#mesrawudhu

.
BENTUK kuku |  #SeriSiSuri
_
Bentuk kuku 'SQUOVAL' adalah pilihan yang tepat dan sedang elok buat kuku anda.
Ianya lebih tahan lasak, kuat dan tidak mudah patah!
_
Kemudian, calitkan #MesraWudhu #NailColour PUTIH di hujung bahagian kuku bagi yang gemar hasil yang lebih natural. Siap! 
_
Kod warna:
027 : SUSU
035 : Top Coat AIR SUAM SUAM KUKU
_
#WudhuFriendly
#IslamicFashion
.
BENTUK kuku | #SeriSiSuri
_
Bentuk kuku 'SQUOVAL' adalah pilihan yang tepat dan sedang elok buat kuku anda.
Ianya lebih tahan lasak, kuat dan tidak mudah patah!
_
Kemudian, calitkan #MesraWudhu #NailColour PUTIH di hujung bahagian kuku bagi yang gemar hasil yang lebih natural. Siap!
_
Kod warna:
027 : SUSU
035 : Top Coat AIR SUAM SUAM KUKU
_
#WudhuFriendly
#IslamicFashion
Young and Glow Foundation kaya dengan Minyak Argan, Ekstrak Pudina, Vitamin C & E, Biji Apricot, Serum Pelembap dan juga SPF 45.
•
Ia tidak berminyak, tidak melekit dan kekal sepanjang hari. Ia juga mesra wudhu, lantas senang dibersihkan.
•
SGD 29
#youngandglowfoundation
#youngandglow
#youngandglowsg
#makeup
#glowingskin
#foundation
#mesrawudhu
Young and Glow Foundation kaya dengan Minyak Argan, Ekstrak Pudina, Vitamin C & E, Biji Apricot, Serum Pelembap dan juga SPF 45.

Ia tidak berminyak, tidak melekit dan kekal sepanjang hari. Ia juga mesra wudhu, lantas senang dibersihkan.

SGD 29
#youngandglowfoundation
#youngandglow
#youngandglowsg
#makeup
#glowingskin
#foundation
#mesrawudhu
●CARDIGAN JAMEERA●
.
📌Cardigan berkonsepkan abaya.
Boleh matchkan dengan apa2 sahaja baju walaupun baju tanpa lengan. Bestnya rekaan ni tak kan mengabaikan aurat tangan korang sebabnya bukaan tangan cardigan ni tak terbuka luas macam abaya yang sebenar tau!
📌Boleh digayakan sebagai dress dengan menambahkan butang ketip di sepanjang cardigan!
📌Ada poket kiri dan kanan.
📌Dengan adanya butang ketip memudahkan untuk BF. Begitu juga dengan tangan tetap punya zip untuk extra mudah berwudhu.
📌 Pilihan size S - 5XL.
.
.
PROMOSI hingga 31 OGOS 2019
SIZE S - XL 🔥 RM79/pcs
SIZE 2XL - 5XL 🔥 RM84/pcs
.
💕*Special price jika COMBO 3PCS.
.
Harga selepas promosi
Size S-XL RM99/pcs
Size 2XL - 5XL RM104/pcs

FREE POSTAGE 📮
FREE POSTAGE 📮
.
Wasap 📲 013-4146754
Wasap 📲 013-4146754
Atau Click link wasap yang tertera d'bio😘
.
.
.
.
#cardigan #cardiganmuslimah #abaya #bajukurungmuslimah #blouseberpoket #blouseextrasize #blousepanjang #blouselabuh #kurtaslimfit #bajumelayuslimfit #jubah #bajubertunang #bajunikah #bajubriesmaid #bajumenyusu #bajumengandung #mesramenyusu #mesrawudhu #palazzomuslimah #ajimaura #cikguseo #terapiinstagram #aurainsta #meeracle #dyxy #dramaSweetDreams #sale #fesyenmuslimah #niqabis
●CARDIGAN JAMEERA●
.
📌Cardigan berkonsepkan abaya.
Boleh matchkan dengan apa2 sahaja baju walaupun baju tanpa lengan. Bestnya rekaan ni tak kan mengabaikan aurat tangan korang sebabnya bukaan tangan cardigan ni tak terbuka luas macam abaya yang sebenar tau!
📌Boleh digayakan sebagai dress dengan menambahkan butang ketip di sepanjang cardigan!
📌Ada poket kiri dan kanan.
📌Dengan adanya butang ketip memudahkan untuk BF. Begitu juga dengan tangan tetap punya zip untuk extra mudah berwudhu.
📌 Pilihan size S - 5XL.
.
.
PROMOSI hingga 31 OGOS 2019
SIZE S - XL 🔥 RM79/pcs
SIZE 2XL - 5XL 🔥 RM84/pcs
.
💕*Special price jika COMBO 3PCS.
.
Harga selepas promosi
Size S-XL RM99/pcs
Size 2XL - 5XL RM104/pcs

FREE POSTAGE 📮
FREE POSTAGE 📮
.
Wasap 📲 013-4146754
Wasap 📲 013-4146754
Atau Click link wasap yang tertera d'bio😘
.
.
.
.
#cardigan #cardiganmuslimah #abaya #bajukurungmuslimah #blouseberpoket #blouseextrasize #blousepanjang #blouselabuh #kurtaslimfit #bajumelayuslimfit #jubah #bajubertunang #bajunikah #bajubriesmaid #bajumenyusu #bajumengandung #mesramenyusu #mesrawudhu #palazzomuslimah #ajimaura #cikguseo #terapiinstagram #aurainsta #meeracle #dyxy #dramaSweetDreams #sale #fesyenmuslimah #niqabis
MAGIC TOUCH! Sekali oles, terus nampak cantik semulajadi 💕
.
#faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterterengganu
#faraalipbutterputrajaya #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #agentselangor #selangor #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #equine #uitmdengkil #dengkil #agentterengganu #kualaterengganu #kualanerus #dropshipneeded #bazarpaknil #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibir #pelembapbibir #luluskkm #mesrawudhu #mesrasolat
[SALE‼️] [RM149 ONLY‼️] [LIMITED STOCK]

