#kulitsihat

Ini Zogha - 2 Tips Kulit Sihat video

[GET OFFER] - 📣📣📣‼️
.
Follow untuk rahsia merawat kulit paling berkesan diformulasikan daripada KOREA dari extract buah-buahan mewah paling active😱🍊👇🏻:
.
@mandalabeautyhq🌼
@mandalabeautyhq🌼
@mandalabeautyhq🌼
.
.
#mandalabeautyhq #mandalabeauty #mandala #peoplelikeunicorn #unicornsarereal #kulitputih #kulitbersih #kulitflawless #pencerahan #antijerawat #antiparut #hilangkankusam #kulitsihat #antijeragat #ubatjerawat #happywhitening #supplement #vitamin #realoriginalfeedback #glowing #trusted
Ada yang belom tido ke tu?? Klau belom tido, jom apply skincare untuk night regime dlu
.
Sebab kulit kita akan menyerap kebaikkan product secara maksima pada waktu 11malam hingga 3pagi tau. Kira golden time lah ni.
.
Waktu nilah kulit kita akan repair diri dia. So jom pakai Serum C + Pure Vitamin C untuk repair our skin👍🏽
.

Ask me more
http://www.wasap.my/60132568716
Fazlin
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝓀𝒶𝓎 𝓈𝒶𝓁𝑒𝓈 𝒹𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉𝑜𝓇
Your trusted beauty consultant
#EDPperfume #marchpromotion #serumputih #serumjeragat #serumcollagen #skinanalyzer #skincare2019 #analisakulitpercuma #foundationbest #liquidfoundation #makeupbase #marykaylipstick #brightskin #kulitcerahsekata #melacep #lumivie #kulitflawless #jeragathilang #marykaykl #marykay #duckscarves #marykayskincare #kulitsihat #onlineshopping #onlinemarykay #businessonlinemalaysia #cccream #feedyourskin #kulitmulus #marykayrawang
JANGAN LUPA UNTUK CONSUME @STAR _MORNING_HQ UNTUK DAPAT KAN KULIT SIHAT SEPANJANG HARI DAN MEMBANTU MEMBERI TERNAGA SEPAJANG HARI @dizane96 #kulitsihat#kulitcantik#cantik#badanbertenagasepanjanghari#
Kalo muka tengah breakout, nak sihatkan balik skin, tetiba miss J datang melambak, nak jaga skin elok2, this is the food yang korang kene avoid to eat, like SERIOUSLY! ☝️
.
Kene lah pantang sikit. Jangan harap kan skincare 100% ye. Sebab skincare hanya boost up normal process untuk skin kita. Yang penting dalaman tu kene jaga skali tau.
.
Bila toxins pon melambak dalam badan tak keluar, lagi lah senang Miss J beranak pinak dengan meriahnya. .
.
Amalkan pemakanan sihat ataupon eat clean. Air kosong wajib minom ikot body weight kita (minimum 2-3L). .
.
Last but not least, regular workout and hygiene (sarung bantal, cadar, towel, kuku etc) pon jangan dilupakan. Sangat2 mainkan peranan penting tau.
.
Nak jaga kulit ni banyak kaedahnya. Kene rajin dan tak give up sebab korang pakai skin sehingga ke akhir hayat korang tau, INGAT tu?
.
Perlukan consultation / skin analysis? Wassap saja saya 🤗
.
♥️, Fatin
Your Beauty Consultant
📲 0173595691 @ click link at profile ☝️
Lovlin bird's nest bukan wanita saja blh amalkan , kanak kanak lelaki ibu mengandung juga blh syg 😘 hanya RM20 sm RM25 ss .
#sihatbadankulit #cantikkulit #kulitsihat #kulitcantik #viralmalaysia #cantiksebelumraya #cantiksebelumkahwin
Nak kulit lawa😍 harus berlovlin cepat grab . sm RM20 ss RM25 okay .
#kulitcantik #kulitsihat #cantikkulit #kulitberseri
Saper dah pakai serum Cloroc?
Set Cloroc?
Foundations Cloroc
Serum Cloroc
Sabun Cloroc..
.
.
Cer share result..
Siapa nak Cloroc set? .
.
Naj order what apps
017-6203951
017-6203951
017-6203951
Kulit after MARY KAY!😍INTERNATIONAL BRANDS 😍😍
Haa siapa tak happy kan bila skin yang breakout dah pulih!!
Orang yang ada pengalaman breakout je tahu apa perasaan tu😭😭
.
Cuba uolss lihat perubahan sebelum dan selepas konsisten dengan Botanical Effect Mary Kay ! Banyakkan !
.
.
Set Botanical Effect ada 3 formula ! Mengikut jenis kulit uolss masing masing , f1 ( dry skin ) , f2 ( normal skin ) , f3 ( oily skin )💚.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! .
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
.
🌼Perlukan consultation ? 🤔
Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
Jom tanya saya 😉💓
.
Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm saya 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabu#marykayserembansenawang
Viral bleaching Masker NO 1🔥🔥by @azarazmi . .
Let’s grab uolls PROMOSI PROMOSI PROMOSI .
Yg penting we are ready stock!!!!!!
.
#😍zsinstantwhite.kuantan.kl😍😍
.
Jom sape lagi nak join COD area Kuantan /KL setiap hari ..jom booking slot sekarang and ada free gift lagi utk u olls 🤗🤗🤗
.
Whatsaap sekarang
📲 0193788378
🚗cod kuantan/kl
.
1set (Bleaching Masker +Whitening Booster serum)
promosi : RM120 free postage
Promosi Tamat 30/3/2019

#beleachingpencerahterbaik #whiteningskin #codkuantan #whiteningbooster #kulitsihat #safeskincare #kelulusankkm #feedbackzsinstantwhite #zsinstanwhitekuantan #zsinstanwhitekl #glowing #flawless #putihgebu #sunburn #pencerahwajah #pencerahkulit #glowingskincare #bleachingbadan
SETIAP PEMBELIAN COMBO 2 BOX WOMEN LOVE🤗
.
Uol boleh grab gift SAMPLE SL bukan tu sahaja double gift Kak Amie nk bg utk pembelian Combo Mix Produk.
.
BEST KE BEST SANGAT2🤗
.
Eh..jap ada lagi ni baca sampai habis tau👇
.
Uol yg soping dengan Kak Amie dapat point,Point ni nanti uol boleh Redeem produk mamadil secara percuma .
.
(Mengikut Terma dan Syarat)
.
BUY 👉COLLERT👉REDEEM .
.

Dah pilih combo mane yg berkenan di hati? mai lekas Pm/ws Kak Amie😉 .
.
#TestimoniMamadilSusuRizqiOfficial
#MamadilCustomerFeedback
#SusuRizqi
#WomenLove
#MedilSkincare
#MamadilPahang
#MamadilKuantan
#CodSekitarKuantan
#KulitSihat
#AwetMuda
#IkthiarPulihEczema
#BukanSekadarBaikUntukKulit
#AwardedAsiaPacificSuperHealthBrand
Youth Perfecting Skin Toner #awetmuda #antiageing #cantik #kulitsihat #toner #Youth #pencucimukaorganik #organicskincare
🦚Mayura Skincare Meraklicious 🦚 #mayuraskincare #skincareproducts #skincareproduct #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing
Assalammualaikum & selamat malam
.
.
hai korang mlm ni aisyah nk sharing ..
.
ni result skin aisyah sendiri pd bulan 2 & bulan 3
.
sape x suka kan dapat skin yg sihat 😊
.
Dari Skin age aisyah OLDER 😭 bertukar ke ACTUAL AGE 😱 (dalam masa sebulan)❤️
.
.
Pore pada asalnye LARGE pindah ke MEDIUM 🤗
.
.
Doa2 la kan xlame skin aisyah Punye result FINE 🥰 aminnn
.
ullos dah tahu ke skin ullos jenis ap?ap masalah skin ullos?
.
nk cuba skin analyzer??untuk tahu jenis skin ullos? pm aisyah k
.
.

𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱
.
👑 Beauty Consultant Marykay .
📲http://httpmarykayecah.wasap.my/
.
.
#marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #skinanlyzer #skincare #marykaymuar #marykayperak #marykaynegerisembilan #marykayjasin #marykaymysg #marykaymerlimau #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #merlimau #jasin #marykaymysg #marykaymakeup #marykaylife #marykaymelakatengah #beautyconsultant #kulitsihat #sitiaisyahmk
🦚Mayura Skincare Meraklicious 🦚
Aloe Vera menyejuk dan merawat kulit muka..kulit rasa freshhh gitchuuuu🧖🏻‍♀️ #mayuraskincare #skincareproducts #skincareproduct #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing
Rutin harian kaksu sebelum pergi kerja setiap hari kaksu cuci muka dengan pencuci Timewise 3D, Timewise Softener, serum C + lumivie serum, krim siang Timewise 3D, cc cream dan Translucent loose powder🥰 banyak kan...tapi belum lagi time tido.
.
Nak kulit sihat, bersih, anjal dan awek muda..perlu la melabur ckit🤗 cantik untuk laki kita kan... Korang lak rutin harian korang untuk kulit muka korang macam mana? Share sikit...😘
.
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKaykulim #marykaymalaysia
#kulitsihat #nakkulitcantik #kulitanjalberseri #naknampakmuda
#bestproductmarykay #codkulim #codseberangjaya #codprai #marykaycosmetics #marykaylovers #Timewise3D
This Tuesday couldn't be any better than seeing our patient's smile! 💯
.
We thank you for choosing Allura MedSpa as your primary beauty salon and hope you enjoy your treatments ! 😍
.
If you have any questions, feel free to DM us at @allura.malaysia
.
#alluramedspa #medicalgradespa #kulitsihat #wangsawalk #facials #aesthetic #kualalumpur #allura #beauty #cosmetic #flawlessskin
Self love is the best love - Dr @ira_aaris
#alluramedspa #medicalgradespa #kulitsihat #wangsawalk #facials #aesthetic #kualalumpur #allura #beauty #cosmetic #flawlessskin
KERJAYA KECANTIKAN BUKAN SAHAJA UNTUK WANITA TETAPI LELAKI PUN BOLEH 😍.
.
Bulan Mac masih ada PINK VOUCHER RM50 ! Sambil cantik sambil business. The Best part is ada career development untuk berminat business !
.
Bulan ni jugak tersangat untung bagi yang register sebagai Beauty Consultant. Jom join my team partner.🤗
.
❤ Dapat voucher RM200 lepas ESRS class
.
❤ Dapat RM50 Pink voucher
.
❤ Dapat voucher RM50 buat eshowcase quiz .
.
❤ Dapat voucher RM15 buat order
.
❤ Dapat voucher Birthday RM50
.
Siapa yang nak tahu lebih lanjut mengenai peluang kerjaya yang disediakan Mary Kay, Whatsapp fieza ya 😍 I' m happy to share my Mary Kay career with all of you.
.
Love ,
Your Professional Beauty Consultant
Fieza ( 0174746160 ).
.
#marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayperlis#marykaykedah#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#dermatologist#like4like#kulitsihat#kulitcantik#marykaysabah#marykaysarawak#marykayjohor#marykaypenang#beautyconsultant#beautyconsultantmarykay#marykaymelaka#marykayperak#kerjayamarykay#sideincome#kerjakosong#marykaybest
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 1 SESUAI UNTUK JENIS KULIT KERING😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang ana pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran ana ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda dry skin?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws ana utk free consultation!!
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
Serum lumivie bukan saja untuk pudarkan jeragat!
Tapi untuk pudarkan parut hitam juga🔥🔥
Kulit pun lebih cerah sekata dengan serum lumivie!😍
.
ADA BERITA BAIK!🔥🔥🔥
Kalau uols beli lumivie this month,uols akan dapat FREE vitamin c activating square yang worth it RM99 tau!!🔥
.
🌸Melacep LumiVie Serum🌸.
.
Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. .
Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian.😍
.
👉🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino.
👉🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif. 👉🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya.
👉🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit.
.
✅ Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif.
✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori). ✅ Dermatologically tested. ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi
✅Diuji ke atas kulit org Asia.
✅ Bebas pewangi. dengan sihat.
Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. . .
Jom dapatkan free consultation!!
Ws ana 0175010563 atau klik di bio tau!😍😍
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Mencari set penjagaan yg sesuai utk kulit remaja berumur 23 tahun ke bawah? PASTIKAN anda miliki EVOLUTION BOTANICAL EFFECTS!
.
🌼Mengandungi bahan semula jadi yg tidak akan merosakkan malah menjadikan kulit lembut.
🌼Sesuai utk kulit yg sensitif.
.
.
#independentbeautyconsultant
#0122268041
#marykayselangor
#marykayshahalam
#marykaypuncakjalil
#nakbelimarykay
#produkmarykay
#kulitbersih
#kulitsihat
#nakcantikjangankedekut
#nakcantikkenarajin
#nakcantikkenasabar
Ask me about Mary Kay!!🔥🔥
Nakkan produk yang berkualiti dan ada warranty 90 hari?😊
Nak cari range produk yang sesuai dengan masalah skin korang?😊😊
.
I am happy to assist you!
Free consultation!
Free postage!
Free gift
Whatsapp 0175010563 atau klik saja di bio!😊😊
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Tak tahu nak cari kat mana cleanser yang menjimatkan wang korang tu ? 🤔 ha jangan pikiaq lama² sebab syu ada jual tau AINAA Cleanser yang bukan sahaja sebagai pencuci muka tapi sebagai makeup remover pun boleh 😍 2in1 gitu 😊
.
cepat² whatsapp syu sbb stock dah tak banyak tau 😘😘
0163938749
0163938749
0163938749
.
#nsabeautyofficial #ainaacleanser #ainaacleansersungaipetani #ainaacleanserkedah #doorgiftmurah #bajupengantin #bajuraya #kulitsihat #IDahCantikYouBilaLagi #ninavengers #thisisninavengers🔥 #nsateamsyue #cantiksebelumraya
B SKINCARE 3x kesan...
HARGA SAMA TAPI KUALITI LEBIH BAIK!
.
LAGI BERTAMBAH TAMBAH BERKESAN LAH‼️ Apa bahan2 yg Bihan tambah dalam B skincare?
.
Apa yg best 3x kesan ni ???? 👇🏼👇🏼👇🏼 ☑TREATMENT CREAM BGM
Brown rice - kebaikan utk cerahkan kulit muka
Vitamin E - parut pudar lebih cepat
Vitamin B3 - lembabkan kulit
Tea tree oil - cegah jerawat
.
☑CLEANSER with MAKEUP REMOVER
-boleh menanggalkan makeup dengan berkesan
-sesuai utk travel sebab tak perlu bawa makeup remover. Hanya cuci guna cleanser BGM.
-Boleh guna kapas utk menanggalkan
Makeup
-tidak berbuih
.
Harga : RM 69 sahaja utk cantikkan kulit anda mcm telor kupas 😍
.
#bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang
#bihanskincare #bgmterbaik #makeup #skincareroutine #skincaremalaysia #letscantik #jomjagakulit #kulitsihat #beautiful #loveyourskinagain #loveyourskinagain #flawless #flawlessskin #dollbeauty #followme #followforfollowback #likeforfollow #likelike
#penang #komtarpenang #seberangjaya #alma #bazarpaknil #onlineshopping #onlineboutique
B SKINCARE 3x kesan...
HARGA SAMA TAPI KUALITI LEBIH BAIK!
.
LAGI BERTAMBAH TAMBAH BERKESAN LAH‼️ Apa bahan2 yg Bihan tambah dalam B skincare?
.
Apa yg best 3x kesan ni ???? 👇🏼👇🏼👇🏼 ☑TREATMENT CREAM BGM
Brown rice - kebaikan utk cerahkan kulit muka
Vitamin E - parut pudar lebih cepat
Vitamin B3 - lembabkan kulit
Tea tree oil - cegah jerawat
.
☑CLEANSER with MAKEUP REMOVER
-boleh menanggalkan makeup dengan berkesan
-sesuai utk travel sebab tak perlu bawa makeup remover. Hanya cuci guna cleanser BGM.
-Boleh guna kapas utk menanggalkan
Makeup
-tidak berbuih
.
Harga : RM 69 sahaja utk cantikkan kulit anda mcm telor kupas 😍
.
#bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang
#bihanskincare #bgmterbaik #makeup #skincareroutine #skincaremalaysia #letscantik #jomjagakulit #kulitsihat #beautiful #loveyourskinagain #loveyourskinagain #flawless #flawlessskin #dollbeauty #followme #followforfollowback #likeforfollow #likelike
#penang #komtarpenang #seberangjaya #alma #bazarpaknil #onlineshopping #onlineboutique
Healthy skin comes with a through care

