#bebasjeragat

JADI CANTIK DENGAN MINUM AIR! ๐Ÿ˜ฒ

Semua orang tau, air masak adalah elemen penting dalam menjaga kecantikan kulit.  Kalau setakat tau aje tapi tak minum air mana mahunya nak cantik kan? ๐Ÿ˜‹

Amalkan minum air masak setiap hari.  Nak lagi best, isi air dalam Botol Air Dianz ni dan minum kat mana aje korang nak.  Sambil-sambil tu, consume la skali produk Dianz baru hasilnya meletops gais!

Nak dapatkan botol air ni?  Simple aje, beli mana-mana produk Dianz (kecuali #DianzSemiLipsMatte) berharga RM100 ke atas, korang layak dapat botol air ni secara percuma.

Jom grab sekarang sebelum terlambat! โ˜บ๏ธ
.
#Tedi #AgentDianz #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #dianzlover #vitaminkulit #dianz #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatparut #cod #bukitpayong #BukitPayung #wakaftapai #ajil #kualaberang #marang #kualaterengganu #CantikSebelumRaya #betterskin #freegift #botolDianz
JADI CANTIK DENGAN MINUM AIR! ๐Ÿ˜ฒ

Semua orang tau, air masak adalah elemen penting dalam menjaga kecantikan kulit. Kalau setakat tau aje tapi tak minum air mana mahunya nak cantik kan? ๐Ÿ˜‹

Amalkan minum air masak setiap hari. Nak lagi best, isi air dalam Botol Air Dianz ni dan minum kat mana aje korang nak. Sambil-sambil tu, consume la skali produk Dianz baru hasilnya meletops gais!

Nak dapatkan botol air ni? Simple aje, beli mana-mana produk Dianz (kecuali #DianzSemiLipsMatte) berharga RM100 ke atas, korang layak dapat botol air ni secara percuma.

Jom grab sekarang sebelum terlambat! โ˜บ๏ธ
.
#Tedi #AgentDianz #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #dianzlover #vitaminkulit #dianz #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatparut #cod #bukitpayong #BukitPayung #wakaftapai #ajil #kualaberang #marang #kualaterengganu #CantikSebelumRaya #betterskin #freegift #botolDianz
"ANDA ADA MASALAH KULIT MUKA?"
-
"ANDA ADA MASALAH KULIT BADAN?"
-
Jangan risau Carmela boleh selesaikan masalah anda . Sabun Carmela boleh digunakan seluruh badan termasuk muka๐Ÿ˜
-
So sape yang nak save bajet tu boleh la beli Carmela Whitening Soap sekarang๐Ÿค—
-
www.wasap.my/60137232947

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
"ANDA ADA MASALAH KULIT MUKA?"
-
"ANDA ADA MASALAH KULIT BADAN?"
-
Jangan risau Carmela boleh selesaikan masalah anda . Sabun Carmela boleh digunakan seluruh badan termasuk muka๐Ÿ˜
-
So sape yang nak save bajet tu boleh la beli Carmela Whitening Soap sekarang๐Ÿค—
-
www.wasap.my/60137232947

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
Akak teringin nak guna wd ,
Tapi akak was-was betul ka testimoni ni dik? Takut effect camera.๐Ÿ˜… Hakak saiyunk camera oppo iphone canggih cemana pun tak boleh nak tarik wajah jadi anjal tau,tak boleh nak naikkan pipi Toink-toink.Pengantin yang jerawat penuh pun kalau tangkap gambar nampak timbul tau jerawat tuu.

Kami semua dapat testimoni fresh dari cust tampa sebarang edit.Setakat combine pic sebelum dan selepas ajeer.

Yang pelik kalau effect camera nape teruk ke benaw sebelum tu kan ,๐Ÿคฃ Uolss #Wd  bukan krim biaserr ,Wd Diformulasikan Teknologi Nano sepantas 3saat meresap ke dalam salur darah Merawat dari dalam tubuh ke luar tubuh.Wd Diadunkan dengan penuh kasih dengan #33_herbal terpilih untuk kecantikkan tubuh badan kita.

Hasilnya segala masalah kulit selesai ,Wd merawat membuang segala parasit toksin yang bermaharajalela dalam tubuh kita.Bila dalaman cantik luaran pun cantik uolss,bukan effect camera tauu.

Tu hasil dalaman kita sihat,kulit sihat ottey๐Ÿ˜

Ha a,uolas yang was-was lagi tu Kak Syu Tak tahu nak cakap apa la, terpulang larr kalau nak bela jerawat ,jeragat,kusam,Wajah berusia lebih dari umur.

Tapiiii nak cantikk  ajomm wasap Kak Syu ,Kita polishh sampai syantik letopp awet muda uolss.Guide sampai Helokk Satu body. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136637893

#KakSyuWd
#TeamSyahSukses
#TeamMokyamPower
Akak teringin nak guna wd ,
Tapi akak was-was betul ka testimoni ni dik? Takut effect camera.๐Ÿ˜… Hakak saiyunk camera oppo iphone canggih cemana pun tak boleh nak tarik wajah jadi anjal tau,tak boleh nak naikkan pipi Toink-toink.Pengantin yang jerawat penuh pun kalau tangkap gambar nampak timbul tau jerawat tuu.

Kami semua dapat testimoni fresh dari cust tampa sebarang edit.Setakat combine pic sebelum dan selepas ajeer.

Yang pelik kalau effect camera nape teruk ke benaw sebelum tu kan ,๐Ÿคฃ Uolss #Wd bukan krim biaserr ,Wd Diformulasikan Teknologi Nano sepantas 3saat meresap ke dalam salur darah Merawat dari dalam tubuh ke luar tubuh.Wd Diadunkan dengan penuh kasih dengan #33_herbal terpilih untuk kecantikkan tubuh badan kita.

Hasilnya segala masalah kulit selesai ,Wd merawat membuang segala parasit toksin yang bermaharajalela dalam tubuh kita.Bila dalaman cantik luaran pun cantik uolss,bukan effect camera tauu.

Tu hasil dalaman kita sihat,kulit sihat ottey๐Ÿ˜

Ha a,uolas yang was-was lagi tu Kak Syu Tak tahu nak cakap apa la, terpulang larr kalau nak bela jerawat ,jeragat,kusam,Wajah berusia lebih dari umur.

Tapiiii nak cantikk ajomm wasap Kak Syu ,Kita polishh sampai syantik letopp awet muda uolss.Guide sampai Helokk Satu body. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0136637893

#KakSyuWd
#TeamSyahSukses
#TeamMokyamPower
KALAU MINUM TEH TU JANGAN BUANG HAMPASNYA YE! ๐Ÿ˜ƒ

Eh la, kenapa takleh buang pulak?ย  Sebab hampas teh boleh bantu merawat masalah kulit korang tau! ๐Ÿ˜ฒ

Try amalkan tips-tips ni dengan hampas teh tu.

1.ย  Awet muda
Sapu hampas teh yang lembab ke seluruh muka, kemudian biar ia kering.ย  Lepas tu bersihkan dengan air suam.ย  Antioksidan dalam serbuk teh bertindak sebagai agen anti-penuaan sebenarnya.

2.ย  Hilangkan eyebag
Masalah eyebag ke tu?ย  Celup kantung teh dalam air sejuk, dan tekapkan kat matanย  Biar beberapa minit, dan bilas dengan air bersih.ย  Baru la hilang mata panda korang tu. ๐Ÿผ

3.ย  Hilangkan jerawat
Campurkan hampas teh dengan air dan sapu kat kawasan jerawat.ย  Biar kering dan bilas dengan air bersih.ย  InsyaAllah jerawat dah tak berani timbul lepas tu.

4.ย  Mengawal kulit minyak
Hampas teh pun berfungsi tau dalam mengatur keseimbangan kadar gula yang pengaruhkan penghasilan kelenjar sebum yang jadi penyebab utama minyak berlebihan.

5.ย  Skrub muka
Hampas teh kan kasar, so jadikan ia sebagai skrub dalam mengatasi masalah sel kulit mati dan membersihkan kotoran serta debu kat muka tu.

Buat korang yang ada masalah kulit tapi bukan peminat teh, disyorkan untuk korang consume #DianzVitamin secara konsisten.ย  Masalah kulit berminyak, jerawat, dan nak awet muda pun boleh selesai dengan #DianzVitamin tau.ย  Rugi sape yang tak consume lagi tu. ๐Ÿ˜

#infoDianz #tipsDianz #tips #Tedi #AgentDianz #TeamSupernova #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #feedbacksDianzVitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #kurus #tipskurus #tipsdiet #slim #rawatjerawat #jerawat #parut #cikepal #jofliam
KALAU MINUM TEH TU JANGAN BUANG HAMPASNYA YE! ๐Ÿ˜ƒ

Eh la, kenapa takleh buang pulak?ย  Sebab hampas teh boleh bantu merawat masalah kulit korang tau! ๐Ÿ˜ฒ

Try amalkan tips-tips ni dengan hampas teh tu.

1.ย  Awet muda
Sapu hampas teh yang lembab ke seluruh muka, kemudian biar ia kering.ย  Lepas tu bersihkan dengan air suam.ย  Antioksidan dalam serbuk teh bertindak sebagai agen anti-penuaan sebenarnya.

2.ย  Hilangkan eyebag
Masalah eyebag ke tu?ย  Celup kantung teh dalam air sejuk, dan tekapkan kat matanย  Biar beberapa minit, dan bilas dengan air bersih.ย  Baru la hilang mata panda korang tu. ๐Ÿผ

3.ย  Hilangkan jerawat
Campurkan hampas teh dengan air dan sapu kat kawasan jerawat.ย  Biar kering dan bilas dengan air bersih.ย  InsyaAllah jerawat dah tak berani timbul lepas tu.

4.ย  Mengawal kulit minyak
Hampas teh pun berfungsi tau dalam mengatur keseimbangan kadar gula yang pengaruhkan penghasilan kelenjar sebum yang jadi penyebab utama minyak berlebihan.

5.ย  Skrub muka
Hampas teh kan kasar, so jadikan ia sebagai skrub dalam mengatasi masalah sel kulit mati dan membersihkan kotoran serta debu kat muka tu.

Buat korang yang ada masalah kulit tapi bukan peminat teh, disyorkan untuk korang consume #DianzVitamin secara konsisten.ย  Masalah kulit berminyak, jerawat, dan nak awet muda pun boleh selesai dengan #DianzVitamin tau.ย  Rugi sape yang tak consume lagi tu. ๐Ÿ˜

#infoDianz #tipsDianz #tips #Tedi #AgentDianz #TeamSupernova #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #feedbacksDianzVitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #kurus #tipskurus #tipsdiet #slim #rawatjerawat #jerawat #parut #cikepal #jofliam
3 HARI JERAWAT DEGIL HILANG HANYA DGN WAWA SKINCARE

WAWA Skincare sangat berkesan menghilangkan jerawat tanpa tiada kesan sampingan

Set 5 dalam 1 sangat  berkesan seawal penggunaan bagi korang yang nak kekalkan kulit sihat sepanjang hari. 
HARGA? Special Offer untuk korang 1 set ni RM79 je tau borong 2 kotak dapat lagi SEKOTAK FREE

Macammana nak dapatkan SET WAWA ni?

Wasap sekarang : https://wasap.my/601156727886 /WAWASKINCARE

#WAWASkincare5in1
#JerawatHilang
#BebasJeragat
#RM79je
3 HARI JERAWAT DEGIL HILANG HANYA DGN WAWA SKINCARE

WAWA Skincare sangat berkesan menghilangkan jerawat tanpa tiada kesan sampingan

Set 5 dalam 1 sangat berkesan seawal penggunaan bagi korang yang nak kekalkan kulit sihat sepanjang hari.
HARGA? Special Offer untuk korang 1 set ni RM79 je tau borong 2 kotak dapat lagi SEKOTAK FREE

Macammana nak dapatkan SET WAWA ni?

