#mesrawudhuk

Sales datang lagi !!
Sales datang lagi !! Ha mesti suka kan dengar perkataan SALES 😉
Harga kaw kaw Maera Beauty hq nak bagi 👍👍
Dah la ada 4 code warna..nak mix & match pon tak ada masalah 😀
Ha jangan tunggu lagi..lekas2 wassap no dia bawah 👇👇 www.wasap.my/60175217116/MSC
www.wasap.my/60173545414/MSC
www.wasap.my/60104033969/MSC dan kami akan layan anda sebentar lagi. 
#MSC #tomatobeautybar #magicoil 
#LessIsMore #mesrawudhuk #halallagisuci #cepatdanmudah #maeraipoh 
Terima kasih ❤️
Sales datang lagi !!
Sales datang lagi !! Ha mesti suka kan dengar perkataan SALES 😉
Harga kaw kaw Maera Beauty hq nak bagi 👍👍
Dah la ada 4 code warna..nak mix & match pon tak ada masalah 😀
Ha jangan tunggu lagi..lekas2 wassap no dia bawah 👇👇 www.wasap.my/60175217116/MSC
www.wasap.my/60173545414/MSC
www.wasap.my/60104033969/MSC dan kami akan layan anda sebentar lagi.
#MSC #tomatobeautybar #magicoil
#LessIsMore #mesrawudhuk #halallagisuci #cepatdanmudah #maeraipoh
Terima kasih ❤️
#lipmattecreamcozuma #lipmatte #lipmatteVIRAL #lipmattecozuma #lipmattecream #mesrawudhuk
Ada sesiapa yang nak dapatkan Faraalipbutter? boleh DM or WS saya! .
😍
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
PROMOSI! PROMOSI RAYA!  dapatkan BOUGAS BEAUTY RAYA KIT bermula hari ini hingga rabu (20-22 hb May) dengan harga RM128 sahaja, normal price is RM143... .
ada 3 item utama: scrub, serum dan cleanser
.
sampul duit raya dari Bougas Beauty dan free gitfs
.
😍
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
PROMOSI! PROMOSI RAYA! dapatkan BOUGAS BEAUTY RAYA KIT bermula hari ini hingga rabu (20-22 hb May) dengan harga RM128 sahaja, normal price is RM143... .
ada 3 item utama: scrub, serum dan cleanser
.
sampul duit raya dari Bougas Beauty dan free gitfs
.
😍
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
PENCUCI MUKA VIRAL BUAT HAL LAGI?! Mana tak nya, dari kepingan kertas menjadi sabun, boleh cuci muka, tanggalkan makeup dan merawat masalah kulit wajah! Tak percaya pencuci muka kertas ni 'serba boleh'?! Jom tengok feedback customer yang dah guna pencuci muka kertas viral ni? ⚠Sekarang ada Promo MEGA RAYA SALES dari Magika HQ sempena Raya nanti, beli 3 produk Magika dapat free gift raya! Cepat2 grab peluang, jangan ketinggalan.

Pm @ WhatsApp no 0163337261 untuk sebarang pertanyaan ⤵

#magikaargancleansingflakes
#nakglowing
#mesrawudhuk 
#phrendah 
#antijeragat
#antipenuaan
#melembabkankulit
#anjalkankulit
#magikaluarbiasaZASSS
PENCUCI MUKA VIRAL BUAT HAL LAGI?! Mana tak nya, dari kepingan kertas menjadi sabun, boleh cuci muka, tanggalkan makeup dan merawat masalah kulit wajah! Tak percaya pencuci muka kertas ni 'serba boleh'?! Jom tengok feedback customer yang dah guna pencuci muka kertas viral ni? ⚠Sekarang ada Promo MEGA RAYA SALES dari Magika HQ sempena Raya nanti, beli 3 produk Magika dapat free gift raya! Cepat2 grab peluang, jangan ketinggalan.

