#kulitcantik

Salah bra jadi kecik ke, salah diri sendiri ni? ๐Ÿค” ๐Ÿค”.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Hanya 2 capsules Pink Lady je sehari dapat bra baru ๐Ÿ˜. Yelah, sebelum makan Pink Lady bra size 32, tapi sekarang jadi 36.. Hihi kan kena beli bra baru.

One more, muka pun nampak fresh je tau walaupun tak pakai makeup. ๐Ÿ˜ Love you Pink Lady.

WhatsApp  untuk order
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601131828475/PinkLadyMantapOriginal

RM340/UNIT Pink Lady
Free Postage
Free Special Gift

Whatsapp ye untuk info lanjut.

#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm #halal
#pinkladymantap #mantapluardalam
#teamimtirizqi #grouppuanyus
#jamumontok #jamumoden
#bodymantap #lentik
#kulitcantik
Salah bra jadi kecik ke, salah diri sendiri ni? ๐Ÿค” ๐Ÿค”.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Hanya 2 capsules Pink Lady je sehari dapat bra baru ๐Ÿ˜. Yelah, sebelum makan Pink Lady bra size 32, tapi sekarang jadi 36.. Hihi kan kena beli bra baru.

One more, muka pun nampak fresh je tau walaupun tak pakai makeup. ๐Ÿ˜ Love you Pink Lady.

WhatsApp untuk order
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601131828475/PinkLadyMantapOriginal

RM340/UNIT Pink Lady
Free Postage
Free Special Gift

Whatsapp ye untuk info lanjut.

#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm #halal
#pinkladymantap #mantapluardalam
#teamimtirizqi #grouppuanyus
#jamumontok #jamumoden
#bodymantap #lentik
#kulitcantik
Salah bra jadi kecik ke, salah diri sendiri ni? ๐Ÿค” ๐Ÿค”.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Hanya 2 capsules Pink Lady je sehari dapat bra baru ๐Ÿ˜. Yelah, sebelum makan Pink Lady bra size 32, tapi sekarang jadi 36.. Hihi kan kena beli bra baru.

One more, muka pun nampak fresh je tau walaupun tak pakai makeup. ๐Ÿ˜ Love you Pink Lady.

WhatsApp  untuk order
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601131828475/PinkLadyMantapOriginal

RM340/UNIT Pink Lady
Free Postage
Free Special Gift

Whatsapp ye untuk info lanjut.

#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm #halal
#pinkladymantap #mantapluardalam
#teamimtirizqi #grouppuanyus
#jamumontok #jamumoden
#bodymantap #lentik
#kulitcantik
Salah bra jadi kecik ke, salah diri sendiri ni? ๐Ÿค” ๐Ÿค”.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Hanya 2 capsules Pink Lady je sehari dapat bra baru ๐Ÿ˜. Yelah, sebelum makan Pink Lady bra size 32, tapi sekarang jadi 36.. Hihi kan kena beli bra baru.

One more, muka pun nampak fresh je tau walaupun tak pakai makeup. ๐Ÿ˜ Love you Pink Lady.

WhatsApp untuk order
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601131828475/PinkLadyMantapOriginal

RM340/UNIT Pink Lady
Free Postage
Free Special Gift

Whatsapp ye untuk info lanjut.

#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm #halal
#pinkladymantap #mantapluardalam
#teamimtirizqi #grouppuanyus
#jamumontok #jamumoden
#bodymantap #lentik
#kulitcantik
๐Ÿ’œ TESTIMONI MASIH HANGAT๐Ÿ’œ

Yuk yuk ayukk yang mau kulitnya cerah merona merata seluruh tubuh, glowing bersinar dan sehat tapi males pakai krim apalagi perawatan ke salon bisa beralih ke Amotee by NASA ya shay ๐Ÿ˜˜
Kandungan herbal alaminya berkhasiat merawat kulit dari dalam dan yang pastinya aman BPOM dan HALAL. 
Amotee merupakan campuran dari:
1. L-Glutathione
2. Fish Collagen
3. Phytoceramid
4. Sodium Hyaluronate
5. Extract Sakura
6. Teripang
7. Plum
8. Vitamic C

khasiat Amotee bagi tubuh:
1. Mencerahkan kulit
2. Anti aging
3. Melembabkan kulit
4. Menghilangkan flek hitam
5. Menjaga kekenyalan kulit 
6. Meningkatkan kadar kolagen
7. Anti oksidan
8. Memudarkan stretchmark

Sudah banyak yang membuktikan khasiatnya dan testimoninya loch.... Sekarang yuk giliranmu buat merasakan perubahannya dan jangan lupa share testimoninya juga yaa๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #amotee#kulitsehat#kulitcantik#putihsehat#putihnatural#putihalami#putihalamiherbal#cantikalami#cantiksehat#cantiksehatalami#cantikalamiherbal#pemutihnasa#pemutihbadan#pemutihaman#collagennasa#collagenstokisnasa#stokisnasa#stockistnasa#nasa
๐Ÿ’œ TESTIMONI MASIH HANGAT๐Ÿ’œ

Yuk yuk ayukk yang mau kulitnya cerah merona merata seluruh tubuh, glowing bersinar dan sehat tapi males pakai krim apalagi perawatan ke salon bisa beralih ke Amotee by NASA ya shay ๐Ÿ˜˜
Kandungan herbal alaminya berkhasiat merawat kulit dari dalam dan yang pastinya aman BPOM dan HALAL.
Amotee merupakan campuran dari:
1. L-Glutathione
2. Fish Collagen
3. Phytoceramid
4. Sodium Hyaluronate
5. Extract Sakura
6. Teripang
7. Plum
8. Vitamic C

khasiat Amotee bagi tubuh:
1. Mencerahkan kulit
2. Anti aging
3. Melembabkan kulit
4. Menghilangkan flek hitam
5. Menjaga kekenyalan kulit
6. Meningkatkan kadar kolagen
7. Anti oksidan
8. Memudarkan stretchmark

Sudah banyak yang membuktikan khasiatnya dan testimoninya loch.... Sekarang yuk giliranmu buat merasakan perubahannya dan jangan lupa share testimoninya juga yaa๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #amotee#kulitsehat#kulitcantik#putihsehat#putihnatural#putihalami#putihalamiherbal#cantikalami#cantiksehat#cantiksehatalami#cantikalamiherbal#pemutihnasa#pemutihbadan#pemutihaman#collagennasa#collagenstokisnasa#stokisnasa#stockistnasa#nasa
Salah bra jadi kecik ke, salah diri sendiri ni? ๐Ÿค” ๐Ÿค”.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Hanya 2 capsules Pink Lady je sehari dapat bra baru ๐Ÿ˜. Yelah, sebelum makan Pink Lady bra size 32, tapi sekarang jadi 36.. Hihi kan kena beli bra baru.

One more, muka pun nampak fresh je tau walaupun tak pakai makeup. ๐Ÿ˜ Love you Pink Lady.

WhatsApp  untuk order
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601131828475/PinkLadyMantapOriginal

RM340/UNIT Pink Lady
Free Postage
Free Special Gift

Whatsapp ye untuk info lanjut.

#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm #halal
#pinkladymantap #mantapluardalam
#teamimtirizqi #grouppuanyus
#jamumontok #jamumoden
#bodymantap #lentik
#kulitcantik
Salah bra jadi kecik ke, salah diri sendiri ni? ๐Ÿค” ๐Ÿค”.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Hanya 2 capsules Pink Lady je sehari dapat bra baru ๐Ÿ˜. Yelah, sebelum makan Pink Lady bra size 32, tapi sekarang jadi 36.. Hihi kan kena beli bra baru.

One more, muka pun nampak fresh je tau walaupun tak pakai makeup. ๐Ÿ˜ Love you Pink Lady.

WhatsApp untuk order
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601131828475/PinkLadyMantapOriginal

RM340/UNIT Pink Lady
Free Postage
Free Special Gift

Whatsapp ye untuk info lanjut.

#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm #halal
#pinkladymantap #mantapluardalam
#teamimtirizqi #grouppuanyus
#jamumontok #jamumoden
#bodymantap #lentik
#kulitcantik
My new fave serum/primer!! Pertama kali nyoba produk ERTOS dan ini wow banget โค๏ธโค๏ธ
Namanya Pore Minimizer Serum. Jadi kaya skincare product rapi aku suka pake juga untuk sebelum makeup!! Karna dia ngeblurin Pori-Pori tapi tetep nge plump & hydrate kulit.
Btw kalo bener2 mau lihat hasilnya harus rutin pake 2x sehari selama sebulan ya geng!! ....
Order/Konsultasi WA 081805382115

#skincareindonesia #skincareroutine #skincare #skincareaman #jualprodukkecantikan #onlineshop #insta #instafashion #tagforlove #kulitputih #kulitsehat #kulitcerah #fairnpink #banyuwangikosmetik #poreserum #beautifulskin #tagforlike  #kulitcantik  #serumwajah #serumporipori #instagram #instafashion #instagood #paketertos #bpom #produkbpom #msglow #theraskin #mdglowingskin #skincarebpom
My new fave serum/primer!! Pertama kali nyoba produk ERTOS dan ini wow banget โค๏ธโค๏ธ
Namanya Pore Minimizer Serum. Jadi kaya skincare product rapi aku suka pake juga untuk sebelum makeup!! Karna dia ngeblurin Pori-Pori tapi tetep nge plump & hydrate kulit.
Btw kalo bener2 mau lihat hasilnya harus rutin pake 2x sehari selama sebulan ya geng!! ....
Order/Konsultasi WA 081805382115

#skincareindonesia #skincareroutine #skincare #skincareaman #jualprodukkecantikan #onlineshop #insta #instafashion #tagforlove #kulitputih #kulitsehat #kulitcerah #fairnpink #banyuwangikosmetik #poreserum #beautifulskin #tagforlike #kulitcantik #serumwajah #serumporipori #instagram #instafashion #instagood #paketertos #bpom #produkbpom #msglow #theraskin #mdglowingskin #skincarebpom
Semangat Pagi Millionaires!

Percantik Diri Millionaires dengan Produk-Produk Kecantikan MCI; Glucola Gel, Nano Spray, Glucola Serum, dan Magic Stick yuk... GLUCOLA GEL; berupa Cleanser & Filler Gel yang mengandung Glutathione & Collagen sebagai Nutrisi Terbaik Kulitmu

NANO SPRAY; sekarang sudah dilengkapi dengan teknologi Hydrogen yang dapat mengubah air menjadi air hydrogen dan bermanfaat untuk mencegah wajah kusam.

GLUCOLA SERUM; menggunakan teknologi Stemcell dan mengandung PhytoCellTec Malus Domestica 3%, Acetyl Glucosamine, Arbutin, dan Sodium Hyalunoric & Sensory Moisturizing yang bisa mampu mengatasi semua permasalahan kulit seperti kerutan, keriput, kulit kusam, berjerawat, flek hitam, dan lainnya.

MAGIC STICK; mengandung Batuan Germanium & Batuan Acupressure yang bisa membantu memaksimalkan kinerja syaraf & kelenjar kulit agar menjaga kulit tetap elastis & mengencangkan kulit seperti waktu muda meskipun sudah memasuki usia tua.

Millionaires sudah punya semua varian Produk Kecantikan MCI di atas untuk mendapatkan Wajah yang Glowy dan Bebas Penuaan Dini?

Info lengkap dan pemesanan
Sanny Lee Mci
WA 0813.6177.6488

Cantik bersama MCI, Better Life with MCI
#CantikAlaMCI
#KulitSehat
#KulitCantik
#BebasPermasalahanKulit
#BebasRadikalBebas
#ProdukMCI
#ProdukKecantikan
#GlucolaGel
#GlucolaSerum
#NanoSpray
#MagicStick
#MCI
#VSN
Semangat Pagi Millionaires!

Percantik Diri Millionaires dengan Produk-Produk Kecantikan MCI; Glucola Gel, Nano Spray, Glucola Serum, dan Magic Stick yuk... GLUCOLA GEL; berupa Cleanser & Filler Gel yang mengandung Glutathione & Collagen sebagai Nutrisi Terbaik Kulitmu

NANO SPRAY; sekarang sudah dilengkapi dengan teknologi Hydrogen yang dapat mengubah air menjadi air hydrogen dan bermanfaat untuk mencegah wajah kusam.

GLUCOLA SERUM; menggunakan teknologi Stemcell dan mengandung PhytoCellTec Malus Domestica 3%, Acetyl Glucosamine, Arbutin, dan Sodium Hyalunoric & Sensory Moisturizing yang bisa mampu mengatasi semua permasalahan kulit seperti kerutan, keriput, kulit kusam, berjerawat, flek hitam, dan lainnya.

MAGIC STICK; mengandung Batuan Germanium & Batuan Acupressure yang bisa membantu memaksimalkan kinerja syaraf & kelenjar kulit agar menjaga kulit tetap elastis & mengencangkan kulit seperti waktu muda meskipun sudah memasuki usia tua.

Millionaires sudah punya semua varian Produk Kecantikan MCI di atas untuk mendapatkan Wajah yang Glowy dan Bebas Penuaan Dini?

