#kawan

KAWAN video

Belajar untuk menghargai siapa sahaja disekeliling kita 🌹•

• √Follow @hatiqowiy untuk lebih banyak quote
√Tag sesiapa sahaja di comment
√Dibenarkan share / halal / no prob / sebarkan
√ Terima kasih support @hatiqowiy √ Keep Qowiy
√ Kita jaga Allah , Allah jaga kita •

#quotes #moveon #lelakivsperempuan #bazarpaknil #nakbebel #nakpesan #atuknakpesan #hatikecai #fakehope #moveonquotes #tahajjud #girl #boy #kawan #sabar #kekuatan #cintahakiki #friends #igdaily #photooftheday #pics #like4like #ootd #instagood #igaddict #allahuakbar #videodakwah #videoislamic #love #islamiclovequotes
#kawan yang baik
Dhyo Haw - Cepu
.
.
.
Dan Setiap Punya Masalah larinya Kesini, Ada Apa - Apa Larinya Kesini. Tapi Kok Balasanmu Seperti Ini.
.
.
.
#dhyohawcepu#dhyohaw#cepu#cepucover#guitarclassic#teman#kawan#sahabat#pengkhianat#traitor
Genjier marah.... Repost #kawan

@ivgcomedi
@cikarangvidgrams
@jambividgram

#cikarangvidgrams #indonesia #jambividgram #vidiolucu123 #vidgram #vidgramlucu #ngakakkocak #viralindonesia
With Ucha 😊

_

#putridelina #putdevers #kawan
Gemes banget sama kalian 😍Talented Sister 💓
_

#putridelina #putdevers #kawan
Dua bidadari Cantik 😍apa pun keadaan y semoga kalian sllu Di beri kebahagiaan amin 😊🙏🙏Teteh with momy 💓

_

#putridelina #putdevers #kawan
Bersangka baik dengan setiap dugaan

Jom follow
@pesanrda
@redamourperfume

#nakpesan #pesanbonda #katakata #katamutiara #katasemangat #nakbebel #moveon #sabar #kawan
Cemberut aja Masyaaalh cantikk palagi senyum 😍💓 _

#putridelina #putdevers #kawan
Gerobolan Aceh sepele dapat kunjungan dari kesepelean yang lain, bertemu di tempat yang sepele, minum kopi yang sepele (ups kopi nya gak sepele), membicarakan hal sepele, bergerak dari yang sepele, tapi punya impian yang tidak sepele
Makasih telah hadir afan ramli dan santi
#ngopi
#aceh
#acehsepele
#kawan
#kopi
Sudah kah hormat hari ini 😃😍 _

#putridelina #putdevers #kawan
Morning everyone 😊🌻
Have a great day.. _
.#putridelina #putdevers #kawan
Semngat kawann UNBK nya❤😍 #semangatpagi #kawan
Sahabat' dan 'Kawan' boleh membawa erti yang berbeza. Apakah perbezaan itu bagi anda? Kongsikan dengan kami. 😉 #sahabat #kawan
Kamu tidak perlu mencari teman yang baik, cukup jadikan dirimu pribadi yg baik agar bisa menjadi teman yg baik untuk kawan-kawanmu.

#teman #kawan #rekan #temanbaik #ukhwah #silaturrahim
Selamat hari senin my brother and my sisterr❤❤🤙🐥@rizkyfbian @putridelinaa #kesempurnaancinta #kawan
Semoga berbahagia hingga ke jannah amin🤲
Tahniah sakila & alif...
23/4
Kuala kangsar perak
Shot by shamat...
#kawan
#sayangketat2
#rinduberbalas
#rinduawak200peratus
#kasihku
#wedding
#weddingdress
Dari perjumpaan kita yang singkat, foto ini bukti bahwa kita pernah bersama, dan entah kapan kita akan dipersatukan dalam pembicaraan lumrah dengan beberapa cangkir gelas kopi~

#kawan #teman #friends #keluarga #saudara #family
Sukses slalu buat kalian berdua❤️❤️
-
Proud of you a'iky & teh putdel
-
-#kawan #kesempurnaancinta #penantianberharga #cukuptau #sweettalk #indahpadawaktunya #berpisahitumudah #hargaicinta #menari #ragu #jejak
long time no see 😇