Pm @ WhatsApp no 0163337261 untuk sebarang pertanyaan ⤵

#magikaargancleansingflakes
#nakglowing
#mesrawudhuk
#phrendah
#antijeragat
#antipenuaan
#melembabkankulit
#anjalkankulit
#magikaluarbiasaZASSS
Selamat Pagi Semua Followers Young and Glow Foundation - WANITA HARI INI 
Jangan lupa tgk LIVE di TV3 Msia, pukul 11.00am nanti dgn 
Founder Datin @noorkartini #youngandglowfoundation 
Sape yang nak cuba #youngandglow blh WA 98371816 ( utk hantar ke rumah)
Shop - 201D Tampines St 21
*
#youngandglowhq
#foundationno1malaysia 
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Selamat Pagi Semua Followers Young and Glow Foundation - WANITA HARI INI
Jangan lupa tgk LIVE di TV3 Msia, pukul 11.00am nanti dgn
Founder Datin @noorkartini #youngandglowfoundation
Sape yang nak cuba #youngandglow blh WA 98371816 ( utk hantar ke rumah)
Shop - 201D Tampines St 21
*
#youngandglowhq
#foundationno1malaysia
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Selamat Pagi Semua Followers Young and Glow Foundation
Jangan lupa tgk LIVE di TV3 Msia, pukul 11.00am nanti dgn 
Founder Datin @noorkartini #youngandglowfoundation 
Sape yang nak cuba #youngandglow blh WA 98371816 ( utk hantar ke rumah)
Shop - 201D Tampines St 21
*
#youngandglowhq
#foundationno1malaysia 
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Selamat Pagi Semua Followers Young and Glow Foundation
Jangan lupa tgk LIVE di TV3 Msia, pukul 11.00am nanti dgn
Founder Datin @noorkartini #youngandglowfoundation
Sape yang nak cuba #youngandglow blh WA 98371816 ( utk hantar ke rumah)
Shop - 201D Tampines St 21
*
#youngandglowhq
#foundationno1malaysia
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Kelebihan penperfume 😊 👉
.
.
.
.1⃣ mesra solat . So kalo sebelum ke masjid/surau nak sembur2 dulu pun tak ade masalah 😁😁😁
.
.2⃣ tahan lama. Yes ini fakta. Wangian kekal lebih 8jam.
.
.3⃣ senang dibawa. Boleh letak dlm poket. Dalam handbag. Senang kan?
.
.
4⃣ boleh tahan selama 2/3 bulan. Ni berdasarkan pengalaman sis sendiri😃😃😃 (bergantung kpd cara penggunaan)
.
.
5⃣ wangian kuat. Sembur 2/3 kali je satu umah boleh bau tau💗💗
.
.6⃣ terdapat 32 wangian . 15 lelaki. 17 wanita. Actually, sis pilih semua yg hot. So 32 ni semua hot. Ramai kawan sis pilih perfume makan masa lama. Paling kejap pun 15 minit tau.. Sebab ape? Sebab pening nak pilih mana😂😂😂
.
.
.
Jom la try u olss. Tak rugi. Dijamin😁😁
Kelebihan penperfume 😊 👉
.
.
.
.1⃣ mesra solat . So kalo sebelum ke masjid/surau nak sembur2 dulu pun tak ade masalah 😁😁😁
.
.2⃣ tahan lama. Yes ini fakta. Wangian kekal lebih 8jam.
.
.3⃣ senang dibawa. Boleh letak dlm poket. Dalam handbag. Senang kan?
.
.
4⃣ boleh tahan selama 2/3 bulan. Ni berdasarkan pengalaman sis sendiri😃😃😃 (bergantung kpd cara penggunaan)
.
.
5⃣ wangian kuat. Sembur 2/3 kali je satu umah boleh bau tau💗💗
.
.6⃣ terdapat 32 wangian . 15 lelaki. 17 wanita. Actually, sis pilih semua yg hot. So 32 ni semua hot. Ramai kawan sis pilih perfume makan masa lama. Paling kejap pun 15 minit tau.. Sebab ape? Sebab pening nak pilih mana😂😂😂
.
.
.
Jom la try u olss. Tak rugi. Dijamin😁😁
Kelebihan penperfume 😊 👉
.
.
.
.1⃣ mesra solat . So kalo sebelum ke masjid/surau nak sembur2 dulu pun tak ade masalah 😁😁😁
.
.2⃣ tahan lama. Yes ini fakta. Wangian kekal lebih 8jam.
.
.3⃣ senang dibawa. Boleh letak dlm poket. Dalam handbag. Senang kan?
.
.
4⃣ boleh tahan selama 2/3 bulan. Ni berdasarkan pengalaman sis sendiri😃😃😃 (bergantung kpd cara penggunaan)
.
.
5⃣ wangian kuat. Sembur 2/3 kali je satu umah boleh bau tau💗💗
.
.6⃣ terdapat 32 wangian . 15 lelaki. 17 wanita. Actually, sis pilih semua yg hot. So 32 ni semua hot. Ramai kawan sis pilih perfume makan masa lama. Paling kejap pun 15 minit tau.. Sebab ape? Sebab pening nak pilih mana😂😂😂
.
.
.
Jom la try u olss. Tak rugi. Dijamin😁😁
Kelebihan penperfume 😊 👉
.
.
.
.1⃣ mesra solat . So kalo sebelum ke masjid/surau nak sembur2 dulu pun tak ade masalah 😁😁😁
.
.2⃣ tahan lama. Yes ini fakta. Wangian kekal lebih 8jam.
.
.3⃣ senang dibawa. Boleh letak dlm poket. Dalam handbag. Senang kan?
.
.
4⃣ boleh tahan selama 2/3 bulan. Ni berdasarkan pengalaman sis sendiri😃😃😃 (bergantung kpd cara penggunaan)
.
.
5⃣ wangian kuat. Sembur 2/3 kali je satu umah boleh bau tau💗💗
.
.6⃣ terdapat 32 wangian . 15 lelaki. 17 wanita. Actually, sis pilih semua yg hot. So 32 ni semua hot. Ramai kawan sis pilih perfume makan masa lama. Paling kejap pun 15 minit tau.. Sebab ape? Sebab pening nak pilih mana😂😂😂
.
.
.
Jom la try u olss. Tak rugi. Dijamin😁😁
Kelebihan penperfume 😊 👉
.
.
.
.1⃣ mesra solat . So kalo sebelum ke masjid/surau nak sembur2 dulu pun tak ade masalah 😁😁😁
.
.2⃣ tahan lama. Yes ini fakta. Wangian kekal lebih 8jam.
.
.3⃣ senang dibawa. Boleh letak dlm poket. Dalam handbag. Senang kan?
.
.
4⃣ boleh tahan selama 2/3 bulan. Ni berdasarkan pengalaman sis sendiri😃😃😃 (bergantung kpd cara penggunaan)
.
.
5⃣ wangian kuat. Sembur 2/3 kali je satu umah boleh bau tau💗💗
.
.6⃣ terdapat 32 wangian . 15 lelaki. 17 wanita. Actually, sis pilih semua yg hot. So 32 ni semua hot. Ramai kawan sis pilih perfume makan masa lama. Paling kejap pun 15 minit tau.. Sebab ape? Sebab pening nak pilih mana😂😂😂
.
.
.
Jom la try u olss. Tak rugi. Dijamin😁😁
Kelebihan penperfume 😊 👉
.
.
.
.1⃣ mesra solat . So kalo sebelum ke masjid/surau nak sembur2 dulu pun tak ade masalah 😁😁😁
.
.2⃣ tahan lama. Yes ini fakta. Wangian kekal lebih 8jam.
.
.3⃣ senang dibawa. Boleh letak dlm poket. Dalam handbag. Senang kan?
.
.
4⃣ boleh tahan selama 2/3 bulan. Ni berdasarkan pengalaman sis sendiri😃😃😃 (bergantung kpd cara penggunaan)
.
.
5⃣ wangian kuat. Sembur 2/3 kali je satu umah boleh bau tau💗💗
.
.6⃣ terdapat 32 wangian . 15 lelaki. 17 wanita. Actually, sis pilih semua yg hot. So 32 ni semua hot. Ramai kawan sis pilih perfume makan masa lama. Paling kejap pun 15 minit tau.. Sebab ape? Sebab pening nak pilih mana😂😂😂
.
.
.
Jom la try u olss. Tak rugi. Dijamin😁😁
10% OFF.. Siapa nak bagi uiii😭
.
Seriously korang tak rugi grab taw..
.
Sebab special utk raya je kit ni.
.
Kami nak bagi korang cantik sebelum raya ni. 
Tak perlu la make up tebal2 letak concealer banyak2 nanti🤪
.
Dah la boleh join SCAN & WIN contest daripada HQ. 
Pastu banyaknya Freegifts lain Fas nak bagi..
.
BERBALOI kan?🥳
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
10% OFF.. Siapa nak bagi uiii😭
.
Seriously korang tak rugi grab taw..
.
Sebab special utk raya je kit ni.
.
Kami nak bagi korang cantik sebelum raya ni.
Tak perlu la make up tebal2 letak concealer banyak2 nanti🤪
.
Dah la boleh join SCAN & WIN contest daripada HQ.
Pastu banyaknya Freegifts lain Fas nak bagi..
.
BERBALOI kan?🥳
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
Untuk kulit Asia macam kita ni, makeup macam mana pun semua sesuai, kira tak banyak songeh laa🤣🤣
.
Tapi orang yang memiliki warna kulit yang macam ini, korang perlu elakkan untuk makeup menggunakan warna yang cerah.Supaya kita tampil lebih cantik dan menawan❤️
.
.
#tudungbawal #nyx #perutkempis #neelofa #kulitlicin #whiteheadhilang #porikecil #jerawatkecut #pecahlemak #parutpudar #fattzura #khiriah17 #sobella #takbercapuk #zahirahmcwilson #petua #organik #pelamin #myrazainal #mekapraya #alasbedak #minimermatteedition #foundation #percuma #minyak #makandam #astro #sarawak #mesrawudhuk #sabah
Untuk kulit Asia macam kita ni, makeup macam mana pun semua sesuai, kira tak banyak songeh laa🤣🤣
.
Tapi orang yang memiliki warna kulit yang macam ini, korang perlu elakkan untuk makeup menggunakan warna yang cerah.Supaya kita tampil lebih cantik dan menawan❤️
.
.
#tudungbawal #nyx #perutkempis #neelofa #kulitlicin #whiteheadhilang #porikecil #jerawatkecut #pecahlemak #parutpudar #fattzura #khiriah17 #sobella #takbercapuk #zahirahmcwilson #petua #organik #pelamin #myrazainal #mekapraya #alasbedak #minimermatteedition #foundation #percuma #minyak #makandam #astro #sarawak #mesrawudhuk #sabah
Brow On Point in the house korang!!
.
Stok semua available, panas panas dari Korea✈️
.
Kita ada dua kod untuk eyebrow
1) Dory ( Dark brown )
2) Nemo ( Light brown )
.
Dah boleh grab ikot citarasa kod masing-masing. Raya nanti semua pakat kening ON POINT laa😆😆
.
.
#tudungbawal #nyx #perutkempis #neelofa #kulitlicin #whiteheadhilang #porikecil #jerawatkecut #pecahlemak #parutpudar #fattzura #khiriah17 #sobella #takbercapuk #zahirahmcwilson #petua #organik #pelamin #myrazainal #mekapraya #alasbedak #minimermatteedition #foundation #percuma #minyak #makandam #astro #sarawak #mesrawudhuk #sabah
Brow On Point in the house korang!!
.
Stok semua available, panas panas dari Korea✈️
.
Kita ada dua kod untuk eyebrow
1) Dory ( Dark brown )
2) Nemo ( Light brown )
.
Dah boleh grab ikot citarasa kod masing-masing. Raya nanti semua pakat kening ON POINT laa😆😆
.
.
#tudungbawal #nyx #perutkempis #neelofa #kulitlicin #whiteheadhilang #porikecil #jerawatkecut #pecahlemak #parutpudar #fattzura #khiriah17 #sobella #takbercapuk #zahirahmcwilson #petua #organik #pelamin #myrazainal #mekapraya #alasbedak #minimermatteedition #foundation #percuma #minyak #makandam #astro #sarawak #mesrawudhuk #sabah
Brow On Point in the house korang!!
.
Stok semua available, panas panas dari Korea✈️
.
Kita ada dua kod untuk eyebrow
1) Dory ( Dark brown )
2) Nemo ( Light brown )
.
Dah boleh grab ikot citarasa kod masing-masing. Raya nanti semua pakat kening ON POINT laa😆😆
.
#tudungbawal #nyx #perutkempis #neelofa #kulitlicin #whiteheadhilang #porikecil #jerawatkecut #pecahlemak #parutpudar #fattzura #khiriah17 #sobella #takbercapuk #zahirahmcwilson #petua #organik #pelamin #myrazainal #mekapraya #alasbedak #minimermatteedition #foundation #percuma #minyak #makandam #astro #sarawak #mesrawudhuk #sabah
Brow On Point in the house korang!!
.
Stok semua available, panas panas dari Korea✈️
.
Kita ada dua kod untuk eyebrow
1) Dory ( Dark brown )
2) Nemo ( Light brown )
.
Dah boleh grab ikot citarasa kod masing-masing. Raya nanti semua pakat kening ON POINT laa😆😆
.
#tudungbawal #nyx #perutkempis #neelofa #kulitlicin #whiteheadhilang #porikecil #jerawatkecut #pecahlemak #parutpudar #fattzura #khiriah17 #sobella #takbercapuk #zahirahmcwilson #petua #organik #pelamin #myrazainal #mekapraya #alasbedak #minimermatteedition #foundation #percuma #minyak #makandam #astro #sarawak #mesrawudhuk #sabah
Nampak tak perbezaan gambar ni.. Yang kiri macam tak bernyawa je, muka pun tak berseri..
. 
Tak selera tok laki nak nengok🤣🤣🤣..
Yang kanan tu selepas apply produk MERMATTE barulah berseri sikit muka nakk oii🤣🤣
.
Pakai set mermatte je dah berseri
Kelass kau jah!!
.
.
#tudungbawal #nyx #perutkempis #neelofa #kulitlicin #mekaptutorial #porikecil #jerawatkecut #pecahlemak #parutpudar #fattzura #khiriah17 #sobella #takbercapuk #zahirahmcwilson #petua #organik #pelamin #myrazainal #mekapraya #alasbedak #minimermatteedition #foundation #percuma #minyak #makandam #astro #sarawak #mesrawudhuk #sabah
Nampak tak perbezaan gambar ni.. Yang kiri macam tak bernyawa je, muka pun tak berseri..
.
Tak selera tok laki nak nengok🤣🤣🤣..
Yang kanan tu selepas apply produk MERMATTE barulah berseri sikit muka nakk oii🤣🤣
.
Pakai set mermatte je dah berseri
Kelass kau jah!!
.
.
#tudungbawal #nyx #perutkempis #neelofa #kulitlicin #mekaptutorial #porikecil #jerawatkecut #pecahlemak #parutpudar #fattzura #khiriah17 #sobella #takbercapuk #zahirahmcwilson #petua #organik #pelamin #myrazainal #mekapraya #alasbedak #minimermatteedition #foundation #percuma #minyak #makandam #astro #sarawak #mesrawudhuk #sabah
.
.
Yes!!! Yes!!! Yes!!!
.
Promo yang dinanti2kan da tiba uolsss. Meh grab SALE RAYA EVERDEENSS ni. Mana yg terlepas sale ritu bole grab sekarang.
.
Takkan taknak cantik di hari raya kan. HD Cream ni mmg tak buat muka bercapuk, kelabu asap ataupun berminyak. Glowing tetap maintain dr pagi sampai malam 😍
. 
Sape dah biasa pakai mmg takkan curang!!! Mmg akan repeat dan repeat dan repeat lagi!
Bila SALE cenggini lagi la menggila restock.
.
1 set HD Cream (2pcs) = Rm110 (jimat Rm8 + FREE 2 pcs facemist worth Rm110)
. 
1pcs HD Cream = Rm59 FREE facemist (worth Rm59)
.
.
Yes!!! Yes!!! Yes!!!
.
Promo yang dinanti2kan da tiba uolsss. Meh grab SALE RAYA EVERDEENSS ni. Mana yg terlepas sale ritu bole grab sekarang.
.
Takkan taknak cantik di hari raya kan. HD Cream ni mmg tak buat muka bercapuk, kelabu asap ataupun berminyak. Glowing tetap maintain dr pagi sampai malam 😍
.
Sape dah biasa pakai mmg takkan curang!!! Mmg akan repeat dan repeat dan repeat lagi!
Bila SALE cenggini lagi la menggila restock.
.
1 set HD Cream (2pcs) = Rm110 (jimat Rm8 + FREE 2 pcs facemist worth Rm110)
.
1pcs HD Cream = Rm59 FREE facemist (worth Rm59)
Good News!
.
Yg masih belum dapatkan lagi bougasrayakit haa inilah masanya🤩
.
Laju2 whatsapp Fas 📲 0177470302 taw.
.
Jom cantik sebelum raya!
.
*Freeshipping: Shoppee link.
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
Ciri-ciri Indah Ayesha D'fleur❤️
. 🍂 Elegant Collection with minimalist!
🍂 Material Roberto Cavalli Premium, sejuk , lembut Dan tak mudah renyuk jatuh terletak kemas.
🍂 Dihiasi renda bunga Cotton Jepun Exclusive.
🍂 Renda import lembut dibahagian muka.
🍂 Ukuran Telekung : 
Panjang depan : 125 cm
Panjang belakang: 145 cm
.
Ukuran Kain:
Labuh Kain : 115 cm
Lebar Kain : 75 x 2 cm
.
Harga asal: RM139
SPECIAL SALE PRICE : RM99* only. *Postage rm10 semenanjung/rm15 sabah sarawak.
.
.

