#jeragat

5 Tip Hilangkan Jeragat dengan cepat video

😇😇Practice make perfect.😇😇. Selalu berusaha untuk cntik semestinya kena rajin dan byk usaha dalam menggunakan sesuatu product yg 💯% natural.. Yg pnting product tu mampu merawat kulit kita dari lapisan ke 3.yg pnting kulit kita menjadi lebih muda walau pun umur kita dah berusia.. Nak cantik selamanya kena rajin taw dan ikut langkah2 yg di berikan oleh hq ❤❤
#roselovers
#naturalproduct
#Rose
#mawar
#100%organic
#dijaminberkesan
#jerawat
#jeragat
#sugarscrubbrigthening
#roserefreshingtoner
#tonicrambut
#gadisvintagecosmetic
#dvintagespasalonkb
Tip bulu mata lebat ????
.
1. sapu daun lidah buaya di bulu mata setiap mlm sebelum tidur .
2. amalkan selama 30 hari .
3. inshaAllah bulu mata semakin lebat kerana daun lidah buaya kaya dgn enzim utk pembentukkan bulu mata ❤️❤️.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤️
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
20% DISCOUNT ‼ 20% DISCOUNT ‼ 20% DISCOUNT.
.
.
3 item di atas sesuai untuk siapa hana ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita,kitajaga.
.
✅ MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau😱.
.
✅ TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali.
Paling best anti aging tu😱.
.
✅ GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang😱.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm hana cepat .

Whatsapp 016 756 4857
Hana,
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayjb #marykayskudai #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #like4like#marykaymelaka#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitijohor #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaypulai#marykaykulaijaya #beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand#student
" TIP RAWAT JERAWAT ???? "
======================
1. sapu jus limau nipis sebelum tidur .
2. biarkan selama 30 minit dan bilas dgn air kosong .
3. lakukan setiap hari selama 14 hari dan masalah jerawat mulai hilang ❤️.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤️
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
Tip body kurus 20 kg sebulan tanpa diet ????
.
1.minum air halia muda 3 kali sehari utk detox dalaman.
2. lakukkan setiap hari selama 30 hari.
3. inshaAllah , kurus 20 kg sebulan 💞💞💞💞🔥🔥.
.
need more info ?
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤️
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
Tera Family, Tera Skincare bukan biasa-biasa,
Thank you kawan-kawan yang support, tq wartawan yang lanje masuk Akhbar Harian Metro semalam. Lambat bersiaran sibuk usung ke hulu ke hilir surat khabar ni.

Tahniah BOSS KU Aini Yusof Lee & Farah Ramzi makin femes lepas video clip TEMBERANG hahahahahaha

