#cantiksambilmerawat

Foundation cantik sambil merawat by intan saleh video

🌸 Choleq Foundation 🌸

NAK TAHU KENAPA SEMUA MEMILIH CHOLEQ FOUNDATION 🤔🤔 Sebab nie👇
🙅Melekit
🙅Berminyak
🙅Bercapuk
🙅luntur ✔Senang dipakai
✔Mudah diratakan
✔Tahan lama di wajah
✔Semakin lama pakai kulit semakin cantik
✔Ada Spf50( protection )
✔Sesuai utk semua jenis kulit
✔Semakin berpeluh kulit semakin glowing
✔Cepat kecutkan jerawat
✔Memudarkan parut
Yg penting ia FULL COVERAGE ULLOSS😃

#SayaPakaiSayaJual
#AgentSahCholeqFoundation
#CantikSambilMerawat
#AsGlowBeauty
#NkCerahNkGebu
#NormalJerawatJeragat
#GlowingSkin
#CodAreaTerengganu
#Postage1Malaysia

Berminat utk order❓❓❓
Tekan Link Whatapps ini
Www.wasap.my/0199408685/Choleqfd
1 kod sesuai utk semua jenis kulit 👍🏻🤩 Tak kira kulit 👉🏻👩🏾 gelap ke 👉🏻👩🏻 cerah ke 👉🏻👩🏼 kusam ke... semuanya sesuai hanya dengan 👉🏻🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸 ❤ Muka kusam jadi berseri seri..
❤ Boleh tutup parut, jeragat, sunburn, jerawat.
❤ Mudah blend. Tak perlu pakai sunblock/day cream. Ada spf50, boleh lindungi kulit dari sinaran UV uolss. ☀☀
❤ Tak bercapuk dan berminyak bila berpeluh. ❤ Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
❤ Selamat digunakan. Ada kelulusan KKM 🙂

Rugi ullos kalau x cube 🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸 ni... Cepat ulloss wasap laju² hokey😀... stock sngt² terhad tau 🤪🤪 📲www.wasap.my/60199408685
📲www.wasap.my/60199408685

#AgentSahCholeqFoundation
#GlowingSkin
#AsGlowBeauty
#NormalJerawatJeragat
#CantikSambilMerawat
#NkCerahNkGebu
#SayaPakaiSayaJual
#Postage1Malaysia
Parut Mana Parut❓❓❓❓ Terkambussss habis parut nya cover dia..ni lah orang kata CHOLEQ Foundation...Makin hari makin bertambah pengguna..💃 Cara marketing kami adalah dari mulut ke mulut jer..si A pakai rasa sedap dan selesa bagitau Si B pulak.. Si B cakap pada si C.. Dan sampai lah X Y Z begitu lahh.. Sekarang dah tak terkira dah pengguna setia si CHOLEQ Foundation... Terlalu ramai.. Alhamdulillah kami jaga kualiti. Formula lain dari yang lain.. Ops cuba dulu baru mengata okeyy 😂😂😂 #FeedbackCholeqFoundation
#AgentSahCholeqFoundation
#CodAreaTerengganu
#CantikSambilMerawat
#NkCerahNkGebu
#GlowingSkin
#NormalJerawatJeragat
#AsGlowBeauty
#SayaPakaiSayaJual
Nak cantik ❓❓ tapi xusaha...acamane ni... Kenalah usaha sikit dikk..jgn sayang nak labur cuma rm30 jurr❗😂nk miliki kulit cantik kann..bkn utk org lain..utk diri sdiri jugak kan..tiap² hari duk tgok cermin..baru ada keyakinan diri👍👍terutama dpn cik suomi kita..wajib lah kita berhias dpn cik suomi kann😍

Ehh apakata kakak².. adik²..cuba je CHOLEQ FOUNDATION NI..gerenti cantik,gebu,peloles glowing abihhh👍👍👍👍😃😍 Harga tersangat mampu milik ulloss... Siap lulus KKM lg.. Xcaya ❓❓ jom dapatkan choleq foundation hari ini SEKARANG❗❗❗❗ PASTI XCARI LAIN ✨

Www.wasap.my/0199408685/choleqfd

#AgentSahCholeqFoundation
#AsGlowBeauty
#NkCerahNkGebu
#GlowingSkin
#BormalJerawatJeragat
#CantikSambilMerawat
#CodAreaTerengganu
#Postage1Malaysia
#SayaPakaiSayaJual
Foundation paling syokk pakai abad nie, ada anak bukan penghalang lagi untuk mekap...dap dap dap dah siap 😍
.
.
#srbeautycosmetic_teammyrahashim #srbeautycosmeticterengganu #QsehGebussFoundation #bazarpaknil #bazaronline #foundation #foundationmerawat #hapusjeragat #hapusjerawat #cantiksambilmerawat #cantiksebelumraya
Penggunaan full set produk BGM dapat hasil mcam ni..
Glowing, xbercapuk langsung, xcrack, xberminyak, tahan lama dari pagi sampai malam.. Alhamdulillah bgm telah membuat yaniey jadi cantik 😁
#bgm
#BIHANGIRLYMAKEUP
#cantiksambilmerawat
Tahu tak moisturizer sebenarnya penting untuk kulit wajah ia boleh mengekalkan kelembapan pada kulit.. www.wasap.my/601125652820
#AirizMoisturizer_Primer
#CantikSambilMerawat
#SB010101
Zaman sekarang ni semua nak cepat kan akak sendiri pon nak cepat make up simple je dengan pondesen 1 pam je dh cukop nak cover 1 muke😍

Dengan ade ye SPF 40 ha memang sesuai sangat lah kan dengan cuace yg panas deting sekarang ni calit calit cantik uoll.. Nak cantik nak join akak2 #gojes meh koling2 akak kite sembang👇👇 0172976696 (Wassap)

#AgentIsGojesBeauty
#TripleActionFoundation
#CantikSambilMerawat
#JanganTuaSebelumUsia
🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸

FOUNDATION paling best...tesktur sangat ringan...tak bercampuk,full coverage ,SPF50🥰😍🥰
Lagi best nyaa bukan sekadar FOUNDATION tau tapi cantik glowing flawless sambil merawat kulit muka kita 🥰😍😘 Memang best sangat....tak cuba tak tahu ...
Kami pengguna dan penjual🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸😍😘🥰😍🥰 Korang try pasti tak menyesal ...😍
Raya pun tak lama lagi ...
Tak nak ka Flawless dan comey di hari rayaa nanti ❓❓❓ Readystock
Rm30 exc pos sahaja 📲www.wasap.my/60174178171/nakcholeqfd

#choleqfoundation #normaljerawatjeragat #cantiksambilmerawat #nakcerahgebu #agentsahcholeqfoundation #postage1malaysia #codaloqstaq #teamfiqa #teamira
Haii...korang...😊✌ Aina nak share testimoni customer argan oil...
Parut semakin pudar dengan argan oil 😘

Tahu tak korang yang argan oil imanni ni memang 100% Certified Organic Argan Oil

Apa yang best Argan Oil imanni skinz ni?
- 100% Organik berserta sijil kelulusan Oraganik
- 'Odorless' bermaksud minyak Argan yang sudah dinyahkan bau yang kurang menyenangkan
- Sebagai pelembap wajah
- Meremajakan & Mencerahkan wajah
- Bertindak sebagai Toner
- Boleh juga digunakan untuk rawatan rambut dan masalah kulit kepala

Kalau korang ada masalah parut..meh la try pure argan oil dari imanni nie 😍

Berminat ?
📲 Whatsapp 014-7090717 ( Aina )
#muslimproduk #imanniskinzkelantan #NaturalBasedProduct #kotabharu #pasirmas #tumpat #kualakrai #guamusang #trustedProvenAnalysisLab #OrganicHabbatusSaudaBased #sabarituindah #cantiksambilmerawat #meletop #bvrc #usm #uitm #ukm #politeknik #sldn #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #moodrepublik #naelofarhijab #assalamualaikum #selamatpagi #syukuralhamdulillah #semogadilimpahirezekiyangdiberkati
KAYA DENGAN VITAMIN E‼️
Kulit mampu berubah menjadi flawless selepas hari~hari guna choleq foundation tanpa perlu make up tebal².

FOUNDATION VIRAL 2018 NAK BAGI HARGA PROMO DAN 2 FREE GIFT YANG WHATSAPP KAMI‼️
choleq~choleq jadi glo-wing
choleq~choleq jadi flaw-less
choleq~choleq jadi syan-tik
choleq-choleq jadi seka-ta
choleq-choleq jadi popu-lar
.
.
CHOLEQ FOUNDATION sesuai untuk-
✔️normal
✔️jerawat
✔️sensitif
✔️aktiviti riadah SPF50 .
. .
Kelebihan CHOLEQ FOUNDATION-
.
✔️Ringan dan *tidak* membuat liang pori tersumbat..
✔️Memberi kesan *gebu gila* dan *glowing* pada solekan"
✔️Menutup *cela,jeragat dan kesan parut* pada wajah dengan mudah
✔️Vitamin E dan lilin karnauba *merawat jerawat & jeragat*
✔️Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
✔️Melindungi kulit dari sinaran *UVA* & *UVB*
✔️Ringan dan selesa dgunakan sepanjang hari
✔️Mudah disapu keseluruh wajah
✔️Melembapkan kulit semasa makeup
✔️Tahan lama sehingga 12jam
✔️Bau yang mewah
✔️Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
✔️Tidak berminyak
✔️Tidak bercapuk *walaupun berpeluh*
✔️Tidak merekah
✔️Mudah dicuci dan halal
✔️LULUS KKM *NOT180800687K*
.
*Cara penggunaan*
✔️Oleskan ke seluruh wajah dan leher
.
*Tahan 2-4bulan penggunaan*
.
*Tiada kesan sampingan*

WHATSAPP
Www.wasap. my/60199375074

#foundationviral
#foundationroutine
#fullcoveragefoundation
#Choleqfoundation
#cantiksambilmerawat
#asglowbeauty
SET MAKE UP TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH.

Set make up rose🌹 🌹
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran as.legacy Dato Aliff Syukri. .
Apa yang best sangat make up set ni?? Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
>>Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
>>Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
>>Nak make up dan ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
>>Nak beli make up harga mampu milik.

Price RM 159.90 (WM)  RM 162.90 (EM)

Postage RM10(SM) /RM18(SS) .
FREE GIFT TERHAD ini sekarang!
Jangan berlengah lagi.. Sementara stok masih ada 📱http://www.wasap.my/60168606717
#tv3malaysia #makeup #aslegacy #alifsyukriterlajaklaris #shahidadherbs
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara  #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia  #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming
Cuci muka dengan #AirizClearCleanser lepas tu apply #AirizMoisturizerDanPrimer baru boleh tido,esok pagi bangun moist jer wajah tau..😉 www.wasap.my/601125652820
#AirizSkinzViral
#CantikSambilMerawat
#SB010101
#DropshipWanted
Compius dengan pilih tone FOUNDATION yang mengikut warna kulit kita ❓❓❓ Dengan🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸ia hanya 1 tone sesuai dengan semua jenis kulit 🥰🥰🥰 FOUNDATION yang Pertama mengikut warna darah dan kulit si pemkai 🥰🥰🥰 Jadi anda tak perlu risau hanya dengan 1 tone sahaja 😘......
Anda mampu tampil yakin... Bersama🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸Cantik sambil merawat 📲www.wasap.my/60174178171/nakcholeqfd

#choleqfoundation #normaljerawatjeragat #cantiksambilmerawat #asglowbeauty #agentsahcholeqfoundation #postage1malaysia #codaloqstaq #teamfiqa #teamira
☑️Bagus lah foundation ni.
☑️Senang nak apply.
☑️Tak bercapuk.
☑️Smooth je teksture dia.
☑️Ringan.
☑️Rasa macam tak pakai apa-apa pun kat muka.
☑️Paling best jerawat dan parut habis foundation ni tutup semua.

