✔Memberi pertahanan semulajadi pada kulit untuk melindungi  dari Radikal bebas dan Sinar UV.
.
✔Membantu mengaktifkan sel kolagen semulajadi kulit.
.
✔Merawat masalah seperti:
.
-Jerawat
-Jeragat
-Pori terbuka
-Kulit kusam
-Kulit kering
-Kulit berminyak
-Parut
.
✔Ekzema
.
✔Melebatkan kan rambut dan mengelakkan keguguran Rambut.
.
Cara penggunaan:
.
1)Pastikan wajah bersih sisa solekan.
.
2)Untuk hasil terbaik Cuci muka menggunakan Argan Beauty Soap.
. 
3)Titiskan 2-4 titis pada wajah dan sapu rata pada seluruh kulit.
.
4)Tidur dengan lena😍.
.
-Tidak melekit
-Cepat menyerap
-Tidak berminyak
-Tidak berlendir
-KKM aprroval
.
▶Selamat untuk semua peringkat usia termasuk Wanita hamil dan bayi.
.
▶100%Organic dari perahan buah argan premium.
.
▶Mesra Wuduk dan solat.
.
▶Bebas Kimia merbahaya.
.
Pm Kak Z
010 355 9980
.
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Argan Oil NurDelaila
.
2 Size
.
5 ml.
Penggunaan hampir sebulan.
.
20 ml.
Penggunaan 4 bulan
.
Kandungan
Minyak Argan Asli perahan sejuk kualiti premium yang diimport terus dari Morroco.
.
(Perahan sejuk bermaksud diproses dengan kaedah perahan sejuk tanpa pemanasan untuk melindungi khasiat dan kebaikan).
.
Kelebihan:
✔Melambatkan proses Age-ing dan kedutan halus pada kulit terutama pada wajah.
.
✔Memberi pertahanan semulajadi pada kulit untuk melindungi dari Radikal bebas dan Sinar UV.
.
✔Membantu mengaktifkan sel kolagen semulajadi kulit.
.
✔Merawat masalah seperti:
.
-Jerawat
-Jeragat
-Pori terbuka
-Kulit kusam
-Kulit kering
-Kulit berminyak
-Parut
.
✔Ekzema
.
✔Melebatkan kan rambut dan mengelakkan keguguran Rambut.
.
Cara penggunaan:
.
1)Pastikan wajah bersih sisa solekan.
.
2)Untuk hasil terbaik Cuci muka menggunakan Argan Beauty Soap.
.
3)Titiskan 2-4 titis pada wajah dan sapu rata pada seluruh kulit.
.
4)Tidur dengan lena😍.
.
-Tidak melekit
-Cepat menyerap
-Tidak berminyak
-Tidak berlendir
-KKM aprroval
.
▶Selamat untuk semua peringkat usia termasuk Wanita hamil dan bayi.
.
▶100%Organic dari perahan buah argan premium.
.
▶Mesra Wuduk dan solat.
.
▶Bebas Kimia merbahaya.
.
Pm Kak Z
010 355 9980
.
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
GABUNGAN MANTAP ARGAN OIL & ABS
.
👉100% Pure Argan oil.
.
1) MEMBERI
Argan Oil #nurdelaila memberi zat semulajadi yang tinggi kepada seperti vitamin E 3x ganda dari minyak Zaitun.
.
2)MENGHALANG
Kandungan Anti-Oksida yang sangat tinggi bagi menghalang  serangan radikal bebas terhasil dari sinaran UV.
.
3)MENGUNCI
Mengunci kolagen dan kelembapan kulit daripada hilang akibat penambahan usia.
.
👉Argan Beauty Soap (ABS)
.
Apa kandungam dalam ni..?
.
Argan oil
Habbatusauda
Almond Oil
Vit E
.
Sebab apa Argan Beauty Soap tak campur banyak-banyak ramuan? Sebab nak khususkan pada minyak Argan tu..
.
Supaya kuantiti minyak Argan dalam tu tak jadi sikit.. Supaya fungsi minyak Argan Dalam sabun tu dapat berfungsi.
.
Tau kan? Minyak Argan harga dia mahal.. Jadi keluaran Nurdelaila nak khasiat Minyak Argan dalam ABS tu menjadi khasiat utama..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
.
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
.
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
GABUNGAN MANTAP ARGAN OIL & ABS
.
👉100% Pure Argan oil.
.
1) MEMBERI
Argan Oil #nurdelaila memberi zat semulajadi yang tinggi kepada seperti vitamin E 3x ganda dari minyak Zaitun.