Info lengkap dan pemesanan
Sanny Lee Mci
WA 0813.6177.6488

Cantik bersama MCI, Better Life with MCI
#CantikAlaMCI
#KulitSehat
#KulitCantik
#BebasPermasalahanKulit
#BebasRadikalBebas
#ProdukMCI
#ProdukKecantikan
#GlucolaGel
#GlucolaSerum
#NanoSpray
#MagicStick
#MCI
#VSN
OFFER COMBO SET !!! JIMAT RM10 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk combo set ni korang akan dapat SEMUA version sarang burung dalam 1 kotak ๐Ÿ˜ฑ

In 1 box of combo set ada ๐Ÿ‘‡ :
๐ŸŒธHevn Light - 6 bottles
๐ŸŒธHevn Enhanced - 3 bottles
๐ŸŒธHevn Premium - 2 bottles

That means korang boleh rasa tiga2 version bird's nest dari Hevn Essentials dengan HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN !! Tunggu apa lagi ??? Jom grab offer ni sekarang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
OFFER COMBO SET !!! JIMAT RM10 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk combo set ni korang akan dapat SEMUA version sarang burung dalam 1 kotak ๐Ÿ˜ฑ

In 1 box of combo set ada ๐Ÿ‘‡ :
๐ŸŒธHevn Light - 6 bottles
๐ŸŒธHevn Enhanced - 3 bottles
๐ŸŒธHevn Premium - 2 bottles

That means korang boleh rasa tiga2 version bird's nest dari Hevn Essentials dengan HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN !! Tunggu apa lagi ??? Jom grab offer ni sekarang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
"ANDA ADA MASALAH KULIT MUKA?"
-
"ANDA ADA MASALAH KULIT BADAN?"
-
Jangan risau Carmela boleh selesaikan masalah anda . Sabun Carmela boleh digunakan seluruh badan termasuk muka๐Ÿ˜
-
So sape yang nak save bajet tu boleh la beli Carmela Whitening Soap sekarang๐Ÿค—
-
www.wasap.my/60137232947

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
"ANDA ADA MASALAH KULIT MUKA?"
-
"ANDA ADA MASALAH KULIT BADAN?"
-
Jangan risau Carmela boleh selesaikan masalah anda . Sabun Carmela boleh digunakan seluruh badan termasuk muka๐Ÿ˜
-
So sape yang nak save bajet tu boleh la beli Carmela Whitening Soap sekarang๐Ÿค—
-
www.wasap.my/60137232947

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
In love kan โค๏ธ saya pun in love dengan customers yg bagi feedback macam ni tau ๐Ÿฅฐ rasa happy sangat.
.
.
awak2 yang lain boleh juga cuba jika berminat terus ja tekan link di bio ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
.
#radiancesignaturebrillant#radiancesignature#alorsetar#kekalcantikluardalam#malaysia#radiancesignaturekedahhq#radiancesignaturealorsetar#radiancesignaturekedah#radiancesignaturemalaysia#healthandbeauty#supplement#whiteningcollagen#kulitcantik#kulitputih#kulitkusamhilang#putihgeb#ainabeauty#noradanish#feedbackradiancesignature#ainaabeautyfeedback#perlis#pulaupinang
In love kan โค๏ธ saya pun in love dengan customers yg bagi feedback macam ni tau ๐Ÿฅฐ rasa happy sangat.
.
.
awak2 yang lain boleh juga cuba jika berminat terus ja tekan link di bio ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
.
#radiancesignaturebrillant#radiancesignature#alorsetar#kekalcantikluardalam#malaysia#radiancesignaturekedahhq#radiancesignaturealorsetar#radiancesignaturekedah#radiancesignaturemalaysia#healthandbeauty#supplement#whiteningcollagen#kulitcantik#kulitputih#kulitkusamhilang#putihgeb#ainabeauty#noradanish#feedbackradiancesignature#ainaabeautyfeedback#perlis#pulaupinang
Akak teringin nak guna wd ,
Tapi akak was-was betul ka testimoni ni dik? Takut effect camera.๐Ÿ˜… Hakak saiyunk camera oppo iphone canggih cemana pun tak boleh nak tarik wajah jadi anjal tau,tak boleh nak naikkan pipi Toink-toink.Pengantin yang jerawat penuh pun kalau tangkap gambar nampak timbul tau jerawat tuu.

Kami semua dapat testimoni fresh dari cust tampa sebarang edit.Setakat combine pic sebelum dan selepas ajeer.

Yang pelik kalau effect camera nape teruk ke benaw sebelum tu kan ,๐Ÿคฃ Uolss #Wd  bukan krim biaserr ,Wd Diformulasikan Teknologi Nano sepantas 3saat meresap ke dalam salur darah Merawat dari dalam tubuh ke luar tubuh.Wd Diadunkan dengan penuh kasih dengan #33_herbal terpilih untuk kecantikkan tubuh badan kita.

Hasilnya segala masalah kulit selesai ,Wd merawat membuang segala parasit toksin yang bermaharajalela dalam tubuh kita.Bila dalaman cantik luaran pun cantik uolss,bukan effect camera tauu.

Tu hasil dalaman kita sihat,kulit sihat ottey๐Ÿ˜

Ha a,uolas yang was-was lagi tu Kak Syu Tak tahu nak cakap apa la, terpulang larr kalau nak bela jerawat ,jeragat,kusam,Wajah berusia lebih dari umur.

Tapiiii nak cantikk  ajomm wasap Kak Syu ,Kita polishh sampai syantik letopp awet muda uolss.Guide sampai Helokk Satu body. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136637893

#KakSyuWd
#TeamSyahSukses
#TeamMokyamPower
Akak teringin nak guna wd ,
Tapi akak was-was betul ka testimoni ni dik? Takut effect camera.๐Ÿ˜… Hakak saiyunk camera oppo iphone canggih cemana pun tak boleh nak tarik wajah jadi anjal tau,tak boleh nak naikkan pipi Toink-toink.Pengantin yang jerawat penuh pun kalau tangkap gambar nampak timbul tau jerawat tuu.

Kami semua dapat testimoni fresh dari cust tampa sebarang edit.Setakat combine pic sebelum dan selepas ajeer.

Yang pelik kalau effect camera nape teruk ke benaw sebelum tu kan ,๐Ÿคฃ Uolss #Wd bukan krim biaserr ,Wd Diformulasikan Teknologi Nano sepantas 3saat meresap ke dalam salur darah Merawat dari dalam tubuh ke luar tubuh.Wd Diadunkan dengan penuh kasih dengan #33_herbal terpilih untuk kecantikkan tubuh badan kita.

Hasilnya segala masalah kulit selesai ,Wd merawat membuang segala parasit toksin yang bermaharajalela dalam tubuh kita.Bila dalaman cantik luaran pun cantik uolss,bukan effect camera tauu.

Tu hasil dalaman kita sihat,kulit sihat ottey๐Ÿ˜

Ha a,uolas yang was-was lagi tu Kak Syu Tak tahu nak cakap apa la, terpulang larr kalau nak bela jerawat ,jeragat,kusam,Wajah berusia lebih dari umur.

Tapiiii nak cantikk ajomm wasap Kak Syu ,Kita polishh sampai syantik letopp awet muda uolss.Guide sampai Helokk Satu body. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136637893

#KakSyuWd
#TeamSyahSukses
#TeamMokyamPower
KALAU MINUM TEH TU JANGAN BUANG HAMPASNYA YE! ๐Ÿ˜ƒ

Eh la, kenapa takleh buang pulak?ย  Sebab hampas teh boleh bantu merawat masalah kulit korang tau! ๐Ÿ˜ฒ

Try amalkan tips-tips ni dengan hampas teh tu.

1.ย  Awet muda
Sapu hampas teh yang lembab ke seluruh muka, kemudian biar ia kering.ย  Lepas tu bersihkan dengan air suam.ย  Antioksidan dalam serbuk teh bertindak sebagai agen anti-penuaan sebenarnya.

2.ย  Hilangkan eyebag
Masalah eyebag ke tu?ย  Celup kantung teh dalam air sejuk, dan tekapkan kat matanย  Biar beberapa minit, dan bilas dengan air bersih.ย  Baru la hilang mata panda korang tu. ๐Ÿผ

3.ย  Hilangkan jerawat
Campurkan hampas teh dengan air dan sapu kat kawasan jerawat.ย  Biar kering dan bilas dengan air bersih.ย  InsyaAllah jerawat dah tak berani timbul lepas tu.

4.ย  Mengawal kulit minyak
Hampas teh pun berfungsi tau dalam mengatur keseimbangan kadar gula yang pengaruhkan penghasilan kelenjar sebum yang jadi penyebab utama minyak berlebihan.

5.ย  Skrub muka
Hampas teh kan kasar, so jadikan ia sebagai skrub dalam mengatasi masalah sel kulit mati dan membersihkan kotoran serta debu kat muka tu.

Buat korang yang ada masalah kulit tapi bukan peminat teh, disyorkan untuk korang consume #DianzVitamin secara konsisten.ย  Masalah kulit berminyak, jerawat, dan nak awet muda pun boleh selesai dengan #DianzVitamin tau.ย  Rugi sape yang tak consume lagi tu. ๐Ÿ˜

#infoDianz #tipsDianz #tips #Tedi #AgentDianz #TeamSupernova #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #feedbacksDianzVitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #kurus #tipskurus #tipsdiet #slim #rawatjerawat #jerawat #parut #cikepal #jofliam
KALAU MINUM TEH TU JANGAN BUANG HAMPASNYA YE! ๐Ÿ˜ƒ

Eh la, kenapa takleh buang pulak?ย  Sebab hampas teh boleh bantu merawat masalah kulit korang tau! ๐Ÿ˜ฒ

Try amalkan tips-tips ni dengan hampas teh tu.

1.ย  Awet muda
Sapu hampas teh yang lembab ke seluruh muka, kemudian biar ia kering.ย  Lepas tu bersihkan dengan air suam.ย  Antioksidan dalam serbuk teh bertindak sebagai agen anti-penuaan sebenarnya.

2.ย  Hilangkan eyebag
Masalah eyebag ke tu?ย  Celup kantung teh dalam air sejuk, dan tekapkan kat matanย  Biar beberapa minit, dan bilas dengan air bersih.ย  Baru la hilang mata panda korang tu. ๐Ÿผ

3.ย  Hilangkan jerawat
Campurkan hampas teh dengan air dan sapu kat kawasan jerawat.ย  Biar kering dan bilas dengan air bersih.ย  InsyaAllah jerawat dah tak berani timbul lepas tu.

4.ย  Mengawal kulit minyak
Hampas teh pun berfungsi tau dalam mengatur keseimbangan kadar gula yang pengaruhkan penghasilan kelenjar sebum yang jadi penyebab utama minyak berlebihan.

5.ย  Skrub muka
Hampas teh kan kasar, so jadikan ia sebagai skrub dalam mengatasi masalah sel kulit mati dan membersihkan kotoran serta debu kat muka tu.

Buat korang yang ada masalah kulit tapi bukan peminat teh, disyorkan untuk korang consume #DianzVitamin secara konsisten.ย  Masalah kulit berminyak, jerawat, dan nak awet muda pun boleh selesai dengan #DianzVitamin tau.ย  Rugi sape yang tak consume lagi tu. ๐Ÿ˜

#infoDianz #tipsDianz #tips #Tedi #AgentDianz #TeamSupernova #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #feedbacksDianzVitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #kurus #tipskurus #tipsdiet #slim #rawatjerawat #jerawat #parut #cikepal #jofliam
Semangat Pagi Millionaires!

Percantik Diri Millionaires dengan Produk-Produk Kecantikan MCI; Glucola Gel, Nano Spray, Glucola Serum, dan Magic Stick yuk... GLUCOLA GEL; berupa Cleanser & Filler Gel yang mengandung Glutathione & Collagen sebagai Nutrisi Terbaik Kulitmu

NANO SPRAY; sekarang sudah dilengkapi dengan teknologi Hydrogen yang dapat mengubah air menjadi air hydrogen dan bermanfaat untuk mencegah wajah kusam.

GLUCOLA SERUM; menggunakan teknologi Stemcell dan mengandung PhytoCellTec Malus Domestica 3%, Acetyl Glucosamine, Arbutin, dan Sodium Hyalunoric & Sensory Moisturizing yang bisa mampu mengatasi semua permasalahan kulit seperti kerutan, keriput, kulit kusam, berjerawat, flek hitam, dan lainnya.

MAGIC STICK; mengandung Batuan Germanium & Batuan Acupressure yang bisa membantu memaksimalkan kinerja syaraf & kelenjar kulit agar menjaga kulit tetap elastis & mengencangkan kulit seperti waktu muda meskipun sudah memasuki usia tua.

Millionaires sudah punya semua varian Produk Kecantikan MCI di atas untuk mendapatkan Wajah yang Glowy dan Bebas Penuaan Dini?
SEGERA dapatkan Produk Kecantikan MCI di atas HANYA di Distributor Resmi MCI ๐Ÿ“ฒ087710342200 Tri Prastyanti

Cantik bersama MCI, Better Life with MCI
#CantikAlaMCI
#KulitSehat
#KulitCantik
#BebasPermasalahanKulit
#BebasRadikalBebas
#ProdukMCI
#ProdukKecantikan
#GlucolaGel
#GlucolaSerum
#NanoSpray
#MagicStick
#MCI
#VSN

๐’๐ญ๐š๐ฒ ๐“๐ฎ๐ง๐ž ๐ญ๐ž๐ซ๐ฎ๐ฌ ๐ฌ๐š๐ฆ๐š Info Terbaru & Terupdate dari ๐•๐’๐ ๐๐ข:
Website: www.vsn-world.com 
Facebook: https://www.facebook.com/victorysystemnetwork/
Instagram: https://www.instagram.com/vsn_official/ 
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCs3g9VNbz34j90e8Bif7L_A
Telegram: https://t.me/victorysystemnetwork & https://t.me/mciinfo
Semangat Pagi Millionaires!

Percantik Diri Millionaires dengan Produk-Produk Kecantikan MCI; Glucola Gel, Nano Spray, Glucola Serum, dan Magic Stick yuk... GLUCOLA GEL; berupa Cleanser & Filler Gel yang mengandung Glutathione & Collagen sebagai Nutrisi Terbaik Kulitmu

NANO SPRAY; sekarang sudah dilengkapi dengan teknologi Hydrogen yang dapat mengubah air menjadi air hydrogen dan bermanfaat untuk mencegah wajah kusam.

GLUCOLA SERUM; menggunakan teknologi Stemcell dan mengandung PhytoCellTec Malus Domestica 3%, Acetyl Glucosamine, Arbutin, dan Sodium Hyalunoric & Sensory Moisturizing yang bisa mampu mengatasi semua permasalahan kulit seperti kerutan, keriput, kulit kusam, berjerawat, flek hitam, dan lainnya.

MAGIC STICK; mengandung Batuan Germanium & Batuan Acupressure yang bisa membantu memaksimalkan kinerja syaraf & kelenjar kulit agar menjaga kulit tetap elastis & mengencangkan kulit seperti waktu muda meskipun sudah memasuki usia tua.

