#Keunikan

Tas Gamblok Bungkusan Kopi
Tas ini bisa digunakan untuk anak sekolah
.
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
โžก TERDAPAT TALI JUGA๐Ÿ˜
โ—พTERDAPAT TUTUP JUGA
.
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
Pembuat tasnya butuh waktu 2 hari... Stock reddy
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @60.000(belum termasuk Ongkir) 
PEMBAYARAN VIA ATM 
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :
โ˜ŽWA : 081513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wanita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
Tas Gamblok Bungkusan Kopi
Tas ini bisa digunakan untuk anak sekolah
.
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
โžก TERDAPAT TALI JUGA๐Ÿ˜
โ—พTERDAPAT TUTUP JUGA
.
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
Pembuat tasnya butuh waktu 2 hari... Stock reddy
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @60.000(belum termasuk Ongkir)
PEMBAYARAN VIA ATM
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :
โ˜ŽWA : 081513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wanita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
.
.
.
Wkwk, pernah
.
.
.
@sobatjadul (nostalgia masa kecil)
.
.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian #MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an 
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an #clasicgame #bocah90an #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia #indovidgram
Dari kecil sampe skrg, apa cuma saya yang ga bisa misahin obat nyamuk ini, patah2 terus ๐Ÿ˜‚ nyari temen, cara nya gimana ya
.
.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian #MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #menolakpunah
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an #clasicgame #bocah90an #anak90an #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia #indovidgram
Tas selempang Bungkusan kopi
Tas ini bisa digunakan untuk pergi ke acara seperti : KONDANGAN / ARISAN KELUARGA / ACARA LAINNYA
.
Stock reddy 
Pembuat 2 harian ya gaes.. .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
โžก TERDAPAT TALI JUGA๐Ÿ˜
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @30.000 ( blm Termasuk Ongkir )
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :
โ˜ŽWA : 081513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesois#wanita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulangsampahplastik
Tas selempang Bungkusan kopi
Tas ini bisa digunakan untuk pergi ke acara seperti : KONDANGAN / ARISAN KELUARGA / ACARA LAINNYA
.
Stock reddy
Pembuat 2 harian ya gaes.. .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
โžก TERDAPAT TALI JUGA๐Ÿ˜
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @30.000 ( blm Termasuk Ongkir )
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :
โ˜ŽWA : 081513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesois#wanita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulangsampahplastik
Tas selempang Bungkusan kopi
Tas ini bisa digunakan untuk pergi ke acara seperti : KONDANGAN / ARISAN KELUARGA / ACARA LAINNYA
.
Stock reddy 
Pembuat 2 harian ya gaes.. .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
โžก TERDAPAT TALI JUGA๐Ÿ˜
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @35.000 ( blm Termasuk Ongkir )
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :
โ˜ŽWA : 081513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesois#wanita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulangsampahplastik
Tas selempang Bungkusan kopi
Tas ini bisa digunakan untuk pergi ke acara seperti : KONDANGAN / ARISAN KELUARGA / ACARA LAINNYA
.
Stock reddy
Pembuat 2 harian ya gaes.. .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
โžก TERDAPAT TALI JUGA๐Ÿ˜
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @35.000 ( blm Termasuk Ongkir )
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :
โ˜ŽWA : 081513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesois#wanita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulangsampahplastik
Bedak legend nih. Wkwkwkwk
Siapa yang sering pake?

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia #anakhits #youtuber #editorindonesia
Kalian generasi 80-90an ada yang masih Jomblo? Wkwkwkwk

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Belum jadi ni gaess
Order / Tanya / Pemesanan :
โ˜ŽWA : 081513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wanita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
Kyk nya enak ni nntn Avengers end game
.
.
.
Judul: bioskop jaman old
.
@dramanostalgia (nostalgia masa kecil)
.
.
.
#menolakpunah #GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan  #GenerasiJadul #generasi90an #tv90an #remaja90an #jadul #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau  #lagiviral #antihoax #viral #Nostalgia #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram
Dapet kiriman dari @waton_lawas 
Kolektor banget nih. Wooowww.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Siapa nih yg jago main ini ?
.
.
.
@sobatjadul (nostalgia masa kecil)
.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian #MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an 
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an #clasicgame #bocah90an #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia #indovidgram
Alhamdulillah. Mimin yang dari Lampung ini punya produk bagus loh.