Hotselling #JubahMareah in latte for Hawwa Merdeka Sale!! Dah tak banyak tau sebab sale ni laju betul stock susut😭

Satu je sis nak cakap, jangan ragu2 nak grab satuuuu. Awak boleh pakai ke kelas, masjid, jalan2, pergi kenduri, and pakai masa nak konvo pun sesuai tau! Cantik sangat 😉
——
Collection: HW JUBAH MAREAH

Material : Premium Como Crepe
Size: XS, S, M, L, XL
Color : 5 colors available
▫️ Blue blush
▫️ Dusty Pink
▫️ Black [SOLD OUT]
▫️ Navy Blue
▫️ Latte

Whatsapp order: 0134448002 (link on bio)
-
#mesrawudhu #hwootd #HawwaOfficial #hwlimitededition #jubahhitam #jubahcantik #jubahhitammalaysia #jubahhitammurah #jubahmodenmalaysia #jubahlonggarmalaysia #jubahlonggar #jubahbffriendly #jubahnursingfriendly gfriendly #jubahsouq #jubahperempuan #jubahdress #jubahdressmurah #jubahmoden #jubahsaizL #jubahnavyblue #jubahbiru #terlajaklaris #jubahselesa #jubahnursing #jubahplain #jubahkonvo #jubahkonvocantik #jubahkonvomurah
[SALE‼️] [RM149 ONLY‼️] [LIMITED STOCK]

Hotselling #JubahMareah in latte for Hawwa Merdeka Sale!! Dah tak banyak tau sebab sale ni laju betul stock susut😭

Satu je sis nak cakap, jangan ragu2 nak grab satuuuu. Awak boleh pakai ke kelas, masjid, jalan2, pergi kenduri, and pakai masa nak konvo pun sesuai tau! Cantik sangat 😉
——
Collection: HW JUBAH MAREAH

Material : Premium Como Crepe
Size: XS, S, M, L, XL
Color : 5 colors available
▫️ Blue blush
▫️ Dusty Pink
▫️ Black [SOLD OUT]
▫️ Navy Blue
▫️ Latte

Whatsapp order: 0134448002 (link on bio)
-
#mesrawudhu #hwootd #HawwaOfficial #hwlimitededition #jubahhitam #jubahcantik #jubahhitammalaysia #jubahhitammurah #jubahmodenmalaysia #jubahlonggarmalaysia #jubahlonggar #jubahbffriendly #jubahnursingfriendly gfriendly #jubahsouq #jubahperempuan #jubahdress #jubahdressmurah #jubahmoden #jubahsaizL #jubahnavyblue #jubahbiru #terlajaklaris #jubahselesa #jubahnursing #jubahplain #jubahkonvo #jubahkonvocantik #jubahkonvomurah
🔸️COZUMA MASCARA🔸️ Kelebihan mascara:
✅ Solekan lebih kemas
✅ Tahan lama
✅ Mudah ditanggalkan (Mesra Solat)
✅ Kalis Air
✅ Kalis Comot

Berminat?
Dm me for info❤

#CozumaMascara
#CozumaSeries 
#MesraWudhu
#MYN 
#AkademiB32
🔸️COZUMA MASCARA🔸️ Kelebihan mascara:
✅ Solekan lebih kemas
✅ Tahan lama
✅ Mudah ditanggalkan (Mesra Solat)
✅ Kalis Air
✅ Kalis Comot

Berminat?
Dm me for info❤

#CozumaMascara
#CozumaSeries
#MesraWudhu
#MYN
#AkademiB32
Caramel Mint 💖

#faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterterengganu
#faraalipbutterputrajaya #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #agentselangor #selangor #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #equine #uitmdengkil #dengkil #agentterengganu #kualaterengganu #kualanerus #dropshipneeded #bazarpaknil #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibir #pelembapbibir #luluskkm #mesrawudhu #mesrasolat
Kalau korang jenis yang sangat busy dengan kerja sampai tak sempat nak make up ke apa tapi nak bibir sentiasa berseri, wajib cuba faraalipbutter tau. Mudah sangat nak oles. Tak payah guna cermin pon boleh.
.
Wajah yang cantik berseri bermula dari bibir. Jika bibir sihat cantik berseri, maka akan cantik berseri la wajah seseorang tu.

#faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterterengganu
#faraalipbutterputrajaya #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #agentselangor #selangor #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #equine #uitmdengkil #dengkil #agentterengganu #kualaterengganu #kualanerus #dropshipneeded #bazarpaknil #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibir #pelembapbibir #luluskkm #mesrawudhu #mesrasolat
Kalau korang jenis yang sangat busy dengan kerja sampai tak sempat nak make up ke apa tapi nak bibir sentiasa berseri, wajib cuba faraalipbutter tau. Mudah sangat nak oles. Tak payah guna cermin pon boleh.
.
Wajah yang cantik berseri bermula dari bibir. Jika bibir sihat cantik berseri, maka akan cantik berseri la wajah seseorang tu.

#faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterterengganu
#faraalipbutterputrajaya #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #lipbutter #lipbalm #agentselangor #selangor #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #equine #uitmdengkil #dengkil #agentterengganu #kualaterengganu #kualanerus #dropshipneeded #bazarpaknil #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibir #pelembapbibir #luluskkm #mesrawudhu #mesrasolat
I'M SUPER EXCITED!
Can you guess what's coming soon? 😉
.
.
#nurraysasg #Singapore #Halalmakeup #halalcosmetics #adilahlah #AuraInstaBatch29 #mesrawudhu #mesrasolat #ComingSoon #TeamFAFRSG
I'M SUPER EXCITED!
Can you guess what's coming soon? 😉
.
.
#nurraysasg #Singapore #Halalmakeup #halalcosmetics #adilahlah #AuraInstaBatch29 #mesrawudhu #mesrasolat #ComingSoon #TeamFAFRSG
Hah.... Siapa kata collagen soap tuk owang pompan jek?? Nengok abang ni...
Dia ajar abam² camna nak gunakan... ☺

#tips_penggunaan
#collagensoap
#mesrawudhu
#timNinja
#teamFafrsg
Hah.... Siapa kata collagen soap tuk owang pompan jek?? Nengok abang ni...
Dia ajar abam² camna nak gunakan... ☺

#tips_penggunaan
#collagensoap
#mesrawudhu
#timNinja
#teamFafrsg
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE🇲🇾🇲🇾🇲🇾
21/8/19 - 31/8/19
.
ESTELLA_KURUNG
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue
.
💢 PEMBELIAN 1psg SAHAJA harga jadi RM59/psg.
.
💢PEMBELIAN #2psg dan keatas harga jadi RM49.50/psg. JIMATKAN!!
.
💢 PLUSSIZE (4XL dan 5XL) add RM5/psg
.
Berminat?? Wassap zue yea☺
0193282553
0193282553
[SALE‼️] [RM50 ONLY‼️] [LIMITED STOCK]

Blouse Daisi pun ada clearance sale!! Jimat RM29!! Normal price RM79 tau 😱😱😱
.
Daisi Pink:
- Size L : 3 pcs
.
Daisi Purple:
- Size L : 6 pcs

Whatsapp order: 0134448002 (link on bio) /#TeamHW
-
#TeamHW #hwbabes #hwrtw #hwcollection #hawwaofficial #muslimahoutfit #mesrawudhu #kainlembut #selesa #cantikmenawan #bajukurungmurah #bajukurungprinted #bajukurungmuslimah #hwrtw #hwootd #HWBeraya #hwcollection #HawwaOfficial #hwnewcollection #hwlimitededition #blousemurah #blouseperempuan #blousemuslimah #bajumuslimah #bajumuslimahsaizxs #bajumuslimahcantik #bajumuslimahsaizl #bajumuslimahmoden #bajumuslimahperempuan #bajumuslimahmurah #bajumuslimahmalaysia #merdekasale #bajumuslimahlonggar
Make up TUTORIAL by @adila_makeup
Nak makeup simple tapi hasil glowing dan meletop ? 😍

Kelebihan wabak foundation ✅ Lulus kkm
✅ Tekstur yang ringan
️✅ Senang blend
✅ Jimat masa
✅ Full coverage
✅ Tidak Menyumbat pori
️✅ Kulit jadi cerah
✅ Effect glowing

Korang mesti kena cuba wabak foundation 😊 the best ever and ever.

#Jangandegilpakaiwabak #wabakkitapunya #Wabakfoundation #wabakkuantan #wabakselangor #Sayajualfoundation #foundationmurah #foundationmurahmalaysia #sayajualsayapakai #trustedagent  #freegift #bukanbeshebeshe #mesrawudhu #foundation #KKMapproved
#postageseluruhmalaysia #fastdelivery #sunblock #spf50 #peanut #almond #agentsahkuantan #kuantan #pahang #beauty #cosmetic #healing #fullcoverage #naturallook #waterbasedfoundation
Make up TUTORIAL by @adila_makeup
Nak makeup simple tapi hasil glowing dan meletop ? 😍

Kelebihan wabak foundation ✅ Lulus kkm
✅ Tekstur yang ringan
️✅ Senang blend
✅ Jimat masa
✅ Full coverage
✅ Tidak Menyumbat pori
️✅ Kulit jadi cerah
✅ Effect glowing

Korang mesti kena cuba wabak foundation 😊 the best ever and ever.

#Jangandegilpakaiwabak #wabakkitapunya #Wabakfoundation #wabakkuantan #wabakselangor #Sayajualfoundation #foundationmurah #foundationmurahmalaysia #sayajualsayapakai #trustedagent #freegift #bukanbeshebeshe #mesrawudhu #foundation #KKMapproved
#postageseluruhmalaysia #fastdelivery #sunblock #spf50 #peanut #almond #agentsahkuantan #kuantan #pahang #beauty #cosmetic #healing #fullcoverage #naturallook #waterbasedfoundation
Orchid Vanilla 💜
.
#faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterterengganu
#faraalipbutterputrajaya #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #agentselangor #selangor #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #equine #uitmdengkil #dengkil #agentterengganu #kualaterengganu #kualanerus #dropshipneeded #bazarpaknil #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibir #pelembapbibir #luluskkm #mesrawudhu #mesrasolat
Always carry your lip balm sweethearts! 😘
#faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterterengganu
#faraalipbutterputrajaya #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #agentselangor #selangor #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #equine #uitmdengkil #dengkil #agentterengganu #kualaterengganu #kualanerus #dropshipneeded #bazarpaknil #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibir #pelembapbibir #luluskkm #mesrawudhu #mesrasolat
💕 Bagaimana untuk tahu bedak/compact powder kita MESRA WUDUK? 💕
------------------------------------------------------------------------- Silikon adalah satu unsur yang banyak digunakan dalam kosmetik.
Sifatnya yang stabil, tidak larut air akan menghalang air sampai ke liang-liang pori di wajah, jika tidak dicuci dengan cleanser atau make up removal.
.
.
.
Hasilnya, wuduk tidak sempurna. Jika wuduk tidak sempurna, tentulah ibadah solat turut terjejas. Oleh itu, amat penting untuk memilih kosmetik yang bebas silikon. .
.
.
Bagaimana cara mudah untuk tahu bedak yang digunakan bebas silikon?
JOM... TRY.....TEST....
.
.
1) Letakkan setitis air di atas permukaan bedak. .
2)Perhatikan bentuk titisan air. .
3)Jika bentuk titisan air berubah semakin meleper, ini menunjukkan air meresap masuk ke dalam bedak. Maknanya bedak tu mesra wuduk.
.
4)Sebaliknya, jika bentuk titisan air tidak berubah, bermakna bedak tu mengandungi silikon. Silikon akan menghalang air meresap masuk ke dalam bedak.
.
.
.
Jadi bedak sedemikian tidak mesra wuduk. Perlu guna cleanser atau makeup removal untuk pastikan liang-liang roma bebas silikon supaya air tidak terhalang sampai ke kulit.
.
.
Makanya saya perkenalkan DD MOIST CAKE NURRAYSA yang mesra wuduk dan mesra solat. DDMC Nurraysa ini tiada silikon jadi ia akan memudahkan untuk berwuduk dan solat. Best....best.... 😊

