#sabunargan

Tq @dyanasofia yang jelita.. SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Minyak argan asli mempercepatkan proses pertumbuhan rambut baru,merawat masalah rambut dari dalam dan menjaga kelembapan rambut supaya halus manakala minyak kelapa dara menguatkan rambut,menghitamkan rambut dan menguatkan rambut

Harga minyak argan asli
15ml Rm19.90
30ml Rm29.90
100ml Rm69.90
Tidak termasuk postage

Harga Minyak kelapa dara asli
100ml Rm30.00
Tidak termasuk postage

Harga mix argan dan kelapa dara
100ml Rm49.90

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia

#jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara  #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysiasayajual #minyakkelapadaraasli
Alhamdulillah..
..
Kalau dah rezeki kannn..
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Minyak argan asli mempercepatkan proses pertumbuhan rambut baru,merawat masalah rambut dari dalam dan menjaga kelembapan rambut supaya halus manakala minyak kelapa dara menguatkan rambut,menghitamkan rambut dan menguatkan rambut

Harga minyak argan asli
15ml Rm19.90
30ml Rm29.90
100ml Rm69.90
Tidak termasuk postage

Harga Minyak kelapa dara asli
100ml Rm30.00
Tidak termasuk postage

Harga mix argan dan kelapa dara
100ml Rm49.90

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia

#jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara  #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysiasayajual #minyakkelapadaraasli
Minyak argan asli mempercepatkan proses pertumbuhan rambut baru,merawat masalah rambut dari dalam dan menjaga kelembapan rambut supaya halus manakala minyak kelapa dara menguatkan rambut,menghitamkan rambut dan menguatkan rambut

Harga minyak argan asli
15ml Rm19.90
30ml Rm29.90
100ml Rm69.90
Tidak termasuk postage

Harga Minyak kelapa dara asli
100ml Rm30.00
Tidak termasuk postage

Harga mix argan dan kelapa dara
100ml Rm49.90

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia

#jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara  #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysiasayajual #minyakkelapadaraasli
Minyak argan asli mempercepatkan proses pertumbuhan rambut baru,merawat masalah rambut dari dalam dan menjaga kelembapan rambut supaya halus manakala minyak kelapa dara menguatkan rambut,menghitamkan rambut dan menguatkan rambut

Harga minyak argan asli
15ml Rm19.90
30ml Rm29.90
100ml Rm69.90
Tidak termasuk postage

Harga Minyak kelapa dara asli
100ml Rm30.00
Tidak termasuk postage

Harga mix argan dan kelapa dara
100ml Rm49.90

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia

#jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara  #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysiasayajual #minyakkelapadaraasli
Tidak ada yang terlewat untuk cipta yang terbaik dalam hidup.

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Jeragat... musuh utama wanita...
..
Kalau kakak-kakak dah cuba macam-macam produk, tapi jeragat tetap liat nak pegi, mari cuba ABS dan Argan Oil pulak..
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Untuk mencipta suatu kejayaan perlu ada keberanian.

Keberanian pula perlu ada keyakinan dan kesungguhan untuk menolak diri kehadapan.

Kerana itu jika ingin berjaya
lihat orang lain yang barjaya,Jangan sesekali melihat pada apa yang dia ada,Siapa dia hari ini.

Lihatlah apa yang dia lalui sebelumnya,Apa yang dia buat dan kutiplah setiap kekuatan bukan sekadar melihat dengan Angan-angan. -NurDelaila-

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
The Golden Oil
---------------------------------
Nama dikenali sebagai Cecair Emas oleh golongan wanita Eropah. Digunakan oleh golongan bangsawan sejak berabad tahun dahulu..
..
Kerana apa?
Kerana keberkesanannya terhadap kecantikan...
..
Bagi yang obses pada kecantikan.. saya percaya.. Ramai yang terlihat kandungan Argan Oil di dalam produk kosmetik masa kini..
..
Ramuan kecantikan yang semakin digemari di Asia..
..
Benar...Harganya agak 'emas'. Namun berbaloi kepada yang sudah 'jatuh cinta' kepadanya..
..
Hargai kecantikan anda dengan penggunaan semulajadi 'Minyak Emas'
..
Dah ada ori mengapa guna campuran?
..
-Tanpa Campuran
-Tanpa Merkuri
-100% Original dari Morroco
..
Jom dapatkan Minyak Argan Nurdelaila hari ini..
..
PM Kak Z
010 355 9980 "TAK CUBA MAKA TAK CINTA"

