#agentkuantan

TESTIMONI PRODUK BERSAMA AGENT KUANTAN SITI SALWANI video

Inilah Serum Meeracle. Rasai warna pinkish, yang tidak berminyak, tidak melekit dan tekstur yang bersinar. Apa yang paling best pasal serum ini ialah ianya mudah meresap masuk ke dalam kulit !
.
Www.wasap.my/60197679051
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#selfloveisfirstlove
#meeracleglorynight2019 #meeraclekuantan #meeraclepahang #agentkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #agentkuantan #agentkuantan #agentkuantan #meeracleskincare #bebasmerkuri #viralskincare #beautyispain #meeraclelover #❤️
MEERACLE MUNCUL DALAM SURAT KHABAR KOSMO. DAPATKAN NASKAH ANDA HARI INI !
.
Keratan akhbar KOSMO! hari ni telah menyiarkan serba sedikit mengenai Meeracle Glory Night!
.
.
Seramai 4 orang Master Stokis telah berjaya membawa pulang Mercedes Benz! Kempen ini diteruskan lagi pada tahun 2019. Baca selanjutnya di Surat Khabar Kosmo hari ini! .
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#pillowtalkwithmeeraclecreator
#selfloveisfirstlove
#meeracleglorynight2019 #meeraclekuantan #meeraclepahang #agentkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #agentkuantan #agentkuantan #agentkuantan #meeracleskincare #bebasmerkuri #viralskincare #beautyispain #meeraclelover #❤️
Hey student! Tahu tak yang anda ada keistimewaan sebagai student? Dengan student card anda, anda boleh dapatkan macam-macam diskaun! Apa yang lebih menarik ialah apabila Meeracle Student set pun boleh bagi diskaun bukan 10% tapi 15% kepada anda! So, boleh contact agent berdaftar untuk mulakan langkah mendapatkan kulit yang sihat! .
www.wasap.my/6019
.
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#selfloveisfirstlove
#meeracleglorynight2019 #meeraclekuantan #meeraclepahang #agentkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #agentkuantan #agentkuantan #agentkuantan #meeracleskincare #bebasmerkuri #viralskincare #beautyispain #meeraclelover #❤️
Fresh face alert! Every time you wash your face using Meeracle Cleanser, that every moments give you the freshness of it. Say hello to fresh looking skin! .
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#meeracleglorynight2019 #meeraclekuantan #meeraclepahang #agentkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #agentkuantan #agentkuantan #agentkuantan #meeracleskincare #bebasmerkuri #viralskincare #beautyispain #meeraclelover #❤️
Discover the secret of Mullein Flower infused into Meeracle Facial Serum that give benefits to your skin to look young and radiance. .
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#meeracleglorynight2019 #meeraclekuantan #meeraclepahang #agentkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #agentkuantan #agentkuantan #agentkuantan #meeracleskincare #bebasmerkuri #viralskincare #beautyispain #meeraclelover #❤️
Pernah terfikir macam mana Zahirah dapatkan kulit glass skin? Dapatkan kulit glass skin dengan Meeracle Facial Cleanser dan Meeracle Facial Serum! .
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#meeracleglorynight2019 #meeraclekuantan #meeraclepahang #agentkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #codkuantan #agentkuantan #agentkuantan #agentkuantan #meeracleskincare #bebasmerkuri #viralskincare #beautyispain #meeraclelover #❤️
☘️Sabun manjakani by Susuk Manja Enterprise☘️ Bukan saja berfungsi merapatkan miss v.. Tapi ia juga serba guna tau... Celah peha.. Lipatan yg berdaki ..leher... Ketiak... Sabun & tonyohkan sedikit je. Boleh putihkan semula tau mcm warna kulit asal. 💖

Rm10 je seketul... Ade keputihan pn blh guna je sabun ni... Cod #segamat
Postage seluruh malaysia

#sabunmanjakani #sabunmanjakanikuantan #codkuantan #agentkuantan
produk paling laris paling hot As Legacy Malaysia by DS ALIF SYUKRI... bizzi body#CEPAT_CEPAT_CEPAT
JOM KURUS BERSAMA BIZZI BODY.

Kelebihannya:😊🙋‍♀️🙋‍♂️💪
📌Mengawal selera makan
📌Menambah tenaga
📌Menyingkirkan toksin
📌Mencantikkan kulit
📌Menurunkan kadar kolestrol.
📌Mengatasi masalah sembelit dan gastrik.
📌Menjaga keseimbangan metabolisme tubuh.
📌Menurunkan berat badan.

berminat blh hubungi http://www.wasap.my/60132315746
😍😊😀😍 #agenkuantan#bizzibodykurus #productterlajaklaris#as.legacykuantan#baranghot#bizzibodykuantan #agentpahang #agentkuantan #bizzibodykurus #bizzibodyterlajaklaris #bizzibodydrink #codareabandarkuantan #utckuantan #stadiumkuantan #kempadang #tglumpur #tgapi #kubangbuayakuantan #tamangelora #sekilau #bukitubi #bukitsetongkolkuantan
Seronoknya sis tengok sis ni happy dengan skin dia! Alhamdulillah, terbuktilah DYAS SCRUB berikan kualiti yang baik utk customer 😘 Bawa DYAS SCRUB ke mana saje chuols pergi dan jadikan DYAS bodyguard chuols k

#dyasscrub #dyaslovers #biarkankulitandabernafas #agenttemerloh #agentkuantan
Tq customer2ku...
Alhamdulillah rezeki...
Ada sape nk beli product as legacy saya ad jual..
Wassap je..:0132315746
Cod sentiasa ada

