#mesrawudhu

Sleek & Classy - ANAS Liquid Eyeliner. Those yang nak grab eyeliner ni boleh terus dm aida atau tekan link di bio❤️
.
#anasism #anasismjb #mascaracheta # eyelinermurah #apamvirul #lipcreammurah #mesrawudhu #makeuppigmented #dropshipwanted #concelarmurah #eyeshadowmurah #waterproofmascara #teamstarsANAS #aidateams
Sleek & Classy - ANAS Liquid Eyeliner. Those yang nak grab eyeliner ni boleh terus dm aida atau tekan link di bio❤️
.
#anasism #anasismjb #mascaracheta # eyelinermurah #apamvirul #lipcreammurah #mesrawudhu #makeuppigmented #dropshipwanted #concelarmurah #eyeshadowmurah #waterproofmascara #teamstarsANAS #aidateams
The Best Eyeliner.
.
Super black, super define, water-proof and easy to remove. Mudah, ringkas dan cantik
.
Wajib ada! Siapa nak grab boleh terus dm aida. .
Wajib ada tau! The best! 🥰 .
#anasism #anasismjb #mascaracheta # eyelinermurah #apamvirul #lipcreammurah #mesrawudhu #makeuppigmented #dropshipwanted #concelarmurah #eyeshadowmurah #waterproofmascara #teamstarsANAS #aidateams
The Best Eyeliner.
.
Super black, super define, water-proof and easy to remove. Mudah, ringkas dan cantik
.
Wajib ada! Siapa nak grab boleh terus dm aida. .
Wajib ada tau! The best! 🥰 .
#anasism #anasismjb #mascaracheta # eyelinermurah #apamvirul #lipcreammurah #mesrawudhu #makeuppigmented #dropshipwanted #concelarmurah #eyeshadowmurah #waterproofmascara #teamstarsANAS #aidateams
SUREVOGUE FOUNDATION 🌷

Kebaikan:
- sesuai utk semua jenis kulit - tiada merkuri
- bukan produk timbang kilo
- bahan semulajadi
- extract tomato & aloevera
- memudarkan parut
- mengecutkan jerawat
- spf50 ( lindungi kulit dari sinaran uv)
- mencerahkan kulit
- mesra wudhuk
- tidak bercapuk - tidak berminyak - senang diratakan

SET TRIAL PUN ADA TAU 😁😁😁 dan banyak lagi kebaikan sv foundation nie ❤️ Takkan tak nak cantik raya nie gaisss???? wasap.my/60199653349//FSV

#foundationsv
#mesrawudhu
#teamkaknor

POS SETIAP HARI
SUREVOGUE FOUNDATION 🌷

Kebaikan:
- sesuai utk semua jenis kulit - tiada merkuri
- bukan produk timbang kilo
- bahan semulajadi
- extract tomato & aloevera
- memudarkan parut
- mengecutkan jerawat
- spf50 ( lindungi kulit dari sinaran uv)
- mencerahkan kulit
- mesra wudhuk
- tidak bercapuk - tidak berminyak - senang diratakan

SET TRIAL PUN ADA TAU 😁😁😁 dan banyak lagi kebaikan sv foundation nie ❤️ Takkan tak nak cantik raya nie gaisss???? wasap.my/60199653349//FSV

#foundationsv
#mesrawudhu
#teamkaknor

POS SETIAP HARI
😘BERUS KABUKI NURRAYSSA😘

Spicial untuk adik atau kakk yg suka brmake up tu.nak jadi tukan makeup yg profisional pun bolh...bila apply berus kabuki nurraysa nie.kompen nmpk floles xpen gebus giteww.

Rugi x cuba tau berus lmbut yg amt.. Dah ramai yg mnjdi pnguna tegar brus kabuki nurraysa nie sebb prcuma beg brus yg cntik n eklusif senn untuk simpn brus kabuki nie.

Ingin mncuba brus yg lmbut ,meperkemaskn solekkn ,n hll

Meh wasp sis untuk mndpt kn brus kabuki yg lmbut nie www0136230024

#nonsintetik
#mesrawudhu
#hll
😘BERUS KABUKI NURRAYSSA😘

Spicial untuk adik atau kakk yg suka brmake up tu.nak jadi tukan makeup yg profisional pun bolh...bila apply berus kabuki nurraysa nie.kompen nmpk floles xpen gebus giteww.

Rugi x cuba tau berus lmbut yg amt.. Dah ramai yg mnjdi pnguna tegar brus kabuki nurraysa nie sebb prcuma beg brus yg cntik n eklusif senn untuk simpn brus kabuki nie.

Ingin mncuba brus yg lmbut ,meperkemaskn solekkn ,n hll

Meh wasp sis untuk mndpt kn brus kabuki yg lmbut nie www0136230024

#nonsintetik
#mesrawudhu
#hll
#HONEYBEEMOISTURIZERBGM

Best tau moisturizer bgm nie

Dulu nur pakai moisturizer nie utk makeup ja tapi banyak manfaat yang nur dapat seperti √ Membantu merawat masalah kulit
√ Memudarkan jeragat
√ Mencerahkan kulit
√ Menjadikan kulit lebih lincin & tegang
√ Merawat masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
√ Menghilangkan masalah eyebag/lingkaran gelap bawah mata

Nak tau betul ka tak kena la cuba dulu

Memang best sgt moisturizer nie sebab ada madu..😍😍 #moisturizerbgm
#mesrawudhu
#HONEYBEEMOISTURIZERBGM

Best tau moisturizer bgm nie

Dulu nur pakai moisturizer nie utk makeup ja tapi banyak manfaat yang nur dapat seperti √ Membantu merawat masalah kulit
√ Memudarkan jeragat
√ Mencerahkan kulit
√ Menjadikan kulit lebih lincin & tegang
√ Merawat masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
√ Menghilangkan masalah eyebag/lingkaran gelap bawah mata

Nak tau betul ka tak kena la cuba dulu

Memang best sgt moisturizer nie sebab ada madu..😍😍 #moisturizerbgm
#mesrawudhu
PROMOSI PERFUMETUDUNG RAYA 2019

JOM cepat-cepat dapatkan: 🌷belian 3 botol pt bersaiz 10ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM60.00 🌷belian 2 botol pt bersaiz 30ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM100.00 🌷belian 1 botol pt bersaiz 50ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM65.00 🌸HARUMAN BOLEH PILIH
🌸TIADA ALKOHOL
🌸TAHAN LEBIH 24 JAM
🌸MESRA SOLAT -cas postage tidak termasuk 
Berminat, boleh Whatsapp Yani: www.wasap.my/60193378385/perfumetudung

P/s: Nak balik kampung & berjalan-jalan di hari raya Aidilfitri kenalah wangi🥰. #harummewangisepanjanghari
#perfumetudungutara 
#perfumetudungmesrasolat 
#perfumewangi 
#wangianfabrik
#mesrawudhu 
#mesrasolat
#ramadan2019 
#raya2019 
#perfumeraya
PROMOSI PERFUMETUDUNG RAYA 2019

JOM cepat-cepat dapatkan: 🌷belian 3 botol pt bersaiz 10ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM60.00 🌷belian 2 botol pt bersaiz 30ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM100.00 🌷belian 1 botol pt bersaiz 50ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM65.00 🌸HARUMAN BOLEH PILIH
🌸TIADA ALKOHOL
🌸TAHAN LEBIH 24 JAM
🌸MESRA SOLAT -cas postage tidak termasuk
Berminat, boleh Whatsapp Yani: www.wasap.my/60193378385/perfumetudung

P/s: Nak balik kampung & berjalan-jalan di hari raya Aidilfitri kenalah wangi🥰. #harummewangisepanjanghari
#perfumetudungutara
#perfumetudungmesrasolat
#perfumewangi
#wangianfabrik
#mesrawudhu
#mesrasolat
#ramadan2019
#raya2019
#perfumeraya
PROMOSI PERFUMETUDUNG RAYA 2019

JOM cepat-cepat dapatkan: 🌷belian 3 botol pt bersaiz 10ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM60.00 🌷belian 2 botol pt bersaiz 30ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM100.00 🌷belian 1 botol pt bersaiz 50ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM65.00 🌸HARUMAN BOLEH PILIH
🌸TIADA ALKOHOL
🌸TAHAN LEBIH 24 JAM
🌸MESRA SOLAT -cas postage tidak termasuk 
Berminat, boleh Whatsapp Yani: www.wasap.my/60193378385/perfumetudung

P/s: Nak balik kampung & berjalan-jalan di hari raya Aidilfitri kenalah wangi🥰. #harummewangisepanjanghari
#perfumetudungutara 
#perfumetudungmesrasolat 
#perfumewangi 
#wangianfabrik
#mesrawudhu 
#mesrasolat
#ramadan2019 
#raya2019 
#perfumeraya
PROMOSI PERFUMETUDUNG RAYA 2019

