#nyumnyum

Assalamualaikum semua sebelum tidur tu meh singgah ig popiah cheese Nisa sekejap ada benda nak story mory ni.. tadi Nisa pergi hantar popiah cheese ni dekat one of the customer Nisa dia angkat 3 balang terus tau. 3 BALANG POPIAH CHEESE, mula dia call nak 2 balang je, tapi Nisa ws untuk double confirm dengan dia,  dia tambah lagi satu balang guys☺️. Thanks bro sebab beli dengan Nisa😁.
.
So korang bila lagi stock memang tak banyak tadi bro ni pun time dia order, stock dekat Nisa tinggal 1 balang je. So disebabkan kita ikut kemahuan customer kita buat then kita hantar terus 😎.
. 
Jika korang berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
💵 satu balang RM 16 termasuk caj penghantaran.
.
Jangan lupa Like Facebook page.
https://m.facebook.com/amazingchipsbynissa/?ref=bookmarks.
.
#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese  #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingappastinaklagi #ngapngap #takcukupsebalang #chips #power #senangdapat #produkMalaysia #supportsmallbusiness
Assalamualaikum semua sebelum tidur tu meh singgah ig popiah cheese Nisa sekejap ada benda nak story mory ni.. tadi Nisa pergi hantar popiah cheese ni dekat one of the customer Nisa dia angkat 3 balang terus tau. 3 BALANG POPIAH CHEESE, mula dia call nak 2 balang je, tapi Nisa ws untuk double confirm dengan dia, dia tambah lagi satu balang guys☺️. Thanks bro sebab beli dengan Nisa😁.
.
So korang bila lagi stock memang tak banyak tadi bro ni pun time dia order, stock dekat Nisa tinggal 1 balang je. So disebabkan kita ikut kemahuan customer kita buat then kita hantar terus 😎.
.
Jika korang berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
💵 satu balang RM 16 termasuk caj penghantaran.
.
Jangan lupa Like Facebook page.
https://m.facebook.com/amazingchipsbynissa/?ref=bookmarks.
.
#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingappastinaklagi #ngapngap #takcukupsebalang #chips #power #senangdapat #produkMalaysia #supportsmallbusiness
Pilih pilih mana boleh 🤤
#fruittime #nyumnyum #healthyfood #percubaandiet 🍎🍊🍏🥭🍌🍐🍈
Pilih pilih mana boleh 🤤
#fruittime #nyumnyum #healthyfood #percubaandiet 🍎🍊🍏🥭🍌🍐🍈
Tonite’s dinner..craving noodles
#konglamnoodles#konglam#noodles#delicious#nyumnyum#makanculturemelawatimall#dinner#norabrie
#nyumnyum #nyumnyum_zeed #ตลาดนัดรถไฟ #ตลาดนัดรถไฟศรีนครินทร์ #ยำหอยแครง #หอยแครง #ยำ #spicysalad #spicy #thaifood #อร่อย #อาหารไทย
#nyumnyum #nyumnyum_zeed #ตลาดนัดรถไฟ #ตลาดนัดรถไฟศรีนครินทร์ #ยำปูม้า #ปูม้า #ปูไข่  #ยำ #spicysalad #spicy #thaifood #อร่อย #อาหารไทย
#terobek my...eh lupa +syafiq shyn nye besday cake...Burnt Basque Cheesecake by @pantasticbakes ... cheesecake melazatkan, cheesecake menyelerakan 😆😋 #foursis #pantasticbakes #yummeyh #cheesecake #mmmdap #foodlover #nyumnyum
#terobek my...eh lupa +syafiq shyn nye besday cake...Burnt Basque Cheesecake by @pantasticbakes ... cheesecake melazatkan, cheesecake menyelerakan 😆😋 #foursis #pantasticbakes #yummeyh #cheesecake #mmmdap #foodlover #nyumnyum
190413 YOONA Promo pic @ Tous Les Jours Bakery ☕️🧁🎂🍰🍓🍞 cr. Pic ppie_sone  @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cake#cakedecorating#bakery#bakeryshop#bakerylife#cakecakecake#bakerycafe #🎂#🍰🍰#🍓🍓🍓#🍰#🍞#cafe#coffeetime#☕️
190413 YOONA Promo pic @ Tous Les Jours Bakery ☕️🧁🎂🍰🍓🍞 cr. Pic ppie_sone @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cake#cakedecorating#bakery#bakeryshop#bakerylife#cakecakecake#bakerycafe #🎂#🍰🍰#🍓🍓🍓#🍰#🍞#cafe#coffeetime#☕️
190413 YOONA Promo pic @ Tous Les Jours Bakery 🧁🎂🍰🍓🍞 cr. Pic ppie_sone  @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cake#cakedecorating#bakery#bakeryshop#bakerylife#cakecakecake#bakerycafe #🎂#🍰🍰#🍓🍓🍓#🍰#🍞
190413 YOONA Promo pic @ Tous Les Jours Bakery 🧁🎂🍰🍓🍞 cr. Pic ppie_sone @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cake#cakedecorating#bakery#bakeryshop#bakerylife#cakecakecake#bakerycafe #🎂#🍰🍰#🍓🍓🍓#🍰#🍞
YOONA from Tous Les Jours 🎂🍰🍓🥯 @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cake#cakedecorating#bakery#bakeryshop#bakerylife#cakecakecake#🎂#🍰🍰#🍓🍓🍓#🍰#cakeoftheday#cakecakecake #cakestagram#lovebakery cr. WeChat
YOONA from Tous Les Jours 🍞 @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#GirlsGeneration#Soshi#Snsd#GG #touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cf#haveagoodbreakfast#breakfastideas#breadlover#breadbaking#🍞🍞#🍞#breakfasttime#😋😋#eatingforhealth#yummy
Terung jari tumis pedas kering makan bersama nasi putih dan ikan masin 🤤 #thisismyfavorite #frommykitchen #cookingwithlove #homesweethome #eatingalone #letseat #loveveggies #sayamasak #nyumnyum #superdelicious #superspicy
Terung jari tumis pedas kering makan bersama nasi putih dan ikan masin 🤤 #thisismyfavorite #frommykitchen #cookingwithlove #homesweethome #eatingalone #letseat #loveveggies #sayamasak #nyumnyum #superdelicious #superspicy
Orang kata rezki jgn ditolak.. Walaupon tgh2 mlm orang mai antaq, kita kena bukak pintu rumah dan terima dengan hati terbukak.. Elok2 aishh buah ni.. Gebu2.. Esok beli nutella, cicah.. Surrrr...
#strawberry🍓
#desserts
#nyumnyum
Orang kata rezki jgn ditolak.. Walaupon tgh2 mlm orang mai antaq, kita kena bukak pintu rumah dan terima dengan hati terbukak.. Elok2 aishh buah ni.. Gebu2.. Esok beli nutella, cicah.. Surrrr...
#strawberry🍓
#desserts
#nyumnyum
ยำหอยแครง #Nyumnyum #nyumnyum_zeed #ตลาดนัดรถไฟ #ตลาดนัดรถไฟศรีนครินทร์ #ยำหอยแครง #ยำ #spicysalad #spicy #thaifood
My Love, Caesar Salad