#bizzibodydrink
#jamuharumnita
#sabunjamshir
#melaleucacream
#pucukharumnita
#bizziflush
#femininewashharumnita
#agentpahang
#agentkuantan
#codareabandarkuantan
#tglumpur #tgapi #kempadang #sgsoi #inderamahkota #inderasempurna #inderapura #alorakar #kubangbuaya
Mencari Tudung Bawal yang Up To Date untuk ke pelbagai acara seperti resepsi dan kenduri kendara?? 🤔
.
.
Ni haa antara design latest iaitu design Bawal Iriska selamat menjamu Mata uollss. Macam-macam warna ada dan design up to date ada tau 😍
.
.
Tengok ni haa design Bawal Iriska, ya ampun so lawa la!!🥰
.
.
Hanya perlu tekan link dibio sekarang
#teamainshafika #scarffco
#Tudungbyscarffco #tudungbawal
#tudungmurah #bawalcotton
#bawalkuantan #tudungbawal
#tudungbawalmurahmalaysia
#scarffcokuantan #agentkuantan
#bawalberlian #Bawallover
REAL CUSTOMER & REAL TESTIMONI. ALHAMDULILLAH KULIT SEMAKIN HARI SEMAKIN SIHAT❤️
.
BAHAN BAHAN UTAMA YANG TERKANDUNG DALAM SERUM NI 🌹
.
Aloevera, chamomile, argan oil, apple stemcell, argiriline, 24k gold dust and PEARL POWDER EXTRACT (for extra treatment for your skin ❤️
.
Make sure sebelum beli skin korang tak ada alergic dengan bahan bahan kat atas ni ya ! 🔥
.
SENSITIVE SKIN/OILY SKIN/DRY SKIN/NORMAL SKIN SEMUA BOLEH GUNA TAU. 🌸
.
If awal awal guna ada naik jerawat kecik2 its normal for certain skin yang skin nya nipis atau tersalah guna skincare sebab itu ada healing crisis. Tapi benda tu tak lama in 2-3 weeks dia akan slow down balik and bermula lah curing process. So anything you can directly ask us for consultation okay ! ❤
.
PRICE RM65 EXCLUDE POSTAGE📬
.
POSTAGE RM8 SM/ RM10 SS
.
COD AREA KUANTAN/ GAMBANG🚗💨
.
FREE GIFT SPECIAL (ITEM FROM GUARDIAN)🎁🛍
.
TEKAN LINK WASAP DI BIO @yourbeautylaff 0139002306📞📞📞☎️☎️☎️
.
#beautytips #tipkecantikan #tipkesihatan #detox #buangtoxin #airdetox #serumviral #serummurah #serummuka #serumjerawat #bieanneserum #teamkamira #bieannehq #serumviral #serumbieanne #serumbieannekl #serumbieanneselangor #bieanneagent #agentkuantan #agentbieannekl #agentbieanneserum #agentbieanne #sayajualmurah #pujaanhatikanda #makeuptutorial
Last batch sobella 5.0.
.
Available:
Rusty butterfly
Fairy pink
Nude teddy
Sugar plum
Brown venom
_
Rm38/pcs
Whatsapp for order
http://www.wasap.my/60168590814
_
#sayajualmurah #sayajualkosmetik #lipmattebergetah #lipmatteviral #sobellaviral #kosmetikviral #bazaarpaknil #codkuantan #agentkuantan #poslaju #jnt #postage1malaysia
Last batch sobella 5.0.
.
Available:
Rusty butterfly
Fairy pink
Nude teddy
Sugar plum
Brown venom
_
Rm38/pcs
Whatsapp for order
http://www.wasap.my/60168590814
_
#sayajualmurah #sayajualkosmetik #lipmattebergetah #lipmatteviral #sobellaviral #kosmetikviral #bazaarpaknil #codkuantan #agentkuantan #poslaju #jnt #postage1malaysia
Last batch sobella 5.0.
.
Available:
Rusty butterfly
Fairy pink
Nude teddy
Sugar plum
Brown venom
_
Rm38/pcs
Whatsapp for order
http://www.wasap.my/60168590814
_
#sayajualmurah #sayajualkosmetik #lipmattebergetah #lipmatteviral #sobellaviral #kosmetikviral #bazaarpaknil #codkuantan #agentkuantan #poslaju #jnt #postage1malaysia
SEMUA ORANG TAKUT JERAWAT KAN? So pastikan chuols pilih produk yg anti jerawat 👍

Kalau chuols nak tau, langkah utama utk elakkan jerawat naik ni sebenarnya kena cuci skin bersih2 pakai scrub tauu. Pastikan chuols pilih HERBS by DYAS scrub yg bertindak sebagai anti jerawat 😉😍 #dyascrub #dyaslovers #biarkankulitandabernafas #agenttemerloh #agentkuantan
Siapa pengguna honeybee venom by nafura? Sekarang less dapatkan 2 item dengan harga RM100 JERRR!! Jom grab sekarang!! Kak tyka on cod area kuantan harini.
Postage 1 malaysia.

Roger2 kak tyka cepat
http://www.wasap.my/60168590814
_
#agentkuantan #agenhervkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #deliverykuantan #komunitikuantan #wargakuantan #wargapahang
#HervNaturalkuantan #hervessencekuantan #hervessence #sayajualskincare #bazaarpaknil #cbstamantas #hbvpromo #hbvkuantan
Siapa pengguna honeybee venom by nafura? Sekarang less 20%. Jom grab sekarang!! Kak tyka on cod area kuantan harini.
Postage 1 malaysia.

Roger2 kak tyka cepat
http://www.wasap.my/60168590814
_
#agentkuantan #agenhervkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #deliverykuantan #komunitikuantan #wargakuantan #wargapahang
#HervNaturalkuantan #hervessencekuantan #hervessence #sayajualskincare #bazaarpaknil #cbstamantas #hbvpromo #hbvkuantan
Siapa pengguna honeybee venom by nafura? Sekarang less 20%. Jom grab sekarang!! Kak tyka on cod area kuantan harini.
Postage 1 malaysia.

Roger2 kak tyka cepat
http://www.wasap.my/60168590814
_
#agentkuantan #agenhervkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #deliverykuantan #komunitikuantan #wargakuantan #wargapahang
#HervNaturalkuantan #hervessencekuantan #hervessence #sayajualskincare #bazaarpaknil #cbstamantas #hbvpromo #hbvkuantan
FLY AND KISS SET MAKE UP 👄LIMITED EDITION👄
💕FREE BEG MAKE UP
5 ITEMS 🌹Weightless Powder
🌹Serum foundation
🌹Ink liner
🌹Collagen and moist spray
🌹Hibiscus Triple color
COD 🚗 : Area Putrajaya, Cyberjaya, Nilai 3, Bangi, Kajang.
POSTAGE 🚚 : All over Malaysia.
#aslegacynilai #aslegacykajang #aslegacybbbangi #aslegacyori #aliffsyukri #agentsahaslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #eczema #aslegacytranung #mandianbidara #bizziboddy #gentelharumnita #readystock #cod #perapat #putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #dungun #agentterengganu #agentbrunei #agentselangor #agentkuantan #agentpahang #kedah #nilai3 #agentsabah #sarawak
FLY AND KISS SET MAKE UP 👄LIMITED EDITION👄
💕FREE BEG MAKE UP
5 ITEMS 🌹Weightless Powder
🌹Serum foundation
🌹Ink liner
🌹Collagen and moist spray
🌹Hibiscus Triple color
COD 🚗 : Area Putrajaya, Cyberjaya, Nilai 3, Bangi, Kajang.
POSTAGE 🚚 : All over Malaysia.
#aslegacynilai #aslegacykajang #aslegacybbbangi #aslegacyori #aliffsyukri #agentsahaslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #eczema #aslegacytranung #mandianbidara #bizziboddy #gentelharumnita #readystock #cod #perapat #putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #dungun #agentterengganu #agentbrunei #agentselangor #agentkuantan #agentpahang #kedah #nilai3 #agentsabah #sarawak
ALHA ALFA MATTE PRIMER SPRAY 50ml shj

FUNGSI: -Sesuai untuk kulit muka berminyak,ia bertindak mengurangkan penghasilan minyak pada kulit wajah.Boleh digunakan sebelum @ selepas makeup. Ia memberikan effect matte & soalekan tahan lama sehingga 12jam
.
Matte primer spray terbaik dlm mengawal minyak yg berlebihan pada muka. Disamping itu,ia juga memberikan effect smooth semasa apply makeup. Yang paling penting makeup uolls nampak lebih elegant gitteeww 😍
.
Boleh spray sebelum,semasa dan selepas makeup @ tanpa makeup. Bila-bila muka rasa berminyak especially T-ZONE boleh terus spray

WhatsApp 019-6918657
http://makeupbyaidaalias.wasap.my
#agentkuantan #alhaalfamelaka #alhaalfastokis #alhaalfaagent #alhaalfacosmetics
TENGOK KAK PILA KITA PUN GUNA BIEANNE SERUM TAU 🔥 FAV SERUM PULAK TU !
.
TUNGGU APA LAGI? CEPAT WS ERNI ❤️
.
TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK WHATSAPP & GRAB YOUR SERUM 😉
.
#bieannehq #bieanneserum #bieanneadvanceserum #serumkuantan #serumbotox #agentkuantan #codkuantan #codserumkuantan #bieanne #perfectglowserum #bieannefeedback #feedbackserum #bieannebotoxserum #bieanneagent #bieanneangles #susukmoden #sapusapuflawless #awetmudatanpasusuk #teamerni
Setiap perempuan inginkan manfaat ni dekat skin kan?? Dengan DYAS SCRUB, InshaAllah skin chuols sihat,bersih dan kekal cantik. DYAS SCRUB ni ada 7 flavour tau..Pilih jee yg mana chuols love

#dyasscrub #dyaslovers #biarkankulitandabernafas #agenttemerloh #agentkuantan
🍃Milksoap Natuwrel a.k.a Sabun susu

dengan 3 jenis susu tumbuhan
(rice milk, oat milk, coconut milk)

ditambah lagi dengan minyak kelapa dara

bayangkannnnnn...
bila digosok pada kulit
buih buih halussssss membelai

segala kebaikan susu
terus meresap masuk ke kulit
bayangkannnn.... haruman yang menyegarkan
berpeluh pun wangi tau
fuh..bayangkan.. 2 biji ni rm28 jer tau 😘

mana nak dapat ORGANIC SOAP dengan harga sebegini jimat! nyummss.. #sabunbadan
#sabunnatural
#sabunKentut
#sabunHalia
#sabunBuangAngin
#natuwrelbodycare
#scrubmix
#scrubmalaysia
#borong
#bazaronline
#barangmurah
#igshopmurah
#lokalah
#dropshiperwanted
#naturalbodycare
#kulitsihat
#ejendiperlukan
#luluskkm
#gosokgosokKeluarAngin
#studentlife
#codkuantan
#agentsahnatuwrel
#agentkuantan
🍃Milksoap Natuwrel a.k.a Sabun susu

dengan 3 jenis susu tumbuhan
(rice milk, oat milk, coconut milk)

ditambah lagi dengan minyak kelapa dara

bayangkannnnnn...
bila digosok pada kulit
buih buih halussssss membelai

segala kebaikan susu
terus meresap masuk ke kulit
bayangkannnn.... haruman yang menyegarkan
berpeluh pun wangi tau
fuh..bayangkan.. 2 biji ni rm28 jer tau 😘

mana nak dapat ORGANIC SOAP dengan harga sebegini jimat! nyummss.. #sabunbadan
#sabunnatural
#sabunKentut
#sabunHalia
#sabunBuangAngin
#natuwrelbodycare
#scrubmix
#scrubmalaysia
#borong
#bazaronline
#barangmurah
#igshopmurah
#lokalah
#dropshiperwanted
#naturalbodycare
#kulitsihat
#ejendiperlukan
#luluskkm
#gosokgosokKeluarAngin
#studentlife
#codkuantan
#agentsahnatuwrel
#agentkuantan
🍃Milksoap Natuwrel a.k.a Sabun susu

dengan 3 jenis susu tumbuhan
(rice milk, oat milk, coconut milk)

ditambah lagi dengan minyak kelapa dara

bayangkannnnnn...
bila digosok pada kulit
buih buih halussssss membelai

segala kebaikan susu
terus meresap masuk ke kulit
bayangkannnn.... haruman yang menyegarkan
berpeluh pun wangi tau
fuh..bayangkan.. 2 biji ni rm28 jer tau 😘

mana nak dapat ORGANIC SOAP dengan harga sebegini jimat! nyummss.. #sabunbadan
#sabunnatural
#sabunKentut
#sabunHalia
#sabunBuangAngin
#natuwrelbodycare
#scrubmix
#scrubmalaysia
#borong
#bazaronline
#barangmurah
#igshopmurah
#lokalah
#dropshiperwanted
#naturalbodycare
#kulitsihat
#ejendiperlukan
#luluskkm
#gosokgosokKeluarAngin
#studentlife
#codkuantan
#agentsahnatuwrel
#agentkuantan
KAK BIE WEDDING PROMOTION FLASH SALE 24 HOURS ONLY 🥰👰🏻 GET FREE POSTAGE AND ANOTHER RM5 OFF ! 😍