Millionaires sudah punya semua varian Produk Kecantikan MCI di atas untuk mendapatkan Wajah yang Glowy dan Bebas Penuaan Dini?
SEGERA dapatkan Produk Kecantikan MCI di atas HANYA di Distributor Resmi MCI ๐Ÿ“ฒ087710342200 Tri Prastyanti

Cantik bersama MCI, Better Life with MCI
#CantikAlaMCI
#KulitSehat
#KulitCantik
#BebasPermasalahanKulit
#BebasRadikalBebas
#ProdukMCI
#ProdukKecantikan
#GlucolaGel
#GlucolaSerum
#NanoSpray
#MagicStick
#MCI
#VSN

๐’๐ญ๐š๐ฒ ๐“๐ฎ๐ง๐ž ๐ญ๐ž๐ซ๐ฎ๐ฌ ๐ฌ๐š๐ฆ๐š Info Terbaru & Terupdate dari ๐•๐’๐ ๐๐ข:
Website: www.vsn-world.com
Facebook: https://www.facebook.com/victorysystemnetwork/
Instagram: https://www.instagram.com/vsn_official/
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCs3g9VNbz34j90e8Bif7L_A
Telegram: https://t.me/victorysystemnetwork & https://t.me/mciinfo
TRIAL SET 4-IN-1 ๐ŸŒน
.
๐Ÿ’‹ Snow Lotion SPF50 (10ml) ๐Ÿ’‹ Gold Glowing Serum (5ml)
๐Ÿ’‹ Gold Collagen & Whitening Soap (25gm)
๐Ÿ’‹ Glow Mist Face Toner (NEW) (15ml)
.
Jom dapatkan trial set sekarang ada promo tauโ—๏ธโ—๏ธ
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist .
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings  #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad
TRIAL SET 4-IN-1 ๐ŸŒน
.
๐Ÿ’‹ Snow Lotion SPF50 (10ml) ๐Ÿ’‹ Gold Glowing Serum (5ml)
๐Ÿ’‹ Gold Collagen & Whitening Soap (25gm)
๐Ÿ’‹ Glow Mist Face Toner (NEW) (15ml)
.
Jom dapatkan trial set sekarang ada promo tauโ—๏ธโ—๏ธ
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist .
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad
Upgraded 45ยฐC temperature massage design.
It features deep cleaning, the effect is 10 times better than the ordinary cleaning method.
It has anti-bacterial silicone head, no need to change the brush head.
It has 5-speed vibration modes for different skin types.
It has concealed charging ports, effectively dust-proof and water-proof.

You can click on my homepage link to view prices and purchases!

#festival #beauty #skincare #skincareaddict #skincarejunkie 
#instaskincare #skincarecommunity_de 
#CleansingInstrument #BlackheadRemoval #ColorLight #SkinCare
#liangporibesar #jerawat #parut #masalahkulit 
#kulitcantik #ubatjeragat #ubatjerawat #dermaroller 
#dermarollertreatment #siliconecleanser 
#kulitmati #kulitanjal
#beautytools #vcsannona #cleansinginstrument
#facemask
Upgraded 45ยฐC temperature massage design.
It features deep cleaning, the effect is 10 times better than the ordinary cleaning method.
It has anti-bacterial silicone head, no need to change the brush head.
It has 5-speed vibration modes for different skin types.
It has concealed charging ports, effectively dust-proof and water-proof.

You can click on my homepage link to view prices and purchases!

#festival #beauty #skincare #skincareaddict #skincarejunkie
#instaskincare #skincarecommunity_de
#CleansingInstrument #BlackheadRemoval #ColorLight #SkinCare
#liangporibesar #jerawat #parut #masalahkulit
#kulitcantik #ubatjeragat #ubatjerawat #dermaroller
#dermarollertreatment #siliconecleanser
#kulitmati #kulitanjal
#beautytools #vcsannona #cleansinginstrument
#facemask
TESTIMONI : JERAWAT
.
Testimoni pengguna Gold Collagen & Whitening Soap ๐Ÿ’‹
Weolls dapat feedback dari customer ni ada masalah jerawat teruk tau ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ. Tapi selepas menggunakan sabun Pinky! Pinky! alhamdulillah ๐Ÿ˜ jerawat semakin berkurang.๐Ÿ‘
.
โ€œni muka sekarang ade kurang tgl parut sikit2.. sesuai pakai sabun pinky niโ€ ๐Ÿ˜˜
.
Jom cantik dengan menggunakan Pinky! Pinky! ๐Ÿ’‹
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni:
@pinkypinkytestimoni
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings  #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwant
TESTIMONI : JERAWAT
.
Testimoni pengguna Gold Collagen & Whitening Soap ๐Ÿ’‹
Weolls dapat feedback dari customer ni ada masalah jerawat teruk tau ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ. Tapi selepas menggunakan sabun Pinky! Pinky! alhamdulillah ๐Ÿ˜ jerawat semakin berkurang.๐Ÿ‘
.
โ€œni muka sekarang ade kurang tgl parut sikit2.. sesuai pakai sabun pinky niโ€ ๐Ÿ˜˜
.
Jom cantik dengan menggunakan Pinky! Pinky! ๐Ÿ’‹
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni:
@pinkypinkytestimoni
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwant
Glutax 680000gr
RM250

FREE POST SM
1 box 4set

Benefits :
๐Ÿ‘‘ Whitening Skin
๐Ÿ‘‘ Rejuvenation
๐Ÿ‘‘ Skin Radiance
๐Ÿ‘‘ Firming
๐Ÿ‘‘ Moisturize
.
Top 5 skin problems solution :
โœ… Dull skin โœ… Freckless & pigmentation
โœ… Dry Skin
โœ… Oily Skin
โœ… Open pores
.

Whatsapp +60175005707

#glutax
#glutax680000gr
#whiteninginjection
#nakcepatputih
#cepatcerah
#kulitcantik
#breakoutskin
#jerawat
#jeragat
#scar
#pigmentation
#flawless
#malaysia
#sabah
#sarawak
#brunei
#usa
#germany
#france
#belgium
#europe
#kuwait
Glutax 680000gr
RM250

FREE POST SM
1 box 4set

Benefits :
๐Ÿ‘‘ Whitening Skin
๐Ÿ‘‘ Rejuvenation
๐Ÿ‘‘ Skin Radiance
๐Ÿ‘‘ Firming
๐Ÿ‘‘ Moisturize
.
Top 5 skin problems solution :
โœ… Dull skin โœ… Freckless & pigmentation
โœ… Dry Skin
โœ… Oily Skin
โœ… Open pores
.

Whatsapp +60175005707

#glutax
#glutax680000gr
#whiteninginjection
#nakcepatputih
#cepatcerah
#kulitcantik
#breakoutskin
#jerawat
#jeragat
#scar
#pigmentation
#flawless
#malaysia
#sabah
#sarawak
#brunei
#usa
#germany
#france
#belgium
#europe
#kuwait
Amotee merupakan campuran dari:
1. L-Glutathione
2. Fish Collagen
3. Phytoceramid
4. Sodium Hyaluronate
5. Extract Sakura
6. Teripang
7. Plum
8. Vitamic C

khasiat Amotee bagi tubuh:

1. Mencerahkan kulit
2. Anti aging
3. Melembabkan kulit
4. Menghilangkan flek hitam
5. Menjaga kekenyalan kulit 
6. Meningkatkan kadar kolagen
7. Anti oksidan
8. Memudarkan stretchmark 
Info order WA 088226368851 
#amotee #kulitsehat #kulitcantik #putihsehat #putihnatural #putihalami #putihalamiherbal #cantikalami #cantiksehat #cantiksehatalami #cantikalamiherbal #pemutihnasa #pemutihbadan #pemutihaman #collagennasa #collagenstokisnasa #stokisnasa #stockistnasa #nasa
Amotee merupakan campuran dari:
1. L-Glutathione
2. Fish Collagen
3. Phytoceramid
4. Sodium Hyaluronate
5. Extract Sakura
6. Teripang
7. Plum
8. Vitamic C

khasiat Amotee bagi tubuh:

1. Mencerahkan kulit
2. Anti aging
3. Melembabkan kulit
4. Menghilangkan flek hitam
5. Menjaga kekenyalan kulit
6. Meningkatkan kadar kolagen
7. Anti oksidan
8. Memudarkan stretchmark
Info order WA 088226368851
#amotee #kulitsehat #kulitcantik #putihsehat #putihnatural #putihalami #putihalamiherbal #cantikalami #cantiksehat #cantiksehatalami #cantikalamiherbal #pemutihnasa #pemutihbadan #pemutihaman #collagennasa #collagenstokisnasa #stokisnasa #stockistnasa #nasa
TRIAL SET 4-IN-1 ๐ŸŒน
.
๐Ÿ’‹ Snow Lotion SPF50 (10ml) ๐Ÿ’‹ Gold Glowing Serum (5ml)
๐Ÿ’‹ Gold Collagen & Whitening Soap (25gm)
๐Ÿ’‹ Glow Mist Face Toner (NEW) (15ml)
.
Jom dapatkan trial set sekarang ada promo tauโ—๏ธโ—๏ธ
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist .
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings  #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad
TRIAL SET 4-IN-1 ๐ŸŒน
.
๐Ÿ’‹ Snow Lotion SPF50 (10ml) ๐Ÿ’‹ Gold Glowing Serum (5ml)
๐Ÿ’‹ Gold Collagen & Whitening Soap (25gm)
๐Ÿ’‹ Glow Mist Face Toner (NEW) (15ml)
.
Jom dapatkan trial set sekarang ada promo tauโ—๏ธโ—๏ธ
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist .
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad
๐Ÿ’œ TESTIMONI MASIH HANGAT๐Ÿ’œ
Yuk yuk ayukk yang mau kulitnya cerah merona merata seluruh tubuh, glowing bersinar dan sehat tapi males pakai krim apalagi perawatan ke salon bisa beralih ke Amotee by NASA ya shay ๐Ÿ˜˜
 Kandungan herbal alaminya berkhasiat merawat kulit dari dalam dan yang pastinya aman BPOM dan HALAL. 
Amotee merupakan campuran dari:
1. L-Glutathione
2. Fish Collagen
3. Phytoceramid
4. Sodium Hyaluronate
5. Extract Sakura
6. Teripang
7. Plum
8. Vitamic C

khasiat Amotee bagi tubuh:

1. Mencerahkan kulit
2. Anti aging
3. Melembabkan kulit
4. Menghilangkan flek hitam
5. Menjaga kekenyalan kulit 
6. Meningkatkan kadar kolagen
7. Anti oksidan
8. Memudarkan stretchmark

Sudah banyak yang membuktikan khasiatnya dan testimoninya loch.... Sekarang yuk giliranmu buat merasakan perubahannya dan jangan lupa share testimoninya juga yaa๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Info order WA 088226368851 
#amotee #kulitsehat #kulitcantik #putihsehat #putihnatural #putihalami #putihalamiherbal #cantikalami #cantiksehat #cantiksehatalami #cantikalamiherbal #pemutihnasa #pemutihbadan #pemutihaman #collagennasa #collagenstokisnasa #stokisnasa #stockistnasa #nasa
๐Ÿ’œ TESTIMONI MASIH HANGAT๐Ÿ’œ
Yuk yuk ayukk yang mau kulitnya cerah merona merata seluruh tubuh, glowing bersinar dan sehat tapi males pakai krim apalagi perawatan ke salon bisa beralih ke Amotee by NASA ya shay ๐Ÿ˜˜
Kandungan herbal alaminya berkhasiat merawat kulit dari dalam dan yang pastinya aman BPOM dan HALAL.
Amotee merupakan campuran dari:
1. L-Glutathione
2. Fish Collagen
3. Phytoceramid
4. Sodium Hyaluronate
5. Extract Sakura
6. Teripang
7. Plum
8. Vitamic C

khasiat Amotee bagi tubuh:

1. Mencerahkan kulit
2. Anti aging
3. Melembabkan kulit
4. Menghilangkan flek hitam
5. Menjaga kekenyalan kulit
6. Meningkatkan kadar kolagen
7. Anti oksidan
8. Memudarkan stretchmark

Sudah banyak yang membuktikan khasiatnya dan testimoninya loch.... Sekarang yuk giliranmu buat merasakan perubahannya dan jangan lupa share testimoninya juga yaa๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Info order WA 088226368851
#amotee #kulitsehat #kulitcantik #putihsehat #putihnatural #putihalami #putihalamiherbal #cantikalami #cantiksehat #cantiksehatalami #cantikalamiherbal #pemutihnasa #pemutihbadan #pemutihaman #collagennasa #collagenstokisnasa #stokisnasa #stockistnasa #nasa
Semangat Pagi Millionaires!

Percantik Diri Millionaires dengan Produk-Produk Kecantikan MCI; Glucola Gel, Nano Spray, Glucola Serum, dan Magic Stick yuk... GLUCOLA GEL; berupa Cleanser & Filler Gel yang mengandung Glutathione & Collagen sebagai Nutrisi Terbaik Kulitmu

NANO SPRAY; sekarang sudah dilengkapi dengan teknologi Hydrogen yang dapat mengubah air menjadi air hydrogen dan bermanfaat untuk mencegah wajah kusam.

GLUCOLA SERUM; menggunakan teknologi Stemcell dan mengandung PhytoCellTec Malus Domestica 3%, Acetyl Glucosamine, Arbutin, dan Sodium Hyalunoric & Sensory Moisturizing yang bisa mampu mengatasi semua permasalahan kulit seperti kerutan, keriput, kulit kusam, berjerawat, flek hitam, dan lainnya.

MAGIC STICK; mengandung Batuan Germanium & Batuan Acupressure yang bisa membantu memaksimalkan kinerja syaraf & kelenjar kulit agar menjaga kulit tetap elastis & mengencangkan kulit seperti waktu muda meskipun sudah memasuki usia tua.

Millionaires sudah punya semua varian Produk Kecantikan MCI di atas untuk mendapatkan Wajah yang Glowy dan Bebas Penuaan Dini?
SEGERA dapatkan Produk Kecantikan MCI di atas HANYA di @mcibyrizmaeldika 
Cantik bersama MCI, Better Life with MCI
#CantikAlaMCI
#KulitSehat
#KulitCantik
#BebasPermasalahanKulit
#BebasRadikalBebas
#ProdukMCI
#ProdukKecantikan
#GlucolaGel
#GlucolaSerum
#NanoSpray
#MagicStick
#MCI
#instabeauty #beautygram #skinstagram #skincareproduct #skincarediary #skincareobssed #skincareaddict #skincareregime #beautyroutine #beautycommunity #antiaging #beautyaddict #beautyjungkie #beautychat #antioxidant #collagen #gluthatione #glucolagel #glucolagelmci
Semangat Pagi Millionaires!

Percantik Diri Millionaires dengan Produk-Produk Kecantikan MCI; Glucola Gel, Nano Spray, Glucola Serum, dan Magic Stick yuk... GLUCOLA GEL; berupa Cleanser & Filler Gel yang mengandung Glutathione & Collagen sebagai Nutrisi Terbaik Kulitmu

NANO SPRAY; sekarang sudah dilengkapi dengan teknologi Hydrogen yang dapat mengubah air menjadi air hydrogen dan bermanfaat untuk mencegah wajah kusam.

