#kulitberminyak

Solusi Kulit Berminyak video

Everyone loves JAFRA Mudmask..
.
Fungsinya yang menyerap minyak berlebih di wajah..
Mengempeskan, mengeringkan jerawat dan bruntusan..
Mencerahkan wajah..
Membantu mengeluarkan racun didalam kulit..
Menjaga kelembaban kulit..
Mengangkat komedo...
Dan banyak lainnya..
.
JAFRA Mudmask bikin adem😍
.
Tanya JAFRA
WA 085600866188
IG @kosmetik_beautyskin_klaten
FB Novita riyanda

#masker #maskerwajah#maskerlumpurjafra #mudmaskjafra #perawatanmingguan #wajahberjerawat#wajahbebasjerawat #wajahsehat #wajahcerah #pencerahwajah #wajahhalus#kulitberminyak #mudmaskori #maskerhijau #maskerhulk #maskerhemat #orderjafra #jafraindonesia#bpomresmi #tanyajafra #gabungjafra#joinjafra #memberjafra #konsultanjafrabandung#jafraonline
Perawatan khusus kulit BERMINYAK, berflek, warna kulit tidak rata , kulit kendur, keriput dan mengurangi tanda-tanda penuaan.
.
Hasil terlihat dalam 7 hari setelah penggunaan secara teratur. Hasil yg lebih optimal akan terlihat setelah 8 minggu penggunaan produk.
.
180° system telah teruji secara klinis:
1 Mengandung PHA (polyhydroxy acid)
2 AHA (alpha hydroxy acid) untuk meningkatkan pergantian sel kulit yg dibutuhkan.
3 TIDAK bikin kulit terkelupas.
4 Menghilangkan garis-garis halus dan kerut.
5 Memperhalus teksture kulit.
6 Meningkatkan alastisitas kulit.
7 Meratakan rona kulit.
8 Memberikan kelembapan.
9 Melindungi dari radikal bebas yg bikin penuaan dini.
.
ISI PAKET :
1. NU SKIN 180system¸ FACE WASH
Membersihkan tanda-tanda penuaan yang diakibatkan oleh efek lingkungan. Mengatasi diskolorasi (warna kulit tidak merata), mengencangkan kulit, serta mendorong produksi kolagen.
.
2. NU SKIN 180system¸ SKIN MIST-
Melindungi dari terbentuknya kerutan dan kulit kendur di masa mendatang.
.
3. NU SKIN 180system¸ CELL RENEWAL FLUID -
Mengandung 15% konsentrat yang sangat kuat dari PHA(polyhydroxy acid) dan gluconolactone, berfungsi untuk menanggulangi efek-efek penuaan.
.
4. NU SKIN 180system¸ UV BLOCK HYDRATOR SPF 18 -
Memberi pertahanan yang sempurna dari paparan sinar matahari serta menangkal efek dari sinar UVA dan UVB.
.
5. NU SKIN 180system¸ NIGHT COMPLEX -
Melawan kerusakan akibat radikal bebas, serta memperkuat sekat proteksi kulit.
.
BURUAN CHAT OWNER YA SHAY
Info & Order :
Ingat NuSkin Ingat
WA = 0822 1794 5954
.

#180system #antiageing #kulitberminyak #pelembabwajah #pengencangwajah #flekhitam #antikerutan #wajahkencang #skincare
Toner Cuka Apel yg lagi nge hitz ini bagus banget untuk perawatan wajah, gk percaya? Coba cari di youtube manfaat cuka apel pasti banyak banget beauty vloger yg ngereview cuka apel.. cek ya.. 😆
.
Manfaat toner cuka apel
🌸 Mengobati jerawat dan bekas jerawat
🌸 Membantu mencerahkan wajah
🌸 Membantu menyeimbangkan PH wajah
🌸 Membantu memudarkan flek hitam
🌸 Mengecilkan pori2
🌸 Membuat wajah lebih glowing
🌸 Mengurangi minyak berlebih
🌸 Mengangkat sel kulit mati
.
.
Order?
Bisa via wa/Shopee ya....
.
OPEN RESELLER SELURUH INDONESIA
.

#tonercukaapel #tonercukapelbragg #tonercukaapelmurah #tonercukaapelsolo #tonercukaapelbandung #tonercukapelbandung #tonercukaapeljogja #tonercukaapelsemarang #tonercukaapelori #tonercukaapelbraggori #tonercukaapelpalembangmurah #kulitberminyak #kulitlembab #kulitkering #perawatankulitkering #perawatanwajah #perawatanwajahalami #perawatanwajahalami #pwrawatanwajahkering #jerawatparah #jerawat #jerawatbatu #penghilangjerawat #jerawathilang
Toner Cuka Apel yg lagi nge hitz ini bagus banget untuk perawatan wajah, gk percaya? Coba cari di youtube manfaat cuka apel pasti banyak banget beauty vloger yg ngereview cuka apel.. cek ya.. 😆
.
Manfaat toner cuka apel
🌸 Mengobati jerawat dan bekas jerawat
🌸 Membantu mencerahkan wajah
🌸 Membantu menyeimbangkan PH wajah
🌸 Membantu memudarkan flek hitam
🌸 Mengecilkan pori2
🌸 Membuat wajah lebih glowing
🌸 Mengurangi minyak berlebih
🌸 Mengangkat sel kulit mati
.
.
Order?
Bisa via wa/Shopee ya....
.
OPEN RESELLER SELURUH INDONESIA
.

#tonercukaapel #tonercukapelbragg #tonercukaapelmurah #tonercukaapelsolo #tonercukaapelbandung #tonercukapelbandung #tonercukaapeljogja #tonercukaapelsemarang #tonercukaapelori #tonercukaapelbraggori #tonercukaapelpalembangmurah #kulitberminyak #kulitlembab #kulitkering #perawatankulitkering #perawatanwajah #perawatanwajahalami #perawatanwajahalami #pwrawatanwajahkering #jerawatparah #jerawat #jerawatbatu #penghilangjerawat #jerawathilang
Toner Cuka Apel yg lagi nge hitz ini bagus banget untuk perawatan wajah, gk percaya? Coba cari di youtube manfaat cuka apel pasti banyak banget beauty vloger yg ngereview cuka apel.. cek ya.. 😆
.
Manfaat toner cuka apel
🌸 Mengobati jerawat dan bekas jerawat
🌸 Membantu mencerahkan wajah
🌸 Membantu menyeimbangkan PH wajah
🌸 Membantu memudarkan flek hitam
🌸 Mengecilkan pori2
🌸 Membuat wajah lebih glowing
🌸 Mengurangi minyak berlebih
🌸 Mengangkat sel kulit mati
.
.
Order?
Bisa via wa/Shopee ya....
.
OPEN RESELLER SELURUH INDONESIA
.

#tonercukaapel #tonercukapelbragg #tonercukaapelmurah #tonercukaapelsolo #tonercukaapelbandung #tonercukapelbandung #tonercukaapeljogja #tonercukaapelsemarang #tonercukaapelori #tonercukaapelbraggori #tonercukaapelpalembangmurah #kulitberminyak #kulitlembab #kulitkering #perawatankulitkering #perawatanwajah #perawatanwajahalami #perawatanwajahalami #pwrawatanwajahkering #jerawatparah #jerawat #jerawatbatu #penghilangjerawat #jerawathilang
PROMO 20% SET BRUSH MARY KAY
.
Koleksi berus berkualiti tinggi dibuat dari sintetik anti bakteria, bagi memberikan penampilan penuh gaya kpd para wanita. Memudahkan solekan kelihatan seperti profesional.
.
Whats so special about this ESSENTIAL BRUSH MARY KAY?.
.
💋 Ia menggunakan bulu sintetik yang diadun cantik/blend well dengan serbuk, cecair & krim..so xperlu risau jenis mekap u all..ia pasti teradun sempurna dengan brush ini.
.
💋 Bentuk berus yang direka sesuai dengan kawasan solekan bagi memudahkan si pemakai mengadun Mekap.
.
💋 Membuat solekan amatur seperti profesional.
.
💋 Membantu para gadis tampil lbh yakin dgn solekan menawan.
.
Untuk promo set Brush bulan ni anda akan dapat 20% less untuk:
.
✅All-Over Powder Brush
✅Cheek Brush
✅All-Over Eye Shadow Brush
✅Eye Crease Brush
✅Eye Smudger Brush
✅Foundation Brush
✅Brush Cleanser
.
Wow best kan untuk semua item ni dapat 20% off tau. Jom Whatsapp sis untuk dapatkan promo set Brush ni tau 😍😍
. .
www.wasap.my/60199208909
.
#marykaybeautyconsultant
#marykaylawas #marykaymalaysia
#marykaysarawak #marykaysabah #marykaykotakinabalu
#produkbotanikal #pencucimuka
#jerawat #jeragat #kulitkering
#kulitkusam #kulitsenstive #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #makeupmurah #hantaran
#freegift #hadiah #bazarpaknil #sayajual #hantaran #sayang #marykaysabah
#marykaysarawak #marykaySabah #marykaySarawak #convocation #lipstick #murah
For any payment, please bank in to this account #officialaccount #takenote ❤️
Sabun Antibacteri dan Anti Iritasi
Terbuat dr bahan2 Herbal Alami sehingga AMAN untuk ANAK - ANAK