#SharingInfo
#NurraysaBeauty 
#mesrawudhu
#seremban
#adaseridiwajahmu
💕 Bagaimana untuk tahu bedak/compact powder kita MESRA WUDUK? 💕
------------------------------------------------------------------------- Silikon adalah satu unsur yang banyak digunakan dalam kosmetik.
Sifatnya yang stabil, tidak larut air akan menghalang air sampai ke liang-liang pori di wajah, jika tidak dicuci dengan cleanser atau make up removal.
.
.
.
Hasilnya, wuduk tidak sempurna. Jika wuduk tidak sempurna, tentulah ibadah solat turut terjejas. Oleh itu, amat penting untuk memilih kosmetik yang bebas silikon. .
.
.
Bagaimana cara mudah untuk tahu bedak yang digunakan bebas silikon?
JOM... TRY.....TEST....
.
.
1) Letakkan setitis air di atas permukaan bedak. .
2)Perhatikan bentuk titisan air. .
3)Jika bentuk titisan air berubah semakin meleper, ini menunjukkan air meresap masuk ke dalam bedak. Maknanya bedak tu mesra wuduk.
.
4)Sebaliknya, jika bentuk titisan air tidak berubah, bermakna bedak tu mengandungi silikon. Silikon akan menghalang air meresap masuk ke dalam bedak.
.
.
.
Jadi bedak sedemikian tidak mesra wuduk. Perlu guna cleanser atau makeup removal untuk pastikan liang-liang roma bebas silikon supaya air tidak terhalang sampai ke kulit.
.
.
Makanya saya perkenalkan DD MOIST CAKE NURRAYSA yang mesra wuduk dan mesra solat. DDMC Nurraysa ini tiada silikon jadi ia akan memudahkan untuk berwuduk dan solat. Best....best.... 😊

#SharingInfo
#NurraysaBeauty
#mesrawudhu
#seremban
#adaseridiwajahmu
[SALE‼️] [RM149 ONLY‼️] [LIMITED STOCK]

Guys, tunggu apa lagi, clearance sale sedang berlangsung ni! Jimat RM30! Wow banyak tu 😱😱😱 Rugi kalau tak grab time ni sebab kita jarang buat sale tau 😝
-
Collection: HW JUBAH MAREAH 
Material : Premium Como Crepe
Size: XS, S, M, L, XL
Color : 5 colors available
▫️ Blue blush
▫️ Dusty Pink
▫️ Black [SOLD OUT]
▫️ Navy Blue
▫️ Latte
-
Order: whatsapp 013-4448002 (link on bio) / #TeamHW
-
#mesrawudhu #kainlembut #selesa #hwootd #HawwaOfficial #hwlimitededition #jubahhitam #jubahcantik #jubahhitammalaysia #jubahhitammurah #jubahmodenmalaysia #jubahlonggarmalaysia #jubahlonggar #jubahbffriendly #jubahnursingfriendly #jubahsouq #jubahperempuan #jubahdress #jubahdressmurah #jubahmoden #jubahsaizL #jubahnavyblue #jubahbiru #cantikmenawan #terlajaklaris #kainsejuk #jubahselesa #jubahnursing #jubahplain
[SALE‼️] [RM149 ONLY‼️] [LIMITED STOCK]

Guys, tunggu apa lagi, clearance sale sedang berlangsung ni! Jimat RM30! Wow banyak tu 😱😱😱 Rugi kalau tak grab time ni sebab kita jarang buat sale tau 😝
-
Collection: HW JUBAH MAREAH
Material : Premium Como Crepe
Size: XS, S, M, L, XL
Color : 5 colors available
▫️ Blue blush
▫️ Dusty Pink
▫️ Black [SOLD OUT]
▫️ Navy Blue
▫️ Latte
-
Order: whatsapp 013-4448002 (link on bio) / #TeamHW
-
#mesrawudhu #kainlembut #selesa #hwootd #HawwaOfficial #hwlimitededition #jubahhitam #jubahcantik #jubahhitammalaysia #jubahhitammurah #jubahmodenmalaysia #jubahlonggarmalaysia #jubahlonggar #jubahbffriendly #jubahnursingfriendly #jubahsouq #jubahperempuan #jubahdress #jubahdressmurah #jubahmoden #jubahsaizL #jubahnavyblue #jubahbiru #cantikmenawan #terlajaklaris #kainsejuk #jubahselesa #jubahnursing #jubahplain
#𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗦𝗜 #𝗕𝗔𝗝𝗨𝗧𝗔𝗡𝗣𝗔 𝗚𝗢𝗦𝗢𝗞 𝗦𝗘𝗠𝗣𝗘𝗡𝗔 𝗠𝗘𝗥𝗗𝗘𝗞𝗔 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
2 PASANG RM99 ‼
2 PASANG RM99 ‼
.
SEMPENA KEMERDEKAAN MALAYSIA YANG KE-62, KAMI TAWARKAN ESTELLA KURUNG DENGAN HARGA TERMURAH CUMA RM99 2 PASANG.
.
DESIGN TOP SELLING DARI KAMI BAJU TANPA GOSOK 
KHAS UTK MEREKA YG TERSANGAT BZ DGN RUTIN HARIAN MEREKA SAMPAI TAK SEMPAT NAK IRON BAJU
.
YANG PASTI PENANGAN ESTELLA KURUNG NAMPAK MANIS SOPAN KORANG BOLEH DAN SENANG JER NAK MATCH MANA2 EVENT ATAUPUN UNTUK BRIDESMAID
.
CUTTING LOOSE ,MAKIN SELESA BILA PAKAI TAU..
.
💛 ESTELLA_KURUNG 💛
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue

WARNA SEMUA LAWA2,PASTI TAK TIDUR MALAM SELAGI TAK GRAB ESTELLA KURUNG😍😍
.
Normal Price RM129 / 1 psg
Kini 2 pasang hanya RM99
.
.
Dan ... jgn lupa TAGGED BFF untuk join combo set jimat

STOK TERSANGATTTT LIMITED TAU❗❗❗
.
TERPUKAUUU??? BERMINAT WASSAP ZUE YEA☺
www.wasap.my/60193282553
.
add rm5/ helai untuk saiz 4XL@5XL
#𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗦𝗜 #𝗕𝗔𝗝𝗨𝗧𝗔𝗡𝗣𝗔 𝗚𝗢𝗦𝗢𝗞 𝗦𝗘𝗠𝗣𝗘𝗡𝗔 𝗠𝗘𝗥𝗗𝗘𝗞𝗔 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
2 PASANG RM99 ‼
2 PASANG RM99 ‼
.
SEMPENA KEMERDEKAAN MALAYSIA YANG KE-62, KAMI TAWARKAN ESTELLA KURUNG DENGAN HARGA TERMURAH CUMA RM99 2 PASANG.
.
DESIGN TOP SELLING DARI KAMI BAJU TANPA GOSOK
KHAS UTK MEREKA YG TERSANGAT BZ DGN RUTIN HARIAN MEREKA SAMPAI TAK SEMPAT NAK IRON BAJU
.
YANG PASTI PENANGAN ESTELLA KURUNG NAMPAK MANIS SOPAN KORANG BOLEH DAN SENANG JER NAK MATCH MANA2 EVENT ATAUPUN UNTUK BRIDESMAID
.
CUTTING LOOSE ,MAKIN SELESA BILA PAKAI TAU..
.
💛 ESTELLA_KURUNG 💛
👗 MATERIAL MOSS CREPE
⏲ JIMAT MASA
🚫 TAK PERLU IRON
💢 TAK MUDAH KEDUT
💃 SAIZ XS - 5XL
.
11 HOT COLOUR❗❗❗
.
👗 Rose Brown
👗 Army Green
👗 Salmon
👗 Light Blue
👗 Emerald Green
👗 Purple
👗 Maroon
👗 Prussian Blue
👗 Cherry Pink
👗 Mustard
👗 Royal Blue

WARNA SEMUA LAWA2,PASTI TAK TIDUR MALAM SELAGI TAK GRAB ESTELLA KURUNG😍😍
.
Normal Price RM129 / 1 psg
Kini 2 pasang hanya RM99
.
.
Dan ... jgn lupa TAGGED BFF untuk join combo set jimat

STOK TERSANGATTTT LIMITED TAU❗❗❗
.
TERPUKAUUU??? BERMINAT WASSAP ZUE YEA☺
www.wasap.my/60193282553
.
add rm5/ helai untuk saiz 4XL@5XL
Good morning sunshine! Start your day with smile & Bismillah 😊
#faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterterengganu
#faraalipbutterputrajaya #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #agentselangor #selangor #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #equine #uitmdengkil #dengkil #agentterengganu #kualaterengganu #kualanerus #dropshipneeded #bazarpaknil #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibir #pelembapbibir #luluskkm #mesrawudhu #mesrasolat
BEST GILER PAKAI FOUNDATION MAGIC NI, 1 WARNA JE, BILA APPLY MAGIC IKUT WARNA KULIT..!! Kenapa BEST?
TAK PAYAH SUSAH2 PAKAI SERUM, 
TAK PAYAH PAKAI BEDAK,
TAK PAYAH PAKAI PELEMBAB

Semua dah  ada dalam foundation ni😍
I Love it!!!mudah kerja ai,jimat masa🤩

Apa lagi yang bestt ?
Ini bukan foundation biasa2 
Ruza Foundatipn ni boleh MERAWAT MASALAH KULIT SEKALI

Sesuai untuk semua kulit (dry , oily , sensitive , combination)

KELEBIHAN RUZA PRETTY DOLL FOUNDATION ✔Mesra wudhuk.
✔tidak berminyak.
✔tidak bercapuk.
✔matte finishing/gebu je muka.
✔ringan/tak melekit.
✔merawat wajah dengan kandungan Minyak argan.
✔menyamar noda dan cela.
✔tidak mempunyai silikon yang Menyumbat liang pori.
✔Bau yang sangat wangi
✔tahan sehingga 8 jam
✔struktur krim yg sgt lembut/ringan
✔senang disapu dan dicuci
✔melindungi kulit dari sinaran matahari
✔sesuai utk semua peringkat umur ✔Sesuai utk kulit normal dan sensitif
✅SPF35  LULUS KKM : NOT190306187K
.
.
HARGA BERPATUTAN jika dibandingkan dengan pelbagai  manfaat yg bakal anda dapat. 😊
.
Untuk lebih detail/ nak order dan ingin cantik glowing wasap.
Click link wasap dibawah 👇👇👇
http://RuZaFoundationOfficial.wasap.my
http://RuZaFoundationOfficial.wasap.my
http://RuZaFoundationOfficial.wasap.my
.
#foundationmurahmalaysian #foundationmalaysiaoriginal #ruzabeautycareofficial #prettydoll #foundation #glowingskin #flawlessmakeup #mesrawudhu #ruzafoundation #ruza_beautycare #foundationterbaikmalaysia 
#calitteruscantik
BEST GILER PAKAI FOUNDATION MAGIC NI, 1 WARNA JE, BILA APPLY MAGIC IKUT WARNA KULIT..!! Kenapa BEST?
TAK PAYAH SUSAH2 PAKAI SERUM,
TAK PAYAH PAKAI BEDAK,
TAK PAYAH PAKAI PELEMBAB

