#kenanganmengusikjiwa🍃🍂

Alang,bila plak nk ride long distance haa🏍tnggal kenangan jaa ni💕Haha😄
Kedah - Selangor - Putrajaya🏍

Childhood @alang_kashah .
.
#kenangan #kenanganterindah #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 ✨ #adikberadik #angahalang #adikkakak #adikkakak👭 #lelakivsperempuan ✨ #y15malaysia #ysukumalaysia #ysukubiru #y15zrcommunity #y15malaya_official ✨ #pencintaduaroda #pencintakapcai_ #pencinta2roda #kapcai #kapcaijahat #kakimoto #kakiride
Alang,bila plak nk ride long distance haa🏍tnggal kenangan jaa ni💕Haha😄
Kedah - Selangor - Putrajaya🏍

Childhood @alang_kashah .
.
#kenangan #kenanganterindah #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 ✨ #adikberadik #angahalang #adikkakak #adikkakak👭 #lelakivsperempuan#y15malaysia #ysukumalaysia #ysukubiru #y15zrcommunity #y15malaya_official#pencintaduaroda #pencintakapcai_ #pencinta2roda #kapcai #kapcaijahat #kakimoto #kakiride
🌴Kari Style Langkawi🌴 *Bawang Besar Hiris
*Halia
*Bawang Putih *Halba campur
*Bawang blander sekali Rempah Kari
*Asam jawa tanpa biji di blander
*Daun Kari
*Ikan Tenggiri
*Santan

Cara cara ✍️Tumis Bawang Besar, Bawang Putih, Halia, Halba campur, Daun Kari, tumis sehingga wangi. ✍️Masukkan Rempah Kari yang di blander dengan Bawang Besar beserta asam jawa,tumis sehingga wangi. ✍️Masukkan santan, kacau kacau sekejap sekejap dalam 35 minit. ✍️Masukkan Ikan, gula, garam kasar, serbuk perasa, masak sehingga ikan masak. *Tepek sini resepi bila nak masak banyak banyak senang nanti hhehee

#assalamualaikum #kari #kariikan #langkawiisland #masakanmelayu #masakankampung #videomakanan #ootd #caraku #resepibonda #resepiwarisan #kedahseratarata #kedahan #masakapahariini #jalani_nikmati_syukuri #alifshukriterlajaklaris #bondarozitaibrahim #datovida #kualalumpurmalaysia #sambalbelacan #makan #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenduri #makantengahari #makankenduri #makan2
🌴Kari Style Langkawi🌴 *Bawang Besar Hiris
*Halia
*Bawang Putih *Halba campur
*Bawang blander sekali Rempah Kari
*Asam jawa tanpa biji di blander
*Daun Kari
*Ikan Tenggiri
*Santan

Cara cara ✍️Tumis Bawang Besar, Bawang Putih, Halia, Halba campur, Daun Kari, tumis sehingga wangi. ✍️Masukkan Rempah Kari yang di blander dengan Bawang Besar beserta asam jawa,tumis sehingga wangi. ✍️Masukkan santan, kacau kacau sekejap sekejap dalam 35 minit. ✍️Masukkan Ikan, gula, garam kasar, serbuk perasa, masak sehingga ikan masak. *Tepek sini resepi bila nak masak banyak banyak senang nanti hhehee

#assalamualaikum #kari #kariikan #langkawiisland #masakanmelayu #masakankampung #videomakanan #ootd #caraku #resepibonda #resepiwarisan #kedahseratarata #kedahan #masakapahariini #jalani_nikmati_syukuri #alifshukriterlajaklaris #bondarozitaibrahim #datovida #kualalumpurmalaysia #sambalbelacan #makan #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenduri #makantengahari #makankenduri #makan2
Haa nok balik doh nie😂#rindu#komstar#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Haa nok balik doh nie😂#rindu#komstar#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Lebih kece jaman old dr jaman now😃😃😃#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Lebih kece jaman old dr jaman now😃😃😃#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Andai kau anggap daun layu yg berguguran tidak bersebb,Jdi kau beritahu aq kau dijdikn ape sbb?
.
.
.
@mellgemok @dekyien_ 
#funimateedit #funimatechallenge #edits #kakishare #throwback #kenangan #kenanganterindah #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenanganmasakecil #secebiskenangan #family #syurga #tercinta #supportsikit #supportbudakbc #kebahagian #kebahagianku #kebahagiankeluarga #sejukmatamemandang
Andai kau anggap daun layu yg berguguran tidak bersebb,Jdi kau beritahu aq kau dijdikn ape sbb?
.
.
.
@mellgemok @dekyien_
#funimateedit #funimatechallenge #edits #kakishare #throwback #kenangan #kenanganterindah #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenanganmasakecil #secebiskenangan #family #syurga #tercinta #supportsikit #supportbudakbc #kebahagian #kebahagianku #kebahagiankeluarga #sejukmatamemandang
Kami akan ttp bersama walau apa pun yg terjdi kami lh pembina masa depan dan kami juga lh yg membuat anda tersenyum🔞⛔ #batch05🔥 #astakonaft #suzuran #janganberanisentuh #friendsforever #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kamimatmotosejati #onxon #jrgxpadu
Kami akan ttp bersama walau apa pun yg terjdi kami lh pembina masa depan dan kami juga lh yg membuat anda tersenyum🔞⛔ #batch05🔥 #astakonaft #suzuran #janganberanisentuh #friendsforever #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kamimatmotosejati #onxon #jrgxpadu
setiap gambar pasti ada ceritanya. #seribusatucerita #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #tenangisgood🍁 #sawahpadiphotography #portraitphotography #originalplace #bye
setiap gambar pasti ada ceritanya. #seribusatucerita #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #tenangisgood🍁 #sawahpadiphotography #portraitphotography #originalplace #bye
Rindu 😍😍😍 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
.
Jangan lupa follow
.
Jangan lupa follow
.
Suka resipi @resipikampung 
Tempah kek @mysabrinabakery 
Suka travel @mytravelmurah
Rindu 😍😍😍 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
.
Jangan lupa follow
.
Jangan lupa follow
.
Suka resipi @resipikampung
Tempah kek @mysabrinabakery
Suka travel @mytravelmurah
Rindu 😍😍😍 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Rindu 😍😍😍 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Kalau kegunung jangan lupa bawa pulang sampahmu,jangan bawa pulang kenanganmu
#kenanganmantan 
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenangankita 
#kenanganpahit 
#jalurpendaki 
@gunungpenanggungan
Kalau kegunung jangan lupa bawa pulang sampahmu,jangan bawa pulang kenanganmu
#kenanganmantan
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenangankita
#kenanganpahit
#jalurpendaki
@gunungpenanggungan
#kebersamaanituindah #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenanganterindah #dirumahmasakecilku #
#secondfamily #bfftj💕 #ily3000 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #selfie 
#bukanselalu
#secondfamily #bfftj💕 #ily3000 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #selfie
#bukanselalu
Terlintas!
By @catatake 
#perasaanhati #quotessenja_ #quotespatahhati #quotessemangat #katapatahhati #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #janganlupabahagia✌ #katakatabaper #katasenjaquotes #janganlupabersyukur #mengabadikan #quotesperasaan #quotesremaja #wattpadquotes #wattpadbook
Cenderawasih-KRIS
#rockkapak🎷 
#rocktetaprock 
#nostalgia😍 
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenangan80an90an 
#cenderawasih 
#lagujiwang❤ 
#rockjiwang 
#lagujiwangmelayu
Hari yang mendatang tidak akan memberikan sebarang makna jika kegagalan semalam tidak dijadikan teladan🤗🤗
#superkipsownerclubmalaysia 
#LPTarahtimur
#kecundangitubiase 
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Hari yang mendatang tidak akan memberikan sebarang makna jika kegagalan semalam tidak dijadikan teladan🤗🤗
#superkipsownerclubmalaysia
#LPTarahtimur
#kecundangitubiase
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Tb bole kan..😔
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Tb bole kan..😔
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Berkesempatan untuk turut sama dengan pelajar-pelajar Cohort 9 Master In Applied Entrepreneurship UiTM dalam program Social Entreprise bersama pelatih- pelatih dari Rumah Perlindungan  Kanak-Kanak & Remaja di Cheras baru-baru ini. Mereka di beri pendedahan dan idea bagaimana untuk menjalankan perniagaan atas talian. Semoga ilmu ini dapat memberi manfaat buat mereka selepas ini. .
.
@yantizrashid  @ashilalala @saeng22 @aimantonmezi  @taloi88 @nana.lanana mesti ingat kenangan 4 tahun lalu bila mana kita perlu mengadakan satu project keusahawan sosial bagi subjek Social Entreprise macam ini juga kan 😬 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 .
.
#alhamdulillah 
#uitm 
#masmedshahalam 
#yayasanjkebmalaysia 
#throwback08072019 .
.
Berkesempatan untuk turut sama dengan pelajar-pelajar Cohort 9 Master In Applied Entrepreneurship UiTM dalam program Social Entreprise bersama pelatih- pelatih dari Rumah Perlindungan Kanak-Kanak & Remaja di Cheras baru-baru ini. Mereka di beri pendedahan dan idea bagaimana untuk menjalankan perniagaan atas talian. Semoga ilmu ini dapat memberi manfaat buat mereka selepas ini. .
.
@yantizrashid @ashilalala @saeng22 @aimantonmezi @taloi88 @nana.lanana mesti ingat kenangan 4 tahun lalu bila mana kita perlu mengadakan satu project keusahawan sosial bagi subjek Social Entreprise macam ini juga kan 😬 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 .
.
#alhamdulillah
#uitm
#masmedshahalam
#yayasanjkebmalaysia
#throwback08072019 .
.
Bdk nakal lagi famous daripada bdk pintar
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag member korang🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tengok sampai habis luu boss kuu🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa : Follow and Like bantu di follow @azizul______ 🙏🏻➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Watak Utama:
@azizul______ 
@____.amardaus 
@_.deldrrn 
@shufimuqriz04 
@izzat_hakimii 
@khairidaniel46 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tolong Support Ini Video🙏🏻
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Ade video yg menarik sye upload👌🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
REPOST ? [ + ] Tag Sumbernye🤙🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖JIWANG➖➖➖➖➖➖➖
@untukkau_ 
@brokenvideo 
@brokenn_teroks 
@videobrokennnn 
@broken_terseksa 
@video_sedihh 
@jiwanggggggg_
@jiwang.habis 
@hsvideo._ 
@video._jiwng 
@video.sedih._ 
@tempatbebel 
@jiwang_my_love 
@vids.jiwang 
@video.jiwangg_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖HASTAG➖➖➖➖➖➖➖
#brokenheart #broken #brokenheartquotes #brokenedits #brokenheart💔 #sedih #videosedih #videosedih❤😭 #videosedihromantis #jiwang #lagujiwang #lagujiwangofficial💕 #lagujiwang❤😭#nakal #igbudaknakal #nakaleleblowhole #kamixkroni #kamixsombong #panjat #panjattebing #panjatpagarsekolah #panjatpagar #kawan #kawanselamanya #kawansusahsenang #kenangan #kenanganterindah #kenanganmasakecil  #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Bdk nakal lagi famous daripada bdk pintar
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag member korang🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tengok sampai habis luu boss kuu🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa : Follow and Like bantu di follow @azizul______ 🙏🏻➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Watak Utama:
@azizul______
@____.amardaus
@_.deldrrn
@shufimuqriz04
@izzat_hakimii
@khairidaniel46 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tolong Support Ini Video🙏🏻
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Ade video yg menarik sye upload👌🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
REPOST ? [ + ] Tag Sumbernye🤙🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖JIWANG➖➖➖➖➖➖➖
@untukkau_
@brokenvideo
@brokenn_teroks
@videobrokennnn
@broken_terseksa
@video_sedihh
@jiwanggggggg_
@jiwang.habis
@hsvideo._
@video._jiwng
@video.sedih._
@tempatbebel
@jiwang_my_love
@vids.jiwang
@video.jiwangg_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖HASTAG➖➖➖➖➖➖➖
#brokenheart #broken #brokenheartquotes #brokenedits #brokenheart💔 #sedih #videosedih #videosedih❤😭 #videosedihromantis #jiwang #lagujiwang #lagujiwangofficial💕 #lagujiwang❤😭#nakal #igbudaknakal #nakaleleblowhole #kamixkroni #kamixsombong #panjat #panjattebing #panjatpagarsekolah #panjatpagar #kawan #kawanselamanya #kawansusahsenang #kenangan #kenanganterindah #kenanganmasakecil #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
#lateposts#mymoments#togetherweareone#ngopibareng#senyummanis#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 "Banyak perjalanan kenangan ditempat ini,maybe boleh dikatakan my favourite place special dikota ini,sesuatu yang spesial!manis,indah,cinta kasih, kemarahan,kecemburuan,kejengkelan,keintiman,keakraban,semua di akhiri dengan secangkir kopi hitam Rp 8.000,00 !sebuah kenangan yang manis ,akan selalu diingat dan disimpan disudut hati yang mendalam,terkadang aku ingin menemukanmu disini,ditempat ini!engkau datang menemukanku dan berbicara dari hati kehati!keren ya...ingat saya dengan semua kenangan disini!
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
#lateposts#mymoments#togetherweareone#ngopibareng#senyummanis#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 "Banyak perjalanan kenangan ditempat ini,maybe boleh dikatakan my favourite place special dikota ini,sesuatu yang spesial!manis,indah,cinta kasih, kemarahan,kecemburuan,kejengkelan,keintiman,keakraban,semua di akhiri dengan secangkir kopi hitam Rp 8.000,00 !sebuah kenangan yang manis ,akan selalu diingat dan disimpan disudut hati yang mendalam,terkadang aku ingin menemukanmu disini,ditempat ini!engkau datang menemukanku dan berbicara dari hati kehati!keren ya...ingat saya dengan semua kenangan disini!
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
🎟11072019 🎟Innalillahi wa inna ilaihi raji'un 🎟Hari ni hari lahirnya dan hari ni juga dapat berita kembali nya Mantan ASJ Tuan Haji Jayus Bunasir ke rahmatullah jam 9.00 pagi tadi 🎟Moga arwah Tn Hj Jayus Bunasir tenang disana 🎟Teringat masa tu di IPGM Kampus Tuanku Bainun, dia pesan kalau ada calon yg biadap, xdgr arahan, dia nak name calon tu..sbb dia taknak bakal guru yang xreti hormat org. sbb biasa calon dlm bilik temuduga berubah watak jd baik je..opss..
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #nazrielmohdrick👟👶
#elinarick💜
🎟11072019 🎟Innalillahi wa inna ilaihi raji'un 🎟Hari ni hari lahirnya dan hari ni juga dapat berita kembali nya Mantan ASJ Tuan Haji Jayus Bunasir ke rahmatullah jam 9.00 pagi tadi 🎟Moga arwah Tn Hj Jayus Bunasir tenang disana 🎟Teringat masa tu di IPGM Kampus Tuanku Bainun, dia pesan kalau ada calon yg biadap, xdgr arahan, dia nak name calon tu..sbb dia taknak bakal guru yang xreti hormat org. sbb biasa calon dlm bilik temuduga berubah watak jd baik je..opss..
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #nazrielmohdrick👟👶
#elinarick💜
Posted @withrepost • @fathurrohmanrizal "Beberapa pergi tak mengenal pulang.
Beberapa salah tak mengenal maaf.
Beberapa belum tak mengenal sudah.
Beberapa lara tak mengenal Rela." 'Hanya bisa di kenang' .
THE LEGEND MATICR14KUNINGAN
.
#rinduitugila
#maticr14kuningan 
#maticr14jawabarat 
#maticring14indonesia 
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Posted @withrepost • @fathurrohmanrizal "Beberapa pergi tak mengenal pulang.
Beberapa salah tak mengenal maaf.
Beberapa belum tak mengenal sudah.
Beberapa lara tak mengenal Rela." 'Hanya bisa di kenang' .
THE LEGEND MATICR14KUNINGAN
.
#rinduitugila
#maticr14kuningan
#maticr14jawabarat
#maticring14indonesia
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
💖🍃 #candiborobudur 
#kotaistimewayogyakarta 
#pantaikukupjogja 
#kenangansekolah 
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
#smp4cibarusah❤ 
#like4likes
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #selamatbertugasditempatyangbaru
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #selamatbertugasditempatyangbaru
Lebih baik lari sampe pincang
 daripada lari dari tanggung jawab 🤐 . 📸 @faturalafghani_

#sahabatsejati 
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
#soreangpride 
@policethenicssw 
@pemuda.hijrah121
Lebih baik lari sampe pincang
daripada lari dari tanggung jawab 🤐 . 📸 @faturalafghani_

#sahabatsejati
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
#soreangpride
@policethenicssw
@pemuda.hijrah121
DARIPADA GUA FLASBACK KE TEMPAT INI , MENDING GUA MINTA DI BUNUH SAJA 😦😯👊😀😂 #flasback #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kanyaahku
DARIPADA GUA FLASBACK KE TEMPAT INI , MENDING GUA MINTA DI BUNUH SAJA 😦😯👊😀😂 #flasback #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kanyaahku
Silaturrahim-SAMUDERA 
vokalis kedua SAMUDERA(aj) selepas arwah ujang keluar
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenangan80an90an 
#iramarockkapak 
#rocktetaprock 
#nostalgia😍 
#samudera 
#silaturrahim 
#lagujiwangmelayu
Silaturrahim-SAMUDERA
vokalis kedua SAMUDERA(aj) selepas arwah ujang keluar
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenangan80an90an
#iramarockkapak
#rocktetaprock
#nostalgia😍
#samudera
#silaturrahim
#lagujiwangmelayu
Tidak ada manusia yang spesial saat berhadapan dengan kopi, semuanya sama semua bisa menikmatinya, #kopikirkausapa #kopinang #kopikenangan #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Tidak ada manusia yang spesial saat berhadapan dengan kopi, semuanya sama semua bisa menikmatinya, #kopikirkausapa #kopinang #kopikenangan #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Selamat pagi ... #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Selamat pagi ... #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Yeahhh... Mlm nie kita date dgn Abg Long kawasan... Yeehaa #kenanganlalumengusikkalbu #kenanganterindah #abangadik #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #pernahbahagia #moveOn #melangkahterus #sabarituperlu #sabarituindah❤️ #sedardiri #sepiituindah #asalkandiabahagia #redha #pasrah #pictureoftheday
Apo ko bondo eh??? Boleh terbang tapi takde sayap 🤔🤔🤔🤔..
.
Pasti kita semua ada kenangan tersendiri dengan benda ni kannnn???
.
Cuba teka. Apakah dia...
.
#sukasuka
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #tekateki
#terbang 
#sayap
Apo ko bondo eh??? Boleh terbang tapi takde sayap 🤔🤔🤔🤔..
.
Pasti kita semua ada kenangan tersendiri dengan benda ni kannnn???
.
Cuba teka. Apakah dia...
.
#sukasuka
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #tekateki
#terbang
#sayap
Menikmati debur ombak pantai ini.. Video by @citra_cimoey 
Backsoundnya dr https://youtu.be/3RrISbf1gOU

#edisigalau
#baper
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Menikmati debur ombak pantai ini.. Video by @citra_cimoey
Backsoundnya dr https://youtu.be/3RrISbf1gOU

#edisigalau
#baper
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Klik My Bio On YouTube Chanel and Subscribe for Support me 
#sedih #magis #katasedih #sedihbanget #sedih😭 #sedihtakberujung #ayatsedih #katakatasedih #videosedih #quotessedih #vidiosedih #sedih😢 #lagusedih #sedihh #puisisedih #kisahsedih #kata2sedih #disitukadangsayamerasasedih #sedihhh #sedihhhh #sedihsangat #sedihsangat #lagisedih #lagisedih #sedihkalodiceritainmah #kesedihanku #kisahsedih #kisah #ceritasedih #berduka #kenanganterindah #kenangan  #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Bukan selalu
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #stillrxztheboss
Bukan selalu
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #stillrxztheboss
cerita semalam
.
memori semalam

#memorisemalam #seribusatucerita #kenangan #kenanganterindah #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
cerita semalam
.
memori semalam

#memorisemalam #seribusatucerita #kenangan #kenanganterindah #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Ma girls🌻❣️
#sahabat😘 #videoedits #funimate @funimatemalaysia2 @funimate @funimateofficialll #videosedih❤😭 #videostar #videos #videomaker #sahabat💕 #ukhwahfillah #bestfriends @video.sedih._ @vidjieyy @video.sedih._ @fxcdmood._ #videostar #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenanganterindah #kenangan
Ma girls🌻❣️
#sahabat😘 #videoedits #funimate @funimatemalaysia2 @funimate @funimateofficialll #videosedih❤😭 #videostar #videos #videomaker #sahabat💕 #ukhwahfillah #bestfriends @video.sedih._ @vidjieyy @video.sedih._ @fxcdmood._ #videostar #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenanganterindah #kenangan
#karyasenipenulisan2u #karyaseniindonesia #doodle_art #lukisanabstraknama #lukisandinding #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 @wullandari0523
Before  my 125zr.. Transport  form 3,4,5...Form  6 baru  dapat  tunggang  125zr.. Collection  warna  moto  kriss  saya.. Pink  favourite  girl... #125zr #modenkriss #pencintaduniaduaroda#kenangan #pencintaduaroda #sparkmalaysianclub #samoda #hafizjasmi #kuchingbikeweek2017 #miss #jomblo #jentera_fly#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #jenterapejuang #collection #pink #sarawak #form6#kriss110 #smka #serpanlaut #motoshow
@_muizofficial_ @_fazreezeffree
Before my 125zr.. Transport form 3,4,5...Form 6 baru dapat tunggang 125zr.. Collection warna moto kriss saya.. Pink favourite girl... #125zr #modenkriss #pencintaduniaduaroda#kenangan #pencintaduaroda #sparkmalaysianclub #samoda #hafizjasmi #kuchingbikeweek2017 #miss #jomblo #jentera_fly#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #jenterapejuang #collection #pink #sarawak #form6#kriss110 #smka #serpanlaut #motoshow
@_muizofficial_ @_fazreezeffree
Kita yang telah usai 🍂
.
.
.
.
.
.
@aksaranusantara_ 
@menulisrasa_ 
@perihalrasa_ 
@penikmatsajak 
#malamminggu #jomblo #happysatnight #baperparah #sendiri #padamalamitu #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Kita yang telah usai 🍂
.
.
.
.
.
.
@aksaranusantara_
@menulisrasa_
@perihalrasa_
@penikmatsajak
#malamminggu #jomblo #happysatnight #baperparah #sendiri #padamalamitu #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Kenangan yg phit dan yg mnis dgn kawan ii.... #friendstilljannah 
#kawanselamanya 
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenanganterindah
Kenangan yg phit dan yg mnis dgn kawan ii.... #friendstilljannah
#kawanselamanya
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenanganterindah
Kenangan di MSU SHAH ALAM💖  #msuc #msucollege #msucollegeshahalam #msucollegekotabharu #kenangan #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenanganterindah #sahabatku #sahabat #kulinari #kulinari
Kini, genangan itu tak lagi bermuara dihatiku . . .
• • • • • •
Tag siapapun itu ❗
_________________
🎙️@yuyunnrahmaw 🎥 @yuyunnrahmaw
•
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
-
 @indovidgram @instainhil #tembilahan #riau #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #sajakrindu #sajakmalam #sajakcinta #cinemagram #sajakindonesia #baitsemusim #musikalisasi #puisi #pathcinta #puisicinta #musikalisasipuisi #musikvideo #musicindonesia #musikindonesia #indomusikvideo #videomusikgram #puisisenja #literasi1menit #katarindu #melodidalampuisi #akucintaindonesia
Kini, genangan itu tak lagi bermuara dihatiku . . .
• • • • • •
Tag siapapun itu ❗
_________________
🎙️@yuyunnrahmaw 🎥 @yuyunnrahmaw

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
-
@indovidgram @instainhil #tembilahan #riau #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #sajakrindu #sajakmalam #sajakcinta #cinemagram #sajakindonesia #baitsemusim #musikalisasi #puisi #pathcinta #puisicinta #musikalisasipuisi #musikvideo #musicindonesia #musikindonesia #indomusikvideo #videomusikgram #puisisenja #literasi1menit #katarindu #melodidalampuisi #akucintaindonesia
#biarjadikenangan #kenanganmanis
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #alinamatasepet
#biarjadikenangan #kenanganmanis
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #alinamatasepet
Aku rasa ni..gambo lepas SPM ni..😂🤣
Bakpe masa ni hensem sangat koii ni...😂🤣 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #SPM2010 #photooftheday #photograph #thankMakAyah #throwback #instalike #instagram #follow4followback #naturalist #followtofollow #follow4like
Aku rasa ni..gambo lepas SPM ni..😂🤣
Bakpe masa ni hensem sangat koii ni...😂🤣 #kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #SPM2010 #photooftheday #photograph #thankMakAyah #throwback #instalike #instagram #follow4followback #naturalist #followtofollow #follow4like
Derita-OKiD
#rockkapak🎷 
#rocktetaprock 
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂 #kenangan80an90an 
#derita 
#okid 
#nostalgia_tv 
#lagujiwang❤ 
#syahdu
Full Versi Klik My Bio On YouTube Chanel Jangan Lupa Subscribe Untuk Menghargai Video ini 
#sedih #magis #katasedih #sedihbanget #sedih😭 #sedihtakberujung #ayatsedih #katakatasedih #videosedih #quotessedih #vidiosedih #sedih😢 #lagusedih #sedihh #puisisedih #kisahsedih #kata2sedih #disitukadangsayamerasasedih #sedihhh #sedihhhh #sedihsangat #sedihsangat #lagisedih #lagisedih #sedihkalodiceritainmah #kesedihanku #kisahsedih #kisah #ceritasedih #berduka #kenanganterindah #kenangan  #kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Tb..pic with geng sensata..
#uluyamwaterfall
#timemudamudi
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂
Tb..pic with geng sensata..
#uluyamwaterfall
#timemudamudi
#kenanganmengusikjiwa🍃🍂