JOM cepat-cepat dapatkan: 🌷belian 3 botol pt bersaiz 10ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM60.00 🌷belian 2 botol pt bersaiz 30ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM100.00 🌷belian 1 botol pt bersaiz 50ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM65.00 🌸HARUMAN BOLEH PILIH
🌸TIADA ALKOHOL
🌸TAHAN LEBIH 24 JAM
🌸MESRA SOLAT -cas postage tidak termasuk
Berminat, boleh Whatsapp Yani: www.wasap.my/60193378385/perfumetudung

P/s: Nak balik kampung & berjalan-jalan di hari raya Aidilfitri kenalah wangi🥰. #harummewangisepanjanghari
#perfumetudungutara
#perfumetudungmesrasolat
#perfumewangi
#wangianfabrik
#mesrawudhu
#mesrasolat
#ramadan2019
#raya2019
#perfumeraya
PROMOSI PERFUMETUDUNG RAYA 2019
.
JOM cepat-cepat dapatkan:
.
🌷belian 3 botol pt bersaiz 10ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM60.00 🌷belian 2 botol pt bersaiz 30ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM100.00 🌷belian 1 botol pt bersaiz 50ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM65.00
.
🌸HARUMAN BOLEH PILIH
🌸TIADA ALKOHOL
🌸TAHAN LEBIH 24 JAM
🌸MESRA SOLAT .
-cas postage tidak termasuk .
Berminat, boleh Whatsapp sis: www.wasap.my/60136903318/perfumetudung
.
P/s: Nak balik kampung & berjalan-jalan di hari raya Aidilfitri kenalah wangi🥰.
.
#harummewangisepanjanghari
#perfumetudungutara 
#perfumetudungmesrasolat 
#perfumewangi 
#wangianfabrik
#mesrawudhu 
#mesrasolat
#ramadan2019 
#raya2019 
#perfumeraya
PROMOSI PERFUMETUDUNG RAYA 2019
.
JOM cepat-cepat dapatkan:
.
🌷belian 3 botol pt bersaiz 10ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM60.00 🌷belian 2 botol pt bersaiz 30ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM100.00 🌷belian 1 botol pt bersaiz 50ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM65.00
.
🌸HARUMAN BOLEH PILIH
🌸TIADA ALKOHOL
🌸TAHAN LEBIH 24 JAM
🌸MESRA SOLAT .
-cas postage tidak termasuk .
Berminat, boleh Whatsapp sis: www.wasap.my/60136903318/perfumetudung
.
P/s: Nak balik kampung & berjalan-jalan di hari raya Aidilfitri kenalah wangi🥰.
.
#harummewangisepanjanghari
#perfumetudungutara
#perfumetudungmesrasolat
#perfumewangi
#wangianfabrik
#mesrawudhu
#mesrasolat
#ramadan2019
#raya2019
#perfumeraya
COMBO Ramadhan Raya Hannah Beautee masih berlangsung.
#HannahBeauteeRamadhanRaya2019
.
Tak lama je lagi nak raya. Mesti uols nak cantik berseri di hari lebaran nanti kan?
.
Dan satu lagi...
.
Bila2 masa je HQ akan announce promo ni tamat tau.
.
Jom order sekarang. Nanti kalau terlepas jangan cakap sis tak ingatkan ye. Menangis la uols kat bucu katil.
_________________________
💟 COMBO A ~ RM59‼️
NP : RM84
*Hannah Foundation Trial*
*Chanteq Serum*
*Exclusive Box*
*Cute Pocket Mirror*
.
💟 Combo B ~ RM79‼️
NP : RM108
*Hannah Foundation Exclusive*
*Chanteq Serum*
*Exclusive Box*
*Cute Pocket Mirror*
_______________________________
.
Berminat??
WHATSAPP⤵️
📲https://www.wasap.my/60172124159
📮Postage Monday-Friday
🚗C.O.D: Sungai Ramal Luar Kajang/Bangi Central
.
#hannahbeauteekajangbangi #hannahbeauteelovers #mencantiksambilmerawat #hannahchanteqbymiza #hannahfoundation #bukanfoundationbiasa #chanteqserum #vanillalipmatte #lipmattemerawatbibir #marolaoil #sheabetter #arganoil #mesrawudhu #flawless #glowing #smooth #liquidbase #spf50 #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #malaysiaonlineshopping #makeupviral #foundationviral #beauty #glowandglowing #beautyshop #beautycare
COMBO Ramadhan Raya Hannah Beautee masih berlangsung.
#HannahBeauteeRamadhanRaya2019
.
Tak lama je lagi nak raya. Mesti uols nak cantik berseri di hari lebaran nanti kan?
.
Dan satu lagi...
.
Bila2 masa je HQ akan announce promo ni tamat tau.
.
Jom order sekarang. Nanti kalau terlepas jangan cakap sis tak ingatkan ye. Menangis la uols kat bucu katil.
_________________________
💟 COMBO A ~ RM59‼️
NP : RM84
*Hannah Foundation Trial*
*Chanteq Serum*
*Exclusive Box*
*Cute Pocket Mirror*
.
💟 Combo B ~ RM79‼️
NP : RM108
*Hannah Foundation Exclusive*
*Chanteq Serum*
*Exclusive Box*
*Cute Pocket Mirror*
_______________________________
.
Berminat??
WHATSAPP⤵️
📲https://www.wasap.my/60172124159
📮Postage Monday-Friday
🚗C.O.D: Sungai Ramal Luar Kajang/Bangi Central
.
#hannahbeauteekajangbangi #hannahbeauteelovers #mencantiksambilmerawat #hannahchanteqbymiza #hannahfoundation #bukanfoundationbiasa #chanteqserum #vanillalipmatte #lipmattemerawatbibir #marolaoil #sheabetter #arganoil #mesrawudhu #flawless #glowing #smooth #liquidbase #spf50 #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #malaysiaonlineshopping #makeupviral #foundationviral #beauty #glowandglowing #beautyshop #beautycare
PROMOSI PERFUMETUDUNG RAYA 2019

JOM cepat-cepat dapatkan: 🌷belian 3 botol pt bersaiz 10ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM60.00 🌷belian 2 botol pt bersaiz 30ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM100.00 🌷belian 1 botol pt bersaiz 50ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM65.00 🌸HARUMAN BOLEH PILIH
🌸TIADA ALKOHOL
🌸TAHAN LEBIH 24 JAM
🌸MESRA SOLAT -cas postage tidak termasuk 
Berminat, boleh Whatsapp Yani: www.wasap.my/60193378385/perfumetudung

P/s: Nak balik kampung & berjalan-jalan di hari raya Aidilfitri kenalah wangi🥰. #harummewangisepanjanghari
#perfumetudungutara 
#perfumetudungmesrasolat 
#perfumewangi 
#wangianfabrik
#mesrawudhu 
#mesrasolat
#ramadan2019 
#raya2019 
#perfumeraya
PROMOSI PERFUMETUDUNG RAYA 2019

JOM cepat-cepat dapatkan: 🌷belian 3 botol pt bersaiz 10ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM60.00 🌷belian 2 botol pt bersaiz 30ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM100.00 🌷belian 1 botol pt bersaiz 50ml + 1 free pt bersaiz 10ml = RM65.00 🌸HARUMAN BOLEH PILIH
🌸TIADA ALKOHOL
🌸TAHAN LEBIH 24 JAM
🌸MESRA SOLAT -cas postage tidak termasuk
Berminat, boleh Whatsapp Yani: www.wasap.my/60193378385/perfumetudung

P/s: Nak balik kampung & berjalan-jalan di hari raya Aidilfitri kenalah wangi🥰. #harummewangisepanjanghari
#perfumetudungutara
#perfumetudungmesrasolat
#perfumewangi
#wangianfabrik
#mesrawudhu
#mesrasolat
#ramadan2019
#raya2019
#perfumeraya
"SAYA NAK YANG LIGHT2 JE SIS"

Kalau awak suka warna soft, Caramel mint is the best choice.

Kalau nak lagi sheer look and universal, pilih lah orchid vanilla. Bibir takkan jadi warna purple macam buah anggur wak. Tapi dia jadi rona pink yang lebih subtle.
.
ORDER DENGAN RIYA MINGGU NI BOLEH COD TERUS DAPAT SAME DAY ATAU ESOKNYA.

POSTAGE MONDAY - FRIDAY.
.
JANGAN RAGU2. KANDUNGAN FARAALIPBUTTER SGT PREMIUM KHAS UNTUK RAWAT & SERIKAN BIBIR.

