#makinpeluhmakinglowing

ELYSIAN SERUM FOUNDATION OLEH ELYSIAN COSMETIC video

Hasil drpd #elysiancosmetic
Masih terletak makeupnye... Sesiapa yang berminat boleh PM sis.. #makinpeluhmakinglowing #elysian_beauty_hq
4 warna yang Charms ada khas untuk warna2 kulit org Asia. Pilih mengikut tona pilihan anda. Makin peluh makin blend.. Pernah try tak foundation solek sambil merawat?

Nak cuba?
Hotline: 013-4568945

#Charms #CharmsFoundation #HalalJakim #BebasParaben #BebasSLS #SolekDanRawat #MakinPeluhMakinGlowing #belladurani #kakbellacharms #begorgeous
Penggunaan hampir setahun. Takde lagi kulit burn n berminyak.

Perubahan ketara utk saya yang selalu ade outdoor activity.

#elysianboosterserum #elysianserumfoundation #elysian_beauty_hq #elysiansetbasic #elysiancosmetic #makinpeluhmakinglowing #proudwithyou
Elysian Serum Foundation memang sangat sesuai untuk semua. Bukan saja elok bila dipakai kat muka malah Elysian Serum Foundation ni akan bagi effect glowing dan bila korang berpeluh, foundation tu takkan bercapuk pun.
.
.
Memang best sangat Elysian Serum Foundation ni. Korang mesti cuba tau. Dah cuba confirm tak cari yang lain.
.
.
📲+60123010177

#elysianbeautyhq #elysiancosmetic #elysianserumfoundation #antibercapuk #tutuptompokhitam #glowingmakeup #makinpeluhmakinglowing #codjohor #codselangor #postage1malaysia
4 warna yang Charms ada khas untuk warna2 kulit org Asia. Pilih mengikut tona pilihan anda. Makin peluh makin blend.. Pernah try tak foundation solek sambil merawat?

Nak cuba?
Hotline: 0122025344

#Charms #CharmsFoundation #HalalJakim #BebasParaben #BebasSLS #SolekDanRawat #MakinPeluhMakinGlowing
4 warna yang Charms ada khas untuk warna2 kulit org Asia. Pilih mengikut tona pilihan anda. Makin peluh makin blend.. Pernah try tak foundation solek sambil merawat?

Nak cuba?
Hotline: 013-4568945

#Charms #CharmsFoundation #HalalJakim #BebasParaben #BebasSLS #SolekDanRawat #MakinPeluhMakinGlowing #belladurani #kakbellacharms #begorgeous
4 warna yang Charms ada khas untuk warna2 kulit org Asia. Pilih mengikut tona pilihan anda. Makin peluh makin blend.. Pernah try tak foundation solek sambil merawat?

Nak cuba?
Hotline: 012-7994570

#Charms #CharmsFoundation #HalalJakim #BebasParaben #BebasSLS #SolekDanRawat #MakinPeluhMakinGlowing