#teamjutawanargan
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganbeautysoap #sabunargan #pencucimuka #teamjutawanargan #serumrambut #rambut #produkargan #minyakargan #minyakarganasli #bazarpaknil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #stokisneeded #stokisdiperlukan #stokis #lawa #semulajadi #gugur #rambutkering #stockistmalaysia #imbasbalik #ctdk
Pastikan Argan Oil Asli NurDelaila

Hadiahkan kepada Isteri tersayang.
kesian isteri 24/7 kerja tanpa henti kan?

Kadang nak belek muka sendiri pun tak sempat untuk pastikan keluarga sempurna.

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Hanya RM54 sen sehari untuk kulit bebas cela dan segar sepanjang hari.

100% Minyak Argan Asli Dari Morroco.

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Mula-mula dulu Kak Z rasa susah nak jual sabun ni..
..
Tapi makin lama, makin mudah. Customer bukan order satu. Tapi 3 buku ke atas..
..
Best ke tak best tu???
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Botol percubaan tak sampai RM30 SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Tidak ada yang terlewat untuk cipta yang terbaik dalam hidup.

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Vco colus mengatasi masalah kulit
Mengencangkan kulit & vco argan cocok untuk masalah kulit
Berkomedo

8.500/20 g

#berkomedo #wajahberkomedo #komedohilang #sabunkomedo #sabunargan #vco #moraskinvco
25hb dapat gaji. Kaya lah sekejap dak? Tapi 26hb dah miskin balik 😁😁😁..
..
Perkara biasalah tu. Sebab tu kita kena cari pendapatan tambahan. Tak gitu????
..
5 SEBAB KENAPA PERLU JOIN TEAM NURDELAILA.
..
1-Komisyen keuntungan yang tinggi.
2-Nilai Restock yang sangat murah.
3-Cash RM100 jika restock 2 kali dalam sebulan
4-Cash RM100 jika jadi referral untuk recruit seorang stokis lain
5-Cash RM500 jika upgrade Kepada Super Stokis dengan keuntungan komisyen sehingga 48%
..
Lepas tu ada lagi reward-reward lain seperti Gold Bar dan barang kemas kalau korang achive target lain yang ditetapkan HQ.
..
Tunggu!!!!
Korang tak perlu risau stock tak habis sebab produk sangat repeatable.
..
Apa produknya?
..
✔Minyak argan asli NurDelaila. ✔Serum Rambut HAIRLAWA berasaskan minyak argan
✔Argan Beauty Soap -Sabun Argan-
..
Jangan risau produk kami Ada Notifikasi KKM.
..
Cepat korang!!!
jadi yang pertama kat kawasan korang!!
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#maluapabossku
Kena interview tk sempat nak prepare.. Senang nak pakai
Selamat untuk semua peringkat usia
keSihat kulit yang semulajadi

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Kalau anda nak cari produk yang natural dan bebas kimia, Kak Z ada jual..
..
Anda pasti ke krim pemutih yang anda pakai tu bebas merkuri???
..
Jom kita check ciri-cirinya kat sini:
..
1. Krim melekit. ..
2. Krim tidak HOMOGEN (tidak menyatu & kasar) ..
3. Bau kuat logam merkuri tapi ada yang menggunakan perfume kuat untuk menghilangkan bau logam merkuri tersebut.
..
4. Warna umumnya kuning untuk krim siang dan warna putih pearly bagi krim malam (berkilat seperti mutiara)- tapi tak semua yang berwarna kuning putih ada merkuri. Hanya yang berkilat sebab merkuri adalah logam jadi akan nampak berkilat.
..
5. Bila diusapkan pada kulit lengan terasa panas dan gatal.
..
6. Pada pemakaian awal menyebabkan iritasi pada kulit dan kemerahan bila terkena sinar matahari.
.....................................
Memperkenalkan product bebas merkuri yang anda boleh percayaai NurDelaila Argan Oil bagi menyelesai kan permasalahan kulit..
..................................
PM Kak Z
010 355 9980

#teamjutawanargan
#teamjutawanargan
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganbeautysoap #sabunargan #pencucimuka #teamjutawanargan #serumrambut #rambut #produkargan #minyakargan #minyakarganasli #bazarpaknil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #stokisneeded #stokisdiperlukan #stokis #lawa #semulajadi #gugur #rambutkering #stockistmalaysia #imbasbalik
#ctdk
#janganbencicintaku
De'Argan Beauty Soap

POM Na 18160500227

Sabun kecantikan yang dibuat dari bahan- bahan alami yang terdiri dari extra biji argan, minyak zaitun, vco dan susu kambing.

