#kulitberminyak

. DIANZ VITAMIN PREMIUM 💪😍 Ramai yang Tanya apa kelebihan DIANZ VITAMIN PREMIUM yang baru Ni ?

Kita ada 👇
💓 Ascorbic acid
💓 Ikan talapia
💓 Glutathione
💓 Oren
💓 Maqiuberry

So korang Tak perlu risau sebab semua dah cukup nak buat kulit korang cantik & pelolas .. Bukan Muka ja taw tapi seluruh badan ya. 💖

Open COD Sabtu ni area Alor Star, Hutan Kampung, Langgar, Jabi, Pokok Sena, Kuala Nerang, Naka 🚗

Wasap 👉 019 5675886 .
.
.

#DianzVitamin #DianzVitaminPremium #AgentDianzKedah #DianzCod #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #ChickenPox #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #tipscantik #agentsahdianz #AgentDianzVitamin #AgentDianzPokokSena #trustedseller #codalorstar #codlanggar  #codbukitpinang #codkualanerang #codpokoksena #codhutankampung #dropshipwanted #AgentDianzWanted
. DIANZ VITAMIN PREMIUM 💪😍 Ramai yang Tanya apa kelebihan DIANZ VITAMIN PREMIUM yang baru Ni ?

Kita ada 👇
💓 Ascorbic acid
💓 Ikan talapia
💓 Glutathione
💓 Oren
💓 Maqiuberry

So korang Tak perlu risau sebab semua dah cukup nak buat kulit korang cantik & pelolas .. Bukan Muka ja taw tapi seluruh badan ya. 💖

Open COD Sabtu ni area Alor Star, Hutan Kampung, Langgar, Jabi, Pokok Sena, Kuala Nerang, Naka 🚗

Wasap 👉 019 5675886 .
.
.

#DianzVitamin #DianzVitaminPremium #AgentDianzKedah #DianzCod #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #ChickenPox #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #tipscantik #agentsahdianz #AgentDianzVitamin #AgentDianzPokokSena #trustedseller #codalorstar #codlanggar #codbukitpinang #codkualanerang #codpokoksena #codhutankampung #dropshipwanted #AgentDianzWanted
Yeay! Parut Jerawat Dah Hilang😍

Macam mana ESP Shaklee bertindak dlm pemulihan kulit ?

Kaya dgn sumber PROTEIN
Berfungsi membina sel-sel kulit yg baru & menggantikan sel kulit yg lama serta rosak.

Mengandungi 22 asid amino termasuk 9 asid amino yg di perlukan, dimana ia tidak mampu di hasilkan oleh bdn kita. asid amino penting bagi mengekalkan keremajaan kulit 😘

Mempunyai 5 jenis VITAMIN B
Berfungsi sebagai pelembap, melambatkan penuaan,

menjadikan tona lebih sekata, mengatasi masalah kulit kering & kusam & bersifat anti oksidan.

Melancarkan aliran darah agar kulit nampak berseri-seri.

ESP juga mampu
• menghilangkan parut
• mengurangkan kedutan & jeragat
• menghalus & melembutkan kulit

Nak kulit maintain awet muda ?
Wajib minum ESP 😊

Ruby 📲 0166696703

#shakleePuchong
#youthShaklee
#Espshaklee
#vitaminCshaklee
#terapiinstagram
#jerawat
#kulit
#tipcantikbyruby
#omegaguardshaklee
#perutBuncit #shakleeBukitPuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya
#kurus
#vivixshaklee
#shakleebrunei
#jeragat
#serum
#kulitBerminyak
#parutjerawat  #setpantangshaklee
#bajuhamil
#setMenyusuShaklee #setKulitShaklee
#herblaxshaklee
#collagenpowdershaklee
#shawl
#lipmattemalaysia
#tudungbawal
#sugarbellecosmetic
Yeay! Parut Jerawat Dah Hilang😍

Macam mana ESP Shaklee bertindak dlm pemulihan kulit ?

Kaya dgn sumber PROTEIN
Berfungsi membina sel-sel kulit yg baru & menggantikan sel kulit yg lama serta rosak.

Mengandungi 22 asid amino termasuk 9 asid amino yg di perlukan, dimana ia tidak mampu di hasilkan oleh bdn kita. asid amino penting bagi mengekalkan keremajaan kulit 😘

Mempunyai 5 jenis VITAMIN B
Berfungsi sebagai pelembap, melambatkan penuaan,

menjadikan tona lebih sekata, mengatasi masalah kulit kering & kusam & bersifat anti oksidan.

Melancarkan aliran darah agar kulit nampak berseri-seri.

ESP juga mampu
• menghilangkan parut
• mengurangkan kedutan & jeragat
• menghalus & melembutkan kulit

Nak kulit maintain awet muda ?
Wajib minum ESP 😊

Ruby 📲 0166696703

#shakleePuchong
#youthShaklee
#Espshaklee
#vitaminCshaklee
#terapiinstagram
#jerawat
#kulit
#tipcantikbyruby
#omegaguardshaklee
#perutBuncit #shakleeBukitPuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya
#kurus
#vivixshaklee
#shakleebrunei
#jeragat
#serum
#kulitBerminyak
#parutjerawat #setpantangshaklee
#bajuhamil
#setMenyusuShaklee #setKulitShaklee
#herblaxshaklee
#collagenpowdershaklee
#shawl
#lipmattemalaysia
#tudungbawal
#sugarbellecosmetic
PARUT JERAWAT PUDAR DENGAN VITAMIN C!

11 Kebaikan VITA C PLUS SHAKLEE untuk KULIT 👸

1) mencerah, melembap & menegangkan kulit

2) merawat kulit bersisik/berminyak/kering

3) mengecutkan jerawat

4) memudarkan parut

5) mengecilkan liang lori terbuka

6) mengatasi tona kulit tak sekata

7) mencegah penghasilan pigmentasi punca jeragat

8) membentuk kolagen

9) membaik pulih sel kulit yg mati & rosak

10) menyerikan kulit

11) kurangkan masalah jeragat

Setiap tablet mengandungi kandungan  500MG Vitamin C yg tinggi, ekstrak drpd kanji jagung semulajadi. Juga tambahan 120MG BIOFLAVONOID seperti, 
Orange
Grape
Lemon
Hesperidin

Perisa ROSEHIP

Apa yg best ?
Pelepasan SEMULAJADI vitamin C secara berterusan (SUSTAINED RELEASE) untuk setiap jam, seakan kita mengambil 1.5biji buah oren!

Dan proses ni berlaku selama 5jam lamanya bg 1 tablet. Wowwww.

Kenapa Shaklee?

100% semulajadi
100% selamat

Ruby 016-6696703 🤩
Pengedar Sah Shaklee Puchong

#shakleePuchong #youthShaklee #Espshaklee #vitaminCshaklee #terapiinstagram #jerawat #kulit #tipcantikbyruby  #flawless #perutBuncit #shakleeputraperdana #shakleeBukitPuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya #kurus #vivixshaklee #shakleebrunei #jeragat #kulitBerminyak #parutjerawat #setpantangshaklee #bajuhamil #setMenyusuShaklee #setKulitShaklee #cerah #collagenpowdershaklee #senggugut #lipmatte #tudungbawal #sethamilshaklee
PARUT JERAWAT PUDAR DENGAN VITAMIN C!

11 Kebaikan VITA C PLUS SHAKLEE untuk KULIT 👸

1) mencerah, melembap & menegangkan kulit

2) merawat kulit bersisik/berminyak/kering

3) mengecutkan jerawat

4) memudarkan parut

5) mengecilkan liang lori terbuka

6) mengatasi tona kulit tak sekata

7) mencegah penghasilan pigmentasi punca jeragat

8) membentuk kolagen

9) membaik pulih sel kulit yg mati & rosak

10) menyerikan kulit

11) kurangkan masalah jeragat

Setiap tablet mengandungi kandungan 500MG Vitamin C yg tinggi, ekstrak drpd kanji jagung semulajadi. Juga tambahan 120MG BIOFLAVONOID seperti,
Orange
Grape
Lemon
Hesperidin

Perisa ROSEHIP

Apa yg best ?
Pelepasan SEMULAJADI vitamin C secara berterusan (SUSTAINED RELEASE) untuk setiap jam, seakan kita mengambil 1.5biji buah oren!

Dan proses ni berlaku selama 5jam lamanya bg 1 tablet. Wowwww.

Kenapa Shaklee?

100% semulajadi
100% selamat

Ruby 016-6696703 🤩
Pengedar Sah Shaklee Puchong

#shakleePuchong #youthShaklee #Espshaklee #vitaminCshaklee #terapiinstagram #jerawat #kulit #tipcantikbyruby #flawless #perutBuncit #shakleeputraperdana #shakleeBukitPuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya #kurus #vivixshaklee #shakleebrunei #jeragat #kulitBerminyak #parutjerawat #setpantangshaklee #bajuhamil #setMenyusuShaklee #setKulitShaklee #cerah #collagenpowdershaklee #senggugut #lipmatte #tudungbawal #sethamilshaklee
Akak teringin nak guna wd ,
Tapi akak was-was betul ka testimoni ni dik? Takut effect camera.😅 Hakak saiyunk camera oppo iphone canggih cemana pun tak boleh nak tarik wajah jadi anjal tau,tak boleh nak naikkan pipi Toink-toink.Pengantin yang jerawat penuh pun kalau tangkap gambar nampak timbul tau jerawat tuu.

Kami semua dapat testimoni fresh dari cust tampa sebarang edit.Setakat combine pic sebelum dan selepas ajeer.

Yang pelik kalau effect camera nape teruk ke benaw sebelum tu kan ,🤣 Uolss #Wd  bukan krim biaserr ,Wd Diformulasikan Teknologi Nano sepantas 3saat meresap ke dalam salur darah Merawat dari dalam tubuh ke luar tubuh.Wd Diadunkan dengan penuh kasih dengan #33_herbal terpilih untuk kecantikkan tubuh badan kita.

Hasilnya segala masalah kulit selesai ,Wd merawat membuang segala parasit toksin yang bermaharajalela dalam tubuh kita.Bila dalaman cantik luaran pun cantik uolss,bukan effect camera tauu.

