#hatitenang

Walaupun awak kalah semalam tapi awak tetap menang di hati saya..
#ynwa 
#pruBsn
#hatiTenang
#yakinlahDiaPastiLebihBaik
Walaupun awak kalah semalam tapi awak tetap menang di hati saya..
#ynwa
#pruBsn
#hatiTenang
#yakinlahDiaPastiLebihBaik
Dia angkat thumb up 👍 dah nie,  meh laa ajak kawan2 korang skali rasa nasi kerabu nie 😉.
Diberi keutamaan kepada yang order😘. #DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
Dia angkat thumb up 👍 dah nie, meh laa ajak kawan2 korang skali rasa nasi kerabu nie 😉.
Diberi keutamaan kepada yang order😘. #DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
Bye rambut panjangku...haii rmbut pendk
#hatitenang
Bye rambut panjangku...haii rmbut pendk
#hatitenang
Nasi kerabu ayam Ada, nasi kerabu daging Ada,  creampuff Ada.

COD❕

COD❕

COD❕

#DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
Nasi kerabu ayam Ada, nasi kerabu daging Ada, creampuff Ada.

COD❕

COD❕

COD❕

#DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
Ingin bahagia? 
caranya dengan berhusnudzon
selalu cari 1001 alasan untuk berbaik sangka maka hati akan lebih tenang... #hatitenang 
#berhuznudzon
Ingin bahagia?
caranya dengan berhusnudzon
selalu cari 1001 alasan untuk berbaik sangka maka hati akan lebih tenang... #hatitenang
#berhuznudzon
#Repost @rirypratiwie (@get_repost)
・・・
Hati yang Gembira...adalah Obat!? 😇🤗😍😘
.
Keep Calm and Take More Shake 😇🤗😘😍😍😍
.
#obathati #selfreminder #selalupositif #banyakbelajar #banyakbersyukur #bahagiakanlah #koreksidiri #koreksihati #kenalidiri #bersihkanhati #perbanyaksholawat #perbanyakistighfar #hatitenang #hatibahagia #spiritual #energipositif #emosional
#Repost @rirypratiwie (@get_repost)
・・・
Hati yang Gembira...adalah Obat!? 😇🤗😍😘
.
Keep Calm and Take More Shake 😇🤗😘😍😍😍
.
#obathati #selfreminder #selalupositif #banyakbelajar #banyakbersyukur #bahagiakanlah #koreksidiri #koreksihati #kenalidiri #bersihkanhati #perbanyaksholawat #perbanyakistighfar #hatitenang #hatibahagia #spiritual #energipositif #emosional
#hatitenang #dirumahallah ❤
#hatitenang #dirumahallah
❤ #dakwahsunnah #dakwahitucinta #cintadakwah #cintakeranaallah #bukticintatuhan #tiktok #tiktokmalay #tiktokmalaysia🔥 #tiktokmalaysia🇲🇾 #allahbersamakita #cinta #sayang #tersayang #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #insaf #pintutaubat #janganbersedih #janganputusasa #latahzan #latahzaninnallahamaana💞 #hatitenang #sentiasabersyukur #rahmatilahi
Aku rindu nak pergi tengok dan dengar bunyi laut sbb tenang je bila tengok laut... Hilang semua masalah Yang ada hati pun tenang☺️
#alone
#singlegirl 
#hatitenang 
#alwayssmile😊
Aku rindu nak pergi tengok dan dengar bunyi laut sbb tenang je bila tengok laut... Hilang semua masalah Yang ada hati pun tenang☺️
#alone
#singlegirl
#hatitenang
#alwayssmile😊
🙃#tiktokkeren😎 #tiktokhitsss #tiktok #tiktokindonesiakekinian #tiktokindo_ #adem #tenang #tenanghati #hatitenang #storywakeren #storykeren_wa #vidiokeren89 #islam #islamquotes #alam #alamindonesia #musiccover #musikislami #islamicquotes #laguislami #anakhitskekinian #vidiokeren #statuswakeren #viral #statuswhatsapp #statuswakekinian #tiktoklover#islamituindah
Nampak keenakan nasi kerabu tu kan.. Sebelum orang lain order, meh korang order dulu. 
Stok terhad ❕

Stok terhad ❕

Stok terhad ❕

Korang boleh wasap saya, 0179648580
Diberi keutamaan kepada yang order. 💞

#DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
Nampak keenakan nasi kerabu tu kan.. Sebelum orang lain order, meh korang order dulu.
Stok terhad ❕

Stok terhad ❕

Stok terhad ❕

Korang boleh wasap saya, 0179648580
Diberi keutamaan kepada yang order. 💞

#DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
23-8-19:
.