Dengan perpaduan bahan alami tersebut insyaAllah bisa :
1. Menutrisi kulit.,
2. Melembabkan kulit kering
3. Melembutkan dan menghaluskan kulit
4. Mengatasi masalah kulit seperti alergi dan iritasi
5. Mencerahkan kulit
6. Menguragi jerawat berlebihan dan gatal- gatal pada wajah dan tubuh
7. Merawat keindahan dan kesehatan kulit wajah
8. Mengontrol kadar minyak pada wajah
9. Mengurangi komedo yang ada disekitar wajah

Cara pakai : sapukan sabun wajah dan ke seluruh tubuh. Diamkan selama 5menit dan bilas dengan air bersih.

Netto 70gr
Harga 30.000
Order via wa, 085-740-780-900

#sabundeargan
#deargan
#dearganoil
#deargansoap
#dearganseries
#arganoil
#sabunargan
#kamo_argan
Repair dry, damaged, brittle tresses with this extra powerful blend infused with our #ArganOil haircare line.🤩 Order yours here:
🔑www.essenceofargan.com
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#blonde #blondehair #hair #haircut #haircolor #olaplex #cekilis #cekilisvar #ashblonde #newoldhairdesign #arganoil #sabunargan #minyakargan #argansoap #arganoilasli #sabunkecantikan #sabunjerawat #sabunmuka #arganoilsoap #arganoilpure
#deargan #sabundeargan #sabunargan #deargansolo #herbaloriginal
Tau tak gabungan hebat dalam Argan Beauty Soap ni..
..
Minyak Argan
Sweet Almond Oil
Habbatusauda
Vit E
..
Tu yang korang nampak jeragat-jeragat halus kat sabun tu Habbatusauda ye.
..
Kalau korang ada masalah kulit kering memang sangat elok pakai. Lepas tu gabung pulak dengan Argan Oil Asli NurDelaila..Weh..
..
Kak Z memang tak ada masa nak guna banyak-banyak skin care.. Bizi mak oii.. Dengan anak-anak ramai lagi.. Rumahtangga lagi..cukup lah jaga muka dengan 2 benda tu..
..
Kalau jumpa orang bukan yakin tapi terlebih yakin walaupun tak bersolek..
..
So Korang cane??
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#maluapabossku
Gabungan penjagaan harian Kulit saya.

Argan Beauty Soap + Argan Oil NurDelaila
Memang tersangatlah selamat dan Berkesan.

Nak Simpan kat siapa jeragat?
atau nak tunggu dia datang?
atau sayang jeragat dari sayang duit?

tak mahal pun sayang.
Tak sampai RM30 pun.

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Saya hanya guna Minyak Argan NurDelaila setiap malam dan cuci muka dengan Argan Beauty soap sebagai rutin penjagaan harian wajah saya.

So Uolls Nak simpan lama mana jeragat tu?
Atau nak tinggu jeragat penuh satu muka baru ada kesedaran.. Ala...Tapi takut la nak guna produk ..Takut ada bahan kimia rosak muka.

Ni dah bagi tau dah ni.
Argan Oil NurDelaila 100 % pati minyak argan tanpa campuran.So tak ada kerisauan.
Tambah lagi KKM approval kot tepi.. Eh tak pe..
Sayang duit Sayang jeragat.. Ayat Terbakor😌 SECRET.NATURAL.BEAUTY... Follow
@nurdelaila.argan.hq
@nurdelaila.argan.hq
@nurdelaila.argan.hq
ikuti video penuh di youTube . .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Saya hanya guna Minyak Argan NurDelaila setiap malam dan cuci muka dengan Argan Beauty soap sebagai rutin penjagaan harian wajah saya.