Tu hasil dalaman kita sihat,kulit sihat ottey😁

Ha a,uolas yang was-was lagi tu Kak Syu Tak tahu nak cakap apa la, terpulang larr kalau nak bela jerawat ,jeragat,kusam,Wajah berusia lebih dari umur.

Tapiiii nak cantikk  ajomm wasap Kak Syu ,Kita polishh sampai syantik letopp awet muda uolss.Guide sampai Helokk Satu body. 📲📲0136637893

#KakSyuWd
#TeamSyahSukses
#TeamMokyamPower
Akak teringin nak guna wd ,
Tapi akak was-was betul ka testimoni ni dik? Takut effect camera.😅 Hakak saiyunk camera oppo iphone canggih cemana pun tak boleh nak tarik wajah jadi anjal tau,tak boleh nak naikkan pipi Toink-toink.Pengantin yang jerawat penuh pun kalau tangkap gambar nampak timbul tau jerawat tuu.

Kami semua dapat testimoni fresh dari cust tampa sebarang edit.Setakat combine pic sebelum dan selepas ajeer.

Yang pelik kalau effect camera nape teruk ke benaw sebelum tu kan ,🤣 Uolss #Wd bukan krim biaserr ,Wd Diformulasikan Teknologi Nano sepantas 3saat meresap ke dalam salur darah Merawat dari dalam tubuh ke luar tubuh.Wd Diadunkan dengan penuh kasih dengan #33_herbal terpilih untuk kecantikkan tubuh badan kita.

Hasilnya segala masalah kulit selesai ,Wd merawat membuang segala parasit toksin yang bermaharajalela dalam tubuh kita.Bila dalaman cantik luaran pun cantik uolss,bukan effect camera tauu.

Tu hasil dalaman kita sihat,kulit sihat ottey😁

Ha a,uolas yang was-was lagi tu Kak Syu Tak tahu nak cakap apa la, terpulang larr kalau nak bela jerawat ,jeragat,kusam,Wajah berusia lebih dari umur.

Tapiiii nak cantikk ajomm wasap Kak Syu ,Kita polishh sampai syantik letopp awet muda uolss.Guide sampai Helokk Satu body. 📲📲0136637893

#KakSyuWd
#TeamSyahSukses
#TeamMokyamPower
READY!!! IPL DEESS
Dapat diganti untuk berbagai lampu / Cartridge, 3 fungsi termasuk: Hair removal, peremajaan kulit, pembersihan jerawat.
* 45.000 Shots / Pulse Cartridge.
* Adjustable energi gigi dari 1-5 gigi.
* Teknologi IPL, Hapus semua rambut yang diinginkan secara permanen dengan rasa sakit, dengan cara yang ramah lingkungan dan sehat.
* Sensor aman diembed, Mulailah bekerja hanya bisa terkontak dengan kulit Anda dengan kencang.
* Smart IC dirakit, Lampu kilat otomatis mengingatkan sisa masa pakai kartrid saat menghidupkan.
.
CONTACT US:
👉Whatsapp: 085312609999
👉Line: @cwm3291w (with @)
.
.
#alatfacial #facial #skincare #whitening #darkcircle #antiaging #microblanding #messotherapy #microdermabrasion #hydromicrodermabration #cavitasi #hydrofacial #scar #bopeng #kusam #kulitmati #kulitberminyak #komedo #blackhead #jerawat #pipitirus #kerut #liposuction #setrikawajah #hifu #hifuulthare #aesthetic #aestheticcenter #aestheticcare #IPLDEESS
READY!!! IPL DEESS
Dapat diganti untuk berbagai lampu / Cartridge, 3 fungsi termasuk: Hair removal, peremajaan kulit, pembersihan jerawat.
* 45.000 Shots / Pulse Cartridge.
* Adjustable energi gigi dari 1-5 gigi.
* Teknologi IPL, Hapus semua rambut yang diinginkan secara permanen dengan rasa sakit, dengan cara yang ramah lingkungan dan sehat.
* Sensor aman diembed, Mulailah bekerja hanya bisa terkontak dengan kulit Anda dengan kencang.
* Smart IC dirakit, Lampu kilat otomatis mengingatkan sisa masa pakai kartrid saat menghidupkan.
.
CONTACT US:
👉Whatsapp: 085312609999
👉Line: @cwm3291w (with @)
.
.
#alatfacial #facial #skincare #whitening #darkcircle #antiaging #microblanding #messotherapy #microdermabrasion #hydromicrodermabration #cavitasi #hydrofacial #scar #bopeng #kusam #kulitmati #kulitberminyak #komedo #blackhead #jerawat #pipitirus #kerut #liposuction #setrikawajah #hifu #hifuulthare #aesthetic #aestheticcenter #aestheticcare #IPLDEESS
Wah!! Alhamdullilah. Sorng lagi wanita kita bantu. Dengan Marykay.,terpaksa muda!! Marykay produk anti aging terbaik dunia👍👏👏 #timewise3d #testimonikulit #kulitkusam #kulitberminyak #marykaymalaysia #marykaymurah
Wah!! Alhamdullilah. Sorng lagi wanita kita bantu. Dengan Marykay.,terpaksa muda!! Marykay produk anti aging terbaik dunia👍👏👏 #timewise3d #testimonikulit #kulitkusam #kulitberminyak #marykaymalaysia #marykaymurah
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
Hanna Mizu Cleanser + Scrub
Deep cleansing with anti bacterial & anti acne function 🌱❤🌿💕
Herbal Natural Formulation Skincare 🌱
.
.
#hannamizuskincare #organicskincare #skincare #organic #cosmetic #herba #herbs #acne #jerawat #jeragat #pigmentation #parutjerawat #acnescar #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #moisturizer #serum #pencucimuka #cleanser #organicserum #organicmoisturizer #organiccleanser #herbalcleanser #antiacnecleanser #antibacterialskincare
Hanna Mizu Cleanser + Scrub
Deep cleansing with anti bacterial & anti acne function 🌱❤🌿💕
Herbal Natural Formulation Skincare 🌱
.
.
#hannamizuskincare #organicskincare #skincare #organic #cosmetic #herba #herbs #acne #jerawat #jeragat #pigmentation #parutjerawat #acnescar #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #moisturizer #serum #pencucimuka #cleanser #organicserum #organicmoisturizer #organiccleanser #herbalcleanser #antiacnecleanser #antibacterialskincare
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
Hai hai cantik❤
Bingung karena punya masalah dengan kulit yang kusam. Gak usah khawatir lagi ya cantik. kami ada paket perawatan bikin kulit wajah kamu makin kinclong lhoo😍😍 Apasih emangnya ?

PAKET FARMA GLOWING

_____________
HARGA RP 113.400,-
_____________
. 👉 Rekomendasi untk jenis kulit Normal cenderung Kering
👉 Mencerahkan sekaligus memutihkan kulit wajah
👉 Memudarkan  serta menyamarkan noda hitam/ flek pada kulit wajah
👉 Tidak untuk Bumil Busui 😇
.

TERDIRI DARI :
❤ FW Glow
❤ Daily Glow
❤ CREAM MALAM GLOWING

_________________________________
Fast Respon :
👉 SMS/WA : 0812 1212 2845 .
.
#testimonitheraskin #testitheraskin #testimonialtheraskin #theraskinmurah #theraskinori #theraskincare #theraskin #theraskinkosmetik #theraskinoriginal #kosmetikindo #theraskinklaten #theraskinsolo #theraskinindonesia #jualtheraskin #jualkrimdokter #jualkrimwajah #kosmetikori #kosmetikaman #cantikalami #skincareaman #skincaremurah #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #pemutihwajah #pemutihkulit #kulitputih #krimjerawat #skincareindo #krimwajah
Hai hai cantik❤
Bingung karena punya masalah dengan kulit yang kusam. Gak usah khawatir lagi ya cantik. kami ada paket perawatan bikin kulit wajah kamu makin kinclong lhoo😍😍 Apasih emangnya ?

PAKET FARMA GLOWING

_____________
HARGA RP 113.400,-
_____________
. 👉 Rekomendasi untk jenis kulit Normal cenderung Kering
👉 Mencerahkan sekaligus memutihkan kulit wajah
👉 Memudarkan serta menyamarkan noda hitam/ flek pada kulit wajah
👉 Tidak untuk Bumil Busui 😇
.

TERDIRI DARI :
❤ FW Glow
❤ Daily Glow
❤ CREAM MALAM GLOWING

_________________________________
Fast Respon :
👉 SMS/WA : 0812 1212 2845 .
.
#testimonitheraskin #testitheraskin #testimonialtheraskin #theraskinmurah #theraskinori #theraskincare #theraskin #theraskinkosmetik #theraskinoriginal #kosmetikindo #theraskinklaten #theraskinsolo #theraskinindonesia #jualtheraskin #jualkrimdokter #jualkrimwajah #kosmetikori #kosmetikaman #cantikalami #skincareaman #skincaremurah #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #pemutihwajah #pemutihkulit #kulitputih #krimjerawat #skincareindo #krimwajah
[INI GARAM BUKAN SEBARANGAN YE! 😏]
.
.
Kenapa pulak garam bukan sebarangan?  Sebabnya, garam pun mampu jadikan kulit korang cantik dan mulus ye! 😮
.
Garam ni sebenarnya berfungsi dalam merawat masalah kulit korang.  Antaranya:

1.  Kurangkan jerawat
Jerawat terkandung potassium dan belerang.  Dua bahan ni terbukti mampu menghilangkan kotoran pada wajah.  Malah berfungsi jugak menutup dan menghilangkan kesan jerawat wajah.