Lampung itu terkenal dengan Kopinya yang nikmat, yuk cobain Kolam (Kopi Lampung), Kopi original Lampung.

Order via.
WA: 0822-6949-9212

1 Bungkusnya isi 40Gram.
Harga 8K (Belum termasuk Ongkir)

@generasijadul90an
@generasijadul90an
@generasijadul90an

Buat kalian yang punya produk terkait generasi jadul 80-90an, silakan tag akun kami ini, bulan AGUSTUS INI KAMI FREE PROMOTE.

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Alhamdulillah. Mimin yang dari Lampung ini punya produk bagus loh.

Lampung itu terkenal dengan Kopinya yang nikmat, yuk cobain Kolam (Kopi Lampung), Kopi original Lampung.

Order via.
WA: 0822-6949-9212

1 Bungkusnya isi 40Gram.
Harga 8K (Belum termasuk Ongkir)

@generasijadul90an
@generasijadul90an
@generasijadul90an

Buat kalian yang punya produk terkait generasi jadul 80-90an, silakan tag akun kami ini, bulan AGUSTUS INI KAMI FREE PROMOTE.

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
DOMPET BESAR bungkusan Kopi 
Muat untuk tempat hp
.
Stock reddy ...pembuatan barang 1 hari .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
.
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @30.000 (belum termasuk ongkir)
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :โ˜ŽWA : 01513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wnita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
DOMPET BESAR bungkusan Kopi
Muat untuk tempat hp
.
Stock reddy ...pembuatan barang 1 hari .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
.
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @30.000 (belum termasuk ongkir)
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :โ˜ŽWA : 01513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wnita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
DOMPET BESAR bungkusan Kopi 
Muat untuk tempat hp
.
Stock reddy ...pembuatan barang 1 hari .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
.
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @28.000 (belum termasuk ongkir)
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :โ˜ŽWA : 01513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wnita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
DOMPET BESAR bungkusan Kopi
Muat untuk tempat hp
.
Stock reddy ...pembuatan barang 1 hari .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
.
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @28.000 (belum termasuk ongkir)
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :โ˜ŽWA : 01513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wnita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
DOMPET BESAR bungkusan Kopi 
Muat untuk tempat hp
.
Stock reddy ...pembuatan barang 1 hari .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
.
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @30.000 (belum termasuk ongkir)
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :โ˜ŽWA : 01513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wnita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
DOMPET BESAR bungkusan Kopi
Muat untuk tempat hp
.
Stock reddy ...pembuatan barang 1 hari .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING
.
Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding tas lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @30.000 (belum termasuk ongkir)
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :โ˜ŽWA : 01513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wnita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
DOMPET KECIL bungkusan Minuman
.
Stock reddy ...pembuatan barang 1 hari .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING

Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding dompet lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @13.000 ( blm Termasuk Ongkir )
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :โ˜ŽWA : 081513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wanita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
DOMPET KECIL bungkusan Minuman
.
Stock reddy ...pembuatan barang 1 hari .
โžก DALAMNYA TERDAPAT FURING
โžก DISERTAI JUGA RESLETING

Tahan sinar matahari....Gk gampang pudar warnanya....Kuat bisa menahan beban lebih berat dibanding dompet lainnya....
.
โ™ฅUNIK DAN BERNILAI SENIโ™ฅ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
HARGA : @13.000 ( blm Termasuk Ongkir )
PEMBAYARAN VIA ATM (BCA)
PENGIRIMAN VIA (KANTOR POS)
.
Order / Tanya / Pemesanan :โ˜ŽWA : 081513433822 ( No call )
#tasbungkusankopi#taskerajinantangan#taskuat#tasajaib#tascewek#tasperempuan#taskopi#tasunik#taswanita#tasmurah#tasmahal#serbakopi#kerajinantangan#unik#kuat#tahanbanting#aksesoris#wanita#perempuan#keunikan#keindahan#taskopii#kopi#tas
#dompetunik#tasdaurulang#taskopi#tas#daurulang
Apa masih ada sob yang no 3 ?
.
.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian #MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an 
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an #clasicgame #bocah90an #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia #indovidgram
Ada yang masih mainan laser? Atau kalian malah jual laser?