@robyhermawan_ @dennisalfathan @keke_sanjaya
#apakabarkawan #kawan #k #kawansejalan #longtimenosee #sehat #sehatselalu
21 March 2019 ; The best moments ever ♡ . Xsangka dapat jumpa di Sabah , gara gara dah terpisah jauh so jauh juakla pertemuan . Cuma x se'complete yg disangka sebab @jaemarsonn xda huhu . Tapi sekpa , Alhamdulillah untuk takdir yg indah tok❤ . Sayang semua😘 . .
.
.
#explore #blogger #blog #friendshipquotes #friendship #friendshipgoals #lovegoals #relationshipgoals #katakatasahabat #katacinta #pathdailystory #sahabat #quotestoremember #quotestoliveby #kawan #loveyou #sayang #tilljannah #missyou #tillwemeetagain #muah #love #guys #ootd #instagram #twitterquotes #cinta
Maaf agak nakal caption nya🤗
°
🍁Soal merakit kata kami layak diberi mahkota👑
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Suports terus🎁🎉😘🤗
💥Go follow: @frustasii.bangsat
💥Go follow: @frustasii.bangsat
💥Go follow: @frustasii.bangsat
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
Tonton sampai habis ya😇
Like kalau kalian suka dengan video ini😋🎧📽 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
💥partner Account : @kata_excellent_
💥partner Account : @kapten_bintang01
💥partner Account : @nakal_kecil_34
💥partner Account : @pria_tanpa_narkoba
💥partner Account : @kapten_yanz
💥partner Account : @cebonk_kecil_07
💥partner Account : @dykap____27
💥partner Account : @kaknong_001_
💥partner Account : @reza2010_
💥partner Account : @muhammadhamdi___
💥partner Account : @dj_mitochiba.01
💥partner Account : @farid_kecil_27
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛
🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭
Kumpulan Kata-Kata !
🏘I'm from indonesia Jawa tengah 😁
♻Repost ?? Silahkan✔
🔎Asal tag pembuatnya🤗
❤Like jika suka✔
👨Tag teman kalian✔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Hastag! 😅😊
#statuswhatsapp#statuswa #status_katta#statuswakekinian #status #statusupdate#statussedih #vidiosedih #vivavideo #vivavideopro#kineticsand #kinemaster #galau#putuscinta#putuscinta#pathdaily#path #pathdaily#kinemaster #status#editor#kawan#teman#literasi30detik#literasi15detik#galangnurisda#viral#whatsappstatus#vidiokekinian#follow#keparatt_#keparat
Kembali menjadi dirimu #kawan 😊❤
The best!! ❤🤗 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Moon maap ini keterangan, soalnya difotoin pas liat hasilnya katanya keterangan 😪
-
-
-
#kawan
#temukangen
#kawan rapat
#sktk
#kawan
#pelakonextra
#pelakonkanakkanak
#penari
#penarikanakkanak
#penarikanakkanak
#tiktokviral
#tiktok
#tiktokmalaysia
#tiktokgirls
#tiktokdance
#tiktokidola
#tiktokhot
#viralmalaysia #viral #motifviral
@tiktok @tiktok.world @tiktok.malaysia @tiktok__malaysia @tiktok @malu_aperboskur
Dari sinilah saya mengerti apa arti sebuah persahabatan (Butak 2838 mdpl 17 Agustus 2016)
.
Gaperlu gengsi , gaperlu mbois , gaperlu jaim , gak ada kemunafikan , gaperlu kebanyakan gaya , gak ada drama sedikitpun dan apa adanya
.
Kita bukan lagi teman melainkan saudara dan keluarga
Kita dari kecil sudah 17 tahun kita gila-gilaan bareng lurr
BRASAK SURABAYA
.
#butak #gunung #gunungbutak #gunungindonesia #gunungbutak2868mdpl #persahabatan #dulur #keluarga #kawan
#kawan
Karena Kebahagiaan dibuat oleh Sendiri
Because For Me itu sudah cukup
#Kawan#Wahyu#
#FightForVictory#FightForStudy
#Santri
Ambil ajh gk butuh gua😂😂 😂😊😊😊
Taq pacar/sahabat/teman kalian
Kalau suka follow dan like
Aktifkan nontifikasi kiriman 🔓
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Support:@culun.berkarya @culun.berkarya
Aku real :@ogiarianja ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow patner
🔥@cebongberkelas135
🔥@mdnr_nation
🔥@story_berkelas
🔥@cebong_berkarya
🔥@celoteh.berkelas 🔥@sekedar_quotes05
🔥@dj.indonesiaa
🔥@dayat_nation 🔥@sahrul_portex_trap
🔥@arul_alam007
🔥@bay.jingliks 🔥@fazriroberto.21 🔥@quetes_hitz
Hastaq 👍