GLUCOLA SERUM; menggunakan teknologi Stemcell dan mengandung PhytoCellTec Malus Domestica 3%, Acetyl Glucosamine, Arbutin, dan Sodium Hyalunoric & Sensory Moisturizing yang bisa mampu mengatasi semua permasalahan kulit seperti kerutan, keriput, kulit kusam, berjerawat, flek hitam, dan lainnya.

MAGIC STICK; mengandung Batuan Germanium & Batuan Acupressure yang bisa membantu memaksimalkan kinerja syaraf & kelenjar kulit agar menjaga kulit tetap elastis & mengencangkan kulit seperti waktu muda meskipun sudah memasuki usia tua.

Millionaires sudah punya semua varian Produk Kecantikan MCI di atas untuk mendapatkan Wajah yang Glowy dan Bebas Penuaan Dini?
SEGERA dapatkan Produk Kecantikan MCI di atas HANYA di @mcibyrizmaeldika
Cantik bersama MCI, Better Life with MCI
#CantikAlaMCI
#KulitSehat
#KulitCantik
#BebasPermasalahanKulit
#BebasRadikalBebas
#ProdukMCI
#ProdukKecantikan
#GlucolaGel
#GlucolaSerum
#NanoSpray
#MagicStick
#MCI
#instabeauty #beautygram #skinstagram #skincareproduct #skincarediary #skincareobssed #skincareaddict #skincareregime #beautyroutine #beautycommunity #antiaging #beautyaddict #beautyjungkie #beautychat #antioxidant #collagen #gluthatione #glucolagel #glucolagelmci
Amotee merupakan campuran dari:
1. L-Glutathione
2. Fish Collagen
3. Phytoceramid
4. Sodium Hyaluronate
5. Extract Sakura
6. Teripang
7. Plum
8. Vitamic C

khasiat Amotee bagi tubuh:

1. Mencerahkan kulit
2. Anti aging
3. Melembabkan kulit
4. Menghilangkan flek hitam
5. Menjaga kekenyalan kulit 
6. Meningkatkan kadar kolagen
7. Anti oksidan
8. Memudarkan stretchmark

Info order WA 088226368851 
#amotee #kulitsehat #kulitcantik #putihsehat #putihnatural #putihalami #putihalamiherbal #cantikalami #cantiksehat #cantiksehatalami #cantikalamiherbal #pemutihnasa #pemutihbadan #pemutihaman #collagennasa #collagenstokisnasa #stokisnasa #stockistnasa #nasa
Amotee merupakan campuran dari:
1. L-Glutathione
2. Fish Collagen
3. Phytoceramid
4. Sodium Hyaluronate
5. Extract Sakura
6. Teripang
7. Plum
8. Vitamic C

khasiat Amotee bagi tubuh:

1. Mencerahkan kulit
2. Anti aging
3. Melembabkan kulit
4. Menghilangkan flek hitam
5. Menjaga kekenyalan kulit
6. Meningkatkan kadar kolagen
7. Anti oksidan
8. Memudarkan stretchmark

Info order WA 088226368851
#amotee #kulitsehat #kulitcantik #putihsehat #putihnatural #putihalami #putihalamiherbal #cantikalami #cantiksehat #cantiksehatalami #cantikalamiherbal #pemutihnasa #pemutihbadan #pemutihaman #collagennasa #collagenstokisnasa #stokisnasa #stockistnasa #nasa
"Semenjak pake Be Hati wajah aku udah nggak kusam lagii ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„" @ronatilli
.
Kamu juga kepingin punya wajah bebas kusam??
Terus pakai produk Be Hati yaa...jangan lupa terus konsultasikan permasalahan kulit kamu di Be Hati Skin Clinic, karena Dokter di Be Hati benar-benar kompeten dibidang kulit ๐Ÿ˜Š
.
More info :
Be Hati Skin Clinic, Care & Esthetics
Jl. Slamet Riyadi No. 390
Solo 57142
.
Layanan online :
๐Ÿ“ฑWA Konsultasi Non Member : 0812 4613 5494
๐Ÿ“ฑWA Konsultasi Member : 0813 2521 6244
๐Ÿ“ฑWA Order : 0822 4342 6951
โ˜Ž๏ธ Telp : (0271) 725119/7461137
"Semenjak pake Be Hati wajah aku udah nggak kusam lagii ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„" @ronatilli
.
Kamu juga kepingin punya wajah bebas kusam??
Terus pakai produk Be Hati yaa...jangan lupa terus konsultasikan permasalahan kulit kamu di Be Hati Skin Clinic, karena Dokter di Be Hati benar-benar kompeten dibidang kulit ๐Ÿ˜Š
.
More info :
Be Hati Skin Clinic, Care & Esthetics
Jl. Slamet Riyadi No. 390
Solo 57142
.
Layanan online :
๐Ÿ“ฑWA Konsultasi Non Member : 0812 4613 5494
๐Ÿ“ฑWA Konsultasi Member : 0813 2521 6244
๐Ÿ“ฑWA Order : 0822 4342 6951
โ˜Ž๏ธ Telp : (0271) 725119/7461137
Percantik Diri Millionaires dengan Produk-Produk Kecantikan MCI; Glucola Gel, Nano Spray, Glucola Serum, dan Magic Stick yuk... GLUCOLA GEL; berupa Cleanser & Filler Gel yang mengandung Glutathione & Collagen sebagai Nutrisi Terbaik Kulitmu

NANO SPRAY; sekarang sudah dilengkapi dengan teknologi Hydrogen yang dapat mengubah air menjadi air hydrogen dan bermanfaat untuk mencegah wajah kusam.

GLUCOLA SERUM; menggunakan teknologi Stemcell dan mengandung PhytoCellTec Malus Domestica 3%, Acetyl Glucosamine, Arbutin, dan Sodium Hyalunoric & Sensory Moisturizing yang bisa mampu mengatasi semua permasalahan kulit seperti kerutan, keriput, kulit kusam, berjerawat, flek hitam, dan lainnya.

MAGIC STICK; mengandung Batuan Germanium & Batuan Acupressure yang bisa membantu memaksimalkan kinerja syaraf & kelenjar kulit agar menjaga kulit tetap elastis & mengencangkan kulit seperti waktu muda meskipun sudah memasuki usia tua.

Millionaires sudah punya semua varian Produk Kecantikan MCI di atas untuk mendapatkan Wajah yang Glowy dan Bebas Penuaan Dini?
SEGERA dapatkan Produk Kecantikan MCI di atas HANYA di Stokis Resmi MCI di kota masing-masing ya... Cantik bersama MCI, Better Life with MCI
#CantikAlaMCI
#KulitSehat
#KulitCantik
#BebasPermasalahanKulit
#BebasRadikalBebas
#ProdukMCI
#ProdukKecantikan
#GlucolaGel
#GlucolaSerum
#NanoSpray
#MagicStick
#MCI
#VSN
Percantik Diri Millionaires dengan Produk-Produk Kecantikan MCI; Glucola Gel, Nano Spray, Glucola Serum, dan Magic Stick yuk... GLUCOLA GEL; berupa Cleanser & Filler Gel yang mengandung Glutathione & Collagen sebagai Nutrisi Terbaik Kulitmu

NANO SPRAY; sekarang sudah dilengkapi dengan teknologi Hydrogen yang dapat mengubah air menjadi air hydrogen dan bermanfaat untuk mencegah wajah kusam.

GLUCOLA SERUM; menggunakan teknologi Stemcell dan mengandung PhytoCellTec Malus Domestica 3%, Acetyl Glucosamine, Arbutin, dan Sodium Hyalunoric & Sensory Moisturizing yang bisa mampu mengatasi semua permasalahan kulit seperti kerutan, keriput, kulit kusam, berjerawat, flek hitam, dan lainnya.

MAGIC STICK; mengandung Batuan Germanium & Batuan Acupressure yang bisa membantu memaksimalkan kinerja syaraf & kelenjar kulit agar menjaga kulit tetap elastis & mengencangkan kulit seperti waktu muda meskipun sudah memasuki usia tua.

Millionaires sudah punya semua varian Produk Kecantikan MCI di atas untuk mendapatkan Wajah yang Glowy dan Bebas Penuaan Dini?
SEGERA dapatkan Produk Kecantikan MCI di atas HANYA di Stokis Resmi MCI di kota masing-masing ya... Cantik bersama MCI, Better Life with MCI
#CantikAlaMCI
#KulitSehat
#KulitCantik
#BebasPermasalahanKulit
#BebasRadikalBebas
#ProdukMCI
#ProdukKecantikan
#GlucolaGel
#GlucolaSerum
#NanoSpray
#MagicStick
#MCI
#VSN
Dapatkan Kulit Bersih,Lembab dan Halus.

Visit Gallery DeBiuryn :-Mall Ciputra lantai dasar extension 14 , SemarangDirect order :. +62-811-26888-57

#ProdukDebiuryn
#Debiuryn
#DebiurynSemarang
#DebiurynCitraland
#dlDebiurynSkincare #DebiurynclCosmetics
#DebiurynKosmetik
#DermaCosmetics
#NaturalCosmetics
#KulitCantik
#ClinicalSkincare
#SkincareTips
#NaturalSkincare
#KulitSehat
#HealtySkin
#GlowingSkin
#BeautySkin
#HairSpa
#SpaRambut
#HairTreatment
#Creambath
#BeautyHair
#kulitsehat 
#kulitputih 
#kulitcerah 
#kulitglowing 
#kulitmulus 
#kulitbersih
Hi KEDAfren!
. 
Kamu sering melakukan kegiatan di luar rumah? Sehingga tidak sempat melakukan perawatan untuk kulit wajah kamu? 
Kalau hal ini terjadi pada kamu, jangan kamu biarkan kondisi ini semakin memburuk. Buruan kamu aplikasikan Rangkaian perawatan wajah pagi dan siang dari Klinik Estetika dr. Affandi.
.
Rangkaian perawatan ini akan membantu merawat kulit kamu di segala kondisi ,lho ! Tidak hanya untuk kamu yang mempunyai kegiatan di luar rumah. Masih bingung, menggunakan rangkaian krim perawatan pagi dan siang ? ๐Ÿคจ
.
Ikuti sejumlah rangkaiannya pada gambar ya, Dear!
.
Dan jangan lupa lagi, sebelum menggunakan rangkaian perawatan krim pagi dan siang ini, kamu harus konsultasikan dulu ya, ke klinik kami atau bisa secara online (GRATIS!) di www.klinikestetika.com atau kalian bisa download aplikasi Klinik Estetika dr. Affandi di Playstore & App Store.
.
#KEDAinfo #KlinikEstetikadrAffandi #EstetikaSolution #KlinikEstetika #KlinikKecantikanJakarta #klinikestetikadraffandi #kulitcantik #glowing #treatment #perawatan #kulitsehat 
#klinikkecantikan #skincare #jerawat #kusam #kulit #skin #flawless
Hi KEDAfren!
.
Kamu sering melakukan kegiatan di luar rumah? Sehingga tidak sempat melakukan perawatan untuk kulit wajah kamu?
Kalau hal ini terjadi pada kamu, jangan kamu biarkan kondisi ini semakin memburuk. Buruan kamu aplikasikan Rangkaian perawatan wajah pagi dan siang dari Klinik Estetika dr. Affandi.
.
Rangkaian perawatan ini akan membantu merawat kulit kamu di segala kondisi ,lho ! Tidak hanya untuk kamu yang mempunyai kegiatan di luar rumah. Masih bingung, menggunakan rangkaian krim perawatan pagi dan siang ? ๐Ÿคจ
.
Ikuti sejumlah rangkaiannya pada gambar ya, Dear!
.
Dan jangan lupa lagi, sebelum menggunakan rangkaian perawatan krim pagi dan siang ini, kamu harus konsultasikan dulu ya, ke klinik kami atau bisa secara online (GRATIS!) di www.klinikestetika.com atau kalian bisa download aplikasi Klinik Estetika dr. Affandi di Playstore & App Store.
.
#KEDAinfo #KlinikEstetikadrAffandi #EstetikaSolution #KlinikEstetika #KlinikKecantikanJakarta #klinikestetikadraffandi #kulitcantik #glowing #treatment #perawatan #kulitsehat
#klinikkecantikan #skincare #jerawat #kusam #kulit #skin #flawless
RAWAT ASET PALING BERHARGA MILIK ANDA .
.

More about #GLUTERA :
SMS/WA: 0812 8900 5439

#GluteraIndonesia #HyaluronicAcid #Upgrade #AntiAging #AntiKeriput #Skincare #SkinBeauty #KulitCantik #CantikAlami #AwetMuda #Pioneer #BestProduct
#GLUTATHIONE #NITRIC_OXIDE #COLLAGEN
RAWAT ASET PALING BERHARGA MILIK ANDA .
.