#CaesarSalad #mylove #nandos #food #ILikeVege #myfavourite #ilikeit #nyumnyum #mylove
Surprise Birthday For Besties Yaya!
Thanks dear having us❤
👉Bawal Ratu by @bawalratubymarboutique
👉🏻Sweetest Cute Cheese Tart Made By Ummie Kitchen #nyumnyum
.
.
🙋🏻Jummm PM Jujue
📲013-5405858
FB Page : Surprise By Jujue
IG : @surprisebyjujue
.
.
#surprisebyjujue 
#bouquetchocolate
#bouquetsurprise
#bawalratubouquet
#bouquethijab
#bawalratubouquet
#bawalratubymarboutique
#cheesetartbirthday 
#cheesetartbyummiekitchen
#hotballoonbouquet
#ferrerobouquet
#birthdaybouquet
#birthdaysurprise
#birthdayinjuly
#birthdaygirl
#surprise
#sandakan
#delivery
Surprise Birthday For Besties Yaya!
Thanks dear having us❤
👉Bawal Ratu by @bawalratubymarboutique
👉🏻Sweetest Cute Cheese Tart Made By Ummie Kitchen #nyumnyum
.
.
🙋🏻Jummm PM Jujue
📲013-5405858
FB Page : Surprise By Jujue
IG : @surprisebyjujue
.
.
#surprisebyjujue
#bouquetchocolate
#bouquetsurprise
#bawalratubouquet
#bouquethijab
#bawalratubouquet
#bawalratubymarboutique
#cheesetartbirthday
#cheesetartbyummiekitchen
#hotballoonbouquet
#ferrerobouquet
#birthdaybouquet
#birthdaysurprise
#birthdayinjuly
#birthdaygirl
#surprise
#sandakan
#delivery
Feedback daripada customer yang beli popiah cheese dengan saya. Dia nak repeat order gaiss 3 balang pulak tu. So korang yang lain ni bila pulak nak order?? Nak pulak hari minggu mcm ni mesti nak santai2 depan tv sambil menguyah popiah cheese 🧀 😋😋.
.
Sesiapa yang nak makan time2 petang mcm ni ke atau nak hilangkan stress boleh order dengan sis 😁 murmur je
.
Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
💵satu balang RM16 termasuk caj penghantaran 😉
.
#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese  #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingappastinaklagi #ngapngap #takcukupsebalang #chips #power #senangdapat #produkMalaysia #supportsmallbusiness
Feedback daripada customer yang beli popiah cheese dengan saya. Dia nak repeat order gaiss 3 balang pulak tu. So korang yang lain ni bila pulak nak order?? Nak pulak hari minggu mcm ni mesti nak santai2 depan tv sambil menguyah popiah cheese 🧀 😋😋.
.
Sesiapa yang nak makan time2 petang mcm ni ke atau nak hilangkan stress boleh order dengan sis 😁 murmur je
.
Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
💵satu balang RM16 termasuk caj penghantaran 😉
.
#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingappastinaklagi #ngapngap #takcukupsebalang #chips #power #senangdapat #produkMalaysia #supportsmallbusiness
Itidakimas Kuylah kita mukbang Indomie goreng Jumbo gaes @indomie with bokuno okasan @indahsari85_annisafrozenfood

