#agentkuantan

Jamu memang tak ada stock,tak tipu. Ni yang dah bayar so kita reserved. Siapa bayar,kita lock terus. Tak bayar,kita tak lock la. COD kat cimb ni haa
.
.
Customer ni beli
•Jamu Sweetdara : RM40
•KM Cinta Hati : RM40
•Move On Spray Hilang Bau Mulut : RM45
.
.
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Jamu memang tak ada stock,tak tipu. Ni yang dah bayar so kita reserved. Siapa bayar,kita lock terus. Tak bayar,kita tak lock la. COD kat cimb ni haa
.
.
Customer ni beli
•Jamu Sweetdara : RM40
•KM Cinta Hati : RM40
•Move On Spray Hilang Bau Mulut : RM45
.
.
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Jom kita amalkan supliment yg sehat. Boleh kurus, boleh cantikan bentuk badan, boleh cerahkan kulit, boleh hilangkan kedut..
Dah lengkap ‼️👌🏻
Jgn tunggu utk dptkan apa yg anda idamkan.. Wssp 0179043662
#trimzshotpahang
#agentkuantan
#zarazya
#dropshipdiperlukan
Jom kita amalkan supliment yg sehat. Boleh kurus, boleh cantikan bentuk badan, boleh cerahkan kulit, boleh hilangkan kedut..
Dah lengkap ‼️👌🏻
Jgn tunggu utk dptkan apa yg anda idamkan.. Wssp 0179043662
#trimzshotpahang
#agentkuantan
#zarazya
#dropshipdiperlukan
Rasai kepedasan dan kepanasan Raja Sambal Nek Impon. 
#uitt #rajasambalnekimpon #sedap #halalfood  #agentkuantan
Rasai kepedasan dan kepanasan Raja Sambal Nek Impon.
#uitt #rajasambalnekimpon #sedap #halalfood #agentkuantan
Rasai kepedasan dan kepanasan Raja Sambal Nek Impon. 
#uitt #rajasambalnekimpon #sedap #halalfood  #agentkuantan
Rasai kepedasan dan kepanasan Raja Sambal Nek Impon.
#uitt #rajasambalnekimpon #sedap #halalfood #agentkuantan
FAKTA SKIN POTION OIL DAN SKIN POTION SERUM (+) - BEBAS BAHAN KIMIA TERLARANG HYDROQUINONE DAN MERCURY - Kami ada result lab test. (+) - BERDAFTAR DENGAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA [KKM] – NOT170806471[SPO] & NOT180306349K[SPS] (+) - PENGILANGAN BERTARAF GMP - Terbukti tahap kebersihan dan penyediaan produk. (+) - PRODUK DI PH LEVEL KULIT - Bermaksud produk berada pada PH yang sesuai untuk kulit iaitu 4.2-5.6. (+) - TESTIMONI BERJAYA - Terdapat beribu testimoni Berjaya yang kami dapat dari pengguna. (+) - HARGA BERPATUTAN - Harga yang tak menekan pengguna dan penggunaan tahan 1-2 bulan.

Jom cuba Combo hitam Menawan SPO+SPS,
Pasti merindu nanti 😍

www.ileesh.com.my
.
#SkinPotionOil
#SkinPotionSerum
#AgentKuantan
#FeezaBeautyShop
#TeamSitiNurAinSalim
#SerlahkanKejelitaanMu

Untuk pertanyaan lanjut tekan link di bawah
📲www.wasap.my/feeza60199151316/SpoSps

Jom cuba Combo hitam Menawan SPO+SPS,
Pasti merindu nanti 😍

www.ileesh.com.my
.
#SkinPotionOil
#SkinPotionSerum
#AgentKuantan
#FeezaBeautyShop
#TeamSitiNurAinSalim
#SerlahkanKejelitaanMu

Untuk pertanyaan lanjut tekan link di bawah
📲www.wasap.my/feeza60199151316/SpoSps
FAKTA SKIN POTION OIL DAN SKIN POTION SERUM (+) - BEBAS BAHAN KIMIA TERLARANG HYDROQUINONE DAN MERCURY - Kami ada result lab test. (+) - BERDAFTAR DENGAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA [KKM] – NOT170806471[SPO] & NOT180306349K[SPS] (+) - PENGILANGAN BERTARAF GMP - Terbukti tahap kebersihan dan penyediaan produk. (+) - PRODUK DI PH LEVEL KULIT - Bermaksud produk berada pada PH yang sesuai untuk kulit iaitu 4.2-5.6. (+) - TESTIMONI BERJAYA - Terdapat beribu testimoni Berjaya yang kami dapat dari pengguna. (+) - HARGA BERPATUTAN - Harga yang tak menekan pengguna dan penggunaan tahan 1-2 bulan.

Jom cuba Combo hitam Menawan SPO+SPS,
Pasti merindu nanti 😍

www.ileesh.com.my
.
#SkinPotionOil
#SkinPotionSerum
#AgentKuantan
#FeezaBeautyShop
#TeamSitiNurAinSalim
#SerlahkanKejelitaanMu

Untuk pertanyaan lanjut tekan link di bawah
📲www.wasap.my/feeza60199151316/SpoSps

Jom cuba Combo hitam Menawan SPO+SPS,
Pasti merindu nanti 😍

www.ileesh.com.my
.
#SkinPotionOil
#SkinPotionSerum
#AgentKuantan
#FeezaBeautyShop
#TeamSitiNurAinSalim
#SerlahkanKejelitaanMu

Untuk pertanyaan lanjut tekan link di bawah
📲www.wasap.my/feeza60199151316/SpoSps
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
Pagiii 😘
.
Set dara jelita. Siapa yg nak macam ni smula?. Boleh beli set & boleh juga beli loose. Ikut mana hop korang berkenan.
.
Ready stock belake. Lambat gigit jari & nangis bucu katil 😜
.
#teamshadalambada
#teameagleeyeiffah
#agentkuantan
#agentjerantut
Pagiii 😘
.
Set dara jelita. Siapa yg nak macam ni smula?. Boleh beli set & boleh juga beli loose. Ikut mana hop korang berkenan.
.
Ready stock belake. Lambat gigit jari & nangis bucu katil 😜
.
#teamshadalambada
#teameagleeyeiffah
#agentkuantan
#agentjerantut
Selamat pagi..dah lama sis tak upload lipmatte sobella.almaklum lah..tp stok pun makin susut sbb nya sobella ni permintaan melampaui gunung...gila tak melampaui sebab sobella serius best uolls bila pakai..tak melekit,ringan,tahan lama..merawat bibir pulak tuuuu..byk pulak cakap.