Haaa tuddiaa‼️ Positive #feedback dari kawan sekolah Ferra yang dah rasa sendiri pakai NY BEAUTY glow foundation ni. 😍😍😍😍😍 Seronok sgt bila dapat #positivefeedback dari customer. 😘

Yang paling penting foundation ni full coverage uollss. 🤩🤩🤩 Loveeee. 💞💞💞 #nybeautyglowfoundation
#NYBEAUTY
#ferrarosliagentNYBEAUTY
#ferrarosliagentportdickson
#arganoil
#patibungamawar
#antioksidan
#vitaminc
#vitamine
#cantiksambilmerawat
#glowfoundation
#gloweffect
#glowingskin
#glowing
#sunprotection55
#waterprooffoundation
#waterproof
Kenapa Perlu Pakai Cushion Foundation by IMANNI SKINZ. Meh kami story 😉
.
. ❤️Multi Fungsi
.
Ia seakan Krim BB tapi di dalam bekas kompak. Di Korea, Cushion Compact, Cushion Foundation atau BB Cushion ini adalah gabungan penjagaan kulit serta alat solek.
.
💋 memberi litupan sempurna namun turut merawat kulit agar menjadi lebih segar dan sihat. Bekas kompak yang hadir dengan span mampu meresap formula bedak asas ini yang mana memberikan litupan ringan dan manfaat penjagaan kulit seperti perlindungan UV, penghidratan, kawalan pori-pori, pencerahan dan bahan-bahan anti-penuaan.
.
❤️Mudah dibawa ke mana saja
.
Selain manfaat penggunaannya, bedak asas cecair yang hadir dalam bekas compact dan senang dibawa kemana mana.
.
❤️Kusyen yang efektif
.
Apa fungsi kusyen yang diresapkan dengan cecair bedak asas?
Sebenarnya ia adalah sebahagian daripada formulanya, iaitu ia mampu menukarkan formula cecair kepada emulsi yang ringan, sebab tu ia senang hanya dap dap pada wajah.
.
❤️Kebersihan Cushion Foundation
.
Ada orang yang meragui tentang penjagaan kebersihan menggunakan span yang disediakan berulang kali. Tapi kebanyakan span yang disertakan bersama Cushion Foundation ini disertakan dengan bahan anti-bakteria dan Anti-Microbial yang mana ia mengurangkan risiko penyebaran bakteria. Aplikator biru pada bahagian span diperbuat daripada teknologi Rubycell yang mengandungi bahan anti-bakteria dan Anti-microbial .
Senang kan.. Jom try Foundation,
BLACK BLOSSOM CUSHION FOUNDATION .
Hanya RM86 ANDA AKAN DAPAT
.
👉Cushion Foundation
👉Bombastic Lips
👉Irish FIBRE Mascara
.
Sementara stock masih ada .
( EXCLD POSTAGE )
.
.
#imanniskinz
#organicHabbatussaudaBased
#organikhabbatussauda
#no1dimalaysia #CantikSambilMerawat #luluskkm #selamat #mudahdicuci #MesraSolat #ringan #lembap #moist
#cushionfoundation #bombasticlips #IRISFIBREMASCARA #imanniskinzshahalam #imanniskinzselangor
Kotak Sobella 5.0 kalini ada terselit seekor lebah

Nak tau kenapa ada lebah ?? 🐝
Sebab
SIMBOLIK SOBELLA ADALAH MADU ASLI SEBAGAI BAHAN UTAMA 🍯
Ada ABS Honey Oil dalam tu. Bukan hanya mencantikkan tapi untuk menyihatkan & merawat bibir kome yang ada masalah bibir kering, kusam ,bibir gelap & mengelupas💋
Terkena sengatan madu dalam Sobella confirm bibir mengkome makin munggil gebu macam kena sengat lebah

RM 38 tidak termasuk postage
Postage seluruh Malaysia

COD Bota dan Seri Iskandar

#bukanbiashebiashe
#cantiksambilmerawat
Perawatan kulit berasaskan susu sangat popular dari zaman toknenek kite lagi
.
.
hah ‼️ zaman semakin moden, kite takmau mandi susu dah, mau spray2 then putih senang 😉

tak payah risau dah sayangs, sebab FUTEHFU kan hado. Spray ~ sapu ~ putih gebu 😍 instant seawal 5saat ‼️
.
.
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire #wajahglowing
Perawatan kulit berasaskan susu sangat popular dari zaman toknenek kite lagi
.
.
hah ‼️ zaman semakin moden, kite takmau mandi susu dah, mau spray2 then putih senang 😉

tak payah risau dah sayangs, sebab FUTEHFU kan hado. Spray ~ sapu ~ putih gebu 😍 instant seawal 5saat ‼️
.
.
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire #wajahglowing
Perawatan kulit berasaskan susu sangat popular dari zaman toknenek kite lagi
.
.
hah ‼️ zaman semakin moden, kite takmau mandi susu dah, mau spray2 then putih senang 😉

tak payah risau dah sayangs, sebab FUTEHFU kan hado. Spray ~ sapu ~ putih gebu 😍 instant seawal 5saat ‼️
.
.
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire #wajahglowing
#jomsihatdancantik #mencerahkan #warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawatmasalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire #wajahglowing
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire #wajahglowing
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire #wajahglowing
mandi susu dah biasa dengar
nie spry susu je eh dah putih melepak 5saat jer awak
.
.
ws untuk oder 0172454475
.
.
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire #wajahglowing
mandi susu dah biasa dengar
nie spry susu je eh dah putih melepak 5saat jer awak
.
.
ws untuk oder 0172454475
.
.
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire #wajahglowing
mandi susu dah biasa dengar
nie spry susu je eh dah putih melepak 5saat jer awak
.
.
ws untuk oder 0172454475
.
.
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire #wajahglowing
Lagi dan lagi feedback 🔥🔥🔥 🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸 dari customer..💃💃 hakak memang suke share kat uolls🥰🥰🥰
Kan orang kata barang cakap saja
Bila pakai tak serupa hak kita kata.. 😎☺🥰 Meh hakak belanja kat uolls Comey lotey weh kak dia bila ber 🌸CHOLEQ FOUNDATION 🌸..😘🥰😍😘🥰 📲www.wasap.my/60174178171/nakcholeqfd

#choleqfoundation #cantiksambilmerawat #normaljerawatjeragat #postage1malaysia #codaloqstaq #teamfiqa #teamira
"Sahaja aku mencari rezeki hari ini kerana Allah taala"