ANAK-ANAK paling Polos...mereka natural
Dan Mereka Suka pakai Black Pearl
😘😘😘 Nb : anakq jg pake lohh😁😁 #sabunanak #sabunmuka #sabunbayi #kulitbayi #kulitlembut #kulitcantik #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcerah #kulitsehatalami #kulitkenyal #kulitkering #perawatantubuhalami #perawatanwajah #perawatankulit #blackpearl #jogja #oleholehjogja
Kendornya Payudara ku 😂😢 Kendornya Payudara ku , setelah Melahirkan dan Menyusui Anak ..
-
Bukan kendor lagi tapi juga lembek dan tidak Kencang seperti dulu lagi 😂
-
Apakah itu Anda ?
-
Tahukah Anda banyak Wanita tidak mau menyusui Anak mereka dan memilih Susu sebagai pengganti nya ?
-
Padahal Susu tidak bisa menggantikan Gizi dari ASI Eksklusif tersebut
-
"Tapi kalau Payudara saya Kendor dan Lembek gmana ? Apa kata orang-orang dan Suami ?" -
Anda cukup mencari Solusi untuk mengencangkan kembali
-
Setelah konsumsi suplemen Pembesar Payudara Terbaik kami Terbukti dapat mengencangkan Payudara kembali
-
Bahkan Prosesnya lebih Cepat daripada Membesarkan loh
-
Bukan saya yg mengatakannya . Tapi merekalah Para Customer saya yg memberikan Testimoni serta Bukti nya
-
Anda bisa raih Payudara yg Kencang , Padat dan Indah seperti dulu lagi 😊
-
Mau ? Chat sekarang !
📲 WA. :081220868346 (FastRespon)
-

#cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger
.
“BIJI WALNUT”

Nampak tak biji biji comei dalam #GreenTeaMintFaceScrub?
Itulah biji #WALNUT tau, banyak khasiat ⤵️
.
✔ Menghaluskan kulit
✔ Menghilangkan whitehead & blackhead
✔ Menghilangkan eyebag
✔ Melembapkan kulit
✔ Menanggalkan sel-sel kulit mati

Tak payah risau sebab biji walnut tu tak buatkan kulit luka. Tekstur dia memang sangat halus and tak bahaya untuk kulit.
So best kann 💚 .
.

1 bekas rm38 jurr. Nak cuba? Whatsapp 0123588459
Tetep dapet bonusnya....
#kulitberminyak
.
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati.
.
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit koran nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok!
.
Korang boleh picit link kat bio tau untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang
Saper dah pakai serum Cloroc?
Set Cloroc?
Foundations Cloroc
Serum Cloroc
Sabun Cloroc..
.
.
Cer share result..
Siapa nak Cloroc set? .
.
Naj order what apps
017-6203951
017-6203951
017-6203951
Campurkan kuning telur dengan madu asli dan kacau hingga menjadi masker untuk mengatasi masalah kulit kering.
.
Manfaat pertama telur kuning telur adalah melembapkan kulit. Kuning telur dalam masa sama dapat melembutkan dan melembapkan kulit. Kuning telur juga akan tetap elok untuk digunakan untuk kulit yang sensitif.
.
BAHAN
Kuning telur
Madu Asli
.
CARA PENYEDIAAN .
Hampa asingkan telur putih dan telur kuning , pastikan hampa gunakan telur kuning untuk buat masker.
.
Campurkan kuning telur dengan madu asli mengikut kuantiti yang hampa nak atau ikut sebanyak mana untuk guna satu muka hampa.
.
Sebelum hampa sapukan masker pastikan muka bersih dan baru hampa sapu hingga rata naa.
.
Lepas 20 minit pastikan hampa cuci muka dengan bersih menggunakan air suam dan lepastu bilas guna air sejuk.
.
Konsisten hampa pakai inshaaAllah hampa dapatt result elok untuk kulit kering.
.
Kalau hampa nak lagi senang titiskan RS Serum sebelum pakai make-up dan sebelum tidur, lepas hampa bangun tidur hampa dapat rasa kulit yang lembab.
.
Kalau cik nor bagi percuma sample nak? Kalau NAK komen “SAYA NAK” kat komen bawah naa. . .
#rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #tipdaridapurabah #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare
#kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #tipdaridapurciknor
#kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber
#hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Using Mary Kay skin analyzer to analyse your skin condition.
.
Dari moisture, pores, sensitivity, oil, and skin tone, sume kita boleh tahu. Siap boleh zoom lagi keadaan skin kita tu tau. .
.
Pentingnya untuk kita tahu skin kita macam mana supaya kita dapat gunakan product yang betul dan sesuai untuk treat masalah skin kita.
.
Selalunya orang rasa muka dah bersih dan sihat, tapi bila analyse, sebaliknya. .
.
Selain tu, untuk kita track progress skincare routine kita tu beri efek yang better pada skin atau ada lack of routine. Kekurangan moisture dan sebagainya.
.
That is why, Kak Merikay kata korang boleh dapat FREE skin analysis je dengan iols. Nak dengan tak je nak tahu skin condition tu macam mana.
.
Tak, kita tak paksa beli produk Mary Kay pon. Yang penting kita share dekat korang sume apa keadaan kulit korang.
.
So, give it a try. Reserve your skin analysis session with me NOW!
.
♥️, Fatin
Your Beauty Consultant
📲 0173595691 @ click link at profile ☝️
@hwi_distributorindonesia
• • • • • •
Mau Putih?🍸GLUCELLA🍏
mau cantik?🍸GLUCELLA🍏
Awet muda?🍸GLUCELLA🍏
Bebas jerawat?🍸GLUCELLA🍏
Bebas flek hitam?🍸GLUCELLA🍏
Bebas kerutan?🍸GLUCELLA🍏
Kulit berminyak?🍸GLUCELLA🍏

Apa sih GLUCELLA?? MORE INFO CHAT
.
📲 WHASTAPP : 083153942223

#glucella #glucellahwi #hwi #produkhwi #produkherbal #produkkesehatan #produkkecantikan #bebasjerawat #awetmuda #kulitberminyak #jerawathilang #flekhitam #flekhitamhilang #herba l #80juta #bebasjerawat #bebaskerutan #kerutanhilang #cantik #hwimedan #hwiindonesia #hwibanjarmasin #hwijakarta #hwisumatera #hwisurabaya #jerawatan #kerutan #wajahputih #mencerahkan
JOM BACA📚📕📕📕 6 TIPS PENJAGAAN KULIT MUKA BERMINYAK DAN BERJERAWAT
.
.
P/s: kalau tips ini bermanfaat untuk anda Sila share supaya boleh kawan-kawan yang lain baca😊😊
#skincare #dollskinmetic #tips #penjagaanwajah #kulitberminyak #oilyskin #pinple #instagram #instaskincare #instaskincarecommunity #insta #love #kkmapproved #selamat #berkesan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #info #share #followme
Blackpearl yogya