#Mencobajejepangan #Mukbang #mukbangindomie #mukbangindonesia #mukbangasmr #mukbangindomiegoreng #mukbangindomiejumbo #itidakimas #nyumnyum
Itidakimas Kuylah kita mukbang Indomie goreng Jumbo gaes @indomie with bokuno okasan @indahsari85_annisafrozenfood

#Mencobajejepangan #Mukbang #mukbangindomie #mukbangindonesia #mukbangasmr #mukbangindomiegoreng #mukbangindomiejumbo #itidakimas #nyumnyum
Thank you sis💕 beli popiah cheese katanya nak try and kalau sedap nak repeat order😁. Jangan risau sis popiah cheese ni memang sedap and tak rugi pun beli sebb murah and sedap. Sekali ngap dah tak boleh berhenti 😆
.
Susah tau nak dapat yang murah dan sedap. Come and grab now guys stock dah tak banyak.
.
Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲.
.

Like our Facebook page .
https://m.facebook.com/amazingchipsbynissa/?ref=bookmarks.
. 🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
💵satu balang RM 16 termasuk caj penghantaran
.

#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese  #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingappastinaklagi #ngapngap #takcukupsebalang #chips #power #senangdapat #produkMalaysia #supportsmallbusiness
Thank you sis💕 beli popiah cheese katanya nak try and kalau sedap nak repeat order😁. Jangan risau sis popiah cheese ni memang sedap and tak rugi pun beli sebb murah and sedap. Sekali ngap dah tak boleh berhenti 😆
.
Susah tau nak dapat yang murah dan sedap. Come and grab now guys stock dah tak banyak.
.
Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲.
.

Like our Facebook page .
https://m.facebook.com/amazingchipsbynissa/?ref=bookmarks.
. 🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
💵satu balang RM 16 termasuk caj penghantaran
.

#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingappastinaklagi #ngapngap #takcukupsebalang #chips #power #senangdapat #produkMalaysia #supportsmallbusiness
Homenade aiskrim
X carik lain dah..
Lg jimat
Lg puas
#nyumnyum
#aiskrimjagung
#alhamdulillah.
Homenade aiskrim
X carik lain dah..
Lg jimat
Lg puas
#nyumnyum
#aiskrimjagung
#alhamdulillah.
181022 💛 LIMYOONA90: 好好吃面包吧🍞🍞🍞 ​​​ ​​​Cr @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#GirlsGeneration#Soshi#Snsd#GG #touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cf#haveagoodbreakfast#breakfastideas#breadlover#breadbaking#🍞🍞#🍞#breakfasttime#😋#photographer#yoongie
ยำกุ้งสด #Nyumnyum #ตลาดนัดรถไฟ #ตลาดนัดรถไฟศรีนครินทร์ #ยำหอยนางรม #ยำ #spicysalad #spicy #oyster #pysterspicysalad
MENU ISTIMEWA ✅GULAI LEMAK SIPUT SEDUT
🦐SAMBAL UDANG

#nyumnyum #sedap #sedaphinggamenjilatjari #menukegemaranramai #semuaorangsuka #sedapsangat #rares #viral #portmakanbest #kedaimakanviral #jalanjalancarimakan #jjcm #jomserbu #e1patintempoyak
Pekena nasi vanggey la plak mlm ni 😋😋
.
.
@ayetencem86
#nasivanggey #sekalisekala #tambahkolestrol #nyumnyum #jemput2
Pekena nasi vanggey la plak mlm ni 😋😋
.
.
@ayetencem86
#nasivanggey #sekalisekala #tambahkolestrol #nyumnyum #jemput2
Ketan Gurih khas Cirebon...
Yummy...
Wareg, wareg, wareg...
😍😘😁👍😋👍🍙
#ketan #gurih #ketangurih #nyumnyum #enak #lezat #khas #kuliner #food #cirebon #jawabarat
Ketan Gurih khas Cirebon...
Yummy...
Wareg, wareg, wareg...
😍😘😁👍😋👍🍙
#ketan #gurih #ketangurih #nyumnyum #enak #lezat #khas #kuliner #food #cirebon #jawabarat
Teatime .