Whatsapp 0137342420 untuk order. 🤗
________________________

#telekungpastel #kualalumpur #uitm #hadiah #jentikhati #batch21saka #umrah #birthdaysurprise #ustazah #pujaanhatikanda #telekungberpoket #solat #tazkirah #jommuhasabahdiri #kebaikan #berubah #likeforlike #followme #doa #mesrawudhuk #ukhti #ampang #islam #visitmyig #telekungdewasa #muslimahmalaysia #telekungexclusive
Ciri-ciri Indah Ayesha D'fleur❤️
. 🍂 Elegant Collection with minimalist!
🍂 Material Roberto Cavalli Premium, sejuk , lembut Dan tak mudah renyuk jatuh terletak kemas.
🍂 Dihiasi renda bunga Cotton Jepun Exclusive.
🍂 Renda import lembut dibahagian muka.
🍂 Ukuran Telekung :
Panjang depan : 125 cm
Panjang belakang: 145 cm
.
Ukuran Kain:
Labuh Kain : 115 cm
Lebar Kain : 75 x 2 cm
.
Harga asal: RM139
SPECIAL SALE PRICE : RM99* only. *Postage rm10 semenanjung/rm15 sabah sarawak.
.
.

Whatsapp 0137342420 untuk order. 🤗
________________________

#telekungpastel #kualalumpur #uitm #hadiah #jentikhati #batch21saka #umrah #birthdaysurprise #ustazah #pujaanhatikanda #telekungberpoket #solat #tazkirah #jommuhasabahdiri #kebaikan #berubah #likeforlike #followme #doa #mesrawudhuk #ukhti #ampang #islam #visitmyig #telekungdewasa #muslimahmalaysia #telekungexclusive
Scrub bibiaq ❤️
KEPENTINGAN SCRUB 🌹
.
.
Kenapa perlunya scrub bibiaq?? 👇🏻
🐨Supaya bibir sihat
🐨Bibir xmudah kering
🐨Bibir sentiasa lembab
🐨Bibir sentiasa pink
🐨Cantik bila apply lipstik @ lipmate
🐨Bibir mahkota wanita
.
.
Tunggu apa lagi gais 🤗 nak scrub FREE wajib grab liptint satuu 💋
.
.
Let's grab klik link di bio 👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
Scrub bibiaq ❤️
KEPENTINGAN SCRUB 🌹
.
.
Kenapa perlunya scrub bibiaq?? 👇🏻
🐨Supaya bibir sihat
🐨Bibir xmudah kering
🐨Bibir sentiasa lembab
🐨Bibir sentiasa pink
🐨Cantik bila apply lipstik @ lipmate
🐨Bibir mahkota wanita
.
.
Tunggu apa lagi gais 🤗 nak scrub FREE wajib grab liptint satuu 💋
.
.
Let's grab klik link di bio 👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
Nak cantik #hariraya nanti kenalah pakai Wawa Cosmetics. 
Nak sama2 cantik mcm @w4w4_zainal kenalah pakai Wawa Cosmetics 😍
.
#wawapremiumrayakit 4 lipmatte  nude shades dlm 1 set.
❣️long-lasting
❣️tak tinggalkan bekas pada bekas minuman.
❣️mengandungi Argan oil utk kelembapan bibir.
❣️terasa ringan dibibir.
❣️lipmatte molek sgt mudah dibawa ke mana2 ❣️harga yg sgt affordable.
❣️free sampul raya.
❣️peluang menangi hadiah cabutan bertuah raya.
.
.
DM sis @yangummis cepat2 selagi stok masih ada 😍.
.
.
#yangummis #yangummiscosmetics #cosmetics #wawazainal #wawalover #wawalipmatte #lipmattewawazainal #lipmatte #wudhufriendly #mesrawudhuk #ibusg #eid2019 #lebaran2019 #raya2019 #ramadhansg #wawabeautybywawa #elfiraloy #fauzielaily #aerilzafrel #teamgojez #dropshipsingapore #codsingapore #carousellsg
Nak cantik #hariraya nanti kenalah pakai Wawa Cosmetics.
Nak sama2 cantik mcm @w4w4_zainal kenalah pakai Wawa Cosmetics 😍
.
#wawapremiumrayakit 4 lipmatte nude shades dlm 1 set.
❣️long-lasting
❣️tak tinggalkan bekas pada bekas minuman.
❣️mengandungi Argan oil utk kelembapan bibir.
❣️terasa ringan dibibir.
❣️lipmatte molek sgt mudah dibawa ke mana2 ❣️harga yg sgt affordable.
❣️free sampul raya.
❣️peluang menangi hadiah cabutan bertuah raya.
.
.
DM sis @yangummis cepat2 selagi stok masih ada 😍.
.
.
#yangummis #yangummiscosmetics #cosmetics #wawazainal #wawalover #wawalipmatte #lipmattewawazainal #lipmatte #wudhufriendly #mesrawudhuk #ibusg #eid2019 #lebaran2019 #raya2019 #ramadhansg #wawabeautybywawa #elfiraloy #fauzielaily #aerilzafrel #teamgojez #dropshipsingapore #codsingapore #carousellsg
Murah memukau dik kakak. Jommm kongsi ngan jiran sebelah. 
Baru lahhh mu wangi aku wangi dihari raya. 
Memang tak mengecewakan. 
#setandingJenamaTerkemuka
#bauTahanLama
#mesrawudhuk
#murahBerbaloi
#promoPromoPromoLetopppp
#dcalystaexclusiveperfume
Murah memukau dik kakak. Jommm kongsi ngan jiran sebelah.
Baru lahhh mu wangi aku wangi dihari raya.
Memang tak mengecewakan.
#setandingJenamaTerkemuka
#bauTahanLama
#mesrawudhuk
#murahBerbaloi
#promoPromoPromoLetopppp
#dcalystaexclusiveperfume
GOOD NEWS❗️RAYA PROMOTION❗️FOR #bougasrayakit 
N/P: RM143 exc POSTAGE 
Harga Promotion: RM128 FREE POSTAGE + mini pocket mirror + 2 extra Free Gift 🎁 
Promotion start hari ni 20-22 hr bulan ni je tau❗️
-
-
#bougasbeauty #misicantiksebelumraya #bougasbarulahraya
#bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbeauty #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #mudahterhibur #senangterhibur #jdt
#bougasbeauty #misicantiksebelumraya #bougasbarulahraya
RM 65
Pos RM 10
...
#seminar #nurraysabeauty #akaksado #bisneswomen #surirumah #happylife #lifestyle #happyday #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #produkkecantikan #muslimah #anggun #lokalah #lokalbrand #produkmuslim #mesrawudhuk #like4like #fff #mesrasolat #kedah #kitasamahero #dropshipwanted #halal #kosmetikhalal #ajimaura #lotsoflove #teamNurraysa
PROMOSI! PROMOSI RAYA!  dapatkan BOUGAS BEAUTY RAYA KIT bermula hari ini hingga rabu (20-22 hb May) dengan harga RM128 sahaja, normal price is RM143... .
ada 3 item utama: scrub, serum dan cleanser
.
sampul duit raya dari Bougas Beauty dan free gitfs
.
😍
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
PROMOSI! PROMOSI RAYA! dapatkan BOUGAS BEAUTY RAYA KIT bermula hari ini hingga rabu (20-22 hb May) dengan harga RM128 sahaja, normal price is RM143... .
ada 3 item utama: scrub, serum dan cleanser
.
sampul duit raya dari Bougas Beauty dan free gitfs
.
😍
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
Repost By youngandglow_hq:  Just focus on the good or positive side of the things that happened in our life. Ignore the negative vibes. Because it may turn yourself down! Therefore, cheer up and move forward. There are a lot of new things to be explored ✨😘 #YoungAndGlowFoundation #YoungAndGlow #YoungAndGlowHQ #makeup #makeupglowing 
#foundationno1malaysia 
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Repost By youngandglow_hq: Just focus on the good or positive side of the things that happened in our life. Ignore the negative vibes. Because it may turn yourself down! Therefore, cheer up and move forward. There are a lot of new things to be explored ✨😘 #YoungAndGlowFoundation #YoungAndGlow #YoungAndGlowHQ #makeup #makeupglowing
#foundationno1malaysia
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
.
.
HATI HATI , TAK SEMUA BARANG MAKE-UP TU SELAMAT. . SO PILIH LA YANG TERBAIK .. .
PILIH BUKAN PADA JENAMA , PILIH BUKAN KERANA HARGA , PILIH LA KERANA KUALITI BAHAN YANG BAGUS DAN DAPAT MEMBERI MANFAAT YANG BAIK UNTUK KITA .. SELAMAT DIGUNAKAN .. 🤗😍👍
.
.
#adilabeautyonlineshoope #shoopingsakan2 #shoopeonline #nurraysa #nurraysaskincare #cantik #halal #mesrawudhuk #nurraysalover #nurraysamakeup #nurraysa #noweveryonecanbebeautiful #marykay #marykaypenang #marykaybalikpulau #makeupviral
.
.
HATI HATI , TAK SEMUA BARANG MAKE-UP TU SELAMAT. . SO PILIH LA YANG TERBAIK .. .
PILIH BUKAN PADA JENAMA , PILIH BUKAN KERANA HARGA , PILIH LA KERANA KUALITI BAHAN YANG BAGUS DAN DAPAT MEMBERI MANFAAT YANG BAIK UNTUK KITA .. SELAMAT DIGUNAKAN .. 🤗😍👍
.
.
#adilabeautyonlineshoope #shoopingsakan2 #shoopeonline #nurraysa #nurraysaskincare #cantik #halal #mesrawudhuk #nurraysalover #nurraysamakeup #nurraysa #noweveryonecanbebeautiful #marykay #marykaypenang #marykaybalikpulau #makeupviral
HOT SET NURRAYSA CONSIST OF DDMOIST CAKE & MAGIC LIPSTICK
.
BE READY IN 10MINS JE
.
Sweet, and simple. Easy to remove with wet wipes.
.
Its a set that many will appreciate when we are out and about during Eid visiting. 😍
.
.
.
#hotsetpromo#nurraysa#sempenaaidilfitripromo#halal#mesrawudhuk#mesrasolat#sopantastic#teamfafrsg
HOT SET NURRAYSA CONSIST OF DDMOIST CAKE & MAGIC LIPSTICK
.
BE READY IN 10MINS JE
.
Sweet, and simple. Easy to remove with wet wipes.
.
Its a set that many will appreciate when we are out and about during Eid visiting. 😍
.
.
.
#hotsetpromo#nurraysa#sempenaaidilfitripromo#halal#mesrawudhuk#mesrasolat#sopantastic#teamfafrsg
PROMOSI🎉!!!!!!!!
.
.
Hanya RM20 sahaja 🎉
Dah boleh dapat set yang mercik 🌹
.
Kelebihan scrub bibiaq 😘
🐨Merawat bibir merekah
🐨Mengpinkkan bibir
🐨Merawat bibir berdarah
🐨Anjalkan bibir
.
.
Kelebihan dolly liptint 😍
✔️Mempunyai min ha iaitu memberi lesan lembab dan anjal pada bibir
✔️Hyaluronic juga dimasukkan kedalam DOLLY LIPTINT untuk mengelakkan rekahan pada bibir
✔️Sihatkan semula bibir
✔️Warna yg diminati ramai
✔️Tahan lama
✔️Halal dan boleh bawa solat
✔️Paling penting menggunakan bahan semulajadi
.
.
So let's grab
Klik link di bio 👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffaziz #bellaastillah
PROMOSI🎉!!!!!!!!
.
.
Hanya RM20 sahaja 🎉
Dah boleh dapat set yang mercik 🌹
.
Kelebihan scrub bibiaq 😘
🐨Merawat bibir merekah
🐨Mengpinkkan bibir
🐨Merawat bibir berdarah
🐨Anjalkan bibir
.
.
Kelebihan dolly liptint 😍
✔️Mempunyai min ha iaitu memberi lesan lembab dan anjal pada bibir
✔️Hyaluronic juga dimasukkan kedalam DOLLY LIPTINT untuk mengelakkan rekahan pada bibir
✔️Sihatkan semula bibir
✔️Warna yg diminati ramai
✔️Tahan lama
✔️Halal dan boleh bawa solat
✔️Paling penting menggunakan bahan semulajadi
.
.
So let's grab
Klik link di bio 👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffaziz #bellaastillah
Sketsa 😆😆 Happy Wesak day!! Cuti cuti lagi.. !! 🌸 Whatsapp now for order!! 0139338592 or you can just click link to our bio now!! #enhanceyourdweeb #makeupmurah #makeupclass #mesrawudhuk #muamalaysia #organicmakeup #muaselangor #beautiful #fashion #smile #followme #friends #cosmeticmalaysia #lipmattemurah #review #bisnesonline #cosmetic #makeupmalaysia #natureproduct #muakl #makeuptutorial
Sketsa 😆😆 Happy Wesak day!! Cuti cuti lagi.. !! 🌸 Whatsapp now for order!! 0139338592 or you can just click link to our bio now!! #enhanceyourdweeb #makeupmurah #makeupclass #mesrawudhuk #muamalaysia #organicmakeup #muaselangor #beautiful #fashion #smile #followme #friends #cosmeticmalaysia #lipmattemurah #review #bisnesonline #cosmetic #makeupmalaysia #natureproduct #muakl #makeuptutorial
JADIKAN INSTAGRAM LUBUK BISNES ANDA
.
Instagram semakin baik untuk kita berniaga. Ambil peluang cepat untuk bina jenama melalui medium ini. Tonjolkan instagram anda! . 
Jom tambah followers instagram anda sebelum instagram berubah lebih sukar lagi. Instagram sentiasa mengemaskini syarat Serta terma untuk membawa Kita ke bisnes/iklan berbayar. Syarat semakin ketat.
.
Namun update terkini ini ,Kami akan beritahu agar anda Masih mampu tersenyum Berniaga menggunakan medium ini.
.
Jangan Silap peraturan.
Rugi jangka panjang.
.
.
👥Jika anda mahukan jumlah FOLLOWERS Yang ramai. Anda boleh guna khidmat tambah Followers (Ada ramai Yang sediakan perkhidmatan ni). Harga dalam RM200-RM400 untuk 10k followers(harga bergantung kepada kualiti followers)
.
.
📖Jika anda mahukan ILMU INSTAGRAM Yang power, anda boleh Cari guru instagram(Ada ramai guru instagram)Yuran bermula dari RM50-RM250. Harga Bergantung kepada kepakaran guru tersebut
.
.
👥 + 📖 Jika anda mahukan kedua-duanya iaitu FOLLOWERS dan ILMU INSTAGRAM Yang UpToDate, eBook SAKA 4.0 adalah penyelesaiannya. In Shaa Allah. Yuran hanya dikenakan sekali seumur hidup. UNTUNG untuk jangkamasa panjang. Terpulang pada anda samada untuk melabur atau melebur😁
.
BUKAN SEKADAR ILMU NAIKKAN FOLLOWERS!
.
.
INSTAGRAM MARKETING
.
Semestinya Bukan ilmu Marketing sahaja Yang diberikan dalam eBook SAKA ini.
.