No. 1 TINTED LIP TREATMENT IN MALAYSIA!
- Water soluble
- Kids friendly
- Cure chapped lips
- Brighten lips
.
#beautylips #liptint #beautyhack #faraalipbutterampang #lipstick #lipstickhack #redlipstick #faraalipbutterdanaukota #lipmatte #flbsquad #chappedlips #farahanimrazak #malaysian #beautytips #mesrawudhu #raissatwins #aishahdiarana #kidsfriendlycosmetic #agentfaraalipbutter #wudukfriendly #halal #faraalipbutter #teamflbyaya #FLBcustomerRIYA #motd #dailymakeup #lotd
#faraalipbutterKL
#faraalipbutterWANGSAMAJU
#RiyaReka
"SAYA NAK YANG LIGHT2 JE SIS"

Kalau awak suka warna soft, Caramel mint is the best choice.

Kalau nak lagi sheer look and universal, pilih lah orchid vanilla. Bibir takkan jadi warna purple macam buah anggur wak. Tapi dia jadi rona pink yang lebih subtle.
.
ORDER DENGAN RIYA MINGGU NI BOLEH COD TERUS DAPAT SAME DAY ATAU ESOKNYA.

POSTAGE MONDAY - FRIDAY.
.
JANGAN RAGU2. KANDUNGAN FARAALIPBUTTER SGT PREMIUM KHAS UNTUK RAWAT & SERIKAN BIBIR.

No. 1 TINTED LIP TREATMENT IN MALAYSIA!
- Water soluble
- Kids friendly
- Cure chapped lips
- Brighten lips
.
#beautylips #liptint #beautyhack #faraalipbutterampang #lipstick #lipstickhack #redlipstick #faraalipbutterdanaukota #lipmatte #flbsquad #chappedlips #farahanimrazak #malaysian #beautytips #mesrawudhu #raissatwins #aishahdiarana #kidsfriendlycosmetic #agentfaraalipbutter #wudukfriendly #halal #faraalipbutter #teamflbyaya #FLBcustomerRIYA #motd #dailymakeup #lotd
#faraalipbutterKL
#faraalipbutterWANGSAMAJU
#RiyaReka
.
KINI NADIERA & ELORA DRESS AVAILABLE SEHINGGA 5XL 😍😍
.
KHAS UNTUK KOLEKSI RAYA
🔥8 PILIHAN WARNA
🔥SAIZ XS-5XL
🔥MESRA BF & WUDHUK
🔥MATERIAL HEAVY CHIFFON WITH FULL LINING
.
PROMO (XS -2XL)
Rm189 sehelai ✅FREE POSTAGE
✅FREE KHIMAR
.
PROMO 3XL-5XL
RM249
✅FREE POSTAGE
✅FREE KHIMAR
.
DM inbox / tekan link di bio untuk whatsapp.📲
.
#jubahraya #jubahakhwat #raya2019 #bajuraya #igshop #muslimahsyari #mesrawudhu #jubahmoden #jubahplussize #brandclothing #dressmuslimah #warnacantik #bajutunang #bajukahwin #hantaran #hijrahmuslimah #fashionhijabis #styleguide #hadiahmenarik #hijabista #selesadipakai #plussizes #beautiful #bestever #igers #igersmalaysia #hijabmodern
.
KINI NADIERA & ELORA DRESS AVAILABLE SEHINGGA 5XL 😍😍
.
KHAS UNTUK KOLEKSI RAYA
🔥8 PILIHAN WARNA
🔥SAIZ XS-5XL
🔥MESRA BF & WUDHUK
🔥MATERIAL HEAVY CHIFFON WITH FULL LINING
.
PROMO (XS -2XL)
Rm189 sehelai ✅FREE POSTAGE
✅FREE KHIMAR
.
PROMO 3XL-5XL
RM249
✅FREE POSTAGE
✅FREE KHIMAR
.
DM inbox / tekan link di bio untuk whatsapp.📲
.
#jubahraya #jubahakhwat #raya2019 #bajuraya #igshop #muslimahsyari #mesrawudhu #jubahmoden #jubahplussize #brandclothing #dressmuslimah #warnacantik #bajutunang #bajukahwin #hantaran #hijrahmuslimah #fashionhijabis #styleguide #hadiahmenarik #hijabista #selesadipakai #plussizes #beautiful #bestever #igers #igersmalaysia #hijabmodern
CHERRY VELVET TU MERAH MENYALA KE?
.
Warna stick je merah.
Tapi bila sapu, dia tak pigmented macam lipstick biasa.

Hanya kelembutan dan warna merah natural yang akan menyerikan bibir.

Kalau bibir kusam, terus nampak mungil merah delima macam bibir puteri santubong.
.
JANGAN RAGU2. KANDUNGAN FARAALIPBUTTER SGT PREMIUM KHAS UNTUK RAWAT & SERIKAN BIBIR.

No. 1 TINTED LIP TREATMENT IN MALAYSIA!
- Water soluble
- Kids friendly
- Cure chapped lips
- Brighten lips
.
ORDER DENGAN RIYA MINGGU NI BOLEH COD TERUS DAPAT SAME DAY ATAU ESOKNYA.

POSTAGE MONDAY - FRIDAY.
.
#beautylips #liptint #beautyhack #faraalipbutterampang #lipstick #lipstickhack #redlipstick #faraalipbutterdanaukota #lipmatte #flbsquad #chappedlips #farahanimrazak #malaysian #beautytips #mesrawudhu #raissatwins #aishahdiarana #kidsfriendlycosmetic #agentfaraalipbutter #wudukfriendly #halal #faraalipbutter #teamflbyaya #FLBcustomerRIYA
#faraalipbutterKL
#faraalipbutterWANGSAMAJU
#RiyaReka
CHERRY VELVET TU MERAH MENYALA KE?
.
Warna stick je merah.
Tapi bila sapu, dia tak pigmented macam lipstick biasa.

Hanya kelembutan dan warna merah natural yang akan menyerikan bibir.

Kalau bibir kusam, terus nampak mungil merah delima macam bibir puteri santubong.
.
JANGAN RAGU2. KANDUNGAN FARAALIPBUTTER SGT PREMIUM KHAS UNTUK RAWAT & SERIKAN BIBIR.

No. 1 TINTED LIP TREATMENT IN MALAYSIA!
- Water soluble
- Kids friendly
- Cure chapped lips
- Brighten lips
.
ORDER DENGAN RIYA MINGGU NI BOLEH COD TERUS DAPAT SAME DAY ATAU ESOKNYA.