#puntensambalhijau #jawasabakbernam #jawacuisine #rezekiJumaat #Alhamdulillah #syukurseadanya #nasiimpitberlemak #sambaltumisikanbiliscilipadi #pedasberapi #nyumnyum #food #foodie #foodlover #foodstagram #iloveeat
#lets #digin #myfav #durian #nyumnyum
YOONA from Tous Les Jours 🎂🍰🍓🥯 @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cake#cakedecorating#bakery#bakeryshop#bakerylife#cakecakecake#🎂#🍰🍰#🍓🍓🍓#🍰#cakeoftheday#cakecakecake #cakestagram#lovebakery
We had a whirlwind of a week with @krig_k! Cape Town has an interesting history -- from the Bo-Kapp free walking tour we learned that the area is a mix of Muslim, Catholic, and African cultures which means they have a dynamite Cape Malay cuisine. We visited Nelson Mandela's cell at Robben Island where we were fortunate enough to hear some first-hand testimony from our tour guide, Sopi, who was imprisoned during apartheid. We created our own DIY brewery tour in Woodstock when it was Sunday and nothing else was open. We drove down the Cape of Good Hope coast and along the Garden Route. We ended the week in Stellenbosch wine country where the braii is hot and the shiraz is sweet! You're killing the budget, Bug, but we miss you so much already!
.
.
.
.
.
#capetown #southafrica #bokapp #bluecar #robbenisland #ripnelson #gardenroute #capeofgoodhope #stellenbosch #winecountry #peterfalke #redwine #nyumnyum #woodstock #woodstockbrewery #devilspeakbrewery #shackletonbrewingcompany #stonecirlebrewery #areyoustillreadingourhashtags
We had a whirlwind of a week with @krig_k! Cape Town has an interesting history -- from the Bo-Kapp free walking tour we learned that the area is a mix of Muslim, Catholic, and African cultures which means they have a dynamite Cape Malay cuisine. We visited Nelson Mandela's cell at Robben Island where we were fortunate enough to hear some first-hand testimony from our tour guide, Sopi, who was imprisoned during apartheid. We created our own DIY brewery tour in Woodstock when it was Sunday and nothing else was open. We drove down the Cape of Good Hope coast and along the Garden Route. We ended the week in Stellenbosch wine country where the braii is hot and the shiraz is sweet! You're killing the budget, Bug, but we miss you so much already!
.
.
.
.
.
#capetown #southafrica #bokapp #bluecar #robbenisland #ripnelson #gardenroute #capeofgoodhope #stellenbosch #winecountry #peterfalke #redwine #nyumnyum #woodstock #woodstockbrewery #devilspeakbrewery #shackletonbrewingcompany #stonecirlebrewery #areyoustillreadingourhashtags
Dah pukul 3.30 baru nak up gambar lunch 😅, sebab kami baru lunch.

Menu yang simple tapi menjadi kegilaan anak2 yang bisa habis dalam sekelip mata, haha... Daging Goreng Berempah dan Suhun Masak Lemak

#effassignature #effaskitchen #effortless #lunch #dimasakdenganpenuhkasihsayang #sismasaksedap #nyumnyum #cookingwithlove #workhardplayharder
Dah pukul 3.30 baru nak up gambar lunch 😅, sebab kami baru lunch.

Menu yang simple tapi menjadi kegilaan anak2 yang bisa habis dalam sekelip mata, haha... Daging Goreng Berempah dan Suhun Masak Lemak

#effassignature #effaskitchen #effortless #lunch #dimasakdenganpenuhkasihsayang #sismasaksedap #nyumnyum #cookingwithlove #workhardplayharder
YOONA from Tous Les Jours 🍞 @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#GirlsGeneration#Soshi#Snsd#GG #touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cf#haveagoodbreakfast#breakfastideas#breadlover#breadbaking#🍞🍞#🍞#breakfasttime#😋😋
#lontongsayur #telurbulat #sayurlodeh #sambalkacang #daunubi #sambaltauco #sambaltelorrebus #rendangtelur #nasisayurahuat #lontongsayurenak #telurbulatsambal #nomnom #nyumnyum
Open order now!!!!!
.
Kepada sesiapa yg berminat nak popiah cheese boleh order denga sis☺️ .
. 
Susah tau nak dapat yang murah dan sedap. Come and grab now guys stock dah tak banyak.
.
Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲.
.

Like our Facebook page .
https://m.facebook.com/amazingchipsbynissa/?ref=bookmarks. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
💵 satu balang RM 16 termasuk caj penghantaran
.

#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese  #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingampastinaklagi #chips #power #senangdapat
Open order now!!!!!
.
Kepada sesiapa yg berminat nak popiah cheese boleh order denga sis☺️ .
.
Susah tau nak dapat yang murah dan sedap. Come and grab now guys stock dah tak banyak.
.
Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲.
.

Like our Facebook page .
https://m.facebook.com/amazingchipsbynissa/?ref=bookmarks. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
💵 satu balang RM 16 termasuk caj penghantaran
.