2.  Kawal minyak di wajah
Seriusla garam pun boleh kawal minyak di wajah.  Tak caya, rendam garam dalam air suam & basuh muka korang dengan rendaman tersebut setiap malam sebelum tidur.  Jangan terkejut dengan kesannya nanti! 😊

3.  Detox wajah
Garam boleh merawat kulit mati dan menjadi detox untuk membuang segala kotoran kat wajah korang.
.
Kalau korang rasa kulit korang tak sesuai dengan garam, gunakan #DianzMasknMoist untuk singkirkan kotoran kat kulit  wajah korang.  Cakap aje, masalah whitehead atau blackhead insyaAllah selesai.  Sapu sekali dengan moisturizer untuk menjamin kesegaran wajah korang! 😉
.
.
Follow IG @ayindhia_dianz_kedah .
.
#AyinSharing 
#InfoKecantikanDanKesihatan 
#tipscantik 
#detox 
#kulitberminyak 
#carahilangkanjerawat
[INI GARAM BUKAN SEBARANGAN YE! 😏]
.
.
Kenapa pulak garam bukan sebarangan? Sebabnya, garam pun mampu jadikan kulit korang cantik dan mulus ye! 😮
.
Garam ni sebenarnya berfungsi dalam merawat masalah kulit korang. Antaranya:

1. Kurangkan jerawat
Jerawat terkandung potassium dan belerang. Dua bahan ni terbukti mampu menghilangkan kotoran pada wajah. Malah berfungsi jugak menutup dan menghilangkan kesan jerawat wajah.

2. Kawal minyak di wajah
Seriusla garam pun boleh kawal minyak di wajah. Tak caya, rendam garam dalam air suam & basuh muka korang dengan rendaman tersebut setiap malam sebelum tidur. Jangan terkejut dengan kesannya nanti! 😊

3. Detox wajah
Garam boleh merawat kulit mati dan menjadi detox untuk membuang segala kotoran kat wajah korang.
.
Kalau korang rasa kulit korang tak sesuai dengan garam, gunakan #DianzMasknMoist untuk singkirkan kotoran kat kulit wajah korang. Cakap aje, masalah whitehead atau blackhead insyaAllah selesai. Sapu sekali dengan moisturizer untuk menjamin kesegaran wajah korang! 😉
.
.
Follow IG @ayindhia_dianz_kedah .
.
#AyinSharing
#InfoKecantikanDanKesihatan
#tipscantik
#detox
#kulitberminyak
#carahilangkanjerawat
Hai hai cantik❤
Bingung karena punya masalah dengan kulit yang kusam. Gak usah khawatir lagi ya cantik. kami ada paket perawatan bikin kulit wajah kamu makin kinclong lhoo😍😍 Apasih emangnya ?

PAKET FARMA GLOWING

_____________
HARGA RP 113.400,-
_____________
. 👉 Rekomendasi untk jenis kulit Normal cenderung Kering
👉 Mencerahkan sekaligus memutihkan kulit wajah
👉 Memudarkan  serta menyamarkan noda hitam/ flek pada kulit wajah
👉 Tidak untuk Bumil Busui 😇
.

TERDIRI DARI :
❤ FW Glow
❤ Daily Glow
❤ CREAM MALAM GLOWING

_________________________________
Fast Respon :
👉 SMS/WA : 0812 1212 2845 .
.
#testimonitheraskin #testitheraskin #testimonialtheraskin #theraskinmurah #theraskinori #theraskincare #theraskin #theraskinkosmetik #theraskinoriginal #kosmetikindo #theraskinklaten #theraskinsolo #theraskinindonesia #jualtheraskin #jualkrimdokter #jualkrimwajah #kosmetikori #kosmetikaman #cantikalami #skincareaman #skincaremurah #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #pemutihwajah #pemutihkulit #kulitputih #krimjerawat #skincareindo #krimwajah
Hai hai cantik❤
Bingung karena punya masalah dengan kulit yang kusam. Gak usah khawatir lagi ya cantik. kami ada paket perawatan bikin kulit wajah kamu makin kinclong lhoo😍😍 Apasih emangnya ?

PAKET FARMA GLOWING

_____________
HARGA RP 113.400,-
_____________
. 👉 Rekomendasi untk jenis kulit Normal cenderung Kering
👉 Mencerahkan sekaligus memutihkan kulit wajah
👉 Memudarkan serta menyamarkan noda hitam/ flek pada kulit wajah
👉 Tidak untuk Bumil Busui 😇
.

TERDIRI DARI :
❤ FW Glow
❤ Daily Glow
❤ CREAM MALAM GLOWING

_________________________________
Fast Respon :
👉 SMS/WA : 0812 1212 2845 .
.
#testimonitheraskin #testitheraskin #testimonialtheraskin #theraskinmurah #theraskinori #theraskincare #theraskin #theraskinkosmetik #theraskinoriginal #kosmetikindo #theraskinklaten #theraskinsolo #theraskinindonesia #jualtheraskin #jualkrimdokter #jualkrimwajah #kosmetikori #kosmetikaman #cantikalami #skincareaman #skincaremurah #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #pemutihwajah #pemutihkulit #kulitputih #krimjerawat #skincareindo #krimwajah
cocok untuk kulit berjerawat dan berminyak. 
Membantu mengontrol kadar sebum di wajah dan mengatasi masalah jerawat. 
pemesanan ➡ bit.ly/ordercepatqinara

konsultasi : 081391304473

#skincarejerawat #obatjerawat #kulitberminyak #krimjerawat #acnecream
cocok untuk kulit berjerawat dan berminyak.
Membantu mengontrol kadar sebum di wajah dan mengatasi masalah jerawat.
pemesanan ➡ bit.ly/ordercepatqinara

konsultasi : 081391304473

#skincarejerawat #obatjerawat #kulitberminyak #krimjerawat #acnecream
Punya kulit wajah yang berminyak kadang memang bikin enggak nyaman, ya? Alhasil kemna-mana jadi lebih sering pake masker karena minder dan engga percaya diri :(
.
Sekarang kamu enggak perlu khawatir lagi. Ada cara mudah yang bisa kita gunakan untuk membuat kulit wajah yang tadinya berminyak jadi kinclong. Mau tahu gimana caranya? .
1. Cuci Muka dengan Teratur Cara ini akan membuat wajah kita senantiasa bersih dan mengurangi kadar minyak berlebih pada wajah
2. Mengkonsumsi Air Putih Konsumsi minimal 8 gelas air putih akan membantu mengurangi produksi minyak berlebih pada wajah lho! 
3. Manfaatkan Air Lemon Kandungan vitamin C pada lemon akan membantu mengurangi kadar minyak pada wajah. Namun, kekurangannya saat mengoleskan air lemon pada wajah, akan terjadi rasa perih terutama pada area yang berjerawat. Tapi tenang aja reaksi perih ini normal kok. Jadi aman digunakan.
.
Kalau kamu engga mau ngerasain rasa perih cekit-cekit gitu, kamu bisa nih menggantinya dengan yang lain. Cukup gunakan Fabil Mud Foam Charcoal, akan membuat wajah menjadi cerah, halus dan lembut karena si mud foam ini akan mengangkat sel-sel kulit mati pada wajah. Apalagi ada kandungan vitamin C juga lho didalamnya.
.
Gimana, komplit banget kan?
.
.
.
#tipskesehatan #tipscantikalami #tipskecantikan #tipssehat #fabiltips #sehat #antijerawat #wajahbebasjerawat #wajahcantikalami #hidupsehat #sehatalami #tipswajahglowing #kulitberminyak #kulitwajahglowing #wajahkinclong #wajahglowing #cantiksehatislami
Punya kulit wajah yang berminyak kadang memang bikin enggak nyaman, ya? Alhasil kemna-mana jadi lebih sering pake masker karena minder dan engga percaya diri :(
.
Sekarang kamu enggak perlu khawatir lagi. Ada cara mudah yang bisa kita gunakan untuk membuat kulit wajah yang tadinya berminyak jadi kinclong. Mau tahu gimana caranya? .
1. Cuci Muka dengan Teratur Cara ini akan membuat wajah kita senantiasa bersih dan mengurangi kadar minyak berlebih pada wajah
2. Mengkonsumsi Air Putih Konsumsi minimal 8 gelas air putih akan membantu mengurangi produksi minyak berlebih pada wajah lho!
3. Manfaatkan Air Lemon Kandungan vitamin C pada lemon akan membantu mengurangi kadar minyak pada wajah. Namun, kekurangannya saat mengoleskan air lemon pada wajah, akan terjadi rasa perih terutama pada area yang berjerawat. Tapi tenang aja reaksi perih ini normal kok. Jadi aman digunakan.
.
Kalau kamu engga mau ngerasain rasa perih cekit-cekit gitu, kamu bisa nih menggantinya dengan yang lain. Cukup gunakan Fabil Mud Foam Charcoal, akan membuat wajah menjadi cerah, halus dan lembut karena si mud foam ini akan mengangkat sel-sel kulit mati pada wajah. Apalagi ada kandungan vitamin C juga lho didalamnya.
.
Gimana, komplit banget kan?
.
.
.
#tipskesehatan #tipscantikalami #tipskecantikan #tipssehat #fabiltips #sehat #antijerawat #wajahbebasjerawat #wajahcantikalami #hidupsehat #sehatalami #tipswajahglowing #kulitberminyak #kulitwajahglowing #wajahkinclong #wajahglowing #cantiksehatislami
Warga Senawang boleh dapatkan set meeracle dari kakak ye.
.
Free COD
.
0176790928
.
0176790928
.
#meeracle #meeracleserum #meeraclecleanser #maryambazilah #meeraclesenawang #meeraclenegerisembilan #menjadidenganmeeracle #meeracleadvanceformula #meeracleshahalam #sayajual #sayajualmeeracle #masalahjerawat #masalahkulit #masalahjeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #produkkecantikan #masalahwhiteheads #masalahblackheads
jeragat dah berkurang kata customer kakak. Alhamdulillah 😍. sebab berpuas hati, customer repeat satu set lagi.
.
0176790928
.
#meeracle #meeracleserum #meeraclecleanser #maryambazilah #meeraclesenawang #meeraclenegerisembilan #menjadidenganmeeracle #meeracleadvanceformula #meeracleshahalam #sayajual #sayajualmeeracle #masalahjerawat #masalahkulit #masalahjeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #produkkecantikan #masalahparutjerawat #parutjerawat #setkecantikan #setcantik #masalahwhiteheads #masalahblackheads
Pore Refining Facial @ RM 88 
1-Hr Deep-Cleansing Clinical Facial + Pore Refining Treatment * Soothing peeling gel application
*Ultrasonic double cleansing
*Extraction
*Pore refining cold therapy *Soothing mask

