#creamtopowder

I love this look!! 😍😍 Am i the only one?? #shadowsense#shadowsenselooks
#creamtopowder#waterproof
I love this look!! 😍😍 Am i the only one?? #shadowsense#shadowsenselooks
#creamtopowder#waterproof
When Mama’s too get to slay!

_______________________________

#mothersday #mothership #beautifulmum #muartist  #lookingsexy #makeupmagic #memesdaily .
#foundation, #lipPencil, #powder, #eyeliner, #bronzer, #creamtopowder ... #makeuplover #makeupartist #makeup #photoshoot #creativelike #creativity #art #talent #instalike #magicmakeover#instalike #ilikemakeup #matriculation #moviemagic
@lacolorscosmetics Cream to Powder Foundation Review ! 😍😍✨ Link is in Bio
@lacolorscosmetics Cream to Powder Foundation Review ! 😍😍✨ Link is in Bio
For you doubters in the stating power in these amazing products... here’s P R O O F!! Boom!! 💣
🙀🤯😲👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼🤯 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#notjustlipsense #smudgeproof #waterproofmakeup #shadowsense #eyeshadow #proof #sweatproof #gymproof #lifeproof #mommyproof #easytoapply #creamtopowder #versatile #senegence #skincare #lovetheskinyourein #oneblessedface
For you doubters in the stating power in these amazing products... here’s P R O O F!! Boom!! 💣
🙀🤯😲👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼🤯 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#notjustlipsense #smudgeproof #waterproofmakeup #shadowsense #eyeshadow #proof #sweatproof #gymproof #lifeproof #mommyproof #easytoapply #creamtopowder #versatile #senegence #skincare #lovetheskinyourein #oneblessedface
Vegan lip color that is moisturizing and stays all day long?! Yes please 🙋🏾‍♀️
.
Lips: Glam Doll LipSense
@societylashes lashes: @heathernartistry Collection in “Get it Girl”
.
#LatashasLastingBeauty #LipSense #SeneGence #KissProof #NotJustLips #ThisIsHowI40 #MySeneLook #SocietyLashes #FreshFace #ShadowSense #LashObsession #Confidence #BrownGirlBeauty #LearnToGrow #MelaninMagic #NotAProYet #WOC #CreamToPowder #SmudgeProofMakeup #SenePlexComplex #MUAInTraining #SkinCareInYourMakeup #HealthySkin #CrueltyFreeProducts #ProductsThatWork #MakeUpForBeginners
Vegan lip color that is moisturizing and stays all day long?! Yes please 🙋🏾‍♀️
.
Lips: Glam Doll LipSense
@societylashes lashes: @heathernartistry Collection in “Get it Girl”
.
#LatashasLastingBeauty #LipSense #SeneGence #KissProof #NotJustLips #ThisIsHowI40 #MySeneLook #SocietyLashes #FreshFace #ShadowSense #LashObsession #Confidence #BrownGirlBeauty #LearnToGrow #MelaninMagic #NotAProYet #WOC #CreamToPowder #SmudgeProofMakeup #SenePlexComplex #MUAInTraining #SkinCareInYourMakeup #HealthySkin #CrueltyFreeProducts #ProductsThatWork #MakeUpForBeginners
⭐Eye Trio⭐
This soft eye look is the perfect neutral look with a pop of pink! .
.
.
💖Recreate this eye look using these three Shadowsense Shades: Pink Opal Shimmer under the brow and on the inner corner, Pink Berry Blushsense blended in the crease and Garnet packed onto the lid.
.
.
.
#eyetrio #eyeshadow #eyelook #shadowsense #creamtopowder #creaseproof #waterresistant #LastsAllDay #antiaging #crueltyfree #nongmo #makeup #cosmetics #beauty #mysenelook
⭐Eye Trio⭐
This soft eye look is the perfect neutral look with a pop of pink! .
.
.
💖Recreate this eye look using these three Shadowsense Shades: Pink Opal Shimmer under the brow and on the inner corner, Pink Berry Blushsense blended in the crease and Garnet packed onto the lid.
.
.
.
#eyetrio #eyeshadow #eyelook #shadowsense #creamtopowder #creaseproof #waterresistant #LastsAllDay #antiaging #crueltyfree #nongmo #makeup #cosmetics #beauty #mysenelook
Where would you be without a great foundation? Avon's Flawless Cream to Powder Foundation does not disappoint.  My shade is Creamy Natural.  I went to an outdoor party this past weekend (the weather was humid and a bit drizzly) and wore all my Avon makeup products and did not have to worry one bit. Everything wore gorgeously! This foundation glides on very easily and sets very well. It has it's own sponge applicator which stores right in the bottom if the compact. Great to carry on the go and for travel. It has a nice sized mirror for ease of application. This lists at $12.00 and there is a buy one get one half price sale right now. Plus free shipping today on orders $25.00+ with ship code SHIP25.  #avon #makeup Visit my blog to find out about more Avon makeup and sales and bogo offers. jfaysbeauty.blog Shop Avon from link in my bio.  youravon.com/mybeauty
Where would you be without a great foundation? Avon's Flawless Cream to Powder Foundation does not disappoint. My shade is Creamy Natural. I went to an outdoor party this past weekend (the weather was humid and a bit drizzly) and wore all my Avon makeup products and did not have to worry one bit. Everything wore gorgeously! This foundation glides on very easily and sets very well. It has it's own sponge applicator which stores right in the bottom if the compact. Great to carry on the go and for travel. It has a nice sized mirror for ease of application. This lists at $12.00 and there is a buy one get one half price sale right now. Plus free shipping today on orders $25.00+ with ship code SHIP25. #avon #makeup Visit my blog to find out about more Avon makeup and sales and bogo offers. jfaysbeauty.blog Shop Avon from link in my bio. youravon.com/mybeauty
Some new addition in my makeup family ❤😍 #makeup #makeuplover #makeuplove #instamakeuplovers #maleupstore #creamtopowder #microshadow #browscorrector @makeupstore
Some new addition in my makeup family ❤😍 #makeup #makeuplover #makeuplove #instamakeuplovers #maleupstore #creamtopowder #microshadow #browscorrector @makeupstore
What’s your true shade? Let me find your Foundation Match!!!! #makeuptutorial #marykay #makeupartist #cccream #liquidmakeup #mineralpowder #creamtopowder #pressedpowder
What’s your true shade? Let me find your Foundation Match!!!! #makeuptutorial #marykay #makeupartist #cccream #liquidmakeup #mineralpowder #creamtopowder #pressedpowder
The new color compact is so versatile! Fill it as you please for color your way 💖💕💖
#color #colorcompact #eyeshadow #pressedpowder #cheekcolor #marykay #creamtopowder #mineralmakeup #discoverwhatyoulove #compact #eyes
The new color compact is so versatile! Fill it as you please for color your way 💖💕💖
#color #colorcompact #eyeshadow #pressedpowder #cheekcolor #marykay #creamtopowder #mineralmakeup #discoverwhatyoulove #compact #eyes
PROMO‼️ PROMO ‼️ PROMO ‼️ OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER

KEUNIKAN OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER SEHINGGA MENJADI KEGEMARAN MUA-MUA HEBAT 😍 💋 Mengandungi SPF 30 💋 Tahan lama (sehingga 12 jam) 💋 Mesra solat kerana sangat mudah dicuci 💋 Tidak perlu apply bedak 💋 Makin dicalit dan disapu kulit makin cantik dan glowing

Just apply okaya Foundation dan dah tak perlu lagi pakai bedak. 1 bekas tahan lebih dari 2 bulan 😍

HARGA RM71

Berminat nk order jom wasap Akak
http://sabbyjasmin.wasap.my

#okaya
#creamtopowder
PROMO‼️ PROMO ‼️ PROMO ‼️ OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER

KEUNIKAN OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER SEHINGGA MENJADI KEGEMARAN MUA-MUA HEBAT 😍 💋 Mengandungi SPF 30 💋 Tahan lama (sehingga 12 jam) 💋 Mesra solat kerana sangat mudah dicuci 💋 Tidak perlu apply bedak 💋 Makin dicalit dan disapu kulit makin cantik dan glowing

Just apply okaya Foundation dan dah tak perlu lagi pakai bedak. 1 bekas tahan lebih dari 2 bulan 😍

HARGA RM71

Berminat nk order jom wasap Akak
http://sabbyjasmin.wasap.my

#okaya
#creamtopowder
Today i wore my #imancosmetics
Luxury concealing foundation..
As usual I loved it!!!!💃💃💃💃💋 #imancosmetics #creamtopowder Foundation was the first foundation i ever wore, years later i am still in love with it. It offers one of the best coverage
 True to their reputation the #luxuryconcealingfoundation provides an equally good cover in a liquid format 
@behindhersmil3_ @kadiamd @lovejauna.jojo @ticketboss @mariboo876 @laney_damitman @you4riaa @shanzythomas @cenelli21renaebernard @neveahsmom @tracysingh876 @aajahmari @prettyally2 @terr_turner @ticketboss @aajahmari @thefacemaid @the_facemedic @gloriaadegold.gagi @iammtrish @caribbean.posh.beauty @kadiamd @blac.buttafly @ehlgi @tenaj_stewart @maxiehotgirl @cocoa_curlz @imajwooddesign 
#fouundation #makeuptools #makeupcollection #jamaicancosmeticonlinestore #jamaicanmakeupartist #jamaicacosmetics #jamaicacosmeticstore #womeninbusines #citycolorcosmetics #citycolor #lippies #jamaicanmakeuplovers #jamaicanmakeuplovers
#colourpopcosmetics
Today i wore my #imancosmetics
Luxury concealing foundation..
As usual I loved it!!!!💃💃💃💃💋 #imancosmetics #creamtopowder Foundation was the first foundation i ever wore, years later i am still in love with it. It offers one of the best coverage
True to their reputation the #luxuryconcealingfoundation provides an equally good cover in a liquid format
@behindhersmil3_ @kadiamd @lovejauna.jojo @ticketboss @mariboo876 @laney_damitman @you4riaa @shanzythomas @cenelli21renaebernard @neveahsmom @tracysingh876 @aajahmari @prettyally2 @terr_turner @ticketboss @aajahmari @thefacemaid @the_facemedic @gloriaadegold.gagi @iammtrish @caribbean.posh.beauty @kadiamd @blac.buttafly @ehlgi @tenaj_stewart @maxiehotgirl @cocoa_curlz @imajwooddesign
#fouundation #makeuptools #makeupcollection #jamaicancosmeticonlinestore #jamaicanmakeupartist #jamaicacosmetics #jamaicacosmeticstore #womeninbusines #citycolorcosmetics #citycolor #lippies #jamaicanmakeuplovers #jamaicanmakeuplovers
#colourpopcosmetics
Because GOD said so and that’s enough💗 
#Mua #LicensedMua #Skincare #TimeWise #Satinlips #Creamtopowder #SatinHands #Oilmattifier #Lipstick #Perfume #Eyeshadow #Cologne #Makeup #Blush #Powder #Brushsets #Makeupcases #GodFamilyCareer #Discoverwhatyoulove #Makeupbyjap www.marykay.com/makeupbyjap
PROMO OKAYA RAYA
5/5/2019 sehingga 10/6/2019

Klik link di bio untuk order

#okayapromosi #okayapowder #okayafoundationliquid #okayabrush #okayaprimer #okayalipmatte #okayaspan #okayakrim #creamtopowder #codhospitalserdang #codupmserdang #codputrajaya #codbangi #codkajang
Halo Moms!!! Yuk kita bahas manfaat Sunflower Seed Oil dalam Sanosan Care Oil!

Manfaat minyak biji bunga matahari sangat beragam, Moms. Minyak biji bunga matahari bisa menjadi solusi alami dan sehat untuk mempertahankan kulit indah, berkat sifatnya yang menenangkan dan melembabkan.

Minyak biji bunga matahari kaya akan nutrisi dan antioksidan, minyak biji bunga matahari pun sering digunakan untuk pengobatan yang efektif mengatasi kemerahan dan iritasi pada kulit.

berikut beberapa manfaat Minyak biji bunga matahari

Melembabkan Kulit dan mengatasi kulit kering:
minyak biji bunga matahari dapat membantu menjaga kelembapan kulit kulit kering, mengalami dehidrasi atau sensitif. gunakan minyak biji bunga matahari sebagai lotion pada kulit bayi untuk melindungi kulit dan memijat kulit dengan minyak ini, dapat membantu mengurangi infeksi kulit hingga 14 persen. 
Merawat Masalah Kulit:
Minyak biji bunga matahari adalah minyak dengan kualitas yang baik karena teksturnya yang ringan dan sangat cocok untuk perawatan mata dan kulit. Hal ini sangat cocok untuk jenis kulit normal hingga jenis kulit kering. Hal ini juga digunakan dalam produk kulit yang menciptakan rasa lembut pada permukaan kulit.

Nah Moms, Minyak biji bunga matahari dalam Sanosan Care Oil sangat baik untuk menjaga serta merawat kekeringan dan iritasi kulit bayi. Care Oil merupakan perawatan lembut untuk pemijatan kulit bayi yang kering. 
Sangat bagus kan Moms, manfaat si Minyak biji bunga matahari ini?

Semoga bermanfaat ya Moms!

#Sanosan #SanosanID #SanosanSkincare #BathandShampoo #WashAndCare #WashFoam #Shampoo #CareOil #CareLotion #CareCream #CreamToPowder #Panthenol #OintmentPanthenol #SabunBayi #ShampoBayi #KulitSensitif #KulitNormal #LotionBayi #Creambayi #Toiletries #SkinCareBayi #MadeInGermany #BabyOil
Halo Moms!!! Yuk kita bahas manfaat Sunflower Seed Oil dalam Sanosan Care Oil!

Manfaat minyak biji bunga matahari sangat beragam, Moms. Minyak biji bunga matahari bisa menjadi solusi alami dan sehat untuk mempertahankan kulit indah, berkat sifatnya yang menenangkan dan melembabkan.

Minyak biji bunga matahari kaya akan nutrisi dan antioksidan, minyak biji bunga matahari pun sering digunakan untuk pengobatan yang efektif mengatasi kemerahan dan iritasi pada kulit.

berikut beberapa manfaat Minyak biji bunga matahari

Melembabkan Kulit dan mengatasi kulit kering:
minyak biji bunga matahari dapat membantu menjaga kelembapan kulit kulit kering, mengalami dehidrasi atau sensitif. gunakan minyak biji bunga matahari sebagai lotion pada kulit bayi untuk melindungi kulit dan memijat kulit dengan minyak ini, dapat membantu mengurangi infeksi kulit hingga 14 persen.
Merawat Masalah Kulit:
Minyak biji bunga matahari adalah minyak dengan kualitas yang baik karena teksturnya yang ringan dan sangat cocok untuk perawatan mata dan kulit. Hal ini sangat cocok untuk jenis kulit normal hingga jenis kulit kering. Hal ini juga digunakan dalam produk kulit yang menciptakan rasa lembut pada permukaan kulit.

Nah Moms, Minyak biji bunga matahari dalam Sanosan Care Oil sangat baik untuk menjaga serta merawat kekeringan dan iritasi kulit bayi. Care Oil merupakan perawatan lembut untuk pemijatan kulit bayi yang kering.
Sangat bagus kan Moms, manfaat si Minyak biji bunga matahari ini?

Semoga bermanfaat ya Moms!

#Sanosan #SanosanID #SanosanSkincare #BathandShampoo #WashAndCare #WashFoam #Shampoo #CareOil #CareLotion #CareCream #CreamToPowder #Panthenol #OintmentPanthenol #SabunBayi #ShampoBayi #KulitSensitif #KulitNormal #LotionBayi #Creambayi #Toiletries #SkinCareBayi #MadeInGermany #BabyOil
Hai Moms.. Kulit si Kecil ruam berlebih?

jangan panik Moms, langsung olesi kulit si Kecil dengan Sanosan Ointment Diaper Rash aja.

dengan kandungan Cera Alba (Beeswax) yang dapat mengatasi peradangan pada kulit, seperti ruam berlebih. karena mengandung komponen antiperadangan, sehingga sangat baik digunakan untuk peradangan pada kulit.

selain itu, Olive Oil dan Beeswax juga merupakan bahan yang bagus untuk melembapkan kulit. Antioksidan yang terkandung di dalamnya mampu menangkal radikal bebas, serta memperbaiki kulit yang kering, kasar dan pecah-pecah.

Sanosan Ointment Diaper Rash dapat menenangkan dan memulihkan iritasi kulit (ruam berlebih) serta membentuk lapisan perlindungan pada area popok untuk menghindari kelembapan yang dapat menyebabkan ruam popok.

Sanosan Ointment Diaper Rash ini sangat cocok untuk digunakan sehari-hari loh.. Nah Moms, mau beli produk Sanosan, tapi bingung mau beli dimana?

Sekarang Sanosan sudah ada di Shopee Mall, Tokopedia, Blibli.com dan Lazada Mall.
klik aja link yang ada di profile, dan pilih e-commerce langganan Moms.. atau bisa juga beli di Baby Shop kesayangan Moms.. #Sanosan #SanosanID #SanosanSkincare #BathandShampoo #WashAndCare #WashFoam #Shampoo #CareOil #CareLotion #CareCream #CreamToPowder #Panthenol #OintmentPanthenol #SabunBayi #ShampoBayi #KulitSensitif #KulitNormal #LotionBayi #Creambayi #Toiletries #SkinCareBayi #MadeInGermany #BabyOi
Hai Moms.. Kulit si Kecil ruam berlebih?

jangan panik Moms, langsung olesi kulit si Kecil dengan Sanosan Ointment Diaper Rash aja.

dengan kandungan Cera Alba (Beeswax) yang dapat mengatasi peradangan pada kulit, seperti ruam berlebih. karena mengandung komponen antiperadangan, sehingga sangat baik digunakan untuk peradangan pada kulit.

selain itu, Olive Oil dan Beeswax juga merupakan bahan yang bagus untuk melembapkan kulit. Antioksidan yang terkandung di dalamnya mampu menangkal radikal bebas, serta memperbaiki kulit yang kering, kasar dan pecah-pecah.

Sanosan Ointment Diaper Rash dapat menenangkan dan memulihkan iritasi kulit (ruam berlebih) serta membentuk lapisan perlindungan pada area popok untuk menghindari kelembapan yang dapat menyebabkan ruam popok.

Sanosan Ointment Diaper Rash ini sangat cocok untuk digunakan sehari-hari loh.. Nah Moms, mau beli produk Sanosan, tapi bingung mau beli dimana?

Sekarang Sanosan sudah ada di Shopee Mall, Tokopedia, Blibli.com dan Lazada Mall.
klik aja link yang ada di profile, dan pilih e-commerce langganan Moms.. atau bisa juga beli di Baby Shop kesayangan Moms.. #Sanosan #SanosanID #SanosanSkincare #BathandShampoo #WashAndCare #WashFoam #Shampoo #CareOil #CareLotion #CareCream #CreamToPowder #Panthenol #OintmentPanthenol #SabunBayi #ShampoBayi #KulitSensitif #KulitNormal #LotionBayi #Creambayi #Toiletries #SkinCareBayi #MadeInGermany #BabyOi
#AvonRep #foundation #makeup #Avon #beautylover #foundationlovers #alldifferentshades  #creamtopowder #extralasting #makeupartists #chooseavon #linkinbio👆
<COMING SOON>

Superface Multi Lightful Stick is introducing a new color : 💫💫GOLD RUSH 💫💫 A multipurpose stick for accentuating the eyes, cheeks, lips and body. Unique, creamy texture and sheer color blends effortlessly to create shimmering accents, contours, or highlights on all skin tones.

Soon available at Amazon

#Creamy #SheerShimmer #StayingPower #MultiUse #SheerFinish #CreamtoPowder #superface
<COMING SOON>

Superface Multi Lightful Stick is introducing a new color : 💫💫GOLD RUSH 💫💫 A multipurpose stick for accentuating the eyes, cheeks, lips and body. Unique, creamy texture and sheer color blends effortlessly to create shimmering accents, contours, or highlights on all skin tones.

Soon available at Amazon

#Creamy #SheerShimmer #StayingPower #MultiUse #SheerFinish #CreamtoPowder #superface
Close up from today's look posted earlier.

There is seriously no better cream eyeshadow product better than Senegence's Shadowsense! 💙Rustic Brown outer corner, lower lash line and brows
💙Pink Frost under brow and as lid primer
💙Candied Cocoa Shimmer in crease and outer corner
💙Pink Opal Shimmer inner corner
💙Gilded Shimmer liquid eyeliner
💙Black VolumeIntense Mascara

#senegenceinternational #mysenelook #liplinewithsarah #eyeshadowblending #creamtopowder #blend #greeneyes #eyelooks
Close up from today's look posted earlier.

There is seriously no better cream eyeshadow product better than Senegence's Shadowsense! 💙Rustic Brown outer corner, lower lash line and brows
💙Pink Frost under brow and as lid primer
💙Candied Cocoa Shimmer in crease and outer corner
💙Pink Opal Shimmer inner corner
💙Gilded Shimmer liquid eyeliner
💙Black VolumeIntense Mascara

#senegenceinternational #mysenelook #liplinewithsarah #eyeshadowblending #creamtopowder #blend #greeneyes #eyelooks
Loving my Papaya Lipgloss by #Senegence
Loving my Papaya Lipgloss by #Senegence
#senegence #shadowsense #eyemakeup #eyemakeuplook #lipsense #senegenceinternational #eyeshadow #longwear #crueltyfree #crueltyfreemakeup #eyelook #wontfallout #vegan #nongmo #glutenfree #makeup #blueeyes #makeupideas #creamtopowder #pinkeyeshadow #pink #bemine
Experience the coverage of a cream foundation and shine-free finish of a high-quality powder with the award winning #natiobeauty Cream to Powder Foundation. ⠀
@natiobeauty #bloomsthechemistfigtree #cosmetics #makeup
#natiobeauty #creamtopowder #cover #stayallday #foundation #face #cream #powder #natio
Experience the coverage of a cream foundation and shine-free finish of a high-quality powder with the award winning #natiobeauty Cream to Powder Foundation. ⠀
@natiobeauty #bloomsthechemistfigtree #cosmetics #makeup
#natiobeauty #creamtopowder #cover #stayallday #foundation #face #cream #powder #natio
Mudahnya bila ada CREAM TO POWDER FOUNDATION ni💃tak perlu foundation lagii‼️‼️‼️
.
. 
Sapu-sapu dah cantik. Tutup segala cela dan menyeratakan tona kulit😘 BEDAK + FOUNDATION‼️ yeayyyy💃 jadi apa lagi yang awak perlukan😍
.
. 
Kita wanita mesti ada hari yang nak cepat bersiap dah terlewat dan sebagainya, tapi tetap nk cantik kan.🤗 Sekarang tak perlu risau lagi dengan ada nya CTP from marykay💃
.
.
#creamtopowder #creamtopowderfoundation #foundation #noncomedogenic #naturalmakeup
Mudahnya bila ada CREAM TO POWDER FOUNDATION ni💃tak perlu foundation lagii‼️‼️‼️
.
.
Sapu-sapu dah cantik. Tutup segala cela dan menyeratakan tona kulit😘 BEDAK + FOUNDATION‼️ yeayyyy💃 jadi apa lagi yang awak perlukan😍
.
.
Kita wanita mesti ada hari yang nak cepat bersiap dah terlewat dan sebagainya, tapi tetap nk cantik kan.🤗 Sekarang tak perlu risau lagi dengan ada nya CTP from marykay💃
.
.
#creamtopowder #creamtopowderfoundation #foundation #noncomedogenic #naturalmakeup
#eyemakeup #eyeshadow #senegence #creamtopowder #longlastingcosmetics #smudgeproof #lipsense #glossboss #statementnecklace #bandanashimmer #mulbery #pinkopalshimmer #parklanejewelry #senegencedistributor
Experience the coverage of a cream foundation and shine-free finish of a high-quality powder with the award winning #natiobeauty Cream to Powder Foundation. ⠀
⠀
#natiobeauty #creamtopowder #cover #stayallday ⠀
Experience the coverage of a cream foundation and shine-free finish of a high-quality powder with the award winning #natiobeauty Cream to Powder Foundation. ⠀

#natiobeauty #creamtopowder #cover #stayallday
Full Blush face! I did this look live on my personal Facebook Page! Go check it out. It’s pretty sweet how most of our products have multiuse! Bang for your buck! .
.
✨Eyes: Toasted Rose BlushSense & Bronze BlushSense ✨Cheeks: Cherry BlushSense ✨Contour: Bronze BlushSense ✨Lips: Pink Berry BlushSense & Terra Cotta BlushSense mixed
.
.
.
#ravishinglipsbyleangelique #mysenelook #fullblushface #blushsebse #blush #creamtopowder #toastedroseblushsense #pinkberryblushsense #bronzeblushsense #cherryblushsense #terracottablushsense #straighthair #stripes #getteadywithme #easymakeuplooks #woc #blushitup #allhimgsblush #bangforyourbuck #multiuseproducts
Full Blush face! I did this look live on my personal Facebook Page! Go check it out. It’s pretty sweet how most of our products have multiuse! Bang for your buck! .
.
✨Eyes: Toasted Rose BlushSense & Bronze BlushSense ✨Cheeks: Cherry BlushSense ✨Contour: Bronze BlushSense ✨Lips: Pink Berry BlushSense & Terra Cotta BlushSense mixed
.
.
.
#ravishinglipsbyleangelique #mysenelook #fullblushface #blushsebse #blush #creamtopowder #toastedroseblushsense #pinkberryblushsense #bronzeblushsense #cherryblushsense #terracottablushsense #straighthair #stripes #getteadywithme #easymakeuplooks #woc #blushitup #allhimgsblush #bangforyourbuck #multiuseproducts
#trenditup #superchargedmascara #provolume #trenditupmascara #mascara #supercharged #creamtopowder #matteeyeshadow #creamtopowdermatteeyeshadow #oilfree #oilfreemascara #beautyblogger #beauty #makeup #blog #blogger #beautyblog #dmhungary #shopping
#การผสมที่ลงตัวของคูชั่นในรูปแบบรองพื้น #CreamtoPowder #ตอบโจทย์ทุกความต้องการของสาวๆกันคร้า⚡️😍
.
🌝 Laneige Powder Fit Cushion SPF 50 PA+++ NO.23 Sand
- เผยผิวแมตต์ราวกับทาแป้ง
- ให้สัมผัสเนียนเรียบไปกับผิวหน้า เสมือนผิวใหม่
- ประสิทธิภาพการปกปิดที่รูขุมขน และรอยแดงที่ดีเยี่ยม
- ติดทนนานตลอดวัน
- เทคโนโลยีคุชชั่นแบบตาข่ายสัมผัสบางเบา เผยผิวที่เรียบเนียน ไม่เป็นคราบ
.
📌ปกติ 1,250฿ เหลือเพียง 950฿ ส่งฟรีEMS❗️
.
👉🏻🛍ช็อปเลย!
 LINE : @beauty9shop( มี @ นำหน้า )
FB : Beauty9shop
.
#Laneige #Cushion #PowderFit #Sand #Beauty9shop
#การผสมที่ลงตัวของคูชั่นในรูปแบบรองพื้น #CreamtoPowder #ตอบโจทย์ทุกความต้องการของสาวๆกันคร้า⚡️😍
.
🌝 Laneige Powder Fit Cushion SPF 50 PA+++ NO.23 Sand
- เผยผิวแมตต์ราวกับทาแป้ง
- ให้สัมผัสเนียนเรียบไปกับผิวหน้า เสมือนผิวใหม่
- ประสิทธิภาพการปกปิดที่รูขุมขน และรอยแดงที่ดีเยี่ยม
- ติดทนนานตลอดวัน
- เทคโนโลยีคุชชั่นแบบตาข่ายสัมผัสบางเบา เผยผิวที่เรียบเนียน ไม่เป็นคราบ
.
📌ปกติ 1,250฿ เหลือเพียง 950฿ ส่งฟรีEMS❗️
.
👉🏻🛍ช็อปเลย!
LINE : @beauty9shop( มี @ นำหน้า )
FB : Beauty9shop
.
#Laneige #Cushion #PowderFit #Sand #Beauty9shop
I went live on my personal FB Page today and I am always so awkward and weird 🤦🏾‍♀️🤷🏾‍♀️😂
.
At least I didn’t chicken out, like I normally would tho... #GettingOutOfMyOwnWay
.
This was the finished look 💕
.
All @senegenceinternational skincare/cosmetics used...
.
👄 Color Correcting Tinted Moisturizer & Natural Powder
.
👄Garnet, MocaJava, Smoked Topaz, Platinum Glitter, Onyx, Shimmer Copper Rose ShadowSense
.
👄 UnderSense & WP LashSense
.
👄 Currant LipSense & Glossy
.
#LatashasLastingBeauty #LipSense #KissProof #NotJustLips #ThisIsHowI40 #MySeneLook #Currant #ShadowSense #LashObsession #BrownGirlBeauty #MelaninMagic #NotAProYet #CreamToPowder #SmudgeProofMakeup #SenePlexComplex #MUAInTraining #SkinCareInYourMakeup #HealthySkin #CrueltyFreeProducts #ProductsThatWork #MakeUpForBeginners
I went live on my personal FB Page today and I am always so awkward and weird 🤦🏾‍♀️🤷🏾‍♀️😂
.
At least I didn’t chicken out, like I normally would tho... #GettingOutOfMyOwnWay
.
This was the finished look 💕
.
All @senegenceinternational skincare/cosmetics used...
.
👄 Color Correcting Tinted Moisturizer & Natural Powder
.
👄Garnet, MocaJava, Smoked Topaz, Platinum Glitter, Onyx, Shimmer Copper Rose ShadowSense
.
👄 UnderSense & WP LashSense
.
👄 Currant LipSense & Glossy
.
#LatashasLastingBeauty #LipSense #KissProof #NotJustLips #ThisIsHowI40 #MySeneLook #Currant #ShadowSense #LashObsession #BrownGirlBeauty #MelaninMagic #NotAProYet #CreamToPowder #SmudgeProofMakeup #SenePlexComplex #MUAInTraining #SkinCareInYourMakeup #HealthySkin #CrueltyFreeProducts #ProductsThatWork #MakeUpForBeginners
True Colour Cream-to-Powder Foundation Compact. Regular price £12. For campaign 9 just £7!!! See comments for more details. #toorder #clickthelinkinbio #avon #foundation #creamtopowder #creamtopowderfoundation
True Colour Cream-to-Powder Foundation Compact. Regular price £12. For campaign 9 just £7!!! See comments for more details. #toorder #clickthelinkinbio #avon #foundation #creamtopowder #creamtopowderfoundation
Here come the savings! 💐 Enjoy 25% off beauty essentials for brides when you purchase the Day of Essentials Kit between May 16 and May 17, 2019. Today and tomorrow only! This is an awesome deal! 
Day of Essentials Kit includes: • MakeSense Advanced Anti-Aging Pearlizer
• Hydrating Facial Serum Mist
• Nude Pink LipSense® Collection (color, Gloss & Ooops!®)
• Oil Absorbing Sheets

#lipsense #senegence #antiaging #smudgeproof #budgeproof #kissproof #seneplexcomplex #skincare #skincareinmakeup #creamtopowder #creamtopowdercosmetics #antiagingskincare #deal #brides #sale
Here come the savings! 💐 Enjoy 25% off beauty essentials for brides when you purchase the Day of Essentials Kit between May 16 and May 17, 2019. Today and tomorrow only! This is an awesome deal!
Day of Essentials Kit includes: • MakeSense Advanced Anti-Aging Pearlizer
• Hydrating Facial Serum Mist
• Nude Pink LipSense® Collection (color, Gloss & Ooops!®)
• Oil Absorbing Sheets

#lipsense #senegence #antiaging #smudgeproof #budgeproof #kissproof #seneplexcomplex #skincare #skincareinmakeup #creamtopowder #creamtopowdercosmetics #antiagingskincare #deal #brides #sale
@coach_rissa one of the C😎😎LEST clients on the planet❤
👉
👉
👉
Check out her Commit Dance Fitness Class at W. LVAC Monday nights at 6:30!

#lovemyclients
#foundationmatched
#creamtopowder
#womenonamission 
#doyourthing
#commitdancefitness
#mymklife 
#realwalkrealtalk
#godfamilycareer
@coach_rissa one of the C😎😎LEST clients on the planet❤
👉
👉
👉
Check out her Commit Dance Fitness Class at W. LVAC Monday nights at 6:30!

#lovemyclients
#foundationmatched
#creamtopowder
#womenonamission
#doyourthing
#commitdancefitness
#mymklife
#realwalkrealtalk
#godfamilycareer
Can you tell what is in this pic? Let me just tell you! These are two glitter shadowsense colors: moca java glitter and sandstone pearl glitter. I have worn sandstone pearl glitter probably 8 times out of 10 lately. It is just that good. ❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shadowsense #glittershadow #creamtopowder #longlasting #makeup #lipsbybrandie #senegence #mommakeup #vegan #madeinUSA #crueltyfree
Can you tell what is in this pic? Let me just tell you! These are two glitter shadowsense colors: moca java glitter and sandstone pearl glitter. I have worn sandstone pearl glitter probably 8 times out of 10 lately. It is just that good. ❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shadowsense #glittershadow #creamtopowder #longlasting #makeup #lipsbybrandie #senegence #mommakeup #vegan #madeinUSA #crueltyfree
🌹Endless performance Creme-to-powder Foundation(2 dalam 1, foundation & bedak!)🌹
.
Kalau korang perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya!😍😍
.
❤ Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
❤ Biasanya Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
❤ Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka.Tak la rasa macam make up tebal. 
Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela.
❤ Korang boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush. Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya.
.
🍀 Special Price
🍀 Free Postage
🍀 Free Sample Mk
🍀 Free Gift
🍀 Free Consultation
Berminat boleh terus wtsap evelyn yea😊
.
0162108850
👉Or click link on bio
Evelyn Erna,
Your Trusted Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykay #creamtopowder #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaymelakaraya #makeupkorea #marykaymelakatengah #marykaysimplemakeup #creamtopowderfoundation #marykaysabah #marykaysarawak #marykayselangor #marykayproduk #marykaypromotion #makeupmurah #makeuptahanlama #foundation #foundationtahanlama #cream #likeforlikes #beauty #makeup #MakeUpArtisMalaysia #makeupglowing #ccream #foundationmarykay 
#marykayccream
🌹Endless performance Creme-to-powder Foundation(2 dalam 1, foundation & bedak!)🌹
.
Kalau korang perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya!😍😍
.
❤ Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
❤ Biasanya Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
❤ Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka.Tak la rasa macam make up tebal.
Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela.
❤ Korang boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush. Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya.
.
🍀 Special Price
🍀 Free Postage
🍀 Free Sample Mk
🍀 Free Gift
🍀 Free Consultation
Berminat boleh terus wtsap evelyn yea😊
.
0162108850
👉Or click link on bio
Evelyn Erna,
Your Trusted Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykay #creamtopowder #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaymelakaraya #makeupkorea #marykaymelakatengah #marykaysimplemakeup #creamtopowderfoundation #marykaysabah #marykaysarawak #marykayselangor #marykayproduk #marykaypromotion #makeupmurah #makeuptahanlama #foundation #foundationtahanlama #cream #likeforlikes #beauty #makeup #MakeUpArtisMalaysia #makeupglowing #ccream #foundationmarykay
#marykayccream
Shadowsense showdown! Help me beat @kaira.redefining_beautiful this week! Our tubes are cream to powder and will last 6-9 months 😍😍 purchase by Wednesday! #senegence #shadowsense #eyeshadow #creamtopowder #linkinbio #seneboss #longlastingmakeup #buybyWednesday #shadowsenseshowdown #distributor #waterproof #budgeproof #raleigh #ncdistributor
Shadowsense showdown! Help me beat @kaira.redefining_beautiful this week! Our tubes are cream to powder and will last 6-9 months 😍😍 purchase by Wednesday! #senegence #shadowsense #eyeshadow #creamtopowder #linkinbio #seneboss #longlastingmakeup #buybyWednesday #shadowsenseshowdown #distributor #waterproof #budgeproof #raleigh #ncdistributor
Sanosan Gentle Cleansing for Sensitive Baby Skin

apa sih Skincare untuk perawatan bayi dengan kulit normal atau kulit kering?? Bagi si Kecil dengan kulit normal, Moms bisa menggunakan Sanosan Bath and Shampoo untuk membersihkan kulit si Kecil loh. Bath and shampoo ini bisa untuk rambut dan tubuh si Kecil Moms.

dan bagi si Kecil dengan kulit kering, Moms bisa menggunakan serangkaian Sanosan untuk kulit kering si Kecil seperti: Wash and care juga Wash Foam untuk badan si Kecil, dan Shampoo untuk rambut si Kecil Moms.

lalu apa sih masing-masing manfaatnya?

Sanosan Bath and Shampoo memberikan sensasi lembut dan bersinar. cocok untuk kulit normal hingga sensitif.

Sanosan Wash and Care juga Wash Foam menyeimbangkan kelembaban sehingga menjaga kulit bayi dari kekeringan dan terasa halus.

Sanosan Shampoo menjaga rambut tetap halus, lembut dan mudah disisir.

Nah Moms, Sanosan Gentle Cleansing sangat cocok untuk penggunan sehari-hari Moms. karena Sanosan menggunakan bahan alami seperti Minyak Zaitun Organik dan Protein Susu yang berfungsi sebagai pelembab. Agar bayi memiliki kulit yang sehat dan lembut.

Semoga informasinya bermanfaat ya Moms.. #Sanosan #SanosanID #SanosanSkincare #BathandShampoo #WashAndCare #WashFoam #Shampoo #CareOil #CareLotion #CareCream #CreamToPowder #Panthenol #OintmentPanthenol #SabunBayi #ShampoBayi #KulitSensitif #KulitNormal #LotionBayi #Creambayi #Toiletries #SkinCareBayi #MadeInGermany #BabyOil
Sanosan Gentle Cleansing for Sensitive Baby Skin

apa sih Skincare untuk perawatan bayi dengan kulit normal atau kulit kering?? Bagi si Kecil dengan kulit normal, Moms bisa menggunakan Sanosan Bath and Shampoo untuk membersihkan kulit si Kecil loh. Bath and shampoo ini bisa untuk rambut dan tubuh si Kecil Moms.

dan bagi si Kecil dengan kulit kering, Moms bisa menggunakan serangkaian Sanosan untuk kulit kering si Kecil seperti: Wash and care juga Wash Foam untuk badan si Kecil, dan Shampoo untuk rambut si Kecil Moms.

lalu apa sih masing-masing manfaatnya?

Sanosan Bath and Shampoo memberikan sensasi lembut dan bersinar. cocok untuk kulit normal hingga sensitif.

Sanosan Wash and Care juga Wash Foam menyeimbangkan kelembaban sehingga menjaga kulit bayi dari kekeringan dan terasa halus.

Sanosan Shampoo menjaga rambut tetap halus, lembut dan mudah disisir.

Nah Moms, Sanosan Gentle Cleansing sangat cocok untuk penggunan sehari-hari Moms. karena Sanosan menggunakan bahan alami seperti Minyak Zaitun Organik dan Protein Susu yang berfungsi sebagai pelembab. Agar bayi memiliki kulit yang sehat dan lembut.

Semoga informasinya bermanfaat ya Moms.. #Sanosan #SanosanID #SanosanSkincare #BathandShampoo #WashAndCare #WashFoam #Shampoo #CareOil #CareLotion #CareCream #CreamToPowder #Panthenol #OintmentPanthenol #SabunBayi #ShampoBayi #KulitSensitif #KulitNormal #LotionBayi #Creambayi #Toiletries #SkinCareBayi #MadeInGermany #BabyOil
🙉..."The secret palette" is coming babies🙉
*
*
*
Per prenotarla potete passare in negozio, mandare un messaggio anche su whatsapp.📸@nablacosmetics
Vi aspettiamo💄#neweyeshadowpalette #largogramsci #poggibonsi
🙉..."The secret palette" is coming babies🙉
*
*
*
Per prenotarla potete passare in negozio, mandare un messaggio anche su whatsapp.📸@nablacosmetics
Vi aspettiamo💄#neweyeshadowpalette #largogramsci #poggibonsi
Κάντε εύκολα και γρήγορα contouring με την καινοτόμο τεχνολογία “cream to powder” της L’Oreal στην  Infallible Sculpt Contouring Palette, και δώστε ένα άψογο ματ αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας για περισσότερο από 6 ώρες χωρίς φρεσκάρισμα!⠀
⠀
Tag Us @beautyinc_gr⠀
Τιμή 👉 11,95 €⠀
💄Shop: link in bio⠀
☎215 55 19 556⠀
✉info@beautyinc.gr ⠀
➡facebook.com/beautyinc.gr⠀
📷⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#beautyinceshop #cosmetics #makeuplover #beautyincgr #beautyinc_gr #beauty #makeup #makeupaddict #makeuplife #makeup #beauty #beautygirl #instagood #pictureoftheday #photooftheday  #loreal #infalliblesculpt #contouringpalette #creamtopowder #contour⠀
Κάντε εύκολα και γρήγορα contouring με την καινοτόμο τεχνολογία “cream to powder” της L’Oreal στην Infallible Sculpt Contouring Palette, και δώστε ένα άψογο ματ αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας για περισσότερο από 6 ώρες χωρίς φρεσκάρισμα!⠀

Tag Us @beautyinc_gr⠀
Τιμή 👉 11,95 €⠀
💄Shop: link in bio⠀
☎215 55 19 556⠀
✉info@beautyinc.gr ⠀
➡facebook.com/beautyinc.gr⠀
📷⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#beautyinceshop #cosmetics #makeuplover #beautyincgr #beautyinc_gr #beauty #makeup #makeupaddict #makeuplife #makeup #beauty #beautygirl #instagood #pictureoftheday #photooftheday #loreal #infalliblesculpt #contouringpalette #creamtopowder #contour⠀
This beautiful cream to powder balm is packed with skin loving, synergistic ingredients.  Featuring nourishing plant oils and butters, antioxidants, vitamins, skin replenishing extracts....
The tutorial is on our blog
This beautiful cream to powder balm is packed with skin loving, synergistic ingredients. Featuring nourishing plant oils and butters, antioxidants, vitamins, skin replenishing extracts....
The tutorial is on our blog
🌸Ready Stock

MaryKay Endless Performance CTP Foundation
(Klik Whatsapp link di bio untuk order)

Kod:
🌟Bronze 1
🌟Beige 2
🌟Beige 1
🌟Ivory 2
🌟Ivory 1

#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #bazarpaknil #creamtopowder #creamtopowderfoundation #endlessperformance #assalamualaikum
🌸Ready Stock

MaryKay Endless Performance CTP Foundation
(Klik Whatsapp link di bio untuk order)

Kod:
🌟Bronze 1
🌟Beige 2
🌟Beige 1
🌟Ivory 2
🌟Ivory 1

#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #bazarpaknil #creamtopowder #creamtopowderfoundation #endlessperformance #assalamualaikum
Blue hair, don't care! Rocking a bit of Denim ShadowSense (aka eyeshadow) in the locks today to edge up the sahm mama vibe 😜.
.
This rock🌟 eyeshadow is a self-setting cream-to-powder formula and comes in glitter, shimmer and matte shades in every colour of the 🌈. They are WATERPROOF, SMUDGEPROOF, and chalk full of ANTIAGING skincare and can be used all over your face and body.
. . .
#bluehair #denimshadowsense #allpurposeeyeshadow #creamtopowder #antiagingskincare #highlypigmented #littlegoesalongway #bluemakeup #bluehue #blueaesthetic #blueeyeshadow #blue #temporaryhaircolor
Blue hair, don't care! Rocking a bit of Denim ShadowSense (aka eyeshadow) in the locks today to edge up the sahm mama vibe 😜.
.
This rock🌟 eyeshadow is a self-setting cream-to-powder formula and comes in glitter, shimmer and matte shades in every colour of the 🌈. They are WATERPROOF, SMUDGEPROOF, and chalk full of ANTIAGING skincare and can be used all over your face and body.
. . .
#bluehair #denimshadowsense #allpurposeeyeshadow #creamtopowder #antiagingskincare #highlypigmented #littlegoesalongway #bluemakeup #bluehue #blueaesthetic #blueeyeshadow #blue #temporaryhaircolor
#senegence #shadowsense #eyemakeup #eyemakeuplook #lipsense #senegenceinternational #eyeshadow #longwear #crueltyfree #crueltyfreemakeup #eyelook #wontfallout #vegan #nongmo #glutenfree #makeup #blueeyes #makeupideas #creamtopowder
Did a live this morning with my @senegenceinternational skincare essentials this morning and finished up with a little color correcting tinted moisturizer to even out my skin. 🧖🏾‍♀️
.
I was gonna go subtle with the makeup today, but then this happened 😂🤷🏾‍♀️ @societylashes Style: Demure
.
#LatashasLastingBeauty #LipSense #KissProof #NotJustLips #ThisIsHowI40 #MySeneLook #FreshFace #ShadowSense #SmokedTopazShimmer #RoseGoldGlitter #LashObsession #BrownGirlBeauty #MelaninMagic #NotAProYet #CreamToPowder #SmudgeProofMakeup #SenePlexComplex #MUAInTraining #SkinCareInYourMakeup #HealthySkin #CrueltyFreeProducts #ProductsThatWork #MakeUpForBeginners
Did a live this morning with my @senegenceinternational skincare essentials this morning and finished up with a little color correcting tinted moisturizer to even out my skin. 🧖🏾‍♀️
.
I was gonna go subtle with the makeup today, but then this happened 😂🤷🏾‍♀️ @societylashes Style: Demure
.
#LatashasLastingBeauty #LipSense #KissProof #NotJustLips #ThisIsHowI40 #MySeneLook #FreshFace #ShadowSense #SmokedTopazShimmer #RoseGoldGlitter #LashObsession #BrownGirlBeauty #MelaninMagic #NotAProYet #CreamToPowder #SmudgeProofMakeup #SenePlexComplex #MUAInTraining #SkinCareInYourMakeup #HealthySkin #CrueltyFreeProducts #ProductsThatWork #MakeUpForBeginners
HALOOO MOMS!! Sanosan Care yang terdiri dari Care Lotion, Care Oil dan Care Cream.

Yuk kita bahas salah satu manfaat dari masing-masing Sanosan Care ini!

Sanosan Care Lotion mendukung dan menjaga kelembaban alami kulit bayi yang sensitif dari kekeringan.

Care Oil menjaga serta merawat kekeringan dan iritasi kulit bayi. Care oil juga dapat digunakan pada saat pemijatan si kecil.

Care Cream memberikan perlindungan lebih serta merawat kekeringan dan iritasi kulit bayi. Care Cream dapat memelihara dan menutrisi kelembapan kulit bayi. Care Cream biasa digunakan untuk area muka ya Moms.

Nahh sudah tau kan manfaat baik nya dari Sanosan Care ini?? Yukk segera order di  e-commerce kesayangan nya Moms!! 😆

#Sanosan #SanosanID #SanosanSkincare #BathandShampoo #WashAndCare #WashFoam #Shampoo #CareOil #CareLotion #CareCream #CreamToPowder #Panthenol #OintmentPanthenol #SabunBayi #ShampoBayi #KulitSensitif #KulitNormal #LotionBayi #Creambayi #Toiletries #SkinCareBayi #MadeInGermany #BabyOil
HALOOO MOMS!! Sanosan Care yang terdiri dari Care Lotion, Care Oil dan Care Cream.

Yuk kita bahas salah satu manfaat dari masing-masing Sanosan Care ini!

Sanosan Care Lotion mendukung dan menjaga kelembaban alami kulit bayi yang sensitif dari kekeringan.

Care Oil menjaga serta merawat kekeringan dan iritasi kulit bayi. Care oil juga dapat digunakan pada saat pemijatan si kecil.

Care Cream memberikan perlindungan lebih serta merawat kekeringan dan iritasi kulit bayi. Care Cream dapat memelihara dan menutrisi kelembapan kulit bayi. Care Cream biasa digunakan untuk area muka ya Moms.

Nahh sudah tau kan manfaat baik nya dari Sanosan Care ini?? Yukk segera order di e-commerce kesayangan nya Moms!! 😆

#Sanosan #SanosanID #SanosanSkincare #BathandShampoo #WashAndCare #WashFoam #Shampoo #CareOil #CareLotion #CareCream #CreamToPowder #Panthenol #OintmentPanthenol #SabunBayi #ShampoBayi #KulitSensitif #KulitNormal #LotionBayi #Creambayi #Toiletries #SkinCareBayi #MadeInGermany #BabyOil
#LatashasLastingBeauty #LipSense #KissProof #NotJustLips #ThisIsHowI40 #MySeneLook #FreshFace #ShadowSense #LashObsession #BrownGirlBeauty #MelaninMagic #NotAProYet #CreamToPowder #SmudgeProofMakeup #SenePlexComplex #MUAInTraining #SkinCareInYourMakeup #HealthySkin #CrueltyFreeProducts #ProductsThatWork #MakeUpForBeginners
🌹#kaja #beauty #bento #rosewater #bouncy #shimmer #eyeshadow #trio #creamtopowder #champagne #ballerina #pink #deepplum #sephora #memebox #kbeauty #beautyblogger #makeup #makeupaddict #mothersday #eyes #glitter
.
.
革命的ファンデーション✌︎
#RadiantCreamToPowderFoundation .
.
.

#cledepeaubeaute #teintpoudre #foundation #makeup #basemakeup #cosmetics #shiseido #kawaii 
#CleDePeau #creamtopowder #CPB #CPBSS19 #compactfoundation #flawless #new 
#クレドポーボーテ #タンプードルクレームエクラ #ファンデーション #メイク #ベースメイク #コスメ #オールシーズン #資生堂
#sephoramiddleast#sephorahaul#hudabeauty#faircontour#hudacontour#makeuplomglasting#makeuphaul#emaratimakeup#emaratiwomen#sculpt#arabicmakeup#contourgamestrong#waterproof#creamtopowder#creamtopowderhighlighter
Enjoy your weekend 😎
Enjoy your weekend 😎
Results from my GRWM this morning on my FB Page (swipe up for link).. All @senegenceinternational skincare and cosmetics used and layered Golden Orchid & Candy Cane for my lips! 💋

#LatashasLastingBeauty #GoldenOrchid #CandyCane #LipSense #KissProof #NotJustLips #ThisIsHowI40 #MySeneLook #FreshFace #ShadowSense #LashObsession #BrownGirlBeauty #MelaninMagic #NotAProYet #CreamToPowder #SmudgeProofMakeup #SenePlexComplex #MUAInTraining #SkinCareInYourMakeup #HealthySkin #CrueltyFreeProducts #ProductsThatWork #MakeUpForBeginners
Results from my GRWM this morning on my FB Page (swipe up for link).. All @senegenceinternational skincare and cosmetics used and layered Golden Orchid & Candy Cane for my lips! 💋

#LatashasLastingBeauty #GoldenOrchid #CandyCane #LipSense #KissProof #NotJustLips #ThisIsHowI40 #MySeneLook #FreshFace #ShadowSense #LashObsession #BrownGirlBeauty #MelaninMagic #NotAProYet #CreamToPowder #SmudgeProofMakeup #SenePlexComplex #MUAInTraining #SkinCareInYourMakeup #HealthySkin #CrueltyFreeProducts #ProductsThatWork #MakeUpForBeginners
Base rica y cremosa que se transforma en un acabado en polvo aterciopelado. Crea una apariencia suave y de cobertura total sin el peso. Incluye un espejo y una esponja compacta para una fácil aplicación.
Disponible en Mac Lechería solo 4 tonos.
#lacolors #creamtopowder
Base rica y cremosa que se transforma en un acabado en polvo aterciopelado. Crea una apariencia suave y de cobertura total sin el peso. Incluye un espejo y una esponja compacta para una fácil aplicación.
Disponible en Mac Lechería solo 4 tonos.
#lacolors #creamtopowder
Super excited about this color coming in my next order. Let me know if you want some too! 
#shadowsense #sopretty #mulberry #creamtopowder #makeup #alltheprettycolors
Super excited about this color coming in my next order. Let me know if you want some too!
#shadowsense #sopretty #mulberry #creamtopowder #makeup #alltheprettycolors
Besprekorna koža u jednom koraku!
Sada je to moguće kremastim puderom koji pokriva poput tečnog pudera, koriguje poput korektora i pruža završnicu poput kamenog pudera ⭐799 dinara ⭐
#avon #avonsrbija #avononline #creamtopowder
Besprekorna koža u jednom koraku!
Sada je to moguće kremastim puderom koji pokriva poput tečnog pudera, koriguje poput korektora i pruža završnicu poput kamenog pudera ⭐799 dinara ⭐
#avon #avonsrbija #avononline #creamtopowder
Day 6 of National Small Business Week, May 5-11!🛍💻💃❤️ .

ShadowSense (eyeshadow). . . . . . .

#mbd #maudsbeautydiva #shadowsense #eyeshadow #longlasting #creamtopowder #eyetrio #eyelook #eyelooks #multipurpose #eyequad #mattefinish #matte #shimmerfinish #shimmer #glitterfinish #glitter #smallbusinessweek2019 #smallbusiness #supportsmallbusiness #shopsmall #entrepreneur #happydance #iloveyoursupport
Besprekorna koža u jednom koraku! Sada je to moguće kremastim puderom koji pokriva poput tečnog pudera, koriguje poput korektora i pruža završnicu poput kamenog pudera ⭐ 799 din ⭐
#avon #avonsrbija #avonbeograd #avononline #creamtopowder #foundation #fullcoverage #fullcoveragefoundation #makeup #instamakeup #beauty #instabeauty
Besprekorna koža u jednom koraku! Sada je to moguće kremastim puderom koji pokriva poput tečnog pudera, koriguje poput korektora i pruža završnicu poput kamenog pudera ⭐ 799 din ⭐
#avon #avonsrbija #avonbeograd #avononline #creamtopowder #foundation #fullcoverage #fullcoveragefoundation #makeup #instamakeup #beauty #instabeauty
Superface Multi Lightful Stick ; the cream-to-powder color is quick and easy to apply, leaving an alluringly sheer, natural finish with great staying power💪. Perfect for highlighting and accentuating the eyes, cheeks and lips, now available at Amazon Best-Deal! 🙏

#Creamy #blendable #SheerShimmer #StayingPower #MultiUse #SheerFinish #CreamtoPowder
Superface Multi Lightful Stick ; the cream-to-powder color is quick and easy to apply, leaving an alluringly sheer, natural finish with great staying power💪. Perfect for highlighting and accentuating the eyes, cheeks and lips, now available at Amazon Best-Deal! 🙏

#Creamy #blendable #SheerShimmer #StayingPower #MultiUse #SheerFinish #CreamtoPowder
On Deck
@sennacosmetics 
Cream to powder pro blush palettes ✨
Hands Down ... my favorite cream blushes ... so much can be accomplished with these palettes 
The formula is buildable & can sheer out naturally too ✨
Perfect for beauty or FX for TV Film Editorial & Everyday 
I love mixing in my Gleam Body Radiance sometimes too ✨
✨
✨
#promakeupartistry #promakeup #senna
On Deck
@sennacosmetics
Cream to powder pro blush palettes ✨
Hands Down ... my favorite cream blushes ... so much can be accomplished with these palettes
The formula is buildable & can sheer out naturally too ✨
Perfect for beauty or FX for TV Film Editorial & Everyday
I love mixing in my Gleam Body Radiance sometimes too ✨


#promakeupartistry #promakeup #senna
I'm in love with this mascara
I'm in love with this mascara
Who’s ordering @hudabeautyshop @hudabeauty Tantour?! Available online at @sephora today... 😉Availability in stores May 17th! That’s such a busy day in beauty! 😉
I am looking 4wd to this waterproof cream to powder multi-functional bronzer&contour formula! 😍 Sounds 🔥🔥🔥so far... 😉 #hudabeauty #shophudabeauty #tantour #bronzer #creamtopowder #contouringmakeup #passport2hautebeauty
Who’s ordering @hudabeautyshop @hudabeauty Tantour?! Available online at @sephora today... 😉Availability in stores May 17th! That’s such a busy day in beauty! 😉
I am looking 4wd to this waterproof cream to powder multi-functional bronzer&contour formula! 😍 Sounds 🔥🔥🔥so far... 😉 #hudabeauty #shophudabeauty #tantour #bronzer #creamtopowder #contouringmakeup #passport2hautebeauty
Luce un rostro perfecto con los CORRECTORES CAMOUFLAJE, CREAM TO POWDER SPF50 y el SPRAY FIJADOR DE MAQUILLAJE de la línea V.I.P. de LêCleire París.

CATEGORIAS
#CosmeticosLeCleireMayo2019
#LineaVIPLeCleireMayo2019
#MaquillajeLeCleireMayo2019
#ProtectorSolarLeCleireMayo2019

_______________________________

HAZ TU COMPRA DIRECTA EN LÍNEA!
(Sólo productos del mes en curso)

CAMPAÑA LeCleire MAYO 2019
Mira todos los productos de MAYO (marco TURQUESA) EN: #campañaMayo2019

ÚLTIMO DÍA para hacer tu compra:
MIÉRCOLES 29 de Mayo 2019

Entrega a domicilio Ciudad Guatemala a Q.15.00 (áreas seleccionadas)
Consulta si tu zona tiene cobertura!
Entregas SOLAMENTE dentro de Guatemala.

Productos sujetos a disponibilidad.
Hasta agotar existencias.
TODOS LOS MESES HAY NUEVOS PRODUCTOS!

#maquillaje #basedemaquillaje #rostro #cobertura #pielperfecta #creamToPowder #spf50 #fijador #spray #corrector #camouflaje 
#lecleire #lecleireguatemala #bellezaysalud #moda #guatemala #cosmeticos #ofertas #compras #regalos #regalo #tendencia #tendencias #regalosoriginales #detodo
Luce un rostro perfecto con los CORRECTORES CAMOUFLAJE, CREAM TO POWDER SPF50 y el SPRAY FIJADOR DE MAQUILLAJE de la línea V.I.P. de LêCleire París.

CATEGORIAS
#CosmeticosLeCleireMayo2019
#LineaVIPLeCleireMayo2019
#MaquillajeLeCleireMayo2019
#ProtectorSolarLeCleireMayo2019

_______________________________

HAZ TU COMPRA DIRECTA EN LÍNEA!
(Sólo productos del mes en curso)

CAMPAÑA LeCleire MAYO 2019
Mira todos los productos de MAYO (marco TURQUESA) EN: #campañaMayo2019

ÚLTIMO DÍA para hacer tu compra:
MIÉRCOLES 29 de Mayo 2019

Entrega a domicilio Ciudad Guatemala a Q.15.00 (áreas seleccionadas)
Consulta si tu zona tiene cobertura!
Entregas SOLAMENTE dentro de Guatemala.

Productos sujetos a disponibilidad.
Hasta agotar existencias.
TODOS LOS MESES HAY NUEVOS PRODUCTOS!

#maquillaje #basedemaquillaje #rostro #cobertura #pielperfecta #creamToPowder #spf50 #fijador #spray #corrector #camouflaje
#lecleire #lecleireguatemala #bellezaysalud #moda #guatemala #cosmeticos #ofertas #compras #regalos #regalo #tendencia #tendencias #regalosoriginales #detodo
Cercate un ombretto a lunga tenuta e che si applichi in velocità? 🤩
•
•
•
Allora la risposta sono i WP Eye Shadow e i Precious Eye Shadow di Paola P. Sono una tipologia di ombretti dalla texture letteralmente fondente, si applicano in velocità con le dita e la durata è davvero pazzesca. Il primo colore che vedete è Dip e fa parte dei Wp Eye Shadow, è un colore champagne a base rosata, lo utilizzo da solo con solo un po’ di colore nella piega quando voglio avere lo sguardo “sveglio”, essendo waterproof resiste anche in quelle giornate dove fa davvero caldo e l’umidità è del 100%. Io inoltre ho una palpebra oleosa quindi posso confermarvi che davvero dopo averlo applicato non si schioda! Ha dei leggeri shimmer che lo rendono super luminoso. Il secondo e il terzo colore sono invece Rosette un color granatina e Benjamin un taupe sabbiato che fanno parte dei Precious Eye Shadow e all’interno hanno dalle scaglie argentate che li rendono ancora più luminosi. Anche se non sono wp trovo la durata davvero buona e come il primo li utilizzo direttamente con le dita perché trovo che così abbiano una resa ancora più piena sulla palpebra! Conoscevate questa tipologia di ombretti?
•
•
•
#wpeyeshadow #preciouseyeshadow #paolapmakeup #creamtopowder #creamtopowdereyeshadow #italianbeautybloggers #ibbloggers #slay2beauty #makeupmafia #womenmakeup #beautytips #beautyadvices #beautyreview #ukbeautyblogger #ukbeautyblog #itbeautyblogger #tasteformakeup
Cercate un ombretto a lunga tenuta e che si applichi in velocità? 🤩



Allora la risposta sono i WP Eye Shadow e i Precious Eye Shadow di Paola P. Sono una tipologia di ombretti dalla texture letteralmente fondente, si applicano in velocità con le dita e la durata è davvero pazzesca. Il primo colore che vedete è Dip e fa parte dei Wp Eye Shadow, è un colore champagne a base rosata, lo utilizzo da solo con solo un po’ di colore nella piega quando voglio avere lo sguardo “sveglio”, essendo waterproof resiste anche in quelle giornate dove fa davvero caldo e l’umidità è del 100%. Io inoltre ho una palpebra oleosa quindi posso confermarvi che davvero dopo averlo applicato non si schioda! Ha dei leggeri shimmer che lo rendono super luminoso. Il secondo e il terzo colore sono invece Rosette un color granatina e Benjamin un taupe sabbiato che fanno parte dei Precious Eye Shadow e all’interno hanno dalle scaglie argentate che li rendono ancora più luminosi. Anche se non sono wp trovo la durata davvero buona e come il primo li utilizzo direttamente con le dita perché trovo che così abbiano una resa ancora più piena sulla palpebra! Conoscevate questa tipologia di ombretti?



#wpeyeshadow #preciouseyeshadow #paolapmakeup #creamtopowder #creamtopowdereyeshadow #italianbeautybloggers #ibbloggers #slay2beauty #makeupmafia #womenmakeup #beautytips #beautyadvices #beautyreview #ukbeautyblogger #ukbeautyblog #itbeautyblogger #tasteformakeup
❤Eye Duo❤
Recreate this eye look by blending our Pink Berry BlushSense into the crease and then pack the lid with our BRAND NEW Limited Edition Platinum Glitter ShadowSense!
.
.
.
#eyeduo #eyeshadow #shadowsense #creamtopowder #creaseproof #waterresistant #LastsAllDay #antiaging #crueltyfree #nongmo #makeup #cosmetics #beauty #eyelook #platinum #pink #smudgeproof
❤Eye Duo❤
Recreate this eye look by blending our Pink Berry BlushSense into the crease and then pack the lid with our BRAND NEW Limited Edition Platinum Glitter ShadowSense!
.
.
.
#eyeduo #eyeshadow #shadowsense #creamtopowder #creaseproof #waterresistant #LastsAllDay #antiaging #crueltyfree #nongmo #makeup #cosmetics #beauty #eyelook #platinum #pink #smudgeproof
The New Lapis Glitter ShadowSense is my Jam!! 👀
.
What do you think???
.
.
#eyeshadow #bathurst #lapisglitter #shadowsense #muaintraining #seneblue #mysenelook #creamtopowder #smudgeproof #lastsallday #eyeshadowjunkie #glitter #glitzandglam #makeup #makeupthatsgoodforyou #shadow #centralwestnsw #senegenceface #seneface #picoftheday #instagood #instabeauty #instamakeup #instadaily #kissesfromkate #girlboss #confidence #womenrock #lipboss #love
Sale sepanjang bulan puase aje. Cepat grab sebelum kehabisan stok.
#okaya #okayaraya #promosiokaya #gempaknews #promosiraya #sale #makeup #makeover #murah #makeupmurah #raya #creamtopowder
Sale sepanjang bulan puase aje. Cepat grab sebelum kehabisan stok.
#okaya #okayaraya #promosiokaya #gempaknews #promosiraya #sale #makeup #makeover #murah #makeupmurah #raya #creamtopowder
🙌🏼🙌🏼
Mother’s DAY Deals! These are valid today - Friday! 🌸🌺💐🌷
🙌🏼🙌🏼
Mother’s DAY Deals! These are valid today - Friday! 🌸🌺💐🌷
Are we friends over on Facebook?! I did a tutorial today showing how is did my WHOLE FACE with ShadowSense!! Come find my group Beauty in the car line! https://www.facebook.com/groups/beautyinthecarline/
-
#lashes #primer #lids #liner #highlight #contour #concealer #blush #allthethings #creamtopowder #blendable #mixable #iwantthemall #goodthingigetadiscount #beautyinthecarline #joinmygroup
Are we friends over on Facebook?! I did a tutorial today showing how is did my WHOLE FACE with ShadowSense!! Come find my group Beauty in the car line! https://www.facebook.com/groups/beautyinthecarline/
-
#lashes #primer #lids #liner #highlight #contour #concealer #blush #allthethings #creamtopowder #blendable #mixable #iwantthemall #goodthingigetadiscount #beautyinthecarline #joinmygroup
Shadowsense permanent line of cream to powder shadows. Easy to blend! Doesn’t crease! Smudge proof! Water Proof! 
Multiple uses: Shadow, Liners, Blush, Highlighter, Eyebrows
Has anti-aging in it as a bonus 
What are your favorite 3 colors? 
#senegence #shadowsense #colors #creamtopowder #favorites #noncreasing #sopretty #smooth #blendable #buildable #anti-Aging
Shadowsense permanent line of cream to powder shadows. Easy to blend! Doesn’t crease! Smudge proof! Water Proof!
Multiple uses: Shadow, Liners, Blush, Highlighter, Eyebrows
Has anti-aging in it as a bonus
What are your favorite 3 colors?
#senegence #shadowsense #colors #creamtopowder #favorites #noncreasing #sopretty #smooth #blendable #buildable #anti-Aging
Blendable ✔️
Applies creamy and sets to powder✔️
.
.
.
(Featured: Cream to Powder Foundation N5)
.
.
.
.
.
#foundation #creamfoundation #creamtopowder #facemakeup #bougiee #mediumcoverage #sheercoverage  #bougie #vitamina #vitamine #bougieecosmetics #facemakeup #toronto #makeupcompact #beautyproduct #beautyproduct #makeupaddict #makeupartist #luxurybeauty #luxurymakeup #faceproducts #makeupjunkies #beautyhoarder #makeuppassion #makeupobsession #makeupartist #makeupcollection #makeupgoals #madeincanada
Do you ever wish there was a guide on what colors to wear with the clothing you have on? I always do especially if I'm wearing a brighter shirt- like how do I match that look?! Well, I've got you girl! Here's a guide to what ShadowSense colors go best with certain colors! Don't be scared! 😘

DM me to order!!
.
.
.
#ShadowSense #Smudgeproof #eyeshadow #versatile #SeneGence #SenePlexComplex #alldaywearcosmetics #budgeproof #WaterResistant #longlasting #buildablecolor #blendablecolor #matte #shimmer #glitter #buildyourownpalette #creamtopowder #battleofthebeautiesweek2
@captivatingbeautywithalicia
Do you ever wish there was a guide on what colors to wear with the clothing you have on? I always do especially if I'm wearing a brighter shirt- like how do I match that look?! Well, I've got you girl! Here's a guide to what ShadowSense colors go best with certain colors! Don't be scared! 😘

DM me to order!!
.
.
.
#ShadowSense #Smudgeproof #eyeshadow #versatile #SeneGence #SenePlexComplex #alldaywearcosmetics #budgeproof #WaterResistant #longlasting #buildablecolor #blendablecolor #matte #shimmer #glitter #buildyourownpalette #creamtopowder #battleofthebeautiesweek2
@captivatingbeautywithalicia
Happy Pink Wednesday 💗 I love the Butter Highlighter in Pink @physiciansformula 💕💖💕 #physiciansformula #butterhighlighter #highlighter #creamtopowder #pink #butterup  #creamhighlighter #pinkhighlighter #creamy  #affordablecosmetics #cvs  #ilovehighlighters #mua #imshook #glow #getyourglowon #outdoorphotography #shimmering #shimmer #makeupjunkie #pinkwednesday #physiciansformulabutterhighlighter
OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER .
KEUNIKAN OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER :
💋 Mengandungi SPF 30 💋 Tahan lama (sehingga 12 jam) 💋 Mesra solat kerana sangat mudah dicuci 💋 Tidak perlu apply bedak 💋 Makin dicalit dan disapu kulit makin cantik dan glowing
.
MUA hebat semua pakai!! 😍
Just apply okaya foundation dan dah tak perlu lagi pakai bedak. .
1 bekas tahan lebih dari 3 - 4 bulan.
Lagi sapu lagi lawa. 
Kening pun boleh conceal menggunakan okaya foundation nie taw!! 😍
.
Whatsap www.wasap.my/60172858957
.
.
#okaya
#foundation
#creamtopowder
OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER .
KEUNIKAN OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER :
💋 Mengandungi SPF 30 💋 Tahan lama (sehingga 12 jam) 💋 Mesra solat kerana sangat mudah dicuci 💋 Tidak perlu apply bedak 💋 Makin dicalit dan disapu kulit makin cantik dan glowing
.
MUA hebat semua pakai!! 😍
Just apply okaya foundation dan dah tak perlu lagi pakai bedak. .
1 bekas tahan lebih dari 3 - 4 bulan.
Lagi sapu lagi lawa.
Kening pun boleh conceal menggunakan okaya foundation nie taw!! 😍
.
Whatsap www.wasap.my/60172858957
.
.
#okaya
#foundation
#creamtopowder