#foundationmurah

FOUNDATION MURAH DAN BAGUS + REVIEW & FIRST IMPRESSION WET AND WILD PHOTO FOCUS FOUNDATION video

#islamituindah
tag teman anda yang sedang di uji. Semoga teman anda tenang.. In Shaa Allah
.
Specialist custom made HARD BOX MURAH
.
Credit by @hardboxmurah #hardboxmurah
#boxfactory #hardbox #softbox #boxlovers #printingservice #printingservices #custombox
🌎 🤲🏻🙏🏻
🍒🔝🔝
All Box for #fashionweek #skincaretips #cosmeticstore #watches #soaps #shoesaddict #lipsticks #foundationmurah #eyelashesextension #eyeshadowpalette #makeuppalette #hijabstyle #vapetricks #parfume #flavourvape #weddinggifts #makeupideas and others. More info or request please DM me for lowers price. grabs it now...
💟MAKE OVER POWERSTAY WEIGHLESS LIQUID FOUNDATION 💟

Harga: 145.000

Shade:
C21 Pink Ivory
C62 Rich Cocoa
N10 Marble
N30 Natural Beige
W22 Warm Ivory
W33 Honey Beige
W41 Coral Sand
W42 Warm Sand
.
✓Semua produk yg dijual original💯
.
.

#foundation #foundationmurah #foundationmakeover #makeoverfoundation #jualfoundationmakeover #foundationmakeovermurah #makeoverfoundationmurah #makeoverfoundationmurah #makeoverlampung #makeoverfoundationlampung #foundationmakeoverlampung #makeoverpowerstay #foundationpowerstaysby #olshopsurabayamurah #olshoplampung #olshopmurah #kosmetiklampung #kosmetikmurahlampungtengah #kosmetikmurah
“CIK ABG CAKAP SIS PUNYA CANTIK KALAH ANAK2 DARA KAT KG NI..hihihi.”
.
.
Dulu cerah tapi skrg PUTIH !! Dulu tembam, berisi tapi skrg SELIM !!
Dulu kulit kering, kusam tapi skrg lembab GEBUSS....
.
.
Sis baru consume CGS dalam 2 botol dah dapat result mcm ni, sampaikan urat hijau kat tangan pon nampak jelas...
.
.
Pebret supplement sis skrg ni,
Senang nak bawak kemana2,
Botol kecik dan comel,
Takyah nak bancuh2,
Just kunyah2 jer:)
.
.
Terbaik dan fast result, highly recommended👍🏻
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
Normal Price RM140
Promosi
1 Botol RM100
2 Botol RM170
5 Botol RM310
Free POS...wow Jimat...!!
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#cinderellapitera#supplementkurusmurah#supplementputih#jeragathilang#penghilangjerawat#setskincarecinderella#setskincare#suntikanputih#akakcinderella#serummurah#
“CIK ABG CAKAP SIS PUNYA CANTIK KALAH ANAK2 DARA KAT KG NI..hihihi.”
.
.
Dulu cerah tapi skrg PUTIH !! Dulu tembam, berisi tapi skrg SELIM !!
Dulu kulit kering, kusam tapi skrg lembab GEBUSS....
.
.
Sis baru consume CGS dalam 2 botol dah dapat result mcm ni, sampaikan urat hijau kat tangan pon nampak jelas...
.
.
Pebret supplement sis skrg ni,
Senang nak bawak kemana2,
Botol kecik dan comel,
Takyah nak bancuh2,
Just kunyah2 jer:)
.
.
Terbaik dan fast result, highly recommended👍🏻
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
Normal Price RM140
Promosi
1 Botol RM100
2 Botol RM170
5 Botol RM310
Free POS...wow Jimat...!!
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#cinderellapitera#supplementkurusmurah#supplementputih#jeragathilang#penghilangjerawat#setskincarecinderella#setskincare#suntikanputih#akakcinderella#serummurah#
“CIK ABG CAKAP SIS PUNYA CANTIK KALAH ANAK2 DARA KAT KG NI..hihihi.”
.
.
Dulu cerah tapi skrg PUTIH !! Dulu tembam, berisi tapi skrg SELIM !!
Dulu kulit kering, kusam tapi skrg lembab GEBUSS....
.
.
Sis baru consume CGS dalam 2 botol dah dapat result mcm ni, sampaikan urat hijau kat tangan pon nampak jelas...
.
.
Pebret supplement sis skrg ni,
Senang nak bawak kemana2,
Botol kecik dan comel,
Takyah nak bancuh2,
Just kunyah2 jer:)
.
.
Terbaik dan fast result, highly recommended👍🏻
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
Normal Price RM140
Promosi
1 Botol RM100
2 Botol RM170
5 Botol RM310
Free POS...wow Jimat...!!
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#cinderellapitera#supplementkurusmurah#supplementputih#jeragathilang#penghilangjerawat#setskincarecinderella#setskincare#suntikanputih#akakcinderella#serummurah#
Natural makeup look. Kulit nmpk lebih flawless dgn @aidavoguecosmetics tru blend foundation ni. Ade 2 kod warna iaitu light ivory dan natural beige. Utk model ni sy pakai kod light ivory. Berminat just click link di bio ok! Ready stok! COD Kluang, Batu Pahat, Kulai. ❤️
❤️
#nofilter #nofilterneeded #makeup #makeupmalaysia #foundation #foundationmurah #foundationmurahmalaysia #foundationmalaysia #malaysiaig #malaysiaigers #igersmalaysia #flawless #flawlessmakeup #flawlessfoundation #makeupnikah #makeupnikahmurah #makeupnikahjohor #makeupsanding #makeupsandingmurah #makeupsandingjohor #kluang #mua #muamalaysia #muajohor #muakluang #makeupmurah #sfxmalaysia #sfx #sfxmua
Halwey Natural Liquid Fondation ialah Alas bedak cair dengan coverage yang tahan lama, namun tetap ringan dikulit.