So pagi ni sis mix code puteri gunung ledang dan walinong sari.serius cantik nak mati.rasa mcm pahlawan pulak bila pakai

So sape2 nak lipnatte sobella ni cepatannnnn pm sis sementara stok masih ada.sobella ni limited edition.akan keluar sekali je.so jgn menyesal klau terlambat 
#sobellalipmatte #agentkuantan #pmsis #codkuantan #codsobellakuantan
Selamat pagi..dah lama sis tak upload lipmatte sobella.almaklum lah..tp stok pun makin susut sbb nya sobella ni permintaan melampaui gunung...gila tak melampaui sebab sobella serius best uolls bila pakai..tak melekit,ringan,tahan lama..merawat bibir pulak tuuuu..byk pulak cakap.

So pagi ni sis mix code puteri gunung ledang dan walinong sari.serius cantik nak mati.rasa mcm pahlawan pulak bila pakai

So sape2 nak lipnatte sobella ni cepatannnnn pm sis sementara stok masih ada.sobella ni limited edition.akan keluar sekali je.so jgn menyesal klau terlambat
#sobellalipmatte #agentkuantan #pmsis #codkuantan #codsobellakuantan
COD waktu malam harini. Kebetulan keluar. JAMU SWEETDARA TAK ADA STOCK YA. Ni last. Esok atau lusa atau minggu depan pulak jamu sampai. Nanti Hannah update la bila stock sampai. Kan dah kata tak sempat peram stok lama-lama. Whatsapp Hannah +60106584353 untuk item lain
.
.
Customer ni beli
•Jamu Sweetdara : RM40
.
.
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
COD waktu malam harini. Kebetulan keluar. JAMU SWEETDARA TAK ADA STOCK YA. Ni last. Esok atau lusa atau minggu depan pulak jamu sampai. Nanti Hannah update la bila stock sampai. Kan dah kata tak sempat peram stok lama-lama. Whatsapp Hannah +60106584353 untuk item lain
.
.
Customer ni beli
•Jamu Sweetdara : RM40
.
.
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
COD waktu malam harini. Kebetulan keluar. JAMU SWEETDARA TAK ADA STOCK YA. Ni last. Esok atau lusa atau minggu depan pulak jamu sampai. Nanti Hannah update la bila stock sampai. Kan dah kata tak sempat peram stok lama-lama. Whatsapp Hannah +60106584353 untuk item lain
.
.
Customer ni beli
•Jamu Sweetdara : RM40
•KM Cinta Hati : RM40
.
.
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
COD waktu malam harini. Kebetulan keluar. JAMU SWEETDARA TAK ADA STOCK YA. Ni last. Esok atau lusa atau minggu depan pulak jamu sampai. Nanti Hannah update la bila stock sampai. Kan dah kata tak sempat peram stok lama-lama. Whatsapp Hannah +60106584353 untuk item lain
.
.
Customer ni beli
•Jamu Sweetdara : RM40
•KM Cinta Hati : RM40
.
.
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Assalamualaikum selamat petang.

Post out 9 Box💪💪
Maafin saya ye, jarang bersosial menyepi dalam gua siapkan order set hantaran perfume. Free nanti kita sambung bersosial. Mohon jangan lupakan daku wahai sahabat😂

#sethantaran  #hantaranjimat #hantaranbajet #hantaranmurah #weddingday #eday #kerjakahwin #kendurikahwin #giftset #anniversarygift #birthdaygift #hadiahbirthday #perfume #dexandra #dexandrakuantan #agentdexandra #agentkuantan #pahang
Assalamualaikum selamat petang.

Post out 9 Box💪💪
Maafin saya ye, jarang bersosial menyepi dalam gua siapkan order set hantaran perfume. Free nanti kita sambung bersosial. Mohon jangan lupakan daku wahai sahabat😂

#sethantaran #hantaranjimat #hantaranbajet #hantaranmurah #weddingday #eday #kerjakahwin #kendurikahwin #giftset #anniversarygift #birthdaygift #hadiahbirthday #perfume #dexandra #dexandrakuantan #agentdexandra #agentkuantan #pahang
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
🔥PROMOSI bantal LEYNA🔥 . Cepat!! dapatkan PROMOSI bantal LEYNA . Dengan penjimatan sebanyak RM6 anda boleh memiliki 1set(4biji) bantal leyna . 📮Harga tidak termasuk postage

Yang betul-betul nak, sila pastikan kelebihannya dulu tauu👇👇 🌹lembut & gebu sudah pasti
🌹material Fiber polyster berkualiti tinggi
🌹Anti hama dan hygince (sesuai untuk yang alergik dan resdung)
🌹Corak dokoh exclusive lambang kemewahan
🌹Berzip ditepi (ketinggian boleh dilaras mengikut keselesaan)
🌹Piping di tepi bantal
🌹Semestinya boleh dibasuh & masuk washer machine

Sakit kepala tiada,tengkuk pun rasa selesa❤️❤️❤️ 📱0179771798

#sayajual #bantal #bantalhotel #bantalLeyNa #flenazcolections #gayabantalhotel #setcadarhotel #tualahotel #selimuthotel #bantalgebuleyna #agentkuantan #bantalviral #bantalleynakuantan
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼
Promo 1MM‼

Tu diaaa 1MMdah buat saless cow2 😱😱🎉
Rugi lahhh wehhh x grabbb hge promo ni😍😍
.
Berminat pm me tekan je link⤵⤵
http://www.wasap.my/60179771798
.
#trustedseller
#agentkuantan
#promo1mm
#promo1mmf
#ptomo1mmm
#kosmetikviral
#lakukeras
#pastikanoriginalbarubeli
NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya .
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak2 gelebeh tu, boleh re-shaping jd cantik dan pasni lehlah beraya dengan pakai kebaya 😊 .
.
Whatsapp 011-21808699 🌹
NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya .
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak2 gelebeh tu, boleh re-shaping jd cantik dan pasni lehlah beraya dengan pakai kebaya 😊 .
.
Whatsapp 011-21808699 🌹
Minyak Boonga 😍

Sekali pandang berkenan, bila dah cuba terus jatuh cinta 😘

Berminat wasap 0193278757 COD area kuantan 
#minyakboongakuantan 
#facialoil 
#minyakboonga
#aifacosmetickuantan 
#aifacosmetic 
#agentkuantan
Minyak Boonga 😍