30ml serum Rm60 FREE POSTAGE

CLEANSER + SERUM

RM115 FREE POSTAGE

BIEANNE CLEANSTOX CLEANSER

RM50 FREE POSTAGE

FREE MASK BIORE (WATSON)🎁
.
TEKAN LINK WASAP DI BIO @yourbeautylaff 0139002306📞📞📞☎️☎️☎️
.
#beautytips #tipkecantikan #tipkesihatan #detox #buangtoxin #airdetox #serumviral #serummurah #serummuka #serumjerawat #bieanneserum #teamkamira #bieannehq #serumviral #serumbieanne #serumbieannekl #serumbieanneselangor #bieanneagent #agentkuantan #agentbieannekl #agentbieanneserum #agentbieanne #sayajualmurah #pujaanhatikanda #makeuptutorial
KAK BIE WEDDING PROMOTION FLASH SALE 24 HOURS ONLY 🥰👰🏻 GET FREE POSTAGE AND ANOTHER RM5 OFF ! 😍

30ml serum Rm60 FREE POSTAGE

CLEANSER + SERUM

RM115 FREE POSTAGE

BIEANNE CLEANSTOX CLEANSER

RM50 FREE POSTAGE

FREE MASK BIORE (WATSON)🎁
.
TEKAN LINK WASAP DI BIO @yourbeautylaff 0139002306📞📞📞☎️☎️☎️
.
#beautytips #tipkecantikan #tipkesihatan #detox #buangtoxin #airdetox #serumviral #serummurah #serummuka #serumjerawat #bieanneserum #teamkamira #bieannehq #serumviral #serumbieanne #serumbieannekl #serumbieanneselangor #bieanneagent #agentkuantan #agentbieannekl #agentbieanneserum #agentbieanne #sayajualmurah #pujaanhatikanda #makeuptutorial
KAK BIE WEDDING PROMOTION FLASH SALE 24 HOURS ONLY 🥰👰🏻 GET FREE POSTAGE AND ANOTHER RM5 OFF ! 😍

30ml serum Rm60 FREE POSTAGE

CLEANSER + SERUM

RM115 FREE POSTAGE

BIEANNE CLEANSTOX CLEANSER

RM50 FREE POSTAGE

FREE MASK BIORE (WATSON)🎁
.
TEKAN LINK WASAP DI BIO @yourbeautylaff 0139002306📞📞📞☎️☎️☎️
.
#beautytips #tipkecantikan #tipkesihatan #detox #buangtoxin #airdetox #serumviral #serummurah #serummuka #serumjerawat #bieanneserum #teamkamira #bieannehq #serumviral #serumbieanne #serumbieannekl #serumbieanneselangor #bieanneagent #agentkuantan #agentbieannekl #agentbieanneserum #agentbieanne #sayajualmurah #pujaanhatikanda #makeuptutorial
Ini ler minyak yang dah buat ramai pengguna tak senang duduk. Habis je satu botol, mesti repeat order. Menggelabah hidup kalau takde minyak boonga. Sebab ramai kata minyak boonga BEST!

Kulit anjal dan tegang tu antara effect paling cepat awak akan rasa. Next! Kulit bebas dari jerawat.

Nak tahu BEST ke tak best. Wajib cuba dahulu sebotol minyak boonga oke girl's.

Untuk order klik link
Wasap.my/60122493395
#minyakboonga
#minyakboongabyaifaazlan
#naturalfloraloil
#teammomiess
#agentkuantan
#minyakboongakuantan
#aifacosmetics
#facialoil
#kulitkusam
#kulitkering
#kulitberjerawat
Ini ler minyak yang dah buat ramai pengguna tak senang duduk. Habis je satu botol, mesti repeat order. Menggelabah hidup kalau takde minyak boonga. Sebab ramai kata minyak boonga BEST!

Kulit anjal dan tegang tu antara effect paling cepat awak akan rasa. Next! Kulit bebas dari jerawat.

Nak tahu BEST ke tak best. Wajib cuba dahulu sebotol minyak boonga oke girl's.

Untuk order klik link
Wasap.my/60122493395
#minyakboonga
#minyakboongabyaifaazlan
#naturalfloraloil
#teammomiess
#agentkuantan
#minyakboongakuantan
#aifacosmetics
#facialoil
#kulitkusam
#kulitkering
#kulitberjerawat
Ini ler minyak yang dah buat ramai pengguna tak senang duduk. Habis je satu botol, mesti repeat order. Menggelabah hidup kalau takde minyak boonga. Sebab ramai kata minyak boonga BEST!

Kulit anjal dan tegang tu antara effect paling cepat awak akan rasa. Next! Kulit bebas dari jerawat.

Nak tahu BEST ke tak best. Wajib cuba dahulu sebotol minyak boonga oke girl's.

