#cantiksambilmerawat

OPEN HOUSE BELUM HBS?? MEKAP RAYA DAH XDE???
JGN RISAU SET MEKAP AIRIZ BANYAK STOCK NI😃

RANGKAIAN KOSMETIK AIRIZ SKINZ.. #withOrangePeelOil #WhiteningTreatmentLips #EnaknyaSusuAiriz #removalmakeup #translucentpowder #tanpabahankimia #terengganu #parabenfree #airizskinz #airizserumfoundation #scrubs #SusuAiriz #susukambingdanmakananpilihan #Susu1001Khasiat #flawlessmakeup #FoundationEmas #foundation #goldfoundation #GOLD #liquidfoundation #luluskkm #lipmatte #loosepowder #looseskin #cantiksambilmerawat #compactpowder #viralmekap #buatanmalaysia #naturalmakeup #merawatbibir
NEW LOOK AIRIZ MOISTURIZER & PRIMER 50 ML 🥰🥰 FORMULA SAMA TETAPI  BAU GOLD EDITION LEBIH WANGI

AIRIZ MOISTURIZER & PRIMER 
Bukan Sekadar Pelembap !!! 😚
.
Kerana Airiz Moisturizer & Primer ni boleh membuatkan 👇👇 ✔️ Makeup tak bercapuk
✔️ Makeup tahan lebih 12-16 jam
✔️ Makeup tak crack ✔️ Makin lama pakai makin glowing & flawless
✔️ Memudarkan parut
✔️ Mudah blend foundation
✔️ Menghaluskan dan melicinkan kulit
✔️ Sesuai utk digunakan bersama foundation jenis liquid & cream
.

Berminat boleh klik link di bio 🤗

#makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
NEW LOOK AIRIZ MOISTURIZER & PRIMER 50 ML 🥰🥰 FORMULA SAMA TETAPI BAU GOLD EDITION LEBIH WANGI

AIRIZ MOISTURIZER & PRIMER
Bukan Sekadar Pelembap !!! 😚
.
Kerana Airiz Moisturizer & Primer ni boleh membuatkan 👇👇 ✔️ Makeup tak bercapuk
✔️ Makeup tahan lebih 12-16 jam
✔️ Makeup tak crack ✔️ Makin lama pakai makin glowing & flawless
✔️ Memudarkan parut
✔️ Mudah blend foundation
✔️ Menghaluskan dan melicinkan kulit
✔️ Sesuai utk digunakan bersama foundation jenis liquid & cream
.

Berminat boleh klik link di bio 🤗

#makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
#AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0

NEW LOOK 🎗

NEW FORMULA🎗 🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
#NewFormula #makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil
#AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0

NEW LOOK 🎗

NEW FORMULA🎗 🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
#NewFormula #makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil
#AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0

NEW LOOK 🎗

NEW FORMULA🎗 🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
#NewFormula #makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil
#AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0

NEW LOOK 🎗

NEW FORMULA🎗 🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
#NewFormula #makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil
#AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0

NEW LOOK 🎗

NEW FORMULA🎗 🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
#NewFormula #makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil
#AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0

NEW LOOK 🎗

NEW FORMULA🎗 🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
#NewFormula #makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil
Nak kulit kekal glowing, plowless gituu.. Siap merawat sekali,calit je #foundation ni haa..
Kompom #gojes sampai ke petang tau😍
.
. ♥ Makeup lebih natural ♥ Makeup Flawless ♥ Tak rasa tebal ♥ Senang sapu ♥ Tahan lama sehingga 12 jam ❤ 30ml tahan bebulan bulan ♥ Boleh digunakan untuk makeup harian sebab foundation ini berfungsi untuk merawat serta melindungi & ada SPF 40,sesuai sangat dengan cuaca kat Mesia hokeyy😅 📲 www.wasap.my/60172976696

#EyraGojes
#IsGojesBeautyHq
#IsGojesBoutique
#TripleActionFoundation
#CantikSambilMerawat
Nak kulit kekal glowing, plowless gituu.. Siap merawat sekali,calit je #foundation ni haa..
Kompom #gojes sampai ke petang tau😍
.
. ♥ Makeup lebih natural ♥ Makeup Flawless ♥ Tak rasa tebal ♥ Senang sapu ♥ Tahan lama sehingga 12 jam ❤ 30ml tahan bebulan bulan ♥ Boleh digunakan untuk makeup harian sebab foundation ini berfungsi untuk merawat serta melindungi & ada SPF 40,sesuai sangat dengan cuaca kat Mesia hokeyy😅 📲 www.wasap.my/60172976696

#EyraGojes
#IsGojesBeautyHq
#IsGojesBoutique
#TripleActionFoundation
#CantikSambilMerawat
MYLEA TREATMENT FOUNDATION (MTF)
.
Selamat petang uolls!! Jom cantik sambil merawat masalah kulit! Selain pakai #MyleaHoneySoap & #MyleaFrecklesSerum, jangan lupa before keluar pakai #MyleaTreatmenFoundation ni sekali. Baru la cun melecun & keyakinan tinggi 😉
.
MTF ni sangat sesuai untuk daily mekap yang tak terlalu sarat & tebal. Just nice! Yang penting ada SPF40 tau. Nak tak muka cantik glowing tapi nampak natural? 😍
.
Ada yang nak cuba ke? Jom wasap Atie segera untuk dapatkan DISKAUN JIMAT berbaloi!!
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #foundation #TreatmentFoundation #cosmetic #cosmetics #makeup #Beauty #beautiful #selfie #instagood #instacool #instamakeup #instalove #instafollow #instadaily #instalike #instamood #awesome #love
MYLEA TREATMENT FOUNDATION (MTF)
.
Selamat petang uolls!! Jom cantik sambil merawat masalah kulit! Selain pakai #MyleaHoneySoap & #MyleaFrecklesSerum, jangan lupa before keluar pakai #MyleaTreatmenFoundation ni sekali. Baru la cun melecun & keyakinan tinggi 😉
.
MTF ni sangat sesuai untuk daily mekap yang tak terlalu sarat & tebal. Just nice! Yang penting ada SPF40 tau. Nak tak muka cantik glowing tapi nampak natural? 😍
.
Ada yang nak cuba ke? Jom wasap Atie segera untuk dapatkan DISKAUN JIMAT berbaloi!!
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #foundation #TreatmentFoundation #cosmetic #cosmetics #makeup #Beauty #beautiful #selfie #instagood #instacool #instamakeup #instalove #instafollow #instadaily #instalike #instamood #awesome #love
#NewFormula #SerumFoundation24KGOLD #makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
Terbukti Treatment Cushion Foundation obsess bagi effect yang cantik. Full coverage okay😃.
.
Nak rawat parut dan jerawat pun bagus. Sangat recommended. Sekali dah cuba confirm repeat.
.
Whatsapp Ain 0️⃣1️⃣4️⃣2️⃣6️⃣3️⃣9️⃣9️⃣2️⃣3️⃣ nak senang klik je link dekat bio / dm
.
🚗•COD CHERAS AREA •ALAM DAMAI •TMN CONNAUGHT •BDR TUN RAZAK •BDR SRI PERMAISURI •LRT BANGSAR •KL SENTRAL •LRT PASAR SENI
.
📬 Daily postage seluruh Malaysia

#TeamGodzillaEsumilynns
#TeamAyuAmin
#TeamBellaLuna #obsess #obsesscushion #cushionfoundation #treatmentcushionfoundation #obsesscosmetics #obsesswave #cantiksambilmerawat #fullcoverage #codbdrsripermaisuri #codalamdamai #codbdrtunrazak #codlrtbangsar #codklsentral #codtmnconnaught #codcheras #codlrtpasarseni #freegift #freepostage
Terbukti Treatment Cushion Foundation obsess bagi effect yang cantik. Full coverage okay😃.
.
Nak rawat parut dan jerawat pun bagus. Sangat recommended. Sekali dah cuba confirm repeat.
.
Whatsapp Ain 0️⃣1️⃣4️⃣2️⃣6️⃣3️⃣9️⃣9️⃣2️⃣3️⃣ nak senang klik je link dekat bio / dm
.
🚗•COD CHERAS AREA •ALAM DAMAI •TMN CONNAUGHT •BDR TUN RAZAK •BDR SRI PERMAISURI •LRT BANGSAR •KL SENTRAL •LRT PASAR SENI
.
📬 Daily postage seluruh Malaysia

