#kulitsihat

Jerawat bisa dikatakan sebagai musuhnya wanita. Meski sebenarnya merupakan sesuatu yang lazim dialami baik oleh perempuan dan laki-laki, jerawat dianggap merusak penampilan.

Untuk itu, tak jarang orang-orang yang ingin melenyapkan jerawat dengan segera. Salah satunya dengan memencetnya. Padahal, memencet jerawat bukanlah sesuatu yang aman dilakukan sendiri.

Dalam dunia kecantikan, ada tiga titik di wajah yang berbahaya jika dipencet sembarangan. Tiga daerah itu disebut The Danger Triangle of Death. Titiknya adalah di tengah jarak ke dua alis, di sisi kanan bawah bibir dan sisi kiri bawah bibir.

Di dalam titik tersebut ada pembuluh darah vena yang terhubung langsung ke otak. Jika terjadi infeksi, penyebaran virus bisa langsung cepat menuju otak. Akibatnya bisa terjadi pergumpalan darah.  Menurut Sandra Lee, seorang Dermatologist asal Los Angeles, pengumpalan darah itu bisa menyebabkan stroke bahkan kematian. Beberapa kejadian naas pernah terjadi akibat salah memencet jerawat.

#bintangorganik #bintang #organicskincare #organic #organicfood #organicbeauty #zimzalabim #penghilangjerawat #kulitsihat #kulitflawless #tampilcantik
Jerawat bisa dikatakan sebagai musuhnya wanita. Meski sebenarnya merupakan sesuatu yang lazim dialami baik oleh perempuan dan laki-laki, jerawat dianggap merusak penampilan.

Untuk itu, tak jarang orang-orang yang ingin melenyapkan jerawat dengan segera. Salah satunya dengan memencetnya. Padahal, memencet jerawat bukanlah sesuatu yang aman dilakukan sendiri.

Dalam dunia kecantikan, ada tiga titik di wajah yang berbahaya jika dipencet sembarangan. Tiga daerah itu disebut The Danger Triangle of Death. Titiknya adalah di tengah jarak ke dua alis, di sisi kanan bawah bibir dan sisi kiri bawah bibir.

Di dalam titik tersebut ada pembuluh darah vena yang terhubung langsung ke otak. Jika terjadi infeksi, penyebaran virus bisa langsung cepat menuju otak. Akibatnya bisa terjadi pergumpalan darah.  Menurut Sandra Lee, seorang Dermatologist asal Los Angeles, pengumpalan darah itu bisa menyebabkan stroke bahkan kematian. Beberapa kejadian naas pernah terjadi akibat salah memencet jerawat.

#bintangorganik #bintang #organicskincare #organic #organicfood #organicbeauty #zimzalabim #penghilangjerawat #kulitsihat #kulitflawless #tampilcantik
Mira share dengan korang, ni ialah set Anti-Aging Mira. Yang dah berusia 23 tahun ke atas tu, korang dah boleh mula kena fikir set jagaan muka yang ada anti-penuaan tau. Better prevent daripada ‘bila dah muka tua baru nak prevent’. Kalau dah terbabas, susah sikit nak pulihkan tau. Please cari set anti-aging ya!
.
Mira pakai set Timewise 3D + Softener 😍
.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
Mira share dengan korang, ni ialah set Anti-Aging Mira. Yang dah berusia 23 tahun ke atas tu, korang dah boleh mula kena fikir set jagaan muka yang ada anti-penuaan tau. Better prevent daripada ‘bila dah muka tua baru nak prevent’. Kalau dah terbabas, susah sikit nak pulihkan tau. Please cari set anti-aging ya!
.
Mira pakai set Timewise 3D + Softener 😍
.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
GIVEUP ❗❗❗
.
Dulu sering giveup sbb taktau nk bt mcm mana dah kan đŸ„ș
.
Pakai ini tak ok pakai itu tak ok semua tak ok đŸ˜Ș
.
Tapi mujurlah kawan suggest pakai AINAA 😌
.
Sekarang tgok muka sdri nak nagess rsa nya sbb dh lama sgt jrwat bertapak di muka tanak kluar kluar đŸ˜€Hehehe skrg kita dh tak ad mslah lgi dah nk stress stress sbb muka jrwat smua đŸ„°
.
Terima kasih AINAA đŸ˜˜â™„ïžâœš
#NSATeamHany #nsabeautykedah #ainaabeautykedah #ainaabeautypendang #ainaabeautyalorsetar #ainaabeautyjitra #ainaabeautyutara #ainaabeautyperak #ainaabeautymanjung #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsabeautyseremban #nsabeautyserum #nsabeautyjb #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautysingapore #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsabeautyseremban #nsabeautyserum #nsabeautyjb #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautysingapore #sayajual 
#aloeveragel #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat
GIVEUP ❗❗❗
.
Dulu sering giveup sbb taktau nk bt mcm mana dah kan đŸ„ș
.
Pakai ini tak ok pakai itu tak ok semua tak ok đŸ˜Ș
.
Tapi mujurlah kawan suggest pakai AINAA 😌
.
Sekarang tgok muka sdri nak nagess rsa nya sbb dh lama sgt jrwat bertapak di muka tanak kluar kluar đŸ˜€Hehehe skrg kita dh tak ad mslah lgi dah nk stress stress sbb muka jrwat smua đŸ„°
.
Terima kasih AINAA đŸ˜˜â™„ïžâœš
#NSATeamHany #nsabeautykedah #ainaabeautykedah #ainaabeautypendang #ainaabeautyalorsetar #ainaabeautyjitra #ainaabeautyutara #ainaabeautyperak #ainaabeautymanjung #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsabeautyseremban #nsabeautyserum #nsabeautyjb #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautysingapore #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsabeautyseremban #nsabeautyserum #nsabeautyjb #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautysingapore #sayajual
#aloeveragel #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat
EYYY KOTORNYA!! APA TU??
.
Haa.. Benda ni actually nama dia kutu Demodex yang terdapat dalam kulit muka kita. Tanpa penjagaan yang rapi boleh menyebabkan kutu ini membiak dengan aktif tau tau!
.
Kutu ni suka sangat kulit muka yang berminyak so bila cuci muka kena bersih-bersih tauuuu! Kita ni yang wanita lagi kena titik beratkan penjagaan muka. Lagi2 yang suka bermekap!
.
Please jangan tidur dengan mekap ye.. Dan please cuci betul2 bersih mascara, eye liner, eye shadow supaya kutu ni tak terus membiak di bulu mata anda! 😖😖😖
.
Geli kan?? So jangan biarkan! Guna pencuci yang sesuai ye beautiful ladies semua.. Baru la tidak bermasalah! .
Telek depan cermin tak nampak kutu ni sbb dia kecil.. Sebelum ada, baik cegah!
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
EYYY KOTORNYA!! APA TU??
.
Haa.. Benda ni actually nama dia kutu Demodex yang terdapat dalam kulit muka kita. Tanpa penjagaan yang rapi boleh menyebabkan kutu ini membiak dengan aktif tau tau!
.
Kutu ni suka sangat kulit muka yang berminyak so bila cuci muka kena bersih-bersih tauuuu! Kita ni yang wanita lagi kena titik beratkan penjagaan muka. Lagi2 yang suka bermekap!
.
Please jangan tidur dengan mekap ye.. Dan please cuci betul2 bersih mascara, eye liner, eye shadow supaya kutu ni tak terus membiak di bulu mata anda! 😖😖😖
.
Geli kan?? So jangan biarkan! Guna pencuci yang sesuai ye beautiful ladies semua.. Baru la tidak bermasalah! .
Telek depan cermin tak nampak kutu ni sbb dia kecil.. Sebelum ada, baik cegah!
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
Siapa sini ambil semua produk ST? Angkat tangan cepat!! Korang memang ohsem lah. Untuk beginner yang baru nk try produk ST ni admin buat step ringkas pengambilan produk okay.
.
PAGI - Mulakan pagi korang dengan sepaket Slimmax. Bancuh dengan air panas, tunggu sampai kembang setaman baru minum. Pastu dah boleh start keje dengan ceria sbb perut dah kenyang. Utk student yg tak sempat nk breakfast pun sesuai amik ni sbb jimat masa korang just bancuh je. Ibu dalam pantang atau preggy mummy pun boleh consume juga ya.
.
TENGAHARI - Sebelum lunch, dalam pukul 12 centu bancuh 3 scoop Easyfull dan campur dengan Female + 2 scoop (terpulang korang lah). Tunggu kembang baru minum. InshaAllah time lunch nanti kurang ‘terbabas’ tu. Kalau tak nk campur, boleh juga bancuh asing2.
.
MALAM – selalu korang dinner pukul berapa? Kalau xnk berat naik kena kurangkan makan lewat malam tau. So lepas dinner tunggu at least 1-2 jam utk makanan dihadam then bancuh Cocoa Collagen. Pakai air sejuk ye. Nk lagi best guna shaker. Pastu minum.
.
Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05)
Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40)
Female+ RM31.00 (ahli RM27.90)
Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10)
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
âșđŸ“«postage everyday âșPick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) âș🚘COD (with charge) area
â–ȘPuncak jalil â–ȘBukit jalil â–ȘSeri Petaling â–ȘKuchai lama â–ȘJalan klang lama â–ȘMid Valley â–ȘSungai besi .
.
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
.
.
Terima kasih support, doakan dan dapatkan produk pilihan anda dgn sis💖
.
#sendayutinggi #steps #cocoacollagen #slimmax #easyfull #female
Siapa sini ambil semua produk ST? Angkat tangan cepat!! Korang memang ohsem lah. Untuk beginner yang baru nk try produk ST ni admin buat step ringkas pengambilan produk okay.
.
PAGI - Mulakan pagi korang dengan sepaket Slimmax. Bancuh dengan air panas, tunggu sampai kembang setaman baru minum. Pastu dah boleh start keje dengan ceria sbb perut dah kenyang. Utk student yg tak sempat nk breakfast pun sesuai amik ni sbb jimat masa korang just bancuh je. Ibu dalam pantang atau preggy mummy pun boleh consume juga ya.
.
TENGAHARI - Sebelum lunch, dalam pukul 12 centu bancuh 3 scoop Easyfull dan campur dengan Female + 2 scoop (terpulang korang lah). Tunggu kembang baru minum. InshaAllah time lunch nanti kurang ‘terbabas’ tu. Kalau tak nk campur, boleh juga bancuh asing2.
.
MALAM – selalu korang dinner pukul berapa? Kalau xnk berat naik kena kurangkan makan lewat malam tau. So lepas dinner tunggu at least 1-2 jam utk makanan dihadam then bancuh Cocoa Collagen. Pakai air sejuk ye. Nk lagi best guna shaker. Pastu minum.
.
Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05)
Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40)
Female+ RM31.00 (ahli RM27.90)
Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10)
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
âșđŸ“«postage everyday âșPick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) âș🚘COD (with charge) area
â–ȘPuncak jalil â–ȘBukit jalil â–ȘSeri Petaling â–ȘKuchai lama â–ȘJalan klang lama â–ȘMid Valley â–ȘSungai besi .
.
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
.
.
Terima kasih support, doakan dan dapatkan produk pilihan anda dgn sis💖
.
#sendayutinggi #steps #cocoacollagen #slimmax #easyfull #female
NAMPAK SAMA TAPI DUA SET NI MEMPUNYAI FUNGSI YANG BERBEZA .
.
.
 SET BOTANICAL EFFECT 😍.
.
.
Lihat sebelah untuk testimoni 😘.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! 😍
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm nur cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 0199248713
Nur
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor
NAMPAK SAMA TAPI DUA SET NI MEMPUNYAI FUNGSI YANG BERBEZA .
.
.
SET BOTANICAL EFFECT 😍.
.
.
Lihat sebelah untuk testimoni 😘.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! 😍
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm nur cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 0199248713
Nur
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor
Sapa kata perempuan cantik nda pernah #breakout? 🙈
.
.
Belanja sikit journey @mxurray dengan breakout cream! 😋 Cantik ke cantik?
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #Agentsabboc
𝗕𝗘𝗟𝗔𝗡𝗝𝗘 𝗩𝗜𝗞𝗜𝗧 𝗟𝗜𝗣 𝗠𝗔𝗧𝗧𝗘 đ——đ—”đ—„đ—œ đ— đ—”đ—„đ—Ź 𝗞𝗔𝗬
.
đ—Șđ—źđ—żđ—»đ—ź đ˜†đ—źđ—»đ—Ž đ˜€đ—źđ—»đ—Žđ—źđ˜ đ—șđ—Čđ—»đ—źđ—żđ—¶đ—ž đŸ€©
.
𝗩đ—Čđ—șđ—Čđ˜€đ˜đ—¶đ—»đ˜†đ—ź đ˜‚đ—»đ˜đ˜‚đ—ž 𝗾𝗼𝘂đ—ș đ—”đ—źđ˜„đ—ź đ˜†đ—źđ—»đ—Ž 𝘁𝗼𝗾 đ˜€đ˜‚đ—žđ—źđ—žđ—źđ—» đ—ș𝗼𝗾đ—Čđ˜‚đ—œ 𝗰𝘂đ—șđ—źÂ đ—źđ—œđ—œđ—č𝘆 𝗟𝗜𝗣 𝗠𝗔𝗧𝗧𝗘 đ˜€đ—źđ—”đ—źđ—·đ—ź 💋💋
.
đ—Șđ—źđ—·đ—źđ—” đ˜‚đ—Œđ—čđ—č𝘀 đ—źđ—žđ—źđ—» đ—»đ—źđ—șđ—œđ—źđ—ž đ—čđ—Čđ—Żđ—¶đ—” 𝗯đ—Č𝗿𝘀đ—Čđ—żđ—¶ 𝗯đ—Čđ—żđ—Żđ—źđ—»đ—±đ—¶đ—»đ—Ž đ—Œđ—żđ—źđ—»đ—Ž 𝘀đ—Č𝗯đ—Čđ—čđ—źđ—” 😍😍
.
đ—–đ—Œđ—»đ—łđ—Č𝗿đ—ș đ˜‚đ—Œđ—čđ—č𝘀 𝘀đ—Čđ—ș𝘂𝗼 đ—źđ—žđ—źđ—» 𝘁đ—Čđ—żđ—·đ—źđ˜đ˜‚đ—” đ—”đ—źđ˜đ—¶ đ˜đ—źđ—»đ—œđ—ź 𝘀đ—Čđ—»đ—Žđ—źđ—·đ—ź đ—±đ—Čđ—»đ—Žđ—źđ—» 𝗟𝗜𝗣 𝗠𝗔𝗧𝗧𝗘 đ——đ—”đ—„đ—œ đ— đ—”đ—„đ—Ź 𝗞𝗔𝗬💄💄💋💋
.
📌📌𝗩𝗧𝗱𝗞 𝗧𝗔𝗞 𝗕𝗔𝗡𝗬𝗔𝗞 𝗖𝗘𝗣𝗔𝗧 𝗖𝗘𝗣𝗔𝗧 𝗖𝗘𝗣𝗔𝗧 𝗖𝗔𝗣𝗔𝗜 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 đ—–đ—˜đ—€đ—Šđ—šđ—˜đŸ“ŒđŸ“Œ
.
đŸ“±đ——đ—źđ—œđ—źđ˜đ—žđ—źđ—» 𝘀đ—Č𝗮đ—Č𝗿𝗼 đ—±đ—¶ 𝗣𝗔𝗚𝗘 đ—–đ—˜đ—€đ—Šđ—šđ—˜ / 𝗜𝗚 đ—–đ—˜đ—€đ—Šđ—šđ—˜.đ—ąđ—™đ—™đ—œđ—–đ—œđ—”đ—ŸđŸ“±
.
See u in the next post 👋.
.
đŸ„œđŸ„ŽđŸ„ŽđŸ„ł đŸ„ŒđŸ„ŸđŸ…đŸ„Ž đŸ„žđŸ„œđŸ„”đŸ„Ÿ ?
.
👉 ᮅᮍ / ᎄʟÉȘᮄᮋ ʟÉȘɮᮋ ÉȘÉŽ ʙÉȘᮏ💃

