#cenderamata

Telp/Wa 081381086456
atau langsung toko kami Samudra adv.
Lt basement blok A No. 99
Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23 #tdam #dasibordir #pinlogam #medalimurah
Telp/Wa 081381086456
atau langsung toko kami Samudra adv.
Lt basement blok A No. 99
Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23 #tdam #dasibordir #pinlogam #medalimurah
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23 #tdam #dasibordir #pinlogam #pialamurah
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23 #tdam #dasibordir #pinlogam #pialamurah
Tillandsia ionantha guatemala.

Pot type: Glass Cylindrical
Pot Dimensions: Height 15cm, Width 8cm.

RM30.

#airplants #airplant #tillandsia #tillandsiastricta #ionanthaguatemala #tillandsiamalaysia #pokokhiasanrumah #giftideas #plantgift #houseplants #bukitjelutong #bukitjelutongshahalam #cenderahati #cenderamata #giftsforher #gifts #pokok #pokokbunga #plants #plantagram #plantsagaram #love #instagood #tropicalplants #indoorplants #ceramics #decorative #shahalam #klangvalley
Jam dinding untuk dia 💕

Apa2 pun, boleh wasap terus ke link ni  http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/  atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Untungnya kalau ada kawan hadiahkan jam macam ni untuk kita.. Bolehlah nak tag siapa2 tu. Minta hadiahkan 🤭

Apa2 pun, boleh wasap terus ke link ni  http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/  atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Untungnya kalau ada kawan hadiahkan jam macam ni untuk kita.. Bolehlah nak tag siapa2 tu. Minta hadiahkan 🤭

Apa2 pun, boleh wasap terus ke link ni http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/ atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Labu Sayong, Kuala Kangsar #sayajual #cenderamata #handicrafts
#LabuSayong #UsahawanKrafKampungKu 
#TourismPerak #TourismMalaysia
#VisitPerak #KraftanganPerak #LabuSayongATasteOfPerak
#SayongLandofClay #SeeMalaysia #MalaysiaTrulyAsia #KualaKangsar #Sayong #TheRoyalTownKualaKangsar #doorgit #wedding #cenderahati #kraftangan #krafkampungku #perak #kualakangsar #lawatan #cuticutimalaysia #seniwarisan #businessonline #sayajual #cenderamata #doorgiftlabusayong #weddingdoorgift #kraftanganmalaysia #krafrepublic
Warhh, jam dinding untuk Maahad Tahfiz Al-Quran Darul Abrar. Boleh juga nak order dalam kuantiti yang banyak untuk dijadikan cenderamata apa2 event. Harga kita boleh runding nanti 😎 smart kan jam dinding dengan tulisan khat ni. 
Apa2 pun, boleh wasap terus ke link ni  http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/  atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Warhh, jam dinding untuk Maahad Tahfiz Al-Quran Darul Abrar. Boleh juga nak order dalam kuantiti yang banyak untuk dijadikan cenderamata apa2 event. Harga kita boleh runding nanti 😎 smart kan jam dinding dengan tulisan khat ni.
Apa2 pun, boleh wasap terus ke link ni http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/ atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Woww, rare betullah jam dinding ni. Boleh letak ukiran gambar sendiri! haaa, letak dalam bilik sendiri ni, cun niee 😍 smart betul gambar akak ni naik ATV kan. 
Apa2 pun, boleh wasap terus ke link ni  http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/  atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Woww, rare betullah jam dinding ni. Boleh letak ukiran gambar sendiri! haaa, letak dalam bilik sendiri ni, cun niee 😍 smart betul gambar akak ni naik ATV kan.
Apa2 pun, boleh wasap terus ke link ni http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/ atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Happy Anniversary Mak Abah 😍 Jam dinding dengan pelbagai saiz.. Apa2 pun, boleh wasap terus ke link ni  http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/  atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Happy Anniversary Mak Abah 😍 Jam dinding dengan pelbagai saiz.. Apa2 pun, boleh wasap terus ke link ni http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/ atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Stok jam dinding diperbuat daripada kayu kita dah sampai. Siap boleh ukir macam2 design yang kita nak. Bagitau je macam mana, designer kita akan design ikut citarasa yg kita nak, insyaAllah.. Jom.. Sesuai dibuat hadiah dan dijadikan perhiasan di rumah dan pejabat 😊

Apa2 pun, wasap terus ke link ni  http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/  atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Stok jam dinding diperbuat daripada kayu kita dah sampai. Siap boleh ukir macam2 design yang kita nak. Bagitau je macam mana, designer kita akan design ikut citarasa yg kita nak, insyaAllah.. Jom.. Sesuai dibuat hadiah dan dijadikan perhiasan di rumah dan pejabat 😊

Apa2 pun, wasap terus ke link ni http://www.wasap.my/60148250724/PremiumUKIRCraft/ atau klik link di bio 👆🏻Nanti admin akan respond oke 😉

#customwoodennotebook #customwoodeniphonecase #customewoodenclock #customwoodenbox #customwoodenkicyen #customwoodenpotrait #customwoodennametag #customwoodenlamp #surprisegift #convogift #birthdaygift #surprised #customizeddesign #ukirstudio #ukirdesignstudio #engraved #ukirankayumurah #designmantap #bolehrequestdesign #hadiah #cenderahati #cenderamata #gift #framegambar #selamatharijadi #happybirthday #hadiahbirthday #konvo #hadiahkonvo #premiumUKIRCraft

Follow dan Like @premium.ukir.craft
Sablon Pulpen Souvenir promosi
Dsekar Printing @pusatcetaksablon WELCOME RESELLER Percetakan  Online Melayani Seluruh Indonesi, terpercaya sejak 2009,Trusted Online Shop
Produk

Payung
Botol MinumTumbler
Tas Plastik
Label Baju
Paperbag
Gelas Plastik /Papercup
Sticker
Nota / Kwitansi
Kalender
Pita
Seminar kit
Dll

WELCOME RESELLER
Telp & Whatsapp

0819 0427 1640 
0877 3900 4536
0822 2508 6283 
line @ JasaCetakSablon
line @ dsekar.printing
line @ CetakSablonOnline

www.DsekarPrinting.com
email: PusatCetakSablon@gmail.com

#dsekarprinting #katalogdsekarprinting #percetakandsekarprinting #pulpendsekarprinting #pulpen #pen #bolpoin #pulpenpromosi #pulpenlucu #pulpenmurah #pulpenseminar #pulpenhotel #pulpenkantor #pulpenpromosi #pulpensouvenir #cetakpulpen #pulpensablon #merchandise #pulpensouvenir #seminarkit #sablon #cetak #printing #hadiah #cenderamata #souvenir #souvenirnikah #souvenirpernikahan
Sablon Pulpen Souvenir promosi
Dsekar Printing @pusatcetaksablon WELCOME RESELLER Percetakan Online Melayani Seluruh Indonesi, terpercaya sejak 2009,Trusted Online Shop
Produk