#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingampastinaklagi #chips #power #senangdapat
YOONA from Tous Les Jours 🍞 @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#GirlsGeneration#Soshi#Snsd#GG #touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cf#haveagoodbreakfast#breakfastideas#breadlover#breadbaking#🍞🍞#🍞#breakfasttime#😋
#vscocam #vsco #food #coffeehouse #caesarsalad #nyumnyum #cafe #atmosphere #love #delicious #evening #yekaterinburg #russia #travelerscoffee
My cat and plastic...#nyumnyum #plasticchewer #daiem #mainecoonlife
My cat and plastic...#nyumnyum #plasticchewer #daiem #mainecoonlife
Brunch . 
#makanmakan #together #gengmarkonah #buddies #fourofus #chickenrice #nyumnyum #iloveeat

p/s : abaikan doublechin ai tu... #gemokdontcare
Brunch .
#makanmakan #together #gengmarkonah #buddies #fourofus #chickenrice #nyumnyum #iloveeat

p/s : abaikan doublechin ai tu... #gemokdontcare
Jom Nasi Goreng... curry flavor. Hot & Spicy 🌶. #nasigoreng #friedrice #curryflavor #nyumnyum #lacushyseriiskandar #malaysiancafes
Jom Nasi Goreng... curry flavor. Hot & Spicy 🌶. #nasigoreng #friedrice #curryflavor #nyumnyum #lacushyseriiskandar #malaysiancafes
Kali ini makan lagi ke area Pasir Jambak🌊 tapi di restoran yg berbeda yaitu Lapau Nasi Mak Apuak🍚. Menunya lebih kurang sama seperti yang di Muaro Baru waktu itu. Yang membedakan, kalo di sini kita makan lebih dekat lagi sama pantai. SWIPE✌🏻 #lapardude #lapardudeinpadang
Kali ini makan lagi ke area Pasir Jambak🌊 tapi di restoran yg berbeda yaitu Lapau Nasi Mak Apuak🍚. Menunya lebih kurang sama seperti yang di Muaro Baru waktu itu. Yang membedakan, kalo di sini kita makan lebih dekat lagi sama pantai. SWIPE✌🏻 #lapardude #lapardudeinpadang
Breakfast .

#botd #cucurjawa #kuihlegend #tradition #rezekidikongsibersama #sharing #bentooftheday #bento #tqibu #favourite #Alhamdulillah #syukurseadanya #food #foodart #foodstagram #nyumnyum
#vscocam #vsco #yekaterinburg #russia #food #coffeehouse #coffee #nyumnyum #lublucoffee #sandwich
Lunch yg sangat" menyenangkan. 
D Birthday aku yg ke 25th ini. Oh My Lord aku makin tua sekarang.
Well ini aku lunch nya di @nelayanrestaurant di @mallcentrepoint bareng sama best aku pastinya. Yg aku suka dari nelayan ini beef nya say. Enak banget. "Blackpaper Beef Hot Plate" nya gabakal nyesel kalian. Aku suka banget sampek pngen balik lagi dan lagi loh.. 😘😘 dan yg aku suka lainnya adalah black papper beef bowlnya.. aku lupa namanya tapi mantap bgt. Gabakal nyesel seriusan. Untuk harga juga gak gitu mahal say. D banding dengan rasanya yg wow.. #beef#blackpaperbeef#bowl#nyumnyum#birthday#bornday#myspecialday#nelayan#seafood#dimsum#yummy#beeflover
Lunch yg sangat" menyenangkan.
D Birthday aku yg ke 25th ini. Oh My Lord aku makin tua sekarang.
Well ini aku lunch nya di @nelayanrestaurant di @mallcentrepoint bareng sama best aku pastinya. Yg aku suka dari nelayan ini beef nya say. Enak banget. "Blackpaper Beef Hot Plate" nya gabakal nyesel kalian. Aku suka banget sampek pngen balik lagi dan lagi loh.. 😘😘 dan yg aku suka lainnya adalah black papper beef bowlnya.. aku lupa namanya tapi mantap bgt. Gabakal nyesel seriusan. Untuk harga juga gak gitu mahal say. D banding dengan rasanya yg wow.. #beef#blackpaperbeef#bowl#nyumnyum#birthday#bornday#myspecialday#nelayan#seafood#dimsum#yummy#beeflover
#nyumnyum
Sedap sarapan pulut
Bersama kuah
Kacang
#maktomsambalpecal
#nyumnyum
Sedap sarapan pulut
Bersama kuah
Kacang
#maktomsambalpecal
#Nyumnyum
#Nyumnyum
ยำกุ้งสด #Nyumnyum
ยำกุ้งสด #Nyumnyum
ยำกุ้งหมึก #Nyumnyum #ตลาดนัดรถไฟ #ตลาดนัดรถไฟศรีนครินทร์ #ยำหอยนางรม #ยำ #spicysalad #spicy #oyster #pysterspicysalad
Chicken black paper 🍽🍛
#
#
#
#instafood #instapicture #instagood #food #eat #chickenblackpaper #pizzahut #nyumnyum #followforfollow #followers #folback #kuliner
🍝🥂💛 #baffroomselfie #instalike #instagood #nyumnyum #dinnerdate #dinner #me #jolie
Fried cube rice #breakfast #frommykitchen #cookingwithlove #sayamasak #nyumnyum #happyweeked  #havybreakfast
YOONA from Tous Les Jours 🍞 @yoona__lim ⭐️ #YOONA#윤아#ユナ#允儿#允兒#GirlsGeneration#Soshi#Snsd#GG #touslesjours#bread🍞#뚜레쥬르#Nyumnyum#cf#haveagoodbreakfast#breakfastideas#breadlover#breadbaking#🍞🍞#🍞#breakfasttime#😋😋
Cekidot on Highlight IG @csmk_olshop KerupukMie