Wasap sekarang : https://wasap.my/601156727886 /WAWASKINCARE

#WAWASkincare5in1
#JerawatHilang
#BebasJeragat
#RM79je
3 HARI JERAWAT DEGIL HILANG HANYA DGN WAWA SKINCARE

WAWA Skincare sangat berkesan menghilangkan jerawat tanpa tiada kesan sampingan

Set 5 dalam 1 sangat  berkesan seawal penggunaan bagi korang yang nak kekalkan kulit sihat sepanjang hari. 
HARGA? Special Offer untuk korang 1 set ni RM79 je tau borong 2 kotak dapat lagi SEKOTAK FREE

Macammana nak dapatkan SET WAWA ni?

Wasap sekarang : https://wasap.my/60178895892/WAWASKINCARE

#WAWASkincare5in1
#JerawatHilang
#BebasJeragat
#RM79je
3 HARI JERAWAT DEGIL HILANG HANYA DGN WAWA SKINCARE

WAWA Skincare sangat berkesan menghilangkan jerawat tanpa tiada kesan sampingan

Set 5 dalam 1 sangat berkesan seawal penggunaan bagi korang yang nak kekalkan kulit sihat sepanjang hari.
HARGA? Special Offer untuk korang 1 set ni RM79 je tau borong 2 kotak dapat lagi SEKOTAK FREE

Macammana nak dapatkan SET WAWA ni?

Wasap sekarang : https://wasap.my/60178895892/WAWASKINCARE

#WAWASkincare5in1
#JerawatHilang
#BebasJeragat
#RM79je
.
.
Muke Berminyak?? ๐Ÿ˜ช
Berjerawat?? ๐Ÿ˜ฉ
Berjeragat? ๐Ÿ˜ฑ
Kulit wajah kusam??๐Ÿ˜ญ
Kulit rentung gelap? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” .
.
Alahai sayang2 knape nak sedih ? 
Kan #carmelawhiteningsoap ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Beli produk mahal2 result same je kan . 
Jom tukar ke produk Carmela ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita dan lebih 10 000 testimoni2 kita yang dah berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ 0137232947
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60137232947
.

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
#jomviral03
.
.
Muke Berminyak?? ๐Ÿ˜ช
Berjerawat?? ๐Ÿ˜ฉ
Berjeragat? ๐Ÿ˜ฑ
Kulit wajah kusam??๐Ÿ˜ญ
Kulit rentung gelap? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” .
.
Alahai sayang2 knape nak sedih ?
Kan #carmelawhiteningsoap ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Beli produk mahal2 result same je kan .
Jom tukar ke produk Carmela ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita dan lebih 10 000 testimoni2 kita yang dah berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ 0137232947
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60137232947
.

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
#jomviral03
Kannn betul! Bau Peony Essence ni bau bunga yang sangat wangi ๐Ÿ˜
.
Asyik tergoda nak pakai banyak-banyak je. Kadang rasa macam nak curah terus atas muka baru puas hati ๐Ÿ˜…
Kannn betul! Bau Peony Essence ni bau bunga yang sangat wangi ๐Ÿ˜
.
Asyik tergoda nak pakai banyak-banyak je. Kadang rasa macam nak curah terus atas muka baru puas hati ๐Ÿ˜…
Some of us might take our whole lives trying to find the PRECIOUSSSSS! ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ต๐Ÿ’Ž Know your skin type, and never give up! ๐Ÿ’•๐Ÿ’ฏ
Some of us might take our whole lives trying to find the PRECIOUSSSSS! ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ต๐Ÿ’Ž Know your skin type, and never give up! ๐Ÿ’•๐Ÿ’ฏ
#YouthShaklee #KulitSihat #KulitCantik #BebasJeragat #BebasJerawat #shakleekuching #shakleesarawak #shakleepetrajaya #kamekjual #shakleepromo #shakleemurah
Doa untuk harini โœจ
.
Boleh jadikan amalan lepas ni ๐Ÿ˜Š kalau rasa berat je / susah, terus baca doa .. InsyaAllah hati akan slowยฒ rasa tenang .
.
#norakittyempire #junniterengganu #thejunnilovers #thejunnireseller #putihkoreaRESELLER #LiCENserum #pinkishwhite #thejunniPWIS #tjcodkualaterengganu #tjcodkualanerus #tjcodseberangtakir #tjcodgongbadak #tjcodbaturakit #acnekiller #glowingskin #bebasjeragat #bebasparut #flawless #safeskinproduct #luluslabtest #luluskkm #halalselamat #UMT #UNISZA #pbsquare #dataranaustin #ganukite
Diformulasikan drpd 5 bahan utamaโค๏ธ
.
#fereenafams #fereenateam #fereenasquad #jeragat #jeragathilang  #sayanakcantik #serumjeragat #kulitkusam  #nakcantik #kulitkusamhilang #ubatjeragat  #jeragatpudar  #antijeragat  #hilangkanjeragat  #hilangjeragat  #masalahjeragat #jeragatdegil #setjeragat  #bebasjeragat  #kulitjeragat #rawatanjeragat  #sabunjeragat #parutjeragat  #jeragattebal  #jeragathitam  #jeragatkurang #jeragatteruk #parutjerawat #parut  #ubatparut
.
.
Muke Berminyak?? ๐Ÿ˜ช
Berjerawat?? ๐Ÿ˜ฉ
Berjeragat? ๐Ÿ˜ฑ
Kulit wajah kusam??๐Ÿ˜ญ
Kulit rentung gelap? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” .
.
Alahai sayang2 knape nak sedih ? 
Kan #carmelawhiteningsoap ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Beli produk mahal2 result same je kan . 
Jom tukar ke produk Carmela ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita dan lebih 10 000 testimoni2 kita yang dah berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ +6013-9354604 (Nina)
๐Ÿ“ฒ +6018-2079769 (Ain)
.

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
.
.
Muke Berminyak?? ๐Ÿ˜ช
Berjerawat?? ๐Ÿ˜ฉ
Berjeragat? ๐Ÿ˜ฑ
Kulit wajah kusam??๐Ÿ˜ญ
Kulit rentung gelap? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” .
.
Alahai sayang2 knape nak sedih ?
Kan #carmelawhiteningsoap ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Beli produk mahal2 result same je kan .
Jom tukar ke produk Carmela ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita dan lebih 10 000 testimoni2 kita yang dah berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ +6013-9354604 (Nina)
๐Ÿ“ฒ +6018-2079769 (Ain)
.

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
Eee kulit kusam ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak kulit yang FLAWLESS & GLOWING?? Haa mehh amalkan glutab โค๏ธโค๏ธKebaikan GluTab โค๏ธโค๏ธ โœ”๏ธMencerahkan dan melembabkan kulit
โœ”๏ธMenghilangkan jeragat dan jerawat
โœ”๏ธKulit semakin glowing
โœ”๏ธMengurangkan kedutan pada kulit
โœ”๏ธMengurangkan proses penuaan kulit
โœ”๏ธMenjadikan tona kulit sekata
โœ”๏ธMenegangkan kulit wajah 
#fereenafams #fereenateam #fereenasquad #jeragat #jeragathilang  #sayanakcantik #serumjeragat #kulitkusam  #nakcantik #kulitkusamhilang #ubatjeragat  #jeragatpudar  #antijeragat  #hilangkanjeragat  #hilangjeragat  #masalahjeragat #jeragatdegil #setjeragat  #bebasjeragat  #kulitjeragat #rawatanjeragat  #sabunjeragat #parutjeragat  #jeragattebal  #jeragathitam  #jeragatkurang #jeragatteruk #parutjerawat #parut  #ubatparut
Eee kulit kusam ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak kulit yang FLAWLESS & GLOWING?? Haa mehh amalkan glutab โค๏ธโค๏ธKebaikan GluTab โค๏ธโค๏ธ โœ”๏ธMencerahkan dan melembabkan kulit
โœ”๏ธMenghilangkan jeragat dan jerawat
โœ”๏ธKulit semakin glowing
โœ”๏ธMengurangkan kedutan pada kulit
โœ”๏ธMengurangkan proses penuaan kulit
โœ”๏ธMenjadikan tona kulit sekata
โœ”๏ธMenegangkan kulit wajah
#fereenafams #fereenateam #fereenasquad #jeragat #jeragathilang #sayanakcantik #serumjeragat #kulitkusam #nakcantik #kulitkusamhilang #ubatjeragat #jeragatpudar #antijeragat #hilangkanjeragat #hilangjeragat #masalahjeragat #jeragatdegil #setjeragat #bebasjeragat #kulitjeragat #rawatanjeragat #sabunjeragat #parutjeragat #jeragattebal #jeragathitam #jeragatkurang #jeragatteruk #parutjerawat #parut #ubatparut
" Bestnye sabun Carmela ni. Tak sangka kulit boleh makin cerah sis.. thanks ya sebab keluarkan sabun yang bagus mcm ni..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜"- Puan Rosie, pahang๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ 013 5227680
๐Ÿ“ฒ 013 5227680

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Bestnye sabun Carmela ni. Tak sangka kulit boleh makin cerah sis.. thanks ya sebab keluarkan sabun yang bagus mcm ni..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜"- Puan Rosie, pahang๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ 013 5227680
๐Ÿ“ฒ 013 5227680

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Bestnye sabun Carmela ni. Tak sangka kulit boleh makin cerah sis.. thanks ya sebab keluarkan sabun yang bagus mcm ni..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜"- Puan Rosie, pahang๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ +6013-9354604 (Nina)
๐Ÿ“ฒ +6018-2079769 (Ain)

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Bestnye sabun Carmela ni. Tak sangka kulit boleh makin cerah sis.. thanks ya sebab keluarkan sabun yang bagus mcm ni..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜"- Puan Rosie, pahang๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ +6013-9354604 (Nina)
๐Ÿ“ฒ +6018-2079769 (Ain)

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Alhamdulillah , alergik semakin berkurang dah tak macam dlu ..." -iela, sabak bernam๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni ii yang lain.๐Ÿ˜ .
-
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bio atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya #carmelawhiteningsoapperlis #carmelabeautyperlis
" Alhamdulillah , alergik semakin berkurang dah tak macam dlu ..." -iela, sabak bernam๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni ii yang lain.๐Ÿ˜ .
-
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bio atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya #carmelawhiteningsoapperlis #carmelabeautyperlis
YAKIN POSITIF DENGAN SEGALA UJIAN DARI ALLAH ITU, PASTI ADA HIKMAH HADIAH YANG TERBAIK UNTUK KITA DARINYA NANTI๐Ÿฆ‹
-
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
๐ŸŒธ Peony Brightening & Treatment Essence
.
๐ŸŒฟ Handmade
๐ŸŒฟ Natural-Based
๐ŸŒฟ Doctor's Formula
.
๐ŸŒธ Fungsi :
โžก Prep the skin :
- Menyediakan kulit untuk menyerap serum/pelembap dengan lebih berkesan
- Memaksimakan keberkesanan produk skincare yang seterusnya seperti serum & pelembap
.
โžก Brightening :
- Mencerahkan kulit yang kusam & melembutkan kulit
- Memudarkan parut dan jeragat
- Merawat kulit yang rosak akibat terdedah kepada matahari seperti sunburn, bintik hitam dan tona tidak sekata
.
โžก Hydrating :
- Melembapkan kulit
- Membekalkan hydration yang lebih mantap kepada kulit
- Memperbaiki struktur lembapan kulit
.
โžก Anti-Aging :
- Melambatkan proses penuaan & mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan & garis halus
- Menegangkan dan menganjalkan kulit
.
โžก Anti-Acne :
- Mengecutkan jerawat dan mencegah jerawat baru muncul
- Mengecilkan pori
.
๐ŸŒธ Harga : RM48 sem / RM52 ss