Memang ada sesetengah orang yang dikurniakan dgn wajah yang tenang & manis.( Bukan saya ehhh )
.
Begitu juga sebaliknya..dengan wajah yang semulajadi garang & agak menakutkan.
.
Namun setiap seorang adalah sebaik2 ciptaan Allah SWT.Pasti ada hikmah disebalik wajah yang Allah SWT berikan.
.
Bersyukur wajah kita masih lengkap pancaindera.
.
.
Apa yang kita mahukan dan harapkan adalah hati yang tenang dalam semua keadaan dan situasi.
.
.
Salam Jumaat yang barakah dari kota suci yang barakah.
.
.
#mekahalmukarramah 
#hajj2019 
#hajj1440h 
#arafah 
#muhassabahdiri 
#wajahtenang 
#hatitenang 
#23819 
#jumaatyangbarakah
23-8-19:
.

Memang ada sesetengah orang yang dikurniakan dgn wajah yang tenang & manis.( Bukan saya ehhh )
.
Begitu juga sebaliknya..dengan wajah yang semulajadi garang & agak menakutkan.
.
Namun setiap seorang adalah sebaik2 ciptaan Allah SWT.Pasti ada hikmah disebalik wajah yang Allah SWT berikan.
.
Bersyukur wajah kita masih lengkap pancaindera.
.
.
Apa yang kita mahukan dan harapkan adalah hati yang tenang dalam semua keadaan dan situasi.
.
.
Salam Jumaat yang barakah dari kota suci yang barakah.
.
.
#mekahalmukarramah
#hajj2019
#hajj1440h
#arafah
#muhassabahdiri
#wajahtenang
#hatitenang
#23819
#jumaatyangbarakah
❤ #dakwahsunnah #dakwahitucinta #cintadakwah #cintakeranaallah #bukticintatuhan #tiktok #tiktokmalay #tiktokmalaysia🔥 #tiktokmalaysia🇲🇾 #allahbersamakita #cinta #sayang #tersayang #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #insaf #pintutaubat #janganbersedih #janganputusasa #latahzan #latahzaninnallahamaana💞 #hatitenang #sentiasabersyukur #rahmatilahi
SENANG TIDOKAN ANAK

Kadang anak kecil ni kita susah nak jangkakan? Kadang nak tidur kena dodoi, kadang kena masuk buai, ada tu kena berzikir sampai bergegar satu rumah. 🤦‍♀️ Tapi itu la, dah namanya ibu2 banyak kerja nak kena buat. Mana  sempat nak berkepit 24 jam dengan anak. Jadi antara salah satu solusinya, kita dengarkan anak2 dengan alunan muzik LULLABY. 😍 
Lullaby ni sebenarnya nyanyian untuk membuaikan, mendodoikan dan juga sebagai pengulit.  Patutlah si comel ni terulit semacam. Rupanya mama dia pasangkan muzik Lullaby menggunakan Islamic Audio Device by Mommyhana.

Dapatkan harga Promosi sekarang!!
Berbaloi milikinya. Anak2 seronok💃

Harga Promosi Rm98 je mommy.. Click wasap www.wasap.my/60126929208/AudioDevice

#islamicaudiodevice
#hatitenang
#anaksolehsolehah
#mommyhana
SENANG TIDOKAN ANAK

Kadang anak kecil ni kita susah nak jangkakan? Kadang nak tidur kena dodoi, kadang kena masuk buai, ada tu kena berzikir sampai bergegar satu rumah. 🤦‍♀️ Tapi itu la, dah namanya ibu2 banyak kerja nak kena buat. Mana sempat nak berkepit 24 jam dengan anak. Jadi antara salah satu solusinya, kita dengarkan anak2 dengan alunan muzik LULLABY. 😍
Lullaby ni sebenarnya nyanyian untuk membuaikan, mendodoikan dan juga sebagai pengulit. Patutlah si comel ni terulit semacam. Rupanya mama dia pasangkan muzik Lullaby menggunakan Islamic Audio Device by Mommyhana.

Dapatkan harga Promosi sekarang!!
Berbaloi milikinya. Anak2 seronok💃

Harga Promosi Rm98 je mommy.. Click wasap www.wasap.my/60126929208/AudioDevice

#islamicaudiodevice
#hatitenang
#anaksolehsolehah
#mommyhana
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh 
Wkwkwkw ini cuman contoh undangan nikah
Bagi yang berminat silahkan DM aja ana...
InsyaaAllah Harga cocok sama dompet lah :) Facebook : M Kurniawan 
Instagram : m.ryankurniawan
WA : https://chat.whatsapp.com/CyDanrQH1a0Gl

#nikahmuda #undangandigital #masyaallah #alhamdulillahsyukur #muzammilhasbalah #bahanan93 #taqymalik #syaikhmusyari #qiroahmuda #masyaallahtabarakallah #hafizquran #hafizindonesia2019 #hatitenang #bismillah #editpakehp #tazkiatunnufus  #qoriqoriah #alqurancantik #alquranmadina #alquran #tauhid #islam #hidayah #alhamdulillah
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
Wkwkwkw ini cuman contoh undangan nikah
Bagi yang berminat silahkan DM aja ana...
InsyaaAllah Harga cocok sama dompet lah :) Facebook : M Kurniawan
Instagram : m.ryankurniawan
WA : https://chat.whatsapp.com/CyDanrQH1a0Gl

#nikahmuda #undangandigital #masyaallah #alhamdulillahsyukur #muzammilhasbalah #bahanan93 #taqymalik #syaikhmusyari #qiroahmuda #masyaallahtabarakallah #hafizquran #hafizindonesia2019 #hatitenang #bismillah #editpakehp #tazkiatunnufus #qoriqoriah #alqurancantik #alquranmadina #alquran #tauhid #islam #hidayah #alhamdulillah
❤ #dakwahsunnah #dakwahitucinta #cintadakwah #cintakeranaallah #bukticintatuhan #tiktok #tiktokmalay #tiktokmalaysia🔥 #tiktokmalaysia🇲🇾 #allahbersamakita #cinta #sayang #tersayang #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #insaf #pintutaubat #janganbersedih #janganputusasa #latahzan #latahzaninnallahamaana💞 #hatitenang #sentiasabersyukur #rahmatilahi
Allah SWT berfirman:

الَّذِينَ ءَامَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
allaziina aamanuu wa tathma`innu quluubuhum bizikrillaah, alaa bizikrillaahi tathma`innul-quluub
.
.
"(Iaitu) orang-orang yang beriman dan tenang tenteram hati mereka dengan zikrullah. Ketahuilah dengan zikrullah itu, tenang tenteramlah hati manusia."
(QS. Ar-Ra'd 13: Ayat 28).
.
.
Follow @doktorumat .
.
#doktorumat #12:108 #daie' #ydkmm #ydkmmsabah #yosh #yoshsabah #ustadhananattaki #ustazabdulsomad #ustazebitlew #hatitenang #semuasenang
Allah SWT berfirman:

الَّذِينَ ءَامَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
allaziina aamanuu wa tathma`innu quluubuhum bizikrillaah, alaa bizikrillaahi tathma`innul-quluub
.
.
"(Iaitu) orang-orang yang beriman dan tenang tenteram hati mereka dengan zikrullah. Ketahuilah dengan zikrullah itu, tenang tenteramlah hati manusia."
(QS. Ar-Ra'd 13: Ayat 28).
.
.
Follow @doktorumat .
.
#doktorumat #12:108 #daie' #ydkmm #ydkmmsabah #yosh #yoshsabah #ustadhananattaki #ustazabdulsomad #ustazebitlew #hatitenang #semuasenang
Meh tengok video nie, inshaAllah tak menyesal😂😂😂
#DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
#challengeyourself
Kalau korang nak tahu lebih tentang lavenderbeez.etr, korang kena laa follow ig nie or visit fb lavenderbeez.etr, korang juga boleh visit laman web saya di lavenderbeez.weebly.com
#DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
#challengeyourself
Kalau korang nak tahu lebih tentang lavenderbeez.etr, korang kena laa follow ig nie or visit fb lavenderbeez.etr, korang juga boleh visit laman web saya di lavenderbeez.weebly.com
#DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
#challengeyourself
Actually video nie sememangnye untuk korang semua,😍
#DIA4B#KPMIM#ETR2583#MdmNasha
#supportentrep
#nasikabu
#creampuff
#breakfast
#rasadulu
#nakA+entrep
#perutkenyang
#hatitenang
#challengeyourself
Ini asli tentang masalalu ku sendiri 😭 yg aku buat dengan rasa menyentuh hati 😢😞 #rasahancur #kecewa #patahhati #patahhati #terlalusakit #sedih #sangatsedih #hatitenang #masalalukelam #perihalhati #terpuruk #terluka 
#kinemasterindonesia 
#vidiovidio 
#vidiogalausedih 
#vidio
Ini asli tentang masalalu ku sendiri 😭 yg aku buat dengan rasa menyentuh hati 😢😞 #rasahancur #kecewa #patahhati #patahhati #terlalusakit #sedih #sangatsedih #hatitenang #masalalukelam #perihalhati #terpuruk #terluka
#kinemasterindonesia
#vidiovidio
#vidiogalausedih
#vidio