Sekali pandang berkenan, bila dah cuba terus jatuh cinta 😘

Berminat wasap 0193278757 COD area kuantan
#minyakboongakuantan
#facialoil
#minyakboonga
#aifacosmetickuantan
#aifacosmetic
#agentkuantan
Minyak Boonga 😍

Sekali pandang berkenan, bila dah cuba terus jatuh cinta 😘

Berminat wasap 0193278757 COD area kuantan 
#minyakboongakuantan 
#facialoil 
#minyakboonga
#aifacosmetickuantan 
#aifacosmetic 
#agentkuantan
Minyak Boonga 😍

Sekali pandang berkenan, bila dah cuba terus jatuh cinta 😘

Berminat wasap 0193278757 COD area kuantan
#minyakboongakuantan
#facialoil
#minyakboonga
#aifacosmetickuantan
#aifacosmetic
#agentkuantan
Patutlah aku fall in love sangat dengan Herv Essence ni 😍

Kulit glowing kaching kaching. 🌸 HERV ESSENSE 🌸

Apa bestnya Herv Essence nii??? ✔️Brightening Effect
Mencerahkan kulit. So yang kulit kusam, dark spot atau tona tak sekata tu, memang sangat2 membantu la. ✔️Skin Activating Treatment
Sifat tekstur yang water base terus meresap masuk ke dalam kulit dan mengoptimumkan kesan pembaikkan sel kulit dari dalam. ✔️Youth Essence
Kandungan bahan yang bagi kelembapan yang baik dapat mengurangkan punca kulit kering dan garis2 halus. Extract Rose juga bagi kesan awet muda untuk kulit.

Cara pemakaian yang terbaik dengan "7 skin layer method"

Orang korea menggelar essence sebagai "jantung skin care" mereka. Hebatkan essense??? 😊

Terdapat dalam 2 saiz. Yang baru nak cuba boleh cuba saiz kecil dulu. 
Boleh terus whatssap Fika 📲 
www.wasap.my/60122493395

Cod area Kuantan ❤

#hervkuantan #hervessence #hervessencekuantan #sobellakuantan #sobella #agenthervkuantan #agentkuantan
Patutlah aku fall in love sangat dengan Herv Essence ni 😍

Kulit glowing kaching kaching. 🌸 HERV ESSENSE 🌸

Apa bestnya Herv Essence nii??? ✔️Brightening Effect
Mencerahkan kulit. So yang kulit kusam, dark spot atau tona tak sekata tu, memang sangat2 membantu la. ✔️Skin Activating Treatment
Sifat tekstur yang water base terus meresap masuk ke dalam kulit dan mengoptimumkan kesan pembaikkan sel kulit dari dalam. ✔️Youth Essence
Kandungan bahan yang bagi kelembapan yang baik dapat mengurangkan punca kulit kering dan garis2 halus. Extract Rose juga bagi kesan awet muda untuk kulit.

Cara pemakaian yang terbaik dengan "7 skin layer method"

Orang korea menggelar essence sebagai "jantung skin care" mereka. Hebatkan essense??? 😊

Terdapat dalam 2 saiz. Yang baru nak cuba boleh cuba saiz kecil dulu.
Boleh terus whatssap Fika 📲
www.wasap.my/60122493395

Cod area Kuantan ❤

#hervkuantan #hervessence #hervessencekuantan #sobellakuantan #sobella #agenthervkuantan #agentkuantan
Patutlah aku fall in love sangat dengan Herv Essence ni 😍

Kulit glowing kaching kaching. 🌸 HERV ESSENSE 🌸

Apa bestnya Herv Essence nii??? ✔️Brightening Effect
Mencerahkan kulit. So yang kulit kusam, dark spot atau tona tak sekata tu, memang sangat2 membantu la. ✔️Skin Activating Treatment
Sifat tekstur yang water base terus meresap masuk ke dalam kulit dan mengoptimumkan kesan pembaikkan sel kulit dari dalam. ✔️Youth Essence
Kandungan bahan yang bagi kelembapan yang baik dapat mengurangkan punca kulit kering dan garis2 halus. Extract Rose juga bagi kesan awet muda untuk kulit.

Cara pemakaian yang terbaik dengan "7 skin layer method"

Orang korea menggelar essence sebagai "jantung skin care" mereka. Hebatkan essense??? 😊

Terdapat dalam 2 saiz. Yang baru nak cuba boleh cuba saiz kecil dulu. 
Boleh terus whatssap Fika 📲 
www.wasap.my/60122493395

Cod area Kuantan ❤

#hervkuantan #hervessence #hervessencekuantan #sobellakuantan #sobella #agenthervkuantan #agentkuantan
Patutlah aku fall in love sangat dengan Herv Essence ni 😍

Kulit glowing kaching kaching. 🌸 HERV ESSENSE 🌸

Apa bestnya Herv Essence nii??? ✔️Brightening Effect
Mencerahkan kulit. So yang kulit kusam, dark spot atau tona tak sekata tu, memang sangat2 membantu la. ✔️Skin Activating Treatment
Sifat tekstur yang water base terus meresap masuk ke dalam kulit dan mengoptimumkan kesan pembaikkan sel kulit dari dalam. ✔️Youth Essence
Kandungan bahan yang bagi kelembapan yang baik dapat mengurangkan punca kulit kering dan garis2 halus. Extract Rose juga bagi kesan awet muda untuk kulit.

Cara pemakaian yang terbaik dengan "7 skin layer method"

Orang korea menggelar essence sebagai "jantung skin care" mereka. Hebatkan essense??? 😊

Terdapat dalam 2 saiz. Yang baru nak cuba boleh cuba saiz kecil dulu.
Boleh terus whatssap Fika 📲
www.wasap.my/60122493395

Cod area Kuantan ❤

#hervkuantan #hervessence #hervessencekuantan #sobellakuantan #sobella #agenthervkuantan #agentkuantan
KUALITI & PENJIMATAN ADALAH KEUTAMAAN KAMI 💗💗 Tahniahhh & alhamdulillah

Agent sah ROAPER™ PAHANG (kuantan)
done restock lagi Untuk Bulan 6. 😍😍 Boleh wasap fadhzil
di www.wasap.my/60133903974
Untuk area kuantan dan sekitar. 
Terima kasih kepada anda semua pengguna-penguna ROAPER™ PAHANG Kuantan & sekitar. 😊❤❤👍👍 #teamROAPER #agentkuantan #stokiskedah #carperfume #carperfumeviral #carperfumebolehrefill #perfumecar #refillcarandhomeno1malaysia #carperfume #carperfumemalaysia #carperfumeviralmalaysia #carperfumebolehrefill #pewangikeretabebaskimia #pewangikeretaroaper #airfreshener #airwick #humudifier  #testimoniroaper #kuantan #pahang
KUALITI & PENJIMATAN ADALAH KEUTAMAAN KAMI 💗💗 Tahniahhh & alhamdulillah

