#krimawetmuda

Guna krim calit calit boleh berubah 360 darjahh
" memain lah korang nie "

Kita pulak dikata nye memain, sendiri yang tergugat sendiri kena tanggung lah tetibe jadi cantik, sampai kan kengkawan pun lalu tak perasan itu awak 😝

Krim WDTA nie bukan krim kecantikan yang biasher biasher yang ada di pasaran tu.

WDTA adalah krim bioteknologi nano yang #bersihkan dan #cantikkan dari #dalam. Bila dalaman bersih, seri wajah akan terpancar ke luar.
Terkejut kan tengok testimoni bawah nie. Korang nak tahu tak berapa umur akak ni? What!! Akak?

Dah Aunty okehh umur dah 51 tahun tau, nenek kepada 5 orang cucu. Guna wdta sebab masalah #Jeragat dan tone kulit tidak sekata.
Selepas konsisten sapuan, terkejut wehhh rasa nak melompat tinggi.

Masalah jeragat hilang, tone kulit dah sekata. Paling-paling syokkk kulit semakin cerah dan anjal toinkk toinkk. Semakin AWET MUDA dah macam umur 40'an.

Dengan bahan Pueraria Marifica yang ada didalam Wdta tue bukan sahaja bagi kesan tapi manfaat untuk seluruh tubuh wanita.

Yang pakai dengan konsisten dan buat tips yang kita ajar akan rasai kesannya. Tak percaya kena terai lah dulu yerr.

#DealerAdleesyaBeauty
#TeamIzah
#KrimAwetMuda
Makin berusia makin nampak muda. Kehebatan WDTA yang tidak ada pada skincare dan krim kecantikan yang lain.
.
.
Kalau skincare lebih khusus kepada penjagaan kulit secara luaran sudah pasti tidak cukup untuk beri pakej awet muda.
.
.
Maka dengan itu WDTA dicipta khusus untuk kembalikan keremajaan u'olls. Eh bukan kembali remaja tapi kembali awet muda. Githeww 😍
.
.
Sebab tu pentingnya penjagaan dalaman ni, kalau orang dulu dulu jadikan ulam ulaman sebagai makanan kesihatan untuk penjagaan dalaman tapi sekarang dengan revolusi teknologi terkini, semudah ABC je cecalit je pada 3 point nadi dah boleh dapat khasiat dan dapat penjagaan khusus untuk dalaman u'olls.
.
.
Dalam WDTA ada banyak bahan yang membantu u'olls untuk kembali awet muda salah satunya Estrak Pueraria Mirifica.
.
.
Estrak Pueraria Mirifica ni sangat femes atau POPULAR dekat negara Thailand. Tugas dia bantu rawat masalah kulit u'olls dari dalam. Perawatan dalaman ni sangat penting sebab rahsia cantik luaran adalah datangnya dari dalaman yang bersih tau.
.
.
Kalau u'olls nak tahu ianya boleh menganjalkan, menghaluskan liang roma, mengurangkan minyak, merawat dan mencegah pertumbuhan jerawat dari dalam, mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata.
.
.
Ini semua antara masalah kulit kita kan? Haa kalau u'olls nak tahu orang Thailand kunyah macam tu je tau, patutlah awek awek Thailand cantik melecun lecun dan nampak muda je 😍
.
.
Yang keduanya pulak Gluthathione dan Arbutin yang mana sangat femes di negara Korea dan Jepun. Ia bantu mencerahkan, antipenuaan, bantu rawat sunburn dan bintik bintik hitam dekat muka.
.
.
Gluthathione ni diperlukan dalam pemecahan lemak oxidized dan dalam metabolism karbohidrat. Kalau glutathione dalam badan tak cukup keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan kulit kering yang mempercepatkan kedutan.
.
.
So kalau rasa nak bebas masalah kulit dan tampil awet muda macam Puan Zilla ni, bertindaklah sekarang. WDTA now ada tawaran hebat tau bagi sesiapa yang grab sekarang. Siap dapat percuma gift lagi. Postage pun kak Juma belanja tau. Whatsapp 01137954895 😍
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#awetmuda
Rahsia kulit cantik kekal sihat dari dalam. Bila dalaman dah cantik. Luaran semakin cantik. Krim Bioteknologi nano pantas meresap ke lapisan kulit. Membuang sel kulit mati dan mengaktif sel kulit baru. ❌ tak perlu cucuk
❌ tak perlu bancuh bancuh
❌ tak perlu botox
❌ tak telan
️❌ tak perlu kemam

Hanya perlu calit pada 3 point nadi je dah boleh dapat kulit yang cantik dan sihat .

Nak kekal #awetmuda semudah ABC jom mulakan dengan WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM .

#Krimcantiksatubody #womendesiree #krimawetmuda #womendesireeessentialcream #kulittegang #kulitcerah
Satu botol wd ni kalau korang beli boleh tahan lama tau.

Bukan sebulan tapi dua bulan.Yes satu botol tahan sehingga 2 bulan.Kalau korang pandai jimat boleh tahan 2 bulan lebih.

Yela setiap kali guna calit sikit je.Memang berbaloi dan jimat sangat2.

Calit sikit tapi kesan power wehhh.Kesan bukan takat mula je tapi satu tubuh.

Nak jimat beli 2 dan lebihhh.Banyak penjimatan korang dapat macam dalam gambar ni😁

#womendesiree #krimawetmuda #womendesireeessentialcream #awetmuda #mudadariusia #wdta
Terpaksa menanggung derita muda 😂

Garaa garaa dokk mencalitt WDTA formula baruuu .Terpaksa la hakak kita ni menanggung muka yang makin awet muda tuww

Korang kalau tak ready muka macam umur campak 10 tahun belakang. Nakk pesan sesiap. JANGAN BERANI ekauu calit WDTA formula baruu hokeyyyy

Bukannn hapaa ditakuti mukaa jadi macam bebudakkk shekolah ajurr kahh kahhh 😆

Untuk sebarang info jom whatsapp 👉0179072973

#MagikaSusukModen
#KrimAwetMuda
#CalitNadiKesanSatuBodi
Kalau tidak bersedia terjadi muda 10 tahun dari usia sebenar jangan sesekali calit krim wd ni nanti merana disebabkan muda 😂

Garaa garaa dokk mencalitt WDTA formula baruuu .Terpaksa la hakak kita ni menanggung muka yang makin awet muda tuww

Korang kalau tak ready muka macam umur campak 10 tahun belakang. Kak ana nak pesan sesiap. JANGAN BERANI korang calit WDTA formula baruu hokeyyyy.

Bukannn hapee ditakuti mukaa korang jadi macam bebudakkk shekolah ajurr kahh kahhh 😆

Ketikk sini kalauu nakk berwajah baruu yooo. Kak ana tunggu ni di tepi pokok jambu👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #WDSingapore
#MagikaSusukModen
#KrimAwetMuda
#MHS260319Task
Kalau u'olls diberi pilihan, kulit sebelah kiri ke kanan yang u'olls nak? Mestilah kanan kan? Nampak tak glowing nya kulit tu macam mana? Glowing memancor mancor kulit tu kan? Inilah ramuan kasih sayang yang ada pada WD. Calit calit boleh glowing, siapa tak suka kan u'olls??
.
.
Kalau u'olls nak tahu usia 20 tahun sel sel kulit u'olls cepat je diperbaharui sebab tu siapa yang pakai WD umur masih belas belasan tahun cepat je dapat kesan.
.
.
Tapi bila umur dah mula mencecah 30 hingga 40 tahun, sel sel pun mula bertukar dalam kadar perlahan dan menyebabkan sel-sel kulit mati terkumpul seterusnya menjadikan kulit u'olls kelihatn kusam dan terus kusam.
.
.
Tapi bila sapu WD dekat nadi ni lain pulak jadinya. Yang flawless makin flawless, yang berjerawat makin lichin, yang kendur makin tegang, yang gelap makin cerah, yang gebu makin gebas gebas.
.
.
Ni semua sebab kerja Pueraria Mirifica yang bagi anjal segala benda yang kendur, kerja Tree Peony yang bagi buang toksin dalam badan dan melancarkan peraliran darah dan kerja si Gluthathione dan Arbutin bagi cerah segala yang gelap.
.
.
Haa githeww patutlah u'olls yang sapu WD bertukar dari itik buruk rupa kepada angsa yang sangat cantik. Hikssss 🙈
.
.
Nak cantik zaman sekarang tak perlu susah susah,ade duit orang kata boleh buat ape saja.Tapi dengan WD tak payah la pulun habis duit banyak banyak dengan hanya RM100 je mampu bantu rawat masalah luar dan dalam u'olls.
.
.
Tak ke berbaloi gitu u'olls ? Tapi kalau nak lagi berbaloi grab terus 2 unit ke atas, seunit jatuh RM80 sahaja. Jimat banyak bukan? Whatsapp 01137954895😍
#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih
#kulitsensitif
#kulitgelap
#kulitflawless
#periodproblems
#AuraInsta
#AuraInstaBatch22
Terpaksa menanggung derita muda 😂