POSTAGE MONDAY - FRIDAY.
.
#beautylips #liptint #beautyhack #faraalipbutterampang #lipstick #lipstickhack #redlipstick #faraalipbutterdanaukota #lipmatte #flbsquad #chappedlips #farahanimrazak #malaysian #beautytips #mesrawudhu #raissatwins #aishahdiarana #kidsfriendlycosmetic #agentfaraalipbutter #wudukfriendly #halal #faraalipbutter #teamflbyaya #FLBcustomerRIYA
#faraalipbutterKL
#faraalipbutterWANGSAMAJU
#RiyaReka
Instock for you beautiful ladies. Price at $29 ea exclude postage. Wudhu friendly and halal product
.
#youngandglowfoundationsg #youngandglowfoundation #facefoundation #mesrawudhu
Instock for you beautiful ladies. Price at $29 ea exclude postage. Wudhu friendly and halal product
.
#youngandglowfoundationsg #youngandglowfoundation #facefoundation #mesrawudhu
Naturally beautiful. Only with Young & Glow Foundation. We have them instocks. DM to get yours now!
.
#youngandglowfoundationsg #mesrawudhu #halalproduct #produkhalal #singaporecosmetics #sgcosmetics #igsgcosmetics #singaporebeauty
Naturally beautiful. Only with Young & Glow Foundation. We have them instocks. DM to get yours now!
.
#youngandglowfoundationsg #mesrawudhu #halalproduct #produkhalal #singaporecosmetics #sgcosmetics #igsgcosmetics #singaporebeauty
We have Young & Glow Foundation instocks! $29 ea
.
#viralfoundation #halalcosmetic #youngandglowfoundationsg #youngandglowfoundation #muasingapore #singaporemoms #youngandglowfoundationsg #mesrawudhu #halalproduct #produkhalal #singaporecosmetics #sgcosmetics #igsgcosmetics #singaporebeauty
Mesra wudhu dan halal pastinya
.
Mudah untuk bersihkan wajah sebelum berwudhu :)
.
Young & Glow Foundation, $29 ea
.
#youngandglowfoundationsg #mesrawudhu #halalproduct #produkhalal #singaporecosmetics #sgcosmetics #igsgcosmetics #singaporebeauty
Mesra wudhu dan halal pastinya
.
Mudah untuk bersihkan wajah sebelum berwudhu :)
.
Young & Glow Foundation, $29 ea
.
#youngandglowfoundationsg #mesrawudhu #halalproduct #produkhalal #singaporecosmetics #sgcosmetics #igsgcosmetics #singaporebeauty
Instock for you beautiful ladies. Price at $29 ea exclude postage. Wudhu friendly and halal product
.
#youngandglowfoundationsg #youngandglowfoundation #facefoundation #mesrawudhu
Instock for you beautiful ladies. Price at $29 ea exclude postage. Wudhu friendly and halal product
.
#youngandglowfoundationsg #youngandglowfoundation #facefoundation #mesrawudhu
#hawwaofficial #hwootd #HWBabes #TeamHW #hwrtw #hwnewcollection #hwlimitededition #muslimahoutfit #mesrawudhu #kainlembut #selesa #cantikmenawan #sabah #malaysia #beraya #maluapabosku #hadiah #kahwin #islam #cantik #beauty #2019 #bajuraya2019 #bajukurungprinted #bajukurung #jubahraya #bajukonvo #preconvo #bajupengapit #bajutunang
#hawwaofficial #hwootd #HWBabes #TeamHW #hwrtw #hwnewcollection #hwlimitededition #muslimahoutfit #mesrawudhu #kainlembut #selesa #cantikmenawan #sabah #malaysia #beraya #maluapabosku #hadiah #kahwin #islam #cantik #beauty #2019 #bajuraya2019 #bajukurungprinted #bajukurung #jubahraya #bajukonvo #preconvo #bajupengapit #bajutunang
#hawwaofficial #hwootd #HWBabes #TeamHW #hwrtw #hwnewcollection #hwlimitededition #muslimahoutfit #mesrawudhu #kainlembut #selesa #cantikmenawan #sabah #malaysia #beraya #maluapabosku #hadiah #kahwin #islam #cantik #beauty #2019 #bajuraya2019 #bajukurungprinted #bajukurung #jubahraya #bajukonvo #preconvo #bajupengapit #bajutunang
#hawwaofficial #hwootd #HWBabes #TeamHW #hwrtw #hwnewcollection #hwlimitededition #muslimahoutfit #mesrawudhu #kainlembut #selesa #cantikmenawan #sabah #malaysia #beraya #maluapabosku #hadiah #kahwin #islam #cantik #beauty #2019 #bajuraya2019 #bajukurungprinted #bajukurung #jubahraya #bajukonvo #preconvo #bajupengapit #bajutunang
#hawwaofficial #hwootd #HWBabes #TeamHW #hwrtw #hwnewcollection #hwlimitededition #muslimahoutfit #mesrawudhu #kainlembut #selesa #cantikmenawan #sabah #malaysia #beraya #maluapabosku #hadiah #kahwin #islam #cantik #beauty #2019 #bajuraya2019 #bajukurungprinted #bajukurung #jubahraya #bajukonvo #preconvo #bajupengapit #bajutunang
#hawwaofficial #hwootd #HWBabes #TeamHW #hwrtw #hwnewcollection #hwlimitededition #muslimahoutfit #mesrawudhu #kainlembut #selesa #cantikmenawan #sabah #malaysia #beraya #maluapabosku #hadiah #kahwin #islam #cantik #beauty #2019 #bajuraya2019 #bajukurungprinted #bajukurung #jubahraya #bajukonvo #preconvo #bajupengapit #bajutunang
🔥 PROMOSI KAW KAW MALAM RAMADAN 🔥
.
Lagi 2 minggu nak raya tapi kuku tak cukup cantik?
.
Kami ada jalan penyelesaiannya 😎
Kami sediakan servis 'manicure pedicure' supaya kuku anda sentiasa nampak sihat dan cantik di hari perayaan 💅🏻❤
.
Kami juga ada PROMOSI SEBANYAK 10% untuk setiap pakej yg anda pilih 😱😱 Semestinya sempena malam Ramadan nieee 🙆🏻
.
TERUS WHATSAPP KAMI DI 016-4588419 📲
TERUS WHATSAPP KAMI DI 016-4588419 📲
TERUS WHATSAPP KAMI DI 016-4588419 📲
.
#lifeofnails #ramadan #ramadannightpromotion #manicure #pedicure #kukucantik #kukukilat #kesterblack #mykesterblack #nailpolish #wudhufriendly #mesrawudhu #waterpermeable #waterbreathable #nailsalon #beautysalon #mobilespa #klangvalley #kualalumpur #puchong #ampang #shahalam #petalingjaya #subang #klang
🔥 PROMOSI KAW KAW MALAM RAMADAN 🔥
.
Lagi 2 minggu nak raya tapi kuku tak cukup cantik?
.
Kami ada jalan penyelesaiannya 😎
Kami sediakan servis 'manicure pedicure' supaya kuku anda sentiasa nampak sihat dan cantik di hari perayaan 💅🏻❤
.
Kami juga ada PROMOSI SEBANYAK 10% untuk setiap pakej yg anda pilih 😱😱 Semestinya sempena malam Ramadan nieee 🙆🏻
.
TERUS WHATSAPP KAMI DI 016-4588419 📲
TERUS WHATSAPP KAMI DI 016-4588419 📲
TERUS WHATSAPP KAMI DI 016-4588419 📲
.
#lifeofnails #ramadan #ramadannightpromotion #manicure #pedicure #kukucantik #kukukilat #kesterblack #mykesterblack #nailpolish #wudhufriendly #mesrawudhu #waterpermeable #waterbreathable #nailsalon #beautysalon #mobilespa #klangvalley #kualalumpur #puchong #ampang #shahalam #petalingjaya #subang #klang
CEPAT GRAB SKRG!!! WARNA2 HOT INI VERY LIMITED & CEPAT HABIS. 😘😘😘
.
.
❤KATANA KURUNG ❤ 
_"WAJAH COMFIRM BERSERI2 DAN TAMPIL LEBIH KURUS!"_
✔KURUNG BAJU CUTTING KEMBANG
✔KAIN DUYUNG
✔MATERIAL MOSS CREPE
✔HAND CUFF SENANG BERWUDUK DAN MENUTUP AURAT

HARGA ASAL RM159
PROMOSI untuk RAMADAN ⬇️⬇️⬇️
🔴BELI SEHELAI RM79 SEPASANG! 🔴BELI 2 HELAI JADI RM140 SAHAJA! *Plus-size 4XL@5XL ADD RM5/PASANG
.
.
SETIAP PEMBELIAN BAJU 2 PASANG KEATAS 🌹FREE TUDUNG DARMIA(SETIAP 2 PASANG BAJU DAPAT 1)
•
•
SPECIAL UNTUK PEMBELIAN 5 PASANG KEATAS BOLEH CAMPUR MANA2 DESIGN 🌹 FREE TUDUNG DARMIA (SETIAP 2 PASANG BAJU DAPAT 1)
🌹 FREE POSTAGE (SEMENANJUNG SAHAJA) •
• 🌟WARNA TUDUNG AKAN DIBERIKAN SECARA RANDOM MENGIKUT STOCK SEMASA

PROMOSI INI DILANJUTKAN  SEHINGGA 20HB SAHAJA.

note:- jika ada lebihan kerongsang dan sampul raya kita akan berikan juga kepada cust

UNTUK ODER SAMPAI SEBELUM RAYA KITA LANJUTKAN 
LAST ODER 20HB.

MAX POS OUT 10 HARI BEKERJA
.
Berminat? Klik link utk wassap KakTi laju2 skrg!!! ⬇️⬇️⬇️
🎯www.wasap.my/60199114933/NakKatanaDress
🎯www.wasap.my/60199114933/NakKatanaDress
🎯www.wasap.my/60199114933/NakKatanaDress
.
. 
#mesrawudhu #jubah #kurung #pakaianmuslimah #mudahuntukBF #jualanmurah #adapromotion #batikmodern #labuh #tidakmelekap #materialsejuk #mosscrepe #comocrepe #percumatudung #adorasabella #raudhahsabella #noorarfasabella #lorezsabella #estellasabella #cassandrasabella #katanasabella #2019fashion #bajuraya #bajukenduri #bajuformal
CEPAT GRAB SKRG!!! WARNA2 HOT INI VERY LIMITED & CEPAT HABIS. 😘😘😘
.
.
❤KATANA KURUNG ❤
_"WAJAH COMFIRM BERSERI2 DAN TAMPIL LEBIH KURUS!"_
✔KURUNG BAJU CUTTING KEMBANG
✔KAIN DUYUNG
✔MATERIAL MOSS CREPE
✔HAND CUFF SENANG BERWUDUK DAN MENUTUP AURAT

HARGA ASAL RM159
PROMOSI untuk RAMADAN ⬇️⬇️⬇️
🔴BELI SEHELAI RM79 SEPASANG! 🔴BELI 2 HELAI JADI RM140 SAHAJA! *Plus-size 4XL@5XL ADD RM5/PASANG
.
.
SETIAP PEMBELIAN BAJU 2 PASANG KEATAS 🌹FREE TUDUNG DARMIA(SETIAP 2 PASANG BAJU DAPAT 1)


SPECIAL UNTUK PEMBELIAN 5 PASANG KEATAS BOLEH CAMPUR MANA2 DESIGN 🌹 FREE TUDUNG DARMIA (SETIAP 2 PASANG BAJU DAPAT 1)
🌹 FREE POSTAGE (SEMENANJUNG SAHAJA) •
• 🌟WARNA TUDUNG AKAN DIBERIKAN SECARA RANDOM MENGIKUT STOCK SEMASA

PROMOSI INI DILANJUTKAN SEHINGGA 20HB SAHAJA.

note:- jika ada lebihan kerongsang dan sampul raya kita akan berikan juga kepada cust

UNTUK ODER SAMPAI SEBELUM RAYA KITA LANJUTKAN
LAST ODER 20HB.