FREE POSTAGE + FREE GIFT!
.
Whatsapp : 0193492491 (Link in bio)
๐ŸŒธ Peony Brightening & Treatment Essence
.
๐ŸŒฟ Handmade
๐ŸŒฟ Natural-Based
๐ŸŒฟ Doctor's Formula
.
๐ŸŒธ Fungsi :
โžก Prep the skin :
- Menyediakan kulit untuk menyerap serum/pelembap dengan lebih berkesan
- Memaksimakan keberkesanan produk skincare yang seterusnya seperti serum & pelembap
.
โžก Brightening :
- Mencerahkan kulit yang kusam & melembutkan kulit
- Memudarkan parut dan jeragat
- Merawat kulit yang rosak akibat terdedah kepada matahari seperti sunburn, bintik hitam dan tona tidak sekata
.
โžก Hydrating :
- Melembapkan kulit
- Membekalkan hydration yang lebih mantap kepada kulit
- Memperbaiki struktur lembapan kulit
.
โžก Anti-Aging :
- Melambatkan proses penuaan & mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan & garis halus
- Menegangkan dan menganjalkan kulit
.
โžก Anti-Acne :
- Mengecutkan jerawat dan mencegah jerawat baru muncul
- Mengecilkan pori
.
๐ŸŒธ Harga : RM48 sem / RM52 ss

FREE POSTAGE + FREE GIFT!
.
Whatsapp : 0193492491 (Link in bio)
BARU CONSUME 5 SACHET CALLA, TANGAN DAH NAMPAK CERAH !
.
Hanya 6 sachet calla, kawan2 dah mula tegur kulit nampak lebih cerah ๐Ÿ˜ 6 sachet dah boleh nampak perubahan ketara. Mana tak nya, kulit dah makin putih dan lembut dari sebelumnya. Agaknya melepak-lepakk lah kulit dia lepas ni kan? Hehehehe๐Ÿฅฐ
.
Siapa lagi nak Nana bantu putihkan kulit korang? Kena cepat dapatkan Calla Beautskin ok. Lambat-lambat consume kang Nana takut korang menyesal. Tak pasal-pasal jadi bahan makcik-mackcik bawang. Opssss๐Ÿคญ
.
Nak harga Promosi?Ada baki beberapa set je lagi ๐Ÿ˜“ lepasni dah tak ada promo macam ni. Cepatยฒ dapatkan dr Nana, korang klik link di bawah ๐Ÿ’•
.
.
.
.
Klik link dibawah sekarang untuk bantu masalah kulit wajah
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ž http://kulitcantikk.wasap.my
(klik link dekat bio ye syantikk)๐Ÿ˜Š #nakcerahkulit #mukacantik #mukacerah #bebasmerkuri #tiadapengelupasan #bebasjerawat #bebasjeragat #poriterbuka #bebaskusam #tonataksekata #buatanmalaysia #mesrawuduk #mesrasolat #hargamampumilik #singapore #jeragathilang #jeragatdegil #jerawathilang 
#callabeautyhq #callabeautskin
BARU CONSUME 5 SACHET CALLA, TANGAN DAH NAMPAK CERAH !
.
Hanya 6 sachet calla, kawan2 dah mula tegur kulit nampak lebih cerah ๐Ÿ˜ 6 sachet dah boleh nampak perubahan ketara. Mana tak nya, kulit dah makin putih dan lembut dari sebelumnya. Agaknya melepak-lepakk lah kulit dia lepas ni kan? Hehehehe๐Ÿฅฐ
.
Siapa lagi nak Nana bantu putihkan kulit korang? Kena cepat dapatkan Calla Beautskin ok. Lambat-lambat consume kang Nana takut korang menyesal. Tak pasal-pasal jadi bahan makcik-mackcik bawang. Opssss๐Ÿคญ
.
Nak harga Promosi?Ada baki beberapa set je lagi ๐Ÿ˜“ lepasni dah tak ada promo macam ni. Cepatยฒ dapatkan dr Nana, korang klik link di bawah ๐Ÿ’•
.
.
.
.
Klik link dibawah sekarang untuk bantu masalah kulit wajah
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ž http://kulitcantikk.wasap.my
(klik link dekat bio ye syantikk)๐Ÿ˜Š #nakcerahkulit #mukacantik #mukacerah #bebasmerkuri #tiadapengelupasan #bebasjerawat #bebasjeragat #poriterbuka #bebaskusam #tonataksekata #buatanmalaysia #mesrawuduk #mesrasolat #hargamampumilik #singapore #jeragathilang #jeragatdegil #jerawathilang
#callabeautyhq #callabeautskin
Nak kulit cantik geboo...
#putih
#bebasjerawat 
#bebasjeragat
#glowing
#awetmuda
#bysinarfajar
Nak kulit cantik geboo...
#putih
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#glowing
#awetmuda
#bysinarfajar
Kalau uolls nk tahu ni lah sabun yang paling berkesan untuk menyelesaikan masalah kulit diseluruh badan termasuk muka.. ๐Ÿ”ฅ . . .

Dalam sabun ni kita dah masukkan bahan yang bagus dan padu untuk korang yang ada masalah kulit kurang cerah, kulit kusam , jeragat , jerawat, parut, dan juga daki ๐Ÿ˜ . . .

Jom cuba carmela whitening soap sebab kita ada banyak cerita testimoni2 kita yang berjaya ๐Ÿ’• . . .

Whatsapp sis eira 0182728408 sekarang untuk kami bantu masalah kulit uolls๐Ÿ˜˜ . . .

#carmelawhiteningsoap
 #carmelahq 
#carmela 
#sabunputih 
#kulitputih
 #kulitcantik 
#tipskulitputih
#sabunputihsatubadan
 #bebasjerawat 
#bebasjeragat
 #bebaskusam 
#bebasparut 
#Removemakeup
 #bubbleremover
 #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela
 #toner 
#moisturizer 
#newpackaging
Kalau uolls nk tahu ni lah sabun yang paling berkesan untuk menyelesaikan masalah kulit diseluruh badan termasuk muka.. ๐Ÿ”ฅ . . .

Dalam sabun ni kita dah masukkan bahan yang bagus dan padu untuk korang yang ada masalah kulit kurang cerah, kulit kusam , jeragat , jerawat, parut, dan juga daki ๐Ÿ˜ . . .

Jom cuba carmela whitening soap sebab kita ada banyak cerita testimoni2 kita yang berjaya ๐Ÿ’• . . .

Whatsapp sis eira 0182728408 sekarang untuk kami bantu masalah kulit uolls๐Ÿ˜˜ . . .

#carmelawhiteningsoap
#carmelahq
#carmela
#sabunputih
#kulitputih
#kulitcantik
#tipskulitputih
#sabunputihsatubadan
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#bebaskusam
#bebasparut
#Removemakeup
#bubbleremover
#bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela
#toner
#moisturizer
#newpackaging
TAMPIL.CANTIK JELITA DAN BERKEYAKINAN....TAK PERLU JADI ARTIS PUN KULIT BOLEH LAWA Taw....
.
.
Dengan penjagaan kulit wajah yang betul kini anda miliki kulit persis artis tak perlu kos menelan belanja ribuan ringgit pun..dengan HYDRA BEAUTEEZ SKINCARE CONFIRM MENJADI ๐Ÿ’•
.
.
 #hydrabeauteezserum 
#cantikitusubjektif 
#BEBASJERAWAT
#BEBASJERAGAT
#KULITBERSIH
#kulitputih 
#KULITGLOWING
#Kulitsihattanpacela
TAMPIL.CANTIK JELITA DAN BERKEYAKINAN....TAK PERLU JADI ARTIS PUN KULIT BOLEH LAWA Taw....
.
.
Dengan penjagaan kulit wajah yang betul kini anda miliki kulit persis artis tak perlu kos menelan belanja ribuan ringgit pun..dengan HYDRA BEAUTEEZ SKINCARE CONFIRM MENJADI ๐Ÿ’•
.
.
#hydrabeauteezserum
#cantikitusubjektif
#BEBASJERAWAT
#BEBASJERAGAT
#KULITBERSIH
#kulitputih
#KULITGLOWING
#Kulitsihattanpacela
Masalah kulit boleh ditangani tanpa Merosakkan kulit...HYDRA BEAUTEEZ SKINCARE produk semulajadi bebas kimia terlarang menjalani ujian makmal serta bernotifikasi KKM...
.
.
KENAPA PERLU RAGU RAGU JIKA IA BERKESAN.... .
.
#hydrabeauteezserum 
#cantikitusubjektif 
#BEBASJERAWAT
#BEBASJERAGAT
#KULITBERSIH
#kulitputih 
#KULITGLOWING
#Kulitsihattanpacela
Masalah kulit boleh ditangani tanpa Merosakkan kulit...HYDRA BEAUTEEZ SKINCARE produk semulajadi bebas kimia terlarang menjalani ujian makmal serta bernotifikasi KKM...
.
.
KENAPA PERLU RAGU RAGU JIKA IA BERKESAN.... .
.
#hydrabeauteezserum
#cantikitusubjektif
#BEBASJERAWAT
#BEBASJERAGAT
#KULITBERSIH
#kulitputih
#KULITGLOWING
#Kulitsihattanpacela
Masalah kulit boleh ditangani tanpa Merosakkan kulit...HYDRA BEAUTEEZ SKINCARE produk semulajadi bebas kimia terlarang menjalani ujian makmal serta bernotifikasi KKM...
.
.
KENAPA PERLU RAGU RAGU JIKA IA BERKESAN.... .
.
 #hydrabeauteezserum 
#cantikitusubjektif 
#BEBASJERAWAT
#BEBASJERAGAT
#KULITBERSIH
#kulitputih 
#KULITGLOWING
#Kulitsihattanpacela
Masalah kulit boleh ditangani tanpa Merosakkan kulit...HYDRA BEAUTEEZ SKINCARE produk semulajadi bebas kimia terlarang menjalani ujian makmal serta bernotifikasi KKM...
.
.
KENAPA PERLU RAGU RAGU JIKA IA BERKESAN.... .
.
#hydrabeauteezserum
#cantikitusubjektif
#BEBASJERAWAT
#BEBASJERAGAT
#KULITBERSIH
#kulitputih
#KULITGLOWING
#Kulitsihattanpacela
WOWWW ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
KULIT FLAWLESS DGN JUS SERI LADY
.
MASALAH JERAGAT JERAWAT DI KULIT MUKA DAN BADAN?
NAK KULIT PUTIH GLOWING FLAWLESS?๐Ÿ˜
.
Kami nk bantu.. agar tak perlu cover-cover dengan make-up tebal2 ๐Ÿ˜”๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคฃ
.
Kami bantu pudarkan Jeragat & Jerawat degil anda dengan hanya amalkan JUS SERI LADY .
Dengan pengambilan konsisten setiap hari, anda dapat kulit muka yang BEBAS JERAGAT!!! ๐Ÿ˜ x percaya???
.
Jomm pm kami.. kami bantu Anda

WhatsApp Ayda @90467600๐Ÿค™untuk tempahan anda.
.
#seriladykkmesti #serilady #SeriladyHalal #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #jamupower #produkkecantikkan #dicintai #serimestikkm #sayajualmurah #jamumodern #jamuno1malaysia #missv  #jamuwanita #mantap #jamuwanitamodern #jamu #malaysia  #jamumoden #jerawat #bebasjeragat #jeragatdegil
WOWWW ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
KULIT FLAWLESS DGN JUS SERI LADY
.
MASALAH JERAGAT JERAWAT DI KULIT MUKA DAN BADAN?
NAK KULIT PUTIH GLOWING FLAWLESS?๐Ÿ˜
.
Kami nk bantu.. agar tak perlu cover-cover dengan make-up tebal2 ๐Ÿ˜”๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคฃ
.
Kami bantu pudarkan Jeragat & Jerawat degil anda dengan hanya amalkan JUS SERI LADY .
Dengan pengambilan konsisten setiap hari, anda dapat kulit muka yang BEBAS JERAGAT!!! ๐Ÿ˜ x percaya???
.
Jomm pm kami.. kami bantu Anda