Garaa garaa dokk mencalitt WDTA formula baruuu .Terpaksa la hakak kita ni menanggung muka yang makin awet muda tuww

Korang kalau tak ready muka macam umur campak 10 tahun belakang. Mokda nak pesan sesiap. JANGAN BERANI ekauu calit WDTA formula baruu hokeyyyy

Bukannn hapaa ditakuti mukaa jadi macam bebudakkk shekolah ajurr kahh kahhh 😆

Ketikk sini kalauu nakk berwajah baruu yooo.Seri tunggu ni di tepi pokok stoberiii http://www.wasap.my/60133493776/RahsiaAwetMuda

#MagikaSusukModen
#KrimAwetMuda
Terpaksa menanggung derita muda 😂
.
.

Garaa garaa dokk mencalitt WDTA formula baruuu .Terpaksa la hakak kita ni menanggung muka yang makin awet muda tuww
.
.

Korang kalau tak ready muka macam umur campak 10 tahun belakang. Mokda nak pesan sesiap. JANGAN BERANI ekauu calit WDTA formula baruu hokeyyyy
.
.

Bukannn hapaa ditakuti mukaa jadi macam bebudakkk shekolah ajurr kahh kahhh 😆.
.
.

Ketikk sini kalauu nakk berwajah baruu yooo.Seri tunggu ni di tepi pokok stoberiii http://www.wasap.my/6019854013/RahsiaAwetMuda
.
.

#MagikaSusukModen
#KrimAwetMuda
#MHS260319Task
Terpaksa menanggung derita muda 😂

Garaa garaa dokk mencalitt WDTA formula baruuu .Terpaksa la hakak kita ni menanggung muka yang makin awet muda tuww

Korang kalau tak ready muka macam umur campak 10 tahun belakang. Mommy nak pesan sesiap. JANGAN BERANI ekauu calit WDTA formula baruu hokeyyyy

Bukannn hapaa ditakuti mukaa jadi macam bebudakkk shekolah ajurr kahh kahhh 😆

Ketikk sini kalauu nakk berwajah baruu yooo.Mommy tunggu ni di tepi pokok ceriii

www.wasap.my/60194266817/RahsiaAwetMuda

#MagikaSusukModen
#KrimAwetMuda
Jom kita baca perkongsian dari mokyam 😍
.
" Haa tu macam Mokyam dulu la tu "
.
krim #wd ni boleh bantu rawat masalah kulit berminyak tu dari dalam tau. Sebab dalam krim ni ada bahan yang di panggil Saxifraga Sarmentosa Extract.
.
Fungsi dia memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. .
Macam Mokyam sebelum ni pun kulit sangat sangat kusam dan berminyak. Sejak konsisten pakai wd ni alhamdulillah. Macam yang uols tengok pic sekarang. Beza kann?
.
Dulu memang tak cayer calit 3 point nadi je boleh helokk. Sendiri pakai baru tau 😂
.
Penting tau uols rawat masalah kulit berminyak ni. Dari situ la nanti timbul macam macam masalah lain. Bila pores tersumbat mula naik jerawat, whitehead, blackhead. Cik abang nak pandang pun takde selera🤣
.
Tu belum lagi keluar berpanas panas pergi kenduri. Siap tepek pondesen 2 inci. Ko ghaseerr apa jadi? .
.
#womendesireejohor #WomenDesiree #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtamalaysia #wdtajohor #krimnanoteknologi #KrimAwetMuda #krimbioteknologinano #RahsiaMudaJelita #rahsiakulitcantik #buangjeragat #buangjerawat #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitkusam #calitcalitcantik #WDTA #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealersahwdta #dealersahwomendesiree #dealerwdtamalaysia #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostageseluruhmalaysia
Terpaksa menanggung derita muda 😂
.
Garaa garaa dokk mencalitt WDTA formula baruuu .Terpaksa la hakak kita ni menanggung muka yang makin awet muda tuww
.
Korang kalau tak ready muka macam umur campak 10 tahun belakang. Cikyus nak pesan sesiap. JANGAN BERANI ekauu calit WDTA formula baruu hokeyyyy
.
Bukannn hapaa ditakuti mukaa jadi macam bebudakkk shekolah ajurr kahh kahhh 😆
.
Ketikklink dekat BIO kalauu nakk berwajah baruu yooo.Cikyus tunggu ni.
.
#RahsiaAwetMuda
#MagikaSusukModen
#KrimAwetMuda
Hanya sapuan di 3 nadi utama sahaja.
.
Tapi hasil diaaa gilaa memukau wehhh. 😍
.
Tak cayo meh laa teraii mencalit. Konpem hati sama terpalit. 😎
.
.
#womendesireejohor #WomenDesiree #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtamalaysia #wdtajohor #krimnanoteknologi #KrimAwetMuda #krimbioteknologinano #RahsiaMudaJelita #rahsiakulitcantik #buangjeragat #buangjerawat #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitkusam #calitcalitcantik #WDTA #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealersahwdta #dealersahwomendesiree #dealerwdtamalaysia #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostageseluruhmalaysia
Sehari tak calit WDTA ni ibarat macam tido tak lena, mandi tak kena ayaq, makan pun takdak selera. 🙊
.
Gituhh lah hakikatnya uolls.
.
#womendesireejohor #WomenDesiree #womendesireemalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdtamalaysia #wdtajohor #krimnanoteknologi #KrimAwetMuda #krimbioteknologinano #RahsiaMudaJelita #rahsiakulitcantik #buangjeragat #buangjerawat #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcerahberseri #kulitkusam #calitcalitcantik #WDTA #dealersahwdtajohor #dealersahwomendesireejohor #dealerwdjohor #dealersahwdta #dealersahwomendesiree #dealerwdtamalaysia #cod_serialam_masai_pasirgudang #codjohor #freepostageseluruhmalaysia
Perkongsian dari mokyam syantik 😍 " Haa tu macam Mokyam dulu la tu "

krim #wd ni boleh bantu rawat masalah kulit berminyak tu dari dalam tau. Sebab dalam krim ni ada bahan yang di panggil Saxifraga Sarmentosa Extract.

Fungsi dia memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.
Macam Mokyam sebelum ni pun kulit sangat sangat kusam dan berminyak. Sejak konsisten pakai wd ni alhamdulillah. Macam yang uols tengok pic sekarang. Beza kann?

Dulu memang tak cayer calit 3 point nadi je boleh helokk. Sendiri pakai baru tau 😂

Penting tau uols rawat masalah kulit berminyak ni. Dari situ la nanti timbul macam macam masalah lain. Bila pores tersumbat mula naik jerawat, whitehead, blackhead. Cik abang nak pandang pun takde selera🤣

Tu belum lagi keluar berpanas panas pergi kenduri. Siap tepek pondesen 2 inci. Ko ghaseerr apa jadi?