PROMO PRICE : TREATMENT RM88 ‼️Utk 1st Trial
NORMAL PRICE : RM188

Komen dan PM kami sekarang untuk maklumat lanjut
Walk in atau whatsapp booking anda di👇🏻
013 5868226 / 03 41418226
#sayajualonline#facialspa#facialscrub#facials#kulit#kulitgebu#kulitberminyak#kulitsensitif#beauty#bazarpaknil#beauty#jerawatpasir#rawatanmuka#facelift#microdermabrasion#bodyscrubmurah##bodyspamurah#kulitkering#giftforher#mothersdaygift#motherhoodthroughinstagram#mothersday#hariibu#hadiahhariibu#lovemom#sayangibu#giftideas#wanitaberkerjayacantiklagisihat
Pore Refining Facial @ RM 88
1-Hr Deep-Cleansing Clinical Facial + Pore Refining Treatment * Soothing peeling gel application
*Ultrasonic double cleansing
*Extraction
*Pore refining cold therapy *Soothing mask

PROMO PRICE : TREATMENT RM88 ‼️Utk 1st Trial
NORMAL PRICE : RM188

Komen dan PM kami sekarang untuk maklumat lanjut
Walk in atau whatsapp booking anda di👇🏻
013 5868226 / 03 41418226
#sayajualonline#facialspa#facialscrub#facials#kulit#kulitgebu#kulitberminyak#kulitsensitif#beauty#bazarpaknil#beauty#jerawatpasir#rawatanmuka#facelift#microdermabrasion#bodyscrubmurah##bodyspamurah#kulitkering#giftforher#mothersdaygift#motherhoodthroughinstagram#mothersday#hariibu#hadiahhariibu#lovemom#sayangibu#giftideas#wanitaberkerjayacantiklagisihat
Proses penggunaan dari Royal Jelly Lift Concentrate karena formula ini mengandung asam amino, vitamin, dan mineral. Produk ini diperkaya Royal Jelly CELLSPAN COMPLEX*, yang merupakan kombinasi bahan-bahan eksklusif untuk memperkaya manfaat Royal Jelly dear 😍
.
Info konsul, order atau join member boleh chat via WA yaaa 👇
+6281223097123(WA)
.
atau klik link yang ada di bio yaaa ❤
.
#jafraindonesia #jafrabatam #jafrabandung #jafralubuklinggau #jafrabukittinggi #jafrapalembang #batam #obatflek #obatjerawat #penyembuhflek #penyembuhjerawat #maskerjerawat #perwatankulitsensitif #flekhitam #kulitberminyak #kulitkering #kulitsensitif #perawatanalami #skincare #perawatanampuh#kulitbersih #kulitcerah  #kulitkinclong #kulitglowing #maskerwajah #batamhits #batam #wajahkinclong #wajahglowingberseri #wajahawetmuda
Proses penggunaan dari Royal Jelly Lift Concentrate karena formula ini mengandung asam amino, vitamin, dan mineral. Produk ini diperkaya Royal Jelly CELLSPAN COMPLEX*, yang merupakan kombinasi bahan-bahan eksklusif untuk memperkaya manfaat Royal Jelly dear 😍
.
Info konsul, order atau join member boleh chat via WA yaaa 👇
+6281223097123(WA)
.
atau klik link yang ada di bio yaaa ❤
.
#jafraindonesia #jafrabatam #jafrabandung #jafralubuklinggau #jafrabukittinggi #jafrapalembang #batam #obatflek #obatjerawat #penyembuhflek #penyembuhjerawat #maskerjerawat #perwatankulitsensitif #flekhitam #kulitberminyak #kulitkering #kulitsensitif #perawatanalami #skincare #perawatanampuh#kulitbersih #kulitcerah #kulitkinclong #kulitglowing #maskerwajah #batamhits #batam #wajahkinclong #wajahglowingberseri #wajahawetmuda
Untuk yg mau ORDER SABUN #NuAmoorea 👌👌 nih aku kasih list harganya yaaa... 😊😊
1bar steamcell  15gr 👉150.000 
1bar reguler  25gr 👉200.000 
1box reguler (2bar)  50gr 👉380.000 
1box reguler  100gr. 👉650.000 
1box steamcell  40gr. 👉405.000 
1box steamcell (3bar) 45gr. 👉432.000
1box steamcell  80gr. 👉665.000

Monggo diorderr.. kondisikan sesuai ketebalan isi dompetmu yaa chint😊😊
Pengen harga lebih murah... yuk join jadi member  99.000
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
Untuk yg mau ORDER SABUN #NuAmoorea 👌👌 nih aku kasih list harganya yaaa... 😊😊
1bar steamcell 15gr 👉150.000
1bar reguler 25gr 👉200.000
1box reguler (2bar) 50gr 👉380.000
1box reguler 100gr. 👉650.000
1box steamcell 40gr. 👉405.000
1box steamcell (3bar) 45gr. 👉432.000
1box steamcell 80gr. 👉665.000

Monggo diorderr.. kondisikan sesuai ketebalan isi dompetmu yaa chint😊😊
Pengen harga lebih murah... yuk join jadi member 99.000
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
PERCAYA KE IDOKK?😉 Jom dapatkan NORMAL SET PINKISH WHITE ni😍
Confirm putih pinkish muka awak tau😍

Krimnya ya rabbi best gilaa bau😍
Dah la tak melekit😋 Sabun tu pulak aishhhh rasa macam nak makan tau😂

Okay Normal Set Pinkish White ni berasaskan ekstrak strawberi😊 Korang jangan risau ya. Hakak Min jamin 100% selamat dan bebas tanpa merkuri, paraben dan hydroquinone macam kebanyakan produk zaman sekarang ni 😊

THE JUNNI PINKISH WHITE ✔️ Tak mengelupas kan kulit
✔️ Sangat lembut pada kulit
✔️ Daripada ekstrak buah buahan
✔️ Melembutkan tekstur kulit
✔️ Membantu merawat kulit wajah
✔️ Mengurangkan whitehead dan blackhead
✔️ Mencerahkan kulit dari dalam ✔️ Melindungi kulit dari sinar matahari
✔️ Bebas dari sebarang bahan kimia

Nak tahu detail? Meh PM sekarang👇🏻👇🏻 013-9043231📲📲📲 - - -

#thejunni 
#thejunnireseller #pinkishwhite #jerawat #parut 
#kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #kulitcerah 
#kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat 
#tipscantik #tipskulit #Thejunnipinkishwhite 
#PinkishWhiteSet #PinkishwhiteByThejunni
#tjcodsekitarkelantan
#tjcodtanahmerah
#tjcodkotabharu
#tjcodmachang
#tjcodpasirmas
#tjcodfreegift
PERCAYA KE IDOKK?😉 Jom dapatkan NORMAL SET PINKISH WHITE ni😍
Confirm putih pinkish muka awak tau😍

Krimnya ya rabbi best gilaa bau😍
Dah la tak melekit😋 Sabun tu pulak aishhhh rasa macam nak makan tau😂

Okay Normal Set Pinkish White ni berasaskan ekstrak strawberi😊 Korang jangan risau ya. Hakak Min jamin 100% selamat dan bebas tanpa merkuri, paraben dan hydroquinone macam kebanyakan produk zaman sekarang ni 😊

THE JUNNI PINKISH WHITE ✔️ Tak mengelupas kan kulit
✔️ Sangat lembut pada kulit
✔️ Daripada ekstrak buah buahan
✔️ Melembutkan tekstur kulit
✔️ Membantu merawat kulit wajah
✔️ Mengurangkan whitehead dan blackhead
✔️ Mencerahkan kulit dari dalam ✔️ Melindungi kulit dari sinar matahari
✔️ Bebas dari sebarang bahan kimia

Nak tahu detail? Meh PM sekarang👇🏻👇🏻 013-9043231📲📲📲 - - -

#thejunni
#thejunnireseller #pinkishwhite #jerawat #parut
#kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #kulitcerah
#kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
#tipscantik #tipskulit #Thejunnipinkishwhite
#PinkishWhiteSet #PinkishwhiteByThejunni
#tjcodsekitarkelantan
#tjcodtanahmerah
#tjcodkotabharu
#tjcodmachang
#tjcodpasirmas
#tjcodfreegift
Kannn betul! Bau Peony Essence ni bau bunga yang sangat wangi 😍
.
Asyik tergoda nak pakai banyak-banyak je. Kadang rasa macam nak curah terus atas muka baru puas hati 😅
Kannn betul! Bau Peony Essence ni bau bunga yang sangat wangi 😍
.
Asyik tergoda nak pakai banyak-banyak je. Kadang rasa macam nak curah terus atas muka baru puas hati 😅
Buat ibu-ibu 
Perlu kita ketahui ya...
Flek ada 2 macam : flek permanen dan flek temporer.

1. Flek permanen : flek yg sudah berbulan-bulan, bertahun-tahun.

2. Flek temporer : flek yg adanya sementara waktu.
Contoh abis panas2 tiba² muncul flek padahal sebelumnya ga ada, itu disebut flek temporer.

Untuk flek permanen bisa berasal dari genetik, polutan kosmetik, usia dan KB.

Nah #NuAmoorea punya loch duet maut yg bagus banget buat ngilangin kedua flek tersebut...😊+ #Exfoliant
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
Buat ibu-ibu
Perlu kita ketahui ya...
Flek ada 2 macam : flek permanen dan flek temporer.

1. Flek permanen : flek yg sudah berbulan-bulan, bertahun-tahun.

2. Flek temporer : flek yg adanya sementara waktu.
Contoh abis panas2 tiba² muncul flek padahal sebelumnya ga ada, itu disebut flek temporer.

Untuk flek permanen bisa berasal dari genetik, polutan kosmetik, usia dan KB.

Nah #NuAmoorea punya loch duet maut yg bagus banget buat ngilangin kedua flek tersebut...😊+ #Exfoliant
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
#thursdayorders 
Regular clients stick to the DB cream😍😍😍
.
.
#lunaxpert #deluxebeautycream #repeatorder
.
.
Postage to Senawang, Negeri Sembilan 
Thursday - 27/06/2019
.
.