Mengandung bahan yang Natural & ringan, sehingga tidak berat dikulit & tidak menutup pori-pori penyebab jerawat.
🤗Cocok untuk semua jenis kulit. 🌺Mengandung Alpa Arbuthin Anti Flek & melembabkan kulit disepanjang hari. 🌼Vit E anti aging alami mengenyalkan kulit. 🌸Glutathione mencerahkan kulit seharian. 🌻Anti Oksidan melindungi dari debu & polusi 🌞Spf 75 melindungi kulit sepanjang hari diluar ruangan

#Foundation#liquidfoundation#naturalfoundation#doundationringan#foundationmurah#foundationherbal#foundationoriginal#skincarejakarta #skincarekorea #skincare #skincarehalal #skincarebumilbusui #skincarmurah #skincareherbal #skincareoriginal #halweyskincare #cushion #kosmetikherbal
Siapa sini sukaa makeup tapi tak mahir dalam bab makeup?? Tapi tak lelah mencuba belajar?? Awak sama macam saya 😝😝. Jadinya, untuk mudahkan korang untuk cantik juga walaupun tak mahir dalam bab makeup, boleh pilih items basic makeup ni. Basic makeup ni terdiri dari 4 items ni:-
_
1)Skin Booster (RM49.90)
2)Moisturiser (RM59.90)
3)Foundation Propolis (RM49.90)
4)Loose powder (RM59.90)
_
CARA PEMAKAIAN
1.Sapu dan ratakan Skin Booster pada wajah dan tunggu hingga betul2 serap. Skin booster ni mampu merawat wajah, meratakan skin tone,menghilangkan jerawat dan parut jerawat dan lain2.
_
2. Pakai moisturiser untuk mengekalkan kelembapan wajah. Pastikan pakai sehingga serap baru ke next step tau!! Peony moisturiser ni sangat best sbb ianya juga boleh dijadikan BASE MAKEUP.
_
P/S: Pemakaian skin booster dan moisturiser ni akan membuatkan kulit lebih halus dan lembut untuk proses solekan dan membantu agar makeup tahan lama.
_
3.Pakai Foundation Propolis dan ratakan sebaiknya menggunakan brush makeup / beauty blender . Foundation ni FULL COVERAGE tau.. pkai satu pump pon dah cover satu muka. Ianya matte finishing with glowing effect 😍
_
4.Lepas pakai foundation WAJIB pakai loose powder untuk set foundation kita balik supaya tak bercapuk dan muka nampak lebih flawless. Loose powder ni best tau sbb WATERPROOF. Nangis pon x luntur oii hehehe
_
Boleh whatsapp 01161412443 untuk order atau click je link kat bio.
_
Postage : Seluruh Malaysia

#AlhaAlfaCosmetics #alhaalfamakeup #alhaalfahq#alhaalfacodklselangor #alhaalfafoundation #alhaalfaagent #alhalfakualalumpur #alhalfakl #alhaalfaselangor #alhaalfapropolisfoundation #foundationmurah #makeupmurah #alhalfaborong #alhaalfahq #alhaalfastayalldaywaterprooffoundation
#stayalldaywaterproof #sayajualalhaalfacosmetic
Nak kulit wajah rasa sentiasa 😍Lembap,😍Tak Berminyak dan 😍Lembut semasa bangun tido esok pagi???
.
.
Jangan lupa pakai Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty setiap kali SEBELOM tido k..dan rasa sendiri KEHEBATAN nya esok pagi😊
.
.
Plus bau anggur epal kan buat tido anda lagi lena😍👍
.
.
#moisturizergelorganik #Moisturizergelorganikmurah #pelembapmukamurah #pelembapmurah #pelembapkulitmurah #skincaremalaysia #rawatkulit #rawatjeragat #rawatjerawat #rawateczema #bazaarpaknilmurah #mekapartismurah #lipstickmurah #moisturizergel #foundationmurah #serummurah #moisturizergelmurah #testimonibymoisturizergelorganik #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty #makeupartist #feedbackmoisturizergel #barangmekapmurah #foundationmurah #muamalaysia #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #produkorganikmurah #pelembabmurah #tutorialmakeup #cikguseo
NAK MUKA NAMPAK GLOWING DAN BERSERI SERI?
.
Glowing skin? Yes please! Bila muka kita glowing mesti nampak berseri seri sangat! Pakai makeup pun tak payah banyak, sikit sikit pun dah nampak cantik! Uols tak nak ke muka flawless and glowing? Kalau nak, meh try pretty caked skincare ni! 1 set rm75 je uols! Tak payah nak pergi spa ke facial ke apa yg kena spend beratus ratus! Rm75 tahan sebulan atau lebih tau! Jerawat? Parut jerawat semua boleh hilang! Jom flawless sekarang dengan pretty caked skincare!
.
----------------------------------------------------
PRETTY C🍰KED SKINCARE
----------------------------------------------------
🍰Merawat masalah jerawat
🍰Memudarkan parut jerawat
🍰Sesuai untuk semua jenis kulit
🍰Merawat kulit berminyak
🍰Menaikkan seri wajah
🍰Mencerahkan kulit
🍰Melembapkan kulit muka
🍰Menutup pori pori terbuka
🍰Menghilangkan white/blackhead
🍰Menyekatakan warna kulit
🍰Menghilangkan garisan dan kedut di muka
.
----------------------------------------------------
HOW TO ORDER?
.
WHATSAPP👇
.
📱0176236406 or simply click the link on bio.
.
#prettycakedfoundation #prettycakedskincare #prettycakedlipstick #foundationroutine #foundationmakeup #beautycosmetic #produkkecantikan #makeuptutorial #makeupbeginner #makeupmalaysia #makeupmurah #tutorialmakeup #makeupartist #makeover #beautyblender #muabella #prettycaked #foundation #foundationmalaysia #foundationmurah #makeupmurahmalaysia #produkkosmetik #cosmetics #foundationmakeup
Pengen glowing instant tanpa krim racikan ?
Foundation Jafra juaranya nihh 😍