Anda Bukan diajar, Malah anda dibimbing dengan praktikal sekali.
.

Ada banyak peringkat 
Ada ilmu advance Akan diberi selepas anda habis level advance ebook SAKA ini.
JADIKAN INSTAGRAM LUBUK BISNES ANDA
.
Instagram semakin baik untuk kita berniaga. Ambil peluang cepat untuk bina jenama melalui medium ini. Tonjolkan instagram anda! .
Jom tambah followers instagram anda sebelum instagram berubah lebih sukar lagi. Instagram sentiasa mengemaskini syarat Serta terma untuk membawa Kita ke bisnes/iklan berbayar. Syarat semakin ketat.
.
Namun update terkini ini ,Kami akan beritahu agar anda Masih mampu tersenyum Berniaga menggunakan medium ini.
.
Jangan Silap peraturan.
Rugi jangka panjang.
.
.
👥Jika anda mahukan jumlah FOLLOWERS Yang ramai. Anda boleh guna khidmat tambah Followers (Ada ramai Yang sediakan perkhidmatan ni). Harga dalam RM200-RM400 untuk 10k followers(harga bergantung kepada kualiti followers)
.
.
📖Jika anda mahukan ILMU INSTAGRAM Yang power, anda boleh Cari guru instagram(Ada ramai guru instagram)Yuran bermula dari RM50-RM250. Harga Bergantung kepada kepakaran guru tersebut
.
.
👥 + 📖 Jika anda mahukan kedua-duanya iaitu FOLLOWERS dan ILMU INSTAGRAM Yang UpToDate, eBook SAKA 4.0 adalah penyelesaiannya. In Shaa Allah. Yuran hanya dikenakan sekali seumur hidup. UNTUNG untuk jangkamasa panjang. Terpulang pada anda samada untuk melabur atau melebur😁
.
BUKAN SEKADAR ILMU NAIKKAN FOLLOWERS!
.
.
INSTAGRAM MARKETING
.
Semestinya Bukan ilmu Marketing sahaja Yang diberikan dalam eBook SAKA ini.
.

Anda Bukan diajar, Malah anda dibimbing dengan praktikal sekali.
.

Ada banyak peringkat
Ada ilmu advance Akan diberi selepas anda habis level advance ebook SAKA ini.
Salam Semua  Followers #youngandglow 
Uolls blh beli direct fr 201D Tampines St 21 or WA 98371816 *
Repost By youngandglow_hq:  Nak kulit yang mulus dan glowing?? Nak tutup kesan jerawat atau parut jeragat?? Haa, mestilah dengan Young & Glow Foundation by Datin @noorkartini ini (MAMA NEELOFA). Jom order #YoungAndGlowFoundation sekarang dengan harga S$29.00 *
#youngandglowhq
#foundationno1malaysia 
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Salam Semua Followers #youngandglow
Uolls blh beli direct fr 201D Tampines St 21 or WA 98371816 *
Repost By youngandglow_hq: Nak kulit yang mulus dan glowing?? Nak tutup kesan jerawat atau parut jeragat?? Haa, mestilah dengan Young & Glow Foundation by Datin @noorkartini ini (MAMA NEELOFA). Jom order #YoungAndGlowFoundation sekarang dengan harga S$29.00 *
#youngandglowhq
#foundationno1malaysia
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
NEW ARRIVAL 😍
AVAILABLE IN SIZE S M & XL. -Material moss crepe with lace
-Hidden zip at sleeve & back -skirt full elastic waistband

AJOM PICIT LINK WASAP KAT BIO ❤

#peplumraihanan
#rayacollection
#mesrawudhuk
#sumpahselesa
#superselesa 
#mampumilik 
#769anggunstyleonline
NEW ARRIVAL 😍
AVAILABLE IN SIZE S M & XL. -Material moss crepe with lace
-Hidden zip at sleeve & back -skirt full elastic waistband

AJOM PICIT LINK WASAP KAT BIO ❤

#peplumraihanan
#rayacollection
#mesrawudhuk
#sumpahselesa
#superselesa
#mampumilik
#769anggunstyleonline
NEW ARRIVAL 😍
AVAILABLE IN SIZE S M & XL. -Material moss crepe with lace
-Hidden zip at sleeve & back -skirt full elastic waistband

AJOM PICIT LINK WASAP KAT BIO ❤

#peplumraihanan
#rayacollection
#mesrawudhuk
#sumpahselesa
#superselesa 
#mampumilik 
#769anggunstyleonline
NEW ARRIVAL 😍
AVAILABLE IN SIZE S M & XL. -Material moss crepe with lace
-Hidden zip at sleeve & back -skirt full elastic waistband

AJOM PICIT LINK WASAP KAT BIO ❤

#peplumraihanan
#rayacollection
#mesrawudhuk
#sumpahselesa
#superselesa
#mampumilik
#769anggunstyleonline
NEW ARRIVAL 😍
AVAILABLE IN SIZE S M & XL. -Material moss crepe with lace
-Hidden zip at sleeve & back -skirt full elastic waistband

AJOM PICIT LINK WASAP KAT BIO ❤

#peplumraihanan
#rayacollection
#mesrawudhuk
#sumpahselesa
#superselesa 
#mampumilik 
#769anggunstyleonline
NEW ARRIVAL 😍
AVAILABLE IN SIZE S M & XL. -Material moss crepe with lace
-Hidden zip at sleeve & back -skirt full elastic waistband