#TeamGodzillaEsumilynns
#TeamAyuAmin
#TeamBellaLuna #obsess #obsesscushion #cushionfoundation #treatmentcushionfoundation #obsesscosmetics #obsesswave #cantiksambilmerawat #fullcoverage #codbdrsripermaisuri #codalamdamai #codbdrtunrazak #codlrtbangsar #codklsentral #codtmnconnaught #codcheras #codlrtpasarseni #freegift #freepostage
Sedikit perkongsian tentang rangkaian produk Mylea.
.
Nak penjagaan wajah yang luar biasa..
👉 MYLEA FRECKLES SERUM jawapannya..
❤ Serum yang dirumus khusus untuk memudarkan & menghilangkan kesan jeragat & juga mampu selesaikan masalah kulit yang lain seperti jerawat, parut, kulit kusam, pori kulit terbuka & lain-lain lagi.
.
Nak penjagaan wajah simple tapi power..
👉 MYLEA HONEY SOAP jawapannya..
♥ Pencuci muka yang sangat mesra dengan semua jenis kulit. Amat wangi & selamat digunakan kerana menggunakan bahan-bahan semulajadi.
.
Nak penjagaan rambut lengkap bak rawatan salon..
👉 MYLEA HAIR EXPERT 3 IN 1 jawapannya..
♥ Kombinasi 3 dalam 1 yang merangkumi syampu, perapi & serum rambut untuk melebatkan rambut & menyegarkan kulit kepala.
.
Nak penjagaan kulit wajah cantik sambil merawat..
👉 MYLEA TREATMENT FOUNDATION jawapannya..
♥ Foundation yang sangat ringan tapi full covarage. Sangat sesuai untuk daily make up dengan SPF40. Selain mencantikkan kulit juga mampu merawat masalah kulit anda.
.
Nak penjagaan bibir cantik & seksi..
👉 MYLEA MOISTURIZING LIPMATTE jawapannya..
❤ Lipmatte yang ringan, warna yang penuh, matte tapi tak mengeringkan bibir & yang paling best Mylea Moisturizing Lipmatte juga merawat bibir anda dengan kandungan olive oil & vitamin E..
.
Produk Mylea pilihan pengguna no.1..
.
KEKAL ANGGUN SEPANJANG USIA..
KEKAL YAKIN SEPANJANG MASA..
.
Dapatkan rangkaian produk Mylea. Pilihan no.1 pengguna..
.
Ada yang nak cuba ke? Jom wasap Atie segera untuk dapatkan DISKAUN JIMAT berbaloi!!
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaHoneySoap #MyleaHairExpert #MyleaTreatmentFoundation #MyleaMoisturizingLipmatte #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #makeup #lipmatte #cosmetic #cosmetics #MakeUpBase #instagood #instacool #instamakeup #instalove #instafollow #instadaily #instalike #instamood #awesome #Beauty #beautiful
Sedikit perkongsian tentang rangkaian produk Mylea.
.
Nak penjagaan wajah yang luar biasa..
👉 MYLEA FRECKLES SERUM jawapannya..
❤ Serum yang dirumus khusus untuk memudarkan & menghilangkan kesan jeragat & juga mampu selesaikan masalah kulit yang lain seperti jerawat, parut, kulit kusam, pori kulit terbuka & lain-lain lagi.
.
Nak penjagaan wajah simple tapi power..
👉 MYLEA HONEY SOAP jawapannya..
♥ Pencuci muka yang sangat mesra dengan semua jenis kulit. Amat wangi & selamat digunakan kerana menggunakan bahan-bahan semulajadi.
.
Nak penjagaan rambut lengkap bak rawatan salon..
👉 MYLEA HAIR EXPERT 3 IN 1 jawapannya..
♥ Kombinasi 3 dalam 1 yang merangkumi syampu, perapi & serum rambut untuk melebatkan rambut & menyegarkan kulit kepala.
.
Nak penjagaan kulit wajah cantik sambil merawat..
👉 MYLEA TREATMENT FOUNDATION jawapannya..
♥ Foundation yang sangat ringan tapi full covarage. Sangat sesuai untuk daily make up dengan SPF40. Selain mencantikkan kulit juga mampu merawat masalah kulit anda.
.
Nak penjagaan bibir cantik & seksi..
👉 MYLEA MOISTURIZING LIPMATTE jawapannya..
❤ Lipmatte yang ringan, warna yang penuh, matte tapi tak mengeringkan bibir & yang paling best Mylea Moisturizing Lipmatte juga merawat bibir anda dengan kandungan olive oil & vitamin E..
.
Produk Mylea pilihan pengguna no.1..
.
KEKAL ANGGUN SEPANJANG USIA..
KEKAL YAKIN SEPANJANG MASA..
.
Dapatkan rangkaian produk Mylea. Pilihan no.1 pengguna..
.
Ada yang nak cuba ke? Jom wasap Atie segera untuk dapatkan DISKAUN JIMAT berbaloi!!
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaHoneySoap #MyleaHairExpert #MyleaTreatmentFoundation #MyleaMoisturizingLipmatte #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #makeup #lipmatte #cosmetic #cosmetics #MakeUpBase #instagood #instacool #instamakeup #instalove #instafollow #instadaily #instalike #instamood #awesome #Beauty #beautiful
COMBO SET MEKAP AIRIZ YANG MENJADI KEGILAAN WANITA RAYA 2019!!
.
.
Sebagai penghargaan kepada semua AIRIZ LOVERSS ciksu datangkan Combo Set yang sesuai mengikut Bajet dan Keperluan uolls
.
.
Jadi uolls ada PILIHAN yang pelbagai tuk tampil cantik di Aidilfitri nanti😍😍😍
.
.
Jangan tunggu lama-lama, meh la grab sekarang sebelum dikebas orang🤦. Boleh hubungi ciksu melalui 2 cara di bawah ⤵️ untuk dapatkan response yang cepat wokey😉 
1. 📲 wasap 0126897002
.

2. Klik link di profile ig ciksu
http://Airizig.wasap.my
.
.
Nak sembang-sembang tanye pasal produkpun boleh aje. In shaa allah, ciksu cuba bantu sebaik mungkin💓.
COMBO SET MEKAP AIRIZ YANG MENJADI KEGILAAN WANITA RAYA 2019!!
.
.
Sebagai penghargaan kepada semua AIRIZ LOVERSS ciksu datangkan Combo Set yang sesuai mengikut Bajet dan Keperluan uolls
.
.
Jadi uolls ada PILIHAN yang pelbagai tuk tampil cantik di Aidilfitri nanti😍😍😍
.
.
Jangan tunggu lama-lama, meh la grab sekarang sebelum dikebas orang🤦. Boleh hubungi ciksu melalui 2 cara di bawah ⤵️ untuk dapatkan response yang cepat wokey😉
1. 📲 wasap 0126897002
.

2. Klik link di profile ig ciksu
http://Airizig.wasap.my
.
.
Nak sembang-sembang tanye pasal produkpun boleh aje. In shaa allah, ciksu cuba bantu sebaik mungkin💓.
Tenkiuuu awak sharing review jujur dengan kami. Alhamdulillah. Tekstur Lipmatte Mylea dah betul-betul pikat hati semua wanita. Tekturnya sangat ringan dan tak membuatkan bibir kita jadi kering.
.
Lipmatte Mylea ni ada Vitamin E dengan Olive oil. Fungsi olive oil dengan vitamin e tu untuk menjaga kelembapan bibir, mencerahkan bibir yang gelap dan kusam, dalam masa yang sama merawat masalah ni bibir kering dan merekah. 🤗
.
Jom dapatkan segera sementara stok masih ada. Beli 1 pcs RM39. Nak lagi jimat grab 3 pcs RM99. Ada 6 warna yang akan buatkan hati uolls bergetar. 💓
.
#MyleaLipmatteWithVitEOliveOil
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta
Tenkiuuu awak sharing review jujur dengan kami. Alhamdulillah. Tekstur Lipmatte Mylea dah betul-betul pikat hati semua wanita. Tekturnya sangat ringan dan tak membuatkan bibir kita jadi kering.
.
Lipmatte Mylea ni ada Vitamin E dengan Olive oil. Fungsi olive oil dengan vitamin e tu untuk menjaga kelembapan bibir, mencerahkan bibir yang gelap dan kusam, dalam masa yang sama merawat masalah ni bibir kering dan merekah. 🤗
.
Jom dapatkan segera sementara stok masih ada. Beli 1 pcs RM39. Nak lagi jimat grab 3 pcs RM99. Ada 6 warna yang akan buatkan hati uolls bergetar. 💓
.
#MyleaLipmatteWithVitEOliveOil
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta
Hanya KONSISTEN 2MINGGU
-hasil yang sangat baik
-kesan jerawat Makin pudar
-kulit.muka Makin bersih

Nur Nabilah:
#airizskinkosmetik
#susuairiz
#cantiksambilmerawat 
#kosmetikmurah
#foundationmurah
#foundationglowing
#kosmetikviral
#alhaalfa
#sobella
#kosmetikmurahori
#muabellaz
#okaya
#belleza
#yarra
#dianz
#blushermurah
#lipmattermerawat
#ferrarossa
#trulooks
#syokmascara
#cpg
#makeupartis
#makeupcantik
#lipmattemerawat
#muamimizamree
#bukancintaaku
#curicuricinta
#nur2
#jannanick
#syafiqkylez
Nur Nabilah:
#airizskinkosmetik
#susuairiz
#cantiksambilmerawat 
#kosmetikmurah
#foundationmurah
#foundationglowing
#kosmetikviral
#alhaalfa
#sobella
#kosmetikmurahori
#muabellaz
#okaya
#belleza
#yarra
#dianz
#blushermurah
#lipmattermerawat
#ferrarossa
#trulooks
#syokmascara
#cpg
#makeupartis
#makeupcantik
#lipmattemerawat
#muamimizamree
#bukancintaaku
#curicuricinta
#nur2
#jannanick
#syafiqkylez
JERAWAT MAKIN PUDAR
-konsisten pakai alhamdullilah jerawat pakin pudar
-serum dalam Foundation dpt.mengecutkan jerawat
-muka.makin bersih

Nur Nabilah:
#airizskinkosmetik
#susuairiz
#cantiksambilmerawat 
#kosmetikmurah
#foundationmurah
#foundationglowing
#kosmetikviral
#alhaalfa
#sobella
#kosmetikmurahori
#muabellaz
#okaya
#belleza
#yarra
#dianz
#blushermurah
#lipmattermerawat
#ferrarossa
#trulooks
#syokmascara
#cpg
#makeupartis
#makeupcantik
#lipmattemerawat
#muamimizamree
#bukancintaaku
#curicuricinta
#nur2
#jannanick
#syafiqkylez
JERAGAT TEBAL MAKIN BERKURANG
-Kembali yakin dengan penampilan diri
-muka.makin glowing
-tiada lagi jeragat tebal dimuka

#airizskinkosmetik
#susuairiz
#cantiksambilmerawat 
#kosmetikmurah
#foundationmurah
#foundationglowing
#kosmetikviral
#alhaalfa
#sobella
#kosmetikmurahori
#muabellaz
#okaya
#belleza
#yarra
#dianz
#blushermurah
#lipmattermerawat
#ferrarossa
#trulooks
#syokmascara
#cpg
#makeupartis
#makeupcantik
#lipmattemerawat
#muamimizamree
#bukancintaaku
#curicuricinta
#nur2
#jannanick
#syafiqkylez
#airizskinkosmetik
#susuairiz
#cantiksambilmerawat 
#kosmetikmurah
#foundationmurah
#foundationglowing
#kosmetikviral
#alhaalfa
#sobella
#kosmetikmurahori
#muabellaz
#okaya
#belleza
#yarra
#dianz
#blushermurah
#lipmattermerawat
#ferrarossa
#trulooks
#syokmascara
#cpg
#makeupartis
#makeupcantik
#lipmattemerawat
#muamimizamree
#bukancintaaku
#curicuricinta
#nur2
#jannanick
#syafiqkylez
KENAPA KITA PERLU KONSISTEN?? 💋 Produk apa pun yang kita guna... Kalau Setakat pakai 2 ke 3 minggu, lepas tu takde pulak kesan macam yang kita nak... Dah beralih arah.. Memang tak akan jadi.. 😁 💋Paling tidak pun guna la 2,3 atau 6 Bulan untuk produk yang kita guna tu betul2 serasi... Ni baru dia nak repair.. kita pulak STOP.. Kan dah terbantut dia nak bekerja.😰 💋Macam testimoni jugak... Bukan calit sekali dua zasss terus cantikkk.. Terus sihat.. Makan masa juga.. Lagi banyak yang masalah lagi banyak la masa yang di ambil..😍 💋Yang Penting.. KONSISTEN.. RAJIN DAN SABAR ...
Tak Susah Pun kannn😄😄😄 #simple_pun_dah_cantik #safeOrganicNaturalProduct #advancedformula #merawatbibirkering #imanniskinzkelantan #NaturalBasedProduct #kotabharu #pasirmas #tumpat #kualakrai #guamusang #trustedProvenAnalysisLab #sabarituindah #cantiksambilmerawat #meletop #bvrc #usm #uitm #ukm #polisas #sldn #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #naelofarhijab #assalamualaikum #selamatpagi #syukuralhamdulillah  #semogadilimpahirezekiyangdiberkati
KENAPA KITA PERLU KONSISTEN?? 💋 Produk apa pun yang kita guna... Kalau Setakat pakai 2 ke 3 minggu, lepas tu takde pulak kesan macam yang kita nak... Dah beralih arah.. Memang tak akan jadi.. 😁 💋Paling tidak pun guna la 2,3 atau 6 Bulan untuk produk yang kita guna tu betul2 serasi... Ni baru dia nak repair.. kita pulak STOP.. Kan dah terbantut dia nak bekerja.😰 💋Macam testimoni jugak... Bukan calit sekali dua zasss terus cantikkk.. Terus sihat.. Makan masa juga.. Lagi banyak yang masalah lagi banyak la masa yang di ambil..😍 💋Yang Penting.. KONSISTEN.. RAJIN DAN SABAR ...
Tak Susah Pun kannn😄😄😄 #simple_pun_dah_cantik #safeOrganicNaturalProduct #advancedformula #merawatbibirkering #imanniskinzkelantan #NaturalBasedProduct #kotabharu #pasirmas #tumpat #kualakrai #guamusang #trustedProvenAnalysisLab #sabarituindah #cantiksambilmerawat #meletop #bvrc #usm #uitm #ukm #polisas #sldn #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #naelofarhijab #assalamualaikum #selamatpagi #syukuralhamdulillah #semogadilimpahirezekiyangdiberkati
KONSISTEN PAKAI FOUNDATION AIRIZ..👇👇👇
-jeragat yang tebal Makin berkurang
-Muka Makin glowing
-tiada lagi jeragat dimuka