MAX POS OUT 10 HARI BEKERJA
.
Berminat? Klik link utk wassap KakTi laju2 skrg!!! ⬇️⬇️⬇️
🎯www.wasap.my/60199114933/NakKatanaDress
🎯www.wasap.my/60199114933/NakKatanaDress
🎯www.wasap.my/60199114933/NakKatanaDress
.
.
#mesrawudhu #jubah #kurung #pakaianmuslimah #mudahuntukBF #jualanmurah #adapromotion #batikmodern #labuh #tidakmelekap #materialsejuk #mosscrepe #comocrepe #percumatudung #adorasabella #raudhahsabella #noorarfasabella #lorezsabella #estellasabella #cassandrasabella #katanasabella #2019fashion #bajuraya #bajukenduri #bajuformal
Tapi...saya tak ada rambut..hahahah.Yang tak ada rambut nak mencuba yang ada rambut tak nak cuba ke? 😉
Serioouussssss yang rose ni mmng cantik sangat ....
Cuba la you alls berminat boleh klik je link whatsapp di bio saya inyaAllah fast response

@datininaz
@hennaline_hq
#selfiewithrayarosey 
#inaihalal
#mesrawudhu&solat
Tapi...saya tak ada rambut..hahahah.Yang tak ada rambut nak mencuba yang ada rambut tak nak cuba ke? 😉
Serioouussssss yang rose ni mmng cantik sangat ....
Cuba la you alls berminat boleh klik je link whatsapp di bio saya inyaAllah fast response

@datininaz
@hennaline_hq
#selfiewithrayarosey
#inaihalal
#mesrawudhu&solat
NIUMII LONG LASHES MASCARA⁉️
♥️ Berus maskara jenis CURVED yang mudah digunakan dan mengikalkan bulu mata dari akar ke hujung
♥️ Waterproof
♥️ Mudah dibersihkan
♥️ Tahan sehingga 8 jam
♥️ Tidak comot ♥️ Mengandungi serum yang boleh menguatkan dan menyihatkan bulu mata
♥️ KKM NOT
♥️ GMP

NIUMII EASY DRAW LINER⁉️
♥️ Liquid Eyeliner dengan berus yang tirus & mudah digunakan ♥️ Waterproof
♥️ Mudah dibersihkan
♥️ Tahan sehingga 8 jam ♥️ Tidak comot
♥️ KKM NOT ♥️ GMP 
Untuk Sabahans kamurang boleh terus ke cawangan-cawangan TAMMA terdekat seperti di 
1. Tamma Aeropod
2. Tamma Alamesra 
3. Tamma Wisma Muis 
4. Tamma Wawasan Plaza 
5. Tamma Centre Point

@ whatsapp ke www.wasap/+60169253559

#produkmalaysia #gmpmalaysia #kkmnot #goodmanifacturingpractice #kkmmalaysia #sabahan #kudat #kotakinabaluonlineshope #lentik #lebat #panjang  #mesrawudhu #tidakcomot #serumbulumata #waterproof #maskara #mascara #niumiilonglashesmascara #niumiilegacy #muaellyidaman #penang #muapenang #muajohor #tammaonline #niumiieasydrawliner
NIUMII LONG LASHES MASCARA⁉️
♥️ Berus maskara jenis CURVED yang mudah digunakan dan mengikalkan bulu mata dari akar ke hujung
♥️ Waterproof
♥️ Mudah dibersihkan
♥️ Tahan sehingga 8 jam
♥️ Tidak comot ♥️ Mengandungi serum yang boleh menguatkan dan menyihatkan bulu mata
♥️ KKM NOT
♥️ GMP

NIUMII EASY DRAW LINER⁉️
♥️ Liquid Eyeliner dengan berus yang tirus & mudah digunakan ♥️ Waterproof
♥️ Mudah dibersihkan
♥️ Tahan sehingga 8 jam ♥️ Tidak comot
♥️ KKM NOT ♥️ GMP
Untuk Sabahans kamurang boleh terus ke cawangan-cawangan TAMMA terdekat seperti di
1. Tamma Aeropod
2. Tamma Alamesra
3. Tamma Wisma Muis
4. Tamma Wawasan Plaza
5. Tamma Centre Point

@ whatsapp ke www.wasap/+60169253559

#produkmalaysia #gmpmalaysia #kkmnot #goodmanifacturingpractice #kkmmalaysia #sabahan #kudat #kotakinabaluonlineshope #lentik #lebat #panjang #mesrawudhu #tidakcomot #serumbulumata #waterproof #maskara #mascara #niumiilonglashesmascara #niumiilegacy #muaellyidaman #penang #muapenang #muajohor #tammaonline #niumiieasydrawliner
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering 
22000 Jerteh 
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering
22000 Jerteh
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering 
22000 Jerteh 
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering
22000 Jerteh
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering 
22000 Jerteh 
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering
22000 Jerteh
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering 
22000 Jerteh 
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering
22000 Jerteh
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering 
22000 Jerteh 
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering
22000 Jerteh
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering 
22000 Jerteh 
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Design tengah 🔥🔥🔥uolss . Cik Aurelina diberi nama 😍
.
#sulampremium #materialsuperselesa #5warnaCun #mesrawudhu #mesraBF #poketkanan #kainduyung jom uolss . Untuk warga BESUT dan BERDEKATAN dengan kami . JOM ke booth kami .. dibuka jam 9 pagi sehingga 12 malam uolss 😱😱😱mudah untuk uolss nak pilih2 dan matching2 suami isteri .
.
Booth kami di STESEN TEKSI DLM BANDAR JERTEH TAU❗️kami ada naik SIGNBOARD memudahkan uolss nak cam kami😉 .
Yang berdekatan dengan GLORY COLLECTION JERTEH .. Jemput uolss ke butik .. boleh nak rasa sendiri kelebihan KURUNG AURELIANA .. di sini sahaja .. .
Kat MANA GLORY COLLECTION JERTEH NIE 🤔
Nie lokasi BUTIK 👇👇👇
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Butik Glory Collection Jerteh
No 6, Lot 4566
Jalan Besar Gong Nering
22000 Jerteh
Terengganu
(Landmark : dr bandar jerteh nak ke SMK Seri Nering . Butik sebelah kanan ada signboard )
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
Boleh juga guna pak cik goggle tau ! Taip : Glory Collection Jerteh . .
COMBO 3 helai RM300 ON tau uolsss untuk design KURUNG SULAM AURELIANA 😍😍😍Jom ajak kawan-kawan , saudara mara , adik beradik raya bersama #gloryraya 🤩🤩🤩
.
Jemput ke butik uolss 😉
Make-up guna #cozuma series yang sangat ringan & mudah di remove memang best!!
...
Lagi best bila pakai dengan harga ahli & dapat bonus direct masuk akaun bank setiap bulan tanpa gagal 💕
...
Setiap belian set cozuma akan dapat free beg #makeup (T&C).
...
Hari Raya pasti lebih berseri dengan set lengkap wudhu' friendly by cozuma. Yang penting, #halal & #bebaskimia.
...
📱 pmnow.me/60176545852/Cozuma
📠 https://halimatussaadiah.sahajidahhai-o.com.my
...
#SlipGajiKe2 via #ProjekSTG
#MeroketRM1000Seminggu #FSLxJ50 #BizOnlineModalRM47 #AgentWanted #sayajualprodukkecantikan #andaman #mesrawudhu #kosmetik #butikandaman #viral #eyeliner #mascara #blusher #eyeshadow #cccream #foundation #lipstick #lipmatte #lipcream #lipstik #ctdk #aidilfasha #fashasandha #haiojasin
Make-up guna #cozuma series yang sangat ringan & mudah di remove memang best!!
...
Lagi best bila pakai dengan harga ahli & dapat bonus direct masuk akaun bank setiap bulan tanpa gagal 💕
...
Setiap belian set cozuma akan dapat free beg #makeup (T&C).
...
Hari Raya pasti lebih berseri dengan set lengkap wudhu' friendly by cozuma. Yang penting, #halal & #bebaskimia.
...
📱 pmnow.me/60176545852/Cozuma
📠 https://halimatussaadiah.sahajidahhai-o.com.my
...
#SlipGajiKe2 via #ProjekSTG
#MeroketRM1000Seminggu #FSLxJ50 #BizOnlineModalRM47 #AgentWanted #sayajualprodukkecantikan #andaman #mesrawudhu #kosmetik #butikandaman #viral #eyeliner #mascara #blusher #eyeshadow #cccream #foundation #lipstick #lipmatte #lipcream #lipstik #ctdk #aidilfasha #fashasandha #haiojasin
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual.
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual.
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukan baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual.
.
.
Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukan baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual.
.
.
Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukan baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukan baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual
.
.
Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual
.
.
Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Psst.. skirt dan shawl model pakai pun ada dijual
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
.
.