Alhamdullilahh sekejap je tera dah dikenali ramai dari Semenanjung Malaysia dah pun sampai ke Singapore dan Indonesia jugak Brunei! Tak payah tanya kenapa pantas sangat merebak Tera ni kalau bukan sebab produk menjadi teruk!! .
.
KELEBIHAN TERASKINCARE
—————————————-
-Mencerahkan kulit -Mengecilkan pori
-Melambatkan penuaan
-Menganjalkan kulit
-Mencegah kulit kering
-Menghapuskan jerawat
-Memudarkan jeragat
-Menanggalkan kulit mati
-Merangsang kulit baru -Melindungi sinar UV .
.
Semua TERA mampu buat, janji u olls konsisten guna seminggu!
.
.
#teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih
Fungsi Lavera Essence selain pakai makeup nampak cantik 💕
.
✓ Sangat efektif merawat alahan kulit sensitif akibat penyalahgunaan produk pengelupasan @ kimia @ kesalahan penggunaan mercury product
.
✓ Mempunyai bahan aktif yang terbaik terdiri daripada Salycylic Acid , Chamomile , 95% pati pure aloevera yang membantu membaiki semula sel kulit mati dan memulihkan kerosakan dari dalam lapisan epidermis kulit
.
✓ Selain daripada merawat dan melembapkan kulit ia juga bertindak secara semulajadi bagi sekatakan warna dan membantu pencerahan pada kulit (merawat sunburn)
.
✓ Formulasi lavera essence tidak mengandungi alcohol dan pewarna (0% alcohol , 0% colorant)
.
✓ Gabungan kesemua bahan lain seperti Vitamin E, Vitamin C , Argan oil , Tree tea oil & Vitamin Whitch Hazel membantu menyejukkan kulit wajah selepas terdedah pada sinaran matahari
.
✓ Meredakan kesan sensitif,parut jerawat, jerawat basah dan berair serta masalah kulit menggelupas dan kering dalam masa 14 hari tanpa menipiskan kulit @ pengelupasan
.
#sarangheyo
#sarangheyolaveraessence
#laveraessence
#laveraessenceselangor
#laveraessenceshahalam
#laveraessenceklang
#laveraessencesetiaalam
#aloevera
#jerawat
#jeragat
#kusam
#kulitanjal
#sunburn
#parut
#koalabylafighter
#teamkoalabai
#sleklang
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#student
#lelakipakai
#perempuanpakai
#cashondelivery
#codklang
#codsetiaalam
#codshahalam
#custbai
#agendiperlukan
Fungsi Lavera Essence selain pakai makeup nampak cantik 💕
.
✓ Sangat efektif merawat alahan kulit sensitif akibat penyalahgunaan produk pengelupasan @ kimia @ kesalahan penggunaan mercury product
.
✓ Mempunyai bahan aktif yang terbaik terdiri daripada Salycylic Acid , Chamomile , 95% pati pure aloevera yang membantu membaiki semula sel kulit mati dan memulihkan kerosakan dari dalam lapisan epidermis kulit
.
✓ Selain daripada merawat dan melembapkan kulit ia juga bertindak secara semulajadi bagi sekatakan warna dan membantu pencerahan pada kulit (merawat sunburn)
.
✓ Formulasi lavera essence tidak mengandungi alcohol dan pewarna (0% alcohol , 0% colorant)
.
✓ Gabungan kesemua bahan lain seperti Vitamin E, Vitamin C , Argan oil , Tree tea oil & Vitamin Whitch Hazel membantu menyejukkan kulit wajah selepas terdedah pada sinaran matahari
.
✓ Meredakan kesan sensitif,parut jerawat, jerawat basah dan berair serta masalah kulit menggelupas dan kering dalam masa 14 hari tanpa menipiskan kulit @ pengelupasan
.
#sarangheyo
#sarangheyolaveraessence
#laveraessence
#laveraessenceselangor
#laveraessenceshahalam
#laveraessenceklang
#laveraessencesetiaalam
#aloevera
#jerawat
#jeragat
#kusam
#kulitanjal
#sunburn
#parut
#koalabylafighter
#teamkoalabai
#sleklang
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#student
#lelakipakai
#perempuanpakai
#cashondelivery
#codklang
#codsetiaalam
#codshahalam
#custbai
#agendiperlukan
Si koala #SarangheyoLaveraEssence ni bukan asher asher dia punya penangan. Sekali dah guna. Compom TERjatuh cinta terus tau
.
Bukan omong kosong. Cuma perlu labur RM19.90 jeee u olls. Kelebihan SLE ni dia mampu merawat masalah parut di wajah. Lelagi kalau u olls ada masalah jerawat
.
95% pati aloevera ni buat kerja dengan baik untuk kulit. Insyaallah kalau konsisten lagi mereciks result yang korang dapat
.
LAVERA ESSENCE RM19.90
LAVERA ESSENCE RM19.90
LAVERA ESSENCE RM19.90
.
Cantikss dengan #LaveraEssence yok!
.
#sarangheyo
#sarangheyolaveraessence
#laveraessence
#laveraessenceselangor
#laveraessenceshahalam
#laveraessenceklang
#laveraessencesetiaalam
#aloevera
#jerawat
#jeragat
#kusam
#kulitanjal
#sunburn
#parut
#koalabylafighter
#teamkoalabai
#sleklang
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#student
#lelakipakai
#perempuanpakai
#cashondelivery
#codklang
#codsetiaalam
#codshahalam
#custbai
#agendiperlukan
Si koala #SarangheyoLaveraEssence ni bukan asher asher dia punya penangan. Sekali dah guna. Compom TERjatuh cinta terus tau
.
Bukan omong kosong. Cuma perlu labur RM19.90 jeee u olls. Kelebihan SLE ni dia mampu merawat masalah parut di wajah. Lelagi kalau u olls ada masalah jerawat
.
95% pati aloevera ni buat kerja dengan baik untuk kulit. Insyaallah kalau konsisten lagi mereciks result yang korang dapat
.
LAVERA ESSENCE RM19.90
LAVERA ESSENCE RM19.90
LAVERA ESSENCE RM19.90
.
Cantikss dengan #LaveraEssence yok!
.
#sarangheyo
#sarangheyolaveraessence
#laveraessence
#laveraessenceselangor
#laveraessenceshahalam
#laveraessenceklang
#laveraessencesetiaalam
#aloevera
#jerawat
#jeragat
#kusam
#kulitanjal
#sunburn
#parut
#koalabylafighter
#teamkoalabai
#sleklang
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#student
#lelakipakai
#perempuanpakai
#cashondelivery
#codklang
#codsetiaalam
#codshahalam
#custbai
#agendiperlukan
Wow... serius...??? Produk terbaik, team terbaik hasilnya pasti meletop
.
.
. #teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih
Laser @kvantlasers 30W RGBY 🧤