So Uolls Nak simpan lama mana jeragat tu?
Atau nak tinggu jeragat penuh satu muka baru ada kesedaran.. Ala...Tapi takut la nak guna produk ..Takut ada bahan kimia rosak muka.

Ni dah bagi tau dah ni.
Argan Oil NurDelaila 100 % pati minyak argan tanpa campuran.So tak ada kerisauan.
Tambah lagi KKM approval kot tepi.. Eh tak pe..
Sayang duit Sayang jeragat.. Ayat Terbakor😌 SECRET.NATURAL.BEAUTY... Follow
@nordalilah.official
@nordalilah.official
@nordalilah.official
ikuti video penuh di youTube . .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Mini Argan Oil NurDelaila + Mini Argan Beauty Soap.

Gabungan penggunaan yang sangat mudah dan kesan yang sangat terbaik.

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Sabun Argan yang membantu mengecilkan pori-pori dan juga mengurangkan bintik-bintik hitam. 😍

100gram
Blinking gold
❤️❤️
#barsoap
#sabunmuka
#sabunargan
#argansoap
#jeragat
#bintikhitam
#skincare
#sabun
Pemilihan pencuci muka amat penting ye hakak hakak syantikkk😘😘..
Kenali dl jenis kulit muka anda😎😎👇👇👇👇
.
.
#juwitadivine
#kenalijeniskulitmuka
#sabunargan
Kan dah kata. Bila dah cuba, mesti repeat order..
..
Anda tak nak try ke?? Jom, jom..
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
ARGAN SOAP WITH ORANGE, CINNAMON & CLOVE⁣

Specially formulated with argan oil and other skin stimulating oil like olive oil, castor oil, sweet almond oil to boost cell rejuvenation, skin repairment and an excellent anti ageing soap.⁣

This moisturising soap is suitable for all skin types ESPECIALLY mature and tired skin or problematic skin due to acne and rashes relieving skin from dryness and itchiness. Added cinnamon for anti-acne benefits and orange essential oil for anti bacterial benefits and to even out skin tone.⁣

Wonderful spicy aroma soap full of benefits! ⁣

RM25 each for bar of 50g ⁣
Postage RM8 sm/ RM12 ss up to 4 bars⁣

DM or whatsapp 0135632009 for enquiries and purchase or just click on the wassap link in our bio ⁣


#argansoap #sabunargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #arganoilmy #absoluteargan #minyakargan #arganoilmalaysia #rawateczema #ekzema #antiageing #naturalbeauty
Assalamualaikum..
❤Perkenalkan Produk terbaru dari JAFRA ❤

TERRA ONE body lotion dan bath wash keluaran terbaru dari JAFRA bodycare😍😍 Mengandung ARGAN OlL dan dengan aroma segar citrus.

Argan Oil atau minyak argan ini berasal dari buah pohon Argan (Argania spinosa) yang hanya bisa ditemukan di Maroko, Afrika Utara.Pohon yang dilindungi oleh UNESCO ini ada sejak 150-200 tahun yang lalu dan yang lebih mengejutkannya lagi, pohon ini baru berbuah saat pohonnya berusia sekitar 30-50 tahun. Untuk mendapatkan 1 liter minyak argan membutuhkan 30 kg buah argan dan membutuhkan waktu selama 15 jam untuk mendapatkan ekstraknya... Manfaatnya byk bgt, yg pasti bisa bikin kulit tubuh kita lebih ceraaaahhh,liciiin,sehat dan terjaga kelembabannya 😍

More info/order contact me yaa :
wa.081554555737

#jafrajogja#jafraskincare##jafrabantul#jafrawates#jafragunungkidul#jafrasolo#jaframagelang#jafrapurworejo#jafrasemarang#jaframudmask#serumroyaljelly#jafraroyaljelly#serumjafra#serumjafraroyaljelly#kosmetikjogja#skincarejogja#kosmetikherbal#skincareherbal#skincarealami#kosmetikori#serumwajah#bantul#pencerahwajahalami#pencerahwajah#obatjerawat#obatjerawatalami#obatjerawarampuh#jafrabodywash#sabunargan#lotionargan
Semua wanita ingin kulit yang sihat,berseri bebas masalah dan kalau boleh tak nak kelihatan tua sebelum usia.

Sama lah macam kakSherry.
Cuma kadang-kadang kekangan masa yang membataskan waktu untuk "melihat" diri sendiri.

Nak tak KakSherry kongsikan Rahsia mudah kakSherry menjaga kulit dengan bahan alami walaupun sibuk dgn kerja, Anak-anak dan keluarga.

Mesti jaga kesihatan kulit barulah kacantikan akan lahir.!! Jom bersama KakSherry!!
.
.

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #bbb2019 #akusuka #ctdk #ceritadalamkain #leftenanzanachallenge #leftenanzana
ARGAN SOAP WITH ORANGE, CINNAMON & CLOVE⁣

Specially formulated with argan oil and other skin stimulating oil like olive oil, castor oil, sweet almond oil to boost cell rejuvenation, skin repairment and an excellent anti ageing soap.⁣

This moisturising soap is suitable for all skin types ESPECIALLY mature and tired skin or problematic skin due to acne and rashes relieving skin from dryness and itchiness. Added cinnamon for anti-acne benefits and orange essential oil for anti bacterial benefits and to even out skin tone.⁣

Wonderful spicy aroma soap full of benefits! ⁣

RM25 each for bar of 50g ⁣
Postage RM8 sm/ RM12 ss up to 4 bars⁣

DM or whatsapp 0135632009 for enquiries and purchase or just click on the wassap link in our bio ⁣


#argansoap #sabunargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #arganoilmy #absoluteargan #minyakargan #arganoilmalaysia #rawateczema #ekzema #antiageing #naturalbeauty
Natural pure argan oil malaysia
By Aryanie beauty

15ml Rm19.90
30ml Rm29.90
100ml Rm69.90
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia

#jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara  #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysia
Minyak argan asli mempercepatkan proses pertumbuhan rambut baru,merawat masalah rambut dari dalam dan menjaga kelembapan rambut supaya halus manakala minyak kelapa dara menguatkan rambut,menghitamkan rambut dan menguatkan rambut

Harga minyak argan asli
15ml Rm19.90
30ml Rm29.90
100ml Rm69.90
Tidak termasuk postage

Harga Minyak kelapa dara asli
100ml Rm30.00
Tidak termasuk postage

Harga mix argan dan kelapa dara
100ml Rm49.90

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia

#jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara  #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysiasayajual #minyakkelapadaraasli
Natural pure argan oil malaysia
By Aryanie beauty

15ml Rm19.90
30ml Rm29.90
100ml Rm69.90
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia

#jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara  #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysia
Natural skin treatment

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia

#jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara  #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysiasayajual
Restock lagi...
..
Permintaan untuk produk Argan Beauty Care jenama NurDelaila ni tak pernah putus..
..
Kalau tak percaya, jom cuba. Mesti jatuh cinta..
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Mula-mula guna sample.

lepas tu jatuh cinta terus grab botol besar.
Kulit rasa lembut dan licin.rasa berseri semulajadi.

Follow
@nordalilah.official
@nordalilah.official
@nordalilah.official
SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
ANDA NAK MULA BISNES TAPI TAK TAHU NAK BISNES APA????
..
Kak Z ada solusi yang baik untuk anda. Mari sini nak terangkan..
..
5 SEBAB KENAPA PERLU JOIN TEAM NURDELAILA.
..
1-Komisyen keuntungan yang tinggi.
2-Nilai Restock yang sangat murah.
3-Cash RM100 jika restock 2 kali dalam sebulan
4-Cash RM100 jika jadi referral untuk recruit seorang stokis lain
5-Cash RM500 jika upgrade Kepada Super Stokis dengan keuntungan komisyen sehingga 48%
..
Lepas tu ada lagi reward-reward lain seperti Gold Bar dan barang kemas kalau korang achive target lain yang ditetapkan HQ.
..
Tunggu!!!!
Korang tak perlu risau stock tak habis sebab produk sangat repeatable.
..
Apa produknya?
..
✔Minyak argan asli NurDelaila. ✔Serum Rambut HAIRLAWA berasaskan minyak argan
✔Argan Beauty Soap -Sabun Argan-
..
Jangan risau produk kami Ada Notifikasi KKM.
..
Cepat korang!!!
jadi yang pertama kat kawasan korang!!
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#maluapabossku
Natural skin treatment

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia

#jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara  #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysia.
#roseletta #sabun #arganoil #sabunargan #türkiye #katar #dubai
Dah banyak feedback positive pasal gabungan meletup ni. Tak nak cuba ke????
..
Tau tak gabungan hebat dalam Argan Beauty Soap ni..
..
Minyak Argan
Sweet Almond Oil
Habbatusauda
Vit E
..
Tu yang korang nampak jeragat-jeragat halus kat sabun tu Habbatusauda ye.
..
Kalau korang ada masalah kulit kering memang sangat elok pakai. Lepas tu gabung pulak dengan Argan Oil Asli NurDelaila..Weh..
..
Kak Z memang tak ada masa nak guna banyak-banyak skin care.. Bizi mak oii.. Dengan anak-anak ramai lagi.. Rumahtangga lagi..cukup lah jaga muka dengan 2 benda tu..
..
Kalau jumpa orang bukan yakin tapi terlebih yakin walaupun tak bersolek..
..
So Korang cane??
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#maluapabossku
#stokissabah #arganoil #organic #viral #muasabah #sprayargan #sabunargan #magicaura #kotakinabalu #wasap0109303116
#stokissabah #arganoil #organic #viral #muasabah #sprayargan #sabunargan #magicaura #kotakinabalu #wasap0109303116
If you're looking for an alternative to your conventional facial or body wash, try our argan soap with orange, cinnamon & clove!

Specially formulated with argan oil and other skin stimulating essential oils (olive oil, coconut oil, castor oil, sweet almond oil) to boost cell rejuvenation, skin repairment and has anti-aging benefits.
It is a very moisturizing soap, suitable for all skin types, especially for mature and tired skin or problematic skin due to acne or rashes. Relieves skin from dryness, itchiness and helps with skin conditions such as eczema, psoriasis and acne.
Added with cinnamon for anti-acne benefits. The orange essential oil has anti-bacterial component and ensures an even skin tone.

To top it off, the combination of orange, cinnamon and clove provides this soap with a wonderful spicy aroma.
Not too strong but just AMAZING !!😊 Only RM 25 *exclude postage
DM or whatsapp +6011-20716002 for inquiries

#argansoap #sabunargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #cinnamonsoap #arganoil #arganoilmalaysia #arganoilmy #absoluteargan #minyakarganmalaysia #minyakargan #acne #eczema #jerawat #kulitkering #rawateczema #skincare #skintreatment #organicskincare #antiaging #antiwrinkle #handmadewithlove #naturalbeauty#handmadesoapmalaysia
If you have dry or cracked lips, this is for you. Specially handmade with unrefined argan oil, beeswax, unrefined shea butter, avocado oil and enriched with rose geranium essential oil. Approximate weight: 30grams

Only Rm20! DM to purchase!
.
.
.

#argansoap #sabunargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #cinnamonsoap #arganoil #arganoilmalaysia #arganoilmy #absoluteargan #minyakarganmalaysia #minyakargan #acne #eczema #jerawat #kulitkering #rawateczema #skincare #skintreatment #organicskincare #antiaging #antiwrinkle #handmadewithlove
#naturalbeauty #dropshipwanted
Cuaca panas sungguh sekarang. Kadang-kadang boleh mencecah 38 ke 39 darjah celcius..
..
Kalau banyak outdoor aktiviti, tak dapat elak dari sunburn..
..
Jangan risau. Kami ada jalan penyelesaian nya. NurDelaila Argan Oil..
..
Mari kita saksikan testimoni ni..
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#maluapabossku
SWEET LOVE SUGAR SCRUB

Harga RM19.90
BERAT 100G
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia #jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysia
SWEET LOVE SUGAR SCRUB

Harga RM19.90
BERAT 100G
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia #jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysia
SWEET LOVE SUGAR SCRUB

Harga RM19.90
BERAT 100G
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia #jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmurahmalaysia
Aawww cakkkkk..
Semakin hari semakin sayang..
..
Bertiga bergabung meletup. Jom cari info..
..
1) ARGAN OIL
..
Nurdelaila Argan Oil boleh membantu:
..
⬇Bebas Jerawat
⬇Bebas jeragat
⬇Kulit makin berseri
⬇Pori mengecil
⬇Elak Sun Burn
⬇Bebas kulit kering
⬇Bebas muka berminyak
⬇Elak Rambut gugur
⬇Menyuburkan rambut
⬇Cegah strech mark
⬇Rawat parut
⬇Cagu
⬇Bisul
⬇Kudis
..
2) HAIRLAWA
..
Dalam dia ada bahan TERBAIK DUNIA..
..
ARGAN OIL
✔Menguatkan akar rambut
✔Menggalakkan pertumbuhan anak rambut
..
JOJOBA OIL
✔Melambatkan proses pertumbuhan uban
✔Mengawal kelimumur
..
OLIVE OIL
✔Menyuburkan rambut
✔Elak rambut kering
✔Cegah rambut bercabang
..
ALOE VERA
✔Menyuburkan kulit kepala
✔Melembutkan rambut
✔Mengelakkan kegatalan kulit kepala
..
3) ARGAN BEAUTY SOAP
..
Solusi masalah kulit kering. Diperkaya dengan:
-Minyak Argan
-Habbatusauda
-Almond oil
-Vitamin E
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Kekadang hidup ini perlu diteruskan walau banyak mana cabaran mendatang...
.
Ujian dan dugaan adalah guru yang mematangkan diri dan membuatkan kita lebih kuat untuk terus ke hadapan. .
SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #bbb2019 #akusuka #ctdk #anakdidikdrazizanosman #ceritadalamkain #leftenanzanachallenge #leftenanzana
Penipisan ozon menyebabkan radikal bebas dan sinaran uv tak mampu lagi ditapisi.
.
Kulit yang terlalu banyak menyerap uv dan radikal bebas akan menyebabkan masalah kulit seperti penuaan awal, kulit kusam, kulit kering dan lain lain.
.
Minyak Argan NurDelaila mampu memberikan pertahanan semulajadi daripada menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit. .
Dan menjadikan kulit anda bebas dari masalah...
.
SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #bbb2019 #akusuka #ctdk #anakdidikdrazizanosman #ceritadalamkain #leftenanzanachallenge #leftenanzana
Anda tau tak????
..
Argan Oil NurDelaila tak melekit atau meninggalkan kesan berminyak..
..
Cepat menyerap kedalam lapisan kulit sambil membantu membaiki sel semulajadi.
..
Penggunaan yang konsisten akan melambatkan proses penuaan.
..
PROTECT
Menghalang Sinar UV dan Radikal bebas yang dibawa Matahari dan pencemaran yang menyebabkan masalah kulit.
..
REPAIR
Membaiki Sel kulit semulajadi yang rosak akibat penuaan. Pencemaran dan pemakanan yang tidak sihat supaya mendapat kulit yang sihat.
..
RENEW
Menghasilkan dan mengaktifkan pembentukan Kolegen semulajadi dan sel kulit baru dan melambatkan proses penuaan.
..
Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
#maluapabossku
Argan oil adalah minyak yang paling mudah meresap dan tidak meninggalkan kesan berminyak kerana kandungan lemaknya yang tidak tepu

Sangat bagus untuk merawat masalah RAMBUT,KUKU ,KULIT WAJAH DAN BADAN
Boleh di gunakan untuk semua peringkat umur

Harga
30ml Rm29.90
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia #jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmalaysiaoriginal #makeupmurahmalaysia
Alhamdulillah..order dari customer 50 botol minyak argan asli

Tanpa bahan campuran
Tanpa pewangi

100% minyak argan asli

Argan oil adalah minyak yang paling mudah meresap dan tidak meninggalkan kesan berminyak kerana kandungan lemaknya yang tidak tepu

Sangat bagus untuk merawat masalah RAMBUT,KUKU ,KULIT WAJAH DAN BADAN
Boleh di gunakan untuk semua peringkat umur

Harga
30ml Rm29.90
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia #jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmalaysiaoriginal #makeupmurahmalaysia
Penipisan ozon menyebabkan radikal bebas dan sinaran uv tak mampu lagi ditapisi.
.
Kulit yang terlalu banyak menyerap uv dan radikal bebas akan menyebabkan masalah kulit seperti penuaan awal, kulit kusam, kulit kering dan lain lain.
.
Minyak Argan NurDelaila mampu memberikan pertahanan semulajadi daripada menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit. .
Dan menjadikan kulit anda bebas dari masalah...
.
SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #bbb2019 #akusuka #ctdk #anakdidikdrazizanosman #ceritadalamkain #leftenanzanachallenge #leftenanzana
Kekadang hidup ini perlu diteruskan walau banyak mana cabaran mendatang...
.
Ujian dan dugaan adalah guru yang mematangkan diri dan membuatkan kita lebih kuat untuk terus ke hadapan. .
SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #bbb2019 #akusuka #ctdk #anakdidikdrazizanosman #ceritadalamkain #leftenanzanachallenge #leftenanzana
Gabungan dari bahan semulajadi.

Argan Oil
Jojoba Oil
Aloe Vera
Olive Oil

Rambut kusam lebih bermaya dan sihat.

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official
Argan oil adalah minyak yang paling mudah meresap dan tidak meninggalkan kesan berminyak kerana kandungan lemaknya yang tidak tepu

Sangat bagus untuk merawat masalah RAMBUT,KUKU ,KULIT WAJAH DAN BADAN
Boleh di gunakan untuk semua peringkat umur

Harga
30ml Rm29.90
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia #jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmalaysiaoriginal #makeupmurahmalaysia
Argan oil adalah minyak yang paling mudah meresap dan tidak meninggalkan kesan berminyak kerana kandungan lemaknya yang tidak tepu

Sangat bagus untuk merawat masalah RAMBUT,KUKU ,KULIT WAJAH DAN BADAN
Boleh di gunakan untuk semua peringkat umur

Harga
30ml Rm29.90
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia #jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmalaysiaoriginal #makeupmurahmalaysia
Argan oil adalah minyak yang paling mudah meresap dan tidak meninggalkan kesan berminyak kerana kandungan lemaknya yang tidak tepu

Sangat bagus untuk merawat masalah RAMBUT,KUKU ,KULIT WAJAH DAN BADAN
Boleh di gunakan untuk semua peringkat umur

Harga
30ml Rm29.90
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia #jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmalaysiaoriginal #makeupmurahmalaysia
Argan oil adalah minyak yang paling mudah meresap dan tidak meninggalkan kesan berminyak kerana kandungan lemaknya yang tidak tepu

Sangat bagus untuk merawat masalah RAMBUT,KUKU ,KULIT WAJAH DAN BADAN
Boleh di gunakan untuk semua peringkat umur

Harga
30ml Rm29.90
Tidak termasuk postage

Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885/

Agent dropship di perlukan di seluruh malaysia #jualminyakargan #sabunargan #scrubargan #arganserum #arganoilserum #minyakarganmurah #minyakarganasli #sabunsusukambing #minyakkelapadara #serumantijerawat #serumjeragat #lipsscrubmurahmalaysia  #lipscrub #juallipsscrub #sabunhandmade #sabunmanjakani #sabunhalia #sabunslimming #jamu #bazarpaknil #bazaronline #kedaikosmetikonline #maskerkunyitmurah  #scrubkunyit  #sabunkunyitmalaysia  #scrubpemutihbadan #sabunpantang #makeupmalaysiaoriginal #makeupmurahmalaysia
Mula-mula tak suka. Bila dah pakai, jatuh cinta lah pulak..
..
Apa anda rasa? Best ke tak best???
..
Jom try. Pm Kak Z
010 355 9980
..
SECRET.NATURAL.BEAUTY.
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #MENCARIQIBLAT #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan
Founder Imaan wipes Tissue.
@wawaidris_imejpatik ..Sangat humble,peramah dan sentiasa ceria.. follow
@nordalilah.official
SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #antapermanachallenge #
Semua wanita ingin kulit yang sihat,berseri bebas masalah dan kalau boleh tak nak kelihatan tua sebelum usia.

Sama lah macam saya,
Cuma kadang-kadang kekangan masa yang membataskan waktu untuk "melihat" diri sendiri.

Nak tak saya kongsikan Rahsia mudah saya menjaga kulit dengan bahan alami walaupun sibuk dgn Anak-anak,keluarga dan perniagaan.

Mesti jaga kesihatan kulit barulah kacantikan akan lahir.!! Jom bersama saya!!
.
.

SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #bbb2019 #akusuka #ctdk #anakdidikdrazizanosman #ceritadalamkain #leftenanzanachallenge #leftenanzana