Yang memerlukam baju loose longgar, yang mudah bergerak, bebas berlari, berpoket masa nak merendang, jangan lupa packing #blousetakpayahgosok sekali dalam beg balik kampung nanti okei! 🙈
.
.

Sekali pakai..pasti nak pakai lagi. Itulah NOURA BLOUSE. Sebab ianya #takpayahgosok 😉
.
.

Berminat??
Klik je link pada bio profil atau Whatsapp ke 016 628 6469
ALOEVERA, MINYAK AVOKADO, MINYAK DELIMA

Semua dalam Cozuma Velvety Matte LipCream ni💕

Rawat bibir merekah,kering & menggelupas dengan Lipmatte yang mengandungi aloevera, minyak buah delima & minyak avokado.

SAY NO TO BIBIR KERING 💋

Order ? Click link on bio.

#cozumaseries
#cozumalover
#noPlumbum
#noParaben
#noMerkuri
#mesraWudhu
#lipmatte
#lipcream
#sharingiscaring
#SparxWarriors
#ELITxJ50
ALOEVERA, MINYAK AVOKADO, MINYAK DELIMA

Semua dalam Cozuma Velvety Matte LipCream ni💕

Rawat bibir merekah,kering & menggelupas dengan Lipmatte yang mengandungi aloevera, minyak buah delima & minyak avokado.

SAY NO TO BIBIR KERING 💋

Order ? Click link on bio.

#cozumaseries
#cozumalover
#noPlumbum
#noParaben
#noMerkuri
#mesraWudhu
#lipmatte
#lipcream
#sharingiscaring
#SparxWarriors
#ELITxJ50
Raya dah dekat dah 🤗

Time raya nanti, kena la pakai lipmatte yg mudah nak tanggal. Baru boleh ambik wuduk dgn senang hati.jimat masa korang kan ☺️ Meh jamu mata dulu dgn color2 Ephyra Lips ni. Kalau dah geram sgt, pm tepi terus k. 😍

#ephyracosmetics #ephyralips #ephyrateamyana #ephyrarayasurelawa #ephyrateamperang #mesrawudhu #cosmetics #ephyrashahalam#lipmatteviral #ephyralovers
Raya dah dekat dah 🤗

Time raya nanti, kena la pakai lipmatte yg mudah nak tanggal. Baru boleh ambik wuduk dgn senang hati.jimat masa korang kan ☺️ Meh jamu mata dulu dgn color2 Ephyra Lips ni. Kalau dah geram sgt, pm tepi terus k. 😍

#ephyracosmetics #ephyralips #ephyrateamyana #ephyrarayasurelawa #ephyrateamperang #mesrawudhu #cosmetics #ephyrashahalam#lipmatteviral #ephyralovers
AWAK PAKAI GULA KE KAT BIBIR?
.
TAKLAH, PAKAI LIPBUTTER CHERRY VELVET..
.
OHH..PATUTLAA SENYUMAN AWAK MANIS MACAM BUAH CERI.

cia..cia..cia 😄
.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
CHERRY VELVET diperkaya dengan BAHAN-BAHAN SEMULAJADI
.
🍒 PALM KERNEL OIL
- Amazing anti-aging
- Protect against UV rays
- Provide naturally soft lips .
🍒 BEESWAX
- Seal moisture into the lips - Rich in Vitamin A
- Promotes cell regeneration
.
🍒 SHEA BUTTER
- Soothe your lips
- Collagen production
.
🍒 CASTOR OIL
- Ultra hydrating - Smooth and softens your lips
- Growth of healthy tissues
- Restoring uneven lip tones
.
💥 PROMOSI RIANG RIA RAYA SUPER JIMAT 💥
🚨 FREE POSTAGE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
🚨 1 PC = RM55 (ALL IN)  5 PCS = RM275 (FREE 1 LIPBUTTER WHILE STOCK LAST)
🚨 PACKAGING CUN LETOP BOLEH BUAT HADIAH UNTUK YG DISAYANGI
.
JANGAN RAGU2. KANDUNGAN FARAALIPBUTTER SGT PREMIUM KHAS UNTUK RAWAT & SERIKAN BIBIR.

No. 1 TINTED LIP TREATMENT IN MALAYSIA!
- Water soluble
- Kids friendly
- Cure chapped lips
- Brighten lips
.
ORDER DENGAN RIYA MINGGU NI BOLEH COD TERUS DAPAT SAME DAY ATAU ESOKNYA.

POSTAGE MONDAY - FRIDAY.
.
#beautylips #liptint #beautyhack #faraalipbutterampang #lipstick #lipstickhack #redlipstick #motd #dailymakeup #faraalipbutterdanaukota #lipmatte #flbsquad #chappedlips #farahanimrazak #malaysian #beautytips #mesrawudhu #raissatwins #aishahdiarana #kidsfriendlycosmetic #agentfaraalipbutter #wudukfriendly #halal #faraalipbutter #teamflbyaya 
#RiyaReka
AWAK PAKAI GULA KE KAT BIBIR?
.
TAKLAH, PAKAI LIPBUTTER CHERRY VELVET..
.
OHH..PATUTLAA SENYUMAN AWAK MANIS MACAM BUAH CERI.

cia..cia..cia 😄
.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
CHERRY VELVET diperkaya dengan BAHAN-BAHAN SEMULAJADI
.
🍒 PALM KERNEL OIL
- Amazing anti-aging
- Protect against UV rays
- Provide naturally soft lips .
🍒 BEESWAX
- Seal moisture into the lips - Rich in Vitamin A
- Promotes cell regeneration
.
🍒 SHEA BUTTER
- Soothe your lips
- Collagen production
.
🍒 CASTOR OIL
- Ultra hydrating - Smooth and softens your lips
- Growth of healthy tissues
- Restoring uneven lip tones
.
💥 PROMOSI RIANG RIA RAYA SUPER JIMAT 💥
🚨 FREE POSTAGE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
🚨 1 PC = RM55 (ALL IN) 5 PCS = RM275 (FREE 1 LIPBUTTER WHILE STOCK LAST)
🚨 PACKAGING CUN LETOP BOLEH BUAT HADIAH UNTUK YG DISAYANGI
.
JANGAN RAGU2. KANDUNGAN FARAALIPBUTTER SGT PREMIUM KHAS UNTUK RAWAT & SERIKAN BIBIR.

No. 1 TINTED LIP TREATMENT IN MALAYSIA!
- Water soluble
- Kids friendly
- Cure chapped lips
- Brighten lips
.
ORDER DENGAN RIYA MINGGU NI BOLEH COD TERUS DAPAT SAME DAY ATAU ESOKNYA.

POSTAGE MONDAY - FRIDAY.
.
#beautylips #liptint #beautyhack #faraalipbutterampang #lipstick #lipstickhack #redlipstick #motd #dailymakeup #faraalipbutterdanaukota #lipmatte #flbsquad #chappedlips #farahanimrazak #malaysian #beautytips #mesrawudhu #raissatwins #aishahdiarana #kidsfriendlycosmetic #agentfaraalipbutter #wudukfriendly #halal #faraalipbutter #teamflbyaya
#RiyaReka
CUN MELECUN ATAU CUN MELECUR😙

Jawabnya cun melecun la dengan #pinkishwhite daripada The Junni la. Kalau cun melecur kelaut. Yang ni makin berseri-seri. 
Simple kan? Tak perlu make up tebal-tebal. Tahu tak? Bila make up tebal-tebal tak elok jugak. Dia menutup liang pori kita untuk bernafas.

#thejunnilovers semua, #pinkishwhite hanya calit-calit je. Tak perlu ambik banyak. Krim dia #cepatmeresap dan #mesrawudhu 😊

Nak try? Meh PM Zara segera 😘

Berminat ? Bole PM tepi

Atau 🔴 Whatsapp ; https://wa.me/60149482358
CUN MELECUN ATAU CUN MELECUR😙

Jawabnya cun melecun la dengan #pinkishwhite daripada The Junni la. Kalau cun melecur kelaut. Yang ni makin berseri-seri.
Simple kan? Tak perlu make up tebal-tebal. Tahu tak? Bila make up tebal-tebal tak elok jugak. Dia menutup liang pori kita untuk bernafas.