#airizskinkosmetik
#susuairiz
#cantiksambilmerawat 
#kosmetikmurah
#foundationmurah
#foundationglowing
#kosmetikviral
#alhaalfa
#sobella
#kosmetikmurahori
#muabellaz
#okaya
#belleza
#yarra
#dianz
#blushermurah
#lipmattermerawat
#ferrarossa
#trulooks
#syokmascara
#cpg
#makeupartis
#makeupcantik
#lipmattemerawat
#muamimizamree
#bukancintaaku
#curicuricinta
#nur2
#jannanick
#syafiqkylez
Dah cuba mesti Jatuh Cinta💓

#teamgodzillaesumillyns
#teamayuamin
#superteamadah
#obsesscosmeticdewiremaja 
#obsesscosmeticcushion 
#obsesscosmeticshotitem 
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticlipmatte 
#obsesscosmeticlipstick 
#obsesscosmeticsimplebutnice 
#obsesscosmeticeyeshadow #obsesscosmeticmascara #beutefulwithobsesscosmetics 
#sayajualmekup #mekuplook 
#mekupvideo #mekuptoturial #makeupsimpel #mekupcantik #mekupstyle #cantiksambilmerawat
Jangan lupa ye apply treatment cushion foundation obsess pagi ni. Barula onz😉
.
Whatsapp Ain untuk dapatkan TCF ni ya.
.
0️⃣1️⃣4️⃣2️⃣6️⃣3️⃣9️⃣9️⃣2️⃣3️⃣ Klik link dekat bio / dm
.
🚗•COD CHERAS AREA •ALAM DAMAI •TMN CONNAUGHT •BDR TUN RAZAK •BDR SRI PERMAISURI •LRT BANGSAR •KL SENTRAL •LRT PASAR SENI 📬 Daily postage seluruh Malaysia
.
#TeamGodzillaEsumilynns
#TeamAyuAmin
#TeamBellaLuna #obsess #obsesscosmetics #obsesscushion #cushionfoundation #fullcoverage #cantiksambilmerawat #kecutjerawat #parutpudar #codbdrsripermaisuri #codalamdamai #codbdrtunrazak #codlrtbangsar #codklsentral #codtmnconnaught #codcheras #codlrtpasarseni #freepostage #freegift
Jangan lupa ye apply treatment cushion foundation obsess pagi ni. Barula onz😉
.
Whatsapp Ain untuk dapatkan TCF ni ya.
.
0️⃣1️⃣4️⃣2️⃣6️⃣3️⃣9️⃣9️⃣2️⃣3️⃣ Klik link dekat bio / dm
.
🚗•COD CHERAS AREA •ALAM DAMAI •TMN CONNAUGHT •BDR TUN RAZAK •BDR SRI PERMAISURI •LRT BANGSAR •KL SENTRAL •LRT PASAR SENI 📬 Daily postage seluruh Malaysia
.
#TeamGodzillaEsumilynns
#TeamAyuAmin
#TeamBellaLuna #obsess #obsesscosmetics #obsesscushion #cushionfoundation #fullcoverage #cantiksambilmerawat #kecutjerawat #parutpudar #codbdrsripermaisuri #codalamdamai #codbdrtunrazak #codlrtbangsar #codklsentral #codtmnconnaught #codcheras #codlrtpasarseni #freepostage #freegift
SUSU AIRIZ 🥛

Kelebihan susu airiz 😋 😋 campuran makanan Pilihan tanpa bahan pengawet
😋 Melancarkan perbuangan toksin yg merbahaya
😋 Membantu mengurangkan berat badan 😋 Mencerahkan kulit dan melambatkan proses penuaan
😋 Mencegah penyakit seperti gastrik 😋 Mempercepatkan pembakaran lemak
😋 Menstabilkan kandungan gula dalam badan
😋 Memberikan tenaga 😋 Sesuai juga utk ibu mengandung, bersalin dan menyusu 😋sesuai utk anakdara,suami isteri,kanak2 1tahun keatas n warga emas.
😋 Melembap dan melembutkan kulit

#moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
SUSU AIRIZ 🥛

Kelebihan susu airiz 😋 😋 campuran makanan Pilihan tanpa bahan pengawet
😋 Melancarkan perbuangan toksin yg merbahaya
😋 Membantu mengurangkan berat badan 😋 Mencerahkan kulit dan melambatkan proses penuaan
😋 Mencegah penyakit seperti gastrik 😋 Mempercepatkan pembakaran lemak
😋 Menstabilkan kandungan gula dalam badan
😋 Memberikan tenaga 😋 Sesuai juga utk ibu mengandung, bersalin dan menyusu 😋sesuai utk anakdara,suami isteri,kanak2 1tahun keatas n warga emas.
😋 Melembap dan melembutkan kulit

#moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
KHASIAT KURMA
.
Kurma atau nama saintifiknya Phoenix dactylifera kaya dengan tenaga dan mempunyai pelbagai nutrien, vitamin dan mineral yang penting untuk tubuh badan.
.
Sunnah dimulakan berbuka puasa dengan kurma kerana kebaikannya yang mengandungi fruktosa yang boleh memberi tenaga segera.
.
Kurma juga boleh membantu proses penghadaman untuk makanan yang kita makan seterusnya.
.
Kurma sememangnya diketahui dan diakui mempunyai banyak khasiat tetapi tidak perlu diambil berlebihan.
.
Jangan lupa hidangan kurma setiap kali berbuka dan bersahur ya!
.
.
Sumber: Kementerian Kesihatan Malaysia

KENAPA SUSU AIRIZ BANTU BADAN SENTIASA BERTENAGA? 📌Kerana Susu Airiz mengandungi KURMA.

#moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
KHASIAT KURMA
.
Kurma atau nama saintifiknya Phoenix dactylifera kaya dengan tenaga dan mempunyai pelbagai nutrien, vitamin dan mineral yang penting untuk tubuh badan.
.
Sunnah dimulakan berbuka puasa dengan kurma kerana kebaikannya yang mengandungi fruktosa yang boleh memberi tenaga segera.
.
Kurma juga boleh membantu proses penghadaman untuk makanan yang kita makan seterusnya.
.
Kurma sememangnya diketahui dan diakui mempunyai banyak khasiat tetapi tidak perlu diambil berlebihan.
.
Jangan lupa hidangan kurma setiap kali berbuka dan bersahur ya!
.
.
Sumber: Kementerian Kesihatan Malaysia

KENAPA SUSU AIRIZ BANTU BADAN SENTIASA BERTENAGA? 📌Kerana Susu Airiz mengandungi KURMA.

#moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
Susu Airiz bukan sebarang susu dan fungsinya bukan hanya satu sahaja malah boleh dikatakan mempunyai 1001 khasiat. ☑️Si ayah nak bertenaga dan cergas ☑️Si ibu nak kurus dan tambah susu badan
☑️Si datuk nak lawaskan buang air besar dan kecil
☑️Si nenek nak turunkan paras tekanan darah tinggi
☑️Si anak perempuan nak rawat masalah jerawat dan lancarkan period
☑️Si anak lelaki nak hilangkan gastrik dan pedih ulu hati
☑️Si bayi nak hilangkan ezema dan tido lena

#moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
Susu Airiz bukan sebarang susu dan fungsinya bukan hanya satu sahaja malah boleh dikatakan mempunyai 1001 khasiat. ☑️Si ayah nak bertenaga dan cergas ☑️Si ibu nak kurus dan tambah susu badan
☑️Si datuk nak lawaskan buang air besar dan kecil
☑️Si nenek nak turunkan paras tekanan darah tinggi
☑️Si anak perempuan nak rawat masalah jerawat dan lancarkan period
☑️Si anak lelaki nak hilangkan gastrik dan pedih ulu hati
☑️Si bayi nak hilangkan ezema dan tido lena

#moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
Testimoni #FoundationEmas kami!

Cantik tak?? Tesktur setanding antarabangsa👌
Foundation pertama yg ada kepingan emas👌
Mudah dan ringkas dipakai👌

#NewFormula
#SerumFoundation24KGOLD#makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
💋 Warna yang akan match dengan semua warna kulit wanita asia
💋 Tekstur yang sangat2 ringan
💋 Sangat senang dioles dan akan menyerlahkan bibir mungil anda
💋 Creamy dan moist tapi tak mudah tanggal walaupun selepas anda makan, minum
💋 Mengandungi bahan utama Vitamin E & Minyak Zaitun yang bertindak merawat dan melembabkan bibir yang kering, menggelupas dan gelap

1 batang RM39.90
3 batang RM99.00
.
TAPI KALAU BELI SEMUA WARNA CUMA RM185 SAHAJA MEANS RM30 je SATU.. Tunggu ape lagi, g pakat2 ngan kawan2 office beli 2 btg sorang, dapat jimat banyak gile kot... 🥰🥰🥰
.
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta #syawal1440h
💋 Warna yang akan match dengan semua warna kulit wanita asia
💋 Tekstur yang sangat2 ringan
💋 Sangat senang dioles dan akan menyerlahkan bibir mungil anda
💋 Creamy dan moist tapi tak mudah tanggal walaupun selepas anda makan, minum
💋 Mengandungi bahan utama Vitamin E & Minyak Zaitun yang bertindak merawat dan melembabkan bibir yang kering, menggelupas dan gelap

1 batang RM39.90
3 batang RM99.00
.
TAPI KALAU BELI SEMUA WARNA CUMA RM185 SAHAJA MEANS RM30 je SATU.. Tunggu ape lagi, g pakat2 ngan kawan2 office beli 2 btg sorang, dapat jimat banyak gile kot... 🥰🥰🥰
.
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta #syawal1440h
Testimoni #FoundationEmas kami!