.
2)MENGHALANG
Kandungan Anti-Oksida yang sangat tinggi bagi menghalang serangan radikal bebas terhasil dari sinaran UV.
.
3)MENGUNCI
Mengunci kolagen dan kelembapan kulit daripada hilang akibat penambahan usia.
.
👉Argan Beauty Soap (ABS)
.
Apa kandungam dalam ni..?
.
Argan oil
Habbatusauda
Almond Oil
Vit E
.
Sebab apa Argan Beauty Soap tak campur banyak-banyak ramuan? Sebab nak khususkan pada minyak Argan tu..
.
Supaya kuantiti minyak Argan dalam tu tak jadi sikit.. Supaya fungsi minyak Argan Dalam sabun tu dapat berfungsi.
.
Tau kan? Minyak Argan harga dia mahal.. Jadi keluaran Nurdelaila nak khasiat Minyak Argan dalam ABS tu menjadi khasiat utama..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
.
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
.
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Pakai Argan Oil NurDelaila sapu rata dap.dap. Lepas tu sambil baring Roll dengan Face Roller.
.
Bangun pagi mmg best giler muka. Tak berminyak langsung dan kering pun tak..
.
Muka moist je.. Kadang ada masa juga terlupa. Tapi bila part terlupa tu. Bangun pagi rasa rasa sedikit menyesal sebab malas.
.
Skin Treatment semulajadi yang paling Suka. Sebab selamat tak ada sebarang kandungan yang bahaya bahaya pada kulit walau sedikit pun.
.
100% Argan Oil Asli. Kesan kebabom plak tu..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#ramadhanpromo
#jomcantikraya
Pakai Argan Oil NurDelaila sapu rata dap.dap. Lepas tu sambil baring Roll dengan Face Roller.
.
Bangun pagi mmg best giler muka. Tak berminyak langsung dan kering pun tak..
.
Muka moist je.. Kadang ada masa juga terlupa. Tapi bila part terlupa tu. Bangun pagi rasa rasa sedikit menyesal sebab malas.
.
Skin Treatment semulajadi yang paling Suka. Sebab selamat tak ada sebarang kandungan yang bahaya bahaya pada kulit walau sedikit pun.
.
100% Argan Oil Asli. Kesan kebabom plak tu..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#ramadhanpromo
#jomcantikraya
Nak berniaga??? Nak jual apa ya?? Jual teh ais sedap?? Memang sedappp. Saya suka, saya suka .
.
Tapiii,, kena ada port yang sesuai. Ramuan air mesti sedapppp. Paling tak tahan kena hadap cuaca panas. Walau pakai payung, bahang masih terasa kannnn..
.
Kalau jual produk Argan Beauty Care, boleh berniaga di hujung jari je. Sesekali kena pegi post office atau COD. Best ke tak best tu???
.
Jom lah jadi team kami. Kita belajar sampai pandai..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan 
#berniagakeranaallah
Nak berniaga??? Nak jual apa ya?? Jual teh ais sedap?? Memang sedappp. Saya suka, saya suka .
.
Tapiii,, kena ada port yang sesuai. Ramuan air mesti sedapppp. Paling tak tahan kena hadap cuaca panas. Walau pakai payung, bahang masih terasa kannnn..
.
Kalau jual produk Argan Beauty Care, boleh berniaga di hujung jari je. Sesekali kena pegi post office atau COD. Best ke tak best tu???
.
Jom lah jadi team kami. Kita belajar sampai pandai..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#berniagakeranaallah
.
▶(Slide untuk membaca keterangan) 🔶 (20gr)
🔶 (100gr)
.
#sabunvargan
#sabunvco
#sabunmoiskinvco
#sabunherbal
#sabunorganik
#naturalsoap
#sabunargan
.
▶(Slide untuk membaca keterangan) 🔶 (20gr)
🔶 (100gr)
.
#sabunvargan
#sabunvco
#sabunmoiskinvco
#sabunherbal
#sabunorganik
#naturalsoap
#sabunargan
بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