#thejunnilovers semua, #pinkishwhite hanya calit-calit je. Tak perlu ambik banyak. Krim dia #cepatmeresap dan #mesrawudhu 😊

Nak try? Meh PM Zara segera 😘

Berminat ? Bole PM tepi

Atau 🔴 Whatsapp ; https://wa.me/60149482358
#telekungjubahmalaysia #telekungjubah #ramadhan #puasa #2019 #travel #mampumilik #trusteddropship #famonaofficial #hadiah #beliramai #telekunghantarankahwin #telekungmurah #telekungaafiyahfamona #hadiah #cendarahati #kenangan #solat #mudah #perempuan #senang #mesrawudhu
#telekungjubahmalaysia #telekungjubah #ramadhan #puasa #2019 #travel #mampumilik #trusteddropship #famonaofficial #hadiah #beliramai #telekunghantarankahwin #telekungmurah #telekungaafiyahfamona #hadiah #cendarahati #kenangan #solat #mudah #perempuan #senang #mesrawudhu
#telekungjubahmalaysia #telekungjubah #ramadhan #puasa #2019 #travel #mampumilik #trusteddropship #famonaofficial #hadiah #beliramai #telekunghantarankahwin #telekungmurah #telekungaafiyahfamona #hadiah #cendarahati #kenangan #solat #mudah #perempuan #senang #mesrawudhu
WOWWW! DPT NAIKKAN SERI MUKA MCM PENGANTIN LERRR😍
.
.
Wah wah wah hari2 terasa mcm pengantin baru bila memakai blusher #Nurraysa ani. Pasalnya muka nampak berseri2, glowing saja sepanjang masa

Siapa yg sudah kawin atu bulih laa try blusher #Nurraysa ani, kalau mau feel mcm pengantin baru hari2. Suami pun makin sayang 😍

Eh yg alum kawin pun lagilah digalakkan memakai, supaya sentiasa berseri2 & lagi rasa yakin dgn diri sendiri #loveyourself

Do txt me up if Sis interested aite😊 Ramadhan Kareem❤

#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysabrunei #blusher #blushernurraysa #mesrawudhu #wudhufriendly #solatfriendly #loveyourself #beautiful #makeup #halal #crazyrich #brunei
WOWWW! DPT NAIKKAN SERI MUKA MCM PENGANTIN LERRR😍
.
.
Wah wah wah hari2 terasa mcm pengantin baru bila memakai blusher #Nurraysa ani. Pasalnya muka nampak berseri2, glowing saja sepanjang masa

Siapa yg sudah kawin atu bulih laa try blusher #Nurraysa ani, kalau mau feel mcm pengantin baru hari2. Suami pun makin sayang 😍

Eh yg alum kawin pun lagilah digalakkan memakai, supaya sentiasa berseri2 & lagi rasa yakin dgn diri sendiri #loveyourself

Do txt me up if Sis interested aite😊 Ramadhan Kareem❤

#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysabrunei #blusher #blushernurraysa #mesrawudhu #wudhufriendly #solatfriendly #loveyourself #beautiful #makeup #halal #crazyrich #brunei
NIUMII LONG LASHES MASCARA⁉️
♥️ Berus maskara jenis CURVED yang mudah digunakan dan mengikalkan bulu mata dari akar ke hujung
♥️ Waterproof
♥️ Mudah dibersihkan
♥️ Tahan sehingga 8 jam
♥️ Tidak comot ♥️ Mengandungi serum yang boleh menguatkan dan menyihatkan bulu mata
♥️ KKM NOT
♥️ GMP

NIUMII EASY DRAW LINER⁉️
♥️ Liquid Eyeliner dengan berus yang tirus & mudah digunakan ♥️ Waterproof
♥️ Mudah dibersihkan
♥️ Tahan sehingga 8 jam ♥️ Tidak comot
♥️ KKM NOT ♥️ GMP 
Untuk Sabahans kamurang boleh terus ke cawangan-cawangan TAMMA terdekat seperti di 
1. Tamma Aeropod
2. Tamma Alamesra 
3. Tamma Wisma Muis 
4. Tamma Wawasan Plaza 
5. Tamma Centre Point

@ whatsapp ke www.wasap/+60169253559

#produkmalaysia #gmpmalaysia #kkmnot #goodmanifacturingpractice #kkmmalaysia #sabahan #kudat #kotakinabaluonlineshope #lentik #lebat #panjang  #mesrawudhu #tidakcomot #serumbulumata #waterproof #maskara #mascara #niumiilonglashesmascara #niumiilegacy #muaellyidaman #penang #muapenang #muajohor #tammaonline #niumiieasydrawliner
NIUMII LONG LASHES MASCARA⁉️
♥️ Berus maskara jenis CURVED yang mudah digunakan dan mengikalkan bulu mata dari akar ke hujung
♥️ Waterproof
♥️ Mudah dibersihkan
♥️ Tahan sehingga 8 jam
♥️ Tidak comot ♥️ Mengandungi serum yang boleh menguatkan dan menyihatkan bulu mata
♥️ KKM NOT
♥️ GMP

NIUMII EASY DRAW LINER⁉️
♥️ Liquid Eyeliner dengan berus yang tirus & mudah digunakan ♥️ Waterproof
♥️ Mudah dibersihkan
♥️ Tahan sehingga 8 jam ♥️ Tidak comot
♥️ KKM NOT ♥️ GMP
Untuk Sabahans kamurang boleh terus ke cawangan-cawangan TAMMA terdekat seperti di
1. Tamma Aeropod
2. Tamma Alamesra
3. Tamma Wisma Muis
4. Tamma Wawasan Plaza
5. Tamma Centre Point

@ whatsapp ke www.wasap/+60169253559

#produkmalaysia #gmpmalaysia #kkmnot #goodmanifacturingpractice #kkmmalaysia #sabahan #kudat #kotakinabaluonlineshope #lentik #lebat #panjang #mesrawudhu #tidakcomot #serumbulumata #waterproof #maskara #mascara #niumiilonglashesmascara #niumiilegacy #muaellyidaman #penang #muapenang #muajohor #tammaonline #niumiieasydrawliner
Wah best nya bei dua unit cream Foundation Eklusif dpt percuma liptint

Berbaloi kan smbil mmbeli smbil dpt gift lagi.. Harga pun x sampai RM 100

Preoder
Terhad untuk 20000 unit sahaja.

#creamfoundatiom
#naturalcreamy
#mesrawudhu
Wah best nya bei dua unit cream Foundation Eklusif dpt percuma liptint

Berbaloi kan smbil mmbeli smbil dpt gift lagi.. Harga pun x sampai RM 100

Preoder
Terhad untuk 20000 unit sahaja.

#creamfoundatiom
#naturalcreamy
#mesrawudhu
[BIBIR DAH MUNGGIL TAPI... 😣] Bibir dah munggil macam Angelina Jolie, tapi duk pening nak pakai Lips Matte ape?  Sempena nak raya ni jom  serlahkan kecantikan bibir korang dengan #DianzLipsMatte terbaru!  Nak bagitau korang, #DianzLipsMatte ni limited edition ya.  Lepas ni dah tak restock.  Jom dapatkan sekarang guys, kalau habis korang yang rugi! 😋

1 RM35
3 RM100

Whatsapp 0164839250 .
.

#dianzlipsmatte #dianzcosmetic
[BIBIR DAH MUNGGIL TAPI... 😣] Bibir dah munggil macam Angelina Jolie, tapi duk pening nak pakai Lips Matte ape? Sempena nak raya ni jom serlahkan kecantikan bibir korang dengan #DianzLipsMatte terbaru! Nak bagitau korang, #DianzLipsMatte ni limited edition ya. Lepas ni dah tak restock. Jom dapatkan sekarang guys, kalau habis korang yang rugi! 😋

1 RM35
3 RM100

Whatsapp 0164839250 .
.

