#krimwd

Ramai konpius macam tak logik je guna Cream WDTA n kesan die sampai tahap 5 ke 10 nampak lebih muda dari usia.

Ye ke?Camne leh jadi camtu?

Biasa lepas mandi,liang roma kita terbuka.Masa ni kalau kita sapu cream memang akan meresap pantas dalam kulit.

Nak-nak cream bioteknologi nano WDTA yang mempunyai molekul sangat halus.Memang laju die meresap sampai 12 kali ganda ke dalam riang roma ke salur darah n terus merawat kulit.

Nak-nak bahan best dalam WDTA seperti Arbutin,glutathione,n pueraria mirifica bersatu bila meresap dalam kulit.Bahan best ni,buat kulit pengguna makin cerah,bebas jerawat,kulit kusam n makin tegang.Syok kan?

Camtu la wdta ni bekerja.Teknologi udah canggih,takde yang mustahil kalau mau shantik😍

1Unit Rm80
Freepos, Freeguide. .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod ayer hitam, kluang, Parit raja.
.
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdrantaupanjang
#NakCantikCariAkak
BAGAIMANA KRIM #WDTA NIE BEKERJA..?
.
Krim WDTA nie merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
.
Nadi kita nie, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WDTA akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pun dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
.
InsyaAllah krim WDTA sehabis baik membantu selesaikan masalah yang u olls hadapi. Lagipun WDTA nie dah ramai buat orang jadi cantik, sihat dan yang paling penting u olls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar! 😍
.
Sebelum nak dapatkan kulit yang cantik, selain skincare yang bagus, mesti lah rawat dulu dalaman kita. Bila dah buang segala toksin, hormon dah stabil, baru lah nak pakai apa² produk pun akan bagi kesan yang cepat dan terbaik 👍
.
.
.
NAK cantik natural cara mudah, selamat dan mujarab?
Click 📲 http://www.wasap.my/+60149699159/wdta
Beauty by ShoppeParadise
.
#onlineshoppeparadise #beautybyshoppeparadise #WomenDesiree #WomenDisire #WD #KrimWD #WomenDesireTripleAdvance #KrimWDTA #NanoCream #KrimNano #TeknologiNano #BioTeknologiNano
BAGAIMANA KRIM #WDTA NIE BEKERJA..?
.
Krim WDTA nie merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
.
Nadi kita nie, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WDTA akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pun dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
.
InsyaAllah krim WDTA sehabis baik membantu selesaikan masalah yang u olls hadapi. Lagipun WDTA nie dah ramai buat orang jadi cantik, sihat dan yang paling penting u olls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar! 😍
.
Sebelum nak dapatkan kulit yang cantik, selain skincare yang bagus, mesti lah rawat dulu dalaman kita. Bila dah buang segala toksin, hormon dah stabil, baru lah nak pakai apa² produk pun akan bagi kesan yang cepat dan terbaik 👍
.
.
.
NAK cantik natural cara mudah, selamat dan mujarab?
Click 📲 http://www.wasap.my/+60149699159/wdta
Beauty by ShoppeParadise
.
#onlineshoppeparadise #beautybyshoppeparadise #WomenDesiree #WomenDisire #WD #KrimWD #WomenDesireTripleAdvance #KrimWDTA #NanoCream #KrimNano #TeknologiNano #BioTeknologiNano
BAGAIMANA KRIM #WDTA NIE BEKERJA..?
.
Krim WDTA nie merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
.
Nadi kita nie, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WDTA akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pun dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
.
InsyaAllah krim WDTA sehabis baik membantu selesaikan masalah yang u olls hadapi. Lagipun WDTA nie dah ramai buat orang jadi cantik, sihat dan yang paling penting u olls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar! 😍
.
Sebelum nak dapatkan kulit yang cantik, selain skincare yang bagus, mesti lah rawat dulu dalaman kita. Bila dah buang segala toksin, hormon dah stabil, baru lah nak pakai apa² produk pun akan bagi kesan yang cepat dan terbaik 👍
.
.
.
NAK cantik natural cara mudah, selamat dan mujarab?
Click 📲 http://www.wasap.my/+60149699159/wdta
Beauty by ShoppeParadise
.
#onlineshoppeparadise #beautybyshoppeparadise #WomenDesiree #WomenDisire #WD #KrimWD #WomenDesireTripleAdvance #KrimWDTA #NanoCream #KrimNano #TeknologiNano #BioTeknologiNano
WD ADALAH CREAM KECANTIKKAN YANG BETUL-BETUL BERKESAN PADA RAMAI PENGGUNA.

Pakai la WD uolls.WD dengan ramuan kasih saiyang di formulasi dari Professor lulusan Oxford tau.Raw material dari oversea.

Ade Pueraria Mirifica untuk menganjalkan kulit,menjaga aset wanita dan menstabilkan hormon.

Arbutin dan Gluthatione untuk melambatkan proses penuaan dan mencerahkan kulit.

Ekstrak akar tree peony pulak untuk singkirkan toksin.

Syokkk amattt kan.WD best.Kandungan hebat dan beri effect terbaik untuk awet muda kaw-kaw😍😍
.
.
1 unit Rm80 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang
#Mitos_Berkaitan_Jerawat

Petang ni kak ana nak share sikit pasal mitos berkaitan jerawat 👉Orang dewasa tidak berjerawat 👉Orang dewasa juga tumbuh jerawat pada umur 30’an, 40’an sehingga 50’an. 👉Coklat dan minuman soda penyebab jerawat 👉Tiada kajian yang benar-benar signifikan mengaitkan keduanya dengan pembentukan jerawat. 👉Krim pelindung UV menyebabkan jerawat 👉Jika alergi pada pelindung matahari berasaskan tindakan kimia, pilih pelindung matahari fizikal seperti zink oksida. 👉Peluh penyebab jerawat 👉Kelenjar peluh berbeza dari kelenjar sebum. 👉Jerawat tidak perlu rawatan 👉Tanpa rawatan sewajarnya akan meninggalkan parut. 👉Gunakan pencuci ‘scrub’ untuk menghilangkan jerawat 👉Memicit/ mencungkil jerawat akan meninggalkan parut.

Nak CARA lagi senang dan jimat masa dan sangat berkesan, calit la krim #Wd tak sampai 2 minit pun calit dah siap. 😍

Kalau nak order krim #wd_womendesiree ni cepat tekan link wasap kak ana diruang bio di atas ☝

#WDLover
#CalitCalitCantik
#WDKrimMujarabUntukJerawat
#NakKongsiTips
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Jommm kak ana nak share apa kata founder #WD tentang jeragat ni. Mehhh baca boss titeww share bawahh niee 👇 "Alhamdulillah jeragat tu dah makin x nampak. kena duk rapat rapat baru akan nampak. 6 bulan nak baik pulih jeragat. Kak nad konsisten guna WD siang malam.

Jeragat ni berakar kalau kita tak usaha banteras memang akan menjadi jadi.

gilerrr seramm weh bila jeragat bersepah dekat muka." Tambah founder produk #WD.
Ko ghaseee 😰
Cepat siapa nak merisik khabar tu tekan je link dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
#NakShareTips
JERAWAT DAH TAK NAK KAWAN!
YA BEDA BEDU!
.
"Dulu muka penuh jerawat. TERUK! Selepas guna #WDTA, jerawat mula nampak kering memudar lalu menghilang."
.
Bestnyaa! Itulah hebatnya WDTA. Hanya calit2 di nadi, jerawat hilang entah kemana. Ini kerana WDTA mengandungi #ekstrak AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS yang mampu menghalang pembentukan jerawat.
.
Siapa tak happy bila muka yang dulu menggerunkan sekarang menjadi pujian dan dambaan orang.
.
Jom #calitcalitcantik..Hanya calit di 3 point nadi tak sampai seminit siap. #MUDAH dan #JIMAT masa.
.
Jangan lepaskan peluang grabbb sementara masih ada. Jangan sesal separuh nyawa sudahlah.
.
Ajomm wasap kak ana kita sembang-sembang ditepian pantaii 😁👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#NakShareTips #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Siapa yang Boleh guna?

Semua boleh guna WD ni, baby ke anak anak ke. Bukan untuk cantiklah. Untuk kalau terkena luka ke, lecur ke, kena gigit serangga ke. Pon boleh sapu untuk anak anak. Cepat baik.
Kalau yang nak calit di 3 point nadi yang lepas akil baligh je. Kanak kanak tak perlu.
WD ni, anak dara, lelaki wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang veteran semua boleh guna. Sebab ianya krim yang hanya sapu luaran sahaja.

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
BAGAIMANA KRIM WD NI BEKERJA?

Krim WD ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
Sebab tu, bila kita calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.
Nadi kita ni, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.
Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.
Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.
InshaAllah krim WD sehabis baik membantu selesaikan masalah yang uolls hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting uolls boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar.

#WDGombak
#AnaSulaimanWD
#DealerAdleesyaBeauty
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore #NakShareTips
Kelebihan WD untuk masalah #JERAWAT!
.
WD Bertindak dengan sapuan di nadi menggunakan teknologi NANO yang memberikan 12 kali ganda lebih pantas
untuk kesan penyerapan.
.
Lihat hasil dari pengguna yang menggunakan WD untuk masalah jerawat yang di alami. Penggunaan yang sangat mudah hanya calit calit di 3 point utama nadi dan minum air masak 3L sehari untuk kesan yang positif.
.
Untuk info lanjut boleh, klik link bio di atas☝
.
#WDGombak
#AnaSulaimanWD #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Jerawat ni bila muncul seketoi je pon ada yang stress ye tak? Ni kan pulak penuh satu muka. Ngan parutnya lagi. Ngan sakitnya lagi, nak jumpa orang pon tak konfidenn aduhaiii😖

Memacam skincare dah guna pon jerawat masih muncul lagi. Korang nak tau kenape dia muncul silih berganti? Salah satunya badan kita penuh toksin. Toksin ni bahaya tau bila berkampung kat dalam badan kita, kekadang bukan punca jerawat je tapi boleh menyebabkan pelbagai penyakit lain juga.

Jadi apa yang #WD ni boleh bantu? Dalam WD ni ada ekstrak akar tree peony yang mana ianya membantu menyingkirkan toksin dalam badan.
Jerawat pon susah nak muncul sekaligus membuatkan kulit muka makin sihat. Sesekali muncul time nak datang bulan tu normal lah, melampau sangatt kalo jerawat tak mai langsungg 😁

Selain dari ekstrak akar tree peony, ada juga bahan lain dalam WD yang dapat mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat seperti Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis. Glycerin pula dapat mengurangkan kesan parut jerawat pada kulit.

Kalo korang ada masalah yang sama cer ikhtiar dengan WD pulak. Mana tau asbab WD ni membuatkan korang happy macam testimoni2 kami ni. Nak keluar rumah pon konfidennn je tanpa mekap tebal😉

Hanya konsisten calit di 3 point nadi aje dan boleh juga dot kan sikit WD atas jerawat. Cepat je kecut jerawat tu insyaaAllah. Tips lain, minum air kosong banyak supaya lebih mudah toksin2 keluar dalam badan kita.

Cepat tekan link wasap kat bahagian bio di atas ☝

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Khas untuk follower kak ana.. Kak ana ada buat promosi untuk 2 hari Saje iaitu bermula 13/3 ~ 14/3.

Bagi Sesiapa yang masih duk intai nak beli wd tu lebih baik anda grap sekarang.

Komen NAK dibahagian komen sekarang.
Sementara Ada harga promosi dan offer special gift ini.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
❤️ MAAF TAK SENGAJA TER BLINK BLINK ❤️ Tepek macam-macam dah tapi tak comey comey. Make up seinci pun jelas tampak kusam tak bermaya. Hak dalam tak cantik lagi cemana nak pancar ke luar kan?

Uols boleh senyum lebar dah

Nak cantik dah makin mudah & short cut. Krim Cantik Nano Women Desiree ni mampu cetuskan kecantikan dari dalam terpancar terus ke luar sepantas 12x ganda hanya dengan calitan nipis jerrr

Woowww kan?

Calit bukan sebarang calit. Calit yang boleh andam uolsss terus jadi cantikkk

Yang ingin miliki kecantikan sebenar dari dalam blink blink terus ke luar wasappp kak ana ye. Ajommm kita berjemaah awet muda dengan Krim wdta ini, sempat lagi nak wajah blink-blink di pagi raya Aidilfitri nanti. 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
OPOCOTTT!! LELEMAK KAT DAGU TU KE MANA BERTERBANGANNYA? .
.
Calit punya calit tak sangka wajah makin reshape. Double chin hilang. .
.
Yang bestt kulit makin cerah cantik. Orang kata seri naik gittewww. Halahhh takder alasab dah awak awak nak cantik tau. Nak pakai pun senang. Calittt aje kat nadi. .
.
Dalam wd ni ada bahan mahal tau. Contoh #pueraria_mirifica. Bahan kecantikan yang amat amat popular di Thailand nun. Sebab tu diaorg.cantik cantik kan.
Amacam? Sanggup tak nak transform dengan WDTA? Serius sanggup ajommm wasap kak ana cecepat ye👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#DealerAdleesyaBeautyWD
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
#TESTIMONI_FRESH_PENANGAN_1_BOTOL_WDTA 😱

Umurr 46 tahun udah bercucu .Sekalii dahh terkena calitan magika #WDTA perghh tercerah satuu bodi memancorr mancorr serinyaa tuu.Pastuu kulitt kembali #TEGANG dan #ANJAL

Jeles anak dara tengok uiii.Yela kita kena jaga semua kan? Makin lama usia perkahwinan lagi kena EXTRA jaga.Keyakinan diri bila berdepan ngan yang tersayang tu penting.Baru emosi stabil.Orang perempuan kan mewah ngan emosi.

Uolls nak dapat sama effect cam akak ni?Opkoz nak kan.Ajomlahh sesama calit!
.
#CalitCalitNadi
#KrimWd
.
📲60126230488
Hasil konsisten calit wd selama hampir lima tahun! 😍

www.wasap.my/60133079588/nakWDTA

#krimantikerepot #krimkecantikan #krimrawatdalaman #krimmuda #krimwd #krimantipenuaan
SPECIAL OFFER SEMPENA HARI WANITA SEDUNIA

SET KOMBO SEMANIS CINTA MEMPUNYAI 3 BERADIK DENGAN HANYA #RM185 SAHAJA #JIMATRM20 BANYAK TUU❤

Jangan lupa 👇
Dapatkan SPECIAL GIFT dari kak ana untuk special offer ini.
Nak order cepat tekan link wasap kak ana di ruang bio di atas👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
SPECIAL OFFER SEMPENA HARI WANITA SEDUNIA

SET KOMBO 3 BERADIK RM185 SAHAJA JIMAT RM20 TAUU❤
Dapatkan SPECIAL GIFT untuk harini

Nak order cepat tekan link bio di atas 👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Orang berWD dia pun nak berWD . Tak pepasal terpaksa cantik . Bila da dapat hasil camni , kompem menyesal kan . Menyesal sebab tak nak sahut cabaran berWD dari dulu lagi .
.
Dari dulu dok perati , tapi cubanya tidak .
.
Sekali da cuba , amek kau . Terasa dunia ana yang punya . Kagum wehhh . Dengan hanya sapuan mudah di beberapa point utama segala mak nenek jerawat cabut lari . Ni bukan lari berganti ganti da ni . Ni lari terus membawa diri .
.
Kalau konsisten kompem dia tak berani nak mai lagi . Nak tau pasai pa ? Pasainya dalam WD ni ada ekstrak akar scutellaria . Pastu ade ekstrak akar poenny tree . Ni semua bagus untuk masalah Miss J yang memang annoying sangat tuh .
.
Bila jerawat da check out dari muka mesti la parut die pun kita tak mau kan . Dont worry . Be happy . Memang good news sangat sebab dalam WD ni memang ade glycerin dan xylitylglucoside . Mak aihh . Nama pun da power kan . Tapi ni la die bahan selamat yang boleh melembab dan menghaluskan semula kulit wajah kita hasil dari penerokaan tak bertauliah jerawat tuh .
.
Seronok kan . Memacam bole dapat bila berWD . Sekali cuba , selamanya setia .
.
Jom kita awet muda dengan wd
Klik link Bio di atas 👆
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Alhamdulillah syukur kepada Allah.
Done cod untuk Hari ini.
3 wd di ukay Perdana
1vh & 1 PD di Melawati

Semoga hari-hari yang mendatang terus bersinar seceria sinar bintang di langit 😂

Siapa lagi yang duk intai-intai nak ikut idola ratu awetmuda wd kita kak Jun lipo tu cecepatlah la ye wasap kak ana di bio ye

Boleh kita pakat - pakat jemaah awet muda sebelum raya puasa nanti. Raya tak lama dah ni. Sempat lagi kalau nak cantik awet muda wajah berseri-seri pada hari raya Aidilfitri nanti.

Ajommm tekan link wasap kak ana dibahagian Bio 👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nakal pulakk kakk Jun nie main gerakk gerakk pulakk eaa 🙈

Seriusslah macam anakk patungg bergerakk. Adik Adik kakak kakak Pengguna Tegar #Women_Desiree.

Bayangkan umur 49 tahun nanti kita masih cantikkk bergetah macam kak Jun Lipo ni yerr.

Sila stress tengok video ni . HAHAHA 🤣

#RatuAwetMudaWD
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nak berniaga biarlah berkat. Janganlah menipu orang dok kata umur dia 49 tahun. Logik lah sket nak menipuu. Tak masuk akal tau takk, muka muda macam ni 49 tahun. Sudah sudah lah buat marketing tipu orang. Tak takut dosa ke. Fikirlah rezeki tu nak buat anak anak makan.
.
.
🤣 Dok baca komen orang dekat kak jun masa buat fb ads, memang berdekah gelak. .
.
Kau sebenar nak suruh aku buat apa. Dah umur dia memang umur tu. Tipu celah mana. Jujur dah la tu. Itu antara benda kelakar yang kak nad sendiri baca.
.
.
Dia yang cantikk,kau plak panas kenapa 😅
.
.
Kak Jun Lipo ni kan viral. Viral kat fb, viral kat instagram sebab kawen dengan lelaki bujang yang muda. Ramai yang macam takleh terima kenyataan sampai dok mintak ic,sampai dok kata kak jun pakai susukkkk.
.
.
Macam macam lagilah netizen dok kecamm kak jun ni.
.
.
Salah ke nampak #AWETMUDA di usia 49 Tahun. Kalau dah dalaman di jaga rapi sejak dari dulu lagi sampai sekarang konsisten.
.
.
Kalau rasa kemurungan tengok muka orang nampak muda walau dah hampir 50 an. Janngan lah dok kecam orang.
.
.
Meh kita sesama pakai #WomenDesiree bagi awetmuda semula kulit wajah kita supaya jadi anjal dan tegang. Pipi pon toink toinkkk sampai silauu yang memandang 😍
.
.
By Nad Adleesya,
Founder Adleesya Beauty

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Nak awet muda tanpa modal yang besar? Umur 34 tahun pun nampak macam 24 tahun je.
Lelaki dan perempuan boleh guna.
Cara mudah dan selamat digunakan. Yang penting konsisten. Modal Rm2.50 je sehari.
Jangan terkejut bila ✔MUKA MAKIN ANJAL
✔PIPI KENDUR MAKIN TEGANG ✔KULIT MAKIN CERAH ✔TAMPAK LEBIH MUDA DARI USIA

Komen NAK sekarang
atau wasap terus klik link di atas👆

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Krim women desire ni memang confirm orang akan setia. 😀😀.
Siapa yang dah calit tahu la keberkesanan die camne.
.
.
Antara masalah yg WD boleh settle kan.
💪Masalah Jerawat.
💪Masalah Jeragat.
💪Masalah Kulit kusam.
💪Masalah toner tidak sekata.
💪Masalah kulit kering.
Pendek kata masalah kulit muka InsyaAllah boleh diselesaikan. 😀
.
.
Cara pakai wd senang je cuma calit calit pada Nadi. Pergelangan tangan,leher, dan ari ari. Calit di nadi kesan seluruh badan, antara kelebihan krim Nano.
.
.
Jaringan kolagen akn berkurg apabila usia meningkat. Itu adlh fisiologi normal manusia. Tetapi zmn skrg,disbbkan faktor pmknn,persekitaran,sel kolagen tu blh berkurg lebih awal. Dengan wd yg trkandung pueraria mirifica,ia membantu menguatkan jaringan kolagen tu semula dan menambah sel kolagen secara semulajadi. Lebih selamat dari ambil supplement kolagen yg dibimbangi kolagen sintetik
.
Pueraria mirifica mempunyai fungsi kukuh untuk menegangkan kulit,membina sel² baru yang memang berkait dgn kolagen yg mmpunyai fungsi sama utk menegangkan kembali yg kendur.
.
.
Awak suke penjagaan kulit yang mudah tak?

1 unit Rm80
Freepos. .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod ayer hitam, kluang, Parit raja. .
.
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdrantaupanjang
#NakCantikCariAkak
Makin lama calit kulit semakin cantik. Makin glowing dan nampak AWET MUDA.Ramai orang yang nak selesaikan masalah kulit muka tapi fokusnya pada penjagaan luaran sahaja.Sedang hakikat, nak dapatkan kulit yang sihat dan cantik berseri bermula dari dalaman yang bersih dan sihat.

Korang nak tau tak?Salah satu bahan dalam WDTA adalah NIACINAMIDE.

NIACINAMIDE sangat membantu memperkuatkan pertahanan lapisan kulit yang paling luar.Vitamin B3 yang terkandung bersifat anti-inflammotiry yang mana sangat bagus untuk menghilangkan kemerahan disebabkan jerawat dan meredakan keradangan akibat jerawat.

Kalau kulit jenis berminyak, ini adalah berita baik buat u alls.Sebabnya NIACINAMIDE sangat membantu mengimbangkan semula kadar minyak yang tak diperlukan pada wajah.
Haa bestkan.

So tak kan korang masih nak fikir kan lagi. Raya pun nak dekat dah. Mehle calit WDTA untuk dapatkan kulit berseri seri di hari raya nanti.

WS 011-11438084

atau komen Nak

#Teamhebatmamazi