Untuk order klik link
Wasap.my/60122493395
#minyakboonga
#minyakboongabyaifaazlan
#naturalfloraloil
#teammomiess
#agentkuantan
#minyakboongakuantan
#aifacosmetics
#facialoil
#kulitkusam
#kulitkering
#kulitberjerawat
KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing 🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar 🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri 🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar 🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA)
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit
•Menjadikan kulit kekal remaja
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa 🌻Mengandungi Vitamin C & E 🌻Mencegah garis halus

Whatsapp “numi serum” ke
011-11002806

#numiserum #fienabeautyline #satissoap #pss #agentkuantan #posseluruhmalaysia #codkuantan #putihgebu #glowing #parutjerawathilang #parutpudar #serumterbaik #cepatmeresap #basemakeup
KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing 🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar 🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri 🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar 🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA)
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit
•Menjadikan kulit kekal remaja
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa 🌻Mengandungi Vitamin C & E 🌻Mencegah garis halus

Whatsapp “numi serum” ke
011-11002806

#numiserum #fienabeautyline #satissoap #pss #agentkuantan #posseluruhmalaysia #codkuantan #putihgebu #glowing #parutjerawathilang #parutpudar #serumterbaik #cepatmeresap #basemakeup
KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing 🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar 🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri 🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar 🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA)
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit
•Menjadikan kulit kekal remaja
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa 🌻Mengandungi Vitamin C & E 🌻Mencegah garis halus

Whatsapp “numi serum” ke
011-11002806

#numiserum #fienabeautyline #satissoap #pss #agentkuantan #posseluruhmalaysia #codkuantan #putihgebu #glowing #parutjerawathilang #parutpudar #serumterbaik #cepatmeresap #basemakeup
Sape mcm saya??? pukuii 12mlm duk melantak kedarah nasi lg 🤭🤭🤭.. selagi xabis tempoyak dgn sambal lada mmg syg betul nk tggai nasi.. haaa apa xtakot gemuk??? xpun... lemonfit kan ada!! lepas makan nasi berpinggan2 ni kite minum la lemonfit plak 🤗🤗🤗🤗
.
Apa itu LEMON FIT🍋?
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
.
Nak oder #chocofit #lemonfit #chococurvelotion #chocobarsoap mehh lekaihhh2 wasap sis klik link wasap sis di bio ig @chocofit_kuantan ye... .
🧕🏻 Agen sah chocofit kuantan (KPA015)
🚘 COD seluruh kuantan
📦 POS seluruh malaysia
.
#chocofit #chocofitkuantan #chococurvelotion #lemonfit #kurusdgnchocofit #slimdgnchococurve #detoxdgnlemonfit #kuruscantiksihat #chocolate #agentwanted #joinchocofit #cantikkurus #chocolatebelgium #agentkuantan #codkuantan #agentwanted #agentindonesia #joinagent
Mylea Freckles Serum......
Serum ni lah yg akk kenal mula2 sekali dgn #mylea
Pertama kali guna terus jatuh hati....💕💕💕
Korang mesti cuba tau..... #mylea
#myleafrecklesserum
#myleatetapdhati
#2tahunbersammylea
#agentkuantan

http://www.wasap.my/60139748881/mylea
Wahhhh tengok Zulin aziz kita sekarang makin ramping uols 😍😍 sedar x sedar zulin dah loss 20kg!! .
Makin cantik uolls ! Xsangka penemuan chocofit buat kan kita semua kurus. Smpi ngan sis2 berniaga chocofit 😂😂
.
Alhamdulillah syukur jumpa dengan produk yang berkesan tq chocofit ❤️❤️ Sape2 yg nak buang lemak2 korg yg degil tu bleh la dm sis atau whatspp sis...
.
Nak oder #chocofit #lemonfit #chococurvelotion #chocobarsoap mehh lekaihhh2 wasap sis klik link wasap sis di bio ig @chocofithq.official ye... .
🧕🏻 Agen sah chocofithq.official (KPA015)
📦 POS seluruh malaysia
.
#chocofit #chocofitmalaysia #chococurvelotion #lemonfit #kurusdgnchocofit #slimdgnchococurve #detoxdgnlemonfit #kuruscantiksihat #chocolate #agentwanted #joinchocofit #cantikkurus #chocolatebelgium #agentkuantan #codkuantan #agentwanted #agentindonesia #joinagent
rusty butterfly dibibirku 💋
#sobellakuantan #agentkuantan
Detox dulu dlm badan uolsss.. Kelebihan lemonfit ni btl2 bole membantu uollss utk turunkan berat ok 💃🏻💃🏻💃🏻.
.
Nak oder #chocofit #lemonfit #chococurvelotion #chocobarsoap mehh lekaihhh2 wasap sis klik link wasap sis di bio ig @chocofithq.official ye... .
🧕🏻 Agen sah chocofithq.official (KPA015)
📦 POS seluruh malaysia
.
#chocofit #chocofitmalaysia #chococurvelotion #lemonfit #kurusdgnchocofit #slimdgnchococurve #detoxdgnlemonfit #kuruscantiksihat #chocolate #agentwanted #joinchocofit #cantikkurus #chocolatebelgium #agentkuantan #codkuantan #agentwanted #agentindonesia #joinagent
PROMO still ON!!!! Jom dapatkan skrg!!
.
Selagi stock masih ada ya😍
.
Nak oder #chocofit #lemonfit #chococurvelotion #chocobarsoap mehh lekaihhh2 wasap sis klik link wasap sis di bio ig @chocofithq.official ye... .
🧕🏻 Agen sah chocofithq.official (KPA015)
📦 POS seluruh malaysia
.
#chocofit #chocofitmalaysia #chococurvelotion #lemonfit #kurusdgnchocofit #slimdgnchococurve #detoxdgnlemonfit #kuruscantiksihat #chocolate #agentwanted #joinchocofit #cantikkurus #chocolatebelgium #agentkuantan #codkuantan #agentwanted #agentindonesia #joinagent
Sekarang makan apa saja tak takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition OREN pearl color yg sgt cun & Notebook yg comel!

Selagi stock masih ada ya😍
.
Nak oder #chocofit #lemonfit #chococurvelotion #chocobarsoap mehh lekaihhh2 wasap sis klik link wasap sis di bio ig @chocofithq.official ye... .
🧕🏻 Agen sah chocofithq.official (KPA015)
📦 POS seluruh malaysia
.
#chocofit #chocofitmalaysia #chococurvelotion #lemonfit #kurusdgnchocofit #slimdgnchococurve #detoxdgnlemonfit #kuruscantiksihat #chocolate #agentwanted #joinchocofit #cantikkurus #chocolatebelgium #agentkuantan #codkuantan #agentwanted #agentindonesia #joinagent
WAJIB GUNA SCRUB UNTUK KEBERSIHAN KULIT YG LEBIH EXTREME. JERAWAT PUN SUSAH NAK NAIK KALAU SKIN BERSIH! So, chuols just sental2 manja jee skin tu guna DYAS SCRUB yang ada 7 flavour best dan hot!

#dyasscrub #dyaslovers #biarkankulitandabernafas #agenttemerloh #agentkuantan
AIRIZ TRANSLUCENT POWDER
.
🍃Fungsi Translucent Powder🍃
🌸Utk mengawal minyak pd wajah
🌸Membuatkan mekap nampak fresh
🌸Semakin berpeluh semakin cantik
🌸Sesuai dgn tona kulit dan blend well dgn semua jenis kulit
.
🌹 Kelebihan Translucent Powder🌹
😍Memberikan kesan makeup yg sgt menakjubkan
😍Bertindak sebagai bedak alas pd kulit
😍Ia sgt magic kerana walaupun ia berwarna putih ia sesuai pd semua jenis tona kulit
😍Tidak akan pernah bercapuk

Cik IRA www.wasap.my/60179366969 /atp
#SB1403
#agentkuantan
#Beautychampionteam
#agentkuantan #codkuantan #filtercream #serumveryglowy #berrystoberry #mukaglowing
Set Combo #filtercream + #serumveryglowy
#agentkuantan #codkuantan #berrystoberry
KELEBIHAN NUMI SERUM: ❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat ❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit ❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup

Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩

#numiserum #fienabeautyline #satissoap #pss #agentkuantan #posseluruhmalaysia #codkuantan #putihgebu #glowing #parutjerawathilang #parutpudar #serumterbaik #cepatmeresap #basemakeup
MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. ✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. ✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

Whatsapp “nak numi”
011-11002806

#numiserum #fienabeautyline #satissoap #pss #agentkuantan #posseluruhmalaysia #codkuantan #putihgebu #glowing #parutjerawathilang #parutpudar #serumterbaik #cepatmeresap #basemakeup
#Repost @chocofit_kuantan
Made by @Image.Downloader
· · · ·
Posted @withrepost • @chocofit_malaysia
okey tengahari ni miza belanja korang semua testimoni diri miza sendiri..siapa pernah jumpe miza??
.
Alhamdulillah miza sendiri berjaya turunkan berat badan 7KG dengan hanya consume 2 kotak chocofit
.
nak tips kurus cepat??nak lossweight banyak macam customers miza yg lain..kene beli chocofit dgan miza dulu okey..rahsia cara pengambilan yg power miza bgi korang !!
.
STOKIS CHOCOFIT MALAYSIA HERE (KPS002)🙋🏻
.
🔥HOT PROMO🔥
.
🍫 dengan setiap pembelian 3 kotak CHOCOFIT + 1 kotak LEMONFIT akan dapat PERCUMA👇🏻
.
1 SHAKER EKSLUSIF ‼️
1 CHOCO CURVE LOTION‼️
FREE POSTAGE ‼️
.
Nak oder #chocofit #lemonfit #chococurvelotion #chocobarsoap mehh lekaihhh2 wasap sis klik link wasap sis di bio ig @chocofithq_kuantan 0 ye... .
🧕🏻 Agen sah chocofit kuantan (KPA015)
🚘 COD seluruh kuantan
📦 POS seluruh malaysia
.
#chocofit #chocofitkuantan #chococurvelotion #lemonfit #kurusdgnchocofit #slimdgnchococurve #detoxdgnlemonfit #kuruscantiksihat #chocolate #agentwanted #joinchocofit #cantikkurus #chocolatebelgium #agentkuantan #codkuantan #agentwanted #agentindonesia #joinagent
#chocofitkuantanpahang
KENAPA FACIAL OIL BAGI EFEK GLASS SKIN PADA KULIT KITA?? Facial Oil adalah oil blend dengan gabungan beberapa jenis bahan premium yang dapat memberi effect glow di sebabkan kulit wajah kita cukup hyrated.

Antaranya ada TREE OIL, SUNFLOWER OIL, SWEET ALMOND OIL, GRAPE SEED OIL dan terdapat banyak lagi bahan yang bagus dalam FACIAL OIL.

Facial Oil adalah 💯% oil based, all natural, tak ada additives. Antara kebaikannya adalah:- 🌹melembapkan kulit dengan cepat
🌹tidak melekit dan tidak berminyak
🌹memudarkan parut
🌹merawat dan mencegah dari jerawat
🌹mencerahkan kulit kusam
🌹bau yang sangat wangi
RM49 / 15ml

#minyakboonga
#facialoil
#agentkuantan
#codbandarkuantan
KURUS DENGAN LAZAT 😋😋
.
Ade sesape yg nak #chocofit bantu? jgn tgu lama2, org lain dah kurus tau, raya dah tak lama, nak pakai baju lawa mcm2 fesyen. Nak jumpa keluarga bakal suami atau isteri kene la cantik2 br la approve 😋😋
.
so cepat2 tekan link di bawah, bleh chit chat pasal #chocofit utk kurus dengan lazat. 🤗🤗
.
Nak oder #chocofit #lemonfit #chococurvelotion #chocobarsoap mehh lekaihhh2 wasap sis klik link wasap sis di bio ig @chocofithq.official ye...
.
🧕🏻 Agen sah chocofithq.official (KPA015)
@chocofithq.official @chocofithq.official @chocofithq.official @chocofithq.official @chocofithq.official @chocofithq.official .
#chocofit #chocofitmalaysia #chococurvelotion #lemonfit #kurusdgnchocofit #slimdgnchococurve #detoxdgnlemonfit #kuruscantiksihat #chocolate #agentwanted #joinchocofit #cantikkurus #chocolatebelgium #agentkuantan #codkuantan #agentwanted #agentindonesia #joinagent
Gebu tak we alls😍😍 CHOCOCURVE LOTION
PROMO DAH NK BERAKHIR UOLS.. cepat2 grab promo free chococurve..🤗🤗 CHOCOCURVE adalah lotion pelangsing badan yang diformulasikan dari rumpai laut, collagen, Vitamin E & serbuk koko berkualiti tinggi. Chococurve Lotion mengandungi pati yang dirumus khas dengan bahan-bahan terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu pemecahan sel -sel lemak & selulit dgn sangat efektif! Chococurve Lotion tersangatlah wangi sebiji bau Cadbury & tidak melekit!😘 .
Chococurve Lotion:- 🍫 Memecah lemak tepu
🍫 Menghilangkan selulit
🍫 Menurunkan berat badan
🍫 Melangsing & mencantikkan bentuk badan
🍫 Menegangkan kulit
🍫 Membuang lebihan angin dalam badan
🍫 Menghilangkan senggugut,sakit kepala
🍫 Melegakan sakit sendi 🔥PROMO HOT LAKU KERAS 🔥
dengan setiap pembelian 3 KOTAK CHOCOFIT & 1 KOTAK LEMONFIT pd harga yg lebih murah dari harga asal..anda akan dapat PERCUMA 1 BOTOL CHOCOCURVE HOT LOSYEN EXCLUSIVE & PERCUMA POS ‼️
.
nak dapatkan chocofit?jom wassap sy sekarang!!
.
Nak oder #chocofit #lemonfit #chococurvelotion #chocobarsoap mehh lekaihhh2 wasap sis klik link wasap sis di bio ig @chocofithq.official ye...
.
🧕🏻 Agen sah chocofithq.official (KPA015)
📦 POS seluruh malaysia
.
#chocofit #chocofitmalaysia #chococurvelotion #lemonfit #kurusdgnchocofit #slimdgnchococurve #detoxdgnlemonfit #kuruscantiksihat #chocolate #agentwanted #joinchocofit #cantikkurus #chocolatebelgium #agentkuantan #codkuantan #agentwanted #agentindonesia #joinagent
BANTAL LEYNA MEMANG PILIHAN NO 1 SEISI KELUARGA 👏👏 ✅ BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION IALAH BANTAL BARU TERUS DARI KILANG. BUKAN BANTAL SECOND HAND ✅Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi. ✅ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. ✅ Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. ✅Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. ✅ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. ✅ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. ✅Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. ✅Jahitan kemas di tepi bantal dan piping ✅Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang as ma dan resdung. ✅Selesa dan tidak panas ✅Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan. ✅Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. ✅Ringan dan mudah dibawa kemana-mana ✅ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
📱0179771798
.
#bantalhotel
#bantalgebu
#bantalleyna
#bazarpaknil
#madeinmalaysia
#produkmalaysia
#trustedseller
#agentkuantan
#bantalgebuleyna
#bantalviral
#bantalgebuviral
#bantalhotelviral
#bantalgebuhotel
BANTAL LEYNA MEMANG PILIHAN NO 1 SEISI KELUARGA 👏👏 ✅ BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION IALAH BANTAL BARU TERUS DARI KILANG. BUKAN BANTAL SECOND HAND ✅Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi. ✅ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. ✅ Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. ✅Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. ✅ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. ✅ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. ✅Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. ✅Jahitan kemas di tepi bantal dan piping ✅Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang as ma dan resdung. ✅Selesa dan tidak panas ✅Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan. ✅Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. ✅Ringan dan mudah dibawa kemana-mana ✅ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
📱0179771798
.
#bantalhotel
#bantalgebu
#bantalleyna
#bazarpaknil
#madeinmalaysia
#produkmalaysia
#trustedseller
#agentkuantan
#bantalgebuleyna
#bantalviral
#bantalgebuviral
#bantalhotelviral
#bantalgebuhotel
BANTAL LEYNA MEMANG PILIHAN NO 1 SEISI KELUARGA 👏👏 ✅ BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION IALAH BANTAL BARU TERUS DARI KILANG. BUKAN BANTAL SECOND HAND ✅Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi. ✅ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. ✅ Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. ✅Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. ✅ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. ✅ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. ✅Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. ✅Jahitan kemas di tepi bantal dan piping ✅Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang as ma dan resdung. ✅Selesa dan tidak panas ✅Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan. ✅Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. ✅Ringan dan mudah dibawa kemana-mana ✅ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
📱0179771798
.
#bantalhotel
#bantalgebu
#bantalleyna
#bazarpaknil
#madeinmalaysia
#produkmalaysia
#trustedseller
#agentkuantan
#bantalgebuleyna
#bantalviral
#bantalgebuviral
#bantalhotelviral
#bantalgebuhotel
BANTAL LEYNA MEMANG PILIHAN NO 1 SEISI KELUARGA 👏👏 ✅ BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION IALAH BANTAL BARU TERUS DARI KILANG. BUKAN BANTAL SECOND HAND ✅Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi. ✅ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. ✅ Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. ✅Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. ✅ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. ✅ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. ✅Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. ✅Jahitan kemas di tepi bantal dan piping ✅Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang as ma dan resdung. ✅Selesa dan tidak panas ✅Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan. ✅Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. ✅Ringan dan mudah dibawa kemana-mana ✅ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
📱0179771798
.
#bantalhotel
#bantalgebu
#bantalleyna
#bazarpaknil
#madeinmalaysia
#produkmalaysia
#trustedseller
#agentkuantan
#bantalgebuleyna
#bantalviral
#bantalgebuviral
#bantalhotelviral
#bantalgebuhotel
BANTAL LEYNA MEMANG PILIHAN NO 1 SEISI KELUARGA 👏👏 ✅ BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION IALAH BANTAL BARU TERUS DARI KILANG. BUKAN BANTAL SECOND HAND ✅Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi. ✅ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. ✅ Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. ✅Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. ✅ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. ✅ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. ✅Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. ✅Jahitan kemas di tepi bantal dan piping ✅Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang as ma dan resdung. ✅Selesa dan tidak panas ✅Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan. ✅Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. ✅Ringan dan mudah dibawa kemana-mana ✅ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
📱0179771798
.
#bantalhotel
#bantalgebu
#bantalleyna
#bazarpaknil
#madeinmalaysia
#produkmalaysia
#trustedseller
#agentkuantan
#bantalgebuleyna
#bantalviral
#bantalgebuviral
#bantalhotelviral
#bantalgebuhotel
BANTAL LEYNA MEMANG PILIHAN NO 1 SEISI KELUARGA 👏👏 ✅ BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION IALAH BANTAL BARU TERUS DARI KILANG. BUKAN BANTAL SECOND HAND ✅Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi. ✅ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. ✅ Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. ✅Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. ✅ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. ✅ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. ✅Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. ✅Jahitan kemas di tepi bantal dan piping ✅Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang as ma dan resdung. ✅Selesa dan tidak panas ✅Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan. ✅Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. ✅Ringan dan mudah dibawa kemana-mana ✅ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
📱0179771798
.
#bantalhotel
#bantalgebu
#bantalleyna
#bazarpaknil
#madeinmalaysia
#produkmalaysia
#trustedseller
#agentkuantan
#bantalgebuleyna
#bantalviral
#bantalgebuviral
#bantalhotelviral
#bantalgebuhotel
BANTAL LEYNA MEMANG PILIHAN NO 1 SEISI KELUARGA 👏👏 ✅ BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION IALAH BANTAL BARU TERUS DARI KILANG. BUKAN BANTAL SECOND HAND ✅Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi. ✅ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. ✅ Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. ✅Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. ✅ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. ✅ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. ✅Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. ✅Jahitan kemas di tepi bantal dan piping ✅Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang as ma dan resdung. ✅Selesa dan tidak panas ✅Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan. ✅Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. ✅Ringan dan mudah dibawa kemana-mana ✅ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
📱0179771798
.
#bantalhotel
#bantalgebu
#bantalleyna
#bazarpaknil
#madeinmalaysia
#produkmalaysia
#trustedseller
#agentkuantan
#bantalgebuleyna
#bantalviral
#bantalgebuviral
#bantalhotelviral
#bantalgebuhotel
Blusher sobella👏👏
.
Bukan blusher biasa ye...liquid blusher memang cantik bila pakai nampak pipi merah semula jadi😍😍👍👍
.
📱0179771798
.
#trustedseller
#sobellablusher
#blusherviral
#viral
#kosmetikviral
#liquidblusher
#liquidblushersobella
#agentkuantan
#blushersobella
Blusher sobella👏👏
.
Bukan blusher biasa ye...liquid blusher memang cantik bila pakai nampak pipi merah semula jadi😍😍👍👍
.
📱0179771798
.
#trustedseller
#sobellablusher
#blusherviral
#viral
#kosmetikviral
#liquidblusher
#liquidblushersobella
#agentkuantan
#blushersobella
Terima kasih cik nadia...Balm habib menjadi pilihan hati untuk dihadiahkan kepada ibu tercinta....balm habib extra hot hot 🔥🔥.. Sesuai untuk masalah kulit gatal2, sakit sendi, sakit lutut & lenguh lenguh badan.. Adik bulus pun tumpang posing sekali... Ahakzzz ... 😻
#customerdariampang
#Alhamdulillah
#balmhabib
#agentkuantan
#codareaampang
#codarearawang
#luarkuantanbolehpos

Untuk pertanyaan & pembelian ..sila ; 📲📱http://www.wasap.com.my/60198558874
Sekarang makan apa saja tak takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition OREN pearl color yg sgt cun & Notebook yg comel!

Selagi stock masih ada ya😍
.
Nak oder #chocofit #lemonfit #chococurvelotion #chocobarsoap mehh lekaihhh2 wasap sis klik link wasap sis di bio ig @chocofit_kuantan ye... .
🧕🏻 Agen sah chocofit kuantan (KPA015)
🚘 COD seluruh kuantan
📦 POS seluruh malaysia
.
#chocofit #chococurvelotion #lemonfit #kurusdgnchocofit #slimdgnchococurve #detoxdgnlemonfit #kuruscantiksihat #chocolate #agentwanted #joinchocofit #cantikkurus #chocolatebelgium #agentkuantan #codkuantan #agentwanted #agentindonesia #joinagent #chocofitmalaysia #chocofithq
Ini ler minyak yang dah buat ramai pengguna tak senang duduk. Habis je satu botol, mesti repeat order. Menggelabah hidup kalau takde minyak boonga. Sebab ramai kata minyak boonga BEST!

Kulit anjal dan tegang tu antara effect paling cepat awak akan rasa. Next! Kulit bebas dari jerawat.

Nak tahu BEST ke tak best. Wajib cuba dahulu sebotol minyak boonga oke girl's.

Untuk order klik link
Wasap.my/60122493395
#minyakboonga
#minyakboongabyaifaazlan
#naturalfloraloil
#teammomiess
#agentkuantan
#minyakboongakuantan
#aifacosmetics
#facialoil
#kulitkusam
#kulitkering
#kulitberjerawat
Ini ler minyak yang dah buat ramai pengguna tak senang duduk. Habis je satu botol, mesti repeat order. Menggelabah hidup kalau takde minyak boonga. Sebab ramai kata minyak boonga BEST!

Kulit anjal dan tegang tu antara effect paling cepat awak akan rasa. Next! Kulit bebas dari jerawat.

Nak tahu BEST ke tak best. Wajib cuba dahulu sebotol minyak boonga oke girl's.

Untuk order klik link
Wasap.my/60122493395
#minyakboonga
#minyakboongabyaifaazlan
#naturalfloraloil
#teammomiess
#agentkuantan
#minyakboongakuantan
#aifacosmetics
#facialoil
#kulitkusam
#kulitkering
#kulitberjerawat
Ini ler minyak yang dah buat ramai pengguna tak senang duduk. Habis je satu botol, mesti repeat order. Menggelabah hidup kalau takde minyak boonga. Sebab ramai kata minyak boonga BEST!

Kulit anjal dan tegang tu antara effect paling cepat awak akan rasa. Next! Kulit bebas dari jerawat.

Nak tahu BEST ke tak best. Wajib cuba dahulu sebotol minyak boonga oke girl's.

Untuk order klik link
Wasap.my/60122493395
#minyakboonga
#minyakboongabyaifaazlan
#naturalfloraloil
#teammomiess
#agentkuantan
#minyakboongakuantan
#aifacosmetics
#facialoil
#kulitkusam
#kulitkering
#kulitberjerawat