#dianzlipsmatte #dianzcosmetic
“The dream begins with a teacher who believes in you, who tugs and pushes and lead you to the next plateau, sometimes poking you with a sharp stick called ‘truth’.”- Dan Rather
.
HAPPY TEACHER'S DAY📣
Thank you, teachers, for your hard work ♥
.
Life of Nails would like to give you 10% OFF, only if you book with payment TODAY. So, what are you waiting for? WhatsApp us NOW and enjoy 10% OFF for any services in Life of Nails.
.
WhatsApp us at 0164588419 📲
WhatsApp us at 0164588419 📲
WhatsApp us at 0164588419 📲
.
Wait! Do you know if you are a first timer, you will get 20% OFF?!😱
Wow! WhatsApp us NOW before it’s too late.😍
.
#lifeofnails #teachersday #teachersdaypromotion #thankyouteacher #manicure #pedicure #kukucantik #kukukilat #kesterblack #mykesterblack #nailpolish #wudhufriendly #mesrawudhu #waterpermeable #waterbreathable #nailsalon #beautysalon #mobilespa #klangvalley #kualalumpur #puchong #ampang #shahalam #petalingjaya #subang #klang
“The dream begins with a teacher who believes in you, who tugs and pushes and lead you to the next plateau, sometimes poking you with a sharp stick called ‘truth’.”- Dan Rather
.
HAPPY TEACHER'S DAY📣
Thank you, teachers, for your hard work ♥
.
Life of Nails would like to give you 10% OFF, only if you book with payment TODAY. So, what are you waiting for? WhatsApp us NOW and enjoy 10% OFF for any services in Life of Nails.
.
WhatsApp us at 0164588419 📲
WhatsApp us at 0164588419 📲
WhatsApp us at 0164588419 📲
.
Wait! Do you know if you are a first timer, you will get 20% OFF?!😱
Wow! WhatsApp us NOW before it’s too late.😍
.
#lifeofnails #teachersday #teachersdaypromotion #thankyouteacher #manicure #pedicure #kukucantik #kukukilat #kesterblack #mykesterblack #nailpolish #wudhufriendly #mesrawudhu #waterpermeable #waterbreathable #nailsalon #beautysalon #mobilespa #klangvalley #kualalumpur #puchong #ampang #shahalam #petalingjaya #subang #klang
Apam cendawan no. 1 di Malaysia🥰.
.
Beli APAM beauty blender, bukan apam makan tau. Jangan tersilap beli apam ya. (Sila jangan minta resepi buat apam ke apa ke, beli je APAM ni, takyah buat.)
.
#anasism #anasismjb #mascaracheta # eyelinermurah #apamvirul #lipcreammurah #mesrawudhu #makeuppigmented #dropshipwanted #concelarmurah #eyeshadowmurah #waterproofmascara #teamstarsANAS #aidateams
Apam cendawan no. 1 di Malaysia🥰.
.
Beli APAM beauty blender, bukan apam makan tau. Jangan tersilap beli apam ya. (Sila jangan minta resepi buat apam ke apa ke, beli je APAM ni, takyah buat.)
.
#anasism #anasismjb #mascaracheta # eyelinermurah #apamvirul #lipcreammurah #mesrawudhu #makeuppigmented #dropshipwanted #concelarmurah #eyeshadowmurah #waterproofmascara #teamstarsANAS #aidateams
Beli APAM beauty blender, bukan apam makan tau. Jangan tersilap beli apam ya. (Sila jangan minta resepi buat apam ke apa ke, beli je APAM ni, takyah buat.)
.
#anasism #anasismjb #mascaracheta # eyelinermurah #apamvirul #lipcreammurah #mesrawudhu #makeuppigmented #dropshipwanted #concelarmurah #eyeshadowmurah #waterproofmascara #teamstarsANAS #aidateams
Beli APAM beauty blender, bukan apam makan tau. Jangan tersilap beli apam ya. (Sila jangan minta resepi buat apam ke apa ke, beli je APAM ni, takyah buat.)
.
#anasism #anasismjb #mascaracheta # eyelinermurah #apamvirul #lipcreammurah #mesrawudhu #makeuppigmented #dropshipwanted #concelarmurah #eyeshadowmurah #waterproofmascara #teamstarsANAS #aidateams
#telekungjubahmalaysia #telekungjubah #ramadhan #puasa #2019 #travel #mampumilik #trusteddropship #famonaofficial #hadiah #beliramai #telekunghantarankahwin #telekungmurah #telekungaafiyahfamona #hadiah #cendarahati #kenangan #solat #mudah #perempuan #senang #mesrawudhu
#telekungjubahmalaysia #telekungjubah #ramadhan #puasa #2019 #travel #mampumilik #trusteddropship #famonaofficial #hadiah #beliramai #telekunghantarankahwin #telekungmurah #telekungaafiyahfamona #hadiah #cendarahati #kenangan #solat #mudah #perempuan #senang #mesrawudhu
#telekungjubahmalaysia #telekungjubah #ramadhan #puasa #2019 #travel #mampumilik #trusteddropship #famonaofficial #hadiah #beliramai #telekunghantarankahwin #telekungmurah #telekungaafiyahfamona #hadiah #cendarahati #kenangan #solat #mudah #perempuan #senang #mesrawudhu
#telekungjubahmalaysia #telekungjubah #ramadhan #puasa #2019 #travel #mampumilik #trusteddropship #famonaofficial #hadiah #beliramai #telekunghantarankahwin #telekungmurah #telekungaafiyahfamona #hadiah #cendarahati #kenangan #solat #mudah #perempuan #senang #mesrawudhu
🌻TELEKUNG ISABELLE🌻
🌼Sky Blue
HARGA SEHELAI : RM130
✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
✅  HARGA SAMA SELARAS TERMASUK PLUSSIZE
✅ FREE POUCH TELEKUNG

#telekungjubahmalaysia #telekungjubah #ramadhan #puasa #2019 #travel #mampumilik #trusteddropship #famonaofficial #hadiah #beliramai #telekunghantarankahwin #telekungmurah #telekungaafiyahfamona #hadiah #cendarahati #kenangan #solat #mudah #perempuan #senang #mesrawudhu
🌻TELEKUNG ISABELLE🌻
🌼Sky Blue
HARGA SEHELAI : RM130
✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
✅ HARGA SAMA SELARAS TERMASUK PLUSSIZE
✅ FREE POUCH TELEKUNG

#telekungjubahmalaysia #telekungjubah #ramadhan #puasa #2019 #travel #mampumilik #trusteddropship #famonaofficial #hadiah #beliramai #telekunghantarankahwin #telekungmurah #telekungaafiyahfamona #hadiah #cendarahati #kenangan #solat #mudah #perempuan #senang #mesrawudhu
JAUH DIMATA DEKAT DI HATI

Buat customer Riya tersayang yang jauh di mata dekat di hati, Riya sangat2 hargai sebab sudi order dengan Riya.

Sebab tu, Riya memang sangat2 beri perhatian dengan cara pembungkusan supaya lipbutter sampai dengan selamat di tangan.

Wrapping Riya ada byk stage. Dalam box, luar box, dan ada 'cushion' additional. Sebab tu parcel sampai nnt nampak gemuk 😄. Anyway, ni tips penjagaan Faraalipbutter dari Riya.

1. Jangan roll keluar habis utk mengelakkan patah sbb lipbutter ni special tekstur dia lembut.

2. Jangan simpan di dalam kereta yang di park outdoor untuk elakkan lipbutter cair dan out of shape.

3. Simpan dalam suhu bilik atau airconditioned room yang paling baik. Kandungan faraalipbutter ada beeswax yang mudah jadi soft jika suhu panas.

4. Boleh repeat penggunaan faraalipbutter ikut tahap kelembapan bibir yg diingini. Faraalipbutter mempunyai kandungan yang water soluble di bibir (mesra wudhu' & skin friendly). Lifestyle dan environment boleh mempengaruhi ketahanan kelembapan bibir.

Ok. Selamat berpuasa semua. Jaga diri baik2. Semoga kita semua dikelilingi orang2 yg baik. Amin.

#faraalipbutter
#faraalipbutterbyriya
JAUH DIMATA DEKAT DI HATI

Buat customer Riya tersayang yang jauh di mata dekat di hati, Riya sangat2 hargai sebab sudi order dengan Riya.

Sebab tu, Riya memang sangat2 beri perhatian dengan cara pembungkusan supaya lipbutter sampai dengan selamat di tangan.

Wrapping Riya ada byk stage. Dalam box, luar box, dan ada 'cushion' additional. Sebab tu parcel sampai nnt nampak gemuk 😄. Anyway, ni tips penjagaan Faraalipbutter dari Riya.

1. Jangan roll keluar habis utk mengelakkan patah sbb lipbutter ni special tekstur dia lembut.

2. Jangan simpan di dalam kereta yang di park outdoor untuk elakkan lipbutter cair dan out of shape.

3. Simpan dalam suhu bilik atau airconditioned room yang paling baik. Kandungan faraalipbutter ada beeswax yang mudah jadi soft jika suhu panas.

4. Boleh repeat penggunaan faraalipbutter ikut tahap kelembapan bibir yg diingini. Faraalipbutter mempunyai kandungan yang water soluble di bibir (mesra wudhu' & skin friendly). Lifestyle dan environment boleh mempengaruhi ketahanan kelembapan bibir.

Ok. Selamat berpuasa semua. Jaga diri baik2. Semoga kita semua dikelilingi orang2 yg baik. Amin.

#faraalipbutter
#faraalipbutterbyriya