@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
.
.
Produk laku keras!!!Nak naikkan  lagi seri kecantikkan uolls? Mudah je, clik terus link di bawah atau hubungi no di bawah 👇
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
.
Call: +60146115433
WhatsApp: 0146115433
.
.
LIKE│SHARE│COMMENT

#lunaxpert #postage #deluxebeautycream #dropshipneeded #ejendropship #duitextra #surirumah #carimakan #lunaxpertwhiteningcream #deluxebeautycream #produklakukeras #pendapatanlumayan #testimoni  #kulitlicin #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitglowing #kulitputih  #lunaxpertjohor #royalpakistan #bangsajohor #jdt #productterlajaklaris #skincareroutine #skincaretips #skincareterbaik #nomercury
#thursdayorders
Regular clients stick to the DB cream😍😍😍
.
.
#lunaxpert #deluxebeautycream #repeatorder
.
.
Postage to Senawang, Negeri Sembilan
Thursday - 27/06/2019
.
.

@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
.
.
Produk laku keras!!!Nak naikkan lagi seri kecantikkan uolls? Mudah je, clik terus link di bawah atau hubungi no di bawah 👇
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
.
Call: +60146115433
WhatsApp: 0146115433
.
.
LIKE│SHARE│COMMENT

#lunaxpert #postage #deluxebeautycream #dropshipneeded #ejendropship #duitextra #surirumah #carimakan #lunaxpertwhiteningcream #deluxebeautycream #produklakukeras #pendapatanlumayan #testimoni #kulitlicin #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitglowing #kulitputih #lunaxpertjohor #royalpakistan #bangsajohor #jdt #productterlajaklaris #skincareroutine #skincaretips #skincareterbaik #nomercury
Siapa yg punya flek di wajah udh bertahun"😂😂😂 Tiap pake krim hilang.........😍😍😍
Berhenti krim seminggu flek tambah menebal lagi.....😱😱😱
Sini merapat biar q kasih tau cara ngilangin flek hitam membandel.....😊
ingat ya.....NGILANGIN bukan NYAMARIN.....!!! Exfoliant dri NU AMOOREA👇👇👇👇
😚😚😚
Pelan tapi pasti flek mu akan hilang bukan dari permukaan tapi langsung dari akar akarnya......😍😍😍
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
Siapa yg punya flek di wajah udh bertahun"😂😂😂 Tiap pake krim hilang.........😍😍😍
Berhenti krim seminggu flek tambah menebal lagi.....😱😱😱
Sini merapat biar q kasih tau cara ngilangin flek hitam membandel.....😊
ingat ya.....NGILANGIN bukan NYAMARIN.....!!! Exfoliant dri NU AMOOREA👇👇👇👇
😚😚😚
Pelan tapi pasti flek mu akan hilang bukan dari permukaan tapi langsung dari akar akarnya......😍😍😍
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
COD malam semalam😀
.
.
Happy client repeats order DB cream & Luna Cleanser for the 2nd time😍😍😍
.
.
#lunaxpert #deluxebeautycream #repeatorder
.
.
COD to Tmn Pulai Utama,Skudai
Wednesday - 26/06/2019
.
.

@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
.
.
Produk laku keras!!!Nak naikkan  lagi seri kecantikkan uolls? Mudah je, clik terus link di bawah atau hubungi no di bawah 👇
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
.
Call: +60146115433
WhatsApp: 0146115433
.
.
LIKE│SHARE│COMMENT

#lunaxpert #postage #deluxebeautycream #dropshipneeded #ejendropship #duitextra #surirumah #carimakan #lunaxpertwhiteningcream #deluxebeautycream #produklakukeras #pendapatanlumayan #testimoni  #kulitlicin #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitglowing #kulitputih  #lunaxpertjohor #royalpakistan #bangsajohor #jdt #productterlajaklaris #skincareroutine #skincaretips #skincareterbaik #nomercury
COD malam semalam😀
.
.
Happy client repeats order DB cream & Luna Cleanser for the 2nd time😍😍😍
.
.
#lunaxpert #deluxebeautycream #repeatorder
.
.
COD to Tmn Pulai Utama,Skudai
Wednesday - 26/06/2019
.
.

@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
.
.
Produk laku keras!!!Nak naikkan lagi seri kecantikkan uolls? Mudah je, clik terus link di bawah atau hubungi no di bawah 👇
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
.
Call: +60146115433
WhatsApp: 0146115433
.
.
LIKE│SHARE│COMMENT

#lunaxpert #postage #deluxebeautycream #dropshipneeded #ejendropship #duitextra #surirumah #carimakan #lunaxpertwhiteningcream #deluxebeautycream #produklakukeras #pendapatanlumayan #testimoni #kulitlicin #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitglowing #kulitputih #lunaxpertjohor #royalpakistan #bangsajohor #jdt #productterlajaklaris #skincareroutine #skincaretips #skincareterbaik #nomercury
😍😍 Testimoni Amoorea lewaaaat lg yesss.. 😁😁😁😁 Dulunya q bingung log mau kmn2 pasti ambil kaus kaki 🙈🙈 krn tumit kaki pecah2 jd malu dunk masih muda tp tumit kaki ud pecah2😆😆 setelah itu mau tdur ribet kaki e nyantol2 klambu kurung 😂😂😂. Untung ae skrg ktmu si Imut Nu Amoorea yg mempunyai brbgai manfaat kesehatan utk kulit, So dadah ✋✋ tumit pecah2.. Selamat datang tumit cantik.. 😍😍😍 Konsultasi gratis Yess
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
😍😍 Testimoni Amoorea lewaaaat lg yesss.. 😁😁😁😁 Dulunya q bingung log mau kmn2 pasti ambil kaus kaki 🙈🙈 krn tumit kaki pecah2 jd malu dunk masih muda tp tumit kaki ud pecah2😆😆 setelah itu mau tdur ribet kaki e nyantol2 klambu kurung 😂😂😂. Untung ae skrg ktmu si Imut Nu Amoorea yg mempunyai brbgai manfaat kesehatan utk kulit, So dadah ✋✋ tumit pecah2.. Selamat datang tumit cantik.. 😍😍😍 Konsultasi gratis Yess
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
#wednesdayorders 
Pn. Hannah nak cuba krim DB.Lama juga Pn. Hannah cari krim DB.Cari kat online terjumpa pula no stockist Luna Xpert Johor😍😍😍
.
.
#lunaxpert #deluxebeautycream .
.
COD to Paradigm Mall 
Wednesday - 26/06/2019
.
.

@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
.
.
Produk laku keras!!!Nak naikkan  lagi seri kecantikkan uolls? Mudah je, clik terus link di bawah atau hubungi no di bawah 👇
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
.
Call: +60146115433
WhatsApp: 0146115433
.
.
LIKE│SHARE│COMMENT

#lunaxpert #postage #deluxebeautycream #dropshipneeded #ejendropship #duitextra #surirumah #carimakan #lunaxpertwhiteningcream #deluxebeautycream #produklakukeras #pendapatanlumayan #testimoni  #kulitlicin #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitglowing #kulitputih  #lunaxpertjohor #royalpakistan #bangsajohor #jdt #productterlajaklaris #skincareroutine #skincaretips #skincareterbaik #nomercury
#wednesdayorders
Pn. Hannah nak cuba krim DB.Lama juga Pn. Hannah cari krim DB.Cari kat online terjumpa pula no stockist Luna Xpert Johor😍😍😍
.
.
#lunaxpert #deluxebeautycream .
.
COD to Paradigm Mall
Wednesday - 26/06/2019
.
.

@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
@luna_xpert_stokist_johor
.
.
Produk laku keras!!!Nak naikkan lagi seri kecantikkan uolls? Mudah je, clik terus link di bawah atau hubungi no di bawah 👇
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB)
.
Call: +60146115433
WhatsApp: 0146115433
.
.
LIKE│SHARE│COMMENT

#lunaxpert #postage #deluxebeautycream #dropshipneeded #ejendropship #duitextra #surirumah #carimakan #lunaxpertwhiteningcream #deluxebeautycream #produklakukeras #pendapatanlumayan #testimoni #kulitlicin #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitglowing #kulitputih #lunaxpertjohor #royalpakistan #bangsajohor #jdt #productterlajaklaris #skincareroutine #skincaretips #skincareterbaik #nomercury
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
Korban2 Nuamoorea....😍
Perhatikan wajah2nya....mengkilap glowing lembab...bukan glowing berminyak yaa gaeess 😉
Gak percaya?...buktikan sendiri ...☺️
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
Siaaaanggg😊
Salam kamis manis
Semoga hari ini jualan nya laris manis,closing sabun, closing member,, Aamiin
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng#jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare#beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng#penghilangflek #maskerwajah #flekhitam#perawatankulitwajah #penghilangjerawat#pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak#kulitkering #creammalam #creammuka#creamwajah #creamdokter #creamjerawat#amoorea #komedo
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
VITAMIN C SERUM ANNONA:

FUNGSI:
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
KELEBIHAN:
✔️ Tiada Alkohol
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM

CIRI-CIRI ISTIMEWA:
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap

Info wa : 088228301981

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
✔ Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
✔ Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
✔ Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
🌸Komposisi :
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info👇
WA 📲 088216976174