#laser #beauty #skincare #botox #prp #acne #laserhairremoval #estetica #melasma #skin #whitening #slimming #acnescar #o #eczema #jeragat #psoriasis #parutjerawat #drkno #kelantan #chlush #kotabharu #drkkosmetik #kulitgelap #putihkulit #kulitsensitif #gojessmojess #solitemolite #kulitkusam #bhfyp
STOKIS TERA SKINCARE MALAYSIA HERE .
Jom wassap sy sekarang!!
.
Tekan jek wassap link di bio ig @teraskincare_malaysia @teraskincare_malaysia @teraskincare_malaysia nie utk FAST RESPOND ‼️
sis tunggu tau 🤗
.
🚘COD SETIAP HARI AREA 👇🏻
.
🚗cheras
🚗ampang
🚗kajang
🚗setapak
🚗sentul
🚗wangsa maju
🚗danau kota
🚗sri rampai
🚗kl town
🚗puchong
🚗rawang
🚗temerloh
🚗maran
.
📬postage seluruh malaysia (postage setiap hari)
.
#teamteramalaysia #teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih
Wow... jahat nye produk ni. Hilang kesan parut tu 💃💃💃
.
.
. STOKIS SAH TERASKINCARE HERE 🙋🏻‍♀️
wassap 0179418242 @ tekan je wassap link di bio ig @teraskincareofficial_hq @teraskincareofficial_hq @teraskincareofficial_hq .
#teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih
SIAPA NAK MUKA CERAH AND LEMBAP?! 😍
.
Mesti semua nak kan? Tak kira lah perempuan ke laki ke. Tua ke muda ke. Kalau nak, jom follow ig ni. Kalau dah follow, takkan menyesal punya. ❤️
.
Kalau nak, follow tau jangan tak follow 😘
.
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut
Kehebatan @teraskincarehq !! Peeling is the best!!! 💕💕.
.
Kesan seawal 7-14hari, dapat membuatkan masalah seperti dibawah hilang serta merta dan menjadi flawless seperti kulit baru!! Zasss!!
.
1- kulit jerawat
2- jerawat batu
3- biji kolestrol
4- kusam
5- segala masalah kulit muka
.
.
. STOKIS SAH TERASKINCARE HERE 🙋🏻‍♀️
wassap 0179418242 @ tekan je wassap link di bio ig @teraskincareofficial_hq @teraskincareofficial_hq @teraskincareofficial_hq .
#teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih
7 HARI JE PARUT PUDAR
.
.
1- kulit jerawat
2- jerawat batu
3- biji kolestrol
4- kusam
5- segala masalah kulit muka
.
.
. STOKIS SAH TERASKINCARE HERE 🙋🏻‍♀️
wassap 0179418242 @ tekan je wassap link di bio ig @teraskincareofficial_hq @teraskincareofficial_hq @teraskincareofficial_hq .
#teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih
PENDERITAAN BERTUKAR KEBAHAGIAAN !