Semua dah ada dalam foundation ni😍
I Love it!!!mudah kerja ai,jimat masa🤩

Apa lagi yang bestt ?
Ini bukan foundation biasa2
Ruza Foundatipn ni boleh MERAWAT MASALAH KULIT SEKALI

Sesuai untuk semua kulit (dry , oily , sensitive , combination)

KELEBIHAN RUZA PRETTY DOLL FOUNDATION ✔Mesra wudhuk.
✔tidak berminyak.
✔tidak bercapuk.
✔matte finishing/gebu je muka.
✔ringan/tak melekit.
✔merawat wajah dengan kandungan Minyak argan.
✔menyamar noda dan cela.
✔tidak mempunyai silikon yang Menyumbat liang pori.
✔Bau yang sangat wangi
✔tahan sehingga 8 jam
✔struktur krim yg sgt lembut/ringan
✔senang disapu dan dicuci
✔melindungi kulit dari sinaran matahari
✔sesuai utk semua peringkat umur ✔Sesuai utk kulit normal dan sensitif
✅SPF35 LULUS KKM : NOT190306187K
.
.
HARGA BERPATUTAN jika dibandingkan dengan pelbagai manfaat yg bakal anda dapat. 😊
.
Untuk lebih detail/ nak order dan ingin cantik glowing wasap.
Click link wasap dibawah 👇👇👇
http://RuZaFoundationOfficial.wasap.my
http://RuZaFoundationOfficial.wasap.my
http://RuZaFoundationOfficial.wasap.my
.
#foundationmurahmalaysian #foundationmalaysiaoriginal #ruzabeautycareofficial #prettydoll #foundation #glowingskin #flawlessmakeup #mesrawudhu #ruzafoundation #ruza_beautycare #foundationterbaikmalaysia
#calitteruscantik
Maskara pertama yg ada dua brush dan mesra wudhu.
.
Simple yet gorgeous ❤️
.
.
hanya RM25 sahaja SM dan RM28 utk SS!! .
.
grab original dari kami, your #rohinaauthorisedreseller
.
.

#maskaramurah #rohinamaskara #maskarabyrohina #maskaracongek #rohinamaskara #mascaramurah #rohinamascara #rohinamascaraconggek #maskaramurah #maskarabyrohina #maskara #muamalaysia #muaperak #muakedah #muaperlis #projectkahwin #makeupmurah #makeuporiginal #maskaralentik #rohinamy #rohinaa #rohinacosmetic #rohinaauthorisedreseller #maskaramesrawudhu #makeupmesrawuduk #makeupmesrasolat #mesrawuduk #mesrawudhu #hellokittymascara #mascarahellokitty #hellokittymaskara #mascarahellokitty #hellokittymalaysia
canteknyaaa 😍😍😍..
bila diri confident, buat apa pun rasa smooth je hari kita..
salah satu yang boleh boost confident adalah dengan #rohinamaskara
.
.
Maskara pertama yg ada dua brush dan mesra wudhu.
.
Simple yet gorgeous ❤️
.
.
hanya RM25 sahaja SM dan RM28 utk SS!! .
grab original dari kami, your #rohinaauthorisedreseller
.
.

#maskaramurah #rohinamaskara #maskarabyrohina #maskaracongek #rohinamaskara #mascaramurah #rohinamascara #rohinamascaraconggek #maskaramurah #maskarabyrohina #maskara #muamalaysia #muaperak #muakedah #muaperlis #projectkahwin #makeupmurah #makeuporiginal #maskaralentik #rohinamy #rohinaa #rohinacosmetic #rohinaauthorisedreseller #maskaramesrawudhu #makeupmesrawuduk #makeupmesrasolat #mesrawuduk #mesrawudhu
canteknyaaa 😍😍😍..
bila diri confident, buat apa pun rasa smooth je hari kita..
salah satu yang boleh boost confident adalah dengan #rohinamaskara
.
.
Maskara pertama yg ada dua brush dan mesra wudhu.
.
Simple yet gorgeous ❤️
.
.
hanya RM25 sahaja SM dan RM28 utk SS!! .
grab original dari kami, your #rohinaauthorisedreseller
.
.