More about #GLUTERA :
SMS/WA: 0812 8900 5439

#GluteraIndonesia #HyaluronicAcid #Upgrade #AntiAging #AntiKeriput #Skincare #SkinBeauty #KulitCantik #CantikAlami #AwetMuda #Pioneer #BestProduct
#GLUTATHIONE #NITRIC_OXIDE #COLLAGEN
@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[ TESTIMONI AUDELA]
.
. 
You will never know its good until you try ! ๐Ÿ˜„
.
Audela boleh membantu uolls
๐ŸŒธmenyah toksin
๐ŸŒธmembersihkan dalaman
๐ŸŒธmencuci usus
๐ŸŒธmeninggikan serapan nutrien
๐ŸŒธmengurangkan berat
๐ŸŒธmengemaskan bentuk badan
๐ŸŒธmengurangkan jerawat
๐ŸŒธmemudarkan jeragat
๐ŸŒธmencerahkan kulit
๐ŸŒธtona kulit lebih sekata
๐ŸŒธmengurangkan tanda penuaan
๐ŸŒธawet muda
๐ŸŒธmenambahkan tenaga
๐ŸŒธmencergaskan tubuh
๐ŸŒธstabilkan period
๐ŸŒธdan byk lagi !!!
.
Wow ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Banyak tak banyak khasiat Audela nih. Dahlah 5 dalam 1 . Jimat nyaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Meh wasap farah kita sembang2 teh tarik psl kebaikan audela. No worries. Boleh fikir nak beli ke tidak ๐Ÿ˜˜
.
NAK ORDER
.
๐Ÿ“ฒWHATSAP "AUDELA" 0192803115
๐Ÿ“ฒWHATSAP "AUDELA" 0192803115
.
COD area .
๐Ÿš˜ seluruhโœ” kl-โœ”shahalam-โœ”subang-โœ”damansara-โœ”puchong-โœ”serdang-โœ”kajang-โœ”putrajaya-โœ”gombak-โœ”kepong-โœ”keramat
. . .
. ๐Ÿ“ฎPoslaju seluruh Malaysia.
.
#adoreaudelabeautyklselangor #audelabynadzainal #minumanpalingmewah #supplement #supplementmurah #skincare #kulitcantik #kurusputihserentak #ubatkurus #ubatjerawat #detoks #detoxdrinks #supplementmurah #shipworldwide
@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[ TESTIMONI AUDELA]
.
.
You will never know its good until you try ! ๐Ÿ˜„
.
Audela boleh membantu uolls
๐ŸŒธmenyah toksin
๐ŸŒธmembersihkan dalaman
๐ŸŒธmencuci usus
๐ŸŒธmeninggikan serapan nutrien
๐ŸŒธmengurangkan berat
๐ŸŒธmengemaskan bentuk badan
๐ŸŒธmengurangkan jerawat
๐ŸŒธmemudarkan jeragat
๐ŸŒธmencerahkan kulit
๐ŸŒธtona kulit lebih sekata
๐ŸŒธmengurangkan tanda penuaan
๐ŸŒธawet muda
๐ŸŒธmenambahkan tenaga
๐ŸŒธmencergaskan tubuh
๐ŸŒธstabilkan period
๐ŸŒธdan byk lagi !!!
.
Wow ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Banyak tak banyak khasiat Audela nih. Dahlah 5 dalam 1 . Jimat nyaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Meh wasap farah kita sembang2 teh tarik psl kebaikan audela. No worries. Boleh fikir nak beli ke tidak ๐Ÿ˜˜
.
NAK ORDER
.
๐Ÿ“ฒWHATSAP "AUDELA" 0192803115
๐Ÿ“ฒWHATSAP "AUDELA" 0192803115
.
COD area .
๐Ÿš˜ seluruhโœ” kl-โœ”shahalam-โœ”subang-โœ”damansara-โœ”puchong-โœ”serdang-โœ”kajang-โœ”putrajaya-โœ”gombak-โœ”kepong-โœ”keramat
. . .
. ๐Ÿ“ฎPoslaju seluruh Malaysia.
.
#adoreaudelabeautyklselangor #audelabynadzainal #minumanpalingmewah #supplement #supplementmurah #skincare #kulitcantik #kurusputihserentak #ubatkurus #ubatjerawat #detoks #detoxdrinks #supplementmurah #shipworldwide
Glucola Gel mini 15 ml = 125rb
Glucola Gel 100ml = 650rb

Mencerahkan kulit dlm waktu 10 - 15 menit.

Glucola Gel MCI mengandung Gluthatione+collagen cleanser and Filler Gel

Glucola Gel MCI mengandung bahan natural dan alami yg efektif mencerahkan kulit. 
Gluthatione membuat kulit lebih cerah dan diperkaya dg Nano Collagen yaitu Collagen yg telah dipecahkan dg Teknologi Nano hingga 500 dalton sehingga mudah diserap lapisan kulit.

Manfaat Glucola Gel MCI:
๐Ÿ’Ž Memutihkan kulit
๐Ÿ’Ž Mencerahkan kulit dlm hitungan 10-15 menit
๐Ÿ’Ž Mengenyalkan kulit
๐Ÿ’Ž Menyamarkan kerutan
๐Ÿ’Ž Mengecilkan pori2 dan memudarkan flek hitam, bekas jerawat, kantung mata
๐Ÿ’Ž Memutihkan ketiak/selangkangan
๐Ÿ’Ž Memutihkan lutut, siku, kaki

Cara menggunakan Glucola Gel MCI : 
1. Pastikan wajah/kulit anda dlm keadaan bersih (stelah cuci muka)
2.Keluarkan glucola gel dr tube ambil seperlunya apply ke wajah sambil dipijat / massage.

3. Lakukan pijatan sampai 10-15menit.
4. Kalau sdh keluar seperti daki rontok (kulit mati) itu artinya gluthathione+collagen sudah menyerap ke kulit kita.
5.Terakhir bersihkan wajah 
Maauuu???
Inbox ya..
Atau
WA. 082113824371
Eka

#bestseller #gel #cleanser #filler #glucolagel #perawatankecantikan #wajahcerahalami #kulitputih #memutihkankulit #mencerahkankulit #mengencangkankulit #kulitcantik #kulitkenyal #cantik #pencerahkulit #pemutihkulit
Glucola Gel mini 15 ml = 125rb
Glucola Gel 100ml = 650rb

Mencerahkan kulit dlm waktu 10 - 15 menit.

Glucola Gel MCI mengandung Gluthatione+collagen cleanser and Filler Gel

Glucola Gel MCI mengandung bahan natural dan alami yg efektif mencerahkan kulit.
Gluthatione membuat kulit lebih cerah dan diperkaya dg Nano Collagen yaitu Collagen yg telah dipecahkan dg Teknologi Nano hingga 500 dalton sehingga mudah diserap lapisan kulit.

Manfaat Glucola Gel MCI:
๐Ÿ’Ž Memutihkan kulit
๐Ÿ’Ž Mencerahkan kulit dlm hitungan 10-15 menit
๐Ÿ’Ž Mengenyalkan kulit
๐Ÿ’Ž Menyamarkan kerutan
๐Ÿ’Ž Mengecilkan pori2 dan memudarkan flek hitam, bekas jerawat, kantung mata
๐Ÿ’Ž Memutihkan ketiak/selangkangan
๐Ÿ’Ž Memutihkan lutut, siku, kaki

Cara menggunakan Glucola Gel MCI :
1. Pastikan wajah/kulit anda dlm keadaan bersih (stelah cuci muka)
2.Keluarkan glucola gel dr tube ambil seperlunya apply ke wajah sambil dipijat / massage.

3. Lakukan pijatan sampai 10-15menit.
4. Kalau sdh keluar seperti daki rontok (kulit mati) itu artinya gluthathione+collagen sudah menyerap ke kulit kita.
5.Terakhir bersihkan wajah
Maauuu???
Inbox ya..
Atau
WA. 082113824371
Eka

#bestseller #gel #cleanser #filler #glucolagel #perawatankecantikan #wajahcerahalami #kulitputih #memutihkankulit #mencerahkankulit #mengencangkankulit #kulitcantik #kulitkenyal #cantik #pencerahkulit #pemutihkulit
Mira share dengan korang, ni ialah set Anti-Aging Mira. Yang dah berusia 23 tahun ke atas tu, korang dah boleh mula kena fikir set jagaan muka yang ada anti-penuaan tau. Better prevent daripada โ€˜bila dah muka tua baru nak preventโ€™. Kalau dah terbabas, susah sikit nak pulihkan tau. Please cari set anti-aging ya!
.
Mira pakai set Timewise 3D + Softener ๐Ÿ˜
.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) ๐Ÿ˜Š
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika โค๏ธ
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
Mira share dengan korang, ni ialah set Anti-Aging Mira. Yang dah berusia 23 tahun ke atas tu, korang dah boleh mula kena fikir set jagaan muka yang ada anti-penuaan tau. Better prevent daripada โ€˜bila dah muka tua baru nak preventโ€™. Kalau dah terbabas, susah sikit nak pulihkan tau. Please cari set anti-aging ya!
.
Mira pakai set Timewise 3D + Softener ๐Ÿ˜
.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) ๐Ÿ˜Š
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika โค๏ธ
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
No more 3 drops because ONE PUMP is enough to cover your whole face ! ๐Ÿฅฐ 
Yes your skin really need this ! ๐Ÿ“ฒ +60102017526
No more 3 drops because ONE PUMP is enough to cover your whole face ! ๐Ÿฅฐ
Yes your skin really need this ! ๐Ÿ“ฒ +60102017526
SALAM RABU 27/06/2019โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
Jom Sihat Bersama #mavilcare eksklusif dari SK. Semoga anda semua dimurahkan rezeki pada hari ini .. SK doakan yang terbaik untuk anda semua. " DAH CONSUME MACAM MACAM PRODUKK TAK BERKESAN! "
.
.
" PRODUKK KECANTIKKAN,KESIHATAN,KURUSS ! "
.
.
Kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda HARUS PASTIKAN DINDING USUS anda bersih dan tidak kotor kerana PENYERAPAN KHASIAT dan NUTRISI berlaku di situ! .
.
" MAKANLAH APA-APA PRODUKK SEKALI PUN JIKA USUS ANDA TIDAK BERSIH ataU KOTOR IA TIDAK AKAN BERKESAN! "
.
.
Nak SK sharekan rahsia yang boleh bantu anda? JOM SK sharekannya!
.
.
" SK sharekan RAHSIAANYA iaitu Mavil Care ! "
.
.
Pencuci usus + Antioksida TERBAIK dan PILIHAN NO 1 di Malaysia yang PALING DIPERCAYAI KEBERKESANANYA untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan CANTIK dan SIHAT!
.
.
Apabila anda telah FLUSH dan BERSIHKAN USUS SECARA TOTAL cuba anda LIHAT KESANNYA! .
.
TAK PERCAYA?
.
.
"LIHAT 2 GAMBAR SK DI DALAM GAMBAR DI BAWAH yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" NAK TESTIMONI KECANTIKKAN dan KESIHATAN layari www.mavilhealthampang.com"
.
.
Tidak KIRALAH apa impian anda samaada ingin Cantik, kuruss dan masalahh kesihatan DAPATKAN MAVIL CARE dahulu JIKA TIDAK rugi anda kerana makan pelbagai PRODUKK tapi tidak NAMPAK HASIL!
.
.
JIKA ANDA SERIUS UNTUK DAPATKAN MAVIL CARE DAN TIDAK MAIN-MAIN UNTUK BERUBAH HUBUNGI NO DIBAWAH!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 ๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363
๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363
๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat
#visitmyig
#mavilcaremavilhealth
#mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik  #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcaretrading#imagemavilcare#mavilcareoriginal#testimonimavilcare#kualalumpur
SALAM RABU 27/06/2019โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
Jom Sihat Bersama #mavilcare eksklusif dari SK. Semoga anda semua dimurahkan rezeki pada hari ini .. SK doakan yang terbaik untuk anda semua. " DAH CONSUME MACAM MACAM PRODUKK TAK BERKESAN! "
.
.
" PRODUKK KECANTIKKAN,KESIHATAN,KURUSS ! "
.
.
Kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda HARUS PASTIKAN DINDING USUS anda bersih dan tidak kotor kerana PENYERAPAN KHASIAT dan NUTRISI berlaku di situ! .
.
" MAKANLAH APA-APA PRODUKK SEKALI PUN JIKA USUS ANDA TIDAK BERSIH ataU KOTOR IA TIDAK AKAN BERKESAN! "
.
.
Nak SK sharekan rahsia yang boleh bantu anda? JOM SK sharekannya!
.
.
" SK sharekan RAHSIAANYA iaitu Mavil Care ! "
.
.
Pencuci usus + Antioksida TERBAIK dan PILIHAN NO 1 di Malaysia yang PALING DIPERCAYAI KEBERKESANANYA untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan CANTIK dan SIHAT!
.
.
Apabila anda telah FLUSH dan BERSIHKAN USUS SECARA TOTAL cuba anda LIHAT KESANNYA! .
.
TAK PERCAYA?
.
.
"LIHAT 2 GAMBAR SK DI DALAM GAMBAR DI BAWAH yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" NAK TESTIMONI KECANTIKKAN dan KESIHATAN layari www.mavilhealthampang.com"
.
.
Tidak KIRALAH apa impian anda samaada ingin Cantik, kuruss dan masalahh kesihatan DAPATKAN MAVIL CARE dahulu JIKA TIDAK rugi anda kerana makan pelbagai PRODUKK tapi tidak NAMPAK HASIL!
.
.
JIKA ANDA SERIUS UNTUK DAPATKAN MAVIL CARE DAN TIDAK MAIN-MAIN UNTUK BERUBAH HUBUNGI NO DIBAWAH!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 ๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363
๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363
๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat
#visitmyig
#mavilcaremavilhealth
#mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcaretrading#imagemavilcare#mavilcareoriginal#testimonimavilcare#kualalumpur
SALAM RABU 26/06/2019โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
Jom Sihat Bersama #mavilcare eksklusif dari SK. Semoga anda semua dimurahkan rezeki pada hari ini .. SK doakan yang terbaik untuk anda semua. " DAH CONSUME MACAM MACAM PRODUKK TAK BERKESAN! "
.
.
" PRODUKK KECANTIKKAN,KESIHATAN,KURUSS ! "
.
.
Kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda HARUS PASTIKAN DINDING USUS anda bersih dan tidak kotor kerana PENYERAPAN KHASIAT dan NUTRISI berlaku di situ! .
.
" MAKANLAH APA-APA PRODUKK SEKALI PUN JIKA USUS ANDA TIDAK BERSIH ataU KOTOR IA TIDAK AKAN BERKESAN! "
.
.
Nak SK sharekan rahsia yang boleh bantu anda? JOM SK sharekannya!
.
.
" SK sharekan RAHSIAANYA iaitu Mavil Care ! "
.
.
Pencuci usus + Antioksida TERBAIK dan PILIHAN NO 1 di Malaysia yang PALING DIPERCAYAI KEBERKESANANYA untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan CANTIK dan SIHAT!
.
.
Apabila anda telah FLUSH dan BERSIHKAN USUS SECARA TOTAL cuba anda LIHAT KESANNYA! .
.
TAK PERCAYA?
.
.
"LIHAT 2 GAMBAR SK DI DALAM GAMBAR DI BAWAH yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" NAK TESTIMONI KECANTIKKAN dan KESIHATAN layari www.mavilhealthampang.com"
.
.
Tidak KIRALAH apa impian anda samaada ingin Cantik, kuruss dan masalahh kesihatan DAPATKAN MAVIL CARE dahulu JIKA TIDAK rugi anda kerana makan pelbagai PRODUKK tapi tidak NAMPAK HASIL!
.
.
JIKA ANDA SERIUS UNTUK DAPATKAN MAVIL CARE DAN TIDAK MAIN-MAIN UNTUK BERUBAH HUBUNGI NO DIBAWAH!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 ๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363
๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363
๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat
#visitmyig
#mavilcaremavilhealth
#mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik  #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcaretrading#imagemavilcare#mavilcareoriginal#testimonimavilcare#kualalumpur
SALAM RABU 26/06/2019โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
Jom Sihat Bersama #mavilcare eksklusif dari SK. Semoga anda semua dimurahkan rezeki pada hari ini .. SK doakan yang terbaik untuk anda semua. " DAH CONSUME MACAM MACAM PRODUKK TAK BERKESAN! "
.
.
" PRODUKK KECANTIKKAN,KESIHATAN,KURUSS ! "
.
.
Kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda HARUS PASTIKAN DINDING USUS anda bersih dan tidak kotor kerana PENYERAPAN KHASIAT dan NUTRISI berlaku di situ! .
.
" MAKANLAH APA-APA PRODUKK SEKALI PUN JIKA USUS ANDA TIDAK BERSIH ataU KOTOR IA TIDAK AKAN BERKESAN! "
.
.
Nak SK sharekan rahsia yang boleh bantu anda? JOM SK sharekannya!
.
.
" SK sharekan RAHSIAANYA iaitu Mavil Care ! "
.
.
Pencuci usus + Antioksida TERBAIK dan PILIHAN NO 1 di Malaysia yang PALING DIPERCAYAI KEBERKESANANYA untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan CANTIK dan SIHAT!
.
.
Apabila anda telah FLUSH dan BERSIHKAN USUS SECARA TOTAL cuba anda LIHAT KESANNYA! .
.
TAK PERCAYA?
.
.
"LIHAT 2 GAMBAR SK DI DALAM GAMBAR DI BAWAH yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" NAK TESTIMONI KECANTIKKAN dan KESIHATAN layari www.mavilhealthampang.com"
.
.
Tidak KIRALAH apa impian anda samaada ingin Cantik, kuruss dan masalahh kesihatan DAPATKAN MAVIL CARE dahulu JIKA TIDAK rugi anda kerana makan pelbagai PRODUKK tapi tidak NAMPAK HASIL!
.
.
JIKA ANDA SERIUS UNTUK DAPATKAN MAVIL CARE DAN TIDAK MAIN-MAIN UNTUK BERUBAH HUBUNGI NO DIBAWAH!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 ๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363
๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363
๐Ÿ‘‰Whatsapp pada No 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat
#visitmyig
#mavilcaremavilhealth
#mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcaretrading#imagemavilcare#mavilcareoriginal#testimonimavilcare#kualalumpur
Tengok tu boleh bagi tenaga sekali untuk dalaman kita lebih kuat dan bertenaga dengan mengamalkan RS supplement ja โค๏ธ.
.
awak2 yang lain boleh juga cuba jika berminat terus ja tekan link di bio ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
.
#radiancesignaturebrillant#radiancesignature#alorsetar#kekalcantikluardalam#malaysia#radiancesignaturekedahhq#radiancesignaturealorsetar#radiancesignaturekedah#radiancesignaturemalaysia#healthandbeauty#supplement#whiteningcollagen#kulitcantik#kulitputih#kulitkusamhilang#putihgeb#ainabeauty#noradanish#feedbackradiancesignature#ainaabeautyfeedback#perlis#pulaupinang
Tengok tu boleh bagi tenaga sekali untuk dalaman kita lebih kuat dan bertenaga dengan mengamalkan RS supplement ja โค๏ธ.
.
awak2 yang lain boleh juga cuba jika berminat terus ja tekan link di bio ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
.
#radiancesignaturebrillant#radiancesignature#alorsetar#kekalcantikluardalam#malaysia#radiancesignaturekedahhq#radiancesignaturealorsetar#radiancesignaturekedah#radiancesignaturemalaysia#healthandbeauty#supplement#whiteningcollagen#kulitcantik#kulitputih#kulitkusamhilang#putihgeb#ainabeauty#noradanish#feedbackradiancesignature#ainaabeautyfeedback#perlis#pulaupinang
Thank you my lovely customer ๐Ÿ˜
Dermapen Mesowhite Treatment .
#feedbackmumsheaven 
#mumsheaven #srigombak 
#facialmassage #dermapen
#bodymassage #ledoxygenmask
#rambut #diamondpeelfacial 
#spasaloonmuslimah #gombak
#kulitcantik #chemicalpeeling
#organicfacialmurah #tamansrigombak
#jeragat #jerawat #oxygenfacial 
#breastmassage #scrubbody
#mumsheavenproduct #sulambedak 
#medispa #hydrafacial
#parutjerawat #acnefacial 
#mandisusumurah #mandigaram
Happy sangat baca kalau customers pun suka dengan perubahan yang cukup buat hati seorang wanita ni gembira.. mostly pasal kecantikkan โค๏ธ๐Ÿฅฐ.
.
.
.
awak2 yang lain boleh juga cuba jika berminat terus ja tekan link di bio ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
.
#radiancesignaturebrillant#radiancesignature#alorsetar#kekalcantikluardalam#malaysia#radiancesignaturekedahhq#radiancesignaturealorsetar#radiancesignaturekedah#radiancesignaturemalaysia#healthandbeauty#supplement#whiteningcollagen#kulitcantik#kulitputih#kulitkusamhilang#putihgeb#ainabeauty#noradanish#feedbackradiancesignature#ainaabeautyfeedback#perlis#pulaupinang
Happy sangat baca kalau customers pun suka dengan perubahan yang cukup buat hati seorang wanita ni gembira.. mostly pasal kecantikkan โค๏ธ๐Ÿฅฐ.
.
.
.
awak2 yang lain boleh juga cuba jika berminat terus ja tekan link di bio ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
.
#radiancesignaturebrillant#radiancesignature#alorsetar#kekalcantikluardalam#malaysia#radiancesignaturekedahhq#radiancesignaturealorsetar#radiancesignaturekedah#radiancesignaturemalaysia#healthandbeauty#supplement#whiteningcollagen#kulitcantik#kulitputih#kulitkusamhilang#putihgeb#ainabeauty#noradanish#feedbackradiancesignature#ainaabeautyfeedback#perlis#pulaupinang
GIVEUP โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Dulu sering giveup sbb taktau nk bt mcm mana dah kan ๐Ÿฅบ
.
Pakai ini tak ok pakai itu tak ok semua tak ok ๐Ÿ˜ช
.
Tapi mujurlah kawan suggest pakai AINAA ๐Ÿ˜Œ
.
Sekarang tgok muka sdri nak nagess rsa nya sbb dh lama sgt jrwat bertapak di muka tanak kluar kluar ๐Ÿ˜คHehehe skrg kita dh tak ad mslah lgi dah nk stress stress sbb muka jrwat smua ๐Ÿฅฐ
.
Terima kasih AINAA ๐Ÿ˜˜โ™ฅ๏ธโœจ
#NSATeamHany #nsabeautykedah #ainaabeautykedah #ainaabeautypendang #ainaabeautyalorsetar #ainaabeautyjitra #ainaabeautyutara #ainaabeautyperak #ainaabeautymanjung #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsabeautyseremban #nsabeautyserum #nsabeautyjb #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautysingapore #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsabeautyseremban #nsabeautyserum #nsabeautyjb #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautysingapore #sayajual 
#aloeveragel #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat
GIVEUP โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Dulu sering giveup sbb taktau nk bt mcm mana dah kan ๐Ÿฅบ
.
Pakai ini tak ok pakai itu tak ok semua tak ok ๐Ÿ˜ช
.
Tapi mujurlah kawan suggest pakai AINAA ๐Ÿ˜Œ
.
Sekarang tgok muka sdri nak nagess rsa nya sbb dh lama sgt jrwat bertapak di muka tanak kluar kluar ๐Ÿ˜คHehehe skrg kita dh tak ad mslah lgi dah nk stress stress sbb muka jrwat smua ๐Ÿฅฐ
.
Terima kasih AINAA ๐Ÿ˜˜โ™ฅ๏ธโœจ
#NSATeamHany #nsabeautykedah #ainaabeautykedah #ainaabeautypendang #ainaabeautyalorsetar #ainaabeautyjitra #ainaabeautyutara #ainaabeautyperak #ainaabeautymanjung #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsabeautyseremban #nsabeautyserum #nsabeautyjb #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautysingapore #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsabeautyseremban #nsabeautyserum #nsabeautyjb #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautysingapore #sayajual
#aloeveragel #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat
Ini yang terjadi kalau kamu gak rutin detox ๐Ÿ˜ฑ...
.
.
.
#herbaleo #herbaleodetox #tehdetox #detox #slimmingtea #tehdiet #tipsdiet #tehkurus #tipslangsing #bodygoals #herbs #organic #caradiet #tehlangsing #slim #kuruscepat #kuruscantik #kulitcantik #kulitmulus#detoxmurah#dietaman#dietsehat#detoxsehat#daydetox
Kita pos out yg mana ready stock dulu ..prabayar dh habis so kita packing di pos laju je..yg order serum insyaallah sampai je Azah settlekan ye ๐Ÿ˜‰

Berminat dengan pinky pinky ,boleh whatsapp Azah : 013~3359355 @ klik link whatsapp di bio.. #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentpetalingjaya #agentdamansara #opencod #artismalaysia #cantikskincare #jomcantik #putihgebu #settrialpinkypinky #kulitcantik #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkydamansara #pinkypinkykl #codkotadamansara
#aradamansara #damansaradamai
#onlineshopping #teamazah #Serumpinkypinky #goldglowingserum
Kita pos out yg mana ready stock dulu ..prabayar dh habis so kita packing di pos laju je..yg order serum insyaallah sampai je Azah settlekan ye ๐Ÿ˜‰

Berminat dengan pinky pinky ,boleh whatsapp Azah : 013~3359355 @ klik link whatsapp di bio.. #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentpetalingjaya #agentdamansara #opencod #artismalaysia #cantikskincare #jomcantik #putihgebu #settrialpinkypinky #kulitcantik #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkydamansara #pinkypinkykl #codkotadamansara
#aradamansara #damansaradamai
#onlineshopping #teamazah #Serumpinkypinky #goldglowingserum
#Repost @chocofithq
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Jom dengar Suria Cinta di SURIA FM yang diserlahkan oleh @lanadreamskinhq
dari jam 8pm - 1amโคโคโค
#Repost @djlinsuriacinta
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
#kulitcantik #lanadreamskinrawang #flawlessskin #suriafm
#Repost @chocofithq
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Jom dengar Suria Cinta di SURIA FM yang diserlahkan oleh @lanadreamskinhq
dari jam 8pm - 1amโคโคโค
#Repost @djlinsuriacinta
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
#kulitcantik #lanadreamskinrawang #flawlessskin #suriafm
#Repost @chocofithq
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Jom dengar Suria Cinta di SURIA FM yang diserlahkan oleh @lanadreamskinhq
dari jam 8pm - 1amโคโคโค
#Repost @djlinsuriacinta
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
#kulitcantik #lanadreamskinrawang #flawlessskin #suriafm
#Repost @chocofithq
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Jom dengar Suria Cinta di SURIA FM yang diserlahkan oleh @lanadreamskinhq
dari jam 8pm - 1amโคโคโค
#Repost @djlinsuriacinta
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
#kulitcantik #lanadreamskinrawang #flawlessskin #suriafm
SERUM WATERBASED? TAK MELEKIT? TAK BERMINYAK? MANO NAK DAPEKKโ—
.

#thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnimaylaadvance #thejunnimaylaskincare #thejunnimakeupkit #thejunnigiveaway #thejunnichallenge #thejunnicontest #thejunnisalekawkaw #tjcodbangi #tjcodselangor #tjcodkelantan #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #sayajualskincare #sayajualsupplement #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja #humairaEmpire
#Repost @chocofithq
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Jom dengar Suria Cinta di SURIA FM yang diserlahkan oleh @lanadreamskinhq
dari jam 8pm - 1amโคโคโค
#Repost @djlinsuriacinta
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
#kulitcantik #lanadreamskinrawang #flawlessskin #suriafm
#Repost @chocofithq
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Jom dengar Suria Cinta di SURIA FM yang diserlahkan oleh @lanadreamskinhq
dari jam 8pm - 1amโคโคโค
#Repost @djlinsuriacinta
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
#kulitcantik #lanadreamskinrawang #flawlessskin #suriafm
.
.
Muke Berminyak?? ๐Ÿ˜ช
Berjerawat?? ๐Ÿ˜ฉ
Berjeragat? ๐Ÿ˜ฑ
Kulit wajah kusam??๐Ÿ˜ญ
Kulit rentung gelap? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” .
.
Alahai sayang2 knape nak sedih ? 
Kan #carmelawhiteningsoap ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Beli produk mahal2 result same je kan . 
Jom tukar ke produk Carmela ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita dan lebih 10 000 testimoni2 kita yang dah berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ 0137232947
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60137232947
.

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
#jomviral03
.
.
Muke Berminyak?? ๐Ÿ˜ช
Berjerawat?? ๐Ÿ˜ฉ
Berjeragat? ๐Ÿ˜ฑ
Kulit wajah kusam??๐Ÿ˜ญ
Kulit rentung gelap? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” .
.
Alahai sayang2 knape nak sedih ?
Kan #carmelawhiteningsoap ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Beli produk mahal2 result same je kan .
Jom tukar ke produk Carmela ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita dan lebih 10 000 testimoni2 kita yang dah berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ 0137232947
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60137232947
.

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
#jomviral03
TRIAL SET 4-IN-1 ๐ŸŒน
.
๐Ÿ’‹ Snow Lotion SPF50 (10ml) ๐Ÿ’‹ Gold Glowing Serum (5ml)
๐Ÿ’‹ Gold Collagen & Whitening Soap (25gm)
๐Ÿ’‹ Glow Mist Face Toner (NEW) (15ml)
.
Jom dapatkan trial set sekarang ada promo tauโ—๏ธโ—๏ธ
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:

017.649.9087
Http://kikiros.wasap.my

@pinkypinkystokist .
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings  #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad
TRIAL SET 4-IN-1 ๐ŸŒน
.
๐Ÿ’‹ Snow Lotion SPF50 (10ml) ๐Ÿ’‹ Gold Glowing Serum (5ml)
๐Ÿ’‹ Gold Collagen & Whitening Soap (25gm)
๐Ÿ’‹ Glow Mist Face Toner (NEW) (15ml)
.
Jom dapatkan trial set sekarang ada promo tauโ—๏ธโ—๏ธ
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:

017.649.9087
Http://kikiros.wasap.my

@pinkypinkystokist .
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
Lindungi kulit wajah dengan Noir uv foundation.
.
Whatsapp Mas untuk order produk Noir. 0167662885.@ terus tekan link whatsapp di profile ig Mas. . 
#noir #madammu #piteraserum #noirmadammu #noirshahalam #noirklang #noirbangi #noirkl #codnoir #kurus #putihsatubadan #jerawat #jeragat #noirmas #ubatkurus #kulitcantik #noiragent #piteraessensenoir #produkmadammu #stokisnoir #kulitcantik #rawatjerawat #doublechin #vshapemuka #uvwhitefoundation #noircleanser #noirpiteraserum #noirpurewhite  #spapengantin  #foundationbest
Mau kulit cerah berseri seperti @carolinelynss? TLF Beauty Water rahasianya! ๐Ÿ˜œ
.
Mana nih temen kamu yang kusem banget? Kasih tau biar cobain TLF Beauty Water ๐Ÿ˜‚
.
#TLFbeautywater #beautywater #kulitkering #kulitberjerawat #bekasluka #jerawat #kulitcantik #obatjerawat #skincare #TLFbeautywaterspray #TLFbeautywatersurabaya #TLFbeautywaterspraysby
Mau kulit cerah berseri seperti @carolinelynss? TLF Beauty Water rahasianya! ๐Ÿ˜œ
.
Mana nih temen kamu yang kusem banget? Kasih tau biar cobain TLF Beauty Water ๐Ÿ˜‚
.
#TLFbeautywater #beautywater #kulitkering #kulitberjerawat #bekasluka #jerawat #kulitcantik #obatjerawat #skincare #TLFbeautywaterspray #TLFbeautywatersurabaya #TLFbeautywaterspraysby
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
MAU PUTIH DALAM 7HARI??PUTIH PERMANEN DAN TANPA EFEK SAMPING??BELI DAPAT 2??PROMO HARI INI SAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.๐Ÿ’ DISTRIBUTOR UTAMA
.๐Ÿ’ PUTIH DALAM 7 HARI
.๐Ÿ’ PUTIH PERMANEN
.๐Ÿ’ KOSMETIK AMAN 100%
.๐Ÿ’ CREAM PEMUTIH ARTIS
.๐Ÿ’ PROMO BELI 1 GRATIS 1
.๐Ÿ’ BARANG DI JAMIN ORI
.๐Ÿ’SKINCARE RECOMENDED

Order chat Via pilih salah satu๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA : 089676321036

#daycream #krimsiangmalam #krimsiangaman #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #pemutihonline #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #skincareroutine #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbangetomm
Warga Senawang boleh dapatkan set meeracle dari kakak ye.
.
Free COD
.
0176790928
.
0176790928
.
#meeracle #meeracleserum #meeraclecleanser #maryambazilah #meeraclesenawang #meeraclenegerisembilan #menjadidenganmeeracle #meeracleadvanceformula #meeracleshahalam #sayajual #sayajualmeeracle #masalahjerawat #masalahkulit #masalahjeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #produkkecantikan #masalahwhiteheads #masalahblackheads
EYYY KOTORNYA!! APA TU??
.
Haa.. Benda ni actually nama dia kutu Demodex yang terdapat dalam kulit muka kita. Tanpa penjagaan yang rapi boleh menyebabkan kutu ini membiak dengan aktif tau tau!
.
Kutu ni suka sangat kulit muka yang berminyak so bila cuci muka kena bersih-bersih tauuuu! Kita ni yang wanita lagi kena titik beratkan penjagaan muka. Lagi2 yang suka bermekap!
.
Please jangan tidur dengan mekap ye.. Dan please cuci betul2 bersih mascara, eye liner, eye shadow supaya kutu ni tak terus membiak di bulu mata anda! ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
.
Geli kan?? So jangan biarkan! Guna pencuci yang sesuai ye beautiful ladies semua.. Baru la tidak bermasalah! .
Telek depan cermin tak nampak kutu ni sbb dia kecil.. Sebelum ada, baik cegah!
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) ๐Ÿ˜Š
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika โค๏ธ
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
EYYY KOTORNYA!! APA TU??
.
Haa.. Benda ni actually nama dia kutu Demodex yang terdapat dalam kulit muka kita. Tanpa penjagaan yang rapi boleh menyebabkan kutu ini membiak dengan aktif tau tau!
.
Kutu ni suka sangat kulit muka yang berminyak so bila cuci muka kena bersih-bersih tauuuu! Kita ni yang wanita lagi kena titik beratkan penjagaan muka. Lagi2 yang suka bermekap!
.
Please jangan tidur dengan mekap ye.. Dan please cuci betul2 bersih mascara, eye liner, eye shadow supaya kutu ni tak terus membiak di bulu mata anda! ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
.
Geli kan?? So jangan biarkan! Guna pencuci yang sesuai ye beautiful ladies semua.. Baru la tidak bermasalah! .
Telek depan cermin tak nampak kutu ni sbb dia kecil.. Sebelum ada, baik cegah!
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) ๐Ÿ˜Š
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika โค๏ธ
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor #mirrahmarykay
jeragat dah berkurang kata customer kakak. Alhamdulillah ๐Ÿ˜. sebab berpuas hati, customer repeat satu set lagi.
.
0176790928
.
#meeracle #meeracleserum #meeraclecleanser #maryambazilah #meeraclesenawang #meeraclenegerisembilan #menjadidenganmeeracle #meeracleadvanceformula #meeracleshahalam #sayajual #sayajualmeeracle #masalahjerawat #masalahkulit #masalahjeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #produkkecantikan #masalahparutjerawat #parutjerawat #setkecantikan #setcantik #masalahwhiteheads #masalahblackheads
Siapa sini ambil semua produk ST? Angkat tangan cepat!! Korang memang ohsem lah. Untuk beginner yang baru nk try produk ST ni admin buat step ringkas pengambilan produk okay.
.
PAGI - Mulakan pagi korang dengan sepaket Slimmax. Bancuh dengan air panas, tunggu sampai kembang setaman baru minum. Pastu dah boleh start keje dengan ceria sbb perut dah kenyang. Utk student yg tak sempat nk breakfast pun sesuai amik ni sbb jimat masa korang just bancuh je. Ibu dalam pantang atau preggy mummy pun boleh consume juga ya.
.
TENGAHARI - Sebelum lunch, dalam pukul 12 centu bancuh 3 scoop Easyfull dan campur dengan Female + 2 scoop (terpulang korang lah). Tunggu kembang baru minum. InshaAllah time lunch nanti kurang โ€˜terbabasโ€™ tu. Kalau tak nk campur, boleh juga bancuh asing2.
.
MALAM โ€“ selalu korang dinner pukul berapa? Kalau xnk berat naik kena kurangkan makan lewat malam tau. So lepas dinner tunggu at least 1-2 jam utk makanan dihadam then bancuh Cocoa Collagen. Pakai air sejuk ye. Nk lagi best guna shaker. Pastu minum.
.
Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05)
Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40)
Female+ RM31.00 (ahli RM27.90)
Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10)
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian ๐Ÿ›
โบ๐Ÿ“ซpostage everyday โบPick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) โบ๐Ÿš˜COD (with charge) area
โ–ชPuncak jalil โ–ชBukit jalil โ–ชSeri Petaling โ–ชKuchai lama โ–ชJalan klang lama โ–ชMid Valley โ–ชSungai besi .
.
๐Ÿ“ฒ011-21902656๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ011-21902656๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ011-21902656๐Ÿ“ฒ
.
.
Terima kasih support, doakan dan dapatkan produk pilihan anda dgn sis๐Ÿ’–
.
#sendayutinggi #steps #cocoacollagen #slimmax #easyfull #female
Siapa sini ambil semua produk ST? Angkat tangan cepat!! Korang memang ohsem lah. Untuk beginner yang baru nk try produk ST ni admin buat step ringkas pengambilan produk okay.
.
PAGI - Mulakan pagi korang dengan sepaket Slimmax. Bancuh dengan air panas, tunggu sampai kembang setaman baru minum. Pastu dah boleh start keje dengan ceria sbb perut dah kenyang. Utk student yg tak sempat nk breakfast pun sesuai amik ni sbb jimat masa korang just bancuh je. Ibu dalam pantang atau preggy mummy pun boleh consume juga ya.
.
TENGAHARI - Sebelum lunch, dalam pukul 12 centu bancuh 3 scoop Easyfull dan campur dengan Female + 2 scoop (terpulang korang lah). Tunggu kembang baru minum. InshaAllah time lunch nanti kurang โ€˜terbabasโ€™ tu. Kalau tak nk campur, boleh juga bancuh asing2.
.
MALAM โ€“ selalu korang dinner pukul berapa? Kalau xnk berat naik kena kurangkan makan lewat malam tau. So lepas dinner tunggu at least 1-2 jam utk makanan dihadam then bancuh Cocoa Collagen. Pakai air sejuk ye. Nk lagi best guna shaker. Pastu minum.
.
Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05)
Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40)
Female+ RM31.00 (ahli RM27.90)
Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10)
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian ๐Ÿ›
โบ๐Ÿ“ซpostage everyday โบPick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) โบ๐Ÿš˜COD (with charge) area
โ–ชPuncak jalil โ–ชBukit jalil โ–ชSeri Petaling โ–ชKuchai lama โ–ชJalan klang lama โ–ชMid Valley โ–ชSungai besi .
.
๐Ÿ“ฒ011-21902656๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ011-21902656๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ011-21902656๐Ÿ“ฒ
.
.
Terima kasih support, doakan dan dapatkan produk pilihan anda dgn sis๐Ÿ’–
.
#sendayutinggi #steps #cocoacollagen #slimmax #easyfull #female
PROMOSI JUN 2019
.
.
Beli 3 OMEGA GUARD, DISKAUN 5%
.
.
Ada 6 SEBAB UTAMA kenapa anda patut pilih OMEGA GUARD SHAKLEE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
1. Penyulingan Molekul Tiga Peringkat
Proses ni memekatkan Omega 3 dan singkirkan komponen bahaya yang terdapat dalam minyak ikan.
.
.
2. Bergred FARMASEUTIKAL
Kualiti minyak ikan daripada Shaklee terjamin.
.
.
3. Mempunyai DHA dan EPA tinggi
.
.
4. Mengandungi 7 spektrum lengkap asid lemak omega-3 tulen
.
.
5. Bau dan rasa kesan hanyir yang MINIMUM
.
.
6. Diiktiraf oleh Friend of the Sea
Memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tanpa menjejaskan alam sekitar
.
.
๐Ÿ“ฒ +6011.20.200.300
๐Ÿ“ฒ +6011.20.200.300
๐Ÿ“ฒ +6011.20.200.300
.
.
#omegaguard #omegashaklee #fishoil #minyakikanshaklee #vitaminshaklee #shakleebangi #shakleeUKM #shakleeKPTMbangi #shakleekajang #shakleebandarbarubangi #bandarbarubangi #shakleeSeksyen3bangi #kolesteroltinggi #otakpandai #bakarlemak #kulitcantik #minyakikanterbaik #setkurus #setcantik #jantungsihat #gout #ekzema #resdung #alergik
PROMOSI JUN 2019
.
.
Beli 3 OMEGA GUARD, DISKAUN 5%
.
.
Ada 6 SEBAB UTAMA kenapa anda patut pilih OMEGA GUARD SHAKLEE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
1. Penyulingan Molekul Tiga Peringkat
Proses ni memekatkan Omega 3 dan singkirkan komponen bahaya yang terdapat dalam minyak ikan.
.
.
2. Bergred FARMASEUTIKAL
Kualiti minyak ikan daripada Shaklee terjamin.
.
.
3. Mempunyai DHA dan EPA tinggi
.
.
4. Mengandungi 7 spektrum lengkap asid lemak omega-3 tulen
.
.
5. Bau dan rasa kesan hanyir yang MINIMUM
.
.
6. Diiktiraf oleh Friend of the Sea
Memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tanpa menjejaskan alam sekitar
.
.
๐Ÿ“ฒ +6011.20.200.300
๐Ÿ“ฒ +6011.20.200.300
๐Ÿ“ฒ +6011.20.200.300
.
.
#omegaguard #omegashaklee #fishoil #minyakikanshaklee #vitaminshaklee #shakleebangi #shakleeUKM #shakleeKPTMbangi #shakleekajang #shakleebandarbarubangi #bandarbarubangi #shakleeSeksyen3bangi #kolesteroltinggi #otakpandai #bakarlemak #kulitcantik #minyakikanterbaik #setkurus #setcantik #jantungsihat #gout #ekzema #resdung #alergik
NAMPAK SAMA TAPI DUA SET NI MEMPUNYAI FUNGSI YANG BERBEZA .
.
.
 SET BOTANICAL EFFECT ๐Ÿ˜.
.
.
Lihat sebelah untuk testimoni ๐Ÿ˜˜.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! ๐Ÿ˜
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? ๐Ÿ˜Š.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? ๐Ÿ˜ฃ.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm nur cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 0199248713
Nur
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor
NAMPAK SAMA TAPI DUA SET NI MEMPUNYAI FUNGSI YANG BERBEZA .
.
.
SET BOTANICAL EFFECT ๐Ÿ˜.
.
.
Lihat sebelah untuk testimoni ๐Ÿ˜˜.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! ๐Ÿ˜
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? ๐Ÿ˜Š.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? ๐Ÿ˜ฃ.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm nur cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 0199248713
Nur
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor
Taknak habaq banyak kali naa. Habih harga promosi jangan duk nangih tepi bucu katil minta rega promosi kat HQ. Orang suh sambaq hang tak mau. .
.
Whatsapp 018-2764465
.
.

#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasbeautyadvancedserum #codjohorbahru #serumviral #serumwaterbasedno1 #simpangrenggam #senai #kulai #johorbahru #kluang #batupahat #segamat #pontian #kulitcantik #kulitkusam #glowingskin
Taknak habaq banyak kali naa. Habih harga promosi jangan duk nangih tepi bucu katil minta rega promosi kat HQ. Orang suh sambaq hang tak mau. .
.
Whatsapp 018-2764465
.
.

#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasbeautyadvancedserum #codjohorbahru #serumviral #serumwaterbasedno1 #simpangrenggam #senai #kulai #johorbahru #kluang #batupahat #segamat #pontian #kulitcantik #kulitkusam #glowingskin
Untuk yg mau ORDER SABUN #NuAmoorea ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ nih aku kasih list harganya yaaa... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
1bar steamcell  15gr ๐Ÿ‘‰150.000 
1bar reguler  25gr ๐Ÿ‘‰200.000 
1box reguler (2bar)  50gr ๐Ÿ‘‰380.000 
1box reguler  100gr. ๐Ÿ‘‰650.000 
1box steamcell  40gr. ๐Ÿ‘‰405.000 
1box steamcell (3bar) 45gr. ๐Ÿ‘‰432.000
1box steamcell  80gr. ๐Ÿ‘‰665.000

Monggo diorderr.. kondisikan sesuai ketebalan isi dompetmu yaa chint๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Pengen harga lebih murah... yuk join jadi member  99.000
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
Untuk yg mau ORDER SABUN #NuAmoorea ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ nih aku kasih list harganya yaaa... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
1bar steamcell 15gr ๐Ÿ‘‰150.000
1bar reguler 25gr ๐Ÿ‘‰200.000
1box reguler (2bar) 50gr ๐Ÿ‘‰380.000
1box reguler 100gr. ๐Ÿ‘‰650.000
1box steamcell 40gr. ๐Ÿ‘‰405.000
1box steamcell (3bar) 45gr. ๐Ÿ‘‰432.000
1box steamcell 80gr. ๐Ÿ‘‰665.000

Monggo diorderr.. kondisikan sesuai ketebalan isi dompetmu yaa chint๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Pengen harga lebih murah... yuk join jadi member 99.000
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
Hari ini kita belajar Makeup sama mas Marcell,MUA dari Jakarta
.
Dan taraaaaa
Ini dia hasil make up nya๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kami semua di bimbing dan di suruh nerapin sendiri,dan hasilnya๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
Makasih mas @marcelvanza bimbingan dan ilmunya
.
Mantul banget ilmunya๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.

#jafracosmetic #JAFRAIndonesia#jafraindonesia
#jaframudmask#jaframataraman #kulitsehat #kulitcantik #kulitglowing #kulitkusamhilang
#jafrakece #kulitbersih #jaframartapura
#jafrabanjarbaru #jafrabanjarmasin #jafrakalimantan #jafraindonesia#cantikalami #cantiksehat #cantikalami #cantikgakharusmahal๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#jafraindonesia #jafracosmetics #bisnis jafra #bisnisartis #bisnismudah #bisnisonline #bisniaoffline #jafrakalimantan #jafrabanjarbaru #jafrabanjarmasin #jaframataraman #maskerjaframurah #maskerjafra
Hari ini kita belajar Makeup sama mas Marcell,MUA dari Jakarta
.
Dan taraaaaa
Ini dia hasil make up nya๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kami semua di bimbing dan di suruh nerapin sendiri,dan hasilnya๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
Makasih mas @marcelvanza bimbingan dan ilmunya
.
Mantul banget ilmunya๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.

#jafracosmetic #JAFRAIndonesia#jafraindonesia
#jaframudmask#jaframataraman #kulitsehat #kulitcantik #kulitglowing #kulitkusamhilang
#jafrakece #kulitbersih #jaframartapura
#jafrabanjarbaru #jafrabanjarmasin #jafrakalimantan #jafraindonesia#cantikalami #cantiksehat #cantikalami #cantikgakharusmahal๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#jafraindonesia #jafracosmetics #bisnis jafra #bisnisartis #bisnismudah #bisnisonline #bisniaoffline #jafrakalimantan #jafrabanjarbaru #jafrabanjarmasin #jaframataraman #maskerjaframurah #maskerjafra
Ketika #BibiNggakBalik pasti Oshoper harus urus semua urusan rumah tangga sendiri, tapi jangan sampai lupa untuk merawat diri ya. Beauty-K Snail Shooting Gel dapat melembapkan & menenangkan kulit wajah & tubuh. Kaya akan ekstrak filtrat musin untuk memberikan nutrisi & kelembaban yang kaya. dicampur dengan lidah buaya organik segar dan asli dari Pulau Jeju untuk Penyembuhan & menenangkan. Cepat memperbaiki kulit yang rusak sekaligus meningkatkan elastisitas kulit.
-
Jadi, yuk segera kunjungi website Oshop, klik link di bio ya.
.
#oshop #oshoptv #beauty #snail #soothing #gel #perawatankulit #kulitcantik #kulitsehat
Ketika #BibiNggakBalik pasti Oshoper harus urus semua urusan rumah tangga sendiri, tapi jangan sampai lupa untuk merawat diri ya. Beauty-K Snail Shooting Gel dapat melembapkan & menenangkan kulit wajah & tubuh. Kaya akan ekstrak filtrat musin untuk memberikan nutrisi & kelembaban yang kaya. dicampur dengan lidah buaya organik segar dan asli dari Pulau Jeju untuk Penyembuhan & menenangkan. Cepat memperbaiki kulit yang rusak sekaligus meningkatkan elastisitas kulit.
-
Jadi, yuk segera kunjungi website Oshop, klik link di bio ya.
.
#oshop #oshoptv #beauty #snail #soothing #gel #perawatankulit #kulitcantik #kulitsehat
Nah ni ceq belanja lagi feedback drpd pengguna yang dah guna trial punya cleanser. Baguih lah sambaq cepat , orang dok perabih tu laju. Sat jaa out of stock. Harga promo ni depa bagi ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Whatsapp 018-2764465
.
.

#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasbeautyadvancedserum #codjohorbahru #serumviral #serumwaterbasedno1 #simpangrenggam #senai #kulai #johorbahru #kluang #batupahat #segamat #pontian #kulitcantik #kulitkusam #glowingskin
Nah ni ceq belanja lagi feedback drpd pengguna yang dah guna trial punya cleanser. Baguih lah sambaq cepat , orang dok perabih tu laju. Sat jaa out of stock. Harga promo ni depa bagi ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Whatsapp 018-2764465
.
.

#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasbeautyadvancedserum #codjohorbahru #serumviral #serumwaterbasedno1 #simpangrenggam #senai #kulai #johorbahru #kluang #batupahat #segamat #pontian #kulitcantik #kulitkusam #glowingskin
TRIAL SET 4-IN-1 ๐ŸŒน
.
๐Ÿ’‹ Snow Lotion SPF50 (10ml) ๐Ÿ’‹ Gold Glowing Serum (5ml)
๐Ÿ’‹ Gold Collagen & Whitening Soap (25gm)
๐Ÿ’‹ Glow Mist Face Toner (NEW) (15ml)
.
Jom dapatkan trial set sekarang ada promo tauโ—๏ธโ—๏ธ
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
๐Ÿ˜˜JOM Dapatkan PINKY PINKY๐Ÿ˜
 FAST RESPONSE โ—
๐Ÿ“ŒKlik je Link Di Bio Profile๐Ÿ˜˜
atau ๐Ÿ“ฅDM saya terus๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒWS : 017-6499079
๐Ÿ›ตCOD : PUCHONG, SUBANG, USJ, KELANA JAYA, SERI KEMBANGAN, PETALING JAYA, SUNWAY
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings  #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad
TRIAL SET 4-IN-1 ๐ŸŒน
.
๐Ÿ’‹ Snow Lotion SPF50 (10ml) ๐Ÿ’‹ Gold Glowing Serum (5ml)
๐Ÿ’‹ Gold Collagen & Whitening Soap (25gm)
๐Ÿ’‹ Glow Mist Face Toner (NEW) (15ml)
.
Jom dapatkan trial set sekarang ada promo tauโ—๏ธโ—๏ธ
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
๐Ÿ˜˜JOM Dapatkan PINKY PINKY๐Ÿ˜
FAST RESPONSE โ—
๐Ÿ“ŒKlik je Link Di Bio Profile๐Ÿ˜˜
atau ๐Ÿ“ฅDM saya terus๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒWS : 017-6499079
๐Ÿ›ตCOD : PUCHONG, SUBANG, USJ, KELANA JAYA, SERI KEMBANGAN, PETALING JAYA, SUNWAY
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad
Nu Amoorea beauty bar cocok untuk yang wajahnya belum pernah memakai perawatan krim dokter, klinik, racikan, farmasi, abal-abal, krim yang mengandung pemutih atau zat berbahaya lainnya

Cara kerjanya sedikit demi sedikit, lapisan demi lapisan kulit, sehingga lebih lama proses purgingnya

1 box 50gram isi 2 bar, masing-masing 25gram
.
Info 081219079325
.
#obatjerawat
#jerawat
#kulitcantik
#bopeng
#solusikulitkusam
#kulitmulus
#skincare
#beautycare
#nuamoorea
Nu Amoorea beauty bar cocok untuk yang wajahnya belum pernah memakai perawatan krim dokter, klinik, racikan, farmasi, abal-abal, krim yang mengandung pemutih atau zat berbahaya lainnya

Cara kerjanya sedikit demi sedikit, lapisan demi lapisan kulit, sehingga lebih lama proses purgingnya

1 box 50gram isi 2 bar, masing-masing 25gram
.
Info 081219079325
.
#obatjerawat
#jerawat
#kulitcantik
#bopeng
#solusikulitkusam
#kulitmulus
#skincare
#beautycare
#nuamoorea
Semua pakat tak sabaq kan nak tunggu cleanser ni mai? Haa sekarang mai dah. Apa lagi tunggu capai lah satu sementara depa bagi harga promo ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅrugi hang tak sambaq bougas facial cleanser ni
.
.
Whatsapp 018-2764465
.
.

#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasbeautyadvancedserum #codjohorbahru #serumviral #serumwaterbasedno1 #simpangrenggam #senai #kulai #johorbahru #kluang #batupahat #segamat #pontian #kulitcantik #kulitkusam #glowingskin
Semua pakat tak sabaq kan nak tunggu cleanser ni mai? Haa sekarang mai dah. Apa lagi tunggu capai lah satu sementara depa bagi harga promo ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅrugi hang tak sambaq bougas facial cleanser ni
.
.
Whatsapp 018-2764465
.
.

#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasbeautyadvancedserum #codjohorbahru #serumviral #serumwaterbasedno1 #simpangrenggam #senai #kulai #johorbahru #kluang #batupahat #segamat #pontian #kulitcantik #kulitkusam #glowingskin
KHAS UNTUK YANG NAK CERAH SATU BADAN & HAPUSKAN JERAWAT DAN JERAGAT โ€ผโ€ผ
.
BILA ANDA IKUT SYARAT DAN KONSISTEN !!
Nak cantik hanya semudah ABC !! HANYA KEMAM KEMAM SAHAJA !!
.
๐ŸŠVit C
๐ŸŠBerry extract
๐ŸŠGlucose
๐ŸŠ Maltose
.
.
- Mencerahkan kulit
- Boleh mengurangkan jerawat dan pigmentasi
- Mengurangkan kedutan pada kulit
- Membaiki parut
- Merawat kulit yang rosak dan bermasalah
- Ati penuaan
.
.
1 kotak ada 10 sachet. Rasa mix berries
supp vit c paling berkesanโ—
.
.
๐Ÿ“ฒ WASAP.MY/60104004977/kov
๐Ÿš— #shahalam #subangbestari #kotadamansara

#kingofvitamin #produkumietuyut #jomfollowsaya #kedaikecantikan #bisnesonline #jualanonline #kedaionline #beautyblog #beautyshop #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #bazaarig #istashop #instashot #testimoni #kecantikan #wanita #sayajual #sayapakai #produk #original #laris #kulitcantik #jerawat #jeragat #kusam #jombeli
KHAS UNTUK YANG NAK CERAH SATU BADAN & HAPUSKAN JERAWAT DAN JERAGAT โ€ผโ€ผ
.
BILA ANDA IKUT SYARAT DAN KONSISTEN !!
Nak cantik hanya semudah ABC !! HANYA KEMAM KEMAM SAHAJA !!
.
๐ŸŠVit C
๐ŸŠBerry extract
๐ŸŠGlucose
๐ŸŠ Maltose
.
.
- Mencerahkan kulit
- Boleh mengurangkan jerawat dan pigmentasi
- Mengurangkan kedutan pada kulit
- Membaiki parut
- Merawat kulit yang rosak dan bermasalah
- Ati penuaan
.
.
1 kotak ada 10 sachet. Rasa mix berries
supp vit c paling berkesanโ—
.
.
๐Ÿ“ฒ WASAP.MY/60104004977/kov
๐Ÿš— #shahalam #subangbestari #kotadamansara

#kingofvitamin #produkumietuyut #jomfollowsaya #kedaikecantikan #bisnesonline #jualanonline #kedaionline #beautyblog #beautyshop #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #bazaarig #istashop #instashot #testimoni #kecantikan #wanita #sayajual #sayapakai #produk #original #laris #kulitcantik #jerawat #jeragat #kusam #jombeli
Kannn betul! Bau Peony Essence ni bau bunga yang sangat wangi ๐Ÿ˜
.
Asyik tergoda nak pakai banyak-banyak je. Kadang rasa macam nak curah terus atas muka baru puas hati ๐Ÿ˜…
Kannn betul! Bau Peony Essence ni bau bunga yang sangat wangi ๐Ÿ˜
.
Asyik tergoda nak pakai banyak-banyak je. Kadang rasa macam nak curah terus atas muka baru puas hati ๐Ÿ˜…
Dengan amalkan king of vitamin setiap hari...masalah kulit JERAWAT, JERAGAT @ KUSAM dapat diatasi.
Kulit akan jadi lebih cerah..bersih dan berseriยฒ.Dapatkan set combo sebulan dgn hanya rm105 sahaja hubungi saya untuk kerangan lanjut .
.
.
๐Ÿ“ฒ WASAP.MY/60104004977/kov
๐Ÿš— #shahalam #subangbestari #kotadamansara

#kingofvitamin #produkumietuyut #jomfollowsaya #kedaikecantikan #bisnesonline #jualanonline #kedaionline #beautyblog #beautyshop #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #bazaarig #istashop #instashot #testimoni #kecantikan #wanita #sayajual #sayapakai #produk #original #laris #kulitcantik #jerawat #jeragat #kusam #jombeli
Dengan amalkan king of vitamin setiap hari...masalah kulit JERAWAT, JERAGAT @ KUSAM dapat diatasi.
Kulit akan jadi lebih cerah..bersih dan berseriยฒ.Dapatkan set combo sebulan dgn hanya rm105 sahaja hubungi saya untuk kerangan lanjut .
.
.
๐Ÿ“ฒ WASAP.MY/60104004977/kov
๐Ÿš— #shahalam #subangbestari #kotadamansara

#kingofvitamin #produkumietuyut #jomfollowsaya #kedaikecantikan #bisnesonline #jualanonline #kedaionline #beautyblog #beautyshop #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #bazaarig #istashop #instashot #testimoni #kecantikan #wanita #sayajual #sayapakai #produk #original #laris #kulitcantik #jerawat #jeragat #kusam #jombeli