#Vitamincserum #vitamincserumannona#vitamincserummurah#vitamincserumsurabaya#Annonavitamincserum #VCSannona#serumwajah #serummurah #Vcserum#serumwajahaman #serumwajahbpom#serumvitamincasli #serumannona#vitamincseriesbyannona #serumjerawat#serumglowing #skincareroutine#vitaminjerawat #penghilangjerawat#kulitberjerawat #kulitberminyak#Vitamincseries #serumhanasui#serumhanasuimurah #vitaminc#serumglowing #serumvitaminc#serumoriginal #serumannonamurah#serumbyannona
JELESNYA TENGOK MUKA KAWAN MAKIN BERSERI! 😟
.
.
Mana tak jeles nye, kawan sis muka dia berseri gila.  Setiap kali masuk ofis muka dia peloles gila.  Nak jugak dapat muka peloles macam dia! 😩
.
Alolo jangan la susah hati sis.  Apa kata sis amalkan tips-tips ni, insyaAllah wajah akan jadi lagi cantik berseri lepas ni. 😘
.
Nak cuba boleh DM | tekan link di bio untuk details
.
. 
#DianzVitamin #DianzMasknMoist #DianzVitamilk #hisaphisapteruscantik #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulutkering #kulitkusam #sunburn #hilangjerawat #vitaminc #putih #rahsiakulitcantik #putihgebu #whitening #dropshipwanted #dianzkeramat #coddamai #codkerteh #codjelatek #codsetiawangsa #codwangsamaju #codsrirampai #codklsentral #codkeramat
JELESNYA TENGOK MUKA KAWAN MAKIN BERSERI! 😟
.
.
Mana tak jeles nye, kawan sis muka dia berseri gila. Setiap kali masuk ofis muka dia peloles gila. Nak jugak dapat muka peloles macam dia! 😩
.
Alolo jangan la susah hati sis. Apa kata sis amalkan tips-tips ni, insyaAllah wajah akan jadi lagi cantik berseri lepas ni. 😘
.
Nak cuba boleh DM | tekan link di bio untuk details
.
.
#DianzVitamin #DianzMasknMoist #DianzVitamilk #hisaphisapteruscantik #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulutkering #kulitkusam #sunburn #hilangjerawat #vitaminc #putih #rahsiakulitcantik #putihgebu #whitening #dropshipwanted #dianzkeramat #coddamai #codkerteh #codjelatek #codsetiawangsa #codwangsamaju #codsrirampai #codklsentral #codkeramat
[DAH DECIDE KE NAK PAKAI LIPS MATTE APE? 😏] .
.
.
.
Menampilkan 3 warna menarik:
- YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink
- HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan
- SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink
.
Harga mesra rakyat aje guys!
1 Lip Matte hanya RM35
PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak
.
Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak. .
.
Dm for order atau whatsapp +60173011097
.
#jerawat #cerah #kulitberminyak #jeragat #parut #sunburn #kulitkusam #alergi #eczema #vitamin #testimonidianzvitamin #likeforlikes #kulitcantik #supplement #luluskkm #beauty #health #muabellaz #dianzvitamin #stokisdianznilai #usim #nilai #SEPANG #kliasepang #usimdihatiku #seremban #aeonNilai #aladdin #selamatHariRaya #syafiqkyle
[DAH DECIDE KE NAK PAKAI LIPS MATTE APE? 😏] .
.
.
.
Menampilkan 3 warna menarik:
- YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink
- HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan
- SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink
.
Harga mesra rakyat aje guys!
1 Lip Matte hanya RM35
PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak
.
Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak. .
.
Dm for order atau whatsapp +60173011097
.
#jerawat #cerah #kulitberminyak #jeragat #parut #sunburn #kulitkusam #alergi #eczema #vitamin #testimonidianzvitamin #likeforlikes #kulitcantik #supplement #luluskkm #beauty #health #muabellaz #dianzvitamin #stokisdianznilai #usim #nilai #SEPANG #kliasepang #usimdihatiku #seremban #aeonNilai #aladdin #selamatHariRaya #syafiqkyle
Kulit kombinasi adalah perpaduan antara kulit kering dan berminyak. ⁣
⁣
Dear ... Udah tahu belum ciri-ciri kulit kombinasi? ⁣
⁣
Berikut ini ciri-cirinya⁣
- Perpaduan kulit kering dan berminyak⁣
- Sebagian kulit mengkilap⁣
- Terdapat juga area kulit yang kusam ⁣
⁣
Nah itulah ciri-cirinya 😉⁣
⁣
#kulitkombinasi⁣
#ciri-cirikulitkombinasi⁣
#kulitkering⁣
#kulitberminyak ⁣
#perawatankulitkombinasi
#perawatanwajah
#daydaily
#mencerahkanwajah
#kulitsensitif
#mencerahkankulitwajah 
#kulitgelap
Kulit kombinasi adalah perpaduan antara kulit kering dan berminyak. ⁣
⁣
Dear ... Udah tahu belum ciri-ciri kulit kombinasi? ⁣
⁣
Berikut ini ciri-cirinya⁣
- Perpaduan kulit kering dan berminyak⁣
- Sebagian kulit mengkilap⁣
- Terdapat juga area kulit yang kusam ⁣
⁣
Nah itulah ciri-cirinya 😉⁣
⁣
#kulitkombinasi⁣
#ciri-cirikulitkombinasi⁣
#kulitkering⁣
#kulitberminyak ⁣
#perawatankulitkombinasi
#perawatanwajah
#daydaily
#mencerahkanwajah
#kulitsensitif
#mencerahkankulitwajah
#kulitgelap
AKIBAT IKUT CAKAP SELLER 😌
.
6 Botol dia pakai weh, bukan besher besher ! Tapi padanla dengan kulit dia kan kalau dulu taktau boleh sembuh ka tidak tapi sekarang ya Allah makin bersih dah kulit dia.
.
Paling ketara jerawat atas dahi. Parut hitam dekat pipi. Dah boliaw yakyakyeay 😆
.
Alhamdulillah penangan Lavera Essence™️. Setia dia pakai tau sampai 6 botol ini pon Athirah Rahim kata dia repeat lagi untuk kesekian kalinya - goodjob tyra guide sampai kulit dia bersih 👍🏻
.
Iolls tak malu nak mengaku juai obat jerawat moden paling effective bab kecutkan jerawat and pudarkan parut hitam.
.
Kesan boleh nampak seawal satu malam untuk jerawat manja, jerawat bisul 30 hari paling cepat boleh dapat dahi licing gini ❤️ Whats app 011-36208336
.
.
#laveraessence #LaveraEssenceKulim #LaveraEssencePenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumjerawat #muabellaz #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #muapenang #jeragathilang #kulitrosak #kulitkeringkusam #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab
AKIBAT IKUT CAKAP SELLER 😌
.
6 Botol dia pakai weh, bukan besher besher ! Tapi padanla dengan kulit dia kan kalau dulu taktau boleh sembuh ka tidak tapi sekarang ya Allah makin bersih dah kulit dia.
.
Paling ketara jerawat atas dahi. Parut hitam dekat pipi. Dah boliaw yakyakyeay 😆
.
Alhamdulillah penangan Lavera Essence™️. Setia dia pakai tau sampai 6 botol ini pon Athirah Rahim kata dia repeat lagi untuk kesekian kalinya - goodjob tyra guide sampai kulit dia bersih 👍🏻
.
Iolls tak malu nak mengaku juai obat jerawat moden paling effective bab kecutkan jerawat and pudarkan parut hitam.
.
Kesan boleh nampak seawal satu malam untuk jerawat manja, jerawat bisul 30 hari paling cepat boleh dapat dahi licing gini ❤️ Whats app 011-36208336
.
.
#laveraessence #LaveraEssenceKulim #LaveraEssencePenang #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumjerawat #muabellaz #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #muapenang #jeragathilang #kulitrosak #kulitkeringkusam #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab
Bingung udah pakai produk apapun tapi jerawat masih sering bermunculan? Mending ganti ke spirulina aja dehh...
Apalagi bahannya yg udah 100 prsen herbal..jd ga perlu d ragukan lagii💚💚 Order / konsultasi :
0878 9031 8155💕

#spirulina #maskerspirulina #spirulinatiens #spirulinaindonesia #tiensindonesia #maskerherbal #herbalbeauty #maskerajaib #maskerterbaik #maskerterbaikdidunia #maskerjerawat #jerawat #komedo #kusam #flekhitam #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kulitiritasi #solusimasalahwajah
Bingung udah pakai produk apapun tapi jerawat masih sering bermunculan? Mending ganti ke spirulina aja dehh...
Apalagi bahannya yg udah 100 prsen herbal..jd ga perlu d ragukan lagii💚💚 Order / konsultasi :
0878 9031 8155💕

#spirulina #maskerspirulina #spirulinatiens #spirulinaindonesia #tiensindonesia #maskerherbal #herbalbeauty #maskerajaib #maskerterbaik #maskerterbaikdidunia #maskerjerawat #jerawat #komedo #kusam #flekhitam #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kulitiritasi #solusimasalahwajah
#Hurabeauty #Hura #hurabeautycream #kulitmenawan #rawatkulit #creamwajah #antijerawat #hapusjerawat #kulitkusam #antipenuaan #pemutihwajah #kulitlicin #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #luluskkm #creampemutih #antikedut #antijeragat #acne #serum #cream #lotion #gel #halal #kulitberminyak #kulitanjal #kedah #perlis #kl
Testimoni pengguna hura beauty cream...
Korang mesti cuba yer!
.
.
#Hurabeauty #Hura #hurabeautycream #kulitmenawan #rawatkulit #creamwajah #antijerawat #hapusjerawat #kulitkusam #antipenuaan #pemutihwajah #kulitlicin #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #luluskkm #creampemutih #antikedut #antijeragat #acne #serum #cream #lotion #gel #halal #kulitberminyak #kulitanjal #kedah #perlis #kl
Sekarang, coba deh perhatiin kulit tubuh kita. Apakah ada masalah yang sedang buat kalian galau? Bintik-bintik gelap, kerusakan akibat sinar matahari, atau kusam? Nah, semua masalah spesifik itu bisa diperbaiki dengan serum dengan cara kerjanya yang lebih cepat namun nyaman karena ringan dipakai. 
Eits, tapi jangan langsung jadi lari dan asal comot sembarang Body Serum di online shop atau toko kosmetik langgananmu ya. Kita tetap harus cerdas memilih produk skin care dan kosmetik, sista. Pastikan produk yang kalian gunakan itu AMAN dan HALAL. Seperti B ERL Body Serum with WOW capsule technology yang sudah terdaftar BPOM dan hanya memakai bahan kandungan yang HALAL.

So, I’m Sorry Good Bye Body Lotion, and Hello Body Serum 

BEAUTIFUL | CONFIDENT | YOU
B ERL COSMETICS

Info Produk/ Order/ Konsultasi
📲 WA : 0852 2696 9990 
Klik Link di Bio
.
.
#berlcosmetics #likeforlikes #lipstikberl
#facialserum #facialserumberlcosmetics
#bodyserumberl
#bodyserumberlcosmetics #liptreatment
#liptreatmentberl #like4likes
#lipmatteberl #like4follow
#lipmatteberlcosmetics #lighteningseriesberl #lighteningfacialserum
#pemutihbadan #berlremover
#makeupremoverberl #berlmakeupremover
#removerberl #likeforlikeback #berlcosmeticspurwokerto #berlmalaysia #testimoniberlcosmetic #instagood #instalike #banyumasinfo #kulitberminyak #lff #fff
Sekarang, coba deh perhatiin kulit tubuh kita. Apakah ada masalah yang sedang buat kalian galau? Bintik-bintik gelap, kerusakan akibat sinar matahari, atau kusam? Nah, semua masalah spesifik itu bisa diperbaiki dengan serum dengan cara kerjanya yang lebih cepat namun nyaman karena ringan dipakai.
Eits, tapi jangan langsung jadi lari dan asal comot sembarang Body Serum di online shop atau toko kosmetik langgananmu ya. Kita tetap harus cerdas memilih produk skin care dan kosmetik, sista. Pastikan produk yang kalian gunakan itu AMAN dan HALAL. Seperti B ERL Body Serum with WOW capsule technology yang sudah terdaftar BPOM dan hanya memakai bahan kandungan yang HALAL.

So, I’m Sorry Good Bye Body Lotion, and Hello Body Serum 

BEAUTIFUL | CONFIDENT | YOU
B ERL COSMETICS

Info Produk/ Order/ Konsultasi
📲 WA : 0852 2696 9990
Klik Link di Bio
.
.
#berlcosmetics #likeforlikes #lipstikberl
#facialserum #facialserumberlcosmetics
#bodyserumberl
#bodyserumberlcosmetics #liptreatment
#liptreatmentberl #like4likes
#lipmatteberl #like4follow
#lipmatteberlcosmetics #lighteningseriesberl #lighteningfacialserum
#pemutihbadan #berlremover
#makeupremoverberl #berlmakeupremover
#removerberl #likeforlikeback #berlcosmeticspurwokerto #berlmalaysia #testimoniberlcosmetic #instagood #instalike #banyumasinfo #kulitberminyak #lff #fff
#Alhamdulillah kulit terasa lebih bersih, tak kering , lembut & yang paling penting #jerawatkecut. ~Testimoni Cik Anma~ .
.
Whatsapp Anma di 019-5690905 atau terus klik link pada bio untuk konsultasi  ya 😊
.
.
.
#jerawat #kulitkering #kulitberminyak  #YOUTHmask #youthskincare #lookyoungerlonger
#Alhamdulillah kulit terasa lebih bersih, tak kering , lembut & yang paling penting #jerawatkecut. ~Testimoni Cik Anma~ .
.
Whatsapp Anma di 019-5690905 atau terus klik link pada bio untuk konsultasi ya 😊
.
.
.
#jerawat #kulitkering #kulitberminyak #YOUTHmask #youthskincare #lookyoungerlonger
HELLO !!! nak tinggi badan semula jadi ? Halal dan 100berkesan ? Jum tengok my insta. Laju pm admin 
Whatsapp :+60102465956
 Kita ada jual:
- supplement tinggi
- supplement/teh kurus
- supplement gemuk
- masker wajah
- pemutih seluruh badan
- pembesar payudara
- DLL
jom order ☝☝?
what'sap .:+60102465956 
#susumaaez #vitaminc #lotionputih #jualanmurah #lotionputihajaibbyrcw #bellezacollagen #sales #ekzema #kulitjerawat #kulitberminyak #jerawat #kulitkering #kulitcerah #kulitputih #snowwhitesecret #kulitgatal #promotion #sobella #sobellasolawa #thebeautyhacks #sabunputih #carmela #rayasales #womendesiree #losyenputih #salesraya #innersnowcapberhantu #snowcapberhantu #nakputih #nakcerah
HELLO !!! nak tinggi badan semula jadi ? Halal dan 100berkesan ? Jum tengok my insta. Laju pm admin
Whatsapp :+60102465956
Kita ada jual:
- supplement tinggi
- supplement/teh kurus
- supplement gemuk
- masker wajah
- pemutih seluruh badan
- pembesar payudara
- DLL
jom order ☝☝?
what'sap .:+60102465956
#susumaaez #vitaminc #lotionputih #jualanmurah #lotionputihajaibbyrcw #bellezacollagen #sales #ekzema #kulitjerawat #kulitberminyak #jerawat #kulitkering #kulitcerah #kulitputih #snowwhitesecret #kulitgatal #promotion #sobella #sobellasolawa #thebeautyhacks #sabunputih #carmela #rayasales #womendesiree #losyenputih #salesraya #innersnowcapberhantu #snowcapberhantu #nakputih #nakcerah
#Alhamdulillah #Testimoni lagi awakkkk...😁😁 Setiap hari ada je testimoni terbaru dari pengguna MIXO ALPHA ARBUTIN CREAM.

Awak2 tak nak cuba ke berMIXO? 😊 Bila awak2 dah cuba mesti jatuh cinta punya..❤❤ Nak jadi Stokis atau Agen boleh terus whatsapp Kak NA 👌
Tekan je link jangan malu2 😁 www.wasap.my/601123597230

#MIXOAlphaArbutinCream
#SkinTreatment
#TAP #jerawatpasir #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #liangporiterbuka #tonakulittaksekata
#Alhamdulillah #Testimoni lagi awakkkk...😁😁 Setiap hari ada je testimoni terbaru dari pengguna MIXO ALPHA ARBUTIN CREAM.

Awak2 tak nak cuba ke berMIXO? 😊 Bila awak2 dah cuba mesti jatuh cinta punya..❤❤ Nak jadi Stokis atau Agen boleh terus whatsapp Kak NA 👌
Tekan je link jangan malu2 😁 www.wasap.my/601123597230

#MIXOAlphaArbutinCream
#SkinTreatment
#TAP #jerawatpasir #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #liangporiterbuka #tonakulittaksekata
Sis macam tak percaya aje, resdung sis dah hilang & kulit sis makin bersih lepas dua bulan consume #DianzVitamin .  Ingatkan mimpi sis aje tapi memang itulah realitinya! 🤗 .
.
RM52 / 35 biji
Boleh tahan sebulan

WhatsApp Anna sekarang 010.3640.848

#TJTWO
#teamwatieohsem
#dvpremium RM52 | #dianzvitamin RM50 | #dianzmaskmoist RM59
#dianzperfume RM50 | #nanolightenercream RM35
#dianzlover #dianzlegacy #cantik #flawless #tipscantik #kulitmulus #kulithalus #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #dianzmaskpurple #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintik
Sis macam tak percaya aje, resdung sis dah hilang & kulit sis makin bersih lepas dua bulan consume #DianzVitamin . Ingatkan mimpi sis aje tapi memang itulah realitinya! 🤗 .
.
RM52 / 35 biji
Boleh tahan sebulan

WhatsApp Anna sekarang 010.3640.848

#TJTWO
#teamwatieohsem
#dvpremium RM52 | #dianzvitamin RM50 | #dianzmaskmoist RM59
#dianzperfume RM50 | #nanolightenercream RM35
#dianzlover #dianzlegacy #cantik #flawless #tipscantik #kulitmulus #kulithalus #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #dianzmaskpurple #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintik
Yukkk...buat kalian yg mau konsultasi masalah kulit wajah..GRATISS...Tinggal dm aj ya...kmi bantu cri solusinya...😊😊
.
#spirulina #maskerspirulina #spirulinatiens #spirulinaindonesia #tiensindonesia #maskerherbal #herbalbeauty #maskerajaib #maskerterbaik #maskerterbaikdidunia #maskerjerawat #jerawat #komedo #kusam #flekhitam #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kulitiritasi #solusimasalahwajah
Yukkk...buat kalian yg mau konsultasi masalah kulit wajah..GRATISS...Tinggal dm aj ya...kmi bantu cri solusinya...😊😊
.
#spirulina #maskerspirulina #spirulinatiens #spirulinaindonesia #tiensindonesia #maskerherbal #herbalbeauty #maskerajaib #maskerterbaik #maskerterbaikdidunia #maskerjerawat #jerawat #komedo #kusam #flekhitam #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kulitiritasi #solusimasalahwajah
Facial wash Green Tea.. Kalau kamu mempunyai tipe kulit yang cenderung berminyak,  facial wash Green Tea ini bisa menjadi pilihan yang tepat buatmu. 
Kandungan Green Teanya dapat mengurangi minyak berlebih dan mengatasi / mencegah jerawat. 
Juga mengandung aloe vera yang  dapat menghaluskan,  melembabkan dan mencerahkan kulit. .
.
Untuk Info dan pemesanan hubungi admin di whatsapp 082350254665
.
.
(Silahkan hubungi di jam kerja senin-sabtu ya, jika menghubungi hari minggu harap bersabar ya, semua chat pasti dibalas)
.
.

#facialwash #facialwashgreentea #sabunsr12 #sabunwajah #kulitberminyak #jerawat #obatjerawat
Facial wash Green Tea.. Kalau kamu mempunyai tipe kulit yang cenderung berminyak, facial wash Green Tea ini bisa menjadi pilihan yang tepat buatmu.
Kandungan Green Teanya dapat mengurangi minyak berlebih dan mengatasi / mencegah jerawat.
Juga mengandung aloe vera yang dapat menghaluskan, melembabkan dan mencerahkan kulit. .
.
Untuk Info dan pemesanan hubungi admin di whatsapp 082350254665
.
.
(Silahkan hubungi di jam kerja senin-sabtu ya, jika menghubungi hari minggu harap bersabar ya, semua chat pasti dibalas)
.
.

#facialwash #facialwashgreentea #sabunsr12 #sabunwajah #kulitberminyak #jerawat #obatjerawat
[JELESNYA TENGOK KULIT ORANG ARAB! 😣] Maunya tak jeles nokk, tengokla kulit diorang.  Putih mulus aje tau.  Tau dak, kulit orang wanita arab antara kulit tersihat dan termuda berbanding wanita lain di dunia! 😮

Ada beberapa sebab kenapa kulit diorang ni memang cantik.  Antaranya:

1.  Gemar duduk rumah
Wanita arab ni jenis suka duduk rumah.  Sebab diorang tak nak kulit diorang terlalu terdedah kepada kotoran dan sinaran matahari yang terlampau.

2.  Berpakaian sopan
Wanita arab gunakan hijab dan tudung untuk lindungi kulit diorang dari cuaca kotor.  Cara ni berkesan dalam melindungi kulit dari kekeringan akibat cuaca panas.

3.  Penjagaan kulit dari produk berkualiti
Diorang ni pandai cari produk kecantikan.  Diorang ni jenis tak kisah nak berbelanja besar asalkan kulit cantik. 😅

4.  Makan makanan segar
Makanan diorang kebanyakan tidak berbau dan mentah.  Sebab tu diorang makan makanan segar dan bersih.  Bila makanan bersih, kulit pun boleh bersih!

Tak mampu nak ikut cara diorang?  Ikut aje cara Dianz.  Sekadar consume #DianzVitamin insyaAllah hasrat nak kulit peloles persis wanita arab idaman korang akan tercapai.  Syaratnya, pastikan jaga diet korang dan amalkan pemakanan #DianzVitamin secara konsisten hokayy? 🙂

WhatsApp Anna sekarang 010.3640.848

##TJTWO
#teamwatieohsem
#dvpremium RM52 | #dianzvitamin RM50 | #dianzmaskmoist RM59
#dianzperfume RM50 | #nanolightenercream RM35
#dianzlover #dianzlegacy #cantik #flawless #tipscantik #kulitmulus #kulithalus #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #dianzmaskpurple #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintik
[JELESNYA TENGOK KULIT ORANG ARAB! 😣] Maunya tak jeles nokk, tengokla kulit diorang. Putih mulus aje tau. Tau dak, kulit orang wanita arab antara kulit tersihat dan termuda berbanding wanita lain di dunia! 😮

Ada beberapa sebab kenapa kulit diorang ni memang cantik. Antaranya:

1. Gemar duduk rumah
Wanita arab ni jenis suka duduk rumah. Sebab diorang tak nak kulit diorang terlalu terdedah kepada kotoran dan sinaran matahari yang terlampau.

2. Berpakaian sopan
Wanita arab gunakan hijab dan tudung untuk lindungi kulit diorang dari cuaca kotor. Cara ni berkesan dalam melindungi kulit dari kekeringan akibat cuaca panas.

3. Penjagaan kulit dari produk berkualiti
Diorang ni pandai cari produk kecantikan. Diorang ni jenis tak kisah nak berbelanja besar asalkan kulit cantik. 😅

4. Makan makanan segar
Makanan diorang kebanyakan tidak berbau dan mentah. Sebab tu diorang makan makanan segar dan bersih. Bila makanan bersih, kulit pun boleh bersih!

Tak mampu nak ikut cara diorang? Ikut aje cara Dianz. Sekadar consume #DianzVitamin insyaAllah hasrat nak kulit peloles persis wanita arab idaman korang akan tercapai. Syaratnya, pastikan jaga diet korang dan amalkan pemakanan #DianzVitamin secara konsisten hokayy? 🙂

WhatsApp Anna sekarang 010.3640.848

##TJTWO
#teamwatieohsem
#dvpremium RM52 | #dianzvitamin RM50 | #dianzmaskmoist RM59
#dianzperfume RM50 | #nanolightenercream RM35
#dianzlover #dianzlegacy #cantik #flawless #tipscantik #kulitmulus #kulithalus #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #dianzmaskpurple #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintik
[ALA, EKZEMA AJE PUN! 😏] Laa, baru 2 hari rupanya consume #DianzVitamin .  Makin okay masalah ekzema kat tangan tu.  Kena konsisten consume lepas ni kalau nak betul-betul sembuh dari ekzema. 😃

WhatsApp Anna sekarang 010.3640.848

#TJTWO
#teamwatieohsem
#dvpremium RM52 | #dianzvitamin RM50 | #dianzmaskmoist RM59
#dianzperfume RM50 | #nanolightenercream RM35
#dianzlover #dianzlegacy #cantik #flawless #tipscantik #kulitmulus #kulithalus #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #dianzmaskpurple #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintik
[ALA, EKZEMA AJE PUN! 😏] Laa, baru 2 hari rupanya consume #DianzVitamin . Makin okay masalah ekzema kat tangan tu. Kena konsisten consume lepas ni kalau nak betul-betul sembuh dari ekzema. 😃

WhatsApp Anna sekarang 010.3640.848

#TJTWO
#teamwatieohsem
#dvpremium RM52 | #dianzvitamin RM50 | #dianzmaskmoist RM59
#dianzperfume RM50 | #nanolightenercream RM35
#dianzlover #dianzlegacy #cantik #flawless #tipscantik #kulitmulus #kulithalus #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #dianzmaskpurple #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintik
.
#PromosiAnnona
.
Dapatkan promosi cantik luar dan dalam dengan setiap pembelian Serum VCS 15ml berharga RM90 (exc pos).
.
Antara kelebihan Cebion Vit C Effervescent Tablet 1000mg
.
✅ Meningkatkan keupayaan imune sistem
✅Mengurangkan gejala selsema
✅Mempercepatkan pemulihan luka
✅Menyihatkan gusi
✅Elakan dari katarak
✅Menggalakkan penghasilan kolagen untuk kulit
✅Melembap dan menegangkan kulit
✅Mencerah dan melicinkan kulit
.
Cepat wasap Mar link di bio. Promosi sehingga 30Jun2019 je tau 😉
.
#PromosiAnnona
.
Dapatkan promosi cantik luar dan dalam dengan setiap pembelian Serum VCS 15ml berharga RM90 (exc pos).
.
Antara kelebihan Cebion Vit C Effervescent Tablet 1000mg
.
✅ Meningkatkan keupayaan imune sistem
✅Mengurangkan gejala selsema
✅Mempercepatkan pemulihan luka
✅Menyihatkan gusi
✅Elakan dari katarak
✅Menggalakkan penghasilan kolagen untuk kulit
✅Melembap dan menegangkan kulit
✅Mencerah dan melicinkan kulit
.
Cepat wasap Mar link di bio. Promosi sehingga 30Jun2019 je tau 😉
.
#PromosiAnnona
.
Dapatkan promosi cantik luar dan dalam dengan setiap pembelian Serum VCS 15ml berharga RM90 (exc pos).
.
Antara kelebihan Cebion Vit C Effervescent Tablet 1000mg
.
✅ Meningkatkan keupayaan imune sistem
✅Mengurangkan gejala selsema
✅Mempercepatkan pemulihan luka
✅Menyihatkan gusi
✅Elakan dari katarak
✅Menggalakkan penghasilan kolagen untuk kulit
✅Melembap dan menegangkan kulit
✅Mencerah dan melicinkan kulit
.
Cepat wasap Mar link di bio. Promosi sehingga 30Jun2019 je tau 😉
.
#PromosiAnnona
.
Dapatkan promosi cantik luar dan dalam dengan setiap pembelian Serum VCS 15ml berharga RM90 (exc pos).
.
Antara kelebihan Cebion Vit C Effervescent Tablet 1000mg
.
✅ Meningkatkan keupayaan imune sistem
✅Mengurangkan gejala selsema
✅Mempercepatkan pemulihan luka
✅Menyihatkan gusi
✅Elakan dari katarak
✅Menggalakkan penghasilan kolagen untuk kulit
✅Melembap dan menegangkan kulit
✅Mencerah dan melicinkan kulit
.
Cepat wasap Mar link di bio. Promosi sehingga 30Jun2019 je tau 😉
Kelebihan Cebion Vit C Effervescent Tablet 1000mg ✅ Meningkatkan keupayaan imune sistem
✅Mengurangkan gejala selsema
✅Mempercepatkan pemulihan luka
✅Menyihatkan gusi
✅Elakan dari katarak
✅Menggalakkan penghasilan kolagen untuk kulit
✅Melembap dan menegangkan kulit
✅Mencerah dan melicinkan kulit
Kelebihan Cebion Vit C Effervescent Tablet 1000mg ✅ Meningkatkan keupayaan imune sistem
✅Mengurangkan gejala selsema
✅Mempercepatkan pemulihan luka
✅Menyihatkan gusi
✅Elakan dari katarak
✅Menggalakkan penghasilan kolagen untuk kulit
✅Melembap dan menegangkan kulit
✅Mencerah dan melicinkan kulit
Perawatan 28 hari yang membantu menjadikan kulit tampak lebih kencang dan berkilau. Cellspan complex membantu menyamarkan pori-pori yang mengurangi kerusakan kulit yang tampak, serta membantu menyamarkan masalah kerutan dan garis-garis halus loh dear 😍
.
Info konsul, order atau join member boleh chat via WA yaaa 👇
+6281223097123(WA)
.
atau klik link yang ada di bio yaaa ❤
.
#jafraindonesia #jafrabatam #jafrabandung #jafralubuklinggau #jafrabukittinggi #jafrapalembang #batam #obatflek #obatjerawat #penyembuhflek #penyembuhjerawat #maskerjerawat #perwatankulitsensitif #flekhitam #kulitberminyak #kulitkering #kulitsensitif #perawatanalami #skincare #perawatanampuh#kulitbersih #kulitcerah  #kulitkinclong #kulitglowing #maskerwajah #batamhits #batam #wajahkinclong #wajahglowingberseri #wajahawetmuda
Perawatan 28 hari yang membantu menjadikan kulit tampak lebih kencang dan berkilau. Cellspan complex membantu menyamarkan pori-pori yang mengurangi kerusakan kulit yang tampak, serta membantu menyamarkan masalah kerutan dan garis-garis halus loh dear 😍
.
Info konsul, order atau join member boleh chat via WA yaaa 👇
+6281223097123(WA)
.
atau klik link yang ada di bio yaaa ❤
.
#jafraindonesia #jafrabatam #jafrabandung #jafralubuklinggau #jafrabukittinggi #jafrapalembang #batam #obatflek #obatjerawat #penyembuhflek #penyembuhjerawat #maskerjerawat #perwatankulitsensitif #flekhitam #kulitberminyak #kulitkering #kulitsensitif #perawatanalami #skincare #perawatanampuh#kulitbersih #kulitcerah #kulitkinclong #kulitglowing #maskerwajah #batamhits #batam #wajahkinclong #wajahglowingberseri #wajahawetmuda