De'Argan Beauty Soap 
POM Na 18160500227

Sabun kecantikan yang dibuat dari bahan- bahan alami yang terdiri dari extra biji argan, minyak zaitun, vco dan susu kambing.

Dengan perpaduan bahan alami tersebut insyaAllah bisa menutrisi kulit., melembabkan kulit dan melembutkan kulit kering dan sensitif. 
Cara pakai : sapukan sabun wajah dan ke seluruh tubuh... Diamkan selama 5menit dan bilas dengan air bersih

Netto 70gr

Yuuk dipesan skrg jg.. Fast respon

#sabundeargan#sabunkecantikanalami #sabunkecantikan #sabunherbal #sabunminyakzaitun #sabundeargan #sabunargan #sabunarganvco #sabunsusukambingi
بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

De'Argan Beauty Soap
POM Na 18160500227

Sabun kecantikan yang dibuat dari bahan- bahan alami yang terdiri dari extra biji argan, minyak zaitun, vco dan susu kambing.

Dengan perpaduan bahan alami tersebut insyaAllah bisa menutrisi kulit., melembabkan kulit dan melembutkan kulit kering dan sensitif.
Cara pakai : sapukan sabun wajah dan ke seluruh tubuh... Diamkan selama 5menit dan bilas dengan air bersih

Netto 70gr

Yuuk dipesan skrg jg.. Fast respon

#sabundeargan#sabunkecantikanalami #sabunkecantikan #sabunherbal #sabunminyakzaitun #sabundeargan #sabunargan #sabunarganvco #sabunsusukambingi
Di antara organic dan mixed chemicals, confirm kita akan pilih organic kannnn???
.
Tapi kesan produk organic tak akan sepantas produk campuran chemicals lah. Yang penting kena sabar dan istiqomah..
.
Tubuh badan dan wajah kita nak pakai lama. Ada yang nak cepat cantik, pakai product high chemicals. Mula-mula memang gebus gebas. Tapi lepas tu merana. Tak berbaloi kannn??
.
Meh beli Argan Oil NurDelaila ni. Confirm organic dan dari sumber alami..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Di antara organic dan mixed chemicals, confirm kita akan pilih organic kannnn???
.
Tapi kesan produk organic tak akan sepantas produk campuran chemicals lah. Yang penting kena sabar dan istiqomah..
.
Tubuh badan dan wajah kita nak pakai lama. Ada yang nak cepat cantik, pakai product high chemicals. Mula-mula memang gebus gebas. Tapi lepas tu merana. Tak berbaloi kannn??
.
Meh beli Argan Oil NurDelaila ni. Confirm organic dan dari sumber alami..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
TIPS PENTING KECILKAN LIANG PORI
----------------------------------------------------------
Pori-pori terbukak ni mcm mana???
.
Liang roma kita kelihatan seperti BERLUBANG.
.
👉🏻👉🏻 PUNCA
.
⚡Kulit kita menghasilkan minyak yang berlebihan. So bila minyak ini terkumpul dalam liang pori dan bercampur pula dengan kotoran2 dan sel2 kulit mati. ia menyebabkan liang pori kita nampak terbuka dan kelihatan semakin besar(tersumbat).
.
⚡Kulit kita dh KURANG KOLAGEN akibat meningkat usia
.
BAHAYAA😰
.
👉🏻👉🏻Kalau biarkan tanpa rawatan segera,
.
🔸 Minyak kat kulit muka akan keluar secara tak terkawal. Muka akan jadi berkilat
🔸 Minyak berlebihan + sel kulit mati + kotoran + bakteria akan sebabkan jerawat tumbuh kt kulit muka.
🔸Parut jerawat kesan drpd jerawat
.
CARA KECILKAN PORI
.
🔹 Sentiasa cuci muka dgn betul
🔹 Cari pencuci yg dpt cuci sel kulit mati, kotoran dan lebihan minyak.
🔹 Bekalkan antioksida dan rangsang kolagen
🔹 Gunakan ais untuk kecilkan pori
.
💞💞💞NAK LAGI SENANG????💞💞💞
.
SAPU JER ARGAN OIL TIAP MALAM.. SELESAI MASALAH!!!
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
TIPS PENTING KECILKAN LIANG PORI
----------------------------------------------------------
Pori-pori terbukak ni mcm mana???
.
Liang roma kita kelihatan seperti BERLUBANG.
.
👉🏻👉🏻 PUNCA
.
⚡Kulit kita menghasilkan minyak yang berlebihan. So bila minyak ini terkumpul dalam liang pori dan bercampur pula dengan kotoran2 dan sel2 kulit mati. ia menyebabkan liang pori kita nampak terbuka dan kelihatan semakin besar(tersumbat).
.
⚡Kulit kita dh KURANG KOLAGEN akibat meningkat usia
.
BAHAYAA😰
.
👉🏻👉🏻Kalau biarkan tanpa rawatan segera,
.
🔸 Minyak kat kulit muka akan keluar secara tak terkawal. Muka akan jadi berkilat
🔸 Minyak berlebihan + sel kulit mati + kotoran + bakteria akan sebabkan jerawat tumbuh kt kulit muka.
🔸Parut jerawat kesan drpd jerawat
.
CARA KECILKAN PORI
.
🔹 Sentiasa cuci muka dgn betul
🔹 Cari pencuci yg dpt cuci sel kulit mati, kotoran dan lebihan minyak.
🔹 Bekalkan antioksida dan rangsang kolagen
🔹 Gunakan ais untuk kecilkan pori
.
💞💞💞NAK LAGI SENANG????💞💞💞
.
SAPU JER ARGAN OIL TIAP MALAM.. SELESAI MASALAH!!!
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Dua-dua cantik kan??
Kalau anda nak cantik juga, jom kita oles-oles je..
.
PENING NAK CARI SKIN CARE ORGANIK?
--------------------------------------------------
Masih tercari-cari produk SkinCare yang berkesan namun tidak melepasi kriteria yang anda mahukan??
.
❤Dijamin Organik
❤Senang Digunakan
❤Berkesan ❤Merawat pelbagai masalah kecantikan
❤Melindungi sambil merawat❤Harga berpatutan dengan kualiti terjamin
❤Mesra Wuduk dan Solat.
.
🔊🔊Baca sampai habis jika takut Menyesal..
.
Argan Oil Nurdelaila tidak menjanjikan wajah anda bertukar menjadi Irma Hasmie..
.
Namun atas perkongsian testimoni yang yang ikhlas dari pengguna,kami menjanjikan 99.99% Masalah kecantikan anda akan beransur pulih.
.
✔Jerawat Lari
✔Jeragat hilang
✔Kedut bawah mata lenyap
✔Sun Burn tiada
✔Kulit berminyak ghaib
✔Kulit mengelupas/kering  lari
✔Parut habis
✔Rambut Jarang berkurang
✔Rambut gugur tiada
✔Pori terbuka Lenyap
✔Kulit Kusam Hapus.
.
Diimport terus dari MORROCO.
.
Argan Oil kosmetik dari kualiti yang terbaik.
.
Perahan sejuk tanpa proses pemanasan.
.
Jadi..
.
Kenapa tunggu lagi?? Rawat dan pelihara kecantikan anda..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia  #arganbeautysoap #sabunargan  #produkargan  #stokis  #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi  #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#irma
Dua-dua cantik kan??
Kalau anda nak cantik juga, jom kita oles-oles je..
.
PENING NAK CARI SKIN CARE ORGANIK?
--------------------------------------------------
Masih tercari-cari produk SkinCare yang berkesan namun tidak melepasi kriteria yang anda mahukan??
.
❤Dijamin Organik
❤Senang Digunakan
❤Berkesan ❤Merawat pelbagai masalah kecantikan
❤Melindungi sambil merawat❤Harga berpatutan dengan kualiti terjamin
❤Mesra Wuduk dan Solat.
.
🔊🔊Baca sampai habis jika takut Menyesal..
.
Argan Oil Nurdelaila tidak menjanjikan wajah anda bertukar menjadi Irma Hasmie..
.
Namun atas perkongsian testimoni yang yang ikhlas dari pengguna,kami menjanjikan 99.99% Masalah kecantikan anda akan beransur pulih.
.
✔Jerawat Lari
✔Jeragat hilang
✔Kedut bawah mata lenyap
✔Sun Burn tiada
✔Kulit berminyak ghaib
✔Kulit mengelupas/kering lari
✔Parut habis
✔Rambut Jarang berkurang
✔Rambut gugur tiada
✔Pori terbuka Lenyap
✔Kulit Kusam Hapus.
.
Diimport terus dari MORROCO.
.
Argan Oil kosmetik dari kualiti yang terbaik.
.
Perahan sejuk tanpa proses pemanasan.
.
Jadi..
.
Kenapa tunggu lagi?? Rawat dan pelihara kecantikan anda..
.
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#irma