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Saya tidak sempurna, 
#Tapi ada bagian diri saya yang SPESIAL.

Setiap orang SPESIAL dengan cara dan keunikan sendiri!

Saya tidak perlu cemas dengan kehebatan orang lain.

Hal hebat juga ada dalam diri saya, seperti yang lain!

#sayaspesial 
#sayahebat 
#keunikan
Saya tidak sempurna,
#Tapi ada bagian diri saya yang SPESIAL.

Setiap orang SPESIAL dengan cara dan keunikan sendiri!

Saya tidak perlu cemas dengan kehebatan orang lain.

Hal hebat juga ada dalam diri saya, seperti yang lain!

#sayaspesial
#sayahebat
#keunikan
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Ayo dukung kami yuk!!! *^โ–^*
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Like โค Dan komentar pendapat kamu ๐Ÿ’Œ jangan lupa gays untuk di share ke teman teman kamu yah gays ๐Ÿ™.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Follow kami agar tidak ketinggalan jejak setiap harinya ๐Ÿ‘ฃ. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #faktaunik #faktadunia #faktahewan #faktamanusia #faktageografi #flora #fauna #florafauna #storywa #storywakeren #selebgram #bandung #Jakarta #surabaya #unik #halunik #keunikan #indonesia
Jagoan nya siapa nih ?
.
.
.
.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #generasi90an #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia #TvJadul #kartunlucu
๐Ÿ”ฅ LALUAN UNTUK DESIGN BARU 
#TSHIRT NURSING BUAT MOMMY LEBIH CERIA DAN BERGAYA
--------------------------------------
.
PARA IBU SEDANG MENCARI BAJU MENYUSU YANG SENANG DIPAKAI UNTUK TRAVEL DAN OUTING DENGAN BABY & FAMILY?

#ZISKA SERIES adalah jawapanya,,
Baju Muslimah ni sesuai dijadikan pakaian harian sis untuk ke kelas, kuliah, majlis keagamaan, beriadah dan banyak lagi. Wowww bestnya!
Untung sebenarnya kalau grab Ziska Series ni, sebab satu baju yang sesuai dipakai ke mana sahaja. yang penting tetap nampak sopan.hehe
.
Asyik pakai baju sama je, orang lain pun naik hafal apa baju yang kita ada ๐Ÿ˜ญ rasa segan kan?
.
Jangan tunggu lagi, grab semua koleksi baju muslimah #MENYUSU yg cantik menawan, tak jarang dan x panas serta selesa.

PALING PENTING HARGA MURAHHHH ๐Ÿ˜
KINI DIBUKA DGN 
HARGA RM45
๐Ÿ“ฎRM8 sm / RM12 ss
.
bayangkan sis sarung #ZISKA SERIES nie,
HARI-HARI RASA NAK OOTD JER๐Ÿคญ
.
= = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN TSHIRT ZISKA
= = = = = =
.
โœ… material cotton tshirt --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… nursing friendly --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… cutting 'A' shape --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… kembang bawah --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… easy iron --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 warna --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… pelbagai saiz --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
klik link whatsapp disini
http://www.watsap.my/601121091925/ZiskaSeries

#aesyaailamall #citrinecollections #dsaffiyah #blousetshirt #ziskaseries #tshirtblouse
#tshirtblousemurah
๐Ÿ”ฅ LALUAN UNTUK DESIGN BARU
#TSHIRT NURSING BUAT MOMMY LEBIH CERIA DAN BERGAYA
--------------------------------------
.
PARA IBU SEDANG MENCARI BAJU MENYUSU YANG SENANG DIPAKAI UNTUK TRAVEL DAN OUTING DENGAN BABY & FAMILY?

#ZISKA SERIES adalah jawapanya,,
Baju Muslimah ni sesuai dijadikan pakaian harian sis untuk ke kelas, kuliah, majlis keagamaan, beriadah dan banyak lagi. Wowww bestnya!
Untung sebenarnya kalau grab Ziska Series ni, sebab satu baju yang sesuai dipakai ke mana sahaja. yang penting tetap nampak sopan.hehe
.
Asyik pakai baju sama je, orang lain pun naik hafal apa baju yang kita ada ๐Ÿ˜ญ rasa segan kan?
.
Jangan tunggu lagi, grab semua koleksi baju muslimah #MENYUSU yg cantik menawan, tak jarang dan x panas serta selesa.