#glassskin #koreanskin #flawless #kulitcantik #kulitsihat
B SKINCARE 3x kesan...
HARGA SAMA TAPI KUALITI LEBIH BAIK!
.
LAGI BERTAMBAH TAMBAH BERKESAN LAH‼️ Apa bahan2 yg Bihan tambah dalam B skincare?
.
Apa yg best 3x kesan ni ???? 👇🏼👇🏼👇🏼 ☑TREATMENT CREAM BGM
Brown rice - kebaikan utk cerahkan kulit muka
Vitamin E - parut pudar lebih cepat
Vitamin B3 - lembabkan kulit
Tea tree oil - cegah jerawat
.
☑CLEANSER with MAKEUP REMOVER
-boleh menanggalkan makeup dengan berkesan
-sesuai utk travel sebab tak perlu bawa makeup remover. Hanya cuci guna cleanser BGM.
-Boleh guna kapas utk menanggalkan
Makeup
-tidak berbuih
.
Harga : RM 69 sahaja utk cantikkan kulit anda mcm telor kupas 😍
.
#bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang
#bihanskincare #bgmterbaik #makeup #skincareroutine #skincaremalaysia #letscantik #jomjagakulit #kulitsihat #beautiful #loveyourskinagain #loveyourskinagain #flawless #flawlessskin #dollbeauty #followme #followforfollowback #likeforfollow #likelike
#penang #komtarpenang #seberangjaya #alma #bazarpaknil #onlineshopping #onlineboutique
Hye ampa! Aihh sejak busy ni xsempat nak hupdate la.. Apa pun nah kami lanja ampa #testimonibgm 🤗
.
Penangan #bskincare ..before dah lawa..after triple lawa. Kulit nampak glowing ja..kulit nampak sihat..ampa tak jelessss ker wei????
.
☑️B skincare utk penjagaan kulit supaya hilang parut, jerawat kecut, hilang jeragat, kulit lembab, kulit berseri.
.
***************************
B SKINCARE - RM69
***************************
.
Whatsapp +601954533221 untuk tempahan/pertanyaan.💕
.
#bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang
#skincare #skincareroutine #bskincare #jerawat #jeragat #kulitkusam #glowingskin #glowingskincare #localproduct #malaysia #flawless #flawlessskin #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #allaboutskin #makeup #loveyourskin #jomrawatkulit #kulitsihat #makeupcantik #penang #alma #seberangjaya #komtar #onlineshopping
Hye ampa! Aihh sejak busy ni xsempat nak hupdate la.. Apa pun nah kami lanja ampa #testimonibgm 🤗
.
Penangan #bskincare ..before dah lawa..after triple lawa. Kulit nampak glowing ja..kulit nampak sihat..ampa tak jelessss ker wei????
.
☑️B skincare utk penjagaan kulit supaya hilang parut, jerawat kecut, hilang jeragat, kulit lembab, kulit berseri.
.
***************************
B SKINCARE - RM69
***************************
.
Whatsapp +601954533221 untuk tempahan/pertanyaan.💕
.
#bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang
#skincare #skincareroutine #bskincare #jerawat #jeragat #kulitkusam #glowingskin #glowingskincare #localproduct #malaysia #flawless #flawlessskin #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #allaboutskin #makeup #loveyourskin #jomrawatkulit #kulitsihat #makeupcantik #penang #alma #seberangjaya #komtar #onlineshopping
Akak tahu x ?

SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit.
.
Whatsapp: +60 10-884 1573
.
#Spirulina #SpirulinaMalaysia #SpirulinaBrunei#SpirulinaSingapore #SpirulinaTiens #PutihGebu#parut #jeragat #ParutJerawat #gebugebas#kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah #jerawat #kulitsihat #selangor #negerisembilan #peninggibadanmalaysia #maskerwajah #wajahputih
Hye ampa! Aihh sejak busy ni xsempat nak hupdate la.. Apa pun nah kami lanja ampa #testimonibgm 🤗
.
Penangan #bskincare ..before dah lawa..after triple lawa. Kulit nampak glowing ja..kulit nampak sihat..ampa tak jelessss ker wei????
.
☑️B skincare utk penjagaan kulit supaya hilang parut, jerawat kecut, hilang jeragat, kulit lembab, kulit berseri.
.
***************************
B SKINCARE - RM69
***************************
.
Whatsapp +601954533221 untuk tempahan/pertanyaan.💕
.
#bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang
#skincare #skincareroutine #bskincare #jerawat #jeragat #kulitkusam #glowingskin #glowingskincare #localproduct #malaysia #flawless #flawlessskin #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #allaboutskin #makeup #loveyourskin #jomrawatkulit #kulitsihat #makeupcantik #penang #alma #seberangjaya #komtar #onlineshopping
Cantik secara sihat😍
.
Serum vitamin c by annona produk ahli farmasi bertauliah
.
Nak godek godek more info meh 0194735223 🤗🌼
Alhamdulillah stock MARY KAY dh sampai... ready stock ye semua... jom cpt garab mn yang berkenan di hati.. LIST ITEM MARY KAY DLM GAMBAR 🌸 timewise moisture renew softner
🌸 timewise microdermabrasion refine
🌸 timewise pore minimizer
🌸 timewise replinishing serum+c
🌸 timewise repair bio-cellulose mask
🌸 timewise age minimize 3D 4-in-1 cleanser
🌸 timewise age minimize 3D day cream SPF 30 🌸 indulge shooting eye gel
🌸 sheer dimension powder
🌸 mineral powder - code ivory1
🌸 lash intensity mascara - black/noir
🌸matter-wear liquid foundation - code ivory 5
🌸 matter-wear liquid foundation - code beige 3