Kok ngeri yA yang di foto,,iyaa ngeri liatnya apalagi kl ngalamin nya yaa

Tp jangan khawatir yaa..Black Pearl bisa kok mengatasi maslah pada kulit gatal atau seperti di poto
Yang jelas blackpearl akan membantu masalah kulit kalian yaa
Tanpa bahan kimia, bebas mercury dan udh lulus bpom donkk pastinyaaa😁😁 Motor aja di service,masa utk perawatan kulit mikir dua kali c😀

#blackpearl
#obatgatal #obatjamur #obatjerawat #kulitberminyak #kulitsehat #sabunmuka #sabunwajah #sabunalami #sabunherbal #sabunbayi #perawatankulit #perawatantubuh #perawatankecantikan #flekwajah #kulitkenyal #wajahcerah #jogja #oleholehjogja
Perawatan terbaik itu terjadi ketika kita tidur loh. Makanya kenapa jangan skip pake perawatan sebelum tidur. ⁣

Secape2nya beraktifitas, lebih cape lagi saat nanti nyembuhin kulit yg udah mulai berjerawat atau keriputan. Yekann.⁣

Jadii... jangan males pake perawatan malem ya sebelum tidur. Wajib lohh hukumnya.
#Jafra #jualjafra #orderjafra #herbal #jual #order #kosmetikherbal #alami #jualjafracirebon #kosmetikalami #kulitnormal #kulitberminyak #kulitkering #masker #maskerlumpur #serum #serumwajah #kosmetikaman #nomercury #konsultanjafra #jafracirebon #cirebonsehat #JafraTeamCirebon #JafraTeamIndramayu #JafraIndramayu #jafrabandung #jafrajakarta #jafrapekanbaru #jafralombok
Perawatan terbaik itu terjadi ketika kita tidur loh. Makanya kenapa jangan skip pake perawatan sebelum tidur. ⁣

Secape2nya beraktifitas, lebih cape lagi saat nanti nyembuhin kulit yg udah mulai berjerawat atau keriputan. Yekann.⁣

Jadii... jangan males pake perawatan malem ya sebelum tidur. Wajib lohh hukumnya.
#Jafra #jualjafra #orderjafra #herbal #jual #order #kosmetikherbal #alami #jualjaframadiun #kosmetikalami #kulitnormal #kulitberminyak #kulitkering #masker #maskerlumpur #serum #serumwajah #kosmetikaman #nomercury #konsultanjafra #jaframadiun #promojafra #JafraTeammadiun #JafraTeammagetan #JafraIndramayu #jafrabandung #jafrajakarta #jafrapekanbaru #jafralombok
Perawatan terbaik itu terjadi ketika kita tidur loh. Makanya kenapa jangan skip pake perawatan sebelum tidur. ⁣

Secape2nya beraktifitas, lebih cape lagi saat nanti nyembuhin kulit yg udah mulai berjerawat atau keriputan. Yekann.⁣

Jadii... jangan males pake perawatan malem ya sebelum tidur. Wajib lohh hukumnya.
#Jafra #jualjafra #orderjafra #herbal #jual #order #kosmetikherbal #alami #jualjaframadiun #kosmetikalami #kulitnormal #kulitberminyak #kulitkering #masker #maskerlumpur #serum #serumwajah #kosmetikaman #nomercury #konsultanjafra #jafrabandung #JafraTeammadiun #JafraTeambandung #JafraIndramayu #jaframadiun #jafrajakarta #jafrapekanbaru #jafralombok
Hydrating Divine Essence adalah salah satu kosmetik Lacooco Nasa yang memberikan perawatan terbaik bagi wajah.

Mencerahkan sekaligus melembabkan dalam satu waktu. Malazero sebagai bahan aktif telah teruji secara klinis dapat mencerahkan wajah tampa membuat iritasi

Hydrating Divine Essence dilengkapi dengan vitagen (Derivatif dan Vitamin C) sebagai antioksidan yang bermanfaat untuk mencegah penuaan dengan collagen untuk melembabakan wajah dan mencegah garis halus dan keriput.

Cara Pakai Hydrating Divine Essence,
Gunakan 3-4 pump dab aplikasikan pada wajah dan leher, Gunakan setelah toner.

Bisa Dipakai 2 s/d 3 bulan
NET. Rp. 250.000

#jerawat#glowing#wajahjerawat#kulitkering#masalahwajah#komedo#kulitberminyak#kantungmata#matapanda#keriput#penuaan#pemutihwajah#pemutihwajahalami#perawatanwajah#atasijerawat#hilangkankeputihan#kulitwajahberseri#cantikalami#plekhitam#hilangkanbekasjerawat#bekasjerawat#obatjerawat#obatkomedo#wajahputih#bersihdarijerawat#wajahjerawat#skincare#skincareindonesia#lacoco#lacoconasa#lacocoennature
☘️ERSHALI NASA☘️
Sabun 4 macam dgn masing masing kegunaanya😍manfaat sabun ERSHALI NASA ⏬⏬
✔️mengankat sel sel kulit mati
✔️Mencerahkan wajah
✔️Menghaluskan
✔️Melembabkan🌸

sabun ERSHALI mengandung:
* Susu kefir
* Alpha hydroxy * Acid AHA licoric
* Pepaya extract * Vitamin B

Sabun ERSHALI NASA... 👉Yang hijau ACNE SOAP untuk mengatasi jerawat dan meregenerasi kulit...
👉Yang hitam CHARCOAL SOAP untuk mengurangi kelebihan minyak di wajah dan kotoran yang menempel di wajah dan bisa juga untuk flek
👉Yang biru FISH COLLAGEN untuk mengencangkan kulit dan menjaga elastisitas 👉Yang BRIGHTENING SOAP untuk menghaluskan dan mencerahkan kulit

Harga murah meriah hasil maksimal...
Sabun ini telah mendapatkan ijin edar resmi dari Badan POM dengan Nomor POM: NA 18171206307 sehingga Anda tidak perlu khawatir lagi untuk menggunakanya.👌👌
Biar wajahmu makin sehat dan cerah