PALING PENTING HARGA MURAHHHH ๐Ÿ˜
KINI DIBUKA DGN
HARGA RM45
๐Ÿ“ฎRM8 sm / RM12 ss
.
bayangkan sis sarung #ZISKA SERIES nie,
HARI-HARI RASA NAK OOTD JER๐Ÿคญ
.
= = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN TSHIRT ZISKA
= = = = = =
.
โœ… material cotton tshirt --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… nursing friendly --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… cutting 'A' shape --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… kembang bawah --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… easy iron --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 warna --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… pelbagai saiz --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
klik link whatsapp disini
http://www.watsap.my/601121091925/ZiskaSeries

#aesyaailamall #citrinecollections #dsaffiyah #blousetshirt #ziskaseries #tshirtblouse
#tshirtblousemurah
Suasana sebelum listrik masuk, tanpa internet, kita tetep bahagia kok, kalau skrg gimana tanpa internet seharian, pasti stress ya๐Ÿ˜‚
.
.
.
.
.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #generasi90an #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Tolong kalian yang cowok. Jelaskan kenapa kalian pernah begini? Wkwkwk

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Kids jaman now ga bakalan tau betapa manis nya buah ini, 
Apalagi dibikin jus, bikin ketagihan.
.
.
.
.
@sobatjadul (nostalgia masa kecil)
.
.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian #MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an 
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an #clasicgame #bocah90an #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia #indovidgram
Masih bisa buat beginian?

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Masih ada generasi sekarang yang gambar beginian? Wkwkwk

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Cewek-cewek masih ada yang mainan karet gini?

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Kalian masih punya yang mana aja?

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Kearifan lokal anak perawat Xยฒ

#recehkantwitter#recehvideo#awreceh#kekinian
#likeforfollow #followforfollowback #videolucu #hitz2019#perawatcantik#smkbhaktikartinihighschool๐Ÿซ๐Ÿ˜˜#viralvideos#likevideo#instagramebel#kocakbanget#kreatif_ide#famous#10smk#kecerdasan#keunikan#lucu#guyon#lol#ketawangakakonline#viralvideo#followforfollowback#likeforfollow#likevideo#Indonesia#anakmurit#siswasiswismk #indovitgram#wowfaktavideo#karenvideo#awreceh
Murah ternyata sob, gas keun, jangan lama2, apalagi yg udah pada usia menikah nih.
Bulan madu ke Pantai, bawa motor sendiri + bekel
.
.
.
.
@sobatjadul (nostalgia masa kecil)
.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian #MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an 
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an #clasicgame #bocah90an #anak90an #kenanganmasakecil #masakecilbahagia #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia #indovidgram
Murah ternyata sob, gas keun, jangan lama2, apalagi yg udah pada usia menikah nih.
Bulan madu ke Pantai, bawa motor sendiri + bekel
.
.
.
.
@sobatjadul (nostalgia masa kecil)
.
.
#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian #MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an #clasicgame #bocah90an #anak90an #kenanganmasakecil #masakecilbahagia #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia #indovidgram
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLISH WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#terapiinstagram #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #blouse #blousetshirt #bajulabuh #cotton #printedtshirt #printedtshirts #printedtshirtmalaysia #shoppingonline #bfmommy #assalamualaikum #muslimah
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLISH WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#terapiinstagram #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #blouse #blousetshirt #bajulabuh #cotton #printedtshirt #printedtshirts #printedtshirtmalaysia #shoppingonline #bfmommy #assalamualaikum #muslimah
Alhamdulillah.

Setelah berumur setahun lebih, akun ini kini mencoba menciptakan sebuah produk.

PRE-ORDER (Sampai Tanggal : 29/08/2019)

Kode : GenerasiLawas
Bahan : Combed 30s (lengan pendek)
Warna : Hitam
IDR : 100K (belum termasuk ongkir)
.
Tersedia ukuran (M,L,XL)
.
Order via.
WA: 0856-6990-3216 (Abid)

@generasijadul90an
@generasijadul90an
@generasijadul90an

Buat kalian yang punya produk terkait generasi jadul 80-90an, silakan tag akun kami ini, bulan AGUSTUS INI KAMI FREE PROMOTE.

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Alhamdulillah.

Setelah berumur setahun lebih, akun ini kini mencoba menciptakan sebuah produk.

PRE-ORDER (Sampai Tanggal : 29/08/2019)

Kode : GenerasiLawas
Bahan : Combed 30s (lengan pendek)
Warna : Hitam
IDR : 100K (belum termasuk ongkir)
.
Tersedia ukuran (M,L,XL)
.
Order via.
WA: 0856-6990-3216 (Abid)

@generasijadul90an
@generasijadul90an
@generasijadul90an

Buat kalian yang punya produk terkait generasi jadul 80-90an, silakan tag akun kami ini, bulan AGUSTUS INI KAMI FREE PROMOTE.

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Ada yang masih punya kaset Pita?

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLISH WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#sayajual #tshirtmuslimah #nursingfriendly #bffriendly #cottontshirt #sayajualtshirtmuslimahmurah #murahmurah #murah #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazaronline #bazaaronline #onlinebazarmalaysia #onlinebazaarmalaysia #onlinebusiness #combo #comboprice #borong
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLISH WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#sayajual #tshirtmuslimah #nursingfriendly #bffriendly #cottontshirt #sayajualtshirtmuslimahmurah #murahmurah #murah #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazaronline #bazaaronline #onlinebazarmalaysia #onlinebazaarmalaysia #onlinebusiness #combo #comboprice #borong
Kalau udah gini, kpek an pun ga bisa kita liat, udh capek2 buat kpek an tadi malam
.
.
.
.
.
.
@sobatjadul (nostalgia masa kecil)
.
.
#menolakpunah #GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
 #Kenangan #Keunikan  #GenerasiJadul #generasi90an #tv90an #remaja90an #jadul #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau  #lagiviral #antihoax #viral #Nostalgia #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLISH WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#sayajual #terapiinstagram #isell #sayajualtshirt #printedtshirt #nursingtshirtmurah #nursingtshirtmalaysia #bffriendly #breastfeedmom #breastfeedinginpublic #bfblouse #bfmommy #igshop #shopping #shoppingonline #onlinebusiness #onlinesale #onlinebazarmalaysia #onlinebazaarmalaysia #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLISH WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#sayajual #terapiinstagram #isell #sayajualtshirt #printedtshirt #nursingtshirtmurah #nursingtshirtmalaysia #bffriendly #breastfeedmom #breastfeedinginpublic #bfblouse #bfmommy #igshop #shopping #shoppingonline #onlinebusiness #onlinesale #onlinebazarmalaysia #onlinebazaarmalaysia #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia
Siapa yang pernah punya pensil ini?

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Selamat malam. Siapa yang dulu hidupnya pernah tanpa listrik?

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
Naah, siapa yang sering buat beginian?