Tips glowing dalam hitungan menit tapi make up flawless seharian ❤️ Konsultasi ? Order ? Join member ?
WA 081554555737

#foundationmakeup #foundationjafra #foundationjafraroyaljelly #foundationmurah #jafraskincare #jafraindonesia
Foundation Make Up.
Idr: 40k

Estimasi kedatangan max. 3hari.
Pembayaran bisa transfer maupun bayar di tempat, cod malang kota!
Pengiriman via jne, j&t, pos, dan go send.

Happy shopping💕

#foundatinmakeup #foundationmurah #foundationmurahbanget #foundatinmalang #ollshopmalang #malangkota #malang #kecantikan #makeup #ollshop #kotamalang #shopping
Halwey Natural Liquid Fondation ialah Alas bedak cair dengan coverage yang tahan lama, namun tetap ringan dikulit.

Mengandung bahan yang Natural & ringan, sehingga tidak berat dikulit & tidak menutup pori-pori penyebab jerawat.
🤗Cocok untuk semua jenis kulit. 🌺Mengandung Alpa Arbuthin Anti Flek & melembabkan kulit disepanjang hari. 🌼Vit E anti aging alami mengenyalkan kulit. 🌸Glutathione mencerahkan kulit seharian. 🌻Anti Oksidan melindungi dari debu & polusi 🌞Spf 75 melindungi kulit sepanjang hari diluar ruangan

#Foundation#liquidfoundation#naturalfoundation#doundationringan#foundationmurah#foundationherbal#foundationoriginal#skincarejakarta #skincarekorea #skincare #skincarehalal #skincarebumilbusui #skincarmurah #skincareherbal #skincareoriginal #halweyskincare #cushion #kosmetikherbal
REVLON COLOR STAY PRESSED POWDER
.
💰 RM28
📦 POSTAGE : RM8 (sm) / RM10 (ss)
.
• only swatched once
• 99% new
• code color : light / pale (fair skin color)
• bought at RM47.90
.
📥 DM TO PURCHASE
.
.
#preloveditemsmalaysia #sayajualpreloved #prelovedmalaysia #prelovedmurah #prelovedmurahmalaysia #prelovedperempuan #sayajualmurah #alatmekapmurah #prelovedkosmetik #sayajualcompactpowder #foundationmurah #foundationmurah #revlonmalaysia #bedakrevlon #sayajualrevlon #kosmetikmurah #revlonmurah #compactpowdermurah #compactpowdermurah
🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Double side kit

2 in 1 lipmatte
2 in 1 lipmatte dan mascara
.
.
Hrga serendah rm6. 50 sahaja.. 20 produk terbaru dr Jenama Sendiri by Adenin.. .
makeup removal
cleanser
mask
serum
foundation
blusher
Eyeshadow
Mask
.
.
.
.
.
.
Kami dari Team Adenin Kosmetik Jenama Sendiri menyediakan perkhidmatan Consultant Penjenamaan Produk, Perkhidmatan KKM dan Printing.
.
.
Kami mempunyai lebih 50 jenis produk untuk dijenamakan, kilang kami bertaraf GMP dan diiktiraf Halal Malaysia.
Produk kami BEBAS dari Paraben dan Merkuri.
.
.
Jom Sertai Program Jutawan Kosmetik
.
Modal serendah Rm180 sahaja
Dpatkan harga borong dengan minimum pembelian 30 pcs sahaja.
.
Tester juga kami turut sediakan.
.
sebarang pertanyaan mengenai Produk Jenama Sendiri sila klik nombor di profil kami. .
.
#kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri
#jenamasendiri
#kilangkosmetik
#jenamasendiri
#krimjenamasendiri
#foundationjenamasendiri
#foundationmurah
#krimkunyitmurah
#krimjenamasendiri #produkjenamasendiri #jutawankosmetik
#produkkecantikan #sayajualmurah #sayajualskincare #bazaarpaknil #murahtapioriginal #igshopping #visitmyig #Kakishopping #Shoppingonline #Onlineshopmalaysia #Jualbeli #Instashop #ucanduit #jenamasendiri
#kilangkosmetik
#sabunhomemade
GELARAN MINAH JERAWAT SANGAT BUAT AKU SAKIT HATI!
==================================
Eee mentang-mentang la muka aku kusam penuh jerawat dengan parut, senang-senang je dorang jadikan muka aku sebagai bahan lawak
.
Nak je aku cili kan mulut sorang2. Ye aku tau lah sebab salah dan kecuaian aku sendiri guna kan product X yang ada merkuri sampai kulit yang dulunya flawless jadi mangsa.
.
Sebab nak muka yang lebih flawless dan gebu aku tak fikir panjang bila pakai produk X tu. Sepatutnya aku check dulu kandungan sebelum pakai. Setiap hari aku pakai muka makin lama makin putih dan gebu. Habis 1 set, tapi masa tu tak ada masa nak beli yang baru
.
Hahhh masa time tak pakai product X tu, muka rasa lain. Mula breakout dan pedihh!! Sedar tak sedar rupanya lapisan kulit muka aku semakin nipis. Tak boleh kena matahari langsung sebab akan rasa pedih!
.
Hampir putus asa nak cari produk yang dapat rawat balik muka. Setelah dipujuk rakan, aku tertarik untuk cuba Pretty Caked Skincare.
Ternyata bahan-bahan organik yang terkandung dalam skincare ni sangat membantu untuk merawat semula muka aku! TERIMA KASIH PRETTY CAKED!
.
MACAM MANA NAK ORDER? WHATSAPP👇
📲 0176236406 atau klik je link dekat bio! 😘
.
#prettycakedfoundation #makeup #delipsciousfrostycream #prettycakedskincare #prettycakedlipstick #foundationroutine #foundationmakeup #beautycosmetic #produkkecantikan #makeuptutorial #makeupbeginner #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupartist #makeover #beautyblender #prettycaked #foundation #foundationmalaysia #foundationmurah #makeupmurahmalaysia #produkkosmetik
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT .
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASEDukz
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
❤️ BELI 3 DAPAT 7 BARANG!!! ❤️
.
* BEAUTY LADY SET *
• BC CREAM
• FACE MIST GREEN TEA
• BRUSH. . .
* FREE GIFT *
• Eyeshadow 7 Color
• Lipmatte Huda Beauty. .
• Eyebrow NARS
• Eyemask . .
.
Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Basic anda & Gift set ni 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
.
Jangan cuma Wajah yg Kinclong mulus donk 😎 😎 Masa kulit tangan, leher belang sih Maluu dong yaa 😂

Kalau kulit tubuh mu juga semuluuss dan secerah wajah kamu, Pastiii makin Kecee 😍😍 Ini dia Solusinya 👇👇 🥰 B ERL WOW LIGHTENING BODY SERUM 🥰

Bukan body lotion biasa 🔥

B ERL WOW Lightening Body Serum adalah Serum Pencerah dan pelembap tubuh yang formulasinya sangat ringan banget dan ga lengket 😍

Kandungan partikel dalam bahan aktifnya halus ringan banget, sehingga Nutrisinya mampu menyerap dengan sempurna pada kulit tubuh kita... MasyaAllah 😍
Selain itu bisa digunakan untuk semua jenis kulit loh, boleh laki-laki maupun perempuan juga.

Yang terpenting lagi, aman untuk Ibu hamil dan menyusui... Ini Bukan Body Lotion TAPI ini Body Serum ya 😁

Jadi jelas Manfaatnya jauh lebih efektif dibanding Body Lotion biasanya... Udah keep aja dulu selama harga masih promoo yaa, and jangan panik jika stoknya menipis dan tiba2 abis 😭

Karena emang laris banget 😍
.
B ERL COSMETICS
BEAUTIFUL | CONFIDEN | YOU
.
Follow IG @berllucy
Wa : 085888285656 / klik link di bio 😊.
.
#berlcosmetic #berllipmatte #berlffcream #berlliptreatment #berlligteningseries #berlremover #berlfaceserum #berlbodyserum #bodyserummurah #lipmattemurah #liptreatmentmurah #lipglosmurah #skincaremurah  #faceserummurah #foundationmurah #removermurah #cosmeticbumildanbusui #cosmeticamandanhalal #lipstikmatte #cosmeticbpom #bodyserum #lotionmurah #lotionaman #handbodypemutih #lotionpemutihaman
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
❤️ BELI 4 DAPAT 8 BARANG!!! ❤️
.
* PERFECT SET*
• BC CREAM
• FACE MIST GREEN TEA
• BRUSH
• LIPSTICK. .
.
* FREE GIFT *
• Eyeshadow 7 Color
• Lipmatte Huda Beauty. .
• Eyebrow NARS
• Eyemask . .
.
Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set perfect anda & Gift set ni 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
.
Cari base makeup yang Matte nya awet meskipun habis wudhu??? Memangnya ada? 🤔

Biasanya habis wudhu riasan di wajahku luntur semua termasuk foundation dan base makeupnya, sampai tiap habis wudhu aku harus touch up lagi dimana-mana 😔
Memangnya kamu engga?
Yaelah, ga bagus buat pori-pori kulit kamu memakai foundation yang terlalu berat belum lagi touch up setiap saat... Udah saatnya kamu kenal sama B ERL FINE & FAIRNESS CREAM ini, aku pun gaperlu touch up lagi setiap hari malah sehabis wudhu wajahku makin keliatan glowing dan flawless 🥰
Ga sombong yaa, cuma berbagi tips aja, aku pede banget pake FF CREAM ini karena ringan banget di wajah dan ga nutup pori2 wajah sekalipun aku bland sampai 2x lapisan... Maka dari itu gaperlu digosok banget saat berwudhu karena air wudhu dipastikan sudah aman dan menyerap melalui pori-pori kulit aku... Simple banget kan hihii

Cobain aja biar kamu gaperlu rempong touch up berkali-kali kayak gitu 😅

Buruan tapi yaa, soalnya cepet banget abisnya, aku aja sampai keep 2 tiap pembelian karena takut ga kebagian 🤭.
.
B ERL COSMETICS
BEAUTIFUL | CONFIDEND | YOU
.
Follow IG @berllucy
Wa : 085888285656 / klik link di bio 😊.
.
#berlcosmetic #berllipmatte #berlffcream #berlliptreatment #berlligteningseries #berlremover #berlfaceserum #berlbodyserum #bodyserummurah #lipmattemurah #liptreatmentmurah #lipglosmurah #skincaremurah  #faceserummurah #foundationmurah #removermurah #cosmeticbumildanbusui #cosmeticamandanhalal #lipstikmatte #cosmeticbpom #foudetion #bbcream #cccream #foudetionaman #foudetionhalal #foudetionmurah
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY-40ml
/
😍Kaya dengan *Mentimun*🥒 dan *Grape Seed Extract*🍇
/
😍 100% BEBAS DARIPADA BAHAN2 KIMIA MERBAHAYA
/
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
/
Antara *KELEBIHAN* MG Baru👇
.
.
🥒 *Kebaikan Timun* 🥒
1- Untuk kulit kita rasa lebih segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembapkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
.
🍇 *Kebaikan Grape Seed* 🍇
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat,jeragat
3- Melembapkan kulit wajah
4- Merawat luka external
5- Merawat jerawat
6- Membantu membersihkan kulit dari dalam
7- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
#moisturizergelorganik #Moisturizergelorganikmurah #pelembapmukamurah #pelembapmurah #pelembapkulitmurah #skincaremalaysia #rawatkulit #rawatjeragat #rawatjerawat #rawateczema #bazaarpaknilmurah #mekapartismurah #lipstickmurah #moisturizergel #foundationmurah #serummurah #moisturizergelmurah #testimonibymoisturizergelorganik #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty #makeupartist #feedbackmoisturizergel #barangmekapmurah #foundationmurah #muamalaysia #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #produkorganikmurah #pelembabmurah #tutorialmakeup #cikguseo
.
New testimoni SABUN MOX from HOKI WINNER TEAM 😍

Real testimoni dari konsumen mb Yani..
Alhamdulillah.. pakek sabun MoX langsung cocok..
.

Pemakaian sabun MoX 4 hari:
- jerawat langsung kabur....
- Kulit kinclong banget... 💖💖💖💗💗💗💞💞💞 Punya keluhan yg sama??? Cuzz bisa atasin dengan sabun MoX kakak 👍
.

Info order & join
WA 082154436225

#tutorialmakeupvideo #tutorialmakeupmata #tampilcantik #makeupartist #skincare #serumwajah #kosmetikmurah #foundation #glowing #skincaremurah #glowingskin #kosmetikkorea #kosmetikori #kosmetikherbal #makeuptime #makeupkorea #kosmetiksehat #skincarekorea #skincarebpom #kosmetikbpom #beforeafter #testimoni #maskerwajah #jualkosmetik #produkhits #spirulinaoriginal #foundationmurah #jualkosmetik #putihcepat #naturerepublik
.
PERINGATAN KERAS!!!!!!!
.
.
Semakin hari, semakin banyak yg menjadi Korban, para emak2, adik2, remaja diharapkan hati2 dgn produk ini, karna sudah bnyak yg menjadi KORBAN KEHILANGAN JERAWAT, FLEKS, MUKA KUSAM, MUKA BERMINYAK, KANTUNG MATA, KOMEDO, PORI2 BESAR.
.

Jangan sampai kalian juga menjadi korban!!!!!
.

Info order & join
WA 082154436225

#tutorialmakeupvideo #tutorialmakeupmata #tampilcantik #makeupartist #skincare #serumwajah #kosmetikmurah #foundation #glowing #skincaremurah #glowingskin #kosmetikkorea #kosmetikori #kosmetikherbal #makeuptime #makeupkorea #kosmetiksehat #skincarekorea #skincarebpom #kosmetikbpom #beforeafter #testimoni #maskerwajah #jualkosmetik #produkhits #spirulinaoriginal #foundationmurah #jualkosmetik #putihcepat #naturerepublik
.
Hay B ERL Lovers 😍😘💐 Makin hari pecinta B ERL FACIAL SERUM makin tak terbendung 😱 😍WoW😍

Dan sangking antusiasnya mereka tidak mau baca aturan pakai yg sudah tertera di dalam dus, sehingga boros sekali
😂😂😂 Untuk wajah ukuran kecil cukup satu tetes, untuk wajah ukuran yang agak besar 2 tetes itu sudah lebih dari cukup ya... (Dalam satu botol B ERL Facial Serum terdapat - + 100 tetes Jika terbagi menjadi 2 x pemakaian (dalam 1 tetes) maka 1 botol bisa untuk 50hari) 🙏

Karena sesuatu yg berlebihan itu tidak baik lho 😊

Jangan sampai wajah kamu jadi bermasalah karena kamu tidak sabar ingin hasil lebih cepat 😘

Karena bahan2 aktif yang terkandung dalam B ERL Facial Serum lebih tinggi dari pada cream wajah itulah kenapa dinamakan Facial Serum.
So tetap ikuti aturan pakai yahh 😍😘 Supaya wajah kamu tetap cantik alami dan tidak berlebihan 😘🙏
.
B ERL COSMETICS
BEAUTIFUL | CONFISEND | YOU
.
IG : @berllucy
Wa : 085888285656 / klik link di bio 😊.
.
#berlcosmetic #berllipmatte #berlffcream #berlliptreatment #berlligteningseries #berlremover #berlfaceserum #berlbodyserum #bodyserummurah #lipmattemurah #liptreatmentmurah #lipglosmurah #skincaremurah  #faceserummurah #foundationmurah #removermurah #cosmeticbumildanbusui #cosmeticamandanhalal #lipstikmatte #cosmeticbpom #facialserumwow #facialserummurah #serumwajah #serumaman #serumbumil #serumbusui #faceserum
REAL TECHNIQUES
2 MINI ERASER SPONGES
ONLY 68,000
√ sponge for your perfect makeup
√ akan mengembang kalau basah
√ mudah dibersihkan
√ sangat lembut
√ sangat awet
√ super murah
√ non latex
.
.
#lotusmakeuptools #lotuseyelashes #bulumata #bulumatapontianak #bulumatajakarta #bulumatamurah #supplierbulumata #bulumatapremium #bulumata2D #bulumata3D #bulumatagrosir #lembulumata #makeup #focallure #beautyglazed #muapontianak #makeuptutorial #extensionseyelashes #alatmakeup #makeuptools #foundationmurah #focalluremurah #focallureindonesia #beautyglazed #eyeshadow #mixingpalette #brushmakeup #focallurepontianak #rtsponge #spongemakeup #realtechniques
Focallure Skin Evolution Fluid Foundation
Foundation ini dapat menyamarkan ketidaksempurnaan pada wajah dan memberikan hasil yang tahan lama dengan hasil akhir velvet-matte, Foundation ini memiliki daya cover yang medium, Foundation ini juga cocok digunakan untuk semua jenis kulit, mulai dari kering, kombinasi hingga berminyak sekalipun. Hanya saja untuk pemilik kulit kering disarankan menggunakan primer yang bersifat melembapkan agar tidak terlihat crack setelah di-set dengan bedak.
Idr: 60.000
#foundationfocallure #foundationmurah #jualfoundationmurah #jualfoundationindonesia #focallure
PENANGAN SUSUK BULU MATA!

Satu layer pun dah beri efek melentik, ni kan pula efek 2 ke 3 layer hasilnya berdouble lentik dan lebat lah bulu mata.

Bila Ami buat review tentang rahsia bulu mata dulu kemetot kini lebih ketara panjang, ramai yang tertanya-tanya.

Rahsianya cuma layerkan saja guna Herra Serum Maskara ikut ketebalan yang korang suka, dengan serta merta bulu mata korang mencanak lentik, panjang lagi merimbun.

Pengerasnya rm29 je untuk korang dapat hasil macam ni tau.

Jom pakat-pakat cuba Maskara Herra ni.
.
.Nak info details? Wasap je admin Ina 016-7736940.
.
.#HERRA #jerawat #jeragat #cantik #cun #mua #facemist #instashop #treatmentFD #bazarpaknil #produkhalal #instamalaysia #sayajual #putih #muaselangor #muamalaysia #FoundationViral #PrepSerum #instamalaysia #bazarmalaysia #sayajualmakeup #produkkecantikan #foundationmurah #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #makeupnikah #arganoil #flawless #vitaminc #mascara
REAL TECHNIQUES
2 MINI ERASER SPONGES
ONLY 68,000
√ sponge for your perfect makeup
√ akan mengembang kalau basah
√ mudah dibersihkan
√ sangat lembut
√ sangat awet
√ super murah
√ non latex
.
.
#lotusmakeuptools #lotuseyelashes #bulumata #bulumatapontianak #bulumatajakarta #bulumatamurah #supplierbulumata #bulumatapremium #bulumata2D #bulumata3D #bulumatagrosir #lembulumata #makeup #focallure #beautyglazed #muapontianak #makeuptutorial #extensionseyelashes #alatmakeup #makeuptools #foundationmurah #focalluremurah #focallureindonesia #beautyglazed #eyeshadow #mixingpalette #brushmakeup #focallurepontianak #rtsponge #spongemakeup #realtechniques
Kalo ada yang nyari foundation yang aman buat busui dan hamil nih aku reconendasiin foundation royal jelly dari jafra ❤
.
info or order
rima wa 081220076289
.
#serum #serumroyaljelly #jafra #kosmetik #skincare
#jerawat #menghilangkankerutan #hijab #resepmasakan #masker #mudmask #mudmaskjafra #blushon #blushonjafra #lipstik #lipstikmatte #lipstikjafra #turotialmakeup #foundation #foundationmurah #foundationjafra #royaljellyfoundation #realtesti #lipstikmatte #bedak #skincare
Kalo ada yang nyari foundation yang aman buat busui dan hamil nih aku reconendasiin foundation royal jelly dari jafra ❤
.
info or order
rima wa 081220076289
.
#serum #serumroyaljelly #jafra #kosmetik #skincare
#jerawat #menghilangkankerutan #hijab #resepmasakan #masker #mudmask #mudmaskjafra #blushon #blushonjafra #lipstik #lipstikmatte #lipstikjafra #turotialmakeup #foundation #foundationmurah #foundationjafra #royaljellyfoundation #realtesti #lipstikmatte #bedak #skincare
Kalo ada yang nyari foundation yang aman buat busui dan hamil nih aku reconendasiin foundation royal jelly dari jafra ❤
.
info or order
rima wa 081220076289
.
#serum #serumroyaljelly #jafra #kosmetik #skincare
#jerawat #menghilangkankerutan #hijab #resepmasakan #masker #mudmask #mudmaskjafra #blushon #blushonjafra #lipstik #lipstikmatte #lipstikjafra #turotialmakeup #foundation #foundationmurah #foundationjafra #royaljellyfoundation #realtesti #lipstikmatte #bedak #skincare
A creamy matte formula that features an intense colour payoff with a completely matte finish! 4 shades to choose from #DelipciousFrostyCream .
.
Price: RM45 each
BUY 2, GET FREE POSTAGE + FREE GIFT ✨ .
.
How to order:
Whatsapp 01121667439 / click link in bio 👆🏻
.
🚗COD: ULU KINTA, TAMBUN, IPOH, CHEMOR, MERU
🏠PICKUP: ULU KINTA
📦POSTAGE: RM8SM RM12SS
.
📍#CODPCIPOH #CODPCMERU #CODPCULUKINTA #CODPCTAMBUN #CODPCPERAK #CODPCCHEMOR #prettycakedfoundation #prettycaked #prettycakedfoundationipoh #prettycakedipoh #codprettycakedfoundationipoh #makeupipoh #muaipoh #ipoh #sayajualmakeup #foundationmurah #foundationterbaik #sephoramalaysia #lipstickmurah #lipstickterbaik #DelipciousFrostyCream #DelipciousFrostyCreamipoh #prettycakedteamfaiezah #prettycakedsale #foundationsale #christmassale #yessale #yes
Nmpak cantik, nampak ayu, nmpak, glowing, nmpak flawless dgn dyxy cosmetics😊
.
Ramai yg dah bagi feedback untuk dyxy ni. Berbaloi🤗.
.
TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕
.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
Naked Cherry Eyeshadow 💝
610 SDG

#nakedcherryeyeshadow #dellyshopsampit #sampitinfo #sampit #skincaresampit #skincareoriginal #kosmetiksampit #kosmetikoriginal #kosmetikmurah #nakedeyeshadow #kosmetikmurahmalaysia #mekapmurah #mekapmurahmalaysia #kosmetikmurahdisini #skincaremurah #foundationmurah #eyeshadowmurah #blushermurah #lipstickmurah #bedakmurah #losyenmurah #pensilkening #produkkecantikan #sabunpemutih #ubatgemuk #pilkurus #mekapmalaysia #produklelaki #produkwanita #produkpemutih
❤️ BELI 4 DAPAT 8 BARANG!!! ❤️
.
* BEAUTY LADY SET *
• BC CREAM
• FACE MIST GREEN TEA
• BRUSH
• MASCARA . .
.
* FREE GIFT *
• Eyeshadow 7 Color
• Lipmatte Huda Beauty. .
• Eyebrow NARS
• Eyemask . .
.
Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Beauty anda & Gift set ni 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0102434600
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
5832
GLAMIERRE WONDERLAND GLAM EYESHADOW PALETTE
RM 19.00 EACH
POS RM 7 SM / RM 10 SS
📲Untuk pertanyaan lanjut / nak order Whatsapp terus ke 0172237306 (Laddy) 🙋 Atau lagi senang, click link kat bio page.

#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #igshopmalaysia #kosmetikmurah #murahmurah #readystock #borong #punboleh #janganmalu #jangansegan #bolehwhatsapp #cepat #sabahsarawak #seluruhsemenanjungmalaysia #cantikdanmenawan #amen #igshop #lipstick #lipstickmatte #foundationmurah #eyelinermurah #lipstickmurah #blushermurah #hargakasihsayang #happyshopping #igshopping #onlineshopping
4242

BLUSHER STICK SFR
RM10 EACH
POSTGE RM7SM RM10SS

HARGA BOX
RM88.00
POSTGE RM8SM / RM12SS
📲Untuk pertanyaan lanjut / nak order Whatsapp terus ke 0172237306 (Laddy) 🙋 Atau lagi senang, click link kat bio page.

#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #igshopmalaysia #kosmetikmurah #murahmurah #readystock #borong #punboleh #janganmalu #jangansegan #bolehwhatsapp #cepat #sabahsarawak #seluruhsemenanjungmalaysia #cantikdanmenawan #amen #igshop #lipstick #lipstickmatte #foundationmurah #eyelinermurah #lipstickmurah #blushermurah #hargakasihsayang #happyshopping #igshopping #onlineshopping
3869
SFR COLOR PURE MINERAL BLUSH CONTOUR
RM 10.00 EACH

POS RM 6 SM / RM 10 SS
📲Untuk pertanyaan lanjut / nak order Whatsapp terus ke 0172237306 (Laddy) 🙋 Atau lagi senang, click link kat bio page.

#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #igshopmalaysia #kosmetikmurah #murahmurah #readystock #borong #punboleh #janganmalu #jangansegan #bolehwhatsapp #cepat #sabahsarawak #seluruhsemenanjungmalaysia #cantikdanmenawan #amen #igshop #lipstick #lipstickmatte #foundationmurah #eyelinermurah #lipstickmurah #blushermurah #hargakasihsayang #happyshopping #igshopping #onlineshopping
RESTOCKED!!
5970 HUDABEAUTY ROSE GOLD PALETTE REMASTERED
RM 16.00 EACH
POSTAGE RM 7 SM / RM 10 SS
📲Untuk pertanyaan lanjut / nak order Whatsapp terus ke 0172237306 (Laddy) 🙋 Atau lagi senang, click link kat bio page.

#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #igshopmalaysia #kosmetikmurah #murahmurah #readystock #borong #punboleh #janganmalu #jangansegan #bolehwhatsapp #cepat #sabahsarawak #seluruhsemenanjungmalaysia #cantikdanmenawan #amen #igshop #lipstick #lipstickmatte #foundationmurah #eyelinermurah #lipstickmurah #blushermurah #hargakasihsayang #happyshopping #igshopping #onlineshopping
RESTOCKED
5798
HUDA BEAUTY EYESHADOW DESERT DUSK PALLET
NEW
RM 16.00 EACH
POSTAGE RM 7 SM / RM 10 SS
📲Untuk pertanyaan lanjut / nak order Whatsapp terus ke 0172237306 (Laddy) 🙋 Atau lagi senang, click link kat bio page.

#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #igshopmalaysia #kosmetikmurah #murahmurah #readystock #borong #punboleh #janganmalu #jangansegan #bolehwhatsapp #cepat #sabahsarawak #seluruhsemenanjungmalaysia #cantikdanmenawan #amen #igshop #lipstick #lipstickmatte #foundationmurah #eyelinermurah #lipstickmurah #blushermurah #hargakasihsayang #happyshopping #igshopping #onlineshopping
READY STOCK! NEW ARRIVAL!
5975
BEAUTY CREATIONS SUMMER STATE OF MIND
RM 30.00 / SET

POS RM 9 SM / RM 15 SS
📲Untuk pertanyaan lanjut / nak order Whatsapp terus ke 0172237306 (Laddy) 🙋 Atau lagi senang, click link kat bio page.

#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #igshopmalaysia #kosmetikmurah #murahmurah #readystock #borong #punboleh #janganmalu #jangansegan #bolehwhatsapp #cepat #sabahsarawak #seluruhsemenanjungmalaysia #cantikdanmenawan #amen #igshop #lipstick #lipstickmatte #foundationmurah #eyelinermurah #lipstickmurah #blushermurah #hargakasihsayang #happyshopping #igshopping #onlineshopping
#happyweekendeveryone 😎
.
Specialist custom made HARD BOX
.
Credit by @hardboxmurah #hardboxmurah
#boxfactory #hardbox #softbox #boxlovers #printingservice #printingservices #custombox 🌎
🍒🔝🔝
All Box for #fashionweek #skincaretips #cosmeticstore #watches #soaps #shoesaddict #lipsticks #foundationmurah #eyelashesextension #eyeshadowpalette #makeuppalette #hijabstyle #vapetricks #parfume #flavourvape #weddinggifts #makeupideas and others. More info or request please DM me for lowers price. grabs it now...
0778

CAXMUL ALOE VERA SOOTHING MOISTURE LIP BALM 10 IN 1 99%
RM 21.00 / BOX

POS RM 7 SM / RM 10 SS
:
📲Untuk pertanyaan lanjut / nak order Whatsapp terus ke 0172237306 (Laddy) 🙋 Atau lagi senang, click link kat bio page.

#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #igshopmalaysia #kosmetikmurah #murahmurah #readystock #borong #punboleh #janganmalu #jangansegan #bolehwhatsapp #cepat #sabahsarawak #seluruhsemenanjungmalaysia #cantikdanmenawan #amen #igshop #lipstick #lipstickmatte #foundationmurah #eyelinermurah #lipstickmurah #blushermurah #hargakasihsayang #happyshopping #igshopping #onlineshopping
4072

SELAMY EYEBROW TATTOO
WATERPROOF
EASILY APPLY

RM 5.00 EACH
:
📲Untuk pertanyaan lanjut / nak order Whatsapp terus ke 0172237306 (Laddy) 🙋 Atau lagi senang, click link kat bio page.

#makeupmurah #makeupmurahmalaysia #igshopmalaysia #kosmetikmurah #murahmurah #readystock #borong #punboleh #janganmalu #jangansegan #bolehwhatsapp #cepat #sabahsarawak #seluruhsemenanjungmalaysia #cantikdanmenawan #amen #igshop #lipstick #lipstickmatte #foundationmurah #eyelinermurah #lipstickmurah #blushermurah #hargakasihsayang #happyshopping #igshopping #onlineshopping
tag kawan korang yang pernah terkena ngan mamat jual ais cream cam ni. Hahahaha 🤣🤣😂 padan muka kena pegang tangan kan terus dapat tu.., larikkk 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️
.
Specialist custom made HARD BOX
.
Credit by @hardboxmurah #hardboxmurah
#boxfactory #hardbox #softbox #boxlovers #printingservice #printingservices #custombox 🌎
🍒🔝🔝
All Box for #fashionweek #skincaretips #cosmeticstore #watches #soaps #shoesaddict #lipsticks #foundationmurah #eyelashesextension #eyeshadowpalette #makeuppalette #hijabstyle #vapetricks #parfume #flavourvape #weddinggifts #makeupideas and others. More info or request please DM me for lowers price. grabs it now...
Wanna get clear and flawless skin? FOLLOW these simple steps now!
.
How to order? WHATSAPP👇
📲 0176236406 / or simply click the link on bio
.
#DelipciousFrostyCream #PCroadtoflawlessskin #prettycakedfoundation #prettycakedskincare #prettycakedlipstick #foundationroutine #foundationmakeup #beautycosmetic #produkkecantikan #makeuptutorial #makeupbeginner #makeupmalaysia #makeupmurah #makeup #makeupartist #makeover #beautyblender #beauty
#muabella
#prettycaked
#muamurah
#foundation
#makeuptutorial
#foundationmalaysia
#foundationmurah
#makeupmurahmalaysia
Panduan utk hampa nak pilih kaler foundation BGM.
Kod FAIR - putih cina
Kod 01 - sederhana cerah
Kod 02 - natural / hitam manis

4 tahun kat pasaran. Makin ganas pulak tahun ni. Bila orang dah try sekali, mesti takkan tukar dgn yg lain. 🤩

#foundationgebu
#foudationglowing
#foundationmurah
Kisah duka & lara
Mek sue kita !! muka iols suatu ketika dlu pernah breakout,lpas stop produk mercury😑😑😑 nak mula lawa konon ala2 barbiee !
Huhhh hanazzzTtt jadinyaaa !! Ialls amik lah langkah REPAIR SKIN KU !
Jadi iols consume skin booster & moisturiser utk repair balik skin!! Andd Alhamdulilah !!! until now serum + moist mnjadi skincare routine uols with any skincare lain dahhh!!! Muka aills cm babyiess skinnnzz

Berminat ws 01161412443
#AlhaAlfaCosmetics #alhaalfamakeup #alhaalfahq#alhaalfacodklselangor #alhaalfafoundation #alhaalfaagent #alhalfakl #alhaalfaselangor #alhaalfapropolisfoundation #foundationmurah #makeupmurah #alhalfaborong #alhaalfahq #alhaalfastayalldaywaterprooffoundation
#stayalldaywaterproof #sayajualalhaalfacosmetic
panas terik kau jah..tak payah pakai fake camre pun boleh aih🤪🤣..perasan elok p la kan🤣🤣 yg penting pakai IN BEAUTY FOUNDATION tau😍

nak cuba rasai nikmat IN BEAUTY FOUNDATION sambil merawat kulit boleh clik link di bawah👇🏻 http://www.wasap.my/60174242735/foundation

#inbeautyfoundation
#foundation
#foundationmakeup
#foundationviral
#foundationmalaysia
#foundationmurah