berminat..jom whatsapp2 cik sue
📲012-2717858

Atau klik link dibawah👇👇
http://60122717858.wasap.my/

#marykay
#kulitcantik
#kulitsihat
#lookgorgoues
#agenwanted
IA BUKAN DALAM BENTUK CECAIR. IA JUGA BUKAN DALAM BENTUK SERBUK. .
.
TimeWise® Vitamin C Activating SquaresTM merupakan satu penemuan baru dalam teknologi penjagaan kulit, dan diaktifkan hanya pada hujung jari anda; kaedah
ini sangat berkesan, ia boleh menguatkan serum anti penuaan anda yang sedia ada iaitu sebagai pemangkin yang boleh digabungkan bersama. .
.
Hanya diperkuatkan dengan satu kepingan kecil di tapak tangan anda dan ia akan menyerap sebagai satu dos vitamin C bagi melawan kesan penuaan. Itu yang dikatakan sebagai satu tindakan bijak.
.
.
#marykaymysg #aesthetic #dermatologist #kulitcantik #kulitsihat #malaysiaigers #malaysiaseller #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #personalshopper #personalshopperkl #melacep #promofebruari #promomelacep #melacepmarykay
Jom guys minum air kosong banyak-banyak😊😊. Nak sihat kan?
.
.
.

#giveaway #giveawayjelitakl
#jerawat #kulitkusam #skincare #skincaremalaysia #sabunjerawat #atasikulitkusam #kulitcantik #kulitsihat #jerawathilang #ubatjerawat #tipskulitcantik #kulitberminyak #parut #poriterbuka #petuakulit #kulitberjerawat #kulitlicin #kulitglowing #kulitjeragat #saffrontonershahalam #saffrontoner #roseclaymask #roseclaymaskshahalam #codshahalam #jelitaklselangor #jelitaklshahalam #jelitakl
.
🍃MELALEUCA THERAPHY CREAM 🍃
.
Bahan utama adalah Tea Tree Oil yang sesuai untuk keadaan kulit berikut: .
☑️ Eczema ☑️ Kulit Kering ☑️ Parut ☑️ Ruam
☑️ Gatal- gatal ☑️ Kudis ☑️ Kurap
.
Berminat nak order boleh terus dm @hawa_onlineshop atau tekan link ini http://aslegacypenang.wasap.my
.
#melaleucatheraphycream
#krimeczema
#aslegacymalaysia
#aslegacypenang
#aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherbs
#produkviralmalaysia
#produkterlajaklakukeras
#letsgrabitfast
#produkhot
#ruampanas
#ruam
#parut
#kulitkering
#kulitsihat
#agentpenang
#codpenang
#setcombo
FACIAL BAR by THE BEAUTY HACKS!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
The best and MUST TRY , FACIAL BAR from THE BEAUTY HACKS. Choose your FACIAL BAR depends on what you’re looking for. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🧼Acne Tea Tree⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🧼Super Whitening Turmeric⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🧼Deep Moisturising Milk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
If u have ACNE PRONE skin,lets detox with ACNE TEA TREE⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
If u have sunburn or dark spot,u can try our SUPER WHITENING TURMERIC.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Last but not least,our DEEP MOISTURISING MILK will leaves your skin super supple and nourishing. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dont know what to choose?? Its okay,just tell us your skin concern and we will assist you😘😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #thebeautyhacks#thebeautyhacksjohor#newproduct#facialbar#skincareroutine#skincaremalaysia#penjagaanmuka#beautycommunity#beautyskin#localproduk#jenamalocal#kulitsihat#kulitcantik#misicantiksebelumraya
Siapa sih yang belom kenal sama masker lumpur yang satu ini .
.
Mud Mask selalu menduduki peringkat 1 produk Best Seller di Indonesia, dan bahkan di negara lain
.
.
Bukan karena kandungannya yang alami tapi manfaatnya yang luar biasa 💕
.
.
Kandungan lumpur laut mati sangat bagus untuk mencerahkan kulit dalam sekali pemakaian .
.
Belum gabung Jafra?
Lebih murah jika sudah bergabung 😍
.
Whatsapp 085779551532
·
·
·
#kulitberminyak
#jerawatnanah
#jerawatan
#jerawatparahsembuh
#jerawat
#jerawatpasir
#jerawatgatal
#kulitcantik
#bopeng
#jerawathalus
#kulitsihat
#jerawatresdung
#cantik
#jerawatsembuh
#jerawathilang
#perawatanwajah
#perawatankulit
#jerawatbandel
#jerawatnasi
Nak tau tak apa yang ada dalam beauty kit ni? Dalam beauty kit ni terdapat beaute cleansing gel, beaute face toner, beaute uv day cream & beaute whitening night cream.
.
Cara pemakaian Set Skincare Tyrarissa:
1. Bersihkan wajah dengan menggunakan cleanser dan lap kering.
2. Kemudian sapukan toner ke seluruh wajah.
3. Sapukan uv day cream pada waktu siang dan whitening night cream pada waktu malam.
.
.
Harga:
Set Skincare Tyrarissa = RM 168 (FREE POSTAGE)
.
.
📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬
+60 13 333 4063

#tyrarissaskincare #skincare #faceprimer #bbcushion #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #produkbuatanmalaysia #malayvine #kulitflawless #kulitglowing #antiaging #luluskkm #sayajual
Wauu ! Kulit cerah licin..glowing😍😍💕
Berminat ?
Tekan jerr link kat bio 😘
.
.
.
#TestimoniBeauVita
#Beauvita
#kulitputih
#putihmenawan
#putihgebu
#jerawatpudar
#jeragathilang
#kulitsihat
#tipskulit
#infokulitsihat
#cantikdaridalam
#sunburnhilang
#parutpudar
#mukalicin
Sebulan pakai kulit dah nampak berbeza, lebih halus dan mudah sapu mekap.

Itulah keajaiban Activating Vitamin C Square.

Banyak kebaikannya

1. Booster kepada serum yang korang pakai. Contohnya serum tu utk mencerahkan kulit, kulit akan kelihatan lebih cerah.

2. Kulit nampak lebih berseri dan lebih sekata.

3. Garis-garis halus dan kedut semakin berkurang.

4. Melindungi kulit dari dirosakkan oleh radikal bebas.

Tak leceh pun untuk tambah Vitamin C ini ke dalam rutin skincare korang. Pakai setiap 3 malam jer. Dan resultnya sgt ohsem.

Promo FREE Activating Vitamin C Square ini akan berakhir 31 Mac. Meh cepat kalau nak.

Wasap ke 0197711811

Eida
Mary Kay Ind. Beauty Consultant

#marykaymalaysia
#sayajualmarykay
#kulitkering
#kulitmatang
#kulitglowing
#jeragat
#jerawat
#serum
#vitaminc
#teenskincare
#remaja
#marykayputrajaya
#marykaycyberjaya
#marykayselangor
#marykaypuchong
#makeupremover
#kulitsihat
#codpuchong
BILANYA NAK GUNA AINAA CLEANSER & SERUM NI❓
.
Haa meh Kak Cida kita explainkan. Hehe. Mudah kan? Selamat mencuba semuaa semoga dapat skin yg diidamkan😘😘
.
.
SIAPA TAK NAK KULIT MUKA ANJAL DAN BERSERI.
_
Uishh syoknya nampak gelek2 untuk penyerapan serum lagi berganda masuk zass ke dalam kulit. Sambil tu boleh menganjalkan sekali kulit tau,makin lama makin ghaib segala kerutan halus di wajah. Boleh mix dengan skincare kesayangan uols tau 💕
-
FREE POSTAGE + FREE GIFT
Nak cuba? Click link di bio atau whatsapp 📲+6019.959.4249 📲+6019.959.4249
.
.

#tegang#tegangsampaigelincir#pinkish#awetmuda #serumawetmuda #glowing#flawless#kulitcantik#kulitsihat#mukavshape #kulitgebu#pipipink#serumparut#najfasecret#faceliftfacialcombo#najfasecretserum#spa#spaathome#faceliftfacialcombofeedback#lifting#spadirumah
SIAPA TAK NAK KULIT MUKA ANJAL DAN BERSERI.
_
Uishh syoknya nampak gelek2 untuk penyerapan serum lagi berganda masuk zass ke dalam kulit. Sambil tu boleh menganjalkan sekali kulit tau,makin lama makin ghaib segala kerutan halus di wajah. Boleh mix dengan skincare kesayangan uols tau 💕
-
FREE POSTAGE + FREE GIFT
Nak cuba? Click link di bio atau whatsapp 📲+6019.959.4249 📲+6019.959.4249
.
.

#tegang#tegangsampaigelincir#pinkish#awetmuda #serumawetmuda #glowing#flawless#kulitcantik#kulitsihat#mukavshape #kulitgebu#pipipink#serumparut#najfasecret#faceliftfacialcombo#najfasecretserum#spa#spaathome#faceliftfacialcombofeedback#lifting#spadirumah
SET KULIT SIHAT DAN CANTIK PUTIH.
======================================
.
.
.
💖ESP
.
💖 VITAMIN C
.
💖VITAMIN E
.
💖B-COMPLEX
.
.
Apa fungsi semua vitamin ni?? .
.
❤SET KULIT CANTIK FLAWLESS
.
✔ESP.
.
Sihatkan dan bina sel kulit yang cantik( sebab makanan sel kita adalah protein)
-cerah dan gebukan kulit.
.
✔VIT E.
.
Vitamin e terbaik di pasaran sebab ade selenium untuk penyerapan yang menyeluruh dan cepat)
-lembapkan kulit
-hilangkan parut
-kulit akan pinkish dan kemerahan tanpa blusher ☺ .
.
✔VITAMIN C
.
Membekalkan kolagen dalam badan( badan kita tak hasilkan kolagen dan vit c maka perlu export dr luar badan)
-kolagen akn bg kulit anjal dan sentiasa muda
-cerahkan kulit dan mengelupas
.
✔bcomplex -.
.
Bekalkan vitamin b dimana vit b sangat penting untuk kulit yang kuat dan sihat tanpa jerawat dan vitamin b shaklee melengkapi semua keperluan VITAMIN B UNTUK ELAK JERAGAT, KULIT KERING & KULIT TAK SEKATA
.
.
#jerawatkecut #jerawatnanah #jerawatbadan #jerawatbatu #jerawat #jerawatparah #jerawatpasir #kulitcerah #kulitberminyak #kurus #kulitkusam #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitkering #muka #parut #parutjerawat #paruthilang #parutpudar #hilangkanparut #ubatparut #parutjeragat #shakleeguamusang #shakleebycikyah #shakleemerapoh #shakleekelantan #dropship #trustedseller
❤️ PERFECT BRIGHTENING FACE PRIMER.
.
.
- Mengandungi vitamin yang dapat merawat kulit muka.
- Membuatkan makeup glowing dan sebagai makeup base.
- Memberikan natural appearance.
.
Direction: Sapukan serata pada kulit muka dan leher sebelum memakai foundation atau makeup.
.
Nak makeup nampak lebih flawless & glowing? Jangan lupa apply Perfect Brightening Face Primer Tyrarissa dulu. 😘
.
.
Harga:
PERFECT BRIGHTENING FACE PRIMER 15ML = RM 60 (WM) RM 65 (EM)
.
.
📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 www.wasap.my/60133334063

#tyrarissaskincare #skincare #faceprimer #bbcushion #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #produkbuatanmalaysia #malayvine #kulitflawless #kulitglowing #antiaging #luluskkm #sayajual
Ada ke yang selalu terlambat nak pergi kerja / class? Haa korang wajib kena ada BB Cushion Tyrarissa ni. Korang tak payah dah nak tepek macam-macam dekat muka.
.
.
Harga :
BB CUSHION NEWLY INVENTED (NATURAL COLOUR) 15GM = RM 58 (WM) RM 60 (EM)
.
.
📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬ www.wasap.my/60133334063

#tyrarissaskincare #skincare #faceprimer #bbcushion #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #produkbuatanmalaysia #malayvine #kulitflawless #kulitglowing #antiaging #luluskkm #sayajual
Anda masih tercari-cari set skincare yang sesuai dengan skin anda?

Set skincare Avenys adalah pilihan yang tepat untuk anda cuba 😍 ✔️Tona kulit tidak sekata
✔️Kulit kusam
✔️Pigmentasi
✔️Kesan parut
✔️Sunburn 📲 http://www.wasap.my/60192598254
📲 http://www.wasap.my/60192598254
📲 http://www.wasap.my/60192598254

#avenys #avenysIpoh #jeragatpudar #serumjeragat #jerawat #tonakulitsekata
#kulitsihat #kulitcantik #lashbooster #eyeserum #lebatkanbulumata #matacantik
Once korang try #Scrubdistrict ni confirm tak cari lain punya lah! #Scrubdistrict memang mampu sangat nak tolong sesapa yang ada skin problems tu okay!
.
Jerawat, whiteheads blackheads, parut & nak cerahkan satu badan petik jari je okay dengan scrub district ni. Haaa cecepat ws sis kasi harga kasih sayang punya 😘
.
WS 📲 +601110850407 / CLICK LINK DI BIO
Hai adik maniss jangan lah muram je walau harini selasa. Ceria sikit kelmarin kan gaji. 😆
.
Ada berita gembira ni. Haritu ramai tanya kenapa Combo BFF serum dia kecil. Harini kak Ton nak penuhi permintaan #VCSLOVERS yang nak kan Combo BFF versi serum 15ml. Tahan sehingga 2 bulan set BFF ni tau

Bermula 25.3.19 sehingga 31.3.19, Combo BFF ni ada promosi pengenalan. Harga cuma RM159 sahaja. JIMAT RM54 tuu kalau oder waktu sekarang
Murah ke murah sangat? .
Tak nak gigit jari? Meh booking sekarang, gaji masuk terus log in bank rimau.
Klik link www.wasap.my/601116370654

#VCSUnited
#VCSByAnnona
#parutjerawat #tona #tonataksekata #jeragat #kulitsensitif #serum #serumvitaminc #tanpaparaben #tanpaalkohol #tanpapewangi #cantik #cantikberhijab #bebasparut #kulitcerah #kulitsehat #kulitkusam #kulitsihat
#syjual #onlineshopping #fbseller #shopaholics #shoppingaddict #currentlywearing #instastyle
#fashionaddict #styleblogger #styleinspo
FACIAL BAR by THE BEAUTY HACKS!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
The best and MUST TRY , FACIAL BAR from THE BEAUTY HACKS. Choose your FACIAL BAR depends on what you’re looking for. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🧼Acne Tea Tree⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🧼Super Whitening Turmeric⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🧼Deep Moisturising Milk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
If u have ACNE PRONE skin,lets detox with ACNE TEA TREE⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
If u have sunburn or dark spot,u can try our SUPER WHITENING TURMERIC.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Last but not least,our DEEP MOISTURISING MILK will leaves your skin super supple and nourishing. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dont know what to choose?? Its okay,just tell us your skin concern and we will assist you😘😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #thebeautyhacks#thebeautyhacksjohor#newproduct#facialbar#skincareroutine#skincaremalaysia#penjagaanmuka#beautycommunity#beautyskin#localproduk#jenamalocal#kulitsihat#kulitcantik#misicantiksebelumraya
KULIT MUKA KUSAM? JERAWAT PENUH DI MUKA? EYE BAG? KULIT KERING? LIANG PORI TERBUKA LUAS? ANDA MENGALAMI MASALAH-MASALAH INI?
.
Kini, anda tak perlu risau dengan lagi dengan adanya produk DERMAGS!! Produk ini dapat membantu anda untuk mnegatasi semua masalah kulit anda.
.
Set lengkap untuk dimiliki iaitu 5 PRODUK BERTARAF DUNIA:-
.
• DERMAGs Intensive Brightening Serum
• DERMAGs Intensive Refining Cream
• DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener
• DERMAGs Intensive Brightening Cleanser
• DERMAGs BB Cushion SPF50 PA+++
.
Jangan lupa amalkan penggunaan DERMAGS secara konsisten untuk dapatkan kesan yang hebat okay!
. .

#dermags #skincare #dermagsskincare #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #buahmanggis #igers #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #gebu #licin #awetmudasentiasa #manggis
Akak tahu x ?

SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit.
.
Whatsapp: +60 10-884 1573
.
#Spirulina #SpirulinaMalaysia #SpirulinaBrunei#SpirulinaSingapore #SpirulinaTiens #PutihGebu#parut #jeragat #ParutJerawat #gebugebas#kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah #jerawat #kulitsihat #selangor #negerisembilan #peninggibadanmalaysia #maskerwajah #wajahputih
NEW Satin Body Collection nie adalah produk eksklusif yg dirumuskan dgn krim mentega shea dan bau haruman segar teh putih dan sitrus..wooowwwww!!
.
1) Body Satin Revitalizing Shea Scrub membuat kulit berasa segar bugar, menanggalkan sel kulit mati dengan sangat lembut ; dirumuskan bersama minyak bunga matahari untuk melembapkan dan memulihkan kulit yang rosak. .
2) Satin Body Indulgent Shea Wash membersihkan kulit, menenangkan kulit yang kering dan meninggalkan rasa kulit yang dipelihara dan dilembapkan. .
3) Satin Body Silkening Shea Lotion mudah menyerap ke dalam kulit memberikan rasa sejuk lembap namun tidak meninggalkan rasa lekit malah berkhasiat, licin dan lembut kulit terasa dipulihkan. .
.
#independentbeautyconsultant
#0122268041
#marykayselangor
#marykayshahalam
#marykaypuncakjalil
#nakbelimarykay
#produkmarykay
#kulitbersih
#kulitsihat
#nakcantikjangankedekut
#nakcantikkenarajin
#nakcantikkenasabar
WOW !! KULIT CERAH !! PARUT HILANG 😍😭
.
MY FAVOURITE SKINCARE ! 😍❤️ TIMEWISE RANGE ! Siapa nak kulit awet muda atau kulit yang lebih sihat ? Jumss dapatkan consultation free dari ciksiti 🤗.
Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤️ cepat whatsapp for best deal !.
.
Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️.
.
1️⃣ Cleanser.
2️⃣ Day Cream SPF30.
3️⃣ Night Cream.
4️⃣ Eye Cream.
.
D- Defends (mempertahan).
D- Delays (melambatkan).
D- Delivers (menghasilkan).
.
Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand
Apa yang membuat berlian begitu istimewa?
.
Ramai di antara kita tidak mengetahui ciri-ciri berlian dalam produk kecantikan. Ekstrak berlian terbukti dapat meningkatkan penyembuhan parut dan membantu memudar kedut pada kulit anda, menjadikannya lembut dan bercahaya.
.
.
#meeracle #allnewmeeracle
#formulagemstone #meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula #empoweringwomen #empowering #skincareproducts #kulitsihat #kulitcantiksihat #pencucimukanatural #pencucimukasemulajadi #jeragattiada #jeragat #jeragatpudar #jerawatsembuh #kulitkusamhilang #kulitkusam #wajahcerahalami #parutjerawat #parutpudar #kulitberminyak #kulitrosak #penuaankulit #antiagingskincare #antiagingproducts #antiaging #kulitlembabcantik #kulitlembab #jerawatkronik
Dah rata! 😍😍😍
.
Kenalkan Su, juga merupakan beauty consultant Mary Kay..
.
Bahana produk pemutih yang menjanjikan kesan seawal 7 hari😧
.
Setelah su berhenti pakai produk magis itu, jerawat naik bagaikan tumbuh lepas hujan. One thing su and adda and other user ada persamaan iaitu kami sabar rawat kulit kami. Untuk su, setahun sudah dia merawat kulit dengan Mary Kay, ada sikit2 lagi macam parut jerawat belum hilang tapi su sabar kerana kulit su sekarang sangat2 sihat, cantik berbanding sebelum ni 😍👍🏻
.
And then untuk sihatkan kulit, everything need to back to the basic. Tak boleh guna serum tu ini terus dan follow and trust your consultant 🤗
.
Mary Kay bukan sekadar produk2 biasa. Mary Kay ada secret ingredient dan secret formula yang hebat, dikeluarkan selepas diuji 6-7 tahun.. .
bukan cincai2 sebulan dua bulan. Kerana itu juga Mary Kay produk ada warranty , dimana para saintis sendiri yang bagi warranty ini kerana mereka yakin akan kualiti produk Mary Kay😍
.
mary Kay top 5 skimcare globally ! Kalau tak hebat macam mana jadi top 5 kan uolls 😍
.
Siapa nak tanya kite lagi mengenai mary kay meh meh pm adda🌸❤️
.
#suhadayahya,
013.466.9836 @ tekan link di bio 👆
#marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykualabalah #marykayayerlanas #marykaybukitbunga #marykaymachang #marykay #marykaykosmetik #marykaycosmetik #marykayproduct #produkmarykay #free #marykaybc #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #marykaymakeup #like4like #skincaremalaysiamurah
How to get clear skin at home by using Dermalene skincare by Dr.Alina Hasni

Free consultation:Whatsapp 0109737095.
.
#dermalene #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #lessisbetter#naturalbeauty#kulitberminyak#kulitsihat#tonasekata#kulittanpacela#kulitsihat#kulitbersih#sihatitucantik#skinbreakout#kulitbreakout#dermalenetestimoni#heliocare#dralinahasni
NAK KAN SUAMI PUJI BERSERINYA MUKA?? KALAU DAH KAHWIN NI. MACAM2 NAK KENA JAGA, JADI TAK SALAH KAN IKHTIAR UNTUK CANTIK DI MATA SUAMI.!! 😍😍 Hanya dengan 3 in1 Set Taricha Kosmetik uolls dah boleh cantikk! Jimat pun jimat!