#preorder #kerupukmiehomemade 
#kerupukmie #kulinermedan #medan
#homemade #jajananmedan #enak #jajananmurah #rapuh #hociak #yummyfood #nomnom #delicious #seleranusantara #makanantradisional #makanankampung #miesop #warung #miesopmedan #realpic #kuliner #yukdiorder #lezatnikmat #nyumnyum
Tengah menunggu la ni hehehe , alas perut dulu 
#makan #love❤️💑💛 #frinds👭👬😘 #mcdonald #sentral #busstation🚌🥤#waiting #snack #happy #kegembiraan #pai #nyumnyum
Assalamualaikum kawan-kawan, petang2 macam ni dengan hujan pula kan best kalau dapat menguyah popiah cheese 😋😋.
.
Sesiapa yang nak menguyah tapi tak tahu nak menguyah apa petang2 ni boleh order popiah cheese dengan sis 😁 murmur je .
.
💵 satu balang RM16 termasuk caj penghantaran
.
Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.

#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese  #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingampastinaklagi #chips #power #senangdapat #menguyah
Assalamualaikum kawan-kawan, petang2 macam ni dengan hujan pula kan best kalau dapat menguyah popiah cheese 😋😋.
.
Sesiapa yang nak menguyah tapi tak tahu nak menguyah apa petang2 ni boleh order popiah cheese dengan sis 😁 murmur je .
.
💵 satu balang RM16 termasuk caj penghantaran
.
Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.

#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingampastinaklagi #chips #power #senangdapat #menguyah
Sapa kat sini perangai macam cheq.. Buka kulit buah moktan, pastu boh dlm tapawe, pastu boh dalam petiais..Time nk makan, bwak kluaq, pastu ngapp.. Rasa sejukk ja time gigit2 isi dia.. Surrrr woo...
#myfavourite
#rambutan
#sedap
#nyumnyum
Sapa kat sini perangai macam cheq.. Buka kulit buah moktan, pastu boh dlm tapawe, pastu boh dalam petiais..Time nk makan, bwak kluaq, pastu ngapp.. Rasa sejukk ja time gigit2 isi dia.. Surrrr woo...
#myfavourite
#rambutan
#sedap
#nyumnyum
roti bakar coming soon 
#etr2583 #etr2583dcn4c #mdmhajar #kpmim #rotibakar #nyumnyum #sofie11shop #onlineshopping #panaspanas #ytjt
#indonesiafood #lontongsayur #ikanteri #tempe #sambaltelor #sambalteri #telorbulat #kerupukudang #lontongsayurkalasan #spicyfood #foodporn #nomnom #nyumnyum #saturdaymeal #sambaltauco #makananindonesia
Happy Birthday!
Thanks dear having us❤️
👉🏻Sweetest Cute Cheese Tart Made By Ummie Kitchen #nyumnyum
.
.
🙋🏻Jummm PM Jujue
📲013-5405858
FB Page : Surprise By Jujue
IG : @surprisebyjujue
.
.
#surprisebyjujue 
#bouquetchocolate
#bouquetsurprise
#birthdaybouquet
#birthdaysurprise
#cheesetartbirthday 
#cheesetartbyummiekitchen
#birthdayinjuly
#birthdayboy
#surprisebouquet
#surprise
#sandakan
#delivery
Happy Birthday!
Thanks dear having us❤️
👉🏻Sweetest Cute Cheese Tart Made By Ummie Kitchen #nyumnyum
.
.
🙋🏻Jummm PM Jujue
📲013-5405858
FB Page : Surprise By Jujue
IG : @surprisebyjujue
.
.
#surprisebyjujue
#bouquetchocolate
#bouquetsurprise
#birthdaybouquet
#birthdaysurprise
#cheesetartbirthday
#cheesetartbyummiekitchen
#birthdayinjuly
#birthdayboy
#surprisebouquet
#surprise
#sandakan
#delivery
#assalamualaikumsahabatig 
Menu hr ni...hmmmm..dap dap

#laukpantang
#sgtsedap
#nyumnyum
#assalamualaikumsahabatig
Menu hr ni...hmmmm..dap dap

#laukpantang
#sgtsedap
#nyumnyum
Hi kesayangan sis 🥰 .