Info Lebih Lanjut ⏬⏬
Silahkan langsung hubungi⬇️⬇️
📲 WA : 085604135488
@ulfajoe616
#sabunkefir #sabunershali#ershalisoap#sabunnasa #fish#kolagensoap#sabunjerawatampuh #menghaluskankulit#kulit#kulitwajahkinclong#wajahbebaskomedo #ershalisoapnasa #nasa#antijerawat#mencerahkankulit #kulitberminyak #sabunkefir #fishconasa #fishcolagen#readystoks #sabunpemutih #sabun #ERSHALI_FISH_COLLAGEN_fishco_NASA☺️ #ershalisoapnasa #fishco #ebs #eaafs #charcoalmask
#masker #maskerorganik #maskerwajah #maskerwajahalami #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskerorganik #jualmaskerorganikmedan #maskerorganikmedan #maskerorganikmedanmurah #grosirmaskerwajah #grosirmaskerorganik #medan #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal
#masker #maskerorganik #maskerwajah #maskerwajahalami #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskerorganik #jualmaskerorganikmedan #maskerorganikmedan #maskerorganikmedanmurah #grosirmaskerwajah #grosirmaskerorganik #medan #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal
#masker #maskerorganik #maskerwajah #maskerwajahalami #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskerorganik #jualmaskerorganikmedan #maskerorganikmedan #maskerorganikmedanmurah #grosirmaskerwajah #grosirmaskerorganik #medan #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal
#masker #maskerorganik #maskerwajah #maskerwajahalami #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskerorganik #jualmaskerorganikmedan #maskerorganikmedan #maskerorganikmedanmurah #grosirmaskerwajah #grosirmaskerorganik #medan #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal
#masker #maskerorganik #maskerwajah #maskerwajahalami #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskerorganik #jualmaskerorganikmedan #maskerorganikmedan #maskerorganikmedanmurah #grosirmaskerwajah #grosirmaskerorganik #medan #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal
#masker #maskerorganik #maskerwajah #maskerwajahalami #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskerorganik #jualmaskerorganikmedan #maskerorganikmedan #maskerorganikmedanmurah #grosirmaskerwajah #grosirmaskerorganik #medan #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal
#masker #maskerorganik #maskerwajah #maskerwajahalami #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskerorganik #jualmaskerorganikmedan #maskerorganikmedan #maskerorganikmedanmurah #grosirmaskerwajah #grosirmaskerorganik #medan #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal
HER V PRODUCT :-
💰 DEEP & GLOW EXFOLIATOR 50ML - RM62
💰 BRIGHTENING OIL CLEANSER 150ML - RM70
💰 LUXE ESSENCE ADVANCE 30ML - RM37
💰 LUXE ESSENCE ADVANCE 120ML - RM70
💰 PREMIUM SET - RM124
.
📝 #UQSHOPPE66HARGAPRODUK #uqshoppe66
📲 ORDER/WHATSAPP +6011-21900864
📌 OPEN BORONG
.
POSTAGE :
📮RM8 SM / RM12 SS [500GM]
📮RM10 SM / RM17 SS [1KG]
🌟 Bergantung pada saiz/kuantiti dan berat produk
.
#sayajualherv #sayajualmurah #sayajualborong #igshopmalaysia #femesinsta #jualanonline #kedaionlinemurah2 #produkoriginalmurah #likeforlikemalaysia #instaonlinemalaysia #sayajualhervskincare #hervsetcombo #hervluxeessenceadvance #hervdeepglowexfoliator #hervbrighteningoilcleanser #hervpremiumset #hervpremium #hervluxeessenceadvance30ml #hervproduct #barangbaikharusshare #hervcombo #sayajualhervskincare #whitehorsegluta #kulitberminyak #bellazcucimakeupremover #doublecleansermethod #hervessenceadvance #menggalkanselkulitmati #ferrarossamakeupmelter
#masker #maskerorganik #maskerwajah #maskerwajahalami #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskerorganik #jualmaskerorganikmedan #maskerorganikmedan #maskerorganikmedanmurah #grosirmaskerwajah #grosirmaskerorganik #medan #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal
.
.
Uolls ade tak masalah liang pori-pori besar, muka berminyak dan berjerawat?
.
Mesti ada! Sebab itulah iFlawless mengeluarkan Facial Scrub with LORISA yang berasaskan garam Himalaya ni
.
Ape kebaikan garam Himalaya?
.
Ape yg Sishatie maklum, garam Himalaya ni berkemampuan utk membersihkan liang pori-pori dgn lebih mendalam, seimbangkan penghasilan minyak pada kulit wajah dan mempunyai Natural Antiseptik yang bagus utk merawat jerawat. Ianya mengandungi Chromium, Zinc & Sulfur
.
Chromium: Membantu mengecutkan jerawat dgn cara mengurangkan infection bacteria
.
Zinc: Elakkan jerawat menjadi parut yang teruk
.
Sulfur: Bersih liang pori-pori dan buang kulit mati
.
.
OH YE! Facial Scrub ni juga mengandungi LORISA iaitu bahan premium dalam skincare iFlawless
.
.
Org yg takde jerawat juga digalakkan guna ye...
.
Siapa dah try Facial Scrub with LORISA?
.
#iFlawlessTestimoni #iFlawlessJourney #NaturallyFlawless #iFlawless #ProdukNatural #TipCantik #TipsCantik #HilangkanJerawat #MasalahJerawat #PoriTerbuka #HilangkanParut #KulitKusam #KulitCantik #KulitKering #Jeragat #NaturalSkincareMalaysia #KulitBerminyak #BeautyBloggerMalaysia #SkincareMalaysia #BeautyTips #MakeupTutorialMalaysia #BeautyBlogger #BeautyBloggerMalaysia #TanyaMommy #Tips1MinitFlawless
🌷 Memiliki kilang minyak sendiri di wajah? 😅😂 .

Bantu perawatannya dengan skincare khusus kulit berminyak, namanya JAFRA Advanced Dynamics Mattifying Set, yang terdiri dari sabun pencuci wajah, pelembab dgn spf 15, toner dan night moisture 😉 .

JAFRA Advanced Dynamics Mattifying Set Memiliki kandungan Tea Tree Oil sebagai anti radang alami dan anti Mikroba,

Kompleks Garam lisin mengendalikan produksi minyak dan lemak berlebih.

Ekstrak lilac India, ekstrak marigold meksiko dan ekstrak ubi membantu melawan Mikroba yang menyebabkan jerawat, menenangkan peradangan dan mengurangi kondisi kulit berminyak.. .

Sebelum pakai, analisa jenis kulit dan konsultasi kan Dengan saya yaaa.. 😉

Tanya jafra :

Wa 082214445831

IG Oop_Sopiah

#skincarejafra
#skincareherbal
#skincareaman
#skincarejafraaman #skincareibuhamildanibumenyusui #amanuntukibuhamil
#amanuntukibumenyusui
#wajahsehat
#wajahcerah
#pencerahwajah
#wajahhalus
#kulitberminyak
#wajahberjerawat
#mattifying
#skincareaman
#Jeniskulitwajah

#mattifyingjafra
#advancedynamics
#advancedynamicsmattifying
#mattifyingjafra
#wajahsehat
#orderjafra
#orderjafrabandung
#tanyajafra
#gabungjafra
#konsultanjafra
#jafrakonsultan
#konsultanjafrabandung
Testimoni Jerawat
✔️ Terbukti Berkesan
✔️ Bukan Produk Timbang Kilo
✔️ Formula dari KOREA
✔️ Kelulusan KKM
DM NOW untuk harga promosi
#OVERCANTIKDENGANINFINENCE
#infinenceskincare #harumnita #lovepotion #lingeries #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #kulitberminyak #brunei #ipoh #resepimasakan #frkl21 #chocofit #indonesia #singapore #wonderbloom #kendur #bizzybody #lustsecret #jeragat #indonesia #brunei #sabah #sarawak #perak #putrajaya #selangor #sweetdara #marykaymalaysia #meeracle #testimoniinfinence
Menciiii. Menci dengan pigmentation kat pipi. Memang perit hati kak lin setiap kali belek muka kat cermin. Umpama hati ni dihiris dengan sembilu. Kau kejam Roy. .
. 😂 .
.

Kak Lin mula ada tompok tompok cekelat ni sejak umur kak lin 20an tahun. Time tu perasan kiut lahhh. Ala ala macam omputih. 😏 .
.

Yang pedihnya, semakin umur meningkat, semakin banyak pulak tompok cekelat tu tinggalkan jejak kat pipi. Huwarghhh. .
.

Tapiiii ini semuaa dulu lahhh. Duluuu. .
.

Sekarang ni walaupun pigmentasi ni tak bole 100 percent hilang, (bayangkan dia ni dah ada sejak zaman tudung senget. Nak hilang ting! Macam magik tu, mustahil lah kannn) asalkan dia pudar dan terkawal, jadilah. .
.

Itu pun dah buatkan hati kak lin ni berbunga setaman. Yang penting takder lagi dia panggil geng pakat tompok tompok sama sama. Ekekeke. .
.

Dengan adanya bahan best seperti Arbutin dalam krim chantiq ni. Hati kak lin dah mula tenang setenang lautan merah. Sebab Arbutin ni membantu cerahkan kulit, slowkan penuaan dan merawat pigmentasi. Yippieee! Mengena lahtu.😍 .
. .
Diskaun leff panah ke hati untuk 3 botol wdta 114 dolar kota singa. Bole roger roger kak lin kat sini. Tekan saja link ni. .
.

www.wasap.my/+6581661776/WDTA
www.wasap.my/+6581661776/WDTA
www.wasap.my/+6581661776/WDTA .
. .
#WDTASG #krimmajiksyantik #krimsyantik #pigmentation #pigmentasi #pigment #pimples #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkusam #kendur #kulitmukakering #eyebag #lebambawahmata #wrinkles #garisantepimata #kulitmukategang #kulitmukaanjal #awetmuda #hormone #hormon #perutkempis #calitcalit #saputiganadiutama #cantik #halusmulus #gebugebas #WDTAtestimonials
Tip khas sblom tido ni tau! 😂

Buat ais kiub jus oren kegunaan seharian untuk memudarkan parut jerawat hitam

buah oren mengandungi Vitamin C dan asid askorbik menjadikannya berkhasiat untuk memudarkan parut jerawat.
BAHAN
4 biji oren
Bekas kiub ais .
CARA PENYEDIAAN .
Perah 4 biji buah oren ke dalam sebuah bekas dan sedikit airdan kacau sehingga sebati.