Yang baru nak cuba tuuu.. Kene la sabar sikit nanti tengok la sendiri keberkesanan produk Taricha Kosmetik ni haa..😘😘😘 Berminat.. Boleh terus direct pm fb page Taricha Kosmetik

Atau
Whatsapp 016-2898905
Whatsapp 016-2898905
Whatsapp 016-2898905

#nowinmalaysia #superfood #produkkecantikan #makanankesihatan #bazaarpaknil #paidreview #dropship #kulitsihat #beauty #baazarpaknil #kulitkusam #jerawat #jeragat #mampumilik #superfood #trending #viral #produkterlajaklari
Nak mandi bunga?
.
.
Positivekan aura diri anda dengan product siri energy oil kami yg paling laris. Meningkatkan energy anda dengan element semulajadi dan bunga-bungaan.
.
.
Pati haruman bertenaga tinggi diperbuat dari 7 jenis bunga iaitu Rose, Orkid, Ylang-ylang, Jasmine, Lavender, Daisy dan Saffron. Getaran positive daripada bunga dikatakan dapat menghalang penyakit dan menarik kepada perkara-perkara positive.
.
.
Getaran dari bau dan warna di dalam Energy 7 Bunga memberikan anda aura positive, meningkatkan keyakinan dan memberi tarikan.
.
.
Sesuai utk mereka yang sering penat, low energy, anak-anak yg mempunyai nasalah tidak mahu ke sekolah, mereka yg selalu bersifat negative; contohnya selalu berselisih faham atau merasakan dirinya selalu mempunyai sifat negative terhadap orang lain
.
.
Siapa yang perlu guna?
.
.
USAHAWAN - (Meningkatkan daya keyakinan diri)
SUAMI ISTERI - (Memberi lebih banyak kasih sayang dan memperbaiki hubungan)
BAKAL PENGANTIN - (Menaikkan seri dihari bahagia)
PELAJAR - (Meningkatkan daya tumpuan)
PENGANGGUR - (Membuka peluang pekerjaan)
MEREKA YANG MENCARI JODOH
SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN.
.
.
Dapatkan wangian Energy 7 Bunga anda segera!😊.
.
.
Whatsapp kami: +6012 6535322
Whatsapp kami: +6012 6535322
Whatsapp kami: +6012 6535322
.
.
Atau tekan link berikut

https://wa.me/60126535322
https://wa.me/60126535322
https://wa.me/60126535322

Harga cuma RM65 (Sem Malaysia), RM70 ( Sabah/Sarawak) dan $40 (Brunei dan Singapura)
.
.
Untuk maklumat lanjut dan pembelian boleh DM atau Whatsapp kami. Boleh juga didapati dari agent sah kami seluruh Malaysia dan Brunei.
.
.
Check out our FB: Aura Lab Health & Beauty Products
.
.
#miraclesofbidara #positveenergy #aurapositif #masalahkulit #masalahjerawat #wajahkusam #kulitsensitive #kulitsihat #energyoil #essentialoils #naturalremedy #auralab_HQ #auralab #malaysia #brunei #bruneishopping
Ramai tak tahu lagi Mary Kay ada menyediakan peluang kerjaya 😍 kerjaya yang sangat best dan sesuai untuk wanita. Cikti dulu join Mary Kay nak harga murah je nak diskaun as membership, and now cikti dapat lebih daripada itu ! Cikti ada income bulanan dan dah beli macam macam dengan income Mary Kay ❤️ and paling penting my skin getting pretty and healthy day by day 🤪.
.
.
Since 2016 lagi ciksiti berkerjaya dengan Mary Kay dan ada banyak sebab kenapa ciksiti stay dengan best company nih😍.
.
.
Modal rendah sahaja tapi produk & barang yang uolss dapat lebih dari rm600 , best ke best sangat Mary Kay ni ? Nak tanya tentang kerjaya Mary Kay ? Tanya je okay 😍.
.
Love , Ciksiti ❤️.
0192400562 ( Jangan lupa save 🙊 ).
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis
[AMARAN] - ORANG YANG DAH CANTIK DILARANG TENGOK⁣
.⁣
.⁣
Pengguna yang mengalami masalah jerawat yang teruk,masalah kulit berjeragat dan bintik hitam , wajah kusam dan nampak tua berbanding usia sebenar . Tetapi selepas Menggunakan Firmax3 yang sangat hebat , muka semakin cantik, serta putih dan mencerahkan wajah 😍. Wow wow. Terbaik 🤗⁣
.⁣
Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955⁣
Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955⁣
Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955⁣
.⁣
.⁣

#putih #cantik #berseri #glowing #kulitgebu #kulitsihat #wajahmulus #firmax3 #beauty #firmaxterbaik #testimonifirmax #kulitputih #putihgebu #cantikberseri #cantiknatural #o2max3 #slimax3 #jomcantik #nakcantik #kulitcantik #prunmax3 #soulmax3 #Sabah #kotakinabalu #Malaysia #CintaTanpaHenti #Sarawak
Promotion hampir tamat gaiisss
.
Jom order sebelum terlambat . .
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗚𝗶𝗳𝘁
𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲
𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗣𝗼𝘀𝘁𝗮𝗴𝗲
.
𝗠𝗼𝗿𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼 👇🏻
.
♡ 𝒮𝒽𝒶𝓏 ♡
𝟎𝟏𝟑.𝟖𝟑𝟎.𝟕𝟖𝟏𝟐
𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 🇲🇾 .
#𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆
#kulitsihat
#𝘀𝘂𝗴𝗮𝗿𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆
#𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆𝗺𝗮𝗹𝗮𝘆𝘀𝗶𝗮
#𝗯𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁
#𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆𝗸𝗹𝗮𝗻𝗴
#𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆𝗽𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴𝗷𝗮𝘆𝗮
#𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆𝗸𝗹
#𝗳𝗿𝗲𝗲𝘀𝗸𝗶𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲𝗰𝗹𝗮𝘀𝘀
#𝗳𝗿𝗲𝗲𝘁𝗿𝘆
#𝘀𝗸𝗶𝗻𝘃𝗶𝗴𝗼𝗿𝗮𝘁𝗲
#𝘀𝗸𝗶𝗻𝘃𝗶𝗴𝗼𝗿𝗮𝘁𝗲𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆
#𝘀𝗸𝗶𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆
#𝗼𝗼𝘁𝗱
#𝗸𝗲𝗰𝗮𝗻𝘁𝗶𝗸𝗮𝗻𝗸𝘂𝗹𝗶𝘁
#𝗺𝘆𝗺𝗸𝗹𝗶𝗳𝗲
#𝗠𝗮𝗿𝘆𝗞𝗮𝘆
#𝗠𝗮𝗿𝘆𝗞𝗮𝘆𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁
#𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆𝘂𝘀
#𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆𝘀𝗴
#𝘀𝗲𝗿𝘂𝗺
#𝘁𝗶𝗺𝗲𝘄𝗶𝘀𝗲
#𝘁𝗶𝗺𝗲𝘄𝗶𝘀𝗲𝟯𝗱
#𝘁𝗶𝗺𝗲𝘄𝗶𝘀𝗲𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆
#𝘁𝗶𝗺𝗲𝘄𝗶𝘀𝗲𝗿𝗲𝗽𝗮𝗶𝗿
#𝗯𝗼𝘁𝗮𝗻𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝘀
#𝗺𝗲𝗹𝗮𝗰𝗲𝗽𝗺𝗮𝗿𝘆𝗸𝗮𝘆
#assalammualaikum
PUCUK GADEES.
.
Semua masalah settle. Herba asli campur kolagen pulak tu.