WhatsApp Ayda @90467600๐Ÿค™untuk tempahan anda.
.
#seriladykkmesti #serilady #SeriladyHalal #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #jamupower #produkkecantikkan #dicintai #serimestikkm #sayajualmurah #jamumodern #jamuno1malaysia #missv #jamuwanita #mantap #jamuwanitamodern #jamu #malaysia #jamumoden #jerawat #bebasjeragat #jeragatdegil
PATUTLA ADA ASCORBIC ACID! ๐Ÿ˜™

Betapa padunya #DianzVitamin sampaikan dalam kandungan #DianzVitamin pun ada Ascorbic Acid.  Tapi kenapa perlu ada Ascorbic Acid tu?  Mestilah sebab nak tolong korang dapatkan kulit peloles halus mulus giteww! ๐Ÿ˜Ž

Dianz Premium hanya RM 52 sebotol
ada 35 biji
LEBIH JIMAT LEBIH BERKESAN
.
Nak cuba?
Klik wasap www.wasap.my/60189805150
.
.
#Tedi #AgentDianz #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatparut #cod #bukitpayong #BukitPayung #wakaftapai #ajil #kualaberang #marang #kualaterengganu #betterskin #cikepal #jofliam
PATUTLA ADA ASCORBIC ACID! ๐Ÿ˜™

Betapa padunya #DianzVitamin sampaikan dalam kandungan #DianzVitamin pun ada Ascorbic Acid. Tapi kenapa perlu ada Ascorbic Acid tu? Mestilah sebab nak tolong korang dapatkan kulit peloles halus mulus giteww! ๐Ÿ˜Ž

Dianz Premium hanya RM 52 sebotol
ada 35 biji
LEBIH JIMAT LEBIH BERKESAN
.
Nak cuba?
Klik wasap www.wasap.my/60189805150
.
.
#Tedi #AgentDianz #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatparut #cod #bukitpayong #BukitPayung #wakaftapai #ajil #kualaberang #marang #kualaterengganu #betterskin #cikepal #jofliam
KESAN AIR PANAS HILANG LEPAS 2 MINGGU

Baru 2 minggu rupanya consume #DianzVitamin, tak sangka lak sambil hilangkan kesan terkena minyak panas dengan kulit-kulit sekali ikut jadi cerah! ๐Ÿ˜ƒ
Dianz vitamin bukan setakat untuk kulit muka jer.. Seluruh badan dia rawat tau ๐Ÿ˜‰

Dianz Premium hanya RM 52 sebotol
ada 35 biji
LEBIH JIMAT LEBIH BERKESAN
.
Nak cuba?
Klik wasap www.wasap.my/60189805150
.
.
#Tedi #AgentDianz #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatparut #cod #bukitpayong #BukitPayung #wakaftapai #ajil #kualaberang #marang #kualaterengganu #CantikSebelumRaya #betterskin #freegift
KESAN AIR PANAS HILANG LEPAS 2 MINGGU

Baru 2 minggu rupanya consume #DianzVitamin, tak sangka lak sambil hilangkan kesan terkena minyak panas dengan kulit-kulit sekali ikut jadi cerah! ๐Ÿ˜ƒ
Dianz vitamin bukan setakat untuk kulit muka jer.. Seluruh badan dia rawat tau ๐Ÿ˜‰

Dianz Premium hanya RM 52 sebotol
ada 35 biji
LEBIH JIMAT LEBIH BERKESAN
.
Nak cuba?
Klik wasap www.wasap.my/60189805150
.
.
#Tedi #AgentDianz #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatparut #cod #bukitpayong #BukitPayung #wakaftapai #ajil #kualaberang #marang #kualaterengganu #CantikSebelumRaya #betterskin #freegift
KULIT PUTIH KEMERAHAN?  IDAMAN TUU!!! ๐Ÿ˜

Mana-mana wanita, mesti mengimpikan nak dapatkan kulit putih kemerahan.  Ramai yang kata mustahil, tapi sebenarnya mudah aje nak dapatkan kulit macam tu. โ˜บ๏ธ Cuba korang amalkan tips-tips ni secara konsisten:

1.  Minum air putih
Pastikan banyakkan minum air putih setiap hari.  Paling kurang 8 gelas sehari.  Biar badan korang kekal hidrasi sepanjang hari.

2.  Tidur mencukupi
Dapatkan tidur yang cukup dan jangan berlebihan.  Kalau terlebih tidur konfem jadi malas time bangun nanti hehehe. ๐Ÿ˜†

3.  Rajinkan mandi
Rajin-rajinkan jugak mandi setiap hari.  Langkah ini dapat segarkan badan korang dan bersihkan segala kotoran di badan korang.

4.  Selalu bersenam
Lakukan senaman tiga kali seminggu, selama 30 minit.  Bukan apa, otak cergas so badan dan kulit pun jadi makin cantik dan sihat.

5.  Consume #DianzVitamin
Kalau amalkan semua ni tapi tak consume #DianzVitamin pun susah jugak kan?  So, sertakan sekali pengambilan #DianzVitamin dalam misi korang nak dapatkan kulit putih kemerahan tu.  InsyaAllah lagi cepat kesannya nanti. ๐Ÿ˜˜

Cara-cara ni kalau boleh korang kenalah amalkan selalu kalau nak dapatkan kulit putih kemerahan tu dengan cepat.  Barulah lagi sayang cik abang lepas ni kan? ๐Ÿ˜‹

#infoDianz #tipsDianz #tips #Tedi #AgentDianz #TeamSupernova #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #feedbacksDianzVitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #kurus #tipskurus #tipsdiet #slim #rawatjerawat #jerawat #parut #resepi
KULIT PUTIH KEMERAHAN? IDAMAN TUU!!! ๐Ÿ˜

Mana-mana wanita, mesti mengimpikan nak dapatkan kulit putih kemerahan. Ramai yang kata mustahil, tapi sebenarnya mudah aje nak dapatkan kulit macam tu. โ˜บ๏ธ Cuba korang amalkan tips-tips ni secara konsisten:

1. Minum air putih
Pastikan banyakkan minum air putih setiap hari. Paling kurang 8 gelas sehari. Biar badan korang kekal hidrasi sepanjang hari.

2. Tidur mencukupi
Dapatkan tidur yang cukup dan jangan berlebihan. Kalau terlebih tidur konfem jadi malas time bangun nanti hehehe. ๐Ÿ˜†

3. Rajinkan mandi
Rajin-rajinkan jugak mandi setiap hari. Langkah ini dapat segarkan badan korang dan bersihkan segala kotoran di badan korang.

4. Selalu bersenam
Lakukan senaman tiga kali seminggu, selama 30 minit. Bukan apa, otak cergas so badan dan kulit pun jadi makin cantik dan sihat.

5. Consume #DianzVitamin
Kalau amalkan semua ni tapi tak consume #DianzVitamin pun susah jugak kan? So, sertakan sekali pengambilan #DianzVitamin dalam misi korang nak dapatkan kulit putih kemerahan tu. InsyaAllah lagi cepat kesannya nanti. ๐Ÿ˜˜

Cara-cara ni kalau boleh korang kenalah amalkan selalu kalau nak dapatkan kulit putih kemerahan tu dengan cepat. Barulah lagi sayang cik abang lepas ni kan? ๐Ÿ˜‹

#infoDianz #tipsDianz #tips #Tedi #AgentDianz #TeamSupernova #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #feedbacksDianzVitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #kurus #tipskurus #tipsdiet #slim #rawatjerawat #jerawat #parut #resepi
[ MAK GEMBIRA MUKA ANAK BEBAS JERAWAT ]
.
.
Perkongsian dari Kak Nor pengguna setia WD tentang anaknya. Kalau sebelum ni puas atur spa untuk buat facial tapi hasilnya hampehhh. .
.
Sejak bertemu WD tak perlu nak membazir lagi. Sebelum ni, parut jerawat silih berganti, akhirnya tumpas dengan WD ๐Ÿคฉ
.
.
Wd ada ramuan : .
๐Ÿ‘‰ #Extra_Peony fungsi buang Toksin,Sel mati lancarkan salur darah. .
๐Ÿ‘‰#Peuraria Mirifika Stabilkan hormon uolss yang tunggeng langgang tu rawat dalaman uolss.Tegangkan kulit ,Anjalkan
.
๐Ÿ‘‰#Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
๐Ÿ‘‰#Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
๐Ÿ‘‰#Glycerin hilangkan segala parut yang ada .
.
.
Hasilnya tiptop bila dalaman dah bersih dan terpancar di wajah githewww. .
.
PROMOSI AIDILFITRI tinggal 7 Hari lagi.
.
1 unit RM80 = Jimat RM20
2 unit RM160 = Jimat RM40
3 unit RM240 = Jimat RM60
4 unit RM320 = Jimat RM80
5 unit RM400 = Jimat RM100
.
.
Wahhh lagi banyak hangpa beli lagi banyak jimat dan lagi banyak FREE GIFT Diana nak bagi. Mehh cepatt whatsapp Diana
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
019 789 0832
atau klik link di bio โ˜บ๏ธ
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING
#WomenDesireeKEDAH#WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
[ MAK GEMBIRA MUKA ANAK BEBAS JERAWAT ]
.
.
Perkongsian dari Kak Nor pengguna setia WD tentang anaknya. Kalau sebelum ni puas atur spa untuk buat facial tapi hasilnya hampehhh. .
.
Sejak bertemu WD tak perlu nak membazir lagi. Sebelum ni, parut jerawat silih berganti, akhirnya tumpas dengan WD ๐Ÿคฉ
.
.
Wd ada ramuan : .
๐Ÿ‘‰ #Extra_Peony fungsi buang Toksin,Sel mati lancarkan salur darah. .
๐Ÿ‘‰#Peuraria Mirifika Stabilkan hormon uolss yang tunggeng langgang tu rawat dalaman uolss.Tegangkan kulit ,Anjalkan
.
๐Ÿ‘‰#Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
๐Ÿ‘‰#Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
๐Ÿ‘‰#Glycerin hilangkan segala parut yang ada .
.
.
Hasilnya tiptop bila dalaman dah bersih dan terpancar di wajah githewww. .
.
PROMOSI AIDILFITRI tinggal 7 Hari lagi.
.
1 unit RM80 = Jimat RM20
2 unit RM160 = Jimat RM40
3 unit RM240 = Jimat RM60
4 unit RM320 = Jimat RM80
5 unit RM400 = Jimat RM100
.
.
Wahhh lagi banyak hangpa beli lagi banyak jimat dan lagi banyak FREE GIFT Diana nak bagi. Mehh cepatt whatsapp Diana
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
019 789 0832
atau klik link di bio โ˜บ๏ธ
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING
#WomenDesireeKEDAH#WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
Semalam Kak Syah Janji nak tunjuk Maktih Kak Syah kan? Ta daaa ni Umur dah genap 50tahun uolss.
.
.
See Cantik tersangat cantik.Tapi memang asli cantik maktih kak Syah ni cuma sejak guna wd segala garis halus jeragat lenyap ,kulit lembut macam baby. .
.
Yang Terbaru berat lost 8kg uolsss,perhhh Luar BIASERRR kann,Calit 1 krim jerr tapi cantik Satu body.
.
.
Itulah Wd uolss merawat dari dalam tubuh keluar tubuh.Ramuan Extra Tree Peony Buang segala toksin parasit jahat dari dalam tubuh.
.
.
#Peuraria_Mirifika kejutkan balik sel-sel kolagen yang tidur lena terus Aktif dan gantikan tisu baru.
.
.
#Niacinamide melembabkan kulit,kecilkan liang pori kawal minyak di wajah #Arbutin dan Glutathione cerahlan kulit satu body dan anti penuaan.
.
.
Hasilnyaaa Kulit Meletopp Awet muda trang tang tang uolss.Sweett 20 gitewww.Tambah Wd Formula INSTANT firming uolss lagi la cepat kesan sekali sapu jer terus naik TEGANG,ANJAL.
.
.
Bestkann? Hanya sapu di 3point Nadi jer uols merawat melalui salur darah ke akar umbi tau.Sangat BERKESAN,LULUS KKM dan AD SIJIL HALAL.
.
.
Yahooo,Guna bebas dari was was.
.
Uolss Nak Maintain cantik walaupun Umur dah 40an,50an ajomm wasap Kak Syah ,Ramai dah tau acik-acik syantik.Acik kat luar sana tak nak ke?๐Ÿ˜œ Sekarang promosi Rm80 free pos + free gift lagi. ajomm wasap Syah 013-6309563 atau klik link dibio ig