#GenerasiLawas #MelawanLupa
#MelawanTua #GenerasiKekinian
#Generasi90an #GenerasiKlasik90an
#MasaKecil #Kenangan #Keunikan #GenerasiJadul #dramasosialmedia #tv90an #remaja90an #jadul #pssatu #iklanjadul #G90AN #nostalgia90an #clasicgame #bocah90an #indovidgram #anak90an #lfl #likeforlike #anak90anpastitau #lagiviral #antihoax #viral #indonesia
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLIST WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY โ€“ PRINTED TSHIRT DENGAN HARGA RM40 SAHAJA
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#vacation #cuti #bercuti #cuticutimalaysia #shortvacay #staycation #familyday #outing #ootd #merewang #gathering #familygathering #holiday #familytrip #blouse #tshirtlabuh #printedtshirt #tshirtmuslimah #muslimmoden #tutupaurat #jomtutupaurat
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLIST WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY โ€“ PRINTED TSHIRT DENGAN HARGA RM40 SAHAJA
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#vacation #cuti #bercuti #cuticutimalaysia #shortvacay #staycation #familyday #outing #ootd #merewang #gathering #familygathering #holiday #familytrip #blouse #tshirtlabuh #printedtshirt #tshirtmuslimah #muslimmoden #tutupaurat #jomtutupaurat
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLIST WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY โ€“ PRINTED TSHIRT DENGAN HARGA RM40 SAHAJA
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#sayajual #isell #igshopmalaysia #shoppingonline #onlineshopping #igshop #onlineshop #nursingtshirt #tshirtprinted #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #bffriendly #cottontshirt #trendy #familyday #familytime #vacay #shortvacay #terapiinstagram
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLIST WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY โ€“ PRINTED TSHIRT DENGAN HARGA RM40 SAHAJA
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#sayajual #isell #igshopmalaysia #shoppingonline #onlineshopping #igshop #onlineshop #nursingtshirt #tshirtprinted #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #bffriendly #cottontshirt #trendy #familyday #familytime #vacay #shortvacay #terapiinstagram
[#NOW #LAUNCHING]: "MUSLIMAH STYLIST WITH ZISKAโ€
.
DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY โ€“ KINI DIBUKA DENGAN HARGA PROMOSI RM40 SAHAJA
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kak Yam ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata.
.
= = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
๐ŸŒธMATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
๐ŸŒธNURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
. ๐ŸŒธCUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
๐ŸŒธKEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
๐ŸŒธ EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
๐ŸŒธ 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
๐ŸŒธ PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
" Kalau sis tak sure saiz apa yang sesuai? Dont worry, Kak Yam boleh tlg suggest saiz yang sesuai dengan sis yer. hihi"
.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
= = = = = =
.
Klik link di bio @tshirt.muslimah.scha
[#NOW #LAUNCHING]: "MUSLIMAH STYLIST WITH ZISKAโ€
.
DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY โ€“ KINI DIBUKA DENGAN HARGA PROMOSI RM40 SAHAJA
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kak Yam ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata.
.
= = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
๐ŸŒธMATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
๐ŸŒธNURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
. ๐ŸŒธCUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
๐ŸŒธKEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
๐ŸŒธ EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
๐ŸŒธ 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
๐ŸŒธ PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
" Kalau sis tak sure saiz apa yang sesuai? Dont worry, Kak Yam boleh tlg suggest saiz yang sesuai dengan sis yer. hihi"
.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
= = = = = =
.
Klik link di bio @tshirt.muslimah.scha
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLIST WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY โ€“ PRINTED TSHIRT DENGAN HARGA RM40 SAHAJA
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#tshirtnursing #tshirtlabuh #nursingtshirtmurah #nursingtshirtmalaysia #blousemenyusu #blouselabuh #blousenursing #bfmom #bffriendly #bajuprinted #tshirtprinted #terapiinstagram #vacationtrip #vacation #cuticutimalaysia #sayajualtshirtmuslimahmurah #sayajualmurah #murahmurah #borong
๐ŸŽ‰ "MUSLIMAH STYLIST WITH ZISKAโ€

DIREKA KHAS UTK IBU MENYUSU DENGAN DESIGN TERKINI DAN TRENDY โ€“ PRINTED TSHIRT DENGAN HARGA RM40 SAHAJA
.
#Stress betul nak cari T-Shirt yg labuh, kalau ada pun saiz tak banyak, corak pulak tak berkenan dekat mata.
.
Eh!! Don't worry sis! Kami ada koleksi terbaik untuk semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Memperkenalkan koleksi Ziska idaman wanita muslimah. Corak yang simple tetapi memukau mata. = = = = = =
INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH ZISKA:
= = = = = =
.
โœ… MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.
.
โœ… NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.
.
โœ… CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.
.
โœ… KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk
.
โœ… EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.
.
โœ… 9 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.๐Ÿคญ
.
โœ… PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.
.
= = = = = =
" BERMINAT NAK DAPATKAN NURSING T-SHIRT ZISKA?"
Boleh klik link di bio dan save tau no kami. ๐Ÿ˜Š
= = = = = =
.
Perlahan-lahan kita ubah, dari singkat kepada yang labuh. Dari ketat ke longgar. Semoga istiqomah. InshaAllah
.
#MTtshirtmuslimah @mairatasnim
.
#tshirtnursing #tshirtlabuh #nursingtshirtmurah #nursingtshirtmalaysia #blousemenyusu #blouselabuh #blousenursing #bfmom #bffriendly #bajuprinted #tshirtprinted #terapiinstagram #vacationtrip #vacation #cuticutimalaysia #sayajualtshirtmuslimahmurah #sayajualmurah #murahmurah #borong