#statuskekinian #statusrindu #kangen #pacar #statussedih #videokangen #videoviral #statuscintakami #statussahabat #sahabat #kawansejati #kawan #persahabatan #statusbucin #statuswa #videoquotes #videowhats30detik #story #kumpulanstorywa #videokekinian #videobucin #story15detik #pecintaeditor #statuswakekinian #quatescinta #statussedih #statusbermoral #cinta #storywatsappku
#kawan rapat #2k18punyacite
Tahniah @shaimaaazizan
Semoga Berbahagia hingga ke syurga...
nak tips bahagia rumahtangga..boleh tanya kak @wanmunirah90 @ kak @shoppy_by_hidayah....kahkahkah
#shaimaaxafif
#kenduri #kawen #kawan #sekolah #kerja
Siblings samaan dong bajunya ❤❤ @rizkyfbian @putridelinaa
#putridelinaa #kawan #rizkyfebianadriansyahsutisna #kesempurnaancinta #penantianberharga #cukuptau #indahpadawaktunya #sweettalk #berpisahitumudah #hargaicinta #jejak #menari #idola #kesayangan #rizfelous #rfaschannel #karnassusayang
#hats #topi dari si @ukipot tjackep kl lagi #sadar #sehat mah...ayo berkarya lagi #kawan #originalproduct #limitededition #bandung #indonesia #love #cinta #damai #blessed #syukur #sober #streetstyle #streetwear
My job to care you done ready, hope 1 day we meet again, people come and go so do i, hope you will happy always and find what you want #boo #sahabat #kawan #timetomoveon
Lakukan apapun yang bermanfaat untukmu dan orang lain. .
.
#jendelasahabat
#teruslahmenjadipembelajar #bijak #katabijak #katayangbijak #coretanharianku #puisisederhana #melodidalampuisi#sajaksederhana #motivasisemangat #tentanghati  #quoteshijrah  #nasihatdiri #perasaanhati #literasi1menit #literasiislami#puisisahabat #sajakmalam #sajakcinta #puisisenja#kumpulanpuisi #kataislami #quotesahabat #sahabatsejati #ukhuwah #persahabatan #teman #kawan
#lnjut bbak ke 2
#Turnamen ruslan kap 2
#kawan bkn lawan
Não da pra explicar o tamanho do amor que tenho por esse serzinho , e muito o amor da minha vida ❤ titia não aguenta de tanta gostosura 😍😍😍#kawan
Nitezz 😜
#kawan je tk lebih
#kawansampaimati 😛😘
Aip ii😂korang tulis nma spe ehh😏cer tag org tu klau korg n ad berani😂🌹
.
@vidsedih_official @nakalsha .
#lagusedih #lagujiwang❤😭 #kawan #videosedih #videojiwang
Jangan suka membalikan keadaan 🍃

#photooftheday #lfl #fff #likeme #snapseed #glow #wanwaf #like #teman #sahabat #kawan
Science one holiday 😎☠️ #Berteman tak haru memilih☠️😏
#Solidaritas itu penting 🙄 #kawan yg bener kawan🚬
Tujuh sahabat ❤️✨
@azraihan_ @_rohaizam @ahdekfariq156_ @arifjr00 @azriemie .
.
.
.
.
#sahabat #kawan
Maaf jika aku salah menilai dirimu : ((
#kawan#ilike🍦#iamsorry#goodby: ((
Selamat pengantin baru buat sahabat ku... semoga kekal bahagia dunia dan akhirat... ❤️ I love you... rinddduuuu sangat.... 😍😢 BTW kau cantiiikkk sangat.... 💋