Assalamualaikum🌹🌹
Selamat pagi pencinta #LORABEAUTY 😍

#lorabeauty #cantiksambilmerawat
#trustedselleronlinemalaysia #agenlorabeauty
FOUNDATION MELETOPS TERLAJAK PELOLES 😘😘😘💃💃 .
Guys, pernah jumpa tak foundation yang teksturnya sangat ringan, full coverage, tahan lama dan ada SPF50❓❓ .
Choleq foundation la jawapannya😃👍👍 .
Sekali sapu je muka terus glowing. Dah macam pakai botox pulak 🙈 Makin lama apply kat muka, kulit nampak lagi glowing mowing. Tak perlu susah payah touch up muka 24 jam dah 😂
Nak raya nnti pastilah uols nak terlajak peloles kan..haaaa😃😃meh lekaih tekan link ni 👇👇 Www.wasap.my/01123171208

#choleqfoundation #cantiksambilmerawat #sayapakaisayajual
TAK Nak FLAWLESS sorang² ke ULLOSS😁

Haa..ullos Tak Payah nak pening² cari FOUNDATION untuk raya nanti..
Jom guna CHOLEQ FOUNDATION💃💃.. satu² nye Foundation : -
Lembut , Ringan ,Glowing ,Menutup cela dgn sempurna,kalis peluh,flawless,gebu shining wink..wink gteww🤩
Siap semua disapunya😄
Grab satu CHOLEQ FOUNDATION..pasti wowww😃 😍
Tekan link wasap SisNuyu tuk pertanyaan lebih lanjut👇👇👇 Www.wasap.my/0199408685

#AgentSahCholeqFoundation
#CholeqFoundationViral
#CantikSambilMerawat
#AsglowBeauty
#SayaPakaiSayaJual
#NkCerahNkGebu
#NormalJerawatJeragat
#CodAreaTerengganu
#Postage1Malaysia
Tercari cari FOUNDATION tanpa bedak & merawat kulit muka 🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸laa jawabanya dengan mampu milik rm30 exc pos saja
RM30 exc pos SAHAJA ‼️‼️
RM30 exc pos SAHAJA ‼️‼️ 🌸Glowing berjam jam
🌸Tak sampai 5minit dah siap
🌸Tak Bercampuk bila peluh
🌸Tesktur sangat ringan 🌸Tahan 12jam 🌸Kalis air
🌸Tidak Berminyak
🌸Tidak Bermerekah
🌸Merawat kulit muka 🌸Mencerahkan 🌸SPF50

Dengan 🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸Tak pernah Tak cantik

Hah nak tunggu apa lagi uolls
Meh wasap fiqa sementara stock masih ada 📲www.wasap.my/60174178171/nakcholeq

#choleqfoundation #nakcerahgebu #normaljerawatjeragat #cantiksambilmerawat #postage1malaysia #codaloqstaq #teamfiqa #teamira
TAK Nak FLAWLESS sorang² ke ULLOSS😁

Haa..ullos Tak Payah nak pening² cari FOUNDATION untuk raya nanti..
Jom guna CHOLEQ FOUNDATION💃💃.. satu² nye Foundation : -
Lembut , Ringan ,Glowing ,Menutup cela dgn sempurna,kalis peluh,flawless,gebu shining wink..wink gteww🤩
Siap semua disapunya😄
Grab satu CHOLEQ FOUNDATION..pasti wowww😃 😍
Tekan link wasap SisNuyu tuk pertanyaan lebih lanjut👇👇👇 Www.wasap.my/0199408685

#AgentSahCholeqFoundation
#CholeqFoundationViral
#CantikSambilMerawat
#AsglowBeauty
#SayaPakaiSayaJual
#NkCerahNkGebu
#NormalJerawatJeragat
#CodAreaTerengganu
#Postage1Malaysia
Auuu so gorgeous. Apa yang customer pakai niiee? . ❤BLOSSOM CAKE FOUNDATION ❤IRIS FIBRE MASCARA ❤PURE ARGAN OIL ❤BOMBASTIC LIPS .
PROMOSI Beli BCF + BOMB LIPS FREE Mascara masih berlangsung tau.. Rm80 murr..murr..jeerr 😉✌️
.
Cepattt sebelum mascara habih 💃
. .
Noted: customer happy sebab pakai argan + bcf, muka tak capuk tapi glowing!
.
#imanniskinz
#organikhabbatussauda
#no1dimalaysia
#naturalbased
#organic
#bahanalami
#organik
#naturalbeautyproducts
#cantiksambilmerawat
#mudahdicuci #MesraSolat #provenWithCertificateOfAnalysis
#imanniskinzshahalam
#imanniskinzsale
#imanniskinz®
#imanniskinzselangor
Kalau kita promote orang tak like tak apa.
Tapikan senyap² org pm/wasap nak beli 🤗 itulah rezeki😊😊😊 inilah Bisnes Online👏.
Tq Yang Mana Order #IMANNI

PROMOSI COMBO MAC 7-31 masih onzz ye..Mai tengok2..intai2..mane taw ada yang terbekenan..boleh risik-risik Aina dulu yeee...😊
Nak bertunang dulu pun boleh...🤭 Nanti...Jangan cakap Aina tak habaq kat cek awal² naaa 😎

Berminat!!! 📲 WhatsApp ke 0147090717
Imanni Skinz, Love Your Skin 😘

#muslimproduk #imanniskinzkelantan #NaturalBasedProduct #kotabharu #pasirmas #tumpat #kualakrai #guamusang #trustedProvenAnalysisLab #OrganicHabbatusSaudaBased #sabarituindah #cantiksambilmerawat #meletop #bvrc #usm #uitm #ukm #politeknik #sldn #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #moodrepublik #naelofarhijab #assalamualaikum #selamatpetang #syukuralhamdulillah #semogadilimpahirezekiyangdiberkati
PANAS 🔥🔥PANAS🔥🔥PANAS🔥🔥🔥 Cust hantar feedback terkesima weyy😍😍😍Fall in Love❤❤❤
🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸👍🏼👍🏼👍🏼ini bukan propa ke apa ya...
Jangan cakap ini produk kilo hakak tibai mulut hangpa satgi🤣🤭🤭
Mai pakat pakat flawless same2🥰🥰🥰 Wowww😱😱😱 semuanya cantik berseri dengan🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸❤❤❤
👉🏼Lembut ,ringan dan senang digunakan 👉🏼Merawat sambil mencantikkan kulit 👉🏼Mesra Wudhuk/Mesra Sholat
👉🏼Tak melekit Tak bercampuk kena peluh /hujan/air
👉🏼Tahan 12jam

Sapa yang nak meh wasap fiqa🙋🏻
📲www.wasap.my/60174178171/choleqfd
📲www.wasap.my/60174178171/choleqfd

#choleqfoundation #cantiksambilmerawat #normaljerawatjeragat #postage1malaysia #codaloqstaq #teamfiqa #teamira
PERGI MANA - MANA ADA JE ORANG TANYA PAKAI PONDESEN APA‼️NAMPAK MAKIN FLAWLESS ,LICIN GEBU GTEWW😃😃 Amboooiii,
Choleq foundation ni memang pandai sangat tau pikat orang. Sekali orang terpandang, kompen ada yg tertanya2 tauu🤣🤣 ‼️takkan asyik tgok jurr..takkan asyik tanya jurr..mai lah grab..kompen bila uols pakai, org lain pandang,terus tertanya2..siap memuji lagi😍😍💃💃💃 Jom grab, terus klik link⤵️⤵️
📲 www.wasap.my/60199375074

#choleqfoundation #cantiksambilmerawat #agentcholeqfoundationkotatinggi#postage1malaysia
Foundation choleq extra cover & kulit jadi benar² halus dan lembut..
Sesuai buat kulit kering & berminyak.. jom grab sekarang‼‼ Www.wasap.my/60199408685/choleqfd

#SayaPakaiSayaJual
#AgentSahCholeqFoundation
#CantikSambilMerawat
#AsglowBeauty
#NkCerahNkGebu
#CodAreaTerengganu
Konfius dengan pemilihan tone foundation yang mengikut warna kulit❓❓❓❓ Dengan FOUNDATION CHOLEQ ia hanya satu tone sesuai dengan semua jenis kulit
Foundation yang pertama mengikut warna darah dan kulit sipemakai

Jadi anda tidak perlu risau hanya dengan 1tone sahaja... Anda mampu tampil yakin..bersama choleq foundation.... #AgentSahCholeqFoundation
#CantikSambilMerawat
#AsGlowBeauty
#SayaPakaiSayaJual
#NormalJerawatJeragat
#NkCerahNkGebu
#CodAreaTerengganu
#Postage1Malaysia

Www.wasap.my/60199408685
Pelbagai kelebihan & manfaat yang terdapat dalam FACIAL & BODY WALNUT SCRUB nie.😍
.
Nak tau info selanjutnya meh laa risik² 😁
.
Harga sangat mampu milik & tahan berbulan-bulan tau 😉✌️
.
KLIK LINK WSAP DI BIO @imanniskinz_shah_alam
.
#facialandbodyscrub #walnutscrub #imanniskinz #organikhabbatussauda #no1dimalaysia #CantikSambilMerawat #luluskkm #selamat #naturalbased #naturalbeautyproducts #provenWithCertificateOfAnalysis
#imanniskinzshahalam
SET MAKE UP EKSLUSIF TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH
.
❤️ Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
❤️ Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
❤️ Nak make up set lengkap ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
.
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
Hah, meh nak cite lagi ni 😚 Dalam set ni, u olls akan dapat 6 items tau
.
Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉
.
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag
.
Price RM 159.90 (WM) RM 162.90 (EM)
.
📱6 016 6684 314 👈👈
.
🎁Free gift menarik dengan setiap pembelian make up set ini
.
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming #mekapmurah #mekapbajet
SET MAKE UP EKSLUSIF TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH
.
❤️ Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
❤️ Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
❤️ Nak make up set lengkap ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
.
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
Hah, meh nak cite lagi ni 😚 Dalam set ni, u olls akan dapat 6 items tau
.
Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉
.
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag
.
Price RM 159.90 (WM) RM 162.90 (EM)
.
📱6 016 6684 314 👈👈
.
🎁Free gift menarik dengan setiap pembelian make up set ini
.
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming #mekapmurah #mekapbajet
SET MAKE UP EKSLUSIF TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH
.
❤️ Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
❤️ Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
❤️ Nak make up set lengkap ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
.
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
Hah, meh nak cite lagi ni 😚 Dalam set ni, u olls akan dapat 6 items tau
.
Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉
.
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag
.
Price RM 159.90 (WM) RM 162.90 (EM)
.
📱6 016 6684 314 👈👈
.
🎁Free gift menarik dengan setiap pembelian make up set ini
.
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming #mekapmurah #mekapbajet
SET MAKE UP EKSLUSIF TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH
.
❤️ Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
❤️ Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
❤️ Nak make up set lengkap ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
.
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
Hah, meh nak cite lagi ni 😚 Dalam set ni, u olls akan dapat 6 items tau
.
Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉
.
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag
.
Price RM 159.90 (WM) RM 162.90 (EM)
.
📱6 016 6684 314 👈👈
.
🎁Free gift menarik dengan setiap pembelian make up set ini
.
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming #mekapmurah #mekapbajet
SET MAKE UP EKSLUSIF TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH
.
❤️ Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
❤️ Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
❤️ Nak make up set lengkap ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
.
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
Hah, meh nak cite lagi ni 😚 Dalam set ni, u olls akan dapat 6 items tau
.
Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉
.
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag
.
Price RM 159.90 (WM) RM 162.90 (EM)
.
📱6 016 6684 314 👈👈
.
🎁Free gift menarik dengan setiap pembelian make up set ini
.
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming #mekapmurah #mekapbajet
SET MAKE UP EKSLUSIF TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH
.
❤️ Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
❤️ Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
❤️ Nak make up set lengkap ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
.
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
Hah, meh nak cite lagi ni 😚 Dalam set ni, u olls akan dapat 6 items tau
.
Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉
.
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag
.
Price RM 159.90 (WM) RM 162.90 (EM)
.
📱6 016 6684 314 👈👈
.
🎁Free gift menarik dengan setiap pembelian make up set ini
.
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming #mekapmurah #mekapbajet
SET MAKE UP EKSLUSIF TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH
.
❤️ Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
❤️ Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
❤️ Nak make up set lengkap ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
.
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
Hah, meh nak cite lagi ni 😚 Dalam set ni, u olls akan dapat 6 items tau
.
Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉
.
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag
.
Price RM 159.90 (WM) RM 162.90 (EM)
.
📱6 016 6684 314 👈👈
.
🎁Free gift menarik dengan setiap pembelian make up set ini
.
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming #mekapmurah #mekapbajet
SET MAKE UP EKSLUSIF TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH
.
❤️ Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
❤️ Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
❤️ Nak make up set lengkap ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
.
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
Hah, meh nak cite lagi ni 😚 Dalam set ni, u olls akan dapat 6 items tau
.
Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉
.
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag
.
Price RM 159.90 (WM) RM 162.90 (EM)
.
📱6 016 6684 314 👈👈
.
🎁Free gift menarik dengan setiap pembelian make up set ini
.
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming #mekapmurah #mekapbajet
SET MAKE UP EKSLUSIF TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH
.
❤️ Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
❤️ Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
❤️ Nak make up set lengkap ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
.
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
Hah, meh nak cite lagi ni 😚 Dalam set ni, u olls akan dapat 6 items tau
.
Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉
.
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag
.
Price RM 159.90 (WM) RM 162.90 (EM)
.
📱6 016 6684 314 👈👈
.
🎁Free gift menarik dengan setiap pembelian make up set ini
.
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming #mekapmurah #mekapbajet
Wowwww
Amazing 😍😍😍 Mak Mak pun nak gojes jugak 😍😍😍 Siapa kata mak mak x boleh cantik glowing ☺🤭
Hasil 🌸CHOLEQ FOUNDATION 🌸lebih nampak muda kan 😍aummmm🥰🥰😘 Tak caya meh tengok feedback dari mak mak 👇🏻👇🏻 Apa nak usah2 lagi uollls meh pinangkan 🌸CHOLEQ FOUNDATION 🌸sekarang 📲www.wasap.my/60174178171/nakcholeqfd

#choleqfoundation #normaljerawatjeragat #nakcerahgebu #cantiksambilmerawat #postage1malaysia #codaloqstaq #teamfiqa #teamira
Eyeshadow Obsess 🧚🏻‍♀️
-
Dalam banyak2 mana satu pilihan hati awak?
Kalau akma.. akma suka colour yang natural mcm bronze gitu. So, BUTTERMILK and CHOCOLATE la pilihan hati akma😍

#syuwarrior #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatugajah #obsesscosmeticscod #obsessiium #agentobsess #agentobsessperak #jomcantiksama2 #cantiksambilmerawat
#makeupmurah #iium #codiium #codbatugajah #sayajualmurah
Eyeshadow 😍
-
Calit calit terus letups gituh 🌹

#syuwarrior #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatugajah #obsesscosmeticscod #obsessiium #agentobsess #agentobsessperak #jomcantiksama2 #cantiksambilmerawat
#makeupmurah #iium #codiium #codbatugajah #sayajualmurah
Eyeshadow 😍

#syuwarrior #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatugajah #obsesscosmeticscod #obsessiium #agentobsess #agentobsessperak #jomcantiksama2 #cantiksambilmerawat
#makeupmurah #iium #codiium #codbatugajah #sayajualmurah
SET MAKE UP TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH.

Set make up rose🌹 🌹
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran as.legacy Dato Aliff Syukri. .
Apa yang best sangat make up set ni?? Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
>>Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
>>Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
>>Nak make up dan ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
>>Nak beli make up harga mampu milik.

Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉 .
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag

Price RM 159.90 (WM)  RM 162.90 (EM)

Postage RM10(SM) /RM18(SS) .
FREE GIFT TERHAD ini sekarang!
Jangan berlengah lagi.. Sementara stok masih ada 📱http://www.wasap.my/60168606717
#tv3malaysia #makeup #aslegacy #alifsyukriterlajaklaris #shahidadherbs
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara  #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia  #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming
The power of 🌸CHOLEQ FOUNDATION 🌸...‼️‼️😍 Take tipu weyy.... Must try mau tau relevant or tak 🌸CHOLEQ FOUNDATION 🌸boleh bagi glowing mowing macam ni.... 😍🥰😍 SERIUS ‼️‼️‼️ 🌸CHOLEQ FOUNDATION 🌸ni memang betul2 best 👍🏼👍🏼👍🏼😍🥰😍 📲www.wasap.my/60174178171/nakcholeqfd

#choleqfoundation #normaljerawatjeragat #cantiksambilmerawat #nakcerahgebu #sypakaisyjual #postage1malaysia #codaloqstaq #teamfiqa #teamira
Saje je nak bagi refresh kat korang semua yang iffah ada jual Set Box Obsess Cosmetics. Nak bayar penuh boleh, nak bayar ansuran pun boleh, nak join kutu obsess pun boleh.
.
Apa je tak boleh kan. Kalau korang betul2 berminat nak memiliki koleksi makeup dari jenama Obsess Cosmetics ni. Korang pm je iffah. Iffah akan bantu korang bagaimana cara yang paling AFDAL untuk korang grab barangan Obsess Cosmetics ni.
.
Dari sehari ke sehari orang tak berhenti text iffah nak tanya tentang obsess ni. Korang berminat korang pm je dulu. Iffah tak paksa pun korang beli just risik2 dulu pun boleh. Hihi
.
Yang paling best sekali kan, iffah nak inform ni kepada korang semua yang bulan 4 ni obsess dah bertukar rupa taw. Omputeh kabo tu NEW PACKAGING GITUHHH. .
Yang pasti kali ni lebih banyak pilihan colour yang cantik menarik kau memang da bomb. Klik je lah http://makeupviralobsesscosmetics.wasap.my/ .
.
#teamshadalambada
#teameagleeyeiffah
#agentobsesscosmetics
#agentsahobsesscosmetics
#agentobsesscosmeticsjerantut
#cantiksambilmerawat
#terobsesstanpasengaja
SET MAKE UP TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH.

Set make up rose🌹 🌹
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran as.legacy Dato Aliff Syukri. .
Apa yang best sangat make up set ni?? Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
>>Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
>>Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
>>Nak make up dan ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
>>Nak beli make up harga mampu milik.

Bukan L I M A tapi E N A M u olls!! 😉 .
U olls akan dapat:-
❤️ Item 1 - Rose Collagen & Moist Spray
❤️ Item 2 - Rose Foundation Serum
❤️ Item 3 - Rose Weightless Powder
❤️ Item 4 - Ink Liner black
❤️ Item 5 - Rose Tomato Soothing Lipstick
❤️ Item 6 - Make up bag

Price RM 159.90 (WM)  RM 162.90 (EM)

Postage RM10(SM) /RM18(SS) .
FREE GIFT TERHAD ini sekarang!
Jangan berlengah lagi.. Sementara stok masih ada 📱http://www.wasap.my/60168606717
#tv3malaysia #makeup #aslegacy #alifsyukriterlajaklaris #shahidadherbs
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara  #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia  #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming
SET MAKE UP TERLAJAK GOJESSS UTK WANITA BEKERJA, PELAJAR DAN SURIRUMAH.

Set make up rose🌹 🌹
FLY 🕊️ & KISS 💋 ❤️ keluaran as.legacy Dato Aliff Syukri. .
Apa yang best sangat make up set ni?? Ada Vitamin C.. Ada Vitamin E.. Bau dia pun bau Rose..
.
>>Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩
>>Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu?🤷🏼‍♀
>>Nak make up dan ekslusif tetapi harga mampu milik?😀
>>Nak beli make up harga mampu milik.

Price RM 159.90 (WM)  RM 162.90 (EM)

Postage RM10(SM) /RM18(SS) .
FREE GIFT TERHAD ini sekarang!
Jangan berlengah lagi.. Sementara stok masih ada 📱http://www.wasap.my/60168606717
#tv3malaysia #makeup #aslegacy #alifsyukriterlajaklaris #shahidadherbs
#aslegacymalaysia #Harumnita #aslegacy #kejayaantanpabatasan #jamurapat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #gelbidara  #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #bizzibody #bisnesonlinemalaysia #sayajual #sayajualonline #onlineMalaysia #kejayaantanpabatasan #instamalaysia  #mandianbidara #melalueca #cantiksambilmerawat #mekapcantik #mekapsimple #bizziboddycontourcream
#losyenslimming
ALHAMDULILLAH
TQ DEAR

#maskaraobsess sampai ke tuannya

she really love it.. #codareaberdekatan
#codjerantut

NAK CANTIK NAK PLOWLESS JOM DAPATKAN @obsess.cosmetics .. KUTU BATCH 4.0 ONZ
ADA LAGI 3 SLOT KOSONG. .
#teamshadalambada
#agentobsesscosmeticspahang #agentobsessjerantut #cantiksambilmerawat #cushionfoundation #cushionfoundationobsesscosmatics #liptintobsesscosmetics
ALHAMDULILLAH
TQ DOCTOR NISSA.. GRAB CUSHION DAN LIPMATTE WED EDDITION YANG NYAWA IKAN DAH NI.. NAK CANTIK NAK PLOWLESS JOM DAPATKAN @obsess.cosmetics .. KUTU BATCH 4.0 ONZ
ADA LAGI 3 SLOT KOSONG. .
#teamshadalambada
#agentobsesscosmeticspahang #agentobsessjerantut #cantiksambilmerawat #cushionfoundation #cushionfoundationobsesscosmatics #liptintobsesscosmetics
TAK Nak FLAWLESS sorang²
Haa uolls Tak Payah nak pening² cari FOUNDATION untuk raya nanti
Jom guna CHOLEQ FOUNDATION💃💃 satu² nye Foundation :Lembut , Ringan ,Glowing ,Menutup cela dgn sempurna,kalis peluh,flawless,gebu shining wink..wink gteww🤩siap semua disapunya😄
Grab satu CHOLEQ FOUNDATION,pasti wowww😃
Tekan link ws kak nik tuk pertanyaan lebih lanjut

Www.wasap.my/60199375074

#choleqfoundation #cantiksambilmerawat #asglowbeauty #sayapakaisayajual #postage1malaysia
#cantiksambilmerawat
Pakej lengkap untuk membantu anda mencapai apa yang anda idam idamkan.. 🥰🥰😍
.
APA AKAN JADI RAYA NANTI KALAU ANDA BERUBAH SEKARANG?
.
Anda akan berterima kasih kepada diri sendiri dan bersyukur sebab berubah.
.
Sekurang-kurangnya 3 bulan diperlukan untuk betul-betul faham semua perkara tentang diet dan jadikannya habit. Tapi.. Better late than never kan.. 🤔
.
Berubah sekarang dan keep consistent!! Anda akan nampak perbezaannya sebelum raya nanti. Percayalah...
.
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
.
#cantiksambilmerawat #jomkurussihat #rayanakdekat #pencucimissv #rahsiaabangsayang #rahsiahatiperempuan #suamiistriromantis #mahkotawanita #rahsiaasetwanita #jomfitmalaysia #rahsiaasetwanita #mahkotawanita #showergelbidara #pucukharumnita #jamshir #sabunputih #aliffsyukri #shahidadherbs #bizziflush #bizzibodycontourcream #jomsihatdancantik #jomfitmalaysia #bizziboddyxfashasandha
Pakej lengkap untuk membantu anda mencapai apa yang anda idam idamkan.. 🥰🥰😍
.
APA AKAN JADI RAYA NANTI KALAU ANDA BERUBAH SEKARANG?
.
Anda akan berterima kasih kepada diri sendiri dan bersyukur sebab berubah.
.
Sekurang-kurangnya 3 bulan diperlukan untuk betul-betul faham semua perkara tentang diet dan jadikannya habit. Tapi.. Better late than never kan.. 🤔
.
Berubah sekarang dan keep consistent!! Anda akan nampak perbezaannya sebelum raya nanti. Percayalah...
.
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
.
#cantiksambilmerawat #jomkurussihat #rayanakdekat #pencucimissv #rahsiaabangsayang #rahsiahatiperempuan #suamiistriromantis #mahkotawanita #rahsiaasetwanita #jomfitmalaysia #rahsiaasetwanita #mahkotawanita #showergelbidara #pucukharumnita #jamshir #sabunputih #aliffsyukri #shahidadherbs #bizziflush #bizzibodycontourcream #jomsihatdancantik #jomfitmalaysia #bizziboddyxfashasandha
Pakej lengkap untuk membantu anda mencapai apa yang anda idam idamkan.. 🥰🥰😍
.
APA AKAN JADI RAYA NANTI KALAU ANDA BERUBAH SEKARANG?
.
Anda akan berterima kasih kepada diri sendiri dan bersyukur sebab berubah.
.
Sekurang-kurangnya 3 bulan diperlukan untuk betul-betul faham semua perkara tentang diet dan jadikannya habit. Tapi.. Better late than never kan.. 🤔
.
Berubah sekarang dan keep consistent!! Anda akan nampak perbezaannya sebelum raya nanti. Percayalah...
.
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
.
#cantiksambilmerawat #jomkurussihat #rayanakdekat #pencucimissv #rahsiaabangsayang #rahsiahatiperempuan #suamiistriromantis #mahkotawanita #rahsiaasetwanita #jomfitmalaysia #rahsiaasetwanita #mahkotawanita #showergelbidara #pucukharumnita #jamshir #sabunputih #aliffsyukri #shahidadherbs #bizziflush #bizzibodycontourcream #jomsihatdancantik #jomfitmalaysia #bizziboddyxfashasandha
Pakej lengkap untuk membantu anda mencapai apa yang anda idam idamkan.. 🥰🥰😍
.
APA AKAN JADI RAYA NANTI KALAU ANDA BERUBAH SEKARANG?
.
Anda akan berterima kasih kepada diri sendiri dan bersyukur sebab berubah.
.
Sekurang-kurangnya 3 bulan diperlukan untuk betul-betul faham semua perkara tentang diet dan jadikannya habit. Tapi.. Better late than never kan.. 🤔
.
Berubah sekarang dan keep consistent!! Anda akan nampak perbezaannya sebelum raya nanti. Percayalah...
.
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
.
#cantiksambilmerawat #jomkurussihat #rayanakdekat #pencucimissv #rahsiaabangsayang #rahsiahatiperempuan #suamiistriromantis #mahkotawanita #rahsiaasetwanita #jomfitmalaysia #rahsiaasetwanita #mahkotawanita #showergelbidara #pucukharumnita #jamshir #sabunputih #aliffsyukri #shahidadherbs #bizziflush #bizzibodycontourcream #jomsihatdancantik #jomfitmalaysia #bizziboddyxfashasandha
Pakej lengkap untuk membantu anda mencapai apa yang anda idam idamkan.. 🥰🥰😍
.
APA AKAN JADI RAYA NANTI KALAU ANDA BERUBAH SEKARANG?
.
Anda akan berterima kasih kepada diri sendiri dan bersyukur sebab berubah.
.
Sekurang-kurangnya 3 bulan diperlukan untuk betul-betul faham semua perkara tentang diet dan jadikannya habit. Tapi.. Better late than never kan.. 🤔
.
Berubah sekarang dan keep consistent!! Anda akan nampak perbezaannya sebelum raya nanti. Percayalah...
.
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
.
#cantiksambilmerawat #jomkurussihat #rayanakdekat #pencucimissv #rahsiaabangsayang #rahsiahatiperempuan #suamiistriromantis #mahkotawanita #rahsiaasetwanita #jomfitmalaysia #rahsiaasetwanita #mahkotawanita #showergelbidara #pucukharumnita #jamshir #sabunputih #aliffsyukri #shahidadherbs #bizziflush #bizzibodycontourcream #jomsihatdancantik #jomfitmalaysia #bizziboddyxfashasandha
Pakej lengkap untuk membantu anda mencapai apa yang anda idam idamkan.. 🥰🥰😍
.
APA AKAN JADI RAYA NANTI KALAU ANDA BERUBAH SEKARANG?
.
Anda akan berterima kasih kepada diri sendiri dan bersyukur sebab berubah.
.
Sekurang-kurangnya 3 bulan diperlukan untuk betul-betul faham semua perkara tentang diet dan jadikannya habit. Tapi.. Better late than never kan.. 🤔
.
Berubah sekarang dan keep consistent!! Anda akan nampak perbezaannya sebelum raya nanti. Percayalah...
.
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
.
#cantiksambilmerawat #jomkurussihat #rayanakdekat #pencucimissv #rahsiaabangsayang #rahsiahatiperempuan #suamiistriromantis #mahkotawanita #rahsiaasetwanita #jomfitmalaysia #rahsiaasetwanita #mahkotawanita #showergelbidara #pucukharumnita #jamshir #sabunputih #aliffsyukri #shahidadherbs #bizziflush #bizzibodycontourcream #jomsihatdancantik #jomfitmalaysia #bizziboddyxfashasandha
Pakej lengkap untuk membantu anda mencapai apa yang anda idam idamkan.. 🥰🥰😍
.
APA AKAN JADI RAYA NANTI KALAU ANDA BERUBAH SEKARANG?
.
Anda akan berterima kasih kepada diri sendiri dan bersyukur sebab berubah.
.
Sekurang-kurangnya 3 bulan diperlukan untuk betul-betul faham semua perkara tentang diet dan jadikannya habit. Tapi.. Better late than never kan.. 🤔
.
Berubah sekarang dan keep consistent!! Anda akan nampak perbezaannya sebelum raya nanti. Percayalah...
.
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
Whatsapp saya 👉6 016 6684 314
.
#cantiksambilmerawat #jomkurussihat #rayanakdekat #pencucimissv #rahsiaabangsayang #rahsiahatiperempuan #suamiistriromantis #mahkotawanita #rahsiaasetwanita #jomfitmalaysia #rahsiaasetwanita #mahkotawanita #showergelbidara #pucukharumnita #jamshir #sabunputih #aliffsyukri #shahidadherbs #bizziflush #bizzibodycontourcream #jomsihatdancantik #jomfitmalaysia #bizziboddyxfashasandha