Bosan tunggu traffic light atau tengah dalam kesesakan lalu lintas?? Mulut terasa macam nak menguyah tapi tak tahu nak menguyah apa?? Jangan risau POPIAH CHEESE ada untuk menyelesaikannya. .
🍀 Sesuai untuk berkelah, menonton tv dan banyak lagi. .
🍀 Ia juga sesuai untuk di bawa kemana2 bersama anda. .
🍀Boleh juga untuk kenduri kendara.
.
🧀Satu balang RM 16 termasuk caj penghantaran

Berminat??? . .

Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.

#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese  #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingampastinaklagi #chips #power #senangdapat #menguyah
Hi kesayangan sis 🥰 .

Bosan tunggu traffic light atau tengah dalam kesesakan lalu lintas?? Mulut terasa macam nak menguyah tapi tak tahu nak menguyah apa?? Jangan risau POPIAH CHEESE ada untuk menyelesaikannya. .
🍀 Sesuai untuk berkelah, menonton tv dan banyak lagi. .
🍀 Ia juga sesuai untuk di bawa kemana2 bersama anda. .
🍀Boleh juga untuk kenduri kendara.
.
🧀Satu balang RM 16 termasuk caj penghantaran

Berminat??? . .

Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲. .
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.

#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingampastinaklagi #chips #power #senangdapat #menguyah
Surprise Birthday For Kak Mila!
Thanks @sittykitty85 having us❤️
👉🏻Sweetest Cute Cheese Tart Made By Ummie Kitchen #nyumnyum
.
.
🙋🏻Jummm PM Jujue
📲013-5405858
FB Page : Surprise By Jujue
IG : @surprisebyjujue
.
.
#surprisebyjujue 
#bouquetchocolate
#bouquetsurprise
#birthdaybouquet
#birthdaysurprise
#cheesetartbirthday 
#cheesetartbyummiekitchen
#birthdayinjuly
#birthdaygirl
#surprise
#sandakan
#delivery
Surprise Birthday For Kak Mila!
Thanks @sittykitty85 having us❤️
👉🏻Sweetest Cute Cheese Tart Made By Ummie Kitchen #nyumnyum
.
.
🙋🏻Jummm PM Jujue
📲013-5405858
FB Page : Surprise By Jujue
IG : @surprisebyjujue
.
.
#surprisebyjujue
#bouquetchocolate
#bouquetsurprise
#birthdaybouquet
#birthdaysurprise
#cheesetartbirthday
#cheesetartbyummiekitchen
#birthdayinjuly
#birthdaygirl
#surprise
#sandakan
#delivery
YoonA & Chocolate bark 🦁🍫🍫
190628 YoonA SONE Note Vol 22 - Making of Chocolate Bark cr. SONE Japan 
@yoona__lim ⭐️
#YoonA#윤아#ユナ#允儿#林允儿#임윤아
#少女時代#소녀시대#ImYoonA#Limyoona
#snsd#GG#yoong#ยุนอา#允兒#林允兒#yoonaddict#YoongYoong
#girlsgeneration#linyuner#bakerylove#chocolate#chocolatebark#chocolatelover#nyumnyum#🍫#JMT#sweettooth#🤤
Nasi goreng, made b anakanda uwaisqorni.

#nyumnyum jemput tengok ye
Nasi goreng, made b anakanda uwaisqorni.

#nyumnyum jemput tengok ye
Brownies Lagend s'7

Rm 35.00

#kekmamasab
#thepoweriskek
#lovekek
#nyumnyum
Brownies Lagend s'7

Rm 35.00

#kekmamasab
#thepoweriskek
#lovekek
#nyumnyum
Yang jelas ini es buah latepost deh, jaman puasa kemarin lah😂😂😂 es buah bikinan mbak Karomah itu emang paling ajiiiiiiiibbb, eh ayam bakarnya apalagi hhhmmm nyuuuummmmiiiiiiiii

#esbuah #homemade #kulinerindonesia #nyumnyum #makanterus #foody #foodstagram #foodp
Yang jelas ini es buah latepost deh, jaman puasa kemarin lah😂😂😂 es buah bikinan mbak Karomah itu emang paling ajiiiiiiiibbb, eh ayam bakarnya apalagi hhhmmm nyuuuummmmiiiiiiiii

#esbuah #homemade #kulinerindonesia #nyumnyum #makanterus #foody #foodstagram #foodp
Alahaiii knpa sadap sgt ni... Tempura Seaweed #SaltedEgg #SpicyFlav. #TaoKaeNoi #nyumnyum
Alahaiii knpa sadap sgt ni... Tempura Seaweed #SaltedEgg #SpicyFlav. #TaoKaeNoi #nyumnyum
A Y A M  S A T A Y  C R I S P Y
.
#pmtepi #orderbyk2 #hargabolebincang #nyumnyum
A Y A M S A T A Y C R I S P Y
.
#pmtepi #orderbyk2 #hargabolebincang #nyumnyum
Lunchnya Mie Pangsit Ayam Alfa ajah lah... Porsinya dikit lumayan mahal tapi enak sih. Tapi kl mau dibandingin sama mie ayam Pak Bambang yaah enakan mie ayam Pak Bambang laaaaaghhh. Murce banyak enak tp antri lama hahahhahaha 
#mieayamalfagkb #mieayamalfa #kulinergresik #kulinerindonesia #lunch #nyumnyum #makanterus #nyemilterus #jamaahmadangiah #jamaahngemiliah #foody #foodporn #foodstagram
Lunchnya Mie Pangsit Ayam Alfa ajah lah... Porsinya dikit lumayan mahal tapi enak sih. Tapi kl mau dibandingin sama mie ayam Pak Bambang yaah enakan mie ayam Pak Bambang laaaaaghhh. Murce banyak enak tp antri lama hahahhahaha
#mieayamalfagkb #mieayamalfa #kulinergresik #kulinerindonesia #lunch #nyumnyum #makanterus #nyemilterus #jamaahmadangiah #jamaahngemiliah #foody #foodporn #foodstagram
YoonA - Tous Les Jours 🍰
#Nyumnyum
. @yoona__lim
.
.
.
#YoonA
#윤아#임윤아#林允儿#允儿
#允兒#林允兒#ユナ
#Limyoona#ImYoonA
#Linyuner#Deeryoona
#Yoong#Yoongie
#少女時代#소녀시대
#GirlsGeneration#Snsd
#GG#SoShi#Sone#GG4eva
#뚜레쥬르#TousLesJours#bakery#cake#foodstagram#food#cakestagram
Latepost nih Senin Malem ketika tangan tiba2 aja klik gofood pake alam bawah sadar 😂😂😂 Level 5 donk. Pedes..mampus...bibir dower

#richeesefactorygresik #richeesefirewings #richeeselevel5 #nyemil #makanterus #nyumnyum #foody #foodstagram #kulinerindonesia #jamaahmadangiah #jamaahngemiliah
Latepost nih Senin Malem ketika tangan tiba2 aja klik gofood pake alam bawah sadar 😂😂😂 Level 5 donk. Pedes..mampus...bibir dower

#richeesefactorygresik #richeesefirewings #richeeselevel5 #nyemil #makanterus #nyumnyum #foody #foodstagram #kulinerindonesia #jamaahmadangiah #jamaahngemiliah
Nyemil malem2 bikin gendut nggak ya?? Udah pasti lah. Cm masalahnya udah masuk masa mau menstruasi jadi keinginan makan yg pedes-asin jd meningkat tajam

#pentol #cilok #pentolmasnanogresik #nyemilmalam #makanterus #jamaahmadangiah #jamaahngemiliah #nyumnyum #foody #foodstagram #foodporn #kulinergresik
Nyemil malem2 bikin gendut nggak ya?? Udah pasti lah. Cm masalahnya udah masuk masa mau menstruasi jadi keinginan makan yg pedes-asin jd meningkat tajam

#pentol #cilok #pentolmasnanogresik #nyemilmalam #makanterus #jamaahmadangiah #jamaahngemiliah #nyumnyum #foody #foodstagram #foodporn #kulinergresik
#nyumnyum #sumbarkuliner #esdurian #gantinanlamo #padang
🔥 Release Tension🔥 . 🧀 Stress selalu nak menguyah tapi tak tahu mengunyah apa ? . 🧀 Mulut terasa nak makan cheese ? . 🧀 Nak buat kerja sambil menguyah ? . 🧀 Terasa bosan makan makanan yang sama ? .

Anda ada masalah seperti di atas... Jangan risau kami boleh selesaikan masalah anda dengan... POPIAH CHEESE!!!!!! . 🍀Sesuai untuk berkelah, menonton tv dan banyak lagi . . 🍀 Ia juga sesuai untuk di bawa kemana2 bersama anda .

Berminat??? Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲.
.
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese  #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingampastinaklagi #chips #power #senangdapat #menguyah
🔥 Release Tension🔥 . 🧀 Stress selalu nak menguyah tapi tak tahu mengunyah apa ? . 🧀 Mulut terasa nak makan cheese ? . 🧀 Nak buat kerja sambil menguyah ? . 🧀 Terasa bosan makan makanan yang sama ? .

Anda ada masalah seperti di atas... Jangan risau kami boleh selesaikan masalah anda dengan... POPIAH CHEESE!!!!!! . 🍀Sesuai untuk berkelah, menonton tv dan banyak lagi . . 🍀 Ia juga sesuai untuk di bawa kemana2 bersama anda .

Berminat??? Jika berminat boleh direct dm atau tekan link di bio 📲.
.
🚘 cod area Tesco Ampang dan Kuptm KL.
.
#popiahcheese #popiahcheesampang #popiahcheesesedap #popiahcheesepedas #pedas #food #cheese #feelinggood #tastegood #shakeit #ampang #murah #sedap #lunch #siapacepatdiadapat #nyumnyum #kudapkudap #nice #happy #murmur #sekalingampastinaklagi #chips #power #senangdapat #menguyah