#kawan #sahabat
Raka😁
#kawan
Rame2 ke wedding nya @wellywoe
HWD , semoga acara dan sukses segalanya kedepan
Josss... #basketball#fun#sahabat#kawan#happy#funbasketball#together#justplayinglikeachild #seru#balikpapan#basket #friends#youneverwalkalone#ilovethisgame#perbasi#TTK#perbasi#after30#TTKseru#basketbalikpapan‎#fun#joinTTK
Selamat Malam Everyone 🌚

_

#putridelina #putdevers #kawan
Ternyata meninggalkan seseorang yang masih kita sayang itu berat : ((
#lffffffffffffffffffff🍦#bullshit#kawan
Perempuan vs cantik

Jom follow
@pesanrda
@redamourperfume

#nakpesan #pesanbonda #katakata #katamutiara #katasemangat #nakbebel #moveon #sabar #kawan
Tonton sampai habis😊
#statuswhatsapp #statuswakekinian #statuswakeren #statuskatta #status #statusupdate #viral #kawan #teman #vivavideopro #pathdaily #literasi30detik #ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff #30menit #videobergerak #quotesberkelas #quoteskekinian #videoviral #kineticsand #kinemaster #kinemastervideo #nayofficial
Hobi kami mahal 125 ribu 1 jam, bukan 20rb isi 16 batang 😂😂,
#Kawan lama
Hi guysss tunggu apa lagi. sempena cuti sekolah ni abg ni dh bawak family dtg makan di @saltys_thehartamas . Terliur tak tgok mac n cheese tu? Penuhhhh dgn cheese yg melimpah. Korang semua kena dtg try tau. Banyak lagi menu lain yg dilimpahi cheese.
Location kedai akak boleh waze the H hartamas. Jommmmm serbu ramai ramai.
.
#maluapabossku#bossku#thehartmas#saltys#kualalumpur#chickenricerecipe#burger#jommakan#viral#montkiara#cheese#cheesemeleleh#padubossku#kawan
Hallo putdevers jajarta sekitar Nya ... jangan lupa dateng ya tgl 26 maret besok Putri akan ada Di acara Ultah ke 36 ., 1018 @bahanafmjkt 🙌💓🎉
Se u all.. _

#putridelina
#putdevers
#kawan
Miow anak buah
#kawan dia pindah rumah xboleh bawa kucing
#ambil anak aje
#ibu dia cari2
#last bawa mak **tegok kasihsayang mak
#kucing pun tahu nilai kasihsayang
#semoga mbesar dgn sihat
Make a simple a moment
#sunday #happy #blue #kawan #jalan #pelangi🌈
Masih pantas?,📌tag seseorang😊
->support 100 followers
->tembusin 100 like
->
========================================
Dont forget to like,comment,and follow:
Follow👉@enggar.dsp
Follow👉@enggar.dsp
Follow👉@enggar.dsp
========================================
Tag:
@sekedar_quotes05 @dj_indonesia_2 @dj.indonesiaa @dj_indonesia2
@w.whira @remaja.berkarya @video_quotes_berkelas022 @quotes_remaja.02 @quotes.pecundang_
Tagar:
#quotes #quotesberkelas #quotesgamers #quotesbermoral #teman #kawan #taptap #tap2x #notoxic #piscaypro #indonesia #editingfoto #bajinganberkelas #bajinganterhormat #quoteseditor #quotesindonesia #bajinganberpangkat_ #bacotanberkelas #storywakeren #kepab #fuck #bangsat #quotesindonesia #editorindonesia
Untung dapat kawan mcm ni care pasal kita😭🔥😍✨
#paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #murah #likes #view #kawan #together #student #sekolah @lawak.teroks @lawak.student @klip.viral @lagujiwangofficial_
Tag kwn/member yang korang sayang selama ini
'👩‍❤️‍👩❤️
#kawan #jgnkecam