#womendesiree #krimawetmuda #womendesireeessentialcream #kulitglowing #kulitcerah
3 SEBAB KENAPA WANITA GOJES PERLU GUNA WDTA.
.
. 🌹MUDAH
Nak guna mudah. Nak bawa ke mana- mana pun mudah. Tak perlu nak guna step by step krim kecantikan. Yela..nak cepat kan. WDTA just apply pada 3 point nadi je. Sapu2 kat muka tu cikit. Siap! Saiz kecil letak je dalam beg. Nak bawa g keje ke travel ke xberat pun. Memang mudah sangat la 😊 .
. 🌹AWET MUDA
Bila dah guna WDTA ni di tambah pula dengan minum air yang cukup. Konsisten lagi hari2 sapu. Tak dapat disangkal lagi kesan awet muda. Kalau orang tengok mana mak mana anak pun kompius. Dulu umur 30 tak cantik umur 40an muda plak. Tengok sendiri pada semua yang terlajak muda terlajak gojes. Kita pun boleh muda sama2. Jom la mula sekarang 😉
.
. 🌹SELAMAT
Diperbuat dari bahan - bahan semulajadi, di tambah sijil halal jakim dan kelulusan KKM. Tak ragu- ragu langsung dengan WDTA ni. Guna dengan selamat, yakin dan gembira sambil tersenyum lebar bila dapat hasil yang kita nak. 😄
.
.

Jom berWDTA ❤

#WDTA #krimawetmuda
#bebasparabean #wdtripleadvance
#calit2jecantik
#awetmuda
#dealerrawang #codrawang
Wa 0139937731
Selamat pagi u'olls semua. Haaa Juma nak share dekat u'olls sikit kenapa jerawat naik, biasa kita dengar sebab hormon lah, sinaran uv, habuk, debu, tak cuci muka dengan bersih tapi kali ni Juma nak share sebab jerawat naik yang jarang kita tahu. Haaa lepas ni dah tahu bolehlah cegah kan? Hehehe
.
.
1⃣ TOPI KELEDAR

Memakai topi keledar dalam masa yang lama akan mencipta kelembapan berlebihan yang kemudian menyebabkan penyumbatan liang-liang di kulit wajah. Ini boleh meningkatkan risiko jerawat, terutamanya di bahagian dahi kita.
.
2⃣ TELEFON BIMBIT

Kerap membuat panggilan atau kerap menggunakan telefon bimbit jugak membawa banyak kuman dan bakteria. Jadi bila guna terlalu kerap jerawat akan mudah membiak disebabkan kuman dan bakteria yang ada pada telefon bimbit.
.
3⃣ HEADBAND

Macam tak logik kan? Tapi bila pakai headband terlalu ketat atau dalam waktu yang lama akan membuat peluh terperangkap dan liang pori tersumbat akam berlaku. Maka miss jerawat pun timbul.
.
4⃣ BRA ATAU PAKAIAN DALAM WANITA

Terlalu kuat pakai tali bra atau terlalu ketat akan menyebabkan pengumpulan peluh pada kulit & sekaligus akan mengeluarkan jerawat terutamanya di bahagian belakang badan.
.
5⃣ SELUAR DALAM

Sekiranya terlalu ketat pemakaian seluar dalam better u'olls elakkan dari pakai sebab bila ketat kulit kita akan senang berpeluh dan akan menjadikan kawasan disitu lembap yang mana akan menyebabkan penampilan jerawat, terutama pada alat kelamin kita.
.
.
Haaa dah baca tips ni jangan lupa tag kawan kawan okay? Tips tambahan pada yang ada WD kalau naik je jerawat cecepat calit WD pada jerawat okay? Semoga bermanfaat u'olls 😍

#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih
#kulitsensitif
#kulitgelap
#kulitflawless
#periodproblems
#AuraInsta
#AuraInstaBatch22
Buka botol baru 😍. Yang ke berapa nih ek? 🤔

Nanti kira.

#masturamelakadealer
#wdta
#wdtamelaka
#krimAwetMuda
OTOT PIPI NAIK SEPANTAS 3 SAAT😱

Calit wd je pipi boleh baik macamni?

Opkos sebab wd memang boleh anjal dan tegangkan pipi kita.Formula wd 3x lebih pantas dari krim biasa tau.

Nak kulit anjal toink3 macam mira ni ajomm klik link di bio

#womendesiree #krimawetmuda #womendesireeessentialcream #kulitanjal #kulittegang
Masih confuse apa itu WD?
.
Jom baca 9 INFO PENTING TENTANG WD
.
🌸Adalah sejenis Krim kecantikan
.
🌸 Tiada set dan bukan skincare. Hanya 1 produk sahaja tau
.
🌸Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim kusus untuk merawat kulit dari dalam
.
🌸Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO dimana meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi)
.
🌸Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yang ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan
.
🌸Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman. 😍
.
🌸Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan
.
🌸 Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat
.
🌸 Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman puluhan tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara.
.
WD nie sangat best. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan. Sebab tue ramai peminat wd nie 😍
.
Ehhh yang baca nie pun pasti diantara peminat wd jugak kann, nak cuba cepat wasap admin tau

01110743443
#krimawetmuda
Masih belum kenalan dengan krim antiaging pertama di Indonesia??? Yuk kenalan dulu Skin Tightening Cream SR12
Setelah oles dibagian yg berkerut, kantung mata, atau rahang yg melorot.. Tunggulah selama 10menit.. Dan kamu akan melihat hasilnya yg menakjubkan
😍
. .
#krimantiaging #krimawetmuda #skintighteningcreamsr12 #krimantioksidan #sr12cosmeticskincare #sr12herbal #akincareaman #skincarebpom #pertamadiindonesia
Mua Thia pon pengguna setia wd ni 😍 .

Pakai make up ni. Bila kulit kita sendiri sihat. Cantik. Make up pun cantik tau. .

Tu lah asas kalau nak make up cantik ni.
#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih
#kulitsensitif
#kulitgelap
#kulitflawless
#periodproblems
#AuraInsta
#AuraInstaBatch22
#WD! Kenapa perlu pilih si kenid ni ?
.
.
❤Kerana WD bukan sekadar krim kecantikan biasa. Yang dah guna taulah camane penangan WD ni.
.
.
❤WD merawat luar dan dalam. Pendek kata, CANTIK dapat SIHAT pun dapat 👍
.
.
❤Guna pun mudah yakmat, cecalit aje kat NADI. Jimattt pulak tu sebab calit pun secoettt je.
.
.
❤Mudah nak bawak ke mana² pun sebab fizikalnya yang comeyyy
.
.
Rugi sape yang tak mencuba lagi. Tak salah mencuba. Mana tau nanti dah kena panahan chenta oleh si WD ni sampai dah tak boleh berenggang dah dengan si kenid ni kann macam kami #WDLovers😍
.
.
Jom whatsapp kakfau lelaju +601119289525
.
.
#WDLover since Sep 2016
#CODMeruKlang
#DealerAdleesyaBeauty
#MeruKlang
#TeamMokdaHebat
#WdecMeruKlang
#WdTetapDihati
#Pengedardiperlukan
#calitcalitcantiksihatawetmuda
#RahsiaTranformasi #krimhormon #awetmuda
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream
#krimhormonwanita #bioeverplus #firmax3
#terapiinstagram #instafood #instamagik #jemyaira #neelofa #like4like #likeforlike
WDTA MEMANG BEST!
.
❤ Jeragat sebesar 20sen akibat skincare hidroquinon dah mula pudar. .
❤ Parut jerawat pun pudar.
.
❤ Rasa positif dan tak marah-marah. Sentiasa tenang. .

Macam mana krim kecantikan boleh beri rasa positif,sentiasa tenang tu? .
1st kerana WDTA dibekalkan dengan bauan #Lavender. Lavender ni telah dibuat kajian berupaya memberikan rasa tenang,bersemangat pada diri. Sebab tu banyak aromatherapy menggunakan bauan lavender. :
2nd sebab WDTA ni ada Pueraria Mirifica. Berfungsi stabilkan hormon estrogen. Bila hormon stabil,mood kita pun akan stabil. Dan kestabilan mood ni buat sistem-sistem lain pun lancar. .
Best ke best?
Sebelum jeragat semakin banyak dari skit2 dn kecik tu cepat2lah hilangkan.

Kos hilangkan jeragat secara laser memang lah mahal..tapi kalau ade yg lebih mesra bajet kenapa perlu pilih yg mahal..? Hormon stabil..kulit bermasalah pun semakin hilang..👍 #wdta #mampuhilangkanjeragat
#krimawetmuda

WS 0129269634
Tu diaaa..dah 51 botol dia pakai.

Produk bagus kesan tip top..memang sayang nak stop😁

Kecil namun SANGAT AJAIB. Sudah ramai yang setia menggunakan WDTA ni sebagai salah satu produk kecantikan WAJIB ada di sisi.