wowww !!. Derita jerawat selama ni akhirnya pulih dengan TERA. Nampak tak sebelum adik ni menggunakan tera, kulit berminyak, jerawat merata seluruh muka, tona tak sekata, bila kukit terlampau berminyak, kulit jadi kusam, tak berseri, parut bertambah tambah, sampai segan nak tengok cermin muka sendiri 😭😭
.
Belek punye belek nampak iklan TERA. Yakin dengan tera sebab ada kelulusan KKM. Bahan2 nya pun memamg diluluskan. Akhirnya
Ching !! Ching !! Ching !! Melompat sampai bintang..!!
Seminggu sahaja dah nampak perubabahan. Tera berfungsi buang kulit2 mati, kulit2 yang rosak. Nahhhh derita kulit dah berakhir. Alhamdulillah. Terima kasih Tera skincare. .
. #teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih
STOKIS TERA SKINCARE MALAYSIA HERE .
Jom wassap sy sekarang!!
.
Tekan jek wassap link di bio ig @teraskincare_malaysia @teraskincare_malaysia @teraskincare_malaysia nie utk FAST RESPOND ‼️
sis tunggu tau 🤗
.
🚘COD SETIAP HARI AREA 👇🏻
.
🚗cheras
🚗ampang
🚗kajang
🚗setapak
🚗sentul
🚗wangsa maju
🚗danau kota
🚗sri rampai
🚗kl town
🚗puchong
🚗rawang
🚗temerloh
🚗maran
.
📬postage seluruh malaysia (postage setiap hari)
.
#teamteramalaysia #teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih
Jom atasi masalah anda bersama kami 😘👍
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Jom atasi masalah anda bersama kami 😘👍
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Jom atasi masalah anda bersama kami 😘👍
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Jom atasi masalah anda bersama kami 😘👍
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Jom atasi masalah anda bersama kami 😘👍
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Jom atasi masalah anda bersama kami 😘👍
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
PROMO 20% SET BRUSH MARY KAY
.
Koleksi berus berkualiti tinggi dibuat dari sintetik anti bakteria, bagi memberikan penampilan penuh gaya kpd para wanita. Memudahkan solekan kelihatan seperti profesional.
.
Whats so special about this ESSENTIAL BRUSH MARY KAY?.
.
💋 Ia menggunakan bulu sintetik yang diadun cantik/blend well dengan serbuk, cecair & krim..so xperlu risau jenis mekap u all..ia pasti teradun sempurna dengan brush ini.
.
💋 Bentuk berus yang direka sesuai dengan kawasan solekan bagi memudahkan si pemakai mengadun Mekap.
.
💋 Membuat solekan amatur seperti profesional.
.
💋 Membantu para gadis tampil lbh yakin dgn solekan menawan.
.
Untuk promo set Brush bulan ni anda akan dapat 20% less untuk:
.
✅All-Over Powder Brush
✅Cheek Brush
✅All-Over Eye Shadow Brush
✅Eye Crease Brush
✅Eye Smudger Brush
✅Foundation Brush
✅Brush Cleanser
.
Wow best kan untuk semua item ni dapat 20% off tau. Jom Whatsapp sis untuk dapatkan promo set Brush ni tau 😍😍
. .
www.wasap.my/60199208909
.
#marykaybeautyconsultant
#marykaylawas #marykaymalaysia
#marykaysarawak #marykaysabah #marykaykotakinabalu
#produkbotanikal #pencucimuka
#jerawat #jeragat #kulitkering
#kulitkusam #kulitsenstive #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #makeupmurah #hantaran
#freegift #hadiah #bazarpaknil #sayajual #hantaran #sayang #marykaysabah
#marykaysarawak #marykaySabah #marykaySarawak #convocation #lipstick #murah
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Alhamdulillah , feedback positif dr customer 😍😘🤗👍👍
.
Anda bila lg ? Jom sy bantu 😉
.
Ws admin tirah
01119777590 📞

NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS 📞01119777590
.
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
www.wasap.my/601119777590
=================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
khasiat halia muda[solitemolite]
==============
1. cegah jerawat.
2. cegah jeragat.
3. cegah resdung.
4. cegah sakit urat.
5. cegah sakit lutut.
6. cegah kulit sensitif.
7. cegah rambut gugur.
8. putihkan kulit.
9. montokkan payudara.
10. glowing kan kulit.
11. untuk kuruskan badan.
12. cegah gastrik.
13. cegah sakit jantung.
14. cegah penyakit nyayuk.
15.cegah kulit berminyak.
16. cegah penyakit kurap.
17. cegah kulit kusam .
18. cegah kanser perut.
19. ketat kan vagina.
20. tambah daya tahan seks.
21. cegah penyakit mandul.
22. tingkat IQ otak
.
================ bagi yg ada masalah:
================
jerawat.
jeragat.
resdung.
kulit gelap.
kulit kusam.
kulit kering.
parut jerawat.
pori pori terbuka.
badan gemuk.
mandul.
migraine.
rambut gugur.
kemaluan busuk.
hidung kemek.
lemah tenaga batin.
segugut.
sakit urat.
gout.
sakit sendi.
payudara kecik.
punggung kecik.
whiteheads/blackheads.
parut accident.
nak buang bulu.
nak gemuk.
nak besarkan body.
kulit sensitif.
psoriasis
eczema.
allergik.
kulit berminyak.
laser free.
nak buang tahi lalat.
nak buang ketuat.
nak buang tatoo.
nak buang tanda lahir.
nak buang kutil.
nak buang biji kolesterol. ===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
📞01119777590
Fuyooo 😍 tak tergoda ke tu? Betul ni? 😋
Fuyooo 😍 tak tergoda ke tu? Betul ni? 😋
Nak kulit gebu macam ni? Cepat klik link di bio risik dia pakai apa?
#Npbeauty
For any payment, please bank in to this account #officialaccount #takenote ❤️
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
#yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #testimoniyanko #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #yankoshahalam #yankoselangor #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #glowing #jerawat #jeragat
Nampak ke nampak?
Tak terai lambat cantik you alls.
Dah terai panjang list order. Tak sabar nak cantik. Hikhikhik gitulah ragam kastemer npbeauty 😍

Whatapps 0167288043
2nd Mercedes R+F event in the books! Had an AMAZING night presenting with my business partner, Lori, and continuing to meet inspiring women! I LOVE these ladies!