#marykay by #ceqsue
#marykaymalaysia #marykaymelaka  #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #melaka #kulitcantik #kulitsihat #trendingmalaysia #malaysiatrending  #kosmetikmelaka #trending #malaysia #cantik #gojes #kulit #kulitsehat
𝗕𝗘𝗟𝗔𝗡𝗝𝗘 𝗩𝗜𝗞𝗜𝗧 𝗟𝗜𝗣 𝗠𝗔𝗧𝗧𝗘 đ——đ—”đ—„đ—œ đ— đ—”đ—„đ—Ź 𝗞𝗔𝗬
.
đ—Șđ—źđ—żđ—»đ—ź đ˜†đ—źđ—»đ—Ž đ˜€đ—źđ—»đ—Žđ—źđ˜ đ—șđ—Čđ—»đ—źđ—żđ—¶đ—ž đŸ€©
.
𝗩đ—Čđ—șđ—Čđ˜€đ˜đ—¶đ—»đ˜†đ—ź đ˜‚đ—»đ˜đ˜‚đ—ž 𝗾𝗼𝘂đ—ș đ—”đ—źđ˜„đ—ź đ˜†đ—źđ—»đ—Ž 𝘁𝗼𝗾 đ˜€đ˜‚đ—žđ—źđ—žđ—źđ—» đ—ș𝗼𝗾đ—Čđ˜‚đ—œ 𝗰𝘂đ—șđ—źÂ đ—źđ—œđ—œđ—č𝘆 𝗟𝗜𝗣 𝗠𝗔𝗧𝗧𝗘 đ˜€đ—źđ—”đ—źđ—·đ—ź 💋💋
.
đ—Șđ—źđ—·đ—źđ—” đ˜‚đ—Œđ—čđ—č𝘀 đ—źđ—žđ—źđ—» đ—»đ—źđ—șđ—œđ—źđ—ž đ—čđ—Čđ—Żđ—¶đ—” 𝗯đ—Č𝗿𝘀đ—Čđ—żđ—¶ 𝗯đ—Čđ—żđ—Żđ—źđ—»đ—±đ—¶đ—»đ—Ž đ—Œđ—żđ—źđ—»đ—Ž 𝘀đ—Č𝗯đ—Čđ—čđ—źđ—” 😍😍
.
đ—–đ—Œđ—»đ—łđ—Č𝗿đ—ș đ˜‚đ—Œđ—čđ—č𝘀 𝘀đ—Čđ—ș𝘂𝗼 đ—źđ—žđ—źđ—» 𝘁đ—Čđ—żđ—·đ—źđ˜đ˜‚đ—” đ—”đ—źđ˜đ—¶ đ˜đ—źđ—»đ—œđ—ź 𝘀đ—Čđ—»đ—Žđ—źđ—·đ—ź đ—±đ—Čđ—»đ—Žđ—źđ—» 𝗟𝗜𝗣 𝗠𝗔𝗧𝗧𝗘 đ——đ—”đ—„đ—œ đ— đ—”đ—„đ—Ź 𝗞𝗔𝗬💄💄💋💋
.
📌📌𝗩𝗧𝗱𝗞 𝗧𝗔𝗞 𝗕𝗔𝗡𝗬𝗔𝗞 𝗖𝗘𝗣𝗔𝗧 𝗖𝗘𝗣𝗔𝗧 𝗖𝗘𝗣𝗔𝗧 𝗖𝗔𝗣𝗔𝗜 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 đ—–đ—˜đ—€đ—Šđ—šđ—˜đŸ“ŒđŸ“Œ
.
đŸ“±đ——đ—źđ—œđ—źđ˜đ—žđ—źđ—» 𝘀đ—Č𝗮đ—Č𝗿𝗼 đ—±đ—¶ 𝗣𝗔𝗚𝗘 đ—–đ—˜đ—€đ—Šđ—šđ—˜ / 𝗜𝗚 đ—–đ—˜đ—€đ—Šđ—šđ—˜.đ—ąđ—™đ—™đ—œđ—–đ—œđ—”đ—ŸđŸ“±
.
See u in the next post 👋.
.
đŸ„œđŸ„ŽđŸ„ŽđŸ„ł đŸ„ŒđŸ„ŸđŸ…đŸ„Ž đŸ„žđŸ„œđŸ„”đŸ„Ÿ ?
.
👉 ᮅᮍ / ᎄʟÉȘᮄᮋ ʟÉȘɮᮋ ÉȘÉŽ ʙÉȘᮏ💃

#marykay by #ceqsue
#marykaymalaysia #marykaymelaka  #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #melaka #kulitcantik #kulitsihat #trendingmalaysia #malaysiatrending  #kosmetikmelaka #trending #malaysia #cantik #gojes #kulit #kulitsehat
NAMPAK SAMA TAPI DUA SET NI MEMPUNYAI FUNGSI YANG BERBEZA .
Masa mula mula skin CikAnggun breakout disebabkan local produk 😭 ini lah Set Skincare pertama yang CikAnggun guna dari Mary Kay iaitu SET BOTANICAL EFFECT 😍.
.
.
Lihat sebelah untuk testimoni 😘.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! 😍
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
𝓒đ“Čđ“Žđ“đ“·đ“°đ“°đ“Ÿđ“·
013-4911908 
𝓑𝓼đ“Șđ“Ÿđ“œđ”‚ đ“’đ“žđ“·đ“Œđ“Ÿđ“”đ“œđ“Șđ“·đ“œ 𝓜đ“Șđ“»đ”‚ 𝓚đ“Ș𝔂 .
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor
NAMPAK SAMA TAPI DUA SET NI MEMPUNYAI FUNGSI YANG BERBEZA .
Masa mula mula skin CikAnggun breakout disebabkan local produk 😭 ini lah Set Skincare pertama yang CikAnggun guna dari Mary Kay iaitu SET BOTANICAL EFFECT 😍.
.
.
Lihat sebelah untuk testimoni 😘.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! 😍
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
𝓒đ“Čđ“Žđ“đ“·đ“°đ“°đ“Ÿđ“·
013-4911908
𝓑𝓼đ“Șđ“Ÿđ“œđ”‚ đ“’đ“žđ“·đ“Œđ“Ÿđ“”đ“œđ“Șđ“·đ“œ 𝓜đ“Șđ“»đ”‚ 𝓚đ“Ș𝔂 .
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor
💕PERFECT GIFT FOR YOUR LOVE ONE💕
.
.
💓Satin Body Revitalizing Shea Scrub - 
Membantu menyental kulit mati dan menghasilkan kulit yang berasa segar serta berseri.
.
💓Satin Body Indulgent Shea Wash - 
Membersih dan melembapkan kulit kering dengan salutan buih yang tebal, menjadikan kulit berasa terpelihara dan lembap.
.
💓Satin Body Silkening Shea Lotion - 
Dirumuskan dengan kebaikan lembapan dari shea butter dan diperkayakan dengan vitamin E. Kulit akan berasa sihat dan selembut sutera!
.
🧐Fakta tentang Shea:
Diekstrak dari kacang pokok shea Afrika, shea butter telah digunakan sejak berabad yang lalu untuk melindungi, memperkayakan, melembutkan dan menghidrat kulit. Kaya dengan vitamin, ia adalah pilihan yang semulajadi yang memberi hasil luar biasa kepada mana-mana rejimen penjagaan badan❀.
.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat .
Whatsapp 0173023926.
-Anne-
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand #emas916
💕PERFECT GIFT FOR YOUR LOVE ONE💕
.
.
💓Satin Body Revitalizing Shea Scrub -
Membantu menyental kulit mati dan menghasilkan kulit yang berasa segar serta berseri.
.
💓Satin Body Indulgent Shea Wash -
Membersih dan melembapkan kulit kering dengan salutan buih yang tebal, menjadikan kulit berasa terpelihara dan lembap.
.
💓Satin Body Silkening Shea Lotion -
Dirumuskan dengan kebaikan lembapan dari shea butter dan diperkayakan dengan vitamin E. Kulit akan berasa sihat dan selembut sutera!
.
🧐Fakta tentang Shea:
Diekstrak dari kacang pokok shea Afrika, shea butter telah digunakan sejak berabad yang lalu untuk melindungi, memperkayakan, melembutkan dan menghidrat kulit. Kaya dengan vitamin, ia adalah pilihan yang semulajadi yang memberi hasil luar biasa kepada mana-mana rejimen penjagaan badan❀.
.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat .
Whatsapp 0173023926.
-Anne-
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand #emas916
AKIBAT IKUT CAKAP SELLER 😌
.
6 Botol dia pakai weh, bukan besher besher ! Tapi padanla dengan kulit dia kan kalau dulu taktau boleh sembuh ka tidak tapi sekarang ya Allah makin bersih dah kulit dia.
.
Paling ketara jerawat atas dahi. Parut hitam dekat pipi. Dah boliaw yakyakyeay 😆
.
Alhamdulillah penangan Lavera Essenceâ„ąïž. Setia dia pakai tau sampai 6 botol ini pon Athirah Rahim kata dia repeat lagi untuk kesekian kalinya - goodjob tyra guide sampai kulit dia bersih đŸ‘đŸ»
.
Iolls tak malu nak mengaku juai obat jerawat moden paling effective bab kecutkan jerawat and pudarkan parut hitam.
.
Kesan boleh nampak seawal satu malam untuk jerawat manja, jerawat bisul 30 hari paling cepat boleh dapat dahi licing gini ❀ Whats app 011-36208336
.
.
#laveraessence #LaveraEssenceKulim #LaveraEssencePenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumjerawat #muabellaz #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #muapenang #jeragathilang #kulitrosak #kulitkeringkusam #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab
AKIBAT IKUT CAKAP SELLER 😌
.
6 Botol dia pakai weh, bukan besher besher ! Tapi padanla dengan kulit dia kan kalau dulu taktau boleh sembuh ka tidak tapi sekarang ya Allah makin bersih dah kulit dia.
.
Paling ketara jerawat atas dahi. Parut hitam dekat pipi. Dah boliaw yakyakyeay 😆
.
Alhamdulillah penangan Lavera Essenceâ„ąïž. Setia dia pakai tau sampai 6 botol ini pon Athirah Rahim kata dia repeat lagi untuk kesekian kalinya - goodjob tyra guide sampai kulit dia bersih đŸ‘đŸ»
.
Iolls tak malu nak mengaku juai obat jerawat moden paling effective bab kecutkan jerawat and pudarkan parut hitam.
.
Kesan boleh nampak seawal satu malam untuk jerawat manja, jerawat bisul 30 hari paling cepat boleh dapat dahi licing gini ❀ Whats app 011-36208336
.
.
#laveraessence #LaveraEssenceKulim #LaveraEssencePenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumjerawat #muabellaz #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #muapenang #jeragathilang #kulitrosak #kulitkeringkusam #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab
#Hurabeauty #Hura #hurabeautycream #kulitmenawan #rawatkulit #creamwajah #antijerawat #hapusjerawat #kulitkusam #antipenuaan #pemutihwajah #kulitlicin #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #luluskkm #creampemutih #antikedut #antijeragat #acne #serum #cream #lotion #gel #halal #kulitberminyak #kulitanjal #kedah #perlis #kl
Testimoni pengguna hura beauty cream...
Korang mesti cuba yer!
.
.
#Hurabeauty #Hura #hurabeautycream #kulitmenawan #rawatkulit #creamwajah #antijerawat #hapusjerawat #kulitkusam #antipenuaan #pemutihwajah #kulitlicin #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #luluskkm #creampemutih #antikedut #antijeragat #acne #serum #cream #lotion #gel #halal #kulitberminyak #kulitanjal #kedah #perlis #kl
ok ini gambar lama

tadi pagi dapat call dr akk syg ni
rasa disepak suruh bangkit
well there is a time yg kt hanyut diulit selimut dan bantal

actually akk syg ni bukan kisah sgt ape yg dia akan dpt dari kita
tapi lebih kisah ape yg kita dpt..sy dpt..
akk syg ni hebat dah
sy yg dok tkial2 ni hanyut sikit..dikejutkan untuk terus mengayuh dan hebat sama2

best kan Mary kay
supportive sisters!

because she knows Mary Kay is currently my income!

ok jom!
siapa nk bersama saya?
kita bina career sesama
kita cari income sesama
kita cantik sesama

www.wasap.my//60167155342

#marykay
#marykayjb
#marykayskudai
#marykayutm
#marykaysenai
#marykaykulai
#marykayjohor
#kulitsihat
#kulitcantik
#lebihmudalebihsihatlebihcantik
#marykaypromo
#sarahIBCMaryKay
ok ini gambar lama

tadi pagi dapat call dr akk syg ni
rasa disepak suruh bangkit
well there is a time yg kt hanyut diulit selimut dan bantal

actually akk syg ni bukan kisah sgt ape yg dia akan dpt dari kita
tapi lebih kisah ape yg kita dpt..sy dpt..
akk syg ni hebat dah
sy yg dok tkial2 ni hanyut sikit..dikejutkan untuk terus mengayuh dan hebat sama2

best kan Mary kay
supportive sisters!

because she knows Mary Kay is currently my income!

ok jom!
siapa nk bersama saya?
kita bina career sesama
kita cari income sesama
kita cantik sesama

www.wasap.my//60167155342

#marykay
#marykayjb
#marykayskudai
#marykayutm
#marykaysenai
#marykaykulai
#marykayjohor
#kulitsihat
#kulitcantik
#lebihmudalebihsihatlebihcantik
#marykaypromo
#sarahIBCMaryKay
Blackhead berkurang dan pori makin halus💃💃😍.
.
.
CHARCOAL MASK berfungsi untuk buang blackhead, bersihkan pori tersumbat , kurangkan minyak dan memperbaharui semula kulit wajah kita!!. Lelaki dengan perempuan boleh guna tau especially untuk anda yang mempunyai kulit yang berminyak..
.
Charcoal Mask Mary Kay ! 💖
.
🌚 Kelebihan :
â–Ș Menghidrat Kulit Anda
â–Ș Menghilangkan minyak berlebihan
â–Ș Menarik kekotoran
â–Ș bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih
â–Ș Membuat kulit lebih cerah dan glowing
â–Ș Mengurangkan penampilan liang-liang pori
.
🌚Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK?
â–Ș Arang diaktifkan mengikat kepada kotoran, toksin, kekotoran, dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan. â–ȘLiang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar
.
Nak free consultation ❀ free postage ❀ free sample ❀ boleh whatapps teha!!😍
.
Teha - 0136872219
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykl #marykayperak #beautyconsultant #marykay #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproduct #kulitcantik #kulitsihat #mask #clearproofmask#jerawat#charcoalmask#rayyanhaya#minaz#ctdk#like4likes#uitm#marykaymysg#trustedbc#marykaytop5globalskincare#marykayselamat#dermatologist#mask
Blackhead berkurang dan pori makin halus💃💃😍.
.
.
CHARCOAL MASK berfungsi untuk buang blackhead, bersihkan pori tersumbat , kurangkan minyak dan memperbaharui semula kulit wajah kita!!. Lelaki dengan perempuan boleh guna tau especially untuk anda yang mempunyai kulit yang berminyak..
.
Charcoal Mask Mary Kay ! 💖
.
🌚 Kelebihan :
â–Ș Menghidrat Kulit Anda
â–Ș Menghilangkan minyak berlebihan
â–Ș Menarik kekotoran
â–Ș bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih
â–Ș Membuat kulit lebih cerah dan glowing
â–Ș Mengurangkan penampilan liang-liang pori
.
🌚Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK?
â–Ș Arang diaktifkan mengikat kepada kotoran, toksin, kekotoran, dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan. â–ȘLiang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar
.
Nak free consultation ❀ free postage ❀ free sample ❀ boleh whatapps teha!!😍
.
Teha - 0136872219
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykl #marykayperak #beautyconsultant #marykay #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproduct #kulitcantik #kulitsihat #mask #clearproofmask#jerawat#charcoalmask#rayyanhaya#minaz#ctdk#like4likes#uitm#marykaymysg#trustedbc#marykaytop5globalskincare#marykayselamat#dermatologist#mask
Jangan risauu Ainaa Beauty selamat digunakan tau. Korang boleh check KKM NOT sekarang di web npra.gov.my ♄
.
.
Jangan risauu Ainaa Beauty selamat digunakan tau. Korang boleh check KKM NOT sekarang di web npra.gov.my ♄
.
.
Promosi gaji datang lagi.  Jom grab skrg 
KELEBIHAN SKKMđŸŒđŸ
đŸŒMencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan  Melembutkan Kulit
đŸŒMembuat Kulit Menjadi  Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit  Kering ,Berminyak &  Sensitif
đŸŒDapat Membantu  Menghilangkan Sel-sel  Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit  Gastrik
đŸŒDapat Membantu  Masalah Sengugut  Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam  Pembentukkan Tulang & Gigi
đŸŒKaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
đŸŒBaik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu
.

Kelebebihan mania 💯🍓🐐
🍓Memutih, mencerah & menggebukan kulit
🍓Kulit lebih berseri & halus 🍓Membantu merawat pelbagai penyakit kulit
🍓Menguatkan tulang & gigi
🍓Kaya dengan protein
🍓Memulihkan tenaga & awet muda
🍓Baik untuk kesihatan badan keseluruhan
🍓Baik untuk pesakit gastrik
🍓Sesuai untuk ibu hamil 6 bulan keatas
🍓Sesuai untuk seisi keluarga
.
Untuk order Susu Mania Perisa Mixberry 
Tekan link wasap dibawah www.wasap.my/60109127659
Atau dm dan tinggalkn no fon di bawah 👇👇👇👇
.
#susumania #susumaniamixberry #maniamixberry #susumaniabywawairfan #sihat #cantikdansihat #flawless #kulitsihat #putihgebu #awetmuda #sususesuaiuntukibumengandung 
#susukambing #susukambingperisamixberry
.
Promosi gaji datang lagi. Jom grab skrg
KELEBIHAN SKKMđŸŒđŸ
đŸŒMencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan Melembutkan Kulit
đŸŒMembuat Kulit Menjadi Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit Kering ,Berminyak & Sensitif
đŸŒDapat Membantu Menghilangkan Sel-sel Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit Gastrik
đŸŒDapat Membantu Masalah Sengugut Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam Pembentukkan Tulang & Gigi
đŸŒKaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
đŸŒBaik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu
.

Kelebebihan mania 💯🍓🐐
🍓Memutih, mencerah & menggebukan kulit
🍓Kulit lebih berseri & halus 🍓Membantu merawat pelbagai penyakit kulit
🍓Menguatkan tulang & gigi
🍓Kaya dengan protein
🍓Memulihkan tenaga & awet muda
🍓Baik untuk kesihatan badan keseluruhan
🍓Baik untuk pesakit gastrik
🍓Sesuai untuk ibu hamil 6 bulan keatas
🍓Sesuai untuk seisi keluarga
.
Untuk order Susu Mania Perisa Mixberry
Tekan link wasap dibawah www.wasap.my/60109127659
Atau dm dan tinggalkn no fon di bawah 👇👇👇👇
.
#susumania #susumaniamixberry #maniamixberry #susumaniabywawairfan #sihat #cantikdansihat #flawless #kulitsihat #putihgebu #awetmuda #sususesuaiuntukibumengandung
#susukambing #susukambingperisamixberry
.
PERMULAAN YANG SANGAT RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN. 😍😍😍
.
Ada yang bertanya kepada Mira BAGAIMANA INGIN MENJADI AHLI MARY KAY?
.
Jawapan Mira ialah : Di Mary Kay kami digelar PERUNDING KECANTIKAN BEBAS dimana kami bukan ahli/agen/dropship menjual barang semata mata.
.
Dengan pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay serendah RM 70 anda layak menerima kit permulaan secara PERCUMA  bagi mulakan perniagaan dalam bidang kecantikan anda dengan perlu mendaftar dengan modal yang sangat rendah dan disediakan Starter Kit serta anda di galakkan untung menghadiri Essential Step to Reach Sucess (ESRS).
.
Nak tahu lebih lanjut boleh Whatssap Mira 011-36099436 . Mira akan terangkan dengan lebih lanjut!
.
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
PERMULAAN YANG SANGAT RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN. 😍😍😍
.
Ada yang bertanya kepada Mira BAGAIMANA INGIN MENJADI AHLI MARY KAY?
.
Jawapan Mira ialah : Di Mary Kay kami digelar PERUNDING KECANTIKAN BEBAS dimana kami bukan ahli/agen/dropship menjual barang semata mata.
.
Dengan pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay serendah RM 70 anda layak menerima kit permulaan secara PERCUMA bagi mulakan perniagaan dalam bidang kecantikan anda dengan perlu mendaftar dengan modal yang sangat rendah dan disediakan Starter Kit serta anda di galakkan untung menghadiri Essential Step to Reach Sucess (ESRS).
.
Nak tahu lebih lanjut boleh Whatssap Mira 011-36099436 . Mira akan terangkan dengan lebih lanjut!
.
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
#IndBeautyConsultant
#sharingiscaring
#jomCubaTryTest
#doaibuayah
#marykay #marykaymalaysia
#marykayKulim
#marykaypenang
#kerjayamarykay
#sensibleswan
#kulitsihat #kulitberseri
#FreeConsultation
#SpecialGift
#umk #universitimalaysiakelantan
#encikimamexpress
#lelakikirimantuhan
#bukancintaaku
#abpbh #aim
#AME2019
#lipsticknude #lipsticktahalama
#lipsticksihatbibir
#sayagunasayajual
#jaminan90harimilikanda
#FreePostage
#IndBeautyConsultant
#sharingiscaring
#jomCubaTryTest
#doaibuayah
#marykay #marykaymalaysia
#marykayKulim
#marykaypenang
#kerjayamarykay
#sensibleswan
#kulitsihat #kulitberseri
#FreeConsultation
#SpecialGift
#umk #universitimalaysiakelantan
#encikimamexpress
#lelakikirimantuhan
#bukancintaaku
#abpbh #aim
#AME2019
#lipsticknude #lipsticktahalama
#lipsticksihatbibir
#sayagunasayajual
#jaminan90harimilikanda
#FreePostage
INFO KECANTIKAN âŁïž
.
.
Cantik kena berilmu ! Sharing with love untuk uols 😘
.
.
.
_-------- LOVE ---------_
Ashikin Kamarudin | 011 36113899
Ind.Beauty Consultant
.
.
#kulitbersih #perfume #skinanalysis #botanical#tipscantik#penuaan
#duckscarves#jerawat#jeragat#beautytips
#kulitkering#selangor#kulitsihat
#jerawat#oilseed #meriahraya #cccream#skincaregoals #jjcm #footspa #kulitcantik #instafamous#emas916 #bazaarpaknil#homespa#ariani #serum #kakishopping#sephora#yslbeauty
INFO KECANTIKAN âŁïž
.
.
Cantik kena berilmu ! Sharing with love untuk uols 😘
.
.
.
_-------- LOVE ---------_
Ashikin Kamarudin | 011 36113899
Ind.Beauty Consultant
.
.
#kulitbersih #perfume #skinanalysis #botanical#tipscantik#penuaan
#duckscarves#jerawat#jeragat#beautytips
#kulitkering#selangor#kulitsihat
#jerawat#oilseed #meriahraya #cccream#skincaregoals #jjcm #footspa #kulitcantik #instafamous#emas916 #bazaarpaknil#homespa#ariani #serum #kakishopping#sephora#yslbeauty
Melepaskan sesuatu untuk yg lebih baik..Haa gtu! Macam sahabat mami ni la, try stop yg lama, macam kena bom kulit! Haa last, try BO..Excited dengan result, sampai salah bulan dieditnya! 😂 Yg penting result 10days, macam ni la.. 😍
.
.
InshaaAllah esok 20 BO fly dari Labuan menuju ke tuan masingÂČ..Doakan perjalanan dorang selamat sampai! 😁 Harini mami buat cod lepas keja ja kali dapat, sebab “kaki” tgh kena tukar baju steringnya..đŸ€Ł
.
.
☎ 0135588788 / KLIK LINK @BIO
👑 Team Effy Elisha
.
.
#ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat#ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamlabuan #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #scrublife #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan #jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
#breakoutcream
Melepaskan sesuatu untuk yg lebih baik..Haa gtu! Macam sahabat mami ni la, try stop yg lama, macam kena bom kulit! Haa last, try BO..Excited dengan result, sampai salah bulan dieditnya! 😂 Yg penting result 10days, macam ni la.. 😍
.
.
InshaaAllah esok 20 BO fly dari Labuan menuju ke tuan masingÂČ..Doakan perjalanan dorang selamat sampai! 😁 Harini mami buat cod lepas keja ja kali dapat, sebab “kaki” tgh kena tukar baju steringnya..đŸ€Ł
.
.
☎ 0135588788 / KLIK LINK @BIO
👑 Team Effy Elisha
.
.
#ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat#ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamlabuan #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #scrublife #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan #jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
#breakoutcream
KEBAIKKAN
*HURA BEAUTY CREAM *MEMBANTU*:- ✅ Menutup Liang Pori-Pori Terbuka.
✅ Menghilangkan Blackhead dan Whitehead.
✅ Menambah Seri, Merawat kulit kusam.
✅ Utk Masalah Tona Tidak Sekata.
✅ Membuang kulit Sel Mati.
✅ Melembut Melembab Melicin Kulit.
✅ Mengecut,
Menghilangkan Jerawat.
✅ Menghilangkan JERAGAT, Bintik Hitam.
✅ Memudar, Menghilangkan Parut.
✅ Mengawal kulit Berminyak.
✅ Mengembalikan kulit Seperti kulit Baby. đŸ‘¶đŸ» *KESAN HEBAT PENGGUNAAN HURA BEAUTY CREAM?* 💓 Kulit muka menjadi *Flawless dan sentiasa Lembap* 💓 *Jerawat & Jeragat* akan *menjadi kecut dan lenyap* 💓 Kulit muka *tidak akan Berminyak* 💓 Garis halus dan kedutan di muka *akan hilang* 💓 Mampu *mengeluarkan whitehead / blackhead*

Membantu anda mendapatkan *KULIT IDAMAN* dalam jangka masa yang *CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN!*😍
#Hurabeauty #Hura #hurabeautycream #kulitmenawan #rawatkulit #creamwajah #antijerawat #hapusjerawat #kulitkusam #antipenuaan #pemutihwajah #kulitlicin #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #luluskkm #creampemutih #antikedut #antijeragat #acne #serum #cream #lotion #gel #halal #kulitberminyak #kulitanjal #kedah #perlis #kl
KEBAIKKAN
*HURA BEAUTY CREAM *MEMBANTU*:- ✅ Menutup Liang Pori-Pori Terbuka.
✅ Menghilangkan Blackhead dan Whitehead.
✅ Menambah Seri, Merawat kulit kusam.
✅ Utk Masalah Tona Tidak Sekata.
✅ Membuang kulit Sel Mati.
✅ Melembut Melembab Melicin Kulit.
✅ Mengecut,
Menghilangkan Jerawat.
✅ Menghilangkan JERAGAT, Bintik Hitam.
✅ Memudar, Menghilangkan Parut.
✅ Mengawal kulit Berminyak.
✅ Mengembalikan kulit Seperti kulit Baby. đŸ‘¶đŸ» *KESAN HEBAT PENGGUNAAN HURA BEAUTY CREAM?* 💓 Kulit muka menjadi *Flawless dan sentiasa Lembap* 💓 *Jerawat & Jeragat* akan *menjadi kecut dan lenyap* 💓 Kulit muka *tidak akan Berminyak* 💓 Garis halus dan kedutan di muka *akan hilang* 💓 Mampu *mengeluarkan whitehead / blackhead*

Membantu anda mendapatkan *KULIT IDAMAN* dalam jangka masa yang *CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN!*😍
#Hurabeauty #Hura #hurabeautycream #kulitmenawan #rawatkulit #creamwajah #antijerawat #hapusjerawat #kulitkusam #antipenuaan #pemutihwajah #kulitlicin #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #luluskkm #creampemutih #antikedut #antijeragat #acne #serum #cream #lotion #gel #halal #kulitberminyak #kulitanjal #kedah #perlis #kl
SCRUB VIRAL!

Tak sempat datang spa #Biopearl tapi nk scrub muka sendiri & fefeling mcm scrub dkt spa? Beautican akan bg tips cara yg betul untuk scrub muka dgn setiap pembelian Green Bubble Scrub 😄

Dapatkan sekarang youall â€â€đŸ˜˜ ➡biopearlskincare_hq (Bandar Baru Bangi)
https://www.facebook.com/biopearlofficial/
www.wasap.my/60122337900
.
#kulitsihat #produkkecantikan #skincare2 #antiageing #serum #biopearl #beauty #healthyskin #skinfood #biopearlskincare_hq #biopearlgateway #biopearlkipmall #biopearlsetiaalam #vitaminc #viralvitaminc #scrub #scrubviral
#greenbubblescrubnewlook
#jomcantiksamasama
#glamerraya
SCRUB VIRAL!

Tak sempat datang spa #Biopearl tapi nk scrub muka sendiri & fefeling mcm scrub dkt spa? Beautican akan bg tips cara yg betul untuk scrub muka dgn setiap pembelian Green Bubble Scrub 😄

Dapatkan sekarang youall â€â€đŸ˜˜ ➡biopearlskincare_hq (Bandar Baru Bangi)
https://www.facebook.com/biopearlofficial/
www.wasap.my/60122337900
.
#kulitsihat #produkkecantikan #skincare2 #antiageing #serum #biopearl #beauty #healthyskin #skinfood #biopearlskincare_hq #biopearlgateway #biopearlkipmall #biopearlsetiaalam #vitaminc #viralvitaminc #scrub #scrubviral
#greenbubblescrubnewlook
#jomcantiksamasama
#glamerraya
SCRUB VIRAL!

Tak sempat datang spa #Biopearl tapi nk scrub muka sendiri & fefeling mcm scrub dkt spa? Beautican akan bg tips cara yg betul untuk scrub muka dgn setiap pembelian Green Bubble Scrub 😄

Dapatkan sekarang youall â€â€đŸ˜˜ ➡biopearlskincare_hq (Bandar Baru Bangi)
https://www.facebook.com/biopearlofficial/
www.wasap.my/60122339700
.
#kulitsihat #produkkecantikan #skincare2 #antiageing #serum #biopearl #beauty #healthyskin #skinfood #biopearlskincare_hq #biopearlgateway #biopearlkipmall #biopearlsetiaalam #vitaminc #viralvitaminc #scrub #scrubviral
#greenbubblescrubnewlook
#jomcantiksamasama
#glamerraya
SCRUB VIRAL!

Tak sempat datang spa #Biopearl tapi nk scrub muka sendiri & fefeling mcm scrub dkt spa? Beautican akan bg tips cara yg betul untuk scrub muka dgn setiap pembelian Green Bubble Scrub 😄

Dapatkan sekarang youall â€â€đŸ˜˜ ➡biopearlskincare_hq (Bandar Baru Bangi)
https://www.facebook.com/biopearlofficial/
www.wasap.my/60122339700
.
#kulitsihat #produkkecantikan #skincare2 #antiageing #serum #biopearl #beauty #healthyskin #skinfood #biopearlskincare_hq #biopearlgateway #biopearlkipmall #biopearlsetiaalam #vitaminc #viralvitaminc #scrub #scrubviral
#greenbubblescrubnewlook
#jomcantiksamasama
#glamerraya
Kalau rasa nak beli dengan harga yang sangat jimat harus tengok posting seterusny 😉
.
.
Kalau boleh beli dengan harga murah kenapa nak bayar lebih kan 😁
.
.
#azieazembcmarykay 
#kulitsihat 
#kulitbebasjerawat 
#kulitkusam 
#marykay
Kalau rasa nak beli dengan harga yang sangat jimat harus tengok posting seterusny 😉
.
.
Kalau boleh beli dengan harga murah kenapa nak bayar lebih kan 😁
.
.
#azieazembcmarykay
#kulitsihat
#kulitbebasjerawat
#kulitkusam
#marykay
Siapa ada masalah kulit tangan kering, sunburn, nampak tua tak bermaya? 😄 Jangan tak tau, kulit tangan kita ni pun boleh nampak tua tau. Bukan kulit muka je boleh nampak tua dari usia, tangan pun same.
. 
Sooo, jangan lepas pandang penjagaan untuk tangan, kaki badan semua. Jangan la muka je nak jaga. Part lain tak jaga. 😊 Biar kita cantik from head to toe gitu. .
.
❀White-tea and Citrus Satin Hands Pampering Set❀
.
Dalam set ni ada 3 item: .
👉 Hands softener (1st step)
Ia melembapkan kulit tangan kita serta merta untuk membantu process scrub nanti. .
. đŸ‘‰đŸ»Hands scrub (2nd step)
Scrub ni akan menanggalkan sel-sel kulit mati di kulit tangan kita untuk menggalakkan sel-sel kulit baru muncul. Sel kulit mati ni yang membuatkan kulit tangan kita kusam. .
. đŸ‘‰đŸ»Hand Cream (3rd step)
Hand cream ni dipakai untuk melembapkan kulit tangan kita. Texture ringan dan terus meresap di dalam kulit dan tak melekit. .
.
Bila dah pakai semua tu mengikut turutan step di atas, tadaa... anda akan lihat perbezaan tangan anda. Kulit yang bersih.. tak kusam.. halus dan wangi! Teruja tak? 😍

So tunggu apa lagi? Act now kalau nak tangan cantik. Semudah A B C je. Kalau nak tangan halus, segar. Grab this now! 
Nak tau lebih lanjut tentang info product, contact 0173023926. .
-Anne-
0173023926
Beauty Consultant Mary Kay 
#marykay #marykaykl #marykaymalaysia
#marykaycosmetic #marykayconsultant #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #cosmetic #kulitcantik #kulitsihat #fattzura #jeragat #testimoni #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjakeras #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916
Siapa ada masalah kulit tangan kering, sunburn, nampak tua tak bermaya? 😄 Jangan tak tau, kulit tangan kita ni pun boleh nampak tua tau. Bukan kulit muka je boleh nampak tua dari usia, tangan pun same.
.
Sooo, jangan lepas pandang penjagaan untuk tangan, kaki badan semua. Jangan la muka je nak jaga. Part lain tak jaga. 😊 Biar kita cantik from head to toe gitu. .
.
❀White-tea and Citrus Satin Hands Pampering Set❀
.
Dalam set ni ada 3 item: .
👉 Hands softener (1st step)
Ia melembapkan kulit tangan kita serta merta untuk membantu process scrub nanti. .
. đŸ‘‰đŸ»Hands scrub (2nd step)
Scrub ni akan menanggalkan sel-sel kulit mati di kulit tangan kita untuk menggalakkan sel-sel kulit baru muncul. Sel kulit mati ni yang membuatkan kulit tangan kita kusam. .
. đŸ‘‰đŸ»Hand Cream (3rd step)
Hand cream ni dipakai untuk melembapkan kulit tangan kita. Texture ringan dan terus meresap di dalam kulit dan tak melekit. .
.
Bila dah pakai semua tu mengikut turutan step di atas, tadaa... anda akan lihat perbezaan tangan anda. Kulit yang bersih.. tak kusam.. halus dan wangi! Teruja tak? 😍

So tunggu apa lagi? Act now kalau nak tangan cantik. Semudah A B C je. Kalau nak tangan halus, segar. Grab this now!
Nak tau lebih lanjut tentang info product, contact 0173023926. .
-Anne-
0173023926
Beauty Consultant Mary Kay
#marykay #marykaykl #marykaymalaysia
#marykaycosmetic #marykayconsultant #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #cosmetic #kulitcantik #kulitsihat #fattzura #jeragat #testimoni #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjakeras #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916
Wajib apply softener before pakai moisturiser😊kalau tak rasa skin kering and kurang bersihâ˜č
.
Softener juga berfungsi untuk double cleanse after cuci muka😊 .
KENAPA PERLU PAKAI SOFTENER NI YA?
Nak awet muda,korang perlukan hyaluronic acid dalam skincare tau!
And nak tau tak apa yang ain  rasa bila apply softener ni?
Rase skin lembut sangat tau and wangi!!i like it!😍
.
Dalam softener mary kay ni ada hyaluronic acid tau!yang memang sangat diperlukan untuk kekalkan kelembapan kulit!😍
.
-memperkuat pertahanan kulit!
.
-hyaluronic acid jadikan  kulit lembut, halus, dan awet muda
.
-Hyaluronic acid memiliki tekstur yang ringan sehingga dapat digunakan untuk semua jenis kulit. 
Bahkan untuk kulit berminyak dan kulit sensitif pun .
-hyaluronic acid, yaitu antioksidan yang menyediakan pertahanan terhadap kerusakan akibat radikal bebas, dan mengurangi peradangan. .
. -bahan anti penuaan(so korang yang nak kekal awet muda ni should pakai softener ya!😘) .
Jom dapatkan free consultation!
Whatsapp 0175010563 atau klik di bio!
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Wajib apply softener before pakai moisturiser😊kalau tak rasa skin kering and kurang bersihâ˜č
.
Softener juga berfungsi untuk double cleanse after cuci muka😊 .
KENAPA PERLU PAKAI SOFTENER NI YA?
Nak awet muda,korang perlukan hyaluronic acid dalam skincare tau!
And nak tau tak apa yang ain rasa bila apply softener ni?
Rase skin lembut sangat tau and wangi!!i like it!😍
.
Dalam softener mary kay ni ada hyaluronic acid tau!yang memang sangat diperlukan untuk kekalkan kelembapan kulit!😍
.
-memperkuat pertahanan kulit!
.
-hyaluronic acid jadikan kulit lembut, halus, dan awet muda
.
-Hyaluronic acid memiliki tekstur yang ringan sehingga dapat digunakan untuk semua jenis kulit.
Bahkan untuk kulit berminyak dan kulit sensitif pun .
-hyaluronic acid, yaitu antioksidan yang menyediakan pertahanan terhadap kerusakan akibat radikal bebas, dan mengurangi peradangan. .
. -bahan anti penuaan(so korang yang nak kekal awet muda ni should pakai softener ya!😘) .
Jom dapatkan free consultation!
Whatsapp 0175010563 atau klik di bio!
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Tips Kecantikan Penyegar.
.
.
Ramai orang ingat toner tu fungsinya hanya untuk menyegarkan dan melembapkan wajah sahaja. Dalam Mary Kay ia dipanggil #SOFTENER.
.
SOFTENER MARY KAY is highly recommended kerana :
.
🍓Fungsi Softener adalah langkah pembersih kedua. Bila dah cuci muka dengan Cleanser, mungkin ada saki baki kotoran di celah hidung ke, tertinggal di liang roma kulit ke...jadi ini lah tugas Softener, melembapkan serta membuang saki baki kotoran di wajah.
.

Jika pakai kapas, akan nampak kesa kotoran especially lepas cuci muka pada waktu petang
đŸ€—
. 🍓Sebagai Penyegar wajah, pemakaian berterusan boleh membantu mengecilkan pori-pori. Ini kerana selepas kita membersihkan muka, pori-pori akan terbuka kerana wajah telah dibersihkan. Skin tampil lebih cantik bila pori mengecil.😍
.
🍓Jika kita memakai Softener, supplement (serum/moisturizer) yang kita sapu lebih mudah serap ke dalam kulit.
.
Ibarat macam kita tuang air pada span kering dan span basah. Span yang basah lebih meresap air. Begitulah kulit kita â˜ș
.
Dalam Softener Mary Kay ada bahan yang sangat bagus iaitu #AsidHyaluronik yang terbukti sangat berkesan untuk mengekalkan lembapan, ringan, melembutkan skin.😍😃
.
.
Kepada sesiapa yang ada sebarang pertanyaan tentang skincare, boleh wasap Fizah.
.
đŸ“Č Available for Free Consultation.
(klik link on my bio for direct whatsapp)
.
.
Fizah,
The Best Beauty Consultant
Mary Kay
019- 519 4953
.
.
#softenermarykay #toner #marykayipoh #marykaylangkawi #marykayshahalam #uitmshahalam #ukmbangi #unikl #kptmkuantan #moisturizerterbaik #marykayjb #marykaykl #marykaysegamat #marykaysepang #marykaygombak #marykaybalakong #marykaytaiping #skincareterbaik #beautydays  #kulitsihat #unimaps #marykayarau #marykayklang #marykaykelantan #marykaymelaka #marykaysenawang #antiagingskincare #cleasermarykay
Tips Kecantikan Penyegar.
.
.
Ramai orang ingat toner tu fungsinya hanya untuk menyegarkan dan melembapkan wajah sahaja. Dalam Mary Kay ia dipanggil #SOFTENER.
.
SOFTENER MARY KAY is highly recommended kerana :
.
🍓Fungsi Softener adalah langkah pembersih kedua. Bila dah cuci muka dengan Cleanser, mungkin ada saki baki kotoran di celah hidung ke, tertinggal di liang roma kulit ke...jadi ini lah tugas Softener, melembapkan serta membuang saki baki kotoran di wajah.
.

Jika pakai kapas, akan nampak kesa kotoran especially lepas cuci muka pada waktu petang
đŸ€—
. 🍓Sebagai Penyegar wajah, pemakaian berterusan boleh membantu mengecilkan pori-pori. Ini kerana selepas kita membersihkan muka, pori-pori akan terbuka kerana wajah telah dibersihkan. Skin tampil lebih cantik bila pori mengecil.😍
.
🍓Jika kita memakai Softener, supplement (serum/moisturizer) yang kita sapu lebih mudah serap ke dalam kulit.
.
Ibarat macam kita tuang air pada span kering dan span basah. Span yang basah lebih meresap air. Begitulah kulit kita â˜ș
.
Dalam Softener Mary Kay ada bahan yang sangat bagus iaitu #AsidHyaluronik yang terbukti sangat berkesan untuk mengekalkan lembapan, ringan, melembutkan skin.😍😃
.
.
Kepada sesiapa yang ada sebarang pertanyaan tentang skincare, boleh wasap Fizah.
.
đŸ“Č Available for Free Consultation.
(klik link on my bio for direct whatsapp)
.
.
Fizah,
The Best Beauty Consultant
Mary Kay
019- 519 4953
.
.
#softenermarykay #toner #marykayipoh #marykaylangkawi #marykayshahalam #uitmshahalam #ukmbangi #unikl #kptmkuantan #moisturizerterbaik #marykayjb #marykaykl #marykaysegamat #marykaysepang #marykaygombak #marykaybalakong #marykaytaiping #skincareterbaik #beautydays #kulitsihat #unimaps #marykayarau #marykayklang #marykaykelantan #marykaymelaka #marykaysenawang #antiagingskincare #cleasermarykay
#YouthShaklee #KulitSihat #KulitCantik #BebasJeragat #BebasJerawat #shakleekuching #shakleesarawak #shakleepetrajaya #kamekjual #shakleepromo #shakleemurah
Apa beza softener Mary Kay dengan toner biasa yang lain😍
.
Bezanya softener Mary Kay ada asid hialuronik yang mampu melembapkan kulit dan jadikan kulit lebih awet muda!!😁
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!❀
Whatsapp 0175010563
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Apa beza softener Mary Kay dengan toner biasa yang lain😍
.
Bezanya softener Mary Kay ada asid hialuronik yang mampu melembapkan kulit dan jadikan kulit lebih awet muda!!😁
.
Free consultation!
Free postage!
Free sample!❀
Whatsapp 0175010563
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
NO MORE FAKE LASHES! 😍
.
.
MAGNIFY.... MAXIMIZE!!!! 😍
.
Ia memberikan 200% volume utk bulu mata korang. Best kan??? Kalau dulu, pakai mascara tapi nampak xde beza, try yg ni pula. Sebab apa, mascara ni menambahkan 2x ganda ketebalan bulu mata dan 83% lebih panjang!! đŸ˜±
.
Special Double-impact brush dicipta utk menyerlahkan dan memanjangkan bulu mata semasa kita memakainya.👍
.
Mineral rich and high-impact pigment  berwarna hitam yg menyaluti setiap helai bulu mata korang.
.
Ingredient yg bukan sahaja buat bulu mata korang cantik, tp ia juga protect dan melembapkan eyelash korang:
🌾Pro Vitamin B5
🌾Vitamin E
🌾Emollent Fatty Asid
.
So penggemar mascara, u should try dis. Very recomended!!😍
Nak cuba boleh whatsapp kak Anne. 
Free consultation
Free sample
Free postage -Anne-
0173023926
Beauty Consultant Mary Kay
.
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #ctdk #ariani #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota
NO MORE FAKE LASHES! 😍
.
.
MAGNIFY.... MAXIMIZE!!!! 😍
.
Ia memberikan 200% volume utk bulu mata korang. Best kan??? Kalau dulu, pakai mascara tapi nampak xde beza, try yg ni pula. Sebab apa, mascara ni menambahkan 2x ganda ketebalan bulu mata dan 83% lebih panjang!! đŸ˜±
.
Special Double-impact brush dicipta utk menyerlahkan dan memanjangkan bulu mata semasa kita memakainya.👍
.
Mineral rich and high-impact pigment berwarna hitam yg menyaluti setiap helai bulu mata korang.
.
Ingredient yg bukan sahaja buat bulu mata korang cantik, tp ia juga protect dan melembapkan eyelash korang:
🌾Pro Vitamin B5
🌾Vitamin E
🌾Emollent Fatty Asid
.
So penggemar mascara, u should try dis. Very recomended!!😍
Nak cuba boleh whatsapp kak Anne.
Free consultation
Free sample
Free postage -Anne-
0173023926
Beauty Consultant Mary Kay
.
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #ctdk #ariani #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota
LASH INTENSITY MASCARA! YOU DON’T NEED FAKE LASHES ANYMORE! 😍😍
.
.
MAGNIFY.... MAXIMIZE!!!! 😍
.
Tak payah dah nak pakai fake lashes when u have Lash Intensity Mascara from Mary Kay ni. Ia buatkan lash korang 2x ganda menyerlah.😍
.
Ia memberikan 200% volume utk bulu mata korang. Best kan??? Kalau dulu, pakai mascara tapi nampak xde beza, try yg ni pula. Sebab apa, mascara ni menambahkan 2x ganda ketebalan bulu mata dan 83% lebih panjang!! đŸ˜±
.
Special Double-impact brush dicipta utk menyerlahkan dan memanjangkan bulu mata semasa kita memakainya.👍
.
Mineral rich and high-impact pigment  berwarna hitam yg menyaluti setiap helai bulu mata korang.
.
Ingredient yg bukan sahaja buat bulu mata korang cantik, tp ia juga protect dan melembapkan eyelash korang:
🌾Pro Vitamin B5
🌾Vitamin E
🌾Emollent Fatty Asid
.
So penggemar mascara, u should try dis. Very recomended!!😍
.

Free consultation
Free sample
Free postage
.
-Anne-
0173023926
Beauty Consultant Mary Kay
.
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #ctdk #ariani #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota
LASH INTENSITY MASCARA! YOU DON’T NEED FAKE LASHES ANYMORE! 😍😍
.
.
MAGNIFY.... MAXIMIZE!!!! 😍
.
Tak payah dah nak pakai fake lashes when u have Lash Intensity Mascara from Mary Kay ni. Ia buatkan lash korang 2x ganda menyerlah.😍
.
Ia memberikan 200% volume utk bulu mata korang. Best kan??? Kalau dulu, pakai mascara tapi nampak xde beza, try yg ni pula. Sebab apa, mascara ni menambahkan 2x ganda ketebalan bulu mata dan 83% lebih panjang!! đŸ˜±
.
Special Double-impact brush dicipta utk menyerlahkan dan memanjangkan bulu mata semasa kita memakainya.👍
.
Mineral rich and high-impact pigment berwarna hitam yg menyaluti setiap helai bulu mata korang.
.
Ingredient yg bukan sahaja buat bulu mata korang cantik, tp ia juga protect dan melembapkan eyelash korang:
🌾Pro Vitamin B5
🌾Vitamin E
🌾Emollent Fatty Asid
.
So penggemar mascara, u should try dis. Very recomended!!😍
.

Free consultation
Free sample
Free postage
.
-Anne-
0173023926
Beauty Consultant Mary Kay
.
#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #ctdk #ariani #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota
Tak sure nak pakai sunscreen yang mana satu? Boleh refer gambar sebelah. Untuk lebih info, boleh baca di bawah.
.
UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)
‱ Sunscreen untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar. Ia bantu kawal kilatan pada wajah dan beri litupan matte pada kulit kombinasi dan berminyak.
.
UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)
‱ Sunscreen untuk kulit normal, kering, berjeragat, kombinasi & sensitif. Mengandungi  3D Sodium Hyaluronate untuk kelembapan wajah yang berganda. Teksturnya ringan tidak akan menyebabkan wajah bercapuk, melekit atau berminyak.
.
UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10)
‱ Sunscreen wajah dengan ‘full skin treatment’ sesuai untuk semua jenis kulit. Ia bantu rawat kompleksi wajah, cerahkan tona kulit, lembapkan wajah dan kurangkan parut serta pigmentasi.
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
âșđŸ“«postage everyday âșPick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) âș🚘COD (with charge) area
â–ȘPuncak jalil â–ȘBukit jalil â–ȘSeri Petaling â–ȘKuchai lama â–ȘJalan klang lama â–ȘMid Valley â–ȘSungai besi .
.
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
.
.
#sendayutinggi  #uvcream #uvdefense
Tak sure nak pakai sunscreen yang mana satu? Boleh refer gambar sebelah. Untuk lebih info, boleh baca di bawah.
.
UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)
‱ Sunscreen untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar. Ia bantu kawal kilatan pada wajah dan beri litupan matte pada kulit kombinasi dan berminyak.
.
UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)
‱ Sunscreen untuk kulit normal, kering, berjeragat, kombinasi & sensitif. Mengandungi 3D Sodium Hyaluronate untuk kelembapan wajah yang berganda. Teksturnya ringan tidak akan menyebabkan wajah bercapuk, melekit atau berminyak.
.
UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10)
‱ Sunscreen wajah dengan ‘full skin treatment’ sesuai untuk semua jenis kulit. Ia bantu rawat kompleksi wajah, cerahkan tona kulit, lembapkan wajah dan kurangkan parut serta pigmentasi.
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
âșđŸ“«postage everyday âșPick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) âș🚘COD (with charge) area
â–ȘPuncak jalil â–ȘBukit jalil â–ȘSeri Petaling â–ȘKuchai lama â–ȘJalan klang lama â–ȘMid Valley â–ȘSungai besi .
.
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
.
.
#sendayutinggi #uvcream #uvdefense
Our fabulous sparkly lyfe with
#scrubdistrict
.
WSđŸ“Č +601110850407 / CLICK LINK DI BIO
Our fabulous sparkly lyfe with
#scrubdistrict
.
WSđŸ“Č +601110850407 / CLICK LINK DI BIO
WAJAH TAK KERING WALAU KERAP CUCI MIKA
.
Dah tiub ke-5 pakai cleanser medil sejak launching. Alhamdulillah, happy kak amie.
.
Setia nye pengguna mamadil kan? Sekali cuba terus terpaut. Dah tak berpaling kasih pada yg lain.
.
5x cuci muka pon, kulit tetap lembut mcm baby💕
.
.

#TestimoniMamadilSusuRizqiOfficial
#MamadilCustomerFeedback
#SusuRizqi
#WomenLove
#MedilSkincare
#MamadilPahang
#MamadilKuantan
#CodSekitarKuantan
#KulitSihat
#AwetMuda
#IkthiarPulihEczema
#BukanSekadarBaikUntukKulit
#AwardedAsiaPacificSuperHealthBrand
WAJAH TAK KERING WALAU KERAP CUCI MIKA
.
Dah tiub ke-5 pakai cleanser medil sejak launching. Alhamdulillah, happy kak amie.
.
Setia nye pengguna mamadil kan? Sekali cuba terus terpaut. Dah tak berpaling kasih pada yg lain.
.
5x cuci muka pon, kulit tetap lembut mcm baby💕
.
.

#TestimoniMamadilSusuRizqiOfficial
#MamadilCustomerFeedback
#SusuRizqi
#WomenLove
#MedilSkincare
#MamadilPahang
#MamadilKuantan
#CodSekitarKuantan
#KulitSihat
#AwetMuda
#IkthiarPulihEczema
#BukanSekadarBaikUntukKulit
#AwardedAsiaPacificSuperHealthBrand
Timewise Liquid Foundation Mary Kay...apa kelebihannya yang anda perlu tahu?😊
1.tak sumbatkan pori
2.sapuan smooth dan tak bercapuk😊
.
Adakah Foundation yang anda pakai sekarang sesuai dengan jenis dan masalah kulit anda?
Ain guna luminous foundation sebab ain jenis dry skin!so bila apply nampak glowing!sapu sikit dah memadai!swipe kanan untuk lihat hasil ain calit foundation highlighter dan lipstick😁😁
.

Adakah foundation yang anda guna ada tertulis utk kulit Normal / Dry or Combination/ oily?
.
Kenapa perlu pakai Foundation sampai sama dengan jenis kulit anda?
.
💝 Sebab itu Mary Kay sangat mengambil berat dan sentiasa mencipta produk yang sangat teliti untuk jenis kulit anda supaya anda dapat hasil yang terbaik. 💝Produk Mary Kay BUKAN SATU UNTUK SEMUA YA! 💝Tahukah anda? sekiranya kulit anda jenis berminyak, dan anda menggunakan Foundation yang diformulasikan untuk kulit normal, kulit anda akan menjadi lebih berminyak dan akhirnya mekap anda jadi comot dan anda harus Touch up sentiasa. .
Perhah jadi macam tu? Dah berlapis2 letak, tapi hilang juga bedak?
.
💝Sebab itu Mary Kay mempunyai 2 jenis Foundation :- .
1) Foundation Matte-Wear - sesuai untuk kulit  berminyak / kombinasi. Effect selepas pakai  haruslah peloles gtu! .
Nak tahu jenis kulit?
Jom dapatkan free consultation dgn Ain laju laju😍😍
.
Whatsapp 0175010563 atau klik saja di bio!
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Timewise Liquid Foundation Mary Kay...apa kelebihannya yang anda perlu tahu?😊
1.tak sumbatkan pori
2.sapuan smooth dan tak bercapuk😊
.
Adakah Foundation yang anda pakai sekarang sesuai dengan jenis dan masalah kulit anda?
Ain guna luminous foundation sebab ain jenis dry skin!so bila apply nampak glowing!sapu sikit dah memadai!swipe kanan untuk lihat hasil ain calit foundation highlighter dan lipstick😁😁
.

Adakah foundation yang anda guna ada tertulis utk kulit Normal / Dry or Combination/ oily?
.
Kenapa perlu pakai Foundation sampai sama dengan jenis kulit anda?
.
💝 Sebab itu Mary Kay sangat mengambil berat dan sentiasa mencipta produk yang sangat teliti untuk jenis kulit anda supaya anda dapat hasil yang terbaik. 💝Produk Mary Kay BUKAN SATU UNTUK SEMUA YA! 💝Tahukah anda? sekiranya kulit anda jenis berminyak, dan anda menggunakan Foundation yang diformulasikan untuk kulit normal, kulit anda akan menjadi lebih berminyak dan akhirnya mekap anda jadi comot dan anda harus Touch up sentiasa. .
Perhah jadi macam tu? Dah berlapis2 letak, tapi hilang juga bedak?
.
💝Sebab itu Mary Kay mempunyai 2 jenis Foundation :- .
1) Foundation Matte-Wear - sesuai untuk kulit berminyak / kombinasi. Effect selepas pakai haruslah peloles gtu! .
Nak tahu jenis kulit?
Jom dapatkan free consultation dgn Ain laju laju😍😍
.
Whatsapp 0175010563 atau klik saja di bio!
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
đŸ”„ SALE IS STILL ON đŸ”„ Grab SELECTED ITEMS from TYRARISSA till 30/6 at discounted price. Pamper your skin with our complete skincare and make up collection. Healthy, bright skin tone? Yes Tyrarissa has it all!
.
đŸ€łđŸ»Order now at www.wasap.my/60194259182 🌈 Free postage!
.
🚹50% SALE🚹
1ïžâƒŁ Tyrarissa BB Cushion Newly Invented
👝 Price: RM 30 (15gm) - (NP RM 58)
.
2ïžâƒŁ Tyrarissa Skincare 4 in 1 set
👝 Price: RM 80 - (NP RM 168)
.........................
🚹30% SALE🚹
3ïžâƒŁ Tyrarissa Perfect Whitening Face Primer
👝 Price: RM 40 (15ml) - (NP RM 60)
.
4ïžâƒŁ Tyrarissa Makeup Base Magic Cream
👝 Price: RM 40 (20gm) - (NP RM 60)
.
🛍 Tyrarissa is on Shopee too:
shopee.com.my/tyrarissa
đŸ’» Visit our website for more info:
tyrarissa.com
.
#tyrarissa #bbcushion #foundation #readytogo #lightmakeup #primer #tyrarissaskincare #skincare #faceprimer #bbcushion #tyrarissamagiccream #makeupbase #magiccream #foundation #skincare #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #produkbuatanmalaysia #malayvine #kulitflawless #kulitglowing #antiaging #luluskkm #sayajual
đŸ”„ SALE IS STILL ON đŸ”„ Grab SELECTED ITEMS from TYRARISSA till 30/6 at discounted price. Pamper your skin with our complete skincare and make up collection. Healthy, bright skin tone? Yes Tyrarissa has it all!
.
đŸ€łđŸ»Order now at www.wasap.my/60194259182 🌈 Free postage!
.
🚹50% SALE🚹
1ïžâƒŁ Tyrarissa BB Cushion Newly Invented
👝 Price: RM 30 (15gm) - (NP RM 58)
.
2ïžâƒŁ Tyrarissa Skincare 4 in 1 set
👝 Price: RM 80 - (NP RM 168)
.........................
🚹30% SALE🚹
3ïžâƒŁ Tyrarissa Perfect Whitening Face Primer
👝 Price: RM 40 (15ml) - (NP RM 60)
.
4ïžâƒŁ Tyrarissa Makeup Base Magic Cream
👝 Price: RM 40 (20gm) - (NP RM 60)
.
🛍 Tyrarissa is on Shopee too:
shopee.com.my/tyrarissa
đŸ’» Visit our website for more info:
tyrarissa.com
.
#tyrarissa #bbcushion #foundation #readytogo #lightmakeup #primer #tyrarissaskincare #skincare #faceprimer #bbcushion #tyrarissamagiccream #makeupbase #magiccream #foundation #skincare #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #produkbuatanmalaysia #malayvine #kulitflawless #kulitglowing #antiaging #luluskkm #sayajual
Berapa TEBAL foundation yg diperlukan untuk dapatkan coverage smooth dan cantik!😊
Jawapannya:kulit mestilah sihat terlebih dahulu selepas itu satu lapisan nipis dah memadai😁
😂.
Ada yg tanya saya, Ain pakai foundation apa yaa? Bila cakap Mary Kay dorg xpercaya sebab katanya macam pakai foundation counter brand đŸ˜±đŸ™ˆ
Ada yg tanya juga, kene pakai tebal-tebal ke?
.
Meh sis nak jelaskan.
Ni je foundation paling sis TRUSTED sejak sis berkenalan dgn Mary Kay sampai la sekarang ❀
.
Coverage macam COUNTER BRAND? 
Memang! Coverage dia memang terbaik, plus dia ringan sangat kadang-kadang check dah pakai foundation ke belum , rasa cam xpakai apa😂
Paling best pakai foundation ni hari2 pun xapa sebab dia tak rosakkan  kulit macam sesetengah foundation yg lain. Foundation ni ada Vitamin E & bahan anti aging utk pelihara kulit supaya tegang & anjal ❀
.
Kene pakai Tebal? Tak lah..
Cukup naikkan seri wajah saja😊
.
Customer sy yg guna foundation ni biasanya repeat 8 bulan - 12 bulan sekali. Apa taknyaa guna sikit je uolss 😂
.
Jom cari shade yang sesuai dengan uols!!đŸ”„đŸ”„
Whatsapp ain 
0175010563
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Berapa TEBAL foundation yg diperlukan untuk dapatkan coverage smooth dan cantik!😊
Jawapannya:kulit mestilah sihat terlebih dahulu selepas itu satu lapisan nipis dah memadai😁
😂.
Ada yg tanya saya, Ain pakai foundation apa yaa? Bila cakap Mary Kay dorg xpercaya sebab katanya macam pakai foundation counter brand đŸ˜±đŸ™ˆ
Ada yg tanya juga, kene pakai tebal-tebal ke?
.
Meh sis nak jelaskan.
Ni je foundation paling sis TRUSTED sejak sis berkenalan dgn Mary Kay sampai la sekarang ❀
.
Coverage macam COUNTER BRAND?
Memang! Coverage dia memang terbaik, plus dia ringan sangat kadang-kadang check dah pakai foundation ke belum , rasa cam xpakai apa😂
Paling best pakai foundation ni hari2 pun xapa sebab dia tak rosakkan kulit macam sesetengah foundation yg lain. Foundation ni ada Vitamin E & bahan anti aging utk pelihara kulit supaya tegang & anjal ❀
.
Kene pakai Tebal? Tak lah..
Cukup naikkan seri wajah saja😊
.
Customer sy yg guna foundation ni biasanya repeat 8 bulan - 12 bulan sekali. Apa taknyaa guna sikit je uolss 😂
.
Jom cari shade yang sesuai dengan uols!!đŸ”„đŸ”„
Whatsapp ain
0175010563
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Looking for something to battle blemishes and oily skin? Our natural and vegan đŸŒ± Naetis Charcoal Clay mask is the perfect treat to remove impurities and excess oils.  Leave your skin extra clean , fresh , smooth and glow ! ✹✹✹
Shop now — RM 45 only đŸ‘đŸ»
Click link in bio to order now ✹✹✹
đŸ‘‹đŸœ FAST SELLING
Looking for something to battle blemishes and oily skin? Our natural and vegan đŸŒ± Naetis Charcoal Clay mask is the perfect treat to remove impurities and excess oils. Leave your skin extra clean , fresh , smooth and glow ! ✹✹✹
Shop now — RM 45 only đŸ‘đŸ»
Click link in bio to order now ✹✹✹
đŸ‘‹đŸœ FAST SELLING
đŸ˜±Wowww satu botolll je dah boleh dapat semua benefit niđŸ‘‡đŸ»
.
✅Mengecutkan Jerawat
. ✅Mengurangkan minyak di muka
. ✅Memudarkan Parut baru
. ✅Membuat muka bertambah GLOWING
. ✅Menyerikan muka yg kusam
.
✅Menganjalkan kulit muka
. ✅Mengecilkan pori
. ✅Melembutkan kulit muka
. ✅Melembabkan kulit . .
✅Menyegarkan dan membersihkan kulit muka
.
Multipurposee sangat kan? Sebab tu ramai yang repeat sampai 3-4 botol tauu sekali beli
.
Price RM70 (tak termasuk postage)
.
#ubatjerawat #ubatjeragat #kulitkusam #kulitputihgebu #kulitputih #kulitcerah #sunburn #kulitcantik #kulitsihat
đŸ˜±Wowww satu botolll je dah boleh dapat semua benefit niđŸ‘‡đŸ»
.
✅Mengecutkan Jerawat
. ✅Mengurangkan minyak di muka
. ✅Memudarkan Parut baru
. ✅Membuat muka bertambah GLOWING
. ✅Menyerikan muka yg kusam
.
✅Menganjalkan kulit muka
. ✅Mengecilkan pori
. ✅Melembutkan kulit muka
. ✅Melembabkan kulit . .
✅Menyegarkan dan membersihkan kulit muka
.
Multipurposee sangat kan? Sebab tu ramai yang repeat sampai 3-4 botol tauu sekali beli
.
Price RM70 (tak termasuk postage)
.
#ubatjerawat #ubatjeragat #kulitkusam #kulitputihgebu #kulitputih #kulitcerah #sunburn #kulitcantik #kulitsihat
Kalau kulit sihat cukup pakai foundation nipis2 saja kan😊
Yang penting tak sumbatkan pori dan tak bercapuk kan😊
My favourite foundation is luminous liquid foundation by Mary Kay!😊
.
Sebab apa?
Satu tiub mampu tahan penggunaan sehingga 8 bulan😊
Tak sumbatkan pori dan tak bercapuk😊
Ringan pada wajah😊
.
Jom dapatkan free consultation dengan ain😊
Whatsapp 0175010563
Seorang yang mesra alam
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
Kalau kulit sihat cukup pakai foundation nipis2 saja kan😊
Yang penting tak sumbatkan pori dan tak bercapuk kan😊
My favourite foundation is luminous liquid foundation by Mary Kay!😊
.
Sebab apa?
Satu tiub mampu tahan penggunaan sehingga 8 bulan😊
Tak sumbatkan pori dan tak bercapuk😊
Ringan pada wajah😊
.
Jom dapatkan free consultation dengan ain😊
Whatsapp 0175010563
Seorang yang mesra alam
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
|| Introducing our new baby — BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER 🎉🎊 ||
-
Alhamdulillah, after almost a year of trying & getting the best ingredients, we are officially launching #bougasfacialcleanser 😀
-
Berita gembira utk korang semua, Bougas Beauty nak bagi harga special untuk korang. Harga ni hanya valid utk DUA HARI SAJA (27-28 Jun 2019), jadi kena dapatkan cepat-cepat ok! Stock pun sangat limited, so don’t wait too long! đŸ˜”
-
Normal price: RM69
Intro price: RM65
Penjimatan sebanyak RM4
(exclude postage)
#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasbeautyserum
#advancedserum
#facescrub
#cleanser
#bougasfacescrub
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacialcleanser
#facescrubBBSpuncakalam
#bougasbeautyadvancedserum
#glowbeautyBBS
#bougasbeautyserumpuncakalam
#bougasbeautypuncakalam
#waterbasedserum #serumhalal
#serumwajah
#kulitcantik
#kulitsihat #ramadhan #puasa #raya #syawal #serumterbaik
#puncakalam
|| Introducing our new baby — BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER 🎉🎊 ||
-
Alhamdulillah, after almost a year of trying & getting the best ingredients, we are officially launching #bougasfacialcleanser 😀
-
Berita gembira utk korang semua, Bougas Beauty nak bagi harga special untuk korang. Harga ni hanya valid utk DUA HARI SAJA (27-28 Jun 2019), jadi kena dapatkan cepat-cepat ok! Stock pun sangat limited, so don’t wait too long! đŸ˜”
-
Normal price: RM69
Intro price: RM65
Penjimatan sebanyak RM4
(exclude postage)
#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasbeautyserum
#advancedserum
#facescrub
#cleanser
#bougasfacescrub
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacialcleanser
#facescrubBBSpuncakalam
#bougasbeautyadvancedserum
#glowbeautyBBS
#bougasbeautyserumpuncakalam
#bougasbeautypuncakalam
#waterbasedserum #serumhalal
#serumwajah
#kulitcantik
#kulitsihat #ramadhan #puasa #raya #syawal #serumterbaik
#puncakalam
.
Mommies... Tengoklah feedback customer ni. Penangan susu Maaez, susu badan makin banyak. Alhamdulillah.😊
.
Awak nak Susu Maaez awak boleh wasap sis đŸ€—
.
#susumaaez #susukambing #maaezworrior #maaezsusukambing #maaezpenang #maaez #kulitlicin #kulitcerah #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitgebu #maaezwhitecoffe #coffee #coffeeaddict #teameiraworrior #kopi #kopiviral #coffeeviral #rahsiakulitsihat #rahsiakulitcantik #mommysihat #babysihat #preggymommy #nakcantiknakkurus #makanansunnah #testimonisusumaaez  #testimonimaaezwhitecoffe #nakkurusnakcantik #healthplan
Omega 3 untuk kesihatan otak 👍
◌ Otak kita terdiri daripada hampir 60% lemak dan kebanyakan sistem saraf terdiri daripada lemak.
◌ Korteks serebrum (yang bertanggungjawab untuk ingatan dan perhatian) dianggarkan mengandungi 20% DHA.
◌ EPA dan DHA telah dikaji untuk:
❀penglibatan dalam penghantaran maklumat di antara saraf
❀kesan positif kepada perasaan, kognitif, daya ingatan, pembelajaran dan perhatian.
❀memberikan kesan penuaan yang sihat di mana boleh melambatkan permulaan penyakit yang berkaitan dengan usia dan minda seperti Alzheimer dan dimensia/nyanyuk.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga runcit RM136.25
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
đŸ“ČđŸ“Č Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba Omega Guard hari ini❗
#sustainedreleasevitacplus
#vitamincshaklee #shakleemalaysia
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement
#chooseshaklee #healthsupplement
#vitamine #shakleetamanmelati
#kolesterol #shaklee #tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #kulitsihat
#flawlessskin #glowingskin
#darahtinggi #minyakikanomega3
#promosishakleejun2019
#tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5
#tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8
#sunwaymontana 
#pengedarsahshakleemalaysia
#shakleeherbalblend
#shakleecollagenpowder
#terapiinstagram
Omega 3 untuk kesihatan otak 👍
◌ Otak kita terdiri daripada hampir 60% lemak dan kebanyakan sistem saraf terdiri daripada lemak.
◌ Korteks serebrum (yang bertanggungjawab untuk ingatan dan perhatian) dianggarkan mengandungi 20% DHA.
◌ EPA dan DHA telah dikaji untuk:
❀penglibatan dalam penghantaran maklumat di antara saraf
❀kesan positif kepada perasaan, kognitif, daya ingatan, pembelajaran dan perhatian.
❀memberikan kesan penuaan yang sihat di mana boleh melambatkan permulaan penyakit yang berkaitan dengan usia dan minda seperti Alzheimer dan dimensia/nyanyuk.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga runcit RM136.25
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
đŸ“ČđŸ“Č Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba Omega Guard hari ini❗
#sustainedreleasevitacplus
#vitamincshaklee #shakleemalaysia
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement
#chooseshaklee #healthsupplement
#vitamine #shakleetamanmelati
#kolesterol #shaklee #tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #kulitsihat
#flawlessskin #glowingskin
#darahtinggi #minyakikanomega3
#promosishakleejun2019
#tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5
#tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8
#sunwaymontana
#pengedarsahshakleemalaysia
#shakleeherbalblend
#shakleecollagenpowder
#terapiinstagram
Apa yang best sangat dengan FACELIFT FACIAL COMBO ni? Satu2 nya facial yang selamat digunakan dengan pelbagai cara untuk MELANCARKAN ALIRAN DARAH, MENGURANGKAN PENYIMPANAN AIR BERLEBIHAN DI BAWAH KULIT (SEMBAP) dan juga MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN 5X GANDA DARI SUPPLEMENT 😍 
_ 
1 set ada 6 items
_

Boleh digunakan keseluruhan wajah dan leher. Sekali beli tak perlu repeat order sebab boleh tahan bertahunn so memang affordable sangat.
_
FUNGSI FACELIFT FACIAL COMBO; ✅ mengangkat muka dan kening yg jatuh seawal 5 minit.
✅mengurangkan muka bengkak (sembap).
✅memontokkan wajah.
✅menimbukan tulang pipi.
✅meniruskan rahang.
✅mengurangkan garis senyum.
✅memunggilkan bibir.
✅mendorong penghasilan kolagen.
✅menghilangkan parut.
✅mengecilkan pori2 muka.
✅mencerahkan tona kulit.
✅anti-penuaan/membuat wajah awet muda.
✅melancarkan peredaran wajah.
✅menglowingkan wajah.
✅meningkatkan keberkesanan dalam pemakaian skincare.
✅menghilangkan kedutan.
✅mendetoxkan kulit wajah.
✅menghilangkan garis halus di bawah di tepi mata.
✅menghasilkan natural lengkuk di wajah( tanpa shading muka).
✅mengeluarkan blackhead dan whitehead yang degil
_
To order click link on bio so tak perlu dah nak save number or 
whatsapp đŸ“Č+6019.959.4249
.
.

#tegang#tegangsampaigelincir#pinkish#awetmuda #serumawetmuda #glowing#flawless#kulitcantik#kulitsihat#mukavshape #kulitgebu#pipipink#serumparut#najfasecret#faceliftfacialcombo#najfasecretserum#spa#spaathome#faceliftfacialcombofeedback
Apa yang best sangat dengan FACELIFT FACIAL COMBO ni? Satu2 nya facial yang selamat digunakan dengan pelbagai cara untuk MELANCARKAN ALIRAN DARAH, MENGURANGKAN PENYIMPANAN AIR BERLEBIHAN DI BAWAH KULIT (SEMBAP) dan juga MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN 5X GANDA DARI SUPPLEMENT 😍
_
1 set ada 6 items
_

Boleh digunakan keseluruhan wajah dan leher. Sekali beli tak perlu repeat order sebab boleh tahan bertahunn so memang affordable sangat.
_
FUNGSI FACELIFT FACIAL COMBO; ✅ mengangkat muka dan kening yg jatuh seawal 5 minit.
✅mengurangkan muka bengkak (sembap).
✅memontokkan wajah.
✅menimbukan tulang pipi.
✅meniruskan rahang.
✅mengurangkan garis senyum.
✅memunggilkan bibir.
✅mendorong penghasilan kolagen.
✅menghilangkan parut.
✅mengecilkan pori2 muka.
✅mencerahkan tona kulit.
✅anti-penuaan/membuat wajah awet muda.
✅melancarkan peredaran wajah.
✅menglowingkan wajah.
✅meningkatkan keberkesanan dalam pemakaian skincare.
✅menghilangkan kedutan.
✅mendetoxkan kulit wajah.
✅menghilangkan garis halus di bawah di tepi mata.
✅menghasilkan natural lengkuk di wajah( tanpa shading muka).
✅mengeluarkan blackhead dan whitehead yang degil
_
To order click link on bio so tak perlu dah nak save number or
whatsapp đŸ“Č+6019.959.4249
.
.

#tegang#tegangsampaigelincir#pinkish#awetmuda #serumawetmuda #glowing#flawless#kulitcantik#kulitsihat#mukavshape #kulitgebu#pipipink#serumparut#najfasecret#faceliftfacialcombo#najfasecretserum#spa#spaathome#faceliftfacialcombofeedback
Apa yang best sangat dengan FACELIFT FACIAL COMBO ni? Satu2 nya facial yang selamat digunakan dengan pelbagai cara untuk MELANCARKAN ALIRAN DARAH, MENGURANGKAN PENYIMPANAN AIR BERLEBIHAN DI BAWAH KULIT (SEMBAP) dan juga MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN 5X GANDA DARI SUPPLEMENT 😍 
_ 
1 set ada 6 items
_

Boleh digunakan keseluruhan wajah dan leher. Sekali beli tak perlu repeat order sebab boleh tahan bertahunn so memang affordable sangat.
_
FUNGSI FACELIFT FACIAL COMBO; ✅ mengangkat muka dan kening yg jatuh seawal 5 minit.
✅mengurangkan muka bengkak (sembap).
✅memontokkan wajah.
✅menimbukan tulang pipi.
✅meniruskan rahang.
✅mengurangkan garis senyum.
✅memunggilkan bibir.
✅mendorong penghasilan kolagen.
✅menghilangkan parut.
✅mengecilkan pori2 muka.
✅mencerahkan tona kulit.
✅anti-penuaan/membuat wajah awet muda.
✅melancarkan peredaran wajah.
✅menglowingkan wajah.
✅meningkatkan keberkesanan dalam pemakaian skincare.
✅menghilangkan kedutan.
✅mendetoxkan kulit wajah.
✅menghilangkan garis halus di bawah di tepi mata.
✅menghasilkan natural lengkuk di wajah( tanpa shading muka).
✅mengeluarkan blackhead dan whitehead yang degil
_
To order click link on bio so tak perlu dah nak save number or 
whatsapp đŸ“Č+6019.959.4249
.
.

#tegang#tegangsampaigelincir#pinkish#awetmuda #serumawetmuda #glowing#flawless#kulitcantik#kulitsihat#mukavshape #kulitgebu#pipipink#serumparut#najfasecret#faceliftfacialcombo#najfasecretserum#spa#spaathome#faceliftfacialcombofeedback
Apa yang best sangat dengan FACELIFT FACIAL COMBO ni? Satu2 nya facial yang selamat digunakan dengan pelbagai cara untuk MELANCARKAN ALIRAN DARAH, MENGURANGKAN PENYIMPANAN AIR BERLEBIHAN DI BAWAH KULIT (SEMBAP) dan juga MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN 5X GANDA DARI SUPPLEMENT 😍
_
1 set ada 6 items
_

Boleh digunakan keseluruhan wajah dan leher. Sekali beli tak perlu repeat order sebab boleh tahan bertahunn so memang affordable sangat.
_
FUNGSI FACELIFT FACIAL COMBO; ✅ mengangkat muka dan kening yg jatuh seawal 5 minit.
✅mengurangkan muka bengkak (sembap).
✅memontokkan wajah.
✅menimbukan tulang pipi.
✅meniruskan rahang.
✅mengurangkan garis senyum.
✅memunggilkan bibir.
✅mendorong penghasilan kolagen.
✅menghilangkan parut.
✅mengecilkan pori2 muka.
✅mencerahkan tona kulit.
✅anti-penuaan/membuat wajah awet muda.
✅melancarkan peredaran wajah.
✅menglowingkan wajah.
✅meningkatkan keberkesanan dalam pemakaian skincare.
✅menghilangkan kedutan.
✅mendetoxkan kulit wajah.
✅menghilangkan garis halus di bawah di tepi mata.
✅menghasilkan natural lengkuk di wajah( tanpa shading muka).
✅mengeluarkan blackhead dan whitehead yang degil
_
To order click link on bio so tak perlu dah nak save number or
whatsapp đŸ“Č+6019.959.4249
.
.

#tegang#tegangsampaigelincir#pinkish#awetmuda #serumawetmuda #glowing#flawless#kulitcantik#kulitsihat#mukavshape #kulitgebu#pipipink#serumparut#najfasecret#faceliftfacialcombo#najfasecretserum#spa#spaathome#faceliftfacialcombofeedback
Assalamualaikum and good morning. Ada berita baik dari Mary Kay.

Nak jadi Beauty Consultant dan cari duit belanja ekstra?
Nak jadi pengguna dan enjoy special promo dan harga special?
Nak join tapi mahal?
Nak cari duit poket?

Mulai April, starter pack/starter kit Mary Kay hanya RM70 sahaja. Ada voucher tunai bernlai sehingga RM315 menanti anda. Coaching and mentoring PERCUMA untuk yang berminat jadikan Mary Kay sebagai lubuk rezeki. 
PM kamek or whatsapp kamek cepat2.
https://www.wasap.my/+60177033764/signup

http://www.wasap.my/+60177033764

#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay
Assalamualaikum and good morning. Ada berita baik dari Mary Kay.

Nak jadi Beauty Consultant dan cari duit belanja ekstra?
Nak jadi pengguna dan enjoy special promo dan harga special?
Nak join tapi mahal?
Nak cari duit poket?

Mulai April, starter pack/starter kit Mary Kay hanya RM70 sahaja. Ada voucher tunai bernlai sehingga RM315 menanti anda. Coaching and mentoring PERCUMA untuk yang berminat jadikan Mary Kay sebagai lubuk rezeki.
PM kamek or whatsapp kamek cepat2.
https://www.wasap.my/+60177033764/signup

http://www.wasap.my/+60177033764

#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay
Mid year sale ! Beli 2 items utk dapatkan harga PROMOSI.

DARI 25 - 28  JUNE 2019

So mari dapatkannya sekarang.
semua items available utk promosi sale ini.

cepat grab & klik here for order

www.wasap.my/60162738832/avenysmidyearsale

#avenys #avenyssihat #malaysia #aleeyazailan #ladyofavenys #whiteningbooster #motifviral #AvDutchess #avenysstokisyuyu #halalcertificate #astaxhantin #cantiksangat #naturalbeauty #bebasmasalahkulit #sayagunasayajual #dreamskin #kulitsihat #demimasa #kkmapproval #halalskincare #trustedproducts #enterpreneurlife #dalamansihat
Mid year sale ! Beli 2 items utk dapatkan harga PROMOSI.

DARI 25 - 28 JUNE 2019

So mari dapatkannya sekarang.
semua items available utk promosi sale ini.

cepat grab & klik here for order

www.wasap.my/60162738832/avenysmidyearsale

#avenys #avenyssihat #malaysia #aleeyazailan #ladyofavenys #whiteningbooster #motifviral #AvDutchess #avenysstokisyuyu #halalcertificate #astaxhantin #cantiksangat #naturalbeauty #bebasmasalahkulit #sayagunasayajual #dreamskin #kulitsihat #demimasa #kkmapproval #halalskincare #trustedproducts #enterpreneurlife #dalamansihat
MARY KAY CHARCOAL MASK ! 
MY FAVOURITE MASK ! MARY KAY CHARCOAL MASK BERASASKAN ARANG AKTIF BUKAN ITU JE IA JUGA ADA EKSTRAK PUDINA, 
Immediately uolls akan rasa fresh dan bersih. 
Siapa yang ada masalah :-
✅ Jerawat Nanah
✅ Jerawat Pasir
✅ Jerawat Merah
✅ Kulit Berminyak
✅ Whitehead / Blachead
You should try this ! Lepas pakai skin rasa sangat bersih, ringan ! Sebab charcoal menarik semua kotoran dan minyak berlebihan dari deep bawah skin. Also membantu meredakan irritation pada skin. Inginkan kulit rasa licin dan ringan seolah olah semua kotoran yang 'berat' dekat muka dah tanggal. Whitehead / blachead yang degil kat hidung pun tetiba takde. Mana pergi ehh? Power kan?! CLEARPROOF OF MARY KAY CHARCOAL MASK ❀ - Dapat disapukan dengan mudah mempunyai sensasi dinding pada wajah. - Ekstrak rosemary dan pudina memberikan wangian segar untuk menceriakan deria anda. - Ekstrak berbuas dan kacang boston terbukti dapat  menyasarkan tona kulit yang tidak sekata. - Mengandungi arang aktif yang berfungsi sebagai magnet hebatt untuk mengeluarkan kotoran secara mendalam dari pori pori. - Sesuai untuk semua jenis tona kulit dan terutama kulit yang berminyak

Uswatun 
Beauty consultant 
Http://www.wasap.my/60177482258

#freetester #fresconsult #beautyconsultant #marykaybera #marykaytemerloh #marykaymentakab #marykaypahang #marykaycheras #marykayampang #marykaykl #marykayselangor #marykayputrajaya #marykaysgmerab #marykaysrikembangan #marykaybalakong #marykaybtho #marykaymalaysia #marykaymysg #lovemk #kulitcantik #kulitsihat #kerjaya #sideincome #charcoalmask
MARY KAY CHARCOAL MASK !
MY FAVOURITE MASK ! MARY KAY CHARCOAL MASK BERASASKAN ARANG AKTIF BUKAN ITU JE IA JUGA ADA EKSTRAK PUDINA,
Immediately uolls akan rasa fresh dan bersih.
Siapa yang ada masalah :-
✅ Jerawat Nanah
✅ Jerawat Pasir
✅ Jerawat Merah
✅ Kulit Berminyak
✅ Whitehead / Blachead
You should try this ! Lepas pakai skin rasa sangat bersih, ringan ! Sebab charcoal menarik semua kotoran dan minyak berlebihan dari deep bawah skin. Also membantu meredakan irritation pada skin. Inginkan kulit rasa licin dan ringan seolah olah semua kotoran yang 'berat' dekat muka dah tanggal. Whitehead / blachead yang degil kat hidung pun tetiba takde. Mana pergi ehh? Power kan?! CLEARPROOF OF MARY KAY CHARCOAL MASK ❀ - Dapat disapukan dengan mudah mempunyai sensasi dinding pada wajah. - Ekstrak rosemary dan pudina memberikan wangian segar untuk menceriakan deria anda. - Ekstrak berbuas dan kacang boston terbukti dapat menyasarkan tona kulit yang tidak sekata. - Mengandungi arang aktif yang berfungsi sebagai magnet hebatt untuk mengeluarkan kotoran secara mendalam dari pori pori. - Sesuai untuk semua jenis tona kulit dan terutama kulit yang berminyak

Uswatun
Beauty consultant
Http://www.wasap.my/60177482258

#freetester #fresconsult #beautyconsultant #marykaybera #marykaytemerloh #marykaymentakab #marykaypahang #marykaycheras #marykayampang #marykaykl #marykayselangor #marykayputrajaya #marykaysgmerab #marykaysrikembangan #marykaybalakong #marykaybtho #marykaymalaysia #marykaymysg #lovemk #kulitcantik #kulitsihat #kerjaya #sideincome #charcoalmask
Sun protection ni kita boleh divide into 2 iaitu;
.
.
1) Sunblock lebih efektif untuk protect kulit against UVA and UVB.
.
.
2) Sunscreens pulak chemical kind yang penetrate or menembusi kulit & menyerap sinar UVA sebelum ia and rosakkan lapisan kulit.
.
.
Pada asasnya, foundation tidak mampu menahan sinar UV, bahkan jika ada SPF pada BB cream, sebenarnya BB cream tersebut hanya mampu menahan sinar UV yang lemah. Urutan yang tepat adalah sapukan sunblock/sunscreen terlebih dahulu, baru kemudian baru oleh foundation anda. Barulah perlindungan maksimum dapat diberikan. Jangan salah lagi okay? .
.
#sunblock #foundation #tipskulit #skintips #dermalene #kulitbersih #kulitsihat #dralinahasni #heliocare
Sun protection ni kita boleh divide into 2 iaitu;
.
.
1) Sunblock lebih efektif untuk protect kulit against UVA and UVB.
.
.
2) Sunscreens pulak chemical kind yang penetrate or menembusi kulit & menyerap sinar UVA sebelum ia and rosakkan lapisan kulit.
.
.
Pada asasnya, foundation tidak mampu menahan sinar UV, bahkan jika ada SPF pada BB cream, sebenarnya BB cream tersebut hanya mampu menahan sinar UV yang lemah. Urutan yang tepat adalah sapukan sunblock/sunscreen terlebih dahulu, baru kemudian baru oleh foundation anda. Barulah perlindungan maksimum dapat diberikan. Jangan salah lagi okay? .
.
#sunblock #foundation #tipskulit #skintips #dermalene #kulitbersih #kulitsihat #dralinahasni #heliocare
Assalamualaikum semua😘
Aimi nak bagitahu berita baik ni, stok bb cushion free refill dah masukkkk!! Haa bestkan😍 So siapa yang nak cepat2 ws @ dm aimi okayy..
.
Harga seperti dibawah :-
.
Harga Bb cushion✅
💟Bb cushion (normal) - RM25
💟Bb cushion (free refill) - RM30
🚚Add postage - RM8
.
Dengan Bb Cushion makeup lebih nampak sekata dan natural😍 Siapa belum cuba Bb Cushion mesti tak tahu kehebatan Bb Cushion dapat menutupi semua cela yang ada pada muka. Dan membuatkan muka kita bertambah Glowingâ˜șïžđŸŒŸ
.
Siapa yang baru nak cuba boleh dm aimi fast rply ok. Lepas beli confirm puas hati! Banyak feedback dari customer aimi dan ramai yang repeat oder!
.
Harga memang sangat murah! Hanya RM25 & RM30 sahaja untuk free refill 😍So tunggu apa lagiđŸ€— Dm sekarang!đŸ”„đŸ”„
.
@ohh.mybeauty @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty
.
#bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik  #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas
Assalamualaikum semua😘
Aimi nak bagitahu berita baik ni, stok bb cushion free refill dah masukkkk!! Haa bestkan😍 So siapa yang nak cepat2 ws @ dm aimi okayy..
.
Harga seperti dibawah :-
.
Harga Bb cushion✅
💟Bb cushion (normal) - RM25
💟Bb cushion (free refill) - RM30
🚚Add postage - RM8
.
Dengan Bb Cushion makeup lebih nampak sekata dan natural😍 Siapa belum cuba Bb Cushion mesti tak tahu kehebatan Bb Cushion dapat menutupi semua cela yang ada pada muka. Dan membuatkan muka kita bertambah Glowingâ˜șïžđŸŒŸ
.
Siapa yang baru nak cuba boleh dm aimi fast rply ok. Lepas beli confirm puas hati! Banyak feedback dari customer aimi dan ramai yang repeat oder!
.
Harga memang sangat murah! Hanya RM25 & RM30 sahaja untuk free refill 😍So tunggu apa lagiđŸ€— Dm sekarang!đŸ”„đŸ”„
.
@ohh.mybeauty @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty
.
#bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas
‱
Assalamualaikum ..... Hi uolsss..
‱
Korang nak cuba Jamu Tun Teja tak?
Ekin nak bagi 1 link untuk korang redeem free sample...
So korang boleh la rasa dulu sebelum korang beli.. Best tak?
‱
Korang boleh click link dekat bio @jamutunteja.co pastu click dekat FREE SAMPLE okay?
‱
Bestnya!! Happy untuk korang.
Boleh lah rasa sendiri pulak, tiap hari tengok testimoni ja kan, sekarang boleh dapat free sample, boleh rasa sendiri apa yang best JTT ni...
INSHALLAH korang akan sukaaaaaaaaaa.
‱
click link dekat bawah ni okay?
‱
‱
https://biz.jamutunteja.com/shop/000003
https://biz.jamutunteja.com/shop/000003
https://biz.jamutunteja.com/shop/000003
‱
‱
#freesamples
#percuma
#jamutunteja
#notyouraveragejamubrand
#ekinjttteam
#jttteamekin
#testimonisetkulit
#jamutuntejautara
#jamupremiumquality #womenempowerment
#notyouraveragejamubrand #mompreneurmalaysia
#jttxnatugee #premiumjamu #jamusisters #jamusister #sisturjamu #kakjamu #makjamu #mamajamu #jamumoden #jamuworldwide #jamuviral #khazanahistana #jamutradisional #jamumalaysia #1stlifestlejamuinmalaysia #lifestylejamumalaysia
#ekinjttteam #jttteamekin
#testimoniginsengherbalsoap
#testimonijamutunteja
#kulitsihat
‱
Assalamualaikum ..... Hi uolsss..
‱
Korang nak cuba Jamu Tun Teja tak?
Ekin nak bagi 1 link untuk korang redeem free sample...
So korang boleh la rasa dulu sebelum korang beli.. Best tak?
‱
Korang boleh click link dekat bio @jamutunteja.co pastu click dekat FREE SAMPLE okay?
‱
Bestnya!! Happy untuk korang.
Boleh lah rasa sendiri pulak, tiap hari tengok testimoni ja kan, sekarang boleh dapat free sample, boleh rasa sendiri apa yang best JTT ni...
INSHALLAH korang akan sukaaaaaaaaaa.
‱
click link dekat bawah ni okay?
‱
‱
https://biz.jamutunteja.com/shop/000003
https://biz.jamutunteja.com/shop/000003
https://biz.jamutunteja.com/shop/000003
‱
‱
#freesamples
#percuma
#jamutunteja
#notyouraveragejamubrand
#ekinjttteam
#jttteamekin
#testimonisetkulit
#jamutuntejautara
#jamupremiumquality #womenempowerment
#notyouraveragejamubrand #mompreneurmalaysia
#jttxnatugee #premiumjamu #jamusisters #jamusister #sisturjamu #kakjamu #makjamu #mamajamu #jamumoden #jamuworldwide #jamuviral #khazanahistana #jamutradisional #jamumalaysia #1stlifestlejamuinmalaysia #lifestylejamumalaysia
#ekinjttteam #jttteamekin
#testimoniginsengherbalsoap
#testimonijamutunteja
#kulitsihat
Like if you have dull skin problem and cant wait to get rid of it! đŸ˜«
.
#ubatjerawat #ubatjeragat #kulitkusam #kulitputihgebu #kulitputih #kulitcerah #sunburn #kulitcantik #kulitsihat
Like if you have dull skin problem and cant wait to get rid of it! đŸ˜«
.
#ubatjerawat #ubatjeragat #kulitkusam #kulitputihgebu #kulitputih #kulitcerah #sunburn #kulitcantik #kulitsihat
*ARWA COKLAT KURMA* ianya merupakan *minuman seisi keluarga* yang kaya dengan makanan Sunnah.

Eh! Yang *ada kencing Manis* pun *boleh minum* tau. Sebab ianya *menggunakan Nano Sugar(gula nano)*.Rendah kalori, Nano sugar ni biasanya orang yang ada kencing manis yang ambil.

Ada lagi đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»
*HB Rendah!*
*Susu badan drop!*
*Sedang hamil!*
*Sedang berpantang!*
*Sembelit!*
*Ekzema!*
*Ehh banyak lagi la!* 1 Rumah 1 ARWA . 
Jom amalkan ARWA!! *Nak tau _HARGA PENGENALAN_ jauh lebih _MURAH_ jom wassap saya segera*

www.wasap.my/60195515574/ARWAcoklatkurma

#arwacoklat #floradamansara #rawatekzema #imanniskinz #kulitcantik #kulitsihat
*ARWA COKLAT KURMA* ianya merupakan *minuman seisi keluarga* yang kaya dengan makanan Sunnah.

Eh! Yang *ada kencing Manis* pun *boleh minum* tau. Sebab ianya *menggunakan Nano Sugar(gula nano)*.Rendah kalori, Nano sugar ni biasanya orang yang ada kencing manis yang ambil.

Ada lagi đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»
*HB Rendah!*
*Susu badan drop!*
*Sedang hamil!*
*Sedang berpantang!*
*Sembelit!*
*Ekzema!*
*Ehh banyak lagi la!* 1 Rumah 1 ARWA .
Jom amalkan ARWA!! *Nak tau _HARGA PENGENALAN_ jauh lebih _MURAH_ jom wassap saya segera*

www.wasap.my/60195515574/ARWAcoklatkurma

#arwacoklat #floradamansara #rawatekzema #imanniskinz #kulitcantik #kulitsihat
KRIM BERUBAT PALING LARIS!!! Stok tak pernh kami simpan sebab ramai pengguna dah semakin yakin menggunakannya .
.
NB SCAR ACNE THERAPY
.
.
Ada yang tanya krim parut ni Untuk parut je ke ? Tak sis, krim ini boleh diguna untuk mencegah ,mengecutkan jerawat sebab antara bahan didalam krim ini merupakan antiseptik. Jadi jerawat pun cepat kecut.
.
.
Haa gitu 
Dah Tu harga berapa yaa?? Macam Mahal jađŸ˜«đŸ˜«
.
. 
Eh, tak sis.. Harga berpatutan je, sis dah boleh dapatkan kulit wajah yang sihat😉😉😉😃 WhatsApp segera!!
WhatsApp segera!!
WhatsApp segera!! www.wasap/60195488353/Nbcream :
#nbcream #krimparutpuaka #krimberubat #tiptop #berbaloi #berpatutan #kulitputih #kulitsihat #kulitlicin #rm25 #trialpack #normalpack #viral #kuasaviral
KRIM BERUBAT PALING LARIS!!! Stok tak pernh kami simpan sebab ramai pengguna dah semakin yakin menggunakannya .
.
NB SCAR ACNE THERAPY
.
.
Ada yang tanya krim parut ni Untuk parut je ke ? Tak sis, krim ini boleh diguna untuk mencegah ,mengecutkan jerawat sebab antara bahan didalam krim ini merupakan antiseptik. Jadi jerawat pun cepat kecut.
.
.
Haa gitu
Dah Tu harga berapa yaa?? Macam Mahal jađŸ˜«đŸ˜«
.
.
Eh, tak sis.. Harga berpatutan je, sis dah boleh dapatkan kulit wajah yang sihat😉😉😉😃 WhatsApp segera!!
WhatsApp segera!!
WhatsApp segera!! www.wasap/60195488353/Nbcream :
#nbcream #krimparutpuaka #krimberubat #tiptop #berbaloi #berpatutan #kulitputih #kulitsihat #kulitlicin #rm25 #trialpack #normalpack #viral #kuasaviral
Ya, betul tu.

Macam peribahasa kata 'alah membeli menang memakai'

Nak beli untuk sumber protein sekali pakej dapat kalsium. Kan untung tu. Bantu kita kuatkan rambut, tulang, kuku.

Kulit makin gebu. Kalau korang nak tau protein lah yang bina kulit. Jadi ambil protein yang berkualiti tinggi kulit kita kan lebih sihat dan cantik. Parut pun makin pudar.

Seronok ke beronok2 đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł Nak order klik je đŸ“Č www.wasap.my/60137858173/esp

#esp #soyprotein #sumberprotein #kalsoum #rambutsihat #rambutrapuh #rambutgugur #kukusihat #tulangkuat #kulitsihat #kulitcantik #pudarkanparut #shakleeskudai #shakleekotatinggi #shakleemutiararini #shakleetamanuniversiti
Ya, betul tu.

Macam peribahasa kata 'alah membeli menang memakai'

Nak beli untuk sumber protein sekali pakej dapat kalsium. Kan untung tu. Bantu kita kuatkan rambut, tulang, kuku.

Kulit makin gebu. Kalau korang nak tau protein lah yang bina kulit. Jadi ambil protein yang berkualiti tinggi kulit kita kan lebih sihat dan cantik. Parut pun makin pudar.

Seronok ke beronok2 đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł Nak order klik je đŸ“Č www.wasap.my/60137858173/esp

#esp #soyprotein #sumberprotein #kalsoum #rambutsihat #rambutrapuh #rambutgugur #kukusihat #tulangkuat #kulitsihat #kulitcantik #pudarkanparut #shakleeskudai #shakleekotatinggi #shakleemutiararini #shakleetamanuniversiti
CANTIK DAN RAWAT HINGGA KE LAPISAN KULIT PALING DALAM .

RM49 / 1 BOTOL 
Zaman serba maju dah tak perlu banyak produk untuk nampak cantik ! Cukup serum yang sesuai untuk RAWAT kulit wajah dari di makan usia sebenar anda .

Langkah mudah dan senang ! ✔Hanya 2 kali Sehari Siang dan malam

Dah tak perlu lagi produk yang membuang masa anda : ❌ Bertoner
❌ Moisturizer

Jom dapatkan segera untuk Skin Cantik 😍?? #IdayuNyWaletSkincarePenang 
#NyWalet 
#NywaletSerum 
#KulitSihat
#CerahBerseri
#ProdukkecantikanOrganik 
#ProdukSarangBurungWalet
CANTIK DAN RAWAT HINGGA KE LAPISAN KULIT PALING DALAM .

RM49 / 1 BOTOL
Zaman serba maju dah tak perlu banyak produk untuk nampak cantik ! Cukup serum yang sesuai untuk RAWAT kulit wajah dari di makan usia sebenar anda .

Langkah mudah dan senang ! ✔Hanya 2 kali Sehari Siang dan malam

Dah tak perlu lagi produk yang membuang masa anda : ❌ Bertoner
❌ Moisturizer

Jom dapatkan segera untuk Skin Cantik 😍?? #IdayuNyWaletSkincarePenang
#NyWalet
#NywaletSerum
#KulitSihat
#CerahBerseri
#ProdukkecantikanOrganik
#ProdukSarangBurungWalet
Salah satu punca kulit kusam adalah kerana kurang kelembapan kulit. Soo jangan lupa sediakan face mist untuk topup balik kelembapan kulit. .
Always bawak je ke mana kita pergi. Bila rasa kulit kering, terus spray kat muka. Nak beli face mist, pilihlah yang mengandungi bahan yang elok contohnya witch hazel & hyaluronic acid.
.
Puretox es mist ada bahan ni taw. Best kan? Nak try jom la roger roger, link wasap ada kat komen.😍
.
#puretoxesmist #brighteningeffect #dropshipwanted #naddysbeauty #kulitkusam #kulitjerawat #kulitsihat #glowing #cerah #facemist
Salah satu punca kulit kusam adalah kerana kurang kelembapan kulit. Soo jangan lupa sediakan face mist untuk topup balik kelembapan kulit. .
Always bawak je ke mana kita pergi. Bila rasa kulit kering, terus spray kat muka. Nak beli face mist, pilihlah yang mengandungi bahan yang elok contohnya witch hazel & hyaluronic acid.
.
Puretox es mist ada bahan ni taw. Best kan? Nak try jom la roger roger, link wasap ada kat komen.😍
.
#puretoxesmist #brighteningeffect #dropshipwanted #naddysbeauty #kulitkusam #kulitjerawat #kulitsihat #glowing #cerah #facemist
Syukur ya-Allah dipertemukan dgn org2 yg baik2.
Thanks SNSD nafisah Omar.
Thanks Heart swan unit kerana anda sememangnya hebat HEART SWAN UNIT
MARY KAY
ESSD ROSELEZA MOHAMED
Thanks semua os saya Dan sister2 Mary Kay
Love u all
Thanks kepada customer yg suka dgn service Kami Dan thanks kepada semua kenalan yg support Kami.
Thanks kepada family yg byk membantu Kami

Doakn kejayaan Kami dunia Dan akhirat
Aamin

#topqueenmarykaymalaysia 
#top1maysiadansingapore2017 
#kerjayakecantikan 
#kulitsihat
Syukur ya-Allah dipertemukan dgn org2 yg baik2.
Thanks SNSD nafisah Omar.
Thanks Heart swan unit kerana anda sememangnya hebat HEART SWAN UNIT
MARY KAY
ESSD ROSELEZA MOHAMED
Thanks semua os saya Dan sister2 Mary Kay
Love u all
Thanks kepada customer yg suka dgn service Kami Dan thanks kepada semua kenalan yg support Kami.
Thanks kepada family yg byk membantu Kami

Doakn kejayaan Kami dunia Dan akhirat
Aamin

#topqueenmarykaymalaysia
#top1maysiadansingapore2017
#kerjayakecantikan
#kulitsihat
.
đ—Łđ—„đ—˜đ—Šđ—˜đ—Ąđ—§ 𝗧𝗜𝗠𝗘 💝!.
.
.
Best kan Mary Kay, sayangnya Mary Kay dekat Tika. [SWIPE LEFT] Siap bagi clucth, purse & coin bag. 👛👝👜.
Ekslusif dari Mary Kay, sebab Mary Kay tidak jual bag ya! .
Baiknya boss Tika, macam mana tak sayang dekat Mary Kay #iLoveMaryKay đŸ–€ Thank you SD Zanita Hazliana for this opportunity. .

Jum siapa yang suka dapat bag2 macam ni, nak dapat hadiah macam ni? Ini adalah salah satu yang korang boleh dapat jika join member dengan Tika! Knowledge about produk dapat ✅, hadiah dapat ✅, recognition dapat ✅, pakai Mary Kay dengan harga tersangatlah best pun dapat ✅✅✅.
.

Jika korang berminat nak join as #MemberMaryKay boleh contact Tika ya (link in bio).
.
.
𝙏𝙞𝙠𝙖, 𝙈𝙖𝙙𝙖𝙱 𝙈𝙖𝙧𝙼 ✹
đŸ“Č 019 333 7929
Skincare & Makeup Expert of #MaryKayMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
.
#BeautyConsultant #SerumC #LumivieSerum #SkinviBrush #Timewise3D #Timewise3DMalaysia  #MineralPowderMaryKay #BotanicalEffects #ConcelearMaryKay  #MakeupRaya #marykay #maryk #LipstickMaryKay #marykaykapar #testimoniMaryKay #marykayshahalam  #kulitbersih #kulitsihat  #TikaRaziMK #SkincareClass #BossBabe #SideIncome #MaryKayTop5GlobalSkincare #MaryKayTop5GlobalSkincareBrand
#MaryKayTop3CosmeticBrand
.
đ—Łđ—„đ—˜đ—Šđ—˜đ—Ąđ—§ 𝗧𝗜𝗠𝗘 💝!.
.
.
Best kan Mary Kay, sayangnya Mary Kay dekat Tika. [SWIPE LEFT] Siap bagi clucth, purse & coin bag. 👛👝👜.
Ekslusif dari Mary Kay, sebab Mary Kay tidak jual bag ya! .
Baiknya boss Tika, macam mana tak sayang dekat Mary Kay #iLoveMaryKay đŸ–€ Thank you SD Zanita Hazliana for this opportunity. .

Jum siapa yang suka dapat bag2 macam ni, nak dapat hadiah macam ni? Ini adalah salah satu yang korang boleh dapat jika join member dengan Tika! Knowledge about produk dapat ✅, hadiah dapat ✅, recognition dapat ✅, pakai Mary Kay dengan harga tersangatlah best pun dapat ✅✅✅.
.

Jika korang berminat nak join as #MemberMaryKay boleh contact Tika ya (link in bio).
.
.
𝙏𝙞𝙠𝙖, 𝙈𝙖𝙙𝙖𝙱 𝙈𝙖𝙧𝙼 ✹
đŸ“Č 019 333 7929
Skincare & Makeup Expert of #MaryKayMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
.
#BeautyConsultant #SerumC #LumivieSerum #SkinviBrush #Timewise3D #Timewise3DMalaysia #MineralPowderMaryKay #BotanicalEffects #ConcelearMaryKay #MakeupRaya #marykay #maryk #LipstickMaryKay #marykaykapar #testimoniMaryKay #marykayshahalam #kulitbersih #kulitsihat #TikaRaziMK #SkincareClass #BossBabe #SideIncome #MaryKayTop5GlobalSkincare #MaryKayTop5GlobalSkincareBrand
#MaryKayTop3CosmeticBrand
Wahhh peloles nye akak. Akak ni consume skkm je tuk kulit gebuss 💋💋😂
KELEBIHAN SKKMđŸŒđŸ
đŸŒMencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan  Melembutkan Kulit
đŸŒMembuat Kulit Menjadi  Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit  Kering ,Berminyak &  Sensitif
đŸŒDapat Membantu  Menghilangkan Sel-sel  Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit  Gastrik
đŸŒDapat Membantu  Masalah Sengugut  Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam  Pembentukkan Tulang & Gigi
đŸŒKaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
đŸŒBaik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu
. 
Kelebebihan mania 💯🍓🐐
🍓Memutih, mencerah & menggebukan kulit
🍓Kulit lebih berseri & halus 🍓Membantu merawat pelbagai penyakit kulit
🍓Menguatkan tulang & gigi
🍓Kaya dengan protein
🍓Memulihkan tenaga & awet muda
🍓Baik untuk kesihatan badan keseluruhan
🍓Baik untuk pesakit gastrik
🍓Sesuai untuk ibu hamil 6 bulan keatas
🍓Sesuai untuk seisi keluarga
.
Untuk order Susu Mania Perisa Mixberry 
Tekan link wasap dibawah www.wasap.my/60109127659
Atau dm dan tinggalkn no fon di bawah 👇👇👇👇
.
#susumania #susumaniamixberry #maniamixberry #susumaniabywawairfan #sihat #cantikdansihat #flawless #kulitsihat #putihgebu #awetmuda #sususesuaiuntukibumengandung 
#susukambing #susukambingperisamixberry #skkm #susukapmbingkurmapmadu
Wahhh peloles nye akak. Akak ni consume skkm je tuk kulit gebuss 💋💋😂
KELEBIHAN SKKMđŸŒđŸ
đŸŒMencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan Melembutkan Kulit
đŸŒMembuat Kulit Menjadi Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit Kering ,Berminyak & Sensitif
đŸŒDapat Membantu Menghilangkan Sel-sel Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit Gastrik
đŸŒDapat Membantu Masalah Sengugut Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam Pembentukkan Tulang & Gigi
đŸŒKaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
đŸŒBaik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu
.
Kelebebihan mania 💯🍓🐐
🍓Memutih, mencerah & menggebukan kulit
🍓Kulit lebih berseri & halus 🍓Membantu merawat pelbagai penyakit kulit
🍓Menguatkan tulang & gigi
🍓Kaya dengan protein
🍓Memulihkan tenaga & awet muda
🍓Baik untuk kesihatan badan keseluruhan
🍓Baik untuk pesakit gastrik
🍓Sesuai untuk ibu hamil 6 bulan keatas
🍓Sesuai untuk seisi keluarga
.
Untuk order Susu Mania Perisa Mixberry
Tekan link wasap dibawah www.wasap.my/60109127659
Atau dm dan tinggalkn no fon di bawah 👇👇👇👇
.
#susumania #susumaniamixberry #maniamixberry #susumaniabywawairfan #sihat #cantikdansihat #flawless #kulitsihat #putihgebu #awetmuda #sususesuaiuntukibumengandung
#susukambing #susukambingperisamixberry #skkm #susukapmbingkurmapmadu
.
đ—Łđ—„đ—˜đ—Šđ—˜đ—Ąđ—§ 𝗧𝗜𝗠𝗘 💝!.
.
.
Best kan Mary Kay, sayangnya Mary Kay dekat Tika. 
Siap bagi clucth, purse & coin bag. 👛👝👜.
Ekslusif dari Mary Kay, sebab Mary Kay tidak jual bag ya! .
Baiknya boss Tika, macam mana tak sayang dekat Mary Kay #iLoveMaryKay đŸ–€ Thank you SD Zanita Hazliana for this opportunity. .

Jum siapa yang suka dapat bag2 macam ni, nak dapat hadiah macam ni? Ini adalah salah satu yang korang boleh dapat jika join member dengan Tika! Knowledge about produk dapat ✅, hadiah dapat ✅, recognition dapat ✅, pakai Mary Kay dengan harga tersangatlah best pun dapat ✅✅✅.
.

Jika korang berminat nak join as #MemberMaryKay boleh contact Tika ya (link in bio).
.
.
𝙏𝙞𝙠𝙖, 𝙈𝙖𝙙𝙖𝙱 𝙈𝙖𝙧𝙼 ✹
đŸ“Č 019 333 7929
Skincare & Makeup Expert of #MaryKayMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
.
#BeautyConsultant #SerumC #LumivieSerum #SkinviBrush #Timewise3D #Timewise3DMalaysia  #MineralPowderMaryKay #BotanicalEffects #ConcelearMaryKay  #MakeupRaya #marykay #maryk #LipstickMaryKay #marykaykapar #testimoniMaryKay #marykayshahalam  #kulitbersih #kulitsihat  #TikaRaziMK #SkincareClass #BossBabe #SideIncome #MaryKayTop5GlobalSkincare #MaryKayTop5GlobalSkincareBrand
#MaryKayTop3CosmeticBrand
.
đ—Łđ—„đ—˜đ—Šđ—˜đ—Ąđ—§ 𝗧𝗜𝗠𝗘 💝!.
.
.
Best kan Mary Kay, sayangnya Mary Kay dekat Tika.
Siap bagi clucth, purse & coin bag. 👛👝👜.
Ekslusif dari Mary Kay, sebab Mary Kay tidak jual bag ya! .
Baiknya boss Tika, macam mana tak sayang dekat Mary Kay #iLoveMaryKay đŸ–€ Thank you SD Zanita Hazliana for this opportunity. .

Jum siapa yang suka dapat bag2 macam ni, nak dapat hadiah macam ni? Ini adalah salah satu yang korang boleh dapat jika join member dengan Tika! Knowledge about produk dapat ✅, hadiah dapat ✅, recognition dapat ✅, pakai Mary Kay dengan harga tersangatlah best pun dapat ✅✅✅.
.

Jika korang berminat nak join as #MemberMaryKay boleh contact Tika ya (link in bio).
.
.
𝙏𝙞𝙠𝙖, 𝙈𝙖𝙙𝙖𝙱 𝙈𝙖𝙧𝙼 ✹
đŸ“Č 019 333 7929
Skincare & Makeup Expert of #MaryKayMalaysia đŸ‡ČđŸ‡Ÿ
.
#BeautyConsultant #SerumC #LumivieSerum #SkinviBrush #Timewise3D #Timewise3DMalaysia #MineralPowderMaryKay #BotanicalEffects #ConcelearMaryKay #MakeupRaya #marykay #maryk #LipstickMaryKay #marykaykapar #testimoniMaryKay #marykayshahalam #kulitbersih #kulitsihat #TikaRaziMK #SkincareClass #BossBabe #SideIncome #MaryKayTop5GlobalSkincare #MaryKayTop5GlobalSkincareBrand
#MaryKayTop3CosmeticBrand
JERAWAT BERKURANG DAN PARUT JERAWAT SEMAKIN MENGHILANG!

Jangan kata lelaki tak boleh skin sihat dan cantik.Ofcourse la lelaki pun perlu penjagaan kulit wajah untuk sentiasa kekal yakin.Betul tak ?

Abang ni dah try dgn Ainaa skincare dan alhamdulillah berkesan dan sesuai dgn kulit muka dia đŸ€—

Korang mcm mna sampai bila nak tengok je kulit orang lain cantik ?

Berminat boleh tekan link di Bio sekarang ✅

Available for COD dan post 🌾 .
Agent/Dropship wanted!
#ainaacleanser #ainaacosmetics #agentainaaserum #ainaaserumperlis #ainaaserumkedah #agentainaaserumperlis
#uitmperlis #uum #kolejkomuniti #uitmshahalam #bazarpaknil #kolejmatrikulasiperlis #ainaacleanserperlis #matrikperlis #ainaaserum #codperlis #kulitsihat #nsabeauty #kulitjerawat #masalahjerawat
JERAWAT BERKURANG DAN PARUT JERAWAT SEMAKIN MENGHILANG!

Jangan kata lelaki tak boleh skin sihat dan cantik.Ofcourse la lelaki pun perlu penjagaan kulit wajah untuk sentiasa kekal yakin.Betul tak ?

Abang ni dah try dgn Ainaa skincare dan alhamdulillah berkesan dan sesuai dgn kulit muka dia đŸ€—

Korang mcm mna sampai bila nak tengok je kulit orang lain cantik ?

Berminat boleh tekan link di Bio sekarang ✅

Available for COD dan post 🌾 .
Agent/Dropship wanted!
#ainaacleanser #ainaacosmetics #agentainaaserum #ainaaserumperlis #ainaaserumkedah #agentainaaserumperlis
#uitmperlis #uum #kolejkomuniti #uitmshahalam #bazarpaknil #kolejmatrikulasiperlis #ainaacleanserperlis #matrikperlis #ainaaserum #codperlis #kulitsihat #nsabeauty #kulitjerawat #masalahjerawat
Acne Bar Soap mempunyai formula pembersihan yang mendalam untuk membersihkan kotoran dan bakteria punca jerawat serta mengeluarkan sebum agar kulit menjadi bersih, lembut dan lembap. Selain Chamomile Recutita, Acne Bar Soap juga diperkaya dengan campuran pelbagai ekstrak botani yang bagus untuk mengelakkan pertumbuhan jerawat pada muka sekaligus menyingkirkan minyak berlebihan pada wajah. Sabun ni sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat.
.
Pearl & Ypgurt Soap, sabun wajah dengan gabungan dua bahan semulajadi, yogurt dan serbuk mutiara untuk mencerahkan kulit, menyekatakan tona wajah dan melembapkan kulit. Yogurt mengandungi Vitamin B, Kalsium, serta Zink yang membantu memudarkan parut serta meransang pertumbuhan kulit baru. Manakala serbuk mutiara tinggi dengan anti-oksida dan kalsium dalam membantu melawan penuaan dan meremajakan wajah.
.
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10).
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
âșđŸ“«postage everyday âșPick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) âș🚘COD (with charge) area
â–ȘPuncak jalil â–ȘBukit jalil â–ȘSeri Petaling â–ȘKuchai lama â–ȘJalan klang lama â–ȘMid Valley â–ȘSungai besi .
.
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
.
.
Terima kasih support, doakan dan dapatkan produk pilihan anda dgn sis💖
.
Semoga dimurahkan rezeki selalu InsyaAllah ✹
.
#sendayutinggi  #acnebarsoap #pearlsoap
Acne Bar Soap mempunyai formula pembersihan yang mendalam untuk membersihkan kotoran dan bakteria punca jerawat serta mengeluarkan sebum agar kulit menjadi bersih, lembut dan lembap. Selain Chamomile Recutita, Acne Bar Soap juga diperkaya dengan campuran pelbagai ekstrak botani yang bagus untuk mengelakkan pertumbuhan jerawat pada muka sekaligus menyingkirkan minyak berlebihan pada wajah. Sabun ni sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat.
.
Pearl & Ypgurt Soap, sabun wajah dengan gabungan dua bahan semulajadi, yogurt dan serbuk mutiara untuk mencerahkan kulit, menyekatakan tona wajah dan melembapkan kulit. Yogurt mengandungi Vitamin B, Kalsium, serta Zink yang membantu memudarkan parut serta meransang pertumbuhan kulit baru. Manakala serbuk mutiara tinggi dengan anti-oksida dan kalsium dalam membantu melawan penuaan dan meremajakan wajah.
.
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10).
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
âșđŸ“«postage everyday âșPick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) âș🚘COD (with charge) area
â–ȘPuncak jalil â–ȘBukit jalil â–ȘSeri Petaling â–ȘKuchai lama â–ȘJalan klang lama â–ȘMid Valley â–ȘSungai besi .
.
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
đŸ“Č011-21902656đŸ“Č
.
.
Terima kasih support, doakan dan dapatkan produk pilihan anda dgn sis💖
.
Semoga dimurahkan rezeki selalu InsyaAllah ✹
.
#sendayutinggi #acnebarsoap #pearlsoap
HAVING A GREAT SKIN MAKES ME FEEL GREAT! 😇 GLAMOUR IS ABOUT FEELING GOOD IN YOUR OWN SKIN.
.
Allura's Age Reverse Serum keluaran @allura.malaysia dengan ekstrak semulajadi adalah serum ajaib yang mempunyai kesan sebaik ‘botox. Kesannya dapat dirasai seawal 2 minit. Penggunaan serum ini tidak mendatangkan kesan sampingan, tanpa berminyak dan melekit.
⠀⠀
FUNGSI ALLURA's AGE REVER SERUM:
✔ Menegangkan kulit wajah & leher.
✔ Mengurangkan garis kedutan.
✔ Merawat kesan lebam mata.
✔ Meruncingkan wajah.
✔ Mencerahkan kulit wajah.
✔ Merawat jerawat & jeragat.
✔ Memulih kesan terbakar.
✔ Memudarkan parut.
✔ Melembapkan kulit wajah.
✔ Menghaluskan pori & kulit.
✔ Memberi kesan awet muda
.
How to purchase? Link in BIO đŸ”Œ
.
 #alluramedspa #medicalgradespa #kulitsihat #wangsawalk #facials #aesthetic #kualalumpur #allura #beauty #cosmetic #flawlessskin
HAVING A GREAT SKIN MAKES ME FEEL GREAT! 😇 GLAMOUR IS ABOUT FEELING GOOD IN YOUR OWN SKIN.
.
Allura's Age Reverse Serum keluaran @allura.malaysia dengan ekstrak semulajadi adalah serum ajaib yang mempunyai kesan sebaik ‘botox. Kesannya dapat dirasai seawal 2 minit. Penggunaan serum ini tidak mendatangkan kesan sampingan, tanpa berminyak dan melekit.
⠀⠀
FUNGSI ALLURA's AGE REVER SERUM:
✔ Menegangkan kulit wajah & leher.
✔ Mengurangkan garis kedutan.
✔ Merawat kesan lebam mata.
✔ Meruncingkan wajah.
✔ Mencerahkan kulit wajah.
✔ Merawat jerawat & jeragat.
✔ Memulih kesan terbakar.
✔ Memudarkan parut.
✔ Melembapkan kulit wajah.
✔ Menghaluskan pori & kulit.
✔ Memberi kesan awet muda
.
How to purchase? Link in BIO đŸ”Œ
.
#alluramedspa #medicalgradespa #kulitsihat #wangsawalk #facials #aesthetic #kualalumpur #allura #beauty #cosmetic #flawlessskin
Diamonds are made under pressure.
Pearls are hidden under the sea.
Rubies are the daring red.
My skincare says it all. .
.
www.wasap.my/601126186810
.
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove#beauty#skincare#serum#meeracle#cantik#kulitsihat#cleanser#bebasbahankimia#halal#bukancintaaku#curicuricinta#setelahterlafaznyaakad
Diamonds are made under pressure.
Pearls are hidden under the sea.
Rubies are the daring red.
My skincare says it all. .
.
www.wasap.my/601126186810
.
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove#beauty#skincare#serum#meeracle#cantik#kulitsihat#cleanser#bebasbahankimia#halal#bukancintaaku#curicuricinta#setelahterlafaznyaakad
Ada kulit yang berjerawat tapi tak memerlukan set jerawat untuk kurangkan nya. Sebab sometimes, kulit kita berjerawat akibat kulit kita tak balance.
.
Once kulit kita balance, InsyaAllah jerawat kita akan reduce and susah untuk naik semul😊
.
Lihat hasil client team member cik kemal ni. Bersihkan kulit beliau?😍
.
Cik kemal suka sangat tgk kulit orang. Bila tengok skin client cik kemal memjadi lebih baik,  happy sangat hati ni. â˜ș
.
Siapa yang memerlukan bantuan cik kemal untuk reducekan jerawat di kulit korang?
.
Contact cik kemal untuk dapatkan FREE CONSULTATION berkaitan skin korang ❀ đ’žđ’Ÿđ“€ đ“€đ‘’đ“‚đ’¶đ“
đŸąđŸŁđŸąđŸ€đŸąđŸȘđŸ€đŸąđŸ©đŸ§
đ‘€đ’¶đ“‡đ“Ž đ’Šđ’¶đ“Ž đ”đ‘’đ’¶đ“Šđ“‰đ“Ž đ’žđ‘œđ“ƒđ“ˆđ“Šđ“đ“‰đ’¶đ“ƒđ“‰.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #cosmetic #kulitcantik #kulitsihat #fattzura #jeragat #testimoni #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjakeras #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #jerawat #nakcantik
Ada kulit yang berjerawat tapi tak memerlukan set jerawat untuk kurangkan nya. Sebab sometimes, kulit kita berjerawat akibat kulit kita tak balance.
.
Once kulit kita balance, InsyaAllah jerawat kita akan reduce and susah untuk naik semul😊
.
Lihat hasil client team member cik kemal ni. Bersihkan kulit beliau?😍
.
Cik kemal suka sangat tgk kulit orang. Bila tengok skin client cik kemal memjadi lebih baik, happy sangat hati ni. â˜ș
.
Siapa yang memerlukan bantuan cik kemal untuk reducekan jerawat di kulit korang?
.
Contact cik kemal untuk dapatkan FREE CONSULTATION berkaitan skin korang ❀ đ’žđ’Ÿđ“€ đ“€đ‘’đ“‚đ’¶đ“
đŸąđŸŁđŸąđŸ€đŸąđŸȘđŸ€đŸąđŸ©đŸ§
đ‘€đ’¶đ“‡đ“Ž đ’Šđ’¶đ“Ž đ”đ‘’đ’¶đ“Šđ“‰đ“Ž đ’žđ‘œđ“ƒđ“ˆđ“Šđ“đ“‰đ’¶đ“ƒđ“‰.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #cosmetic #kulitcantik #kulitsihat #fattzura #jeragat #testimoni #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjakeras #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #jerawat #nakcantik
Oil Free Hydrating Gel sangat sangat membantu untuk kulit yang sensitif & radang !
.
INI PON SAMA !! TOP 10 BEST SELLER MARY KAY đŸ”„
.
.
Supplement kulit wajah yang super duper best !!!😍😄 tekstur jenis gel yang mudah meresap & ada cooling Effect pula tu !!! .
.
đŸŒ· Mary Kay Oil-Free Hydrating Gel
.
🌟Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam?
.
👉Mengembalikan keseimbangan kulit?
.
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat. .
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E. .
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit. .
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar
.
👍Telah diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit. .
👍Bebas minyak dan pewangi. .
👍Non-comedogenic (tidak membuat pori tersumbat) .
👍Hipoalergenik.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 0192400562
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor#nocopypastebulatbulat#hargaimasa&penulisanoranglain#personalshoppermalaysiamurah
Oil Free Hydrating Gel sangat sangat membantu untuk kulit yang sensitif & radang !
.
INI PON SAMA !! TOP 10 BEST SELLER MARY KAY đŸ”„
.
.
Supplement kulit wajah yang super duper best !!!😍😄 tekstur jenis gel yang mudah meresap & ada cooling Effect pula tu !!! .
.
đŸŒ· Mary Kay Oil-Free Hydrating Gel
.
🌟Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam?
.
👉Mengembalikan keseimbangan kulit?
.
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat. .
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E. .
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit. .
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar
.
👍Telah diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit. .
👍Bebas minyak dan pewangi. .
👍Non-comedogenic (tidak membuat pori tersumbat) .
👍Hipoalergenik.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 0192400562
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor#nocopypastebulatbulat#hargaimasa&penulisanoranglain#personalshoppermalaysiamurah