Masukkan campuran jus buah oren tadi ke dalam acuan ais dan bekukan di dalam peti sejuk.

Setelah ais dah beku, bersihkan wajah u guys dengan bersih kemudian

Keluarkan seketul daripada ais tadi daripada peti sejuk. Letak dan gosok perlahan-lahan di wajah hampa dalam bentuk bulatan. Tumpukan di bahagian yang ada parut jerawat.

Setelah ais sudah cair, biarkan wajah hampa kering dengan sendiri sebelum dibilas dengan air suam dan diikuti dengan air sejuk.

Best dak petua yang waz share kat u guys ni? Jgn lupe tag member² skali tau😉

cc:rsteamonhq
#jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik #tipskecantikan #tipscantiknaterbaik #tipscantik #tipsglowing #TipsCantikZarfuna
Eye colour mengandungi mineral berkualiti tinggi yang digabungkan dengan bahan2 lain untuk menghasilkan tekstur yang sempurna. Dengan kombinasi mineral tersebut, tekstur produk mudah diadun dengan sentuhan lembut bak sutera, agar kulit terasa gebu dan halus dengan kemasan semula jadi dan berkilau.
Manfaat & keistimewaan ✔Litupan penuh dengan satu sentuhan hasil solekan yang lebih menawan dengan kepelbagaian pilihan warna
✔Litupan warna yang sempurna dan berkekalan
✔Tidak mudah luntur
✔Tidak terkumpul di celah2 kedutan atau garis2 halus pd wajah ✔Pemakaian yang tahan lebih lama
✔Berasakan mineral
✔Mengandungi vitamin A, C, dan E untuk membantu melindungi daripada radikal bebas yang menyebabkan kedutan
✔Tekstur yang ringan ✔meluncur licin apabila disapu
✔Mudah digunakan diadun dan diratakan 🌺Vitamin A, C dan E
Membantu menentang radikal bebas yang boleh menyebabkan kedutan 🌺Pelbagai mineral
Wujud secara semulajadi dalam tanah, mempunyai tekstur yang ringan, boleh meningkatkan seri dan kejelitaan kulit.
Semua mineral semula jadi akan melalui proses penulenan yang intensif sebelum dirumus dalam produk kosmetik

#eyecolourmarykay
#marykaymalaysia #MaryKay #MaryKayKualaTerengganu
#MaryKayTerengganu
#MaryKayKualaNerus
#MaryKayGongBadak
#MaryKaywakafbaru
#FreeSkincareClass
#FreeMakeupClass
#ScanKulitPercuma
#SkinAnalyzer
#NakCubaMaryKayHubungiSaya #JomCantikDenganSihat
#ILoveMaryKay #KulitBerjeragat
#KulitBerminyak #MasalahKulitBerjeragat #MengatasiMasalahMukaKering #SegarkanMukaAnda #MasalahKulitBerjerawat #KulitSihatBebasMinyak #KulitAnjalDanBerseri #BagaimanaMengurangkanJeragat #BagaimanaMendapatkanKulitYangSihat #PerundingKecantikanBebas #RundinganNasihatPercuma
Mau Putih?🍸GLUCELLA🍏
mau cantik?🍸GLUCELLA🍏
Awet muda?🍸GLUCELLA🍏
Bebas jerawat?🍸GLUCELLA🍏
Bebas flek hitam?🍸GLUCELLA🍏
Bebas kerutan?🍸GLUCELLA🍏
Kulit berminyak?🍸GLUCELLA🍏

Apa sih GLUCELLA?? MORE INFO CHAT
.
📲 WHASTAPP : 085270746398

#glucella #glucellahwi #hwi #produkhwi #produkherbal #produkkesehatan #produkkecantikan #bebasjerawat #awetmuda #kulitberminyak #jerawathilang #flekhitam #flekhitamhilang #herbal #80juta #bebasjerawat #bebaskerutan #kerutanhilang #cantik #hwimedan #hwiindonesia #hwibanjarmasin #hwijakarta #hwisumatera #hwisurabaya #jerawatan #kerutan #wajahputih #mencerahkan #vanessa
Abah share apa yang abah buat.
.
Sebelum ni abah pun ada masalah sama, bila jerawat naik, dia akan merebak banyak tempat dan naik berkali-kali. .
.
Kesan buruk bila jerawat merebak yang paling abah tak suka, dia akan meninggalkan kesan parut hitam yang jelas kelihatan dan ambil masa lama untuk hilang.#
.
.
Jadi abah cuba buat cara ni, sofar sangat berkesan dan muka abah memang jarang naik jerawat. Mungkin hampa boleh cuba. .
1st yang abah sangat jaga dengan rapi adalah teknik abah cuci muka, abah sangat bagi masa pada diri abah untuk proses cuci muka yang betul. Sebab salah satu punca jerawat naik adalah bila kesan kotoran pada wajah tak dicuci dengan betul.
.
.
2nd abah buat double cleansing, biasanya jerawat akan naik pada bahagian yang abah kurang ambil perhatian masa proses cuci muka. Jadi abah akan fokus double cleansing betul2 pada bahagian sensetif jerawat. Hasilnya jerawat tak merebak. .
.
3rd , Biasanya jerawat yang naik, abah akan picit sampai habis keluar air bisa tu, lepas tu abah terus letak rs serum supaya dia cepat2 kecut. Picit jerawat, tangan kena basih. lepas picit kena cuci muka bersih2. Supaya jerawat tak merebak. .
.
.
Tip ni membantu hampa dak? Jelas?
.
.
#rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs
Customer syurgaa ❣️
Bagi details terus bank in tak tunggu lama

customer grab 1 #DianzVitamin
katanya nak rawat masalah parut jerawat

yelaa, raya kan tak lama lagi
confirm la nak gojes raya ni!
Nak gojes juga raya ni?
Meh picit no kat bawah ni 👇

WHATSAPP 0193051874
WHATSAPP 0193051874
WHATSAPP 0193051874

#stokissahdianlegacy #TeamAidaMothar #kulitkusam #kulitberminyak #kulitgebu #dianzKL #putrajaya #dianzpuchong #dianzTamanMedan #dianzCheras #dianzTamanKinrara #dianzBandarKinrara #dianzBangsar #dianzPantaiDalam #theyusufiskandar #laraalana #uitm #ukm #upm #neelofa #ajimaura #parutjerawat #jeragat #whitehead #bazarpaknil
5BAHAN NI BOLEH PULIHKAN KULIT KUSAM .
.
1. BERAS
Blender beras sampai halus. Campur bersama 2 sudu madu. Jadikan seperti scrub, pelahan-lahan scrub muka untuk menyingkirkan kulit mati penyebab kulit kusam. .
.
2. YOGURT
Campur 2 sudu yogurt asli dengan 1 cawan oat, Gaul rata dan sapu pada wajah 2-3x seminggu. Yogurt boleh melembabkan dan boleh mencerahkan wajah yang kusam.
.
3. TIMUN
Buat toner timun, campur dengan sedikit perahan air lemon dan madu. Spray pada wajah pagi dan malam sebelum tidur. Wajah akan nampak lebih bermaya dan fresh. .
.
4. KENTANG
Potong ketang halus-halus dan gosokan getah kentang pada wajah. Kentang boleh berfungsi untuk menyingkirkan kulit mati dan mencerahkan wajah secara semula jadi. .
.
5. KELAPA
Dapatkan hampas kelapa, campur bersama dengan putih telur. Gaul rata dan jadikan masker pada wajah. Untuk dapat hasil cepat kena buat lebih kerap.
.
Tapi kalau nak cepat lagi. Boleh cuba rs serum. Kebetulan abah sedang edarkan sample percuma untuk hampa try. Sapa nak? Komen "NAK" kat bawah na.
.
.
#rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs
Mary kay mineral eye colour
Ada lebih warna yang pelbagai dan sangat cantik, serius cakap memang cantik dan melekat di mata, melekat ia di hati. 😍😍 #marykaymalaysia #MaryKay #MaryKayKualaTerengganu #MaryKayTerengganu #MaryKayKualaNerus #MaryKayGongBadak #MaryKaywakafbaru #FreeSkincareClass #FreeMakeupClass #ScanKulitPercuma #SkinAnalyzer #NakCubaMaryKayHubungiSaya #JomCantikDenganSihat #ILoveMaryKay #KulitBerjeragat #KulitBerminyak #MasalahKulitBerjeragat #MengatasiMasalahMukaKering #SegarkanMukaAnda #MasalahKulitBerjerawat #KulitSihatBebasMinyak #KulitAnjalDanBerseri #BagaimanaMengurangkanJeragat #BagaimanaMendapatkanKulitYangSihat #PerundingKecantikanBebas #RundinganNasihatPercuma