AJOM PICIT LINK WASAP KAT BIO ❤

#peplumraihanan
#rayacollection
#mesrawudhuk
#sumpahselesa
#superselesa
#mampumilik
#769anggunstyleonline
PROMOSI🎉!!!!!!!!
.
.
Hanya RM20 sahaja 🎉
Dah boleh dapat set yang mercik 🌹
.
Kelebihan scrub bibiaq 😘
🐨Merawat bibir merekah
🐨Mengpinkkan bibir
🐨Merawat bibir berdarah
🐨Anjalkan bibir
.
.
Kelebihan dolly liptint 😍
✔️Mempunyai min ha iaitu memberi lesan lembab dan anjal pada bibir
✔️Hyaluronic juga dimasukkan kedalam DOLLY LIPTINT untuk mengelakkan rekahan pada bibir
✔️Sihatkan semula bibir
✔️Warna yg diminati ramai
✔️Tahan lama
✔️Halal dan boleh bawa solat
✔️Paling penting menggunakan bahan semulajadi
.
.
So let's grab
Klik link di bio 👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffaziz #bellaastillah
PROMOSI🎉!!!!!!!!
.
.
Hanya RM20 sahaja 🎉
Dah boleh dapat set yang mercik 🌹
.
Kelebihan scrub bibiaq 😘
🐨Merawat bibir merekah
🐨Mengpinkkan bibir
🐨Merawat bibir berdarah
🐨Anjalkan bibir
.
.
Kelebihan dolly liptint 😍
✔️Mempunyai min ha iaitu memberi lesan lembab dan anjal pada bibir
✔️Hyaluronic juga dimasukkan kedalam DOLLY LIPTINT untuk mengelakkan rekahan pada bibir
✔️Sihatkan semula bibir
✔️Warna yg diminati ramai
✔️Tahan lama
✔️Halal dan boleh bawa solat
✔️Paling penting menggunakan bahan semulajadi
.
.
So let's grab
Klik link di bio 👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffaziz #bellaastillah
Guys!!! SAPA CAKAP TAK ADA COD DOLLY LIPTINT NI??
.
.
HAAAA!!!!! Agent dolly liptint akan buatkan khas untuk customer dia untuk cod tauu 😘😘😘
.
.
☑️MUDAH
☑️CEPAT
☑️TAK PERLU BAZIR MASA
.
.
KENAPA agent buatkan cod untuk korang??
Untuk mudahkan korang xbayar duit postage 😚
.
.
So jom cari agent terdekat anda ❤️❤️
.
.
Klik link dibio 👆🏻👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
Guys!!! SAPA CAKAP TAK ADA COD DOLLY LIPTINT NI??
.
.
HAAAA!!!!! Agent dolly liptint akan buatkan khas untuk customer dia untuk cod tauu 😘😘😘
.
.
☑️MUDAH
☑️CEPAT
☑️TAK PERLU BAZIR MASA
.
.
KENAPA agent buatkan cod untuk korang??
Untuk mudahkan korang xbayar duit postage 😚
.
.
So jom cari agent terdekat anda ❤️❤️
.
.
Klik link dibio 👆🏻👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
Guys!!! SAPA CAKAP TAK ADA COD DOLLY LIPTINT NI??
.
.
HAAAA!!!!! Agent dolly liptint akan buatkan khas untuk customer dia untuk cod tauu 😘😘😘
.
.
☑️MUDAH
☑️CEPAT
☑️TAK PERLU BAZIR MASA
.
.
KENAPA agent buatkan cod untuk korang??
Untuk mudahkan korang xbayar duit postage 😚
.
.
So jom cari agent terdekat anda ❤️❤️
.
.
Klik link dibio 👆🏻👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
Guys!!! SAPA CAKAP TAK ADA COD DOLLY LIPTINT NI??
.
.
HAAAA!!!!! Agent dolly liptint akan buatkan khas untuk customer dia untuk cod tauu 😘😘😘
.
.
☑️MUDAH
☑️CEPAT
☑️TAK PERLU BAZIR MASA
.
.
KENAPA agent buatkan cod untuk korang??
Untuk mudahkan korang xbayar duit postage 😚
.
.
So jom cari agent terdekat anda ❤️❤️
.
.
Klik link dibio 👆🏻👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
Guys!!! SAPA CAKAP TAK ADA COD DOLLY LIPTINT NI??
.
.
HAAAA!!!!! Agent dolly liptint akan buatkan khas untuk customer dia untuk cod tauu 😘😘😘
.
.
☑️MUDAH
☑️CEPAT
☑️TAK PERLU BAZIR MASA
.
.
KENAPA agent buatkan cod untuk korang??
Untuk mudahkan korang xbayar duit postage 😚
.
.
So jom cari agent terdekat anda ❤️❤️
.
.
Klik link dibio 👆🏻👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
Guys!!! SAPA CAKAP TAK ADA COD DOLLY LIPTINT NI??
.
.
HAAAA!!!!! Agent dolly liptint akan buatkan khas untuk customer dia untuk cod tauu 😘😘😘
.
.
☑️MUDAH
☑️CEPAT
☑️TAK PERLU BAZIR MASA
.
.
KENAPA agent buatkan cod untuk korang??
Untuk mudahkan korang xbayar duit postage 😚
.
.
So jom cari agent terdekat anda ❤️❤️
.
.
Klik link dibio 👆🏻👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
KELEBIHAN DOLLY LIPTINT 💋
.
.
Since ramai yang dah mula kenal dengan dolly liptint mesti nak tahu kan kelebihan yg ada?? 😚😚
.
.
Siapa yg sesuai guna liptint ni?? 🤔
Tengok ni 👇🏻
☑️Semua golongan xkira dewasa atau budak, lelaki atau perempuan ❤️
☑️Yang ada masalah bibir kering 😚
☑️Yang ada bibir hitam 😊
☑️Yang nak cantik
.
.
Tunggu apa lg gaisss 🧐
Let's grab klik link di bio 👆🏻👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
KELEBIHAN DOLLY LIPTINT 💋
.
.
Since ramai yang dah mula kenal dengan dolly liptint mesti nak tahu kan kelebihan yg ada?? 😚😚
.
.
Siapa yg sesuai guna liptint ni?? 🤔
Tengok ni 👇🏻
☑️Semua golongan xkira dewasa atau budak, lelaki atau perempuan ❤️
☑️Yang ada masalah bibir kering 😚
☑️Yang ada bibir hitam 😊
☑️Yang nak cantik
.
.
Tunggu apa lg gaisss 🧐
Let's grab klik link di bio 👆🏻👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffazizcurang #bawahumur
Testimony putih korea
Aduhai...manisnye sister,sis sorang ni...😍 selesai masalah sunburn die bile consume putih korea🤗

Kandungan Putih Korea:

1) Serbuk Rosehip - merawat jerawat & jeragat - mengurangkan sunburn kulit .
2) Serbuk Mutiara - memutihkan kulit - membersihkan kulit dari kusam .
3) Pati Biji Anggur - mengurangkan radang - menyihatkan kulit wajah, otak dan mata
. 
Banyak kan kelebihan Putih Korea? ^-^ .
PUTIH KOREA. 
Sesuai untuk semua peringkat umur
Ibu mengandung
Ibu menyusukan
Ibu yang berpantang

Berminat? Mai risik"deh..pm je nom kak syifa atau klik je bio ya😘😘😘 #thejunni#ateenaempire#putihkorea#pinkishwhite
#licenserum#produkmalaysia#mesrawudhuk
#rawatkulit#brillioncares#skincare#halal#rawatjerawat#rawatjeragat#kulitkusam#kulitcantik#kulitputih#kulitcerah#kulitglowing#kecantikankulit
#kulitsensitif#produksihat
Testimony putih korea
Aduhai...manisnye sister,sis sorang ni...😍 selesai masalah sunburn die bile consume putih korea🤗

Kandungan Putih Korea:

1) Serbuk Rosehip - merawat jerawat & jeragat - mengurangkan sunburn kulit .
2) Serbuk Mutiara - memutihkan kulit - membersihkan kulit dari kusam .
3) Pati Biji Anggur - mengurangkan radang - menyihatkan kulit wajah, otak dan mata
.
Banyak kan kelebihan Putih Korea? ^-^ .
PUTIH KOREA.
Sesuai untuk semua peringkat umur
Ibu mengandung
Ibu menyusukan
Ibu yang berpantang

Berminat? Mai risik"deh..pm je nom kak syifa atau klik je bio ya😘😘😘 #thejunni#ateenaempire#putihkorea#pinkishwhite
#licenserum#produkmalaysia#mesrawudhuk
#rawatkulit#brillioncares#skincare#halal#rawatjerawat#rawatjeragat#kulitkusam#kulitcantik#kulitputih#kulitcerah#kulitglowing#kecantikankulit
#kulitsensitif#produksihat
SKIN RAYA IS DONE🤩 .

Tak susah pun nak cantik sebelum Raya ni haa😆 .

Bajet pun bawah 100 jerr nii uolss😆 berbaloii sangat ehh😆 .

Grab set combo ni sahaja pun uolss boleh dapat🤩 . ✨ FREE SAMPLE PINKISH SOAP
✨ FREE SAMPLE PWISS
✨ FREE SAMPLE PUTIH KOREA
😍😍😍 WAHHH BANYAK NYA FREE‼
MACAM MANA NAK DAPAT FREE TU?? 🤔

BUAT PEMBELIAN MANA²
 COMBO RAYA THEJUNNI
(13 - 30 MAY)

ADA LAGI YG SPECIAL UNTUK UOLLSS TAU 🥳 ❤ 5 FREEGIFT
❤ FREE 1 PRODUK THEJUNNI DALAM KEMPEN #KUMPUL&TEBUS
❤ GIVEAWAY BAJU + DUIT RAYA UNTUK #activefollowers

REPLY ⤵
NAK COMBO RAYA SEKARANG! 
#LIMITEDSTOCK . 👑Top Reseller The Junni #lovebeautylegacy
IG @thejunnibyfarah
☎ 0189159871 / klik link di BIO
🚗 FREE COD PERAK
📦 POSTAGE SELASA & KHAMIS .  #thejunni #tjcodperak #licenserum #licenserumlovers #serumrawat #aliffaziz #30pesanansuara  #curicuricinta  #malaysiatrending #sayajualTJ #glowing #bellaastillah #mesrawudhuk #kkmnotified #hannahdelisha #lovebeautylegacy
SKIN RAYA IS DONE🤩 .

Tak susah pun nak cantik sebelum Raya ni haa😆 .

Bajet pun bawah 100 jerr nii uolss😆 berbaloii sangat ehh😆 .

Grab set combo ni sahaja pun uolss boleh dapat🤩 . ✨ FREE SAMPLE PINKISH SOAP
✨ FREE SAMPLE PWISS
✨ FREE SAMPLE PUTIH KOREA
😍😍😍 WAHHH BANYAK NYA FREE‼
MACAM MANA NAK DAPAT FREE TU?? 🤔

BUAT PEMBELIAN MANA²
COMBO RAYA THEJUNNI
(13 - 30 MAY)

ADA LAGI YG SPECIAL UNTUK UOLLSS TAU 🥳 ❤ 5 FREEGIFT
❤ FREE 1 PRODUK THEJUNNI DALAM KEMPEN #KUMPUL&TEBUS
❤ GIVEAWAY BAJU + DUIT RAYA UNTUK #activefollowers

REPLY ⤵
NAK COMBO RAYA SEKARANG!
#LIMITEDSTOCK . 👑Top Reseller The Junni #lovebeautylegacy
IG @thejunnibyfarah
☎ 0189159871 / klik link di BIO
🚗 FREE COD PERAK
📦 POSTAGE SELASA & KHAMIS . #thejunni #tjcodperak #licenserum #licenserumlovers #serumrawat #aliffaziz #30pesanansuara #curicuricinta #malaysiatrending #sayajualTJ #glowing #bellaastillah #mesrawudhuk #kkmnotified #hannahdelisha #lovebeautylegacy
CLEARANCE SALES 📣📣
**selagi stok ada

Dapatkan produk SUPER HOT! MACARON SUPERCOVER FOUNDATION (MSC) 🎉🎉 Istimewa! Promosi, jika beli 2 pcs, pada harga RM74, dan FREE POSTAGE SM, RM5 SS.

Promosi ini hanya di HQ (no ini) sahaja!

Berminat nak cuba? PM "saya NAK MSC" dan whatsapp hotline kami di
www.wasap.my/60175217116/MSC
www.wasap.my/60173545414/MSC
www.wasap.my/60104033969/MSC dan kami akan layan anda sebentar lagi. 
#MSC #tomatobeautybar #magicoil 
#LessIsMore #mesrawudhuk #halallagisuci #cepatdanmudah #maeraipoh 
Terima kasih ❤️
CLEARANCE SALES 📣📣
**selagi stok ada

Dapatkan produk SUPER HOT! MACARON SUPERCOVER FOUNDATION (MSC) 🎉🎉 Istimewa! Promosi, jika beli 2 pcs, pada harga RM74, dan FREE POSTAGE SM, RM5 SS.

