#kuantan

TERKINI Tun Mahathir~ Ucapan Di Hadapan Ribuan Rakyat Jelajah Pakatan Harapan, Kuantan PAHANG video

Dekorasi pelamin istimewa buat Izan ♥ Mirul di Cenderawasih , Kuantan Pahang .Tq kepada pasangan romantis merpati dua sejoli ini serta family kerana memilih dan mempercayai khidmat #teamemmyzacouture di majlis berbahagia anda 😘😘😘 . Kepuasan hati client2 adalah keutamaan kami 😎😎😎 . Buat kedua pasangan , Tahniah dan semoga dipermudahkan segalanya . Berbahagia hingga ke anak cucu hendaknya , aamiin

Meh korang yang diluar sana risik2 pakej perkahwinan 2019 dengan kami sekarang !!! 😍😍😍 Dapatkan pakej perkahwinan dengan harga mampu milik dan kualiti perkhidmatan yang terbaik dari #teamemmyzacouture sekarang !!! Gift istimewa menanti korang yang bertuah !!! So , jangan lepaskan peluang !!! .Hubungi 0145223453 untuk sebarang pertanyaan . Meh kita bincang sampai jadi 😘😘😘😘 We are your one stop wedding centre 😎😎😎 #weddingplannerkuantan #emmyzacouture #weddingdecor #customdesign #malaywedding #malayweddingdress #pelaminfantasia  #pelaminpekan #pelaminkuantan #pelaminlanchang #pelaminmentakab #pelamintemerlohmentakab #pelaminkl #pelaminmewah #pelamineksklusif #pelamincantik  #bridalkuantan #bridalpahang #butikpengantinpahang #butikpengantinkuantan #mahligaicinta #muakuantan #muamaran #muapahang #Arkedmarajayagading #Jayagading #kuantan #pesonapengantin #semuatentangperkahwinanbolehcarikami
Dekorasi pelamin istimewa buat Izan ♥ Mirul di Cenderawasih , Kuantan Pahang .Tq kepada pasangan romantis merpati dua sejoli ini serta family kerana memilih dan mempercayai khidmat #teamemmyzacouture di majlis berbahagia anda 😘😘😘 . Kepuasan hati client2 adalah keutamaan kami 😎😎😎 . Buat kedua pasangan , Tahniah dan semoga dipermudahkan segalanya . Berbahagia hingga ke anak cucu hendaknya , aamiin

Meh korang yang diluar sana risik2 pakej perkahwinan 2019 dengan kami sekarang !!! 😍😍😍 Dapatkan pakej perkahwinan dengan harga mampu milik dan kualiti perkhidmatan yang terbaik dari #teamemmyzacouture sekarang !!! Gift istimewa menanti korang yang bertuah !!! So , jangan lepaskan peluang !!! .Hubungi 0145223453 untuk sebarang pertanyaan . Meh kita bincang sampai jadi 😘😘😘😘 We are your one stop wedding centre 😎😎😎 #weddingplannerkuantan #emmyzacouture #weddingdecor #customdesign #malaywedding #malayweddingdress #pelaminfantasia  #pelaminpekan #pelaminkuantan #pelaminlanchang #pelaminmentakab #pelamintemerlohmentakab #pelaminkl #pelaminmewah #pelamineksklusif #pelamincantik  #bridalkuantan #bridalpahang #butikpengantinpahang #butikpengantinkuantan #mahligaicinta #muakuantan #muamaran #muapahang #Arkedmarajayagading #Jayagading #kuantan #pesonapengantin #semuatentangperkahwinan
Meh korang yang diluar sana risik2 pakej perkahwinan 2019 dengan kami sekarang !!! 😍😍😍 Dapatkan pakej perkahwinan dengan harga mampu milik dan kualiti perkhidmatan yang terbaik dari #teamemmyzacouture sekarang !!! Gift istimewa menanti korang yang bertuah !!! So , jangan lepaskan peluang !!! .Hubungi 0145223453 untuk sebarang pertanyaan . Meh kita bincang sampai jadi 😘😘😘😘 We are your one stop wedding centre 😎😎😎 #weddingplannerkuantan #emmyzacouture #weddingdecor #customdesign #malaywedding #malayweddingdress #pelaminfantasia  #pelaminpekan #pelaminkuantan #pelaminlanchang #pelaminmentakab #pelamintemerlohmentakab #pelaminkl #pelaminmewah #pelamineksklusif #pelamincantik  #bridalkuantan #bridalpahang #butikpengantinpahang #butikpengantinkuantan #mahligaicinta #muakuantan #muamaran #muapahang #Arkedmarajayagading #Jayagading #kuantan #pesonapengantin #semuatentangperkahwinanbolehcarikami
Meh korang yang diluar sana risik2 pakej perkahwinan 2019 dengan kami sekarang !!! 😍😍😍 Dapatkan pakej perkahwinan dengan harga mampu milik dan kualiti perkhidmatan yang terbaik dari #teamemmyzacouture sekarang !!! Gift istimewa menanti korang yang bertuah !!! So , jangan lepaskan peluang !!! .Hubungi 0145223453 untuk sebarang pertanyaan . Meh kita bincang sampai jadi 😘😘😘😘 We are your one stop wedding centre 😎😎😎 #weddingplannerkuantan #emmyzacouture #weddingdecor #customdesign #malaywedding #malayweddingdress #pelaminfantasia  #pelaminpekan #pelaminkuantan #pelaminlanchang #pelaminmentakab #pelamintemerlohmentakab #pelaminkl #pelaminmewah #pelamineksklusif #pelamincantik  #bridalkuantan #bridalpahang #butikpengantinpahang #butikpengantinkuantan #mahligaicinta #muakuantan #muamaran #muapahang #Arkedmarajayagading #Jayagading #kuantan #pesonapengantin #semuatentangperkahwinanbolehcarikami
Meh korang yang diluar sana risik2 pakej perkahwinan 2019 dengan kami sekarang !!! 😍😍😍 Dapatkan pakej perkahwinan dengan harga mampu milik dan kualiti perkhidmatan yang terbaik dari #teamemmyzacouture sekarang !!! Gift istimewa menanti korang yang bertuah !!! So , jangan lepaskan peluang !!! .Hubungi 0145223453 untuk sebarang pertanyaan . Meh kita bincang sampai jadi 😘😘😘😘 We are your one stop wedding centre 😎😎😎 #weddingplannerkuantan #emmyzacouture #weddingdecor #customdesign #malaywedding #malayweddingdress #pelaminfantasia  #pelaminpekan #pelaminkuantan #pelaminlanchang #pelaminmentakab #pelamintemerlohmentakab #pelaminkl #pelaminmewah #pelamineksklusif #pelamincantik  #bridalkuantan #bridalpahang #butikpengantinpahang #butikpengantinkuantan #mahligaicinta #muakuantan #muamaran #muapahang #Arkedmarajayagading #Jayagading #kuantan #pesonapengantin #semuatentangperkahwinanbolehcarikami
No 1/4393 Jalan Kg Permatang Badak (Dari Bypass, Bukit Rangin kanan 500 meter selepas trafik light) dari Paya Besar - sebelah kiri, selepas selekoh, sebelah Car Wash.
💈💈💈💈💈💈💈💈
[Waktu perkhimatan 12.00tghari 11.00mlm
💈💈💈💈💈💈💈💈
#acastylecut #acastylecutpermatangbadak #acastylecutonlyone #kuantan #inderamahkota #widadkuantan #tamanshahzan #bukitrangin #politeknikkuantan #kolejkomunitikuantan #politeknikkuantan #tamantas #sungaiisap #uiakuantan #kptmkuantan #permatangbadak #wargakuantan #kuantan #pahang #malaysia #pompadour #classichaircut #bestbarber #classicbarber #acastylecutonlyone #barbermalaysia 💈🇲🇾#barbers #barbershop
💈💈💈💈💈💈💈💈
Walkin sahaja.
Call/wssap 📲012-9240539 (aca)
Musim orang kawin dah mai dan bertunang juga
.
Sabrina Bakery pun ada KEK HANTARAN tau 😍
.
Flavor kek hantaran ni adalah CHOC FUDGE cake yg SANGAT SEDAP 🤤🤤🤤 Mana lagi kan nak dapat KEK HANTARAN CANTIK, tapi POKET TAK RABAK & SEDAP? 🤪😋💖 Boleh hubungi Akak 014 5107062
.
Klik di bio
@kek.cookies.cikana
.
Delivery area :
Seluruh bandar #kuantan , Sepanjang perjalanan dari kuantan ke Gambang, Lepar hilir 1 & 4, perumahan taman saujana
.
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhkuantan
#jalankuantangambang #jalangambangkuantan #fattzura #keksedap #kekkawin #gambang #tamansaujana #jayagading #kembatu10
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#kekhantaran #kekkahwin #kekkawen
Musim orang kawin dah mai dan bertunang juga
.
Sabrina Bakery pun ada KEK HANTARAN tau 😍
.
Flavor kek hantaran ni adalah CHOC FUDGE cake yg SANGAT SEDAP 🤤🤤🤤 Mana lagi kan nak dapat KEK HANTARAN CANTIK, tapi POKET TAK RABAK & SEDAP? 🤪😋💖 Boleh hubungi Akak 014 5107062
.
Klik di bio
@kek.cookies.cikana
.
Delivery area :
Seluruh bandar #kuantan , Sepanjang perjalanan dari kuantan ke Gambang, Lepar hilir 1 & 4, perumahan taman saujana
.
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhkuantan
#jalankuantangambang #jalangambangkuantan #fattzura #keksedap #kekkawin #gambang #tamansaujana #jayagading #kembatu10
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#kekhantaran #kekkahwin #kekkawen
Musim orang kawin dah mai dan bertunang juga
.
Sabrina Bakery pun ada KEK HANTARAN tau 😍
.
Flavor kek hantaran ni adalah CHOC FUDGE cake yg SANGAT SEDAP 🤤🤤🤤 Mana lagi kan nak dapat KEK HANTARAN CANTIK, tapi POKET TAK RABAK & SEDAP? 🤪😋💖 Boleh hubungi Akak 014 5107062
.
Klik di bio
@kek.cookies.cikana
.
Delivery area :
Seluruh bandar #kuantan , Sepanjang perjalanan dari kuantan ke Gambang, Lepar hilir 1 & 4, perumahan taman saujana
.
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhkuantan
#jalankuantangambang #jalangambangkuantan #fattzura #keksedap #kekkawin #gambang #tamansaujana #jayagading #kembatu10
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#kekhantaran #kekkahwin #kekkawen
Musim orang kawin dah mai dan bertunang juga
.
Sabrina Bakery pun ada KEK HANTARAN tau 😍
.
Flavor kek hantaran ni adalah CHOC FUDGE cake yg SANGAT SEDAP 🤤🤤🤤 Mana lagi kan nak dapat KEK HANTARAN CANTIK, tapi POKET TAK RABAK & SEDAP? 🤪😋💖 Boleh hubungi Akak 014 5107062
.
Klik di bio
@kek.cookies.cikana
.
Delivery area :
Seluruh bandar #kuantan , Sepanjang perjalanan dari kuantan ke Gambang, Lepar hilir 1 & 4, perumahan taman saujana
.
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhkuantan
#jalankuantangambang #jalangambangkuantan #fattzura #keksedap #kekkawin #gambang #tamansaujana #jayagading #kembatu10
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#kekhantaran #kekkahwin #kekkawen
Musim orang kawin dah mai dan bertunang juga
.
Sabrina Bakery pun ada KEK HANTARAN tau 😍
.
Flavor kek hantaran ni adalah CHOC FUDGE cake yg SANGAT SEDAP 🤤🤤🤤 Mana lagi kan nak dapat KEK HANTARAN CANTIK, tapi POKET TAK RABAK & SEDAP? 🤪😋💖 Boleh hubungi Akak 014 5107062
.
Klik di bio
@kek.cookies.cikana
.
Delivery area :
Seluruh bandar #kuantan , Sepanjang perjalanan dari kuantan ke Gambang, Lepar hilir 1 & 4, perumahan taman saujana
.
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhkuantan
#jalankuantangambang #jalangambangkuantan #fattzura #keksedap #kekkawin #gambang #tamansaujana #jayagading #kembatu10
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#kekhantaran #kekkahwin #kekkawen
Musim orang kawin dah mai dan bertunang juga
.
Sabrina Bakery pun ada KEK HANTARAN tau 😍
.
Flavor kek hantaran ni adalah CHOC FUDGE cake yg SANGAT SEDAP 🤤🤤🤤 Mana lagi kan nak dapat KEK HANTARAN CANTIK, tapi POKET TAK RABAK & SEDAP? 🤪😋💖 Boleh hubungi Akak 014 5107062
.
Klik di bio
@kek.cookies.cikana
.
Delivery area :
Seluruh bandar #kuantan , Sepanjang perjalanan dari kuantan ke Gambang, Lepar hilir 1 & 4, perumahan taman saujana
.
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhkuantan
#jalankuantangambang #jalangambangkuantan #fattzura #keksedap #kekkawin #gambang #tamansaujana #jayagading #kembatu10
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#kekhantaran #kekkahwin #kekkawen
Musim orang kawin dah mai dan bertunang juga
.
Sabrina Bakery pun ada KEK HANTARAN tau 😍
.
Flavor kek hantaran ni adalah CHOC FUDGE cake yg SANGAT SEDAP 🤤🤤🤤 Mana lagi kan nak dapat KEK HANTARAN CANTIK, tapi POKET TAK RABAK & SEDAP? 🤪😋💖 Boleh hubungi Akak 014 5107062
.
Klik di bio
@kek.cookies.cikana
.
Delivery area :
Seluruh bandar #kuantan , Sepanjang perjalanan dari kuantan ke Gambang, Lepar hilir 1 & 4, perumahan taman saujana
.
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhkuantan
#jalankuantangambang #jalangambangkuantan #fattzura #keksedap #kekkawin #gambang #tamansaujana #jayagading #kembatu10
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#kekhantaran #kekkahwin #kekkawen
Musim orang kawin dah mai dan bertunang juga
.
Sabrina Bakery pun ada KEK HANTARAN tau 😍
.
Flavor kek hantaran ni adalah CHOC FUDGE cake yg SANGAT SEDAP 🤤🤤🤤 Mana lagi kan nak dapat KEK HANTARAN CANTIK, tapi POKET TAK RABAK & SEDAP? 🤪😋💖 Boleh hubungi Akak 014 5107062
.
Klik di bio
@kek.cookies.cikana
.
Delivery area :
Seluruh bandar #kuantan , Sepanjang perjalanan dari kuantan ke Gambang, Lepar hilir 1 & 4, perumahan taman saujana
.
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhkuantan
#jalankuantangambang #jalangambangkuantan #fattzura #keksedap #kekkawin #gambang #tamansaujana #jayagading #kembatu10
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#kekhantaran #kekkahwin #kekkawen
O&Z
Kuantan | 23 Mac 2019
.
.
Client by Omar & Zakiah
Manager by De Emperor Pic.
.
.
Andaman by .
.
#sony #wedding #2019 #malaysia #pahang #kuantan #weddingshoot #canon #lens #photoshopcscc

O&Z
Kuantan | 23 Mac 2019
.
.
Client by Omar & Zakiah
Manager by De Emperor Pic.
.
.

#sony #wedding #2019 #malaysia #pahang #kuantan #weddingshoot #canon #lens #photoshopcscc
FEEDBACK CUSTOMER ♥️ . 🍼🍼🍼🍼🍼🍼
SET MILKBOOSTER .
.
Untuk ibu-ibu yang tengah breast feed baby, jangan rungsing atau risau kalau stock susu badan tak cukup .

Shaklee juga terkenal dengan produk untuk ibu-ibu yang menyusu baby. Shaklee pun support breast feeding tau .
.
Untuk Irine sendiri menyusu penuh anak-anak dengan dibantu SET MENYUSU SHAKLEE. Sedar tak sedar, 5 tahun NON STOP menyusukan anak pertama disambung dengan anak kedua, disusuli dengan anak ketiga pula dan sekarang pun walaupun mengandung masih menyusukan anak .
.
Selain menjaga pemakanan dan amalkan makanan yang sihat, dengan pengambilan Set Menyusu nih dapat membantu banyakkan susu .
.
Ibu-ibu semua boleh amalkan supplement Shaklee jugak tau untuk banyakkan, meriahkan lagi stok susu & maintain bertenaga. 😍 .

FULL SET MILKBOOSTER :- .
ESP + Alfafa + Ostematrix .
.
Alfalfa Complex
🍼Dikenali sebagai jamu moden shaklee & milk booster.
🍼 Mengurangkan angin dalam badan
🍼 Membantu mengurangkan keputihan .
.
Ostematrix
🍼 Sumber kalsium yang melengkapkan keperluan bayi & ibu
🍼 Milk booster
🍼 Membantu mengurangkan masalah sembelit.
🍼 Membantu mengurangkan sakit pinggang .
.
ESP
🍼 Milk booster & meningkatkan kualiti, kelikatan susu
🍼 Memberikan tenaga yang lama
🍼 Mencantikkan kulit si ibu dan menggebukan kulit baby .
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee:
•Membantu memeriahkan dan meningkatkan kuantiti susu
•Membantu menghasilkan susu pekat
•Memberi tenaga dalam tempoh yang lama
•Baby mudah kenyang
•Kulit makin cantik, flawless
•Boleh buat stock waktu berpuasa .
.
Bagi ibu-ibu yang mencari supplement untuk tambah susu, Irine recommend SET MENYUSU SHAKLEE adalah yang terbaik👍

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty -

#SetIbuMenyusubajet
#Setkurus
#EspShaklee
#Alfafashaklee
#Ostematrixshakee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
FEEDBACK CUSTOMER ♥️ . 🍼🍼🍼🍼🍼🍼
SET MILKBOOSTER .
.
Untuk ibu-ibu yang tengah breast feed baby, jangan rungsing atau risau kalau stock susu badan tak cukup .

Shaklee juga terkenal dengan produk untuk ibu-ibu yang menyusu baby. Shaklee pun support breast feeding tau .
.
Untuk Irine sendiri menyusu penuh anak-anak dengan dibantu SET MENYUSU SHAKLEE. Sedar tak sedar, 5 tahun NON STOP menyusukan anak pertama disambung dengan anak kedua, disusuli dengan anak ketiga pula dan sekarang pun walaupun mengandung masih menyusukan anak .
.
Selain menjaga pemakanan dan amalkan makanan yang sihat, dengan pengambilan Set Menyusu nih dapat membantu banyakkan susu .
.
Ibu-ibu semua boleh amalkan supplement Shaklee jugak tau untuk banyakkan, meriahkan lagi stok susu & maintain bertenaga. 😍 .

FULL SET MILKBOOSTER :- .
ESP + Alfafa + Ostematrix .
.
Alfalfa Complex
🍼Dikenali sebagai jamu moden shaklee & milk booster.
🍼 Mengurangkan angin dalam badan
🍼 Membantu mengurangkan keputihan .
.
Ostematrix
🍼 Sumber kalsium yang melengkapkan keperluan bayi & ibu
🍼 Milk booster
🍼 Membantu mengurangkan masalah sembelit.
🍼 Membantu mengurangkan sakit pinggang .
.
ESP
🍼 Milk booster & meningkatkan kualiti, kelikatan susu
🍼 Memberikan tenaga yang lama
🍼 Mencantikkan kulit si ibu dan menggebukan kulit baby .
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee:
•Membantu memeriahkan dan meningkatkan kuantiti susu
•Membantu menghasilkan susu pekat
•Memberi tenaga dalam tempoh yang lama
•Baby mudah kenyang
•Kulit makin cantik, flawless
•Boleh buat stock waktu berpuasa .
.
Bagi ibu-ibu yang mencari supplement untuk tambah susu, Irine recommend SET MENYUSU SHAKLEE adalah yang terbaik👍

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty -

#SetIbuMenyusubajet
#Setkurus
#EspShaklee
#Alfafashaklee
#Ostematrixshakee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
FEEDBACK CUSTOMER ♥️ . 🍼🍼🍼🍼🍼🍼
SET MILKBOOSTER .
.
Untuk ibu-ibu yang tengah breast feed baby, jangan rungsing atau risau kalau stock susu badan tak cukup .

Shaklee juga terkenal dengan produk untuk ibu-ibu yang menyusu baby. Shaklee pun support breast feeding tau .
.
Untuk Irine sendiri menyusu penuh anak-anak dengan dibantu SET MENYUSU SHAKLEE. Sedar tak sedar, 5 tahun NON STOP menyusukan anak pertama disambung dengan anak kedua, disusuli dengan anak ketiga pula dan sekarang pun walaupun mengandung masih menyusukan anak .
.
Selain menjaga pemakanan dan amalkan makanan yang sihat, dengan pengambilan Set Menyusu nih dapat membantu banyakkan susu .
.
Ibu-ibu semua boleh amalkan supplement Shaklee jugak tau untuk banyakkan, meriahkan lagi stok susu & maintain bertenaga. 😍 .

FULL SET MILKBOOSTER :- .
ESP + Alfafa + Ostematrix .
.
Alfalfa Complex
🍼Dikenali sebagai jamu moden shaklee & milk booster.
🍼 Mengurangkan angin dalam badan
🍼 Membantu mengurangkan keputihan .
.
Ostematrix
🍼 Sumber kalsium yang melengkapkan keperluan bayi & ibu
🍼 Milk booster
🍼 Membantu mengurangkan masalah sembelit.
🍼 Membantu mengurangkan sakit pinggang .
.
ESP
🍼 Milk booster & meningkatkan kualiti, kelikatan susu
🍼 Memberikan tenaga yang lama
🍼 Mencantikkan kulit si ibu dan menggebukan kulit baby .
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee:
•Membantu memeriahkan dan meningkatkan kuantiti susu
•Membantu menghasilkan susu pekat
•Memberi tenaga dalam tempoh yang lama
•Baby mudah kenyang
•Kulit makin cantik, flawless
•Boleh buat stock waktu berpuasa .
.
Bagi ibu-ibu yang mencari supplement untuk tambah susu, Irine recommend SET MENYUSU SHAKLEE adalah yang terbaik👍

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty -

#SetIbuMenyusubajet
#Setkurus
#EspShaklee
#Alfafashaklee
#Ostematrixshakee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
Isap rokok macam dalam penjara.
Snap by @kepengpeng yoww

#ilhamdaritandas #demberes #rastapis #turuntun #malaysia #blackandwhite #blackandwhitephotography #kuantan #turundap #gomenbitch #rejab #merdeka #pakairaya #baju
SPAGHETTI AGLIO OLIO SEAFOOD

#twothreerestaurant
#westernfoodkuantan
#settalamwestern
#masakanpanas
#yongtaufoo
#kuantan
#jjcmkuantan
FEEDBACK CUSTOMER ♥️ . 🍼🍼🍼🍼🍼🍼
SET MILKBOOSTER .
.
Untuk ibu-ibu yang tengah breast feed baby, jangan rungsing atau risau kalau stock susu badan tak cukup .

Shaklee juga terkenal dengan produk untuk ibu-ibu yang menyusu baby. Shaklee pun support breast feeding tau .
.
Untuk Irine sendiri menyusu penuh anak-anak dengan dibantu SET MENYUSU SHAKLEE. Sedar tak sedar, 5 tahun NON STOP menyusukan anak pertama disambung dengan anak kedua, disusuli dengan anak ketiga pula dan sekarang pun walaupun mengandung masih menyusukan anak .
.
Selain menjaga pemakanan dan amalkan makanan yang sihat, dengan pengambilan Set Menyusu nih dapat membantu banyakkan susu .
.
Ibu-ibu semua boleh amalkan supplement Shaklee jugak tau untuk banyakkan, meriahkan lagi stok susu & maintain bertenaga. 😍 .

FULL SET MILKBOOSTER :- .
ESP + Alfafa + Ostematrix .
.
Alfalfa Complex
🍼Dikenali sebagai jamu moden shaklee & milk booster.
🍼 Mengurangkan angin dalam badan
🍼 Membantu mengurangkan keputihan .
.
Ostematrix
🍼 Sumber kalsium yang melengkapkan keperluan bayi & ibu
🍼 Milk booster
🍼 Membantu mengurangkan masalah sembelit.
🍼 Membantu mengurangkan sakit pinggang .
.
ESP
🍼 Milk booster & meningkatkan kualiti, kelikatan susu
🍼 Memberikan tenaga yang lama
🍼 Mencantikkan kulit si ibu dan menggebukan kulit baby .
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee:
•Membantu memeriahkan dan meningkatkan kuantiti susu
•Membantu menghasilkan susu pekat
•Memberi tenaga dalam tempoh yang lama
•Baby mudah kenyang
•Kulit makin cantik, flawless
•Boleh buat stock waktu berpuasa .
.
Bagi ibu-ibu yang mencari supplement untuk tambah susu, Irine recommend SET MENYUSU SHAKLEE adalah yang terbaik👍

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty -

#SetIbuMenyusubajet
#Setkurus
#EspShaklee
#Alfafashaklee
#Ostematrixshakee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
FEEDBACK CUSTOMER ♥️ . 🍼🍼🍼🍼🍼🍼
SET MILKBOOSTER .
.
Untuk ibu-ibu yang tengah breast feed baby, jangan rungsing atau risau kalau stock susu badan tak cukup .

Shaklee juga terkenal dengan produk untuk ibu-ibu yang menyusu baby. Shaklee pun support breast feeding tau .
.
Untuk Irine sendiri menyusu penuh anak-anak dengan dibantu SET MENYUSU SHAKLEE. Sedar tak sedar, 5 tahun NON STOP menyusukan anak pertama disambung dengan anak kedua, disusuli dengan anak ketiga pula dan sekarang pun walaupun mengandung masih menyusukan anak .
.
Selain menjaga pemakanan dan amalkan makanan yang sihat, dengan pengambilan Set Menyusu nih dapat membantu banyakkan susu .
.
Ibu-ibu semua boleh amalkan supplement Shaklee jugak tau untuk banyakkan, meriahkan lagi stok susu & maintain bertenaga. 😍 .

FULL SET MILKBOOSTER :- .
ESP + Alfafa + Ostematrix .
.
Alfalfa Complex
🍼Dikenali sebagai jamu moden shaklee & milk booster.
🍼 Mengurangkan angin dalam badan
🍼 Membantu mengurangkan keputihan .
.
Ostematrix
🍼 Sumber kalsium yang melengkapkan keperluan bayi & ibu
🍼 Milk booster
🍼 Membantu mengurangkan masalah sembelit.
🍼 Membantu mengurangkan sakit pinggang .
.
ESP
🍼 Milk booster & meningkatkan kualiti, kelikatan susu
🍼 Memberikan tenaga yang lama
🍼 Mencantikkan kulit si ibu dan menggebukan kulit baby .
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee:
•Membantu memeriahkan dan meningkatkan kuantiti susu
•Membantu menghasilkan susu pekat
•Memberi tenaga dalam tempoh yang lama
•Baby mudah kenyang
•Kulit makin cantik, flawless
•Boleh buat stock waktu berpuasa .
.
Bagi ibu-ibu yang mencari supplement untuk tambah susu, Irine recommend SET MENYUSU SHAKLEE adalah yang terbaik👍

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty -

#SetIbuMenyusubajet
#Setkurus
#EspShaklee
#Alfafashaklee
#Ostematrixshakee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
Fun fun je
.
.
.
.
.
#videoeditor #funimate #kuantan #keyel #danaukota #musicvideo
KAK LONG DAH BERSIARAN.. LAST DAY CALLING FOR VENDOR..
LAST DAY LAST DAY LAST DAY

Masih ada KEKOSONGAN BOOTH..VENDOR grab cepat jgn tunggu LAST MINUTE... Pelbagai acara dah disusun & di sediakan..
Untuk tempahan BOOTH jualan sila hubungi:

PROMO RM 1200 BOOTH 20X20

0123343177 Shasha
0179813095 Yoe
0199518653 Khairil
0142991279 Fahmi(Bob)

#terengganu #pantaitimur #marang #kuantan #eventplannerterengganu #besut #jerteh #kerteh #kuantan #setiu #pekan #kemaman #sinarharian #karangkraf #cherul #neram #seribandi #shashagalleryz #chendor #cheneh #ibok #airputih #pasirgajah #balok #sungaiular #cherating #paka #dungun #kualakemaman
🍼🍼🍼🍼🍼🍼
SET MILKBOOSTER .
.
Untuk ibu-ibu yang tengah breast feed baby, jangan rungsing atau risau kalau stock susu badan tak cukup .

Shaklee juga terkenal dengan produk untuk ibu-ibu yang menyusu baby. Shaklee pun support breast feeding tau .
.
Untuk Irine sendiri menyusu penuh anak-anak dengan dibantu SET MENYUSU SHAKLEE. Sedar tak sedar, 5 tahun NON STOP menyusukan anak pertama disambung dengan anak kedua, disusuli dengan anak ketiga pula dan sekarang pun walaupun mengandung masih menyusukan anak .
.
Selain menjaga pemakanan dan amalkan makanan yang sihat, dengan pengambilan Set Menyusu nih dapat membantu banyakkan susu .
.
Ibu-ibu semua boleh amalkan supplement Shaklee jugak tau untuk banyakkan, meriahkan lagi stok susu & maintain bertenaga. 😍 .

FULL SET MILKBOOSTER :- .
ESP + Alfafa + Ostematrix .
.
Alfalfa Complex
🍼Dikenali sebagai jamu moden shaklee & milk booster.
🍼 Mengurangkan angin dalam badan
🍼 Membantu mengurangkan keputihan .
.
Ostematrix
🍼 Sumber kalsium yang melengkapkan keperluan bayi & ibu
🍼 Milk booster
🍼 Membantu mengurangkan masalah sembelit.
🍼 Membantu mengurangkan sakit pinggang .
.
ESP
🍼 Milk booster & meningkatkan kualiti, kelikatan susu
🍼 Memberikan tenaga yang lama
🍼 Mencantikkan kulit si ibu dan menggebukan kulit baby .
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee:
•Membantu memeriahkan dan meningkatkan kuantiti susu
•Membantu menghasilkan susu pekat
•Memberi tenaga dalam tempoh yang lama
•Baby mudah kenyang
•Kulit makin cantik, flawless
•Boleh buat stock waktu berpuasa .
.
Bagi ibu-ibu yang mencari supplement untuk tambah susu, Irine recommend SET MENYUSU SHAKLEE adalah yang terbaik👍

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty -

#SetIbuMenyusubajet
#Setkurus
#EspShaklee
#Alfafashaklee
#Ostematrixshakee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
🍼🍼🍼🍼🍼🍼
SET MILKBOOSTER .
.
Untuk ibu-ibu yang tengah breast feed baby, jangan rungsing atau risau kalau stock susu badan tak cukup .

Shaklee juga terkenal dengan produk untuk ibu-ibu yang menyusu baby. Shaklee pun support breast feeding tau .
.
Untuk Irine sendiri menyusu penuh anak-anak dengan dibantu SET MENYUSU SHAKLEE. Sedar tak sedar, 5 tahun NON STOP menyusukan anak pertama disambung dengan anak kedua, disusuli dengan anak ketiga pula dan sekarang pun walaupun mengandung masih menyusukan anak .
.
Selain menjaga pemakanan dan amalkan makanan yang sihat, dengan pengambilan Set Menyusu nih dapat membantu banyakkan susu .
.
Ibu-ibu semua boleh amalkan supplement Shaklee jugak tau untuk banyakkan, meriahkan lagi stok susu & maintain bertenaga. 😍 .

FULL SET MILKBOOSTER :- .
ESP + Alfafa + Ostematrix .
.
Alfalfa Complex
🍼Dikenali sebagai jamu moden shaklee & milk booster.
🍼 Mengurangkan angin dalam badan
🍼 Membantu mengurangkan keputihan .
.
Ostematrix
🍼 Sumber kalsium yang melengkapkan keperluan bayi & ibu
🍼 Milk booster
🍼 Membantu mengurangkan masalah sembelit.
🍼 Membantu mengurangkan sakit pinggang .
.
ESP
🍼 Milk booster & meningkatkan kualiti, kelikatan susu
🍼 Memberikan tenaga yang lama
🍼 Mencantikkan kulit si ibu dan menggebukan kulit baby .
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee:
•Membantu memeriahkan dan meningkatkan kuantiti susu
•Membantu menghasilkan susu pekat
•Memberi tenaga dalam tempoh yang lama
•Baby mudah kenyang
•Kulit makin cantik, flawless
•Boleh buat stock waktu berpuasa .
.
Bagi ibu-ibu yang mencari supplement untuk tambah susu, Irine recommend SET MENYUSU SHAKLEE adalah yang terbaik👍

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty -

#SetIbuMenyusubajet
#Setkurus
#EspShaklee
#Alfafashaklee
#Ostematrixshakee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
PROMO VITALEA BERBAKI 4 HARI SAJA LAGI!!😱
.
Beli 4 botol dapat voucher RM30
.
Kelebihan Vitalea💖
.
.
➡️Penambahan tenaga segera/ memberi tenaga dan kecergasan tubuh, kekuatan mental
.
➡️Membantu sistem memori dan fokus dlm aspek pembelajaran mahupun kerja seharian
.
➡️Merupakan pelengkap nutrisi / kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yg tidak seimbang, terutama untuk mereka yg mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anemia
.
➡️Keupayaan sistem produktif / penting untuk kanak² dan remaja yg sedang membesar
.
➡️Mampu meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan
.
➡️Elemen penting kpd sel tubuh / vitalea menyediakan nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon serta menjaga kesihatan tiroid
.
➡️Melindungi organ / melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati
.
DAMIAH ASILA
YOUR MOST WANTED SID
019-4461796
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekotatinggi #shakleebandarpenawar #shakleedesaru #shakleepengerang #shakleedesaruutama #shakleekuantan #shakleejengka #shakleetemerloh #kotatinggi #desaruutama #pengerang #rapidpengerang #mersing #kuantan #bandarpenawar #espmurah #esppromo #promoespshaklee #vivix #vivixmurahgiler #sethamil #setberpantang #youthmurah #setmilkboostershaklee
Hello !
Saya tengah offer 20% ni! taknak ke grab saya sementara stok masih ada ni.

#nafura#nafuraskincare#skincare
#cleanser#serum#moisturizer#facemistnafura#honeybeemoisturizer#honeybeekuantan#nafurakuantan#skincarehilangjerawat#tipscantik#honeybeefacescrub#alaska#trueisland#alaskatrueisland#alaskacream#skincareroutine#alaskamoisyurizer#alaskakuantan#makeup#kuantan#mua#nafuramask#mudmask#herv#oilcleanser
PROMO VITALEA BERBAKI 4 HARI SAJA LAGI!!😱
.
Beli 4 botol dapat voucher RM30
.
Kelebihan Vitalea💖
.
.
➡️Penambahan tenaga segera/ memberi tenaga dan kecergasan tubuh, kekuatan mental
.
➡️Membantu sistem memori dan fokus dlm aspek pembelajaran mahupun kerja seharian
.
➡️Merupakan pelengkap nutrisi / kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yg tidak seimbang, terutama untuk mereka yg mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anemia
.
➡️Keupayaan sistem produktif / penting untuk kanak² dan remaja yg sedang membesar
.
➡️Mampu meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan
.
➡️Elemen penting kpd sel tubuh / vitalea menyediakan nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon serta menjaga kesihatan tiroid
.
➡️Melindungi organ / melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati
.
DAMIAH ASILA
YOUR MOST WANTED SID
019-4461796
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekotatinggi #shakleebandarpenawar #shakleedesaru #shakleepengerang #shakleedesaruutama #shakleekuantan #shakleejengka #shakleetemerloh #kotatinggi #desaruutama #pengerang #rapidpengerang #mersing #kuantan #bandarpenawar #espmurah #esppromo #promoespshaklee #vivix #vivixmurahgiler #sethamil #setberpantang #youthmurah #setmilkboostershaklee
Hello! A ‘lil close up of Cake Rawala’s premium cake, pandan gula nisan cake 🤤
.
Beautiful pandan infused butter cake, frosted w Swiss meringue buttercream, topped with caramelised creamy gula nisan and Hawaiian coconut flakes 🌺 😱
.
This is a very fragrant cake, time bake dia wangi, lepas bake pun wangi time nak potong utk makan pun wangi. BIAR BETUL? 💃🏽💃🏽
.
Available dlm 3 jenis saiz utk birthday cake mahupun jamuan
1. 8” birthday cake - RM140 include deco
2. 9” 2 layers, square cake - RM120 include deco
3. 12” square cake- RM100 (64pcs).
.
.
CAKE BOLEH SELF PICK UP / Delivery ke rumah. Utk make sure kek selamat, kita recommend delivery ke rumah because lebih expert utk handle kek dengan selamat kpd customer
.
CLICK LINK IN BIO 📲📲
.
.
.
.
.
.
#keklawadoh
#keksedapdoh
#premiumkekkuantan
#cakerawala
#katalogcakerawala
#pandangulanisan
#kekbirthdaykuantan
#homebakerkuantan
#dessertkuantan
#sayajualkek
#sayajualdessert
#kuantanpahang
#buttercake
#swissmeringuebuttercream
#beserah
#sungaikarang
#kuantan
#wargakuantan
#iiumkuantan
#indermahkota
#gebengindustrialarea
Perhatikan ilustrasi di atas. Mati itu pasti. Bukan nak menakut-nakutkan anda tetapi persediaan untuk anak2 dan isteri bila kita tiada nanti.

Pentingnya perlindungan supaya duit simpanan kita tidak hilang begitu sahaja. Ni tidak, penat2 bekerja, bila sakit terpaksa ambil semua duit simpanan, duit pencen, kwsp dan sebagainya semata untuk membayar kos rawatan.

Ingat ya, tidak semua hospital kerajaan cover kos rawatan dan ubat-ubatan. Tidak seperti apa yang kita fikir. Manakala tidak semua insuran company cover semua kos rawatan dan ubatan.
.
Personal insuran is better untuk masa hadapan!
.
🔺kita akan sakit..
🔺kita akan pencen..
🔺kita akan dapat tawaran kerja lain..
.
Semakin tinggi umur kita, semakin tinggi la caruman anda!

Time *MUDA* dan *SIHAT* is the best time untuk ambil takaful.

AYUH! tindakan awal dapat MENJIMATKAN simpanan anda.. “your trusted takaful agent”

@anis_prubsntakaful
01110045612

#prudentialbsntakaful #medicalcardterbaik #kosrawatansemakinmeningkat #prudentialhibah #hibahtakaful #kadperubatanterbaik #medicalcard #kadperubatan #pelanpenggantigaji #viral #sebar #simpanan #saving #ejentakaful #sale #birthday #meletop #era #yusoffalqardawi #neelofa #kadmedikal #seremban #seremban2 #kuantan #kualalumpur
Makes everyone’s dream comes true” 🎀 EVaENT PLANNERS 🎀
💟 Candle light dinner
💟 Anniversary surprise party
💟 Birthday suprise
💟 Flower bouquet delivery
💟 Suprise chocolate, cake delivery
💟 Mini Pelamin
💟 And any simple event 💟 Buai berendoi
💟 Room suprise
💟 Picnic suprise
💟 Hantaran deco 📷 IG : fantasy_planner_kuantan 📍Kuantan / Pekan 📲 WHATSAPP FOR MORE DETAILS :
0124729912
www.wasap.my/60124729912 🎉 TRUSTED EVENT PLANNER 🎈🎉 #suprisegift #birthdaysuprise #birthdaysparty #birthdayssupriseparty #deliverygift #deliverysuprise #candlelightdinner #anniversarydinner #anniversarysupriseparty #chocolatebouquet #flowerbouquet #makeuproom #flowerbouquetkuantan #suprisedelivery #suprisedeliverymurah #suprisedeliverykuantan #dinnersuprisekuantan #bigboxsuprise #hotairsuprise #roomsuprisekuantan #picnicsuprisekuantan #buaiberendoikuantan #kuantan #pahang #pekan
#suprisegift #birthdaysuprise #birthdaysparty #birthdayssupriseparty #deliverygift #deliverysuprise #candlelightdinner #anniversarydinner #anniversarysupriseparty #chocolatebouquet #flowerbouquet #makeuproom #moneybouquetkuantan
Makes everyone’s dream comes true” 🎀 EVaENT PLANNERS 🎀
💟 Candle light dinner
💟 Anniversary surprise party
💟 Birthday suprise
💟 Flower bouquet delivery
💟 Suprise chocolate, cake delivery
💟 Mini Pelamin
💟 And any simple event 💟 Buai berendoi
💟 Room suprise
💟 Picnic suprise
💟 Hantaran deco 📷 IG : fantasy_planner_kuantan 📍Kuantan / Pekan 📲 WHATSAPP FOR MORE DETAILS :
0124729912
www.wasap.my/60124729912 🎉 TRUSTED EVENT PLANNER 🎈🎉 #suprisegift #birthdaysuprise #birthdaysparty #birthdayssupriseparty #deliverygift #deliverysuprise #candlelightdinner #anniversarydinner #anniversarysupriseparty #chocolatebouquet #flowerbouquet #makeuproom #flowerbouquetkuantan #suprisedelivery #suprisedeliverymurah #suprisedeliverykuantan #dinnersuprisekuantan #bigboxsuprise #hotairsuprise #roomsuprisekuantan #picnicsuprisekuantan #buaiberendoikuantan #kuantan #pahang #pekan
#suprisegift #birthdaysuprise #birthdaysparty #birthdayssupriseparty #deliverygift #deliverysuprise #candlelightdinner #anniversarydinner #anniversarysupriseparty #chocolatebouquet #flowerbouquet #makeuproom #moneybouquetkuantan
Makes everyone’s dream comes true” 🎀 EVaENT PLANNERS 🎀
💟 Candle light dinner
💟 Anniversary surprise party
💟 Birthday suprise
💟 Flower bouquet delivery
💟 Suprise chocolate, cake delivery
💟 Mini Pelamin
💟 And any simple event 💟 Buai berendoi
💟 Room suprise
💟 Picnic suprise
💟 Hantaran deco 📷 IG : fantasy_planner_kuantan 📍Kuantan / Pekan 📲 WHATSAPP FOR MORE DETAILS :
0124729912
www.wasap.my/60124729912 🎉 TRUSTED EVENT PLANNER 🎈🎉 #suprisegift #birthdaysuprise #birthdaysparty #birthdayssupriseparty #deliverygift #deliverysuprise #candlelightdinner #anniversarydinner #anniversarysupriseparty #chocolatebouquet #flowerbouquet #makeuproom #flowerbouquetkuantan #suprisedelivery #suprisedeliverymurah #suprisedeliverykuantan #dinnersuprisekuantan #bigboxsuprise #hotairsuprise #roomsuprisekuantan #picnicsuprisekuantan #buaiberendoikuantan #kuantan #pahang #pekan
#suprisegift #birthdaysuprise #birthdaysparty #birthdayssupriseparty #deliverygift #deliverysuprise #candlelightdinner #anniversarydinner #anniversarysupriseparty #chocolatebouquet #flowerbouquet #makeuproom #moneybouquetkuantan
KURANG KEYAKINAN & TAK SELESA KERANA TERGANGGU DENGAN MASALAH KEPUTIHAN😔😔 .
.
Sebagai perempuan, kita mesti nak pastikan MISS V sentiasa berada dalam keadaan yang bersih dan elok kan? Tapi, kadang kita tak terlepas daripada masalah keputihan dan kegatalan pada MISS V. Bagi wanita yang mengalami masalah seperti ini, Irine suggestkan ambil ALFAFA & GARLIC untuk merawat dan menghilangkan masalah keputihan sehingga mengganggu aktiviti harian .
.
Bagaimana ALFAFA & GARLIC dapat membantu dan mengatasi masalah keputihan ? .
.
Alfafa dan Garlic membantu mengurangkan ataupun menghilangkan keputihan yg boleh mendatangkan bau yang tidak menyenangkan. Bukan setakat bau, malah jika tidak dijaga jangkitan atau kulat boleh berlaku jika dibiarkan berlarutan. Tak takut ke😱 .
.
✅Alfafa Shaklee mempunyai sifat alkali membantu memastikan kawasan sensitif disekitar farah ataupun vaginal kita yg dlm beralkali. Alfafa juga bersifar anti-kulat .
.
✅Garlic Shaklee pula bertindak sebagai antibiotik semulajadi untuk melindungi daripada jangkitan bakteria. Bawang putih yang terkandung dalam Garlic Shaklee berfungsi utk menjadi perisai kepada sistem imun badan .
.
Boleh hubungi Irine untuk pembelian. Special consultation dan guide cara makan yang betul untuk customer yang purchase dengan fyza 🤗 .

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty .

#Alfafashaklee
#Garlicshaklee
#vitaminmurahshaklee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#setkesihatanmasalahmissV
#Masalahkeputihan
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
KURANG KEYAKINAN & TAK SELESA KERANA TERGANGGU DENGAN MASALAH KEPUTIHAN😔😔 .
.
Sebagai perempuan, kita mesti nak pastikan MISS V sentiasa berada dalam keadaan yang bersih dan elok kan? Tapi, kadang kita tak terlepas daripada masalah keputihan dan kegatalan pada MISS V. Bagi wanita yang mengalami masalah seperti ini, Irine suggestkan ambil ALFAFA & GARLIC untuk merawat dan menghilangkan masalah keputihan sehingga mengganggu aktiviti harian .
.
Bagaimana ALFAFA & GARLIC dapat membantu dan mengatasi masalah keputihan ? .
.
Alfafa dan Garlic membantu mengurangkan ataupun menghilangkan keputihan yg boleh mendatangkan bau yang tidak menyenangkan. Bukan setakat bau, malah jika tidak dijaga jangkitan atau kulat boleh berlaku jika dibiarkan berlarutan. Tak takut ke😱 .
.
✅Alfafa Shaklee mempunyai sifat alkali membantu memastikan kawasan sensitif disekitar farah ataupun vaginal kita yg dlm beralkali. Alfafa juga bersifar anti-kulat .
.
✅Garlic Shaklee pula bertindak sebagai antibiotik semulajadi untuk melindungi daripada jangkitan bakteria. Bawang putih yang terkandung dalam Garlic Shaklee berfungsi utk menjadi perisai kepada sistem imun badan .
.
Boleh hubungi Irine untuk pembelian. Special consultation dan guide cara makan yang betul untuk customer yang purchase dengan fyza 🤗 .

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty .

#Alfafashaklee
#Garlicshaklee
#vitaminmurahshaklee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#setkesihatanmasalahmissV
#Masalahkeputihan
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
KURANG KEYAKINAN & TAK SELESA KERANA TERGANGGU DENGAN MASALAH KEPUTIHAN😔😔 .
.
Sebagai perempuan, kita mesti nak pastikan MISS V sentiasa berada dalam keadaan yang bersih dan elok kan? Tapi, kadang kita tak terlepas daripada masalah keputihan dan kegatalan pada MISS V. Bagi wanita yang mengalami masalah seperti ini, Irine suggestkan ambil ALFAFA & GARLIC untuk merawat dan menghilangkan masalah keputihan sehingga mengganggu aktiviti harian .
.
Bagaimana ALFAFA & GARLIC dapat membantu dan mengatasi masalah keputihan ? .
.
Alfafa dan Garlic membantu mengurangkan ataupun menghilangkan keputihan yg boleh mendatangkan bau yang tidak menyenangkan. Bukan setakat bau, malah jika tidak dijaga jangkitan atau kulat boleh berlaku jika dibiarkan berlarutan. Tak takut ke😱 .
.
✅Alfafa Shaklee mempunyai sifat alkali membantu memastikan kawasan sensitif disekitar farah ataupun vaginal kita yg dlm beralkali. Alfafa juga bersifar anti-kulat .
.
✅Garlic Shaklee pula bertindak sebagai antibiotik semulajadi untuk melindungi daripada jangkitan bakteria. Bawang putih yang terkandung dalam Garlic Shaklee berfungsi utk menjadi perisai kepada sistem imun badan .
.
Boleh hubungi Irine untuk pembelian. Special consultation dan guide cara makan yang betul untuk customer yang purchase dengan fyza 🤗 .

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty .

#Alfafashaklee
#Garlicshaklee
#vitaminmurahshaklee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#setkesihatanmasalahmissV
#Masalahkeputihan
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
#jusepal
#jusoren
#justembikai
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
#jusoren
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
#jusepal
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
Along bebel sentiasa comel.. 😊🤗
.
Kredits : @alongbebel
.
Pls Folow us: @suka2share
.
#kuantan #Sibu #Nilai #Skudai #TelukIntan #ipoh #Selangor #penang #Kerteh #Sabah #uitm #Ampang #Rawang #Temerloh #Melaka #Sarikei #Jerteh #Dungun #Cheras #ShahAlam #Segamat #kualalumpur #Kedah #Klang #Gelugor #Johor #Labuan #Muar #Kuching
🌸Dropship pinklady🌸 .
.
.
diperlukan segera siapa yang berminat?? 🤗hanya yang betul-betul berminat sahaja yang kami cari 🤗sesiapa yang nak cari duit🤑 income..
Rm500-Rm1,000 sebulan
.
❌Tak perlu pos barang ❌Tak perlu simpan barang
❌Yuran pendaftaran
✔Rajin promote
✔Dapat komisyen
✔Ayat untuk iklan kami sediakan
✔Pick untuk iklan kami sediakan
✔Cara nak promote kami ajarkan

Http://www.wasap.my/60194041000/dspl
.
🔴YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA SAYA NAK.🔴
.
#DropshipDiPerlukan #dropshipping #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipmurah #dropshipwelcome #Kedah #alorsetar #penang #seremban #kualalumpur #kuantan #noradanish #johorbaharu #melaka #sabah #sarawak #kuching #sandakan #ctdK #schawal #zizanrazak #emmamaembong #makcik_puaka #makcikbawang #sufiansuhaimi #elfiraloy
🌸Dropship pinklady🌸 .
.
.
diperlukan segera siapa yang berminat?? 🤗hanya yang betul-betul berminat sahaja yang kami cari 🤗sesiapa yang nak cari duit🤑 income..
Rm500-Rm1,000 sebulan
.
❌Tak perlu pos barang ❌Tak perlu simpan barang
❌Yuran pendaftaran
✔Rajin promote
✔Dapat komisyen
✔Ayat untuk iklan kami sediakan
✔Pick untuk iklan kami sediakan
✔Cara nak promote kami ajarkan

Http://www.wasap.my/60194041000/dspl
.
🔴YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA SAYA NAK.🔴
.
#DropshipDiPerlukan #dropshipping #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipmurah #dropshipwelcome #Kedah #alorsetar #penang #seremban #kualalumpur #kuantan #noradanish #johorbaharu #melaka #sabah #sarawak #kuching #sandakan #ctdK #schawal #zizanrazak #emmamaembong #makcik_puaka #makcikbawang #sufiansuhaimi #elfiraloy
🌸Dropship pinklady🌸 .
.
.
diperlukan segera siapa yang berminat?? 🤗hanya yang betul-betul berminat sahaja yang kami cari 🤗sesiapa yang nak cari duit🤑 income..
Rm500-Rm1,000 sebulan
.
❌Tak perlu pos barang ❌Tak perlu simpan barang
❌Yuran pendaftaran
✔Rajin promote
✔Dapat komisyen
✔Ayat untuk iklan kami sediakan
✔Pick untuk iklan kami sediakan
✔Cara nak promote kami ajarkan

Http://www.wasap.my/60194041000/dspl
.
🔴YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA SAYA NAK.🔴
.
#DropshipDiPerlukan #dropshipping #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipmurah #dropshipwelcome #Kedah #alorsetar #penang #seremban #kualalumpur #kuantan #noradanish #johorbaharu #melaka #sabah #sarawak #kuching #sandakan #ctdK #schawal #zizanrazak #emmamaembong #makcik_puaka #makcikbawang #sufiansuhaimi #elfiraloy
#ikanpari
#paribakar
#paribakarberempah #dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
🌸Dropship pinklady🌸 .
.
.
diperlukan segera siapa yang berminat?? 🤗hanya yang betul-betul berminat sahaja yang kami cari 🤗sesiapa yang nak cari duit🤑 income..
Rm500-Rm1,000 sebulan
.
❌Tak perlu pos barang ❌Tak perlu simpan barang
❌Yuran pendaftaran
✔Rajin promote
✔Dapat komisyen
✔Ayat untuk iklan kami sediakan
✔Pick untuk iklan kami sediakan
✔Cara nak promote kami ajarkan

Http://www.wasap.my/60194041000/dspl
.
🔴YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA SAYA NAK.🔴
.
#DropshipDiPerlukan #dropshipping #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipmurah #dropshipwelcome #Kedah #alorsetar #penang #seremban #kualalumpur #kuantan #noradanish #johorbaharu #melaka #sabah #sarawak #kuching #sandakan #ctdK #schawal #zizanrazak #emmamaembong #makcik_puaka #makcikbawang #sufiansuhaimi #elfiraloy
🌸Dropship pinklady🌸 .
.
.
diperlukan segera siapa yang berminat?? 🤗hanya yang betul-betul berminat sahaja yang kami cari 🤗sesiapa yang nak cari duit🤑 income..
Rm500-Rm1,000 sebulan
.
❌Tak perlu pos barang ❌Tak perlu simpan barang
❌Yuran pendaftaran
✔Rajin promote
✔Dapat komisyen
✔Ayat untuk iklan kami sediakan
✔Pick untuk iklan kami sediakan
✔Cara nak promote kami ajarkan

Http://www.wasap.my/60194041000/dspl
.
🔴YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA SAYA NAK.🔴
.
#DropshipDiPerlukan #dropshipping #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipmurah #dropshipwelcome #Kedah #alorsetar #penang #seremban #kualalumpur #kuantan #noradanish #johorbaharu #melaka #sabah #sarawak #kuching #sandakan #ctdK #schawal #zizanrazak #emmamaembong #makcik_puaka #makcikbawang #sufiansuhaimi #elfiraloy
🌸Dropship pinklady🌸 .
.
.
diperlukan segera siapa yang berminat?? 🤗hanya yang betul-betul berminat sahaja yang kami cari 🤗sesiapa yang nak cari duit🤑 income..
Rm500-Rm1,000 sebulan
.
❌Tak perlu pos barang ❌Tak perlu simpan barang
❌Yuran pendaftaran
✔Rajin promote
✔Dapat komisyen
✔Ayat untuk iklan kami sediakan
✔Pick untuk iklan kami sediakan
✔Cara nak promote kami ajarkan

Http://www.wasap.my/60194041000/dspl
.
🔴YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA SAYA NAK.🔴
.
#DropshipDiPerlukan #dropshipping #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipmurah #dropshipwelcome #Kedah #alorsetar #penang #seremban #kualalumpur #kuantan #noradanish #johorbaharu #melaka #sabah #sarawak #kuching #sandakan #ctdK #schawal #zizanrazak #emmamaembong #makcik_puaka #makcikbawang #sufiansuhaimi #elfiraloy
#sotongbakarberempah
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
🌸Dropship pinklady🌸 .
.
.
diperlukan segera siapa yang berminat?? 🤗hanya yang betul-betul berminat sahaja yang kami cari 🤗sesiapa yang nak cari duit🤑 income..
Rm500-Rm1,000 sebulan
.
❌Tak perlu pos barang ❌Tak perlu simpan barang
❌Yuran pendaftaran
✔Rajin promote
✔Dapat komisyen
✔Ayat untuk iklan kami sediakan
✔Pick untuk iklan kami sediakan
✔Cara nak promote kami ajarkan

Http://www.wasap.my/60194041000/dspl
.
🔴YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA SAYA NAK.🔴
.
#DropshipDiPerlukan #dropshipping #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipmurah #dropshipwelcome #Kedah #alorsetar #penang #seremban #kualalumpur #kuantan #noradanish #johorbaharu #melaka #sabah #sarawak #kuching #sandakan #ctdK #schawal #zizanrazak #emmamaembong #makcik_puaka #makcikbawang #sufiansuhaimi #elfiraloy
🌸Dropship pinklady🌸 .
.
.
diperlukan segera siapa yang berminat?? 🤗hanya yang betul-betul berminat sahaja yang kami cari 🤗sesiapa yang nak cari duit🤑 income..
Rm500-Rm1,000 sebulan
.
❌Tak perlu pos barang ❌Tak perlu simpan barang
❌Yuran pendaftaran
✔Rajin promote
✔Dapat komisyen
✔Ayat untuk iklan kami sediakan
✔Pick untuk iklan kami sediakan
✔Cara nak promote kami ajarkan

Http://www.wasap.my/60194041000/dspl
.
🔴YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA SAYA NAK.🔴
.
#DropshipDiPerlukan #dropshipping #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipmurah #dropshipwelcome #Kedah #alorsetar #penang #seremban #kualalumpur #kuantan #noradanish #johorbaharu #melaka #sabah #sarawak #kuching #sandakan #ctdK #schawal #zizanrazak #emmamaembong #makcik_puaka #makcikbawang #sufiansuhaimi #elfiraloy
🌸Dropship pinklady🌸 .
.
.
diperlukan segera siapa yang berminat?? 🤗hanya yang betul-betul berminat sahaja yang kami cari 🤗sesiapa yang nak cari duit🤑 income..
Rm500-Rm1,000 sebulan
.
❌Tak perlu pos barang ❌Tak perlu simpan barang
❌Yuran pendaftaran
✔Rajin promote
✔Dapat komisyen
✔Ayat untuk iklan kami sediakan
✔Pick untuk iklan kami sediakan
✔Cara nak promote kami ajarkan

Http://www.wasap.my/60194041000/dspl
.
🔴YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA SAYA NAK.🔴
.
#DropshipDiPerlukan #dropshipping #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipmurah #dropshipwelcome #Kedah #alorsetar #penang #seremban #kualalumpur #kuantan #noradanish #johorbaharu #melaka #sabah #sarawak #kuching #sandakan #ctdK #schawal #zizanrazak #emmamaembong #makcik_puaka #makcikbawang #sufiansuhaimi #elfiraloy
#sotongbakarberempah #dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
KURANG KEYAKINAN & TAK SELESA KERANA TERGANGGU DENGAN MASALAH KEPUTIHAN😔😔 .
.
Sebagai perempuan, kita mesti nak pastikan MISS V sentiasa berada dalam keadaan yang bersih dan elok kan? Tapi, kadang kita tak terlepas daripada masalah keputihan dan kegatalan pada MISS V. Bagi wanita yang mengalami masalah seperti ini, Irine suggestkan ambil ALFAFA & GARLIC untuk merawat dan menghilangkan masalah keputihan sehingga mengganggu aktiviti harian .
.
Bagaimana ALFAFA & GARLIC dapat membantu dan mengatasi masalah keputihan ? .
.
Alfafa dan Garlic membantu mengurangkan ataupun menghilangkan keputihan yg boleh mendatangkan bau yang tidak menyenangkan. Bukan setakat bau, malah jika tidak dijaga jangkitan atau kulat boleh berlaku jika dibiarkan berlarutan. Tak takut ke😱 .
.
✅Alfafa Shaklee mempunyai sifat alkali membantu memastikan kawasan sensitif disekitar farah ataupun vaginal kita yg dlm beralkali. Alfafa juga bersifar anti-kulat .
.
✅Garlic Shaklee pula bertindak sebagai antibiotik semulajadi untuk melindungi daripada jangkitan bakteria. Bawang putih yang terkandung dalam Garlic Shaklee berfungsi utk menjadi perisai kepada sistem imun badan .
.
Boleh hubungi Irine untuk pembelian. Special consultation dan guide cara makan yang betul untuk customer yang purchase dengan fyza 🤗
.

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty .

#Alfafashaklee
#Garlicshaklee
#vitaminmurahshaklee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#setkesihatanmasalahmissV
#Masalahkeputihan
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari
#ikansiakap
#siakap3rasa
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
LAST DAY CALLING FOR VENDOR..
LAST DAY LAST DAY LAST DAY

Masih ada KEKOSONGAN BOOTH..VENDOR grab cepat jgn tunggu LAST MINUTE... Pelbagai acara dah disusun & di sediakan..
Untuk tempahan BOOTH jualan sila hubungi:

PROMO RM 1200 BOOTH 20X20

0123343177 Shasha
0179813095 Yoe
0199518653 Khairil
0142991279 Fahmi(Bob)

#terengganu #pantaitimur #marang #kuantan #eventplannerterengganu #besut #jerteh #kerteh #kuantan #setiu #pekan #kemaman #sinarharian #karangkraf #cherul #neram #seribandi #shashagalleryz #chendor #cheneh #ibok #airputih #pasirgajah #balok #sungaiular #cherating #paka #dungun #kualakemaman
#ikansiakap
#siakap3rasa
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
#ikansiakap
#siakap3rasa
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
Tau tak...
Kopi kalau terlebih minum memang tak elok.
Ada yang sakit kepala kalau minum kopi banyak2 kan?

Tapiiii...
Lain halnya dengan Kopi Anggun Pesona ni.

Minumlah banyak mana pun.
Tak ada nak sakit2 kepala.

Badan ringan.
Tenaga meletus letus.
Tak ada letih2 badan pun tau.
.
.
Rm57.90/ 10 sachet
Buy 2 box rm100 free membership
.
.
Wasap kak ann
017 9032210
Stokis sah JSD
.
.
.
.
.
#kopianggunpesona #migrain #payudaramontok #senggugut #haidlawas #jamususukdara #payudarakencang #setberpantangjsd #menyusubadan #resdung #kopijamu #jsdselangor #kulitcantik #sabah #sarawak #keputihan #ketatfaraj #manjakani #kualalumpur #sembelit #kuantan #pahang
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
Shomel kannnn 😍
.
Thankyou customer 💕
Whatsapp admin utk details dan order ❤️
#kuantan #kuantansurprisedelivery #kuantansurprise #kuantansurprisemurah #kuantanmurah #bungakuantan
#suprisekuantan #surprisekuantan #surprisedeliverykuantan #surprisekuantanmurah #heliumballoonkuantan #balloonkuantan #bouquetkuantan #bungamurahkuantan #chocbouquetkuantan #surprisedeliverymurah #surpriseplannerpekan
#surprisedeliverypekanmurah #surprisedeliverypekan #eventplannerkuantan
#candlelightdinnerkuantan #belonkuantan #chocbouquetkuantan #flowersbouquetkuantan #birthdaypartykuantan #kuantansurprisemaker #kinderbuenobouquetkuantan
#bouquetrokokkuantan
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
#dmuaraseafood
#dmuaraseafood
#tanjunglumpur
#kuantan
#pahang
KURANG KEYAKINAN & TAK SELESA KERANA TERGANGGU DENGAN MASALAH KEPUTIHAN😔😔 .
.
Sebagai perempuan, kita mesti nak pastikan MISS V sentiasa berada dalam keadaan yang bersih dan elok kan? Tapi, kadang kita tak terlepas daripada masalah keputihan dan kegatalan pada MISS V. Bagi wanita yang mengalami masalah seperti ini, Irine suggestkan ambil ALFAFA & GARLIC untuk merawat dan menghilangkan masalah keputihan sehingga mengganggu aktiviti harian .
.
Bagaimana ALFAFA & GARLIC dapat membantu dan mengatasi masalah keputihan ? .
.
Alfafa dan Garlic membantu mengurangkan ataupun menghilangkan keputihan yg boleh mendatangkan bau yang tidak menyenangkan. Bukan setakat bau, malah jika tidak dijaga jangkitan atau kulat boleh berlaku jika dibiarkan berlarutan. Tak takut ke😱 .
.
✅Alfafa Shaklee mempunyai sifat alkali membantu memastikan kawasan sensitif disekitar farah ataupun vaginal kita yg dlm beralkali. Alfafa juga bersifar anti-kulat .
.
✅Garlic Shaklee pula bertindak sebagai antibiotik semulajadi untuk melindungi daripada jangkitan bakteria. Bawang putih yang terkandung dalam Garlic Shaklee berfungsi utk menjadi perisai kepada sistem imun badan .
.
Boleh hubungi Irine untuk pembelian. Special consultation dan guide cara makan yang betul untuk customer yang purchase dengan fyza 🤗 .

Beauth Health Consultant
011.3166.4016
@fyza_shakleebeauty .

#Alfafashaklee
#Garlicshaklee
#vitaminmurahshaklee
#vitaminuntukkesihatanwanita
#setkesihatanmasalahmissV
#Masalahkeputihan
#vitaminshaklee
#cantikluardandalam
#shakleemalaysia #kuantan #shakleeperak #shakleejohor  #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepahang #stcantikshaklee #agenshaklee #shakleesabah #kotakinabalu #keningau #labuan #tawau #sandakan #lahaddatu #kunak #postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #postagesetiaphari