#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMelaka
#DeakerAdleesyaBeauty
Semalam Kak Syah Janji nak tunjuk Maktih Kak Syah kan? Ta daaa ni Umur dah genap 50tahun uolss.
.
.
See Cantik tersangat cantik.Tapi memang asli cantik maktih kak Syah ni cuma sejak guna wd segala garis halus jeragat lenyap ,kulit lembut macam baby. .
.
Yang Terbaru berat lost 8kg uolsss,perhhh Luar BIASERRR kann,Calit 1 krim jerr tapi cantik Satu body.
.
.
Itulah Wd uolss merawat dari dalam tubuh keluar tubuh.Ramuan Extra Tree Peony Buang segala toksin parasit jahat dari dalam tubuh.
.
.
#Peuraria_Mirifika kejutkan balik sel-sel kolagen yang tidur lena terus Aktif dan gantikan tisu baru.
.
.
#Niacinamide melembabkan kulit,kecilkan liang pori kawal minyak di wajah #Arbutin dan Glutathione cerahlan kulit satu body dan anti penuaan.
.
.
Hasilnyaaa Kulit Meletopp Awet muda trang tang tang uolss.Sweett 20 gitewww.Tambah Wd Formula INSTANT firming uolss lagi la cepat kesan sekali sapu jer terus naik TEGANG,ANJAL.
.
.
Bestkann? Hanya sapu di 3point Nadi jer uols merawat melalui salur darah ke akar umbi tau.Sangat BERKESAN,LULUS KKM dan AD SIJIL HALAL.
.
.
Yahooo,Guna bebas dari was was.
.
Uolss Nak Maintain cantik walaupun Umur dah 40an,50an ajomm wasap Kak Syah ,Ramai dah tau acik-acik syantik.Acik kat luar sana tak nak ke?๐Ÿ˜œ Sekarang promosi Rm80 free pos + free gift lagi. ajomm wasap Syah 013-6309563 atau klik link dibio ig

#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMelaka
#DeakerAdleesyaBeauty
"KORANG ADA MASALAH KULIT MUKA?"
-
"KORANG ADA MASALAH KULIT BADAN?"
-
Jangan risau Carmela boleh selesaikan masalah korang.Sabun Carmela boleh digunakan seluruh badan termasuk muka dan boleh menghilangkn parut ๐Ÿ˜ . . .

So sape yang nak save bajet tu boleh la beli Carmela Whitening Soap sekarang๐Ÿค— . . .

#carmelawhiteningsoap 
#carmelahq 
#carmela 
#sabunputih
 #kulitputih
 #kulitcantik
 #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan 
#bebasjerawat
 #bebasjeragat
 #bebaskusam 
#bebasparut  #Removemakeup
 #bubbleremover 
#bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela 
#toner 
#moisturizer 
#newpackaging
 #newlook 
#newformula
 #lebihberkesan
"KORANG ADA MASALAH KULIT MUKA?"
-
"KORANG ADA MASALAH KULIT BADAN?"
-
Jangan risau Carmela boleh selesaikan masalah korang.Sabun Carmela boleh digunakan seluruh badan termasuk muka dan boleh menghilangkn parut ๐Ÿ˜ . . .

So sape yang nak save bajet tu boleh la beli Carmela Whitening Soap sekarang๐Ÿค— . . .

#carmelawhiteningsoap
#carmelahq
#carmela
#sabunputih
#kulitputih
#kulitcantik
#tipskulitputih
#sabunputihsatubadan
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#bebaskusam
#bebasparut #Removemakeup
#bubbleremover
#bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela
#toner
#moisturizer
#newpackaging
#newlook
#newformula
#lebihberkesan
"Nak order sabun 10 box . Sebelum ni pun memang dah pakai Carmela so nak repeat order .Beli sabun carmela ni banyak2 tak rugi sebab memang menjadi . Kulit pun tak kering dah and sunburn dah hilang, suka sangat dngn carmela ia berkesan..๐Ÿ˜ . . .

Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ . . .

Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap.Nak cuba carmela boleh la whatsapp sis eira0182728408!! . . .

#carmelawhiteningsoap 
#carmelahq 
#carmela 
#sabunputih 
#kulitputih 
#kulitcantik 
#tipskulitputih
#sabunputihsatubadan 
#bebasjerawat 
#bebasjeragat 
#bebaskusam 
#bebasparut 
#Removemakeup 
#toner 
#moisturizer 
#newpackaging 
#newlook 
#newformula 
#lebihberkesan
"Nak order sabun 10 box . Sebelum ni pun memang dah pakai Carmela so nak repeat order .Beli sabun carmela ni banyak2 tak rugi sebab memang menjadi . Kulit pun tak kering dah and sunburn dah hilang, suka sangat dngn carmela ia berkesan..๐Ÿ˜ . . .

Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ . . .

Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap.Nak cuba carmela boleh la whatsapp sis eira0182728408!! . . .

#carmelawhiteningsoap
#carmelahq
#carmela
#sabunputih
#kulitputih
#kulitcantik
#tipskulitputih
#sabunputihsatubadan
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#bebaskusam
#bebasparut
#Removemakeup
#toner
#moisturizer
#newpackaging
#newlook
#newformula
#lebihberkesan
" Sukenye tengok kulit semakin cerah, hilang daki2 degil dengan Carmela Soap ni .. tq sis ๐Ÿ˜˜" - azizah, banting๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ0163142096
๐Ÿ“ฒ 0163142096
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Sukenye tengok kulit semakin cerah, hilang daki2 degil dengan Carmela Soap ni .. tq sis ๐Ÿ˜˜" - azizah, banting๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ0163142096
๐Ÿ“ฒ 0163142096
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
Percaya ke Tak,sebelom guna marykay kulit muka sangat berminyak,
Tona Tak sekata,kulit kusam

Ishhh tengok muka sendiri pun takut

Tapi alhamdulillah,sejak guna marykay Dan tambahan PULA guna TIMEWISE REPAIR kulit bertambah sihat

Yesss, timewise repair tengah PROMO SEKARANG
NAK CANTIK CEPAT BOLEH WASAP KE www.wasap.my/60123717215

#imbeautyconsultant #maryKaysabah#marykaysarawak
#maryKayperlis
#marykayseremban2
#jerawat #jerawatbatu #jeragat #bebasjeragat #tipsjerawat #tipsjeragat #parut#parutjerawat#parutjeragat #parutluka#timewise3D#setmalecep
#setbotanical#settimewiserepair
#tipscantik#tipscantikbebasjerawat #tipscantikmenawan#tipssihat #tipskulitkering#MUA#instamakeup
#bellamara
#dermatologist
Percaya ke Tak,sebelom guna marykay kulit muka sangat berminyak,
Tona Tak sekata,kulit kusam

Ishhh tengok muka sendiri pun takut

Tapi alhamdulillah,sejak guna marykay Dan tambahan PULA guna TIMEWISE REPAIR kulit bertambah sihat

Yesss, timewise repair tengah PROMO SEKARANG
NAK CANTIK CEPAT BOLEH WASAP KE www.wasap.my/60123717215

#imbeautyconsultant #maryKaysabah#marykaysarawak
#maryKayperlis
#marykayseremban2
#jerawat #jerawatbatu #jeragat #bebasjeragat #tipsjerawat #tipsjeragat #parut#parutjerawat#parutjeragat #parutluka#timewise3D#setmalecep
#setbotanical#settimewiserepair
#tipscantik#tipscantikbebasjerawat #tipscantikmenawan#tipssihat #tipskulitkering#MUA#instamakeup
#bellamara
#dermatologist
Removal makeup yang sangat bagus,dapยฒ je makeup kalis air dah hilang.. Best Dan murah
Nak letgo rm50 sahaja dari harga asal rm64

Jom wasap lajuยฒ ke www.wasap.ky/60123717215

#imbeautyconsultant #maryKaysabah#marykaysarawak
#maryKayperlis
#marykayseremban2
#jerawat #jerawatbatu #jeragat #bebasjeragat #tipsjerawat #tipsjeragat #parut#parutjerawat#parutjeragat #parutluka#timewise3D#setmalecep
#setbotanical#settimewiserepair
#tipscantik#tipscantikbebasjerawat #tipscantikmenawan#tipssihat #tipskulitkering#MUA#instamakeup
#bellamara
#dermatologistas
" Alhamdulillah , alergik semakin berkurang dah tak macam dlu ..." -iela, sabak bernam๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain.๐Ÿ˜ .
-
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ 0163142096
๐Ÿ“ฒ,0163142096

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Alhamdulillah , alergik semakin berkurang dah tak macam dlu ..." -iela, sabak bernam๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain.๐Ÿ˜ .
-
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ 0163142096
๐Ÿ“ฒ,0163142096

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
Apa yang best sangat dengan Peony Essence sehingga menjadi kegilaan ramai peminat natural skincare?
.
โœ” Just like other essence, our essence is also watery and lightweight
โœ” Mudah meresap & rasa macam tak pakai apa-apa pada kulit
โœ” It leaves your skin soft & supple until the next morning! ๐Ÿ˜š
โœ” It brightens up your complexion and suitable as a pore-care product
โœ” It fades acne scars & other hyperpigmentation, leaving your skin spotless!
.
๐ŸŒธ Peony Brightening & Treatment Essence
Price : RM48 sem / RM52 ss
FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
Apa yang best sangat dengan Peony Essence sehingga menjadi kegilaan ramai peminat natural skincare?
.
โœ” Just like other essence, our essence is also watery and lightweight
โœ” Mudah meresap & rasa macam tak pakai apa-apa pada kulit
โœ” It leaves your skin soft & supple until the next morning! ๐Ÿ˜š
โœ” It brightens up your complexion and suitable as a pore-care product
โœ” It fades acne scars & other hyperpigmentation, leaving your skin spotless!
.
๐ŸŒธ Peony Brightening & Treatment Essence
Price : RM48 sem / RM52 ss
FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
LAIN ORANG, LAIN CARA! ๐Ÿ˜€

Pernah terfikir tak, macam mana orang-orang negara lain punya tips kecantikan?  Sama ke dengan kita? ๐Ÿค”

Sebenarnya, setiap negara ada tips-tips kecantikan diorang sendiri.  Nak tau macam mana caranya?

1.  USA
Orang Amerika banyak amalkan minum air masak untuk menjaga kesegaran dan kesihatan kulit.  Penting tau untuk kesihatan dalaman dan serlahkan lagi seri kulit.