Promosi ini hanya di HQ (no ini) sahaja!

Berminat nak cuba? PM "saya NAK MSC" dan whatsapp hotline kami di
www.wasap.my/60175217116/MSC
www.wasap.my/60173545414/MSC
www.wasap.my/60104033969/MSC dan kami akan layan anda sebentar lagi.
#MSC #tomatobeautybar #magicoil
#LessIsMore #mesrawudhuk #halallagisuci #cepatdanmudah #maeraipoh
Terima kasih ❤️
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT 
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah  poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf  #mesrawudhuk
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf #mesrawudhuk
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT 
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah  poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf  #mesrawudhuk
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf #mesrawudhuk
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT 
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah  poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf  #mesrawudhuk
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf #mesrawudhuk
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT 
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah  poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf  #mesrawudhuk
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf #mesrawudhuk
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT 
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah  poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf  #mesrawudhuk
Kurung Clarinda
RM119 FREE POSLAJU + ss RM7
.
COMBO JIMAT
2 helai RM220FREE POSLAJU + SS RM12
3 helai RM300 FREE POSLAJU + SS RM15

Free postage semenangjung
~~~~~~~~~~~~~~
Apa yang BEST Kurung Clarinda ini?
🎈Cutting A cut bawah bahagian pinggul. Cover punggung
🎈Wuduk friendly dan bf friendly (zip)
🎈Dihiasi bunga sulam yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau !
🎈dibawah baju dan lengan yang dijahit sulam berwarna GOLD kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉
🎈Size S hingga 3xl
🎈poket di sisi belah kanan
🎈5 pilihan warna
🎈Material bahagian baju& kain adalah poly crepe senang di urus 😉
.
#zzacollectionofficial #kurungclarinda #bajukurungsulam #kurung #poketkanan #kainduyung #superselesa #mesrabf #mesrawudhuk
(#READYSTOCK)- FISHTAIL ANNISA V2 🤩🤩🤩 ✔️ Material Baju Heavy Como crepe dan kain Korean silk high quality ✔️ 4 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak
✔️ Design fishtail kurung moden ✔️ Ada Zip sorok di hadapan baju ✔️ Whuduk freandly
✔️Available saiz  XS to XXL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 💎HARGA  RM105 🎯PLUS SIZE ADD RM10 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage 📲📲📲 60195939269

#mesrawudhuk #wudhukfriendly #bajuraya2019 #busanamuslimah #busanaraya2019 #kurungfishtail #sayajualbajuraya2019 #koleksiraya2019 #nursingfriendly #bffriendly #mesramenyusu
(#READYSTOCK)- FISHTAIL ANNISA V2 🤩🤩🤩 ✔️ Material Baju Heavy Como crepe dan kain Korean silk high quality ✔️ 4 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak
✔️ Design fishtail kurung moden ✔️ Ada Zip sorok di hadapan baju ✔️ Whuduk freandly
✔️Available saiz XS to XXL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 💎HARGA RM105 🎯PLUS SIZE ADD RM10 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage 📲📲📲 60195939269

#mesrawudhuk #wudhukfriendly #bajuraya2019 #busanamuslimah #busanaraya2019 #kurungfishtail #sayajualbajuraya2019 #koleksiraya2019 #nursingfriendly #bffriendly #mesramenyusu
🕌KOLEKSI RAYA 2019🕌 🥀MELISSA KEBAYA ll
(Design Kebaya moden)
Khas Penggemar kebaya moden..Design kebaya dipadankan dgn kain bercorak Abstrak tampak elegant dan mewah
..Cantik dan Anggun di Pagi Raya😘

SKIRT
**
💎HIGH QUALITY ROYAL SILK 💎TAHAN LASAK
💎CORAK ABSTRAK (PRINTED)
💎High  quality  100%
💎Tak panas (SEJUK)
💎Tak kasar
💎jenis kain lembut dan beralun 💎Zip tepi skirt 💎getah kiri dan kanan 💎separuh pinggang separuh getah
💎Potongan DUYUNG

BAJU
***
💎Pearl skin platinum 💎Agak shinning tapi bukan SATIN
💎DESIGN KEBAYA MODEN
💎lose cutting 💎Leher  bulat 💎ZIP SOROK DEPAN BAJU
💎ADA DART BLKG BAJU
💎MESRA BFF
💎TANGAN LEPAS 💎MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan)
💎ADA SPAN DI KIRI DAN KANAN BAJU ***************************** HARGA :RM110SM RM115SS 📲📲📲 0195939269

#kebayaraya #sayajualbajuraya2019 #busanamuslimah #nursingfriendly #bajukebaya #bffriendly #bajuraya2019 #mesramenyusu #mesrawudhuk
🕌KOLEKSI RAYA 2019🕌 🥀MELISSA KEBAYA ll
(Design Kebaya moden)
Khas Penggemar kebaya moden..Design kebaya dipadankan dgn kain bercorak Abstrak tampak elegant dan mewah
..Cantik dan Anggun di Pagi Raya😘

SKIRT
**
💎HIGH QUALITY ROYAL SILK 💎TAHAN LASAK
💎CORAK ABSTRAK (PRINTED)
💎High quality 100%
💎Tak panas (SEJUK)
💎Tak kasar
💎jenis kain lembut dan beralun 💎Zip tepi skirt 💎getah kiri dan kanan 💎separuh pinggang separuh getah
💎Potongan DUYUNG

BAJU
***
💎Pearl skin platinum 💎Agak shinning tapi bukan SATIN
💎DESIGN KEBAYA MODEN
💎lose cutting 💎Leher bulat 💎ZIP SOROK DEPAN BAJU
💎ADA DART BLKG BAJU
💎MESRA BFF
💎TANGAN LEPAS 💎MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan)
💎ADA SPAN DI KIRI DAN KANAN BAJU ***************************** HARGA :RM110SM RM115SS 📲📲📲 0195939269

#kebayaraya #sayajualbajuraya2019 #busanamuslimah #nursingfriendly #bajukebaya #bffriendly #bajuraya2019 #mesramenyusu #mesrawudhuk
Wow, memg super Jimat betul ni sempena promosi bln puasa ni! 😍💕 Up until 30% OFF, hehee, cepat2 tau, promo ni smpaii 23/5 ja 😁
.
. 
#LamisaXPrimeLiptint ni memang sesuai sangat untuk korang yang,
.
.
👉Tak menyempat nak make up tapi nak nampak cantik, tinggal calit2 ja liptint kat bibir 😙.
👉Student yg nak nmpak natural bila pergi kelas 😍
👉Nak save budget, liptint serendah harga RM9 saje tauu 😱
👉Suka produk make up yg tidak mengandungi bahan kimia berbahaya, dijamin 💯 selamat.
.
. 
Dgn khasiat bahan semulajadi spt OLIVE OIL, MADU & ALOE VERA !!, Jom cuba LIPTINT CODE LONDON, PARIS & MEDINA 😘
.
.
Nak lebih detail? 😙
Nak order?🚐🎁
klik terus link di bio ok! 😘
.
.
#LAMISAbeauty
#lipscrub #organik #organicliptint #LAMISAliptint
#LamisaXPrimeLiptint #liptint #liptintmalaysia#liptintmurah #muamalaysia #mua #mekap#liptintmesrasolat #mesrasolat #mesrawudhuk#liptintmesrawudhuk #promosi #promosiawaltahun#makeup #uum #uitm #sarawakliptint #ajimaura#terapiinstagram #PromoRamadhan
Wow, memg super Jimat betul ni sempena promosi bln puasa ni! 😍💕 Up until 30% OFF, hehee, cepat2 tau, promo ni smpaii 23/5 ja 😁
.

#LamisaXPrimeLiptint ni memang sesuai sangat untuk korang yang,
.
.
👉Tak menyempat nak make up tapi nak nampak cantik, tinggal calit2 ja liptint kat bibir 😙.
👉Student yg nak nmpak natural bila pergi kelas 😍
👉Nak save budget, liptint serendah harga RM9 saje tauu 😱
👉Suka produk make up yg tidak mengandungi bahan kimia berbahaya, dijamin 💯 selamat.
.

Dgn khasiat bahan semulajadi spt OLIVE OIL, MADU & ALOE VERA !!, Jom cuba LIPTINT CODE LONDON, PARIS & MEDINA 😘
.
.
Nak lebih detail? 😙
Nak order?🚐🎁
klik terus link di bio ok! 😘
.
.
#LAMISAbeauty
#lipscrub #organik #organicliptint #LAMISAliptint
#LamisaXPrimeLiptint #liptint #liptintmalaysia#liptintmurah #muamalaysia #mua #mekap#liptintmesrasolat #mesrasolat #mesrawudhuk#liptintmesrawudhuk #promosi #promosiawaltahun#makeup #uum #uitm #sarawakliptint #ajimaura#terapiinstagram #PromoRamadhan
YnGF Raya Limited Raya Edition + a free sample of Harumnita Feminine Wash.

Few boxes left. $29 only💕

Reach @klosethumaira to purchase.  No bookings. 
Syukran!

#youngandglowfoundationbrunei
#youngandglowfoundation #neelofa #mesrawudhuk #datinnoorkartini #bedakmesrawuduk #foundation  #bruneionlineseller #bruneionlineshopping #bruneiadvertisements #bruneifm #muslimahfashion #youngandglowbrunei
YnGF Raya Limited Raya Edition + a free sample of Harumnita Feminine Wash.

Few boxes left. $29 only💕

Reach @klosethumaira to purchase. No bookings.
Syukran!

#youngandglowfoundationbrunei
#youngandglowfoundation #neelofa #mesrawudhuk #datinnoorkartini #bedakmesrawuduk #foundation #bruneionlineseller #bruneionlineshopping #bruneiadvertisements #bruneifm #muslimahfashion #youngandglowbrunei
YnGF Raya Limited Raya Edition + a free sample of Harumnita Feminine Wash.

Few boxes left. $29 only💕

Reach @klosethumaira to purchase.  No bookings. 
Syukran!

#youngandglowfoundationbrunei
#youngandglowfoundation #neelofa #mesrawudhuk #datinnoorkartini #bedakmesrawuduk #foundation  #bruneionlineseller #bruneionlineshopping #bruneiadvertisements #bruneifm #muslimahfashion #youngandglowbrunei
YnGF Raya Limited Raya Edition + a free sample of Harumnita Feminine Wash.

Few boxes left. $29 only💕

Reach @klosethumaira to purchase. No bookings.
Syukran!

#youngandglowfoundationbrunei
#youngandglowfoundation #neelofa #mesrawudhuk #datinnoorkartini #bedakmesrawuduk #foundation #bruneionlineseller #bruneionlineshopping #bruneiadvertisements #bruneifm #muslimahfashion #youngandglowbrunei
YnGF Raya Limited Raya Edition + a free sample of Harumnita Feminine Wash.

Few boxes left. $29 only💕

Reach @klosethumaira to purchase.  No bookings. 
Syukran!

#youngandglowfoundationbrunei
#youngandglowfoundation #neelofa #mesrawudhuk #datinnoorkartini #bedakmesrawuduk #foundation  #bruneionlineseller #bruneionlineshopping #bruneiadvertisements #bruneifm #muslimahfashion #youngandglowbrunei
YnGF Raya Limited Raya Edition + a free sample of Harumnita Feminine Wash.

Few boxes left. $29 only💕

Reach @klosethumaira to purchase. No bookings.
Syukran!

#youngandglowfoundationbrunei
#youngandglowfoundation #neelofa #mesrawudhuk #datinnoorkartini #bedakmesrawuduk #foundation #bruneionlineseller #bruneionlineshopping #bruneiadvertisements #bruneifm #muslimahfashion #youngandglowbrunei
Mahsuri warna pink, purple-purple sikit😍warna yang sangat sweet, membuatkan si jejaka jatuh hati kepadamu berkali-kali💕

#sobellashahalam♥️ #sobellashahalam #sobellasek7shahalam #sobellasek7 #sobellaseksyen7 #sobellapadangjawa #sobellamahsuri #bibirpinkish #tipsbibircantik #lipmattemerawatbibir #sayajuallipmatte #juallipstick #juallipmatte #juallipmattemurah #rawatanbibirkering #rawatbibirkering #mengatasibibirkering #luluskkm #mesrawudhuk #pinkpink #purplepink #codseksyen7shahalam #codseksyen7 #possetiaphari #sobellamalaysia
#fanacod #fanajual #chibiliptint #chibiliptintlover #chibiliptintbyintanshuhada #chibiliptintfeedback #chibiliptintpenang #chibiliptintutagha #mesrawudhuk #liptintmurah #liptints
Sapa berminat boleh terus wasap sis. Sis cod kt hampa 😘💋 #fanacod #fanajual #chibiliptint #chibiliptintlover #chibiliptintbyintanshuhada #chibiliptintfeedback #chibiliptintfeedback #chibiliptintpenang #chibiliptintutagha #mesrawudhuk #penang #kedah
Smile ! Enjoy your long weekend. 
Ade yg berminat nak jadi Agents atau Mini Agents blh WhatsApp 98371816. **Modal yg rendah
**Untung lumayan
*
#foundationno1malaysia 
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Smile ! Enjoy your long weekend.
Ade yg berminat nak jadi Agents atau Mini Agents blh WhatsApp 98371816. **Modal yg rendah
**Untung lumayan
*
#foundationno1malaysia
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Berminat wasap sis terus. Sis boleh cod dkt hampa 😘💋 #fanajual #fanacod #chibiliptint #chibiliptintlover #chibiliptintbyintanshuhada #chibiliptintfeedback #chibiliptintpenang #chibiliptintutagha #chibiliptintkedah #liptintmurah #liptints #mesrawudhuk
Another quote of the day for our dearest followers ✨ Be patient in everything that you do. Do not angry too fast but try to look deeper if something goes wrong and did not achieve your expectations. 
#YoungAndGlowFoundation #YoungAndGlow #YoungAndGlowHQ #makeup #makeupglowing 
#teamyoungandglow ##foundationno1malaysia 
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Another quote of the day for our dearest followers ✨ Be patient in everything that you do. Do not angry too fast but try to look deeper if something goes wrong and did not achieve your expectations.
#YoungAndGlowFoundation #YoungAndGlow #YoungAndGlowHQ #makeup #makeupglowing
#teamyoungandglow ##foundationno1malaysia
#glowing #makeup #glow #singapore #makeuphalal #halal #mesrawudhuk #serum #tampines #muasg #makeupartist #beautycare #makeuproutine #foundationmamalofa #love #elegancefashiontampines #youngandglowfoundation
Salam 14 Ramadan semua...
Pick the best for your lips, 😊
Mesra wudhuk dan solat... sangat sesuai untuk semua wanita tanpa mengira usia.. 👄  #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbeauty #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #mudahterhibur #senangterhibur #jdt #kulitcantik #beauty #lipbutter
Jom dapatkan Bougas Raya Kit sekarang, boleh WS or DM me for details ye... 😊
.
.
Cc: @beautycare.byfasiha #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbeauty #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #mudahterhibur #senangterhibur #jdt #kulitcantik #beauty
"SEMPAT KE NAK CANTIK SEBELUM RAYA NI?”
.
Ehh sempat lagi kalau awak dapatkan set khas Bougas Beauty utk raya tahun ni - #bougasrayakit. .
Special pula tu sebabnya boleh try dulu Facial Cleanser yg belum lagi launch tau! 😱
.
Tak payah nak pening2 cari cleanser la, cari serum la, cari scrub la sebab semuanya dah ade dlm ni..
Sape dah biasa dgn produk Bougas Beauty mesti tau kualiti produk mcm mana kan? So, this cleanser is a must-have too!🥳
.
Bukan setakat boleh join SCAN & WIN CONTEST yg best teruk tu tapi banyaknya benda FREE nak bagi ni. Aduhh duhh duhh.. .
Berbaloi-baloi kan? Kulit cantik dapat, hadiah raya pun dapat 🤩
.
Jom whatsapp sekarang untuk booking @ order😘
.
KLIK JE LINK BIO kat atas tu☝️
.
TAPI! Nak bgtau ni, sape yang dah ada niat nak order tu jangan fikir 2,3 kali. Sebab #bougasrayakit ni LIMITED EDITION tau. Kalau dah habis, habis terus diknon. Mana lagi nak dpt set berbaloi mcm ni, siap ada serum, scrub, cleanser (trial), sampul raya dan boleh join contest pulak tu.
.
So, make your decision now! And jom join #misicantiksebelumraya🥰
.
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
"SEMPAT KE NAK CANTIK SEBELUM RAYA NI?”
.
Ehh sempat lagi kalau awak dapatkan set khas Bougas Beauty utk raya tahun ni - #bougasrayakit. .
Special pula tu sebabnya boleh try dulu Facial Cleanser yg belum lagi launch tau! 😱
.
Tak payah nak pening2 cari cleanser la, cari serum la, cari scrub la sebab semuanya dah ade dlm ni..
Sape dah biasa dgn produk Bougas Beauty mesti tau kualiti produk mcm mana kan? So, this cleanser is a must-have too!🥳
.
Bukan setakat boleh join SCAN & WIN CONTEST yg best teruk tu tapi banyaknya benda FREE nak bagi ni. Aduhh duhh duhh.. .
Berbaloi-baloi kan? Kulit cantik dapat, hadiah raya pun dapat 🤩
.
Jom whatsapp sekarang untuk booking @ order😘
.
KLIK JE LINK BIO kat atas tu☝️
.
TAPI! Nak bgtau ni, sape yang dah ada niat nak order tu jangan fikir 2,3 kali. Sebab #bougasrayakit ni LIMITED EDITION tau. Kalau dah habis, habis terus diknon. Mana lagi nak dpt set berbaloi mcm ni, siap ada serum, scrub, cleanser (trial), sampul raya dan boleh join contest pulak tu.
.
So, make your decision now! And jom join #misicantiksebelumraya🥰
.
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
Mai maiii sape lagi nak order 💪😄 Lekas lekasss! Lambat putih mata! 😁

Picit link kat bio sekaranggg! ❤

#kurungbatikqaisara
#mesrawudhuk
#batikmoden
#sumpahselesa 
#superselesa 
#mampumilik 
#rayacollection 
#769anggunstyleonline
Mai maiii sape lagi nak order 💪😄 Lekas lekasss! Lambat putih mata! 😁

Picit link kat bio sekaranggg! ❤

#kurungbatikqaisara
#mesrawudhuk
#batikmoden
#sumpahselesa
#superselesa
#mampumilik
#rayacollection
#769anggunstyleonline
Mai maiii sape lagi nak order 💪😄 Lekas lekasss! Lambat putih mata! 😁

Picit link kat bio sekaranggg! ❤

#kurungbatikqaisara
#mesrawudhuk
#batikmoden
#sumpahselesa 
#superselesa 
#mampumilik 
#rayacollection 
#769anggunstyleonline
Mai maiii sape lagi nak order 💪😄 Lekas lekasss! Lambat putih mata! 😁

Picit link kat bio sekaranggg! ❤

#kurungbatikqaisara
#mesrawudhuk
#batikmoden
#sumpahselesa
#superselesa
#mampumilik
#rayacollection
#769anggunstyleonline
Mai maiii sape lagi nak order 💪😄 Lekas lekasss! Lambat putih mata! 😁

Picit link kat bio sekaranggg! ❤

#kurungbatikqaisara
#mesrawudhuk
#batikmoden
#sumpahselesa 
#superselesa 
#mampumilik 
#rayacollection 
#769anggunstyleonline
Mai maiii sape lagi nak order 💪😄 Lekas lekasss! Lambat putih mata! 😁

Picit link kat bio sekaranggg! ❤

#kurungbatikqaisara
#mesrawudhuk
#batikmoden
#sumpahselesa
#superselesa
#mampumilik
#rayacollection
#769anggunstyleonline
.
➡️ MACF MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES
➡️ RM49
👉 MEMBER / DROPSHIP / AHLI PRICE SILA WHATSAPP
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) sebagai peneman setia anda 😍 .
✔ Pencuci muka dan penanggal makeup berbentuk kertas
✔ Mudah di bawa kemana-mana sahaja
✔ Mesra wuduk
✔ Tidak tumpah dan melekit
✔ Ringan/kemas bersama bekas compact exclusive
✔ Berasaskan bahan2 organik
✔ 100 pcs (100x cucian) tahan 2 bulan
.
10 saat jer dgn MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES
.
1). Anda hanya perlu ambil sekeping Magika Argan Cleansing Flakes.
2). Titiskan beberapa titisan 4 ke 5 titisan atau spray 2 ke 3 kali keatas kepingan tersebut.
3). Gosok dgn tangan sehingga ianya menjd buih.
4). Kemudian usap buih tersebut ke wajah spt biasa & akhirnya bilas dgn air bersih
.
#magic #magika #macfmagika #macf #melembutkan #melembapkankulit #kertasajaib #pencucimuka #mesrawudhuk #mudahdibawa #mudahdigunakan #organik
.
➡️ MACF MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES
➡️ RM49
👉 MEMBER / DROPSHIP / AHLI PRICE SILA WHATSAPP
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) sebagai peneman setia anda 😍 .
✔ Pencuci muka dan penanggal makeup berbentuk kertas
✔ Mudah di bawa kemana-mana sahaja
✔ Mesra wuduk
✔ Tidak tumpah dan melekit
✔ Ringan/kemas bersama bekas compact exclusive
✔ Berasaskan bahan2 organik
✔ 100 pcs (100x cucian) tahan 2 bulan
.
10 saat jer dgn MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES
.
1). Anda hanya perlu ambil sekeping Magika Argan Cleansing Flakes.
2). Titiskan beberapa titisan 4 ke 5 titisan atau spray 2 ke 3 kali keatas kepingan tersebut.
3). Gosok dgn tangan sehingga ianya menjd buih.
4). Kemudian usap buih tersebut ke wajah spt biasa & akhirnya bilas dgn air bersih
.
#magic #magika #macfmagika #macf #melembutkan #melembapkankulit #kertasajaib #pencucimuka #mesrawudhuk #mudahdibawa #mudahdigunakan #organik
We hope it’s not too late to wish all Muslims ,  to have a blissful Ramadan. May Allah’s blessings be with all of us throughout this blessed month . XOXO , MBA 💋❤️ #royaleliquidmatte #mbacosmeticsmy #makeuptutorial #makeup #beauty #cosmetics #liquidlipstick #lipmatte #liquidlipmatte #liquidmatte #beauty #localproduct #wudhufriendly #mesrawudhuk #supportsmallbusiness #passionate #malaysia #johorbahru #islamicbeautyfair #malaysianproduct #gmpcertified #crueltyfreecosmetics #vegancosmetics #olive #sheabutter
We hope it’s not too late to wish all Muslims , to have a blissful Ramadan. May Allah’s blessings be with all of us throughout this blessed month . XOXO , MBA 💋❤️ #royaleliquidmatte #mbacosmeticsmy #makeuptutorial #makeup #beauty #cosmetics #liquidlipstick #lipmatte #liquidlipmatte #liquidmatte #beauty #localproduct #wudhufriendly #mesrawudhuk #supportsmallbusiness #passionate #malaysia #johorbahru #islamicbeautyfair #malaysianproduct #gmpcertified #crueltyfreecosmetics #vegancosmetics #olive #sheabutter
"SEMPAT KE NAK CANTIK SEBELUM RAYA NI?”
.
Ehh sempat lagi kalau awak dapatkan set khas Bougas Beauty utk raya tahun ni - #bougasrayakit. .
Special pula tu sebabnya boleh try dulu Facial Cleanser yg belum lagi launch tau! 😱
.
Tak payah nak pening2 cari cleanser la, cari serum la, cari scrub la sebab semuanya dah ade dlm ni..
Sape dah biasa dgn produk Bougas Beauty mesti tau kualiti produk mcm mana kan? So, this cleanser is a must-have too!🥳
.
Bukan setakat boleh join SCAN & WIN CONTEST yg best teruk tu tapi banyaknya benda FREE Fas nak bagi ni. Aduhh duhh duhh.. .
Berbaloi-baloi kan? Kulit cantik dapat, hadiah raya pun dapat 🤩
.
Jom whatsapp Fas sekarang untuk booking @ order😘
.
KLIK JE LINK BIO kat atas tu☝️
.
TAPI! Nak bgtau ni, sape yang dah ada niat nak order tu jangan fikir 2,3 kali. Sebab #bougasrayakit ni LIMITED EDITION tau. Kalau dah habis, habis terus diknon. Mana lagi nak dpt set berbaloi mcm ni, siap ada serum, scrub, cleanser (trial), sampul raya dan boleh join contest pulak tu.
.
So, make your decision now! And jom join #misicantiksebelumraya🥰
.
*Freeshipping: Shoppee link.
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
"SEMPAT KE NAK CANTIK SEBELUM RAYA NI?”
.
Ehh sempat lagi kalau awak dapatkan set khas Bougas Beauty utk raya tahun ni - #bougasrayakit. .
Special pula tu sebabnya boleh try dulu Facial Cleanser yg belum lagi launch tau! 😱
.
Tak payah nak pening2 cari cleanser la, cari serum la, cari scrub la sebab semuanya dah ade dlm ni..
Sape dah biasa dgn produk Bougas Beauty mesti tau kualiti produk mcm mana kan? So, this cleanser is a must-have too!🥳
.
Bukan setakat boleh join SCAN & WIN CONTEST yg best teruk tu tapi banyaknya benda FREE Fas nak bagi ni. Aduhh duhh duhh.. .
Berbaloi-baloi kan? Kulit cantik dapat, hadiah raya pun dapat 🤩
.
Jom whatsapp Fas sekarang untuk booking @ order😘
.
KLIK JE LINK BIO kat atas tu☝️
.
TAPI! Nak bgtau ni, sape yang dah ada niat nak order tu jangan fikir 2,3 kali. Sebab #bougasrayakit ni LIMITED EDITION tau. Kalau dah habis, habis terus diknon. Mana lagi nak dpt set berbaloi mcm ni, siap ada serum, scrub, cleanser (trial), sampul raya dan boleh join contest pulak tu.
.
So, make your decision now! And jom join #misicantiksebelumraya🥰
.
*Freeshipping: Shoppee link.
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
"SEMPAT KE NAK CANTIK SEBELUM RAYA NI?”
.
Ehh sempat lagi kalau awak dapatkan set khas Bougas Beauty utk raya tahun ni - #bougasrayakit. .
Special pula tu sebabnya boleh try dulu Facial Cleanser yg belum lagi launch tau! 😱
.
Tak payah nak pening2 cari cleanser la, cari serum la, cari scrub la sebab semuanya dah ade dlm ni..
Sape dah biasa dgn produk Bougas Beauty mesti tau kualiti produk mcm mana kan? So, this cleanser is a must-have too!🥳
.
Bukan setakat boleh join SCAN & WIN CONTEST yg best teruk tu tapi banyaknya benda FREE Fas nak bagi ni. Aduhh duhh duhh.. .
Berbaloi-baloi kan? Kulit cantik dapat, hadiah raya pun dapat 🤩
.
Jom whatsapp Fas sekarang untuk booking @ order😘
.
KLIK JE LINK BIO kat atas tu☝️
.
TAPI! Nak bgtau ni, sape yang dah ada niat nak order tu jangan fikir 2,3 kali. Sebab #bougasrayakit ni LIMITED EDITION tau. Kalau dah habis, habis terus diknon. Mana lagi nak dpt set berbaloi mcm ni, siap ada serum, scrub, cleanser (trial), sampul raya dan boleh join contest pulak tu.
.
So, make your decision now! And jom join #misicantiksebelumraya🥰
.
*Freeshipping: Shoppee link.
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
"SEMPAT KE NAK CANTIK SEBELUM RAYA NI?”
.
Ehh sempat lagi kalau awak dapatkan set khas Bougas Beauty utk raya tahun ni - #bougasrayakit. .
Special pula tu sebabnya boleh try dulu Facial Cleanser yg belum lagi launch tau! 😱
.
Tak payah nak pening2 cari cleanser la, cari serum la, cari scrub la sebab semuanya dah ade dlm ni..
Sape dah biasa dgn produk Bougas Beauty mesti tau kualiti produk mcm mana kan? So, this cleanser is a must-have too!🥳
.
Bukan setakat boleh join SCAN & WIN CONTEST yg best teruk tu tapi banyaknya benda FREE Fas nak bagi ni. Aduhh duhh duhh.. .
Berbaloi-baloi kan? Kulit cantik dapat, hadiah raya pun dapat 🤩
.
Jom whatsapp Fas sekarang untuk booking @ order😘
.
KLIK JE LINK BIO kat atas tu☝️
.
TAPI! Nak bgtau ni, sape yang dah ada niat nak order tu jangan fikir 2,3 kali. Sebab #bougasrayakit ni LIMITED EDITION tau. Kalau dah habis, habis terus diknon. Mana lagi nak dpt set berbaloi mcm ni, siap ada serum, scrub, cleanser (trial), sampul raya dan boleh join contest pulak tu.
.
So, make your decision now! And jom join #misicantiksebelumraya🥰
.
*Freeshipping: Shoppee link.
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
Other than treating skin issues, many returns for a second purchase because #advancedserum is said to provide hydration to their skin as well.
.
Don’t forget to tag your friends who have dry skin & let them experience the serum.
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
Other than treating skin issues, many returns for a second purchase because #advancedserum is said to provide hydration to their skin as well.
.
Don’t forget to tag your friends who have dry skin & let them experience the serum.
.
#bougasbeauty #bougasbarulahraya #bougasbatupahat #misicantiksebelumraya #crewfas #bougasbelanjerr #belanjerr #bougasbeautybatupahat #bougasserum #advancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #skincare #lipcare #naturalskincare #basicskincare #basicskincareroutine #malaysianproduct #localproduct #healthylifestyle #healthyliving #maluapabossku #mesrawudhuk #mesrasolat #senangterhibur #codbatupahat #freecod
PROMOSI🎉!!!!!!!!
.
.
Hanya RM20 sahaja 🎉
Dah boleh dapat set yang mercik 🌹
.
Kelebihan scrub bibiaq 😘
🐨Merawat bibir merekah
🐨Mengpinkkan bibir
🐨Merawat bibir berdarah
🐨Anjalkan bibir
.
.
Kelebihan dolly liptint 😍
✔️Mempunyai min ha iaitu memberi lesan lembab dan anjal pada bibir
✔️Hyaluronic juga dimasukkan kedalam DOLLY LIPTINT untuk mengelakkan rekahan pada bibir
✔️Sihatkan semula bibir
✔️Warna yg diminati ramai
✔️Tahan lama
✔️Halal dan boleh bawa solat
✔️Paling penting menggunakan bahan semulajadi
.
.
So let's grab
Klik link di bio 👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffaziz #bellaastillah
PROMOSI🎉!!!!!!!!
.
.
Hanya RM20 sahaja 🎉
Dah boleh dapat set yang mercik 🌹
.
Kelebihan scrub bibiaq 😘
🐨Merawat bibir merekah
🐨Mengpinkkan bibir
🐨Merawat bibir berdarah
🐨Anjalkan bibir
.
.
Kelebihan dolly liptint 😍
✔️Mempunyai min ha iaitu memberi lesan lembab dan anjal pada bibir
✔️Hyaluronic juga dimasukkan kedalam DOLLY LIPTINT untuk mengelakkan rekahan pada bibir
✔️Sihatkan semula bibir
✔️Warna yg diminati ramai
✔️Tahan lama
✔️Halal dan boleh bawa solat
✔️Paling penting menggunakan bahan semulajadi
.
.
So let's grab
Klik link di bio 👆🏻 #dollyliptint #liptint #natural #bebasbahankimia #organik #tiadabrgtelarang #muabellaz #cantik #gojes #lawa #merecik #promosi #set #gadis #y15 #mesrasolat #mesrawudhuk #xmelekatgigi #pekat #jomlawa #liptintmurah #mua #muamalaysia #makeup #bye #aliffaziz #bellaastillah
Wahhhh. Dah last last menit kemain cantik pulak baju yg kuar! 😁

Dengan pantas order kalau berkenannnn! Picit link wasap di bio ❤

#kurungbatikfiya
#mesrawudhuk
#batikviral
#sumpahselesa 
#superduperselesa 
#mampumilik 
#769anggunstyleonline
Wahhhh. Dah last last menit kemain cantik pulak baju yg kuar! 😁

Dengan pantas order kalau berkenannnn! Picit link wasap di bio ❤

#kurungbatikfiya
#mesrawudhuk
#batikviral
#sumpahselesa
#superduperselesa
#mampumilik
#769anggunstyleonline