Berminat jom pm sis 0139545771
Nk sampel pun boleh.
AMPOULE SERIES BY AIRISHE 💙
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
1. Perfect Glow Eye Care Ampoule
💙Reduce eye puffiness & Dark circle
💙Refresh & Energize tired eyes
💙Smoothen wrinkles & fine lines .

2. Age Revive Wrinkles Smoothing & Lifting Ampoule
💙Reduce & Relax skin wrinkles
💙Smoothen skin fine lines & refine the texture
💙Moisturize & firm the skin
💙Keep the suppleness .

3. Clear Clean Purifying Ampoule
💙Help to reduce breakouts & blemishes .
💙Improve oily skin conditions .
💙Minimize pores

4. Pure Bright Lightening Ampoule
💙Lighten dark skin tone
💙Protect against skin darkening
💙Help reduce pigmentation
💙Reduce scars
💙Help clear skin spots

#ampoule #airishe
#jerawat #jeragat #parutjerawat
#kulitkusam #kulitkering
#kulitberminyak #breakout
#agentkemaman #bandarchukaikemaman
#codkemaman #bazarpaknilmurah
#spa
#teamkakeny
.
.
Facial muka dari rumah jer..
.
Boleh ker?
.
Off course boleh, syg... Asalkan ada bahan2 utk dibuat facial, terus jadik
.
Hari nie, sis nak tunjuk video MOMMY AJAR MCM MANE NAK BERFACIAL DARI RUMAH MENGGUNAKAN FULL SET SKINCARE IFLAWLESS YG ADE HADIAH FACIAL SCRUB TUUUU🥰
.
Dalam Full Set Skincare kan dah ade Facial Treatment (cleanser), Facial Masker, Facial Serum with LORISA & Facial Mist..lepas tu dapat pulak hadiah Facial Scrub
.
.
Alangkah lengkapnya la haii rutin facial kita. Dah tak perlu pegi spa lg dah. Jimat belanja, encik abang pasti suka... .
Cuma part Moisturiser tu Mommy guna Minyak Argan Emas iFlawless..uolls kalau takde, boleh gantikan dgn moisturiser sendiri ok!
.
Sisyatie cdngkan uolls tonton smpai habis video utk lihat perubahan skin Mommy yg dari awalnya tak bermaya tiba-tiba....zasssss..flawless!
.
Siapa nak kulit wajah sihat mcm Mommy? komen kat bawah yeee👇🏽👇🏽👇🏽
.
.
.
#iFlawlessTestimoni #iFlawlessJourney #NaturallyFlawless #iFlawless #ProdukNatural #TipCantik #TipsCantik #HilangkanJerawat #MasalahJerawat #PoriTerbuka #HilangkanParut #KulitKusam #KulitCantik #KulitKering #Jeragat #NaturalSkincareMalaysia #KulitBerminyak #BeautyBloggerMalaysia #SkincareMalaysia #BeautyTips #MakeupTutorialMalaysia #BeautyBlogger #BeautyBloggerMalaysia #TanyaMommy #Tips1MinitFlawless
Cari ingredients pada produk yang mengandungi bahan-bahan ini. Fungsi bahan ini adalah untuk mencerahkan wajah.

A. Alpha arbutin (Ada dalam rs serum new fomula)
B. Niacinamide
C. Vitamin C
_
Petua tradisional :

Petua untuk kurangkan burn dan breakout serentak:
Blender 1biji timun dan campur dengan 4 sudu madu. Sejukkan dalam peti sejuk dan letakkan pada kawasan yang terkena panahan matahari. Bahan semula jadi dalam kandungan kedua-dua jenis bahan ini membantu meredakan sakit dan hilangkan kesan kemerahan akibat kulit yang terbakar dari cahaya matahari dalam masa sama dapat segarkan kulit muka hampa.
.
.
Hampa dah try ke belum sample rs serum new fomula? Nak try dak? Abah bagi free ja .Yang nak try dan ada masalah sunburn teruk komen "ME" kat bawah. .
.
_
#rstimun #rscucumber #skincareorganik
#organik #timun #cucumber #tipcantik
#petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak
#pori #poriterbuka #kulitberjerawat
#kulitputih #kulitcerah #kulitcerah
#kulitkusam #tipskulitcantik
#hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs
Hai awak awak😍 kat sini ada goodnews tau😘Harini saya AGENT sah HAARA BEAUTY🙋 nk kenalkan produk baru untuk awak awak semua yang dah lama menderita dsebabkan masalah kulit😔 🌸HAARA BEAUTY🌸 •3 IN 1• •HAARA BEAUTY SOAP🌼 •HAARA BEAUTY DAY CREAM🌼 •HAARA BEAUTY NIGHT CREAM🌼 🌸HAARA BEAUTY SERUM🌸

Masalah-masalah kulit yang awak alami dapat diatasi hanya dengan menggunakan HAARA BEAUTY 🤩 ✓ HAARA BEAUTY merupakan produk yang diinspirasikan dari bahan semula jadi tau👌❤️ so awak awak tak perlu risau lagi. ✓ produk 100% organik ✓100% tanpa bahan kimia yang merbahaya ✓Tahan sehingga 2 bulan bergantung kepada penggunaan ✓Membersih dan mencerahkan kulit ✓Menganjalkan kulit muka ✓Menghilangkan jerawat dan parut ✓Tona kulit lebih sekata ✓Melembabkan kulit mula ✓Menutup liang-liang pori ✓Menghilangkan garis garis halus / kedutan
Berkesan untuk mengatasi masalah kulit seperti ; 🖤Jerawat/Jerawat kronik✔️
🖤Jeragat/Jeragat kronik✔️
🖤Kulit muka berparut✔️
🖤Kulit berminyak✔️
🖤Resdung✔️
🖤Tona kulit tak sekata✔️
🖤Kulit muka sensitif✔️
🖤Kulit kusam✔️ So, apa tunggu lagi gais ??😍 Jom dpatkan kulit putih mulus hanya dengan HAARA BEAUTY SKINCARE . Korang taknak ke kulit ala ala retis😎. Grab yours😚

#hilangkanparutjerawat #produkmenghilankanbekasjerawat #jerawatkronik #haarabeauty #putihmulus #glowing #putih #jeragat #hilangkanjeragat #oilyskin #kulitberminyak #produkorganik #produksmulajadi #kesanseawal7haripenggunaan #kecantikanimpiansijelita
#OVERCANTIKDENGANINFINENCE
#infinenceskincare #harumnita #lovepotion #lingeries #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #kulitberminyak #brunei #melaka #resepimasakan #frkl21 #chocofit #indonesia #singapore #chocojar #kendur #bizzybody #lustsecret #jeragat #indonesia #johor #sabah #sarawak #perak #putrajaya #selangor #sweetdara #marykaymalaysia #meeracle
Ingin tampil ringkas & cepat?? Lambat ke kelas atau kerja??
.