Boleh buat pipi anda memantul mantul tegang anjal cekang umpama di cucuk botox.

Boleh bebaskan dilema masalah jerawat, kulit kusam dekat muka anda dengan hanya konsisten calit WDTA di 3 nadi setiap pagi dan malam.

Rugi lah kalau yang belum pernah cuba. Lagi rugii yang dah ada tak konsisten guna.

WS 0129269634

#wd #womendesiree
#tripleadvance #krimkecantikan
#krimawetmuda
Stres jerawat melekat di muka sepanjang masa?

Bebaskan diri dari jerawat dengan calit krim wd.
Calit jur jerawat makin menghilang bak kabus di pagi hari.

Tak caye kena try dulu sebab dah ramai yang kagum bila jerawat mereka dah takmo dekat lagi di muka.

Klik link di bio ok untuk order😊

#womendesiree #krimawetmuda #womendesireeessentialcream #jerawat #jerawathilang
Masih belum kenalan dengan krim antiaging pertama di Indonesia??? Yuk kenalan dulu Skin Tightening Cream SR12
Setelah oles dibagian yg berkerut, kantung mata, atau rahang yg melorot.. Tunggulah selama 10menit.. Dan kamu akan melihat hasilnya yg menakjubkan
😍
. .
#krimantiaging #krimawetmuda #skintighteningcreamsr12 #krimantioksidan #sr12cosmeticskincare #sr12herbal #akincareaman #skincarebpom #pertamadiindonesia
Kusam, berjerawat, berparut. 3 SEKAWAN yang suka sangat dengan kulit muka kita. Jerawat sangat menganggu penampilan diri. Hilang jerawat, parut pula menghantui. Bila berparut memang automatik kulit pun jadi kusam. Lebih-lebih lagi kalau parut tinggalkan kesan hitam sangat! .
.
.
Sebab tu 3 sekawan ni sangat menyeramkan! Pakai bedak, foundation, make up. Makin nampak jerawat/ parut dimuka. Nampak tak licin dan rata. Boleh buat keyakinan diri kita ZERO. .
.
.
Berbeza kesannya bila calit WDTA. Kulit cerah tona demi tona itu pasti bila Gluthathione yang bertindak sebagai agen pencerahan dah mula jalankan kerjanya dan lebih seronok tree peony dah jadi perisai supaya toksin berkeladak boleh disingkirkan. .
.
.
Toksin? Itulah punca utama jerawat dan kulit kusam. Belum lagi pueraria mirifica yang menegangkan kulit supaya lebih glowing. Kulit kendur? Jangan berharapan nak miliki kulit glowing. .
.
.
Dengan 6 bahan superHEBAT bergabung dalam WDTA bantu utk melancarkan peredaran darah, singkirkan darah kotor yg tersumbat, bersihkan segala toksin yang berkampung dalam badan secara berperingkat. Waktu tu barulah zat bahan WDTA mudah meresap untuk mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan awet mudakan kulit kita.
.
.
Kalau WD lama dah hebat, WDTA ni 3x ganda lagi hebat. Boleh bayangkan tak? Kalau dulu ambil masa untuk dapatkan kulit glowing dan anjal, sekarang 3x ganda lebih pantas dari yang lama. Nampaknya belum terlambat kita nak kejar orang lain yang berkilometer jauh tuuu 🙊

#wdta #krimawetmuda
#krimterapihormon

WS 0129269634
#InfoWD
.

#APA_ITU_WD?
.
WD ni tiada set ye sesaiyangg. Sebab 1 ni pun dah SPECIAL. WD ni bukan krim kecantikan biasa biasa.
.
.
Calit dinadi untuk rawat kulit dari dalam. Kadang-kadang bila korang pakai produk kecantikan rasa susah nak cantik.
.
.
Macam-macam masalah kulit. Jerawat, jeragat, kulit kusam, wajah nampak tua. Duit dah habis banyak. Tak jugak dapat hasil.
.
.
Kadang-kadang korang tak sedar. Semua masalah tu berpunca dari dalam badan. Toksin yang terkumpul sejak sekian lama dah mula bagi kesan. Tu baru luaran. Belum lagi masuk bab dalaman. Sembelit, masalah buah pinggang dan lain lain. Korang tahu tak?
.
.
🔶 WDTA bukan skincare. Tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit.
.
.
🔶 WDTA bukan krim pemutih. Tapi kandungan Gluthathione dan Arbutin mampu cerahkan kulit awak tone by tone. Satu badan.
.
.
🔶 WDTA bukan jamu. Tapi esktrak Pueraria Mirifica mampu buatkan dalaman awak mantap dan sihat.
.
.
🔶 WDTA bukan ubat kurus. Tapi mampu stabilkan berat badan awak, shapekan badan dan tegangkan satu badan.
.
.
🔶 WDTA bukan detoks. Tapi ekstrak Tree Peony dalam WDTA mampu buang toksin dan lancarkan peredaran darah dalam badan awak.
.
.
Pastikan korang minum air kosong 3L sehari tau. Untuk dapatkan kesan yang lebih cepat. Nak pakai pun senang. Calit je kat nadi 2x sehari. Pagi dan malam. Lebihan kat hujung jari tu boleh ler sapu kat rahang sikit. Kasi muka v-shape. Nak muka naik seri? Calit jer kat kening.
.
.
Saya pun kadang-kadang bila duk rumah malas nak pakai skincare. Muka togel macam tu je. Tapi dah calit WDTA tiap-tiap hari rase lega. Walaupun malas nak pakai skincare tapi kulit tetap sihat berseri. Eh nakal WDTA ni tau. Senyap-senyap dia bagi kita jadi cantik.
.
.
Nak kulit cantik sihat dengan wdta?
.
Whatsap KakEpa 0179768058.
.

#dealeradleesyabeauty
#bukansekadarluaran
#wdta #krimawetMuda
Ramai konpius macam tak logik je guna Cream #WDTA dan kesan die sampai tahap 5 ke 10 nampak lebih muda dari usia.

Ye ke?

Camne leh jadi camtu?

Biasa lepas mandi, liang roma kita terbuka. Masa ni kalau kita sapu cream memang akan meresap pantas dalam kulit.

Nak-nak cream bioteknologi nano #WDTA yang mempunyai molekul sangat halus. Memang laju die meresap sampai 12 kali ganda ke dalam riang roma ke salur darah dan terus merawat kulit.

Nak-nak bahan best dalam WDTA seperti + Arbutin,
+ glutathione, dan + pueraria mirifica

bersatu bila meresap dalam kulit. Bahan best ni, buat kulit pengguna makin cerah, bebas jerawat, kulit kusam dan makin tegang.

Syok kan?

Camtu la wdta ni be kerja. Teknologi udah canggih, takde yang mustahil kalau mau shantik😍

#krimAwetMuda
#calitan_power_dinadi
Masih belum kenalan dengan krim antiaging pertama di Indonesia??? Yuk kenalan dulu Skin Tightening Cream SR12
Setelah oles dibagian yg berkerut, kantung mata, atau rahang yg melorot.. Tunggulah selama 10menit.. Dan kamu akan melihat hasilnya yg menakjubkan
😍
. .
#krimantiaging #krimawetmuda #skintighteningcreamsr12 #krimantioksidan #sr12cosmeticskincare #sr12herbal #akincareaman #skincarebpom #pertamadiindonesia
Sihat sungguh kulit tu! Dulu kulit kering kemerahan, sekarang semakin lembap. Bila kulit lembap, mudah sungguh kulit glowing nak terpantul.
.
.
Kata nak bebas kulit kusam, kata nak kulit lembap sihat, kata nak kulit cukup hydration kan? Nah! Krim teknologi nano sedia berkhidmat untuk kulit korang. .
.
.
Kulit glowing ni macam mana? Kulit glowing bila bebas kulit kusam, bebas pori terbuka, bebas jerawat, moist dan cukup hydration. Bukan berminyak tapi shining. Baru glowing boleh muncul secara semulajadi.
.
.
.
Kalau dekat korea tengah menjadi trend "glass skin", tapi di Malaysia guna WDTA dah cukup untuk glowing!
.
.
Sebab apa? Sebab kulit dapat rawatan ekslusif daripada WD. Lagi best sekarang diperkenalkan formula baru dengan nama Women Desiree Triple Advance. Kuasa kehebatan 3x ganda dari yang lama.
.
.
Pori-pori semakin mengecil bila sel-sel mula aktif jalankan kerja. Bila kulit kendur, pori terbuka dikawasan pipi memang susah kulit nak nampak glowing.
.
.
Kulit yang kendur semakin tegang, garis-garis halus semakin hilang bila Pueraria Mirifica yang ada dalam WD dah jalankan kerja dengan baik. Cubalah korang senyum depan cermin, rasa tak keanjalan dkt kawasan pipi tu atau bila sentuh tinggal garis-garis halus?
.
.
Ye korang! Nama pun krim kecantikan merawat kulit dari dalam. Jadi kelembapan kulit pun akan disediakan dari dalam. Sebab apa? Haaa sebab dalam WD ada Niacinamide iaitu Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. Bila dah lembap dah tegang, glowing tu muncul semula jadi je. Senyum sikit terpantul kilat dipipi tu taw! .
.
.
Nak kulit cantik dari dalam?
Whatsapp cepat 01137954895