#maskaramurah #rohinamaskara #maskarabyrohina #maskaracongek #rohinamaskara #mascaramurah #rohinamascara #rohinamascaraconggek #maskaramurah #maskarabyrohina #maskara #muamalaysia #muaperak #muakedah #muaperlis #projectkahwin #makeupmurah #makeuporiginal #maskaralentik #rohinamy #rohinaa #rohinacosmetic #rohinaauthorisedreseller #maskaramesrawudhu #makeupmesrawuduk #makeupmesrasolat #mesrawuduk #mesrawudhu
Selamat tengahari semua! Nah harini sis belanja video model menggayakan #HWJubah Mareah in navy blue. Yang dah ada koleksi ni mesti tak menyesal kan beli? Tengoklah betapa selesa dan flowy kainnya 😍😍😍
-
.
-
#mesrawudhu #kainlembut #selesa #hwootd #HawwaOfficial #hwlimitededition #jubahhitam #jubahcantik #jubahhitammalaysia #jubahhitammurah #jubahmodenmalaysia #jubahlonggarmalaysia #jubahlonggar #jubahbffriendly #jubahnursingfriendly #jubahsouq #jubahperempuan #jubahdress #jubahdressmurah #jubahmoden #jubahsaizL #jubahnavyblue #jubahbiru #cantikmenawan #terlajaklaris #kainsejuk #jubahselesa #jubahnursing #jubahplain
Kelebihan Magic Lipstick Nurraysa 💄💄
.
.
☑️Warna yang tahan lama
.
☑️Mampu merawat bibir kering
.
☑️Tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan bibir
.
☑️Mengikut suhu darah si pemakai
.
☑️Mesra Solat
.
Uols dah cuba Magic Lipstick Nurraysa.💄
.
.
#lipstickNurraysa
#mesraWudhu
#mesraSolat
#nurraysabeautysg
#teamfafrsg
Kelebihan Magic Lipstick Nurraysa 💄💄
.
.
☑️Warna yang tahan lama
.
☑️Mampu merawat bibir kering
.
☑️Tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan bibir
.
☑️Mengikut suhu darah si pemakai
.
☑️Mesra Solat
.
Uols dah cuba Magic Lipstick Nurraysa.💄
.
.
#lipstickNurraysa
#mesraWudhu
#mesraSolat
#nurraysabeautysg
#teamfafrsg
Hai uolsss...nak beritahu nie,design Kurung Felicia ini dah SOLD OUT tau..
.
So,sesiapa peminat Felicia,harap bersabar ye,tunggu hq Sabella RESTOCK semula..☺☺
Hai uolsss...nak beritahu nie,design Kurung Felicia ini dah SOLD OUT tau..
.
So,sesiapa peminat Felicia,harap bersabar ye,tunggu hq Sabella RESTOCK semula..☺☺
.
.
MJESTIC KURTA
.
Kombinasi bomber neck + v neck shirt. Kalau zip tu dibuka mmg nmpk mcm pkai jacket. Serious smart. Tak nampak klasik n ke pakistanan. Hehe.. Material kita pakai Osaka Yarn Linen. Kain licin, duduk sandar lama2 pun susah nk kedut. Senang gosok dan sejuk
.
Free Gift Kurta :
1. MJESTIC TREASURE BOX
2. GOLDEN ROSES PIN BROOCH
3. HUGO BOSS AIR FRESHNER
.
Kurta ada 12 Warna :
1.Dusty Pink
2.Maroon
3.Royal Blue (new) 
4.Purple (new) 
5.Grey
6.Navy Blue
7.Emerald Green
8.Black
9.Baby Blue (new) 
10.Turqoise
11.Mustard (new) 
12.Nude (new)
.
Harga : RM129
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
.
Whatapps ➡️ 012 497 7699
Whatapps ➡️ 012 497 7699
Whatapps ➡️ 012 497 7699
.
.
MJESTIC KURTA
.
Kombinasi bomber neck + v neck shirt. Kalau zip tu dibuka mmg nmpk mcm pkai jacket. Serious smart. Tak nampak klasik n ke pakistanan. Hehe.. Material kita pakai Osaka Yarn Linen. Kain licin, duduk sandar lama2 pun susah nk kedut. Senang gosok dan sejuk
.
Free Gift Kurta :
1. MJESTIC TREASURE BOX
2. GOLDEN ROSES PIN BROOCH
3. HUGO BOSS AIR FRESHNER
.
Kurta ada 12 Warna :
1.Dusty Pink
2.Maroon
3.Royal Blue (new)
4.Purple (new)
5.Grey
6.Navy Blue
7.Emerald Green
8.Black
9.Baby Blue (new)
10.Turqoise
11.Mustard (new)
12.Nude (new)
.
Harga : RM129
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
.
Whatapps ➡️ 012 497 7699
Whatapps ➡️ 012 497 7699
Whatapps ➡️ 012 497 7699
🔸️COZUMA EYE BROW PENCIL🔸️ Kelebihan eyebrow:
✅ Solekan lebih kemas
✅ Tahan lama
✅ Mudah ditanggalkan (Mesra Solat)
✅ Kalis Air
✅ Kalis Comot

Didatangkan dalam 2 colour code:
💎 Grey
💎 Dark brown

Berminat?
Dm me for info❤

#CozumaEyebrow
#CozumaSeries 
#MesraWudhu
#MYN 
#AkademiB32
🔸️COZUMA EYE BROW PENCIL🔸️ Kelebihan eyebrow:
✅ Solekan lebih kemas
✅ Tahan lama
✅ Mudah ditanggalkan (Mesra Solat)
✅ Kalis Air
✅ Kalis Comot

Didatangkan dalam 2 colour code:
💎 Grey
💎 Dark brown

Berminat?
Dm me for info❤

#CozumaEyebrow
#CozumaSeries
#MesraWudhu
#MYN
#AkademiB32
.
Testimoni MaXcara... 😘 😘 😘

Major LOVE, LOVE & LOVE to this MaXcara... 💖 💖 💖
Feel It & Believe It... 😍 😍 😍 .
.
.
.
.
#maxcarabymalaekabeauty #maxcarabymalaekabeautyhq #maxcara #malaeka #malaekabeauty #beauty #beyoutiful #maxcara5dfiber #mascara #mascaras #mascaramurah #mascaraviral #mascarawaterproof #maskara #maskaramurah #maskaraviral #maskarafiber #maskarawaterproof #mesra #mesrasolat #mesrawuduk #mesrawudhuk #mesrawudhu #mesrawudhukmesrasolat #mesrawudukdansolat #produkmesrawuduk #senangcuci #mascarasenangcuci #maskarasenangcuci
.
Tuuu bukan bulu mata palsu yerrr uollsss... ❎ 
Tuuu bulu mata original... ☑️ .

Calit² jerrr MaXcara by Malaeka Beauty, bulu mata cantik lebat melentik... 😍 😍 😍
.
.
.
.
.
#maxcarabymalaekabeauty #maxcarabymalaekabeautyhq #maxcara #malaeka #malaekabeauty #beauty #beyoutiful #maxcara5dfiber #mascara #mascaras #mascaramurah #mascaraviral #mascarawaterproof #maskara #maskaramurah #maskaraviral #maskarafiber #maskarawaterproof #mesra #mesrasolat #mesrawuduk #mesrawudhuk #mesrawudhu #mesrawudhukmesrasolat #mesrawudukdansolat #produkmesrawuduk #senangcuci #mascarasenangcuci #maskarasenangcuci
🔸️COZUMA EYE LINER🔸️ Kelebihan eyeliner:
✅ Solekan lebih kemas
✅ Tahan lama
✅ Mudah ditanggalkan (Mesra Solat)
✅ Kalis Air
✅ Kalis Comot

Berminat?
Dm me for info❤

#CozumaEyeliner 
#CozumaSeries 
#MesraWudhu
#MYN 
#AkademiB32
🔸️COZUMA EYE LINER🔸️ Kelebihan eyeliner:
✅ Solekan lebih kemas
✅ Tahan lama
✅ Mudah ditanggalkan (Mesra Solat)
✅ Kalis Air
✅ Kalis Comot

Berminat?
Dm me for info❤

#CozumaEyeliner
#CozumaSeries
#MesraWudhu
#MYN
#AkademiB32
Bila dah pakai #mycaramascara , tak payah pakai eyeliner pun mata dah nampak cantik uolls. 
#mycaramascara #mesrawudhu
Bila dah pakai #mycaramascara , tak payah pakai eyeliner pun mata dah nampak cantik uolls.
#mycaramascara #mesrawudhu
Goodmorning sweethearts! Start each day with a grateful heart ❤ Bila dah pakai Faraalipbutter mesti takkan berpaling dengan yang lain dah. Trust me! 😘
#faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterterengganu
#faraalipbutterputrajaya #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #agentselangor #selangor #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #equine #uitmdengkil #dengkil #agentterengganu #kualaterengganu #kualanerus #dropshipneeded #bazarpaknil #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibir #pelembapbibir #luluskkm #mesrawudhu #mesrasolat
.
Testimoni MaXcara... 😘 😘 😘

Bila hati dah jatuh cinta dgn MaXcara...lepas ni x curang lagi dah, setia dgn MaXcara jerrr... 😍 😍😍
.
.
.
.
.
#maxcarabymalaekabeauty #maxcarabymalaekabeautyhq #maxcara #malaeka #malaekabeauty #beauty #beyoutiful #maxcara5dfiber #mascara #mascaras #mascaramurah #mascaraviral #mascarawaterproof #maskara #maskaramurah #maskaraviral #maskarafiber #maskarawaterproof #mesra #mesrasolat #mesrawuduk #mesrawudhuk #mesrawudhu #mesrawudhukmesrasolat #mesrawudukdansolat #produkmesrawuduk #senangcuci #mascarasenangcuci #maskarasenangcuci
Blusher Nurraysa ni memang besttt tauuu. 
Tak de la pink sangattt. 
Sebelum ni memang takut nak pakai blusher sebab nampak sangat pink. .. Tapi #blushernurraysa tak. Malah boleh match dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. 
Strukturnya yang ringan menjadikannya sangat selesa bila dipakai... Sesuai juga buat eyeshadow. Natural pink gitewww.. .. #blusher 
#simplemakeup
#halalcosmetic
#mesrawudhu
#teamfafrsg
Blusher Nurraysa ni memang besttt tauuu.
Tak de la pink sangattt.
Sebelum ni memang takut nak pakai blusher sebab nampak sangat pink. .. Tapi #blushernurraysa tak. Malah boleh match dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
Strukturnya yang ringan menjadikannya sangat selesa bila dipakai... Sesuai juga buat eyeshadow. Natural pink gitewww.. .. #blusher
#simplemakeup
#halalcosmetic
#mesrawudhu
#teamfafrsg
Produk baru coming soon. Ramai dah duk risik2 tanya2 tapi our lady bos tak release lagi
.
Tak sabar sangat ke tuuu nak tunggu Butter Kiss release? 😝😝 sabooo ye. Sikitttt je lagi 😉
#faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterterengganu
#faraalipbutterputrajaya #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #agentselangor #selangor #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #equine #uitmdengkil #dengkil #agentterengganu #kualaterengganu #kualanerus #dropshipneeded #bazarpaknil #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibir #pelembapbibir #luluskkm #mesrawudhu #mesrasolat
#nissperfume #pengedardiperlukan modal yg sgt rendah,  brg mudah jual yg penting bau nya setaraf original...
Meh sape yg perlukan side income. 
#nissperfumemaaysia #bisnessantai #baulonglasting #mesrawudhu #harumsemerbak #bodyrollon #perfumecarhanging

www.wasap.my/60148876987/nissperfume
#nissperfume #pengedardiperlukan modal yg sgt rendah, brg mudah jual yg penting bau nya setaraf original...
Meh sape yg perlukan side income.
#nissperfumemaaysia #bisnessantai #baulonglasting #mesrawudhu #harumsemerbak #bodyrollon #perfumecarhanging

www.wasap.my/60148876987/nissperfume
CLEARANCE STOCK UNTUK LOREZ 6.0 DAN ESTELLA 2.0..
.
Beli sepasang RM59
Jika beli 2 pasang keatas RM54/spg
Jimatkan!!
.
Cepat² grab...sblm kehabisan stok...stok terhad
.
Berminat boleh wassap sis zue yea😊
0193282553
0193282553
CLEARANCE STOCK UNTUK LOREZ 6.0 DAN ESTELLA 2.0..
.
Beli sepasang RM59
Jika beli 2 pasang keatas RM54/spg
Jimatkan!!
.
Cepat² grab...sblm kehabisan stok...stok terhad
.
Berminat boleh wassap sis zue yea😊
0193282553
0193282553
.
buat ISTERI JURUTERBANG |  #SuriHatiMrpilot
_
Berita baik buat isteri-isteri kepada Juruterbang.
Ada something istimewa buat anda.
_
Hubungi pihak A I F A A . my untuk keterangan terperinci.
_
Buat semua #CabinCrew ,
"your wings already exist.
All you have to do is FLY HIGHER."
_
Love;
#SeriSiSuri
_
#NailColour
#MesraWudhu
#IslamicImage
.
buat ISTERI JURUTERBANG | #SuriHatiMrpilot
_
Berita baik buat isteri-isteri kepada Juruterbang.
Ada something istimewa buat anda.
_
Hubungi pihak A I F A A . my untuk keterangan terperinci.
_
Buat semua #CabinCrew ,
"your wings already exist.
All you have to do is FLY HIGHER."
_
Love;
#SeriSiSuri
_
#NailColour
#MesraWudhu
#IslamicImage