Agent sah ROAPER™ PAHANG (kuantan)
done restock lagi Untuk Bulan 6. 😍😍 Boleh wasap fadhzil
di www.wasap.my/60133903974
Untuk area kuantan dan sekitar.
Terima kasih kepada anda semua pengguna-penguna ROAPER™ PAHANG Kuantan & sekitar. 😊❤❤👍👍 #teamROAPER #agentkuantan #stokiskedah #carperfume #carperfumeviral #carperfumebolehrefill #perfumecar #refillcarandhomeno1malaysia #carperfume #carperfumemalaysia #carperfumeviralmalaysia #carperfumebolehrefill #pewangikeretabebaskimia #pewangikeretaroaper #airfreshener #airwick #humudifier #testimoniroaper #kuantan #pahang
THE POWER OF MINYAK BOONGA

Testimoni minyak boonga, tengok berapa lama dia konsisten start pakai 26/1/2019 pastu  14/3/2019 dah licin dahi dia.

Slowly but surely guys, bukan awak pakai harini esok lusa naik jerawat lepastu claim produk tak sesuai dengan muka. 
#aifacosmetics #kuantanpahang #codkuantan 
#minyakboonga #agentkuantan
THE POWER OF MINYAK BOONGA

Testimoni minyak boonga, tengok berapa lama dia konsisten start pakai 26/1/2019 pastu 14/3/2019 dah licin dahi dia.

Slowly but surely guys, bukan awak pakai harini esok lusa naik jerawat lepastu claim produk tak sesuai dengan muka.
#aifacosmetics #kuantanpahang #codkuantan
#minyakboonga #agentkuantan
Haaa nampak tak dia punya butir butir tu sampai ke dalam sabun! Bukan permukaan luar je tau. So dah lama guna pun still jugak rasa butiran herba tu,memang mulus sentiasa la kulit tuuuu
.
.
Bezanya ialah Lulur Nyaman ni mengandungi
🌻Kunyit : Anti Bakteria
🌻Beras Pulut Hitam : Tanggalkan set kulit mati dan lancarkan peredaran darah
🌻Temulawak : Rawat panau,kurap,kudis,jerawat,gatal-gatal
🌻Kayu Manis : Rawat parut
🌻Akar Wangi : Hilangkan bau badan
.
.
💰 : RM40 (NP : RM50)
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Haaa nampak tak dia punya butir butir tu sampai ke dalam sabun! Bukan permukaan luar je tau. So dah lama guna pun still jugak rasa butiran herba tu,memang mulus sentiasa la kulit tuuuu
.
.
Bezanya ialah Lulur Nyaman ni mengandungi
🌻Kunyit : Anti Bakteria
🌻Beras Pulut Hitam : Tanggalkan set kulit mati dan lancarkan peredaran darah
🌻Temulawak : Rawat panau,kurap,kudis,jerawat,gatal-gatal
🌻Kayu Manis : Rawat parut
🌻Akar Wangi : Hilangkan bau badan
.
.
💰 : RM40 (NP : RM50)
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Terjumpa kek celebrate tahun lepas (memandangkan ig sweetdara ni sangat di dengki,kena hack banyak kali hmm),tak sangka tahun ni dah masuk 3 tahun jual jamu sweetdara ni. Terima kasih @km_lianarosli keluarkan produk power boleh buat income banyak macam ni sampai Hannah boleh buat untuk kahwin tak lama lagi. Biarlah apa orang nak kata,kita je tau diri kita macam mana ❤️
.
.
Bermula dengan share dengan kakak Hannah beli sebotol nak rasa effect,kalau bagus kita onz. Jamu ni memang bagus then my sister banyak modal masa tu so dia jadi agent then upgrade jadi stokis. Hannah duduk je bawah my sister jadi agent biasa. So sampai harini onz dengan sweetdara 🔥 #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Terjumpa kek celebrate tahun lepas (memandangkan ig sweetdara ni sangat di dengki,kena hack banyak kali hmm),tak sangka tahun ni dah masuk 3 tahun jual jamu sweetdara ni. Terima kasih @km_lianarosli keluarkan produk power boleh buat income banyak macam ni sampai Hannah boleh buat untuk kahwin tak lama lagi. Biarlah apa orang nak kata,kita je tau diri kita macam mana ❤️
.
.
Bermula dengan share dengan kakak Hannah beli sebotol nak rasa effect,kalau bagus kita onz. Jamu ni memang bagus then my sister banyak modal masa tu so dia jadi agent then upgrade jadi stokis. Hannah duduk je bawah my sister jadi agent biasa. So sampai harini onz dengan sweetdara 🔥 #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Last COD harini kat badan kebajikan kerabat pahang. COD is donee! Untuk set ni customer ni beli
•KM Cinta Hati feminine wash : RM40
•Jamu Sweetdara : RM40
•Sampah Cleanse : RM50
•Sabun Resdung : RM35 (out of stock)
.
.
Done for today! Yang lepas pukul 7 malam,esok la eh Hannah COD. Penat dah. Maghrib dulu 🙏🏻 #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Last COD harini kat badan kebajikan kerabat pahang. COD is donee! Untuk set ni customer ni beli
•KM Cinta Hati feminine wash : RM40
•Jamu Sweetdara : RM40
•Sampah Cleanse : RM50
•Sabun Resdung : RM35 (out of stock)
.
.
Done for today! Yang lepas pukul 7 malam,esok la eh Hannah COD. Penat dah. Maghrib dulu 🙏🏻 #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
3 customer last minute tapi selagi boleh usahakan pos di hari yang sama,Hannah tetap usahakan. Tapi kalau dah Hannah balik rumah baru nak order memang tak dapek nak tolong la,memang esoknya la baru dapat pos pulak 😊 #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
3 customer last minute tapi selagi boleh usahakan pos di hari yang sama,Hannah tetap usahakan. Tapi kalau dah Hannah balik rumah baru nak order memang tak dapek nak tolong la,memang esoknya la baru dapat pos pulak 😊 #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Ibu yg breast feeding digalakkan utk amalkan #kapsulmanjakani. Selain bagus utk baikkan luka bersalin dan pulihkan dalaman, boleh juga dijadikan sebagai milkbooster taw. Amalkan sehari 1 biji sahaja.

RM10 je sebotol. Berbaloi sebab 100% manjakani asli.