HUNA FABULOUS FOUNDATION dapat bantu uolls. Calit2 je dah siap😘😘😘 Jangan risau! Tengah ada sale tau!!
.

RM 20 SHJ!!!
RM 20 SHJ!!!
RM 20 SHJ!!!
.

Berminat?? Jom dm or klik je link dkt bio kak arie💕💕💕
.

#Huna#HunaSkincare#ProdukHuna#HunaBeautyByZira#Jerawat#KulitBerminyak#Parut#Jeragat#KulitKering#KulitSensitif#ProdukOrganik#BebasBahanKimia#ProdukTimbangKilo#hunafabulousfoundation#natureproduct
Set perawatan muka yg simple, aman dan berbahan alami. Saatnya bebas dari jerawat 👍
.
.
- Gel Cleanser >>> Mengangkat kotoran & sisa makeup yang menyumbat pori
- Light Lotion >>> Mengandung campuran kaya antioksidan Chamomile, Acerola Cherry, Cucumber dan Vitamin E untuk melawan radikal bebas dan polusi yang dapat merusak kulit
- Makeup Removing Wipes >>> Cepat mengangkat makeup ,Cocok untuk semua jenis kulit
- Acne Care Pore Refreshing Toner >>> Membantu mengangkat sel kulit mati dengan lembut
- Acne Care Gel >>> Membantu menghilangkan jerawat, noda merah serta noda bekas jerawat ,Meresap ke pori-pori untuk membantu mengurangi jerawat dan komedo
.
.

#Essentialbyartistry #ArtistrySkinCare #Artistry #jerawat #kulitmulustanpajerawat #remaja #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #poriporibesar
Set perawatan muka yg simple, aman dan berbahan alami. Saatnya bebas dari jerawat 👍
.
.
- Gel Cleanser >>> Mengangkat kotoran & sisa makeup yang menyumbat pori
- Light Lotion >>> Mengandung campuran kaya antioksidan Chamomile, Acerola Cherry, Cucumber dan Vitamin E untuk melawan radikal bebas dan polusi yang dapat merusak kulit
- Makeup Removing Wipes >>> Cepat mengangkat makeup ,Cocok untuk semua jenis kulit
- Acne Care Pore Refreshing Toner >>> Membantu mengangkat sel kulit mati dengan lembut
- Acne Care Gel >>> Membantu menghilangkan jerawat, noda merah serta noda bekas jerawat ,Meresap ke pori-pori untuk membantu mengurangi jerawat dan komedo
.
.

#Essentialbyartistry #ArtistrySkinCare #Artistry #jerawat #kulitmulustanpajerawat #remaja #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #poriporibesar
Set perawatan muka yg simple, aman dan berbahan alami. Saatnya bebas dari jerawat 👍
.
.
- Gel Cleanser >>> Mengangkat kotoran & sisa makeup yang menyumbat pori
- Light Lotion >>> Mengandung campuran kaya antioksidan Chamomile, Acerola Cherry, Cucumber dan Vitamin E untuk melawan radikal bebas dan polusi yang dapat merusak kulit
- Makeup Removing Wipes >>> Cepat mengangkat makeup ,Cocok untuk semua jenis kulit
- Acne Care Pore Refreshing Toner >>> Membantu mengangkat sel kulit mati dengan lembut
- Acne Care Gel >>> Membantu menghilangkan jerawat, noda merah serta noda bekas jerawat ,Meresap ke pori-pori untuk membantu mengurangi jerawat dan komedo
.
.

#Essentialbyartistry #ArtistrySkinCare #Artistry #jerawat #kulitmulustanpajerawat #remaja #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #poriporibesar
Siapa disini yg punya jenis kulit berminyak?
✔️Bangun tidur seluruh wajah penuh minyak, ✔️siang hari wajah tampak mengkilap udah kaya kilang minyak😂 ✔️pori-pori tampak besar, ✔️gampang dihinggapi komedo dan jerawat, ✔️kalau pakai make-up sangat mudah luntur karna produksi minyak berlebih di wajah... .
.
.
.
Yup, begitulah kira-kira yg aku alami kurleb 2tahun yg lalu.
Tapi sekarang sudah engga karna aku rutin menggunakan perawatan harian KHUSUS UNTUK JENIS KULIT BERMINYAK dari JAFRA yaitu ADVANCED DYNAMICS MATTIFYING 😘
Berfungsi membersihkan kulit, mengurangi minyak berlebih, mengontrol minyak di wajah, melindungi kulit dari sinar UV A UV B serta Radikal bebas, dan merawat kulit agar tetap lembab, tdk kering dan cerah alami ❤

Kulit kamu berminyak??? Yukk pakai Perawatan ini 😘

Konsultasi/Info Order
WA 085246763618

#perawatanhariansesuaijeniskulit #perawatanharian #perawatanharianjafra #perawatanharianuntukkulitberminyak #advanceddynamicsmattifying #kulitberminyak #cleanserjafra #daycream #daymoisturejafra #tonerwajah #nightcream #jualjafra #konsultanjafraresmi #konsultasijeniskulit #joinjafra2019 #jafrahandil #muarajawaupdate #jafrasamarinda #jafraindependentconsultant
Mau Putih?🍸GLUCELLA🍏
mau cantik?🍸GLUCELLA🍏
Awet muda?🍸GLUCELLA🍏
Bebas jerawat?🍸GLUCELLA🍏
Bebas flek hitam?🍸GLUCELLA🍏
Bebas kerutan?🍸GLUCELLA🍏
Kulit berminyak?🍸GLUCELLA🍏

Apa sih GLUCELLA?? MORE INFO CHAT
.
📲 WHASTAPP : 085270746398

#glucella #glucellahwi #hwi #produkhwi #produkherbal #produkkesehatan #produkkecantikan #bebasjerawat #awetmuda #kulitberminyak #jerawathilang #flekhitam #flekhitamhilang #herbal #80juta #bebasjerawat #bebaskerutan #kerutanhilang #cantik #hwimedan #hwiindonesia #hwibanjarmasin #hwijakarta #hwisumatera #hwisurabaya #jerawatan #kerutan #wajahputih #mencerahkan #vanessa
YOUNG & GLOW FOUNDATION by MAMA Lofa
- Produk halal
- Mesra wudhuk
- Anti aging
- All in one (serum, moisturiser, sunblock SPF 45)
- Membuat kulit muka glowing & lembab
- Menghilangkan jerawat,jeragat & parut
- 1 tona warna shj (Sesuai utk semua warna kulit, ikut 'darah')
- Diluluskan oleh KKM ( NOT180906924K )
- Penggunaan harian tahan 2-3 bulan

Harga:
Rm60.00 (SM), Rm70.00 (SS)
*BELUM masuk kos postage/delivery

Jom dapatkan produk Young and Glow Foundation
www.wasap.my/60183123989

#youngandglow #foundation #treatment #mesrawuduk #mesrasolat #jeragat #jerawat #parut #kulitberminyak
#teamyoungnglowsepang
#teamyoungnglowjannah
Cari ingredients pada produk yang mengandungi bahan-bahan ini. Fungsi bahan ini adalah untuk mencerahkan wajah.

A. Alpha arbutin (Ada dalam rs serum new fomula)
B. Niacinamide
C. Vitamin C
_
Petua tradisional :

Petua untuk kurangkan burn dan breakout serentak:
Blender 1biji timun dan campur dengan 4 sudu madu. Sejukkan dalam peti sejuk dan letakkan pada kawasan yang terkena panahan matahari. Bahan semula jadi dalam kandungan kedua-dua jenis bahan ini membantu meredakan sakit dan hilangkan kesan kemerahan akibat kulit yang terbakar dari cahaya matahari dalam masa sama dapat segarkan kulit muka hampa.
.
.
Hampa dah try ke belum sample rs serum new fomula? Nak try dak? Nak bagi free ja .Yang nak try dan ada masalah sunburn teruk komen "ME" kat bawah. .
.

#jerawat
#rstimun #parut
#kulitberminyak #serumtimun
#poriterbuka #masalahpori
#rsteamon
#bebasjerawat
#rscucumber #kulitkusam
#cikguseo#jerawatkronik
#petuakulit #kualaselangor
#klang #gmklang
#pkns #ijok
#shahalam #meru
#portklang #petuacantik
#uptownshahalam
#seksyen18 #codseksyen24
#codshahalam
#tipskecantikanbyata
Masalah bibir kering??
Bibir terkopek??
Bibir luka??
Bibir mengelupas??
.

Jom cuba HUNA LIP CRUSH😘😘😘 Tengah terlajak murah ni😍😍😍
.

RM 20 SHJ!!!
RM 20 SHJ!!!
RM 20 SHJ!!!
.

Berminat?? Jom dm or klik je link dkt bio kak arie💕💕💕
.

#Huna#HunaSkincare#ProdukHuna#HunaBeautyByZira#Jerawat#KulitBerminyak#Parut#Jeragat#KulitKering#KulitSensitif#ProdukOrganik#BebasBahanKimia#ProdukTimbangKilo#hunalipcrush#hunalipbalm#natureproduct
🌸 Benefits of Peony
.
➡ It helps to fight against signs of aging
.
Peony mengandungi polyphenols yang boleh melambatkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan, garis halus, kulit kusam & tona kulit tidak sekata
.
Peony juga dapat menegangkan kulit dan mengelakkan kulit daripada kendur
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Price : RM48 sem / RM52 ss
FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
Whatsapp : 0199236841 (Click link in bio)
Kamu si remaja yg lagi punya problem jerawat dan kulit kering?! Kita punya solusinya. Artistry Essentials.
Dengan kandungan salicylic acid, timun, chamomile, lemon, aloe vera, plus witch hazel dan willow bark; Essentials Acne Care Gel jadi acne treatment yang ampuh banget dan tetep merawat kulitmu supaya nggak kering 👩🏻✨
.
Do you think you need this? Comment with 💚 if you do!
.
#3MinutesToGreatSkin #GR3ATB3AUTY
#atasijerawat #kulitberminyak #berjerawat #remaja #hormon #jerawathilang
#artistry #obatjerawat
Inilah rahsia Mullein Flower disemai masuk ke dalam Meeracle Meeracle Facial Serum yang memberi kebaikan kepada kulit anda untuk nampak muda dan berseri! Swipe ke kiri untuk tahu lebih lanjut!
.
0176790928 .
0176790928
.
#meeracle #meeracleserum #meeraclecleanser #maryambazilah #meeraclesenawang #meeraclenegerisembilan #menjadidenganmeeracle #meeracleadvanceformula #meeracleshahalam #sayajual #sayajualmeeracle #masalahjerawat #masalahkulit #masalahjeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #produkkecantikan #masalahparutjerawat #parutjerawat #setkecantikan #setcantik#bazarpaknil #kulitkering#masalahwhiteheads #masalahblackheads #meeracleseremban
Komedo adalah tumpukkan lemak yang mengeras di kulit karena kelebihan minyak yang kemudian terperangkap/tersumbat di pori-pori kulit Ada 2 jenis komedo

1.Blackhead (komedo terbuka) ●Tampak seperti pori-pori yang membesar dan menghitam.
Komedo ini berwarna kehitaman karena teroksidasi oleh udara.

2.Whitehead (komedo tertutup) ●Berada dibalik lapisan kulit ari yang tersumbat kotoran dan lemak,tampak seperti benjolan kecil-kecil dibawah kulit.

Biasanya komedo muncul diarea T (dahi,dagu,hidung)
Juga dibawah mata dan pipi

#jual #jualjafra #joinjafra
#orderjafra #herbal #kosmetikaman #bpom #mudmaskjafra #rj #serumjafra #maskerwajahbestseller #nomercury #kulitnormal #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #konsultanjafra #maskerkomedo #komedo #scrubjafra #scrub #maskerlumpur #solusikomedo #serumwajah #jafrajakarta #jafraindonesia
🍅 Special Gift 🍅
.
Setiap pembelian RM50 dan ke atas ATAU pembelian TIGA produk Temyracle akan mendapat Tony Moly: I’m Tomato Mask Sheet 😊
.
I’m Tomato diperkaya dengan asid amino dan ini membuatkan kulit lembab, segar dan bermaya 😍 Ekstrak tomato ini juga akan menyihatkam kulit anda secara keseluruhan 💖
.
Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan this SPECIAL GIFT 🍅
.
#specialgiftsbymademoiselleqistina
MSI GOLD BEAUTY FACE MIST
Produk terbaru MSI untuk spray wajah

Komposisi :
Aqua (Mg -AG+)
Rosa damascend
Power water
Panthenol
Allatoin
Phenoxyetanol

Kegunaan :
Membantu menyegarkan dan Menghaluskan kulit wajah.

Petunjuk pemakaian :
Semprotkan MSI Gold Beauty Face Mist di sekitar wajah dan leher.
Lakukan setiap pagi siang dan sore hari atau pada saat mengalami kepenatan wajah.

1Paket 400Rb isi 5 botol
1Pcs 100rb
Info / order
Wa 085399904004

#msigoldbeauty #facemist #penyegarwajah #msibiospray #biospray #biospraybekasi #goldbeauty #facemistmurah #bisnismsi #msibekasi #msijakartatimur #produkmsi #antijerawat #antikulitkusam #kulitberminyak
Inilah Serum wajah Meeracle. Rasai warna pinkish, yang tidak berminyak, tidak melekit dan tekstur yang bersinar. Apa yang paling best pasal serum ini ialah ianya mudah meresap masuk ke dalam kulit anda!
.
0176790928 .
0176790928
.
#meeracle #meeracleserum #meeraclecleanser #maryambazilah #meeraclesenawang #meeraclenegerisembilan #menjadidenganmeeracle #meeracleadvanceformula #meeracleshahalam #sayajual #sayajualmeeracle #masalahjerawat #masalahkulit #masalahjeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #produkkecantikan #masalahparutjerawat #parutjerawat #setkecantikan #setcantik#bazarpaknil #kulitkering#masalahwhiteheads #masalahblackheads #meeracleseremban
Komedo adalah tumpukkan lemak yang mengeras di kulit karena kelebihan minyak yang kemudian terperangkap/tersumbat di pori-pori kulit Ada 2 jenis komedo

1.Blackhead (komedo terbuka) ●Tampak seperti pori-pori yang membesar dan menghitam.
Komedo ini berwarna kehitaman karena teroksidasi oleh udara.

2.Whitehead (komedo tertutup) ●Berada dibalik lapisan kulit ari yang tersumbat kotoran dan lemak,tampak seperti benjolan kecil-kecil dibawah kulit.

Biasanya komedo muncul diarea T (dahi,dagu,hidung)
Juga dibawah mata dan pipi

#jual #jualjafra #joinjafra
#orderjafra #herbal #kosmetikaman #bpom #mudmaskjafra #rj #serumjafra #maskerwajahbestseller #nomercury #kulitnormal #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #konsultanjafra #maskerkomedo #komedo #scrubjafra #scrub #maskerlumpur #solusikomedo #serumwajah #jafrajakarta #jafraindonesia
Sebelum tidur, pastikan cuci muka dulu dengan Meeracle Facial Cleanser. Dan calitkan sedikit Meeracle Facial Serum supaya kulit wajah cantik berseri dan glowing.
.
Have a good rest everyone ! 💓
.
.
#meeracle #allnewmeeracle
#formulagemstone #meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula #empoweringwomen #empowering #skincareproducts #kulitsihat #kulitcantiksihat #pencucimukanatural #pencucimukasemulajadi #jeragattiada #jeragat #jeragatpudar #jerawatsembuh #kulitkusamhilang #kulitkusam #wajahcerahalami #parutjerawat #parutpudar #kulitberminyak #kulitrosak #penuaankulit #antiagingskincare #antiagingproducts #antiaging #kulitlembabcantik #kulitlembab #jerawatkronik