#sayajual
#sayajualonline
#sayajualonline
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#sayanaksihat
#kurusselamat
#kurussemulajadi
#kulitputih
#kulitsihat
#jerawat
#jeragat
#keputihan
#bazarpaknil
#instaseleb
#motifviral
#kurusonline
#perutbuncit
Thank you kak Dhia for sharing !! 😍😍 Testimoni Mary Kay !! Jum baca apa kata kak dhia😍😍👇👇
.
Assalamualaikum and good morning.🌻. .
Harini kak dhia nak share dgn hgpa testimoni kak dhia sendiri setelah menggunakan produk Mary Kay..😍
.
Mesti ramai yg tertanya pasaipa muka kak dhia boleh jadi lagutu.. Jangan tipu lah kata kita wanita ni tak suka pada kecantikan kan.. dan disebabkan itu kak dhia amik jalan mudah untuk cantik dengan menggunakan produk timbang kilo yg la ni bersepah orang dok juai.. result dia jgn kata, guna seminggu ja pon dah nampak peloles.. 😂 .
Tapi...!!
.
Hgpa cuba try test berhenti produk yg hgpa dok guna tu.. haa jadi lagutu lah satgi.. Habih bengkak satu muka 😭😭😭
Siapa yg pernah rasa tu tau lah lagu mana.. Nak jumpa org pon takdak confident, apa lagi nak selpie post social media 😂
.
Lepas pada tu kak dhia contact kwn kak dhia yg merangkap beauty consultant Mary Kay, then dia suggestkan product yg sesuai dgn kulit muka.. Alhamdulillah almost 1 year guna Mary Kay nampak perubahan sampai lah kak dhia sendiri pun sign up jadi one of the beauty consultant ❤️
.
Nak jadikan cerita.. nak cantik, nak kulit sihat, takdak jalan pintas ya uolls! Takda nya harini pakai esok teruih gebu 😂
Nak cantik kena rajin, and konsistan dengan produk yg selamat.. itu yang penting!
.
Nak jadi macam kak dhia tak ? Jum whatsapp adda laju2, adda bantu sihatkan kulit awak juga😍😍
.
share with Love,💋💋💋
Adda 013.466.9836💄💄💄
.
#suhadayahya,
013.466.9836 @ tekan link di bio 👆
#marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykualabalah #marykayayerlanas #marykaybukitbunga #marykaymachang #marykay #marykaykosmetik #marykaycosmetik #marykayproduct #produkmarykay #free #marykaybc #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #marykaymakeup #like4like #skincaremalaysiamurah
.
.
HERV LUXE ESSENCE ADVANCE💃
.
Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum .
.
.
Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat .
.
.
Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat . .
.
Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk:
.
.
🌸BRIGHTENING Effect .

Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya .
.
.
🌸 Skin Activating Treatment .

Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN .
.
.
🌸 Youth Essence .

Ini adalahh IMPIAN setiap orang kan ? .
So kenapa Herv punya essence tu beza daripada yang lain?
Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama .
.
.
Ada 2 size ya sayang sayang semua .
.
.
📌30ML RM39
📌120ML RM79
.
.
+postage rm 8 sm or 12 ss .
.
Tak sabar gaisss nk glass skin 😍😍
.
.
Wasap me! 0194219006/ KLIK LINK DI BIO😘
.
Serum terbaik, khas untuk yang inginkan kulit cerah sekata - Mary Kay LumiVie Intensive Brightening Serum.
.
Black pearl berasal dari dalam & sekitar perairan French Polynesia & digelar Tahitian black pearl. Tahitian black pearl lah bahan utama di dalam Mary Kay LumiVie Intensive Brightening Serum ni.
.
So, kenapa pearl black? 🤔 Apa kelebihan Tahitian black pearl ni?
.
Specialnya black pearl ni ada fungsi yang pelbagai! Dari fungsi paling utama untuk mencerahkan kulit, menyerlahkan kulit lebih glowing, anti-aging, memudakan kulit, kaya dengan antioxidant.
.
Sehinggalah kepada fungsi merawat kulit, mempercepatkan proses renew sel kulit baru yang lebih sihat & glow. Memang banyak kelebihan!
.
Tak payah nak susah payah pergi ke French Polysenia semata-mata nak cari black pearl. Now, Lumivie Serum kan ada.
.
Sis dan ramai wanita dah jatuh cinta berkali-kali dengan skincare Mary Kay! Semua benda nak pakai. Awak bila lagi?
.
Berminat?
.
👸Belum ada beauty consultant?
👩💼Teringin nak jadik beauty consultant Marykay?
💰Nak ada income sendiri?
📱Wassap sis sekarang
.
.
📲Asma | 0136493962
Mary Kay Beauty Consultant 💋
(Click link at bio👆)
.
#marykaybeautyconsultant #MaryKayLipstick #marykaymalaysia #marykaytimur #marykayutara #marykayselangor #marykaybanting #marykaykajang #beautyconsultantselangor #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant #makeupbybellaz #sayajual #marykaybangi #mua #makeupmarykay #flawlessskin #loosepowdermurah #marykaylover #timewise #melacep #skincare #marykayskincare #skincare #kulitsihat #kulitawetmuda #marykayuser #marykaylovers
[SWIPE LEFT] To see the video of Vitamin C Activating Squares!
.
.
✍️ Inovasi baru yg PERTAMA dalam BEAUTY INDUSTRY yang dapat mengekalkan freshness/keaslian vitamin C.
.
.
Pssst 📢 ‼️BEST BULAN INI FREE 12PCS ACTIVATING C SQUARES WORH RM99 (Pure Vitamin C to boost your serum) DENGAN SETIAP PEMBELIAN #SERUMC OR #LUMIVIE SERUM ‼️.
.
.
.
.
.
| All Mary Kay products are backed by 90 DAYS SATISFACTION GUARANTEE ❤️👍.
| Semua rangkaian produk Mary Kay mempunyai JAMINAN KEPUASAN 90 HARI ❤️👍.
.

Tika | 📲 0193337929
Skincare & Makeup Expert of Mary Kay, Malaysia.
.
.
#marykay #maryk #marykaymalaysia #marykaykapar #marykayshahalam #marykayproduct #marykaycosmetic #cosmetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #minaz #stailista #fazura #kulitcantik #kulitbersih #kulitsihat #kenarajin #like4like #emmamaembong  #TikaRaziMK #SkincareClass #MaryKayTop5GlobalSkincare #MaryKayTop5GlobalSkincareBrand