Payung
Botol MinumTumbler
Tas Plastik
Label Baju
Paperbag
Gelas Plastik /Papercup
Sticker
Nota / Kwitansi
Kalender
Pita
Seminar kit
Dll

WELCOME RESELLER
Telp & Whatsapp

0819 0427 1640
0877 3900 4536
0822 2508 6283
line @ JasaCetakSablon
line @ dsekar.printing
line @ CetakSablonOnline

www.DsekarPrinting.com
email: PusatCetakSablon@gmail.com

#dsekarprinting #katalogdsekarprinting #percetakandsekarprinting #pulpendsekarprinting #pulpen #pen #bolpoin #pulpenpromosi #pulpenlucu #pulpenmurah #pulpenseminar #pulpenhotel #pulpenkantor #pulpenpromosi #pulpensouvenir #cetakpulpen #pulpensablon #merchandise #pulpensouvenir #seminarkit #sablon #cetak #printing #hadiah #cenderamata #souvenir #souvenirnikah #souvenirpernikahan
Hadiah utk pengantin bff 😘
~ potret jam meja
from rm55
0139022785 @femesfrem
.
.
#gift #love #art #frame
#birthday #anniversary
#hadiahperkahwinan #hadiahulangtahun
#cenderahati #cenderamata #sayajual
#sayajualhadiah #pengantinbaru 
#frameharijadi #selamatpengantinbaru
#selamatbertunang #hadiahhariguru
#hadiahhariibu #hadiahharibapa
#hadiahmurah #suamiisteri #lovetilljannah
#followmyig #goodmorning #potret
RM85 sahaja! 🙊 Anda dapat 2 beg yang multi-function, berkualiti dan comel. Memang untung lahhh!
.
Satu beg sahaja sudah cukup? 🙉 I don't think so. Then, anda boleh tag kawan/kakak/adik for another one bag.
.
Harga combo memang sangat untung berbanding beli 1 item sahaja. Why? Because:
🌼 Dapat lebih dari 1 item dengan 1 harga sahaja.
🌼 Dalam harga combo, kami bagi diskaun sehingga 6%.
🌼 FREE POSTAGE.
.
Segera klik link whatsapp pada bio ⤴️ untuk tempahan/pertanyaan. Offer tamat 31/8.
===========
DOODLE COMEBACK OFFER
---
🕰 Tempoh Siap : 7-10 (hari bekerja)
---
COMBO A RM66
🐔 1 unit Pencil Case (4"x8")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO B RM77
🐔 1 unit Pouch Bag (7.5"x10")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO C RM85
🐔 1 unit Tote Bag (15"x15")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO D RM115
🐔 1 unit Pencil Case (4"x8")
🐔 1 unit Sling Bag (7.5"x10")
🐔 1 unit Tote Bag (15"x15")
---
FREE POSTAGE ! 👌🏻
===========
Untuk menempah, klik link pada bio di atas. Terima kasih!
.
#sayajual #doodlecomebackoffer #jualanmurah2019 #promosi2019 #offer2019 #sale2019 #merchandise #stationery #gift #hadiah #souvenir #cenderamata #pencilcase #drawstringbag #totebag #pouchbag #slingbag
RM85 sahaja! 🙊 Anda dapat 2 beg yang multi-function, berkualiti dan comel. Memang untung lahhh!
.
Satu beg sahaja sudah cukup? 🙉 I don't think so. Then, anda boleh tag kawan/kakak/adik for another one bag.
.
Harga combo memang sangat untung berbanding beli 1 item sahaja. Why? Because:
🌼 Dapat lebih dari 1 item dengan 1 harga sahaja.
🌼 Dalam harga combo, kami bagi diskaun sehingga 6%.
🌼 FREE POSTAGE.
.
Segera klik link whatsapp pada bio ⤴️ untuk tempahan/pertanyaan. Offer tamat 31/8.
===========
DOODLE COMEBACK OFFER
---
🕰 Tempoh Siap : 7-10 (hari bekerja)
---
COMBO A RM66
🐔 1 unit Pencil Case (4"x8")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO B RM77
🐔 1 unit Pouch Bag (7.5"x10")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO C RM85
🐔 1 unit Tote Bag (15"x15")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO D RM115
🐔 1 unit Pencil Case (4"x8")
🐔 1 unit Sling Bag (7.5"x10")
🐔 1 unit Tote Bag (15"x15")
---
FREE POSTAGE ! 👌🏻
===========
Untuk menempah, klik link pada bio di atas. Terima kasih!
.
#sayajual #doodlecomebackoffer #jualanmurah2019 #promosi2019 #offer2019 #sale2019 #merchandise #stationery #gift #hadiah #souvenir #cenderamata #pencilcase #drawstringbag #totebag #pouchbag #slingbag
JEMPUT DTG SERTA RASA PRODUK HOMEMADE KAMI.. LATEST PRODUK #browniesedap FUTURE PRODUK #cookies🍪 .. WAZE MINI RTC KG SANGGANG.. WASSAP 0139569928 0199053380.. BUSINESS HOUR 1030 AM - 630 PM.. #doogift #doorgiftkahwin #goodies #cenderamata #cenderahati #premiumlious #halal #adacourierservice #bahanmentahpopcorn #popcorn #kerepek #bahulukampung #seniukirkayu
JEMPUT DTG SERTA RASA PRODUK HOMEMADE KAMI.. LATEST PRODUK #browniesedap FUTURE PRODUK #cookies🍪 .. WAZE MINI RTC KG SANGGANG.. WASSAP 0139569928 0199053380.. BUSINESS HOUR 1030 AM - 630 PM.. #doogift #doorgiftkahwin #goodies #cenderamata #cenderahati #premiumlious #halal #adacourierservice #bahanmentahpopcorn #popcorn #kerepek #bahulukampung #seniukirkayu
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23
#tdam #dasibordir #pinlogam #bolaindonesia
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23
#tdam #dasibordir #pinlogam #bolaindonesia
Astri & Dede, Perum Royal Garden K18, Ona Rangkasbitung ... 😍 #rangkasbitung #photorangkasbitung #karikatur #fotoprewedding #videoshooting #souvenirpernikahan #konsepprewedding #lukisan #souvenirnikah #souvenirunik #cenderamata #kartuundangan #pengantinmuslimah #kadoultah #kadoulangtahun #dekorasirangkasbitung #dekorasipernikahan #kartuucapan #kartuucapanunik #karikaturunik #sewaac #sewablower
"Cenderamata"

Jazakumullah khairan @cordobasquad2019 atas bingkisan yg ciamik, antik, dan membuatku semakin eksentrik dengan baju dari @geraihawa dan plakat yg terukir namaque sebagai pemandu terheboh (itu pemandu apa sepeda), serta frame yg diukir dan dipahat oleh goresan tangan mungil @papiputs menggambarkan diriku yg enerjik sedang menatap indahnya masa depan di tengah malam dan ditemani oleh bintang, bulan, dan hangatnya api unggun.

Semoga apa yg telah @cordobasquad2019 berikan menjadi ladang amal jariyah dan pemberat timbangan kebaikan di yaumul akhir nanti. Aamiin.

#celoteharis #gift #cendramata #cenderamata #cordoba
"Cenderamata"

Jazakumullah khairan @cordobasquad2019 atas bingkisan yg ciamik, antik, dan membuatku semakin eksentrik dengan baju dari @geraihawa dan plakat yg terukir namaque sebagai pemandu terheboh (itu pemandu apa sepeda), serta frame yg diukir dan dipahat oleh goresan tangan mungil @papiputs menggambarkan diriku yg enerjik sedang menatap indahnya masa depan di tengah malam dan ditemani oleh bintang, bulan, dan hangatnya api unggun.

Semoga apa yg telah @cordobasquad2019 berikan menjadi ladang amal jariyah dan pemberat timbangan kebaikan di yaumul akhir nanti. Aamiin.

#celoteharis #gift #cendramata #cenderamata #cordoba
Syngonium podophyllum (Arrowhead plant). Syngonium podophyllum also acts as an excellent air purifier. A study was done in the year 2013 it was found that the plant Syngonium removes benzene from the atmosphere (1). Other common volatile organic compound (VOC) which is removed by Syngonium is formaldehyde.

Benzene is one of the major VOC released and pollutes the indoor air, main sources include attached garages, automobile exhaust, heating and cooking systems of the houses and many solvents. Formaldehyde is also another indoor air pollutant emitted from smoking, candles, incense, cosmetics, wall paints, etc.

Pot Type: Artstone Ella.
Pot Colour: Euca
Pot Dimension:
Height 20cm, Height with plant around 55cm, Width 20cm by 20cm.

Rm45.

#syngonium #syngoniumphodophyllu #pokokhiasanrumah #giftideas #plantgift #hospitalgiftshop #houseplants #bukitjelutong #cenderahati #cenderamata #giftsforher #gifts #pokok #hadiah #pokokbunga #plants #plantagram #plantsagaram #love #instagood #tropicalplants #indoorplants #ceramics #yellow #decorative #shahalam #klangvalley
Syngonium podophyllum (Arrowhead plant). Syngonium podophyllum also acts as an excellent air purifier. A study was done in the year 2013 it was found that the plant Syngonium removes benzene from the atmosphere (1). Other common volatile organic compound (VOC) which is removed by Syngonium is formaldehyde.

Benzene is one of the major VOC released and pollutes the indoor air, main sources include attached garages, automobile exhaust, heating and cooking systems of the houses and many solvents. Formaldehyde is also another indoor air pollutant emitted from smoking, candles, incense, cosmetics, wall paints, etc.

Pot Type: Artstone Ella.
Pot Colour: Euca
Pot Dimension:
Height 20cm, Height with plant around 55cm, Width 20cm by 20cm.

Rm45.

#syngonium #syngoniumphodophyllu #pokokhiasanrumah #giftideas #plantgift #hospitalgiftshop #houseplants #bukitjelutong #cenderahati #cenderamata #giftsforher #gifts #pokok #hadiah #pokokbunga #plants #plantagram #plantsagaram #love #instagood #tropicalplants #indoorplants #ceramics #yellow #decorative #shahalam #klangvalley
Syngonium podophyllum (Arrowhead plant). Syngonium podophyllum also acts as an excellent air purifier. A study was done in the year 2013 it was found that the plant Syngonium removes benzene from the atmosphere (1). Other common volatile organic compound (VOC) which is removed by Syngonium is formaldehyde.

Benzene is one of the major VOC released and pollutes the indoor air, main sources include attached garages, automobile exhaust, heating and cooking systems of the houses and many solvents. Formaldehyde is also another indoor air pollutant emitted from smoking, candles, incense, cosmetics, wall paints, etc.

Pot Type: Artstone Ella.
Pot Colour: Euca
Pot Dimension:
Height 20cm, Height with plant around 55cm, Width 20cm by 20cm.

Rm45.

#syngonium #syngoniumphodophyllu #pokokhiasanrumah #giftideas #plantgift #hospitalgiftshop #houseplants #bukitjelutong #cenderahati #cenderamata #giftsforher #gifts #pokok #hadiah #pokokbunga #plants #plantagram #plantsagaram #love #instagood #tropicalplants #indoorplants #ceramics #yellow #decorative #shahalam #klangvalley
Syngonium podophyllum (Arrowhead plant). Syngonium podophyllum also acts as an excellent air purifier. A study was done in the year 2013 it was found that the plant Syngonium removes benzene from the atmosphere (1). Other common volatile organic compound (VOC) which is removed by Syngonium is formaldehyde.

Benzene is one of the major VOC released and pollutes the indoor air, main sources include attached garages, automobile exhaust, heating and cooking systems of the houses and many solvents. Formaldehyde is also another indoor air pollutant emitted from smoking, candles, incense, cosmetics, wall paints, etc.

Pot Type: Artstone Ella.
Pot Colour: Euca
Pot Dimension:
Height 20cm, Height with plant around 55cm, Width 20cm by 20cm.

Rm45.

#syngonium #syngoniumphodophyllu #pokokhiasanrumah #giftideas #plantgift #hospitalgiftshop #houseplants #bukitjelutong #cenderahati #cenderamata #giftsforher #gifts #pokok #hadiah #pokokbunga #plants #plantagram #plantsagaram #love #instagood #tropicalplants #indoorplants #ceramics #yellow #decorative #shahalam #klangvalley
Souvenir magnet kulkas nasi timbel oleh oleh negara Indonesia
Wa 081320775318

#fridgemagnet #nasitimbel #nasitimbal #souvenirindonesia #souvenirbandung #tempelankulkas #magnetkulkas #pajangankulkas #hiasankulkas #oleholeh  #hadiah #kado #gift #travelgift #travelsouvenir #paketwisata #cenderamata
Mikihad
Bahan. Demaru
Idr. 50k

Pilih Warna Favoritmu
Klo admin sukanya Biru :-) Info Order
DM

#mikihad
#peci
#kopiah
#topi
#hadiah
#gift
#kado
#cenderamata
#olshop
#bandung
Mikihad
Bahan. Demaru
Idr. 50k

Pilih Warna Favoritmu
Klo admin sukanya Biru :-) Info Order
DM

#mikihad
#peci
#kopiah
#topi
#hadiah
#gift
#kado
#cenderamata
#olshop
#bandung
LED Light Key chain ada 2 Jenis
KC 13
KC 17 ( Bottle opener)
minimum order 50 pcs
0173418227

Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale  #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy
LED Light Key chain ada 2 Jenis
KC 13
KC 17 ( Bottle opener)
minimum order 50 pcs
0173418227

Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy
LED Light Key chain ada 2 Jenis
Kod KC 13
minimum order 50 pcs
0173418227

Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale  #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata
LED Light Key chain ada 2 Jenis
KC 13
KC 17 ( Bottle opener)
minimum order 50 pcs
0173418227

Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale  #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy
LED Light Key chain ada 2 Jenis
KC 13
KC 17 ( Bottle opener)
minimum order 50 pcs
0173418227

Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy
PU Keychains Kod KC 01 ada 2 jenis:
*A *B

Minimumum order:50 pcs
Nak tempah #keychainonline 0173418227 (WHATAPPS)
Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale  #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy #Penmelaka #Tempahpen #penonline #penmurahmelaka #souvenirmelaka
Classic Keychains
Ada 3 Jenis
A 
B
C
Nak tempah #keychainonline 0173418227 (WHATAPPS)
Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale  #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy #Penmelaka #Tempahpen #penonline #penmurahmelaka #souvenirmelaka
Classic Keychains
Ada 3 Jenis
A 
B
C
Nak tempah #keychainonline 0173418227 (WHATAPPS)
Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale  #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy #Penmelaka #Tempahpen #penonline #penmurahmelaka #souvenirmelaka
Classic Keychains
Ada 3 Jenis
A 
B
C
Nak tempah #keychainonline 0173418227 (WHATAPPS)
Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale  #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy #Penmelaka #Tempahpen #penonline #penmurahmelaka #souvenirmelaka
.
🇮🇩 Merdeka menurutku 😁
.
#syif_art #graphicdesign #designmurah #designbagusmurah #vektor #vektorwajah #vektorwajahmurah #desainphotoshop #photoshop #creative #recomended #top #topvector #trending #beauty #graduation #graduationgift #birthday #birthdaygift #kadomurah #kadowisuda #kadoulangtahun #cenderamata #cenderamatamurah #kadopernikahan #vektorindonesia #vektortangerang #popupvektor #popup3Dframe #hutri74
.
HUT RI 74 🇮🇩
.
#syif_art #graphicdesign #designmurah #designbagusmurah #vektor #vektorwajah #vektorwajahmurah #desainphotoshop #photoshop #creative #recomended #top #topvector #trending #beauty #graduation #graduationgift #birthday #birthdaygift #kadomurah #kadowisuda #kadoulangtahun #cenderamata #cenderamatamurah #kadopernikahan #vektorindonesia #vektortangerang #popupvektor #popup3Dframe #HUTRI74
.
Apa arti merdeka menurutmu?
.
#syif_art #graphicdesign #designmurah #designbagusmurah #vektor #vektorwajah #vektorwajahmurah #desainphotoshop #photoshop #creative #recomended #top #topvector #trending #beauty #graduation #graduationgift #birthday #birthdaygift #kadomurah #kadowisuda #kadoulangtahun #cenderamata #cenderamatamurah #kadopernikahan #vektorindonesia #vektortangerang #popupvektor #popup3Dframe #HUTRI74
Vandel akrilik harga 165rb sudah dengan box
Pembelian banyak harga bisa NEGO

#pialaakrilik
#trophyakrilik
#vandelakrilik
#plakatakrilik
#akriliksurabaya
#kenangkenanganakrilik
#hadiahakrilik
#penghargaanakrilik
#akriliksurabaya
#merchandiseakrilik
#pialaakrilikmurah
#trophyakriliksurabaya
#vandelakriliksurabaya
#plakatakrilikmurah
#plakatkacasurabaya
#vandelkacasurabaya
#plakatakrilikmadura
#vandelakrilikmadura
#hadiahakriliksurabaya
#penghargaanakriliksurabaya
#ucapanterimakasih
#kenangkenangan
#cenderamata
#pialakaca
#trophykaca
#pialakacamurah
#trophykacasurabaya
#hadiahwisuda
#kenangkenanganwisuda
#kadowisuda
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23 #tdam 
#dasibordir #pinlogam #trophykristal
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23 #tdam
#dasibordir #pinlogam #trophykristal
Solid Keychains,Ada 4 Jenis
*A *B *C *D
Nak tempah #keychainonline 0173418227 (WHATAPPS)
Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale  #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy #Penmelaka #Tempahpen #penonline #penmurahmelaka #souvenirmelaka
Solid Keychains,Ada 4 Jenis
*A *B *C *D
Nak tempah #keychainonline 0173418227 (WHATAPPS)
Tempah #Keychainmahal #keychainmurah #Rantaikunci #ideahadiah #keychains #keychainsforsale #keychainsforsale  #customedesign #designsendri #designprint #ideakahwin #Souvenironline #cenderahationline #cenderamata #keychainepoxy #Penmelaka #Tempahpen #penonline #penmurahmelaka #souvenirmelaka
"Thinking of You "
Vintage style scrapbook
Purpose : to write wish and paste precious photo in the scrapbook.

Include : love sentiments , tags, writing space, and photo space 
Suitable as anniversary gift

DM if you interested to have this scrapbook

#watercolourpainting #forsale #paintingforsale
#lukisanmalaysia #giftideas #gift  #hadiah #cenderamata #watercolor #raihaneesarts #handlettering #floralarthub #schminke  #watercolor_art #moderncalligraphy #makersmalaysia #artoftheday #flowerwreath #inspiring_watercolors #floralillustration #lettering #cartel_watercolorists #watercolorpainting #artofdrawing #handmadecard #handmadewishingcard #kaducapan #tempahankaducapan
"Thinking of You "
Vintage style scrapbook
Purpose : to write wish and paste precious photo in the scrapbook.

Include : love sentiments , tags, writing space, and photo space
Suitable as anniversary gift

DM if you interested to have this scrapbook

#watercolourpainting #forsale #paintingforsale
#lukisanmalaysia #giftideas #gift  #hadiah #cenderamata #watercolor #raihaneesarts #handlettering #floralarthub #schminke  #watercolor_art #moderncalligraphy #makersmalaysia #artoftheday #flowerwreath #inspiring_watercolors #floralillustration #lettering #cartel_watercolorists #watercolorpainting #artofdrawing #handmadecard #handmadewishingcard #kaducapan #tempahankaducapan
PLAK BALDU
http://www.wasap.my/+60145020095 YK
#Murah #Cepat #JkeJuniorEnterprise 
#Cenderamata #Cenderahati #Souviner #Gift 
#Tshirt #Printing #Customade
#BandarUnirversiti #SeriIskandar 
#Tronoh #Bota #Parit
#BatuGajah #Pusing #Menglembu
#Manjung #Lumut #Sitiawan
#Ipoh #Perak #Malaysia
PIALA BOWLING
http://www.wasap.my/+60145020095 YK
#Murah #Cepat #JkeJuniorEnterprise 
#Cenderamata #Cenderahati #Souviner #Gift 
#Tshirt #Printing #Customade
#BandarUnirversiti #SeriIskandar 
#Tronoh #Bota #Parit
#BatuGajah #Pusing #Menglembu
#Manjung #Lumut #Sitiawan
#Ipoh #Perak #Malaysia
MASOOOK.. MASOOOK .. MASOOOK (CHEF AMMAR TRADE MARK) PINJAM JE ALHAMDULILLAH SELESAI 5 ORDER UTK MAJLIS MGGU NIE.. TQ PUAN INA JENGKA 15. TQ CIK MUNY KOTA GELANGGI 3.. TQ CIK MAI KG JERAM ULAR MENGKARAK.. TQ CIK NURUL FELDA LEMBAH KLAU & TQ CIK ASRI BENTONG .. SEMOGA ANDA BERPUAS HATI NGN PRODUK SERTA SERVICE YG KAMI BERIKN.. TQ ATAS KEPERCAYAAN SERTA REZEKI YG DIKONGSI BSAMA KAMI.. ADA PELUANG KITA BERURUSAN LAGI.. UTK DOORGIFT/GOODIES SEEKER WASSAP 0139569928 0199053380.. ANDA ORDER KAMI HANTAR FULL PAYMENT MASA DELIVERY.. #premiumlious #doorgiftkahwin #goodies #cenderamata #cenderahati #buahtangan #pahang #kualalumpur #selangor #putrajaya #negerisembilan #melaka #johor #pulaupinang #perak #terengganu #kelantan #trustedseller #produkkampung #halal #homemade
MASOOOK.. MASOOOK .. MASOOOK (CHEF AMMAR TRADE MARK) PINJAM JE ALHAMDULILLAH SELESAI 5 ORDER UTK MAJLIS MGGU NIE.. TQ PUAN INA JENGKA 15. TQ CIK MUNY KOTA GELANGGI 3.. TQ CIK MAI KG JERAM ULAR MENGKARAK.. TQ CIK NURUL FELDA LEMBAH KLAU & TQ CIK ASRI BENTONG .. SEMOGA ANDA BERPUAS HATI NGN PRODUK SERTA SERVICE YG KAMI BERIKN.. TQ ATAS KEPERCAYAAN SERTA REZEKI YG DIKONGSI BSAMA KAMI.. ADA PELUANG KITA BERURUSAN LAGI.. UTK DOORGIFT/GOODIES SEEKER WASSAP 0139569928 0199053380.. ANDA ORDER KAMI HANTAR FULL PAYMENT MASA DELIVERY.. #premiumlious #doorgiftkahwin #goodies #cenderamata #cenderahati #buahtangan #pahang #kualalumpur #selangor #putrajaya #negerisembilan #melaka #johor #pulaupinang #perak #terengganu #kelantan #trustedseller #produkkampung #halal #homemade
Real Suede Pouch For INDOGANIC
Info, price, order
*wA 085694824283 
021- 22016682 
#pouch 
#pouchsuede 
#pouchsouvenir 
#kantongserut 
#kantongserutlucu 
#kantongserutsuede 
#kantongserutabuabu
#suedepouches 
#suedepouchs 
#souvenirunik 
#souvenirpouch 
#cenderamata 
#kantongtasbih 
#kantongperhiasan 
#kejoda
#produkkejoda 
#pouchcustom 
#custompouch
MEDAL
http://www.wasap.my/+60145020095 YK
#Murah #Cepat #JkeJuniorEnterprise 
#Cenderamata #Cenderahati #Souviner #Gift 
#Tshirt #Printing #Customade
#BandarUnirversiti #SeriIskandar 
#Tronoh #Bota #Parit
#BatuGajah #Pusing #Menglembu
#Manjung #Lumut #Sitiawan
#Ipoh #Perak #Malaysia
PIALA BOWLING
http://www.wasap.my/+60145020095 YK
#Murah #Cepat #JkeJuniorEnterprise 
#Cenderamata #Cenderahati #Souviner #Gift 
#Tshirt #Printing #Customade
#BandarUnirversiti #SeriIskandar 
#Tronoh #Bota #Parit
#BatuGajah #Pusing #Menglembu
#Manjung #Lumut #Sitiawan
#Ipoh #Perak #Malaysia
#goldenraintrophyshopwangsawalkmall
#goldenraintrophyshoppertamacomplex
#sataysedapukayperdana #piala
#kedaitrophy #medalmurah #crystalplaque #boxplaque #trophymurah #pembekaltrofi
#gift #souvenir #wangsawalk
#trofimurah
#medalmurah
#pialamurah
#penghargaan
#jualpiala
#kristal
#crystal
#cenderahati
#cenderamata#goldenraintrophyshop
#sataysedapukayperdana
#kedaitrophy #medalmurah #crystalplaque #boxplaque #trophymurah #pembekaltrofi
#gift #souvenir #wangsawalk #wangsamaju
#trofimurah
#medalmurah
#pialamurah
#penghargaan
#jualpiala
#kristal
#crystal
#cenderahati
#cenderamata
Hadiah Wisuda / Ulang Tahun / Wedding
Bahan Acrylik

#siluet #siluetwisuda #karikatur #hadiah #kado #hadiahwisuda #kadowisuda #hadiahulangtahun #kadoulangtahun #souvenir #cenderamata #bingkisan #hantaran #miniatur #kadopernikahan #hadiahpernikahan #kadopacar #plakat #tempahplakat #plakatcantik #piagampenghargaan #umsu #polmed #wisudapolmed #uinsu #psikologi #psikologiusu
Hadiah Wisuda / Ulang Tahun / Wedding
Bahan Acrylik

#siluet #siluetwisuda #karikatur #hadiah #kado #hadiahwisuda #kadowisuda #hadiahulangtahun #kadoulangtahun #souvenir #cenderamata #bingkisan #hantaran #miniatur #kadopernikahan #hadiahpernikahan #kadopacar #plakat #tempahplakat #plakatcantik #piagampenghargaan #umsu #polmed #wisudapolmed #uinsu #psikologi #psikologiusu
Hadiah Wisuda / Ulang Tahun / Wedding
Bahan Acrylik

#siluet #siluetwisuda #karikatur #hadiah #kado #hadiahwisuda #kadowisuda #hadiahulangtahun #kadoulangtahun #souvenir #cenderamata #bingkisan #hantaran #miniatur #kadopernikahan #hadiahpernikahan #kadopacar #plakat #tempahplakat #plakatcantik #piagampenghargaan #umsu #polmed #wisudapolmed #uinsu #psikologi #psikologiusu
Hadiah Wisuda / Ulang Tahun / Wedding
Bahan Acrylik

#siluet #siluetwisuda #karikatur #hadiah #kado #hadiahwisuda #kadowisuda #hadiahulangtahun #kadoulangtahun #souvenir #cenderamata #bingkisan #hantaran #miniatur #kadopernikahan #hadiahpernikahan #kadopacar #plakat #tempahplakat #plakatcantik #piagampenghargaan #umsu #polmed #wisudapolmed #uinsu #psikologi #psikologiusu
Hadiah Wisuda / Ulang Tahun / Wedding
Bahan Acrylik

#siluet #siluetwisuda #karikatur #hadiah #kado #hadiahwisuda #kadowisuda #hadiahulangtahun #kadoulangtahun #souvenir #cenderamata #bingkisan #hantaran #miniatur #kadopernikahan #hadiahpernikahan #kadopacar #plakat #tempahplakat #plakatcantik #piagampenghargaan #umsu #polmed #wisudapolmed #uinsu #psikologi #psikologiusu
Hadiah Wisuda / Ulang Tahun / Wedding
Bahan Acrylik

#siluet #siluetwisuda #karikatur #hadiah #kado #hadiahwisuda #kadowisuda #hadiahulangtahun #kadoulangtahun #souvenir #cenderamata #bingkisan #hantaran #miniatur #kadopernikahan #hadiahpernikahan #kadopacar #plakat #tempahplakat #plakatcantik #piagampenghargaan #umsu #polmed #wisudapolmed #uinsu #psikologi #psikologiusu
......Artwork last forever..... Kreasi kartu-2 cantik koleksi Peggy's Art. 
Mobil kalo jarang dipake atau disimpan saja dalam keadaan orsinil suatu saat bisa menjadi barang antik yang memiliki harga tinggi, beda dengan otak kita, kalo otak jarang dipake bukan semakin antik tapi makin tumpul dan bikin kita jadi Slow response person alias LOLA😊 
untuk mempertahankan daya kerja otak kita, otak kita kudu dilatih antara lain dengan membuat kartu" karya sendiri, agar otak kita terlatih dan selalu dalam mode Ready for Use. Selamat Mencoba 😊
Order/pemesanan: 
WA: +6281905054236  #pajangankulkas #kokeshi  #bonekakokeshi #hiasandinding #tempattisu #kado #cenderamata #oleholehjepang #wedding #weddings 
#pajangandinding #weddingdress  #homedecoration #minikokeshi #weddinggifts #weding #weddings
......Artwork last forever..... Kreasi kartu-2 cantik koleksi Peggy's Art.
Mobil kalo jarang dipake atau disimpan saja dalam keadaan orsinil suatu saat bisa menjadi barang antik yang memiliki harga tinggi, beda dengan otak kita, kalo otak jarang dipake bukan semakin antik tapi makin tumpul dan bikin kita jadi Slow response person alias LOLA😊
untuk mempertahankan daya kerja otak kita, otak kita kudu dilatih antara lain dengan membuat kartu" karya sendiri, agar otak kita terlatih dan selalu dalam mode Ready for Use. Selamat Mencoba 😊
Order/pemesanan:
WA: +6281905054236 #pajangankulkas #kokeshi #bonekakokeshi #hiasandinding #tempattisu #kado #cenderamata #oleholehjepang #wedding #weddings
#pajangandinding #weddingdress #homedecoration #minikokeshi #weddinggifts #weding #weddings
#goldenraintrophyshopwangsawalkmall
#goldenraintrophyshoppertamacomplex
#sataysedapukayperdana #piala
#kedaitrophy #medalmurah #crystalplaque #boxplaque #trophymurah #pembekaltrofi
#gift #souvenir #wangsawalk
#trofimurah
#medalmurah
#pialamurah
#penghargaan
#jualpiala
#kristal
#crystal
#cenderahati
#cenderamata#goldenraintrophyshop
#sataysedapukayperdana
#kedaitrophy #medalmurah #crystalplaque #boxplaque #trophymurah #pembekaltrofi
#gift #souvenir #wangsawalk #wangsamaju
#trofimurah
#medalmurah
#pialamurah
#penghargaan
#jualpiala
#kristal
#crystal
#cenderahati
#cenderamata
#goldenraintrophyshopwangsawalkmall
#goldenraintrophyshoppertamacomplex
#sataysedapukayperdana #piala
#kedaitrophy #medalmurah #crystalplaque #boxplaque #trophymurah #pembekaltrofi
#gift #souvenir #wangsawalk
#trofimurah
#medalmurah
#pialamurah
#penghargaan
#jualpiala
#kristal
#crystal
#cenderahati
#cenderamata#goldenraintrophyshop
#sataysedapukayperdana
#kedaitrophy #medalmurah #crystalplaque #boxplaque #trophymurah #pembekaltrofi
#gift #souvenir #wangsawalk #wangsamaju
#trofimurah
#medalmurah
#pialamurah
#penghargaan
#jualpiala
#kristal
#crystal
#cenderahati
#cenderamata
Klepak klepung klepak klepung... barokallahu lakum.... selamat pengantin baru buat mempelai... hadiah kahwin rare... jam siap nama lg hehe

Kalau nak buat mcm ni blh wassap ke 012 985 0890 ye 😎

https://kayoostudio.wasap.my/

FB: facebook.com/KAYOOStudio

IG: instagram.com/KAYOOStudio 
#KAYOOstudio #customize #wood #acrylic #momento #plak #hadiah #vip #standee #keychain #customclock #jampotret #vipgift #hadiahMalaysia #giftmalaysia #homedecor #homedecormalaysia #homedecomalaysia #customgift #cenderamata #cenderahati #corporategift #gift #lasercutting #lasercut #engrave #engraving #walimatulurus #majliskahwin #pengatinbaru
Klepak klepung klepak klepung... barokallahu lakum.... selamat pengantin baru buat mempelai... hadiah kahwin rare... jam siap nama lg hehe

Kalau nak buat mcm ni blh wassap ke 012 985 0890 ye 😎

https://kayoostudio.wasap.my/

FB: facebook.com/KAYOOStudio

IG: instagram.com/KAYOOStudio
#KAYOOstudio #customize #wood #acrylic #momento #plak #hadiah #vip #standee #keychain #customclock #jampotret #vipgift #hadiahMalaysia #giftmalaysia #homedecor #homedecormalaysia #homedecomalaysia #customgift #cenderamata #cenderahati #corporategift #gift #lasercutting #lasercut #engrave #engraving #walimatulurus #majliskahwin #pengatinbaru
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Cetak pin gantungan kunci 5.8 cm & 4.4 cm, murah, berkhualitas dan cepat
Bikin pin online terpercaya dengan ribuan customer asli.
Tanpa minim order

Harga Super Murah ! 😍

Keunggulan kami :
✓ 1 hari jadi
✓ Langsung kirim JNE
✓ Bahan berkualitas

Cara order :
1. Email file
2. konfirmasi WA
3. Transfer
4. kirimJNE

WhatsApp : +62 8113020929

Email : printingku.pusat@gmail.com

#cetakpinmurah #pinmurah #cetakpin #bikinpin #orderpin #buatpin #onlineshop #cenderamata #souvenirpin #hargapin #tokopin #tempatcetakpin #pinmurah #pinberkualitas #digitalprinting #percetakan #cetak #print #printing
Tergantung megah sejak 2 tahun yang lalu di rumah mentua... https://kayoostudio.wasap.my/

FB: facebook.com/KAYOOStudio

IG: instagram.com/KAYOOStudio 
#KAYOOstudio #customize #wood #acrylic #momento #plak #hadiah #vip #standee #keychain #customclock #jampotret #vipgift #hadiahMalaysia #giftmalaysia #homedecor #homedecormalaysia #homedecomalaysia #customgift #cenderamata #cenderahati #corporategift #gift #lasercutting #lasercut #engrave #engraving 📱 012 985 0890 ye
Tergantung megah sejak 2 tahun yang lalu di rumah mentua... https://kayoostudio.wasap.my/

FB: facebook.com/KAYOOStudio

IG: instagram.com/KAYOOStudio
#KAYOOstudio #customize #wood #acrylic #momento #plak #hadiah #vip #standee #keychain #customclock #jampotret #vipgift #hadiahMalaysia #giftmalaysia #homedecor #homedecormalaysia #homedecomalaysia #customgift #cenderamata #cenderahati #corporategift #gift #lasercutting #lasercut #engrave #engraving 📱 012 985 0890 ye
Potret sebagai cenderahati... kekal selamanya... fuhhh!! https://kayoostudio.wasap.my/

FB: facebook.com/KAYOOStudio

IG: instagram.com/KAYOOStudio 
#KAYOOstudio #customize #wood #acrylic #momento #plak #hadiah #vip #standee #keychain #customclock #jampotret #vipgift #hadiahMalaysia #giftmalaysia #homedecor #homedecormalaysia #homedecomalaysia #customgift #cenderamata #cenderahati #corporategift #gift #lasercutting #lasercut #engrave #engraving 📱 012 985 0890 ye
Potret sebagai cenderahati... kekal selamanya... fuhhh!! https://kayoostudio.wasap.my/

FB: facebook.com/KAYOOStudio

IG: instagram.com/KAYOOStudio
#KAYOOstudio #customize #wood #acrylic #momento #plak #hadiah #vip #standee #keychain #customclock #jampotret #vipgift #hadiahMalaysia #giftmalaysia #homedecor #homedecormalaysia #homedecomalaysia #customgift #cenderamata #cenderahati #corporategift #gift #lasercutting #lasercut #engrave #engraving 📱 012 985 0890 ye
Cetakan Cenderamata Murah Disini!!! Untuk Tempahan Sila Hubungi : 
0109014748

#cetakpen #kedaihadiah #cetakhadiah #malaysia #harinurse #cenderamata #cetakancenderahati
#drhadiah #cetakcawan #cetakcawanmurah
#nonwovenmurah #nonwoven #servinour #cenderahati #hadiah #bagmurah #bagcetak #canvasbag #canvasbagcetak #jutebag #jutebagcetak #keychain #notepad #wovenbagmurah #wovenbagmalaysia #hariguru #hadiah
Cetakan Cenderamata Murah Disini!!! Untuk Tempahan Sila Hubungi : 
0109014748

#cetakpen #kedaihadiah #cetakhadiah #malaysia #harinurse #cenderamata #cetakancenderahati
#drhadiah #cetakcawan #cetakcawanmurah
#nonwovenmurah #nonwoven #servinour #cenderahati #hadiah #bagmurah #bagcetak #canvasbag #canvasbagcetak #jutebag #jutebagcetak #keychain #notepad #wovenbagmurah #wovenbagmalaysia #hariguru #hadiah
Cetakan Cenderamata Murah Disini!!! Untuk Tempahan Sila Hubungi : 
0109014748

#cetakpen #kedaihadiah #cetakhadiah #malaysia #harinurse #cenderamata #cetakancenderahati
#drhadiah #cetakcawan #cetakcawanmurah
#nonwovenmurah #nonwoven #servinour #cenderahati #hadiah #bagmurah #bagcetak #canvasbag #canvasbagcetak #jutebag #jutebagcetak #keychain #notepad #wovenbagmurah #wovenbagmalaysia #hariguru #hadiah
Apa kata laburkan duit tu sekali seumur hidup untuk beli al Quran sebijik sebagai al Quran peneman sepanjang hayat? Manfaat dia bukan dekat dunia je, insyaAllah sampai ke syurga. Gitu. 😌 . .

Al Quran ni dah siap ditag 198 stiker dan 383 stiker. Tinggal pilih je berkenan yang mana satu! . .

Al Quran tagging ni ada 5 saiz tau

1) A6 - saiz kecil molek ja, sesuai untuk pelajar
2) B6 - saiz sederhana & ramai pelajar suka saiz ini 
3) A5 - saiz sederhana juga & sesuai orang yang lebih dewasa 
4) A4 - saiz besar yang sangat sesuai untuk mak ayah .

P/s : Ada pelbagai saiz dan design, harga pun berbeza. . .

Berkenan? Nak order? Nak tanya sampai lebam? Nak detail setiap al Quran? . .

Boleh direct dm

@alqurantaggingfara
@alqurantaggingfara
@alqurantaggingfara

atau tekan je link whatsapp warna biru dekat bio ig Fara.

Kalau tak dapat tekan link tu, komen "Nak" bawah ni ye, nanti saya dm. 🙈

#NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel  #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakPesan #NakPickupline #Nak #hadiah #cenderamata #kejannah
Apa kata laburkan duit tu sekali seumur hidup untuk beli al Quran sebijik sebagai al Quran peneman sepanjang hayat? Manfaat dia bukan dekat dunia je, insyaAllah sampai ke syurga. Gitu. 😌 . .

Al Quran ni dah siap ditag 198 stiker dan 383 stiker. Tinggal pilih je berkenan yang mana satu! . .

Al Quran tagging ni ada 5 saiz tau

1) A6 - saiz kecil molek ja, sesuai untuk pelajar
2) B6 - saiz sederhana & ramai pelajar suka saiz ini
3) A5 - saiz sederhana juga & sesuai orang yang lebih dewasa
4) A4 - saiz besar yang sangat sesuai untuk mak ayah .

P/s : Ada pelbagai saiz dan design, harga pun berbeza. . .

Berkenan? Nak order? Nak tanya sampai lebam? Nak detail setiap al Quran? . .

Boleh direct dm

@alqurantaggingfara
@alqurantaggingfara
@alqurantaggingfara

atau tekan je link whatsapp warna biru dekat bio ig Fara.

Kalau tak dapat tekan link tu, komen "Nak" bawah ni ye, nanti saya dm. 🙈

#NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakPesan #NakPickupline #Nak #hadiah #cenderamata #kejannah
Bismillah..salam jum'at baroqah
Minat? Chat via wa 085787129918 😊

#khaspontianak #manikmanik #manik #gelang #gelangmanik #anting #antingmanik #baju #bajudayak #bajudayakmanik #bajukapuak #kalung #kalungmanik #teratai #terataimanik #syal #syalmanik #patung #patungkayu #souvenirpontianak #souvenir #aksesorisdayak #asesorisdayak #cenderamata #pontianak #kalimantanbarat #kalbar #borneo
PIN

Assalamualaikum Pinjoo tempatnya bikin pin & gantungan kunci paling fenomenal saudara-saudara!

Mau bikin pin atau gantungan kunci? Disini tempatnya, toko pin paling fenomenal dengan harga rakyat! Bukan kaleng-kaleng.
Tanya-tanya dulu juga boleh saudaraku

#bikinpin #cetakpin #pinmurah #tempatcetakpin #pinpeniti #orderpin #bikingantungankunci #gantungankunci #gantungankuncimurah #cetakgantungankunci #cetakganci #orderganci #souvenirnikah #cetakpintangerang #tangerang #souvenirtangerang #pintangerang #bikinpintangerang #gancitangerang #cetakgancitangerang #cetaktangerang #souvenirnikahmurah #souvenir #bikinsouvenir #cenderamata #bikinpintangerang #tangerang #pinjootm #pinjoo #SEKOLAH #OSIS
PIN

Assalamualaikum Pinjoo tempatnya bikin pin & gantungan kunci paling fenomenal saudara-saudara!

Mau bikin pin atau gantungan kunci? Disini tempatnya, toko pin paling fenomenal dengan harga rakyat! Bukan kaleng-kaleng.
Tanya-tanya dulu juga boleh saudaraku

#bikinpin #cetakpin #pinmurah #tempatcetakpin #pinpeniti #orderpin #bikingantungankunci #gantungankunci #gantungankuncimurah #cetakgantungankunci #cetakganci #orderganci #souvenirnikah #cetakpintangerang #tangerang #souvenirtangerang #pintangerang #bikinpintangerang #gancitangerang #cetakgancitangerang #cetaktangerang #souvenirnikahmurah #souvenir #bikinsouvenir #cenderamata #bikinpintangerang #tangerang #pinjootm #pinjoo #SEKOLAH #OSIS
Stok baru #cenderamata
Stok baru #cenderamata
.
.
Baiklah.. sempena Hari Kemerdekaan yg menjelang tiba.. jika berminat sila klik link dibawah;
https://chapmerah.wasap.my
https://chapmerahtanjak.wasap.my
https://tanjakmerdekachapmerah.wasap.my/
.
#merdeka #tanjakmerdeka #sayangimalaysiaku #chapmerah #chapmerahtanjak #tanjak #samping #bukudestar #bajuhias #bajumelayutelukbelanga #seluarpesak #tanjakmini #cenderamata #tanjakmelayu #tanjakwarisan #alammelayu #akademisenitradisionalwarisanmelayu #pernilam #silat #martabatmelayu #martabatwarisan #takkanmelayuhilangdidunia #alifbata #kuantan #kuantanpower #pahang #kualaterengganu #terengganu #usahawanmelayu #usahawanbumiputera
Kaki travel? Okay! Anda tidak perlu fikir panjang lagi. Combo B memang untuk anda 💖!
.
💟 Pouch Bag yang cukup muat untuk keperluan harian; kosmetik/toileteries/ubat-ubatan/powerbank/dll.
💟 Drawstring Bag untuk anda simpan keperluan sepanjang travel; botol air/purse/dll.
💟 Material terbaik. Tahan lasak.
💟 Printing kemas. Tahan luntur.
💟 Pelbagai pilihan doodle/design.
💟 Siap secepatnya. 5-7 hari bekerja.
.
Dengan harga hanya RM77, anda dapat kesemua benefit yang best ini. Dan ianya juga FREE POSTAGE !
.
Tempah segera! Offer sah sehingga 31/8 sahaja.
===========
DOODLE COMEBACK OFFER
---
🕰 Tempoh Siap : 7-10 (hari bekerja)
---
COMBO A RM66
🐔 1 unit Pencil Case (4"x8")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO B RM77
🐔 1 unit Pouch Bag (7.5"x10")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO C RM85
🐔 1 unit Tote Bag (15"x15")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO D RM115
🐔 1 unit Pencil Case (4"x8")
🐔 1 unit Sling Bag (7.5"x10")
🐔 1 unit Tote Bag (15"x15")
---
FREE POSTAGE ! 👌🏻
===========
Untuk menempah, klik link pada bio di atas. Terima kasih!
.
#sayajual #doodlecomebackoffer #jualanmurah2019 #promosi2019 #offer2019 #sale2019 #merchandise #stationery #gift #hadiah #souvenir #cenderamata #pencilcase #drawstringbag #totebag #pouchbag #slingbag
Kaki travel? Okay! Anda tidak perlu fikir panjang lagi. Combo B memang untuk anda 💖!
.
💟 Pouch Bag yang cukup muat untuk keperluan harian; kosmetik/toileteries/ubat-ubatan/powerbank/dll.
💟 Drawstring Bag untuk anda simpan keperluan sepanjang travel; botol air/purse/dll.
💟 Material terbaik. Tahan lasak.
💟 Printing kemas. Tahan luntur.
💟 Pelbagai pilihan doodle/design.
💟 Siap secepatnya. 5-7 hari bekerja.
.
Dengan harga hanya RM77, anda dapat kesemua benefit yang best ini. Dan ianya juga FREE POSTAGE !
.
Tempah segera! Offer sah sehingga 31/8 sahaja.
===========
DOODLE COMEBACK OFFER
---
🕰 Tempoh Siap : 7-10 (hari bekerja)
---
COMBO A RM66
🐔 1 unit Pencil Case (4"x8")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO B RM77
🐔 1 unit Pouch Bag (7.5"x10")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO C RM85
🐔 1 unit Tote Bag (15"x15")
🐔 1 unit Drawstring Bag (12"x16")
.
COMBO D RM115
🐔 1 unit Pencil Case (4"x8")
🐔 1 unit Sling Bag (7.5"x10")
🐔 1 unit Tote Bag (15"x15")
---
FREE POSTAGE ! 👌🏻
===========
Untuk menempah, klik link pada bio di atas. Terima kasih!
.
#sayajual #doodlecomebackoffer #jualanmurah2019 #promosi2019 #offer2019 #sale2019 #merchandise #stationery #gift #hadiah #souvenir #cenderamata #pencilcase #drawstringbag #totebag #pouchbag #slingbag
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23
#tdam #dasibordir #pinlogam
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23
#tdam #dasibordir #pinlogam
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23
#tdam #dasibordir #pinlogam #plakatakrilikmurah
Minat...? Order 📱/wa 081381086456. Siap kirim keseluruh indonesia via jne/tiki/cargo garuda.

Mengerjakan #cenderamata #platstenlis #platkuningan #plakatakrilik #plakatfiber #plakat kristal #plakat kayu #poldasultra #poldakupang #poldamaluku #atributpolisi #pinsdm #benderapataka
#bordir bendera #tourdeambonmanise #pialakapolda #piala2019 #trophytimah #tournamen U23
#tdam #dasibordir #pinlogam #plakatakrilikmurah