Cantik tak?? Tesktur setanding antarabangsa👌
Foundation pertama yg ada kepingan emas👌
Mudah dan ringkas dipakai👌

#NewFormula
#SerumFoundation24KGOLD#makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cleanser #scrubs #removalmakeup #viralmekap #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Ni antara feedback positif dari mereka yang dah try pakai #MyleaTreatmentFoundation (MTF) 😍
.
MTF bukan sekadar foundation jer tauu.. Foundation ni lebih kepada MERAWAT masalah kulit uolls.. Ye laa.. Nama pun treatment foundation kann.. 😉
.
MTF ni best tau sebab sesuai untuk daily mekap & mudah ditanggalkan. Kesannya terus nampak glowing serta merta, tahan lama, tak berminyak & tekstur bersifat semi solid dengan SPF40.
.
Yang berminat boleh wasap kak atie untuk dapatkan MTF uolls.. Jom kita cantik sambil merawat.. 😊
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #Foundation #TreatmentFoundation #makeup #cosmetic #cosmetics #Flawless #Glowing
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Ni antara feedback positif dari mereka yang dah try pakai #MyleaTreatmentFoundation (MTF) 😍
.
MTF bukan sekadar foundation jer tauu.. Foundation ni lebih kepada MERAWAT masalah kulit uolls.. Ye laa.. Nama pun treatment foundation kann.. 😉
.
MTF ni best tau sebab sesuai untuk daily mekap & mudah ditanggalkan. Kesannya terus nampak glowing serta merta, tahan lama, tak berminyak & tekstur bersifat semi solid dengan SPF40.
.
Yang berminat boleh wasap kak atie untuk dapatkan MTF uolls.. Jom kita cantik sambil merawat.. 😊
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #Foundation #TreatmentFoundation #makeup #cosmetic #cosmetics #Flawless #Glowing
Mylea Treatment Foundation sesuai untuk semua jenis warna kulit.. Foundation akan blend mengikut warna kulit uolls so tak cerah sangat & takkan gelap sangat. In syaa Allah..
.
Bukan tu je, disamping mencantikkan, menyembunyikan cela di wajah, melembabkan kulit tapi dalam masa yang sama Mylea Treatment Foundation juga mengandungi serum untuk merawat masalah kulit uolls..
.
Paling best #MyleaTreatmentFoundation akan protect kulit anda dari sinaran UV yang merbahaya dengan perlindungan SPF40. In syaa Allah..
.
Kalau nak cuba test dulu boleh beli yang Travel Packaging (5ml), cuma RM19 je.. 😘
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTreatmentFoundation #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #foundation #TreatmentFoundation #cosmetic #cosmetics #makeup #Beauty #beautiful
Mylea Treatment Foundation sesuai untuk semua jenis warna kulit.. Foundation akan blend mengikut warna kulit uolls so tak cerah sangat & takkan gelap sangat. In syaa Allah..
.
Bukan tu je, disamping mencantikkan, menyembunyikan cela di wajah, melembabkan kulit tapi dalam masa yang sama Mylea Treatment Foundation juga mengandungi serum untuk merawat masalah kulit uolls..
.
Paling best #MyleaTreatmentFoundation akan protect kulit anda dari sinaran UV yang merbahaya dengan perlindungan SPF40. In syaa Allah..
.
Kalau nak cuba test dulu boleh beli yang Travel Packaging (5ml), cuma RM19 je.. 😘
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTreatmentFoundation #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #foundation #TreatmentFoundation #cosmetic #cosmetics #makeup #Beauty #beautiful
Bau macam apple.. Tak melekit dan mudah meresap kedalam kulit wajah kita.

Apa Yang bestnya pasal #SerumGlowBooster Ni..Dia kecik-kecik cili padi tau..Mampu merawat masalah Jerawat dan parut Jerawat..Melembabkan kulit wajah..Mencerahkan kulit wajah dan Mampu memudarkan Jeragat

Korang Yang nak Muka sentiasa lembab waJib Grab Serum Glow Booster ni tau.. #SerumGlowBooster 
#CantikSambilMerawat
Bau macam apple.. Tak melekit dan mudah meresap kedalam kulit wajah kita.

Apa Yang bestnya pasal #SerumGlowBooster Ni..Dia kecik-kecik cili padi tau..Mampu merawat masalah Jerawat dan parut Jerawat..Melembabkan kulit wajah..Mencerahkan kulit wajah dan Mampu memudarkan Jeragat

Korang Yang nak Muka sentiasa lembab waJib Grab Serum Glow Booster ni tau.. #SerumGlowBooster
#CantikSambilMerawat
Fungsi & Kelebihan Mylea Treatment Foundation.
.
✅ Sesuai untuk kegunaan harian.
✅ Sesuai dengan semua warna 
kulit wanita Asia.
✅ Foundation yang mengandungi serum untuk merawat masalah wajah pada masa yang sama.
✅ Kesan serta merta selepas sapuan pertama.
✅ Tahan lama sehingga 8 jam.
✅ Tekstur semi-solid.
✅ Bebas minyak.
✅ Menutup segala cela di wajah serta merta.
✅ SPF 40.
✅ Ringan di wajah.
✅ Kalis air.
✅ Mudah ditanggalkan.
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTreatmentFoundation #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #Foundation #TreatmentFoundation #cosmetic #cosmetics #ProdukKecantikan
Fungsi & Kelebihan Mylea Treatment Foundation.
.
✅ Sesuai untuk kegunaan harian.
✅ Sesuai dengan semua warna
kulit wanita Asia.
✅ Foundation yang mengandungi serum untuk merawat masalah wajah pada masa yang sama.
✅ Kesan serta merta selepas sapuan pertama.
✅ Tahan lama sehingga 8 jam.
✅ Tekstur semi-solid.
✅ Bebas minyak.
✅ Menutup segala cela di wajah serta merta.
✅ SPF 40.
✅ Ringan di wajah.
✅ Kalis air.
✅ Mudah ditanggalkan.
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTreatmentFoundation #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #Foundation #TreatmentFoundation #cosmetic #cosmetics #ProdukKecantikan
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Ni antara feedback positif dari mereka yang dah try pakai #MyleaTreatmentFoundation (MTF) 😍
.
MTF bukan sekadar foundation jer tauu.. Foundation ni lebih kepada MERAWAT masalah kulit uolls.. Ye laa.. Nama pun treatment foundation kann.. 😉
.
MTF ni best tau sebab sesuai untuk daily mekap & mudah ditanggalkan. Kesannya terus nampak glowing serta merta, tahan lama, tak berminyak & tekstur bersifat semi solid dengan SPF40.
.
Yang berminat boleh wasap kak atie untuk dapatkan MTF uolls.. Jom kita cantik sambil merawat.. 😊
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #Foundation #TreatmentFoundation #makeup #cosmetic #cosmetics #Flawless #Glowing
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Ni antara feedback positif dari mereka yang dah try pakai #MyleaTreatmentFoundation (MTF) 😍
.
MTF bukan sekadar foundation jer tauu.. Foundation ni lebih kepada MERAWAT masalah kulit uolls.. Ye laa.. Nama pun treatment foundation kann.. 😉
.
MTF ni best tau sebab sesuai untuk daily mekap & mudah ditanggalkan. Kesannya terus nampak glowing serta merta, tahan lama, tak berminyak & tekstur bersifat semi solid dengan SPF40.
.
Yang berminat boleh wasap kak atie untuk dapatkan MTF uolls.. Jom kita cantik sambil merawat.. 😊
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #Foundation #TreatmentFoundation #makeup #cosmetic #cosmetics #Flawless #Glowing
Dapat lagi feedback happy dari kesayangan. Alhamdulillah. Lipmatte Mylea memang lain dari yang lain tau. Teksturnya tersangat ringan, bila pakai memang takkan rasa apa2 kat bibir. Tak berminyak dan tak melekit pada kulit. Sebab tu boleh pakai dekat mata sebagai eyeshadow dan kat pipi sebagai blusher. Jimat kan! 😍
.
Jom dapatkan segera sementara stok masih ada. Beli 1 pcs RM39. Nak lagi jimat grab 3 pcs RM99. Ada 6 warna yang akan buatkan hati uolls bergetar. 💓
.
#MyleaLipmatteWithVitEOliveOil
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta
Dapat lagi feedback happy dari kesayangan. Alhamdulillah. Lipmatte Mylea memang lain dari yang lain tau. Teksturnya tersangat ringan, bila pakai memang takkan rasa apa2 kat bibir. Tak berminyak dan tak melekit pada kulit. Sebab tu boleh pakai dekat mata sebagai eyeshadow dan kat pipi sebagai blusher. Jimat kan! 😍
.
Jom dapatkan segera sementara stok masih ada. Beli 1 pcs RM39. Nak lagi jimat grab 3 pcs RM99. Ada 6 warna yang akan buatkan hati uolls bergetar. 💓
.
#MyleaLipmatteWithVitEOliveOil
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta
Perawatan kulit berasaskan susu sangat  popular dari zaman toknenek kite lagi
.
.
hah ‼️ zaman semakin moden, kite takmau mandi susu dah, mau spray2 then putih senang 😉

tak payah risau dah sayangs, sebab FUTEHFU kan hado. Spray ~ sapu ~ putih gebu 😍 instant seawal 5saat ‼️
.
.
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire
Perawatan kulit berasaskan susu sangat popular dari zaman toknenek kite lagi
.
.
hah ‼️ zaman semakin moden, kite takmau mandi susu dah, mau spray2 then putih senang 😉

tak payah risau dah sayangs, sebab FUTEHFU kan hado. Spray ~ sapu ~ putih gebu 😍 instant seawal 5saat ‼️
.
.
#jomsihatdancantik #mencerahkan warnakulit #merawatjeragat #merawatparut #merawatmuka #merawat masalahkulit #merawatkulitkering #merawatkulitberminyak #cantiksambilmerawat #menghaluskankulit #kulitmenggelupas #caramengatasikulitrosak #mengatasimasalahkulit #menghilangkankulitkusam #mengatasijerawat #menghaluskanwajah #produkviral #futehfu #mencerahkankulitwajah #kulitberseri #0marketing #teameddie #jeratjiwa #medinadesire
Ain pakai treatment cushion foundation kod light. Nampak tak coverage tcf ni. Superb 👍🏼 love sangat. Bau pun sodap😁
.
Cepat2 dapatkan TCF obsess. Lambat2 tak dapek den nolong nye. Hahaha
.
Whatsapp Ain 0️⃣1️⃣4️⃣2️⃣6️⃣3️⃣9️⃣9️⃣2️⃣3️⃣ klik link dekat bio / dm
.
🚗•COD CHERAS AREA •ALAM DAMAI •TMN CONNAUGHT •BDR TUN RAZAK •BDR SRI PERMAISURI •LRT BANGSAR •KL SENTRAL •LRT PASAR SENI 
#TeamGodzillaEsumilynns
#TeamAyuAmin
#TeamBellaLuna #obsess #cushionfoundation #treatmentcushionfoundation #tekstureringan #fullcoverage #cantiksambilmerawat #kecut jerawat #parutpudar #obsesscushion #obsesscosmetics #obsesswave
Ain pakai treatment cushion foundation kod light. Nampak tak coverage tcf ni. Superb 👍🏼 love sangat. Bau pun sodap😁
.
Cepat2 dapatkan TCF obsess. Lambat2 tak dapek den nolong nye. Hahaha
.
Whatsapp Ain 0️⃣1️⃣4️⃣2️⃣6️⃣3️⃣9️⃣9️⃣2️⃣3️⃣ klik link dekat bio / dm
.
🚗•COD CHERAS AREA •ALAM DAMAI •TMN CONNAUGHT •BDR TUN RAZAK •BDR SRI PERMAISURI •LRT BANGSAR •KL SENTRAL •LRT PASAR SENI
#TeamGodzillaEsumilynns
#TeamAyuAmin
#TeamBellaLuna #obsess #cushionfoundation #treatmentcushionfoundation #tekstureringan #fullcoverage #cantiksambilmerawat #kecut jerawat #parutpudar #obsesscushion #obsesscosmetics #obsesswave
Bibir kering? Calit #FruitTintSobella

Bibir menggelupas? Calit je #FruitTintSobella

Bibir kusam? Calit #FruitTintSobella jugak 
Sebab apa-apa saja masalah bibir ni boleh diselesaikan dengan calit Fruittint Sobella ni . 
Sambil cantik kita boleh merawat bibir kita . Haa best tak best ? 🤗

#lovesobella #cantiksambilmerawat
Bibir kering? Calit #FruitTintSobella

Bibir menggelupas? Calit je #FruitTintSobella

Bibir kusam? Calit #FruitTintSobella jugak
Sebab apa-apa saja masalah bibir ni boleh diselesaikan dengan calit Fruittint Sobella ni .
Sambil cantik kita boleh merawat bibir kita . Haa best tak best ? 🤗

#lovesobella #cantiksambilmerawat
Exclusive sungguh!
.
Lipmatte Mylea ni ada Vitamin E dengan Olive oil. Sebab tu bibir tak jadi kering. Fungsi olive oil dengan vitamin e tu untuk menjaga kelembapan bibir, cerahkan bibir yang gelap dan kusam, dalam masa yang sama merawat masalah ni bibir kering dan merekah. 🤗
.
Ada 6 warna kegemaran seluruh wanita asia. Paling best bau sweet strawberry yang buatkan rasa nak gigit bibir sentiasa. 😝
.
Kalau dah beli satu, mesti nak grab tiga tiga punya! Beli 3 jimat berganda. Tapi beli 6 lagi lagi berganda uolls 😂
.
💞  Orchids
💞  Lotus
💞  Buttercup
💞  Cherry Blossom
💞  Rosewood
💞  Rafflesia
.
#MyleaLipmatteWithVitEOliveOil
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta
Exclusive sungguh!
.
Lipmatte Mylea ni ada Vitamin E dengan Olive oil. Sebab tu bibir tak jadi kering. Fungsi olive oil dengan vitamin e tu untuk menjaga kelembapan bibir, cerahkan bibir yang gelap dan kusam, dalam masa yang sama merawat masalah ni bibir kering dan merekah. 🤗
.
Ada 6 warna kegemaran seluruh wanita asia. Paling best bau sweet strawberry yang buatkan rasa nak gigit bibir sentiasa. 😝
.
Kalau dah beli satu, mesti nak grab tiga tiga punya! Beli 3 jimat berganda. Tapi beli 6 lagi lagi berganda uolls 😂
.
💞 Orchids
💞 Lotus
💞 Buttercup
💞 Cherry Blossom
💞 Rosewood
💞 Rafflesia
.
#MyleaLipmatteWithVitEOliveOil
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta
Cantik aihhh..‼️ Sape tak suka glowing kan..🤷‍♀️ Iolss sukaa glowing.. 💁‍♀️🤩😘 Jimat duit + Jimat masa ✔️ Cantikkan founder 🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸 kite ni.. 👇🏻👇🏻🤩 Masih mencari foundation yang cantik dalam masa 1 minit.. ⁉️⁉️💁‍♀️ 🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸 kan ade.. 😉😉 📲 www.wasap.my/60174178171
📲 www.wasap.my/60174178171

#choleqfoundation #normaljerawatjeragat #cantiksambilmerawat #peloles #nakcerahnakgebu #sypakaisyjual #codaloqstaq  #postage1malaysia #teamira #teamfiqa
Cantik aihhh..‼️ Sape tak suka glowing kan..🤷‍♀️ Iolss sukaa glowing.. 💁‍♀️🤩😘 Jimat duit + Jimat masa ✔️ Cantikkan founder 🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸 kite ni.. 👇🏻👇🏻🤩 Masih mencari foundation yang cantik dalam masa 1 minit.. ⁉️⁉️💁‍♀️ 🌸CHOLEQ FOUNDATION🌸 kan ade.. 😉😉 📲 www.wasap.my/60174178171
📲 www.wasap.my/60174178171

#choleqfoundation #normaljerawatjeragat #cantiksambilmerawat #peloles #nakcerahnakgebu #sypakaisyjual #codaloqstaq #postage1malaysia #teamira #teamfiqa
Kode Seri Cw 666 Diperbarui menjadi Tipe XN-8030 dengan kualitas & Fungsi 100% DIJAMIN sama, Yang berbeda hanya Packagingnya, XN-8030 Memiliki packaging yg lebih baik, terbaik pembersih wajah.

PANDUAN PENGGUANAAN ADA DI VIDEO

Fungsi 4 Kepala :
Diamond Head : Dengan Lbh Dari 100 Natural Mineral Microcrystalline Particles, Yg Tinggi Akan Absorpsi, Dpt Mengscrub dan Exfoliate Sel Kulit Mati, dan Mengangkatnya Keluar, Dapat Juga Memperbaiki Kulit Dan Menghilangkan Kerutan dan Jerawat Tanpa Menyakiti Kulit
Area Yang Digunakan : Setiap Area Di Wajah Kecuali Area Bagian Mata, Cocok Digunakan Di Area Yang Memiliki Kerutan dan Kasar, Seperti Sikut, Lutut dan Ankle.

Big Circular Hole Head : Dengan Tenaga Sedot Yang Kuat, Dapat Menghilangkan Blackhead Secara Efektif, Memperlancar Peredaran Darah dan Sirkulasi Limfatik, Sehingga Meremajakan Kulit Kembali, Dapat Di Aplikasikan Di Blackheads dan Area V Face.
Area Yang Digunakan: Semua Area Kecuali Sekitar Mata

Small Circular Hole Head: Daya Vakumnya Lemah, Dapat Digunakan Untuk Menghilangkan Blackhead/Komedo Di Area Sensitif
Area Yang Digunakan : Dpt Digunakan Di Area Sensitif Seperti Sekitar Mata

Oval Hole Head : Mengencangkan Kulit, Menghapus Kerutan Halus, Meningkatkan Elastisitas Kulit. Cocok Digunakan Untuk Canthus, Sudut Mulut Dan Area Lainnya Yang Mudah Timbul kerutan Halus Dan Mencegah Pertumbuhan Keriput
Area Yang Digunakan: Dpt Digunakan Di Area Yang Sensitif, Seperti, Area Sekitar Mata, Sudut Mulut dll

Yang Ada Dalam Kemasan :
1 x Electric Cleaser
4 x Removable Probes/Head
1 x USB Cable (Tidak Termasuk Adaptor)
2 x Different Size Ring
2 x Round Sponge
1 x User Manual
.
100% original dari KOREA

WA - 0878-3614-2123
.
.
.
#Cantik #cantiktidakperlumahal #cantikkanmuka #cantiksambilmerawat #cantikberkilau #cantiksexy
Kode Seri Cw 666 Diperbarui menjadi Tipe XN-8030 dengan kualitas & Fungsi 100% DIJAMIN sama, Yang berbeda hanya Packagingnya, XN-8030 Memiliki packaging yg lebih baik, terbaik pembersih wajah.

PANDUAN PENGGUANAAN ADA DI VIDEO

Fungsi 4 Kepala :
Diamond Head : Dengan Lbh Dari 100 Natural Mineral Microcrystalline Particles, Yg Tinggi Akan Absorpsi, Dpt Mengscrub dan Exfoliate Sel Kulit Mati, dan Mengangkatnya Keluar, Dapat Juga Memperbaiki Kulit Dan Menghilangkan Kerutan dan Jerawat Tanpa Menyakiti Kulit
Area Yang Digunakan : Setiap Area Di Wajah Kecuali Area Bagian Mata, Cocok Digunakan Di Area Yang Memiliki Kerutan dan Kasar, Seperti Sikut, Lutut dan Ankle.

Big Circular Hole Head : Dengan Tenaga Sedot Yang Kuat, Dapat Menghilangkan Blackhead Secara Efektif, Memperlancar Peredaran Darah dan Sirkulasi Limfatik, Sehingga Meremajakan Kulit Kembali, Dapat Di Aplikasikan Di Blackheads dan Area V Face.
Area Yang Digunakan: Semua Area Kecuali Sekitar Mata

Small Circular Hole Head: Daya Vakumnya Lemah, Dapat Digunakan Untuk Menghilangkan Blackhead/Komedo Di Area Sensitif
Area Yang Digunakan : Dpt Digunakan Di Area Sensitif Seperti Sekitar Mata

Oval Hole Head : Mengencangkan Kulit, Menghapus Kerutan Halus, Meningkatkan Elastisitas Kulit. Cocok Digunakan Untuk Canthus, Sudut Mulut Dan Area Lainnya Yang Mudah Timbul kerutan Halus Dan Mencegah Pertumbuhan Keriput
Area Yang Digunakan: Dpt Digunakan Di Area Yang Sensitif, Seperti, Area Sekitar Mata, Sudut Mulut dll

Yang Ada Dalam Kemasan :
1 x Electric Cleaser
4 x Removable Probes/Head
1 x USB Cable (Tidak Termasuk Adaptor)
2 x Different Size Ring
2 x Round Sponge
1 x User Manual
.
100% original dari KOREA

WA - 0878-3614-2123
.
.
.
#Cantik #cantiktidakperlumahal #cantikkanmuka #cantiksambilmerawat #cantikberkilau #cantiksexy
Serlahkan kemanisan senyuman anda dengan memakai lipmatte yang kami keluarkan khas untuk bantu anda atasi masalah dalam memilih lipmatte😉😉 Anda ada mengalami masalah seperti: 💋 Warna dan bibir merekah?
💋 Lipmatte tanggal selepas makan?
💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum?
💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya?
💋Bibir bercampuk?
💋Melekit lepas pakai? 💋Tidak selesa dengan texture yang berat? 💋Warna tidak sesuai dengan kulit? .
Hokey dear, buat apa nak risau lagi kalau kami ada untuk bantu anda atasi semua masalah tu🥰
.
Kenapa tak usah risau??
.
Sebabnya, kami dah sediakan Lipmatte cream yang bebas bahan kimia merbahaya yang boleh merosakkan bibir serta kami telah berjaya keluarkan lipmatte yang mempunyai tekstur sangat lembut dan sesuai dipakaikan pada semua bibir tanpa mengira warna kulit😊
.
Alhamdulillah banyak testimoni@feedback pengguna,  semuanya memberi feedback yang puas hati selepas menggunakan lipmatte keluaran kami💕
.
Jadi,  tunggu apa lagi😉 jom grab lipmatte best by ARISHA LIPMATTE sementara masih on sales❗❗❗ #ARISHALIPMATTE
#CANTIKMENAWANCANTIKMENGGODA
#CANTIKSAMBILMERAWAT
#SWEETYYOURSMILE
Serlahkan kemanisan senyuman anda dengan memakai lipmatte yang kami keluarkan khas untuk bantu anda atasi masalah dalam memilih lipmatte😉😉 Anda ada mengalami masalah seperti: 💋 Warna dan bibir merekah?
💋 Lipmatte tanggal selepas makan?
💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum?
💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya?
💋Bibir bercampuk?
💋Melekit lepas pakai? 💋Tidak selesa dengan texture yang berat? 💋Warna tidak sesuai dengan kulit? .
Hokey dear, buat apa nak risau lagi kalau kami ada untuk bantu anda atasi semua masalah tu🥰
.
Kenapa tak usah risau??
.
Sebabnya, kami dah sediakan Lipmatte cream yang bebas bahan kimia merbahaya yang boleh merosakkan bibir serta kami telah berjaya keluarkan lipmatte yang mempunyai tekstur sangat lembut dan sesuai dipakaikan pada semua bibir tanpa mengira warna kulit😊
.
Alhamdulillah banyak testimoni@feedback pengguna, semuanya memberi feedback yang puas hati selepas menggunakan lipmatte keluaran kami💕
.
Jadi, tunggu apa lagi😉 jom grab lipmatte best by ARISHA LIPMATTE sementara masih on sales❗❗❗ #ARISHALIPMATTE
#CANTIKMENAWANCANTIKMENGGODA
#CANTIKSAMBILMERAWAT
#SWEETYYOURSMILE
Serlahkan kemanisan senyuman anda dengan memakai lipmatte yang kami keluarkan khas untuk bantu anda atasi masalah dalam memilih lipmatte😉😉 Anda ada mengalami masalah seperti: 💋 Warna dan bibir merekah?
💋 Lipmatte tanggal selepas makan?
💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum?
💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya?
💋Bibir bercampuk?
💋Melekit lepas pakai? 💋Tidak selesa dengan texture yang berat? 💋Warna tidak sesuai dengan kulit? .
Hokey dear, buat apa nak risau lagi kalau kami ada untuk bantu anda atasi semua masalah tu🥰
.
Kenapa tak usah risau??
.
Sebabnya, kami dah sediakan Lipmatte cream yang bebas bahan kimia merbahaya yang boleh merosakkan bibir serta kami telah berjaya keluarkan lipmatte yang mempunyai tekstur sangat lembut dan sesuai dipakaikan pada semua bibir tanpa mengira warna kulit😊
.
Alhamdulillah banyak testimoni@feedback pengguna,  semuanya memberi feedback yang puas hati selepas menggunakan lipmatte keluaran kami💕
.
Jadi,  tunggu apa lagi😉 jom grab lipmatte best by ARISHA LIPMATTE sementara masih on sales❗❗❗ #ARISHALIPMATTE
#CANTIKMENAWANCANTIKMENGGODA
#CANTIKSAMBILMERAWAT
#SWEETYYOURSMILE
Serlahkan kemanisan senyuman anda dengan memakai lipmatte yang kami keluarkan khas untuk bantu anda atasi masalah dalam memilih lipmatte😉😉 Anda ada mengalami masalah seperti: 💋 Warna dan bibir merekah?
💋 Lipmatte tanggal selepas makan?
💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum?
💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya?
💋Bibir bercampuk?
💋Melekit lepas pakai? 💋Tidak selesa dengan texture yang berat? 💋Warna tidak sesuai dengan kulit? .
Hokey dear, buat apa nak risau lagi kalau kami ada untuk bantu anda atasi semua masalah tu🥰
.
Kenapa tak usah risau??
.
Sebabnya, kami dah sediakan Lipmatte cream yang bebas bahan kimia merbahaya yang boleh merosakkan bibir serta kami telah berjaya keluarkan lipmatte yang mempunyai tekstur sangat lembut dan sesuai dipakaikan pada semua bibir tanpa mengira warna kulit😊
.
Alhamdulillah banyak testimoni@feedback pengguna, semuanya memberi feedback yang puas hati selepas menggunakan lipmatte keluaran kami💕
.
Jadi, tunggu apa lagi😉 jom grab lipmatte best by ARISHA LIPMATTE sementara masih on sales❗❗❗ #ARISHALIPMATTE
#CANTIKMENAWANCANTIKMENGGODA
#CANTIKSAMBILMERAWAT
#SWEETYYOURSMILE
Warna2 nude nih dah nak say goodbye tau uollss🤗

Uolls tak berkenan ke tengok warna nude2 nih😍
📲0177875306
#lipsmatemeroyan2019 #makeuplover #honeylipsmatte #sobellaSenggarang #sobellabatupahat #teamkakngah
#sobella #sobellasolawa #sobellalipmatte #igshop #viral #trustedseller #sobellaeyeshadow #sobellacosmetics #sobellalovers #sobellalipstick #sobellaeyeshadowstick  #batupahat #sobellahoneymatte #trusted #shoppingonline #perempuan #lipmatte#makeuplover #honeylipsmatte #sobellalovers #cantiksambilmerawat #Poslaju #BazaarPakNil #SayaJual #sobellasenggarang #sobellabatupahat
Lipmatte local tapi kualiti dia tahap international tau. Yang dah cuba je yang tau apa keistimewaan Lipmatte Mylea ni. Yang pasti, lipmatte ni sangat ringan, tak melekit dan tak mengeringkan bibir.
.
Beli 1 pcs Rm39 tapi nak lagi murah kena grab 3 pcs dengan hanya RM99 sahaja!!! Kaler dia memang cun habisss! Ada 2 edition, basic edition & bold edition. ❤
.
#MyleaLipmatteWithVitEOliveOil
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta
Lipmatte local tapi kualiti dia tahap international tau. Yang dah cuba je yang tau apa keistimewaan Lipmatte Mylea ni. Yang pasti, lipmatte ni sangat ringan, tak melekit dan tak mengeringkan bibir.
.
Beli 1 pcs Rm39 tapi nak lagi murah kena grab 3 pcs dengan hanya RM99 sahaja!!! Kaler dia memang cun habisss! Ada 2 edition, basic edition & bold edition. ❤
.
#MyleaLipmatteWithVitEOliveOil
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta
💋 Cherry Blossom

Warna yang paling diminati ramai sebab anda pasti tambah lebih ayu dan muda remaja. Warna pink seakan air bandung yg lazat membuatkan bibir si pemakai tambah lebih berseri dan manis dipandang. Sesuai dengan nama bunganya, Cherry Blossom memberi efek lemah lembut yg ada pada seorang wanita.
.
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta #syawal1440h
💋 Cherry Blossom

Warna yang paling diminati ramai sebab anda pasti tambah lebih ayu dan muda remaja. Warna pink seakan air bandung yg lazat membuatkan bibir si pemakai tambah lebih berseri dan manis dipandang. Sesuai dengan nama bunganya, Cherry Blossom memberi efek lemah lembut yg ada pada seorang wanita.
.
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta #syawal1440h
💕KELEBIHAN UTAMA OBSESS CUSHION ✅  Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah ✅ Dapat meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih ✅ Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat ✅ Jerawat kecut ✅ senang meresap dalam kulit & tak melekit ✅ menutup kesan parut & jeragat ✅ kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup ✅ melindungi kulit dari sinaran uv ✅ melambatkan proses kedutan di muka ✅ tidak bercapuk jika berpeluh ✅ high coverage ✅ Vanilla scent ✅ tiada bahan merbahaya , dijamin selamat & lulus KKM

#teamgodzillaesumillyns
#teamayuamin
#superteamadah
#obsesscosmeticdewiremaja 
#obsesscosmeticcushion 
#obsesscosmeticshotitem 
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticlipmatte 
#obsesscosmeticlipstick 
#obsesscosmeticsimplebutnice 
#obsesscosmeticeyeshadow #obsesscosmeticmascara #beutefulwithobsesscosmetics 
#sayajualmekup #mekuplook 
#mekupvideo #mekuptoturial #makeupsimpel #mekupcantik #mekupstyle #cantiksambilmerawat
💕KELEBIHAN UTAMA OBSESS CUSHION ✅ Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah ✅ Dapat meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih ✅ Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat ✅ Jerawat kecut ✅ senang meresap dalam kulit & tak melekit ✅ menutup kesan parut & jeragat ✅ kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup ✅ melindungi kulit dari sinaran uv ✅ melambatkan proses kedutan di muka ✅ tidak bercapuk jika berpeluh ✅ high coverage ✅ Vanilla scent ✅ tiada bahan merbahaya , dijamin selamat & lulus KKM

#teamgodzillaesumillyns
#teamayuamin
#superteamadah
#obsesscosmeticdewiremaja
#obsesscosmeticcushion
#obsesscosmeticshotitem
#obsesscosmetics
#obsesscosmeticlipmatte
#obsesscosmeticlipstick
#obsesscosmeticsimplebutnice
#obsesscosmeticeyeshadow #obsesscosmeticmascara #beutefulwithobsesscosmetics
#sayajualmekup #mekuplook
#mekupvideo #mekuptoturial #makeupsimpel #mekupcantik #mekupstyle #cantiksambilmerawat
#Alhamdulillah

Baru je join drop ship 2 hari dah ade castemer terbaik 👍

Yang nak jadi DS akak meh pm tepi syarat nye kene rajin pomot ha senang kan 🙅Tiada yuran pendaftaran

#EyraGojes
#IsGojesBeautyHq
#CantikSambilMerawat
#JanganTuaSebelumUsia
#Alhamdulillah

Baru je join drop ship 2 hari dah ade castemer terbaik 👍

Yang nak jadi DS akak meh pm tepi syarat nye kene rajin pomot ha senang kan 🙅Tiada yuran pendaftaran

#EyraGojes
#IsGojesBeautyHq
#CantikSambilMerawat
#JanganTuaSebelumUsia
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 .
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 .
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
.
Antara COMBO terlaris di pasaran🤩
.
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget😊
.
❇️airiz_serum_foundation24K_Gold
❇️airiz_Compact_powder
❇️airiz_serum_lipsmatte
.
Sekali beli..4-5 bulan akn dtg baru repeat lg..jimat berbaloi2 kan...😍😍
.
.
#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
Dah Cuba Mesti Jatuh Cinta 😍set travel kit nie,Mudah di bawa kecik comel molek.lipmatte dia pon cantik sangat2.. 💕KELEBIHAN LOOSE POWDER OBSESS ✅ Kawal kulit berminyak ✅ glowingkan kulit dan tak menggelapkan kulit muka ✅ ringan dimuka macam tak pakai pape ✅ tekstur sangat halus ✅ Menghaluskan kulit muka ✅ set makeup bagi tahan lama ✅ Tidak menyumbat pori wajah dan tak menyebabkan jerawat ✅ kulit akan nampak lebih cerah berseri serta merta 💕KELEBIHAN UTAMA OBSESS CUSHION ✅ Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah ✅ Dapat meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih ✅ Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat ✅ Jerawat kecut ✅ senang meresap dalam kulit & tak melekit ✅ menutup kesan parut & jeragat ✅ kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup ✅ melindungi kulit dari sinaran uv ✅ melambatkan proses kedutan di muka ✅ tidak bercapuk jika berpeluh ✅ high coverage ✅ Vanilla scent ✅ tiada bahan merbahaya , dijamin selamat & lulus KKM

#teamgodzillaesumillyns
#teamayuamin
#superteamadah
#obsesscosmeticdewiremaja 
#obsesscosmeticcushion 
#obsesscosmeticshotitem 
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticlipmatte 
#obsesscosmeticlipstick 
#obsesscosmeticsimplebutnice 
#obsesscosmeticeyeshadow #obsesscosmeticmascara #beutefulwithobsesscosmetics 
#sayajualmekup #mekuplook 
#mekupvideo #mekuptoturial #makeupsimpel #mekupcantik #mekupstyle #cantiksambilmerawat
Dah Cuba Mesti Jatuh Cinta 😍set travel kit nie,Mudah di bawa kecik comel molek.lipmatte dia pon cantik sangat2.. 💕KELEBIHAN LOOSE POWDER OBSESS ✅ Kawal kulit berminyak ✅ glowingkan kulit dan tak menggelapkan kulit muka ✅ ringan dimuka macam tak pakai pape ✅ tekstur sangat halus ✅ Menghaluskan kulit muka ✅ set makeup bagi tahan lama ✅ Tidak menyumbat pori wajah dan tak menyebabkan jerawat ✅ kulit akan nampak lebih cerah berseri serta merta 💕KELEBIHAN UTAMA OBSESS CUSHION ✅ Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah ✅ Dapat meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih ✅ Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat ✅ Jerawat kecut ✅ senang meresap dalam kulit & tak melekit ✅ menutup kesan parut & jeragat ✅ kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup ✅ melindungi kulit dari sinaran uv ✅ melambatkan proses kedutan di muka ✅ tidak bercapuk jika berpeluh ✅ high coverage ✅ Vanilla scent ✅ tiada bahan merbahaya , dijamin selamat & lulus KKM

#teamgodzillaesumillyns
#teamayuamin
#superteamadah
#obsesscosmeticdewiremaja
#obsesscosmeticcushion
#obsesscosmeticshotitem
#obsesscosmetics
#obsesscosmeticlipmatte
#obsesscosmeticlipstick
#obsesscosmeticsimplebutnice
#obsesscosmeticeyeshadow #obsesscosmeticmascara #beutefulwithobsesscosmetics
#sayajualmekup #mekuplook
#mekupvideo #mekuptoturial #makeupsimpel #mekupcantik #mekupstyle #cantiksambilmerawat
Choleq foundation full coverage kalis air.. menangis pon tak luntur.. hebat kan❓❓ Pakai choleq foundation kulit jadi flawless.. spf50 merawat kulit dari surnburn.. #CholeqFoundationTerengganu
#SayaPakaiSayaJual
#CantikSambilMerawat
#AsGlowBeauty
#GlowingSkin
#NkCerahNkGebu
#Postage1Malaysia
#CodAreaTerengganu
Choleq foundation full coverage kalis air.. menangis pon tak luntur.. hebat kan❓❓ Pakai choleq foundation kulit jadi flawless.. spf50 merawat kulit dari surnburn.. #CholeqFoundationTerengganu
#SayaPakaiSayaJual
#CantikSambilMerawat
#AsGlowBeauty
#GlowingSkin
#NkCerahNkGebu
#Postage1Malaysia
#CodAreaTerengganu
Mekap nipis2 je pun dah perfect sangat dengan #MyleaTreatmentFoundation. In syaa Allah..
.
Paling penting, dalam mencantikkan wajah #Mylea Treatment Foundation juga merawat masalah kulit. In syaa Allah..
.
Kalau ada parut2 jerawat, jeragat, lubang pori2 terbuka, kulit berminyak, tona kulit tak sekata, in syaa Allah dalam masa 7 hari nampak perbezaan positif.. Jerawat pun cepat kecut dengan MTF ni in syaa Allah.. 🥰
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #Foundation #TreatmentFoundation #makeup #cosmetic #cosmetics #beauty #beautiful #instagood #instamakeup #instacool #instalove #instafollow #instadaily #instalike #instamood #instagram #likes #like #love #loveyourself
Mekap nipis2 je pun dah perfect sangat dengan #MyleaTreatmentFoundation. In syaa Allah..
.
Paling penting, dalam mencantikkan wajah #Mylea Treatment Foundation juga merawat masalah kulit. In syaa Allah..
.
Kalau ada parut2 jerawat, jeragat, lubang pori2 terbuka, kulit berminyak, tona kulit tak sekata, in syaa Allah dalam masa 7 hari nampak perbezaan positif.. Jerawat pun cepat kecut dengan MTF ni in syaa Allah.. 🥰
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #TrustedBrand #AsiaPacificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #LoveYourSkin #Foundation #TreatmentFoundation #makeup #cosmetic #cosmetics #beauty #beautiful #instagood #instamakeup #instacool #instalove #instafollow #instadaily #instalike #instamood #instagram #likes #like #love #loveyourself
Teruk betul kan skin sis ni dulu breakout ‼️ Tapi ni dulu..lepas dah jumpa produk dari #IsGojesBeautyHq kulit pun dah tak menggerutu macam ni

Korang ada masalah yg sama macam ni jugak tak? 
Kalau ada jom wasap akak sekarang 😘 Akak guide korang sampai kulit licin bersih flawless gitchuu 💋

#EyraGojes
#TripleActionSerum
#TripleActionFoundation
#TripleActionCleanser
#CantikSambilMerawat
#JanganTuaSebelumUsia
Teruk betul kan skin sis ni dulu breakout ‼️ Tapi ni dulu..lepas dah jumpa produk dari #IsGojesBeautyHq kulit pun dah tak menggerutu macam ni

Korang ada masalah yg sama macam ni jugak tak?
Kalau ada jom wasap akak sekarang 😘 Akak guide korang sampai kulit licin bersih flawless gitchuu 💋

#EyraGojes
#TripleActionSerum
#TripleActionFoundation
#TripleActionCleanser
#CantikSambilMerawat
#JanganTuaSebelumUsia
Hanya serendah RM120 sahaja uolls dah boleh merawat kulit wajah dari masalah #Jeragat, #Jerawat, #KulitKusam, #KulitBerminyak, #KulitBerparut dan juga sesuai untuk uolls yang #KulitSensitif.
.
Cuba dulu konsisten gunakan selama 2 bulan dengan #SetSuperHot dari #Mylea ni, uolls pasti dapat rasakan perbezaan pada kulit wajah uolls.. Kalo takot cantik, jangan brani cuba.. 😎
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaHoneySoap #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #TrustedBrand #AsiaPasificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #Beauty #freckles #acnes #pimples #beautiful #instamakeup #base #instagood #instacool
Hanya serendah RM120 sahaja uolls dah boleh merawat kulit wajah dari masalah #Jeragat, #Jerawat, #KulitKusam, #KulitBerminyak, #KulitBerparut dan juga sesuai untuk uolls yang #KulitSensitif.
.
Cuba dulu konsisten gunakan selama 2 bulan dengan #SetSuperHot dari #Mylea ni, uolls pasti dapat rasakan perbezaan pada kulit wajah uolls.. Kalo takot cantik, jangan brani cuba.. 😎
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaHoneySoap #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #TrustedBrand #AsiaPasificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #Beauty #freckles #acnes #pimples #beautiful #instamakeup #base #instagood #instacool
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Alhamdulillah. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah.
.
Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇
• Kulit kering
• Kulit sensitif
• Kulit berminyak
• Kulit kusam
• Tona tak sekata
• Jerawat
• Jeragat
• Parut lama & baru
• Sunburn
• Liang pori terbuka
.
Uolls ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda.. ☺
.
Untuk kesan yang lagi terbaik, gunakan Mylea Honey Soap bersama. Gabungan mantap Mylea Freckles Serum & Mylea Honey Soap memang jadi kegilaan ramai sekarang ni.
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaHoneySoap #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #TrustedBrand #AsiaPasificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat  #ProdukKecantikan #instagood #photooftheday #beautiful #followme #happy #follow #picoftheday #like4like #instadaily #instalike #likeforlike #instamood #follow4follow
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Alhamdulillah. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah.
.
Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇
• Kulit kering
• Kulit sensitif
• Kulit berminyak
• Kulit kusam
• Tona tak sekata
• Jerawat
• Jeragat
• Parut lama & baru
• Sunburn
• Liang pori terbuka
.
Uolls ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda.. ☺
.
Untuk kesan yang lagi terbaik, gunakan Mylea Honey Soap bersama. Gabungan mantap Mylea Freckles Serum & Mylea Honey Soap memang jadi kegilaan ramai sekarang ni.
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaHoneySoap #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #TrustedBrand #AsiaPasificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat #ProdukKecantikan #instagood #photooftheday #beautiful #followme #happy #follow #picoftheday #like4like #instadaily #instalike #likeforlike #instamood #follow4follow
Diantara combo yg terlaris..
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget ..
sekali beli..4 or 5 bulan akn dtg baru la repeat lg..jimat berbaloi² kan...😍😍
.
#airiz_serum_foundation24K_Gold
#airiz_Compact_powder
#airiz_serum_lipsmatte 📲www.wasap.my/60126284978

#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
Diantara combo yg terlaris..
3 serangkai set basic ni dh cukup lengkap buat anda yang nk dapatkn set budget ..
sekali beli..4 or 5 bulan akn dtg baru la repeat lg..jimat berbaloi² kan...😍😍
.
#airiz_serum_foundation24K_Gold
#airiz_Compact_powder
#airiz_serum_lipsmatte 📲www.wasap.my/60126284978

#airizskinz
#airizserumfoundation24K_Gold
#airizserumlipmatte
#airizmoisturizerprimer
#airizclearcleanser
#airizliquidblusher
#cantiksambilmerawat
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #cikguseo #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #cikguseo #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #ajimaura #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #ajimaura #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #cikguseo #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #cikguseo #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #cikguseo #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #cikguseo #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #ajimaura #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #ajimaura #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #terapiinstagram #codjohorbahru
Banyaknya undangan OPEN HOUSE kan..
.
Xrugi sapa yg beraya bersama Airiz Serum Lipmatte 2.0 ni
.
Warnanya dah ler menarik dan memukau bibir.. Tekturnya pun best.. Tahan lama
.
AIRIZ SERUM LIPMATTE 2.0 BEST DAN MENAWAN 💋💋💋
.
NEW LOOK 🎗
NEW FORMULA🎗
.
🍁Ringan
🍁Tidak pecah
🍁Tidak mudah tanggal
🍁Tidak mengeringkan bibir
🍁Mudah dicuci 🍁Tidak menggelapkan bibir
🍁Juga boleh dijadikan sebagai blusher
.
.
Anda suka warna apa? Biar akak bantu.. Nak x ? 💄💄📲011-16462769
.
.
#teamRichLadies
#WithOrangePeelOil
#WhiteningTreatmentLips
#AirizSerumLipmatte2019
#FoundationEmas
#AirizSerumFoundation
#AirizTranslucentPowder
#AirizSerumLipmatte
#AirizSerumBlusher
#AirizCleanCleanser
#AirizMoisturizerAndPrimer
#airizskinzjohor
#trustedStokis #cantiksambilmerawat
#testimoniAirizSkinz #sayapakaisayajual #sayapenjualKosmetikMurah
#masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam
#kulitbersih #kulittaksekata #tonataksekata #terapiinstagram #codjohorbahru
Bagi mereka yang tercari-cari produk kulit berasaskan semulajadi, MYLEA FRECKLES SERUM inilah jawapannya!!
.
MFS dicipta khas daripada 100% bahan semulajadi yang sangat berkesan untuk menghilangkan JERAGAT.
.
Selamat digunakan, tak melekit, tak menggelupas, tak berminyak & sangat wangi.
.
★ LULUS KKM (NOT171008008K)
.
★ KELEBIHAN MFS
.
• Penawar nombor 1 masalah JERAGAT.
• Mencegah jeragat dari MEREBAK & MENEBAL.
• Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah.
• Membantu menghilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT.
• Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata.
• Membantu MENCERAHKAN kulit wajah.
• Merawat KULIT KUSAM.
.
★ CARA PENGGUNAAN
.
➡ Dipakai 2 kali sehari selepas cuci muka.
➡ Disyorkan pakai pada waktu malam sebelum tidur & pagi sebelum make up.
➡ Boleh mix dengan nite/day cream apa-apa brand sekalipun cuma perlu jarakkan masa sekurang-kurangnya 15 minit supaya serum boleh meresap dengan sempurna ke dalam kulit.
➡ Boleh dipakai lelaki & perempuan, seawal remaja hingga ke dewasa.
➡ Dinasihatkan perlu konsisten dari awal penggunaan untuk kesan yang lebih cepat & berkesan.
.
Dapatkan harga jimat sekarang dengan terus wasap Atie:
📲 017 9363 910
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #TrustedBrand #AsiaPasificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat
Bagi mereka yang tercari-cari produk kulit berasaskan semulajadi, MYLEA FRECKLES SERUM inilah jawapannya!!
.
MFS dicipta khas daripada 100% bahan semulajadi yang sangat berkesan untuk menghilangkan JERAGAT.
.
Selamat digunakan, tak melekit, tak menggelupas, tak berminyak & sangat wangi.
.
★ LULUS KKM (NOT171008008K)
.
★ KELEBIHAN MFS
.
• Penawar nombor 1 masalah JERAGAT.
• Mencegah jeragat dari MEREBAK & MENEBAL.
• Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah.
• Membantu menghilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT.
• Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata.
• Membantu MENCERAHKAN kulit wajah.
• Merawat KULIT KUSAM.
.
★ CARA PENGGUNAAN
.
➡ Dipakai 2 kali sehari selepas cuci muka.
➡ Disyorkan pakai pada waktu malam sebelum tidur & pagi sebelum make up.
➡ Boleh mix dengan nite/day cream apa-apa brand sekalipun cuma perlu jarakkan masa sekurang-kurangnya 15 minit supaya serum boleh meresap dengan sempurna ke dalam kulit.
➡ Boleh dipakai lelaki & perempuan, seawal remaja hingga ke dewasa.
➡ Dinasihatkan perlu konsisten dari awal penggunaan untuk kesan yang lebih cepat & berkesan.
.
Dapatkan harga jimat sekarang dengan terus wasap Atie:
📲 017 9363 910
.
http://mylea2u.wasap.my/
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaTeamDila #MyleaKualaSelangor #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #TrustedBrand #AsiaPasificSuperHealthBrand #KKMApproved #CantikSambilMerawat
Alhamdulillah. Yang sejenis cerewet bab lipmatte pun dah terjatuh hati dengan Lipmatte Mylea ❤
.
#MyleaLipmatteWithVitEOliveOil
#myleaterengganu #supervipagent #teammyleayna #testimoniMyleaLipmatte #testimoniFoundation #mylea #mylealipmatte #lipmattemalaysia #naturallook #bazaarpaknil #makeupsimple #tipsmakeup #lipmattemurah #myleafoundation #nudeedition #boldedition #foundationtreatment #foundationmurah #cantiksambilmerawat #cantiksemulajadi #agenwanted #curicuricinta
Hai semua ramai wanita di luar sana yang suka pakai lipmatte kan,tapi ramai jugak yang ada masalah susah betul nak tanggal and bibir jadi kering lepas pakai lipmatte.

So kita nak cantik sambil merawat 💕💕 KELEBIHAN LIPMATTE ✅ Tekstur ringan ✅ Tak melekit ✅ Sesuai untuk bibir sensetif ✅ Mengandungi jojoba oil + Argan Oil ✅ Tidak melekat pada straw atau cawan bila minum ✅ Tahan lama walaupun selepas makan ✅ warna yang pigmented ✅ Dijamin Halal & Lulus KKM ( Not180600316K )

#teamgodzillaesumillyns
#teamayuamin
#superteamadah
#obsesscosmeticdewiremaja 
#obsesscosmeticcushion 
#obsesscosmeticshotitem 
#obsesscosmetics 
#obsesscosmeticlipmatte 
#obsesscosmeticlipstick 
#obsesscosmeticsimplebutnice 
#obsesscosmeticeyeshadow #obsesscosmeticmascara #beutefulwithobsesscosmetics 
#sayajualmekup #mekuplook 
#mekupvideo #mekuptoturial #makeupsimpel #mekupcantik #mekupstyle #cantiksambilmerawat
Hai semua ramai wanita di luar sana yang suka pakai lipmatte kan,tapi ramai jugak yang ada masalah susah betul nak tanggal and bibir jadi kering lepas pakai lipmatte.

So kita nak cantik sambil merawat 💕💕 KELEBIHAN LIPMATTE ✅ Tekstur ringan ✅ Tak melekit ✅ Sesuai untuk bibir sensetif ✅ Mengandungi jojoba oil + Argan Oil ✅ Tidak melekat pada straw atau cawan bila minum ✅ Tahan lama walaupun selepas makan ✅ warna yang pigmented ✅ Dijamin Halal & Lulus KKM ( Not180600316K )

#teamgodzillaesumillyns
#teamayuamin
#superteamadah
#obsesscosmeticdewiremaja
#obsesscosmeticcushion
#obsesscosmeticshotitem
#obsesscosmetics
#obsesscosmeticlipmatte
#obsesscosmeticlipstick
#obsesscosmeticsimplebutnice
#obsesscosmeticeyeshadow #obsesscosmeticmascara #beutefulwithobsesscosmetics
#sayajualmekup #mekuplook
#mekupvideo #mekuptoturial #makeupsimpel #mekupcantik #mekupstyle #cantiksambilmerawat
💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 MEKAP PANTAS TAK SAMPAI LIMA MINIT ? 😲

Step cantik setiap hari Dengan Rangkaian Kosmetik AirizSkinz😘

1. Sapukan secara memutar Airiz Moisturizer & Primer di seluruh wajah dan biarkan kering.

2. Pumpkan Airiz Serum Foundation dan ratakan seluruh wajah dengan Brush or sponge

3. Ratakan Airiz Translucent Powder selepas apply ASF dgn sponge atau Brush Powder

4 "AIRIZ LIQUID BLUSHER WITH SERUM" 👉Tip menggunakan Blusher jenis Liquid
Hanya gunakan hujung jari...untuk menampakn hasil yang diberikan natural dan lebih cepat sekata ke wajah...
Cara²nya tepuk atau dap2 saja sampai rata....
Selain menggunakan jari, boleh juga sebenarnya menggunakan  brush atau beauty sponge.

5.Last skali Calitkan Airiz Serum Lipmatte di bibir cun uolss

untuk dalaman pula jangan lupa amalkan minum susu Airiz sebagai supliment dalaman..
.
susu Airiz bukan untuk putih tapi mencerahkan..
.
bukan tuk kurus tapi mengenyangkan..
.
bukan menyembuhkan tp ikhtiar untuk merawat..
.
.
Meh contact akak http://OderKosmetikAirizSkinz.wasap.my

#teamRichLadies
💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 MEKAP PANTAS TAK SAMPAI LIMA MINIT ? 😲

Step cantik setiap hari Dengan Rangkaian Kosmetik AirizSkinz😘

1. Sapukan secara memutar Airiz Moisturizer & Primer di seluruh wajah dan biarkan kering.

2. Pumpkan Airiz Serum Foundation dan ratakan seluruh wajah dengan Brush or sponge

3. Ratakan Airiz Translucent Powder selepas apply ASF dgn sponge atau Brush Powder

4 "AIRIZ LIQUID BLUSHER WITH SERUM" 👉Tip menggunakan Blusher jenis Liquid
Hanya gunakan hujung jari...untuk menampakn hasil yang diberikan natural dan lebih cepat sekata ke wajah...
Cara²nya tepuk atau dap2 saja sampai rata....
Selain menggunakan jari, boleh juga sebenarnya menggunakan brush atau beauty sponge.

5.Last skali Calitkan Airiz Serum Lipmatte di bibir cun uolss

untuk dalaman pula jangan lupa amalkan minum susu Airiz sebagai supliment dalaman..
.
susu Airiz bukan untuk putih tapi mencerahkan..
.
bukan tuk kurus tapi mengenyangkan..
.
bukan menyembuhkan tp ikhtiar untuk merawat..
.
.
Meh contact akak http://OderKosmetikAirizSkinz.wasap.my

#teamRichLadies