#codkuantan #agentkuantan #kapsulmanjakanikuantan #dropshipwanted
Ibu yg breast feeding digalakkan utk amalkan #kapsulmanjakani. Selain bagus utk baikkan luka bersalin dan pulihkan dalaman, boleh juga dijadikan sebagai milkbooster taw. Amalkan sehari 1 biji sahaja.

RM10 je sebotol. Berbaloi sebab 100% manjakani asli.

#codkuantan #agentkuantan #kapsulmanjakanikuantan #dropshipwanted
[BIBIR ASYIK MEREKAH?  KAMI TOLONG HANGPA! 😉]
. 
Dah pakai macam-macam lip matte, tapi bibir still duk merekah macam tu jugak.  Jangan susah hati, jom bertukar kepada #DianzSemiLipsMatte pulak!  Dijamin bibir lebih menawan tanpa rekahan, dan jadikan korang lebih vavavoom lepas ni! 😍

#lipmatte #dianzkuantan #lipmattedianz #agentdianz #agentkuantan #kuantancod #kulitcantik #cosmetics #cantik
[BIBIR ASYIK MEREKAH? KAMI TOLONG HANGPA! 😉]
.
Dah pakai macam-macam lip matte, tapi bibir still duk merekah macam tu jugak. Jangan susah hati, jom bertukar kepada #DianzSemiLipsMatte pulak! Dijamin bibir lebih menawan tanpa rekahan, dan jadikan korang lebih vavavoom lepas ni! 😍

#lipmatte #dianzkuantan #lipmattedianz #agentdianz #agentkuantan #kuantancod #kulitcantik #cosmetics #cantik
[BIBIR ASYIK MEREKAH?  KAMI TOLONG HANGPA! 😉]
. 
Dah pakai macam-macam lip matte, tapi bibir still duk merekah macam tu jugak.  Jangan susah hati, jom bertukar kepada #DianzSemiLipsMatte pulak!  Dijamin bibir lebih menawan tanpa rekahan, dan jadikan korang lebih vavavoom lepas ni! 😍

#lipmatte #dianzkuantan #lipmattedianz #agentdianz #agentkuantan #kuantancod #kulitcantik #cosmetics #cantik
[BIBIR ASYIK MEREKAH? KAMI TOLONG HANGPA! 😉]
.
Dah pakai macam-macam lip matte, tapi bibir still duk merekah macam tu jugak. Jangan susah hati, jom bertukar kepada #DianzSemiLipsMatte pulak! Dijamin bibir lebih menawan tanpa rekahan, dan jadikan korang lebih vavavoom lepas ni! 😍

#lipmatte #dianzkuantan #lipmattedianz #agentdianz #agentkuantan #kuantancod #kulitcantik #cosmetics #cantik
[BIBIR ASYIK MEREKAH?  KAMI TOLONG HANGPA! 😉]
. 
Dah pakai macam-macam lip matte, tapi bibir still duk merekah macam tu jugak.  Jangan susah hati, jom bertukar kepada #DianzSemiLipsMatte pulak!  Dijamin bibir lebih menawan tanpa rekahan, dan jadikan korang lebih vavavoom lepas ni! 😍

#lipmatte #dianzkuantan #lipmattedianz #agentdianz #agentkuantan #kuantancod #kulitcantik #cosmetics #cantik
[BIBIR ASYIK MEREKAH? KAMI TOLONG HANGPA! 😉]
.
Dah pakai macam-macam lip matte, tapi bibir still duk merekah macam tu jugak. Jangan susah hati, jom bertukar kepada #DianzSemiLipsMatte pulak! Dijamin bibir lebih menawan tanpa rekahan, dan jadikan korang lebih vavavoom lepas ni! 😍

#lipmatte #dianzkuantan #lipmattedianz #agentdianz #agentkuantan #kuantancod #kulitcantik #cosmetics #cantik
Uols lunch apa tu? Sedap jugak kalau ngap Choc & nut ni 😋
Uols lunch apa tu? Sedap jugak kalau ngap Choc & nut ni 😋
Dah cakap makan jamu supaya bangun pagi sentiasa rasa fresh tak nak,kan dah tiap hari je rasa lemau. Menyesal la aokmer tak amalkan sweetdara dan jebat dari sekarang 😌 #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Dah cakap makan jamu supaya bangun pagi sentiasa rasa fresh tak nak,kan dah tiap hari je rasa lemau. Menyesal la aokmer tak amalkan sweetdara dan jebat dari sekarang 😌 #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Jom dapat kan segera‼
Sebelum harga kembali asal

#AgentKuantan
wasap.my/601128600906/momegojes
Jom dapat kan segera‼
Sebelum harga kembali asal

#AgentKuantan
wasap.my/601128600906/momegojes
Hai syg2. Sarapan ape pgi ni?
Nk cuba kopi vavavoom?
Rugi tau tak cuba.  Kopi ni boleh mengenyangkan.. Tengok pada pek kopi pun dah menyelerakan.
Kopi ni perisa es-cream 🍦🍦🍦 Nak Order Wasap Saya
Cepat2 sebelum harga kembali asal

Wasap.my/601128600906/vavavoom
#AgentKuantan
#KopiKenyang
#IDVA0049
Hai syg2. Sarapan ape pgi ni?
Nk cuba kopi vavavoom?
Rugi tau tak cuba. Kopi ni boleh mengenyangkan.. Tengok pada pek kopi pun dah menyelerakan.
Kopi ni perisa es-cream 🍦🍦🍦 Nak Order Wasap Saya
Cepat2 sebelum harga kembali asal

Wasap.my/601128600906/vavavoom
#AgentKuantan
#KopiKenyang
#IDVA0049
Benda boleh kongsi..buat ape nak simpan..
#trimzshotbyzarazya 
#slimmingsupplement 
#agentkuantan
Benda boleh kongsi..buat ape nak simpan..
#trimzshotbyzarazya
#slimmingsupplement
#agentkuantan
Minyak BOONGA.

Harganya? RM49.00 sahaja.

Tahan lebih dari 1 bulan penggunaan.

Tidak berminyak.

Mudah meresap.

Mekap tahan lebih lama.

Berminat?

Klik link di bawah.

www.wasap.my/60122493395/minyakboonga

Sekian. ❤️ #minyakboonga 
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#aifafloraloil
#agentkuantan
#codbandarkuantan
Minyak BOONGA.

Harganya? RM49.00 sahaja.

Tahan lebih dari 1 bulan penggunaan.

Tidak berminyak.

Mudah meresap.

Mekap tahan lebih lama.

Berminat?

Klik link di bawah.

www.wasap.my/60122493395/minyakboonga

Sekian. ❤️ #minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#aifafloraloil
#agentkuantan
#codbandarkuantan
Minyak BOONGA.

Harganya? RM49.00 sahaja.

Tahan lebih dari 1 bulan penggunaan.

Tidak berminyak.

Mudah meresap.

Mekap tahan lebih lama.

Berminat?

Klik link di bawah.

www.wasap.my/60122493395/minyakboonga

Sekian. ❤️ #minyakboonga 
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#aifafloraloil
#agentkuantan
#codbandarkuantan
Minyak BOONGA.

Harganya? RM49.00 sahaja.

Tahan lebih dari 1 bulan penggunaan.

Tidak berminyak.

Mudah meresap.

Mekap tahan lebih lama.

Berminat?

Klik link di bawah.

www.wasap.my/60122493395/minyakboonga

Sekian. ❤️ #minyakboonga
#aifalipmatte
#aifacosmetics
#aifafloraloil
#agentkuantan
#codbandarkuantan
Walaupun tak sihat,ku gagahkan diri jua packing order harini untuk shipping esok demi korang tauuu!! Siapa nak selit lagi ayuhh! #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Walaupun tak sihat,ku gagahkan diri jua packing order harini untuk shipping esok demi korang tauuu!! Siapa nak selit lagi ayuhh! #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Siapa jerrr boleh guna ILEESH face oil ni ? 
Jawapan : Lelaki & wanita dan semua golongan BOLEH pakai face oil . 
Ramai yang share face oil #SkinPotionOil ni dengan suami sebabnya sesiapa je boleh guna .

Takdaaa masalah gais👌

Kalau ada jerawat jangan malu jangan segan nak tempek face oil ni . 
Memang jerawat akan kecut , kulit akan elok balik .
Macam potion matsaleh gittew . 
Cuma perlu konsisten & sabar pakai mesti kulit makin lama makin herlok . 
Nak kulit lebih healthy glow wajibbbb ada face oil !

Jom cuba Combo hitam Menawan SPO+SPS,
Pasti merindu nanti 😍

www.ileesh.com.my
.
#SkinPotionOil
#SkinPotionSerum
#AgentKuantan
#FeezaBeautyShop
#TeamSitiNurAinSalim
#SerlahkanKejelitaanMu

Untuk pertanyaan lanjut tekan link di bawah
📲www.wasap.my/feeza60199151316/SpoSps
Siapa jerrr boleh guna ILEESH face oil ni ?
Jawapan : Lelaki & wanita dan semua golongan BOLEH pakai face oil .
Ramai yang share face oil #SkinPotionOil ni dengan suami sebabnya sesiapa je boleh guna .

Takdaaa masalah gais👌

Kalau ada jerawat jangan malu jangan segan nak tempek face oil ni .
Memang jerawat akan kecut , kulit akan elok balik .
Macam potion matsaleh gittew .
Cuma perlu konsisten & sabar pakai mesti kulit makin lama makin herlok .
Nak kulit lebih healthy glow wajibbbb ada face oil !

Jom cuba Combo hitam Menawan SPO+SPS,
Pasti merindu nanti 😍

www.ileesh.com.my
.
#SkinPotionOil
#SkinPotionSerum
#AgentKuantan
#FeezaBeautyShop
#TeamSitiNurAinSalim
#SerlahkanKejelitaanMu

Untuk pertanyaan lanjut tekan link di bawah
📲www.wasap.my/feeza60199151316/SpoSps
Balm habib lebih panas kerana adanya campuran habatussauda.. Sangat melegakan.. Sblm tido sapu mmg best... Cuba lah 😁

#agentkuantan 
#pos/cod
#balmbidarahabbatussaudaalhabib #balmdaunbidaraasli 
www.wasap.my/60198558874
Balm habib lebih panas kerana adanya campuran habatussauda.. Sangat melegakan.. Sblm tido sapu mmg best... Cuba lah 😁

#agentkuantan
#pos/cod
#balmbidarahabbatussaudaalhabib #balmdaunbidaraasli
www.wasap.my/60198558874
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
3 hari PAYUDARA dah start nyutt nyuttt nyutttt
7 hari PAYUDARA dah start MENGANJAL PEJAL
10 hari PAYUDARA dah BESAR TERIK
15 hari PAYUDARA dah TAK LONDEH

Ada yang tak habis sebotol dah stop,takut PAYUDARA BESAR sangat. Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN.

#jusprimadona 
#jusprimadonaadvancedformulation 
#agentkuantan
#codkuantan
#posseluruhmalaysia
3 hari PAYUDARA dah start nyutt nyuttt nyutttt
7 hari PAYUDARA dah start MENGANJAL PEJAL
10 hari PAYUDARA dah BESAR TERIK
15 hari PAYUDARA dah TAK LONDEH

Ada yang tak habis sebotol dah stop,takut PAYUDARA BESAR sangat. Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN.

#jusprimadona
#jusprimadonaadvancedformulation
#agentkuantan
#codkuantan
#posseluruhmalaysia
Jom kita amalkan supliment yg sehat. Boleh kurus, boleh cantikan bentuk badan, boleh cerahkan kulit, boleh hilangkan kedut..
Dah lengkap ‼️👌🏻
Jgn tunggu utk dptkan apa yg anda idamkan.. Wssp 0179043662
#trimzshotpahang
#agentkuantan
#zarazya
#dropshipdiperlukan
Jom kita amalkan supliment yg sehat. Boleh kurus, boleh cantikan bentuk badan, boleh cerahkan kulit, boleh hilangkan kedut..
Dah lengkap ‼️👌🏻
Jgn tunggu utk dptkan apa yg anda idamkan.. Wssp 0179043662
#trimzshotpahang
#agentkuantan
#zarazya
#dropshipdiperlukan
Jom kita amalkan supliment yg sehat. Boleh kurus, boleh cantikan bentuk badan, boleh cerahkan kulit, boleh hilangkan kedut..
Dah lengkap ‼️👌🏻
Jgn tunggu utk dptkan apa yg anda idamkan.. Wssp 0179043662
#trimzshotpahang
#agentkuantan
#zarazya
#dropshipdiperlukan
Jom kita amalkan supliment yg sehat. Boleh kurus, boleh cantikan bentuk badan, boleh cerahkan kulit, boleh hilangkan kedut..
Dah lengkap ‼️👌🏻
Jgn tunggu utk dptkan apa yg anda idamkan.. Wssp 0179043662
#trimzshotpahang
#agentkuantan
#zarazya
#dropshipdiperlukan
RUGI BESAR jika abaikan ❗️ BOC ( Brightening Oil Cleanser) Punca UTAMA Dapatkan SKIN yang SGT Sihat dan IBU kepada Rahsia Keluar Dgn Less Makeup .

Cara-Caranya : - BOC Di SHAKE dahulu
- 1-2X PUMP atas Cotton Pad TEBAL
- Start TENYEH di Bhgn MUKA, LEHER, Belakang Telinga ** Recommended sgt buat di celah ketiak, peha dah setiap celahan badan. - Biarkan dalam 1-2 Minit utk Khasiat BOC meresap dlm Skin
- Bilas

Ini adalah RAHSIA Terbesar Mommy. 
Penggunaan : - Setiap Pagi sebelum Subuh
- Setiap Malam sebelum tidur ** BOC adalah PENANGGAL DAKI TERBAIK .

Sayang daki kah ampaaa?
_
#agentkuantan #agenhervkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #deliverykuantan #komunitikuantan #wargakuantan #wargapahang
#HervNaturalkuantan #hervessencekuantan #hervessence #sayajualskincare #bazaarpaknil #cbstamantas #iiumkuantan #umpgambang #kptmkuantan #kipsaskuantan #kuantancitymall #telukchempedak #tamantas #codtamantas #codsgisap #codjayagading
RUGI BESAR jika abaikan ❗️ BOC ( Brightening Oil Cleanser) Punca UTAMA Dapatkan SKIN yang SGT Sihat dan IBU kepada Rahsia Keluar Dgn Less Makeup .

Cara-Caranya : - BOC Di SHAKE dahulu
- 1-2X PUMP atas Cotton Pad TEBAL
- Start TENYEH di Bhgn MUKA, LEHER, Belakang Telinga ** Recommended sgt buat di celah ketiak, peha dah setiap celahan badan. - Biarkan dalam 1-2 Minit utk Khasiat BOC meresap dlm Skin
- Bilas

Ini adalah RAHSIA Terbesar Mommy.
Penggunaan : - Setiap Pagi sebelum Subuh
- Setiap Malam sebelum tidur ** BOC adalah PENANGGAL DAKI TERBAIK .

Sayang daki kah ampaaa?
_
#agentkuantan #agenhervkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #deliverykuantan #komunitikuantan #wargakuantan #wargapahang
#HervNaturalkuantan #hervessencekuantan #hervessence #sayajualskincare #bazaarpaknil #cbstamantas #iiumkuantan #umpgambang #kptmkuantan #kipsaskuantan #kuantancitymall #telukchempedak #tamantas #codtamantas #codsgisap #codjayagading
Apa untung beli dengan Hannah?
💯Dapat barang 100% original
❌Sentiasa barang fresh,bukan stock yang diperam lama-lama
🎁Freegift confirm dapat. 1 item 1 freegift. Semua freegift pun kalau melibatkan kosmetik seperti makeup atau mask muka,Hannah beli kat drugstore tau bukan kat pemborong kosmetik atau shopee yang fake ke high grade ke apa. Ish biar la mahal sikit dari rosak muka customer. So kalau buang freegift Hannah,awak yang rugi.
✈️Kalau beli set combo,beli 4 item dan keatas Hannah consider bagi free postage je untuk semenanjung. Sabah sarawak nak free postage kena beli 5 item dan keatas,kos ke sana mahal nak cover susah
.
.
So apa lagi? Whatsapp Hannah untuk order,link ada kat bio tu haa #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Apa untung beli dengan Hannah?
💯Dapat barang 100% original
❌Sentiasa barang fresh,bukan stock yang diperam lama-lama
🎁Freegift confirm dapat. 1 item 1 freegift. Semua freegift pun kalau melibatkan kosmetik seperti makeup atau mask muka,Hannah beli kat drugstore tau bukan kat pemborong kosmetik atau shopee yang fake ke high grade ke apa. Ish biar la mahal sikit dari rosak muka customer. So kalau buang freegift Hannah,awak yang rugi.
✈️Kalau beli set combo,beli 4 item dan keatas Hannah consider bagi free postage je untuk semenanjung. Sabah sarawak nak free postage kena beli 5 item dan keatas,kos ke sana mahal nak cover susah
.
.
So apa lagi? Whatsapp Hannah untuk order,link ada kat bio tu haa #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Kentut vagina tu mean kau punya tu dah longgar,kalau bersama dengan suami pun,suami kau tak rasa apa. Tu kak KM cakap. Hannah tak percaya kak KM,Hannah tanya orang2 tua yes betul kalau orang dah kahwin then tak makan jamu memang akan kena kentut vagina. Hannah tak tau sebab tak kahwin lagi plus memang dari dulu dah makan jamu so tak ada kena benda pelik-pelik 😌. Korang yang banyak masalah poen tu nak tunggu apa lagi
.
.
Kebaikan Jamu SweetDara
🌻Merapatkan Faraj
🌻 Mengubati keputihan dan lendir berlebihan
🌻 Menghilangkan Senggugut
🌻 Melancarkan Haid
🌻 Menambah Ghairah
🌻Mengubati sakit-sakit badan
🌻 Menghilangkan letih dan lesu
🌻 Menghilangkan bau busuk
🌻 Awet Muda
🌻Menegangkan kembali otot-otot Vital Rahim
🌻 Mengeluarkan Angin Jahat yg tersembunyi didlm Urat dan Faraj
🌻 Mengempiskan Perut
.
.
💰 : RM40
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Kentut vagina tu mean kau punya tu dah longgar,kalau bersama dengan suami pun,suami kau tak rasa apa. Tu kak KM cakap. Hannah tak percaya kak KM,Hannah tanya orang2 tua yes betul kalau orang dah kahwin then tak makan jamu memang akan kena kentut vagina. Hannah tak tau sebab tak kahwin lagi plus memang dari dulu dah makan jamu so tak ada kena benda pelik-pelik 😌. Korang yang banyak masalah poen tu nak tunggu apa lagi
.
.
Kebaikan Jamu SweetDara
🌻Merapatkan Faraj
🌻 Mengubati keputihan dan lendir berlebihan
🌻 Menghilangkan Senggugut
🌻 Melancarkan Haid
🌻 Menambah Ghairah
🌻Mengubati sakit-sakit badan
🌻 Menghilangkan letih dan lesu
🌻 Menghilangkan bau busuk
🌻 Awet Muda
🌻Menegangkan kembali otot-otot Vital Rahim
🌻 Mengeluarkan Angin Jahat yg tersembunyi didlm Urat dan Faraj
🌻 Mengempiskan Perut
.
.
💰 : RM40
🚗 : RM5 (Area Kuantan sahaja)
✈️ : RM8 SM / RM12 SS
📞 : +60106584353
.
.
#detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Khas untuk para lelaki kat luar sana •Jus Jebatmaxx
•Jamu Jebat
•Sampah Cleanse (untuk detox,perempuan boleh makan)
.
.
.
💰 : RM150 termasuk pos untuk semenanjung,termasuk caj COD untuk Kuantan
.
.
Tau tak apa kelebihan beli set combo? Kalau beli je set combo automatik kos postage hanya RM4 je,dah termasuk dalam set tu. So berbaloi kan dari segi kos pos? Haaa meh whatsapp +60106584353 atau klik je link kat bio tu hoo #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Khas untuk para lelaki kat luar sana •Jus Jebatmaxx
•Jamu Jebat
•Sampah Cleanse (untuk detox,perempuan boleh makan)
.
.
.
💰 : RM150 termasuk pos untuk semenanjung,termasuk caj COD untuk Kuantan
.
.
Tau tak apa kelebihan beli set combo? Kalau beli je set combo automatik kos postage hanya RM4 je,dah termasuk dalam set tu. So berbaloi kan dari segi kos pos? Haaa meh whatsapp +60106584353 atau klik je link kat bio tu hoo #detox #greentea #detoxraya #lianarosli #sweetdarakuantanpahang #jussweetdarakuantan #agentkuantan #kmcintahati #jebat #jebatmaxx #moveon #lipstickcium #jamusweetdara #kmsecret #sabunbodyputihmelepak #like4like #follow4follow
Tq comellll jd model... 🥰
#semogabermanfaat 
#grabbalmhabib
#grabmandianbaroqah
#agentkuantan
#cod/postkesemuatempat
Tq comellll jd model... 🥰
#semogabermanfaat
#grabbalmhabib
#grabmandianbaroqah
#agentkuantan
#cod/postkesemuatempat
Little Happy Baby Balm ni best sangat2 !! Sebelum ini sembelit saje sekarang tidak lagi dengan Little Happy Baby Balm ini 🤗

#littlehappybabybalm #sembelit #codkuantan
#kembungperut #penghadaman  #agentkuantan
Little Happy Baby Balm ni best sangat2 !! Sebelum ini sembelit saje sekarang tidak lagi dengan Little Happy Baby Balm ini 🤗

#littlehappybabybalm #sembelit #codkuantan
#kembungperut #penghadaman #agentkuantan
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
YOUNG & GLOW FOUNDATION BY MAMA NEELOFA💕💕 ✅mengandungi Vitamin C & E yang boleh merawat kulit wajah si pemakai, ✅Serum yang boleh melembapkan kulit kering ✅Mengandungi Minyak Argan & Biji Aprikot ✅Mengandungi SPF45 yang melindungi kulit daripada sinaran UV.
.
💕RM 60
.
http://Www.wasap.my/60179771798
.
#youngglowfoundation
#foundationviral
#neelofa
#trustedseller
#agentkuantan
#antianging
#merawatwajah
#vitamin
#minyakargan
#bijiaprikot
#Spf45
#sinaranuv
#kosmetikviral
#melembabkankulit
Ni baru ada 4 resepi. Tapi sebenarnya ada banyak lagi yang boleh buat dengan Cheese Powder ni.
.
Sesekali nak ubah selera apa salahnya kan. Buat meatball dengan cheese pun dah sedap dah 😋😋
.
.
🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈
http://www.wasap.my/60177487892/serbukcheese
COD Available taw
.
.

#sayajual2019 #sayajual  #serbukcheese #serbukcheesemurah #cheesepowder #cheesepowdermurah #cheesepowderkuantan #serbukcheesekuantan #agentpahang #pahang #kuantan #iiumkuantan #agentkuantan
Ni baru ada 4 resepi. Tapi sebenarnya ada banyak lagi yang boleh buat dengan Cheese Powder ni.
.
Sesekali nak ubah selera apa salahnya kan. Buat meatball dengan cheese pun dah sedap dah 😋😋
.
.
🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈
http://www.wasap.my/60177487892/serbukcheese
COD Available taw
.
.

#sayajual2019 #sayajual #serbukcheese #serbukcheesemurah #cheesepowder #cheesepowdermurah #cheesepowderkuantan #serbukcheesekuantan #agentpahang #pahang #kuantan #iiumkuantan #agentkuantan
KALAH TONGKAT ALI. 😂😂😂 Diorang ni start cite pengalaman dengan QARISSA memang ngeri 😂😂😂 Ni khas untuk isteri yang dah mula hilang keinginan bersama suami... Qarissa bantu stabilkan hormon dan beri anergy.. bile hormon stabil dan badan masih ade energy walaupun penat bekerja seharian masih boleh on kan. 
Dalam Qarissa jugak ade kulit pinang muda yang membantu menaik kan nafsu.. Tapi AWAS ❗❗❗jangan togok Qarissa Kalau suami anda tidak minum Jus iKachak.. minum je ikut sukatan yang di syorkan 10ml pagi dan 10ml malam tau.. 😁😁 #JusQarissa
#PengikatKasihSuamiIsteri
#wanitadambaansuami
#wanitacantik 
#Agentkuantan 
#suamiistribahagia
KALAH TONGKAT ALI. 😂😂😂 Diorang ni start cite pengalaman dengan QARISSA memang ngeri 😂😂😂 Ni khas untuk isteri yang dah mula hilang keinginan bersama suami... Qarissa bantu stabilkan hormon dan beri anergy.. bile hormon stabil dan badan masih ade energy walaupun penat bekerja seharian masih boleh on kan.
Dalam Qarissa jugak ade kulit pinang muda yang membantu menaik kan nafsu.. Tapi AWAS ❗❗❗jangan togok Qarissa Kalau suami anda tidak minum Jus iKachak.. minum je ikut sukatan yang di syorkan 10ml pagi dan 10ml malam tau.. 😁😁 #JusQarissa
#PengikatKasihSuamiIsteri
#wanitadambaansuami
#wanitacantik
#Agentkuantan
#suamiistribahagia
Dah sampai stok Perfume Francesc 
Men & Women
30Ml

#francescperfume 
#Agentkuantan 
#solatfriendly
Dah sampai stok Perfume Francesc
Men & Women
30Ml

#francescperfume
#Agentkuantan
#solatfriendly
BIZZI BREAKFIRST 🇦🇺
BIZZI BREAKFIRST 🇦🇺