#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih
#kulitsensitif
#kulitgelap
#kulitflawless
#periodproblems
#AuraInsta
#AuraInstaBatch22
Masih belum kenalan dengan krim antiaging pertama di Indonesia??? Yuk kenalan dulu Skin Tightening Cream SR12
Setelah oles dibagian yg berkerut, kantung mata, atau rahang yg melorot.. Tunggulah selama 10menit.. Dan kamu akan melihat hasilnya yg menakjubkan
😍
. .
#krimantiaging #krimawetmuda #skintighteningcreamsr12 #krimantioksidan #sr12cosmeticskincare #sr12herbal #akincareaman #skincarebpom #pertamadiindonesia
Masih belum kenalan dengan krim antiaging pertama di Indonesia??? Yuk kenalan dulu Skin Tightening Cream SR12
Setelah oles dibagian yg berkerut, kantung mata, atau rahang yg melorot.. Tunggulah selama 10menit.. Dan kamu akan melihat hasilnya yg menakjubkan
😍
. .
#krimantiaging #krimawetmuda #skintighteningcreamsr12 #krimantioksidan #sr12cosmeticskincare #sr12herbal #akincareaman #skincarebpom #pertamadiindonesia
Bibir gelap boleh buat kulit muka nampak kusam. Sebab tu ada orang sangat bergantung pada lipstick. Bila kerap pakai, bibir akan nampak lebam dan gelap akibat bahan kimia tinggi pada lipstick. Belum lagi lalui masalah bibir kering yang memeritkan. Mengelupas dan berdarah sampai pakai lipstick rasa tak selesa, tak smooth dan terkopek. .
.
.
Nah! Ini petua mudah yang bahannya pasti ada didapur yang boleh buat bibir kita jadi lembut n pinkish delima. Bibir kita pun nak sihat jugak!
.
.
✅ BAHAN : KUNYIT HIDUP DAN MADU ASLI
1. Tumbuk kunyit hidup hingga lumat/ halus
2. Campurkan dengan madu asli
3. Sapu pada seluruh bibir
4. Tuuggu hingga 10minit dah bilas dengan air bersih
P/s : lebihan tu simpan dalam peti ais, boleh buat setiap malam pada hari lain. .
.
❗️Kunyit ni antiseptik & antibakteria bukan sahaja bagus untuk kulit tapi mampu merawat masalah bibir kering dan luka.
.
.
❗️Kunyit ni kaya dengan Vitamin C yang boleh memberi tona pada bibir kita dari gelap kepada merah delima. .
.
.
❗️ Madu pulak anti bakteria dan antioksidan yang semestinya terlalu banyak khasiat untuk melembapkan kulit. Sebab tu siapa ada bibir kering memang digalakkan sangat sapu madu.
.
.
❗️ Pastikan minum air lebih dimusim cuaca yg tak menentu ni dan boleh cuba sapu WD secara nipis dkt seluruh bibir sebelum tidur. Ramai katanya yang sapu nipis WD di bibir bangun pagi bibir pinkish lembap. Wah multifungsi betulkan? .
.
.
Tips best ni sebab ramai sangat yang minta. Hanya tips berkesan yang akan dikongsi. So apa lagi, cepat tag kenalan korang!

#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih
#kulitsensitif
#kulitgelap
#kulitflawless
#periodproblems
#AuraInsta
#AuraInstaBatch22
Masih belum kenalan dengan krim antiaging pertama di Indonesia??? Yuk kenalan dulu Skin Tightening Cream SR12
Setelah oles dibagian yg berkerut, kantung mata, atau rahang yg melorot.. Tunggulah selama 10menit.. Dan kamu akan melihat hasilnya yg menakjubkan
😍
. .
#krimantiaging #krimawetmuda #skintighteningcreamsr12 #krimantioksidan #sr12cosmeticskincare #sr12herbal #akincareaman #skincarebpom #pertamadiindonesia
#Wd_Triple_Advance.

Bukan krim biasher biasher, ianya krim teknologi nano, diformulasi oleh professor yang pakar dalam bidang kecantikan selama berbelas tahun.

Formula prof ni banyak diguna pakai oleh produk produk luar negara tau. Kira nya wd ni setanding produk bertaraf antarabangsa hokeyy.
Raw material pun herba herba terpilih dari oversea, France, China, Hong Kong dll.

Kalau uols nak tau, Estrak Akar Tree Peony atau "Ratu Bunga" dalam krim Wd ni dipakai oleh tabib Raja raja di China. Bunga biasa terdapat di kawasan dipergunungan.

Sangat bagus untuk buang toksin, lancarkan darah dan tingkatkan antibodi badan.

Haa, ni baru cerita satu bahan, ada banyak lagi kandungan bahan terbaik yang mengandungi manfaat luar biasa.

Hanya calit di 3 point nadi, zat zat bahan tadi akan merawat dalaman, anjal, tegang, cerahkan kulit dari dalam.
Dan yang bestttt skali opcozzz dapat lambatkan proses penuaan 😍

Umur dah 30an orang ingat anak daraaa ehh🤭

#KrimAwetMuda
Assalamualaikum wbt.😊
.
.
#bosskurr #bossku #KrimAwetMuda #mirafilzah #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #kulitcantik
#kulitanjal #AwetMuda #WomenDesiree #WD #WDTA
Calit WDTA ni ada pantang larang tak
.
Takder sayang, wdta ni takder pantangnya pun. PANTANG TAK CALIT AJE. Jadii, tolonglah sentiasa calit untuk dapatkan result terbaik dan ohsem
.
Uollss nak ambil jamu, nak ambil supplement atau nak pakai apa apa skincare bulehh ajoo. Nantikan, nanti lagi marbeles kesannya tau. Almaklumlah, dalaman tu dah dicantikkan dengan WDTA, jadii lagi mudahlah uolss punya jamu atau supplement tu bertindak zasss
.
Tu jelahh nak bagitau, WD ni tak der pantangnya ye. Rugilah kalo tak calit. Pada korang yang super duper bz tu, elokk sesangatlah grab WD ni. Mudah dan berkesan
.
Nak cantik tak perlu ada alasan taww Jangan cakap akak tak payung okeyy😂. Byee
#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih
#kulitsensitif
#kulitgelap
#kulitflawless
#periodproblems
#AuraInsta
#AuraInstaBatch22
JERAGAT LESAP & KULIT MAKIN CANTIK 😍

Kan cikra dah cakap kompom jatuh cinta bila dah kenal krim #WD nie. Tak sangka kan kecil kecil tapi powerful. Magis macam macam suprise 😁

Konsisten jee pakai tak susah pon. Nah masalah jeragat pon setel. Tompok tompok hitam makin hari makin berkurangan dah.

Calit calit je kat nadi tapi luar dalam terjaga. WD krim kecantikan luar biasa. Luar biasa jugak pada si pemakaii sentiasa nampak muda remaja.

Nak tau best WD, meh la teraii
http://www.wasap.my/60173135181/NakBebasJeragat

#KrimAwetMuda #CalitCalitCantik
#KrimAntiJeragat #KalisUsia
#WDSenawang #WDSeremban
Mujurr lahh mokda cecepatt tersedar dari lamunan . Kalauu idokk sedarr dirii sampai sekarang , Tak tahulah nguperr mokda sekarangg nie macam mana ahhahah 😂

Umurrr 20an orang sangka macam dah berumurr sangad dahh .Aduhhh! down rasa bila terpandang nguperr sendiri dalam cermin .

Mukaa molat macam pinggan ikea .
Warna kulitt pun dah pakai bedakk tebaii berinci , Masih takk nampk serinya nyaaa huk hukk sedihhhh yakmattt 😩

Tapii takk pa lahh sejakkk dah bercinta dengan WD hanyaaa cecalitt di nadi .Telah berubah segalanyaaa
WD bukan krim
biasher biasheerr .Tengokkk jer lahh perubahan mokda niee haaaa.
Pipi denbam ni pun takk tahuu hilangnyaa kemana ntahhhh .Kekadang dok menung sengsorang terpikirr jugakkk .Sapa yang sedutt pipi aku yang tembam dulu ehhh

Hahaha .Lawakkk lawakk jaa mokda .Janganlah arahhhh 😝
Alhamdulillah wdta membantu memulihkan jeragat,
.
.
.

#krimawetmuda #wdtripleadvance #bebasparaben #dealerrawang #codrawang
Bila usia menginjak 23 tahun dan ke atas, kadar penghasilan kolagen seseorang akan semakin menurun.

Sekiranya anda nampak tanda2 penuaan ini, bermakna anda sedang dihimpit tanda-tanda penuaan awal🙀 ✔ garis halus pada dahi
✔ dahi berkerut
✔ bahagian kening yang semakin jatuh
✔ kerutan pada hujung mata
✔ kedutan pada bawah mata
✔ pipi yang kian hilang keanjalan
✔ garis senyum yang ketara
✔ kulit berkedut
✔ sudut bibir semakin jatuh
✔ bibir semakin menipis
✔ juga perubahan pada tekstur kulit, seperti kulit semakin menipis

Bolehkah anda mengatasi tanda-tanda penuaan ini?🤔 Jawapannya boleh, jika anda sanggup dan mahu dibantu. Kini anda tidak perlu pening kepala lagi untuk memikirkan penyelesaian masalah anda.
Lawanlah penuaan seawal 20an dengan menggunakan krim #WDTA yang diformulasikan khas menggunakan BIO teknologi NANO berfungsi melawan tanda-tanda penuaan awal, lagi special #WDTA ada bahan yang bertindak untuk memberi pencerahan semula jadi pada wajah dan tubuh badan anda.
Cara guna pon amat la mudah.
Perfect tak? 😉

Jom sembang dgn Nur, untuk keterangan lebih lanjut
BEBAS DARI JERAGAT
.
Uolss ada masalah jeragat bagus tau calit #WD. .
.
Salah satu punca jeragat disebabkan masalah dalaman kita, masalah hormon bila mengandung, bila umur meningkat. .
.
Bukan tu jer masalah persekitaran dan pemakanan harian juga pun boleh jadi tau. .
.
Tapi setelah konsisten WD JERAGAT semakin berkurang
.
Ya betul, jeragat ni bukan mudah nak dihilangkan. Ambik mase jugak tapi nak syantikk kene lah usaha sikit.
.
.
Walaupun dah melekat lama jeragat ni degil. Hilang pun gitu-gitu aje. Tapi jangan bimbang, dengan kuasa magik WD yang merawat dari dalam tubuh menjadikan JERAGAT beransur lenyap.
.
.
#Arbutin dari ekstrak_Berberry mampu mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis mampu menyerap sinaran UV & melindungi kulit dari radikal bebas.
.
Jangan dah teruk JERAGAT tu baru nak berbunyi nak hilangkannye😉
.
Whatsapp kakfau +601119289525
.
.
#WDLover since Sep 2016
#CODMeruKlang
#DealerAdleesyaBeauty
#MeruKlang
#TeamMokdaHebat
#WdecMeruKlang
#WdTetapDihati
#Pengedardiperlukan
#calitcalitcantiksihatawetmuda
#RahsiaTranformasi #krimhormon #awetmuda
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream
#krimhormonwanita #bioeverplus #firmax3
#terapiinstagram #instafood #instamagik #jemyaira #neelofa #like4like #likeforlike
Perhh beza betul achik ni sejak calit WD. .
2 bulan konsisten mencalit WDTA tanpa curang. Perghhh tengok kulit acik ni glowing dan cerah dari yang sebelumnya. Nampak ANJAL dan TEGANG. Tengok macam mana WDTA dapat bantu menaikkan kolagen pipi dari jatuh tu.
.
Sampaikan cucu acik ni yang umur 5 tahun pun perasan mata nenek dia dah bulat sikit. Budak budak tak pandai nak tipu kann. Kalau dorang puji itu tandanya IKHLAS.
.
Dalam WDTA ni dah sediakan Glutathione, Arbutin dan SaxifragaSamentosa. 3 agen pencerahan yang SELAMAT untuk dapatkan tone kulit sihat menghalus dan cerah sekata. Minum air putih suam manja secukup rasa ikut pada kadarnya punn membantu lagi kulit cerah glowing .
JIMAT dah kann Cantik tak kira usia kita takat mana Cantik itu abstrak Tapi cantik tanpa JERAGAT itu memang memikat 😍
.

#krimawetmuda #krimkalisusia #susukmoden #cantikalami
Nama pun teknologi terkini, penggunaan pun mesti lah mudah . Apply 2 kali sehari. Selepas mandi pagi & petang, atau sebelum tidur, calit-calit di 3 nadi utama je tau.

WD ni buat kerja secara senyap mencantikkan kulit uolls. Tahu tahu je dapat hasil. Tak sangka asyik kena puji je dengan kengkawan.

Sampai 51 botol kak zie calit wd, glowing sungguh muka tu kan. Glass skin is a trend now eh?🙈 Best kan?

Wasap 011-27242486 @ klik link bio di 👆

#tinawd
#dealerwdselangor
Jeragat kita tak undang pun kan? Tapi ada banyak faktor yang mendorong jeragat ni berkampung di kulit muka kita.

Antaranya:
👉 Kekurangan nutrien (terjadi apabila usia makin meningkat/ faktor genetik)
👉 Pengambilan pil perancang pun boleh mengakibatkan jeragat ni muncul. Kadang² ada yang lebih teruk dari tu tau.
👉 Cuaca atau kesan pemakaian produk-produk kecantikan yang mengandungi bahan kimia. haaa yang ni memang top.
Salah pilih produk memang jahanam lah muka kita.

Tapiiiii

Cara mudah nak hilangkan jeragat guna #WD ajer.Calit kat 3point nadi, in Shaa Allah jeragat akan beransur2 hilang.

Konsisten guna, banyak minum air dan sabar tunggu hasil.Gerenti jeragat akan menghilang darii pandangan. Mudahkan?

Beribu testimoni kami dapat, tak perlu ragu² la dengan #WD 😉

Salah seorang dari testimoni yang berjaya rawat masalh jeragat👆
KONSISTEN CALIT WD

Alhamdulillah😍kulit lebih sihat. Hanya dengan bersabar, baru hasilnya akan nampak.
#TestimoniDiriSendiri #shahalam #sayagunasayajual #SayaKayaDanBerjaya #DealerAdleesyaBeauty #WDTA #Calitcalitwd #calitcalitcantik #cantik #krimawetmuda #awet_muda #jerawat #jeragat
Tiada ape yang menggembirakan hati kita bila guna sesuatu produk serasi,n berkesan untuk kulit kita kan?😍
.
.

Sebab tu pengguna WDTA makin hari makin ramai n konsisten.Testi pun puluhan ribu.
.
.

Kadang kita sibuk dengan rutin jagaan kulit luaran sampai penjagaan dari dalam terabai kan?
.
.

Kulit tak berseri n sampai masa jerawat naik sana sini.Sebab keladak toksin yang makin banyak dari hari ke hari.
.
.

so,

jangan berlengah lagi.Dapatkan segera perisai dalaman yang jaga kulit dari jerawat,jeragat,kulit kusam n penuaan awal iaitu SI PINKY WDTA😊
.
.

#kakrosedealersahrawang #krimawetmuda #wdtripleadvance #bebasparaben #dealerrawang #codrawang #malaysiaonline #sayapenjualonline #fanazfanaz #fatzura #artismalaysia #tv3 #neolofa #bazaronline #sayajualonline
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
JERAGAT SEMAKIN PUDAR

Masalah jeragat buat wajah nampak kotor.Mekap tetebal pun, masih nampak tompok tompok hitam tuuu.😭 Umur muda tapi nampak TUA.

Sis ni guna 1 produk ni je,kulit KUSAM kembali berseri Awetmuda.kulit tegang. Anjal dan cerah sekata. 😍

Nak tahu rahsia awet muda sis ni boleh↩️ Komen NAK sekarang @tinggalkan no fon uolls@ klik link wasup su ni ↩️ www.wasap.my/60163980356/RahsiaAwetMuda

@anasaharin_wd
@anasaharin_wd
@anasaharin_wd

#DealerAB #AnaSaharin
#wdta #Diskaun #krimajaib
#gunaseisikeluarga
#KrimAwetmuda
#rare
#Halal_Lulus_Kkm
#1produk cover 1 body

Korang cecepat dapatkan harga promosi

Beli 1 rm100
Beli 2 rm160. Korang kimat rm40 tauu.

Dapat free gift & special guide dari dealer.
POSTAGE pun free jugakkk.. Grab cecepat selagi promosi masih ada. 😍
Jangan di pandang nilai harga tu. Tapi pandang manfaat krim WD ni tau, cover satu muka dan badan

Pernah sekali customer ummi terkejut, ingatkan dia nak cakap mahal, rupanya dia bagi tahu krim yang sapu pada nadi brand lain harga cecah rm250 ke atas

Ha kan ummi dah kata WD ni tak mahal. Yang grab 2 WD ke atas lagi huntung banyak. Sebab nya 1 WD tahan 2 bulan, ambil 2 WD boleh pakai sampai 4 bulan wokeyh, cuba u all bahagi kan rm160 dengan 4. So sebulan labur rm40 aje, fuhh murah tu, dapat lak muka makin muda, kulit makin flawless, berbaloi😍

#krimawetmuda
.
.
Jom whatsapp Ummi ⤵
Tekan kat link bio okay 😊😊
.
.
#CalitNadiCantikSatuBody
.
.
WhatsApp Niza 017-7640871
.
.
#DealerAdleesyaBeautyKL
#Sayajual #WDTA
#KrimKecantikkan #WD #WDEC
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeTripleAdvance
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH
#PeeaDolce #LotionPeeaDolce
#LotionCerahWangi
#AwetMuda #KulitCantik
#AntiPenuaan
#MasalahJerawat
#KulitKusam
#MasalahKulitWajah
#Ctdk #ruangrezekihanania
#bazarpaknil #bazaarpaknil
#viralmalaysia
#VisitMyIgMalaysia
#TrustedSellerMalaysia
Ajom kenali punca kulit berminyak.

Pakai ape pun tak jadi?Kulit masih berminyak macam boleh perah?

Meh try wd meh.Wd rawat kulit berminyak dari dalam.

Uolls hanya calit di 3 point nadi untuk kurangkan kulit berminyak uolls tu.

Magik kan?Nama pun krim ajaib memang plingggg lesap minyak minyak benci di muka🥰🥰 Bertindak segera dengan klik link di bio.Azie tunggu tau🥰

#womendesiree #krimawetmuda #womendesireeessentialcream #kulitberminyak #wdta
Kece kali ya... Punya sepaket royal jelly revitalize JAFRA ini di rumah. Beli sekali bisa dipake ampe setengah tahun kayaknya ni. Ato mungkin lebih 😁😂
Secara, selama ini beli sekali makenya ampe berbulan2.. Bisa jauh lebih hemat tentunya. Apalagi masih ada promo free volcano mask ama eye creme nih..
Yuks mak-mak yg hobi diskon and gratisan (sama kayak aku 😁😜) diborong JAFRA nya.. PROMO ini cuma ampe bulan ni aj lho...😄
Grab it fast ya..😊😊
Info wa 085295414357

#jafra #jafrabatam #jualjafra #royaljelly #royaljellyjafra #royaljellyrevitaliza #caraawetmuda #krimawetmuda #promojafra #promokosmetik #kosmetik #skincare #kosmetikjafra #skincarejafra #jafrabandung #jafrapromo
Kece kali ya... Punya sepaket royal jelly revitalize JAFRA ini di rumah. Beli sekali bisa dipake ampe setengah tahun kayaknya ni. Ato mungkin lebih 😁😂
Secara, selama ini beli sekali makenya ampe berbulan2.. Bisa jauh lebih hemat tentunya. Apalagi masih ada promo free volcano mask ama eye creme nih..
Yuks mak-mak yg hobi diskon and gratisan (sama kayak aku 😁😜) diborong JAFRA nya.. PROMO ini cuma ampe bulan ni aj lho...😄
Grab it fast ya..😊😊
Info wa 081290002682

#jafra #jafrabatam #jualjafra #royaljelly #royaljellyjafra #royaljellyrevitaliza #caraawetmuda #krimawetmuda #promojafra #promokosmetik #kosmetik #skincare #kosmetikjafra #skincarejafra
KETAHUI SERBA SEDIKIT TENTANG WDTA
---------------------------------------- Sebaik baik produk ialah yang telah digunakan oleh ramai pengguna dan berjaya memberikan testimoni mereka sendiri. Berapa lama produk tersebut telah dikeluarkan bukan lagi ukuran kejayaan dengan kepantasan pasaran zaman moden kini.
Women Desiree Triple Advance (WDTA) merupakan produk keluaran bumiputera, buatan Malaysia dan perkilangan bertaraf GMP yang bertujuan untuk memastikan produk ini sentiasa dalam kualiti yang terjaga.
Sebagai bukti bahawa kami menitikberatkan keselamatan pengguna, WDTA berdaftar dan mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nama ADLEESYA BEAUTY WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM.
Semua bahan-bahan yang terdapat dalam WDTA adalah terkawal, berkualiti tinggi dan berada dalam kadar yang dibenarkan serta selamat untuk digunakan. Bertunjangkan fakta ini sekaligus menjadikan WDTA sebagai pilihan terbaik untuk kesihatan dan kecantikan luaran serta dalaman anda.

Walaupun Sudah 4 tahun di pasaran dalam talian (online) tetapi WDTA sering ketandusan stok kerana permintaan yang bertali arus sehingga mengatasi pengeluaran.

Bukan sahaja cara penggunaannya yang begitu mudah iaitu dengan sapuan luaran sahaja tetapi kesan dan tindakbalas yang jelas ketara dalam masa yang begitu singkat iaitu seawal 60 saat. Jika anda mempertikaikan keajaiban produk ini, saya dan mereka juga inginkan jawapan.

Sesungguhnya formulasi yang terdapat dalam produk WDTA ini merupakan bahan-bahan yang terpilih dan terbaik. Kerana ingin memenuhi keperluan dan kehendak para wanita khasnya, maka produk ini dihasilkan dan didatangkan dengan manfaat yang pelbagai.
Kebaikan dan fungsi utama WDTA ialah :

1) Awet Muda
2) Mencerahkan
3) Menganjalkan
4) Menegangkan

Anda hanya boleh bercerita lebih sekiranya anda telah menggunakan WDTA dan merasai sendiri akan kepelbagaian permasalahan yang dapat diatasi dengan krim Bio Teknologi Nano ini.

Pada awalnya, anda mungkin sedikit 'terkesima' kala melihat saiz comel WDTA ini tetapi walaupun hanya 15 gram sahaja ianya boleh bertahan untuk penggunaan 3-5 minggu.
#krimawetmuda #wdtripleadvance #bebasparaben #dealerr
BOLEH GUNA PRODUK LAIN TAK BILA CALIT WD NI?

Boleh sayang.Uolls boleh guna produk lain macam biasa.Wd takkan ganggu penggunaan produk lain yang uolls guna.

Why?

Sebab wd cuma sapu di nadi nadi je.Kalau uolls nak guna skincare ke supplement lain ke takde masalah. Lagi wow lah kesan dia nanti. Sebab dalaman pon dah di bantu dengan WD.

Ingat tau wd rawat dalaman.Bila guna bersama dengan supplement atau skincare,wd tolong boosterkan kesan tu.

#krimawetmuda #womendesiree #womendesireeessentialcream #awetmuda
Pakai baru sebulan pipi dah toink toink,senyum sikit je pipi benjol dah😁 .
.
.

Wa 0139937731

#krimawetmuda #wdtripleadvance #bebasparaben #dealerrawang #codrawang #menaikanseriwajah #menegang #menganjal #mencerah #awetmuda
Set antipenuaan lengkap. 💥Melawan penuaan ketara
💥Menganjalkan kulit
💥Mengankat kulit yang geleber
💥Mengurangkan garis kedutan
💥Melembabkan kulit
💥Kulit menjadi lebih awet muda

Produk yang mampu memberikan kesan yang hebat dengan selamat. Inovasi tercanggih dari Mary Kay. 💖Free postage
💖Free consultation
💖Free gift

Jangan tangguh lagi untuk jadi lebih cantik. Pm/Dm saya segera.

Boleh terus whatsapp saya di sini>>
http://CikAinMK.wasap.my

SD AIN
0105429216
Mary Kay Independent Sales Director
#CikAinMK #CikguKulitAnda #marykaymalaysia #MaryKay #MaryKayKualaTerengganu #MaryKayTerengganu #MaryKayKualaNerus #MaryKayGongBadak #MaryKayDungun #MaryKayKemaman #MaryKayPenang #MaryKaySabah #MaryKaySerawak #MaryKayCheras #FreeSkincareClass #SkinAnalyzer #NakCubaMaryKayHubungiSaya #JomCantikDenganSihat #ILoveMaryKay #AntiPenuaan #TimewiseRepair #KekalMuda #KrimAwetMuda #KrimAnjal #KulitJadiMuda #KrimTegang #KrimMalam #KrimSiang #SkincareSelamat #PerundingKecantikanBebasMaryKay
Setahun komer
Dagu tuu runcing yakkkmatt
Pipi betelor 😍
#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih
#kulitsensitif
#kulitgelap
#kulitflawless
#periodproblems
#AuraInsta
#AuraInstaBatch22
*"Tak pernah dengar pun yang calit nadi je, jeragat hilang."* Tu komen kak hafsoh masa mula² kenal WDTA. Jeragat memang banyak, dah macam² cuba tapi tak berkesan.

Kak hafsoh ni asal Kedah, cerah orangnya. Jadi bila ada jeragat, jelas sangat nampak kat muka. *"Akak pakai kat nadi je, kadang² baru sapu muka. Tapi akak memang minum air banyak."* Nah, itu rahsia cikgu Hafsoh ni rupanya.

Konsisten mencalit & air masak yang banyak. Patutlah belum habis sebotol pun dah nampak jelas sangat perubahannya. *Jeragat yang banyak² kat bawah mata tu terus clear*. Ishhh, macam tak percaya!

Seronok sangat, customer dapat kesan seawal sebulan je. Teruskan konsisten, pasti 1001 manfaat WDTA untuk kita semua.

Yang masih mencari-cari produk untuk bantu selesaikan masalah kulit tu boleh cuba amalkan #WDTA ni. In sya Allah raya nanti makin cun lecun la 🤩
Terkedu jap tengok testimoni akak ni chomell uollss. Lawa sangat dah sekarang.
Ompompuan tak kira peringkat umur. Selagi bernama wanita nak nampak cantik tetap tersemat dalam hati. Tindakkan bijak kak kamariah memang berbaloi.

Hasil konsisten berwd kulit lincin, mulus,cerah moist giteww. Auww memang nampak makin awet muda aiii jelesss tau! Bukan setakat cantik jelita badan terkuyusss tanpa segaja. Woww best gilerrr. Terbaikk lah wd

Baju yang 13 tahun dulu tak boleh sarung. Sekarang dah buleh uollss.Baru 2 botol guna wd kulit makin anjal, badan makin slim.
Krim wd ni molekul tersangat la halus cepat dan pantas meresap kesaluran darah bertindak membuang toksin, aktifkan sel yang baru dan membuang sel kulit mati. Bila toksin dapat di clearkan badan akan jadi ringan.

Sapuan cuma dua kali sehari lepas mandi pagi dan malam. Wd merawat satu persatu masalah kulit kita.

Itu yang testimoni wd berlambak dah cantik jelita. Nak cantik hanya di hujung jari anda❤
Buat pilihan dengan tepat😍

#Dealeradleesyabeautyperak
#Krimawetmuda
#TMPfighter190319
Akak akak umur 30, 40, 50 yang kusam tak naik seri, nampak tua dari usia, sesuai amik ni

Seri naik. Pinkish. Cerah. Awet muda remaja semula. Tak perlu telan-telan. Tak perlu cucuk-cucuk

Komen NAK @terus klik link ni ⤵
wasap.my/60182981879/NakRahsiaAwetMuda

#Nurich_BeautySlim
#GengAwetMuda
#WDTA
#KrimAwetMuda
#CalitCalitCantik
#TeamNurich
#AuraInsta
#IGMashUp
#TerapiInstagram
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#1
#Ajimaura
#RahsiaAwetMuda
#TipAwetMuda
#TipKecantikan
#AwetMuda
#SusukModen
#AsalkanDiaBahagia
#Mitos_Berkaitan_Jerawat

Petang ni kak ana nak share sikit pasal mitos berkaitan jerawat 👉Orang dewasa tidak berjerawat 👉Orang dewasa juga tumbuh jerawat pada umur 30’an, 40’an sehingga 50’an. 👉Coklat dan minuman soda penyebab jerawat 👉Tiada kajian yang benar-benar signifikan mengaitkan keduanya dengan pembentukan jerawat. 👉Krim pelindung UV menyebabkan jerawat 👉Jika alergi pada pelindung matahari berasaskan tindakan kimia, pilih pelindung matahari fizikal seperti zink oksida. 👉Peluh penyebab jerawat 👉Kelenjar peluh berbeza dari kelenjar sebum. 👉Jerawat tidak perlu rawatan 👉Tanpa rawatan sewajarnya akan meninggalkan parut. 👉Gunakan pencuci ‘scrub’ untuk menghilangkan jerawat 👉Memicit/ mencungkil jerawat akan meninggalkan parut.

Nak CARA lagi senang dan jimat masa dan sangat berkesan, calit la krim #Wd tak sampai 2 minit pun calit dah siap. 😍

Kalau nak order krim #wd_womendesiree ni cepat tekan link wasap kak ana diruang bio di atas ☝

#WDLover
#CalitCalitCantik
#WDKrimMujarabUntukJerawat
#NakKongsiTips
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
Jommm kak ana nak share apa kata founder #WD tentang jeragat ni. Mehhh baca boss titeww share bawahh niee 👇 "Alhamdulillah jeragat tu dah makin x nampak. kena duk rapat rapat baru akan nampak. 6 bulan nak baik pulih jeragat. Kak nad konsisten guna WD siang malam.

Jeragat ni berakar kalau kita tak usaha banteras memang akan menjadi jadi.

gilerrr seramm weh bila jeragat bersepah dekat muka." Tambah founder produk #WD.
Ko ghaseee 😰
Cepat siapa nak merisik khabar tu tekan je link dibawah 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
#NakShareTips
JERAWAT DAH TAK NAK KAWAN!
YA BEDA BEDU!
.
"Dulu muka penuh jerawat. TERUK! Selepas guna #WDTA, jerawat mula nampak kering memudar lalu menghilang."
.
Bestnyaa! Itulah hebatnya WDTA. Hanya calit2 di nadi, jerawat hilang entah kemana. Ini kerana WDTA mengandungi #ekstrak AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS yang mampu menghalang pembentukan jerawat.
.
Siapa tak happy bila muka yang dulu menggerunkan sekarang menjadi pujian dan dambaan orang.
.
Jom #calitcalitcantik..Hanya calit di 3 point nadi tak sampai seminit siap. #MUDAH dan #JIMAT masa.
.
Jangan lepaskan peluang grabbb sementara masih ada. Jangan sesal separuh nyawa sudahlah.
.
Ajomm wasap kak ana kita sembang-sembang ditepian pantaii 😁👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
#WDGombak
#WDBatuCaves
#WDKualaLumpur
#NakShareTips #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore