#glowingskin

Satu benda yang best sangat dengan Starter Kit Skincare #Idealyst ni, COMEL!! ๐Ÿ˜
.
Senang nak selit dalam handbag. Complete 4 item. Takat nak travel 1-2 minggu tu no problem la ๐Ÿ‘œ
.
.
.
#IdealystSkincare #StarterPack #Idealyst #GlowingSkin #FlawlessIsPriceless #RoyalGlowSkinSupplement #BeeVenomSerum #BuyNowOrCryLater #GentleCleanser #HASerum #LightHydrator #SunScreenSPF50 #HealthySkin #AntiAging #VitaminC #KulitCantik #TreatPimples
Satu benda yang best sangat dengan Starter Kit Skincare #Idealyst ni, COMEL!! ๐Ÿ˜
.
Senang nak selit dalam handbag. Complete 4 item. Takat nak travel 1-2 minggu tu no problem la ๐Ÿ‘œ
.
.
.
#IdealystSkincare #StarterPack #Idealyst #GlowingSkin #FlawlessIsPriceless #RoyalGlowSkinSupplement #BeeVenomSerum #BuyNowOrCryLater #GentleCleanser #HASerum #LightHydrator #SunScreenSPF50 #HealthySkin #AntiAging #VitaminC #KulitCantik #TreatPimples
Ini lhoo Marwah...
Udah jelas ya..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Marwah skintreatment :: โ€ข jelas BPOM nya โœ”
โ€ข jelas ada Lebel Halal โœ”
โ€ข jelas PT nya โœ”
โ€ข jelas Owner nya โœ”
โ€ข jelas management nya โœ”
โ€ข jelas apoteker โœ”
โ€ข jelas penanggung jawabnya โœ”

Mau jadi reseller, dropshiper dan agen Marwah di kotamu??? Chat langsung yaa.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
WA. 081-383-525-007

#marwahskincare
#marwahcream
#skincaremurah
#marwahbandung
#marwahkotabandung
#marwahjabar
#marwahofficial
#skincarenatural
.

#glowingskin
#krimjerawat
#krimpencerahwajah
#krimwajahterbaik
#skincareindonesia
#skincareroutine
.

#hadiahlamaran
#hadiahultah
#hadiah
#hadiahunik
#hadiahanniversary
.

#likeforlikesย #like4likesย #likeforfollowย #tagforlikes#like4followย #like4followback
Ini lhoo Marwah...
Udah jelas ya..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Marwah skintreatment :: โ€ข jelas BPOM nya โœ”
โ€ข jelas ada Lebel Halal โœ”
โ€ข jelas PT nya โœ”
โ€ข jelas Owner nya โœ”
โ€ข jelas management nya โœ”
โ€ข jelas apoteker โœ”
โ€ข jelas penanggung jawabnya โœ”

Mau jadi reseller, dropshiper dan agen Marwah di kotamu??? Chat langsung yaa.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
WA. 081-383-525-007

#marwahskincare
#marwahcream
#skincaremurah
#marwahbandung
#marwahkotabandung
#marwahjabar
#marwahofficial
#skincarenatural
.

#glowingskin
#krimjerawat
#krimpencerahwajah
#krimwajahterbaik
#skincareindonesia
#skincareroutine
.

#hadiahlamaran
#hadiahultah
#hadiah
#hadiahunik
#hadiahanniversary
.

#likeforlikesย #like4likesย #likeforfollowย #tagforlikes#like4followย #like4followback
Give your stress wings and let it fly away.
-Terri Guillemets.
 A day or 2 of make up free would definitely makes our skin to breath. Pores need to breath to prevent clogging.Make use of #mmrmicromakeupremover that gently cleanse your skin with only water.Some women tends to add beauty products to their daily routine to enhance their skin needs. have a healthy skin #ladies!Link in our Bio to shop!
#beautycare #glow #skincareobsessed #natural #skin #glowingskin #skincarelover  #clearskin  #softskin  #healthyskin #skincaretips #facecare #bestskincare #skinhealth #skincare #natural #naturalskincare #youtime #bbloggers #model
Give your stress wings and let it fly away.
-Terri Guillemets.
A day or 2 of make up free would definitely makes our skin to breath. Pores need to breath to prevent clogging.Make use of #mmrmicromakeupremover that gently cleanse your skin with only water.Some women tends to add beauty products to their daily routine to enhance their skin needs. have a healthy skin #ladies!Link in our Bio to shop!
#beautycare #glow #skincareobsessed #natural #skin #glowingskin #skincarelover #clearskin #softskin #healthyskin #skincaretips #facecare #bestskincare #skinhealth #skincare #natural #naturalskincare #youtime #bbloggers #model
Show your loveโ™ฅ๏ธ#esthetician #skincare #werock #glowingskin #makeupartist #eyebrowartist
Dark spots drastically faded after only one treatment- Meso White Therapy treatment from Dermedics uses serums that are applied into the epidermis to brighten the skin reducing sun/age & acne spots, hyperpigmentation, uneven skin tone & discolouration leaving you with a healthy flawless glow. It is a safe & effective treatment with no downtime & is Health Canada approved! *results vary per person. 1-5 treatments may be needed for desired results*
#dermedicsmesowhite #bbglowbydermedics #lashforevercanada #beautifulskin #clearskin #nosunspots #noagespots #dermedics #bbglow #evenskintone #facial #mesotherapy #healthyglowingskin #beforeandafter #perfectskin #glassskin #nodarkcircles #mesowhite #amazingresults #skincare #hyperpigmentation #facetreatment #getgorgeous #loveyourskin #glowingskin #healthyglow
Dark spots drastically faded after only one treatment- Meso White Therapy treatment from Dermedics uses serums that are applied into the epidermis to brighten the skin reducing sun/age & acne spots, hyperpigmentation, uneven skin tone & discolouration leaving you with a healthy flawless glow. It is a safe & effective treatment with no downtime & is Health Canada approved! *results vary per person. 1-5 treatments may be needed for desired results*
#dermedicsmesowhite #bbglowbydermedics #lashforevercanada #beautifulskin #clearskin #nosunspots #noagespots #dermedics #bbglow #evenskintone #facial #mesotherapy #healthyglowingskin #beforeandafter #perfectskin #glassskin #nodarkcircles #mesowhite #amazingresults #skincare #hyperpigmentation #facetreatment #getgorgeous #loveyourskin #glowingskin #healthyglow
๐’Ÿ๐‘’๐“‡๐“‚๐’ถ๐“…๐“๐’ถ๐“ƒ๐’พ๐“ƒ๐‘”
Immediately rejuvenates the skin by removing the outermost layer of the skin cells and vellous hairs. It is also highly effective in minimizing the appearance of fine lines, wrinkles and acne scars, while leaving skin smooth, supple, and vibrant. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
For bookings please head to my Facebook page. Book now and take advantage of the interest free payment option @genoapay
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”- I offer the following services; 
1. Microblading 
2. Ombre/ Powder Make up Look 
3. Combination Ombre + strokes
4. Lip Blush 
5. Tattoo Removal 
6. Eyelashes Lift 
7. Eyelashes Enhancement Tattoo 
8. Henna Brows 
9. Facials . Dermaplaning . Microneedling โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
โ˜Ž๏ธ 0225221084
๐ŸŒ http://www.browvellous.co.nz/
๐Ÿ“ฎ10/368 Queens Court, Queen St. Auckland Cbd โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#dermaplaningnz #derma #skinglowing #whitening #dermaplaningfacial #peachfuzz #vellushair #exfoliateyourskin #exfoliate #exfoliating #auckland #aucklandcbd #newzealand #beauty  #glowingskin #aucklandmakeupartist #aucklandmua #nzweddings #nzmakeupartist #beautifulskincare  #koreanskincare #koreanskin #skincare #skincaretips #spa #skinclinic #clinic #facial #dermaplaneprocertified #dermaplanepro
๐’Ÿ๐‘’๐“‡๐“‚๐’ถ๐“…๐“๐’ถ๐“ƒ๐’พ๐“ƒ๐‘”
Immediately rejuvenates the skin by removing the outermost layer of the skin cells and vellous hairs. It is also highly effective in minimizing the appearance of fine lines, wrinkles and acne scars, while leaving skin smooth, supple, and vibrant. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
For bookings please head to my Facebook page. Book now and take advantage of the interest free payment option @genoapay
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”- I offer the following services;
1. Microblading
2. Ombre/ Powder Make up Look
3. Combination Ombre + strokes
4. Lip Blush
5. Tattoo Removal
6. Eyelashes Lift
7. Eyelashes Enhancement Tattoo
8. Henna Brows
9. Facials . Dermaplaning . Microneedling โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
โ˜Ž๏ธ 0225221084
๐ŸŒ http://www.browvellous.co.nz/
๐Ÿ“ฎ10/368 Queens Court, Queen St. Auckland Cbd โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#dermaplaningnz #derma #skinglowing #whitening #dermaplaningfacial #peachfuzz #vellushair #exfoliateyourskin #exfoliate #exfoliating #auckland #aucklandcbd #newzealand #beauty #glowingskin #aucklandmakeupartist #aucklandmua #nzweddings #nzmakeupartist #beautifulskincare #koreanskincare #koreanskin #skincare #skincaretips #spa #skinclinic #clinic #facial #dermaplaneprocertified #dermaplanepro
Kamu masih melakukan ketiga hal ini? gak heran lagi kalau bekas jerawat mu susah hilang!๐Ÿ˜ฅ
.
Tapi tenang, Babypink Skincare punya solusinyaโค
Glowing Day Cream dari Babypink Skincare ini mengandung SPF 30 dan dapat melindungi kulit mu dari paparan sinar matahari . Selain itu, Babypink juga punya Brightening Facial Wash yang dapat mengangkat sisa kotoran di wajah dan membantu menghilangkan bekas jerawat yang ada di kulit wajah muโœจ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Info order klik link dibio๐Ÿ™
.
#babypinkskincareย #babypinkย #creambabypinkย #creambabypinkskincareย #babypinkbpom #babypinkmedan
#skincare
#babypink
#creamperfect
#kekinian #skincareroutine  #skincareindonesia #skincarekorea #resellerresmi #skincarekoreaoriginal #original #babypinkori #babypinkmedan #babypinkbjm #babypinkindonesia #glowing14hari #glowingskin #creamglowing
Kamu masih melakukan ketiga hal ini? gak heran lagi kalau bekas jerawat mu susah hilang!๐Ÿ˜ฅ
.
Tapi tenang, Babypink Skincare punya solusinyaโค
Glowing Day Cream dari Babypink Skincare ini mengandung SPF 30 dan dapat melindungi kulit mu dari paparan sinar matahari . Selain itu, Babypink juga punya Brightening Facial Wash yang dapat mengangkat sisa kotoran di wajah dan membantu menghilangkan bekas jerawat yang ada di kulit wajah muโœจ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Info order klik link dibio๐Ÿ™
.
#babypinkskincareย #babypinkย #creambabypinkย #creambabypinkskincareย #babypinkbpom #babypinkmedan
#skincare
#babypink
#creamperfect
#kekinian #skincareroutine #skincareindonesia #skincarekorea #resellerresmi #skincarekoreaoriginal #original #babypinkori #babypinkmedan #babypinkbjm #babypinkindonesia #glowing14hari #glowingskin #creamglowing
#WelcomeWednesday
โ€‹
โ€‹"At Ena we care about the earth and it's preservation. We dream of a world that provides basic rights and equality for all. We believe everyone should be given the same opportunities in life."
โ€‹
โ€‹@enaproducts are all natural skincare creating change with i=Change, they support restoring the Reef and land with @greeningaustralia and preventing trafficking with education with @adaragroup โ€‹
โ€‹Photo via @enaproducts
#WelcomeWednesday
โ€‹
โ€‹"At Ena we care about the earth and it's preservation. We dream of a world that provides basic rights and equality for all. We believe everyone should be given the same opportunities in life."
โ€‹
โ€‹@enaproducts are all natural skincare creating change with i=Change, they support restoring the Reef and land with @greeningaustralia and preventing trafficking with education with @adaragroup โ€‹
โ€‹Photo via @enaproducts
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค” 
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ  minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink  #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah  #cantik #kerutan #cantikalami
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค”
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah #cantik #kerutan #cantikalami
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค” 
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ  minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink  #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah  #cantik #kerutan #cantikalami
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค”
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah #cantik #kerutan #cantikalami
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค” 
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ  minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink  #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah  #cantik #kerutan #cantikalami
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค”
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah #cantik #kerutan #cantikalami
"Whatโ€™s done in the dark will always find a way to shineโ€-โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ

#melaninpoppin#melanin#melaninmagic#melaninqueen#quuen#beauty#blackbeauty#glowingskin#goldenhour#nailsofinstagram#nails#skin#skincare#nomakeup#selfie#brownskin#browngilrl#blackgirl#blackgirls#blackgirlmagic#blackgirlsrock#blackbeauty# #modelsearch#model#explorepage#explore#viral
"Whatโ€™s done in the dark will always find a way to shineโ€-โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ
โœจ

#melaninpoppin#melanin#melaninmagic#melaninqueen#quuen#beauty#blackbeauty#glowingskin#goldenhour#nailsofinstagram#nails#skin#skincare#nomakeup#selfie#brownskin#browngilrl#blackgirl#blackgirls#blackgirlmagic#blackgirlsrock#blackbeauty# #modelsearch#model#explorepage#explore#viral
Being pregnant is one of the most magical times of your life. You might have to step back from many things but beauty and skincare is not one of them.
.
.
Let us help you glow with our doctor-approved Full Bloom Program, using revolutionary BroadBand Light Technology that boosts your skin's natural ability to fight ageing. Skin not only looks younger, it is genetically programmed to be younger.
.
.
Find out more about the Full Bloom Program on www.SW1clinic.com or call 6817 8888 to speak with our Beauty Sages.
.
.
#sw1clinic #beauty #aesthetic #aesthetics #singapore #livewithoutlimits #skincare #glowingskin #antiaging #preggers #bbl #lasers #postpartum
Being pregnant is one of the most magical times of your life. You might have to step back from many things but beauty and skincare is not one of them.
.
.
Let us help you glow with our doctor-approved Full Bloom Program, using revolutionary BroadBand Light Technology that boosts your skin's natural ability to fight ageing. Skin not only looks younger, it is genetically programmed to be younger.
.
.
Find out more about the Full Bloom Program on www.SW1clinic.com or call 6817 8888 to speak with our Beauty Sages.
.
.
#sw1clinic #beauty #aesthetic #aesthetics #singapore #livewithoutlimits #skincare #glowingskin #antiaging #preggers #bbl #lasers #postpartum
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค” 
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ  minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink  #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah  #cantik #kerutan #cantikalami
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค”
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah #cantik #kerutan #cantikalami
โ€œBy far the best body wash I have ever used! No need to worry about dry skin anymore because this night time bodywash leaves my skin feeling so smooth and fresh itโ€™s incredible, oh and it smells amazing too! ๐Ÿ˜โ€ Thanks @amyjscopel we love hearing this feedback! 
We have something very special this weekend so keep an eye out and get excited!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜๐Ÿคซ
โ€œBy far the best body wash I have ever used! No need to worry about dry skin anymore because this night time bodywash leaves my skin feeling so smooth and fresh itโ€™s incredible, oh and it smells amazing too! ๐Ÿ˜โ€ Thanks @amyjscopel we love hearing this feedback!
We have something very special this weekend so keep an eye out and get excited!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜๐Ÿคซ
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค” 
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ  minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink  #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah  #cantik #kerutan #cantikalami
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค”
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah #cantik #kerutan #cantikalami
/THEM TOWERING TONERS/
๐Ÿ’š
I thought my Thayers Witchhazel would be the biggest bottle of toner that I will ever have - but, nah. These other two came into my life months ago, and I dont want them to just expire and die on the shelf because they are, in fairness, still good everyday toners. So yeah, Im keeping one and letting the other be loved by a new bubbly owner.
ยทยทยท
BYPHASSE Gentle Toning Lotion with Rose Water
โ–ถThis is a simple toner for everyday use. It cleanses. It tones. It has rose water. Its gentle on my skin. Its affordable. No dramas. Im keeping this one. โค #missannbloves
ยทยทยท
PRRETI Everyday Pretty Peach Toner
โ–ถI wasnt too fortunate with this one. My skin feels itchy after use - but, thats just me. This could work for others. ๐Ÿ˜Š My colleague Coring is actually on her 3rd big bottle - this, being the 3rd one (she bought this from me yesterday, hehehe). Im still tryna figure out how she can empty this huge bottle so fast, but Im happy it works great for her. Btw this smells super sweet - you would think its actually peach juice. Or, peach cologne. Hehe.
ยทยทยท
Hope you guys are having a beautiful midweek. ๐Ÿ’š Take care, ayt? Stay kind and humble. ๐Ÿ’š๐Ÿ˜˜
Huwag init ulo sa traffic ah. Pag sampuan ang jeep, wag nang sumakay kung ikaw na yun pang-9th or 10th -- wag uto uto sa barker, tapos magrereklamo pag hindi na kasya ass mo. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Anyways, bye. Labyu! ๐Ÿ’š
ยทยทยท
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#skincareinfluencerph #SkinfluencersPH #skingoals #igskincare #selfcaredaily #oilyskincare #skincarediary #skincareph #abcommunity #influencersph #beautyph #discoverunder5k #skincaredaily #skincareblogger #cosmeticsph #beautybloggersph #skincareinfluencer #healthyskin #asianskincare #skincarereviews #naturalskincare #koreanskincare #antiagingskincare #abbloggers #bloggersph #365skincare #glowingskin
/THEM TOWERING TONERS/
๐Ÿ’š
I thought my Thayers Witchhazel would be the biggest bottle of toner that I will ever have - but, nah. These other two came into my life months ago, and I dont want them to just expire and die on the shelf because they are, in fairness, still good everyday toners. So yeah, Im keeping one and letting the other be loved by a new bubbly owner.
ยทยทยท
BYPHASSE Gentle Toning Lotion with Rose Water
โ–ถThis is a simple toner for everyday use. It cleanses. It tones. It has rose water. Its gentle on my skin. Its affordable. No dramas. Im keeping this one. โค #missannbloves
ยทยทยท
PRRETI Everyday Pretty Peach Toner
โ–ถI wasnt too fortunate with this one. My skin feels itchy after use - but, thats just me. This could work for others. ๐Ÿ˜Š My colleague Coring is actually on her 3rd big bottle - this, being the 3rd one (she bought this from me yesterday, hehehe). Im still tryna figure out how she can empty this huge bottle so fast, but Im happy it works great for her. Btw this smells super sweet - you would think its actually peach juice. Or, peach cologne. Hehe.
ยทยทยท
Hope you guys are having a beautiful midweek. ๐Ÿ’š Take care, ayt? Stay kind and humble. ๐Ÿ’š๐Ÿ˜˜
Huwag init ulo sa traffic ah. Pag sampuan ang jeep, wag nang sumakay kung ikaw na yun pang-9th or 10th -- wag uto uto sa barker, tapos magrereklamo pag hindi na kasya ass mo. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Anyways, bye. Labyu! ๐Ÿ’š
ยทยทยท
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#skincareinfluencerph #SkinfluencersPH #skingoals #igskincare #selfcaredaily #oilyskincare #skincarediary #skincareph #abcommunity #influencersph #beautyph #discoverunder5k #skincaredaily #skincareblogger #cosmeticsph #beautybloggersph #skincareinfluencer #healthyskin #asianskincare #skincarereviews #naturalskincare #koreanskincare #antiagingskincare #abbloggers #bloggersph #365skincare #glowingskin
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค” 
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ  minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink  #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah  #cantik #kerutan #cantikalami
Perawatan Tubuh Sekali Seduhโœจ

Terbukti yaa..Glumory sudah memiliki banyak real testimoni dari customer yang merasakan manfaat nya .

Naah dear..
Setuju ngga kalau kesehatan itu penting banget, baik itu kesehatan kulit atau kesehatan tubuh ๐Ÿค”
Mau yang sekali minum dapet double manfaat? GLUMORY BEAUTY aja ๐Ÿคฉ minuman kecantikan yang manfaatnya bukan cuma bikin kulit cantik tapi juga badan lebih sehat..๐Ÿ’• .
.
MAU CANTIK??GLUMORY AJAโค
.
.
๐Ÿ“ฒORDER SEKARANG JUGA!
Chat via DM/Whatsapp 0853 7638 5276 ๐Ÿ˜˜
.
.
#pencerahglumory #minumanpemutihglumory #pemutihglumory #minumankecantikanglumory #glumory #jualminumancollagen #colagendrink #kolagen #collagen #kolagendrink #maucantikglumoryaja #minumanhitzglumory #matapanda #socialita #infokesehatan #wanita #perawatanwajah #pemutihhalal #penghilangflek #jerawat #pencerahwajah #kulitputih #glowingskin #kencang #cerah #cantik #kerutan #cantikalami
Sip your way to glowing skin?
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
That's what we are ALL about!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Beyond our own beauty tea blends, we love a green smoothie.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Why?
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Because loading up on specific fruits and veggies every day can do wonders for your complexion.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Glow from the inside out!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐ŸฅฌHere's a quick and easy recipe for you (SAVE for later!)
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
1 cup water 
1 cup spinach
1 banana
1 cup mango
1 scoop vanilla protein *optional but recommended
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Et voila!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’กPro tip 1: Blend spinach and water first to avoid lumps
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’กPro tip 2: Add ice OR use frozen fruit to keep it fresh
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Do you love smoothies too? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
They're the biggest time saver when it comes to getting a hit of skin-loving nutrition and an energy boost.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Image via @raepublic
Sip your way to glowing skin?
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
That's what we are ALL about!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Beyond our own beauty tea blends, we love a green smoothie.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Why?
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Because loading up on specific fruits and veggies every day can do wonders for your complexion.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Glow from the inside out!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐ŸฅฌHere's a quick and easy recipe for you (SAVE for later!)
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
1 cup water
1 cup spinach
1 banana
1 cup mango
1 scoop vanilla protein *optional but recommended
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Et voila!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’กPro tip 1: Blend spinach and water first to avoid lumps
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’กPro tip 2: Add ice OR use frozen fruit to keep it fresh
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Do you love smoothies too? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
They're the biggest time saver when it comes to getting a hit of skin-loving nutrition and an energy boost.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Image via @raepublic
Blackdoll laser - Mencerahkan dan Memutihkan Kulit - Menyamarkan garis kerutan - Mengecilkan Pori-Pori - Mencegah komedo dan  berjerawat - Menghaluskan tekstur kulit - Menyamarkan flek, noda jerawat, dan  bekas luka

#facialklinik 
#lasermalang 
#laserblackdoll 
#facialglowing 
#skincaremalang 
#skincarekepanjen 
#glowingskin
Blackdoll laser - Mencerahkan dan Memutihkan Kulit - Menyamarkan garis kerutan - Mengecilkan Pori-Pori - Mencegah komedo dan berjerawat - Menghaluskan tekstur kulit - Menyamarkan flek, noda jerawat, dan bekas luka

#facialklinik
#lasermalang
#laserblackdoll
#facialglowing
#skincaremalang
#skincarekepanjen
#glowingskin