#alhamdulillah

Last 10 Surahs of Al-Quran--Mishary Rashid Al-Afasy - -VISIT-ALHAMDULILLAH-LIBRARY.BLOGSPOT.IN.flv video

cukuplah untuk hari ni
#pelaritasik
#syukurselalu
#alhamdulillah
🚜 happy Weekend😘
#vacation #weekend #weekdays #hariminggu #alhamdulillah
Berkata yang baik adalah sedekah, sedekah bukan hanya materi saja, dengan tidak menyakiti orang lain dengan menjaga lisan kita itu juga termasuk sedekah.
Agar lisan kita terjaga, carilah pergaulan yang sehat dan positif, seperti teman yang mempunyai visi yang jelas, bersemangat dan tentunya sholeh akhlaqnya. Sibukkan diri dengan hal yang bermanfaat. Jika tidak, maka kita akan disibukkan pada hal yang tidak ada manfaatnya. Perbanyak membaca daripada mendengar dan perbanyak mendengar daripada bicara. Jika forum yang sedang kita ikuti sudah membicarakan yang tidak berguna maka aktif dalam mengalihkan pembicaraan yang lebih baik. Dengan lisan kita bisa banyak bersedekah, pun sebaliknya kita bisa juga memanen dosa.

#quotes #quoteforlife #quotestoinspire #quotestoremember #quotesoftheday #quotesislami #jagalisan #jagahati #jagahubunganbaik #hadits #reminder
#selfreminder #bersyukur #alhamdulillah #ceritahafiz #janganlupabersyukur #masyaallahtabarakallah #janganlupasedekah
RA
kenikmatan sujud yang padahal hanya dilakukan tak ada 30 mnt .
.
.
.
#nasehatislam #islam #sujud #subhanallah #alhamdulillah #kebesaranallah #cintaislam #lakukandenganikhlas #muslim #ilmubermanfaat
sebagai ibu dari 2 anak balita yang aktif memiliki me time itu sangat langka kecuali pagi dan siang saat mereka tidur itulah me time ku seperti minggu pagi ini kerjaan udah beres duduk santai depan rumah ditemani laptop,smartphone,kue chocolate dan segelas coffee cukup buat melakukan hobby disela sela sibuknya ngurus mereka.......bismillah ngedit video2 baru "MERURANU PLAYZONE" dan mulai nulis2 blog yang udah terlalu lama ditinggalin #alhamdulillah #sundaymorning #happymom #meruranuplayzone #mychannel #myblog
"Don't let the insecurities of others dull your Sparkle💖. Shine like the star 🌟you are born to be". 😘 -Karen Civil
"لا تدع انعدام الأمان من الآخرين مملة sparkle💖 الخاص بك. تالق مثل نجمه 🌟you ولدت لتكون ". -كارين المدنية
"No dejes que las inseguridades de otros aburridos tu Sparkle💖. Brilla como la estrella 🌟You nacen para ser ". 😘 -Karen civil "Ne laissez pas les insécurités des autres ternir votre Sparkle💖. Briller comme l'étoile 🌟You sont nés pour être ". 😘 -Karen civil
🌻🌻🌻
🌱🌱🌱
#selamatpagi
#goodmorning
#janganlupabersyukur
#alhamdulillah
Masyallah..
#alhamdulillah
#barakallahu
Thx for order*birthday party💞 w/ ayamgeprek@ratoe_cafe
#alhamdulillah..
#Alhamdulillah today is day 12 of the blessed month of Jumādā al-Thani 1440, In Shaa Allah. May Allah bestow his Rahmah upon us and our families and the Ummah.
Thankful and grateful to Allah (SWT) for everything.
‎اللهم اكفني بحلالك عن حرامك، وأغنني بفضلك عمن سواك
O Allah, make what is lawful enough for me, as opposed to what is unlawful
and spare me by Your grace, of need of others.Ya Allah grant Shifa and a speedy recovery to all those who are ill.
‎رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
"Our Lord! Forgive me and my parents, and (all) the believers on the Day when the reckoning will be established."
(Surah Ibrahim, 14:41) ‎رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِيأَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَىٰ وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ
“My Lord, enable me to be grateful for Your favor which You have bestowed upon me and upon my parents and to do righteousness of which You approve. And admit me by Your mercy into [the ranks of] Your righteous servants.” [Surah An Naml, 27:19) ‎رَّبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرًا “O my Rabb! Show mercy to them (my parents) as they had (been merciful towards me when they) raised me when I was young.” (17:24)

Allaahumma ishfi kulli mareed ~ O Allaah cure every sick person
Allaahummah fathnaa whah fath oulaadanaa...
~ O Allaah protect us and our children.
Allaahumma nouwwir quloobanaa....
~ O Allaah place light in our hearts.
Allaahumma najjihnaa....
~ O Allaah grant us success.
Aameen Yaa Allaah

Oh Allah, let us and our parents, Spouses, Children, family members and the Muslim Ummah witness #Ramdan, #Eid_ul_Fitr and #Eid_ul_Adha.
Ya Allah invite us all and our families to Makkah and Madina.

Ya Allah, bestow Your blessings upon Rohingya, Syria, Yemen, Palestine, Iraq, Kashmir, Afghanistan, India, Africa and wherever their is oppression.
Ya Allah make it easy for the Musafir; grant them a safe journey. Protect everyone from slips, trips and accidents.

Ya Allah protect everyone from the 3rd World War.
Ya Allah forgive all our sins. Ameen.
#goodmorning from #kebunminisaya #okra #bendi hasil kebun pagi ini.Kecil jumlahnya tapi besar di hati saya.#Alhamdulillah
#quotes
#bismillah
#alhamdulillah
#AllahuAkbar
Assalamualaikum , Selamat pagi Semua ... Alhamdulillah masih diberi peluang menghirup udara segar,jalankan aktiviti seperti biasa.

Nurul harap semua diberi kesihatan yang baik,Aamiin . InsyaAllah

Dan InsyaAllah , parcel untuk stok Baju akan sampai harini kalau takada ON HOLD lagi.
Nurul akan update baju yang available . InsyaAllah

#bajumurah #viral #alhamdulillah #readytowear #readystok #bajucantik #cod #kertih #postage #naklawa #nakcantik
📣📣 [PROMO] BAWAL CHIFFON BIDANG 50’ ANTI STARCH! .
.
Nape nak kene beli dengan sis ni?
🌹ada lebih kurang 80 pilihan warna
🌹material tak jarang, tak perlu pakai inner
🌹jahitan baby seam yg kemas
🌹min belian 10pcs sahaja. Lagi banyak lagi murah
🌹harga tak termasuk postage

Berminat?
Do pm/whatsapp
0176862513
0176862513
0176862513

#shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #sayajualmurahsangat #sayajualshawl #shawlkeknismurah #shawlpastel #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #sayajualshawl #sayajualonline #sayajualborong #sayajualmurahsangat #tudung #bawalplain #shawls #sayajual #sayajualmurahsangat # #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #bawalchiffonplain #palingmurah #alhamdulillah #tudungmurah #tudunglabuh #bawallabuh #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang50
Soothing the anxious mind ♡
BESTNYA DETOX DENGAN LEMON DETOX,
PAGI² DAH FLUSHING!
.
.
Yg mana susah nak membuang tu mai la cuba LEMON DETOX...mesti tiap2 pagi senang ja flushing..buang sisa2 kotor yg ada dlm perut tu...dah makan mcm2, mesti la nak kena cuci balik usus tu kan?
Bagi clear balik semua..sbb tu kena minum air putih banyak..ia membantu proses menyuci tu.
Jangan bombang, minum ni takkan jadi cirit birit pun...cuma senang membuang ,lawas je...
.
Harga sebotol pun murah tau, cuma RM10 ja.
.
.Jangan tunggu lama²,
Jom detoxkan badan anda!
.
Jom whatsapp ke www.wasap.my/60195611310 sekarang!
.
.
#jusdetox
#lemondetox
#turunberatbadan
#badanringan
#buangkolestrol
#kempiskanperut
#buangkolesterol
#murahdanberkhasiat
#teamroseanggun
#alhamdulillah
Best moment..
No need caption ❤️🙏🏻
#allaboutadzka
#lovetothemoonandback
#anaklanang
#alhamdulillah
Tepat hari Selasa tgl 29/01/2019 Baby Ayay ultah yg k-2thn.
G ada niatan sebelumnya untuk ngerayain. Pas hari jumat pekan sebelumnya si Paphi kepikiran gara2 anaknya udah pinter tiup lilin g seperti tahun lalu, akhirnya d rayakan kecil2an gr2 kegalauan Paphi.
Hanya keluarga inti Mommy n Paphi Ay plus temen2 main Ay. Ngak nyampek 20 anak 😅. Dalam waktu yg sesingkat itu Mommy fotoin Ay buat Bannernya, langsung nongkrong d tetangga yg udah langganan buatin banner, beli printilan2, tadaaaaaa jadilah acara yg d buat dgn jurus kepepet 😅 namun penuh cinta untuk Ayay 😍. Semoga tahun depan ada rejeki, biar bisa ngadain acara ultah Ay lagi n ngumpulin semua saudara 😊. Krn kt Paphi mau rayain tiap tahun kalau ada rejeki, toh cuma 1thn sekali. Dengan niatan ngumpulin sodara2 😊. #BabyAyay
#BabyAyayTurning2
#Alhamdulillah
#MaaSyaaAllah
📣📣 [PROMO] BAWAL CHIFFON BIDANG 50’ ANTI STARCH! .
.
Nape nak kene beli dengan sis ni?
🌹ada lebih kurang 80 pilihan warna
🌹material tak jarang, tak perlu pakai inner
🌹jahitan baby seam yg kemas
🌹min belian 10pcs sahaja. Lagi banyak lagi murah
🌹harga tak termasuk postage

Berminat?
Do pm/whatsapp
0176862513
0176862513
0176862513

#shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #sayajualmurahsangat #sayajualshawl #shawlkeknismurah #shawlpastel #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #sayajualshawl #sayajualonline #sayajualborong #sayajualmurahsangat #tudung #bawalplain #shawls #sayajual #sayajualmurahsangat # #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #bawalchiffonplain #palingmurah #alhamdulillah #tudungmurah #tudunglabuh #bawallabuh #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang50
Kami disini. Pinky Day bersama @mfmirafilzah di
@tamanbotaninegarashahalam
#rekreasi #riadah #sukan #keluarga #myfamily #syukur #syukurselalu #alhamdulillah
DO DARI NABI. Dijauhkan dari kerisauan melampau terhadap hal-hal keduniaan, rasa murung dan dibalikkan hati, Allahu
.
"Ya Allah, janganlah Kau timpakan musibah pada agama kami, dan janganlah juga Kau jadikan dunia ini sebagai sebesar-besar kerisauan (matlamat) kami, serta janganlah Kau jadikan pengetahuan kami mengenai dunia semata-mata, dan janganlah Kau biarkan orang yang tidak mengasihani kami menguasai kami’.
(HR Tirmidzi)
.
La haula wala quwwata illa billah
#assalamualaikum #Alhamdulillah
#notabonda #qanaah #jomamal
#doa #sollualannabi #jomselawat
Banana moist cake ...tq @shaunlsa
#bananacake #cakes #instacake #moistcake #homebaker #shahalam #denaialam #bukitsubang #glenmarie #alhamdulillah
May Allah (SWT) forgive us for all of our sins and bestow His mercy upon us. ——————————
The posts on this page serve as a reminder to myself first, and I share them hoping they could be of some benefit to you all. JazakAllah Khair for all of the support and a warm welcome to the new followers of this page. May Allah reward you all for your interest in the deen of Islam ❤️ @muslimoso 🕌
#islam #islamicquotes #islamic #muslim #islamicquote #Alhamdulillah #Deen
#alhamdulillah
📣📣 [PROMO] BAWAL CHIFFON BIDANG 50’ ANTI STARCH! .
.
Nape nak kene beli dengan sis ni?
🌹ada lebih kurang 80 pilihan warna
🌹material tak jarang, tak perlu pakai inner
🌹jahitan baby seam yg kemas
🌹min belian 10pcs sahaja. Lagi banyak lagi murah
🌹harga tak termasuk postage

Berminat?
Do pm/whatsapp
0176862513
0176862513
0176862513

#shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #sayajualmurahsangat #sayajualshawl #shawlkeknismurah #shawlpastel #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #sayajualshawl #sayajualonline #sayajualborong #sayajualmurahsangat #tudung #bawalplain #shawls #sayajual #sayajualmurahsangat # #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #bawalchiffonplain #palingmurah #alhamdulillah #tudungmurah #tudunglabuh #bawallabuh #bawalheavychiffon #bawal #bawalbidang50
#Playing_FootBall
#Alhamdulillah hari ini Gw Cetak 4 gollll ⚽⚽⚽⚽
#Laga main Full Abisss + Gass sampai Pollll (lagi ga ada capee'nyeeee 💪🙂💪)
#SegarBugaSehatrFrezzz
#with team PSSI Pers
#Silaturahmi_Tanpa_Batasss
#Lapangan Rumput B_Senayan
Lest ferdig • 🕋 #alhamdulillah ❤️ #beststartoftheyear
HAI SEMUA!!
Alhamdulillah ..update terkini..kita baru restok mainan penuh depan kedai 😇😇😇
Mana tgu2 basikal baru ,kereta control baru ,moto baru ,mainan baru...bole dtg babysara ya....fresh2 utk semua!!!
#bukanbiashebiashe #alhamdulillah #toys #mainananak #mainankanakkanak #kedaimainan #kids #toysshop
Kami disini
@tamanbotaninegarashahalam
#rekreasi #riadah #sukan #keluarga #myfamily #syukur #syukurselalu #alhamdulillah
Good Morning, happy sunday!
only tea without bread.... Alhamdulillah 🤲
#thankstoallah #morningfresh #sundaymorning #hottea #alhamdulillah
Bandung , January 2019
_____________________________________

#14months
#asieksklusif
#alhamdulillah
#mpasi
#babygram
#justbaby
#instababy
#babyphotography
#indonesia
#bandung
#jakarta
#anaksholeh
#bayilucu
#bayigendut
#bayigemes
#instasunda
#potrait
#alkhalifi
#shevanata
#syavaldyka
#kamerahpgw
Kita dihadapkan dengan kondisi-kondisi instan, tapi tidak dengan melupakan.
-Boy Chandra (Jatuh dan Cinta, 2017)
Pulut kuning with rendang ayam 😍
Make your order here 👉 +60182542840
#syukurselalu #alhamdulillah #pulutkuning #garlic #bawanggoreng #sayaterimatempahan #foodofinstagram #foodpornmalaysia #foodie #klfoodie #seleranusantara #sayamasak #food
#makan #sayajual #delicious #rendangminang #travellog #matakantaawani #goodmorning #occasion #gathering #party #birthday
Assalamualaikum dan selamt pagi...Anak2 umi masih diulit mimpi....
#alhamdulillah
#mayyababycream
12 jamadilakhir 1440H
Sepagi..#alhamdulillah#morning#akusuka
#REALTESTI
Ceritanya mba Yuli😉

Taraaaaa ini dia detox ak dulu gaeess.. Aslinya lebih nyerimin tapi saya sadar diri dlu prnh pke apa aja.. Dan saya yakin akan punya kulit bersih dan sehat.. Krna saya sudah cape ketergantungan krim pemutih.
Tiap berhenti flek muncul di mana".. Maka dari itu saya memutuskan untuk ke Amoorea.. Alhamdulillah skrg kulit ku jadi cerah bersih dan sehat.. 😍
#nuamoorea #alhamdulillah #simple #rutin #alami #subhanallahwabihamdih #happyweekand
.
.
.

Growing old is mandatory, but growing up is optional. ~ Walt Disney .
.
.
.
.
.
.

#quotes
#quoteoftheday
#bestquotes
#gratitude
#40andfabulous
#bersyukur
#ikhlas
#alhamdulillah
#motivation
#alhamdulillah
#juara1
Pagi2 liat yg syantik2 seger2 bikin mupeng deh😂😂😍😍😘😘👍👍
#masyaallahtabarakallah
#instagram
#fashiondesigner
#hijabfashion
Wearing ArabamA
Assalamualaikum ukhtyfillah...
Bissmillahirrahamanirrahiim

PO bagi yang sabar,
Transfer Lunas
Custom size.
Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya.
Warna 80-95% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan, dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar

Wa.08116954099

#bismillah
#pekanbaru
#jawa
#bandung
#pontianak
#idulfitri2019
#dress
#nangroeacehdarussalam
#lebaranidulfitri
#makassar
#sulawesi
#palu
#bandung
#balikpapan
#turkey
#kalimantan
#hasbioutlet
#koleksiarabama
#lampung
#hongkong
#gorontalo
#gamislebaran
#koleksiisbuloswandy
#like4like
#palu
#baubau
#jakarta
#Alhamdulillah
Uff! Aquí va algunos: Imitando fotos tumblr/ El challenge de "no son mis brazos" junto a Alito 😅 / Alito narrando un tutorial de maquillaje/ Cantando sin escucharme y más!) 👀 #Repost @massai.abz (@get_repost)
・・・
☕️ Hola a todos ! Paso por aquí para saludarlos , desearles un feliz fin de semana ☀️ y para preguntarles que tipo de vídeos les gustaría ver en el canal! Un Abrazote !!! los Queremos mucho !!!! ❤️ ————————————————————————
📸: @manu_photos64 🔝———————————————————————
#Alhamdulillah #muslim #muslimcouple #muslimfamily #latinmuslimah #hijab #hijabi #love #youtubers #familytime #familiyfirst #colombia #lebanon #barranquilla #inlove #behappy #AlitoyMassai #familygoals #youtube #mashallah #100ksubscribers #inshallah #youtubersfamily #reallove #2019goals
🙌🏽
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#الله #اللهم #السعودية
#سبحان_الله
#الله_اكبر
#بسم_الله_الرحمن_الرحيم
#الإسلام ——————————————
#stayblessed #jummah #muslim #pray #peace #ummah #islamicreminder
#dawah #dunya #akhirah #quran #deen #friday #islam #jannah #instaislam #loveislam #alhamdulillah #holyquran #muhammad #sunnah
#instaislam
It has Begun... Berry Kush 💨💨got me up there 👆 Berry Dreams by Ra Ja El ft Noonk 500 @moneymaniacweare1111 OUT NOW!! Please go out and Stream stream stream... #rajael #berrydreams #moneymaniacsmusicgroup #faithannsson #lit #dj #alternativehiphop #independent #independentartist #uk #china #love #instagood #9 #8 #7 #loa #motivation #abundance #happy #like4like #alhamdulillah #instamusic #instamood #funk #atlanta #me #lit #turnt #party
It has Begun... Berry Kush 💨💨got me up there 👆 Berry Dreams by Ra Ja El ft Noonk 500 @moneymaniacweare1111 OUT NOW!! Please go out and Stream stream stream... #rajael #berrydreams #moneymaniacsmusicgroup #faithannsson #lit #dj #alternativehiphop #independent #independentartist #uk #china #love #instagood #9 #8 #7 #loa #motivation #abundance #happy #like4like #alhamdulillah #instamusic #instamood #funk #atlanta #me #lit #turnt #party
HOW DO YOU QUENCH YOUR THIRST? #everythingspure #purepure #purepureproducts #alhamdulillah #inshallah
It has Begun... Berry Kush 💨💨got me up there 👆 Berry Dreams by Ra Ja El ft Noonk 500 @moneymaniacweare1111 OUT NOW!! Please go out and Stream stream stream... #rajael #berrydreams #moneymaniacsmusicgroup #faithannsson #lit #dj #alternativehiphop #independent #independentartist #uk #china #love #instagood #9 #8 #7 #loa #motivation #abundance #happy #like4like #alhamdulillah #instamusic #instamood #funk #atlanta #me #lit #turnt #party
It has Begun... Berry Kush 💨💨got me up there 👆 Berry Dreams by Ra Ja El ft Noonk 500 @moneymaniacweare1111 OUT NOW!! Please go out and Stream stream stream... #rajael #berrydreams #moneymaniacsmusicgroup #faithannsson #lit #dj #alternativehiphop #independent #independentartist #uk #china #love #instagood #9 #8 #7 #loa #motivation #abundance #happy #like4like #alhamdulillah #instamusic #instamood #funk #atlanta #me #lit #turnt #party
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#الله #اللهم #السعودية
#سبحان_الله
#الله_اكبر
#بسم_الله_الرحمن_الرحيم
#الإسلام ——————————————
#stayblessed #jummah #muslim #pray #peace #ummah #islamicreminder
#dawah #dunya #akhirah #quran #deen #friday #islam #jannah #instaislam #loveislam #alhamdulillah #holyquran #muhammad #sunnah
#instaislam
#hidupindahjikabersyukur #morning ❤️ #alhamdulillah 😇
HOW DO YOU QUENCH YOUR THIRST? #everythingspure #purepure #purepureproducts #alhamdulillah #inshallah
HOW DO YOU QUENCH YOUR THIRST? #everythingspure #purepure #purepureproducts #alhamdulillah #inshallah
Selamat Pagi Sahabat Aliya... Selalu Tersenyum & Bersyukur.
Photoshoot COOLKIDS
Model @aliya_putri_sugito
@nha_production
@edo_managementartis
Photografer @ekowidododo .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#anakberbakat #modellinganakindo #anakkeren #lembahgurame #anaksekolah #photoshoot #photoshootanak #anakbelajar #bersyukur #bismillah #alhamdulillah #actinganak
Siapa tak happy bila dapat pakai handsock selesa dan warna match dengan outfit kan? .

Dari moody terus jadi cheery go lucky dengan Handsock BELLA ni 😍
Betul tak? Ehehe
.

Code soft dusty brown ni pun antara warna berhantuuu okay! Masih available utk saiz S dan M utk korang.
.

So make sure grab kali ni taw!
Klu tak, menunggu lama lg lah korang 😣 hisk hisk
BALASLAH DENGAN KESABARAN DAN BERSUJUD KEPADA ALLAH ✅

#tahajjudyuk #sepertigamalam #qiyamullail #islam #muslim #tahajjud #puasa #sunnah #doa #cinta #allah #alquran #tahajud #sholeh #alhamdulillah #jannah #god #religion #peace #pray #iman #sholatmalam #instagram #tahajjudeffect #dhuha #dzikirullah #muhasabahcinta #cintakarenaallah
#Islam #islamic #islamicquotes #Allah #Quran #Quranquotes #Sunnah #jannah #deen #dawah #prophetmuhammad #alhamdulillah #religion #muslim #holyquran #peace #Hajj #quote #inshallah #deen #ummah #allahswt #quotes #muslimah #muslimquotes #Prayer #ramadan #InstaMuslim #islamicreminder #quotestoliveby #instawriters
TIADA TUHAN SELAIN ALLAH ✅

#tahajjudyuk #sepertigamalam #qiyamullail #islam #muslim #tahajjud #puasa #sunnah #doa #cinta #allah #alquran #tahajud #sholeh #alhamdulillah #jannah #god #religion #peace #pray #iman #sholatmalam #instagram #tahajjudeffect #dhuha #dzikirullah #muhasabahcinta #cintakarenaallah
#SEDEKAH ...✅

#tahajjudyuk #sepertigamalam #qiyamullail #islam #muslim #tahajjud #puasa #sunnah #doa #cinta #allah #alquran #tahajud #sholeh #alhamdulillah #jannah #god #religion #peace #pray #iman #sholatmalam #instagram #tahajjudeffect #dhuha #dzikirullah #muhasabahcinta #cintakarenaallah
Yang paling ngangenin kalau dah balek ke PKU🌚👀✨wkwk.
.
.
Alhamdulillah always ❤🙈
.
.
.
#farhanhasfialdi #Allah #fruits #fruit #salad #fruitsalad #great #sweet #photooftheday #picoftheday #vscocam #beautiful #food #foods #alhamdulillah #guys #girls #chesee #foodie #amazing #awesome #awesomeness #indonesia #pekanbaru #nostalgic #mood #instamood #syukur #photography #potrait
Grand opening @aleanoor_hijab Barakallah 😘❤💋 sukses selalu ka Mira sayang (mohon maaf Dm & wa belum dibalas) .
.
.
Nira lagi pakai setdress by @yunia_syari
@yuniayuyun .
.
#muse
#musesyari
#syari
#hijabsyari
#likeforlikes #likeforfollow #banjarmasin #hijabfashion #alhamdulillah #allahmahabaik
You're my sunflower 🌻
You're my answered prayers 🤲🏻
Love u soo much ❤️

#fiance💍
#futurewifey
#yangterindah
#alhamdulillah