2.  Portugal
Wanita Portugal banyak yang pakai masker kunyit sebab nak serlahkan kulit perang diorang.

3.  Russia
Gadis Russia gunakan madu untuk kekalkan kelembapan kulit secara semula jadi.  Diorang pun campurkan madu & gula untuk jadikan skrub tau.

4.  Filipina
Wanita-wanita Filipina banyak titik beratkan penggunaan aloe vera untuk mengembalikan keremajaan kulit diorang.  Sebab tu banyak wanita Filipina cantik-cantik! ๐Ÿ˜

5.  Malaysia
Kalau kat Malaysia, kebanyakan wanita banyak ada cara tersendiri.  Tapi cara paling popular nak cantik, consumela #DianzVitamin.

Masalah kulit yang korang hadapi insyaAllah selesai dalam satu tablet.  Sape aje tak nak jadi peloles kan? โ˜บ๏ธ Tips-tips ni sesuai diguna pakai oleh semua gadis seluruh dunia.  Tak salah kalau nak share petua kecantikan seluruh dunia kan?  Asalkan semua niat nak dapatkan kulit cantik serta peloles! ๐Ÿ˜‰

#infoDianz #tipsDianz #tips #Tedi #AgentDianz #TeamSupernova #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #feedbacksDianzVitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #kurus #tipskurus #tipsdiet #slim #rawatjerawat #jerawat #parut #resepi
LAIN ORANG, LAIN CARA! ๐Ÿ˜€

Pernah terfikir tak, macam mana orang-orang negara lain punya tips kecantikan? Sama ke dengan kita? ๐Ÿค”

Sebenarnya, setiap negara ada tips-tips kecantikan diorang sendiri. Nak tau macam mana caranya?

1. USA
Orang Amerika banyak amalkan minum air masak untuk menjaga kesegaran dan kesihatan kulit. Penting tau untuk kesihatan dalaman dan serlahkan lagi seri kulit.

2. Portugal
Wanita Portugal banyak yang pakai masker kunyit sebab nak serlahkan kulit perang diorang.

3. Russia
Gadis Russia gunakan madu untuk kekalkan kelembapan kulit secara semula jadi. Diorang pun campurkan madu & gula untuk jadikan skrub tau.

4. Filipina
Wanita-wanita Filipina banyak titik beratkan penggunaan aloe vera untuk mengembalikan keremajaan kulit diorang. Sebab tu banyak wanita Filipina cantik-cantik! ๐Ÿ˜

5. Malaysia
Kalau kat Malaysia, kebanyakan wanita banyak ada cara tersendiri. Tapi cara paling popular nak cantik, consumela #DianzVitamin.

Masalah kulit yang korang hadapi insyaAllah selesai dalam satu tablet. Sape aje tak nak jadi peloles kan? โ˜บ๏ธ Tips-tips ni sesuai diguna pakai oleh semua gadis seluruh dunia. Tak salah kalau nak share petua kecantikan seluruh dunia kan? Asalkan semua niat nak dapatkan kulit cantik serta peloles! ๐Ÿ˜‰

#infoDianz #tipsDianz #tips #Tedi #AgentDianz #TeamSupernova #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #feedbacksDianzVitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #kurus #tipskurus #tipsdiet #slim #rawatjerawat #jerawat #parut #resepi
" Memang sangat suka pakai sabun Carmela ni , dulu  burn teruk. Lepas guna sabun ni Alhamdulillah kulit muka muka makin licin dan cerah berseri-seri.Carmela memang sangat berkesan ..๐Ÿ˜˜" . . .

Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ . . .

Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap. Nak order carmela boleh la whatsapp sis eira0182728408!!๐Ÿ˜˜ . . .

#carmelawhiteningsoap
 #carmelahq 
#carmela
 #sabunputih
 #kulitputih 
#kulitcantik
 #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan 
#bebasjerawat 
#bebasjeragat
 #bebaskusam
 #bebasparut  #Removemakeup
 #toner
 #moisturizer 
#newpackaging 
#newlook
 #newformula 
#lebihberkesan
" Memang sangat suka pakai sabun Carmela ni , dulu burn teruk. Lepas guna sabun ni Alhamdulillah kulit muka muka makin licin dan cerah berseri-seri.Carmela memang sangat berkesan ..๐Ÿ˜˜" . . .

Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ . . .

Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap. Nak order carmela boleh la whatsapp sis eira0182728408!!๐Ÿ˜˜ . . .

#carmelawhiteningsoap
#carmelahq
#carmela
#sabunputih
#kulitputih
#kulitcantik
#tipskulitputih
#sabunputihsatubadan
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#bebaskusam
#bebasparut #Removemakeup
#toner
#moisturizer
#newpackaging
#newlook
#newformula
#lebihberkesan
Tudiaaa Orang SINGAPORE bagi Feedback uolss.
.
Bukan Setahun guna,Bukan sebulan ,FEEDBACK #Seminggu calit #WD.Powerrr tak? LUAR BIASA kann.

Ada yang jeless tak tu?Orang lain makin cantik kita cemana uolss?Orang luar Negara  pun kemahin calit wd ,Kita yang Dalam Malaysia ni Tak rasa nak try ke?

hakak tanya jerr๐Ÿ˜…

Kang Habis Promosi baru nak try dah mahal i tak  tahu๐Ÿคฃ

013-6309563

#KakSyahWd
#TeamSyahSukses
#TeamMokyamPower
#Wdmelaka
Tudiaaa Orang SINGAPORE bagi Feedback uolss.
.
Bukan Setahun guna,Bukan sebulan ,FEEDBACK #Seminggu calit #WD.Powerrr tak? LUAR BIASA kann.

Ada yang jeless tak tu?Orang lain makin cantik kita cemana uolss?Orang luar Negara pun kemahin calit wd ,Kita yang Dalam Malaysia ni Tak rasa nak try ke?

hakak tanya jerr๐Ÿ˜…

Kang Habis Promosi baru nak try dah mahal i tak tahu๐Ÿคฃ

013-6309563

#KakSyahWd
#TeamSyahSukses
#TeamMokyamPower
#Wdmelaka
๐Ÿ‘‰ Eyeshadow 2 Minit - CRANBERRY
๐Ÿ‘‰ Wonder Blush - DRAGON FRUIT
๐Ÿ‘‰ Lipsmatte Sobella - MAHSURI
.
haaaaaaa satu ni JANGAN LUPE tauuuu. HONEY GOLD SERUM by Sobella. makeup akan maintain tahan seharian sambil tu MERAWAT juga MELINDUNGI skin kita. .
Onzzzz dak??? ๐Ÿ˜

#CikIra #Sobella #HoneyGoldSerum #SoLawa #BebasKulitBerminyak #BebasBintik2Hitam #BebasKulitBermasalah #BebasJeragat #BebasBijiKolestrol #BebasCela
๐Ÿ‘‰ Eyeshadow 2 Minit - CRANBERRY
๐Ÿ‘‰ Wonder Blush - DRAGON FRUIT
๐Ÿ‘‰ Lipsmatte Sobella - MAHSURI
.
haaaaaaa satu ni JANGAN LUPE tauuuu. HONEY GOLD SERUM by Sobella. makeup akan maintain tahan seharian sambil tu MERAWAT juga MELINDUNGI skin kita. .
Onzzzz dak??? ๐Ÿ˜

#CikIra #Sobella #HoneyGoldSerum #SoLawa #BebasKulitBerminyak #BebasBintik2Hitam #BebasKulitBermasalah #BebasJeragat #BebasBijiKolestrol #BebasCela
"Saya nak order sabun 10box . Sebelum ni pun memang dah pakai Carmela so nak repeat order . Saya beli sabun ni banyak banyak tak rugi sebab memang menjadi . Kulit pun tak kering dah and sunburn dah hilang๐Ÿ˜˜". Puan Adira
.

Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ #carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan
"Saya nak order sabun 10box . Sebelum ni pun memang dah pakai Carmela so nak repeat order . Saya beli sabun ni banyak banyak tak rugi sebab memang menjadi . Kulit pun tak kering dah and sunburn dah hilang๐Ÿ˜˜". Puan Adira
.

Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ #carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan
Kalau korang nk tahu ni lah sabun yang paling berkesan untuk menyelesaikan masalah kulit muka dan badan korang .. ๐Ÿ”ฅ
.
Dalam sabun ni kita dah masukkan bahan yang bagus dan padu untuk korang yang ada masalah kulit kurang cerah, kulit kusam , jeragat , jerawat dan juga daki ๐Ÿ˜
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita testimoni2 kita yang berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ -
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
Kalau korang nk tahu ni lah sabun yang paling berkesan untuk menyelesaikan masalah kulit muka dan badan korang .. ๐Ÿ”ฅ
.
Dalam sabun ni kita dah masukkan bahan yang bagus dan padu untuk korang yang ada masalah kulit kurang cerah, kulit kusam , jeragat , jerawat dan juga daki ๐Ÿ˜
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita testimoni2 kita yang berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ -
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
Jom bagi kulit makan makanan sehat ๐Ÿ˜
โœ”๏ธ FIORฤ’ ESSENCE SERUM RM28
โœ”๏ธ FIORฤ’ BOOSTER OIL RM28
โœ”๏ธFIORฤ’ SCRUB RM15
.
OPEN AGENT/MINI AGENT/DS

UNTUNG BERBALOI-BALOI ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Www.wasap.my/60179771390

#skincareroutine #skincaretips #cantiksehat #bebasjerawat #bebasjerawatdanflekhitam #bebasjeragat #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah
Jom bagi kulit makan makanan sehat ๐Ÿ˜
โœ”๏ธ FIORฤ’ ESSENCE SERUM RM28
โœ”๏ธ FIORฤ’ BOOSTER OIL RM28
โœ”๏ธFIORฤ’ SCRUB RM15
.
OPEN AGENT/MINI AGENT/DS

UNTUNG BERBALOI-BALOI ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Www.wasap.my/60179771390

#skincareroutine #skincaretips #cantiksehat #bebasjerawat #bebasjerawatdanflekhitam #bebasjeragat #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah
Jom bagi kulit makan makanan sehat ๐Ÿ˜
โœ”๏ธ FIORฤ’ ESSENCE SERUM RM28
โœ”๏ธ FIORฤ’ BOOSTER OIL RM28
โœ”๏ธFIORฤ’ SCRUB RM15
.
OPEN AGENT/MINI AGENT/DS

UNTUNG BERBALOI-BALOI ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Www.wasap.my/60179771390

#skincareroutine #skincaretips #cantiksehat #bebasjerawat #bebasjerawatdanflekhitam #bebasjeragat #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah
Jom bagi kulit makan makanan sehat ๐Ÿ˜
โœ”๏ธ FIORฤ’ ESSENCE SERUM RM28
โœ”๏ธ FIORฤ’ BOOSTER OIL RM28
โœ”๏ธFIORฤ’ SCRUB RM15
.
OPEN AGENT/MINI AGENT/DS

UNTUNG BERBALOI-BALOI ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Www.wasap.my/60179771390

#skincareroutine #skincaretips #cantiksehat #bebasjerawat #bebasjerawatdanflekhitam #bebasjeragat #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah
Peony Essence is just as thin as water. Very lightweight & mudah sangat meresap
.
Sangat sesuai untuk layering or 7 Skin Method, iaitu korang boleh pakai Peony Essence untuk beberapa lapis secara berturut-turut
.
Bergantung pada tahap keselesaan kulit (dan kerajinan ๐Ÿ˜›) masing-masing. Ada yang buat 3 lapis, ada yang mampu buat 7 lapis
.
Dan tak perlu buat setiap hari pun. Seminggu 1-3 kali pun dah cukup
.
Nak kulit cantik sepanjang masa kena extra rajin. Semua tu dikira sebagai komitmen kita terhadap kulit sendiri
.
Tak semestinya kena guna produk branded & mahal je. Kalau guna Peony Essence RM48 tapi rajin buat 7 Skin Method, result memang kalah pakai SK-ii ๐Ÿ˜‰
Peony Essence is just as thin as water. Very lightweight & mudah sangat meresap
.
Sangat sesuai untuk layering or 7 Skin Method, iaitu korang boleh pakai Peony Essence untuk beberapa lapis secara berturut-turut
.
Bergantung pada tahap keselesaan kulit (dan kerajinan ๐Ÿ˜›) masing-masing. Ada yang buat 3 lapis, ada yang mampu buat 7 lapis
.
Dan tak perlu buat setiap hari pun. Seminggu 1-3 kali pun dah cukup
.
Nak kulit cantik sepanjang masa kena extra rajin. Semua tu dikira sebagai komitmen kita terhadap kulit sendiri
.
Tak semestinya kena guna produk branded & mahal je. Kalau guna Peony Essence RM48 tapi rajin buat 7 Skin Method, result memang kalah pakai SK-ii ๐Ÿ˜‰
" Sukenye tengok kulit semakin cerah, hilang daki2 degil dengan Carmela Soap ni .. tq sis ๐Ÿ˜˜" - azizah, banting๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ 
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Sukenye tengok kulit semakin cerah, hilang daki2 degil dengan Carmela Soap ni .. tq sis ๐Ÿ˜˜" - azizah, banting๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain ๐Ÿ˜ .
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Ada perubahan sangat ok carmela ni, sebab tu tak rasa rugi beli bnyk2 sabun carmela sebab ia memang sangat menjadi, kulit pun dh tak kering, sunburn hilang dan kulit makin cerah..๐Ÿ˜ . . .

Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain.๐Ÿ˜ . . . .

Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap.Nak cuba carmela boleh la whatsapp sis eira 0182728408!! ๐Ÿ˜˜ . . .

#carmelawhiteningsoap 
#carmelahq
 #carmela 
#sabunputih 
#kulitputih
 #kulitcantik
 #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan 
#bebasjerawat
 #bebasjeragat 
#bebaskusam
 #bebasparut 
#Removemakeup 
#bubbleremover
 #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela 
#toner #moisturizer
 #newpackaging 
#newlook
 #newformula 
#lebihberkesan
" Ada perubahan sangat ok carmela ni, sebab tu tak rasa rugi beli bnyk2 sabun carmela sebab ia memang sangat menjadi, kulit pun dh tak kering, sunburn hilang dan kulit makin cerah..๐Ÿ˜ . . .

Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain.๐Ÿ˜ . . . .

Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap.Nak cuba carmela boleh la whatsapp sis eira 0182728408!! ๐Ÿ˜˜ . . .

#carmelawhiteningsoap
#carmelahq
#carmela
#sabunputih
#kulitputih
#kulitcantik
#tipskulitputih
#sabunputihsatubadan
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#bebaskusam
#bebasparut
#Removemakeup
#bubbleremover
#bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela
#toner #moisturizer
#newpackaging
#newlook
#newformula
#lebihberkesan
NAK KULIT BERSIH MACAM KULIT BAYI ?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

BEST INGREDIENTS UNTUK RESULT YANG TERBAIK UNTUK KULIT ANDA! ๐Ÿ˜
.

Dengan berasaskan water based, ekstrak tomato dan arbutin. TIDAK MELEKIT & TIDAK BERMINYAK.
.

SANGAT SESUAI UNTUK YANG BERKULIT KERING, BERMINYAK DAN SEBAGAINYA.
.

Kelebihan LiCEN Serum:
- menyejukkan kulit
- menyerap minyak
- mengecutkan jerawat
- mengurangkan bintik hitam
- mengecilkan liang pori
- mengatasi kulit kering
- memperbaiki masalah tona tidak sekata
- membaiki struktur kasar
- melembabkan kulit
- mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
- mencerahkah tona kulit 3x ganda
- merawat jeragat
- merawat tompok hitam
.

UNTUK ORDER LiCEN SERUM UOLS BOLEH TERUS KLIK LINK DI BIO โคด
. .
#norakittyempire #dropshipwanted #freemarketing #junniterengganu #thejunnilovers #thejunnireseller #putihkoreaRESELLER #LiCENserum #pinkishwhite #thejunniPWIS #tjcodkualaterengganu #tjcodkualanerus #tjcodseberangtakir #tjcodgongbadak #tjcodbaturakit #acnekiller #glowingskin #bebasjeragat #bebasparut #flawless #safeskinproduct #luluslabtest #luluskkm #halalselamat #UMT #UNISZA #pbsquare #dataranaustin #ganukite
NAK KULIT BERSIH MACAM KULIT BAYI ?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

BEST INGREDIENTS UNTUK RESULT YANG TERBAIK UNTUK KULIT ANDA! ๐Ÿ˜
.

Dengan berasaskan water based, ekstrak tomato dan arbutin. TIDAK MELEKIT & TIDAK BERMINYAK.
.

SANGAT SESUAI UNTUK YANG BERKULIT KERING, BERMINYAK DAN SEBAGAINYA.
.

Kelebihan LiCEN Serum:
- menyejukkan kulit
- menyerap minyak
- mengecutkan jerawat
- mengurangkan bintik hitam
- mengecilkan liang pori
- mengatasi kulit kering
- memperbaiki masalah tona tidak sekata
- membaiki struktur kasar
- melembabkan kulit
- mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
- mencerahkah tona kulit 3x ganda
- merawat jeragat
- merawat tompok hitam
.

UNTUK ORDER LiCEN SERUM UOLS BOLEH TERUS KLIK LINK DI BIO โคด
. .
#norakittyempire #dropshipwanted #freemarketing #junniterengganu #thejunnilovers #thejunnireseller #putihkoreaRESELLER #LiCENserum #pinkishwhite #thejunniPWIS #tjcodkualaterengganu #tjcodkualanerus #tjcodseberangtakir #tjcodgongbadak #tjcodbaturakit #acnekiller #glowingskin #bebasjeragat #bebasparut #flawless #safeskinproduct #luluslabtest #luluskkm #halalselamat #UMT #UNISZA #pbsquare #dataranaustin #ganukite
"Dulu muka jerawat & klau dh hilang  jerawat mesti tanggal parut, parut kat muka pulak jenis hitam yg susah nk hilang skunk da clear...jerawat pun dh lama tak naik sejak pakai sabun carmela nmpak sangat berkesan, carmela whitening soap memang sangat best..๐Ÿ˜ . . .

Alhamdulillah๐Ÿ˜˜
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni yg lain . . .

Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap.Nak cuba carmela boleh la whatsapp sis eira 0182728408 !!๐Ÿ˜˜ . . .

#carmelawhiteningsoap
 #carmelahq 
#carmela 
#sabunputih 
#kulitputih 
#kulitcantik 
#tipskulitputih
#sabunputihsatubadan
 #bebasjerawat 
#bebasjeragat 
#bebaskusam 
#bebasparut 
#Removemakeup
 #toner
 #moisturizer
"Dulu muka jerawat & klau dh hilang jerawat mesti tanggal parut, parut kat muka pulak jenis hitam yg susah nk hilang skunk da clear...jerawat pun dh lama tak naik sejak pakai sabun carmela nmpak sangat berkesan, carmela whitening soap memang sangat best..๐Ÿ˜ . . .

Alhamdulillah๐Ÿ˜˜
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni yg lain . . .

Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap.Nak cuba carmela boleh la whatsapp sis eira 0182728408 !!๐Ÿ˜˜ . . .

#carmelawhiteningsoap
#carmelahq
#carmela
#sabunputih
#kulitputih
#kulitcantik
#tipskulitputih
#sabunputihsatubadan
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#bebaskusam
#bebasparut
#Removemakeup
#toner
#moisturizer
Kalau korang nk tahu ni lah sabun yang paling berkesan untuk menyelesaikan masalah kulit muka dan badan korang .. ๐Ÿ”ฅ
.
Dalam sabun ni kita dah masukkan bahan yang bagus dan padu untuk korang yang ada masalah kulit kurang cerah, kulit kusam , jeragat , jerawat dan juga daki ๐Ÿ˜
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita testimoni2 kita yang berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ +6013-9354604 (Nina)
๐Ÿ“ฒ +6010-8270862 (Tyra)
-
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
Kalau korang nk tahu ni lah sabun yang paling berkesan untuk menyelesaikan masalah kulit muka dan badan korang .. ๐Ÿ”ฅ
.
Dalam sabun ni kita dah masukkan bahan yang bagus dan padu untuk korang yang ada masalah kulit kurang cerah, kulit kusam , jeragat , jerawat dan juga daki ๐Ÿ˜
.
Jom cuba carmela whitening soap sbb kita ada banyak cerita testimoni2 kita yang berjaya ๐Ÿ’•
.
Whatsapp kami sekarang untuk kami bantu korangg ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ +6013-9354604 (Nina)
๐Ÿ“ฒ +6010-8270862 (Tyra)
-
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Alhamdulillah , alergik semakin berkurang dah tak macam dlu ..." -iela, sabak bernam๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain.๐Ÿ˜ .
-
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ +6013-9354604 (Nina)
๐Ÿ“ฒ +6010-8270862 (Tyra)

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
" Alhamdulillah , alergik semakin berkurang dah tak macam dlu ..." -iela, sabak bernam๐Ÿ’•
-
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer kami yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain.๐Ÿ˜ .
-
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bawah atau tinggalkan no whatsapp dibawah๐Ÿคฉ๐Ÿ”ฅ
-
๐Ÿ“ฒ +6013-9354604 (Nina)
๐Ÿ“ฒ +6010-8270862 (Tyra)

#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
WANITA ZAMAN SEKARANG BOLEH BERDIKARI DAN TIDAK PERLU BERGANTUNG DENGAN ORANG LAIN๐Ÿฆ‹
-
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #raya2019 #cantikraya #carmelaraya
Understanding skincare feels like learning rocket science! ๐Ÿš€๐Ÿ›ฐ
You feel me? ๐Ÿ˜‚
Follow us and stay updated! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’•๐ŸŒŸ
Understanding skincare feels like learning rocket science! ๐Ÿš€๐Ÿ›ฐ
You feel me? ๐Ÿ˜‚
Follow us and stay updated! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’•๐ŸŒŸ
WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE
.
.
Apa BEZA dengan #WD lama?
.
.
โœ… Bezanya ianya boleh menganjalkan sepantas 3kali ganda dari WD biasa. So yang mana kata lambat kesan. Lepas ni boleh cepat kesan sikit dari biasa. In shaa Allah lagi ramai lah terlebih awetmuda  kalau guna #WDTA
.
.
โœ… Bebas paraben.
.
.
Paraben tu tak membahayakan pon kalau di dalam kadar dos yang di benarkan dan paraben yang ada dalam WD adalah paraben yang hanya terkandung pada "RAW MATERIAL" yang belum di proses. Bukan pi letak paraben waktu proses krim.
.
.
Dapat?
.
.
โœ… Dicipta oleh pakar iaitu Profesor yang berkelulusan dari Oxford London dan dah buat formula import export produk kosmetik lebih 12 tahun lamanya. .
.
โœ… WD dah 4tahun di pasaran tanpa sebarang masalah dengan pihak KKM dan sentiasa mendapat PERMINTAAN HANGAT dengan pelanggan. .
.
Bermakna produk kami sangat memberi manfaat pada penggunanya.
.
.
Harga promosi 1 unit RM80
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240 yaa .
.
Boleh oder terus ke wasap Aisyah: ๐Ÿ“ฒ 0193849890
๐Ÿ“ฒ 0193849890
๐Ÿ“ฒ 0193849890
.
.
Atau .
.
Boleh folo IG ๐Ÿ‘‰ @wdec_original  dan tekan link di bio.

#cantik #kulitbebasjerawat #bebasjeragat #anjal #muda #tegang #awetmuda #raya #bazarraya #diskaunraya #hariraya #syawal #subest #shahalam #subang #kgmelayusubang #bukitsubang #selangor
WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE
.
.
Apa BEZA dengan #WD lama?
.
.
โœ… Bezanya ianya boleh menganjalkan sepantas 3kali ganda dari WD biasa. So yang mana kata lambat kesan. Lepas ni boleh cepat kesan sikit dari biasa. In shaa Allah lagi ramai lah terlebih awetmuda kalau guna #WDTA
.
.
โœ… Bebas paraben.
.
.
Paraben tu tak membahayakan pon kalau di dalam kadar dos yang di benarkan dan paraben yang ada dalam WD adalah paraben yang hanya terkandung pada "RAW MATERIAL" yang belum di proses. Bukan pi letak paraben waktu proses krim.
.
.
Dapat?
.
.
โœ… Dicipta oleh pakar iaitu Profesor yang berkelulusan dari Oxford London dan dah buat formula import export produk kosmetik lebih 12 tahun lamanya. .
.
โœ… WD dah 4tahun di pasaran tanpa sebarang masalah dengan pihak KKM dan sentiasa mendapat PERMINTAAN HANGAT dengan pelanggan. .
.
Bermakna produk kami sangat memberi manfaat pada penggunanya.
.
.
Harga promosi 1 unit RM80
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240 yaa .
.
Boleh oder terus ke wasap Aisyah: ๐Ÿ“ฒ 0193849890
๐Ÿ“ฒ 0193849890
๐Ÿ“ฒ 0193849890
.
.
Atau .
.
Boleh folo IG ๐Ÿ‘‰ @wdec_original dan tekan link di bio.

#cantik #kulitbebasjerawat #bebasjeragat #anjal #muda #tegang #awetmuda #raya #bazarraya #diskaunraya #hariraya #syawal #subest #shahalam #subang #kgmelayusubang #bukitsubang #selangor
DISAAT ORANG BERTUKAR PRODUK AKAK MASIH SETIA๐Ÿ˜
.
.
Setahun tau kakak manis ni calit WD. Siapa yang konsisten calit, dapatlah kesan kebaboom. Yang baru calit sebotol, tu pun kejap calit kejap tak cam chipsmore, SILA JELES okeyhhh!
.
.
Padanlah org lain makin awet muda, sebab dorg semua KONSISTEN! Awak yang tak konsisten tu, mohon tengok aje ler.๐Ÿ˜œ
.
.
Sebab apa kena konsisten? Sebabnya WD ni bukan krim kecantikan biasa. WD krim kecantikan BIO TEKNOLOGI NANO yang menyerap masuk ke salur pembuluh darah.
.
.
Di sinilah WD buat kerja. Jika kita stop tengah jalan, kerja kerja WD tergendala lah. So nak cantik pun jadi terbantut.
.
.
Krim biasa hanya merawat luaran sahaja. Tapi tidak krim WD. Krim WD merawat dari dalam, dari akar umbi. So segala toksin, keladak dalam badan habis WD akan cuci bersih. Barulah cantik tu bermula dari dalam.
.
Ajommm uolls yang dah stop calit WD tu meh konsisten calit. Ramai tau pengguna WD kita yang macam awak, yang dah stop WD tetiba dtg cari WD balik. Katanya nak calit WD semula.

Masa calit WD dulu badan segar bertenaga je, kulit pun tak kusam. Tapi bila stop WD ni, badan jadi lemah, masalah kulit wajah mula lah datang dekat. Toksin pun mula berkumpul balik.
.
Ingat nak bela Toksin ke? Nak buang toksin,Tubuh sihat penyakit pun segan nak hinggap tauu๐Ÿ˜…
.
Sekarang ni tengah PROMO RM80 tah. Ni lah masanya utk uols konsisten WD semula.๐Ÿ˜˜
Kalau di luar uolss takkan Dapat harga KRIM teknologi nano serendah RM150.
.
.
Ajom wasap kak Syah 013-6309563 atau klik link wasap di bio ig
.
#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TeamSyahsukses 
#Teammokyampower .
DISAAT ORANG BERTUKAR PRODUK AKAK MASIH SETIA๐Ÿ˜
.
.
Setahun tau kakak manis ni calit WD. Siapa yang konsisten calit, dapatlah kesan kebaboom. Yang baru calit sebotol, tu pun kejap calit kejap tak cam chipsmore, SILA JELES okeyhhh!
.
.
Padanlah org lain makin awet muda, sebab dorg semua KONSISTEN! Awak yang tak konsisten tu, mohon tengok aje ler.๐Ÿ˜œ
.
.
Sebab apa kena konsisten? Sebabnya WD ni bukan krim kecantikan biasa. WD krim kecantikan BIO TEKNOLOGI NANO yang menyerap masuk ke salur pembuluh darah.
.
.
Di sinilah WD buat kerja. Jika kita stop tengah jalan, kerja kerja WD tergendala lah. So nak cantik pun jadi terbantut.
.
.
Krim biasa hanya merawat luaran sahaja. Tapi tidak krim WD. Krim WD merawat dari dalam, dari akar umbi. So segala toksin, keladak dalam badan habis WD akan cuci bersih. Barulah cantik tu bermula dari dalam.
.
Ajommm uolls yang dah stop calit WD tu meh konsisten calit. Ramai tau pengguna WD kita yang macam awak, yang dah stop WD tetiba dtg cari WD balik. Katanya nak calit WD semula.

Masa calit WD dulu badan segar bertenaga je, kulit pun tak kusam. Tapi bila stop WD ni, badan jadi lemah, masalah kulit wajah mula lah datang dekat. Toksin pun mula berkumpul balik.
.
Ingat nak bela Toksin ke? Nak buang toksin,Tubuh sihat penyakit pun segan nak hinggap tauu๐Ÿ˜…
.
Sekarang ni tengah PROMO RM80 tah. Ni lah masanya utk uols konsisten WD semula.๐Ÿ˜˜
Kalau di luar uolss takkan Dapat harga KRIM teknologi nano serendah RM150.
.
.
Ajom wasap kak Syah 013-6309563 atau klik link wasap di bio ig
.
#KakSyahDealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TeamSyahsukses
#Teammokyampower .
Syoknyaaa bila wajah jadi lebih berseri kan. V shape lagi๐Ÿ˜ Nak pakai tudung kaler apa and style macam mana pun rasa menjadi je

#wdta #KrimAwetMuda #KrimTerlajakLawa #AwetMuda #menganjalkan #menegangkan #mencerahkan #meremajakan #wajah #kulit #Bebasjerawat #Bebasjeragat #kulitkusam #cod #cod_foc #cyberjaya #putrajaya #dengkil #kotawarisan #mamizuliโ„ข๏ธ
Syoknyaaa bila wajah jadi lebih berseri kan. V shape lagi๐Ÿ˜ Nak pakai tudung kaler apa and style macam mana pun rasa menjadi je

#wdta #KrimAwetMuda #KrimTerlajakLawa #AwetMuda #menganjalkan #menegangkan #mencerahkan #meremajakan #wajah #kulit #Bebasjerawat #Bebasjeragat #kulitkusam #cod #cod_foc #cyberjaya #putrajaya #dengkil #kotawarisan #mamizuliโ„ข๏ธ
PEHAL #WD NI

Dalam sebulan je dah boleh clearkan jerawat ๐Ÿ˜ฑ

Fulamakkkk, memang super power lah #krimsusukmodenwdta

#kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #WomenDesireepasirgudang  #WomenDesireepasirgudang #wdecmurah #wdta #wd #parutjerawat #krimviral #maluapabosskur #Malaysia
Alhamdllh feedback cstmer yg dah berjaya.. Awk2 smua ap lagi jom dapatkan krim kemboja
Rm45 exc pos.

Dm atau terus whatsapp nombor di bawah untuk fast respons. 
Whatsapp 01129671220
Whatsapp 01129671220

#Krimkemboja#bebasjerawat#bebasjeragat#kulitkusam#produkkecantikanmurah#jerawatkecut#mukabersih#kulitbermasalah#kulitcantikgebu#coddungun#giveaway#terengganu#barangmurahmalaysiafeedback
Alhamdllh feedback cstmer yg dah berjaya.. Awk2 smua ap lagi jom dapatkan krim kemboja
Rm45 exc pos.

Dm atau terus whatsapp nombor di bawah untuk fast respons.
Whatsapp 01129671220
Whatsapp 01129671220

#Krimkemboja#bebasjerawat#bebasjeragat#kulitkusam#produkkecantikanmurah#jerawatkecut#mukabersih#kulitbermasalah#kulitcantikgebu#coddungun#giveaway#terengganu#barangmurahmalaysiafeedback
Assalamualaikum
.
ESP terbaik untuk mereka yang malas nak buang masa beli breakfast.. Shake shake boleh minum.
.
Nak sedap lagi boleh tambah dengan strawberi, mangga dan kiwi
.
Jom cuba
.
Azlina 011-15438221
Azlina 011-15438221
.
#bazarpaknil #ruangrezekihanania
#shakleemelaka
#shakleeumbai
#mukacantik
#bebasjeragat
#awetmuda
#espshaklee
#esppromo
#espmurah
#ubatgestrik
#melaka
#uitm
Assalamualaikum
.
ESP terbaik untuk mereka yang malas nak buang masa beli breakfast.. Shake shake boleh minum.
.
Nak sedap lagi boleh tambah dengan strawberi, mangga dan kiwi
.
Jom cuba
.
Azlina 011-15438221
Azlina 011-15438221
.
#bazarpaknil #ruangrezekihanania
#shakleemelaka
#shakleeumbai
#mukacantik
#bebasjeragat
#awetmuda
#espshaklee
#esppromo
#espmurah
#ubatgestrik
#melaka
#uitm
Nak kulit muka nampak muda dan berseri? 
Kekangan hidup sekarang membuat kan kita perlu lebih aktif tambah pulak degan pemakanan yang tidak seimbang menyebabkan tona kulit tidak sekata.

Just be yourself girls, jangan biarkan semua kekangan menghalang diri kita. 
HONEY GOLD SERUM teman sedia kan ada di sisi untuk membantu merawat dan membelai wajah kita๐Ÿ˜˜

www.wassap.my/60104366938

#CikIra #Sobella #SoLawa #BebasKulitBerminyak #BebasBintik2Hitam #BebasKulitBermasalah #BebasJeragat #BebasBijiKolestrol #BebasCela #BebasJerawat #MenghaluskanKulit
Nak kulit muka nampak muda dan berseri?
Kekangan hidup sekarang membuat kan kita perlu lebih aktif tambah pulak degan pemakanan yang tidak seimbang menyebabkan tona kulit tidak sekata.

Just be yourself girls, jangan biarkan semua kekangan menghalang diri kita.
HONEY GOLD SERUM teman sedia kan ada di sisi untuk membantu merawat dan membelai wajah kita๐Ÿ˜˜

www.wassap.my/60104366938

#CikIra #Sobella #SoLawa #BebasKulitBerminyak #BebasBintik2Hitam #BebasKulitBermasalah #BebasJeragat #BebasBijiKolestrol #BebasCela #BebasJerawat #MenghaluskanKulit
http://www.wasap.my/+60163205231
.
.
.
#fereenafams
#fereenateam
#fereenasquad
#jeragat
#jeragathilang 
#sayanakcantik
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut
http://www.wasap.my/+60163205231
.
.
.
#fereenafams
#fereenateam
#fereenasquad
#jeragat
#jeragathilang 
#sayanakcantik
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut